Eğer ortada bariz durumlar varsa (ki bana göre var) ve bunlar son bulması gerekirken artarak devam ediyorsa, bir Fenerbahçe taraftarı olarak ben ligden çekilmeyi sonuna kadar desteklerim. Varsın Lig A'da, Lig B'de, 3. Lig'de oynayalım. Derdimiz yıldız takmak değil, şampiyonluk dilenmeyiz, diğer takımlar varsın arttırsın şampiyonluk sayısını. Fenerbahçe ligden çekilirse bu konu dünya futbol camiasında büyük ses getirecektir kanısındayım ve Federasyon bunun altından kalkamaz.
Derdimiz lehimize haksız kararlar verilmesi değil, hakkımızın gaspedilmemesi. Bahsedilen de gözünün önünde bir oyuncuya rakip oyuncunun vole vurmasını cezalandıramayan bir hakem. Ancak kupadan elenmemize kılıf değildir hakemin yönetimi. Yakaladığımız bariz pozisyonları değerlendiremedik, elenmemizin tek sebebi bence budur. Hakemin yönetimiyle sezon başından beri olanları üstüste koyunca ne düşünmek gerekir. İnsandır hata yapar mı denilmelidir.
Ayrıca Perşembe gecesi takımımdan çok memnundum. Bu sezonun geneline nispet iyi oynadılar. Beşiktaş'ı ve Beşiktaşlıları da tebrik ederim. Amacım ortalığı karıştırmak değil. Sorun Beşiktaş'la da değil. Hakettiler, finale çıktılar.
Son olarak diğer takım taraftarı arkadaşları da tenzih ederek, bunları yazmamın nedeni a takımını kolluyorlar, b takımını kayırıyorlar değildir. Açıkça Fenerbahçe'ye karşı bir tutum sezgisidir (sezgi demek hafif bile sayılabilir).
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...