PDA

View Full Version : Şekip Mosturoğlu basın toplantısı düzenledi.

asatilla
28.Nisan.2007, 16:50
Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkanımız Şekip Mosturoğlu düzenlediği basın toplantısında, Federasyonun kaosu engellemesi için acilen seçime gitmesi gerektiğini söyleyerek, ''Seçim isteyenler ve istemeyenler arasında bir kamplaşma olmuştur. İçinde bulunulan kaostan kurtulmak için seçime gidilmelidir. Yoksa bu tür olaylar çok yaşanacaktır'' dedi.
Mosturoğlu, Selçuk Dereli'nin cezalandırılmasını isteyerek, "Selçuk Dereli acilen cezalandırılmalı ve bu ceza diğer hakemlere örnek olmalıdır. Biz bugüne kadar hiç bir lokantada hakem ismi açıklamadık. Bunu söylemedik. Bu kişilerin bu bilgilere nasıl ulaştığı sorulmalıdır. teşvik primlerini kimin verdiğinin üstüne gitmesi lazım. Federasyonu göreve çağırıyorum buna bir son verilmeli ve bu olaylara müdahale etmelidir" diye konuştu.

Mosturoğlu, ligden çekilmeyi ciddi ciddi düşündüklerini belirterek, ''Bu gelişmelerin ardından gelecek yıl kupaya gençlerle katılacağız. aynı tarihte A takımımız özel maçlar yapacak. Lige devam etmemeyi ciddi bir şekilde düşünüyoruz. Bu konu için bize yüzbinlerce faks geldi.'' ifadelerini kullandı.

Şekip Mosturoğlu, ''Maçı yayınlayan yayıncı kuruluş hakkında ciddi problemler olmuştur. Lig TV kulüplerle federasyon arasında tartışmalara taraf olması son derece yanlıştır. TFF'den eğer bir dayatma varsa bunun çözümü kulüplerdir. Bize gelen duyumlar böyle bir dayatmanın olduğudur.. Digi Türk, bunu açıklamalı ve yardım istemelidir ve taraf olmamalıdır. Lig TV kulüplerle kavga ederek sözleşmeyi sürdürmesi mümkün değildir. Yayıncı kuruluşun kulübümüzün hakkında yaptığı konuşmalar, özellikle Şansal Büyüka'nın yaptığı konuşmalar bizi üzmüştür. Özür dilemesini ve açıklama yapmasının bekliyoruz'' dedi.

Şekip Mosturoğlu, havuz sistemine de değinerek, ''Ayrıca havuz sisteminde eşitsizlik var biz Anadolu kulüplerinin yanındayız. Havuzda adaletin olması lazım. Bütün takımlara eşit bir pay verilmesi lazım'' diye konuştu.

Mosturoğlu, ''Özellikle FIFA kokartlı hakemlerin maçlarda yaptığı hatalarla ilgili bir dosya hazırlıyoruz. Bunu FIFA ve UEFA ile paylaşacağız. Ayrıca medya organlarında yapılan haberleri de dosya haline getiriyoruz. Hakemlerin hataları bu dosyanın içinde yer alacaktır. Biz futbolda yaşanan bütün problemleri demokratik şekilde dile getiriyoruz ve her dile getirdiğimizde ceza alıyoruz. Bir kulüp başkanın hakemleri lokantada açıklamasını dile getiriyoruz diye ceza alıyoruz. Biz TFF'den denetim görevini yerine getirmesini istiyoruz'' diye konuştu.

Kaynak:Fenerbahçe resmi sitesi.Ayrıca basın toplantısı canlı yayınlandı ve bende izledim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

uAburak89
28.Nisan.2007, 16:55
Yine Fenerbahçelileri uyutmaya çalışıyorlar bence .. Kupayı Aslarla bile kazanamıyorsunuz, yedeklerle çıkarsanız nice çeyrek asırlar göremezsiniz kupa yüzü gibi geliyor . Yine şampiyonluk giderse, ne diyeceklerini çok merak ediyorum .. Dikkatleri başka tarafa çekmekte uzman oldu Fenerbahçe ... Ayrıca ligten çekilmek bu kadar kolay mı? Her ne olursa olsun, birçok Fenerbahçelinin böle bişey isteyeceğini sanmıyorum ben ..

Edit: Haberde yer almıyor dediğin şey, ilk eklediğinde de vardı zaten .. Haberi okumadan ekledin sanıyorum ..

Omerdinho
28.Nisan.2007, 17:06
kupaya genclerin katilmasi iyi olur. lig tv fenerbahcenin degerini anlar.

GeNç KaRTaL
28.Nisan.2007, 17:09
Gençlerle çıkmak akıllıca bizde bir rakipten kurtulmuş oluruz böylece

Sekopej
28.Nisan.2007, 17:12
Toplantıyı canlı izledim, Lig TV'yi açtım o esnada ama nedense NTV, CNNTürk Cumhurbaşkanlığı tartışmalarına ara verip canlı yayınlarlarken, futbol kanalı Lig TV basın toplantısı canlı yayınlamadı, bu da dikkatimi çekti...

Kupa'dan çekilmek söz konusu olmadığı için, önümüzdeki sezon da kupanın yayın hakkı Lig TV'de olduğu için Fenerbahçe kupa maçının olduğu gün, aynı saatte hazırlık maçı yapacak ve paf takım maçı yerine A takım da olsa hazırlık maçları daha çok izlenecek. Bu açıklamalarda en çok hoşuma giden kısımdı bu. Önümüzdeki sezon Fenerbahçe Paf takımına Türkiye Kupası'nda başarılar diliyorum...:)

Ligden çekilmenin o kadar kolay olmadığı zaten toplantıda belirtti. Şu anda Kulübe bu yçnde istekler geliyor dedi. Biz yönetim kurulu olarak buna karar veremeyiz ve bu sorumluluğu alamayız dedi. Genel Kurul olağanüstü toplanacak ve bu çekilme olayı orada tartışılacak...

Hakem 5.5 puan almış, sanırım verilen en düşük puan ve bu hakem hakkında Federasyon Başkanı dün iyi maç yönetti, tabi ki böyle hatalar olur dedi. 5.5 puan alan bir hakem maçı nasıl iyi yönetmiş olabilir, verilecek cezayı bekliyoruz...

Bakalım önümüzdeki hafta bir açıklama daha olacak, bekliyoruz...

Universal
28.Nisan.2007, 18:54
FB TV yayınlasın ve yorumcu olarak Şeytan ile Selçuk olursa çok iyi olur. Maçların ayrı bir tadı çıkar.

Ligden çekilince ligde büyük bir maddi kayıp yaşar ve TSL tarihe bile karışabilir. Aslında TSL'den çok biz ligden çekilirsek Lig T.V batar.

Kupaya gençlerle katılıp herkese bir ders verebiliriz. Ne kadar önemsiz bir kupa olduğunu herkes anlar.

eGowiCh
28.Nisan.2007, 19:22
Bu kupaya biz yıllardır hasretiz, bu kupanın anlamı bizim için gitgide artıyor ama yönetim galiba bunun farkında değil! Tamam, hakem hatası yapılmıştır, oyunlar oynanmıştır ama elbet bunlar da bir gün son bulacak. Hangimiz Türkiye Kupası gördü? Eminim çoğumuz görmedi. Bu kupayı mutlaka almalıyız, bu seneki oyunların seneye oynacağını kim garanti edebilir? UEFA'ya FIFA'ya şikayet yapılıp, devletin de desteğiyle Ulusoy'un görevden alınması umarım sağlanır da seneye daha temiz lig ve kupa izleriz, biz de çifte kupayı alırız.

2 kupa sözü veriliyor her sene, geçen sene de verildi ama ortada kupa mupa yok. Geçen sene sıfır kupa, bu sene bakalım 1 kupa alabiliriz, onu da kaçırmayalım.

Ligden çekilme gibi bir saçmalık yapılmaz umarım. Şaka mı bu, ne ligden çekilmesi? Ligden çekilmek demek, bu sene şampiyonluğu unutun, Avrupa'da mücadele utmayı unutun, ve de seneye de aynı şekilde şampiyonluk + Avrupa'yı unutun demektir. Lig A'da mücadele edip de zayıf rakiplerle oynayıp namağlup çıksak ne olacak, rakiplerimiz şampiyonluk sayılarını bir artıracak, Avrupa'da mücadele edecek. Ligden çekilmek gibi bir saçmalık yapılmaz umarım.

Mirza
28.Nisan.2007, 19:45
Ligden çekilmek gibi bir durum söz konusu olamaz. O kadar insanın emeği heba edilmiş olur ki bunu kimse gözardı edemez.
Diğer Lig Tv ile alakalı duruma ben de katılıyorum. Turkiye Kupasina paf takım katılsın. Bu federasyon değiştiğinde As takım'ı çıkartsınlar.

di canio
28.Nisan.2007, 21:11
Eğer ortada bariz durumlar varsa (ki bana göre var) ve bunlar son bulması gerekirken artarak devam ediyorsa, bir Fenerbahçe taraftarı olarak ben ligden çekilmeyi sonuna kadar desteklerim. Varsın Lig A'da, Lig B'de, 3. Lig'de oynayalım. Derdimiz yıldız takmak değil, şampiyonluk dilenmeyiz, diğer takımlar varsın arttırsın şampiyonluk sayısını. Fenerbahçe ligden çekilirse bu konu dünya futbol camiasında büyük ses getirecektir kanısındayım ve Federasyon bunun altından kalkamaz.

Derdimiz lehimize haksız kararlar verilmesi değil, hakkımızın gaspedilmemesi. Bahsedilen de gözünün önünde bir oyuncuya rakip oyuncunun vole vurmasını cezalandıramayan bir hakem. Ancak kupadan elenmemize kılıf değildir hakemin yönetimi. Yakaladığımız bariz pozisyonları değerlendiremedik, elenmemizin tek sebebi bence budur. Hakemin yönetimiyle sezon başından beri olanları üstüste koyunca ne düşünmek gerekir. İnsandır hata yapar mı denilmelidir.

Ayrıca Perşembe gecesi takımımdan çok memnundum. Bu sezonun geneline nispet iyi oynadılar. Beşiktaş'ı ve Beşiktaşlıları da tebrik ederim. Amacım ortalığı karıştırmak değil. Sorun Beşiktaş'la da değil. Hakettiler, finale çıktılar.

Son olarak diğer takım taraftarı arkadaşları da tenzih ederek, bunları yazmamın nedeni a takımını kolluyorlar, b takımını kayırıyorlar değildir. Açıkça Fenerbahçe'ye karşı bir tutum sezgisidir (sezgi demek hafif bile sayılabilir).

TheCure
28.Nisan.2007, 21:26
kupayı gençlerler çıkılması bi yandan ii bi yandan kötü
gençler oynama ihtimali doğar ama 24 yıl bekledik şu hasreti son dindirsek ondan sora gençöler şans bulsa daaha iyi olurdu:D:D:D

asatilla
28.Nisan.2007, 21:31
Fenerbahçe fortis türkiye kupası maçalarına gençlerle çıkmamalı.Hem camia hemde taraftar olarak biz bu kupaya 24 yıldır hasretiz.Ben bizzat yaşıyorum bu durumu, ne zaman okulda futbol konusunda tartışşsak her zaman ''fenerbahçe gitsin önce fortis türkiye kupasını alsın ''diyorlar.Ne yapıp edip bu kupayı bir dahaki sezon kaldırmalıyız.

bjk4ever
29.Nisan.2007, 00:27
FB TV yayınlasın ve yorumcu olarak Şeytan ile Selçuk olursa çok iyi olur. Maçların ayrı bir tadı çıkar.

Ligden çekilince ligde büyük bir maddi kayıp yaşar ve TSL tarihe bile karışabilir. Aslında TSL'den çok biz ligden çekilirsek Lig T.V batar.

Kupaya gençlerle katılıp herkese bir ders verebiliriz. Ne kadar önemsiz bir kupa olduğunu herkes anlar.

Herhalde FB 25 sene alamadi diye onemsiz oldu kupa, ama nedense FB'liler her sene yirtiliyor kupayı almak için.
Fb'nin ligden cekilecegini sanmam, daha ligde neler neler oldu, takimlar cekilmedi, yine gundem degistirme politikasidir olsa olsa.

paco
29.Nisan.2007, 03:17
a.yıldırım değilmiydi istifa edipde geri dönen...
fb camiyası değilmiydi ilk penaltımızı taca atıcaz diyen ....

bu açıklamarında bundan farkı yok .... gündem değiştirmek ve hakemleri etki altına almaya çalışmak ...

fb bu işi çok iyi yapıyor .... ayrıca sanki 25 yıldır kupayı hakemler yüzünden mi kaybediyorlar ....

olay çok fazla arabeskleşmeye başladı ...

Jesus_FB
29.Nisan.2007, 03:40
a.yıldırım değilmiydi istifa edipde geri dönen...
fb camiyası değilmiydi ilk penaltımızı taca atıcaz diyen ....

bu açıklamarında bundan farkı yok .... gündem değiştirmek ve hakemleri etki altına almaya çalışmak ...

fb bu işi çok iyi yapıyor .... ayrıca sanki 25 yıldır kupayı hakemler yüzünden mi kaybediyorlar ....

olay çok fazla arabeskleşmeye başladı ...

fb camiası ne zaman demiş ilk penaltıyı taca atıcaz diye onu diyen **** forumlarından bi kaç kişi hemen camiaya nasılda maal etmişiniz maşallah Onur eski günleremi dönüyoruz ne :)

Noz
29.Nisan.2007, 03:46
siz alamayinca hemen onemsiz olmus kupa...

Mirza
29.Nisan.2007, 03:48
Aslında Fenerbahçe alamadığı için bu kadar önemli bir kupa.

paco
29.Nisan.2007, 03:50
fb camiası ne zaman demiş ilk penaltıyı taca atıcaz diye onu diyen **** forumlarından bi kaç kişi hemen camiaya nasılda maal etmişiniz maşallah Onur eski günleremi dönüyoruz ne :)

**** com da taraftarlar arasında anket yapılmış (ve%75 falan oy çıkmış).... ve bu basınada yansıdı sonuçta f.b taraftarıda camiyanın içinde ben bir yönetici dedi demedim ... basına yansıması yeter bunlar hep etki altına almaya çalışmakdır ... o yazımda tek oraya mı takıldın tarık :) ....

meddah
29.Nisan.2007, 04:56
Gelmeyin basının ve taraftar forumlarının şişirmelerine.. Penaltıyı taca atacak adama hakem en haklısından kırmızı kartı basar..

Bir de, pek takip edemedim; Aurellio'ya ceza vermeyi düşünüyor mu Fenerbahçe yönetimi? Resmi siteden açıklama yapılmış; "Ricardinho'ya saldıran bilmemkim ile kulübümüzün alakası yoktur" diye.. Demek ki ayıp bir şey rakip takımın futbolcusuna saldırmak..

Jesus_FB
29.Nisan.2007, 05:19
Gelmeyin basının ve taraftar forumlarının şişirmelerine.. Penaltıyı taca atacak adama hakem en haklısından kırmızı kartı basar..

Bir de, pek takip edemedim; Aurellio'ya ceza vermeyi düşünüyor mu Fenerbahçe yönetimi? Resmi siteden açıklama yapılmış; "Ricardinho'ya saldıran bilmemkim ile kulübümüzün alakası yoktur" diye.. Demek ki ayıp bir şey rakip takımın futbolcusuna saldırmak..

Yönetim şaşırdı iyice onlar da napıcaklarını bilmiyorlar bence yarın (daha doğrusu bugün) maçta leyhimize hatlar olursa ligden asıl o zaman çekilmeleri lazım

Jesus_FB
29.Nisan.2007, 05:20
**** com da taraftarlar arasında anket yapılmış (ve%75 falan oy çıkmış).... ve bu basınada yansıdı sonuçta f.b taraftarıda camiyanın içinde ben bir yönetici dedi demedim ... basına yansıması yeter bunlar hep etki altına almaya çalışmakdır ... o yazımda tek oraya mı takıldın tarık :) ....

Aslında ben senin her yazına takılıyorum Onurcum :)

goosfraba
29.Nisan.2007, 05:21
Fenerbahçe üzerinde çok kötü oyunlar oynanıyor.Devlet bile görmezden geliyor.Devlet bile FB'ye oyun oynuyor diye düşünmeye başladık artık.Umarım öyle değildir.Öyle değilse şimdiye spordan sorumlu bakan Sayın Mehmet Ali Şahin Ulusoy'u istifaya çağırırdı..