Log in

View Full Version : Forum Kuralları

RaSenGan
17.Mayıs.2007, 22:34
Merhabalar,sizlere aylardır dikkatimi çeken bir şeyi sunmak istedim.Bazı arkadaşlar özellikle Resimlerimiz bölümü olmak üzere birçok bölümde ''Paylaşım için sağol'' cümlesini çok fazla kullanıyor.Forum kurallarında ise sadece smiley kullanmak ve teşekkür etmek yasaktır yazıyor.Galiba birçok arkadaşlar bu kuralları okumamamış veya okuyupta unutmuş.Biraz daha özen gösterirsek sevinirim.

Saygılar..

tosunpasa
17.Mayıs.2007, 22:57
Resim bölümüne başka ne yazılabilir Aygün? Sık kullanılan cümle; "Yakışıklı/karizmatik/kötü(değişiyor) çıkmışsın. Paylaştığın için sağol" şeklinde. Kalkıp o bölüme FM ile ilgili şeyler mi yazalım? İstisnadır bence o bölüm.

Memedov
17.Mayıs.2007, 22:59
Bir konu paylaşılır bizlerle ve bizde en doğla şeyi söyleriz Paylaşımın için sağ ol..:)

RaSenGan
17.Mayıs.2007, 23:00
Resim bölümüne başka ne yazılabilir Aygün? Sık kullanılan cümle; "Yakışıklı/karizmatik/kötü(değişiyor) çıkmışsın. Paylaştığın için sağol" şeklinde. Kalkıp o bölüme FM ile ilgili şeyler mi yazalım? İstisnadır bence o bölüm.

Hepte aynı cümle söylenmez Tosunum.Biliyorum alışıldık cümleler var tamam.Başka bir önerk:Sohbet Alanı resimler,fıkralar vs. hakkında yorum değil sadece paylaşım için sağol deniliyor.

tosunpasa
17.Mayıs.2007, 23:07
Hepte aynı cümle söylenmez Tosunum.Biliyorum alışıldık cümleler var tamam.Başka bir önerk:Sohbet Alanı resimler,fıkralar vs. hakkında yorum değil sadece paylaşım için sağol deniliyor.

Adam fıkrasını paylaşmış farz et ben de; "zuhahahhaa süperdi ya. Paylaşım için sağol" dedim. Duruma uyuyor bu. Paylaşım için sağolu yöneticiler dahi kullanıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çokta önemli, kafa takılcak bir konu değil bence. Çünkü o bölümlerde mesaj sayacı bile kapalı. Açık olsa hani denilir mesaj kasmak için yazılıyor diye. Ama öyle bir durum da yok..

mustafa35
17.Mayıs.2007, 23:08
Alican abiye katılıyorum. En mantıklı yorum o bölüme göre.

RaSenGan
17.Mayıs.2007, 23:10
Adam fıkrasını paylaşmış farz et ben de; "zuhahahhaa süperdi ya. Paylaşım için sağol" dedim. Duruma uyuyor bu. Paylaşım için sağolu yöneticiler dahi kullanıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çokta önemli, kafa takılcak bir konu değil bence. Çünkü o bölümlerde mesaj sayacı bile kapalı. Açık olsa hani denilir mesaj kasmak için yazılıyor diye. Ama öyle bir durum da yok..

Tabii haklısın.Komikti/kötüydü vs. deyip en sonuna paylaşım için sağol denilebilir ama orda emek harcamış resim koymuş veya yazmış.Hiç birşey demeden direk paylaşım iiçin sağol demekte biraz olmuyo gibi.

tosunpasa
17.Mayıs.2007, 23:12
Alican abiye katılıyorum. En mantıklı yorum o bölüme göre.
Abi deme 93 doğumluyum :)

Tabii haklısın.Komikti/kötüydü vs. deyip en sonuna paylaşım için sağol denilebilir ama orda emek harcamış resim koymuş veya yazmış.Hiç birşey demeden direk paylaşım iiçin sağol demekte biraz olmuyo gibi.
Ne yazalım Aygün. Şiir mi yazalım resimlerini koydu diye? İstek parça mı yollıyalım Youtube'den :)

RaSenGan
17.Mayıs.2007, 23:15
Bu Forum Kuralları'ndan birisi ve buna uymak gerekir.Bazı arkadaşlar uymuyo onu belirtmek istedim.İsteyen istediğini yazar ama kurallarada uymalıyız.

Krusty
17.Mayıs.2007, 23:28
Yukarıda da demişler zaten başka ne diyebiliriz ki? Paylaşımını beğendiğimiz kişiye teşekkür ediyoruz işte. Zaten mesaj sayıları da etkili değil o alanlarda. ;)

El Comandante
18.Mayıs.2007, 01:09
Aygün senin bu konuyu forum kurallarina aykiri olarak sanman cok sacma.Kaldiki yöneticiler bile orada paylasim icin sagol diyorlar.Yani alicanin dedigi gibi ne diyecegiz ki?Siir mi söylecegiz hakkaten,yok söyleyeceksek Alican bu isin ustasidir.Yapar en güzel bestelerini :)

SYLaR
18.Mayıs.2007, 04:32
Durum bana Çiçek Abbas filmindeki bir repliği hatırlattı.

İlyas Salman:Şakir'e çay yok
Şener Şen:Ne demek Şakir
İlyas Salman:Adını mı değiştirdin
Şener Şen:Sen bana nasıl Şakir dersin
İlyas Salman:Ne diyem mesela Mahmut mu deseydim Şakirrr

Tosunpasa'nın "Ne yazalım Aygün. Şiir mi yazalım resimlerini koydu diye? İstek parça mı yollıyalım Youtube'den " mesajını gördüm öyle aklıma geldi:)

Mirza
18.Mayıs.2007, 09:31
Belli konularda tabii ki paylaşım için sağol teşekkür ederim diyebilirsiniz. Ama Futbol Genel bölümünde yapılan bir haber paylaşımına da yazılmaz böyle bir şey. Dediğim gibi belli konularda yapılabilir.

Universal
18.Mayıs.2007, 10:14
Mesaj sayısı armayan yerlerde bunların denmesinin bana göre bir sakıncası yok. Zaten oralarda hep bunlar denir.

Birde FM'nin Grafik bölümüne dosya koyduktan sonra zaten bütün dosya koyanlar teşekkür edilmesini bekler ve orayada en uygun mesaj budur.

El Comandante
18.Mayıs.2007, 14:00
Yani konu birazdan GMA yolculugu yaparr :)

Sheriff
22.Mayıs.2007, 21:51
Sadece teşekkür etmek ve sadece smiley kullanmak yasaktır.
Bir paylaşım yapılmışsa bu paylaşım hakkında yorum yaparak arkasından teşekkür mesajınızı iletebilirsiniz..