View Full Version : Cennet Annelerimizin Ayaklarının Altındadır
Universal
06.Haziran.2007, 00:01
Bir kampanya başlatmak istiyorum Turksportal olarak. Futbol'da küfürü engellemenin vakti geldi. Bu yüzden bu kampanya'ya destek olmanız için herkesin imzasına "Cennet Annelerimizin Ayaklarının Altındadır" yazmasını istiyorum. Hadi Turksportal olarak Futbol'da ve hayatımızda küfüre hayır diyelim.
senderson
06.Haziran.2007, 00:03
Özellikle küfürden geri alınan adamı savunan yazsın bunu..
uAburak89
06.Haziran.2007, 00:06
Biri aklınca beni kastediyor ama hala savunmadığımı anlamış değil.. senderson sen önce stadda küfür etmeyi bırak, sonra gel burda şov yap..
AlicanKidd
06.Haziran.2007, 00:07
nedvedmanyak mı ne o varya yazmasın bu cümleyi ÇÜNKÜ HAK ETMİYOR YAZMAYI !
Yazamaz, YAZDIRILMAMALI ! ............ Karşı İzin Verilmemeli Bu Tür Şeylere !
Varonil
06.Haziran.2007, 00:07
Sonuna kadar katılıyorum kampanyaya Batuhan Abi.Şimdi değiştiriyorum imzamı.
uAburak89
06.Haziran.2007, 00:08
Ekip toplanmış burdada, bende msnde birilerinimi çağırsam napsam.. Herkes arkadaşını çağırıyor...
Universal
06.Haziran.2007, 00:09
Buraya tartışma çıkarmak için değil. Destek için açmıştım. Katılanlara teşekkür ediyorum.
ChAoS
06.Haziran.2007, 00:12
Bu arada küfür eden arkadaşta burada saat:23:12 isterseniz bir açıklama yapsın....
Ilhan
06.Haziran.2007, 00:12
Sana sonuna kadar destek veriyorum Batuhancığım.
uğuray1907
06.Haziran.2007, 00:14
hayatımızda küfüre son verelim.bu mümkünmü sence??????ama futbolda bırakabiliriz bu mümkün. burada tamam son verelim desek bile hayatımızda mümkün görünmüyor.tabiki çok kötü birşey ama illet yapıştımı bırakmıyorki...ama kampanyayı sonuna kadar destekliyorum.
RaSenGan
06.Haziran.2007, 00:14
Bu arada küfür eden arkadaşta burada saat:23:12 isterseniz bir açıklama yapsın....
Açıklama yapacak yüzü varsa buyursun yapsın ;;)
uAburak89
06.Haziran.2007, 00:15
Burda küfüre son, stadda topluca.. Anlayamıyorum ben sizi..
ChAoS
06.Haziran.2007, 00:17
Açıklama yapacak yüzü varsa buyursun yapsın ;;)
Bende onun için yazmıştım beni tamamladın sağol.....
Mirza
06.Haziran.2007, 00:17
Gereken şeyler yapılacaktır. Bu konuyu uzatmayın. Diğer alınan üyelerin arasında kaynamış olabilir. Volkan Baros gelsin gereken hamleyi yapacaktır. Çoğunluğun kararına uyacağına eminim.
Universal
06.Haziran.2007, 00:18
Ben bu üye için değil zaten bunu üstüne böyle bir fikir geldi. Genel olarak küfüre veda için yaptım. Bu üye alakası yoktur.
RaSenGan
06.Haziran.2007, 00:18
Orası STAD burası SİTE arada dağlar kadar fark var.Orda sinirlenir küfür edersin.Burda neden küfür etti ?
goosfraba
06.Haziran.2007, 00:19
Bende destekliyorum..
Ayrıca sana ayriyetten teşekkürler Batuhan kampanyayı başlattığın için!
uğuray1907
06.Haziran.2007, 00:21
ben sonuna kadar arkandayım batuhan.çok doğru bir hamle yapmışsın.stadlarda küfürü önlemek farz oldu.ben annemle maç izleyemicekmiyim yaaa
RaSenGan
06.Haziran.2007, 00:21
Sıcağın sinmiş bana,
Seni severim ana,
Sensiz bana kan veren
Sensiz bana can veren.
Küçükken yudum yudum,
Sütlerinle uyudum.
Kulağıma ninniler,
Neler söyledin neler.
Beni büyüttün ana,
Beni yürüttün ana,
Göremeyince seni
Kucaklarım gölgeni
Oku oku ;;)
Varonil
06.Haziran.2007, 00:22
Burası Bir Football Manager Sitesi.Burada böyle bir küfür etmenin anlamı ne?Tamam statta herkese et.Ama Site-Stat.. Dağlar kadar fark var;;);;)
uğuray1907
06.Haziran.2007, 00:23
ve bunu gerçek hayattada yapsak çok iyi olur.sokakda ağız dolusu küfür aldı başını gidiyor.yolda dolaşmaya utanıyorum
uAburak89
Arkadaşlar anlatamıyorum derdimi ben herhalde, site de edince farklı stadda edince farklımı oluyor.. Ben samimi bulmuyorum sizleri bu yüzden de şov kelimesini kullandım..
El Comandante
Bakin anaya küfür etmek büyük bir ahmakliktir! Siz sonuna kadar haklisiniz.
Ama Cihan bunu bilerek yapmamistir yahu,cocugun illaki akrabalarindan fbli olanlar vardir.Kendi akrabasinin annesine falan küfür etmez herhalde!
Belki baska bir sekilde duymustur.Ben bile sizden duydum bu lafi!
Ayrica arada serefsiz diyen kisiler var.Kisinin serefine laf yapmak size düsmez!Hatanin üzerine hata gitmeyin,hakliyken suclu duruma düsmeyin!
RaSenGan
06.Haziran.2007, 00:25
Atıldı...!
IcedEarth
06.Haziran.2007, 00:26
abi ne yazdı ki ben o sırada girememiştim foruma bu kadar toz kaldıracak ne yazdı biriniz özelden msn adresini atabilir mi bu konuyu öğrenmek istiyorum ki yorumumu yapabileyim
uğuray1907
06.Haziran.2007, 00:26
cihan yani nedvedmanşa küfür mü etti yanlış duymadıysam???????
El Comandante
06.Haziran.2007, 00:27
Tamam atildi,hakliydiniz siz.
Serhat Burak´a serefsiz dedi,senderson adam degilsin dedi Burak´a.
Bunlar icin simdi biz konu acalim ha?
World Hollow o1
06.Haziran.2007, 00:27
Batuhan Tebrik ederim, kardeş..
uABurak adlı şahsiyet ; her konuda arkadaşını savunuyorsun EyvAllah :)
Tamam sevdiğim saydığın arkadaşın ve ya kardeşin olabilir EyvAllah..
bak güzel uABurak şimdi çıkıp sitede biri Galatasaray'a küfür etse ister istemez rahatsız olursun öyle değilmi ?
şimdi Allah aşkına bu çocuğu korumayı bırak :)
bakıyorum neredeyse bunun için 1 saattir konu var çıkıpta ; Arkadaşlar cidden çok büyük ayıb ettim Affetmek Allah'a mahsustur ama siz beni affedin deseydi kimse bu çocuğa bir şey demezdi deseydi eğer o zaman abartmış olurdu.!
şimdi bu şahsiyet gelmiş benim anama küfür etmiş arkadasından o yazının birde Zuhahah çekmiş çokta umrumdaydı bende diyordum o şahıs gelseydide bana küfür etseydi umrumda bile DEĞİL..!
Küfürü bile adabınla kullandığında kimse sana çıkıp neden küfür ettin demez ama daha bu yaştaki şahsiyetler daha yürümeyi bilmezken gidip başka işlere burunlarını karıştırıyorlar...
Nedvedmania ALLAH' â yakın bana Uzak ol..
tosunpasa
06.Haziran.2007, 00:28
Böyle bir kampanya için sonuna kadar destekliyorum seni Batuhan..
uAburak89
06.Haziran.2007, 00:28
Az önce şerefsizdim şimdi kardeş oldum.. Gereğini yapan elbet çıkar..
senderson
06.Haziran.2007, 00:29
acaba tepkinin hedefinin aynı olmasının sebebi nedir?
Editt: Serhat kardeşim sana "kardeş" diyebilir.Kendimi sana bu sıfatı kullanma konusunda ayrı tutuyorum..
tosunpasa
06.Haziran.2007, 00:30
Baran bunun yeri bu konu değil.
uğuray1907
06.Haziran.2007, 00:30
sitede neşer dönmüşte haberimiz yok.bana biri öm den olayı anlatabilirmi ben olayı çok iyi analiz edemedim?????
altavista
06.Haziran.2007, 00:31
ToRReSs adlı üyenin atılmasını istiyorum..
Universal
Hala analtamadım ben bunu Nedvedmanina için açmadım. Küfüre hayır için açtım. Ben bıraktım sizde bırakabilirsiniz. Sadece bu olay bende fikir oluşturdu.
uAburak89
Ben Volkan abinin yazdığı forum kuralını yazdım siz anlamadınız.. Bana hakaret edende cezasını alsın o zaman, malum forum kuralları..
El Comandante
06.Haziran.2007, 00:32
Cihan özür diledi,affedin beni dedi.Ama bu olaydan sonra bitirenler degil sov yapanlar cikti (::)
Neyse Cihan atildi,özürünü diledi ama ona öfke daha da büyüdü.Artik sovu bitirirsiniz umarim.
senderson
06.Haziran.2007, 00:33
Atılacaksamda atılırm tamam mı?Zaten müsveddelerin olduğu yerde aslının durması gereksiz olur...
Mirza
06.Haziran.2007, 00:34
Kesin artık şu tartışmayı. Ne için açtınız konuyu neyi tartışıyorsunuz.
uğuray1907
06.Haziran.2007, 00:35
ya beyler tamam tansiyonu iyice yükselttiniz.gerçi olayı tam bilmiyorum biri anlatırsa öm den falan sevinirim.yorum yapıyım ona göre.ama biraz sakin beyler
Universal
06.Haziran.2007, 00:36
Şahsen ben taşımıyorum. Yöneticilerden ricam bu konuya atılan gereksiz yani tartışıcı mesajları silibilir mi? Burası onun yeri değil. Rahatsız olan Öneri/Şikayet bölümüne açabilir.
World Hollow o1
06.Haziran.2007, 00:36
ToRReSs adlı üyenin atılmasını istiyorum..
Yolunu öğretebilirim , Forum Rehberi - Öneriler ve Şikayetler Sol üst sıralarda '' YENİ KONU '' Başlık : ToRResS Adlı kişi bazılarına şerefsiz dedi ve atılsın hatta anket bile açılsın..!
Rica et Yöneticilerden Eklerler..
Az önce şerefsizdim şimdi kardeş oldum.. Gereğini yapan elbet çıkar..
Pekii kusura bakma
ToRResS..;;)
senderson
06.Haziran.2007, 00:37
Bide senderson vardı güme gitmesin oda atılacak..
fmsmyrna
06.Haziran.2007, 00:37
Bende destek veriyorum kampanyaya benim anama küfür eden birini savunana bende her şeyi söylerim.
Ancak öyle imzama koymam karşıma çıksa yüzüne söylerim.
Universal
06.Haziran.2007, 00:38
Kampayama hatta kapmanyamıza gösterdiğiniz ilgilden dolayı teşekkür ederim. Küfüre hayır!
JunkChorn
06.Haziran.2007, 00:38
Hala analtamadım ben bunu Nedvedmanina için açmadım. Küfüre hayır için açtım. Ben bıraktım sizde bırakabilirsiniz. Sadece bu olay bende fikir oluşturdu.
Batuhan açtığın konu için teşekkürler.Bende destekliyorum.
ayrıca lütfen konuyu dağıtmayalım.
altavista
06.Haziran.2007, 00:40
Çünkü uAburak89 adlı üyeye "şerefsiz adam" ve "lan" kelimelerini kullandı ilk açılan konuda:mad:
Sekopej
06.Haziran.2007, 00:40
Konunun içine edenlere teşekkürler.
Konu çok anlamlı bir konu fakat bunu siz haketmiyorsunuz. Kusura bakma Batuhan, konuyu GMA'ya taşıyorum, mesajları silsem yine aynı adamlar uzatacak. O nedenle konu kapatıldı. Konunun kapanmasına vesile olan arkadaşlar, böyle bir konuyu kapattırdıkları için kendilerinden eğer utanabiliyorlarsa utansınlar...