View Full Version : TSL||32.Hafta:Sivasspor - Galatasaray
El Comandante
07.Mayıs.2007, 18:06
Sampiyonluk umudunu kaybeden Galatasaray bu hafta Sivasspor deplasmaninda.Ligi 2.sirada bitirmek ve oradan Sampiyonlar ligine katilmak isteyen Galatasaray,bu viraji gecmek zorunda.Galatasaray´da Ayhan ve Mehmet Güven cezali olduklari icin oynayamayacaklar.Lige havlu atan Sivasspor karsisinda ben bu maci kazanacagimizi düsünüyorum.
Mac: Sivasspor - Galatasaray
Tarih:13 Mayis 2007
Yer:Sivasspor 4 Eylül Stadyumu
Hakem:---
Memedov
07.Mayıs.2007, 18:10
Beşiktaş´a son dakikada yediği gol ile yenilen Sivasspor Galatasaray´a yenilmez.
fm26mer
07.Mayıs.2007, 18:10
GS Alır diyorum
Fıratcan Alçınkaya
07.Mayıs.2007, 18:11
Sivaspor kazanır...
eXcitinG
07.Mayıs.2007, 18:24
Bana göre bu maç 0 biter direk oLarak.
mustafa35
07.Mayıs.2007, 18:31
Sivasspor ya kazanır, ya da berabere kalır.
Emurafu
07.Mayıs.2007, 19:29
Besıktas nasıl sansı ile aldıysa ben inanıyorumö bu macta sans bizimle olacak ve biz<de öyle kazanacagız
Ya acaba servet ne olcak şimdi bir hata yapsa tamam herkez sike yaptı der işi zor servetin
RoNNiE91
07.Mayıs.2007, 19:31
Sivasspor puan almak için çok çabalayacaktır ama ne olur bilemiyorum.Açıkçası bu Antalya maçı nedeniyle GS hakkında pek olumlu düşünemiyorum.
ultraslanerdem
07.Mayıs.2007, 19:33
Galatasaray çok rahat alacaktır.3-0 yada 4-1 gibi skor bekliyorum...
deniz.91
07.Mayıs.2007, 19:35
gsnin kazanmasını istiyorum
El Barto
07.Mayıs.2007, 19:35
Sivasspor kendi evinde Galatasaray'ı yenecek diye düşünüyorum artık Galatasaray havlu attı şampiyonluk için 2.likte hayal...
Episode 13
07.Mayıs.2007, 19:39
beraberlik diyorum
ForsakeN
07.Mayıs.2007, 19:44
Ya beraberlik ya da GS alır maçı.
tosunpasa
07.Mayıs.2007, 19:52
Sivasspor kendi evinde yenilmez. Galatasaray mutlaka puan bırakır ;)
Varonil
07.Mayıs.2007, 20:11
Florya revire döndü
Turkcell Süper Lig'de dün Antalyaspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk umutlarını iyice azaltan Galatasaray, ligin 32. haftasında Sivasspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Eric Gerets yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren antrenman, ısınma koşusu ve esneklik çalışmalarıyla başladı. Antalyaspor karşılaşmasında görev yapan oyuncular, rejenerasyon programlarını alt sahada koşular ve Florya Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi'ndeki terapi seanslarıyla tamamlarken; diğer oyuncular teknik çalışmalar yaptı. Antrenman, soğuma koşusu ve esneklik çalışmalarıyla tamamlandı.
Antalyaspor maçında sağ küçük parmağı çıkan Emre Aşık'ın elinin alçıya alındığı öğrenilirken, tedavisi sağlık ekibi tarafından sürdürülen ve bu sabah dinlendirilen Emre'nin çalışmalarına salonda devam edeceği ve perşembe günü kontrollerinin yapılacağı bildirildi.
Sağ arka uyluk adalesinde zorlanma olan Hakan Şükür de tedavisinin ardından sağlık ekibi tarafından dinlendirilirken, sol ön uyluk adalesine aldığı darbeye bağlı ağrısı olan Mehmet Topal, sol ayak bileğinde ağrısı olan Junichi Inamoto ve beli ağrıyan Sasa Ilic sağlık merkezinde tedavi edildiler.
Tedavileri süren Aydın Yılmaz ve Arda Turan ise, fizyoterapistler eşliğinde salon ve sahada özel çalışmalar yaptı. Cihan Haspolatlı ve Hasan Şaş da sahada kondisyoner Cevat Güler eşliğinde çalışmaya başladı. İzinli olan Tolga Seyhan ise antrenmana katılmadı.
Galatasaray, yarın sabah basına kapalı yapacağı antrenmanla Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Kaynak: İHA
07.05.2007
uAburak89
07.Mayıs.2007, 21:09
Zor maç, berabere biter gibi ...
Universal
07.Mayıs.2007, 21:10
Sivasın artık herhangibi bir iddiası yok. Galatasaray kazanacaktır.
Episode 13
07.Mayıs.2007, 23:34
bakalım Servet ve galatasarayla adı geçen mehmet yıldız nasıl oynucak
Emurafu
07.Mayıs.2007, 23:54
Bnede en cok serveti merak ediyorum insallah cikar aslanlar gibi oynar yoksa bir hata yaparsa bizim insanimz neler dusunur
nart_susruko
08.Mayıs.2007, 01:13
33'e 3 puanlı girmek lazım..
kazanacağız inşAllah
uAsamet91
08.Mayıs.2007, 14:21
Berabere biter 0 0
ewrim_FB
08.Mayıs.2007, 21:48
GS rahat alır...
Cengo
09.Mayıs.2007, 01:11
Berabere biter gibi, under
Varonil
09.Mayıs.2007, 11:51
Sivasspor'da tek hedef galibiyet
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, hafta sonu oynayacağı Galatasaray karşılaşması hazırlıklarına başladı. Kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray ile karşılaşacak olan Sivasspor'da tek hedef galibiyet.
Turkcell Süper Lig'in 32'nci haftasında 4 Eylül stadında Galatasaray ile karşılaşacak olan Sivasspor, karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile hazırlanıyor. En son galibiyetini ligin 28'inci haftasında Gaziantepspor'a karşı 2-1'lik sonuçla alan Sivasspor bu karşılaşmanın ardından oynadığı Denizlispor, Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarında mağlup oldu. Şu anda 41 puanla ligin 8'inci sırasında yer alan Sivasspor, Galatasaray karşılaşması için Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri'nde hazırlıklara başladı.
Galatasaray'ı yenerek seyircisiyle barışmak isteyen Sivasspor Tekink Direktörü Bülent Uygun, "Haftalardır iyi bir performans sergiliyoruz. Ama istediğimiz sonuçları bir türlü alamıyoruz. Futbol adına iyi şeyler yapıyor yanlız bariz hatalar dolayısıylada mağlup oluyorduk. Ama kamuoyu tarafındanda taktir ediliyorduk. Bu olay bizi sonuç olarak üzüyor ama futbol olarak sevindiriyordu. Galatasaray maçı da büyük derbilerden bir olması nedeniyle bizim açımızdan çok önemli. Hem bizim şu ana kadar yakaladığımız başarıları insanların konuşması açısından, hem de seyircimizi mutlu edebilmemiz açısından kazanmak istiyoruz. Zor geçecek bir karşılaşma, çünkü Galatasaray çok güçlü bir takım. Çok iyi futbolculardan kurulu, ama çekişmeli futbol adına seyiri güzel olacak. Güzel bir maç olacağı inancındayım." dedi. Göreve geldiği zaman hedefinin 45 puan olduğu ve bu hedefin devam edip etmesi konusuna ise Bülent Uygun, "Şu ana kadar oynadığımız maçlarımızdan 41 puan topladık. Bundan sonra oynayacağımız 3 maçtanda 4 puan almayı hedefliyoruz. Ve güç anlamında bu güce sahibiz. Lig o kadar çirkin ve güzel geçiyorki kimse bulunduğu yerde rahat değil. Futbolcular ligin sonunun gelinmesine rağmen rehavete kapılmadı. Bizim açımızdan da önemli olan 45 puanla ligi iyi bir yerde bitirmek" dedi.
Mehmet Yıldız'a yapılan tekliflerle ilgili ise Uygun, "Sadece Mehmet Yıldız'a değil, kaleci Petkoviç ve Hayrettin'e de teklifler var. Bunların sezon sonunda durum değerlendirmesini yapacağız. Kulübümüzün menfatleri doğrultusunda olursa transferlerine izin vereceğiz" dedi.
Karşılaşma öncesi Mehmet Yıldız'ın Galatasaray'a transer olacak söylentisi değerlendiren Bülent Uygun, "Benim anlamadığım ve inanmadığım Türkiye'de bir kurgu var. Bundan bir kaç yıl önce yapılan tüm haksızlıklar, şikeler ve entirikalar hep bu sezondaki futbolcuların üzerine yıkılmaya çalışılıyor.
Kim olursa olsun buna Servet'de dahil benim takımımda oynayan her futbolcu aslan gibidir. Böyle yapan insanları esef ile kınıyorum. İnşallah bizim elimize geçerde biz onlara gereken dersi veririz. Futbol adına bazı insanlar bir şeyler yaparak bazı şeyleri ima etmeye çalışıyorki bu çok kötü. Mesela ben Sakaryalıyım diye Sakarya'ya maçı verdik. Allah'tan ki Sakarya'yı yendik. Rize olayında yine böyle şeyler oldu. Fenerbahçe dediler Fenerbahçe'ye karşıda aynı şeyler oldu. Biz bunlara cevap vermekten sıkıldık. Benim ve başkanımız Mecnun Otyakmaz'ın olduğu bir yerde ne her hangi bir şike, ne teşvik ne de bir entirika görebilirler. Şuanda Sivasspor'un arka bahçeside ön bahçeside tertemiz." dedi. Sivasspor'un ligde kayıp kalmayacağı konusuna ise Bülent Uygun, "Biz şuanda o korkuyu yaşamıyoruz. Ama altaki takımlar tüm maçlarını kazandığı zaman 42 puana ulaşıyorlar. Bir puan bizi rahatlatacaktır. Ama altaki takımların bir birleriyle zorlu ve sıkıntılı maçları var. Sivasspor şuanda kabus görmüyor ama olabilecek her türlü sıkıntıda bunları yaşayabilecek gibi gözüküyor. O yüzden biz önlemini baştan beri alıyoruz. Oynadığımız futbol bu işi bırakmadığımızı gösteriyor. O korkulu rüyayı hiç bir zaman göreceğimize inanmıyorum." dedi.
SERVET GALATASARAY'DA 76 SIRT NUMARALI FORMAYI GİYECEK
Önümüzdeki sezon Galatasaray formasını giyecek olan Sivasspor'un başarılı defans oyuncusu Servet Çetin zorlu maç öncesi çarpıcı açıklamalan yaptı.
Servet Çetin, "Galatasaray maçı zor bir maç. Sonuçta bu ligin en iyi futbol oynayan takımlarından birisi Galatasaray bunuda her oynadığı karşılaşmada gösteriyor. Bizimde 3 haftadır kazanamadığımız maçlar var ve 41 puanımız var. Ama alt taraf iyice karıştı en kısa zamanda 1 puan ya da 3 puan alıp rahatlamak istiyoruz. Bu nedenlede önümüzdeki maç Galatasaray maçı. Bu maça puan ya da puanlar almak için çıkacağız ve ligi iyi bir yerde bitirip sezonu bu şekilde kapatmak istiyoruz" dedi. Önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecek olan Servet, "Yeni takımına karşı forma giyeceksin, neler hisediyorsun" sorusuna ise Servet, "Hiç bir şey hisetmiyorum. Çünkü sezon sonuna kadar Sivasspor'un sözleşmeli futbolcusuyum. Bazı söylentiler var.
Galatasaray ile sözleşme imzaladı. Bu karşılaşmada oynamaz diye, ama ben böyle şeylere aldırış etmiyorum. Ben onları düşünen bir futbolcu olsayıdım, haftalardır 3 sarı kart sınırında oynuyordum. Trabzonspor maçında sarı kart görür konuşanlara bu fırsatı vermezdim. Sivasspor için, oynayacağım en son maça kadar elimden gelenin en iyisini yapacağım. Sonuçta ben profosyonel bir futbolcuyum, ama yeniliriz, ama berabere kalırız onu da maçtan sonra göreceğiz" dedi.
Servet Çetin, Sivasspor taraftarına ise, "Takımlarına sahip çıksınlar. Çünkü Sivasspor onlar için önemli bir etiket ve reklam aracı diye düşünüyorum" dedi.
Önümüzdeki sezon Galatasaray formasını giyecek olan Servet Çetin hangi sırt numaralı formayı giyeceksin sorusuna ise, "Nasip olursa burada giydiğim gibi 76 sırt numaralı formayı giyeceğim. 58 numarayı giymeyeceğim" dedi.
Sivasspor ,Galatasaray karşılaşması öncesi tek idmanla çalışmalırına devam etti. İdman öncesi Bülent Uygun, futbolcularla kısa bir görüşme yaparak bu maçın önemini anlattı.
08.05.2007
Kaynak : DHA
Aşk-ı Şehir
09.Mayıs.2007, 13:04
beraberlik kokuyor maç ama daha ağır basan taraf yinede galatasaray tabikide..
Omerdinho
09.Mayıs.2007, 15:07
berabere biter.
RaSenGan
11.Mayıs.2007, 18:43
Bu maçı alıcaz başka yolu yok..!
tosunpasa
11.Mayıs.2007, 18:54
Sivas'ım memleket takımım bu maçta 3 puan vermez.
GeNç KaRTaL
11.Mayıs.2007, 21:40
Galatasaray erken gol bulursa kazanır aksi taktirde puan kaybedebilir
Krusty
11.Mayıs.2007, 21:42
Gönlümüz Sivas ile.. :)
Varonil
12.Mayıs.2007, 16:07
G.Saray Sivas'a hiç yenilmedi
Turkcell Süper Lig'de Sivasspor ile Galatasaray yarın 4. kez karşı karşıya gelecek. Ligde bugüne dek 3 kez karşılaşan 2 ekip, yarın saat 19.00'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda 4. randevuya çıkacak. Bugüne kadar yapılan 3 maçın 2'sinden Galatasaray galip ayrılırken, 1 maç berabere sona erdi.
Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı Galatasaray 2-0 kazanırken, ikinci yarıda Sivas'ta oynanan karşılaşma golsüz eşitlikle sonuçlanmıştı. Bu sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı ise Galatasaray 3-1 kazanmıştı.
EN GOLCÜ İSİM ÜMİT KARAN
Oynanan 3 maçta Sivasspor, rakip filelere 1 gol atarken, kalesinde 5 gol gördü. İki takım arasında oynanan 3 maçta en golcü isim, sarı-kırmızılı ekibin forveti Ümit Karan oldu. Ümit Karan, Sivasspor filelerine 3 gol atma başarısı gösterirken, sarı-kırmızılı ekipte Arda ve İliç de Sivasspor'a gol atan isimler olarak kayıtlara geçti. Sivasspor'un Galatasaray'a attığı tek golü ise Brezilyalı savunma oyuncusu Fransergio Bastos kaydetti.
12.05.2007
Kaynak : AA
CeNTeR_TR
12.Mayıs.2007, 20:46
Yukarıdaki mesajın başı ''G.Saray Sivas'a hiç yenilmedi'' Ama bence yarın ilk gerçekleşecek :) ;;)
Varonil
13.Mayıs.2007, 09:39
Aslan, 'ya tutarsa?'
Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'la Sivasspor, 4 Eylül Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Aytekin Durmaz'ın yöneteceği karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak. Geçen hafta Ali Sami Yen Stadı'nda Antalyaspor'la berabere kalarak büyük avantaj yitiren G.Saray'da tek hedef galibiyet.
55 puanla ligde 3. sırada bulunan Galatasaray, zorlu Sivas deplasmanında kazanıp, rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek. Şampiyonlar Ligi'ne katılma hedefinde olan Sarı-kırmızılılar bu maçta mutlak 3 puan hedefliyor. Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets ile Rigobert Song arasındaki buzlar yavaş yavaş eriyor. Belçikalı teknik adam, Gaziantep deplasmanında tartıştıktan sonra kulübeye mahkum ettiği Kamerunlu stoperi Sivasspor önünde ilk 11'de sahaya sürecek.
G.SARAY HİÇ KAYBETMEDİ
Sivasspor ile Galatasaray ligde 4. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek yapılan 3 maçın 2'sinden Galatasaray galip ayrılırken, 1 maç berabere sona erdi.
Sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı Galatasaray 3-1 kazanmıştı.
EN GOLCÜ İSİM ÜMİT KARAN
Oynanan 3 maçta Sivasspor, rakip filelere 1 gol atarken, kalesinde 5 gol gördü. İki takım arasında oynanan 3 maçta en golcü isim, sarı-kırmızılı ekibin forveti Ümit Karan oldu. Ümit Karan, Sivasspor filelerine 3 gol atma başarısı gösterirken, sarı-kırmızılı ekipte Arda ve İliç de Sivasspor'a gol atan isimler olarak kayıtlara geçti. Sivasspor'un Galatasaray'a attığı tek golü ise Brezilyalı savunma oyuncusu Fransergio Bastos kaydetti.
Muhtemel 11'ler:
Galatasaray
Mondragon
Sabri
Song
Tomas
Orhan Ak
Cihan
Inamoto
Mehmet Topal
İliç
Necati
Hakan Şükür
Sivassspor
Petkoviç
Murat Sözgelmez
Servet
Hayrettin
Cem Can
Fransergio (Colosimo)
Yasir
Gürhan
İlhan (Serdar)
Balili
Mehmet Yıldız
OSMAN TANBURACI (Sporx.com yazarı)
İkisinin de tuzu kuru. Keyfe keder maç, Galatasaray bu maçı da alamazsa yazıklar olsun. Yüzde 'az' bile olsa hala tepede gözü var. Bu maç bir kişi için çok zor; O da Servet Çetin. Galatasaray’a geldiği söyleniyor. Onun yerinde olmayı kimse istemez, ama tanıdığım Servet canını dişine katar formasının hakkını verir.
Gerets gitti mi kaldı mı belirsiz, siz onun yerinde olsanız takımınızı nasıl yönetirsiniz? Ben olsam, hızlı forvetlerle oynarım. Ümit Karan’ı salarım kontratağa… Yanına Necati, İliç, Hasan Kabze, Hakan Şükür, Allah ne verdiyse koyarım… Gol için oynarım. Defansta Song’suz oynamam. Sıvaslı Balili ve Mehmet Yıldız’ı durduracak çabuk adamları da defansa yerleştiririm. Bu kesinlikle Cihan olmaz! Sabri bu kez defansın sağında mutlaka olmalı. Bu maç orta alanda olmaz! Her iki kalenin de önü mahşer yerine döner. Çok gol olur. Galatasaray kanun koysan nasıl olsa defansif oynayamaz. Onun için de top her iki kale arasında mekik dokur!
Sıvas’ın ne kazanacağı ne kaybedeceği bir şeyi var. Galatasaray’ın ise kaybedecek nesi kaldı ki prestijinden başka! Tahminim (nasıl olsa pek tutmuyor) çok gollü maçı Galatasaray kazanır. Ama Mehmet Yıldız ve Balili’den de korkmuyor değilim. Kuvvetli futbolcudan daima çekinirim. Bir de akıbeti belli olmayan Gerets’ten!
Osman Tanburacı'nın yazısının tamamını okumak için tıklayınız... (http://www.sporx.com/yazarlar/osman_tanburaci/3807)
SİVASSPOR'DA TEK HEDEF GALİBİYET
Ligin 28. haftasında sahasında Gaziantepspor'u 2-1 mağlup ettikten sonra oynadığı Denizlispor, Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarından sahadan yenik ayrılan Sivasspor, Galatasaray'ı yenerek uzun bir aradan sonra taraftarına galibiyet hediye etmek istiyor.
SERVET GALATASARAY'A KARŞI
Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayan milli futbolcu Servet Çetin, gelecek sezon formasını giyeceği sarı-kırmızılı ekip karşısında, Sivasspor'un başarısı için ter dökecek. Sezon başında Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Sivasspor'a transfer olan ve oynadığı futbolla Sivaslıların gönlünde taht kuran Servet'in, Galatasaray karşısında ortaya koyacağı performans merak ediliyor.
13.05.2007
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
uAsamet91
13.Mayıs.2007, 09:42
Zor mac kazanirsak iyi olur
M.Scofield
13.Mayıs.2007, 20:13
1-0 Ümit karannnn
El Comandante
13.Mayıs.2007, 20:13
Gooool Ümit Karaaaan :)
C h A o S
13.Mayıs.2007, 20:14
klasik ümit karan...
ümit inşallah gol kralı olur...
GeNç KaRTaL
Vay anasını yav noluyor anlamadım ki:eek:
uAburak89
Budur yav .. (:
Oleeeey Cimbom'um CL'ye:D
hp-fm-gs
13.Mayıs.2007, 20:33
Helal be 1-0..
Wesley Sneijder
13.Mayıs.2007, 20:50
Servet yeni takımına atar mı hiç?
El Comandante
13.Mayıs.2007, 20:50
Macin ilk yarisi 1-0 bitti.Haydi aslanlar alin bu maci! Ne CL´si sampiyon olacagiz!!!
Bir 27 Mayis aksaminda...
Trabzon öne geçti Şampiyon olur muyuz be:D
GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 20:53
Abi yapmayın ya ne şampiyonluğu...
eXcitinG
13.Mayıs.2007, 20:55
VaLLa bu noktadan sonra Gs`nin şampiyon oLmasını isterim ben şahsen ;)
LaigLeNoiR
13.Mayıs.2007, 20:55
Gol'den sonra Sivasspor çok baskılı oynuyor...
Servet yeni takımına atar mı hiç?
Haklısın yeni forvetimiz öyle şey yapmaz!
Universal
13.Mayıs.2007, 21:02
Helal olsun cimboma inşallah ikinci olurlar. Beşiktaş hak etmiyor.
M.Scofield
13.Mayıs.2007, 21:03
Geçen hafta kazanmış olsaydık belkıde şampiyon olabilirdik
canavar20
13.Mayıs.2007, 21:03
burası biraz sesiz vala gs yener zaten:(
GsDoruk
13.Mayıs.2007, 21:04
Cimbomun benim biricik sevgilim.
Devreye girdi maç!
CL'ye adım adım yaklaşıyoruz!
El Comandante
13.Mayıs.2007, 21:05
Ahh ahh baslari taslara vurmak gerekiyor.Gecen hafta kazansaydik fb macindan sonra 1. olacaktik.
Simdi bu kadar heyecana kalbimiz dayanmaz.
RaSenGan
13.Mayıs.2007, 21:06
böyle bitsin.
GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 21:10
Helal olsun cimboma inşallah ikinci olurlar. Beşiktaş hak etmiyor.
Ya Allah aşkına neyi hak etmiyor yaa bıktım sizin şu lafınızdan bizim sizin gibi oturmuş kadromuz yok daha yeni kurduk ve 3 büyüklerin en genç kadrosu elimizden gelen bu birde çıkmışsın hak etmedi diyorsun pes vallahi...
GsDoruk
13.Mayıs.2007, 21:18
Ya Allah aşkına neyi hak etmiyor yaa bıktım sizin şu lafınızdan bizim sizin gibi oturmuş kadromuz yok daha yeni kurduk ve 3 büyüklerin en genç kadrosu elimizden gelen bu birde çıkmışsın hak etmedi diyorsun pes vallahi...
Bence yalan da değil. Hep son dk golleriyle buraya geldiniz.
El Comandante
13.Mayıs.2007, 21:20
Müthissin Mondi! Sivas´in forvetlerine gecit vermiyor :)
RaSenGan
13.Mayıs.2007, 21:42
Haydi aslanlarım son 6-7 Dk.
C h A o S
13.Mayıs.2007, 21:49
gol yedik inanamıyorum yaaa. off offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff. ağlıcam nerdeyse.
RaSenGan
13.Mayıs.2007, 21:50
2-1 yapmalıyızzzzzzz :(
C h A o S
13.Mayıs.2007, 21:51
maç bitti.allah kahretsin yaaaaaaaaaaaaaa.
El Comandante
13.Mayıs.2007, 21:51
Allahim inanamiyorum!!!
Offff.Offff
Son dakikada gol mü yenilir.Offfff
M.Scofield
13.Mayıs.2007, 21:52
nefret edıyorum yaa
canavar20
13.Mayıs.2007, 21:52
bitti artık bu iş :)
GsDoruk
13.Mayıs.2007, 21:53
ALLah kahretsin !
Mirza
Siavsspor'u tebrik ediyorum. Galatasaray Fenerbahçe el ele şampiyonlar ligine.
El Comandante
Allahim aglamak istiyorum!!!
son dakika bee,dayansaydiniz..
RaSenGan
13.Mayıs.2007, 21:54
Siavsspor'u tebrik ediyorum. Galatasaray Fenerbahçe el ele şampiyonlar ligine.
Yensek Fb'yle el ele giderdik ama yenemiyoruz....
TR.CaPTaiN
13.Mayıs.2007, 21:59
Tebrikler Gürhan Tebrikler Sivasspor.
El Comandante
13.Mayıs.2007, 22:00
ne zaman firsatlari degerlendireceksiniz?Nerede sizde o ruh?Hani gecen senenin Galatasaray´i?Para para diye yirtiyordunuz kendinizi,hani paralar geldide ne oldu?Rahatlik batti hepinize.Yahu 1 adam giriyor giriyor köseden vuruyor tomasa carpip gol oluyor.Yahu 10 kisi girisin adama alin topu.Saklayin topu mac bitsin.Bu dami yok sizde?Akliniz nerede sizin?Sizin gibi futbolcular olmaz olsun,böyle ruhsuzlari istemiyoruz Galatasaray´da!
uAburak89
13.Mayıs.2007, 22:00
2.likte zora girdi.. Pff..
canavar20
13.Mayıs.2007, 22:04
geçmiş olsun gs'li arkadaşlarıma
El Comandante
13.Mayıs.2007, 22:07
GeretS ve ruhsuz futbolcular biran evvel defolun gidin Galatasaray´dan.Sizleri görmek utanc verici!
Hala aklim almiyor yahu,nasil oldu o gol öyle :mad: Nerede gecen senenin ruhu?
Mc.Speedy
13.Mayıs.2007, 22:12
Geçen seneyi hatırlamak değil , 4-5 sene önceye gitmek lazım..
RaSenGan
13.Mayıs.2007, 22:13
Gs parayla,pulla değil şanla şerefle.Buraya kadar gelmek bile bir başarıdır ;;)
GsDoruk
13.Mayıs.2007, 22:13
O da doğru! Super Kupa! UEFA!
uAburak89
13.Mayıs.2007, 22:14
Olan oldu, biten bitti.. Seneye yeni yüzler görmek istiyorum artık .. Hala ikincilik şansımız var.. Bu takım bunu başarabilir..
GsDoruk
13.Mayıs.2007, 22:14
Bu ne demek!
hp-fm-gs
13.Mayıs.2007, 22:17
Bu ne demek!
Basbayağı ortada..
Mirza
13.Mayıs.2007, 22:18
Mesajlarınızı saygı & sevgi çerçevesi ve forum kuralları içerisinde yazarsanız sizler ve bizler için en iyisi olur. Lütfen
Redrum
13.Mayıs.2007, 22:18
Ulan onu bırakın da benim kadar üzülmüyodur şu oyunuclardan bitanesi.. rahatları bozulmadı onların.. para istediler verdik.. taraftar istediler geldik.. hani nerde? sonuç? Fener şampiyon.. Hersene biz şampiyon olamayız tamam kabul, ama bu adamlar cidden ruhsuz.. ahh nerde eski günler.. Keşke biraz futboldan anlasaydım da o eski günlerde maçlarımızı izleseydim takip etseydim.. O takım bi daha gelmez.. Geçmiş olsun Gs biter artık.. Şimdi yarın görürüz İnsua geliyo düzlecek, Riquelme gelio coşcaz.. BU yönetimiin hiç bişe yapacağı yok.. Anca şansa bala şampiyon olduğumzda saat kaç der başak bişey yok..
Mirza
13.Mayıs.2007, 22:19
Ulan kelimesini çok kullanmadınız mı tamam anladım gerginsiniz ama burası kıraathane değil resmi bir forum.
RaSenGan
13.Mayıs.2007, 22:21
Bu ne demek!
Anlayan anladı ;;)
GsDoruk
13.Mayıs.2007, 22:21
Bu yönetimle gerçekten bir şey olmaz!
Ne adam aldıkları var! Hep çoşturma!
Alıyoruz, pardon paramız yokmuş
Alıyoruz, adam beyenmedi!
Adam istiyoruz ,yetenekli, kaliteli.
Şampiyonluk istiyoruz, şerefli, galibiyetli!
Şiir gibi oldu sonu ama neyse:D:D:D
uAburak89
13.Mayıs.2007, 22:22
Buraya kadar gelmek bir başarı değil, başarısızlıktır.. Bu takımı kim yönetse bu kadar puan alırdı.. Biz küçük başarılara alışık değiliz, bazıları gibi..
qwadaddy
13.Mayıs.2007, 22:23
Ayg.22 arkadas sen gs limi fb limi sin ??? bi kezman oluyor avatarda bi gs armasi ...
GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 22:24
Sivas'ı tebrik ediyorum belki bu gol bizim Şampiyonlar Ligi'ne gitmemize yarayacak...
RoNNiE91
Kötü olmuş Galatasaray için.Son dakikada gol yiyip puan kaybetmek çok kötüdür.Ligin ilk yarısındaki Erciyesspor maçından ve 2-0 öne geçip 3-2 kaybettiğimiz Trabzonspor maçından bilirim.
GsDoruk
Anlayan anladı ;;)
Ha..Ha..Ha ve Ha!:mad:
Bu sırada ne kadar kabullenmesende GS bile para dönüyor.
Ayrıca buraya gelmek bile başarı o konuda haklısın ;;)
GsDoruk
13.Mayıs.2007, 22:25
Buraya kadar gelmek bir başarı değil, başarısızlıktır.. Bu takımı kim yönetse bu kadar puan alırdı.. Biz küçük başarılara alışık değiliz, bazıları gibi..
Alkış. Noldu Ayg!
RaSenGan
13.Mayıs.2007, 22:27
Birkaç sene önce 6. olmuştuk.Bu ona göre bir başarıdır.
Ayg.22 arkadas sen gs limi fb limi sin ??? bi kezman oluyor avatarda bi gs armasi ...
Kezman'ı seviyorum.GALATASARAYLI'YIM..!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alkış. Noldu Ayg!
yazdım cevabı oku ;;)
qwadaddy
13.Mayıs.2007, 22:27
ok cevapladigin icin tesekkürler ;)
Mc.Speedy
13.Mayıs.2007, 22:28
GsDoruk 1 , Ayg 2 , Çok gereksiz konuşuyorsunuz ikinizde.
uAburak89
13.Mayıs.2007, 22:28
6. olduğumuz sene bizim için bir kabustur .. Kimse hatırlamak istemez.. Başarı alamadığın kupaları almaktır.. Bir tek Şampiyonlar Ligi kaldı .. Onu da alırsak başarılı oluruz..
M.Scofield
13.Mayıs.2007, 22:29
Unutulmasınkı daha 33.hafta var
RaSenGan
13.Mayıs.2007, 22:30
6. olduğumuz sene bizim için bir kabustur .. Kimse hatırlamak istemez.. Başarı alamadığın kupaları almaktır.. Bir tek Şampiyonlar Ligi kaldı .. Onu da alırsak başarılı oluruz..
İşte o kupaları alamayanlar var.Bizim başımız dik ileri bakmalıyız.Kupamız çok ama bazılarının 20 tane falan. ;;)
Redrum
Bu yönetimle gerçekten bir şey olmaz!
Ne adam aldıkları var! Hep çoşturma!
Alıyoruz, pardon paramız yokmuş
Alıyoruz, adam beyenmedi!
Adam istiyoruz ,yetenekli, kaliteli.
Şampiyonluk istiyoruz, şerefli, galibiyetli!
Şiir gibi oldu sonu ama neyse:D:D:D
en çok da ne biliomusun, alıyoruz,, aa karısı cilve yaptı gelmiyo. Alıyoruz, çocuğu arkadaşalrından ayrılmak sitemiyor. yaw güldürmeyin adamı. Sonra ağlanacak haline gülüyor demezlermi?
GsDoruk
6. olmak şanssızlıktı, becerisizlikti. Ama üçüncü olmak bir başarı değil!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
en çok da ne biliomusun, alıyoruz,, aa karısı cilve yaptı gelmiyo. Alıyoruz, çocuğu arkadaşalrından ayrılmak sitemiyor. yaw güldürmeyin adamı. Sonra ağlanacak haline gülüyor demezlermi?
Neden arıyorlar, hem aynı mazaret mazater olmaz ki. Araya bunları da sokuşturuyorlar ;;)
Mc.Speedy
13.Mayıs.2007, 22:35
Galatasaray'lı olan bunu bilir , bunlar yaşar , vs.. seviyelerine girmez.
Burak'tan alıntı yaparak tekrarlıyorum" Biz küçük başarılara alışık değiliz, bazıları gibi.."
El Comandante
13.Mayıs.2007, 22:39
Aygün ne basarisi yahu?Biz sampiyon olmadiktan sonra hicbir derece bizi basarili yapmaz.Heleki ezeli rakibimizin 100.yilinda sampiyon olmadiysak ve o rakibimiz bizim 100.yilimizda sampiyon olduysa bizim basimizi taslara vurmamiz ve aglamamiz gerekiyor.Lütfen birde bos bos konusup ortami daha fazla germe.Zaten cok sinirliyiz!!!
GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 22:46
Golü atan Gürhan Fenerbahçe liydi demi?
El Comandante
13.Mayıs.2007, 22:52
Bu afyok sitede daha önce üye olan Azizuzu degilse ben adam degilim!
GsDoruk
13.Mayıs.2007, 22:52
Şaka mı yaptın gerçek mi??
RaSenGan
13.Mayıs.2007, 22:54
Kesinlikle Baran'a katılıyorum.
Redrum
13.Mayıs.2007, 22:58
Haram olsun haram! Aldığınız bütün paralar haram olsun! Umursamaz, ruhsuzlar! Gs bu hallere düşecekmiydi!
El Comandante
13.Mayıs.2007, 23:00
Bundan sonra her sezon yönetim futbolculara paralarini ödemesin,futbolcular daha da hirslaniyor cünkü.Yoksa paralarini takir takir ödeyince futbolculara rahatlik batiyor.
Azizuzu güle güle ;)
RaSenGan
13.Mayıs.2007, 23:01
Haram olsun haram! Aldığınız bütün paralar haram olsun! Umursamaz, ruhsuzlar! Gs bu hallere düşecekmiydi!
Aldıkları paraya para mı diyorsun ? 2 damla para alıyolar zaten çok görme.Futbolcularımızda haklı.
Mc.Speedy
13.Mayıs.2007, 23:03
Parasını beğenmeyen çeker gider Aygün , aldığı para neyse sonuna kadar o paranın hakkını vermek zorundalar ;) ..
the_imam912
13.Mayıs.2007, 23:04
Gürhan süper gol atmış.Seneye o bizde oyniyicak bence
Mc.Speedy
13.Mayıs.2007, 23:11
Saçmalamaya Başladık Galatasaray'lılar olarak , Sakin!
Universal
13.Mayıs.2007, 23:13
Gürhan helal olsun sana.
Bu arada iki kişi çok güzel yorumlar yazmış. Sanırım bunlara bir ceza gerekir. Cezasız kalmazlarsa sevinirim.
Redrum
13.Mayıs.2007, 23:18
beyler imzaya bakın.. Bu imzayı hereyere yayın..
ÖNEMLİ OLAN 100. YILINDA ŞAMPİYON OLMAK DEĞİL, 100 YILDA NELER YAPTIĞINDIR!
Ahmet_77
13.Mayıs.2007, 23:19
gsliler tıklayın
http://www.canaydinistifa.com
nekop
13.Mayıs.2007, 23:21
Maç tahmin ettigim gibi bitti macın hakkıda buydu...
tosunpasa
13.Mayıs.2007, 23:24
Sivas'ım 3 puan vermez demiştim. Tebrikler memleketimin takımı Sivasspor'um.
Redrum
13.Mayıs.2007, 23:25
Maç tahmin ettigim gibi bitti macın hakkıda buydu...
hemşerim allah aşkına sen yapma..
nart_susruko
13.Mayıs.2007, 23:28
gsliler tıklayın
http://www.canaydinistifa.com
şu adamı hala tanıyamamışsınız, 2 tıkla istifa edeceğini mi sanıyorsunuz..
Redrum
13.Mayıs.2007, 23:31
şu adamı hala tanıyamamışsınız, 2 tıkla istifa edeceğini mi sanıyorsunuz..
yüzsüz adam..
Varonil
13.Mayıs.2007, 23:33
Gurhanin golu hakketen guzelmis...
Redrum
13.Mayıs.2007, 23:34
Gurhanin golu hakketen guzelmis...
nerden izliosunuz yaw
Koray Düşova
14.Mayıs.2007, 00:21
Gürhan'la yapmış olduğumuz röportajın ona extra motivasyon kattığını düşünüyorum.Yaptığımız röportajdan birkaç gün sonra Kadıköy'de Sivasspor maçına çıktı ve Servet'e yaptığı asistle maçın berabere bitmesinde büyük pay sahibi oldu.Ertesi hafta oynanan Bursaspor maçında da golünü yazdı ve bu gecede Galatasaray'ı yıkan golü attı.Potansiyeli çok yüksek olduğu için röportaj yapmıştık zaten,şimdi herkes Gürhan'ı konuşacak...
http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/742/
http://futbol.turksportal.net/tsi/v2/image/Magazin/gurhangursoyfb.jpg
fmsmyrna
14.Mayıs.2007, 00:41
Gürhan güzeş gol atmış.Galatasaray'a tebrikler çnükü bence seney şamp.ligine onlar kalıcak
Eray Dengiz
14.Mayıs.2007, 12:13
Galatasaray kendi kendini yıktı. Beraberlikler, yenilgiler şampiyonluktan etti. Ne diyelim sağlık olsun. Umarım gelecek sene bunu telafi ederler.
deniz.91
14.Mayıs.2007, 12:23
gsnin kazanmasını çokistedim ama olmadı inşallah bjknin üstüne çıkar
Emurafu
14.Mayıs.2007, 13:42
Özhan canaydının dünkü macla ilgili hiç bir sucu yok
ilk syc geretsin kac haftadır oynamayan caruscayı oynatıyor sonra ilic gidecek nerdeyse ilici oynatıyor bu takımda ruhuyla oynayacak okan var onu oynatsana birde futbolculara yazık olsun rakiplerin puanm kaybediyor siz hala dalga geciyorsunuz bu kadar ruhsuz olunurmu
eGowiCh
14.Mayıs.2007, 13:50
Aygün ne basarisi yahu?Biz sampiyon olmadiktan sonra hicbir derece bizi basarili yapmaz.Heleki ezeli rakibimizin 100.yilinda sampiyon olmadiysak ve o rakibimiz bizim 100.yilimizda sampiyon olduysa bizim basimizi taslara vurmamiz ve aglamamiz gerekiyor.Lütfen birde bos bos konusup ortami daha fazla germe.Zaten cok sinirliyiz!!!
Nadir de olsa sana katılıyorum :)
Sivasspor'u tebrik ediyorum, özellikle Gürhan'ı, helal olsun, Fenerbahçeli olduğunu gösterdi ve bizi şampiyon yapan golü attı.
Servet'in gol sonrası sevincine dikkat ettiniz mi? Çılgınca sevindi Gürhan golü atınca, seneye UEFA'da oynamak istiyor herhalde, Şampiyonlar Ligi'nde değil :)
Emurafu
14.Mayıs.2007, 14:08
Servet serefiyle aslanlar gibi oynadi turkiyede servet gibi futbolculara cok ihtiyacimiz var
CeNTeR_TR
14.Mayıs.2007, 14:42
Eski Fenerbahçeliler iş başında.
Bir yandan Genç yetenek Gürhan Bir yandan herkesin kötülediği Servet Bir yandan Gokhan Bozkaya.Heüsi dün akşam krallar gibi oynadılar ve eski takımlarında faydada bulundular.
Ama Serveti ayrı bir şekilde kutlamak lazım sezon sonunda Galatasaraya gidecek dğn akşam eğer oynamasaydı belkİ Galatasaray ile birlikte Şampiyonlar liginde oynayacktı ama ilerideki takımını Uefa'ya yolladı diyebilirim.
Bravo Gürhan!....
Memedov
14.Mayıs.2007, 16:38
Tebrikler Sivas..:) Gürhan çok iyi bir iş çıkardı.
GeNç KaRTaL
14.Mayıs.2007, 16:39
.Servet'in gol sonrası sevincine dikkat ettiniz mi? Çılgınca sevindi Gürhan golü atınca, seneye UEFA'da oynamak istiyor herhalde, Şampiyonlar Ligi'nde değil :)
Adam Profesyonel bence sen Servet'in sevincine takılacağına bu düşünceni değiştirmeye bak bence...
Eray Dengiz
14.Mayıs.2007, 17:57
Servet'in gol sonrası sevincine dikkat ettiniz mi? Çılgınca sevindi Gürhan golü atınca, seneye UEFA'da oynamak istiyor herhalde, Şampiyonlar Ligi'nde değil :)
Napsın sen söyle?
Oturup ağlasın mı?
eGowiCh
14.Mayıs.2007, 19:22
Adam Profesyonel bence sen Servet'in sevincine takılacağına bu düşünceni değiştirmeye bak bence...
Profesyonelse profesyonel. Ben doğru bulmuyorum. Farz edelim ki biz Umut Bulut'la anlaştık ve dünkü maçta gol attı, bizi şampiyonluktan etti, çılgınca sevindi ve 2 hafta sonra da kampımıza katıldı. Ben kesinlikle onu takımda istemezdim.
Napsın sen söyle?
Oturup ağlasın mı?
Ağlamasın, ama öyle deli gibi de sevinmesin. Buruk bir sevinç olabilirdi içinde. O gol yüzünden belki de Galatasaray Şampiyonlar Ligi biletini alamayacak, büyük bir maddi gelirden olacak, prestijden olacak...
Ben orda Servet yerinde olsam maça bile çıkmak istemezdim, çıksam bile son dakika golünde sanki Galatasaray'da oynamayacakmışım gibi sevinmezdim.
El Comandante
14.Mayıs.2007, 21:38
Servet tabiki profesyonel biri,en iyi sekilde oynamasi gerekiyordu ama gol sevincini bende cok abartili buldum.Nasil seviyordu öyle?Gören takimi sampiyon oldu sanacak.Sivasspor lige havlu atmis bir takim,Servet´in okadar abartili sevinmesini hic hos karsilamadim.
eGowiCh
14.Mayıs.2007, 21:40
Servet tabiki profesyonel biri,en iyi sekilde oynamasi gerekiyordu ama gol sevincini bende cok abartili buldum.Nasil seviyordu öyle?Gören takimi sampiyon oldu sanacak.Sivasspor lige havlu atmis bir takim,Servet´in okadar abartili sevinmesini hic hos karsilamadim.
Nadir de olsa sana katılıyorum :) Güzel bir tespit. Diğer arkadaşlar bana kızmış, fakat benim de dikkatimden kaçmadı.
Senin de dediğin gibi hani Sivasspor düşmemeye mücadele etse ve o gol sonrası Servet öyle sevinse tamam, ama hiçbir iddiası yok takımın, gol oluyor ve Servet abartılı bir şekilde seviniyor. En çok Servet sevindi herhalde gole :) En az sevinmesi gerekirken...
Omerdinho
14.Mayıs.2007, 21:58
Birakin sevinsin.. onunda her fenerli gibi sevinmeye hakki var..
ForsakeN
14.Mayıs.2007, 23:34
Sevinmeseydi de Servet maçı sattı diyecektik belki :rolleyes:
gorkemyilmazkarasu
14.Mayıs.2007, 23:39
servet zaten fenerbahçelidir kendi tuttuğu takım şampiyonluğu bu golle garantileyince tabii sevindi...bu tartışılmaz ama galatasarayın serveti bu şartlarda alması bence tartışılır.çünkü ben bir taraftar olarak düşünürüm servet kendi tuttuğu takımdaki gibi hırsla oynarmı rakip takımda diye.galatasarayın en büyük özelliği takımını seven futbolculardan oluşturmasıdır...
El Comandante
14.Mayıs.2007, 23:42
Servet bizim kulüpte anca yedek olabilir.Fazlasi yok! Zaten dün o abartili sevincinden sonra cogu Galatasarayli taraftarlarin tepkisini almistir Servet,fbyi hala unutamadigini belli etmistir.Gelmesin daha iyi!
eGowiCh
14.Mayıs.2007, 23:57
Servet bizim kulüpte anca yedek olabilir.Fazlasi yok! Zaten dün o abartili sevincinden sonra cogu Galatasarayli taraftarlarin tepkisini almistir Servet,fbyi hala unutamadigini belli etmistir.Gelmesin daha iyi!
:D :D Vallahi çok güzel yorumlar :D Servet Fenerbahçe'yi, buradaki atmosferi unutamamış besbelli, Fenerbahçe'yi övmüştü takımdan ayrılırken bile, ama taraftar onu istemedi, yönetim istemedi, hoca istemedi ve Sivasspor'a gitti, şimdi de Galatasaray'da. Ben istemiyorum onu takımımda, ama korkarım ki Galatasaraylılar da istemiyor.
Varonil
15.Mayıs.2007, 09:53
şte o futbolcular
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets'in Sivasspor maçından sonra söylediği sözler büyük yankı yarattı. Şampiyonluğun kaçmasını bazı futbolcuların yetersiz olmasına bağlayan Belçikalı çalıştırıcı, "Bu seviyedeki oyuncular böyle önemli bir maçta 1-0'lık avantajı koruyamıyorsa, bu futbolcuların kalitesiyle ilgilidir. Dostluk başkadır ama Galatasaray'ın başarısı söz konusu ise, bazı arkadaşlarımız bu durumun sonuçlarına katlanmak zorundadır" sözleriyle, bazı oyuncuların gitmesinin şart olduğunu ima etti.
Gerets, her ne kadar isim vermese de, Belçikalı teknik direktörü iyi tanıyanlar, gözden düşen ve yetersiz görülen oyuncuların Orhan Ak, Rigobert Song, Marcelo Carrusca, Hasan Şaş, Okan Buruk, Tomas, İliç ve Ergün Penbe olduğunu çok iyi biliyor. Gerets'in bu oyuncuları istememesinin sebepleri ise şunlar:
SONG / SORUN ÇIKARDI
Büyük maçlarda sağlık problemlerini ileri sürüp oynamak istemedi. Para konusunda da sık sık sorun çıkardı. Gaziantepspor karşılaşması sırasında saha kenarında Erik Gerets'le tartışması, bardağı taşıran son damla oldu.
ORHAN/YETERSİZKALIYOR
Çok şans verilmesine rağmen sol kanatta beklenen performansı gösteremedi. Savunmada iyi ancak hücumda etkisiz. Ayrıca, takım içinde uyum sorunu yaşaması, bu oyuncu ile yolların ayrılmasını kaçınılmaz hale getirdi.
ERGÜN/GERETS’i ELEŞTİRDİ
Gerets futbolculuğunu çok beğeniyor. Fakat sezon içinde birkaç kez medyaya kendisi aleyhine açıklamalarda bulunması yüzünden Ergün'den soğudu. Takımda ikilik yaptığını düşündüğü bu oyuncunun bir an önce gönderilmesini istiyor.
CARRUSCA/BİR TÜRLÜ ISINAMADI
Galatasaray yönetimi kendisine sormadan transfer ettiği için, Gerets bu oyuncuya bir türlü ısınamadı. Bu yüzden uzun süre yedek oturttu. Zaten Carrusca da Gerets'in verdiği az sayıdaki şansı iyi kullanamadı.
SASA ILIÇ/MÜCADELE ETMİYOR
Attığı ve attırdığı gollerle skora büyük katkı yapmasına rağmen, oyun içinde gerektiği şekilde mücadele etmemesi ve medyaya Gerets hakkında olumsuz sözler söylemesi, bu oyuncunun kredisini bitirdi. Yönetim de satılmasına sıcak bakıyor.
TOMAS / ÇOK HATA YAPIYOR
Gerets Hırvat futbolcunun kritik anlarda yaptığı hatalardan şikayetçi. Son Sivasspor maçında yedirdiği gol bardağı taşırdı. Yönetim de yılda 1 milyon 400 bin Euro gibi yüksek bir para aldığı için bu oyuncuyu takımda tutmak istemiyor.
HASAN / SİNİRLİ VE İSTİKRARSIZ
Gerets'in takımda en beğendiği futbolculardan biri. Fakat, maçlarda sinirlerine hakim olamaması ve sakatlık problemi nedeniyle sezonun en kritik döneminde forma giymemesi Belçikalı hocanın gözünden düşmesine yol açtı.
OKAN BURUK/HİÇ İSTEMEMİŞTİ
Erik Gerets, bu oyuncunun transferine en baştan beri karşıydı. Sürekli, "Okan'ı ben istemedim, oynatmayı düşünmüyorum" dedi ve yedek bıraktı. Sonrasında yöneticilerin ricaları sonucu bazı maçlarda oynattı ve ama performansından memnun kalmadı.
15.05.2007
Kaynak : Hürriyet
bir f.bli nin de Galatasaray a hizmet etmesi bizi sevindirir ...
Seçkinn
16.Mayıs.2007, 10:55
Yahu adam savunma oyuncusu, kırk yılın başı gol atıyor. Attığına kendide inanamadı bence ondan fazla tepki gösterdi :) yargılamayın bu kadar.
Nedvedmania
16.Mayıs.2007, 11:04
aaaa biz servetimi almıştık bide ooof
eGowiCh
16.Mayıs.2007, 11:46
Yahu adam savunma oyuncusu, kırk yılın başı gol atıyor. Attığına kendide inanamadı bence ondan fazla tepki gösterdi :) yargılamayın bu kadar.
Servet gol atmadı ki, Gürhan'ın attığı gole sevindi :) Fenerbahçe'ye Kadıköy'de Servet gol attığında bu kadar çok sevinmemişti.
Ilhan
16.Mayıs.2007, 12:03
Gürhan da Servet de Fenerbahçe taraftarı. Sevinmeleri gayet doğal.
El Comandante
16.Mayıs.2007, 14:20
Eger Servet bizle anlasmissa(malesef) ve öbür seneye bizim takimda olacaksa(yine malesef) nerede ne yapacagini iyi bilmeli..!
Tamam takimi gol atmis sevinebilir ama bunu cok abartmamasi lazim.Gürhan´a öyle bir sariliyor ve agzini aciyorki gören sampiyon oldular sanacak.Cok dengesiz bir futbolcu Servet.Keske gelmese..!
19_SeRDiNÇ_05
16.Mayıs.2007, 14:55
Turkcell Süper Ligi'nin 33. haftasında, 19 Mayıs Cumartesi günü Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin biletleri tükendi.
Biletix yetkililerinin verdiği bilgiye göre, bugün sabah saat 10:00'da satışa çıkan maç biletlerinin tamamı kısa süre içinde satıldı.
pardon yanlış konuya koymuşum :D :D :D
CeNTeR_TR
16.Mayıs.2007, 16:04
Gürhan da Servet de Fenerbahçe taraftarı. Sevinmeleri gayet doğal.
Yani Sinan Kaloğluda Beşiktaşa attıktan sonra sevindi.
Ama şunuda unutmamak lazım Baljiç Real Madride gittiğinde Fenerbahçeyle maç yapmışları ilk dakikada gol atmıştı Baljiç sevinmemişti bu oyuncudan oyuncuya da değişir ;;)
Emurafu
16.Mayıs.2007, 16:25
Artık bu konular kapansa ıyı olmazmı???? malum zorlu maclar yaklastı bunlar oldu bıttı