View Full Version : 33.Hafta Trabzonspor-Bursaspor
CeNTeR_TR
14.Mayıs.2007, 16:51
Haftanın önemli maçlarından biri daha.
Zaten son haftalarda önemsiz maç olmaz.Aslında olur ama şuan bizim ligimizde böyle bir durum yok(Allaha şükür)
Trabzon bence dün akşam sezonun en iyi topunu oynadı ki karşısında Moralli,Beşiktaşı yenmiş bir takım vardı.Ama buna rağmen maça asıldılar ve iyi bir oyun izlettiler.
Tabi bunda kendilerini Uefa kupasına kalacak takımı belirlemelerininde büyük önemi vardı.
Şimdi durumu buraya kadar getirdikten sonra 4.lüğü vermezler diyorum ama futbol ne zaman ne olacağı belli olmuyor.
Bordo61Mavi
14.Mayıs.2007, 16:56
Zor bi karsilasma, artik Bursaspor un ligde kaldigini diyebiliriz ve cok rahatlar, Trabzon ise Fenerbahce karsisindaki etkili oyunu ile bu maca daha iyi formda girecekler.
Trabzonspor suan TSL nin 2'ci yarisinda en fazla puan toplayan takimi ve degisimi zaten herkes goruyo. Ligin ilk yarisi bittigi zaman nerdeydik simdi nerdeyiz. Bu mac onemli, egerki UEFA umudumuzu surdurmek istiyorsak kalan son 2 macta 6 puani almamiz gerek.
Trabzonspor taraftar destegi ile bu maci alacaktir.
Memedov
14.Mayıs.2007, 16:57
Trabzon kazanır yada berabere biter.
GeNç KaRTaL
14.Mayıs.2007, 17:00
Trabzon'un kazanacağını düşünüyorum...
Fıratcan Alçınkaya
14.Mayıs.2007, 17:10
Trabzonspor kazanır...
RaSenGan
14.Mayıs.2007, 17:42
Bursa Beşiktaş galibiyeti moraliyle 3 puan alır. ;;)
eXcitinG
14.Mayıs.2007, 17:49
Trabzon aLır.Bursa sadece Beşiktaş`a yapabiLirdi bunu.Başka takımLar karşısında şansı yok.
CeNTeR_TR
14.Mayıs.2007, 17:57
Trabzon aLır.Bursa sadece Beşiktaş`a yapabiLirdi bunu.Başka takımLar karşısında şansı yok.
Nedenkine ? Bursa istediği zaman neler yapabileceğini gösterdi.
Kesin konuşmamak lazım ;;)
gezenti
14.Mayıs.2007, 18:13
Ya Bursa'da yaşayıp senin kadar Bursa düşmanı birisini görmedim.Sen bjk karşısında da Bursaya şans vermiyordun ama yanıldın.Merak etme bütün dev kluplerin gelmek istemediği Bursaya bjk geldi yenildi gitti sezon başı galatasaray geldi yenildi gitti ilk yarın ts geldi yenildi gitti şimdi de biz oraya gidicez ve yenicez.
Bir daha Bursasporu küçümseme çünkü bu kimsenin harcı değil.Sadece yenilir ts ye de ama diğer takımlara karşı şansı yok diyemezsin...
GsDoruk
14.Mayıs.2007, 18:27
Beraberlik - TS
Fıratcan Alçınkaya
14.Mayıs.2007, 18:28
Fener de geldi 4attı gitti... Keşke Feneri de yenebilseydi... Bu ligin en yaşlısı biziz... Bursa gider biz kalırız... BJK nin Bursa ile kıyaslanması ztn başta yanlış... Aldığımız kupaları başarıları herkes biliyor... 3-0 yendi diye Bursa Aman Allah ım sanki Dünya Kupasını kazandılar...
Emurafu
14.Mayıs.2007, 18:30
İki takımda bence bu hafta costu 3 ihtimalli bir mac
Sheriff
14.Mayıs.2007, 19:02
Anket açtım..
LaigLeNoiR
14.Mayıs.2007, 19:21
Trabzon fark atar...
RaSenGan
14.Mayıs.2007, 19:30
Biz neden oy kullanamıyoruz ? :)
Her konuya bu mesajı yazdım :)
Memedov
14.Mayıs.2007, 19:33
Ben oy kullanabiliyorum :)
Bordo61Mavi
14.Mayıs.2007, 19:47
nerden veriyoz oy
RaSenGan
14.Mayıs.2007, 19:58
ben kullanamıyorum :( :D
Nedvedmania
14.Mayıs.2007, 20:10
sitenin yeni sorunu bu heralde anketlere oy veremiyo normal üyeler
Sheriff
14.Mayıs.2007, 20:34
Amma sorun yaptınız ya bilseydim hiç açmazdım..
Üyelerin ankete oy kullanma yetkisi kapalı görünüyor. Volkan Baros gelince halledecektir sakin olun..
El Comandante
14.Mayıs.2007, 21:51
Bursaspor son macta Bjk´yi bozguna ugratti ve moralleri yerinde.Ama tsnin de son maclarda iyi bir performansi var.Zevkli bir mac olur ve berabere biter.Tahmini skor:2-2
gezenti
14.Mayıs.2007, 22:25
Fener de geldi 4attı gitti... Keşke Feneri de yenebilseydi... Bu ligin en yaşlısı biziz... Bursa gider biz kalırız... BJK nin Bursa ile kıyaslanması ztn başta yanlış... Aldığımız kupaları başarıları herkes biliyor... 3-0 yendi diye Bursa Aman Allah ım sanki Dünya Kupasını kazandılar...
Biz hiç değilse deplasmanda feneri yendik (hatırlatayım süper lig şampiyonu).Kendi sahamızda da ilk yarı çok güzel oynadık ama üzerimizde bir şanssızlık vardı.Neyse mazaret uydurmaya gerek yok.Adamlar geldiler ve yendiler.Ama olsun istediğimizi aldık.Bu haftaki ts-bs maçında da bursaspora başarılar diliyorum.İnşallah karadenizden eli boş dönmiyeceğiz...
ewrim_FB
14.Mayıs.2007, 22:45
Berabere biter gibime geliyor...
mustafa35
14.Mayıs.2007, 22:51
Biz neden oy kullanamıyoruz ? :)
Her konuya bu mesajı yazdım :)
Bende de aynı Aygün.
Maç berabere biter.
Varonil
16.Mayıs.2007, 20:22
Trabzonspor savunmasız kaldı
Bursaspor maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkmaya hazırlanan Trabzonspor' da savunma adeta çöktü. Bordo - mavili takımda 5 savunma oyuncusu sezonu kapatırken, sadece 2 savunma oyuncusu sağlam. Öte yandan yeni sezona iddialı girmeye hazırlanan Trabzonspor' da Başkan Nuri Albayrak, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Teknik Direktör Ziya Doğan, Bursaspor maçı öncesi üçlü zirve yaparak transferi masaya yatıracak
TRANSFER ZİRVESİ TOPLANIYOR
Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, UEFA şansını son ana kadar zorlayacaklarını belirterek, "Fenerbahçe maçında alınan sonucu artık unutmamız gerekiyor. Zevkli bir mücadele oldu, kazanabilirdik ancak berabere kaldık. Ligde şu anda dördüncü sıradayız. UEFA şansımız devam ediyor. Ve biz bu şansı sonuna kadar zorlayacağız. Şansımızı daha da artırmak için kalan Bursaspor ve Ankaraspor maçlarını kazanıp, Galatasaray ve Beşiktaş' ın alacağı sonuçları beklemeye başlayacağız" dedi.
Sayitoğlu, tranfser çalışmalarına Bursaspor maçı öncesi başlamayı planladıklarını belirterek, "Başkan Nuri Albayrak, Bursaspor maçı öncesi Trabzon' a gelecek. Üçlü bir zirve yapmayı planlıyoruz. Oturup gelecek sezonla ilgili transfer listesi hakkında çalışmaları hakkında konuşacağız ve en kısa zamanda kesin sonuçlara ulaşmaya çalışacağız" dedi.
SAVUNMADA 2 SAĞLAM KALDI
Trabzonspor' da özellikle ikinci yarıda yaşanan sakatlıklar nedeniyle savunma adeta çöktü. Fenerbahçe maçında sakatlanan ve sezonu kapattığı açıklanan Erdinç' le birlikte bu sezon sakatlık nedeniyle sezonu kapatan savunma oyuncusu sayısı 5' e yükseldi. Bordo - mavili takımın savunmasında sadece Çağdaş ve Celaleddin sağlam kalmayı başardı.
Savunma oyuncuları Musa, Risp, Ufukhan, Stepanov ve kaleci Jefferson daha önce geçirdikleri sakatlıklar nedeniyle sezonu kapatmışlardı. Bu sezon sakatlıklar nedeniyle savunmada büyük sıkıntılar yaşayan Trabzonspor' da Teknik Direktör Ziya Doğan, önce Ferhat' ı orta sahadan savunmanın sağına çekti, şimdi de kalan iki maç öncesi Hüseyin' i stopere çekmeye hazırlanıyor. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın Bursaspor maçında savunmayı Ferhat, Hüseyin, Çağdaş ve Celaleddin dörtlüsünden oluşturması bekleniyor. Hüseyin daha önce sakatlıklar nedeniyle stoperde oynamış ve sergilediği performans ile göz doldurmuştu.
YATTARA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYOR
Bu sezon yaşadığı uzun sakatlığın ardından toparlanmaya başlayan Trabzonspor' un Gineli yıldız ismi İbrahim Yattara takımdan ayrılmayı düşünmüyor. Bu sezon iyileşmesine rağmen zaman zaman yedek kulübesinde oturan Yattara, kendinden beklenen çıkışı gerçekleştiremedi.
Fenerbahçe maçında bir gol atmasına rağmen sahada etkili olamayan Yattara, Trabzonspor' da mutlu olduğunu ifade ederek, "Bu sezon sakatlıklar nedeniyle istediğim verimi veremedim, ancak taraftarlar beni hala seviyor. Benim de burada bir sorunum yok. Trabzonspor' da mutluyum" diye konuştu.
16.05.2007
Kaynak : DHA
deniz.91
16.Mayıs.2007, 20:26
bursa en az bir puan alır
RoNNiE91
16.Mayıs.2007, 22:26
Trabzon alır veya berabere biter.
nekop
16.Mayıs.2007, 23:09
Kazanırız...
Mirza
17.Mayıs.2007, 12:43
Fenerin bu maç ile alakası ne onu anlamadım. Konuyu saptırmayın. Lütfen
Varonil
20.Mayıs.2007, 14:49
Avni Aker'de son kez...
Turkcell Süper Lig'in 33. hafta mücadelesinde Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Bursaspor'u konuk ediyor. Saat 19.00'da başlayacak maçı Özgüç Türkalp yönetecek.
Trabzon'da kadro sıkıntısı
Bursaspor maçına sakatlıklar nedeniyle 16 kişilik kadro ile çıkmaya hazırlanan Trabzonspor'da kaleyi Tolga koruyacak. Trabzonspor'da Risp, Musa, Jefferson, Stepanov, Ufukhan ve Erdinç sakatlıklarından ötürü Bursaspor maçında forma giyemeyecek. Musampa ise kadro dışı. Sağ kanatta Ferhat forma giyecek. Stoperde sakatlıklar nedeniyle kaptan Hüseyin ve Çağdaş görev yapacak. Sol kanat Celaleddin'in. Orta sahaya Hüseyin'in yokluğunda Hasan'ı çekecek olan Doğan, sağ kanatta Gökdeniz, göbekte Ayman ve solda Yattara'ya şans verecek. İleride ise Ceyhun, Umut ikilisinin oynaması bekleniyor. Doğan'ın her fırsatta şans vermeye çalıştığı Ömer Rıza'yı ise Ceyhun'un yerinde sahaya sürebileceği belirtildi. Teknik Direktör Ziya Dogan'ın kalan iki maçta bu sezon fazla forma şansı bulamayan futbolculara şans vermesi bekleniyor.
Bursaspor'da hedef 4 puan
Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, kalan son iki maçtan en az 4 puan alarak, ligi 46 puanla bitirmek istediklerini söyledi.
İpekoğlu, Bursaspor için hedef açısından ligin bittiğini ifade ederek, ''Bir çok Anadolu takımında ligde kalma garantilendikten sonra futbolcularda 'ligi bitirdik' havası oluyor. Bununla ilgili bir sıkıntı yaşıyoruz, ancak maç yaklaştıkça oyuncularımızın maçın havasına gireceklerini düşünüyorum. Son iki maçtan en az 4 puan çıkartarak, ligi 46 puanla bitirmek istiyoruz'' diye konuştu.
Bursaspor'un olağanüstü kongresinin 21 Mayıs'ta yapılacağının hatırlatılması üzerine İpekoğlu, ''Kongre süreci bizi ilgilendirmiyor. Biz işimizi yapacağız. Sezon sonuna kadar mukavelem devam ediyor. Kimin başkan olacağı da bizi ilgilendirmiyor. Lig sonrasında seçilecek olan yönetim bizimle görüşmek isterse oturur konuşuruz'' yorumunu yaptı.
Trabzonspor:
Tolga
Ferhat
Hüseyin
Çağdaş
Celaleddin
Gökdeniz
Hasan
Ayman
Yattara
Ceyhun (Ömer Rıza)
Umut
Bursaspor:
Bursaspor
Ömer Çatkıç
Hasan
İsmail
Egemen
Volkan
Sumulikoski
Cumhur
Frasineanu
De Souza
Veli
Sinan
STAT: Hüseyin Avni Aker
SAAT: 19.00
HAKEM: ÖZGÜÇ TÜRKALP
YAYIN: YOK
60. RANDEVU!
Trabzonspor ile Bursaspor, bugün Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maç ile birlikte ligde 60. kez karşı karşıya gelecekler.
Bugüne kadar 2 takım arasında yapılan 59 maçta, bordo-mavili takımın galibiyetlerde 31-7 üstünlüğü bulunuyor. 21 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.
Trabzonspor, 84 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 37 gol gördü.
BURSASPOR, TRABZON'DA KAZANAMIYOR
Bursaspor, tarihinde Trabzonspor deplasmanında galibiyet elde etme başarısı gösteremedi.
2 takım arasında Trabzon'da yapılan 29 maçta bordo-mavili takım, 18 galibiyet ve 11 beraberlik elde etti.
Bordo-mavililerin sahasında attığı 47 gole Bursaspor 10 gol ile karşılık verebildi.
TRABZON'DAKİ SON 7 MAÇ
Trabzonspor, sahasında son 7 maçta sahadan galibiyetle ayrıldı.
En son 1995-96 sezonunda sahasında Bursaspor ile golsüz berabere kalan bordo-mavililer, o sezondan sonra yaptığı 7 maçta rakibine puan vermedi.
EN FARKLI GALİBİYET TRABZONSPOR'UN
2 takım arasında en farklı galibiyeti alan taraf da Trabzonspor, oldu.
Bordo-mavili takım, 1988-89 sezonunda Bursaspor'u 6-0 yenme başarısı göstermişti.
Ligin ilk yarısında Bursa'da yapılan maçı ise Bursaspor 2-1 kazanmıştı.
20.05.2007
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
Cyzio
20.Mayıs.2007, 15:36
Bu maçta farka gidecez.Akşam hesap görülecek...
Bordo61Mavi
20.Mayıs.2007, 16:47
Fark olmasa bile alacaz, rahat oynicaz.
Cyzio
20.Mayıs.2007, 20:40
Dk 37 2-0 öndeyiz Goller Çağdaş ve Umut'an geldi Umut 15 etti.'Trabzonspor Kümeye' değilmi bursa taraftarları
RoNNiE91
20.Mayıs.2007, 21:30
2-1 olmuş.Buna rağmen Trabzon rahat olmaz öndeyiz diye.Heralde maç 2-1 veya 3-1 biter kanımca.
nekop
20.Mayıs.2007, 21:30
Ahh şu bursa kümeye düşse başka bişey istemem...
uAburak89
20.Mayıs.2007, 21:35
Ahh şu bursa kümeye düşse başka bişey istemem...
+1905 ..
nekop
20.Mayıs.2007, 21:37
HooOppSs orda dur bakalım.:zuhaha
Valla duramam elimde olsa amatör lige kadar yollarım :)
deniz.91
20.Mayıs.2007, 22:36
trabzonu tebrik ederim
RoNNiE91
20.Mayıs.2007, 22:46
2-1 olmuş.Buna rağmen Trabzon rahat olmaz öndeyiz diye.Heralde maç 2-1 veya 3-1 biter kanımca.
Demiştim :mrgreen:
Bordo61Mavi
21.Mayıs.2007, 04:26
Mustafa guzel gol atti, Trabzon ofansif de oynadi, Ziya hoca biseyler yapmaya basladi
Varonil
21.Mayıs.2007, 09:20
Seneye İntertoto Kupasında başarılar Trabzonspor ;;);;)
eXcitinG
21.Mayıs.2007, 10:40
Dediğim gibi oldu ve Trabzon rahat kazandı.Bursa`nın ne yazık ki sadece beşiktaş`a geçiyor nazı :)
World Hollow o1
21.Mayıs.2007, 11:17
Ya Bursa'da yaşayıp senin kadar Bursa düşmanı birisini görmedim.
Ben...=t
Trabzonu tebrik ederim..
Varonil
21.Mayıs.2007, 11:36
Trabzonspor Inter Toto'da
21.05.2007 - 10:06:21 |
Kaynak: LigTV
Trabzonspor Inter Toto'da. Bursaspor'u kendi sahasında 3-1 yenmeyi başaran Trabzonspor ligin bitimine 1 hafta kala 4.sıraya oturdu ve Inter Toto'ya gitmeye hak kazandı.
Kayserispor'un Denizli'de mağlup olmasıyla 4.sırayı garantileyen Trabzonspor Inter Toto'dan UEFA Kupası'na gitmeyi kovalayacak. Yönetim bazında da sıkıntılı günler yaşayan ve bu sezon beklenilen performansı sergileyemeyen Trabzonspor Avrupa Kupaları'na katılmayaı başararak biraz olsun taraftarını sevindirmeyi başardı. Trabzonspor'u Avrupa'ya taşıyan goller Çağdaş, Umut ve Mustafa Keçeli'den gelirken Bursaspor'un tek golü Sinan Kaloğlu'ndan geldi.
TRABZONSPOR:3 BURSASPOR: 1
STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEMLER: Özgüç Türkalp, Mustafa Sönmez, Hüseyin Fidan
TRABZONSPOR: Tolga, Ferhat, Çağdaş, Celaleddin, Hüseyin, Gökdeniz (Ersen Martin dk. 86), Hasan, Ayman, Ceyhun (Ömer Rıza dk. 69), Yattara (Mustafa Keçeli dk. 84), Umut
YEDEKLER: Ahmet Şahin, Cem Demir
TEKNİK DİREKTÖR: Ziya Doğan
BURSASPOR: Ömer, İsmail, Cumhur (Burak dk. 76), Veli, Frasineanu, Sinan Kaloğlu, Egemen, De Souza (Zafer dk. 46), Sumulikoski, Hasan Yiğit, Volkan Bekiroğlu
YEDEKLER: Yavuz, Orhan, Pancu, Eser, İbrahim
TEKNİK DİREKTÖR: Engin İpekoğlu
GOLLER: Çağdaş (dk. 4), Umut (dk. 30), Sinan Kaloğlu (dk. 48), Mustafa Keçeli (dk. 90)
SARI KARTLAR: Çağdaş, Ceyhun (Trabzonspor), Frasineanu, Egemen (Bursaspor)
İLK YARIDAN DAKİKALAR
GOL: 4. dakikada Ceyhun'un sağdan kullandığı köşe vuruşunda, ceza sahası içinde iyi yükselen Çağdaş'ın kafa vuruşunda top ağlara gitti. 1-0
GOL: 30. dakikada Ceyhun'dan aldığı topla ceza sahasına giren Umut, kalecinin solundan yerden düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 2-0
41. dakikada gelişen Bursaspor atağında De Souza'nın kullandığı köşe vuruşunda kaleci Tolga boşa çıktı. Ancak Yeşil-beyazlı oyuncular bu fırsatı değerlendiremedi.
İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
48. dakikada Sinan Kaloğlu orta sahadan aldığı topla Bordo-mavili savunma oyuncularını çalımlarla geçti. Sinan'ın ceza sahasına girer girmez sağ çaprazdan sert vuruşunda top kaleci Tolga'nın sağından ağlarla buluştu. 2-1
69. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Gökdeniz, pasını cezasahası içindeki Umut'a aktardı. Umut'un vuruşunda top kaleci ve defans oyuncularından dönerken, dönen topa Ceyhun vurmakta geç kalınca Bursaspor defansı tehlikeyi uzaklaştırdı.
90. dakikada Ömer Rıza'nın pasında Mustafa Keçeli, cezasahası dışı sol çaprazından şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 3-1
MAÇTAN NOTLAR
-Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, bu sabah Trabzon'a gelmesine karşın maçta tribündeki yerini almadı. Maç boyunca bir grup taraftar Albayrak'ı istifaya davet etti.
-Trabzonspor'da Ceyhun gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşerek son hafta Ankaraspor maçında takımdaki yerini alamayacak.
-Maçın ardından Bursasporlu taraftarlar bulundukları tribünden çıkarken 2 takım taraftarları arasında kısa süreli bir arbede yaşandı. Arbede sonucunda bazı taraftarlar ile bir polis memuru hafif şekilde yaralandı.
nekop
21.Mayıs.2007, 20:18
Bu Tolga'dan kaleci olmaz Allah bir boy vermiş gerisini koy vermiş...
Bordo61Mavi
21.Mayıs.2007, 20:23
Bu Tolga'dan kaleci olmaz Allah bir boy vermiş gerisini koy vermiş...
Daha kendini gelistirmesi gerek, Hasagic gibi bi kaleci lazim bize