PDA

View Full Version : Turkcell Süperlig 31. Hafta Beşiktaş - Fenerbahçe

Pages : [1] 2

Bugra19o3
30.Nisan.2007, 16:14
http://img134.imageshack.us/img134/4431/hhhdc01os0.png
Tarih ====> 05.05.2007 Cumartesi
Saat ====> 21:00
Yer =====> İstanbul Beşiktaş İnönü Stadyumu
Naklen Yayın==========> Lig Tv
Hakem ===> Fırat Aydınus
Yardımcılar ===>Mustafa Emre Eyisoy ile Serkan Ok
4.hakem =======> Çetin Sarıgül.

PUAN DURUMU
Takım =========> O G B M A Y P Av+
1.Fenerbahçe ====>30 17 9 4 57 27 60 30
2.Beşiktaş ======> 30 17 7 6 41 24 58 17

şampiyonluk aşkına bu maçı kazan beşiktaşım:cool:

eXcitinG
30.Nisan.2007, 16:36
Tabiki biz kazanıcaz.ŞampiyonLuk çok yakın artık..

Fıratcan Alçınkaya
30.Nisan.2007, 16:37
Kesinlikle kaybetmeyiz bu maçı liderlik koltugunu devralma zamanı geldi... İnönü de kaybetmeyiz FB moralsiz 1-0 alırız...

CeNTeR_TR
30.Nisan.2007, 16:40
Şampiyonluk çözümlenecek diyorsunuz ama unutmaın sizin Fenerbahçe maçından sonra çok çok önemli bir Bursa deplasmanı var ;;) herşey bu maçla bitmez tabiyki bizimde maçlarımız var ama biz o maçlara bırakmayacağız ALLAH ın izniyle bu hafta herşeyi bitireceğiz ;;)

Memedov
30.Nisan.2007, 16:58
Bu hafta ne yapıp ne edip kazanmalıyız berabere kalsak bize yine yeter son 3 haftaya 2 puan önde girersek iyi olur.

uAsamet91
30.Nisan.2007, 17:06
bjk cok kotu oynuyor fenebahce supriz yapabilir beraberlik bizim isimize yarar

Sheriff
30.Nisan.2007, 17:06
Zor bir karşılaşma olacak, kazanamazsak şampiyonluğu kaptırırız sanırım.

eGowiCh
30.Nisan.2007, 17:15
Parola: Kaybetmemek!

Fenerbahçe yönetimi, teknik direktörü ve diğer yetkililerin hiçbiri bu hafta açıklama yapmaması gerekiyor. Sessiz kalıp, ortamı germeden, oyuncuların konsantrasyonlarını bozmadan, onları çok iyi motive etmek gerekiyor.

Geçen seneki Galatasaray maçı geldi aklıma. O maç öncesinde de hiç konuşmadı yöneticilerimiz, oyuncular çok iyi konsantre oldu ve kazandı. Şimdi neden olmasın?

Tümer asla oynamamalı, Appiah oynamalı onun yerine. Tümer bu maçta oynarsa ya yıldız olur ya rezil olur. Geçen maç rezil olmuştu, bakalım bunda ne yapacak?

mustafa35
30.Nisan.2007, 17:17
En azından 1 puan çıkartmalıyız deplasman olduğu için.. Ama kazanmak zorundayız yoksa geçen seneki gibi yaparlar..

Emurafu
30.Nisan.2007, 17:35
Bu macta berabere bitecegini dusunuyorum soyle bol gollu beraberlik olabilir eger berabere biterse bizim isimize cok yarar

Sekopej
30.Nisan.2007, 17:38
Şu anda herkes Fenerbahçe bitti diyor. Evet şu anda dibe vurduk ama bu maçla yükseleceğiz. İki takım arasında oynanan son 2 maça baktığımda oyun olarak Fenerbahçe rakibinden üstündü. Şanslı BJK bu maçta şansa güvenirse bu kez kaybedebilir.

İki takımı aynı kefeye koyduğumda Fenerbahçe ağır basıyor. Bu maçta bulduğumuz pozisyonları değerlendireceğimize eminim. En kötü ihtimal İnönü'den yenilmeden geleceğiz...

LaigLeNoiR
30.Nisan.2007, 17:41
Beşiktaş kaybetse bile şampiyon olabiliriz.Ama yine de Beşiktaş'ımın kazanacağını düşünüyorum;;)

Bu arada Beşiktaşın FB'den sonraki maçı Bursa deplasmanı FB'nin ise Kadıköyde Trabzonspor...

TheCure
30.Nisan.2007, 17:57
beşiktaş favori ama bize beraberlikte yeter

El Barto
30.Nisan.2007, 18:14
Kaybetmemeye oynayacak bir Fenerbahçe'yi yenmek zor ancak kazanmaktan başka çare yok kazanacağız.

the_imam912
30.Nisan.2007, 18:16
bu maç Fenerbahçe kazanacak bence.Artık kaybetmeye yer yok.Birileri sorumluluk almak zorunda

kansuGS
30.Nisan.2007, 18:17
BJK üst üste 2 maçta FB ye kendini gösterdi...Zico stajer olmasa :D alabilir diyecem ama üst üste aynı hataları yapan bir teknik direktör...

BJK bir hata yapmazsa alır..Bu maç dışında fenerin 4 maçı da zor...

Bugra19o3
30.Nisan.2007, 18:24
Zico stajer olmasa :D alabilir

Tigana da zico dan iyi değil bence.....

Bugra19o3
30.Nisan.2007, 18:27
Delgado ve Koray yetişecek

Beşiktaş'ta, sakatlıkları nedeniyle Sivasspor maçında forma giyemeyen Matias Emilio Delgado ile Koray Avcı'nın, Fenerbahçe derbisinde büyük ihtimalle forma giyebilecekleri açıklandı.

Kulüp Doktoru Ayhan Optur, iki futbolcunun tedavilerinin tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, ''İkisi de büyük ihtimalle oynayacak. Maç gününe kadar bu futbolcularımızı yetiştirmeye çalışacağız'' dedi.

Optur, takımda Koray ve Delgado'nun dışında sakat futbolcu bulunmadığını da sözlerine ekledi.
kaynak====>www.karakartal.com

Fıratcan Alçınkaya
30.Nisan.2007, 18:29
Bu sene zaten sakatlıklar bırakmadı gitti yakamızı... İyi haber bu...

Emurafu
30.Nisan.2007, 18:31
iyi haber
usta bu haberi besıktas ve fenerbahce konusu alanında paylassak bence daha iyi olur sonucta o macı ilgilendiriyor

bjk4ever
30.Nisan.2007, 18:31
Muhtemelen Rico, Serdar ve Runje ceza alacak, o yuzden Koray ve Delgado mutlaka oynamali. Boyle onemli bir macta eksiksiz olmamiz lazim.

TR.CaPTaiN
30.Nisan.2007, 18:38
Oyuncularımız Kadıköy'deki maçtaki gibi beceriksizlik yapmazsalar alırız. Eğer aynı senaryo olursa beceriksizlik yaparlarsa işler değişir.Fenerbahçe son iki maçı şanssız şekilde berabere tamamladı,iyi oynamasına rağmen kazanamadı. İyi motivasyon galibiyete yardımcı olabilir.

bjk4ever
30.Nisan.2007, 18:40
Tigana da zico dan iyi değil bence.....

Tigana bana gore su ligin en iyi antrenoru, Turkiye'nin de gelmis gecmis en iyi antrenorlerinden biri. Onun degerini anca gittikten sonra anlayacagiz, ayni Lucescu ve Tigana gibi. Adami surekli Fransa'nin en buyuk takimlari, hatta Fransiz milli takimi istiyor ve biz hala begenmiyoruz. Adamin Besiktas'taki basarilari, Besiktas'a kattiklari ortada, biz hala begenmiyoruz.

Bugra19o3
30.Nisan.2007, 19:08
Tigana O kadarda iyi değil...bence en iyisi Yılmaz Vural...

bjk4ever
30.Nisan.2007, 19:10
Neye gore Yilmaz Vural? Takimini sampiyon mu yapti, UEFA kupasinda mi mucadele ediyorlar, cok mu iyi futbol oynuyorlar, neye gore iyi?

GeNç KaRTaL
30.Nisan.2007, 19:19
Bu maçı kazanıp liderliği almamız lazım ve bunuda yapabiliriz

Noz
30.Nisan.2007, 19:22
Tigana bana gore su ligin en iyi antrenoru, Turkiye'nin de gelmis gecmis en iyi antrenorlerinden biri. Onun degerini anca gittikten sonra anlayacagiz, ayni Lucescu ve Tigana gibi. Adami surekli Fransa'nin en buyuk takimlari, hatta Fransiz milli takimi istiyor ve biz hala begenmiyoruz. Adamin Besiktas'taki basarilari, Besiktas'a kattiklari ortada, biz hala begenmiyoruz.ya madem basarili niye buragi yedek birakmiyor bu kadar cok pas hatasi yapmasina ragmen (hem de muthis denli kolay paslari bile rakibe atiyor)

Bugra19o3
30.Nisan.2007, 19:23
Neye gore Yilmaz Vural? Takimini sampiyon mu yapti, UEFA kupasinda mi mucadele ediyorlar, cok mu iyi futbol oynuyorlar, neye gore iyi?

ya ben tigana yı zico ya göre kıyasladım sen gittin bütün ligde ki teknik direktörlerle kıyasladın...bende yılmaz vural diyince...buseferde neye göre diyon ...

sana bişi diyimmiBana Göre İyi...

Tmm bu tartışmayı keselim maç hakkında yorum yapalım....ltfn

Noz
30.Nisan.2007, 19:25
bence futbol anlaminda en basarili etki saglayan su anda ertugrul saglamdir (cok iyi defans oyunculari olmamasina ragmen)

bjk4ever
30.Nisan.2007, 19:31
ya madem basarili niye buragi yedek birakmiyor bu kadar cok pas hatasi yapmasina ragmen (hem de muthis denli kolay paslari bile rakibe atiyor)

Adamin yedek kulubesinde Ronaldinho olmadigina gore oynatmasi normal. Sonucta Tigana da Buragi kazanmak istiyor ve ona gore davraniyor, ki bana gore dun hic de fena degildi, baya faul de kazandirdi takima. Su oyuncu yedek diye veya oynuyor diye bir antrenor iyi veya kotu olmaz, biraz genis bir portrede bakmak lazim olaya. Ve ben bu sekilde bakinca Tigana'yi gercekten cok basarili buluyorum.

deniz.91
30.Nisan.2007, 19:35
kim kazanırsa onun şampiyon olacağı bir maç bence çok zor geçecek

Noz
30.Nisan.2007, 19:38
bence de iyi taraflari var tigananin da yine de ali katbekat iyi oynuyor buraktan ve formayi hakediyor :) ya ben de tigananin secenegi fazla yokken kullanmasini dogru bulurum ama onun top kayiplari kontratak olarak patliyor bize... zamaninda kleberson da bu yuzden sevilmiyordu... simdi de gitti :)

bjk4ever
30.Nisan.2007, 19:41
Hocam Ali''yi de gorduk dun, ikinci yarida sol kanattan kac tane tehlikeli pozisyon atlattik. Defansif yani cok zayif, tek arti ozelligi gercek kaant oyuncusu olmasi ve orta kesebilmesi, onun disinda istikrarsiz ve ilk 11 icin yetersiz bir oyuncu bana gore. Su an gerci Burak da kotu oynuyor, ama sonucta Tigana'nin tercihi, birsey bildigi vardir elbet.
Insallah FB macinda ikisi de kulubede oturur.

real_footballer
30.Nisan.2007, 19:45
Şampiyonluk için saldırıp alacağız bu maçı

Noz
30.Nisan.2007, 19:48
Hocam Ali''yi de gorduk dun, ikinci yarida sol kanattan kac tane tehlikeli pozisyon atlattik. Defansif yani cok zayif, tek arti ozelligi gercek kaant oyuncusu olmasi ve orta kesebilmesi, onun disinda istikrarsiz ve ilk 11 icin yetersiz bir oyuncu bana gore. Su an gerci Burak da kotu oynuyor, ama sonucta Tigana'nin tercihi, birsey bildigi vardir elbet.
Insallah FB macinda ikisi de kulubede oturur.sorun da orda zaten ali m doğanın yerine alındı en büyük hata da o zaten ali sağ bek oynayamaz sağ açık oynar... aliyi defansa koyarsan tabi kevgire doner ben ali defansif bi oyuncu demedim ama burakın yerinde iyi dedim sadece :) orta açması süper pasları süper dengeli de bi oyuncu... tek eksi yanı defansif yönü... ama burakta hiçbiri yok şimdilik... burak iyi oynasa zaten niye burak düşmanı kesileyim...

RoNNiE91
30.Nisan.2007, 19:49
Beşiktaş gene bu maçı alır diyorum.

EreN
30.Nisan.2007, 20:03
Maça gidiyorum inşallah bi aksilik çıkmaz.Maçı alacağımızı düşünüyorum.

Bugra19o3
30.Nisan.2007, 20:10
Turkcell Süper Lig'de bu hafta lider Fenerbahçe ile karşılaşacak Beşiktaş, ligde en son 2003-2004 sezonunun 22. haftasında lider olmuştu.

Ligde 58 puanla lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada bulunan siyah-beyazlılar, 5 Mayıs Cumartesi günü yapılacak derbi maçta Fenerbahçe'yi yenmesi durumunda tam 110 hafta sonra liderlik koltuğuna oturacak.

110 HAFTALIK HASRET

O sezon ligin ilk yarısını Fenerbahçe'nin 8 puan önünde lider kapayan siyah-beyazlılar, ikinci yarıda büyük bir düşüşe geçmişti. 22. haftada 3 puan farkla ikinci sıradaki Fenerbahçe'nin önünde bulunan Beşiktaş, 23. haftada cezası nedeniyle Kocaeli'de oynadığı maçta İstanbulspor'a 2-1 yenilip, averajla liderlik koltuğunu Fenerbahçe'ye kaptırmıştı.

Siyah-beyazlılar, geride kalan haftalarda liderlik yüzü görmemiş ve 2003-2004 sezonunu şampiyon Fenerbahçe'nin 14 puan gerisinde, 3. sırada tamamlamıştı.

2004-2005 sezonunda kötü bir performans sergileyen Beşiktaş, 34 hafta boyunca liderlik koltuğuna hiç oturamadı. 2005-2006 sezonunda da liderliğe hasret kalan siyah-beyazlılar, bu sezon da geride kalan 30 haftada liderliği ele geçiremedi.

uzun lafın kısası(u.L:D:D)...bize 1 gol yetiyor....

Eray Dengiz
30.Nisan.2007, 20:18
Zor bir maç olacak. Fenerbahçe ne olursa olsun yenmek için elinden geleni yapacaktır. Beşiktaş umarım bu maçı kazanır..

canavar20
30.Nisan.2007, 21:14
fenerin kazanacağını hiç zannettmiyorum imkansız gibi bişey malesef şampiyonluk elden gittti

Emurafu
30.Nisan.2007, 21:18
bu mac ne olursa olsun gelecek haftanin en karli takimi galatasaray olacak
besiktas bu maci kazanmasi lazim cunku bir dahaki haftada da bursa deplasmanina gidecek o mac besiktas icin cok zor fenerbahcede bu maci alip rahatlamak istiyecektir neden bir berabberlik cikmasin 2-2 bitebilir

Bugra19o3
30.Nisan.2007, 21:33
1-0 alırız diye düşünüyorum...çünkü bu aralar 1-0 a abone olduk.....

ewrim_FB
30.Nisan.2007, 21:34
En kötü berabere kalırız BJK'tan daha iyi futbol oynuyoruz defans iyi oynarsa bu maçı alırız...

Mirza
30.Nisan.2007, 21:35
Kadıköydeki maçta Beşiktaştan iyi oynadıkta noldu ?

nerazzuri
30.Nisan.2007, 21:45
[B]Artık bi ders aldım çok emin konuşmayacağım konuşunca ya yenilios yada berabere bitio :D:D:D maça gelincede kesin konuşmucam bekli alabiliriz[B]

ewrim_FB
30.Nisan.2007, 21:46
Sonuçta iyi oynamamız bir avantaj bence BJK'ın şansı yâver gitmezse kazanırız.İnşallah gitmez...

Mirza
30.Nisan.2007, 21:50
Inşallah dediğin gibi olur Evrim.

Bugra19o3
30.Nisan.2007, 21:59
inşallah dediğin gibi olmaz evrim.

ForsakeN
30.Nisan.2007, 22:12
Bu maçtan beraberlik çıkacağını düşünüyorum.

uAburak89
30.Nisan.2007, 22:35
Beşiktaşın savunması ve kalecisi çok formda, hücumda sorun yaşıyorlar .. Bobo oynarsa çözüm olabilir, ayrıca seyirci desteğini de unutmamak lazım .. Fenerbahçe de ise işler çok karışık, ama ne olursa olsun çok tehlikeli oyuncuları var .. Tüm etkenleri düşündüğümde berabere biter gibi geliyor .. Umarım güzel bol gollü ve sonucu beraberlik olan bir maç olur .. :)

Sheriff
30.Nisan.2007, 22:36
Bakın bu başlıkta kavga çıkmasın güzel güzel konuşalım fikirlerimizi belirtelim.. Hem siz bizi kaybetmeyin, hem biz sizi kaybetmeyelim ;;)

goosfraba
30.Nisan.2007, 22:55
Maçı Fenerbahçe alırsa şampiyonluğu bir nevi garantiledi gibi birşey.Trabzon'u Kadıköy'de eli boş yollarsak.Sonra Ali Samiyen de beraberlikle ayrılırsak şampiyon olacağımızı düşünüorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Son 4 haftanın tahminini yaptım kendimce ve ortaya(taraf tutmadan)bir şampiyon çıkardım..!

31.Hafta..
Beşiktaş-Fenerbahçe=3-1
Galatsaray-Antalyaspor=2-0

32.Hafta..
Fenerbahçe-Trabzonspor=2-0
Bursaspor-Beşiktaş=1-2
Sivasspor-Galatasaray=1-1

33.Hafta..
Galatasaray-Fenerbahçe=2-1
Beşiktaş-Ankaraspor=1-0 (farka da gidebilir BJK)

34.Hafta..

Fenerbahçe-Ankaragücü=2-0
Kayserispor-Beşiktaş=2-1
Bursaspor-Galatasaray=1-1

Bu yaptığım tahminlere göre 2006-2007 sezonu şampiyonu

1.BJK 67 puanda ligi tamamlıcak
2.FB 66 puanda ligi tamamlıcak
3.GS 62 puanda ligi tamamlıcak...Ama herşey Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde belli olucak!

Bugra19o3
30.Nisan.2007, 23:15
helaaaaaaaaaaaaaaaaaaal...güzel bi...değerlendirme.... ama bursa'yı birazz.....zor görüyoom....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bakın bu başlıkta kavga çıkmasın güzel güzel konuşalım fikirlerimizi belirtelim.. Hem siz bizi kaybetmeyin, hem biz sizi kaybetmeyelim ;;)

ewet ya arkadaşlar kavga etmeyelim...sonra coşuyorum...ben ceza alıyrum...ltfen...

RaSenGan
30.Nisan.2007, 23:24
Berabere biterse iyi olur ;;)

_MoRpHeUs_
30.Nisan.2007, 23:26
Fnerbahçe'malıcak bu maçıı.Herşey üstüste geldi çünkü.Bunlardan sıyrılmak zorunda...;)

RaSenGan
30.Nisan.2007, 23:28
Bu maç Aurelio için çok kötü olabilir.Her an herşey başına gelebilir ;;)

M.Scofield
30.Nisan.2007, 23:30
Beşiktaş kazanır ve şampiyon olur

Memedov
30.Nisan.2007, 23:30
Umarım Bu hafta beşiktaş´tan puan alırız..

TheCure
30.Nisan.2007, 23:32
bjk fenerbahçe ile ligde oynadıı maçlarda inönüde aman aman bi üstünlük sağlayamıorn son maçlara baktıımda ligde 3-0 2-1 gibi skorlar görmek mümkün ama fenerbahçede artık takım ruhu disiplin denen bi şey yok kezman-tuncay kavgasından kezmanın hareketlernden anlaşılacağı gibi bjk kazanır gibime geliyor

ewrim_FB
30.Nisan.2007, 23:34
Inşallah dediğin gibi olur Evrim.

İnşallah...(66)

El Comandante
01.Mayıs.2007, 02:35
Besiktas bu kötü futbolla buraya kadar zor geldi.Bu mac besiktas´in puan kaybetme serisine baslayacagi mactir.Berabere biter mac.Tahmini skor:1-1

nart_susruko
01.Mayıs.2007, 03:01
10672196 (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=128538)

şampiyonun hayırlı olsun :) ligi bitirmişsin sen yahu :D

Krusty
01.Mayıs.2007, 03:06
Her ne kadar kötü futbol oynuyor olsak bile asıl önemli olan bulunduğumuz konumdur. Sonuçta biz 2. sıradayız, demek ki bunu hakediyoruz. Beşiktaş'ım bu maçtan da 3 puanla ayrılır ve şampiyonluğa emin adımlarla yaklaşır.. :)

El Comandante
01.Mayıs.2007, 03:11
Maçı Fenerbahçe alırsa şampiyonluğu bir nevi garantiledi gibi birşey.Trabzon'u Kadıköy'de eli boş yollarsak.Sonra Ali Samiyen de beraberlikle ayrılırsak şampiyon olacağımızı düşünüorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Son 4 haftanın tahminini yaptım kendimce ve ortaya(taraf tutmadan)bir şampiyon çıkardım..!

31.Hafta..
Beşiktaş-Fenerbahçe=3-1
Galatsaray-Antalyaspor=2-0

32.Hafta..
Fenerbahçe-Trabzonspor=2-0
Bursaspor-Beşiktaş=1-2
Sivasspor-Galatasaray=1-1

33.Hafta..
Galatasaray-Fenerbahçe=2-1
Beşiktaş-Ankaraspor=1-0 (farka da gidebilir BJK)

34.Hafta..

Fenerbahçe-Ankaragücü=2-0
Kayserispor-Beşiktaş=2-1
Bursaspor-Galatasaray=1-1

Bu yaptığım tahminlere göre 2006-2007 sezonu şampiyonu

1.BJK 67 puanda ligi tamamlıcak
2.FB 66 puanda ligi tamamlıcak
3.GS 62 puanda ligi tamamlıcak...Ama herşey Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde belli olucak!

Taraf tutmadan,kendi takimini sampiyon yaptin :)

Bence sezon sonuda siralama böyle olacak:

1.Galatasaray--66 puan
2.fenerbahce--65 puan
3.besiktas--64 puan

goosfraba
01.Mayıs.2007, 13:33
Taraf tutmadan,kendi takimini sampiyon yaptin :)

Bence sezon sonuda siralama böyle olacak:

1.Galatasaray--66 puan
2.fenerbahce--64 puan
3.besiktas--63 puan

Kardeş ben FENERBAHÇE'liyim!! üstüne basa basa sölüyorum!!

Bugra19o3
01.Mayıs.2007, 14:09
abi galatasaray'ın şampiyon olması çşok zor........sen 66 puanla şampiyon yapmışsın =)

ümit karan bile ümitsiz..........

El Comandante
01.Mayıs.2007, 14:20
Kim demis Ümit Karan ümitsiz diye?Adam diyor sampiyonluk sansimiz hala var.Bu hafta bjk-fb maci berabere biter biz de Antalya´yi yenersek,oyuncular inanilmaz moralli olurlar,her maca inanilmaz asilirlar.En iyi topu oynayan zaten biziz.Ozaman gör bakalim kim sampiyon olacak :)

Bugra19o3
01.Mayıs.2007, 14:55
Kim demis Ümit Karan ümitsiz diye?Adam diyor sampiyonluk sansimiz hala var.Bu hafta bjk-fb maci berabere biter biz de Antalya´yi yenersek,oyuncular inanilmaz moralli olurlar,her maca inanilmaz asilirlar.En iyi topu oynayan zaten biziz.Ozaman gör bakalim kim sampiyon olacak :)

adam röpörtaj da dedi ümdim yok diye....yalan mı dicem....Galatasaray'ın antalyaspor'u yenebileceğinide düşünmüyorum...yenemeyceğini düşünüyorum....ltfen burda bjk-fb maçını tartışalım.......

El Comandante
01.Mayıs.2007, 15:21
Arkadasim ben mac konusu hakkinda tahminimi yaptim ve sonra da sezon sonu sampiyon kim olur diye görüsümü belirledim,sonra sen araya Ümit´i kattin.Bir de gelmis lütfen bjk-fb macini tartisalim diyorsun :)

Bugra19o3
01.Mayıs.2007, 15:32
doğru bendede hata var!!!!:D:D:D

Universal
01.Mayıs.2007, 15:43
Bu sefer tarih değişecek Fenerbahçe Beşitaş'ı devirecek. İçime doğuyor.

fmsmyrna
01.Mayıs.2007, 16:19
beşiktaş'ın kadıköy'de olan üstünlüğüne karşı bizimde inönü'de bi üstünlüğümüz var.bu sene oynanan 3 fb-bjk maçında kısmende olsa fenerbahçe daha etkiliydi bunu gole dönüştüremedi bence bu şanssızlığı orda kıracağız.beşiktaş yine katı savunma yparsa işimiz zor atak oynarsa daha iyi

bjk4ever
01.Mayıs.2007, 16:39
Cumartesi gunu herkes buyuk derbiyi konusacak, biz de tabii ki simdiden bir analiz yapalim bence.
Iki takimin durumuna bakarsak, bence bu macta stressli taraf FB olacak. BJK galibiyetinde BJK sampiy olmus olacak, beraberlikte puan farki 2 olarak devam edecek ve GS'nin de ise karismasiyla ve zor fiksturle yine de avantaj BJK'de olacak. Sonucta FB'nin bu kaos ortamindan cikmasi icin ve sampiyon olmasi icin mutlaka kazanmasi lazim.

Besiktas tarafindan baktigimda, Tigana'nin haftalardir oynattigi bir sistem var. Tek forvet, kalabalik orta alan, stoperlerden olusan savunma. Genelde rakip 0 cekiyor ve BJK bir sekilde attigi bir golle kazaniyor ve bu sistemde ise yariyor. Bence bu mac icin ideal sistem yine bu, Tigana'nin degisik birsey yapacagini sanmiyorum ve ummuyorum.

FB tarafindan baktigimda ise gordugum 1 onemli sey var. Genelde FB maclarinin 15-20 dakikalik bir bolumunde cok cok iyi oynayip pozisyonlara giriyor, onun disinda kopuk oynuyor ve son dakikalara dogru oyundan dusuyor. Mesela Denizli macinin ilk 15-20 dakikasi muthis tempo, macin sonlarina dogru fiziksel cokus ve yenilen 2 gol. Antep macinda ilk yarinin son 10 dakikasi ve ikinci yarinin ilk 15 dakikasi iyi bir tempo ve 2 gol, onun disinda Antep'in kontrolunde gecen bir mac. BJK kupa macinda yine ilk yari basa bas, 45-60 arasi muthis bir FB, ama uzatmalarda tamamen cokmus bir FB ve gelen BJK golu. Muhtemelen BJK macinda yine bu sekilde olacak, o tempoyu yakaladigi an ya golu atacak ya da galibiyeti kaciracak.

Bence bu macta kilit faktor ilk 11 ve BJK'de kulube kullanimi olacak. Bu mac 0-0 beraberlikle giderse avantaj BJK'de olur ve dogru oyuncu degisiklikleriyle BJK 3 puana uzanir. FB'de ise kulubeden oyunu degistirecek oyuncular Semih ve Yozgatli, ama ikiside haftalardir oynamiyor ve pek formda degiller. Bu mac 2 teknik direktorun satranc oyunu halinde gececek ve buyuk bir ihtimalle daha tecrubeli olan Tigana kazanacak.

BJK'nin dikkat etmesi gereken 2 sey:
1 Tuncay. Bu macta Tuncay'in karsisinda mutlaka Deli olmali, yoksa cok zor anlar yasariz yine.
2 Duran toplar, duran toplari iyi karsilarsak FB'nin en buyuk 2 silahini durdurmus oluruz. Inonu atmosferinde Tumer'in pek birsey yapacagini zannetmiyorum. FB kanatlarda daha cok agir basiyor, ama bizde 4 stoperin olmasi ve FB'de pivot santrforun olmamasi isimizi kolaylastiriyor.

Iki takimin muhtemel 11'leri:

------------------------Runje-------------------------

M.Dogan-------I.Toraman----Gokhan----------Deli

---------------Serdar--------Koray---------------

---------------------Ricardinho------------------------

-------Burak-----------------------Delgado-------------

---------------------Nobre-------------------------------

Defans ve kale hakkinda yorum yapmaya gerek yok.
Onlibero'da Koray'in oynamasi cok onemli, Serdar yalniz kaldiginda sorun yasayabiliyoruz ve zorlaniyoruz. Pas trafigi acisindan kalabalik bir orta alan cok onemli ve Delgado ve Koray bu anlamda arti olabilir. Forvette ise Nobre kesin ilk tercih, hem defansif hem ofansif duran toplarda cok etkili, presiyle FB'nin rahat top yapip hucum etmesini engelleyecek ve fiziksel olarak FB savunmasini daha da cok yipratacak ve ilerki dakikalar icin avantaj saglayacak.

FB'nin muhtemel ilk 11'i.

----------------------Serdar---------------------------

Serkan--------Onder----------Edu----------U.Ozat

--------------Appiah---------Deniz-------------------

Tuncay---------------Alex------------------Tumer

----------------------Kezman----------------------

Aurelio buyuk bir ihtimalle ceza alacak ve yerine herhalde Appiah oynayacak. Lugano'nun yerine ise Serkan oynayacak. Ben Zico'dan degisik bir hamle beklemiyorum, cunku adam yok acikcasi. Deivid'in durumu belli, M.Yozgatli haftalardir oynamiyor, Semih'e hic sans tanimadi, belki U.Boral ilk 11 baslayabilir Tumer veya Umit'in yerine, bunun disinda fazla birsey beklemiyorum.

Buradaki en onemli sey BJK'nin o 15-20 dakikalik FB temposunu atlatmasi ve oyunun son bolumunde oyuncu degisiklikleriyle sonuca gitmesi. Kulube olarak FB'de oyuna girecek Semih ve Deivid disinda kimse yok, belki Olcan ve M.Yozgatli, ama onlar da fazla sans bulamiyor.
BJK'de ise yipranmis FB savunmasini zorlayacak cok adam var. 60. dakikada sonra yorulmus olan Burak ve Delgado'nun yerine oyuna girip kaderi degistirecek I.Akin, BOBO ve hatta A.Tandogan gibi oyuncular da var. Bir BJK ustunlugunde ise Baki'yi ekstra stoper olarak alabilir veya orta alana M.Sedef veya Fahri takviyesi yapabilir.
FB'nin en buyuk eksisi ozellikle kanat toplarinda savunmanin pozisyon hatasi yapmasi. FB surekli bu sekilde goller yiyor, Denizli maci mi dersin, Rize maci mi dersin, BJK maci mi dersin, AZ maci mi dersin, hep ayni senaryo. Bu yuzden kanattan iceri girecek oyuncularin toplari Bobo ve Nobre'yle bulusturmasi macin kirilma noktasi olabilir.
BJK'nin eksikligi ise macin bir bolumunde her zaman bocalamasi. Bunu Sivas'ta(50-75) , Antalya'da (70-90), FB macinda (45-60) hep yasadik. Bir sekilde genc takimimiz stress yasiyor, topu ayaginda tutamiyor ve konsantrasyon sifirlaniyor. Bunu FB ile kullanirsa goller bulabilir, onun disinda pek pozison vermeyiz. En onemlisi bu periyodu kisaltmamiz ve mac boyunca cok iyi konsantre olmamiz, bir hata sampiyonluga mal olabilir.

Benim beklentim sonuc olarak:
Iki takimin kontrollu oynamasi, fazla pozisyon olmamasi, BJK'nin 60. dakikadan sonra Tigana'nin hamleleriyle maci koparmasi ve galip gelmesi.

Cengo
01.Mayıs.2007, 16:56
Besiktas bu kötü futbolla buraya kadar zor geldi.Bu mac besiktas´in puan kaybetme serisine baslayacagi mactir.Berabere biter mac.Tahmini skor:1-1

Böyle biterse Fenerbahçe şampiyon olur..

RaSenGan
01.Mayıs.2007, 16:58
Böyle biterse Fenerbahçe şampiyon olur..

daha 3 maç var ;;)

eGowiCh
01.Mayıs.2007, 19:29
Galatasaray şampiyon mampiyon olamaz buradan.

Fenerbahçe'de Lugano oynuyor bjk4ever, sağda Önder oynayacak.

Yenilmezsek şampiyon oluruz.

senderson
01.Mayıs.2007, 19:35
http://www.gencfb.org/images/kapak/0607/bjk-fenerbahcemiz.jpg

İnanıyoruz.KAZANACAĞIZ !!

sercaninan
01.Mayıs.2007, 19:47
Fenerbahce li futbolcuar bu yapılan haksızlıkların cezasını kesmenin zamanı geldiini biliolar bunu yapacaklar besiktası yeni sampiyon olucaz

Bugra19o3
01.Mayıs.2007, 22:34
Beşiktaş-Fenerbahçe maçının bilet fiyatları şöyle:
VIP B-E Üst.........: 600 YTL
VIP A-F Üst.........: 400 YTL
VIP A-F Alt..........: 300 YTL
VIP B-E Alt..........: 350 YTL
VIP C-D Alt..........: 400 YTL
Numaralı Orta.......: 300 YTL
Numaralı Kenar.....: 250 YTL
Kapalı Üst............: 200 YTL (Formalite icabı==Çünkü Hiç Boş yer yok kapalıda...
Kapalı Alt.............: 150 YTL (Formalite icabı==Çünkü Hiç Boş yer yok kapalıda...

Yeni ve Eski Açık..: 50 YTL
Rakip (Eski Açık)..: 50 YTL

Mc.Speedy
01.Mayıs.2007, 23:22
Beşiktaş alır kendine yaramaz Galatasaray'a yarar ;)

2-0 alır , bizde teşekkür ederiz.

fmsmyrna
02.Mayıs.2007, 16:44
bence baskı fenerbahçe'nin üzerinde değil beşiktaş'ın üzerinde olacak çünkü ilk kez liderliği ele geçirme şansı doğacak futbolcular kendi seyircisi önünde ister istemez strese girecek.maçta beşiktaş'ın galibiyeti haricindeki diğer iki skor fenerbahçe için avantaj olur.çünkü beşiktaş galatasaray'ı ensesinde hiddedip daha büyük baskıya girebilir.eğer fenerbahçe puan veya puanlarla dönerse trabzon maçı final maçı olabilir.

Bugra19o3
02.Mayıs.2007, 20:30
Beşiktaş-Fenerbahçe maçının bilet fiyatları şöyle:
VIP B-E Üst.........: 600 YTL
VIP A-F Üst.........: 400 YTL
VIP A-F Alt..........: 300 YTL
VIP B-E Alt..........: 350 YTL
VIP C-D Alt..........: 400 YTL
Numaralı Orta.......: 300 YTL
Numaralı Kenar.....: 250 YTL
Kapalı Üst............: 200 YTL (Formalite icabı==Çünkü Hiç Boş yer yok kapalıda...
Kapalı Alt.............: 150 YTL (Formalite icabı==Çünkü Hiç Boş yer yok kapalıda...

Yeni ve Eski Açık..: 50 YTL
Rakip (Eski Açık)..: 50 YTL

Bu arada biletler bu gün saat 10 da satışa sunulmuş ve 1 saat içinde full tükenmiş.......

RoNNiE91
02.Mayıs.2007, 21:21
Beşiktaş,Fenerbahçe ve Bursaspor maçlarından yenilgi ile ayrılmazsa şampiyon olur.

y_layta
02.Mayıs.2007, 21:26
bjk fbden alması gereken tüm puanları aldı burdanda puan alır

eXcitinG
03.Mayıs.2007, 11:54
Bu ne ya biLet fiyatLarı fırLamış.Ben daha başvuramadan bitmiş biLe :D Yine tv ye taLim.

fenerbahce_1907
03.Mayıs.2007, 17:22
Derbi Fırat Aydınus'un...
Turkcell Süper Ligi'nin 31. haftasında 5 Mayıs Cumartesi günü BJK İnönü Stadı'nda oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini Fırat Aydınus yönetecek.

Her İnönü deki maca bu hakemi verıylrlar 2 yıldır butun FB-Bjk macların Fırat Aydınus yönetiyor nerdeyse ondan cok daa ıyılerı var ama hep Aydınus

Omerdinho
03.Mayıs.2007, 18:12
Inonudeki her macimizi Aydinus yönetiyor :D

he bu arada aydinus tescilli bjklidir unutmadan söyliyeyim dedim :)

bjk4ever
03.Mayıs.2007, 18:29
Galatasaray şampiyon mampiyon olamaz buradan.

Fenerbahçe'de Lugano oynuyor bjk4ever, sağda Önder oynayacak.

Yenilmezsek şampiyon oluruz.

Dogru, ben cezalardan once yazmistim onu zaten.
Son cumlene de katilmiyorum, beraberlikte hala BJK'nin bir sansi olur, GS de potaya girer. FB rahatlamak istiyorsa kesinlikle kazanmali, maglubiyette zaten sansi buyuk bir olcude bitiyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Inonudeki her macimizi Aydinus yönetiyor :D

he bu arada aydinus tescilli bjklidir unutmadan söyliyeyim dedim :)

Bu maca atanan her hakeme FB'liler zaten tepki gosterecekti. Aydinus neye gore BJK'li oluyor bilmiyorum, herhalde ****'da uyduruldu bu.:zuhaha
Ama Aydinus'un en iyi hakem oldugu ortada, BJK'nin ve FB'nin yonettigi maclari:

2004-2005

Besiktas - Istanbulspor : 2-1

Besiktas - Fenerbahce 2-1 (I.Uzulmez kirmizi gormustu ve FB penalti kazanmisti)

Istanbulspor - Fenerbahce : 0 - 3

Galatasaray - Besiktas : 1-0

2005-2006

Besiktas - Fenerbahce 1-2 (Nobre penalti kacirmisti)

Besiktas - Galatasaray 1- 2 (Necati penalti kacirmisti)

2006-2007

Besiktas - Fenerbahce 1-0

Sonuc olarak Inonu'de rakiplere 3 kere penalti vermis. Son BJK-FB kupa macinda da maci tarafsiz ve iyi bir sekilde yonetmisti ve hata yapmamisti. Simdiden herhalde mazeret uyduruyorsunuz.:)

TR.CaPTaiN
03.Mayıs.2007, 18:36
Aydınus gerçek Beşiktaşlı küçükken deplasman maçlarına dahi gidermiş bunu en yakın arkadaşı söylüyor. Ama her hakemin elbette tuttuğu takım vardır önemli olan bunu sahaya yansıtmaması. İnönü'deki ilk maçta skoru etkileyecek bir hata yapmadı umarım yine başarılı bir şekilde yönetir.

bjk4ever
03.Mayıs.2007, 18:38
Aydınus gerçek Beşiktaşlı küçükken deplasman maçlarına dahi gidermiş bunu en yakın arkadaşı söylüyor. Ama her hakemin elbette tuttuğu takım vardır önemli olan bunu sahaya yansıtmaması. İnönü'deki ilk maçta skoru etkileyecek bir hata yapmadı umarım yine başarılı bir şekilde yönetir.

Olabilir, ama Aydinus 2-3 yildan beri ozellikle Inonu'de baya derbi yonetti ve BJK lehine bir hatasi olmadi, onemli olan da bu zaten. Insallah adilce yonetir ve hakeden kazanir.:)

Omerdinho
03.Mayıs.2007, 18:58
Dogru, ben cezalardan once yazmistim onu zaten.
Son cumlene de katilmiyorum, beraberlikte hala BJK'nin bir sansi olur, GS de potaya girer. FB rahatlamak istiyorsa kesinlikle kazanmali, maglubiyette zaten sansi buyuk bir olcude bitiyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bu maca atanan her hakeme FB'liler zaten tepki gosterecekti. Aydinus neye gore BJK'li oluyor bilmiyorum, herhalde ****'da uyduruldu bu.:zuhaha
Ama Aydinus'un en iyi hakem oldugu ortada, BJK'nin ve FB'nin yonettigi maclari:

2004-2005

Besiktas - Istanbulspor : 2-1

Besiktas - Fenerbahce 2-1 (I.Uzulmez kirmizi gormustu ve FB penalti kazanmisti)

Istanbulspor - Fenerbahce : 0 - 3

Galatasaray - Besiktas : 1-0

2005-2006

Besiktas - Fenerbahce 1-2 (Nobre penalti kacirmisti)

Besiktas - Galatasaray 1- 2 (Necati penalti kacirmisti)

2006-2007

Besiktas - Fenerbahce 1-0

Sonuc olarak Inonu'de rakiplere 3 kere penalti vermis. Son BJK-FB kupa macinda da maci tarafsiz ve iyi bir sekilde yonetmisti ve hata yapmamisti. Simdiden herhalde mazeret uyduruyorsunuz.:)

kendisi bir bjklidir bjk sokaklarindaki butun kafelerde büyük boy siyah beyaz formali resimleri vardir.

bjk4ever
03.Mayıs.2007, 19:13
Olabilir, ama adam birsuru BJK maci yonetmis, ustelik cogu Inonu'de derbi. Bir falsosu, hatasi var mi?

fenerbahce_1907
03.Mayıs.2007, 21:16
Katılıyorum sana sercaninan usuncelerın cok mantıklı keske herkes senın gıbı dusunse

El Barto
03.Mayıs.2007, 21:19
Artık aşmak lazım bunları beyler o Fenerli bu Beşiktaşlı.:) Komik olmaya başladı iyice cidden...

Emurafu
03.Mayıs.2007, 21:32
Ya herseyden bir tartisma cikiyor ozaman yabanci hakem gelsin ya

El Barto
03.Mayıs.2007, 21:36
Yabancı hakem gelincede hiç birşey değişmez sağolsunlar onlarada birşeyler bulunur.:)

fenerbahce_1907
03.Mayıs.2007, 21:38
Fırat Aydınus Bjk'li ama ben Fb'ye bir yamugunu görmedim henüz:zuhaha
Bu maca verılbılecek en ıyı hakem bence.

El Barto
03.Mayıs.2007, 21:42
Fırat Aydınus'a Beşiktaşlı diyenler Anelka'nın İnönüde attığı golü bulup bir seyretsinler bakalım Beşiktaşlı biri orada düdük çalarmıydı çalmazmıydı???

fenerbahce_1907
03.Mayıs.2007, 21:44
Fırat Aydınus'a Beşiktaşlı diyenler Anelka'nın İnönüde attığı golü bulup bir seyretsinler bakalım Beşiktaşlı biri orada düdük çalarmıydı çalmazmıydı???

Orda bişi yokki abi ya Anelka kalıpı adam Koray hemen bıraktı kendını yere hakem doru karar vrdı bence.:zuhaha

uAburak89
03.Mayıs.2007, 21:46
Dönmeyin eskilere yav, konu uzar gider .. :) Bence tarafsızca yönetiyor maçlarını .. Doğru bir karar olmuş ..

El Barto
Hadi canım işte bencede vardı orda bişey. :)

Memedov

Evet zaten o pozisyonda Sadece Beşiktaşlı biri Düdük çalardı..:rolleyes:

El Barto
03.Mayıs.2007, 21:49
Neyse şimdi uzatmaya gerek yok nasıl olsa bu forumda artık kimse kimseye birşey anlatamıyor heryerde ayrı bir tartışma ben yokum.:)

Seçkinn
03.Mayıs.2007, 22:25
Bu tarz polemiklere devam ederseniz mesajların tamamı silinecektir. Maç hakkında bir düşünceniz var ise belirtin yoksa yazmayın kardeşim. Hakem şöyleymiş o oyuncu para yemiş gibi mesajların cezası bundan sonra ağır olacaktır, bilginize...

Nocna Mora
03.Mayıs.2007, 23:06
Maçı bence saha avantajından dolayı BJK 3-2 alır..

Omerdinho
03.Mayıs.2007, 23:07
fener puan kaybetmezse sampiyon olur.

anil luque
04.Mayıs.2007, 12:13
muhakkak kazanmak zorundayız eger 100. yılında sampıyon olan tek takım olarak kalmak ıstıyorsak ayrıca ıkı kulvarda bırden kupaya uzanmak hem camıaya hem de futbolculara yonetıme kısacası besıktasa gonul vermıs herkesı mutlu edecektır kazanırız dıye dusunuyorum hele aurelıo yokken..

crazzy
04.Mayıs.2007, 14:25
Türk futbolunun kalbi yarın Dolmabahçe'de atacak. Şampiyonluk mücadelesi veren ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası'ndan sonra kozlarını bu kez de Turkcell Süper Lig'de paylaşacak.
BJK İnönü Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Serkan Ok yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Çetin Sarıgül.

-MUHTEMEL KADROLAR-

Ezeli rakiplerin derbi maça şu kadrolarla çıkması bekleniyor:

Beşiktaş: Runje, Mustafa, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Baki, Burak (Koray), Serdar, Delgado, İbrahim Üzülmez, Ricardinho, Nobre.

Fenerbahçe: Serdar, Önder, Lugano, Edu, Ümit, Tuncay, Deniz, Appiah, Tümer, Alex, Kezman.

ultraslanerdem
04.Mayıs.2007, 16:42
Beşiktaş İnşAllah alır maçı...

CeNTeR_TR
04.Mayıs.2007, 18:15
Evet dev maça kaldı sadece saatler bakalım neler olacak ? Umarım iyi oynayan kazanır ;;)

Universal
04.Mayıs.2007, 18:41
Kalede Rüştü oynama ihtimali varmış. Şuan şok içindeyim. Rüştü iyi kaleci ama şimdi bu maçı kaldıramaz.

bjk4ever
04.Mayıs.2007, 18:48
Kalede Rüştü oynama ihtimali varmış. Şuan şok içindeyim. Rüştü iyi kaleci ama şimdi bu maçı kaldıramaz.

Rustu BJK maclarini cok sever, insallah oynar.:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Beşiktaş İnşAllah alır maçı...

GS'ye beraberlik daha cok yariyor sanki.

Bugra19o3
04.Mayıs.2007, 18:53
gs ye beraberlik yarıyo ama...önce antaşyaspor'u yensmeli...

Omerdinho
04.Mayıs.2007, 19:43
GS'ye beraberlik daha cok yariyor sanki.

onlar 2. olmanin derdinde degil. fenerin 17. sampiyonlugunu almasini istemiyorlar hepsi bu :)

Eray Dengiz
04.Mayıs.2007, 20:03

ne bakımdan kaldıramaz?

tosunpasa
04.Mayıs.2007, 20:07
ne bakımdan kaldıramaz?

Sakatlıktan yeni çıktı. Sakatlıktan çıkar çıkmaz derbi maçta oynaması ona ağır gelebilir. Batuhan belki bunun için kaldıramaz demiştir..

Bugra19o3
04.Mayıs.2007, 21:51
Derbi maça özel yayın

Beşiktaş'ın, Turkcell Süper Lig'de yarın Fenerbahçe ile yapacağı derbi maç için BJK TV özel yayın yapacak.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, BJK TV'nin yarın saat 21.00'de yapılacak Fenerbahçe derbisi için 10 saatlik özel yayın yapacağı bildirildi.

Saat 14.00'te yayına başlayacak BJK TV, saat 24.00'e dek derbi özel yayınını sürdürecek. Karşılaşma öncesi gazetecilerin, yöneticilerin ve taraftarların görüşlerinin yer alacağı yayında, ayrıca stüdyo konukları da maçla ilgili değerlendirmelerde bulunacak.

Bu arada stat çevresinden, saha içinden ve Beşiktaş Çarşısı'ndan canlı yayınların yapılacağı kaydedildi.

eXcitinG
04.Mayıs.2007, 22:21
İnşaLLah ve inşaLLah kazanıcaz.KazanmaLıyız KaLbimiz seninLe KarakartaLım..

Omerdinho
04.Mayıs.2007, 23:03
ne bakımdan kaldıramaz?

Rüstü'nün en kötü oynadigi maclar BJK maclaridir.. Üstelik sakatliktan daha yeni cikti.. Eski formunu yakalamasi lazim buda 2 günde olacak is degil.

Bugra19o3
04.Mayıs.2007, 23:12
Rüstü'nün en kötü oynadigi maclar BJK maclaridir.. Üstelik sakatliktan daha yeni cikti.. Eski formunu yakalamasi lazim buda 2 günde olacak is degil.

heh örnek...fb 3-4 bjk :D:D:D:D

Seçkinn
05.Mayıs.2007, 03:10
bugünkü maçı kazanabilen olursa şampiyonluğuda alacaktır kanımca. beraberlik olması kuvvetle ihtimal maçta. fb'nin kalesinde volkan'a şans verilebilir, ancak rüştü'nün hazır olduğuna inanmıyorum.

GeNç KaRTaL
05.Mayıs.2007, 09:20
Bu akşam kazanıp artık birilerin şampiyonluk umudunu söndüreceğiz:cool:

Varonil
05.Mayıs.2007, 09:45
100.yilda tutunacak tek dalimiz kaldi o da lig sampiyonlugu..Buda kaybedilmemeli Fenerbahcem sampiyonluk askina mucedele etmeli:cool:

Memedov
05.Mayıs.2007, 11:52
Beşiktaş´ın şans yüzüne 2 kere güldü Türkiye kupasında Bu sefer çok farklı olacağı kanatindeyim.

Bu sefer iş şans´a kalmayacak İyi oynayan Kazanacak ;)

nart_susruko
05.Mayıs.2007, 12:03
onlar 2. olmanin derdinde degil. fenerin 17. sampiyonlugunu almasini istemiyorlar hepsi bu :)
ne işimiz var bizim 2.likle, derdimiz intertoto

çok istiyoruz çoook

kalan maçları kaybedip, bi ayar çekip intertotoya gitmeyi istiyoruz, umarım başarırız..

fmsmyrna
05.Mayıs.2007, 12:37
eğer bu maçta yenilmezsek trabzon maçına gidebilirim.

eGowiCh
05.Mayıs.2007, 12:43
Tümer oynamamalı, yerine Mehmet Yozgatlı oynamalı. Sağda Mehmet, solda Tuncay ile kanatlardan çok iyi atak yapabiliriz. Tümer'in oynaması savunmanın gücünü azaltıyor, hiç kendi kanadından savunmaya destek vermiyor. Dikkat ederseniz son maçlarda hep golü sol kanattan yedik. (bkz. BJK-FB Bobo'nun golü, bkz. Denizlispor maçındaki goller)

Tümer'in hücuma sağladığı katkılar ortada ama savunmaya destek vermiyor. Tümer İnönü'de yine ıslıklanır, taraftarın etkisiyle tam performansını gösteremez zaten.

Memedov
05.Mayıs.2007, 12:54
Türk futbolunun kalbi bugün Dolmabahçe'de atacak. Şampiyonluk mücadelesi veren ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası'ndan sonra kozlarını bu kez de Turkcell Süper Lig'de paylaşacak. BJK İnönü Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Serkan Ok yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Çetin Sarıgül.

Derbi maçta hakem gözlemcisi olarak Metin Aydoğan ve Mustafa Arslan, federasyon temsilcisi olarak da Metin Demir ve Resul Günak görevli olacak.

Beşiktaş ile Fenerbahçeli futbolcular, şampiyonluk yarışını önemli ölçüde etkileyecek derbi maçın hazırlıklarını dün akşam basına kapalı yaptıkları idmanlarla tamamladılar ve kampta maç saatini beklemeye başladılar.

-BEŞİKTAŞ LİDERLİK PEŞİNDE-

Derbi maçın ev sahibi Beşiktaş, Fenerbahçe'yi yenerek, sezonun tamamlanmasına 3 maç kala liderlik koltuğuna oturmak amacında.

Bugünkü derbi öncesi lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde bulunan siyah-beyazlılar, BJK İnönü Stadı'ndaki son 13 maçlık resmi karşılaşmalarda kazanma geleneğini sürdürürse, tam 110 hafta sonra lig liderliğine yükselecek.

Derbide yaklaşık 30 bin taraftarının büyük desteğini arkasına alacak olan Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'ndan elediği ezeli rakibini yendiği takdirde, aynı zamanda Fenerbahçe'ye ikili averajda da üstünlük kuracak. Kadıköy'de sezonun ilk yarısında yapılan maç 0-0 sona ermişti.

Ligin 24 ile en az gol yiyen ve 37 ile iç sahada en çok puan toplayan takımı olan siyah-beyazlılarda derbi maç öncesinde cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı geçen Serdar'ın büyük olasılıkla Fenerbahçe'ye karşı oynaması bekleniyor.

Sakatlığı geçen, ancak idman eksiği bulunan Koray hakkındaki kararı ise teknik heyet verecek.

-FENERBAHÇE AVANTAJ ARIYOR-

Ligin kaderini büyük ölçüde belirleyecek derbiye Fenerbahçe, Beşiktaş'ın 2 puan önünde lider başlayacak.

Son haftalarda ligdeki sürpriz puan kayıplarının yanı sıra Fortis Türkiye Kupası'ndan da ezeli rakibi Beşiktaş'a elenerek taraftarlarını üzen sarı-lacivertliler, Dolmabahçe'den galip ayrılarak, kuruluşunun 100. yılında şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etmek amacında.

Ligin 57 ile en çok gol atan ve deplasmanda 26 ile en çok puan toplayan takımı olan Fenerbahçe, derbiyi kazanması durumunda sezonun bitimine 3 hafta kala en yakın takipçisi Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 5'e yükseltip, aynı zamanda ikili averajda da ezeli rakibine üstünlük kuracak.

Dev maçta Fenerbahçe'de cezalı Aurelio forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeniyle son maçlarda oynayamayan Appiah'ın ise büyük olasılıkla forma giymesi bekleniyor.

-GALATASARAY BEKLEMEDE-

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbi maç, haftaya üçüncü sırada girecek olan Galatasaray'ı da yakından ilgilendiriyor.

Lider Fenerbahçe'nin 6, ikinci sıradaki Beşiktaş'ın ise 4 puan gerisinde bulunan sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe ile olan maçını da hesaba katarak, derbiden çıkacak sonucu merakla bekliyor.

-MUHTEMEL KADROLAR-

Beşiktaş:
Runje
Mustafa
İbrahim Toraman
Gökhan Zan
Baki
Burak (Koray)
Serdar
Delgado
İbrahim Üzülmez
Ricardinho
Nobre

Fenerbahçe:
Serdar
Önder
Lugano
Edu
Ümit
Tuncay
Deniz
Appiah
Tümer
Alex
Kezman

STAT: BJK İnönü
SAAT: 21.00
HAKEM: Fırat Aydınus
YAYIN: Lig TV

317. RANDEVU

Ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe, bugün yapacakları ve şampiyonluk yarışını önemli ölçüde etkileyecek lig maçıyla birlikte 317. kez karşı karşıya gelmiş olacak.

İki ekip arasında 28 Kasım 1924'de, Fenerbahçe'nin 4-0 galibiyetiyle başlayan 83 yıllık ezeli rekabette Beşiktaş'ın galibiyet sayısında üstünlüğü bulunuyor.

Bugüne dek yapılan 316 maçta Beşiktaş 118, Fenerbahçe ise 114 galibiyet alırken, 84 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Ezeli rekabette Fenerbahçe'nin toplam 425 golüne, Beşiktaş 400 golle karşılık verdi.

-LİGDE FARKLI SKORLAR-

Ligde Beşiktaş, 6 Ocak 1990 tarihinde Fenerbahçe'yi 5-1 yenerek en farklı skorlu galibiyetini elde etti. Siyah-beyazlılar ayrıca, 16 Mayıs 1987 ve 21 Kasım 1987'deki lig maçlarında ezeli rakibini 4-0'lık skorlarla yendi. Fenerbahçe ise Beşiktaş'a karşı ligdeki en farklı skorlu galibiyeti 7 Mart 1976'da 3-0'lık sonuçla aldı.

-EN GOLLÜ MAÇLAR-

Ezeli rakipler arasında 83 yıllık rekabette geride kalan 316 maçta penaltılar hariç en fazla golün atıldığı karşılaşmada sporseverler toplam 9 gol izledi. 11 Ağustos 1974 tarihinde İnönü Stadı'nda yapılan TSYD Kupası maçını Beşiktaş 5-4 kazanırken, filelere giden toplam 9 gol, 83 yıllık rekabette bir maçta atılan en fazla gol olarak tarihe geçti. Ayrıca, 19 Mayıs 1955'de yapılan Atatürk Kupası maçı da 4-4 berabere sonuçlanırken, 1 Temmuz 1960'deki Cemal Gürsel Kupası karşılaşmasını ise Fenerbahçe 6-2 kazanmıştı.

Kaynak: AA

fmsmyrna
05.Mayıs.2007, 12:57
Tümer oynamamalı, yerine Mehmet Yozgatlı oynamalı. Sağda Mehmet, solda Tuncay ile kanatlardan çok iyi atak yapabiliriz. Tümer'in oynaması savunmanın gücünü azaltıyor, hiç kendi kanadından savunmaya destek vermiyor. Dikkat ederseniz son maçlarda hep golü sol kanattan yedik. (bkz. BJK-FB Bobo'nun golü, bkz. Denizlispor maçındaki goller)

Tümer'in hücuma sağladığı katkılar ortada ama savunmaya destek vermiyor. Tümer İnönü'de yine ıslıklanır, taraftarın etkisiyle tam performansını gösteremez zaten.

denizli maçında yediğimiz iki golde tuncay'ın hatası ters kademeye giremedi tamam orta soldan geldi ama tuncay'ın oraya girmesi lazımdı aynı kayserispor maçında yediğimiz 2.golde deivid'in gelmemesi gibi

Memedov
05.Mayıs.2007, 13:01
Bence Fenerbahçe Kadar Aynı stresi Beşiktaş da yaşayacak. Maçın sonucunu taktikler değil sahada ayakta kalabilecek karakterdeki futbolcular belirleyecek.

TR.CaPTaiN
05.Mayıs.2007, 13:15
Batman'den patlama bekliyorum bu maçta.

eGowiCh
05.Mayıs.2007, 13:41
denizli maçında yediğimiz iki golde tuncay'ın hatası ters kademeye giremedi tamam orta soldan geldi ama tuncay'ın oraya girmesi lazımdı aynı kayserispor maçında yediğimiz 2.golde deivid'in gelmemesi gibi

Tuncay'ın hatası yok yenilen 2 golde. Orada ters kademeye girmesi gereken adam Serkan Balcı'ydı, o giremedi ters kademeye.

Tümer'in büyük suçu var 2 golde de, çünkü oradan sürekli bindirme yapıyordu Denizlispor ve o hiç geriye dönüp de defansa yardım etmedi ve en sonunda da gol oldu. O kanatta Tümer değil de Tuncay oynasa Denizlispor o kadar rahat bindirme yapabilir miydi?

scolari12111
05.Mayıs.2007, 14:58
bir aksilik olmazsa bjk kazanır.

Noz
05.Mayıs.2007, 15:19
baki mi burak mi :mad: yeter artik bu buragi neye gore oynatiyor ya saka mi bu...

GeNç KaRTaL
05.Mayıs.2007, 15:25
Tigana sahaya kimi sürerse sürsün hiç problem değil 11 Kartal sahaya çıkacak ve şampiyonluk için taraftar içim sonuna kadar savaşacak:cool:

ForCimbom
05.Mayıs.2007, 16:04
maç berabere biterse bjk mutlaka 2 puan daha kaybeder bu oyunla ve bjk 3. sıraya geriler(gs şuan bence ve istatiklerce ligin en iyi top oynayan takımı) çünkü gs bütün maçlarını kazanır. trabzon da fenerden 2 puan alırsa-kitrabzon da çok iyi oynuyor-galatasarayın şampiyon olma olasılığı yüksek fakat maç büyük ihtimalle fenerin galibiyetiyle biteceği için ilk 3 şöyle olur:
1.Fener
2.Galatasaray
3.Beşiktaş

JunkChorn
05.Mayıs.2007, 16:30
İyiler mutlaka kazanırlar.
Beşiktaş iyi oynamıyor.

Haftalardır son dakikalarda atılan goller mahkum oyunlar sonucu puanlar alıyorlar..
Geçen seferde biraz kolay kurtuldular..Bu işin bu dakikadan sonra İnönüsü Şükrü'sü olmaz beyler..İsteyen,oynayan her yerde alır.

mustafa35
05.Mayıs.2007, 16:32
Kadıköy'de Fenerbahçeli taraftarlar maça gidiyordu grup halinde..

GeNç KaRTaL
05.Mayıs.2007, 16:36
Şu maçta gerçek futbolumuzu sergileyip kazansak birilerinin sesi kesilir

ultraslanerdem
05.Mayıs.2007, 17:21
BJK ile FB arasındaki ezeli rekabete tarihe geçecek şakalaşmaların bir tanesi bu sabah yaşandı. FB İnönü'ye pankart astı. BJK pankartı yerinde bıraktı. Ama miniminicik bir farkla...

http://img175.imageshack.us/img175/5085/11492121un9.jpg (http://imageshack.us)

Fenerbahçeli taraftarların amigoları, İnönü Stadı’na girerek, maçı izleyecekleri kale arkası tribününe "HER YERDEYİZ" pankartı astı. Sarı-Lacivert renklerdeki pankartı gören Beşiktaşlılar HER’in R’sinin bir ayağını sarı bant ile kapatıp, P’ye dönüştürünce pankart "HEP YERDEYİZ" halini aldı.

Noz
05.Mayıs.2007, 17:26
İyiler mutlaka kazanırlar.
Beşiktaş iyi oynamıyor.

Haftalardır son dakikalarda atılan goller mahkum oyunlar sonucu puanlar alıyorlar..
Geçen seferde biraz kolay kurtuldular..Bu işin bu dakikadan sonra İnönüsü Şükrü'sü olmaz beyler..İsteyen,oynayan her yerde alır.bizim de iyi yaptigimiz seyler var... bi de her zaman derim... bi takim her zaman kotu oynicak diye bi kural yok...

El Barto
05.Mayıs.2007, 17:31
Fenerbahçeli arkadaşlar bir tutturdular şansıyla kazanıyor Beşiktaş diye.Beşiktaş o yüzden kupada finalde, o yüzden şampiyonluk şansı hala var hep şans bunlar.Yapmayın Allah aşkına tamam çok iyi top oynamıyor ama buralarda olmasının tek sebebi şans mı yani?

İlginç tabi kaç haftadır konularda bu şans kelimesinden başka birşey neredeyse yazılmıyor.

Bu akşamda "şans"lı taraf biz olup kazanacağız umarım...

Memedov
05.Mayıs.2007, 17:32
BJK ile FB arasındaki ezeli rekabete tarihe geçecek şakalaşmaların bir tanesi bu sabah yaşandı. FB İnönü'ye pankart astı. BJK pankartı yerinde bıraktı. Ama miniminicik bir farkla...

http://img175.imageshack.us/img175/5085/11492121un9.jpg (http://imageshack.us)

Fenerbahçeli taraftarların amigoları, İnönü Stadı’na girerek, maçı izleyecekleri kale arkası tribününe "HER YERDEYİZ" pankartı astı. Sarı-Lacivert renklerdeki pankartı gören Beşiktaşlılar HER’in R’sinin bir ayağını sarı bant ile kapatıp, P’ye dönüştürünce pankart "HEP YERDEYİZ" halini aldı.

Maç sonunda kim Yerde kim Ayakta herkes görücek.:p

fmsmyrna
05.Mayıs.2007, 18:07
Tuncay'ın hatası yok yenilen 2 golde. Orada ters kademeye girmesi gereken adam Serkan Balcı'ydı, o giremedi ters kademeye.

Tümer'in büyük suçu var 2 golde de, çünkü oradan sürekli bindirme yapıyordu Denizlispor ve o hiç geriye dönüp de defansa yardım etmedi ve en sonunda da gol oldu. O kanatta Tümer değil de Tuncay oynasa Denizlispor o kadar rahat bindirme yapabilir miydi?

bunu fazla uzatmak istemiyorum serkan balcı onların forvetini tutmaya gitti.herkes bi kademe kaydı edu sol beke doğru önderde edu nun yerine doğal olarak serkanda önder'in yerine ancak tuncay serkan'ın yerine gelemeyince adriano ve fatih yigen bomboş vurdular.hatırlarsan ilk golden sonra tuncay ayaklarını iki yana açmış çakıldı golden sonra herkes tuncay'a bakıyordu.tabikide kanat oynamasını bilmeyen oyuncu için bu normal aynı kademeye appiah'da girmiyor,devid'de

ForsakeN
05.Mayıs.2007, 18:26
O golde bence asıl hatalı olan Uğur boral,karçırdı adamını,orta açtırmamalıydı

nekop
05.Mayıs.2007, 18:57
Beşiktaşlılar yine yapacagını yapmış hep yerdeyiz :D

ultraslanerdem
05.Mayıs.2007, 19:14
Çarşı Pankarta Karşı..:D.

World Hollow o1
05.Mayıs.2007, 19:17

Sen o patlamayı sadece Batman şehrinden bekle..

RaSenGan
05.Mayıs.2007, 19:19
Bu maç çok çok değişik bir skorla biticek ;;)

fenerbahce_1907
05.Mayıs.2007, 19:21
Katılıyorum sana Aygün cok gollü bir mac olcak bence

Del Piero_10
05.Mayıs.2007, 19:28
Bu maçı kazanan büyük ihtimalle şampiyon olacak.

Arkadaşlar şimdiden uyaralım son Beşiktaş-Fenernbahçe maçında çıkan tartışmalar yine çıkarsa mesajlar silinmekle kalmayıp ayrıca ceza sistemide uygulanacak.

O yüzden hakem maçı katletse bile o an öfkenizi forumdaki mesajlarınıza yansıtmayın lütfen.

İyi olan kazansın...

dinaMYt
05.Mayıs.2007, 19:51
maçı kaybeden takım sadece şampiyonluğu değil ikinciliği de riske etmiş olacak.ha kazanan şampiyonluğu alır mı onun da garantisi yok.ama her sonuç galatasaraya yarıyor o kesin.

canavar20
05.Mayıs.2007, 19:54
bence büyük tartışma olmaz

Varonil
05.Mayıs.2007, 20:50
Bu macın sonucunda hiç bir şey belli olmaz sadece ihtimaller değişir diye düşünüyorum

RaSenGan
05.Mayıs.2007, 20:54
Son 1 saat 6 Dk. ;;)

LaigLeNoiR
05.Mayıs.2007, 20:57
Hadi bakalım

Ne olacak.Tribünler,Oyuncular,Teknik Direktörler... herkes çok gergin.

Umarım Kadıköydeki olaylar yaşanmaz her ne olursa olsun.

Maçtan sonrada herkesi saygıya davet ediyorum

GeNç KaRTaL
05.Mayıs.2007, 20:59
Beşiktaş ve Fenerbahçe yılın derbisinde İnönü'de kozlarını paylaşıyor. İki takımın sahada mücadele edeceği 11'leri belli oldu. İşte iki teknik direktör bir son dakika değişikliği yapmaz ise o kadrolar...

Beşiktaş
Runje
Mustafa
İbrahim
Gökhan Zan
Baki
İbrahim Üzülmez
Delgado
Serdar
Ricardinho
Burak
Nobre

Fenerbahçe
Serdar
Önder
Lugano
Deniz
Edu
Ümit
Appiah
Tuncay
Kezman
Alex
Tümer

Hakem: Fırat Aydınus
Stat: BJK İnönü
Saat: 21.00
Yayın: Lig TV

tosunpasa
05.Mayıs.2007, 21:15
Bu maç her türlü Fenerbahçe'nin. Eğer dediğimin aksi çıkarsa en burdayım..

GeNç KaRTaL
05.Mayıs.2007, 21:22
Maalesef maçı seyredemeyeceğim:(

Memedov
05.Mayıs.2007, 21:26
Maalesef bende maçı seğredemeyeceğim Artık radyodan idare edeceğiz.:(

fenerbahce_1907
05.Mayıs.2007, 21:28
Malesef bende izleemiyecegım adam almadı ıceri:mad:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Kazanamassak hesabını sorarım tosun.

Bugra19o3
05.Mayıs.2007, 21:45
yenelim...valla ortalığı karıştırmıcam...söz.....

real_footballer
05.Mayıs.2007, 21:45
Kabataş'ta olay!
Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbi maç öncesinde, iki takım taraftarları arasında Kabataş'ta zaman zaman gerginlikler yaşandı.

Fenerbahçeli taraftarların, toplu olarak stada gitmesine izin verilmezken, sarı-lacivertli taraftarlar ikişer, üçerli gruplarla stada gitti. Fenerbahçeli taraftarların Kabataş'tan stada gidişleri sırasında emniyet güçleri, sarı-lacivertli taraftarlardan formalarını çıkarmalarını istedi.

Bazı taraftarlar, formalarını giydikleri montların altında tutmak isterken, bu kez Kabataş'ta bulunan Beşiktaşlı taraftarlar, Fenerbahçelilerin formalarını çıkarmaya çalıştı. Bu sırada, iki takım taraftarları arasında zaman zaman arbede yaşandı. Güvenlik önlemlerinin yetersiz kaldığı Kabataş'ta, Beşiktaşlı taraftarlar, bir ticari taksideki Fenerbahçeli taraftarlara saldırdı. Taksideki taraftarları dışarı çıkarmaya çalışan Beşiktaşlı taraftarlar ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında kavga yaşanırken, siyah-beyazlı taraftarlar, Fenerbahçeli taraftarların atkılarını alarak dışarı attı.

Beşiktaşlı taraftarlar, formasını çıkarmak istemeyen bir Fenerbahçeli taraftarı dövdü. Bu arada, İstanbul'un çeşitli yerlerinden otobüslerle stada gelmeye çalışan Fenerbahçeli taraftarlarla Beşiktaşlı taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Belediye otobüsündeki taraftarlarla Beşiktaşlı taraftarlar arasında küfürleşmeler gerçekleşirken, yine Kabataş'ta bulunan Beşiktaşlı taraftarlar, bir belediye otobüsüne bira şişeleri attı.

Ayrıca her iki ekibin taraftarlarının da bulunduğu Topkapı-Beşiktaş hattındaki bir belediye otobüsündeki taraftarlarla yine stat çevresinde maçı bekleyen Beşiktaşlı taraftarlar arasında sataşmalar oldu. Fenerbahçeli taraftarlar, otobüsün ön kapı camını kırarak Beşiktaşlılara küfür ederken, emniyet güçleri otobüsün etrafında önlemler alarak, Fenerbahçeli taraftarları stada soktu.

Öte yandan, Beşiktaşlı taraftarların Fenerbahçe bayrağı yaktığı görüldü. Yaşanan gerginlikler sonrası emniyet güçleri Kabataş ve stat çevresinde güvenlik önlemlerini arttırdı.

05.05.2007

Kaynak : AA

eGowiCh
05.Mayıs.2007, 21:50
Kazanan şampiyon olur, beraberlikte ise iki takımın da şansı devam eder.

Kaybeden taraf için çok kötü olacak bugün. Şahsen biz kaybedersek çok çok üzülürüm, bütün senenin emekleri boşa gidecek zira.

Kazanan taraf ise şampiyonluk turuna başlayabilir.

Hakem umarım adil bir yönetim gösterir. İyi oynayan, hak eden kazansın.

Kahveler dolmuş taşmış saatler öncesinden, maça ilgi büyük.

Episode 13
05.Mayıs.2007, 21:53
maçı 2 beşiktaşlı arkadaşım ile izlicem ... tek fenerbahçeli olarak inşallah sonunsa ben gülerim:D

RaSenGan
Olmasın GOL GOL GOL :)

GeNç KaRTaL
http://img411.imageshack.us/img411/524/adszcm7.jpg (http://imageshack.us)
İşte o emzikler!
Beşiktaş ve F.Bahçe maçı öncesinde Sporx söz verdiği gibi tüm hızıyla İnönü ateşini ziyaretçilerine yansıtmaya devam ediyor.

Beşiktaş'ta kapalı tribünün üst kısmındaki emzikler ile F.Bahçe'ye tepki vardı. İşte o çok konuşulan ve maç öncesi iki kez stat müdürü tarafından kaldırılan, ardından tekrar asılan dev balon ile aşağı sarkıtılan emzikler...

Memedov
05.Mayıs.2007, 22:03
Bobo ilk 11´de yok :p

fenerbahce_1907
05.Mayıs.2007, 22:05
Burak var:zuhaha

fm_monster
05.Mayıs.2007, 22:05
haydi fener basarılar

Memedov
05.Mayıs.2007, 22:08
Maç başladı haydi Fenerbahçem..

fm_monster
05.Mayıs.2007, 22:10
Tümer sert vurdu Gökhan Zan çizgiden çıkarttı...

fm26mer
05.Mayıs.2007, 22:11
Fenerbahce yenecekk

Hugo
05.Mayıs.2007, 22:15
İnşallah Beşiktaş alır maçı...

fenerbahce_1907
05.Mayıs.2007, 22:18
Goooooooooooooooooooooool kezman

fm_monster
gooooooooooolllllllllllllll kezmannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnn

fm26mer
gooooooooooooooooooooooolllllllllllll

C h A o S
05.Mayıs.2007, 22:19
tüh be gol oldu :(

fenerbahce_1907
Gol be ıste bu

asatilla
Kezmannnnnnnnnnn.Golllllllllllllllllllllllllllllll lll

Memedov
Goooooooooooooooooollllllllllllllllll Kezman Batman Kezman

fm26mer
05.Mayıs.2007, 22:21
Aslanımmmmmmm...

canavar20
05.Mayıs.2007, 22:22
gooooooooooooolllllll kezman

Memedov
Kezman Patladı :n:

Süpersin bee Batman..:p

asatilla
Ümit sarı kart gördü.

ultraslanerdem
05.Mayıs.2007, 22:23
Maç 90 Dakika.Haydi Beşiktaş...

canavar20
05.Mayıs.2007, 22:27
haydi fener haydiiiii

El Comandante
05.Mayıs.2007, 22:29
Ahh be Burak :mad:

Bu mac gollü gececek.

fenerbahce_1907
05.Mayıs.2007, 22:31
Mustafa Dogan kademedıkı son adam Tumerle karsı karsıya ve Tumerı ındırıo kırmızı olması lazım ama sarı ;;)

fm_monster
05.Mayıs.2007, 22:32
kırmızı nerde hakem:mad:

gerrrard
05.Mayıs.2007, 22:33
BJK atar ;;) ;;)

Emurafu
05.Mayıs.2007, 22:34
Bu macta besiktasin sansi iyi gitmiyor bugun sasn besiktasla degil hadi be bu mac bir berabere bitse

Redrum
05.Mayıs.2007, 22:36
Haydi beşiktaş bari beraberlik..

canavar20
05.Mayıs.2007, 22:36
hakem hakkında konuşmayın bence ceza alırsınız tavsiyem

fenerbahce_1907
05.Mayıs.2007, 22:38
Saol Ersin öneriin için konusmam bı dahah;;)

M.Scofield
05.Mayıs.2007, 22:39
Gol gelıyor az kaldı

El Comandante
05.Mayıs.2007, 22:40
Bjk bastiriyor,10 dakikaya kadar Burak´tan gol gelecek :)

hp-fm-gs
05.Mayıs.2007, 22:41
İnşallah EmperoR

canavar20
05.Mayıs.2007, 22:41
Saol Ersin öneriin için konusmam bı dahah;;)

görevimiz:zuhaha

C h A o S
05.Mayıs.2007, 22:42
ilk yarıda bjk 1 gol bulursa maçı alır.haydi bjk...

Emurafu
05.Mayıs.2007, 22:49
Haydi bir berabelik ama once besiktasin gol atmasi lazim

canavar20
05.Mayıs.2007, 22:49
fener dayanır haydi fener:)

Memedov
05.Mayıs.2007, 22:50
Bu maç başladığı gibi bitmez..;)

El Comandante
05.Mayıs.2007, 22:51
Bjk bastiriyor,10 dakikaya kadar Burak´tan gol gelecek :)

10 dakikaya kadar Burak´tan gol gelecek dedik,10 dakika sonra Burak sari kart gördü :D

fenerbahce_1907
05.Mayıs.2007, 22:54
İlk yarı 1-0 üstünlüğümüzle sona erdi.

Memedov
05.Mayıs.2007, 22:54
İlk yarı Bitti 1-0 Önde tamamladık ilk yarıyı bu maçı alacağız..:p

fm_monster
05.Mayıs.2007, 22:55
ilk yarı bitttii

Omerdinho
05.Mayıs.2007, 22:56
Firat Aydinus ilk yariyi berbat yönetti Mustafa ve Baki'nin atilmasi gerekiyordu.

Eray Dengiz
05.Mayıs.2007, 22:58
Firat Aydinus ilk yariyi berbat yönetti Mustafa ve Baki'nin atilmasi gerekiyordu.

Mustafa neysede Baki niye?

Ayrıca Kezman'ın yaptığı neydi orda? Gökhan'ı dövse daha iyidi..

canavar20
05.Mayıs.2007, 22:58

senin için söylüyom hakem hakkında konuşma ceza alırsın benden söylemesi:) mod. lardan birisi burda;;)

Omerdinho
05.Mayıs.2007, 22:59
Hakem hakkinda konusmayacamda kimin hakkinda konusacam :) kendi fikrimi belirttim. Bu yüzden ceza alacaksam yuh derim.

M.Scofield
05.Mayıs.2007, 23:01
Bi kerede hakem suçlanmasa alışkanlık oldu artık

Varonil
05.Mayıs.2007, 23:04
Almamız lazım bu maçı:)

canavar20
05.Mayıs.2007, 23:05
bilmiyorum benim okuduğuma göre Del Piero_10 arkadaşımızın dediği bu ben sadece söyledim siz bilirsiniz ama haklısın:D:D

eGowiCh
05.Mayıs.2007, 23:11
Hakem sertliğe izin veriyor. Bunun için de oyuncular sert oynamaya devam edecek ve kırmızı kart çıkacak.

Maç hiç belli olmaz. FB fark da atabilir, fark da yiyebilir, berabere de bitebilir. Şansı olan kazanacak. Şu ana dek şans FB'den yana.

45 dakika heyecanlı geçecek, kalpten gidebilirim, acayip heyecanlandım ilk yarıyı izlerken. Geçen seneki Galatasaray maçı gibi oldu :)

Memedov
05.Mayıs.2007, 23:11
O yüzden hakem maçı katletse bile o an öfkenizi forumdaki mesajlarınıza yansıtmayın lütfen.

İyi olan kazansın...

Özgür abi´nin Msj´ı.:rolleyes:

Öfke ile msj yazmayın demek istemiş.

eGowiCh
05.Mayıs.2007, 23:12
Bobo oyuna girdi.

World Hollow o1
05.Mayıs.2007, 23:13
Bu gün Manu - City maçını izledim o kadar güzel bir maç olmadı ama yinede hakem bence maçın adamıydı, maçı duraklatması oyuna devam ettirmesi çok müthişti..

Ama bu akşam Fenerbahçe maçında daha ilk yarıdan 4 sarı kart var :)

bu çok kötü bir durum ya hakemler kolay kolay sarı kartlarına gitmemeleri lazım

sarı kartlar çıkınca oyuncuda şaşırıyor nasıl oynacağını..

fenerbahce_1907
05.Mayıs.2007, 23:14
Delgado cıktı,Bobo girdi

nekop
05.Mayıs.2007, 23:15
Maşallah herkes kendi takımına müslüman azıcık tarafsız bakın pozisyonlara...

canavar20
05.Mayıs.2007, 23:17
maçı izleyemediğim için delirecem bi gol yesek aniden kalpten giderim valla:D:D

El Comandante
05.Mayıs.2007, 23:27
Kezman sari kart gördügü icin haftaya trabzonspor macinda oynayamayacak.

Besiktas bastiriyor...

Bugra19o3
05.Mayıs.2007, 23:29
çok iyi oynuyoruz...bastırıyoruz...ama sonuç yoqqqqqq.

canavar20
05.Mayıs.2007, 23:38
heycandan öleceğim gideceğim:D

fenerbahce_1907
05.Mayıs.2007, 23:44
Deniz cıktı,Serkan girdi.
Off ölücem ya

fm26mer
05.Mayıs.2007, 23:45
90. dakikaa her an herşey olabilir

canavar20
05.Mayıs.2007, 23:46
bende burdan destek olurum fb'ye haydi fb haydi fb haydi:)

Memedov
05.Mayıs.2007, 23:47
Heyecanın sınırları zorladığı anlar yaşıyoruz çok heyecanlıyım maç böyle biterse Şampiyonuz..:p

canavar20
05.Mayıs.2007, 23:49
evet artık ne yapcam bilmiyom belkide maç bitti

fm_monster
05.Mayıs.2007, 23:51
toraman atıldı

fenerbahce_1907
Toraman atıldı Bjk 10 kısı.

Memedov
İbrahim Toraman Kırmızı kart gördü..

canavar20
05.Mayıs.2007, 23:52
oh oh haydi bittttt...

El Comandante
05.Mayıs.2007, 23:55
Besiktas mutlaka gol bulmali!!!

canavar20
05.Mayıs.2007, 23:56
bitmedimi bu maç.....

fm_monster
05.Mayıs.2007, 23:57
bitmedimi bu maç.....

88. dakika sabır:D

fenerbahce_1907
05.Mayıs.2007, 23:58
4 dk uzatma verdı hakem.

fm26mer
05.Mayıs.2007, 23:59
İbrahim Toraman Kırmızı kart gördü..

Evet...=t =t =t

gerrrard
05.Mayıs.2007, 23:59
Hadi BJK 90. dakkada patla berabere bitsin!!!!!!!!!!!

fenerbahce_1907
06.Mayıs.2007, 00:00
Alex atmadı oha b nasıl kacar.

fm_monster
06.Mayıs.2007, 00:01
alex yapma bunu

gerrrard
06.Mayıs.2007, 00:02
Ahh bea Bobo

fm26mer
06.Mayıs.2007, 00:03
ölcem yaaa bitir şu maçı hedii

Memedov
Hadi BJK 90. dakkada patla berabere bitsin!!!!!!!!!!!

Beşiktaş Patlayamadı ama Kezman en sonunda bu maçta patladı.:p

Maç bitti 1-0 kazandık ve Şampiyonluk Şansımızı Arttırdık.;)

Beşiktaş´ı tebrik ediyorum.

Son 3 hafta.:rolleyes:

gerrrard
Alex net bir pozisyonu değerlendiremedi.

fenerbahce_1907
Ve mac bitti kazandık helal olsun cocuklar sıze artık şampiyonuz dıyebılırz harıkasınız

fm_monster
bitttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 1-0 oleyyyyyyyy

gerrrard
06.Mayıs.2007, 00:04
bittttttttiiii :( :( yenildi bjk

fm26mer
bitti!!!!!oh beee oley oley oleyyyy....
ah zico ahhh,yanarım yanarım ilk maçta kezmanı oynatmadığına yanarımm

Professeur
Oh be hele şükür

Eray Dengiz
Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu tebrik ederim.

Not: Arkadaşlar aşırı derecede fanatik mesajlar atmadan maç ile ilgili her türlü konuyu tartışabilirsiniz.

LaigLeNoiR
06.Mayıs.2007, 00:05
Tebrikler !

canavar20
hahahaha:D:D yendik

Krusty
Tüm Fenerli arkadaşları tebrik ederim. Şampiyon artık belli oldu. Biz de 2. sırada ligi bitiririz. ;;)

tosunpasa
06.Mayıs.2007, 00:06

Ne demiştim :cool:

El Barto
06.Mayıs.2007, 00:07
"Şanssızlık"

Fenerbahçe'ye tebrikler hala şampiyonluk adayıyız...

World Hollow o1
06.Mayıs.2007, 00:08
İki takımıda tebrik ederim ama haddinden fazla sarı kart çıktı buna çok üzüldüm..

Bu kadar yumşak olmamalı Türkiye Süper ligi

Fenerbahçeme helal olsun..% 90 artık şampiyonuz ( kendimce ) :)

Tebrik ettik işte siz onu bile edemediniz ya...

İki takımıda tebrik ederim

canavar20
06.Mayıs.2007, 00:08
gerginlik olmasın yendik işte tartışma yok:)

Krusty
06.Mayıs.2007, 00:10
@Omerdinho: Öyle bir mesaj yazmasan olmuyor mu? Çıkıp sizleri tebrik ettik fakat öyle bir mesaj atıyorsun ki tüm BJK'lileri tahrik ediyorsun. Lütfen dikkat et. Size kimse bir şey söylemedi.

RoNNiE91
"Şanssızlık"

Katılıyorum Emre abi tamamen "Şansızlık"

M.Scofield
Fenerbahce Ts ve Galatasaray maçları kaybedeceği için beşiktaş sampiyon olur

SYLaR
06.Mayıs.2007, 00:11
Bu Kezman'da durur durur derbilerde gol atar

fenerbahce_1907
06.Mayıs.2007, 00:11
Katılıyorum Emre abi tamamen "Şansızlık"

Her mac Bjk mı şanslı olcak bı kerede biz olalım.

ewrim_FB
06.Mayıs.2007, 00:12
YÜZümüzü kara çıkarmadın helal Fenerbahçe'm...

El Comandante
Besiktas elindeki firsati degerlendiremedi.Ibrahim toraman haftaya bjknin cok önemli bir maci olan Bursaspor macinda oynayamayacak.Bence bjk ligi 3.sirada bitirecek.Biz Antalya´yi yenersek zaten puan farki 1e düsüyor.

Fenerbahce´yi tebrik ederim :) Kezman haftaya ts macinda yok :DTuncay´in durumunu bilmiyorum ama onunda haftaya oynamasi zor gözüküyor.

Omerdinho
@Omerdinho: Öyle bir mesaj yazmasan olmuyor mu? Çıkıp sizleri tebrik ettik fakat öyle bir mesaj atıyorsun ki tüm BJK'lileri tahrik ediyorsun. Lütfen dikkat et. Size kimse bir şey söylemedi.

Tahrik etmiyorum. Gercekleri söylüyorum sahaya yabanci madde atildi küfür edildi.. herkes gördü ve duydu.. bunlari inkar edemezsiniz.

Futbolculari tebrik etmek gerek cok sogukkanli oynadilar

LaigLeNoiR
Her mac Bjk mı şanslı olcak bı kerede biz olalım.

Haklısın Mertcan.

Zaten maçın hakkı beraberlikti.Ancak defansımızın bir anlık hatasında Kezman güzel bir gol attı !

tosunpasa
06.Mayıs.2007, 00:13
"Şanssızlık"

Evet şanssızlık.. Alex bire bir kaçırdığı golü atsaydı 2-0 olacaktı. Gerçekten şanssızlık..

ewrim_FB
06.Mayıs.2007, 00:14
Bu arada BjK'a da tebrikler iyi oynadılar iyi mücadele ettiler...

El Barto
"Şanssızlığı" anlayan anladı Alican boşver sen.

kavara
kaybedeceğimiz yönünden içimde hiçbir kuşkum yoktu.biz bu hızla ne gs ne ts tanırız.helal olsun o formayı terletenlere.

Memedov
06.Mayıs.2007, 00:15
Beşiktaş´ın işi şimdi Fenerbahçe kadar zor´a girdi Haftaya Bursa´ya gelicekler..:p

ForsakeN
sadece şunu söylemek istiyorum şimdilik.

"Yeeeaahhhh" :zuhaha

perpetua
İki takımıda tebrik ederim ama haddinden fazla sarı kart çıktı buna çok üzüldüm..

Bu sari kartlar bence ortamin daha da elektriklenmemesi icin gerekli idi. Hakli olmayan tek sari kart bence Lugano'ya hava topuna cikarken Besiktas'li oyuncunun omuzuna binmesinden dolayi cikan kartti.

Ayrica Kezman ilk yarida Gokhan Zan ile girdigi yaka paca mucadelede sariyi gormesi gerekirdi ki ikinci yarida benzer hareketlerini devam edemesin.

Hakem gayet iyi yonetti maci bence.

Besiktasli oyuncular ofsayt taktigi uygulandigi zaman orta sahada amansiz bir pres yapmasi gerektigini ogrenememis ki Tuncay cok rahat pozisyonda defansin arkasina topu atti ve Kezman'a golu attirdi.

Ikinci yarida bu pres vardi ve Fenerbahce'yi ablukaya aldi ancak Besiktas kanatlari iyi kullanamadigi icin golu de bulamadi.

fm26mer
Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu tebrik ederim.

Not: Arkadaşlar aşırı derecede fanatik mesajlar atmadan maç ile ilgili her türlü konuyu tartışabilirsiniz.

VAYY BEE DAHA SİZİNLE,TRABZONLA YAPACAĞIZ

eGowiCh
06.Mayıs.2007, 00:16
Şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan aldık.

3 hafta kala 5 puan! Helal olsun size çocuklar, helal olsun!

Zico geçen hafta "Büyük maçlarda oynamayı biliriz" demişti, helal size, helal!

El Comandante
06.Mayıs.2007, 00:16
Besiktas bu kötü futbolla buraya kadar zor geldi.Bu mac besiktas´in puan kaybetme serisine baslayacagi mactir.

Besiktas´in puan kaybetme serisine baslayacagi mactir demistim.Bundan sonra bjk sadece Ankara macini yener.Öbür maclarini kazanamaz.

ForsakeN
06.Mayıs.2007, 00:18
İlk defa Zico'nun oyuna böyle güzel hamleler yaptığını gördüm.

eGowiCh
06.Mayıs.2007, 00:21
Bundan sonra ne olacak?

Kezman Trabzonspor maçında yok.
İbrahim Toraman Bursaspor maçında yok. 2 maç ceza alırsa Ankaraspor maçında da yok.
Beşiktaş büyük ihtimalle bu yabancı maddelerden ve küfürden sonra Ankaraspor maçını seyircisiz oynayacak.
Beşiktaş haftaya moralsiz gideceği Bursa'da puan kaybeder.
Galatasaray ikinci olur.

Benim görüşlerim bu yönde.

Haftaya Trabzonspor maçını kazanırsak şampiyonuz.

World Hollow o1
06.Mayıs.2007, 00:21
Bu sari kartlar bence ortamin daha da elektriklenmemesi icin gerekli idi. Hakli olmayan tek sari kart bence Lugano'ya hava topuna cikarken Besiktas'li oyuncunun omuzuna binmesinden dolayi cikan kartti.

Ömer abi bi taraftan haklısın ama bu gün dediğim gibi Manu - City maçını izledim.

Yani insan bazen sertlikten zevkte alıyo onun için çok sarı kart çıkıyor maçlarda İngiltere ligi neredeyse en sert geçen bir lig ama bu gün maçta sonradan giren oyuncuların hırslarınla 2 3 sarı kart çıktı. İzledikten sonra gidip hakemi tebrik etmek isterdim o kadar güzel maç yönetti..

Ama yinede Fenerbahçe ve ya Beşiktaş zararlı kimse çıkmadı benim kendimce Allah iki takımında yardımcısı olsun..

nerazzuri
06.Mayıs.2007, 00:22
TEK kelime İLE

'' YYYYYYYYYYYEEEEEEEAAAAAAAAAAAHHHHHHUUUUUUUUWWWWWWW ''

Varonil
06.Mayıs.2007, 00:23
Helal olsun valla.Hafta içinde hiç inancım yoktu.Maçın son 20 dakikasını yerde seyrettim:)Biz haftaya Trabzonu yenersek,G.Sarayla berabere kalsak,A.Gücüne yenilsek yine Şampiyonuz:)

TR.CaPTaiN
06.Mayıs.2007, 00:23
Sen o patlamayı sadece Batman şehrinden bekle..

Batman patladı :)

Patlama beklediğim Batman patladı. Şampiyon belli 2. kim ?

El Comandante
06.Mayıs.2007, 00:24
Bundan sonra ne olacak?

Kezman Trabzonspor maçında yok.
İbrahim Toraman Bursaspor maçında yok. 2 maç ceza alırsa Ankaraspor maçında da yok.
Beşiktaş büyük ihtimalle bu yabancı maddelerden ve küfürden sonra Ankaraspor maçını seyircisiz oynayacak.
Beşiktaş haftaya moralsiz gideceği Bursa'da puan kaybeder.
Galatasaray ikinci olur.

Benim görüşlerim bu yönde.

Haftaya Trabzonspor maçını kazanırsak şampiyonuz.

Nadiren de olsa Egemen´e katiliyorum :)

Bence de bjk haftaya 3.siraya düsecek :)

Fb-ts macinin önemi 1000 kat daha artti.Fb puan alirsa o mactan sampiyon oldu diyebiliriz.

LaigLeNoiR
06.Mayıs.2007, 00:25
Attığım mesajlar neden siliniyor !

Küfür etmiyorum tahrik etmiyorum...

İlla küfür mü edelim yani

Varonil
06.Mayıs.2007, 00:27
Trabzon maçına Semih çıksın sevıyo o Trabzon maçlarını:)Beşiktaş seyircisinin maç sonu Tümere ettiği küfürleri hiç yakıştıramadım!

World Hollow o1
06.Mayıs.2007, 00:28
Batman patladı :)

Patlama beklediğim Batman patladı. Şampiyon belli 2. kim ?

EyvAllah :n::n::n:

Murat kardeş biraz daha sakin ol..

Şuan yaşanıp bitmiş bir olay için kalp kırmaya deymez, lütfen maç hakkında güzel konuşmalar yap..

Boşver artık olan olmuş biliyorum sizin için iyi beklenip kötü biten maçdı ama
işte her zaman olmadımı olmuyor..

Her seferinde siz güleceksiniz diye bir şart yok bu kez şans Fenerbahçe nin yanındaydı Fenerbahçe yendi..

Biraz daha sakin ol..!;;)

Nedvedmania
06.Mayıs.2007, 00:29
Beşikraşı npuanı silinebilir

yeni bi kural vardı şukadar maç sahası kapanırsa bir takımın puanı silinir diye yani beşiktaşın sahası kapanırsa puanı silinebilir

perpetua
06.Mayıs.2007, 00:29
Ömer abi bi taraftan haklısın ama bu gün dediğim gibi Manu - City maçını izledim.

Yani insan bazen sertlikten zevkte alıyo onun için çok sarı kart çıkıyor maçlarda İngiltere ligi neredeyse en sert geçen bir lig ama bu gün maçta sonradan giren oyuncuların hırslarınla 2 3 sarı kart çıktı. İzledikten sonra gidip hakemi tebrik etmek isterdim o kadar güzel maç yönetti..

Ama yinede Fenerbahçe ve ya Beşiktaş zararlı kimse çıkmadı benim kendimce Allah iki takımında yardımcısı olsun..

Ingiltere ile karsilastirmamak lazim cunku Ingiltere'de oyuncularin cogu iyi niyetli ve sertlikleri hep topa. Bizde ise sertlikler genelde rakibe yapiliyor. Hep bilerek yapmasalar da oyuncularin teknigi ve zamanlamasi zayif oldugu icin topa yapilan mudahale bile ilk once rakibe darbe olarak gerceklesiyor. Tabii bir de hakemden hakeme bu tip hareketlere musama gosterme derecesi degistigi icin, eger bir hakem macin basindan sarilari dagitmazsa ortalik darmadagin oluyor (bkz. FB-BJK kupa rovans maci).

Episode 13
06.Mayıs.2007, 00:30
beşitaş çok bastırdı çok korner kazandı ama fenrbahçe hem şans hemde dikkatli younu ile inönüde bizi yanıltmadı şampiyon belli 2.kim :D

eGowiCh
çArşı büyük ayıp etti. Hani çArşı erkek adama küfür ederdi? Öyle diyordunuz ama Tümer'e ettiniz küfürü, yakıştıramadım.

BJK taraftarı centilmendi 88'e kadar, sonra küfürler ve yabancı maddeler atılmaya başlandı.

İbrahim Toraman Erciyes kupa maçında yok, 2 maç alırsa Bursaspor maçında da yok, bir düzeltme yapayım.

Fenerbahçe haftaya mutlaka kazanmak zorunda. Maç nerede olacak, İzmir'de olur sanırım, yenersek şampiyonuz.

Batman büyük oyuncu, susuyor, susuyor, derbilerde çıkıyor. Fenerbahçe inşallah rehavete kapılıp da haftaya Trabzonspor maçını kaybetmez. Zora sokmadan şampiyon olalım. Trabzonspor maçını kazanırsak Ali Sami Yen'e de rahat gideriz.

fenerbahce_1907
Çok güze bir mactı gercekten bu haftada biz şansımızın yardımıyla kazandık büyük ölcüde şampiyonlugu garantıledık.

perpetua
06.Mayıs.2007, 00:31

Ortami gerici mesajlari, tartisma cikmamasi icin uyari vermekle beraber, siliyoruz.

LaigLeNoiR
06.Mayıs.2007, 00:32
EyvAllah :n::n::n:

Murat kardeş biraz daha sakin ol..

Şuan yaşanıp bitmiş bir olay için kalp kırmaya deymez, lütfen maç hakkında güzel konuşmalar yap..

Boşver artık olan olmuş biliyorum sizin için iyi beklenip kötü biten maçdı ama
işte her zaman olmadımı olmuyor..

Her seferinde siz güleceksiniz diye bir şart yok bu kez şans Fenerbahçe nin yanındaydı Fenerbahçe yendi..

Biraz daha sakin ol..!;;)

Ya varya hiçbirşey demedim yaa.Mesajımı silmişler ama.

Çok sakindim tebrik ettim ama bu mesajımın silinmesinden sonra sinirim acaip arttı.Arkadaş bu olanlar nedir o zaman dedi Bende yapılan hareket yanlıştı ancak pislik denilemez dedim.

Yöneticiler silmiş mesajımı sadece bunu söyledim ve birde uyarı aldım.Yazıklar olsun yaa...

FB'yi tebrik ettim yine ediyorum.

Mirza
06.Mayıs.2007, 00:33
Fırat Aydınus birkaç pozisyon harici maçı iyi yönetti. Fenerbahçeye 2 sarı kart göstermesi lazımdı ve Beşiktaş'a yapılan bir çok faul pozisyonunu es geçti. Heralde kendisine kurulan Beşiktaşlı baskısından dolayı bunları veremedi. Tebrikler Fenerbahçem.

Mesajlarımızı saygı & sevgi çerçevesinde ve forum kuralları içerisinde yazalım. Lütfen

ataman5
06.Mayıs.2007, 00:33
şimdi ben merak ediyorum allah aşkına kezman ve ümitin 2şer sarı kartla kırmızıdan atılmadığı içinde fenerbahçe uefaya gidermi yaa? ne dersiniz:)

eGowiCh
06.Mayıs.2007, 00:35
Tigana yüzünden maç gitti.

1. Yaptığı ofsayt taktiği yüzünden gol yedi.
2. Delgado gibi bir adamı çıkardı (sürekli dikine oynayan), maçın kader anı bence o andı.

LaigLeNoiR
06.Mayıs.2007, 00:35
Ya yönetici arkadaşlar beni mi kastediyorsunuz sakin sakin diye.Maçtan sonra tebrik mesajı yazan benim.Silinen mesajımıda lütfen söyleyin ne yazdığımı yaa...

Maçtan sonra sinirlenmedim ama bu olaylara daha çok sinirlendim valla....

ewrim_FB
06.Mayıs.2007, 00:36
Nedvedmania o zaman kapanmaz stad...

perpetua
06.Mayıs.2007, 00:37
Ya yönetici arkadaşlar beni mi kastediyorsunuz sakin sakin diye.Maçtan sonra tebrik mesajı yazan benim.Silinen mesajımıda lütfen söyleyin ne yazdığımı yaa...

Maçtan sonra sinirlenmedim ama bu olaylara daha çok sinirlendim valla....

Silinen siz ve omerdinho arasinda gecen tartismanin izleri.