View Full Version : FTK Final | K.Erciyesspor - Beşiktaş
deniz.91
07.Mayıs.2007, 11:02
http://img516.imageshack.us/img516/3936/takimkolajkayserierciyexu8.gif (http://imageshack.us)http://img251.imageshack.us/img251/5122/takimkolajbesiktaszy1.gif (http://imageshack.us)
Tarih:09.05.07 Saat:20:00 Yer:İzmir Atatürk Stadı
Eray Dengiz
07.Mayıs.2007, 11:47
Erciyes kazanır..
eGowiCh
07.Mayıs.2007, 12:33
Erciyesspor kazanır.
İki takım da moralsiz olarak çıkacak maça. O yüzden seyir zevki yüksek bir maç beklemiyorum.
Beşiktaş, şampiyonluk umutlarını yitirmiş olarak çıkacak.
Kayseri Erciyesspor ise Ç.Rizespor maçının şokunu üzerinden atsa bile son derece moralsiz olarak çıkacak.
the_imam912
07.Mayıs.2007, 12:42
Erciyes alır inşallah.
travis1903
07.Mayıs.2007, 13:16
umarim bizim futbolcular derbinin moral bozouklulgu ile bu maca cikmazlar yoksa isimiz cok zor..toramanin kırmız kart cezasından dolayı savunma kurgusu mustafa-gokhan-baki-deli dortlusu olur buyuk ihtimalle.. ayrica delgadodan guzel seyler bekliyorum =)
hak eden kazansin hakeden de Beşiktaşim olsun :)
bu arada belki bilginiz yoktur diye soyluyorum mac showtvde gosterilecek
eXcitinG
07.Mayıs.2007, 13:42
Lig gitti.Kupayı da artık Erciyese verirLerse Teknik kadro ve futboLcuLarda gitsin.Artık o kadar da oLmaz.YeniLmeyiz
CeNTeR_TR
07.Mayıs.2007, 13:52
İki takımda baya moralsiz Özellikle Erciyes 2 penaltı kaçırıp 90+6 da gelen gol baya yıktı onları.Beşiktaş açısından bakınca ise kötü oldu şampiyonluk ümitleri iyice bitti.Egemenin dediği gibi seyir zevki pek yüksek olmaz ama ne olursa olsun kupa maçı.
Benim merak ettiğim ise Erciyes kupayı alırsa ve ligden düşerse affedilecekmi daha önceki senelerde Ankaragücünün başına gelmiş aynı olay Ankaragücü ligde kaldırılmış acaba Erciyes de ne olacak..
Maçın tahminine gelince rahat maç olmayacak ama yine iyi oynayan kazansın ve kupayı alsın diyeyim ;;)
ewrim_FB
07.Mayıs.2007, 14:12
BjK bırakmaz...
LaigLeNoiR
07.Mayıs.2007, 15:47
Galiba Fenerli,Galatasaraylı,Trabzonlu vs. arkadaşlar Erciyessporu destekliyorlar.
Bize göre Kupanın şu an için hiçbir değeri yok.Sadece verilecek ekstra para dışında.
FB'yi elemişiz yarı finalde her zamanki gibi Erciyes'de her ne pahasına olursa olsun UEFA'ya gidiyor.Yani onlarda istedklerini aldı bence tatsız tutsuz bir maç geçecek ;;)
İsteksiz 2 takımın maçı olacak
mustafa35
07.Mayıs.2007, 16:06
Erciyes şampiyon olur.
Universal
07.Mayıs.2007, 16:11
Erciyes ligden düşmeden önce anlamlı bir kupa alacaktır. Beşiktaş'a hiç bir ihtimal tanımıyor. Çünkü bu kupayı kaldırabilecek iyi bir oyun bile oynamıyorlar. Dünyada eşi benzeri olmayan Ofsayt taktiği ile maçı kazanabilirlerse buyrun kazansınlar.
uAsamet91
07.Mayıs.2007, 16:12
Erciyes alir kupayi
Fıratcan Alçınkaya
07.Mayıs.2007, 16:28
Gereksiz bir konu GS-FB-TS Erciyes kazanır diyor... BJK liler de BJK kazanıcak dicek... %70BJK kazanıcak olmasına rağmen objektif msj atılmıyor konuya herkes isteğini yazıyo gerçeği değil...
Bugra19o3
07.Mayıs.2007, 16:45
Gereksiz bir konu GS-FB-TS Erciyes kazanır diyor... BJK liler de BJK kazanıcak dicek... %70BJK kazanıcak olmasına rağmen objektif msj atılmıyor konuya herkes isteğini yazıyo gerçeği değil...
aynen hacı çok doğru söylüyorsun...ama gereksiz konu değil:) ama fenerbahçe çıksayadı herkes fener derdi bunu adım gibi biliyorum....nadınıuza kupayı biz alcaz...alamazsak bencede yönetim istifa edip gitsin...(alıntı yapmayın ltfen)
CeNTeR_TR
07.Mayıs.2007, 16:50
Herkes isteğini yazacak tabiki burda kesin doğruyu yazamaz.Ayrıca benimki istek değil sen nasıl 100 de 10 Beşiktaş yenecek diyorsan bende 100 de 70 Kayseri yenebilir diyebilirim değilmi?
Ayrıca bir konunun gereksiz olup olmadığına sen karar vermeyeceksin herhalde ;;)
Universal
07.Mayıs.2007, 16:56
Ben mantıklıyı söylüyorum.
Beşiktaş ofsayt taktiği kullanıyor.
Sivas 15 kez ofsaytta düştü eğer akıllı oyuncuları olsa düşmezlerdi. Feneri düşürdüler sonucu gördüler. Ericyes akıllı davranırsa mutlaka kazanır.
ultraslanerdem
07.Mayıs.2007, 17:00
90 dakika berabere biter gibime geliyor.Uzatmalarda yada penaltılarla BJK alır kupayı...
El Comandante
07.Mayıs.2007, 17:08
Erciyesspor kupayi alacaktir :)
Macin skoru:2-1 olur.
fmsmyrna
07.Mayıs.2007, 17:38
uzatmalarda erciyes geçer gibime gliyor beşiktaş'ın erciyes savunmasıın açması zor görünüyor
Memedov
07.Mayıs.2007, 18:03
Banko Beşiktaş.
Episode 13
07.Mayıs.2007, 18:05
gönlüm erciyesten yana ama bjk alır gibime gelio fenerbahçenin acısını unutturmak için :D
Eray Dengiz
07.Mayıs.2007, 18:10
Ben objektif bakıyorum. Ben Erciyes'in GS ile oynadığı maçlardada, Erciyes'in TS ile oynadığı yarı final maçındada Erciyes kazanır dedim.
Merak etme ben objektifim..
El Comandante
07.Mayıs.2007, 18:16
Besiktas Erciyes´ten daha iyi futbol mu oynuyor ki %70 BJK kupayi kazanacak diyorsun.Bize objektif ol derken sen ilk önce kendine bak ;)
Fıratcan Alçınkaya
07.Mayıs.2007, 18:21
Yalnız ca benim de düşüncelerim değişti ben maç konularında hep objektif davranıyorum ama bu konudan sonra sürekli FB-TS-GS yenilicek rakibi fark atar yazıcam... Ne de olsa rakibinde kazanabilir... Şuraya bak koca konuda herkes BJK yenilcek yazıyo ben bunu diyorum herkes gerçeği değil BJK nin yenilmesini istediğini yazıyor... Nasılsa ligde 25puan fark attığı Erciyesi Kupada da yeneriz...Ayrıca Emperor bu sitede herkes biliyo kimin objektif oldugunu sen bu konuda bana akıl vericek son kişisin... Konuyu uzatmak istemediğimden msj yazmadım ama herkes cvp verince mecburen yazmak zorunda kaldım...
El Barto
07.Mayıs.2007, 18:36
Beşiktaş kupayı kazanacak ve ligde bitmiş gibi bakılıyor daha 3 hafta var...
eGowiCh
07.Mayıs.2007, 18:52
Kupa finalini Arzuman yönetecek
Fortis Türkiye Kupası'nda K.Erciyesspor ile Beşiktaş'ın karşılaşacağı finalin hakemi belli oldu.
9 Mayıs Çarşamba günü Kayseri Erciyesspor ile Beşiktaş arasında oynanacak Fortis Türkiye Kupası Finali’ni FIFA kokartlı hakemlerimizden İsmet Arzuman yönetecek. Arzuman’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Serkan Akarca yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi M. Kamil Abitoğlu.
Emurafu
07.Mayıs.2007, 19:32
Tek laf söylüyorum Erciyesi hafife almayın sonucta bır kupa macı bu
Memedov
07.Mayıs.2007, 19:35
Tek laf söylüyorum Erciyesi hafife almayın sonucta bır kupa macı bu
Evet Galatasaray ve Trabzon Küçümsedi sonucunu hep beraber gördük bu bir Final maçı Beşiktaş´ın böyle birşey yapacağını Sanmıyorum.Maçı ciddiyetle oynayacaklar.
ultraslanerdem
07.Mayıs.2007, 19:38
Yalnız ca benim de düşüncelerim değişti ben maç konularında hep objektif davranıyorum ama bu konudan sonra sürekli FB-TS-GS yenilicek rakibi fark atar yazıcam... Ne de olsa rakibinde kazanabilir... Şuraya bak koca konuda herkes BJK yenilcek yazıyo ben bunu diyorum herkes gerçeği değil BJK nin yenilmesini istediğini yazıyor... Nasılsa ligde 25puan fark attığı Erciyesi Kupada da yeneriz...Ayrıca Emperor bu sitede herkes biliyo kimin objektif oldugunu sen bu konuda bana akıl vericek son kişisin... Konuyu uzatmak istemediğimden msj yazmadım ama herkes cvp verince mecburen yazmak zorunda kaldım...
Fıratcan genele yansıtma bence.Bazıları ki bende onların arasındayım BJK diyor.Beşiktaş tabiikide geleneğini sürdürecek...
ForsakeN
07.Mayıs.2007, 19:42
Beşiktaş son maçlardaki defans kurgusuyla oynarsa kaybeder.
Erciyes'te bu maça Kendilerini Kanıtlama Maçı olarak bakıyor.
Erciyes kupaya yakın !
Episode 13
07.Mayıs.2007, 20:03
futbol sahada oynanır kağıt üstünden değil bu maçı kim aır bilinmez %51 tabiki bjk önde ama kupa finalinde bjk kocaelispora 4-0 yenildii unutulmasın
Varonil
07.Mayıs.2007, 20:05
Dev finalin güvenliği tamam
Beşiktaş ile Kayseri Erciyesspor arasında Çarşamba günü İzmir'de oynanacak Fortis Türkiye Kupası final maçı öncesi İzmir Valiliği'nde güvenlik toplantısı düzenlendi.
Vali Yardımcısı Fahri Aykırı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Gençlik Spor İl Müdürü Sabri Sadıklar, Federasyon Bölge Müdürü Hamdi Kutman, Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Bülent Deriş, Kayseri Erciyesspor Yönetim Kurulu üyesi Nuhkan Rüzgar, Stat ve Güvenlik Müdürü Cenk Cem ile jandarma ve emniyet temsilcileri katıldı.
Toplam bin 200 emniyet mensubunun görev yapacağı maçta güvenlik önlemleriyle ilgili açıklama yapan İzmir Vali Yardımcısı Fahri Aykırı, Çarşamba günü saat 10:00'da bir eş güdüm toplantısı yapılacağını, stat kapılarının da saat 17:00'de açılacağını belirtti. Kazasız, belasız Fair Play duygusu içinde bir karşılaşma olması için gerekli önlemlerin alınacağını ifade eden Fahri Aykırı, "İzmir olarak iki kulübe de ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşayacağız" dedi.
Gençlik Spor İl Müdürü Sabri Sadıklar ise, Beşiktaş taraftarları için 10 bin, Kayseri Erciyesspor taraftarları için de 3 bin kişilik yer tahsis edildiğini belirtti. Güvenlik kontrol noktalarının belirlendiğini, iki kademeli şekilde bilet geçişinin sağlanacağını ifade eden Sadıklar, şöyle konuştu: "Karşılaşmada açılacak flama ve pankartlar kanunlara, yönetmeliğe uygun olacak. Delici, patlayıcı herhangi bir madde içeri sokulmayacak. Bozuk para alınmayacak. Güzel bir şekilde tüm İzmirliler ve sporseverlerin rahat bir maç seyretmeleri sağlanacak."
Kupa final maçının bilet fiyatları kale arkası 15 YTL, maraton tribünü 30 YTL, kapalı tribün ise 50 YTL olarak belirlendi.
RaSenGan
07.Mayıs.2007, 20:13
Kayseri Erciyes'in çok ihtiyacı var mecbur kazanmalılar.Ama Beşiktaş'ın hiç bir sorunu yok nasıl olsa Uefa garanti gibi.
Memedov
07.Mayıs.2007, 20:14
Kayseri Erciyes'in çok ihtiyacı var mecbur kazanmalılar.Ama Beşiktaş'ın hiç bir sorunu yok nasıl olsa Uefa garanti gibi.
Bence Beşiktaş´ın da tek umudu bu kupa. ;;)
TR.CaPTaiN
07.Mayıs.2007, 21:02
Çok ilginç,zor bir maç olacak ama Beşiktaş ağır basıyor.
Jesus_FB
07.Mayıs.2007, 21:17
iki takımında morali bir hayli bozuk zevksiz bir maç olur. İlk golü atan kazanır
Episode 13
07.Mayıs.2007, 22:52
ismet arzuman maçın hakem inş. maçın kaderini değiştirecek hatalarda bulunmaz
Bugra19o3
07.Mayıs.2007, 22:55
Eyvah! Delgado yok!
Beşiktaşımızda sakatlıkları bulunan Mustafa Doğan ve Delgado, Fortis Türkiye Kupası finalinde Kayseri Erciyesspor ile 9 Mayısta İzmir'de yapılacak maçta oynayamayacak.
Siyah-beyazlı ekibimiz, bu akşam teknik direktör Jean Tigana yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalıştı. Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcularımız, bir süre 5'e 2 top kapma çalışması yaptı, ardından çift kale maçla antrenman tamamlandı. Futbolcular, antrenmanın ardından tesislerde kampa alındı.
Sakatlıkları nedeniyle Mustafa Doğan ve Delgado bugün antrenmana katılmadı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, sağ ayak aşil tendonunda ödemi bulunan Delgado ile sağ alt baldırında ödem ve gerilme tespit edilen Mustafa'nın, Kayseri Erciyesspor maçında oynayamayacaklarını bildirdi.
Beşiktaş, kupa maçı için yarın sabah saat 11.00'de İzmir'e gidecek.
www.karakartal.com===Alıntıdır
Episode 13
07.Mayıs.2007, 22:57
o zaman büyük ihtimalle bobo ilk 11'de başlar... bjk için büyük kayıp
Bugra19o3
07.Mayıs.2007, 22:59
K.Ericiyes tabikide hafife alınacak bi takım değil...adamalr uefa da oynıyacak....(bide küme düşmeselerdi..)
Emurafu
08.Mayıs.2007, 00:43
Yaziklar olsun hermac izmire aliniyor tamam fenerbahce macini anliyorum cunku lig maclari oldugu icin baska guzel bos stad yok ama kupa maci neden izmire aliniyor oranin stadi bir acayip ayrica biktim yani baska gulze stdat yokmu almanyada olsa daha iyi olur
nart_susruko
08.Mayıs.2007, 01:29
tartışmalı :p
bjk
Mirza
08.Mayıs.2007, 08:32
Erciyes kazanır.
ewrim_FB
08.Mayıs.2007, 22:01
Delgado'nun da yüzü bir türlü gülmedi yazık adama...
uAburak89
08.Mayıs.2007, 23:57
Erciyes rahat bir şekilde kazanacak .. Büyük kaptan işini bilir .. (:
Varonil
09.Mayıs.2007, 10:44
Futbolda bu sezon da Fortis Bankası'nın sponsorluğunda düzenlenen 45. Türkiye Kupası, Beşiktaş ile Kayseri Erciyesspor takımları arasında bugün İzmir'de yapılacak final maçıyla sahibini bulacak. K.Erciyes ile Beşiktaş arasındaki karşılaşmayı İsmet Arzuman yönetecek. Arzuman'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Serkan Akarca yapacak. Saat 20.00'de başlayacak maçın dördüncü hakemi ise Mustafa Kamil Abitoğlu.
Futbol Federasyonu tarafından 1962-63 sezonundan itibaren düzenlenen Türkiye Kupası, 1980-81 sezonu itibariyle Federasyon Kupası adı altında oynanmaya başladı. Organizasyonun adı 1992-93 sezonundan itibaren yeniden Türkiye Kupası olarak değiştirildi.
Kazım Kanat (Sporx.com yazarı): Eğer Beşiktaş K.Erciyesspor'a elenirse bütün futbolcular ve teknik heyet İstanbul'a kadar yürüyerek gelsin. Bu K.Erciyesspor'u küçümsediğim için değil Beşiktaş'ın bu kupaya ihtiyacından dolayı söylediğim bir cümle. Ayrıca finale kadar gelen K.Erciyesspor zaten gönüllerin şampiyonu.
İzmir'de peş peşe 2. final!
Fortis Türkiye Kupası finalinin yapılacağı İzmir Atatürk Stadı, peş peşe ikinci kez bu heyecana sahne olacak. Beşiktaşımız ile Kayseri Erciyesspor'un bugün kupayı kaldırabilmek için mücadele edeceği Atatürk Stadı, geçen yılki finale de ev sahipliği yapmıştı. 3 Mayıs 2006'daki final maçını, Fenerbahçe'yi uzatmalarda 3-2 yenen Kara Kartal kazanmış ve kupanın sahibi olmuştu.
K.Erciyesspor cephesi
Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, yaptığı açıklamada, bugün İzmir'de Beşiktaş ile oynayacakları Fortis Türkiye Kupası final maçını kazanmak istediklerini belirterek, "Takımımızda hiçbir sıkıntı ve cezalı oyuncumuz yok. Başta Bülent hocamız olmak üzere tüm futbolcularıma güveniyorum. Biz, Beşiktaş maçını kazanacak güçteyiz. Kayseri tarihinde ilkleri yaşatan takımımızın, kupayı Kayseri'ye getireceğine inancım tam ve kupa morali ile kalan son 3 maçımızı da kazanıp ligde kalacağız. Kayseri Erciyesspor hem kupayı alacak, hem de ligde kalacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kayseri halkına kupa sevincini yaşatacağımıza inanıyorum" dedi.
Beşiktaş cephesi
Kaptan İbrahim Üzülmez Kayseri Erciyesspor ile oynayacakları final maçı hakkında görüşünün sorulması üzerine, şunları söyledi:
''Kupayı almak istiyoruz. Geçen yılki başarımızı tekrarlamak istiyoruz. Ama bizim için kolay olmayacak. Çünkü Erciyes çok iyi bir takım. Sahanın her tarafında koşan, mücadele eden bir takım. Dolayısıyla bizim için kolay olmayacak. Ama ben takım arkadaşlarıma güveniyorum. Geçen sene gerçekleştirdiğimiz başarıyı bu sene de tekrarlayacağımızı düşünüyorum.''
Beşiktaş'ta, sakatlıkları bulunan Mustafa Doğan, Delgado ve kart cezalısı İbrahim Toraman Fortis Türkiye Kupası finalinde Kayseri Erciyesspor'a karşı forma giyemeyecek.
Finale nasıl geldiler?
Fortis Türkiye Kupası'nda bugün İzmir'de yapılacak final öncesi Siyah-beyazlılar, finale gelene dek yaptığı 8 maçtan 5'ini kazandı, 2'sini yitirdi, 1'inde de berabere kaldı.
Kayseri Erciyesspor ise 8 maçta 3 galibiyet, 2 yenilgi, 3 de beraberlik aldı.
Beşiktaş, finale gelene dek yaptığı maçlarda toplam 16 gol atıp, 9 gol yerken, Kayseri Erciyesspor ise 12 gol atıp, kalesinde 9 gol gördü.
ERCİYESSPOR
Orkun
Jabi
Kürşat
Ali Turan
Ergün
İlhan
E.Toraman
Mustafa
M.Eren
Cenk
Lazarov
BEŞİKTAŞ
Runje
Ali Tandoğan
Gökhan Zan
Baki
İ.Üzülmez
Burak
Koray
Serdar
Ricardinho
Bobo
Nobre
STAT: İzmir Atatürk
SAAT: 20.00
HAKEM: İsmet Arzuman
YAYIN: Lig TV ve Show TV
12 AYRI TAKIM KAZANDI
Türkiye Kupası'nı 44 yıllık geçmişinde şimdiye dek 12 ayrı takım müzesine götürdü.
Kupada şimdiye dek Galatasaray 14, Trabzonspor 7, Beşiktaş 6, Fenerbahçe 4, Altay, Ankaragücü, Göztepe, Gençlerbirliği ve Kocaelispor 2'şer, Eskişehirspor, Bursaspor ve Sakaryaspor ise 1'er kez mutlu sona ulaştı.
Kaynak: Karakartal.com ve Ajanslar
09.05.2007
tnr1907
09.Mayıs.2007, 11:40
inşallah erciyes alır ve uefa'ya gider
deniz.91
09.Mayıs.2007, 12:07
bildiğim kadarıyla kürşat cezalı
Nedvedmania
09.Mayıs.2007, 12:31
Büyük kaptana güveniyorum.
Emurafu
09.Mayıs.2007, 14:21
erciyes büyük ihtimal uefa ya gidiyor yani yenmese bile uefada ama seneye erciyes neyapcak uefa o dusunduruyor keske kume düsmeseydi matematiksel olarak düsmedi ama erciyes bence artık düstü rize macı ile kurtarması zor mucize lazım
travis1903
09.Mayıs.2007, 15:52
siz kaptana guvenmekle kalin bizde kupayi alalim :)
Eray Dengiz
09.Mayıs.2007, 18:51
iddaa'da bile banko erciyes oynadım.. baktım 6 veriyor yazdım.. :)
Omerdinho
09.Mayıs.2007, 18:53
siz kaptana guvenmekle kalin bizde kupayi alalim :)
Mac Besiktas'in sandigi gibi kolay gecmeyecek.
Tahminim mac penaltilara gider.
Krusty
09.Mayıs.2007, 19:09
Bari burada objektif davranın ya.. Tabii FB ve GS'liler finale çıkamadığından yediremiyorlar, hemen Erciyes'i destekliyorlar. Biraz daha objektif, biraz daha..
Universal
09.Mayıs.2007, 19:37
Bari burada objektif davranın ya.. Tabii FB ve GS'liler finale çıkamadığından yediremiyorlar, hemen Erciyes'i destekliyorlar. Biraz daha objektif, biraz daha..
Ben objektif davranıyorum. Kimseyi desteklemiyorum. İkiside kazanmasın Fenerbahçe kazansın derim ama Beşiktaş bu kötü oyuncu ile oynarsa bu gün Erciyes'e yenilebilir. Erciyes için son bir şans kazanıp büyük bir moral ile ligde kalabilir.
Beşiktaş'a gelince bu sezon alabileceği son kupa onun için saldıracaklardır ama defansta açık vereceklerinden dolayı Erciyes gol atar.
deniz.91
09.Mayıs.2007, 19:53
ilk golü erciyesim atarsa üstüne yatarız
El Comandante
09.Mayıs.2007, 19:56
Lazarov bu macta gol atacak.Orkun kalede devlesecek :)
Varonil
09.Mayıs.2007, 20:08
Beşiktaş'ın yengeleri dua etti!
Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcuları Bobo ve Ricardinho'nun eşleri İzmir'in Selçuk ilçesindeki Meryem Ana evini ziyaret etti.
Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası finali için İzmir'de olan Beşiktaş futbol takımının Brezilyalı yıldızı Ricardinho'nun eşi Juliana ve oğlu Bruno ile Bobo'nun eşi Rachel Meryem Ana Evi'ni ziyaret ederek dua etti.
Bobo'nun eşi Rachel protestan olmasına rağmen Meryem Ana evini ziyaret etmekten çok mutlu olduğunu dile getirirken Türkiye'de yaşarken böyle bir fırsat yakaladığı için kendini şanslı hissettiğini söyledi. Ricardinho'nun eşi Juliana ise Meryem Ana Evine girdiği andan itibaren çok büyük bir enerji aldığını belirterek "Burada bulunmaktan, bu ziyareti gerçekleştirmekten çok mutluyum. Katolik olduğumuz için tüm dualarımızı Meryem Ana'ya yönelik yapıyoruz. Maç günü burada bulunmak ayrıca mutluluk verici. Meryem Ana'ya maç için de dua ettim. Umarım kazanırız" dedi.
Brezilyalı futbolcuların eşleri her fırsatta fotoğraf çektirerek ziyareti ölümsüzleştirdi.
09.05.2007
Kaynak : DHA
Eray Dengiz
09.Mayıs.2007, 20:14
tabi canım tabi..
yediremiyoruz biz.. çok kıskanıyoruz sizi..
belki Erciyes'i tutuyorum olamaz mı? Bület kaptan oraya geçti benimde 2.takımım Erciyes oldu?
Objektif istiyorsan eğer belge olarak iddaa kağıdını göstereyim.. Bak bakalım nasıl objektifim..
El Comandante
09.Mayıs.2007, 20:19
Yahu bjk iyimi oynuyor?Erciyes bjkden daha iyi oynamiyormu?Hadi Erciyes bjkden daha iyi takim deyinde göreyim sizin objektifliginizi.
Bjk bu maci da kaybederse ozaman ligin sonunu getiremez :)
Varonil
09.Mayıs.2007, 20:26
Finalistler kasalarını dolduruyor!
Fortis Türkiye Kupası'nda yarınki finalde karşılaşacak olan Beşiktaş ile Kayseri Erciyesspor takımları, kasalarını da doldurdular.
Her iki takım da finale kadar olan sürede kazandıkları paraların yanı sıra yarınki finalin ardından önemli gelir daha elde edecekler.
Finale gelene dek toplam 1 milyon 620 bin doları kasasına koyan kupanın son şampiyonu Beşiktaş, bu sezonki ödül sistemine göre, final maçını kazanırsa 650 bin dolar, kaybetmesi halinde ise 300 bin dolar daha gelir elde edecek.
Siyah-beyazlılar böylece, yarınki finalde kupayı tarihinde 7. kez müzesine götürmesi halinde, toplamda 2 milyon 270 bin dolar, ikincilikte kalması halinde ise 1 milyon 920 bin doları kasasına koymuş olacak.
Tarihinde ilk kez finale çıkan Kayseri Erciyesspor ise finale gelene dek toplam 1 milyon 420 bin dolar gelir elde etti.
Kayseri temsilcisi, finalde kupayı kazanırsa toplam gelirini 2 milyon 70 bin dolara, kaybederse de 1 milyon 720 bin dolara çıkaracak.
09.05.2007
Kaynak : AA
Bu gelirin Erciyes icin cok iyi olacagini dusunuyorum.Cunku UEFA ya gitmeleri durumunda cok ciddi yatirim yapabilirler:)
Seçkinn
09.Mayıs.2007, 20:28
Konu kupa finalidir. Lütfen diğer takımları yorumlarınıza dahil etmeyiniz ve diğer üyelerin görüşlerine saygılı olunuz. Kimse kimsenin objektifliğini sorgulamasın, anlamsız oluyor.
Emurafu
09.Mayıs.2007, 21:14
Emre toraman yıne boyna faul yapamya basladı adamınm daha sımdıden 6 faulu var cıft sarıdan atılabılır dengesız gırıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben demedımmı emre sarı gorur dıye hemen gordu sarıyı galatasaray macında atılması lazımdı atılmadı ama besıktas macında emre cıft sarıdan gıder
Omerdinho
09.Mayıs.2007, 21:58
Ismet Arzuman yine berbat bir mac yönetiyor Ibrahim ve Jabi nin 100% atilmasi gerekiyordu.
Emurafu
09.Mayıs.2007, 22:05
Dedeiklerim bir bir cıkıyor emre tekrar diyorum bu adama dikkaet her harşketi faul emrenin
Ayrıca jabi ve ibrahim olayı kırmızı olmaz o kadarda abartmayın agırt kacar bence
bu macta 2 tane cift sarıdan kırmızı var biri emre
C h A o S
09.Mayıs.2007, 22:13
bu maç penaltılara gider gibi.zevksiz maç oluyor...
Emurafu
09.Mayıs.2007, 22:45
Cenk sakatlanıp cıkmasaydı Ercıyes gol atmıstı
bu arada mac hıc sarmıyor ızmırın stadı zaten bır acayıp
ForsakeN
09.Mayıs.2007, 22:50
Maç çok ağır.Pozisyon bile çok zor oluyor.
Nedvedmania
09.Mayıs.2007, 22:55
maç uzadı...
ForsakeN
09.Mayıs.2007, 22:58
maç uzadı...
herşey erciyesin istediği gibi gidiyo.onlar alışkın uzamış maçlara :)
RoNNiE91
09.Mayıs.2007, 23:06
Beşiktaş şuan daha baskılı gibi gözüküyor.Eğer uzatmalarda bir gol atarsa Beşiktaş,kupayı alır.Penaltılara kalırsa belli olmaz.
M.Scofield
09.Mayıs.2007, 23:07
Besiktas heran gol atabilir
RaSenGan
09.Mayıs.2007, 23:09
offf 1-0 :(
M.Scofield
09.Mayıs.2007, 23:09
1 dk önce demiştim
the_imam912
09.Mayıs.2007, 23:10
ooooooooooof 1-0 ya!:(
RoNNiE91
09.Mayıs.2007, 23:10
Helal Bobo.Bu saatten sonra Beşiktaş maçı vermez büyük ihtimalle.
TR.CaPTaiN
09.Mayıs.2007, 23:11
Besiktas heran gol atabilir
Emre maçın sonucu ne :)
Boboooooo harika bi gol... bu arada bjk gol pozisyonuna bile giremez diyenler nerde :D tonlarca gol kacirdik... macin yildizi bence gene de erciyesli ali turandi... (daha mac bitmedi gerci)
eXcitinG
09.Mayıs.2007, 23:11
HeLaLim be bobo.KartaLim kupa`ya uçuyor..
Nedvedmania
09.Mayıs.2007, 23:12
Tebrikler beşiktaş.
RaSenGan
09.Mayıs.2007, 23:12
Acaba bu şansla nereye kadar gidecekler
Acaba bu şansla nereye kadar gidecekler saka yapiyorsun herhalde...
M.Scofield
09.Mayıs.2007, 23:14
Emre maçın sonucu ne :)
Böyle biter Erciyes 2 pas yapamıyorkı gol atsın
RaSenGan
09.Mayıs.2007, 23:15
saka yapiyorsun herhalde...
Ligdeki son haftalarda şansınız çok fazla.Bu maçtada K.Erciyes'e göre çok az az atak yaptınız ve şansa bir gol buldunuz. ;;)
eXcitinG
Maçı izLemeden yorum yapan arkadaşLarda var aramızda sanırım :)
RoNNiE91
3 hafta kaldı ligin bitmesine.3 hafta daha devam eder ama yeni sezonda böyle olmaz.Yeni teknik direktör iyi olması lazım.Bu arada şans dedin de bence hiç de kötü oynamadık.Az ama öz pozisyonlar oldu.
y_layta
09.Mayıs.2007, 23:16
beşiktaş gene aynı dewam ediyo adamların yavaş yavaş herşeyi götürüyo anlam veremiyorum ama bobo harbiden bu sezon bjknin en değerli oyuncusu idi
Krusty
09.Mayıs.2007, 23:17
Boşverin arkadaşlar söylenenlere kulak asmayalım. 1-0 öndeyiz ya, kupayı da alacağız ya; ona bakın siz.. Gerisi önemli değil.. ;)
Varonil
09.Mayıs.2007, 23:17
Finale fazla ilgi yok
Fortis Türkiye Kupası'nda Kayseri Erciyesspor ile Beşiktaş arasında yapılacak final karşılaşmasında tribünlerin yarı yarıya dolduğu gözlendi.
Beşiktaşlı taraftarlar kendilerine ayrılan kapalı tribünün sağ bölümünü tamamen doldururken, açık tribünde de siyah-beyazlı taraftarlar kendilerine ayrılan kısmı büyük ölçüde doldurdu. Kayseri Erciyesspor taraftarlar da kapalı tribünün sol tarafında yer alarak takımlarına destek verdi.
İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile çok sayıda kulüp başkanı ve yöneticisi protokol tribününden karşılaşmayı izledi.
Siyah-beyazlı taraftarlar stat girişinde takım otobüsündeki futbolcular ve teknik heyete sevgi gösterilerinde bulundu.
Stat girişine kurulan gezici ''Kartal Yuvası'' otobüsü de siyah-beyazlı takımı desteklemeye gelen taraftarlara ürün satışında bulundu.
09.05.2007
Kaynak : AA
RaSenGan
09.Mayıs.2007, 23:21
Maçı izLemeden yorum yapan arkadaşLarda var aramızda sanırım :)
Maçı izliyorum merak etme abi bilmeden konuşmayalım ;;)
3 hafta kaldı ligin bitmesine.3 hafta daha devam eder ama yeni sezonda böyle olmaz.Yeni teknik direktör iyi olması lazım.Bu arada şans dedin de bence hiç de kötü oynamadık.Az ama öz pozisyonlar oldu.
Bu maç iyiydiniz am K.Erciyes'e göre az atak yaptınız.Diğer maçlarda da çok kötü değildiniz ama son dakikalarda bulduğunuz gollerle maçları kazandınız. :cool:
eXcitinG
09.Mayıs.2007, 23:21
Bence maçın yıLdızı Serdar kurtuLuş`tu yine harika oynadı bu gece.
Wesley Sneijder
09.Mayıs.2007, 23:26
Az kaldı maç bitimine.
Varonil
09.Mayıs.2007, 23:27
Macin bu saatten sonra seyri degismez kupayi kazanan Besiktasi tebrik ediyorum
Wesley Sneijder
09.Mayıs.2007, 23:29
Şu İbrahim Kaş, FM'deki 19 yaşındaki Kas Ibrahim değil mi?
ForsakeN
09.Mayıs.2007, 23:30
Bitti maç.....
RaSenGan
Bitti! K.Erciyes almalıydı :( Yazık oldu.
eXcitinG
Kupa bizim.TebrikLer Beşiktaşım.Tüm taraftarımıza ve camiamıza hayırLı oLsun :)
Varonil
Şu İbrahim Kaş, FM'deki 19 yaşındaki Kas Ibrahim değil mi?
Evet Cumhur o kendisi..
.
Ligdeki son haftalarda şansınız çok fazla.Bu maçtada K.Erciyes'e göre çok az az atak yaptınız ve şansa bir gol buldunuz. ;;)az mi atak yaptik erciyese doru durust top gostermedik :zuhaha sansli olsak zaten mac uzatmaya kalmazdi... macin yildizlari serdar kurtulus ve ali turandi... Kupa gene bizim...
TR.CaPTaiN
09.Mayıs.2007, 23:32
Sınırlı kadrosuyla buraya kadar geldi Erciyes. Tebrikler Erciyes ve kupayı alan Beşiktaş'a tebrikler.
Emurafu
Tebrikler Besıktas bu arada ilkemin attıgı bence gol bakı nasıl djalovıc hafıf dokunduysa faul olmadıysa ilkemınde müdahalesi faul olmaması lazımdı
Maca gelirsek hiç zevk almadım her bu mac baska sahada olsaydı daha cok sarardı ama nedense her mac izmirde
şimdi erciyesin uefa gitmesi sanırım fenerbahceye baglı ama erciyes yüzde yüz uefa ya gider
Nocna Mora
K.Erciyesz'İn 2 penaltısı verilmedi bir tane baris faul'ü verilmedi hakem vasatında altındaydı ama BJK'yi tbrk ediyorum
Bugra19o3
09.Mayıs.2007, 23:34
Rogerio Da Silva Deivson BOBO
Koçum benim beeeeeeeeeeeee
bu arada son dakikalarda net gol pozisyonlarını harcadık
bu arada 1lerini kuponu da yattı...banko erciyes demişti:D:D:D
Maksic
Erciyes'e Uefa da başarılar onlar kupayı hakediyordu ama Beşiktaş kazandı tebrikler
El Barto
Kupayı kazandık tebrikler Beşiktaş'a...:)
Wesley Sneijder
Ben bu hakemi sevmştim FB-BJK maçından ama neyse. Hayırlı olsun Beşiktaş'a.
mustafa35
09.Mayıs.2007, 23:35
Tebrikler Beşiktaş.
RaSenGan
09.Mayıs.2007, 23:35
az mi atak yaptik erciyese doru durust top gostermedik :zuhaha
o yüzden mi Lazarov 5-10 pozisyonu hep auta attı ;;) Neyse uzatmayalım.Tebrikler Erciyes buraya gelmek bile onlar için çok büyük bir başarı ;;)
o yüzden mi Lazarov 5-10 pozisyonu hep auta attı ;;) Neyse uzatmayalım.Tebrikler Erciyes buraya gelmek bile onlar için çok büyük bir başarı ;;)1 pozisyonu vardi lazarovun o da 100 de yuzdu zaten... erciyes cok iyi mucadele ediyor ama cok da faul yapiyor... gene de erciyese tebrikler ilk kez uefaya katilicaklar...
Emurafu
09.Mayıs.2007, 23:40
Erciyes'e Uefa da başarılar onlar kupayı hakediyordu ama Beşiktaş kazandı tebrikler
evet basarılar ama beni düsündürüyor erciyes küme düsmesi bence kesin gibi ama seneye yabancıda alamıyacaklar valla ilerleyen günler ilginc olaylar olabilir mesela erciyes kupa hakkını kayserıye devretti her an bu olay olabilir
RaSenGan
1 pozisyonu vardi lazarovun o da 100 de yuzdu zaten... erciyes cok iyi mucadele ediyor ama cok da faul yapiyor...
Maçı tekrar izlemeni tavsiye ederim ;;)
Omerdinho
Ismet Arzuman her zamanki gibi berbat bir mac yönetti erciyesin verilmeyen penaltilari verilseydi kupa erciyesindi.
World Hollow o1
Böylesine kötü bir Türkiye Kupası maçı hayatımda izlemedim...
ne bir takım adam akıllı top çeviriyor ne güzel şutlar oluyor, ne diğer takım diğer takıma press yapıyor hiç birşey olmuyor..
Aynı hazırlık maçı izliyormuşum gibi hissettim kendimi..
Fenerbahçe Türkiye kupasını pisi pisine kaybetti.
Beşiktaş'ı tebrik ederim.
Varonil
09.Mayıs.2007, 23:41
Alkışlar K.Erciyes'e, kupa Beşiktaş'a
Fortis Türkiye Kupası final maçında K.Erciyesspor ile Beşiktaş İzmir Atatürk Stadı'nda 90 dakika sonunda golsüz eşitliği bozamayınca karşılaşma uzatma dakikalarına gitti. Uzatmaların 102. dakikasında sağ taraftan Serdar Kurtuluş'un yaptığı ortaya çok güzel yükselen ve topu ağlarla buluşturan Bobo takımının 1-0 maçı kazanmasını sağlarken, aynı zamanda 7. kez Türkiye Kupası'nı müzesine götürmesinde de başrolü oynadı. Bu sene ligde düşme potasında olan K.Erciyesspor ise tarihinde ilk kez kupa finalinde oynayarak herkesin alkışını aldı.
Tribünlerin yarı yarıya boş kaldığı final mücadelesine daha hızlı başlayan Beşiktaş takımı ilk dakikalardan itibaren K.Erciyesspor kalesine yüklense de pozisyon bulmakta zorlandı. K.Erciyesspor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz'ın takımın başına geçtiğinden beri düzene oturttuğu sağlam defans anlayışı final mücadelesinde de kendini gösterince Beşiktaş takımı pozisyona girmekte zorlandı.
Maça sakatlıklar damgasını vurdu
K.Erciyesspor takımı ise kendi alanında kalıp akıllı kontraklarla rakip takımın defansını zorlamaya çalıştı. K.Erciyesspor'da ise karşılaşmanın 24. dakikasında hiç hesapta olmayan bir sakatlık yaşandı. Siyah-mavili takımın yıldız forvet oyuncusu Cenk sakatlanıp yerini Djalovic'e bıraktı bu dakikalardan sonra da oyunda denge çok fazla değişmedi. İlk yarıda iki ekip adına da çok önemli bir pozisyon olmazken maç daha çok orta alanda sıkışan bir görüntü verdi.
İkinci yarıya Beşiktaş ve K.Erciyesspor takımları yine kontrollü bir şekilde başladı. Ama bu sefer de sakatlık problemleri Beşiktaş takımında baş göstermeye başladı. Önce karşılaşmanın 54. dakikasında uzun bir aradan sonra ilk 11'de kendine yer bulan Koray sakatlığından ötürü yerini Mehmet Sedef'e bıraktı. Sonra ise bu sefer Ali Tandoğan sakatlığından dolayı oyundan çıktı ve yerine İbrahim Kaş oyuna dahil oldu.
İkinci yarı Beşiktaş takımı ilk yarıya oranla daha net pozisyonlara girerken bu atakları değerlendiremedi. Beşiktaş takımı ikinci yarı özellikle K.Erciyesspor kalesini şut yağmuruna tutarken bu şutlardan hiçbirinin çerçeveyi tutmaması ilginç bir detaydı. Karşılaşmanın sonlarına doğru oyunda tempo iyice düşerken iki takım da maçı uzatmaya götürmek ister bir oyun ortaya koydular.
Uzatmalarda Bobo sahnede...
Uzatmaların ilk yarısına Beşiktaş teknik direktörü Jean Tigana Nobre'nin yerine İbrahim Akın'ı alarak başladı. İbrahim Akın'ın girmesiyle Beşiktaş takımı daha çok hücumda gözükmeye başladı. Özellikle Bobo ile etkili olmaya çalışan Beşiktaş takımı aradığı golü 102. dakikada Brezilyalı oyuncuyla buldu ve uzatmaların ilk yarısı bu skorla tamamlandı.
Uzatmaların ikinci yarısında K.Erciyesspor riske girerek beraberlik golü için saldırmaya başladı ve 108. dakikada K.Erciyesspor teknik direktörü Bülent Korkmaz Emre Toraman'ın yerine oyuna Timuçin'i sürdü. Bu dakikalardan sonra Beşiktaş kalesinde etkili olmaya çalışan K.Erciyesspor takımı beraberlik golünü bulamayınca Türkiye Kupası'nın 45. sahibi geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine Beşiktaş oldu.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
7. dakikada Emre Toraman'ın sol kanattan ceza sahasına ortasında İlhan, sağ çarprazda müsait pozisyonda topa çok kötü vurdu. Top farklı bir şekilde üstten auta gitti.
10. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Lazarov'un yerden vuruşunda top kaleci Runje'de kaldı.
13. dakikada Ricardinho, Emre Toraman'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Beşiktaş, kaleyi karşıdan gören tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu kullanan Ricardinho'nun vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.
17. dakikada Burak'ın ceza sahası dışından sert şutunda top az farkla yandan auta çıktı.
40. dakikada Nobre'nin ceza sahası dışından yerden sert şutunda kaleci Orkun topu iki hamlede kontrol etti.
41. dakikada sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Burak'ın kaleye gönderdiği topu kaleci Orkun, son anda kornere çeldi.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
46. dakikada Lazarov'un ceza sahası dışından sert şutunda defansa çarpan top kaleci Runje'yi kontrpiyede bıraktı. Top az farkla yandan kornere çıktı.
47. dakikada Burak'ın sağ kanattan ceza sahasına ortasında Bobo'nun dokunduğu top defansa çarparak üst direkten oyun alanına döndü. Tehlikeyi defans uzaklaştırdı. 54. dakikada Ricardinho'nun sağdan kullandığı kornerde kaleci Orkun boşa çıktı. Boşta kalan topu ceza sahası sol çarprazında önünde bulan Gökhan Zan'ın vuruşunda top üstten auta çıktı.
57. dakikada Mehmet Sedef'in ceza sahası dışından yerden sert şutunda kaleci Orkun, topu köşede iki hamlede kontrol etti.
63. dakikada Burak'ın ceza sahası girmeden sert şutunda kaleci Orkun, topu köşeden kornere çeldi.
69. dakikada topla ceza sahasına sokulan Serdar Kurtuluş'un sert şutunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.
78. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Ergün'ün içeriye ortasında penaltı noktası üzerinde müsait pozisyonda Lazarov'un vuruşunda top direğin dibinden auta gitti.
79. dakikada Bobo'nun pasıyla topla buluşan Burak'ın ceza sahası dışından sert şutunda top az farkla yandan auta çıktı.
83. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Ergün, Serdar'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Kayseri Erciyessporlu futbolcular bu pozisyonda penaltı beklerken, maçın hakemi İsmet Arzuman devam dedi.
93. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Bobo'nun yerden vuruşunda kaleci Orkun topu kontrol etti.
102. dakikada Serdar'ın ceza sahasına ortasında bomboş durumda olan Bobo, kafayla topu ağlara gönderdi. 0-1
106. dakikada Lazarov'un ara pasıyla ceza sahasına giren İlkem, topu ağlara gönderdi. Ancak maçın hakemi İsmet Arzuman, İlkem'in rakibine faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti.
STAT: İzmir Atatürk
HAKEMLER: İsmet Arzuman, Bahattin Duran, Serkan Akarca
KAYSERİ ERCİYESSPOR: Orkun, Jabi, Ali Turan, Ergün, Kürşat, İlhan (İlkem dk. 105 ), Mustafa Sarp, Emre Toraman (Timuçin dk. 108 ), Mehmet Eren, Lazarov, Cenk (Djalovic dk. 24 )
YEDEKLER: Yusuf, Serge Die, Gökhan Gök, Özgür
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz
BEŞİKTAŞ: Runje, Ali Tandoğan (İbrahim Kaş dk. 62 ), Koray (Mehmet Sedef dk. 54 ), Gökhan Zan, Baki Mercimek, Burak, Serdar, İbrahim Üzülmez, Ricardinho, Nobre (İbrahim Akın dk. 91 ), Bobo
YEDEKLER: Murat, Fahri, Gökhan Güleç, Can
TEKNİK DİREKTÖR: Jean Tigana
GOL: Bobo (dk. 102)
SARI KARTLAR: Emre Toraman, Jabi, Ergün, Ali Turan (Kayseri Erciyesspor), İbrahim Üzülmez, İbrahim Kaş, İbrahim Akın (Beşiktaş)
09.05.2007
Kaynak : Sporx.com
Bugra19o3
09.Mayıs.2007, 23:41
http://img451.imageshack.us/img451/6850/137701fr7.jpg
KupaBeyi Beşiktaşım....
Kupa Töreni Birazdan Başlıyor..
maci izledim ama neyse belki 5 dk iceri girdigimde olmustur butun pozisyonlari :) bence hakeden bizdik...
LaigLeNoiR
09.Mayıs.2007, 23:42
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Yine almışız kupayı:)
Sıkıldık artık ya bu kupadan.FB'yle oynasak finali daha zevkli olacaktı:)
M.Scofield
09.Mayıs.2007, 23:43
Erciyesin buralara gelmesı bile büyük başarı
Bugra19o3
09.Mayıs.2007, 23:44
Erciyesin buralara gelmesı bile büyük başarı
Ki Gs ve Ts Yi Eledi...de geldi buralara
Ismet Arzuman her zamanki gibi berbat bir mac yönetti erciyesin verilmeyen penaltilari verilseydi kupa erciyesindi.allahaskina o pozisyonlarda mudahele olmasaydi gol mu olacakti... bu penaltilara siginip bjk haketmedi demek herkesin hobisi olmus...
the_imam912
09.Mayıs.2007, 23:47
İki takımada tebrikler.120 dakika o sıcakta mücadele kolay değil.
LaigLeNoiR
09.Mayıs.2007, 23:50
BJK'li olmayan arkadaşlardan en azından bir tebrik bekliyoruz...
RaSenGan
09.Mayıs.2007, 23:51
En sevdiğim şarkı çalıyo :)
Bugra19o3
kupa büyük kaptanın ellerinde .........
Mirza
Beşiktaş'ı tebrik ederim.
Onlar orada koştu biz de halı saha'da.Hani bize tebrik. (: Neyse onlar kupayı aldık biz de 5 kilo fıstıklı baklavayı.
ForsakeN
09.Mayıs.2007, 23:52
Tebrikler Beşiktaş !!
Her ne kadar Erciyes'in almasını istesemde :)
SaRPeR1903
09.Mayıs.2007, 23:53
We are the champions :)
LaigLeNoiR
09.Mayıs.2007, 23:53
FORTİS TÜRKİYE KUPASI BEŞİKTAŞIMIZ’IN
Futbol Takımımız, 90 dakikası 0-0 sona eren Fortis Türkiye Kupası finalinde Kayseri Erciyesspor’u uzatma bölümünde 1-0 yenerek geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Fortis Türkiye Kupası’nın sahibi oldu. Zorlu finalde golümüzü 102. dakikada Bobo attı. İzmir Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı İsmet Arzuman yönetirken, tribünleri dolduran binlerce taraftarımız Takımımız’a büyük destek verdi.
Maça başlayan taraf Beşiktaşımız olurken, ilk dakikalar orta alan mücadelesi şeklinde geçildi. Kayseri Erciyesspor süratli akınlarla kalemize gelmeye çabalarken, orta sahaya hakim olmaya başlayan Ekibimiz rakibinin pas yapmasına mani olup organize ataklar geliştirmeye çalıştı. Kayseri Erciyesspor sert bir futbol anlayışı ile Siyah Beyazlılarımız’ı yıldırmaya çalışırken, Ekibimiz özellikle sağ kanattan geldiği bölümlerde mavi siyahlılar’a zor anlar yaşattı. İlk yarı 0-0 sona erdi.
2. yarının hemen başında, 47. dakikada Beşiktaşımız Bobo ile gole çok yaklaştı; Burak’ın sağ kanattan ceza alanına girerek yaptığı ortada Bobo kale sahası ön çizgisinde vuruşunu yaptı. Ancak top direkten döndü. 53. dakikada Koray Avcı’nın yerine Mehmet Sedef oyuna girerken, 62. dakikada ise sakatlanan Ali Tandoğan yerini İbrahim Kaş’a bırakmak zorunda kaldı. Takımımız özellikle Burak’ın sert şutları ile Erciyes kalecisine zor anlar yaşatırken, rakip ekip ise sağ kanadımızdan zaman zaman etkili ataklar geliştirdi. 90 dakika 0-0 sona erince 30 dakikalık uzatma bölümüne geçildi.
Uzatma bölümleri başlarken Nobre’nin yerine İbrahim Akın oyuna girdi. Takımımız ilk düdükle birlikte rakibi karşısında büyük bir baskı kurarken, Erciyesspor kendi yarı alanından çıkmakta zorlandı. 102. dakikada beklediğimiz gol Serdar’ın ortasında Bobo’dan geldi ve Takımımız 1-0 öne geçti. Siyah Beyazlılarımız 120 dakika sonunda sahadan 1-0 galip ayrılarak Fortis Türkiye Kupası'nı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de müzemize taşıdılar.
ForsakeN
09.Mayıs.2007, 23:54
Yine T-Shirt çıkartırlar:rolleyes:
Memedov
09.Mayıs.2007, 23:54
Banko Beşiktaş.
Maçtan önce demiştim.:p
Erciyes´in buraya kadar gelmesi bile Büyük başarı Bursa´yı,Galatasaray´ı,Trabzon´u Saf dışı bıraktılar kupada ama Kupayı Beşiktaş´ın alacağı belli idi Erciyes´de iyi mucadele etti ama sıkıcı bir maçtı.
Beşiktaş´ı cani Gönülden Tebrik Ediyorum. :) Bursa Maçında Başarılar.:cool:
travis1903
09.Mayıs.2007, 23:57
tebrikler Kartallara guzel oldu bu kupa bizim icin..lig yarisi icin bize ilaç gibi gelebilecek bir kupa oldu tekrardan tebrik ediyorum bizim cocuklari
the champions of heart :cool:
erciyese ve bulent hocayada helal olsun yani taş gibi bir takim kurmuslar insallah kume dusmezler
RaSenGan
09.Mayıs.2007, 23:58
Tüm K.Erciyesli futbolcuları,antrenörleri,T.D'ü,tüm çalışanlarını tebrik ederim inş.seneye kupayı alırlar. ;;) Aynı şekilde Beşiktaş'ı tebrik etmek isterdim ama maalesef edemiyorum.
World Hollow o1
09.Mayıs.2007, 23:58
Banko Beşiktaş.
Maç 90 dakikada 0-0 bitti..
Uzatmalarda atıldı..:n:
Fıratcan Alçınkaya
09.Mayıs.2007, 23:59
Bu konuda arkadaşlarla bayağı bir tartıştık ama... Beşiktaş favoriydi ve Kazandık... Bu senede Kupasız geçmedi...
Memedov
10.Mayıs.2007, 00:00
Maç 90 dakikada 0-0 bitti..
Uzatmalarda atıldı..:n:
Olsun Sonuç ne Kupayı kim aldı Ne yazık ki 90 dakika´ya bakılmıyor Maçta ;)Benim Favorim Beşiktaş´dı Banko dedim Beşiktaş´da kupayı aldı.
travis1903
10.Mayıs.2007, 00:01
anlasilan bu t-shirt meselesi bazılarinda hala kuyruk acisi olarak durmakta:)
Eray Dengiz
10.Mayıs.2007, 00:01
Gerektiği zaman tebrikte ederiz..
Kısmet değilmiş, Erciyes kazanamadı..
Bugra19o3
10.Mayıs.2007, 00:02
Öyle Yada Böyle Biz Eliyeceğimi Eledik...Kupayımızı Aldık....
RaSenGan
10.Mayıs.2007, 00:04
Korkmaz'ın gözyaşları
Kayseri Erciyesspor'da üzüntü, Beşiktaş'ta kupanın almanın coşkusu yaşanıyor. Erciyesspor'da maçın ardından teknik direktör Bülent Korkmaz'ın oldukça üzüntülü olduğu gözden kaçmadı.
Korkmaz maç sonu yaptığı açıklamada, "İyi mücadele ettik. Futbol bu. Herşey var. Bu aralar ben de duygusalım. Eşim ve çocuklarım ağlıyordu. Üzülüyoruz. Önümüze bakmamız lazım." dedi. Bülent Korkmaz'ı İzmir'de yalnız bırakmayan eşi ve kızının da gözyaşları maç sonu İzmir'de duygusal bir tablo oluşturdu.
09.05.2007
LaigLeNoiR
10.Mayıs.2007, 00:04
Tüm K.Erciyesli futbolcuları,antrenörleri,T.D'ü,tüm çalışanlarını tebrik ederim inş.seneye kupayı alırlar. ;;) Aynı şekilde Beşiktaş'ı tebrik etmek isterdim ama maalesef edemiyorum.
Niye edemiyorsun Aygün seni tutan mı var :D
remake
10.Mayıs.2007, 00:05
anlasilan bu t-shirt meselesi bazılarinda hala kuyruk acisi olarak durmakta:)
kronik bir rahatsizlik bu. her sene kupa finali doneminde geri geliyor 25 senedir.
deniz.91
10.Mayıs.2007, 00:06
kupayı beşiktaşın alacağını biliyodum çünkü küme düşmeye oynayn takıma kupayı vermezler.erciyessporumu çokçok tebrik ediyorum buraya kadargelmesi bile yeter helal olsun gönlümde kupayı aldılar
LaigLeNoiR
10.Mayıs.2007, 00:07
EDİT..
Video paylaşımı yasak old. için kaldırdım linki...
ForsakeN
10.Mayıs.2007, 00:12
kronik bir rahatsizlik bu. her sene kupa finali doneminde geri geliyor 25 senedir.
Asıl rahatsızlık her galibiyetten sonra t-shirt çıkartarak bunları pazarlamaya çalışmaktadır.Görüyorum ki başarılı da olmuşlar pazarlama da ;;)
LaigLeNoiR
10.Mayıs.2007, 00:13
Asıl rahatsızlık her galibiyetten sonra t-shirt çıkartarak bunları pazarlamaya çalışmaktadır.Görüyorum ki başarılı da olmuşlar pazarlama da ;;)
Herşey bitti T-SHİRT mi kaldı bi tek?
Tigana FTK'yi sevdi:)
El Barto
10.Mayıs.2007, 00:13
Çok ilginç bir düşünce tabi. :)
Bunu diyenin bir Fenerbahçe taraftarı olması dahada ilginç Fenerbahçe'nin övündüğü konulardan biridir pazarlama lisanslı ürün satışı...;;)
ewrim_FB
10.Mayıs.2007, 00:16
Tebrikler BjK'a ama Erciyes tebriği BjK'tan daha çok haketti.İnşallah ligide biz alacağız Süper Kupa'da görüşme ümidiyle...
remake
10.Mayıs.2007, 00:17
Urun satmada Turkiyedeki en basarili klup Fenerbahce...o zaman en rahatsiz olanin sizlerin olmaniz geremekte senin mantigindan yola cikarsak... :)
birde her postunda goz kirpiyorsun...tikin var galiba...yoksa baska bir manasi mi var onun?
travis1903
10.Mayıs.2007, 00:18
yahu diyorum acı işte acı sindiremedinizmi degilmi hala :D ee normal olsa gerek "sen hic turkiye kupası gordunmü":zuhaha
LaigLeNoiR
10.Mayıs.2007, 00:19
Tebrikler BjK'a ama Erciyes tebriği BjK'tan daha çok haketti.İnşallah ligide biz alacağız Süper Kupa'da görüşme ümidiyle...
Vaayy şimdiden hesaplaşma tarihini düşünüyorsunuz hee :)
Ligde de biz şampiyon olursak ne olacak???
Paf takımımızla SÜPER KUPA maçımı oynayacağız ? :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.youtube.com/watch?v=dnAARYbwGTA
Golü izleyemeyenler;;)
deniz.91
10.Mayıs.2007, 00:25
maç çok kalitesizdi zten bi takım şansa gol bulacaktı ve kupayı alacaktı oda bjk oldu
ForsakeN
10.Mayıs.2007, 00:26
Urun satmada Turkiyedeki en basarili klup Fenerbahce...o zaman en rahatsiz olanin sizlerin olmaniz geremekte senin mantigindan yola cikarsak... :)
birde her postunda goz kirpiyorsun...tikin var galiba...yoksa baska bir manasi mi var onun?
Seninde gördüğün gibi(???) :rolleyes: ve ;;) farklı smile ler. Demek ki neymiş her postun sonuna ;;) koymuyormuşum.Anladın mı ? :o
Neyse tshirt muhabbetide t-shirtler kadar gereksiz
El Barto
10.Mayıs.2007, 00:27
Sadece gülüyorum :)
LaigLeNoiR
10.Mayıs.2007, 00:30
Muhteşem bir son!
Beşiktaşlılar 'Erciyes' diye bağırdı... Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş uzatmalarda Bobo'nun attığı gol ile kupaya geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine uzanırken, maç sonu İzmir Atatürk Stadı'nda futbol sahalarında görmeyi özlediğimiz dakikalar yaşandı.
Stattaki Beşiktaşlı taraftarlar, 120 dakika iyi mücadele eden K.Erciyessporlu futbolcuları tribünlere çağırdı ve 'Erciyes' 'Erciyes' diye bağırarak rakip takım futbolcularına maç sonu moral verdi. İzmir'de kazanan Beşiktaş ve bir anlamda bu sahne ile futboldu. Beşiktaşlı taraftarlar bu davranışları ile büyük alkış topladı...
09.05.2007
Memedov
10.Mayıs.2007, 00:30
Ne T-shirtler´miş ya :)
Maçın önüne geçtiler hemen maçtan çok bu konuşuluyor..:p
Bizde Sezon sonu yaptırırız olur biter ;;)
deniz.91
10.Mayıs.2007, 00:32
çok gereksiz bir t-shirt tartışmasına giriyosunuz arkadaşar kapansın bu t-shirt davası maça dönelim;;)
deniz.91
10.Mayıs.2007, 00:38
Muhteşem bir son!
Beşiktaşlılar 'Erciyes' diye bağırdı... Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş uzatmalarda Bobo'nun attığı gol ile kupaya geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine uzanırken, maç sonu İzmir Atatürk Stadı'nda futbol sahalarında görmeyi özlediğimiz dakikalar yaşandı.
Stattaki Beşiktaşlı taraftarlar, 120 dakika iyi mücadele eden K.Erciyessporlu futbolcuları tribünlere çağırdı ve 'Erciyes' 'Erciyes' diye bağırarak rakip takım futbolcularına maç sonu moral verdi. İzmir'de kazanan Beşiktaş ve bir anlamda bu sahne ile futboldu. Beşiktaşlı taraftarlar bu davranışları ile büyük alkış topladı...
09.05.2007
maçın ortasındada erciyes kümeye sesleri ve top jabiye geldiğinde ıslık sesleri duyuyordum bunamı deniyo fair-play yenilseler nasıl olcaktı aceba
remake
10.Mayıs.2007, 00:39
ben sana daha ne diyim?
bu arada serdar mukemmel oynadi yine. asistide cok siksti. hem sol hem sag ayagi ile iyi paslar, vuruslar yapabiliyor, ve cok kosuyor pres yapiyor. cok begendim. fatih terim'e duyurulur.
Memedov
10.Mayıs.2007, 00:41
ben sana daha ne diyim? ...buldum, buldum 25 (yirmibes) :zuhaha
Arkadaşım Bizleri Kışkırtacak Ortamı gerecek Bir Takımı küçümseyeci msjlar atmasan iyi olur.
İnsan gibi tebrik ettik ama şu dediğin kelimeyi hiç hoş bulmuyorum.:mad:
El Barto
10.Mayıs.2007, 00:44
Biz kimseyi kışkırtmıyoruz Mehmet...
Yada şöyle söyleyeyim biz neden kışkırmıyoruz...
LaigLeNoiR
maçın ortasındada erciyes kümeye sesleri ve top jabiye geldiğinde ıslık sesleri duyuyordum bunamı deniyo fair-play yenilseler nasıl olcaktı aceba
JABİ'nin yaptığı hareket
http://img209.imageshack.us/img209/5079/jabifo7.jpg
Eğer normal ise Islıklanması yanlış...
remake
Arkadaşım Bizleri Kışkırtacak Ortamı gerecek Bir Takımı küçümseyeci msjlar atmasan iyi olur.
İnsan gibi tebrik ettik ama şu dediğin kelimeyi hiç hoş bulmuyorum.:mad:
pardon biraz fazla kacti galiba. akli basinda ve centilmen fenerli arkadaslara degildi lafim. editliyorum.
JABİ'nin yaptığı hareket
aksiyon filmi posteri gibi
deniz.91
10.Mayıs.2007, 00:47
JABİ'nin yaptığı hareket
o zaman ibrahiminde o pozisyondasn önce yaptığı hareketede bak istersen saha dışında hala formasını çekiyo sonra omuz vuruyo jabi, en son yapıyo bunu
remake
10.Mayıs.2007, 00:49
o zaman ibrahiminde o pozisyondasn önce yaptığı hareketede bak istersen saha dışında hala formasını çekiyo sonra omuz vuruyo jabi, en son yapıyo bunu
o zaman her formasindan cekilen oyuncu kalksin bogazlasin karsisindaki oyuncuyu...
deniz.91
10.Mayıs.2007, 00:52
o zaman her formasindan cekilen oyuncu kalksin bogazlasin karsisindaki oyuncuyu...
o zaman oda omuz vurmasın boğazlanmaz o zaman hadi bunu geçtik 0-0 giderken erciyes kümyeye ne diyeceksiniz sonra kupayı al helal olsun size demeye başla
LaigLeNoiR
10.Mayıs.2007, 00:52
İbrahim'in yaptığı hareketi bulamadım görüntüsünü bulsam ekleyecektim.Formasından çekiyor ama arkadaşında dediği her formasından çekilen adam boğazlayacakmı???
El Barto
10.Mayıs.2007, 00:56
Bir Beşiktaşlı olarak elbette sevindim kupanın kazanılmasına ancak Erciyeste çok iyi mücadele etti.Ancak maçın 83. dakikasında Ergün'e Serdar'ın yaptığı hareket çok net bir penaltıydı ve tekrarlarında öyle bir açı varki İsmet Arzuman'ın görmemiş olma ihtimali yok bence.O penaltı verilmiş olsaydı belki sonuç çok farklı olacaktı.Ayrıca Beşiktaş'ı hiç beğenmedim bugün iki pası bir arada yapamadılar.
Ve bir futbolcu için özel birşeyler Burak Yılmaz...Nerede olduğunun farkında değil sanırım.Amatör kümedeki oyuncular o pozisyonlardan birini hiç olmazsa gole çevirirdi.Kupayı kazandı Beşiktaş ama beni hiç tatmin etmedi ne futbol ne skor hiçbirşey...
deniz.91
10.Mayıs.2007, 01:00
Bir Beşiktaşlı olarak elbette sevindim kupanın kazanılmasına ancak Erciyeste çok iyi mücadele etti.Ancak maçın 83. dakikasında Ergün'e Serdar'ın yaptığı hareket çok net bir penaltıydı ve tekrarlarında öyle bir açı varki İsmet Arzuman'ın görmemiş olma ihtimali yok bence.O penaltı verilmiş olsaydı belki sonuç çok farklı olacaktı.Ayrıca Beşiktaş'ı hiç beğenmedim bugün iki pası bir arada yapamadılar.
Ve bir futbolcu için özel birşeyler Burak Yılmaz...Nerede olduğunun farkında değil sanırım.Amatör kümedeki oyuncular o pozisyonlardan birini hiç olmazsa gole çevirirdi.Kupayı kazandı Beşiktaş ama beni hiç tatmin etmedi ne futbol ne skor hiçbirşey...
bende seni tebrik ederim inkar etmiyosun hiç ewet penaltı vardı orda ama neyse artık bjk kazandı tebrik ederiz iki takımda çok kötü oynadı bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İbrahim'in yaptığı hareketi bulamadım görüntüsünü bulsam ekleyecektim.Formasından çekiyor ama arkadaşında dediği her formasından çekilen adam boğazlayacakmı???
bende bulamadım ayrıca sedece onu değil hem formyaı çekiyo hemde gidiyo omuz uruyo üzülmez
El Barto
10.Mayıs.2007, 01:05
Bunda inkar edecek birşey yok Deniz.Herkes görüyor sonuçta pozisyonu.
ewrim_FB
10.Mayıs.2007, 01:12
Vaayy şimdiden hesaplaşma tarihini düşünüyorsunuz hee :)
Ligde de biz şampiyon olursak ne olacak???
Paf takımımızla SÜPER KUPA maçımı oynayacağız ? :D
Haftasonu belli olacak kiminle oynayacağınız az bekle...
El Comandante
10.Mayıs.2007, 01:39
Ben kendimi bildim bileli bu ismet arzuman berbat mac yönetiyor yahu!
Jabi ve Ibrahimin atilamasi gerekiyordu.Erciyes´in verilmeyen penaltisi vardi.Serdar cok net sekilde adamin ayagina basiyor ve bu olay ceza sahasi icinde oluyor,topla giden Ergün bu hareketten sonra yere düsüyor ama hakemler görmüyor! Baki´nin kirmizi yemesi lazimdi ikinci yari.Son adami düsürdü ama hakem devam dedi,pozisyonda ceza sahasinin hemen disindaydi.Hata üzerine bir hata daha.Berbat etti maci.
Burak gene berbatti,cok gol kacirdi,hep kaleye vurdu uzaktan ve hepsi de berbat sutlardi.Burak´tan bir cacik olmaz.
Erciyessporlu futbolcular iyi mücadele ettiler,gol pozisyonlarina girdiler ki hele Lazarov´un kacirdigi bir gol var,deli etti beni.Bos pozisyonda auta atti.Ama sonucunda Bobo atti golü ve Erciyes kupayi alamadi..
Seçkinn
10.Mayıs.2007, 01:42
Kupa final maçının üzerine tartışma olmayacak, konu BJK-FB çekişmesine kaydırılacaksa başlığı hemen kapatalım arkadaşlar. Belki maç üzerine konuşmak isteyen insanlar vardır. Buna engel olmayalım lütfen. Mesaj silmek zorunda bırakmayın bizleride.
eXcitinG
10.Mayıs.2007, 10:58
FutboL öyLe bir noktaya geLdi ki artık,ne oyunun bir önemi var nede veriLmiş veriLmemiş kararLarın.Sonuçta kazandık,ne şart oLursa oLsun.DefaLarca söyLedim Beşiktaş`ta potansiyeL var ama bunu ortaya çıkacarak kişiLer yok.Ben şahsen inanamıyorum,böyLe oyunLa,böyLe futboLLa Kupa`yı aLdık beLki de Ligi de aLıcaz.Buna artık dur deniLmeLi,bu takım adam gibi adam oLmaLı.
burak kiralanmali bi anadolu takimina adam gibi oynamazsa gelmemeli...
deniz.91
10.Mayıs.2007, 12:27
Yedirmezler Bülent
Beşiktaş'ın Erciyesspor'u yenerek Fortis Türkiye Kupası'nı kazandığı maçı değerlendiren Erman Toroğlu, Bülent Korkmaz'a "Yedirmezler Bülent" sözleriyle seslendi. Erciyesspor'un iki net penaltısının verilmediğine işaret eden Erman Toroğlu'nun Hürriyet'teki yazısı şöyle:
Sevgili Bülent Korkmaz, yıllarca G.Saray’da futbol oynadın, kaptanlık yaptın. En üst düzey final maçlarını oynadın. Kayseri Erciyes’e geldin, takımın rengini değiştirdin. Herkes, "Keşke bu Kayseri Erciyes takımı ligde kalsa" diyor. Dün gece kupayı da alacaktın. Ama onu ne sana, ne Kayseri Erciyes’e yedirmezler.
G.Saray’da oynarken hakemler nasıldı, teknik adamlık yaptığın takımlara karşı nasıl? Herhalde ikisinin arasında çok büyük fark olduğunu anlamaya başlamışsındır. İşte Bülent, Türkiye’nin gerçeği bunlar. Ben, İsmet Arzuman ve o kafadaki hakemler yüzünden futbolculuktan sonra hakemliğe soyundum. Yorumcuyum, hala bunlarla baş edemiyorum.
Dün gece iki tane net penaltın verilmedi. Bir tanesinin dakikası 86. Yani Beşiktaş’ın çıkarma şansı çok zor. Sence görmedi mi? Dün gece neleri gördü, onları neden görmesin? Peki niye veremedi? Sevgili Bülent, onu da protokol tribününde oturan Haluk Ulusoy’a veya Arzuman’ı tayin edenlere sor. Onlar iyi bilirler.
İyi oynamayan kazandı
Fortis Türkiye Kupası finali oynanıyor. Sahadakilerden birisi şampiyonluk, diğeri kümede kalma mücadelesi veriyor. Birisi baştan ikinci, diğeri sondan ikinci. Birinin teknik adamı ve transferleri milyonlarca dolar, diğerinin toplamı belki de 2 milyon dolar. Peki futbol olarak fark var mı? Hangisi daha derli toplu oynuyor. Kayseri Erciyes.
Beşiktaş’ta dün gece iki tane oyuncu var. Birisi hem defansta, hem hücumda inanılmaz oynayan Serdar, diğeri de top ayağına gelince ne yapacağını bilen Bobo. Ama maçı ve kupayı daha iyi oynamayan kazandı. Olsun, biz alışkınız. Bülent Korkmaz da yavaş yavaş alışacak. Veya kendini büyük takımlardan birine teknik adam olarak atacak.
Türkiye Kupası finalinin geçen seneki havası yoktu. Kayseri şehri kupaya gereken önemi vermemiş. Çok az seyirci ile gelmişler. Stadın yarısı boştu. Ama bu stat dolduğunda 70 bin kişi alıyor. Fakat biletli seyirci 9 bindi. O işe de kafam karıştı. Yani Türk futbolunda enteresan işler oluyor. Göstere göstere herkesin kafası karışıyor ama aradan bazıları götürüyor.
İnşallah Beşiktaş Avrupa kupalarında başarılı olur. Ama Türk takımları oralarda zorlanıyorlar. Neden? Çünkü oralarda İsmet Arzuman’lar yok.
Erman TOROĞLU
GeNç KaRTaL
10.Mayıs.2007, 12:42
Kupayı kazandığımıza çok sevindim:)
travis1903
10.Mayıs.2007, 13:18
t-shirt meselesinde kendi takimimi savundum adimiz cikti holigana simdi bakiyorumda bir takimi tebrik etmesini bile ogrenemissiniz ee bune ozaman bunu adini koyarmisiniz.. neymis efendim ismet arzumanmiş ..geciniz :)..
Omerdinho
10.Mayıs.2007, 16:38
Ibrahim formayi istedi, Jabi vermeyince Jabi'ye omuz atti oda onun bogazina sarildi. Ikisinede kirmizi gösterilmeliydi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Yine almışız kupayı:)
Sıkıldık artık ya bu kupadan.FB'yle oynasak finali daha zevkli olacaktı:)
Fener'le 31.Haftada Inonu'de oynadiniz zaten, yetmediyse birdaha geliriz Inonu'ye.
Futbol dersi veririz :)
Universal
10.Mayıs.2007, 16:49
İki takımda çok kötü bir futbol sergileyerek kupayı hak etmediklerini kanıtladı. Beşiktaş'ta Nobe'nin sakatlanması Tigana'yı zorunlu taktik değişikliğine götürdü ve Bobo aradan sıyrılıp golünü attı. Beşiktaş'ı tebrik ederim.
Hakem Erciyes'in iki net penaltısını göstermedi. Bu da maçın kaderini değiştirdi. Ama Erciyes buraya kadar geldiğinden dolayı tebrik ediyorum. Belki ligden düşmemek için oynamasalar bu gün herşey daha değişik olabilirdi. Ligden düşmeyi hak etmiyorlar.
Dün bana objektif denmiyordu ama dünkü maçtan sonra ne kadar objektif olduğumu gösterdim. İki takım arasında hiç fark yoktu. Belki Erciyes daha fazla kupayı hak etti.
Ibrahim formayi istedi, Jabi vermeyince Jabi'ye omuz atti oda onun bogazina sarildi. Ikisinede kirmizi gösterilmeliydi.
İkisinede kart göstermek zorundaydı. İkisede futbola yakışmayan bir hareket yaptı. Eğer kırmızı gösterseydi maç çığrından çıkabilirdi ve diğer oyuncular olumsuz etkilenirdi. Bu yüzden hakemin sarı kart göstermesi doğru bir karar. Zaten maçın daha başıydı.
Burak Yılmaz güzel pozisyonlar yakaladı. Ama sezon başından beri böyle belki onun yerine ilk onbirde Bobo olsa bütün durumlar değişebilirdi. Tigana'nın eseri.
Birde Beşiktaş sezon başından beri böyle oynuyor ama Tigana o kadar şanslı ki her seferinde kazanıyor. Bir şansı Fenerbahçe'ye karşı tutmadı.
LaigLeNoiR
10.Mayıs.2007, 17:20
Fener'le 31.Haftada Inonu'de oynadiniz zaten, yetmediyse birdaha geliriz Inonu'ye.
Bizde Kadıkoy'de oynadık sizle ama...
Ben neden bahsediyorum sen neden bahsediyorsun:)
Ben buldum Şampiyonda olursak zaten BJK-BJK(PAF) oynar Süper Kupa finalini :)
RoNNiE91
10.Mayıs.2007, 17:34
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sanırım maçı izlemedin.İkinci yarı ve ilk yarının sonlarında kimin daha iyi olduğunu bilmiyorsun galiba.Futbol adil bir oyun değil.
ForsakeN
10.Mayıs.2007, 19:26
İnşallah Beşiktaş Avrupa kupalarında başarılı olur. Ama Türk takımları oralarda zorlanıyorlar. Neden? Çünkü oralarda İsmet Arzuman’lar yok.
Erman TOROĞLU
Yazının tamamına özellikle bu bölümüne daha fazla katılıyorum.4 büyükler hakemler tarafından kollanıyor ligimizde.Aynı oyuncular Avrupa'ya çıkınca mağlup oluyoruz ya da kırmızı görüyorlar.Bence TSL hakemlerindeki bu zihniyetin değişmesi gerekiyor.
Mirza
10.Mayıs.2007, 19:37
Kışkırtıcı & tartışma çıkaracak mesajlar atmayınız. Lütfen
bjk4ever
10.Mayıs.2007, 19:55
Neden insanlar bu kadar kotu futbolun uzerine dusuyor anlamadim. Sonucta ulkemizdeki futbol kalitesi ortada, nedense 2 takimi adeta 'linc' ediyorlar, halbuki ayni sekilde GS ve FB de cok cok kaliteli top oynamiyor, ustelik bu 2 takima da elendiler kupada.
Sonucta BJK kazandi ve kupayi aldi, tebrik edeceginize hala kotu futbolu gundeme getiriyorsunuz. Bizim ne yas ortalamasi 30 olan bir kadromuz var, ne de 4 oyuncuya 55 milyon dolar verdigimiz yok, yani boyle bir durumda kendi durumuzunu konusacagina yepyeni ve yas ortalamasi 24 olan bir takimi tartisiyorsunuz. Halbuki o takim sizden birini ligde gecti ve Super Kupada yendi, digerinizi de kupada eledi ve ligde ecel terleri dokturdu, biraz daha saygi yerinde olur bence.
Mirza
10.Mayıs.2007, 20:02
Fortis Kupası meyve, yorumlar taş.
Siz Fenerbahçe şampiyon olursa yorumları görün.
sen olaya boyle bakiyorsun demek himm... ben sahsen tebrik ederim gecerim bi yorum yapmam... yapsam da futbolla ilgili yaparim ama basariya laf sokmak amaciyla deil... ben kendi takimimi dusunurum...
bjk4ever
10.Mayıs.2007, 20:29
sen olaya boyle bakiyorsun demek himm... ben sahsen tebrik ederim gecerim bi yorum yapmam... yapsam da futbolla ilgili yaparim ama basariya laf sokmak amaciyla deil... ben kendi takimimi dusunurum...
Zaten boyle olmali, fakat buradaki cogu yorum maalesef bu sekilde degil. Baskalarinin basarisini kucumsemekle veya comak sokmakla kendi takimin basarili olmuyor maalesef.
Nedvedmania
10.Mayıs.2007, 20:59
Beşiktaş şampiyon olursa kayseri erciyes ile süper kupa finali oynıyacak bildiğim kadarı ile
barahir
10.Mayıs.2007, 21:04
Bizde Kadıkoy'de oynadık sizle ama...
Ben neden bahsediyorum sen neden bahsediyorsun:)
Ben buldum Şampiyonda olursak zaten BJK-BJK(PAF) oynar Süper Kupa finalini :)
Evet son 4 lig maçında galibiyetiniz yok bize karşı... + BJK ve BJK PAF' ın oynaması mümkün değil.. Öğren Lütfen.. İki kupayı da aynı takım alırsa Lig 2.cisi ile oynanıyo Süper Kupa...
El Barto
10.Mayıs.2007, 21:09
+ BJK ve BJK PAF' ın oynaması mümkün değil.. Öğren Lütfen.. İki kupayı da aynı takım alırsa Lig 2.cisi ile oynanıyo Süper Kupa...
Sanırım arkadaş bilmediğinden yazmadı...
LaigLeNoiR
11.Mayıs.2007, 01:22
Evet son 4 lig maçında galibiyetiniz yok bize karşı... + BJK ve BJK PAF' ın oynaması mümkün değil.. Öğren Lütfen.. İki kupayı da aynı takım alırsa Lig 2.cisi ile oynanıyo Süper Kupa...
Beşiktaş bana göre her zaman üstünlük sağlamıştır Fenerbahçeye karşı.Tüm Fenerli arkadaşlarımda bunu kabullenir ama...
BJK-BJK PAF ile oynama olayınıda işin esprisi olarak söyledim ama pek espri anlayışın yok galiba.
Lig 2.si ile oynandığını bilmiyordum?Bir belge gösterebilirmisin acaba bu karar ile ilgili ?
Aşk-ı Şehir
11.Mayıs.2007, 11:42
Kayseri Erciyessporunda Beşiktaşında çok net pozisyonları vardı kupayı Erciyeste alabilirdi ama tecrübe konuştu....
süper kupaya gelince tam bilmiyorum ama Beşiktaşın kazanacağından eminim ;;)
barahir
11.Mayıs.2007, 16:10
Beşiktaş bana göre her zaman üstünlük sağlamıştır Fenerbahçeye karşı.Tüm Fenerli arkadaşlarımda bunu kabullenir ama...
BJK-BJK PAF ile oynama olayınıda işin esprisi olarak söyledim ama pek espri anlayışın yok galiba.
Lig 2.si ile oynandığını bilmiyordum?Bir belge gösterebilirmisin acaba bu karar ile ilgili ?
Tabi o senin anlayışın.. Saygu duyuyorum..
Espri anlayışım var ama hem espri yaptım diyosun hemde lig 2. si ile oynama kuralını bilmiyosun.. Bu ne perhiz bu ne Lahana Turşusu..
Belge istiyosan Federasyonun sitesinde yazıyor zaten
+
Buraya da Bakabilirsin (http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye_S%C3%BCper_Kupas%C4%B1)
LaigLeNoiR
11.Mayıs.2007, 16:42
Teşekkürler...
GeNç KaRTaL
11.Mayıs.2007, 17:42
Biz kupayı kazanıyoruz ve hala Bjk haketmedi deniliyor daha ne yapalım hak etmek için? Amudo kalkarak gol mü atmamız gerekiyor?