Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Atatürk Köşesi ..

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Default Atatürk Köşesi ..

Öncelikle selamlar.. Bence Atatürk Köşesi alt bölüm olmaktan çıksın. Başlı başına bir bölüm oluştursun Kültür & Sanat Bölmesi altında.. Alt bölmüleri olarakta Resimleri, Eserleri, Savaşları v.s gibi şeyler olabilir.. Bu şekil de olması Atatürk Köşesi'nin daha canlı olmasını sağlaycaktır kanaatindeyim. Köşenin canlanmasıyla Atamız hakkında bilmediğimiz şeyleri de öğreniriz.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

2. Default

Evet Ata'mıza daha çok yer verilebilir böylece.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bu önerine Can'ı Gönülden katılıyorum
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Alt bölüm olup olmaması değil bence sorun olan ilginin az olması...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Alt bölüm olup olmaması değil bence sorun olan ilginin az olması...
    Belki alt bölüm değil de daha göz önünde olsa ilgi az olmaz. ya da en azından ilgi artabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bence çokta fazla birşey değişmez...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bence çokta fazla birşey değişmez...
    Bence değişir.. Neden dersen yeni konu açılıyor farz et oraya. Ancak göz önünde olmadığı için kimsenin dikkatini çekmiyor. Gir bak Atatürk Köşesi'ne kaç tane konunun yorumları 5'i'yı geçmemiş gör. Bunlar ilgisizlikten değil, göz önün de olmamasından kaynaklanıyor bence

Episode 13 Misafir

bende katılıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sitede Atatürk bölümünün olduğunu herkes biliyor. Ama yine de Atatürk pasif kalıyor. Alt bölüm olmaktan çıkınca ne değişecek? İsteyen şimdi de konu açabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Atatürk bölümüne yazılan son mesaj 22-04-2007 tarihinde.Bu da gösteriyor ki alt başlıklara çok önem verilmiyor.Sadece Atatürk bölümü değil birçok alt bölümde de böyle

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar, her şey iyi güzel de, burası FM sitesi...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Bizim bu siteye üye olmamızı,bu sitenin kurulmasını sağlayan kişi ATATÜRK.Atatürk olmasaydı ne bu site olurdu ne de biz.Atamıza saygımızı göstermeliyiz

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ben hala hiç birşeyin değişeceği kanaatinde değilim eğer yazmak istiyorsan alt bölüm olup olmaması çokta önemli değil.Sonuçta yeni bir konu açıldığında yeni mesajlarda gözüküyor ancak mesaj yazmazsan bir daha onu orada bulman güç tabiiki kaldıki tek başına bir bölüm yapsanda aynı şey.

Ve İlhan'ın da dediği gibi burası FM sitesi ama bir Atatük bölümü var isteyen oraya mesajlarını yazar konusunu açar yorumunu yapar...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    Bizim bu siteye üye olmamızı,bu sitenin kurulmasını sağlayan kişi ATATÜRK.Atatürk olmasaydı ne bu site olurdu ne de biz.Atamıza saygımızı göstermeliyiz
    Atatürk'e saygıda onun için yeni bir bölüm açmak alt bölüm olmaktan çıkarmakla olmuyor Aygün söylediğin alakasız oldu biraz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Atatürk bölümünün yeri gayet iyi.Bence gerek yok...

Bence de Atatürk kösesi alt bölüm olmaktan ciksin.Sonucta göremeyenler var o bölümü.Eger böyle bir bölüm acilirsa oraya ilgi daha da artar.Hem oraya Alican´in dedigi gibi alt bölüm olarak Savaslari,siirleri,hayati,resimleri vs.gibi bölümlerde acabiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Evet abi burası bir FM sitesi.. Sohbet Alanlarının, Video bölümlerinin, Resimlerdeki Bizin, Türkiye ve Dünya gündeminin de bu forumda olmaması gerekiyor o halde..

@Can (WishbonE)
    : Alt bölüm olduğu için pek dikkat çekmiyor Atatürk Bölümü. Kemal'in Askerleri diye bir çalışma hazırlamıştık. O grubun dışında mesaj atan yoktu. Çünkü göze çarpmıyordu o konu. Pek çok Atatürk ile ilgili konu diğer bölümlere açıldı. Atatürk'ün tabutunun açıldığı an gibi konular başka bölümler de gösterildi..

@ultraslanerdem
    : Can'a söylediklerim senin içinde geçerli.. Şu anki Atatürk Köşe'sinde bütün konular iç içe.. Resimleri, Nutuk, Mektupları v.s.. Bunlar ayrı ayrı alt bölümler olursa daha bir düzenli daha bir iyi durur. Bunun için de Atatürk Köşesi'nin Ana Başlık, Resimleri v.s şeyler de Alt başlık olmalı.. Yine de son söz adminlere kalır..

Nesil
    2006
    Yer
    ERCİYESİN ZİRVESİ

çok güzel bir fikir bencede!!!

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Admin Abilerimiz Uygun görürse neden olmasın çok güzel bir düşünce.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Evet abi burası bir FM sitesi.. Sohbet Alanlarının, Video bölümlerinin, Resimlerdeki Bizin, Türkiye ve Dünya gündeminin de bu forumda olmaması gerekiyor o halde..

@Can (WishbonE)
    : Alt bölüm olduğu için pek dikkat çekmiyor Atatürk Bölümü. Kemal'in Askerleri diye bir çalışma hazırlamıştık. O grubun dışında mesaj atan yoktu. Çünkü göze çarpmıyordu o konu. Pek çok Atatürk ile ilgili konu diğer bölümlere açıldı. Atatürk'ün tabutunun açıldığı an gibi konular başka bölümler de gösterildi..

@ultraslanerdem
    : Can'a söylediklerim senin içinde geçerli.. Şu anki Atatürk Köşe'sinde bütün konular iç içe.. Resimleri, Nutuk, Mektupları v.s.. Bunlar ayrı ayrı alt bölümler olursa daha bir düzenli daha bir iyi durur. Bunun için de Atatürk Köşesi'nin Ana Başlık, Resimleri v.s şeyler de Alt başlık olmalı.. Yine de son söz adminlere kalır..

Şöyle diyelim. Forumda FM ve Spor bölümleri dışındaki her yer kaldırılabilirdi, ama kalkmamasına karar verildi. Benim anlatmaya çalıştığım şey, forumda geliştirmemiz gereken asıl yerlerin FM ve Futbol bölümü olduğuna, bu konudaki fikirlerinizin daha yarayışlı olacağına kanaat getirmeniz.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Şöyle diyelim. Forumda FM ve Spor bölümleri dışındaki her yer kaldırılabilirdi, ama kalkmamasına karar verildi. Benim anlatmaya çalıştığım şey, forumda geliştirmemiz gereken asıl yerlerin FM ve Futbol bölümü olduğuna, bu konudaki fikirlerinizin daha yararıyşlı olacağına kanaat getirmeniz.
    İlhan abim senin anlatmak istediğini anlıyorum.. Ama o kadar konu arasında Atatürk Köşesi'nin fazlalık yapmayacağını da adım gibi biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Atamıza saygımızı bu şekilde gösteremeyiz ki.Hem Atatürk'le ilgili anlatılanlar illaki bir gün bitecek.Atatürk köşesi ilk açıldığında ilgi yüksekti.Ama anlatılacak şeyler bittiği için yeni konular açılmıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Burada bu kadar konuşulacağına o bölüme mesaj atılsaydı, orası da canlı kalırdı. Benim görüşüm; varsa paylaşılacak birşeyleriniz, buyrun paylaşın. Buraya mesaj atan herkes o paylaşıma 1 mesaj atsa orası canlı kalır, her konu 5 cevapta kalmaz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Burada bu kadar konuşulacağına o bölüme mesaj atılsaydı, orası da canlı kalırdı. Benim görüşüm; varsa paylaşılacak birşeyleriniz, buyrun paylaşın. Buraya mesaj atan herkes o paylaşıma 1 mesaj atsa orası canlı kalır, her konu 5 cevapta kalmaz...
    Abi zaten ordaki üyeler belli. 3-5 kişi ayakta tutmaya çalıştı. Dediğim gibi benim düşüncem ana başlık olursa daha fazla ilgi göreceği yönündedir..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İşte budur anlatmaya çalıştığım.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Çoğunluk öyle istiyorsa öyle olsun bakalım.. Tamam, önerimi geri çekiyorum. Modlar konuyu kilitleyebilir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

abi ben daha nabiim dikkat etmişsinizdir oraya en çok mesaj atanlardan biriyim ben. ama buna karşılık kimse birşey atmayınca insanın şevki kırılıyo..
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Katılıyorum sonuna kadar !
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve Atatürk bölümü açılıcaksa din bölümüde açılmalıdır !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Atatürk bölümü zaten mevcut. Din bölümünün açılmayacağı önceden tartışılıp söylenmişti. Site her neyle alakalı olursa olsun, bu ülkemizin kurucusu Büyük Atatürk ile ilgili küçük de olsa bir bölüm olmalı ve vardır da!
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Atatürk Bölümü var zaten Din bölümü ile Atatürk bölümü arasındaki bağlantıyı anlamadım ben.! Atatürk gibi bir öndere her zaman KAYITSIZ ŞARTSIZ bir yer ayırılmaldırı.!

Burada da mı tartışma çıkacak yoksa ?

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri