1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Forum Kuralları

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Default Forum Kuralları

Merhabalar,sizlere aylardır dikkatimi çeken bir şeyi sunmak istedim.Bazı arkadaşlar özellikle Resimlerimiz bölümü olmak üzere birçok bölümde ''Paylaşım için sağol'' cümlesini çok fazla kullanıyor.Forum kurallarında ise sadece smiley kullanmak ve teşekkür etmek yasaktır yazıyor.Galiba birçok arkadaşlar bu kuralları okumamamış veya okuyupta unutmuş.Biraz daha özen gösterirsek sevinirim.

Saygılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Resim bölümüne başka ne yazılabilir Aygün? Sık kullanılan cümle; "Yakışıklı/karizmatik/kötü(değişiyor) çıkmışsın. Paylaştığın için sağol" şeklinde. Kalkıp o bölüme FM ile ilgili şeyler mi yazalım? İstisnadır bence o bölüm.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bir konu paylaşılır bizlerle ve bizde en doğla şeyi söyleriz Paylaşımın için sağ ol..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Resim bölümüne başka ne yazılabilir Aygün? Sık kullanılan cümle; "Yakışıklı/karizmatik/kötü(değişiyor) çıkmışsın. Paylaştığın için sağol" şeklinde. Kalkıp o bölüme FM ile ilgili şeyler mi yazalım? İstisnadır bence o bölüm.
    Hepte aynı cümle söylenmez Tosunum.Biliyorum alışıldık cümleler var tamam.Başka bir önerk:Sohbet Alanı resimler,fıkralar vs. hakkında yorum değil sadece paylaşım için sağol deniliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Hepte aynı cümle söylenmez Tosunum.Biliyorum alışıldık cümleler var tamam.Başka bir önerk:Sohbet Alanı resimler,fıkralar vs. hakkında yorum değil sadece paylaşım için sağol deniliyor.
    Adam fıkrasını paylaşmış farz et ben de; "zuhahahhaa süperdi ya. Paylaşım için sağol" dedim. Duruma uyuyor bu. Paylaşım için sağolu yöneticiler dahi kullanıyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Çokta önemli, kafa takılcak bir konu değil bence. Çünkü o bölümlerde mesaj sayacı bile kapalı. Açık olsa hani denilir mesaj kasmak için yazılıyor diye. Ama öyle bir durum da yok..

6. Default

Alican abiye katılıyorum. En mantıklı yorum o bölüme göre.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Adam fıkrasını paylaşmış farz et ben de; "zuhahahhaa süperdi ya. Paylaşım için sağol" dedim. Duruma uyuyor bu. Paylaşım için sağolu yöneticiler dahi kullanıyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Çokta önemli, kafa takılcak bir konu değil bence. Çünkü o bölümlerde mesaj sayacı bile kapalı. Açık olsa hani denilir mesaj kasmak için yazılıyor diye. Ama öyle bir durum da yok..
    Tabii haklısın.Komikti/kötüydü vs. deyip en sonuna paylaşım için sağol denilebilir ama orda emek harcamış resim koymuş veya yazmış.Hiç birşey demeden direk paylaşım iiçin sağol demekte biraz olmuyo gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by mustafa35 View Post
    Alican abiye katılıyorum. En mantıklı yorum o bölüme göre.
    Abi deme 93 doğumluyum
    Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Tabii haklısın.Komikti/kötüydü vs. deyip en sonuna paylaşım için sağol denilebilir ama orda emek harcamış resim koymuş veya yazmış.Hiç birşey demeden direk paylaşım iiçin sağol demekte biraz olmuyo gibi.
    Ne yazalım Aygün. Şiir mi yazalım resimlerini koydu diye? İstek parça mı yollıyalım Youtube'den

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu Forum Kuralları'ndan birisi ve buna uymak gerekir.Bazı arkadaşlar uymuyo onu belirtmek istedim.İsteyen istediğini yazar ama kurallarada uymalıyız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yukarıda da demişler zaten başka ne diyebiliriz ki? Paylaşımını beğendiğimiz kişiye teşekkür ediyoruz işte. Zaten mesaj sayıları da etkili değil o alanlarda.

Aygün senin bu konuyu forum kurallarina aykiri olarak sanman cok sacma.Kaldiki yöneticiler bile orada paylasim icin sagol diyorlar.Yani alicanin dedigi gibi ne diyecegiz ki?Siir mi söylecegiz hakkaten,yok söyleyeceksek Alican bu isin ustasidir.Yapar en güzel bestelerini

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Durum bana Çiçek Abbas filmindeki bir repliği hatırlattı.

İlyas Salman:
    Şakir'e çay yok
    Şener Şen:Ne demek Şakir
    İlyas Salman:Adını mı değiştirdin
    Şener Şen:Sen bana nasıl Şakir dersin
    İlyas Salman:Ne diyem mesela Mahmut mu deseydim Şakirrr

Tosunpasa'nın "Ne yazalım Aygün. Şiir mi yazalım resimlerini koydu diye? İstek parça mı yollıyalım Youtube'den " mesajını gördüm öyle aklıma geldi

Belli konularda tabii ki paylaşım için sağol teşekkür ederim diyebilirsiniz. Ama Futbol Genel bölümünde yapılan bir haber paylaşımına da yazılmaz böyle bir şey. Dediğim gibi belli konularda yapılabilir.

Nesil
    2006

Mesaj sayısı armayan yerlerde bunların denmesinin bana göre bir sakıncası yok. Zaten oralarda hep bunlar denir.

Birde FM'nin Grafik bölümüne dosya koyduktan sonra zaten bütün dosya koyanlar teşekkür edilmesini bekler ve orayada en uygun mesaj budur.

Yani konu birazdan GMA yolculugu yaparr

Sheriff Misafir

Sadece teşekkür etmek ve sadece smiley kullanmak yasaktır.
    Bir paylaşım yapılmışsa bu paylaşım hakkında yorum yaparak arkasından teşekkür mesajınızı iletebilirsiniz..

Mesaj Yetkileri