Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 150 sonuç

Konu: TSL||32.Hafta:Sivasspor - Galatasaray

Exclamation TSL||32.Hafta:Sivasspor - Galatasaray

Sampiyonluk umudunu kaybeden Galatasaray bu hafta Sivasspor deplasmaninda.Ligi 2.sirada bitirmek ve oradan Sampiyonlar ligine katilmak isteyen Galatasaray,bu viraji gecmek zorunda.Galatasaray´da Ayhan ve Mehmet Güven cezali olduklari icin oynayamayacaklar.Lige havlu atan Sivasspor karsisinda ben bu maci kazanacagimizi düsünüyorum.

Mac: Sivasspor - Galatasaray
    Tarih:13 Mayis 2007
    Yer:Sivasspor 4 Eylül Stadyumu
    Hakem:---

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Beşiktaş´a son dakikada yediği gol ile yenilen Sivasspor Galatasaray´a yenilmez.

Nesil
    2006

GS Alır diyorum

Sivaspor kazanır...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bana göre bu maç 0 biter direk oLarak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

6. Default

Sivasspor ya kazanır, ya da berabere kalır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Besıktas nasıl sansı ile aldıysa ben inanıyorumö bu macta sans bizimle olacak ve biz<de öyle kazanacagız

Ya acaba servet ne olcak şimdi bir hata yapsa tamam herkez sike yaptı der işi zor servetin

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Sivasspor puan almak için çok çabalayacaktır ama ne olur bilemiyorum.Açıkçası bu Antalya maçı nedeniyle GS hakkında pek olumlu düşünemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Galatasaray çok rahat alacaktır.3-0 yada 4-1 gibi skor bekliyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

gsnin kazanmasını istiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sivasspor kendi evinde Galatasaray'ı yenecek diye düşünüyorum artık Galatasaray havlu attı şampiyonluk için 2.likte hayal...

Episode 13 Misafir

beraberlik diyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ya beraberlik ya da GS alır maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Sivasspor kendi evinde yenilmez. Galatasaray mutlaka puan bırakır
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Florya revire döndü

Turkcell Süper Lig'de dün Antalyaspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk umutlarını iyice azaltan Galatasaray, ligin 32. haftasında Sivasspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Eric Gerets yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren antrenman, ısınma koşusu ve esneklik çalışmalarıyla başladı. Antalyaspor karşılaşmasında görev yapan oyuncular, rejenerasyon programlarını alt sahada koşular ve Florya Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi'ndeki terapi seanslarıyla tamamlarken; diğer oyuncular teknik çalışmalar yaptı. Antrenman, soğuma koşusu ve esneklik çalışmalarıyla tamamlandı.

Antalyaspor maçında sağ küçük parmağı çıkan Emre Aşık'ın elinin alçıya alındığı öğrenilirken, tedavisi sağlık ekibi tarafından sürdürülen ve bu sabah dinlendirilen Emre'nin çalışmalarına salonda devam edeceği ve perşembe günü kontrollerinin yapılacağı bildirildi.

Sağ arka uyluk adalesinde zorlanma olan Hakan Şükür de tedavisinin ardından sağlık ekibi tarafından dinlendirilirken, sol ön uyluk adalesine aldığı darbeye bağlı ağrısı olan Mehmet Topal, sol ayak bileğinde ağrısı olan Junichi Inamoto ve beli ağrıyan Sasa Ilic sağlık merkezinde tedavi edildiler.

Tedavileri süren Aydın Yılmaz ve Arda Turan ise, fizyoterapistler eşliğinde salon ve sahada özel çalışmalar yaptı. Cihan Haspolatlı ve Hasan Şaş da sahada kondisyoner Cevat Güler eşliğinde çalışmaya başladı. İzinli olan Tolga Seyhan ise antrenmana katılmadı.

Galatasaray, yarın sabah basına kapalı yapacağı antrenmanla Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: İHA
    07.05.2007

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zor maç, berabere biter gibi ...

Nesil
    2006

Sivasın artık herhangibi bir iddiası yok. Galatasaray kazanacaktır.

Episode 13 Misafir

bakalım Servet ve galatasarayla adı geçen mehmet yıldız nasıl oynucak

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bnede en cok serveti merak ediyorum insallah cikar aslanlar gibi oynar yoksa bir hata yaparsa bizim insanimz neler dusunur

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

33'e 3 puanlı girmek lazım..

kazanacağız inşAllah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Berabere biter 0 0

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

GS rahat alır...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Berabere biter gibi, under
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sivasspor'da tek hedef galibiyet
    Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, hafta sonu oynayacağı Galatasaray karşılaşması hazırlıklarına başladı. Kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray ile karşılaşacak olan Sivasspor'da tek hedef galibiyet.

Turkcell Süper Lig'in 32'nci haftasında 4 Eylül stadında Galatasaray ile karşılaşacak olan Sivasspor, karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile hazırlanıyor. En son galibiyetini ligin 28'inci haftasında Gaziantepspor'a karşı 2-1'lik sonuçla alan Sivasspor bu karşılaşmanın ardından oynadığı Denizlispor, Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarında mağlup oldu. Şu anda 41 puanla ligin 8'inci sırasında yer alan Sivasspor, Galatasaray karşılaşması için Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri'nde hazırlıklara başladı.

Galatasaray'ı yenerek seyircisiyle barışmak isteyen Sivasspor Tekink Direktörü Bülent Uygun, "Haftalardır iyi bir performans sergiliyoruz. Ama istediğimiz sonuçları bir türlü alamıyoruz. Futbol adına iyi şeyler yapıyor yanlız bariz hatalar dolayısıylada mağlup oluyorduk. Ama kamuoyu tarafındanda taktir ediliyorduk. Bu olay bizi sonuç olarak üzüyor ama futbol olarak sevindiriyordu. Galatasaray maçı da büyük derbilerden bir olması nedeniyle bizim açımızdan çok önemli. Hem bizim şu ana kadar yakaladığımız başarıları insanların konuşması açısından, hem de seyircimizi mutlu edebilmemiz açısından kazanmak istiyoruz. Zor geçecek bir karşılaşma, çünkü Galatasaray çok güçlü bir takım. Çok iyi futbolculardan kurulu, ama çekişmeli futbol adına seyiri güzel olacak. Güzel bir maç olacağı inancındayım." dedi. Göreve geldiği zaman hedefinin 45 puan olduğu ve bu hedefin devam edip etmesi konusuna ise Bülent Uygun, "Şu ana kadar oynadığımız maçlarımızdan 41 puan topladık. Bundan sonra oynayacağımız 3 maçtanda 4 puan almayı hedefliyoruz. Ve güç anlamında bu güce sahibiz. Lig o kadar çirkin ve güzel geçiyorki kimse bulunduğu yerde rahat değil. Futbolcular ligin sonunun gelinmesine rağmen rehavete kapılmadı. Bizim açımızdan da önemli olan 45 puanla ligi iyi bir yerde bitirmek" dedi.

Mehmet Yıldız'a yapılan tekliflerle ilgili ise Uygun, "Sadece Mehmet Yıldız'a değil, kaleci Petkoviç ve Hayrettin'e de teklifler var. Bunların sezon sonunda durum değerlendirmesini yapacağız. Kulübümüzün menfatleri doğrultusunda olursa transferlerine izin vereceğiz" dedi.

Karşılaşma öncesi Mehmet Yıldız'ın Galatasaray'a transer olacak söylentisi değerlendiren Bülent Uygun, "Benim anlamadığım ve inanmadığım Türkiye'de bir kurgu var. Bundan bir kaç yıl önce yapılan tüm haksızlıklar, şikeler ve entirikalar hep bu sezondaki futbolcuların üzerine yıkılmaya çalışılıyor.

Kim olursa olsun buna Servet'de dahil benim takımımda oynayan her futbolcu aslan gibidir. Böyle yapan insanları esef ile kınıyorum. İnşallah bizim elimize geçerde biz onlara gereken dersi veririz. Futbol adına bazı insanlar bir şeyler yaparak bazı şeyleri ima etmeye çalışıyorki bu çok kötü. Mesela ben Sakaryalıyım diye Sakarya'ya maçı verdik. Allah'tan ki Sakarya'yı yendik. Rize olayında yine böyle şeyler oldu. Fenerbahçe dediler Fenerbahçe'ye karşıda aynı şeyler oldu. Biz bunlara cevap vermekten sıkıldık. Benim ve başkanımız Mecnun Otyakmaz'ın olduğu bir yerde ne her hangi bir şike, ne teşvik ne de bir entirika görebilirler. Şuanda Sivasspor'un arka bahçeside ön bahçeside tertemiz." dedi. Sivasspor'un ligde kayıp kalmayacağı konusuna ise Bülent Uygun, "Biz şuanda o korkuyu yaşamıyoruz. Ama altaki takımlar tüm maçlarını kazandığı zaman 42 puana ulaşıyorlar. Bir puan bizi rahatlatacaktır. Ama altaki takımların bir birleriyle zorlu ve sıkıntılı maçları var. Sivasspor şuanda kabus görmüyor ama olabilecek her türlü sıkıntıda bunları yaşayabilecek gibi gözüküyor. O yüzden biz önlemini baştan beri alıyoruz. Oynadığımız futbol bu işi bırakmadığımızı gösteriyor. O korkulu rüyayı hiç bir zaman göreceğimize inanmıyorum." dedi.

SERVET GALATASARAY'DA 76 SIRT NUMARALI FORMAYI GİYECEK

Önümüzdeki sezon Galatasaray formasını giyecek olan Sivasspor'un başarılı defans oyuncusu Servet Çetin zorlu maç öncesi çarpıcı açıklamalan yaptı.

Servet Çetin, "Galatasaray maçı zor bir maç. Sonuçta bu ligin en iyi futbol oynayan takımlarından birisi Galatasaray bunuda her oynadığı karşılaşmada gösteriyor. Bizimde 3 haftadır kazanamadığımız maçlar var ve 41 puanımız var. Ama alt taraf iyice karıştı en kısa zamanda 1 puan ya da 3 puan alıp rahatlamak istiyoruz. Bu nedenlede önümüzdeki maç Galatasaray maçı. Bu maça puan ya da puanlar almak için çıkacağız ve ligi iyi bir yerde bitirip sezonu bu şekilde kapatmak istiyoruz" dedi. Önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecek olan Servet, "Yeni takımına karşı forma giyeceksin, neler hisediyorsun" sorusuna ise Servet, "Hiç bir şey hisetmiyorum. Çünkü sezon sonuna kadar Sivasspor'un sözleşmeli futbolcusuyum. Bazı söylentiler var.

Galatasaray ile sözleşme imzaladı. Bu karşılaşmada oynamaz diye, ama ben böyle şeylere aldırış etmiyorum. Ben onları düşünen bir futbolcu olsayıdım, haftalardır 3 sarı kart sınırında oynuyordum. Trabzonspor maçında sarı kart görür konuşanlara bu fırsatı vermezdim. Sivasspor için, oynayacağım en son maça kadar elimden gelenin en iyisini yapacağım. Sonuçta ben profosyonel bir futbolcuyum, ama yeniliriz, ama berabere kalırız onu da maçtan sonra göreceğiz" dedi.

Servet Çetin, Sivasspor taraftarına ise, "Takımlarına sahip çıksınlar. Çünkü Sivasspor onlar için önemli bir etiket ve reklam aracı diye düşünüyorum" dedi.

Önümüzdeki sezon Galatasaray formasını giyecek olan Servet Çetin hangi sırt numaralı formayı giyeceksin sorusuna ise, "Nasip olursa burada giydiğim gibi 76 sırt numaralı formayı giyeceğim. 58 numarayı giymeyeceğim" dedi.

Sivasspor ,Galatasaray karşılaşması öncesi tek idmanla çalışmalırına devam etti. İdman öncesi Bülent Uygun, futbolcularla kısa bir görüşme yaparak bu maçın önemini anlattı.
    08.05.2007

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

beraberlik kokuyor maç ama daha ağır basan taraf yinede galatasaray tabikide..
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

berabere biter.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu maçı alıcaz başka yolu yok..!

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Sivas'ım memleket takımım bu maçta 3 puan vermez.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Maç
    1-0 Çifte şans
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray erken gol bulursa kazanır aksi taktirde puan kaybedebilir
    So what?
    Saike

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri