PDA

View Full Version : Turkcell Süperlig 31. Hafta Beşiktaş - Fenerbahçe

Pages : 1 [2]

Mc.Speedy
06.Mayıs.2007, 00:38
Oynayan Beşiktaş , Alan Fenerbahçe.

Episode 13
06.Mayıs.2007, 00:39
Tigana yüzünden maç gitti.

1. Yaptığı ofsayt taktiği yüzünden gol yedi.
2. Delgado gibi bir adamı çıkardı (sürekli dikine oynayan), maçın kader anı bence o andı.

kesinlikle katılıyorum fenerbahçe beşitaşın bu taktiğini çok iyi kullnadı ve istediğini aldı

TR.CaPTaiN
Bu arada Zico'ya arkadan tüküren kişi ne taraftar olabilir ne de başka bir şey.

ewrim_FB

Beşiktaş taktiği...

Episode 13

her zaman biz oynayıp rakipler mi kazancak:D

World Hollow o1
06.Mayıs.2007, 00:40
Bu arada Zico'ya arkadan tüküren kişi ne taraftar olabilir ne de başka bir şey.

Herkez yediğinden İKRAM eder..!! ;;)

Universal
Şampiyon Fenerbahçe başka söze gerek yok. Hakkımızla kazandık. Beşiktaş laik olduğu skoru elde etti. Zico'yu tebrik ederim doğru taktik yaptı. Beşiktaş'ı üstüne çekti.

LaigLeNoiR
Silinen siz ve omerdinho arasinda gecen tartismanin izleri.

O izlerde ne söyledim ben acaba...

Arkadaş sordu sence yaptığınız pislik değil de ne diye...

Bende yapılan hareket yanlıştı ancak pislik olarak nitelendirilemez dedim bumudur yani suç??????

Her mesaj her farklı kişi için ortam gerici olabilir.

Mc.Speedy
06.Mayıs.2007, 00:42
Aylardır zico efsane topcu t.direktör olamaz diyen adamlar şu anda hemen karar değişikliği yaptılar tebrikler..

ataman5
06.Mayıs.2007, 00:44
Beşiktaş taktiği...

bizde fener taktiği yapıp ağlamaya başlayalım ne dersin çok dosthane sölüyorum sana direk olarak kezman ve ümitin atılmaması için bi itiraz edermisin?

World Hollow o1
06.Mayıs.2007, 00:44
Aylardır zico efsane topcu t.direktör olamaz diyen adamlar şu anda hemen karar değişikliği yaptılar tebrikler..

Ona bakılırsa abi, Aylardır tartışılan Kezmân şimdi kral yaptılar futbolda herşeye hazırlıklı olucaksın..;;)

aykut_gencfb
06.Mayıs.2007, 00:45
Şerefİmİzle Oynadik Kazandik:)

ataman5
06.Mayıs.2007, 00:45
dinleyin dinleyin beşiktaşlı futbolcuları dinleyin nasıl centilmen olunur feyz alın

Mc.Speedy
06.Mayıs.2007, 00:46
Ona bakılırsa abi, Aylardır tartışılan Kezmân şimdi kral yaptılar futbolda herşeye hazırlıklı olucaksın..;;)

daha kısası dönek olmayacaksın.

Episode 13
06.Mayıs.2007, 00:46
ibrahim üzülmez hakeme ve fb yönetime isyan ediyor :)

nerazzuri
06.Mayıs.2007, 00:47

ben şahitim herkes zico gitsin diye bağırırken ben ziconun yanındaydım

Not:Eski İmzamı okuyanlar bilir :D:D

ataman5
Şerefİmİzle Oynadik Kazandik:)

kezman ümit kırmızı kart bi itiraz edermisin vermediği için?
tartışmak için falan demiyorum bunları allah aşkına yani soruyorum bunu fenerli arkadaşlarımıza allah aşkına bi söleyin saygılar..

perpetua
O izlerde ne söyledim ben acaba...

Arkadaş sordu sence yaptığınız pislik değil de ne diye...

Bende yapılan hareket yanlıştı ancak pislik olarak nitelendirilemez dedim bumudur yani suç??????

Her mesaj her farklı kişi için ortam gerici olabilir.

Kisisel tartismalara forumda girmek yasak. Bu nedenle de hem tartismayi cikartan hem de tartismanin yapildigi mesajlar silindi. Sizin tebrik mesajiniz halen duruyor.

LaigLeNoiR
06.Mayıs.2007, 00:49
O zaman sizle bizde şimdi karşılıklı diyaloğa girdik o mesajlarımızı da silin o zaman.

ewrim_FB
bizde fener taktiği yapıp ağlamaya başlayalım ne dersin çok dosthane sölüyorum sana direk olarak kezman ve ümitin atılmaması için bi itiraz edermisin?

Arkadaşım birebir tartışmaya girmeye gerek yok.Nasıl olsa mesajlarımız silinecek.Benim söylediğimden kötü birşey çıkarmanı anlayamadım son haftalarda Beşiktaş kötü oynuyordu fakat kazanıyordu ne var bunda.Daha fazla uzatmayalım istersen...

World Hollow o1
daha kısası dönek olmayacaksın.

Sami abi ama bak ne diyorum..

Futbolda her zaman herşeye hazırlıklı olucaksın her eleştireye açık olucaksın..

şimdi Kezman gol attı gidip tebrik etmek yerine gidipte neden önceden gol atmadında bu gün gol attın mı? diyeceksin?

Futbolda süreklilik yok herkez herkeze haftalıık eleştiri yapar bilmem sen nasıl yaparsın tabii.

Episode 13
06.Mayıs.2007, 00:50
ben ziconun gitmesini istiyordum ve hala istiyorum bu hoca bugün ne yaptiki sanki maçın gidişatına göre oyuncu değiştirdi vs.

tosunpasa
06.Mayıs.2007, 00:51
Ben Zico'nun hala gitmesini istiyorum ;)

fenerbahce_1907
06.Mayıs.2007, 00:51
dinleyin dinleyin beşiktaşlı futbolcuları dinleyin nasıl centilmen olunur feyz alın

kezman ümit kırmızı kart bi itiraz edermisin vermediği için?
tartışmak için falan demiyorum bunları allah aşkına yani soruyorum bunu fenerli arkadaşlarımıza allah aşkına bi söleyin saygılar..

Mustafa Dogan niye atılmadı acaba? Atılsaydı mac kopucaktı orda fark olucaktı.

Mc.Speedy
06.Mayıs.2007, 00:52
Sami abi ama bak ne diyorum..

Futbolda her zaman herşeye hazırlıklı olucaksın her eleştireye açık olucaksın..

şimdi Kezman gol attı gidip tebrik etmek yerine gidipte neden önceden gol atmadında bu gün gol attın mı? diyeceksin?

Futbolda süreklilik yok herkez herkeze haftalıık eleştiri yapar bilmem sen nasıl yaparsın tabii.

Bak ben ne diyorum , Futbolda herşeye hazırlıklı olacaksın tamam ona birşey demiyorum fakat olay şu Fenerbahçe almış yok Beşktaş almış vs.. hakeden öyle böyle şu yoldan bu yoldan almıştır , fakat 1 hafta önce ana avrat bırakmadığınız adamıda göklere çıkartmayın !

Nocna Mora
06.Mayıs.2007, 00:53
ARkadaşlar Lugano bir penaltı yaptı hakem vermedi 3 sarı karttan oun dışı kalması gerekiyordu :)

Serkan balcı'ya yapılan hareket direk kırmızı ise KEzman'ın ilk yarıda GÖkhan ZAn'I dövmesi 3 kırmızı karttır hakem çok yanlış kararlar verdi...

fenerbahce_1907
06.Mayıs.2007, 00:55
ARkadaşlar Lugano bir penaltı yaptı hakem vermedi 3 sarı karttan oun dışı kalması gerekiyordu :)

Serkan balcı'ya yapılan hareket direk kırmızı ise KEzman'ın ilk yarıda GÖkhan ZAn'I dövmesi 3 kırmızı karttır hakem çok yanlış kararlar verdi...

Lugano ne zaman penalı yaptı bi tek sen gördün galiba.

eGowiCh
Hakem iyi yönetmedi bence. Sertliğe müsade etti. Ben beğenmedim yönetimini.

Alex son dakikadaki pozisyonu nasıl kaçırır anlamıyorum. Ya o golü kaçırdıktan sonra Beşiktaş gidip gol atsaydı ne olacaktı?

Geçen hafta kavga eden Kezman ve Tuncay bu hafta omuz omuza! Asist Tuncay'dan, gol Kezman'dan! Helal olsun, söylenecek fazla söz yok.

Nocna Mora
Bu arada bir adam Zico'nun kafasına tükürdü :)

TR.CaPTaiN
Kezman'a kırmızı gösteren mi ararsın, Ümit'e gösteren mi ararsın, Lugano'yu oyundan atan mı ararsın ? Ama hiç Tümer'in orta sahadan alıp giderken düşürüldüğü pozisyonu Mustafa Doğan'ın yaptığı hareketi hatırlayan yok çok ilginç.

World Hollow o1
06.Mayıs.2007, 00:56
Fakat 1 hafta önce ana avrat bırakmadığınız adamıda göklere çıkartmayın !

Ben kimseye hiç bi şekilde küfür etmedim..:)

beni ilgilendirmez kimler küfür ettiyse kendileri düşünsün ben sadece kendi düşüncemi açıkladım.

Nocna Mora
06.Mayıs.2007, 00:56

Son dakikalarda hava topuna çıkarken Nobre'nin kafasınjdan destek aldı zıpladı hakem devam dedi...Bu arada Edu'ya itirazdan kart verdi ondan daha fazla itiraz eden Lugano'ya vermedi. VE de Arıca son dakika da Alex'in attığı şut direk auttu mama hakem korneri verdi alezx ile kezman orada 3 dk yedi :(

eGowiCh
06.Mayıs.2007, 00:57
İlahi adalete inanırım. İlahi adalet vardı bu maçta. Çekirge 1 sıçrar, 2 sıçrar, 3.'de ne olur hep beraber gördük. Kupa maçlarının intikamını aldık. Ölsem de gam yemem.

Mc.Speedy
06.Mayıs.2007, 00:57
Tamam kardeş kapat.

RoNNiE91
06.Mayıs.2007, 00:58

Bende hatırlıyorum.Nobre'ye yapmıştı.

TR.CaPTaiN
06.Mayıs.2007, 00:59
Hazır o pozisyona penaltı çalmışken birde İbrahim Akın'ın düştüğü pozisyona çalsın nasıl olur ?

Memedov
06.Mayıs.2007, 01:02
Herkes beşiktaş´ın verilmeyen penaltılarını ve Fenerbahçe´den Lugano ve Ümit´in atılması gerektiğini söylüyor ama Hiç kimse Daa maçın başında Orta saha´da İlerlerken Mustafa doğan´ı geçse Kaleciyle karşı karşıya kalacak Tümer´i düşürüyor onun kırmızı kart olduğunu kimse söylemiyor Açıkçası herkes kendi takımını kolluyor.

ataman5
06.Mayıs.2007, 01:02
hiç birinizden ses çıkmadı dediklerime herşeye eywallah şampiyon olun bizi yenin tebrik ederim sonsuz helal olsun, ama başkanınızın, yönetiminizin, ziconuzun, aurelionuzun,kezmanınzın,luganonuzun(kupa maçında az boğazlamadı gökhanı) yaptıklarını bu sezon bi daha bi düşünün! sonra bi daha bi düşünün!
teşekkürler..

Episode 13
06.Mayıs.2007, 01:03
fenerbahçe kupada kayubettiğinde hep hekmler konuşuldu ve buna bjkli gsli arkadaşlar çok kızdı ama bakıyorum bjkli arkadaşların ve futbolcuların dilinden hakem düşmüyor

Mc.Speedy
06.Mayıs.2007, 01:03
Mustafa Doğan Tümer'i düşürdüğünde , karşısında kim vardı ?? BJK'li bi topcu var diye hatırlıyorum ben.

Sekopej
06.Mayıs.2007, 01:04
Papaz her zaman pilav yemez.

Bu oyunla, bu ofsayt taktiğiyle bir yerde BJK çarpılacak diyordum, sezon başından beri yatan Kezman'a çarpıldılar. Haftalardır BJK'nin oynadığı oyunu Fenerbahçe 2. yarıda oynadı. Ne demişti BJK'li arkadaşlarımız ben sonuca bakarım, oynanan oyuna bakmam. Şanslıydık, kazandık, çok mutluyum...

İlk yarı iyi oynadık, tüm oyuncuları tebrik ediyorum, Zico da 2 sakatlık olmasa bu değişiklikleri yapar mıydı bilmiyorum ama ilk defa gol yememeye yönelik hamleler yaptı, onu da tebrik ederim.

3 maç kaldı, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 1 galibiyet Fenerbahçe'yi şampiyon yapıyor. Ama oyuncular şunun bilincinde, daha herşey bitmedi, Ümit tüm takımı uyarıyordu henüz herşey bitmedi diye. Bunun bilincinde olmaları da beni şampiyonluk için daha da ümitlendirdi...

fenerbahce_1907
hiç birinizden ses çıkmadı dediklerime herşeye eywallah şampiyon olun bizi yenin tebrik ederim sonsuz helal olsun, ama başkanınızın, yönetiminizin, ziconuzun, aurelionuzun,kezmanınzın,luganonuzun(kupa maçında az boğazlamadı gökhanı) yaptıklarını bu sezon bi daha bi düşünün! sonra bi daha bi düşünün!
teşekkürler..

Sene boyunca verilmeyen penaltıları golleri kırmızı kartları bu sezon bı daha bı daha dusun sonra mesajını yaz;;)

El Barto
Açıkçası herkes kendi takımını kolluyor.

Bu bugün olan birşey değilki herzaman böyle idi.Ve son haftalarda inanılmaz bir tartışma ortamı var forumda her tarafta ayrı bir tartışma.Kimse kimseye birşey anlatamıyor herkes at gözlüğü takmış gibi.Ne olmuş yani Fenerbahçe kazanmış ne yapalım tebrik edip bırakalım bu kadar uzatmak anlamsız bence...

Memedov
06.Mayıs.2007, 01:05
Mustafa Doğan Tümer'i düşürdüğünde , karşısında kim vardı ?? BJK'li bi topcu var diye hatırlıyorum ben.

Hiç kimse yoktu Sami abi Geçse Runje ile karşı karşıya kalıcaktı ama hakem sarı kart gösterdi.

TR.CaPTaiN
06.Mayıs.2007, 01:06
Karşısında kimse yoktu sağ çaprazdan bir futbolcu koşuyodu.

RoNNiE91
Şampiyon Fenerbahçe başka söze gerek yok. Hakkımızla kazandık. Beşiktaş laik olduğu skoru elde etti. Zico'yu tebrik ederim doğru taktik yaptı. Beşiktaş'ı üstüne çekti.

Sen başka maç izledin heralde.Beşiktaş'ın laik olduğu skor en az 3-1.İkinci yarı tek kale oynadı Beşiktaş.Şampiyon hala belli değil.Belli de olmaz bu saatte.

ataman5
fenerbahçe kupada kayubettiğinde hep hekmler konuşuldu ve buna bjkli gsli arkadaşlar çok kızdı ama bakıyorum bjkli arkadaşların ve futbolcuların dilinden hakem düşmüyor

üslub diye bi kelime var türkçede bi karşılaştır sen arkadaşım üslub farklarını
saygılar..

Mc.Speedy
Mehmet abicim sana bunu yapmak istemem ama "bi yürü git maçı 3 kere daha izle gel" ;)

World Hollow o1
06.Mayıs.2007, 01:07
Sen başka maç izledin heralde.Beşiktaş'ın laik olduğu skor en az 3-1.İkinci yarı tek kale oynadı Beşiktaş.Şampiyon hala belli değil.Belli de olmaz bu saatte.

Maç sadece tek devreli oynanmıyor...;;)

Memedov

Maç 3-1 bitebilirdi hee.:rolleyes:

Bu sefer şans bizden yanaydı diyelim o zaman..;)

ataman5
Hiç kimse yoktu Sami abi Geçse Runje ile karşı karşıya kalıcaktı ama hakem sarı kart gösterdi.

orta sahadayken runjeyle karşı karşıya kalıyodu heeee? bizim oyuncularda hiç koşmuyo zatren dimi?:)

Episode 13
06.Mayıs.2007, 01:08
üslub diye bi kelime var türkçede bi karşılaştır sen arkadaşım üslub farklarını
saygılar..

kabul ediyorum söylemler arasında büyük farklar var ama konu aynı konuşulan yine hakem

Memedov
06.Mayıs.2007, 01:09
orta sahadayken runjeyle karşı karşıya kalıyodu heeee? bizim oyuncularda hiç koşmuyo zatren dimi?:)

Beşiktaş Çizgi defans´ı yapıyordu oyuncuların hepsinin Kaleye sırtı dönüktü Tümer´in ise Kaleye yüzü Dönüktü bu durumda kim avantajlı ?

Mc.Speedy
Karşısında kimse yoktu sağ çaprazdan bir futbolcu koşuyodu.

Hadi abicim sende ;)

fenerbahce_1907

ordaki son adam Mustafa'mı, evet o zaman fazla konusmayın.Direk kımızı olması lazım.

Memedov
06.Mayıs.2007, 01:11
Mehmet abicim sana bunu yapmak istemem ama "bi yürü git maçı 3 kere daha izle gel" ;)

Tamam abi siz haklısınız biz ufağız diye bizi ufak görüyorsunuz ben maçı izledimde geldim burda sallayıp atmıyorum ben benim daha önceki msjlarıma bakabilirsiniz nasıl bir kişiliğim olduğunu Taraf Tutup tutmadığımı anlarsınız belki.

LaigLeNoiR
06.Mayıs.2007, 01:12
ordaki son adam Mustafa'mı, evet o zaman fazla konusmayın.Direk kımızı olması lazım.

Emredersin.Mertcan konuşmayız...

Son adam Mustafa değildi yanında Gökhan Zan vardı.

RoNNiE91
06.Mayıs.2007, 01:13
Maç sadece tek devreli oynanmıyor...;;)

İlk yarıda da çok kötü değildi Beşiktaş.Son haftalarda hep 1-0 kazanıyordu Beşiktaş.Şans ve tecrübe bizden yanaydı.Bu hafta şansımız haver gitmedi.Futbol bu bir sezon Beşiktaş yener bir sezon Fener.

ataman5
06.Mayıs.2007, 01:13
Beşiktaş Çizgi defans´ı yapıyordu oyuncuların hepsinin Kaleye sırtı dönüktü Tümer´in ise Kaleye yüzü Dönüktü bu durumda kim avantajlı ?

dalga amaçlı falan söylemiyorum bunu eğer futbolu yakından takip ediyosan her ülkede aşşağı yukarı maçları izliyosan tonlarca aynı pozisyonu görebilirsin kırmızı olmaz 1.mustfa doğan tümere arkadan falan dalmıyo 2. top orta sahada orta sahada öle runjeyle karşı karşıya kalamıyon kolay kolay öle avantaj falan gel ceza alanı önüne orda olsun pozisyon amenna kırmzı kart yeterli sanırım
saygılar..

fenerbahce_1907
06.Mayıs.2007, 01:14
Emredersin.Mertcan konuşmayız...

Son adam Mustafa değildi yanında Gökhan Zan vardı.

Ordakı son adam Mustafa'ydı Zan sırtı kaleye dönuktu ve agır bır oyuncu oldugu ıcın dnp Tümer'İ yakalayamazdı.

remake
06.Mayıs.2007, 01:15

gokhan zan tumer'in hafif onunde hemen saginda. son adam degil. engel olabilecek son adama bakilir. gokhan vardi orada.

fenerbehce'yi kutlarim. bizde yenilince aglamak yok :). geri kalan sampiyonluk yarisinda basarilar.

TR.CaPTaiN
06.Mayıs.2007, 01:15
Hadi abicim sende ;)

Gökhan Zan Tümer'le yan yanaydı öyle mi ?

LaigLeNoiR
06.Mayıs.2007, 01:16
Ordakı son adam Mustafa'ydı Zan sırtı kaleye dönuktu ve agır bır oyuncu oldugu ıcın dnp Tümer'İ yakalayamazdı.

Mertcan'cığım...

Gökhan yavaş olabilir ama sırtı kaleye dönük değildi hemen Tümer ve Toraman'ın yanındaydı...

Hem kırmızı kart verilirken yanında ise hızına bakılmıyor oyuncunun.

Nocna Mora
arkadaşlar orada son adam Gökhan'dı kimse bu nu inkar edemez size göre bizim oyuncularımız koşmuyor ;D

Fıratcan Alçınkaya
Ne yapalım sağlık olsun bu sene gitti... Fenerbahçe yi v Fenerbahçe li arkadaşları tebrik ederim... İnş. kupayı alırız...

ataman5
06.Mayıs.2007, 01:17

ağar adam olunca yakalayamazdı hee!!:D yani ağardırda yakalyamaz diye kırmızı kart ölemi neyse anlamak isteyene artık:D

Mc.Speedy
06.Mayıs.2007, 01:18
Gökhan Zan Tümer'le yan yanaydı öyle mi ?

Gidin bir daha bakın bir daha bakın ve bir daha bakın.;;)

fenerbahce_1907
06.Mayıs.2007, 01:19
Mertcan'cığım...

Gökhan yavaş olabilir ama sırtı kaleye dönük değildi hemen Tümer ve Toraman'ın yanındaydı...

Hem kırmızı kart verilirken yanında ise hızına bakılmıyor oyuncunun.

ağar adam olunca yakalayamazdı hee!!:D yani ağardırda yakalyamaz diye kırmızı kart ölemi neyse anlamak isteyene artık:D

Siz beni yanlıs anladınız arkadas demıs bizim oyuncullarda hiçkosmuyo gıbı bısı dedı bende ona cevap verdım orda.Ayrıca benım görüşü onun kırmıza kart olması yönünde.

LaigLeNoiR
06.Mayıs.2007, 01:20
Maçın görüntülerini ele geçireyim foto olarak ekleyeceğim Gökhan Zan ve Tümer nerde diye....

perpetua
06.Mayıs.2007, 01:23
O zaman sizle bizde şimdi karşılıklı diyaloğa girdik o mesajlarımızı da silin o zaman.

Murat istersen kasinma. Burada gayet seviyeli bir sekilde neden mesajlarin silindigini acikladim.

Eger sizi tahrik edici bir mesaj varsa, http://forum.turksportal.net/vb/images/buttons/report.gif dugmesine basarak rapor eder, yoneticilerin ilgilenmesini rica edersiniz. Eger tahrik edici mesaj atan kisi ile tartismaya girerseniz yanlisi yapan kisi gibi yanlis yapmis olursunuz, uyari alir, tartisma mesajlarinin silindigini gozlemlersiniz.

TR.CaPTaiN
06.Mayıs.2007, 01:24
Gidin bir daha bakın bir daha bakın ve bir daha bakın.;;)

Maçı izledim.

LaigLeNoiR
06.Mayıs.2007, 01:24
parpetua senin bu lafların çok mu hoş şimdi?

Kaşınma falan...

bjk4ever
06.Mayıs.2007, 01:26
Maca Fenerbahce daha iyi basladi, guzel bir atakla bir golu buldu, Besiktas pozisonlar bulmasina ragmen golu atamadi, FB maci cok iyi sogutup kazanmasini bildi.

Iki takimin teknik adami da dogru 11'lerle cikti ve dogru degisiklikler yapti. Nasil gecen hafta sans BJK'nin yaninda olduysa bugun de FB'nin yanindaydi ve FB kazanmasini bildi.

Hakem gayet temiz bir mac yonetti, demek ki bazi seyleri hakeme baglamak yanlismis degil mi FB'li arkadaslar?;;)

Aradaki tecrube ve kalite farki macin sonucunu etkiledi. Bir tarafta 21'lik Burak 3 100% kaciriyor, diger tarafta Kezman girdigi tek pozisyonu atiyor. Stress'ten top ayagimiza dolasti, kadromuzda sampiyonluk yasamis sadece 5 oyuncu var, FB'de ise bu sayi herhalde 15'e yakindir. Sonucta bu dar, dengesiz ve tecrubesiz kadro anca bu kadar yapabilirdi, yine de hepsine helal-i hos olsun, sonuna kadar terlerini akittilar, ben hepsinden memnunum.

FB'li arkadaslari tebrik eder, daha sampiyonluk yarisinin bitmedigini hatirlatmak isterim. Insallah en azindan kupayi aliriz ve 2.ligi koruruz, CL'ye girmek de cok onemli bizim acimizdan.

perpetua
06.Mayıs.2007, 01:28

Kaşınma falan...

Tartisma aradigini dusundugumu anlatmak icin kullanilan bir kelimeyi tartisma cikartmak icin kullanmaya calismanin ironisini umarim fark etmissindir.

RaSenGan
Beyler sakin.. ;;) Fener maçı kazanamasa nolucaktı ?

1.Hakem çok hatalı.
2.Faullerimiz verilmedi.
3.Penaltımız verilmedi.

Federasyona başvurucaz,Uefaya başvurucaz... ;;) Daha bir sürü şey var iyi ki kazanmışlar.

bjk4ever
Bu arada BJK kotu futbol oynuyor diye surekli elestiren bazi FB'li arkadaslar vardi, onlar kendini bilir. Kendi takimlarinin bugunku futbolunu nasil degerlendirecek o kisiler? 3 puana sevindiler mi yoksa kotu futbola uzulup kahroldular mi? Insallah neyin daha onemli oldugunu anlamislardir, bir daha ona gore davranirlar...

Episode 13
Maca Fenerbahce daha iyi basladi, guzel bir atakla bir golu buldu, Besiktas pozisonlar bulmasina ragmen golu atamadi, FB maci cok iyi sogutup kazanmasini bildi.

Iki takimin teknik adami da dogru 11'lerle cikti ve dogru degisiklikler yapti. Nasil gecen hafta sans BJK'nin yaninda olduysa bugun de FB'nin yanindaydi ve FB kazanmasini bildi.

Hakem gayet temiz bir mac yonetti, demek ki bazi seyleri hakeme baglamak yanlismis degil mi FB'li arkadaslar?;;)

Aradaki tecrube ve kalite farki macin sonucunu etkiledi. Bir tarafta 21'lik Burak 3 100% kaciriyor, diger tarafta Kezman girdigi tek pozisyonu atiyor. Stress'ten top ayagimiza dolasti, kadromuzda sampiyonluk yasamis sadece 5 oyuncu var, FB'de ise bu sayi herhalde 15'e yakindir. Sonucta bu dar, dengesiz ve tecrubesiz kadro anca bu kadar yapabilirdi, yine de hepsine helal-i hos olsun, sonuna kadar terlerini akittilar, ben hepsinden memnunum.

FB'li arkadaslari tebrik eder, daha sampiyonluk yarisinin bitmedigini hatirlatmak isterim. Insallah en azindan kupayi aliriz ve 2.ligi koruruz, CL'ye girmek de cok onemli bizim acimizdan.

fenerbahçeli olarak arkadaşa tamamen katılıyorum ayrıca hakem bence kötü bi maç yönetti

Sekopej
Artık maç harici konuşmaları bıraksak. Silinen sadece 1 kişinin mesajları değil, 20'den fazla mesaj silinmiş bu konuda. Kurallarımız belli, daha önceden nasıl uygulanıyorsa, şu anda da öyle uygulanıyor.

Artık maç harici konuşmaları buradan sürdürmeyelim, özel mesajla ya da msn üzerinden devam edelim lütfen...

LaigLeNoiR
06.Mayıs.2007, 01:29
Tartisma aradigini dusundugumu anlatmak icin kullanilan bir kelimeyi tartisma cikartmak icin kullanmaya calismanin ironisini umarim fark etmissindir.

Etmedim ancak seninde o mesajından dolayı ceza almanı bekliyorum.

remake
06.Mayıs.2007, 01:30

Kaşınma falan...

arkadasim kasinma iste bas http://forum.turksportal.net/vb/images/buttons/report.gif isaretine. :D

gercektende asiri despotik bir yonetim var forumlarda sayin yoneticiler. tartismalari durmadan kesiyorsunuz. avantaja biraksaniz biraz...hepimiz icin cok daha zevkli olacak burada bulunmak.

bjk4ever
06.Mayıs.2007, 01:32
fenerbahçeli olarak arkadaşa tamamen katılıyorum ayrıca hakem bence kötü bi maç yönetti

Boyle bir mactan sonra hakemden sikayet ediyorsaniz pes derim bende. Adamin hic hatasi yok, zorlama hata ararsak bile anca FB lehine hata buluruz.

perpetua
06.Mayıs.2007, 01:33
arkadasim kasinma iste bas http://forum.turksportal.net/vb/images/buttons/report.gif isaretine. :D

gercektende asiri despotik bir yonetim var forumlarda sayin yoneticiler. tartismalari durmadan kesiyorsunuz. avantaja biraksaniz biraz...hepimiz icin cok daha zevkli olacak burada bulunmak.

Avantaja birakildiginda kontrol edilemez hale geliyor tartismalar sonra siteden 4-5 kisi atiliyor. Amac sizleri sakinlestirmek ve bu siteden atilmanizi onlemek icin sari kart gosterip uyarmak...

LaigLeNoiR
06.Mayıs.2007, 01:35
Sarı kartları gösterirken adaletsiz davranırsanız oyuncularda hakeme itiraz eder.Eğer hakemden beklediğini alamassa TFF'ye başvurur olmadı FİFA ya kadar gider;;)

ataman5
06.Mayıs.2007, 01:35
bence uyarıları yaparken kaşınma demek yakışmıyo sanırım

Episode 13
06.Mayıs.2007, 01:36
Boyle bir mactan sonra hakemden sikayet ediyorsaniz pes derim bende. Adamin hic hatasi yok, zorlama hata ararsak bile anca FB lehine hata buluruz.

ben hakem kötü maç yönetti dedim yani iki tarafa görede hataları oldu ben bjki tuttu fbnin hakkı yendi vs mi dedimm

ForsakeN
06.Mayıs.2007, 01:38
Zico eğer her maç böyle olucaksa kalsın.Ama sanmıyorum :)

bjk4ever
06.Mayıs.2007, 01:39
ben hakem kötü maç yönetti dedim yani iki tarafa görede hataları oldu ben bjki tuttu fbnin hakkı yendi vs mi dedimm

Adamlar uzayli veya robot degil, elbet hata yapacak. Ama cok bariz hatalar yaptigini, maci katlettigini, abartili sekilde bir tarahin lehine duduk caldigini, macin skoruna tesir ettigini gormedim, bunlari yapmadikca da bence iyi yonetmistir. Adam 1-2 faulu yanlis verdi diye sikayet edecek hakkimiz yok ya....

Episode 13
06.Mayıs.2007, 01:40
Zico eğer her maç böyle olucaksa kalsın.Ama sanmıyorum :)

zico bu maç ne yaptı ki kalsın diyorsun zico bu maç dahil fenerbahçeye hiç bi şey katmadı katmayacak ...

remake
Avantaja birakildiginda kontrol edilemez hale geliyor tartismalar sonra siteden 4-5 kisi atiliyor. Amac sizleri sakinlestirmek ve bu siteden atilmanizi onlemek icin sari kart gosterip uyarmak...

tamam sizide anliyorum. ama eger uyelerin cogunlugunun sevmedigi statuye ulasirsa bazi tartismacilar, zaten kendi kendine ayrilirlar tartismalardan ve hatta siteden. bence kurallar daha genis tutulmali. tabi ben hic bir forumda mod'luk yapmadim. nereden biliyim?

Sekopej
Sarı kartları gösterirken adaletsiz davranırsanız oyuncularda hakeme itiraz eder.Eğer hakemden beklediğini alamassa TFF'ye başvurur olmadı FİFA ya kadar gider;;)

Ben de konu dışı atıyorum herkesten özür diliyorum ama burada TFF Üst Yöneticiler, FIFA adminlerdir. O nedenle praya şikayet edebilirsin, bu da üyelerimizin en doğal hakkı.

Konu harici atılan mesajlar artık silinecektir, bilginize...

TR.CaPTaiN
06.Mayıs.2007, 01:43
Selçuk ilk girdiğinde anlam veremedim aylardır oynamayan Selçuk geliyor çok önemli bir derbide oyuna giriyor diye ama o dakiklarda top kontrolü Beşiktaş'taydı ve topu ayağında iyi tutabilen biri lazımdı galiba Zico bunu düşündü ama ben yinede Selçuk yerine Serkan Balcı'nın tercih edilmesini ve Appiah'ın kendi mevkisinde devam etmesini isterdim.

ForsakeN
06.Mayıs.2007, 01:44
zico bu maç ne yaptı ki kalsın diyorsun zico bu maç dahil fenerbahçeye hiç bi şey katmadı katmayacak ...

Zico'yu savunduğuma inanamıyorum :zuhaha
Tuncay oyundan düşünce orta sahayı güçlendirmek için Selçuk'u alması iyi bir hamleydi.
Ardından soldan atak yapan Bjk'yi kesmek için Serkan'ı aldı.
Ve de kontratak golü atmak için hızlı ve isabetli şutları olan Mehmet'i alması bence çok iyi müdahalelerdi.
;)

LaigLeNoiR
06.Mayıs.2007, 01:45
Ben de konu dışı atıyorum herkesten özür diliyorum ama burada TFF Üst Yöneticiler, FIFA adminlerdir. O nedenle praya şikayet edebilirsin, bu da üyelerimizin en doğal hakkı.

Konu harici atılan mesajlar artık silinecektir, bilginize...

Sil Serkan silin;;)

Ancak o KAŞINMA lafının peşini bırakmayacağım ;;)

Mc.Speedy
06.Mayıs.2007, 01:48
Sil Serkan silin;;)

Ancak o KAŞINMA lafının peşini bırakmayacağım ;;)

Buna biz aramızda Yönetici'nin gazlanması diyoruz :zuhaha

Sırtını Kaşımak lazım öyle geçiyor :zuhaha

Memedov
06.Mayıs.2007, 01:48
Ben bu msj´ı yazdığımda bazı arkadaşlar bana kızacaklar ama ben yinede yazacağım.

Zico bu maç yine hiçbirşey yapmadı.

Bazı oyuncular sakatlık geçirdi Zico ondan oyuncu değişikliği yapmak zorunda kaldı bana göre sakatlıklar olmasaydı Zico yine hiçbir hamle yapmazdı.

goosfraba
06.Mayıs.2007, 01:52
Mehmet'e katılıyorum.Sakatlıklar olmasaydı eğer Zico bir taraftar gibi maçı izlemeye devam edecekti..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oyunu iyi okuyan teknik adam istiyoruz ya:D

World Hollow o1
06.Mayıs.2007, 01:57
Ben bu msj´ı yazdığımda bazı arkadaşlar bana kızacaklar ama ben yinede yazacağım.

Zico bu maç yine hiçbirşey yapmadı.

Bazı oyuncular sakatlık geçirdi Zico ondan oyuncu değişikliği yapmak zorunda kaldı bana göre sakatlıklar olmasaydı Zico yine hiçbir hamle yapmazdı.

Mehmet'e katılıyorum.Sakatlıklar olmasaydı eğer Zico bir taraftar gibi maçı izlemeye devam edecekti..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oyunu iyi okuyan teknik adam istiyoruz ya:D

Zico'nun Taraftarlardan bir farkı var ;

Taraftarlar maçı para verip izliyorlar.!

Zico ise para alıp maçı izliyor.!

goosfraba
06.Mayıs.2007, 01:59

Haklısın Torres.Tek fark bu..

Episode 13
06.Mayıs.2007, 02:05

işte hislerime tercüman oldun saol valla
zicoyu başka şekildede anlatılamazdı

LaigLeNoiR
06.Mayıs.2007, 03:00
"Kural hatasını araştıracağız"
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, üzücü bir akşam olduğunu belirterek, "İlk yarı iyi değildik, ama ikinci yarı iyi oynadık. Bol pozisyona girdik. Son vuruşlarda başarısız olduk. Maçı kaybettiğimiz için çok üzgünüz" dedi.

Kolot, İbrahim Toraman'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonu kastederek, topun taca çıktığını, ancak hakemin oyunu faul vuruşu ile başlatmasının kural hatası olup olmadığını araştıracaklarını söyledi.

Fenerbahçeli futbolcuların provokasyon girişimlerinin olduğunu da vurgulayan futbol şube sorumlusu Kolot, "O futbolcuların isimlerini yarın açıklayacağız. Bunlar büyük bir kulübe yakışmayan oyuncular. Bunlar Milli Takım'a da yakışmayan futbolcular. Bunların isimlerini Fenerbahçeli yöneticilere vereceğiz" diye konuştu.

06.05.2007

Kaynak : DHA

nart_susruko
06.Mayıs.2007, 03:02
yedek klübesinin arkasındaki bi taraftar ziconun kafayı iyi suladı.. :)

eGowiCh
06.Mayıs.2007, 03:17
Kural hatası yok orada, olsa olsa hakem hatası olur.

Fırat Aydınus ile Selçuk Dereli arasındaki fark gördük bugün.

- Selçuk Dereli, yan hakem tarafından Mehmet Sedef'in pozisyonunda uyarılmış ve kart vermesini istemişti, ama Dereli kendi bildiğini okudu ve hatalı karar verdi. Tamamen art niyet.
- Fırat Aydınus ise 4. hakem Çetin Sarıgül'e güvendi, onun söylediğini yaptı ve doğru karar verdi. Tamamen iyi niyet.

@bjk4ever: Haftalardır eleştiriyorduk BJK'nin kötü futbolunu, evet haklısın, hep eleştirdik. Sen evinde Antalyaspor ile oynuyorsun, öne geçiyorsun ve çekiliyorsun. Sivasspor karşısında iyi futbol oynamıyorsun, son dakika golü atıyorsun. Ama bugün Fenerbahçe aynı şeyi yapmadı. Ligde 2. sırada bulunan Beşiktaş'a karşı golü bulunca geriye çekildi, hem de deplasmanda... Arada kocaman bir fark var. BJK, düşmemeye oynayan Antalyaspor'a karşı kendi sahasında geriye çekiliyor, FB şampiyonluğa oynayan BJK'ye karşı deplasmanda geriye çekiliyor.

Umarım farkı görmüşsündür.

Cengo
06.Mayıs.2007, 03:18
"Kural hatasını araştıracağız"
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, üzücü bir akşam olduğunu belirterek, "İlk yarı iyi değildik, ama ikinci yarı iyi oynadık. Bol pozisyona girdik. Son vuruşlarda başarısız olduk. Maçı kaybettiğimiz için çok üzgünüz" dedi.

Kolot, İbrahim Toraman'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonu kastederek, topun taca çıktığını, ancak hakemin oyunu faul vuruşu ile başlatmasının kural hatası olup olmadığını araştıracaklarını söyledi.

Fenerbahçeli futbolcuların provokasyon girişimlerinin olduğunu da vurgulayan futbol şube sorumlusu Kolot, "O futbolcuların isimlerini yarın açıklayacağız. Bunlar büyük bir kulübe yakışmayan oyuncular. Bunlar Milli Takım'a da yakışmayan futbolcular. Bunların isimlerini Fenerbahçeli yöneticilere vereceğiz" diye konuştu.

06.05.2007

Kaynak : DHA

Hakem avantaja bıraktığı pozisyonda kartı daha sonra gösterebilir.Biraz içi boş biri girişim olur bu, tekrar oynasa kazanabilecekler mi? :)

Geçmiş olsun, daha fazla zorlamasınlar..

perpetua
06.Mayıs.2007, 03:30
BJK, düşmemeye oynayan Antalyaspor'a karşı kendi sahasında geriye çekiliyor, FB şampiyonluğa oynayan BJK'ye karşı deplasmanda geriye çekiliyor.

Egemen butun takimlar gol bulduktan sonra biraz geri cekilir ve savunma yapip kontra'dan gol bulmaya calisir. Bunun kadar normal bir sey yok sonucta.

Fenerbahce'de ozellikle Zico geldiginden beri eger ilk yarida takim onde ise, ikinci yarida geriye cekiliyor ve rakibin ustune gelmesine izin veriyor. Ancak izin verirken pres yaparak savunmak yerine, iyi pozisyon alarak savunmaya ugrasiyor. Bu nedenle de duran toplardan ve kanatlardan pozisyon verdiginde goller yiyip one gectigi maclarda avantaji kaybedebiliyor. Bu geriye cekilmeyi bu sezon Saracoglu stadinda ve deplasman maclarinda gozlemledik. Tabii Besiktas'a karsi oldugu kadar bir gomulme olmuyor Anadolu takimlarina karsi, ofansif oyuncular birer birer cikip yerlerine defansif oyuncular girmiyor ama yine de Fenerbahce oyunu kendi sahasinda kabul etmeye basliyor.

Gol attiktan sonra geri cekilen teknik direktor'u suclamak pek dogru degil Evet futbol seyir zevkimizi rezil ediyor bu hareket ancak teknik direktorlerin basari yakalama konusunda bu kadar baski altinda oldugu bir ortamda geri cekilmek hic de elestirilecek bir sey degil. Ne Tigana ne de Zico icin.

eGowiCh
06.Mayıs.2007, 03:35
Bana saçma geliyor, kendi sahanda oynuyorsun, ligin altındaki takıma karşı eziliyorsun, geriye çekiliyorsun. Bunu zaman zaman Fenerbahçe de yapıyor ama Beşiktaş kadar değil. Beşiktaş hep 1-0 alıyordu maçları, golü bulup çekiliyordu. Fenerbahçe nadir yapmıştır bunu.

Fenerbahçe'nin bugün geriye çekilmesi normal. Geçen seneki İnönü'deki maçta da Anelka golü atınca Fenerbahçe geriye çekilmiş ve sonunda da golü yemişti, sonra yine atmıştı gerçi ama sonuç olarak geriye çekilmişti.

Büyük maçlarda kuraldır, golü bulunca içerde olsun, dışarda olsun çekilirsin geriye.

perpetua
06.Mayıs.2007, 03:54
Bana saçma geliyor, kendi sahanda oynuyorsun, ligin altındaki takıma karşı eziliyorsun, geriye çekiliyorsun. Bunu zaman zaman Fenerbahçe de yapıyor ama Beşiktaş kadar değil. Beşiktaş hep 1-0 alıyordu maçları, golü bulup çekiliyordu. Fenerbahçe nadir yapmıştır bunu.

Fenerbahçe'nin bugün geriye çekilmesi normal. Geçen seneki İnönü'deki maçta da Anelka golü atınca Fenerbahçe geriye çekilmiş ve sonunda da golü yemişti, sonra yine atmıştı gerçi ama sonuç olarak geriye çekilmişti.

Büyük maçlarda kuraldır, golü bulunca içerde olsun, dışarda olsun çekilirsin geriye.

Fenerbahce etkili kontra atak yapabildigi icin geriye cekilse de gol bulabiliyor. Besiktas ise pek etkili kontra atak yapamiyor. Yapsa bile Burak, Delgado ve Nobre gibi cok iyi bitirici olmayan oyuncular ile kontra ataga cikiyor. Bir cogunda da ya pozisyon baslamadan bitiyor, ya pozisyon degerlendirilemiyor. Fenerbahce ise kontra'dan cok pozisyon yaratip, cok gol atabiliyor.

Futbol artik bu. Cok hizli forvetler hemen hemen her takimda bulundugu icin teknik direktorler defansif guveni on planda tutuyorlar. Zaten Brezilya futbolunda defansi geride kurma gelenegi vardir, Zico da bunu uyguluyor.

Jesus_FB
06.Mayıs.2007, 05:12
Yaşa Fenerbahçe sen çok yaşa ismin yazılacak mücevher taşa

goosfraba
06.Mayıs.2007, 05:25
Fenerbahçe bu galibiyetle Kezman'ın da dediği gibi % 80 garantiledi.Ama önünde çok zorlu maçlar var ve herşey kesin değil.İnşallah BJK Bursa'da puan bırakır..

GeNç KaRTaL
06.Mayıs.2007, 07:48
Maçı kaybettik Fb'li arkadaşları tebrik ediyorum:)

Maçın başında bir anlaşmazlık sonucu golü yiyince aslında planlarımız bozuldu sonrada bobo ve burak ile bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik sonuçta kaybettik yapabileceğimiz bir şey yok futbol bu yenmekte var yenilmekte

Ben bu maçı kaybetmemizin sorumlusu olmadığını düşünüyorum temiz bir oyunla maçı kaybettik şimdi yapmamamız gereken kalan maçlarımızı kazanıp Fb'nin puan kaybını beklemektir

Wesley Sneijder
06.Mayıs.2007, 09:13
Milan bile ofsayt taktiği yapmıyor, Beşiktaş mı yapacak? Sen nesin ki ofsayt taktiği yapıyorsun? Sağol Tigana!!! :D Bu arada ben Bursalıyım, inşallah BJK taraftarı gelmez, yoksa buradan sağ çıkamazlar. O gün sokağa kimse çıkmamalı. :p

World Hollow o1
06.Mayıs.2007, 10:00
Milan bile ofsayt taktiği yapmıyor, Beşiktaş mı yapacak? Sen nesin ki ofsayt taktiği yapıyorsun? Sağol Tigana!!! :D Bu arada ben Bursalıyım, inşallah BJK taraftarı gelmez, yoksa buradan sağ çıkamazlar. O gün sokağa kimse çıkmamalı. :p

Ben çıkıcam..:cool:

Bencede Beşiktaş'ın ofsayt taktiği hiç tutmadı..:)

asatilla
06.Mayıs.2007, 11:30
Bravo fenerbahçe.Bütün fenerbahçelilere hayırlı olsun,inşallah sezon sonu şampiyon oluruz.

Varonil
06.Mayıs.2007, 11:35
Trabzon macinin onemi 1000 kat daha artti bence:)Trabzon Uefa icin mucadele ediyor biz Sampiyonluk icin:)Galatasaray bu aksamki maci kazandigi takdirde puan farkini azaltacak ve,

Haftaya;
Bursaspor-Besiktas
Sivasspor-Galatasaray
Fenerbahce-Trabzon

maclarinin onemi 1000 kat artar diye dusunuyorum

Memedov
06.Mayıs.2007, 11:36

Sokağa çıkmamakla ne alakası var kardeş adamların işi gücü yok bizim mahalleye gelip kavga etçekler ederlerse stad´da stad´ın yakınında ederler zaten kısmet olursa bi aksilik olmazsa gidicem Bursa-Beşiktaş maçına Beşiktaş´ın puan kaybedeceğini düşünüyorum.

Emurafu
06.Mayıs.2007, 11:41
Dün aksam besıktasda her zamanki sansı yoktu eger o şansı olsaydı bobonun bir topu kesin gol olurdu

besiktas ilk defa sahasında mahkum oynamadı ama bu sefer gol atamadı

eXcitinG
06.Mayıs.2007, 11:51
İLk defa iyi oynadık ama bu sefer de oLmadı.Kısmet.Elimize geLen fırsatı değerLendiremedik.Fb`Li arkadaş ve taraftarLarı tebrik ederim.En azından bu maç bu üstündük ama kazanan fenerbahçe oLdu.Artık bundan sonraki maçLara bakıcaz ve bir mucize bekLeyeceğiz.

Episode 13
06.Mayıs.2007, 12:10
Dün aksam besıktasda her zamanki sansı yoktu

katılıyorum şans olsa bi çok pozisyona girdiler ama atamadılar

Memedov
06.Mayıs.2007, 12:11
katılıyorum şans olsa bi çoo pozisyonda fb gol yiyebilirdi

Her zaman Beşiktaş Şanslı olacak değil ya :) Bu seferde şanslı olan Fenerbahçe oldu.

Bugra19o3
06.Mayıs.2007, 12:12
Fenerbahçe yi tebrik ediyorum....şampiyonluklarından dolay....

Mirza
06.Mayıs.2007, 12:15
Bazı kullanıcılar bırakın tartışma çıksın, tartışma çıkınca ne oluyor, yöneticiler çok baskılı demiş. Bazı arkadaşlar ÖM yolu ile bana, buradan da diğer yönetici arkadaşlarıma kabadayı üslubu ile mesajlar atmış. Şu zamana kadar her ne kadar ÖM yolu ile uyardıysam da bundan sonra uyarmayacağım. Tartışma çıkaranlar hep aynı kişiler. Bu kişileri belki ÖM yoluyla 2 günde 1 uyarıyorum, sırf ceza puanı almasınlar diye. Bu kişilere karşı benim sabrım azaldı. Tebrik ederim arkadaşlar sizi. Bu konu'da 30 tane mesaj silinmiş, yönetici arkadaşlarım 20 defa uyarı yapmış ve siz hala devam etmişsiniz. Üstüne'de bırakın tartışalım üyeleri serbest bırakın demişsiniz. Tartışma çıkaranların çoğu bundan 7 8 ay önce " Temiz Bir Forum Için El Ele Sloganı " ile foruma mesaj yazıyorlardı nerde kaldı bu slogan arkadaşlar.

Buyrun saygı & sevgi çerçevesi ve forum kuralları içerisinde yorumlarınızı alalım. Maç Hakkında

Noz
06.Mayıs.2007, 12:28
fb yi tebrik ederim... gene tigananin yanlislari yuzunden maci kaybettik... sampiyonluk gitti cok buyuk ihtimalle bundan sonra 3. lugu kaybetmemek icin urasicaz...

FeYYaz1989
06.Mayıs.2007, 12:31
Fenerbahce'yi ve Fenerbahce'li arkadaslari tebrik ederim.Bizden bu kadar gibi gozukuyor artik yinede 31. haftaya kadar bize sampiyonluk heyecani yaratan takimima da tesekkurler...
"şampiyonluk hevesi bitti sevgi bitmez..."

Noz
06.Mayıs.2007, 12:34
Aylardır zico efsane topcu t.direktör olamaz diyen adamlar şu anda hemen karar değişikliği yaptılar tebrikler..hem de fb ezilmesine ragmen :) fb iyi oynadi bize elendi kupada kotu teknik adam oldu... kotu oynadi yendi iyi teknik adam oldu demek herkes sonuca bakiyor sadece :)

Mirza
06.Mayıs.2007, 12:36
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-05_fbbjk11.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-05_fbbjk1.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-05_fbbjk2.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-05_fbbjk3.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-05_fbbjk4.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-05_fbbjk5.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-05_fbbjk6.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-05_fbbjk7.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-05_fbbjk8.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-05_fbbjk9.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-05_fbbjk10.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-05_fbbjkson1.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-05_fbbjkson2.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-05_fbbjkson3.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-05_fbbjkson5.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-05_fbbjkson6.jpg

ultraslanerdem
06.Mayıs.2007, 12:37
Artık umutlar Trabzonspor maçına kaldı.

Mirza
06.Mayıs.2007, 12:39
http://www.internethaber.com/images/news/36312.jpg

http://www.internethaber.com/images/news/36313.jpg

http://www.internethaber.com/images/news/36314.jpg

http://www.internethaber.com/images/news/36315.jpg,

http://www.internethaber.com/images/news/36320.jpg

Varonil
06.Mayıs.2007, 12:41
Coşkulu karşılama

Fenerbahçe otobüsü İnönü Stadı'ndan çıktıktan sonra Samandıra Tesisleri'nde coşkulu taraftar topluluğuyla karşılandı.

Yaklaşık 1000 kadar taraftar Samandıra gişelerinden geçtikten sonra otobüsün yolunu kesti.

Fenerbahçe'nin otobüsü 150 metrelik yolu 45 dakikada zorlukla geçerek tesislere giriş yaptı.

Bu sırada İdari Menajer Volkan Ballı, otobüsten inip taraftarların daha sakin olmalarını istedi. Otobüs daha sonra tesislerde güvenlik güçlerinin yardımıyla tesislere girmeye çalıştı.

Öte yandan takımın Samandıra'ya girişinde takım otobüsünün ön tarafında oturan Tümer Metin, yolu açmayan taraftarlara zaman zaman tepki gösterdi.

Sarı lacivertli taraftarlarda, Tümer'in bu tepkisine "Biz buraya sevincimizi sizinle paylaşmaya geldik" dedi.

Kaynak: DHA
06.05.2007

goosfraba
06.Mayıs.2007, 12:41
Trabzonspor maçını büyük ihtimal alacağız..Beşiktaş'ta Bursa'da puan veya puanlar bırakırsa ne ala;)Süper olur..

Varonil
06.Mayıs.2007, 12:42
"Uyumak zor olacak"

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana Fenerbahçe'ye 1-0 yenildikleri maçın ardından kendileri için üzücü bir gece olduğunu belirterek, "Bu gece uyumak çok zor olacak" dedi.

Tigana, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, rakipleri karşısında ilk yarı biraz telaşlı oynadıklarını ifade ederek, "Çok kolay topları kaçırdık ve kaybettik. İkinci yarı çok iyi Beşiktaş vardı. Çok gol pozisyonumuz vardı, ama beraberlik golünü bir türlü bulamadık. Fenerbahçe karşısında ilk yarı tecrübesizdik. Ancak ikinci yarı çok iyiydik. Bizim için zor ve üzücü bir gece. İbrahim Toraman'ı kaybettik. Bir daha ki maç oynayamayacak. Bazı oyuncularımızın sakatlığı var. Tekrar toparlanmamız için
4 günümüz bulunuyor. Kupayı mutlaka almamız lazım" diye konuştu.

Fransız çalıştırıcı, Delgado'nun ilk yarı çok top kaybettiğini belirterek, "Bobo ise fizik olarak yüzde yüz hazır değil. Bu yüzden yedek başladı" dedi.

Tigana, Burak ile ilgili olarak da şöyle konuştu:

"Kolay adam eksilten takımdaki ender oyunculardan biri. Burak ile oynamadığımız zaman tüm oyuncular orta sahada kümeleniyor. Rakibi orta sahada açmakta zorlanıyoruz. Birçok formülü denedim ve hepsinde biraz şansımız azaldı."

Jean Tigana, Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkının 5'e çıkması sonrası şampiyonluk şansları konusundaki soruyu ise, "Biraz şansımız azaldı. Sadece bize bağlı bir şey değil. Şu an tekrar toparlanmamız lazım. Kupa finali oynayacağız. Bunu kazanmamız gerekiyor" şeklinde yanıtladı.

Fransız teknik adam, "Fenerbahçe yenilgisi kupa finalini nasıl etkiler?" sorusunu ise "Bunu kupa maçından sonra söylerim" demekle yetindi. Tigana, hafta içinde Beşiktaş'tan ayrılacağı yönündeki açıklamasının hatırlatılması üzerine "Tigana'nın değil,
Beşiktaş'ın geleceği önemli" dedi. Önlerinde 4 önemli maçın bulunduğunu hatırlatan Tigana, şöyle konuştu:

"Benim geleceğimle ilgili olarak sonradan başkanla konuşacağım. Şu an önemli olan Beşiktaş. Bu sene mutlaka bir şeyler kazanmamız lazım. Emeğimizin karşılığını almamız gerekiyor. Diğer konularla ilgili konuşmak istemiyorum.
Bu gece bu tür konuları konuşmanın anlamı yok."

Fransız teknik adam, "Geldiğinizden beri Beşiktaş'a bir katkınız olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusunu ise "1 Kasım 2005'te geldiğim dönemle kıyaslarsanız takımın ilerleme kaydettiğini düşünebilirsiniz. Genç bir takımız. Bu geceki gibi maçlar da onların tecrübe kazanmasına katkı yapacak. Takımda şampiyonluk görmüş çok az oyuncu var" dedi.

06.05.2007

goosfraba
06.Mayıs.2007, 12:44
Dün gece Tigana çok zor uyumuştur:D

Mirza
Yazarların kaleminden derbi

Fenerbahçe, şampiyonluk düğümünü çözecek maçta ezeli rakibi Beşiktaş'ı 1-0 yenerek, puan farkını 5'e çıkardı. İşte tarihi derbi sonrası, yazarların yorumları...

Rıdvan Dilmen/Milliyet

Fenerbahçe'yi özellikle ilk yarıda tahminimin üzerinde iyi buldum. Düşünün, takımın morali en alt düzeyde. Kaybederseniz şampiyonluğu büyük ölçüde vereceksiniz. Baskı altındasınız. Tüm bunlara rağmen sahada sakin, stressiz, kendine güvenen, sürekli ayağa top yaparak kontrolü elinde tutan bir Fenerbahçe vardı. Beşiktaş'ın savunmasının sezon başından beri en büyük zaafından da yararlanarak öne geçtiler. Tuncay hiç de alışık olmadığı bir pas attı, Kezman çok alışık olduğu pozisyonda golü yaptı. Sonuçta Fenerbahçe çok kritik bir maçı kazasız atlattı. Bir futbol mucizesi yaşanmazsa da bu işi bitirdi.

Erman Toroğlu / Hüriyet

Beşiktaş taş devrinde uygulanan bir ofsayt taktiğini hala deniyordu. Nitekim, öyle bir pozisyonda da golü yediler. Beşiktaş, bu taktiği bir İtalyan, bir İngiliz, bir Alman takımına yapsa seni 20 dakikada beşler.

Ahmet Çakar / Sabah

Ligin kader maçıydı ama şimdi Fenerbahçe belki de şampiyon oldu. Beş puanlık fark üç haftada kapanır mı? Teorik olarak "Evet" ama pratik olarak çok zor. Beşiktaş stresten çok etkilenmiş. Takımlar arasında da yaratıcı oyuncu farkı özellikle ilk yarıdaki tabloyu getirdi. İlk 45 dakika fevkalade iyi oynayan ve skoru da bulan Fenerbahçe'ydi. Beşiktaş ise neredeyse tüm maç topla kavga eder gibiydi.

Ziya Şengül / Star

Maçın hemen başında Tümer’in bir pozisyon yakaladı. Fakat öylesine kötü bir vuruş ve sonrasında kaçan bir gol vardı. Sonrasında Tuncay’ın gol pasıyla Kezman, sakin ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderip Fener’i öne geçirdi. Bu arada kaleci Serdar, Beşiktaş’ın mutlak gol olacak bir pozisyonunu kurtaran adam oldu.

Altan Tanrıkulu / Hürriyet

Fenerbahçe, mutlaka kazanmak zorunda olan tarafmış gibi başladı maça.. Atak ve arzulu.. Beşiktaş ise, sanki beraberliğe razı bir tempoda ve onbirle çıktı sahaya..

Ercan Saatçi / Hürriyet

Fenerbahçeli futbolcular özveriyle mücadele ettiler ve bir anlamda kendi hatalarını biraz olsun telafi ederek bu maçı taraftarlarına hediye ettiler. Hakettiler...

Adnan Aybaba / Star

Beşiktaş bu maça kupa derbilerinin şablonu gibi, aynı çıktı. Tek forvet, Burak yine 11’deki yerinde... Geride solda Baki... Tamam maça böyle başlayabilirsin. Bu bir tercihtir... Böyle devam ederken de bakıyorsun bir gol geliyor ve 1-0 mağlupsun. Burada ofsayt taktiğini de tartışmak lazım. Beşiktaş bunu gerçekten çalışmış mı, sahada uygulayabiliyor mu, yoksa futbolcular kendi kafalarına göre bir şeyler mi yapıyorlar?

Tigana’nın mağlup duruma düştükten sonra en azından bu kadronun üzerinde değişiklik yapmaz lazımdı.

Can Bartu / Hürriyet

Fenerbahçe de Beşiktaş da canını dişine takarak mücadele etti ve ilk 45 dakika başa baş bir oyun oldu. İlk yarıda her iki takımın da 2’şer gol pozisyonu vardı. Görünen bir şey var; Fenerbahçe’nin kondisyonu biraz sırıtmaya başladı.

Ali Sami Alkış / Star

Beşiktaş ilk yarıda pozisyonlar bulmasına rağmen; oyunun hakimi değildi. F.Bahçe’de oluşan bu panik anlarından yararlanamadı... Nobre, Burak, Serdar ve İbrahim Akın’ın şutları sonuçsuz kaldı.

F.Bahçe zamanla sakinleşti ve rakibinin ataklarını soğukkanlılıkla karşılamayı başardı. Böylece yenilgi, Beşiktaş’ın şampiyonluk umudunu bitirdi. Yani: Geçti Bor’un pazarı, sür eşeği Niğde’ye... İnşallah seneye!

KAYNAK (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=83266)

Memedov
"3 puan için ölebilirdik"

Fenerbahçe'ye Beşiktaş karşısında galibiyeti getiren golü kaydeden Mateja Kezman, bir takım gibi oynadıklarını belirterek, "Maç öncesi takım arkadaşlarımızla birçok konuşma yaptık. Patlamaya hazır bir bomba gibiydik. Buradaki 3 puan için ölebilirdik bile hatta. Gerçek kimliğimizi sahaya yansıtarak 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Geçen sene Galatasaray'ı yenmemize rağmen şampiyonluğu kaybettik. İlerleyen haftalarda çok iyi performans sergileyerek, şampiyon olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kezman, tek forvet oynamaktan dolayı bir sıkıntı yaşadığını, ancak bunun çok önemli olmadığını vurgulayarak, "Takımın galibiyeti benim için daha önemli.
Çok fazla gol atmadım ama kritik goller attım" dedi.

Fenerbahçeli futbolcu Serkan Balcı ise şöyle konuştu:
"Dudağımın üstünde bir açık var. Bu önemli bir şey değil, önemli olan kazanmaktı. İkinci ile oynadık ve aramızdaki puan farkını 5'e çıkardık.

Önümüzdeki 3 maçı da kazanmak istiyoruz. Geçen sene yaptığımız hataları yapmayıp, şampiyon olmak istiyoruz. Önümüzde 3 zorlu maç var. Şu an için hiçbir şey bitmedi. Umarım geçen sene yaptığımız hataya düşmeyeceğiz."

Nedvedmania
06.Mayıs.2007, 12:47
yedek klübesinin arkasındaki bi taraftar ziconun kafayı iyi suladı.. :)

:n: evet ya bende tvde gördüm dün baya güldüm :n:

goosfraba
06.Mayıs.2007, 12:48
Fenerbahçe, şampiyonluk düğümünü çözecek maçta ezeli rakibi Beşiktaş'ı 1-0 yenerek, puan farkını 5'e çıkardı. İşte tarihi derbi sonrası, yazarların yorumları...

Kazım Kanat/Sabah

Sağ kanatta Tuncay Şanlı, Baki Mercimek ile alay etti... Solda ise Mustafa Doğan'ın üzerine giden herkes Beşiktaş ceza alanına girdi. Sağda ise Mustafa Doğan neden ısrarla çakılı oynadı? Elbette korkak ve kişiliksiz futbolun tek sorumlusu Mösyö Jean Tigana'nın futbol felsefesiydi. Maçın futbol felsefesini iki sakatlık belirledi. Mustafa Doğan çıkınca Tigana tüm riskleri alıp hücuma çıktı. Tuncay Şanlı çıkınca Fenerbahçe de savunmaya çekildi.
Son söz: Şampiyonluk Tigana'nın aptalca hataları ile bağıra bağıra Fenerbahçe'ye gitti. Yazık!..

Atilla Gökçe/Milliyet

Hayır bu maç antrenörlerin maçı değildi. Çünkü ikisi de maçın patronu olamadı. Ezberimizdeki yıldızların maçı da değildi bu... Tuncay Şanlı için özel bir paragraf açmalı... Çocuk rüzgar koşularını, özverisini ve enerjisini bu defa içinde tutup aklını soktu devreye...
Beşiktaş'ın ezberini bozdu... Çizgi defans ve ofsayt tuzağı olarak haftalardır hükmünü icra eden eskimiş savunma anlayışını yukarıdan ölçülü biçili U dönüşlü bir topla deliverdi. Yine haftalardır gol için çırpınan, emek yoğun koşular atan, yüksek adrenalin istek ve enerjiyle hem öfkesini hem emeğini sergileyen Kezman o topla buluşup yıla damgasını vuruverdi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://img517.imageshack.us/img517/615/36306mh8.jpg

Fenerbahçeli Selçuk, maç sonu soyunma odasına giderken, elindeki formayı uzun süre Beşiktaşlı taraftarların bulunduğu kapalı tribüne doğru sallayınca, ortam iyice gerginleşti.

Siyah-beyazlı taraftarlar Selçuk'a büyük tepki gösterirken, sahaya inmek isteyenleri polis güçlükle engelledi. Bu arada, taraftarlar, soyunma odasına gidişi sırasında eski futbolcuları Tümer'e de küfürlü tepki gösterdi.
Fenerbahçeli futbolcular soyunma odasına, polisin kalkanlarıyla oluşturduğu güvenlik şeridiyle gidebildi.

Selçuk'un kendi soyunma odalarının önünden geçtikten sonra, "Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar" dediğini söyleyen İbrahim Üzülmez de bu oyuncuya tepki gösterdi.

Selçuk için "Delikanlı adam soyunma odası önünden geçtikten sonra değil, soyunma odasını önünde o sözleri söyler" diyen İbrahim Üzülmez, "Herkes aklını başına alsın. O kelimeyi tüm arkadaşlarım duydu ve sinirlenip dışarı çıktılar. Açıkçası kavga etmek için çıktılar, ama kimseyi göremedik. En büyük delikanlılık efendiliktir" diye konuştu.

Bugra19o3
06.Mayıs.2007, 12:57
bence bu konu kapansın tartışmaların sonu gelmez...bazı arkdaşlarıun siteden atılmasını istemem

fmsmyrna
06.Mayıs.2007, 12:57
bence haftaya izmir'de trabzon'u yenicez samiyen'dede şampiyonluk turuna çıkıcaz.dünkü maçta aynı diğer 3 maçtaki beşiktaş gibi oynadık.akıllı oyun onlar 3 maçta bize öyle oynaıltı bu sefer onların taktiğini biz onlara uyguladık

Varonil
06.Mayıs.2007, 13:13
5 Mayıs uğuru!..

Fenerbahçe, 11 yıl önce yine 5 Mayıs'ta şampiyonluk anlamında bir galibiyet almıştı. 1996 yılının 5 Mayıs günü Trabzon'da 2-1 kazanan sarı-lacivertliler, o sezon şampiyon olmuştu. Dün de 5 Mayıs'tı ve Fenerbahçe en yakın takipçisi Beşiktaş'ı yenip şampiyonluğu kolayladı.

Dünkü derbi Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında ligde 100. randevu idi. Bu rekabette en sık rastlanan sonuç olan 1-0'lık Fenerbahçe galibiyeti tekrarlandı ve Kanaryalar ezeli rakiplerini 15. kez bu skorla yendi.

Kaynak: Sabah
06.05.2007

eGowiCh
06.Mayıs.2007, 13:28
Zico'yu ilk kez bu kadar iyi gördüm. Genelde hep sağ kanat çıkarıp sağ kanat, forvet çıkarıp forvet alırdı oyuna. Dün akşam ise Tuncay'ı çıkarıp Selçuk'u alarak orta sahayı kuvvetlendirdi, Deniz'i çıkarıp Serkan'ı alarak sağ tarafı güçlendirdi (İbrahim Akın'ı durdurdu), Appiah'ı çıkarıp Yozgatlı'yı alarak mücadele gücünü arttırdı. Daha da önemlisi, diri, mücadeleci ve hızlı adamlar oyuna aldı.

Bütün sene boyunca maçı izleyen, hiçbir müdahalede bulunmayan Zico'ya gerçekten helal olsun, durdu durdu 31. haftada adam gibi teknik direktörlük yaptı.

Ben bu olumlu davranışına rağmen takımda kalmasından yana değilim gerçi.

Kezman attığı bu golle önümüzdeki sene de kalacağının altını çizdi, yerini garantiledi. Gideceği yönünde haberler vardı fakat bu golden sonra artık gideceğini hiç sanmıyorum, gitmemeli de. Deivid gider, yerine başka bir yabancı gelir 101. yıl için.

LaigLeNoiR
06.Mayıs.2007, 13:28

Beşiktaş benim hatırladığım 1 kere Milan ile oynadı Mehmet Özdilek'İn jübile maçında ne kadar ölçü olur ama Beşiktaş yenmişti o maçı.

Ayrıca Sen nesin ki ? sorusuna cevap olarakda BEŞİKTAŞ !

Ofsayt taktiği maç boyunca sadece maçın ilk dakikalarında tutmadı.Yoksa maç boyunca FB başka posizyon bulamadı o şekilde.Bulduğu pozisyonlarda ofsayt taktiğinden dolayı değildir.

Gideceğiz bursayada gideceğiz.

teksas-tommiks'ler le de oynayacağız yeneceğiz.

Ancak siz bakalım TRABZON maçını yenebilecekmisiniz...

Memedov
06.Mayıs.2007, 13:31
Konu Beşiktaş-Fenerbahçe maçı.

Fenerbahçe-Trabzon,Bursaspor-Beşiktaş Değil.:rolleyes:

Varonil
06.Mayıs.2007, 13:33
"Daha herşey bitmedi"

Fenerbahçeli futbolcular, İnönü Stadı'ndaki tarihi galibiyetin ardından soyunma odasına sarmaş dolaş girdi. Sarı-lacivertli formayı daha yeni yeni giymesine rağmen yüksek performansını Beşiktaş karşısında da sürdüren Serdar Kulbilge, kaptan Ümit Özat ile sevinç yumağı oluşturdu ve koridorlarda "Şampiyon olacağız" diye bağırdı. Serdar'ın bu sözünü duyan Ümit Özat, "Hayır Serdar. Daha her şey bitmedi. Önümüzde üç maç daha var. Rehavete kapılmayalım" şeklinde cevap verdi. Serdar da kaptan Ümit'in bu lafı üzerine sustu.

Ümit Özat maçtan sonra, "Bu maçla ilgili kafamızda hiç tereddüt yoktu. Burada kazanacağımızı biliyorduk. Taraftarımıza da teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Sabah
06.05.2007

fenerbahce_1907
06.Mayıs.2007, 13:36
Bu kez zafer Alex'in!..

Daha önce Ricardinho’yla karşılıklı oynadığı maçlarda hiç galip gelemeyen Fenerbahçeli yıldız bu kez sahadan zaferle ayrılma başarısını gösterdi. Alex mücadele bitiminde hem şampiyonluk yolunda bitime 3 hafta kala büyük avantaj yakalamanın hem de Rico’yu devirmenin sevincini yaşadı.

LaigLeNoiR
06.Mayıs.2007, 13:36
Konu Beşiktaş-Fenerbahçe maçı.

Fenerbahçe-Trabzon,Bursaspor-Beşiktaş Değil.:rolleyes:

Diğer arkadaşa cevap olarak yazdım zaten;;)

Öteki konular açılınca yazarız zaten...:)

Bekq
06.Mayıs.2007, 13:45
arkadaşlar fener yendi ama takım kötü oynadı ilk yarı iyiydi ama ikinci yarı beşiktaş tek kale oynadı zico ise oyuna müdahale bile etmedi tuncay sakatlandı çıktı selçuk zaten çok kötüydü bence yendik diye herkes sevinmesin zico'nun ne yapacağı belli olmaz zico'ya güven olmaz
ZİCO GİTSİN
100. yılda takımı emanet ettikleri teknik direktöre bak ///stajer///

World Hollow o1
06.Mayıs.2007, 13:46
Buradaki 3 puan için ölebilirdik bile hatta.

Her maç içinde bunu söyleseniz biz şimdiye kaç kez şampiyonluğumuzu ilan ederdik...

eGowiCh
06.Mayıs.2007, 13:46
Ofsayt taktiğinin kurbanı oldu Beşiktaş. Golde ofsayt taktiği yüzünden yediler, Alex'in son dakikadaki pozisyonu ve Tümer'in maçın başındaki pozisyonu da aynı şekilde ofsayt taktiğinin hatalı uygulanmasından dolayı oldu.

Dünyada ofsayt taktiğini kullanan takım sayısı azdır. Ofsayt taktiğinin işe yarayabilmesi için hücumcuların çok pres yapması, defansın da her an uyanık olması, hızlı ve kafa toplarında zamanlamalarını iyi yapabilen oyuncular olması gerekmektedir.

remake
06.Mayıs.2007, 14:08
Ofsayt taktiğinin kurbanı oldu Beşiktaş. Golde ofsayt taktiği yüzünden yediler, Alex'in son dakikadaki pozisyonu ve Tümer'in maçın başındaki pozisyonu da aynı şekilde ofsayt taktiğinin hatalı uygulanmasından dolayı oldu.

Dünyada ofsayt taktiğini kullanan takım sayısı azdır. Ofsayt taktiğinin işe yarayabilmesi için hücumcuların çok pres yapması, defansın da her an uyanık olması, hızlı ve kafa toplarında zamanlamalarını iyi yapabilen oyuncular olması gerekmektedir.

dogru soyluyorsun egowich. anadolu takimlarina karsi bile bu taktik sökmuyor. runje gectigimiz bir kac macta devlesmese zaten dunku mac bir formalite olabilirdi fb icin (tabi sizde o kadar puan birakmasaydiniz son haftalarda).

defansi adam gibi kursa tigana, baki'yi oynatmaktan vaz gecse adam gibi sag bek'te ali tandoguni, veya koray'in sakatligi madem gecti o zaman serdar'i cekse oraya...turkiye'nin en iyi yerli defans oyuncularina sahibiz...bu ofsayt taktigini uygulamayi ogretene kadar, bu oyuncularin kademeye girmeleri ve pozisyon almalari ustunde durmus olsaydi tigana ne kadar farkli bir oyun sergileyebilirdi besiktas (sirf dun degil genel anlamda).

besiktas'in oynadigi futbolu milanla kiyaslamak bile hata...hatta iki takimin ismini ayni cumlede kullanmak bile ayip.

seneye umarimki ya yerli bir td besiktasin basina gecer, yada lucescu'yu geri getirebilirler...ama ben tigana'nin oynattigi futboldan bir besiktas'li olarak memnun degilim.

GeNç KaRTaL
06.Mayıs.2007, 14:14
Evet ofsayt taktiği bayağı bir riskli golüde bundan dolayı yedik şimdi bizim yapmamız gereken Kupa finalinde Erciyes'i yenip morallerimizi yükseltip takibimizi devam ettirmek

shahinler
06.Mayıs.2007, 14:25
Zico'ya rağmen yendiğimiz için mutluyum.Bence artık bu son bir kaç haftada oynanan oyuna bakılmamalı.Zaten öncedende birşey oynamıyorduk.Artık 1-0 filan neyse galip geleceksin ve devam ediceksin.Bu saatten sonra ben Fenerbahçe'den güzel oyun oynamasınıda beklemiyorum.Fakat tabiiki herkes güzel oynayıp çok farkla kazanmak ister ama bu saatten sonra ve bu teknik direktörle zor.Umarım kalan maçlarıda aynen kazanıp şampiyon oluruz.

mustafa35
06.Mayıs.2007, 15:08
Çok önemli bir galibiyet aldık. Artık yakaladığımız avantajı lig sonuna kadar götürüp, şampiyon olmalıyız.

TR.CaPTaiN
06.Mayıs.2007, 15:20
"3 puan için ölebilirdik"

Tebrikler BATMAN.

LaigLeNoiR
06.Mayıs.2007, 15:20
Belki herkes eleştiriyor ama ben ofsayt taktiğini seviyorum:)

Tabii ki hatasından dolayı goller yenilebilir ama çok maçta da bizi ofsayt taktiği kurtarmıştır.

Bu maçta birkaç posizyonda hatalı uygulandı ve Kezman'da bunu iyi değerlendirdi.

ForsakeN
06.Mayıs.2007, 15:26
:n: evet ya bende tvde gördüm dün baya güldüm :n:

Ben o görüntüde gülünecek birşey görmedim açıkçası.Resmen utandım.
Bir vatandaşımızın başka ülkenin vatandaşına bunu yapması çok ayıp. Yaptığını hayvanlar yapmaz:(

El Barto
06.Mayıs.2007, 15:28
Ben o görüntüde gülünecek birşey görmedim açıkçası.Resmen utandım.
Bir vatandaşımızın başka ülkenin vatandaşına bunu yapması çok ayıp. Yaptığını hayvanlar yapmaz:(

Hasan Şaş'a atılan yumurtalar unutuldu tabii....
Afedersiniz o Türk değil mi onlara herşey yapılabilir....

TR.CaPTaiN
06.Mayıs.2007, 15:28
Kezman'ın yerinde Deivid olsa eminim orda ofsaytta kalırdı ama Kezman kalitesini göstererek ofsaytı bozdurdu.

ForsakeN
06.Mayıs.2007, 15:35
Hasan Şaş'a atılan yumurtalar unutuldu tabii....
Afedersiniz o Türk değil mi onlara herşey yapılabilir....

Konuyu farklı yönlere çekme lütfen.Ben Hasan Şaş'a yapılanların doğru olduğunu söylemedim.O da en az Zico'ya yapılan hareket kadar çirkin ve edepsiz bir hareket.

fmsmyrna
06.Mayıs.2007, 16:00
beşiktaş'mı iyi oynadı yapmyaın ya.şişirme top atınca iyi oynuyor mu oluyor beşitaş'ın en etkili olduğu dakikalarda 45-60 arasıydı ama o dakikalarda pozisyon bulamadı kornerler ve serberst vuruşlarla gelemye çalıştı ancak bizim savunmamız genelde uzaklaştırdı.sonra tempo düştü zaten

Mirza
06.Mayıs.2007, 16:03
Beşiktaş 2. yarı gayet güzel oynadı. Ben gol bekliyordum açıkcası.

Universal
06.Mayıs.2007, 16:35
Dün gerçekten galibiyeti hak ettik. Kezman sonuda anlamlı bir gol attı. Bu forumunu umarım devam ettirir. Ama Trabzom maçı için sakatlanması kötü oldu. Artık şampiyonuz diyebiliriz.

Beşiktaş 2. yarı gayet güzel oynadı. Ben gol bekliyordum açıkcası.

İlk dakikalarda çok bastırdılar. Ama Fenerbahçe'nin katı defansını çökertemediler. Defans nasıl yapılır gösterdik.

senderson
06.Mayıs.2007, 16:48
Doldur boşalt yapabildiler anca.Yoksa birşey yoktu bjk de...

Varonil
06.Mayıs.2007, 16:54
Tuncay'da sorun yok!..

Maçın ilk yarısında İbrahim Toraman'la girdiği ikili mücadelede sağ omzundan sakatlanan Tuncay Şanlı özel bandaj yapıldıktan sonra oyuna devam etti. 60. dakikada yerini Selçuk'a bırakan milli yıldızın maçtan sonra hastanede MR'ı çekildi. Tuncay'ın ciddi bir sorununun olmadığı öğrenildi.

Kaynak: Milliyet
06.05.2007

EreN
06.Mayıs.2007, 17:00
Herşey iyi güzel gidiyor şimdilik.Hakemi eleştirenler şöyle bir 90 DK'yı izleyip tüm hatalı kararları bi gözden geçirsinler.İlk yarıdaki güzel oyun sonucu getirdi.

eGowiCh
06.Mayıs.2007, 17:42
Sezon başından beri eleştirilen, kötü denilen, kasap denilen Edu ve Lugano'yu dün gördük, savunmada geçit vermeyerek kalitelerini bir kez daha gösterdiler.

Jesus_FB
06.Mayıs.2007, 17:47
Sezon başından beri eleştirilen, kötü denilen, kasap denilen Edu ve Lugano'yu dün gördük, savunmada geçit vermeyerek kalitelerini bir kez daha gösterdiler.
sana tavsiyem her zaman takımının yanında ol o formatı terletenlere saygılı ol bir galibiyet ile sevinmen kadar doğal bir şey yok yeilincede üzülürsün ama asla geçen denizli maçından sonraki hareketlerini tekrarlama Fenerbahçeliliğe yakışmaz o hareketlerin.

EreN
06.Mayıs.2007, 17:48
sana tavsiyem her zaman takımının yanında ol o formatı terletenlere saygılı ol bir galibiyet ile sevinmen kadar doğal bir şey yok yeilincede üzülürsün ama asla geçen denizli maçından sonraki hareketlerini tekrarlama Fenerbahçeliliğe yakışmaz o hareketlerin.

imza...
:)

eGowiCh
06.Mayıs.2007, 17:58

Denizlispor maçından sonra söylediklerimin arkasındayım. Kabloların kesilmesine olan tepkim, yönetime olan tepkimde de haklı olduğumu düşünüyorum. Yenilince üzülürüm, öfkelenirim, galip gelince de sevinirim. Bundan daha normal bir şey yok. Bize geçen seneki acıyı yaşatmaya hakları yok onların, geçen seneden bugüne HEP DESTEK TAM DESTEK dedik, fakat bizi geçen sene yakan Denizlispor'dan, Vestel Manisaspor'dan intikam alınamadı, Türkiye Kupası maçında Beşiktaş'tan intikam alınamadı, ben bu yüzden geçen hafta o sözleri söyledim. Geçen sene o yaşananlardan sonra bize bu kötü anıları tekrarlattıkları, o kötü şeyleri tekrar bize yaşatacaklarından korktuğum için geçen hafta öyle bir tepki koymuştum, pişman da değilim.

Benim oyunculara herhangi bir tepkim olmamıştı geçen hafta. Tepkim Zico'ya ve yönetime olmuştu. Yönetimin Deivid gibi bir adamı almasına, kabloları kesmesine, ligden çekilme düşüncesine, 100. yılda bile bize stres yaşatmasına sinirlenmiş ve tepki koymuştum.

Şimdi ise şampiyonluğa daha çok inanıyorum, geçen hafta hiç inancım kalmamıştı ki bu galibiyetle inancım arttı. Bu sene şampiyon olalım, başka hiçbir şey istemiyorum.

Jesus_FB
06.Mayıs.2007, 18:04
bir öyleyim bir böyleyim diyorsun yani :)

Neron_FB
06.Mayıs.2007, 18:25
Dünkü galibiyetten dolayı takımımı tebrik ediyorum.. Bjk de iyi mücadele etti.. Son 3 maçın 1ini kazanmak 1 de beraberlik almak yetecek.. Umarım Tur'u Ali Sami Yen'de atarız...

eGowiCh
06.Mayıs.2007, 19:06
bir öyleyim bir böyleyim diyorsun yani :)

Öyle demediğimi dikkatli okursan görürsün :)

Emurafu
06.Mayıs.2007, 19:32
Selcuk sahini kiniyorum ceza alabilir fair play e aykrii davrandigi icin ceza kesin almasi lazim

remake
06.Mayıs.2007, 19:40
Selcuk sahini kiniyorum ceza alabilir fair play e aykrii davrandigi icin ceza kesin almasi lazim

adam 1 senedir forma giymiyor fenerbahce'de. uzun suredir kendi takimina katkisi olmadi ne dun aksam ne bu sene. ama boyle bir adam sonra bizim sahamizda bize hakaret ediyor. o gitsin fenerium'da mankenlik yapsin.

Memedov
06.Mayıs.2007, 19:43
Burada yapılan terbiyesizlikleri saysak tansiyon daha çok artacak Selçukta Ceza almalı Beşiktaş taraftarıda.

Bir insan´a ne olursa olsun tükürülmez ve Selçuğun yaptığı hareketi de ondan başka kimse yapmaz.

Bekq
06.Mayıs.2007, 20:02
büyük ihtimalle beşiktaş a ya saha kapatma gelir yada sehircisiz maç
selçuk da 2-3 maç men

barahir
06.Mayıs.2007, 20:05
büyük ihtimalle beşiktaş a ya saha kapatma gelir yada sehircisiz maç
selçuk da 2-3 maç men

Biraz abarttın.. Bu Cezaları vermek Federasyonu Kasar... Verse bile tahkim döndürür..

Universal
06.Mayıs.2007, 20:16
Beşiktaş taraftarını gördük. Maçtan sonra savaş alanı gibiydi. Böyle taraftarlık kötü oluyor. Daha iki gün önce hiç küfür etmiyorlardı sözde. Kınıyorum bu tip taraftarları. Ankarada İstanbulda gerçekten fanatizm.

eGowiCh
06.Mayıs.2007, 20:57
Ben olsam Beşiktaş'ın sahasını 2 maç kapatır, Selçuk'a 1 maç, İ.Toraman'a 2 maç ceza veririm.

remake
06.Mayıs.2007, 21:07
Burada yapılan terbiyesizlikleri saysak tansiyon daha çok artacak Selçukta Ceza almalı Beşiktaş taraftarıda.

Bir insan´a ne olursa olsun tükürülmez ve Selçuğun yaptığı hareketi de ondan başka kimse yapmaz.

tabiki taraftarinda ceza almasi lazim. fakat taraftarinki hadi grup psikolojisi...selcuk'unki simariklik. hic hos degil.

TR.CaPTaiN
06.Mayıs.2007, 21:35
Selçuk taşıdığı formanın kutsal Fenerbahçe forması olduğunun farkında değil galiba,yaptığı hareketten bunu çıkarttım. Selçuk o kutsal formaya yakışmıyor. Beşiktaş taraftarı maçın sonlarına doğru topluca küfür etmese diyebilirdik ki işte o tükürük bir kişiye aittir tüm taraftara mal edilemez ama taraftarın hep bir ağızdan ettiği küfür herkesin tükürmesinden farksızdı.

Varonil
06.Mayıs.2007, 23:18
Futbolcular paralandı!..

Fenerbahçe'de futbolcular dün akşam Beşiktaş'a karşı aldıkları 1-0 lık galibiyetle hem 3 puan kaptılar hem de 1,5 milyon dolarlık primin sahibi oldular.

Beşiktaş maçı öncesi İnönü'ye 2 puan avantajla giden ve dün kü galibiyetle puan farkını 5 puana çıkarması ile 1,5 milyon dolarlık primi almaya hak kazandılar. Bu sezon ilk kez bu kadar büyük bir prim almayı hak kazanan futbolculara bu primin bu ay içiresinde dağıtılacağı bekleniyor.

06.05.2007

aykut_gencfb
06.Mayıs.2007, 23:44
şu wakitteen sora yapılacak tek şey TRABZONU WE galatasarayı YENİP son maçta saracoğlunda kupayı kaldırmak bu kadar basitt takım hawaya girdi artık maç kaybedeceklerini zannetmiorum

Mirza
06.Mayıs.2007, 23:50
Trabzonu yenip Gs'den beraberlik aldık mı şampiyonluk turu atıyoruz.

scolari12111
06.Mayıs.2007, 23:55
çok konuşanlar neredeler şimd?hakemler dğişti mi?federasyon?ayrıca bjk nin de kötü oynadığına inanmıyorum.90 dak da 2 pozisyon verdi alex inkin de zaten maç bitmişti.buna karşılık 5 6 net pozisyona yakaladı.ama kupa maçında sonra olan çirkefliklere girmeyen taraftarı ve yöneticileri tebrik ediyorum.rakip takımdan bir futbolcuyu döven biri de yoktu.başkanın talimaatıyla tasmasından salınan bir kimliği belirsiz şahıstaa.yenilinecekse bile böyle büyüklüğüne yakışır şekilde duruş sergilemekte büyük bir erdem.

eXcitinG
07.Mayıs.2007, 00:01
Yine karışmış ortaLık.Bence bu kadar abartmayaLım herşeyi.Daha herşey bitmedi ve bitmeden konuşmak çok yersiz.Herşey oLabiLir.MucizeLer her zaman vardır.Maç geride kaLdı iLeriye bakaLım artık.

LaigLeNoiR
07.Mayıs.2007, 00:18
Selçuk'un yaptığı hareket gerçekten çok çirkin.

Zico'ya tüküren arkaşın yaptığıda en az onun kadar çirkin bir olay.

Taraftarın küfür etmesinide tasvip etmiyorum ama bende olsam galiba orada küfür ederdim gibime geliyor.Bilmiyorum belki sizde ederdiniz.

Ayrıca FB-BJK kupa maçında da FB taraftarı maçın sonlarına doğru küfür etmişti bu da unutulmasın diyorum ;;)

El Comandante
07.Mayıs.2007, 01:47
Pfdk bjkye 1 mac seyircisiz oynama cezasi verir.indirim kurulu bu cezayi tarafsiz saha olarak degistirir.Fbnin seyircisiz oynama cezasini tarafsiz saha olarak degistiriyorsa bunu da degistirir ;)

Ibrahim Toraman 1 mac ceza alir.O pozisyon kirmizi bile degildi,engellemek istedim,vurmak istemedim dedi,bunu Serkan Balci´da dogruladi.Yani o pozisyon kirmizi kart degildi,sari kartlik bir pozisyondu.Olayi yasayan kisilerden daha iyi bilemeyiz demi.Ama sonucta direk kirmizidan atildigindan dolayi 1 mac ceza alir.

Selcuk Sahin PFDK´dan 1 mac ceza alir.Indirim kurulunda bu ceza kaldirilir ;)

Jesus_FB
07.Mayıs.2007, 02:01
normalde Selçuk'a en az 3 maç verilmeli ama daha geçen hafta Runje cinsel organını gösterip bir maç ceza aldıysa şimdi selçuk'a da birden fazla veremezler işte böyle aciz kötü yönetilen bir federasyona sahibiz

GeNç KaRTaL
07.Mayıs.2007, 07:28
Bazı fenerli arkadaşlar taraftarlarımıza laf atmış laf atabilmek için önce kendi taraftarının düzgün olması lazım sizin kupa maçında yaptıklarınızda aşikar daha önce Gs derbisinde yaptıklarınız aşikar gelmişsiniz birde taraftarlık dersi veriyorsunuz....

Noz
07.Mayıs.2007, 12:28
birak onu zaten onceden federasyona laf atmislardi ama bjk macindaki hakemi de gorduk... konusmak serbest...

the_imam912
07.Mayıs.2007, 12:43
tahmin ettiğim gibi 0-1 yendik.Savaş gibi maçtı vallaha:D

eGowiCh
07.Mayıs.2007, 12:46
çok konuşanlar neredeler şimd?hakemler dğişti mi?federasyon?ayrıca bjk nin de kötü oynadığına inanmıyorum.90 dak da 2 pozisyon verdi alex inkin de zaten maç bitmişti.buna karşılık 5 6 net pozisyona yakaladı.ama kupa maçında sonra olan çirkefliklere girmeyen taraftarı ve yöneticileri tebrik ediyorum.rakip takımdan bir futbolcuyu döven biri de yoktu.başkanın talimaatıyla tasmasından salınan bir kimliği belirsiz şahıstaa.yenilinecekse bile böyle büyüklüğüne yakışır şekilde duruş sergilemekte büyük bir erdem.

Çok konuşanlardan biriyim ve burdayım.

1) Önceki maçın hakemi Selçuk Dereli idi, bu maçın hakemi Fırat Aydınus.
2) Federasyon aynı.
3) BJK kötü oynadı. 5-6 net pozisyon mu? Farklı maçları seyrettik herhalde. İbrahim Toraman'ın 45'teki pozisyonu kadar net başka pozisyon yoktu neredeyse. Bobo'nun bomboş vurduğu kafa ve Burak'ın yan ağlara vurduğu top da çok fazla net olmasa da netti. Ama en net pozisyon Toraman'ınkiydi.

Pfdk bjkye 1 mac seyircisiz oynama cezasi verir.indirim kurulu bu cezayi tarafsiz saha olarak degistirir.Fbnin seyircisiz oynama cezasini tarafsiz saha olarak degistiriyorsa bunu da degistirir ;)

Ibrahim Toraman 1 mac ceza alir.O pozisyon kirmizi bile degildi,engellemek istedim,vurmak istemedim dedi,bunu Serkan Balci´da dogruladi.Yani o pozisyon kirmizi kart degildi,sari kartlik bir pozisyondu.Olayi yasayan kisilerden daha iyi bilemeyiz demi.Ama sonucta direk kirmizidan atildigindan dolayi 1 mac ceza alir.

Selcuk Sahin PFDK´dan 1 mac ceza alir.Indirim kurulunda bu ceza kaldirilir ;)

Direkt kırmızı kartın cezası 2 maçtır. Ancak TFF bu kırmızı kartın hakem hatası olduğunu düşünürse o zaman ceza 1 maç ceza olur veya hiç olmaz. Geçen sene Samsunspor-Fenerbahçe maçında kaleci Kerem kırmızı kart görmüştü Nobre'yi düşürdüğünden dolayı, ancak TFF hakem hatası olduğunu tespit etmiş ve Kerem'e 1 maç bile ceza vermemişti.

İbrahim Toraman'ın hareketi %100 kırmızı karttır. Bunun tartışması bile yanlış. İsteyerek yapmadı, evet, orada engellemek istedi ama engelleyeyim derken Serkan'ın dudağını patlattı. Kırmızı kart doğru. Ben şimdi istemeyerek birine yolda arabayla çarpsam ceza almayacak mıyım? Onun gibi bir şey. İstemeyerek yaptığını düşünüyorum ben de, kasıtlı değildi ama kendisini frenleyemedi ve kırmızı kartı haketti. Ben olsam 2 maç ceza veririm. Muhtemelen PFDK da 2 maç ceza verir fakat Tahkim 1'e düşürür cezayı.

Selçuk Şahin'e normalde 2-3 maç ceza verilmesi gerekli. Sebebi ise seyirciyi tahrik etmek. Ancak Runje'nin yaptığı çirkin davranışa bile 1 maç veriliyorsa Selçuk'a da 1 maç verilmeli. Doğrusu her ikisine de 3'er maç. Selçuk 2 maç ceza alır PFDK'dan, Tahkim 1'e indirir.

Bazı fenerli arkadaşlar taraftarlarımıza laf atmış laf atabilmek için önce kendi taraftarının düzgün olması lazım sizin kupa maçında yaptıklarınızda aşikar daha önce Gs derbisinde yaptıklarınız aşikar gelmişsiniz birde taraftarlık dersi veriyorsunuz....

Biz kupa maçında ne yaptık? Küfür ettik sonlara doğru ama o hakem hatalarını gördükten sonra küfür etmeyen Fenerbahçeli kalmamıştır.

Bizim kendi evimizde küfür etmemizin sebebi şuydu: Hakemin saçma ve direkt skora tesir eden kararları. Hakem maçı iyi yönetti de küfür mü ettik?

Sizin küfür etmenizin sebebi de maçı hakem iyi yönetirken, hiçbir şey yokken, Fenerbahçe'ye yeniliyor olmanızdan dolayı küfür ettiniz. "Ligden çekilin ..." gibi çirkin sözler söylediniz, burada Fenerbahçe'ye yenilmeyi hazmetmediğinizden dolayı küfrettiniz.

CeNTeR_TR
07.Mayıs.2007, 13:15
En son bu konuda attığım mesaj hak eden kazansın dedim hak eden kazandı başka söze gerek yok ;;) bence ;;)

travis1903
07.Mayıs.2007, 13:27
fbyi galibiyetinden dolayi tebrik ediyorum

teknik bir analiz yapmaya gerek yok cunku ortada analizi yapilacak bir oyun yok ilk yarinin son 15 dki ile ikinci yarinin başından 53.dksina kadar fbyi tabir-i caizse bogduk ama olmadi zaten o dklardan sonra takimda bir panik basladi ve bu panikte bu sonucu ortaya cikardi ayrica fbnin ilk yarida iyi oynadigi fikrinede katilmiyorum ustuste 3 pas yapamadilar

selcuk sahin o parmak hareketini fb gol attiktan sonra yapmis burda bazi arkadaslar tukuruk olayina kontra olarak yorumlamislarda ;;)

taraftarimizda gayet guzel bir performans gosterdi macin sonundaki kufurler hos olmamis ama dogal karsilamak lazim..

artik hic istemesemde fbnin bundan sonra puan kaybetmesini beklemekten baska caremiz yok tabi bu arada bizimde bursa-ankara ve kayseri maclarini kazanmamiz gerekir ama acikcasi ben fbyi yenemdeikten sonra sampiyonluk neyim istemem

fbyi tebrik ederim

http://img220.imageshack.us/img220/2700/bjkfenerbahce010da5sq5.th.jpg (http://img220.imageshack.us/my.php?image=bjkfenerbahce010da5sq5.jpg)

CeNTeR_TR
07.Mayıs.2007, 13:54
travis1903 kazananı tebrik etmek gerçekten çok güzel davranış bende seni bu davranışın yüzünden tebrik ediyorum :)

scolari12111
07.Mayıs.2007, 15:49
Çok konuşanlardan biriyim ve burdayım.

1) Önceki maçın hakemi Selçuk Dereli idi, bu maçın hakemi Fırat Aydınus.
2) Federasyon aynı.
3) BJK kötü oynadı. 5-6 net pozisyon mu? Farklı maçları seyrettik herhalde. İbrahim Toraman'ın 45'teki pozisyonu kadar net başka pozisyon yoktu neredeyse. Bobo'nun bomboş vurduğu kafa ve Burak'ın yan ağlara vurduğu top da çok fazla net olmasa da netti. Ama en net pozisyon Toraman'ınkiydi.

Direkt kırmızı kartın cezası 2 maçtır. Ancak TFF bu kırmızı kartın hakem hatası olduğunu düşünürse o zaman ceza 1 maç ceza olur veya hiç olmaz. Geçen sene Samsunspor-Fenerbahçe maçında kaleci Kerem kırmızı kart görmüştü Nobre'yi düşürdüğünden dolayı, ancak TFF hakem hatası olduğunu tespit etmiş ve Kerem'e 1 maç bile ceza vermemişti.

İbrahim Toraman'ın hareketi %100 kırmızı karttır. Bunun tartışması bile yanlış. İsteyerek yapmadı, evet, orada engellemek istedi ama engelleyeyim derken Serkan'ın dudağını patlattı. Kırmızı kart doğru. Ben şimdi istemeyerek birine yolda arabayla çarpsam ceza almayacak mıyım? Onun gibi bir şey. İstemeyerek yaptığını düşünüyorum ben de, kasıtlı değildi ama kendisini frenleyemedi ve kırmızı kartı haketti. Ben olsam 2 maç ceza veririm. Muhtemelen PFDK da 2 maç ceza verir fakat Tahkim 1'e düşürür cezayı.

Selçuk Şahin'e normalde 2-3 maç ceza verilmesi gerekli. Sebebi ise seyirciyi tahrik etmek. Ancak Runje'nin yaptığı çirkin davranışa bile 1 maç veriliyorsa Selçuk'a da 1 maç verilmeli. Doğrusu her ikisine de 3'er maç. Selçuk 2 maç ceza alır PFDK'dan, Tahkim 1'e indirir.

Biz kupa maçında ne yaptık? Küfür ettik sonlara doğru ama o hakem hatalarını gördükten sonra küfür etmeyen Fenerbahçeli kalmamıştır.

Bizim kendi evimizde küfür etmemizin sebebi şuydu: Hakemin saçma ve direkt skora tesir eden kararları. Hakem maçı iyi yönetti de küfür mü ettik?

Sizin küfür etmenizin sebebi de maçı hakem iyi yönetirken, hiçbir şey yokken, Fenerbahçe'ye yeniliyor olmanızdan dolayı küfür ettiniz. "Ligden çekilin ..." gibi çirkin sözler söylediniz, burada Fenerbahçe'ye yenilmeyi hazmetmediğinizden dolayı küfrettiniz.

arkadaşım yalnış anladın sen.ben työneticileri kastettim.

mustafa35
07.Mayıs.2007, 16:22
F.Bahçe'den Beşiktaş'a teşekkür
Fenerbahçe Kulübü, basında yer alan ve Beşiktaş maçında şeref tribününde yaşandığı iddia edilen olayların kesinlikle doğru olmadığını belirterek, sarı-lacivertli yöneticilerin ve futbolcuların BJK İnönü Stadı'nda son derece misafirperver bir biçimde ağırlandığını kaydetti.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Hafta sonu oynadığımız Turkcell Süper Lig mücadelesinde ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz BJK'nın İnönü Stadı'nda yönetimimiz ve futbolcularımız son derece misafirperver bir biçimde ağırlanmışlardır. Basında yer alan ve şeref tribününde yaşandığı iddia edilen olaylar da kesinlikle doğru değildir. Bizleri nazik bir biçimde konuk eden Beşiktaş yöneticilerine ve idarecilerine teşekkür ederiz" denildi.

CeNTeR_TR
07.Mayıs.2007, 16:30
Evet o konuda Beşiktaş yönetimine Teşşekür etmek bizim yönetimimiz açısından iyi olmuş.En azından ortada kalan bazı buzlar erimiş olur ;;)

Varonil
07.Mayıs.2007, 19:27
Yine ceza geliyor !..

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan son derbi de PFDK'lık oldu !.. Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe'nin tarihi cezalar almasından sonra, iki takımın ligde yaptığı maç da Ceza Kurulu'na gitti !.. Beşiktaş maçta çıkan olaylar, Fenerbahçeli Selçuk ise soyunma odası koridorlarında rakip takım futbolcular hakkında kötü söz kullanmaktan PFDK'ya sevkedildi.

DHA'dan Tülin Korkut'un haberine göre siyah beyazlı kulüp taraftarlarının küfürlü tezahüratı, sahaya atılan yabancı maddeler ve merdiven boşluklarına taraftar oturtulması nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Bu arada Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin de maçın ardından soyunma odası koridorlarında rakip takım futbolcular hakkında kötü söz kullanmaktan dolayı ceza kuruluna sevk edildi.

Episode 13
07.Mayıs.2007, 19:40
Yine ceza geliyor !..

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan son derbi de PFDK'lık oldu !.. Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe'nin tarihi cezalar almasından sonra, iki takımın ligde yaptığı maç da Ceza Kurulu'na gitti !.. Beşiktaş maçta çıkan olaylar, Fenerbahçeli Selçuk ise soyunma odası koridorlarında rakip takım futbolcular hakkında kötü söz kullanmaktan PFDK'ya sevkedildi.

DHA'dan Tülin Korkut'un haberine göre siyah beyazlı kulüp taraftarlarının küfürlü tezahüratı, sahaya atılan yabancı maddeler ve merdiven boşluklarına taraftar oturtulması nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Bu arada Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin de maçın ardından soyunma odası koridorlarında rakip takım futbolcular hakkında kötü söz kullanmaktan dolayı ceza kuruluna sevk edildi.

fenerbahçe PFDK'ye abone oldu:D

TR.CaPTaiN
07.Mayıs.2007, 22:21
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Hukuk İşleri Sorumlusu Levent Erdoğan, Fenerbahçe maçında İbrahim Toraman'ın kırmızı kart gördüğü pozisyon sonrası kural hatası yapıldığını öne sürerken, bu konuda MHK'ya yarın başvuruda bulunacaklarını söyledi.

Erdoğan, konuyu hukuk kurullarıyla görüştüklerini ve incelettiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"O pozisyonda orta hakem Fırat Aydınus herhangi bir düdük çalmamıştı. Fenerbahçeli futbolcu sakatlık geçirdiği için de İbrahim Üzülmez topu taca atmıştı. Oyun taçla kesilmişti ve yan hakem de tacı göstermişti. Ancak orta hakem, daha sonra 4. hakemin uyarısıyla kırmızı kartı İbrahim Toraman'a gösterdikten sonra, maçı faul atışıyla başlattı. Bu, büyük bir kural hatasıdır. Oyun taç atışıyla başlamalıydı. Hukuki ve teknik incelemeleri yaptırdık ve MHK'ya kural hatası yapıldığı gerekçesiyle itirazda bulunacağız."

ForsakeN
07.Mayıs.2007, 22:26
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Hukuk İşleri Sorumlusu Levent Erdoğan, Fenerbahçe maçında İbrahim Toraman'ın kırmızı kart gördüğü pozisyon sonrası kural hatası yapıldığını öne sürerken, bu konuda MHK'ya yarın başvuruda bulunacaklarını söyledi.

Erdoğan, konuyu hukuk kurullarıyla görüştüklerini ve incelettiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"O pozisyonda orta hakem Fırat Aydınus herhangi bir düdük çalmamıştı. Fenerbahçeli futbolcu sakatlık geçirdiği için de İbrahim Üzülmez topu taca atmıştı. Oyun taçla kesilmişti ve yan hakem de tacı göstermişti. Ancak orta hakem, daha sonra 4. hakemin uyarısıyla kırmızı kartı İbrahim Toraman'a gösterdikten sonra, maçı faul atışıyla başlattı. Bu, büyük bir kural hatasıdır. Oyun taç atışıyla başlamalıydı. Hukuki ve teknik incelemeleri yaptırdık ve MHK'ya kural hatası yapıldığı gerekçesiyle itirazda bulunacağız."

o pozisyonu Erman Toroğluda yorumladı.Hakem pozisynou görmemiş,yardımcıda uyarmış.Hakemde avantaj kuralını uygulamış,fb topu kaybedinc faulu vermiş.

uAburak89
07.Mayıs.2007, 22:27
Boşuna uğraşıyorlar bence ..

fenerbahce_1907
07.Mayıs.2007, 22:28
Son cırpınıslarını yapıyorlar bos yere ugrasıyorlar sankı tacla baslasa macı cevırıceklerdı:n:

eGowiCh
07.Mayıs.2007, 22:31
Hakem de zaten maçtan sonra açıkladı o pozisyonu.

Varonil
08.Mayıs.2007, 00:17
Selçuk kendini savundu!
Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 yendiği maçta tribünlere yaptığı el hareketiyle büyük tepki toplayan Fenerbahçeli Selçuk Şahin, ''Yaptığım parmak işareti Beşiktaş tribününe değil, bizim yedek kulübesinin üzerindeki birkaç taraftaraydı. Gözümüzün içine baka baka ana avrat küfür ettiler'' dedi.

Samandıra Tesisleri'ndeki antrenman sırasında, Beşiktaş maçındaki hareketi nedeniyle basına açıklama yapmak istediği belirtilen Selçuk, çalışmanın bitmesinin ardından gazetecilerin yanına gelerek, soruları yanıtladı.

Selçuk, el hareketini tüm Beşiktaş tribünlerine yapmadığını kaydederek, ''Yapmış olduğum bir hata var, ama aşırı tahrik vardı. Özellikle yaptığım parmak işareti Beşiktaş tribününe değil, bizim yedek kulübesinin üzerindeki birkaç taraftaraydı. Gözümüzün içine baka baka ana avrat küfür ettiler. Dayanamadım o an ve öyle bir el hareketi yaptım. Bugün olsa yine aynı şeyi yaparım. Dışarıda sizi gördüğünde imza isteyen insanlar, tribüne çıkınca aslan kesiliyorlar. Küfürler hiç hoş değildi, ama yine de parmak hareketinde hatalı olduğumu düşünüyorum'' diye konuştu.

Maçtan sonraki olayların, sevinçten kaynaklanan normal şeyler olduğunu ifade eden Selçuk, şöyle devam etti:

''Tek hatalı olduğum şey, yaptığım parmak işaretiydi, ama orada da aşırı tahrik vardı. Sahaya çıktığımızda, kulübeye gelene kadar inanılmaz bir küfür vardı. Özellikle bizim yedek kulübesinin arkasından. Hatta maç içinde de tükürükler vardı, sigara, bozuk paralar atıldı. Hiç rahat durmadılar. Orada hatam olduğunu kabul ediyorum, ama aşırı bir tahrik var. Maçtan sonraki sevinç gösterilerinde bir hatam olduğunu düşünmüyorum. Bunlar futbolda olan şeyler, ceza alacağımı sanmıyorum.''

-''ÇEKİRGE LAFINI ONLARI KIZDIRMAK İÇİN SÖYLEMEDİM''-

Selçuk, soyunma odasına giderken 'Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar'' şeklindeki sözleri bağırarak söylemediğini ileri sürdü.

''Çekirge deyişini, soyunma odasında rakip oyuncuları kızdırmak için söylemediğini vurgulayan Selçuk, ''Sadece kendi aramızda, arkadaşlarla bir konuşmaydı. İbrahim (Üzülmez) ağabeyin biraz abarttığını düşünüyorum. Art niyetim olsa, çıkar basın önünde onu söylerdim, ama kendisi çıktı basın önünde söyledi. İbrahim ağabey milli takımdan arkadaşım, aramızda hiçbir zaman kötü bir şey olmaz, ama olayları biraz abarttı. Kendisi çok sevdiğim bir ağabeyimdir, fakat ne İbrahim ağabey ne de bir başkası benim delikanlılığım hakkında konuşamaz'' diye konuştu.

-''YÜZDE 50-60 İŞİ BİTİRDİK''-

Selçuk, Beşiktaş'ı yenerek şampiyonluk yarışında çok önemli bir avantaj elde ettiklerini belirterek, ''Yüzde 50-60 işi bitirdik, ama çok önemli 3 maçımız daha var. İnşallah 100. yılda mutlu sona ulaşacağız'' dedi.

Beşiktaş gibi çok önemli bir deplasmandan 3 puanla döndüklerini vurgulayan Selçuk, ''Puan farkı 2'ye düşmüştü ve bütün Türkiye'nin 'Fenerbahçe artık şampiyonluğu kaybetti' dediği anda biz tekrar ayağa kalktık. Son haftalarda kötü gidiyorduk. Düştüğümüz durumdan ayağa kalkmak kolay değil. Bunu başaran takımlar da bizim gibi büyük takımlardır. Bunu başardık'' şeklinde konuştu.

Selçuk, Beşiktaş maçından önce mentor desteği almalarıyla ilgili bir soru üzerine de şunları söyledi:

''Biz en büyük desteği yine kendi içimizde yarattık. Denizlispor maçından sonra çok üzülmüştük. Hafta içinde kendi aramızda yaptığımız görüşmelerde kazanacağımızı düşünüyorduk. Hatta rahat galip geleceğimizi düşünüyorduk, çünkü bunu başaracak kaliteli bir takımımız var. Son gün bir mentordan da destek aldık, ama oyuncu olarak çok güçlü karaktere sahip oyunculardan kurulu bir takımız. O yüzden çok zor bir durumda ve belki de kendi taraftarımızın bile 'acaba şampiyonluk gidiyor mu?' dediği bir anda tekrar ayağa kalktık. Müthiş bir sevinç yaşattık onlara. Biz de çok mutluyuz.''

Bir soru üzerine, bir futbolcu için çok zor 2 ameliyat geçirdiğini kaydeden Selçuk, ''Kolay değil, ama şu an hiçbir sorunum yok. Ligde en uzun süreyi bu hafta Beşiktaş maçında aldım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kendimi hazır hissediyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
07.05.2007

Kaynak : AA

perpetua
08.Mayıs.2007, 00:33
o pozisyonu Erman Toroğluda yorumladı.Hakem pozisynou görmemiş,yardımcıda uyarmış.Hakemde avantaj kuralını uygulamış,fb topu kaybedinc faulu vermiş.

Top zaten Besiktas'in ayaginda idi o anda. Avantaj yok pozisyonda. Hakem gormedi pozisyonu ve maci devam ettirdi. 4. Hakem gorduyse hemen haber vermesi gerekirdi ama vermedi. Ancak top taca atildiktan sonra oyun durdu. Ama bunun yuzunden mac tekrari bence cok gereksiz.

LaigLeNoiR
08.Mayıs.2007, 02:59
İtiraz edelim kabul ederlerse zaten FB'li yöneticiler yine sahneye çıkarlar.Ligden çekilelim diye:)

bjk4ever
08.Mayıs.2007, 17:40
Son cırpınıslarını yapıyorlar bos yere ugrasıyorlar sankı tacla baslasa macı cevırıceklerdı:n:

Aglamak ve tekrar etmek konusunda sizin kadar uzman olmasak da hakkimiz varsa itiraz ederiz. Bence cok gereksiz, ama FB mac tekrar ettirip (haksiz) sampiyon olmussa biz de oluruz, neden olmasin? Siz 5 dakika icin tum maci tekrar oynadiniz, ustelik yeni transferlerinizle...

Noz
08.Mayıs.2007, 17:49
Son cırpınıslarını yapıyorlar bos yere ugrasıyorlar sankı tacla baslasa macı cevırıceklerdı:n:maci cevirecek kac tane pozisyon yakaladik... ayrica sizin gibi cirpinsaydik biz emin ol bu konu hakkinda bjk forumlarinda topic acilirdi bi tane bile acilmadi biz delikanli gibi tebrik ettik yenildik dedik... bu itiraz sadece yonetimin yapmasi gerekeni yapmasidir eger boyle bi madde yoksa zaten tekrar edilmez...

Episode 13
08.Mayıs.2007, 18:15
kaç gün geçi hala konuuşuluyor ne derbi işşim beee:D

RaSenGan
08.Mayıs.2007, 18:32
Yenildiniz artık kabul edin yok maç taçla başlamış faulle başlamış.Sonuca bakın 1-0 ;;) Her ne kadar Fenerbahçe'yi sevmesemde bu sefer haklı bir galibiyet aldılar.

ForsakeN
08.Mayıs.2007, 18:59
Top zaten Besiktas'in ayaginda idi o anda. Avantaj yok pozisyonda. Hakem gormedi pozisyonu ve maci devam ettirdi. 4. Hakem gorduyse hemen haber vermesi gerekirdi ama vermedi. Ancak top taca atildiktan sonra oyun durdu. Ama bunun yuzunden mac tekrari bence cok gereksiz.

Serkan a faul yapıldığında top serkandaydı ;)

bjk4ever
08.Mayıs.2007, 19:13
Selçuk kendini savundu!
Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 yendiği maçta tribünlere yaptığı el hareketiyle büyük tepki toplayan Fenerbahçeli Selçuk Şahin, ''Yaptığım parmak işareti Beşiktaş tribününe değil, bizim yedek kulübesinin üzerindeki birkaç taraftaraydı. Gözümüzün içine baka baka ana avrat küfür ettiler'' dedi.

Samandıra Tesisleri'ndeki antrenman sırasında, Beşiktaş maçındaki hareketi nedeniyle basına açıklama yapmak istediği belirtilen Selçuk, çalışmanın bitmesinin ardından gazetecilerin yanına gelerek, soruları yanıtladı.

Selçuk, el hareketini tüm Beşiktaş tribünlerine yapmadığını kaydederek, ''Yapmış olduğum bir hata var, ama aşırı tahrik vardı. Özellikle yaptığım parmak işareti Beşiktaş tribününe değil, bizim yedek kulübesinin üzerindeki birkaç taraftaraydı. Gözümüzün içine baka baka ana avrat küfür ettiler. Dayanamadım o an ve öyle bir el hareketi yaptım. Bugün olsa yine aynı şeyi yaparım. Dışarıda sizi gördüğünde imza isteyen insanlar, tribüne çıkınca aslan kesiliyorlar. Küfürler hiç hoş değildi, ama yine de parmak hareketinde hatalı olduğumu düşünüyorum'' diye konuştu.

Maçtan sonraki olayların, sevinçten kaynaklanan normal şeyler olduğunu ifade eden Selçuk, şöyle devam etti:

''Tek hatalı olduğum şey, yaptığım parmak işaretiydi, ama orada da aşırı tahrik vardı. Sahaya çıktığımızda, kulübeye gelene kadar inanılmaz bir küfür vardı. Özellikle bizim yedek kulübesinin arkasından. Hatta maç içinde de tükürükler vardı, sigara, bozuk paralar atıldı. Hiç rahat durmadılar. Orada hatam olduğunu kabul ediyorum, ama aşırı bir tahrik var. Maçtan sonraki sevinç gösterilerinde bir hatam olduğunu düşünmüyorum. Bunlar futbolda olan şeyler, ceza alacağımı sanmıyorum.''

-''ÇEKİRGE LAFINI ONLARI KIZDIRMAK İÇİN SÖYLEMEDİM''-

Selçuk, soyunma odasına giderken 'Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar'' şeklindeki sözleri bağırarak söylemediğini ileri sürdü.

''Çekirge deyişini, soyunma odasında rakip oyuncuları kızdırmak için söylemediğini vurgulayan Selçuk, ''Sadece kendi aramızda, arkadaşlarla bir konuşmaydı. İbrahim (Üzülmez) ağabeyin biraz abarttığını düşünüyorum. Art niyetim olsa, çıkar basın önünde onu söylerdim, ama kendisi çıktı basın önünde söyledi. İbrahim ağabey milli takımdan arkadaşım, aramızda hiçbir zaman kötü bir şey olmaz, ama olayları biraz abarttı. Kendisi çok sevdiğim bir ağabeyimdir, fakat ne İbrahim ağabey ne de bir başkası benim delikanlılığım hakkında konuşamaz'' diye konuştu.

-''YÜZDE 50-60 İŞİ BİTİRDİK''-

Selçuk, Beşiktaş'ı yenerek şampiyonluk yarışında çok önemli bir avantaj elde ettiklerini belirterek, ''Yüzde 50-60 işi bitirdik, ama çok önemli 3 maçımız daha var. İnşallah 100. yılda mutlu sona ulaşacağız'' dedi.

Beşiktaş gibi çok önemli bir deplasmandan 3 puanla döndüklerini vurgulayan Selçuk, ''Puan farkı 2'ye düşmüştü ve bütün Türkiye'nin 'Fenerbahçe artık şampiyonluğu kaybetti' dediği anda biz tekrar ayağa kalktık. Son haftalarda kötü gidiyorduk. Düştüğümüz durumdan ayağa kalkmak kolay değil. Bunu başaran takımlar da bizim gibi büyük takımlardır. Bunu başardık'' şeklinde konuştu.

Selçuk, Beşiktaş maçından önce mentor desteği almalarıyla ilgili bir soru üzerine de şunları söyledi:

''Biz en büyük desteği yine kendi içimizde yarattık. Denizlispor maçından sonra çok üzülmüştük. Hafta içinde kendi aramızda yaptığımız görüşmelerde kazanacağımızı düşünüyorduk. Hatta rahat galip geleceğimizi düşünüyorduk, çünkü bunu başaracak kaliteli bir takımımız var. Son gün bir mentordan da destek aldık, ama oyuncu olarak çok güçlü karaktere sahip oyunculardan kurulu bir takımız. O yüzden çok zor bir durumda ve belki de kendi taraftarımızın bile 'acaba şampiyonluk gidiyor mu?' dediği bir anda tekrar ayağa kalktık. Müthiş bir sevinç yaşattık onlara. Biz de çok mutluyuz.''

Bir soru üzerine, bir futbolcu için çok zor 2 ameliyat geçirdiğini kaydeden Selçuk, ''Kolay değil, ama şu an hiçbir sorunum yok. Ligde en uzun süreyi bu hafta Beşiktaş maçında aldım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kendimi hazır hissediyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
07.05.2007

Kaynak : AA

Selcugun kendini savunmasi biraz komik olmus. Cok agir bir ceza almali, hatta FB onu gondermeli, boyle terbiyesiz ve cirkef bir oyuncu yakismiyor FB'ye.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Yenildiniz artık kabul edin yok maç taçla başlamış faulle başlamış.Sonuca bakın 1-0 ;;) Her ne kadar Fenerbahçe'yi sevmesemde bu sefer haklı bir galibiyet aldılar.

Fenerbahce ayni sekilde bir mac tekrar ettirerek sampiyonlugun ilk halkasina imza atti. Bu sene yine esame listesinden dolayi bir maci tekrar ettirmek istediler, BJK yapinca niye ayip oluyor onu anlamadim.

eGowiCh
08.Mayıs.2007, 19:21
Selçuk'u göndermeli miyiz? Önce siz Runje'yi gönderin.

Bize laf atmadan önce kendi kapınızın önünü temizleseniz iyi olacak, anladın sen onu :)

Ve biz maç tekrarı yaptığımız Ç.Rizespor maçı bariz kural hatasıydı. Hakem 2. sarı karttan dolayı atmadı oyuncuyu, o pozisyona kural hatası demeyen adam futboldan anlamıyordur ama BJK-FB maçında kural hatası falan yoktu.

bjk4ever
08.Mayıs.2007, 19:25
Birak da ona sen degil, TFF karar versin. Ayrica BJK Runje'nin biletini kesecek, sen merak etme. Nasil Nouma'nin biletini sak diye sampiyonluk yarisinin ortasinda kesmisse yine keser sezon sonunda.

ForsakeN
08.Mayıs.2007, 19:26
Hakem hatası var BJK-FB maçında.

Ayrıca Selçuk'a en az 3 maç ceza verilmeli ama ortada bir Runje skandalı(başka bi tabir bulamadım) var.O harekete 1 maç ceza veren bi Federasyon Selçuk'a 1 den fazla verirse çifte standart yapmış olur.

Bu Federasyonla Böyle ! Napalım !

eGowiCh
08.Mayıs.2007, 19:27
Hiç sanmıyorum :) Kesse kadrodışı bırakarak keserdi, hem de Murat Şahin süper bir maç çıkarmışken, Şahin'e güvenir, Runje'yi kovardı, ama şampiyonluktan olmamak için Runje'nin bileti kesilmedi, kesilmez de :)

RaSenGan
08.Mayıs.2007, 19:29
Sakin..! ;;)

bjk4ever
08.Mayıs.2007, 19:31
Hakem hatası var BJK-FB maçında.

Ayrıca Selçuk'a en az 3 maç ceza verilmeli ama ortada bir Runje skandalı(başka bi tabir bulamadım) var.O harekete 1 maç ceza veren bi Federasyon Selçuk'a 1 den fazla verirse çifte standart yapmış olur.

Bu Federasyonla Böyle ! Napalım !

Fenerbahce Rize macini 85. dakika yapilan bir hatadan dolayi 90 dakika, ustelik yeni transferleriyle birlikte (sanirim Nobre 2 gol bile atmisi) oynarken sizin taraftan kimsenin sesi cikmiyordu, TFF alehine kimse bagirmiyordu degil mi? Ayni sekilde biz de hakkimizi kovalamaliyiz ve sonuna kadar mucadele etmeliyiz, sonucta Besiktas durusuna yakisan birsey degil, ama Turkiye'de bu adaletsizlik olduktan sonra normaldir...

Mirza
08.Mayıs.2007, 19:35
Ve bir konu daha kilitli. Tebrikler.

perpetua
09.Mayıs.2007, 07:56
Serkan a faul yapıldığında top serkandaydı ;)

Hakem faul'u gormedi ve oyunu devam ettirdi. Besiktasli oyuncular Serkan'in sakatligini gormese veya Serkan oyun sahasi disina ciksa ve centilmenlik yapip topu taca atmasalar bunun yerine gidip gol atsalar ne olacakti peki? Avantaj faul yapilan oyuncunun takimi topu kaybettiginde uygulanir. Faul pozisyonunu hakem kacirdi ve vermedi oyunu devam ettirdi. Oyun tac atisi ile durduktan sonra 4. hakemin uyarisi sonucu kirmizi karti verdi ve daha once devam dedigi pozisyonu geri alip faul verdi.

Edit: Pardon mesaj atmadan konunun kilitli oldugunu gormemistim..