PDA

View Full Version : Atatürk Köşesi ..

tosunpasa
08.Mayıs.2007, 16:37
Öncelikle selamlar.. Bence Atatürk Köşesi alt bölüm olmaktan çıksın. Başlı başına bir bölüm oluştursun Kültür & Sanat Bölmesi altında.. Alt bölmüleri olarakta Resimleri, Eserleri, Savaşları v.s gibi şeyler olabilir.. Bu şekil de olması Atatürk Köşesi'nin daha canlı olmasını sağlaycaktır kanaatindeyim. Köşenin canlanmasıyla Atamız hakkında bilmediğimiz şeyleri de öğreniriz.

mustafa35
08.Mayıs.2007, 16:39
Evet Ata'mıza daha çok yer verilebilir böylece.

EreN
08.Mayıs.2007, 16:41
Bu önerine Can'ı Gönülden katılıyorum

El Barto
08.Mayıs.2007, 17:01
Alt bölüm olup olmaması değil bence sorun olan ilginin az olması...

tombul taho
08.Mayıs.2007, 17:14
Alt bölüm olup olmaması değil bence sorun olan ilginin az olması...

Belki alt bölüm değil de daha göz önünde olsa ilgi az olmaz. ya da en azından ilgi artabilir.

El Barto
08.Mayıs.2007, 17:15
Bence çokta fazla birşey değişmez...

tosunpasa
08.Mayıs.2007, 17:26
Bence çokta fazla birşey değişmez...
Bence değişir.. Neden dersen yeni konu açılıyor farz et oraya. Ancak göz önünde olmadığı için kimsenin dikkatini çekmiyor. Gir bak Atatürk Köşesi'ne kaç tane konunun yorumları 5'i'yı geçmemiş gör. Bunlar ilgisizlikten değil, göz önün de olmamasından kaynaklanıyor bence ;)

Episode 13
08.Mayıs.2007, 17:34
bende katılıyorum

Krusty
08.Mayıs.2007, 18:14
Sitede Atatürk bölümünün olduğunu herkes biliyor. Ama yine de Atatürk pasif kalıyor. Alt bölüm olmaktan çıkınca ne değişecek? İsteyen şimdi de konu açabilir.. ;)

RaSenGan
08.Mayıs.2007, 18:21
Atatürk bölümüne yazılan son mesaj 22-04-2007 tarihinde.Bu da gösteriyor ki alt başlıklara çok önem verilmiyor.Sadece Atatürk bölümü değil birçok alt bölümde de böyle ;;)

Ilhan
08.Mayıs.2007, 18:47
Arkadaşlar, her şey iyi güzel de, burası FM sitesi...

RaSenGan
08.Mayıs.2007, 19:03

Bizim bu siteye üye olmamızı,bu sitenin kurulmasını sağlayan kişi ATATÜRK.Atatürk olmasaydı ne bu site olurdu ne de biz.Atamıza saygımızı göstermeliyiz ;;)

El Barto
08.Mayıs.2007, 19:04
Ben hala hiç birşeyin değişeceği kanaatinde değilim eğer yazmak istiyorsan alt bölüm olup olmaması çokta önemli değil.Sonuçta yeni bir konu açıldığında yeni mesajlarda gözüküyor ancak mesaj yazmazsan bir daha onu orada bulman güç tabiiki kaldıki tek başına bir bölüm yapsanda aynı şey.

Ve İlhan'ın da dediği gibi burası FM sitesi ama bir Atatük bölümü var isteyen oraya mesajlarını yazar konusunu açar yorumunu yapar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bizim bu siteye üye olmamızı,bu sitenin kurulmasını sağlayan kişi ATATÜRK.Atatürk olmasaydı ne bu site olurdu ne de biz.Atamıza saygımızı göstermeliyiz ;;)

Atatürk'e saygıda onun için yeni bir bölüm açmak alt bölüm olmaktan çıkarmakla olmuyor Aygün söylediğin alakasız oldu biraz.

ultraslanerdem
08.Mayıs.2007, 19:08
Atatürk bölümünün yeri gayet iyi.Bence gerek yok...

El Comandante
08.Mayıs.2007, 19:56
Bence de Atatürk kösesi alt bölüm olmaktan ciksin.Sonucta göremeyenler var o bölümü.Eger böyle bir bölüm acilirsa oraya ilgi daha da artar.Hem oraya Alican´in dedigi gibi alt bölüm olarak Savaslari,siirleri,hayati,resimleri vs.gibi bölümlerde acabiliriz :)

tosunpasa
08.Mayıs.2007, 19:57

Evet abi burası bir FM sitesi.. Sohbet Alanlarının, Video bölümlerinin, Resimlerdeki Bizin, Türkiye ve Dünya gündeminin de bu forumda olmaması gerekiyor o halde..

@Can (WishbonE): Alt bölüm olduğu için pek dikkat çekmiyor Atatürk Bölümü. Kemal'in Askerleri diye bir çalışma hazırlamıştık. O grubun dışında mesaj atan yoktu. Çünkü göze çarpmıyordu o konu. Pek çok Atatürk ile ilgili konu diğer bölümlere açıldı. Atatürk'ün tabutunun açıldığı an gibi konular başka bölümler de gösterildi..

@ultraslanerdem: Can'a söylediklerim senin içinde geçerli.. Şu anki Atatürk Köşe'sinde bütün konular iç içe.. Resimleri, Nutuk, Mektupları v.s.. Bunlar ayrı ayrı alt bölümler olursa daha bir düzenli daha bir iyi durur. Bunun için de Atatürk Köşesi'nin Ana Başlık, Resimleri v.s şeyler de Alt başlık olmalı.. Yine de son söz adminlere kalır..

by_scout
08.Mayıs.2007, 20:00
çok güzel bir fikir bencede!!!

Memedov
08.Mayıs.2007, 20:01
Admin Abilerimiz Uygun görürse neden olmasın çok güzel bir düşünce.

Ilhan
08.Mayıs.2007, 20:10
Evet abi burası bir FM sitesi.. Sohbet Alanlarının, Video bölümlerinin, Resimlerdeki Bizin, Türkiye ve Dünya gündeminin de bu forumda olmaması gerekiyor o halde..

@Can (WishbonE): Alt bölüm olduğu için pek dikkat çekmiyor Atatürk Bölümü. Kemal'in Askerleri diye bir çalışma hazırlamıştık. O grubun dışında mesaj atan yoktu. Çünkü göze çarpmıyordu o konu. Pek çok Atatürk ile ilgili konu diğer bölümlere açıldı. Atatürk'ün tabutunun açıldığı an gibi konular başka bölümler de gösterildi..

@ultraslanerdem: Can'a söylediklerim senin içinde geçerli.. Şu anki Atatürk Köşe'sinde bütün konular iç içe.. Resimleri, Nutuk, Mektupları v.s.. Bunlar ayrı ayrı alt bölümler olursa daha bir düzenli daha bir iyi durur. Bunun için de Atatürk Köşesi'nin Ana Başlık, Resimleri v.s şeyler de Alt başlık olmalı.. Yine de son söz adminlere kalır..

Şöyle diyelim. Forumda FM ve Spor bölümleri dışındaki her yer kaldırılabilirdi, ama kalkmamasına karar verildi. Benim anlatmaya çalıştığım şey, forumda geliştirmemiz gereken asıl yerlerin FM ve Futbol bölümü olduğuna, bu konudaki fikirlerinizin daha yarayışlı olacağına kanaat getirmeniz.

tosunpasa
08.Mayıs.2007, 20:14
Şöyle diyelim. Forumda FM ve Spor bölümleri dışındaki her yer kaldırılabilirdi, ama kalkmamasına karar verildi. Benim anlatmaya çalıştığım şey, forumda geliştirmemiz gereken asıl yerlerin FM ve Futbol bölümü olduğuna, bu konudaki fikirlerinizin daha yararıyşlı olacağına kanaat getirmeniz.

İlhan abim senin anlatmak istediğini anlıyorum.. Ama o kadar konu arasında Atatürk Köşesi'nin fazlalık yapmayacağını da adım gibi biliyorum :)

ultraslanerdem
08.Mayıs.2007, 20:16
Atamıza saygımızı bu şekilde gösteremeyiz ki.Hem Atatürk'le ilgili anlatılanlar illaki bir gün bitecek.Atatürk köşesi ilk açıldığında ilgi yüksekti.Ama anlatılacak şeyler bittiği için yeni konular açılmıyor...

Sekopej
08.Mayıs.2007, 20:20
Burada bu kadar konuşulacağına o bölüme mesaj atılsaydı, orası da canlı kalırdı. Benim görüşüm; varsa paylaşılacak birşeyleriniz, buyrun paylaşın. Buraya mesaj atan herkes o paylaşıma 1 mesaj atsa orası canlı kalır, her konu 5 cevapta kalmaz...

tosunpasa
08.Mayıs.2007, 20:24
Burada bu kadar konuşulacağına o bölüme mesaj atılsaydı, orası da canlı kalırdı. Benim görüşüm; varsa paylaşılacak birşeyleriniz, buyrun paylaşın. Buraya mesaj atan herkes o paylaşıma 1 mesaj atsa orası canlı kalır, her konu 5 cevapta kalmaz...

Abi zaten ordaki üyeler belli. 3-5 kişi ayakta tutmaya çalıştı. Dediğim gibi benim düşüncem ana başlık olursa daha fazla ilgi göreceği yönündedir..

El Barto
08.Mayıs.2007, 20:25

İşte budur anlatmaya çalıştığım.

tosunpasa
08.Mayıs.2007, 20:33
Çoğunluk öyle istiyorsa öyle olsun bakalım.. Tamam, önerimi geri çekiyorum. Modlar konuyu kilitleyebilir mi?

Aşk-ı Şehir
08.Mayıs.2007, 22:31
abi ben daha nabiim dikkat etmişsinizdir oraya en çok mesaj atanlardan biriyim ben. ama buna karşılık kimse birşey atmayınca insanın şevki kırılıyo..

Nedvedmania
08.Mayıs.2007, 22:37

Katılıyorum sonuna kadar !
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Atatürk bölümü açılıcaksa din bölümüde açılmalıdır !

Sekopej
08.Mayıs.2007, 22:41
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Atatürk bölümü zaten mevcut. Din bölümünün açılmayacağı önceden tartışılıp söylenmişti. Site her neyle alakalı olursa olsun, bu ülkemizin kurucusu Büyük Atatürk ile ilgili küçük de olsa bir bölüm olmalı ve vardır da!

tosunpasa
08.Mayıs.2007, 22:43
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Atatürk Bölümü var zaten ;) Din bölümü ile Atatürk bölümü arasındaki bağlantıyı anlamadım ben.! Atatürk gibi bir öndere her zaman KAYITSIZ ŞARTSIZ bir yer ayırılmaldırı.!

Mirza
08.Mayıs.2007, 22:47
Burada da mı tartışma çıkacak yoksa ?

Nedvedmania
08.Mayıs.2007, 22:47
Yani zaten olduğunu biliyorum büyük bi bölüm olucak ise demek istedim. Bana göre Peygamber efendimizin hatta Allah'ımızın yeri Atatürkden dahada büyük. Ama bu site ile alakalı değil o yüzden onunla ilgili yer yok.

Zaradene
08.Mayıs.2007, 22:48
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ne alaka? Öyle bi söyledin ki Atatürkle din sanki zıt şeylermiş gibi... Açalım paşam sen yeter ki ünlemli konuşma :)

Nedvedmania
08.Mayıs.2007, 22:49
Burada da mı tartışma çıkacak yoksa ?
Hayır ben sakin sakin konuşuyorum ama arkadaşları bilemem.

tosunpasa
08.Mayıs.2007, 22:49
Yani zaten olduğunu biliyorum büyük bi bölüm olucak ise demek istedim. Bana göre Peygamber efendimizin hatta Allah'ımızın yeri Atatürkden dahada büyük. Ama bu site ile alakalı değil o yüzden onunla ilgili yer yok.

Bu konu da Atatürk bölümü ana bölüm olsun tartışması yapılıyor. Senin dediğin konu tartışıldı nokta koyuldu uzatmanın bir manasını göremiyorum ben.

Nedvedmania
08.Mayıs.2007, 22:51
ozaman uzatma ?

Ilhan
08.Mayıs.2007, 22:52
Gençler yeter artık yahu. Herkeste bir sinir.