Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

9 52.94%
  • Bursaspor

5 29.41%
  • Berabere

3 17.65%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: 33.Hafta Trabzonspor-Bursaspor

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Default 33.Hafta Trabzonspor-Bursaspor

Haftanın önemli maçlarından biri daha.

Zaten son haftalarda önemsiz maç olmaz.Aslında olur ama şuan bizim ligimizde böyle bir durum yok(Allaha şükür)

Trabzon bence dün akşam sezonun en iyi topunu oynadı ki karşısında Moralli,Beşiktaşı yenmiş bir takım vardı.Ama buna rağmen maça asıldılar ve iyi bir oyun izlettiler.

Tabi bunda kendilerini Uefa kupasına kalacak takımı belirlemelerininde büyük önemi vardı.

Şimdi durumu buraya kadar getirdikten sonra 4.lüğü vermezler diyorum ama futbol ne zaman ne olacağı belli olmuyor.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Zor bi karsilasma, artik Bursaspor un ligde kaldigini diyebiliriz ve cok rahatlar, Trabzon ise Fenerbahce karsisindaki etkili oyunu ile bu maca daha iyi formda girecekler.

Trabzonspor suan TSL nin 2'ci yarisinda en fazla puan toplayan takimi ve degisimi zaten herkes goruyo. Ligin ilk yarisi bittigi zaman nerdeydik simdi nerdeyiz. Bu mac onemli, egerki UEFA umudumuzu surdurmek istiyorsak kalan son 2 macta 6 puani almamiz gerek.

Trabzonspor taraftar destegi ile bu maci alacaktir.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Trabzon kazanır yada berabere biter.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Trabzon'un kazanacağını düşünüyorum...
    So what?
    Saike

Trabzonspor kazanır...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bursa Beşiktaş galibiyeti moraliyle 3 puan alır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Trabzon aLır.Bursa sadece Beşiktaş`a yapabiLirdi bunu.Başka takımLar karşısında şansı yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Trabzon aLır.Bursa sadece Beşiktaş`a yapabiLirdi bunu.Başka takımLar karşısında şansı yok.
    Nedenkine ? Bursa istediği zaman neler yapabileceğini gösterdi.

Kesin konuşmamak lazım
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ya Bursa'da yaşayıp senin kadar Bursa düşmanı birisini görmedim.Sen bjk karşısında da Bursaya şans vermiyordun ama yanıldın.Merak etme bütün dev kluplerin gelmek istemediği Bursaya bjk geldi yenildi gitti sezon başı galatasaray geldi yenildi gitti ilk yarın ts geldi yenildi gitti şimdi de biz oraya gidicez ve yenicez.
    Bir daha Bursasporu küçümseme çünkü bu kimsenin harcı değil.Sadece yenilir ts ye de ama diğer takımlara karşı şansı yok diyemezsin...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Beraberlik - TS

Fener de geldi 4attı gitti... Keşke Feneri de yenebilseydi... Bu ligin en yaşlısı biziz... Bursa gider biz kalırız... BJK nin Bursa ile kıyaslanması ztn başta yanlış... Aldığımız kupaları başarıları herkes biliyor... 3-0 yendi diye Bursa Aman Allah ım sanki Dünya Kupasını kazandılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İki takımda bence bu hafta costu 3 ihtimalli bir mac

Sheriff Misafir

Anket açtım..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Trabzon fark atar...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Biz neden oy kullanamıyoruz ?

Her konuya bu mesajı yazdım

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ben oy kullanabiliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

nerden veriyoz oy

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

ben kullanamıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

sitenin yeni sorunu bu heralde anketlere oy veremiyo normal üyeler
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sheriff Misafir

Amma sorun yaptınız ya bilseydim hiç açmazdım..
    Üyelerin ankete oy kullanma yetkisi kapalı görünüyor. Volkan Baros gelince halledecektir sakin olun..

Bursaspor son macta Bjk´yi bozguna ugratti ve moralleri yerinde.Ama tsnin de son maclarda iyi bir performansi var.Zevkli bir mac olur ve berabere biter.Tahmini skor:2-2

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Fener de geldi 4attı gitti... Keşke Feneri de yenebilseydi... Bu ligin en yaşlısı biziz... Bursa gider biz kalırız... BJK nin Bursa ile kıyaslanması ztn başta yanlış... Aldığımız kupaları başarıları herkes biliyor... 3-0 yendi diye Bursa Aman Allah ım sanki Dünya Kupasını kazandılar...
    Biz hiç değilse deplasmanda feneri yendik (hatırlatayım süper lig şampiyonu).Kendi sahamızda da ilk yarı çok güzel oynadık ama üzerimizde bir şanssızlık vardı.Neyse mazaret uydurmaya gerek yok.Adamlar geldiler ve yendiler.Ama olsun istediğimizi aldık.Bu haftaki ts-bs maçında da bursaspora başarılar diliyorum.İnşallah karadenizden eli boş dönmiyeceğiz...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Berabere biter gibime geliyor...

24. Default

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Biz neden oy kullanamıyoruz ?

Her konuya bu mesajı yazdım
    Bende de aynı Aygün.

Maç berabere biter.

Trabzonspor savunmasız kaldı
    Bursaspor maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkmaya hazırlanan Trabzonspor' da savunma adeta çöktü. Bordo - mavili takımda 5 savunma oyuncusu sezonu kapatırken, sadece 2 savunma oyuncusu sağlam. Öte yandan yeni sezona iddialı girmeye hazırlanan Trabzonspor' da Başkan Nuri Albayrak, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Teknik Direktör Ziya Doğan, Bursaspor maçı öncesi üçlü zirve yaparak transferi masaya yatıracak

TRANSFER ZİRVESİ TOPLANIYOR

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, UEFA şansını son ana kadar zorlayacaklarını belirterek, "Fenerbahçe maçında alınan sonucu artık unutmamız gerekiyor. Zevkli bir mücadele oldu, kazanabilirdik ancak berabere kaldık. Ligde şu anda dördüncü sıradayız. UEFA şansımız devam ediyor. Ve biz bu şansı sonuna kadar zorlayacağız. Şansımızı daha da artırmak için kalan Bursaspor ve Ankaraspor maçlarını kazanıp, Galatasaray ve Beşiktaş' ın alacağı sonuçları beklemeye başlayacağız" dedi.

Sayitoğlu, tranfser çalışmalarına Bursaspor maçı öncesi başlamayı planladıklarını belirterek, "Başkan Nuri Albayrak, Bursaspor maçı öncesi Trabzon' a gelecek. Üçlü bir zirve yapmayı planlıyoruz. Oturup gelecek sezonla ilgili transfer listesi hakkında çalışmaları hakkında konuşacağız ve en kısa zamanda kesin sonuçlara ulaşmaya çalışacağız" dedi.

SAVUNMADA 2 SAĞLAM KALDI

Trabzonspor' da özellikle ikinci yarıda yaşanan sakatlıklar nedeniyle savunma adeta çöktü. Fenerbahçe maçında sakatlanan ve sezonu kapattığı açıklanan Erdinç' le birlikte bu sezon sakatlık nedeniyle sezonu kapatan savunma oyuncusu sayısı 5' e yükseldi. Bordo - mavili takımın savunmasında sadece Çağdaş ve Celaleddin sağlam kalmayı başardı.

Savunma oyuncuları Musa, Risp, Ufukhan, Stepanov ve kaleci Jefferson daha önce geçirdikleri sakatlıklar nedeniyle sezonu kapatmışlardı. Bu sezon sakatlıklar nedeniyle savunmada büyük sıkıntılar yaşayan Trabzonspor' da Teknik Direktör Ziya Doğan, önce Ferhat' ı orta sahadan savunmanın sağına çekti, şimdi de kalan iki maç öncesi Hüseyin' i stopere çekmeye hazırlanıyor. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın Bursaspor maçında savunmayı Ferhat, Hüseyin, Çağdaş ve Celaleddin dörtlüsünden oluşturması bekleniyor. Hüseyin daha önce sakatlıklar nedeniyle stoperde oynamış ve sergilediği performans ile göz doldurmuştu.

YATTARA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYOR

Bu sezon yaşadığı uzun sakatlığın ardından toparlanmaya başlayan Trabzonspor' un Gineli yıldız ismi İbrahim Yattara takımdan ayrılmayı düşünmüyor. Bu sezon iyileşmesine rağmen zaman zaman yedek kulübesinde oturan Yattara, kendinden beklenen çıkışı gerçekleştiremedi.

Fenerbahçe maçında bir gol atmasına rağmen sahada etkili olamayan Yattara, Trabzonspor' da mutlu olduğunu ifade ederek, "Bu sezon sakatlıklar nedeniyle istediğim verimi veremedim, ancak taraftarlar beni hala seviyor. Benim de burada bir sorunum yok. Trabzonspor' da mutluyum" diye konuştu.
    16.05.2007

Kaynak : DHA

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bursa en az bir puan alır

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Trabzon alır veya berabere biter.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Kazanırız...

Fenerin bu maç ile alakası ne onu anlamadım. Konuyu saptırmayın. Lütfen

Avni Aker'de son kez...
    Turkcell Süper Lig'in 33. hafta mücadelesinde Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Bursaspor'u konuk ediyor. Saat 19.00'da başlayacak maçı Özgüç Türkalp yönetecek.

Trabzon'da kadro sıkıntısı

Bursaspor maçına sakatlıklar nedeniyle 16 kişilik kadro ile çıkmaya hazırlanan Trabzonspor'da kaleyi Tolga koruyacak. Trabzonspor'da Risp, Musa, Jefferson, Stepanov, Ufukhan ve Erdinç sakatlıklarından ötürü Bursaspor maçında forma giyemeyecek. Musampa ise kadro dışı. Sağ kanatta Ferhat forma giyecek. Stoperde sakatlıklar nedeniyle kaptan Hüseyin ve Çağdaş görev yapacak. Sol kanat Celaleddin'in. Orta sahaya Hüseyin'in yokluğunda Hasan'ı çekecek olan Doğan, sağ kanatta Gökdeniz, göbekte Ayman ve solda Yattara'ya şans verecek. İleride ise Ceyhun, Umut ikilisinin oynaması bekleniyor. Doğan'ın her fırsatta şans vermeye çalıştığı Ömer Rıza'yı ise Ceyhun'un yerinde sahaya sürebileceği belirtildi. Teknik Direktör Ziya Dogan'ın kalan iki maçta bu sezon fazla forma şansı bulamayan futbolculara şans vermesi bekleniyor.

Bursaspor'da hedef 4 puan

Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, kalan son iki maçtan en az 4 puan alarak, ligi 46 puanla bitirmek istediklerini söyledi.

İpekoğlu, Bursaspor için hedef açısından ligin bittiğini ifade ederek, ''Bir çok Anadolu takımında ligde kalma garantilendikten sonra futbolcularda 'ligi bitirdik' havası oluyor. Bununla ilgili bir sıkıntı yaşıyoruz, ancak maç yaklaştıkça oyuncularımızın maçın havasına gireceklerini düşünüyorum. Son iki maçtan en az 4 puan çıkartarak, ligi 46 puanla bitirmek istiyoruz'' diye konuştu.

Bursaspor'un olağanüstü kongresinin 21 Mayıs'ta yapılacağının hatırlatılması üzerine İpekoğlu, ''Kongre süreci bizi ilgilendirmiyor. Biz işimizi yapacağız. Sezon sonuna kadar mukavelem devam ediyor. Kimin başkan olacağı da bizi ilgilendirmiyor. Lig sonrasında seçilecek olan yönetim bizimle görüşmek isterse oturur konuşuruz'' yorumunu yaptı.

Trabzonspor:

Tolga
    Ferhat
    Hüseyin
    Çağdaş
    Celaleddin
    Gökdeniz
    Hasan
    Ayman
    Yattara
    Ceyhun (Ömer Rıza)
    Umut

Bursaspor:

Bursaspor
    Ömer Çatkıç
    Hasan
    İsmail
    Egemen
    Volkan
    Sumulikoski
    Cumhur
    Frasineanu
    De Souza
    Veli
    Sinan

STAT: Hüseyin Avni Aker
    SAAT: 19.00
    HAKEM: ÖZGÜÇ TÜRKALP
    YAYIN: YOK

60. RANDEVU!

Trabzonspor ile Bursaspor, bugün Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maç ile birlikte ligde 60. kez karşı karşıya gelecekler.

Bugüne kadar 2 takım arasında yapılan 59 maçta, bordo-mavili takımın galibiyetlerde 31-7 üstünlüğü bulunuyor. 21 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor, 84 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 37 gol gördü.

BURSASPOR, TRABZON'DA KAZANAMIYOR

Bursaspor, tarihinde Trabzonspor deplasmanında galibiyet elde etme başarısı gösteremedi.

2 takım arasında Trabzon'da yapılan 29 maçta bordo-mavili takım, 18 galibiyet ve 11 beraberlik elde etti.

Bordo-mavililerin sahasında attığı 47 gole Bursaspor 10 gol ile karşılık verebildi.

TRABZON'DAKİ SON 7 MAÇ

Trabzonspor, sahasında son 7 maçta sahadan galibiyetle ayrıldı.

En son 1995-96 sezonunda sahasında Bursaspor ile golsüz berabere kalan bordo-mavililer, o sezondan sonra yaptığı 7 maçta rakibine puan vermedi.

EN FARKLI GALİBİYET TRABZONSPOR'UN

2 takım arasında en farklı galibiyeti alan taraf da Trabzonspor, oldu.

Bordo-mavili takım, 1988-89 sezonunda Bursaspor'u 6-0 yenme başarısı göstermişti.
    Ligin ilk yarısında Bursa'da yapılan maçı ise Bursaspor 2-1 kazanmıştı.
    20.05.2007

Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri