Log in

View Full Version : Kayseri FIFA'ya gidiyor

Rodrigo Tello
25.Haziran.2007, 09:54
Kayseri FIFA'ya gidiyor
Kayserispor'un, Gökhan Ünal'ın peşini bırakmayan Galatasaray'a olan tepkisi giderek büyürken, sarı-kırmızılı kulüp konuyla ilgili önce Türkiye Futbol Federasyonu'na, ardından da FIFA'ya gitmeye hazırlanıyor.

Genel Menajer Süleyman Hurma, "Bu konuda tüm Anadolu takımlarının öncülüğünü yapmak istiyoruz. Sürekli taciz altındayız. Buna son vermek için her yola başvuracağız" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ile defalarca görüştüklerini belirten Hurma, "Biz kibarca bu işin olmayacağını söyledik. Böyle bir niyetimiz olursa önce kendilerinin haberi olacağını belirttik. Ama buna rağmen futbolcumuzla gizli bir şekilde görüştüler. Gökhan'ın aklını çeliyorlar" diye konuştu.

Olayların bardağı taşırdığını kaydeden Süleyman Hurma, "Sessiz kalmayacağız. Önce Futbol Federasyonu'na başvuracağız. Önlem alınmasını isteyeceğiz. Biz iyi bir takım kurmak için çalışma yaptık, hedefler koyduk. Buna herkesin saygı duymasını bekliyoruz. Futbolumuz ancak bu şekilde renklenir. Diğer kulüplerin, futbolseverlerin bize destek vermesi gerekir. Bu tür olaylar sadece bize değil bütün Anadolu takımlarına oluyor. Federasyondan bir şey çıkmazsa FIFA'ya gideceğiz. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız" dedi.

Hurma, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da kendilerini hem Gökhan Ünal, hem de Mehmet Topuz için aradığını belirtirken, "Aziz bey bize Kayserispor'un huzurunu bozmak istemediklerini ancak satma gibi bir niyetimiz olursa talip olduklarını belirtti. Biz de kendisine teşekkür ettik. Ama Aziz bey ondan sonra bir kez bile ne bizi aradı, ne de futbolcularımızı. Galatasaray gibi davranmadı" ifadelerini kullandı.

Yasak gelebilir

Kayserispor Futbol Federasyonu'na başvurduğu taktirde ilginç bir ceza Galatasaray'ı bekliyor. Eğer Kayserispor'un şikayeti yerinde görülürse ve şikayet kanıtlanırsa o zaman Galatasaray Kulübü'nün Profesyonel Futbol ve transfer talimatının sportif cezalar başlıklı 35. maddesinin "Kulüpler için" hükmünün C bendine göre belirli bir dönem transfer yasağı ile cezalandırılması gerekiyor.

Kaynak: Milliyet

umutcardak
25.Haziran.2007, 10:15
of ya pf zaten 40 yilda bir transfer yapiyoruz oda gidecek

deniz.91
25.Haziran.2007, 10:35
helal olsun başkanım size gücümüzü gösterin artık anadolu takımlarınında birşeyler yapması gerek büyük başkansın sen andoluya devrim getireceksin

Fıratcan Alçınkaya
25.Haziran.2007, 11:13
Yakında HollyWood filmi çekmek ister Kayserispor... 2oyuncunun 100yıllık takımlardan aldığı intikam diye... Satmıyosan satma niye Ülkenin takımını FİFA ya şikayet ediyosunki...

canavar20
25.Haziran.2007, 11:27
bence iyi yapmışlar:)

uAburak89
25.Haziran.2007, 11:36
Ülkemiz için ne kadar güzel bir hareket.. Bunu Avrupa basını duyduğu zaman, Kayseri'nin reklamı olacak tabi.. Ayrıca muhabbet harbiden çok komik, sanki Ronaldinho veya Messiden falan bahsediyoruz..

remake
25.Haziran.2007, 13:27
Satmasinlar tamam iyi ediyorlar ama artik biraz suyunu cikarttilar bu isin. FIFA'ya ne diye sikayet edicekler? GS'nin yaptigi etik olmayabilir (ama GS buyuk takim, bu buyuk takim imajini baski yaparak, akil karistirarak, beyin yikayarak kullanicak) fakat kurallara aykiri birsey gormuyorum ben...

Rodrigo Tello
25.Haziran.2007, 13:37
Satmasinlar tamam iyi ediyorlar ama artik biraz suyunu cikarttilar bu isin. FIFA'ya ne diye sikayet edicekler? GS'nin yaptigi etik olmayabilir (ama GS buyuk takim, bu buyuk takim imajini baski yaparak, akil karistirarak, beyin yikayarak kullanicak) fakat kurallara aykiri birsey gormuyorum ben...

3 büyüklerde biraz suyunu kacırmadımı biraz ? Bence kacırdı adamlar inatla satmıycaz diyolar ihtiyacımız var diyolar tutumları bence dogru.

Del Piero_10
25.Haziran.2007, 13:40
Saçmalık..

deniz.91
25.Haziran.2007, 13:41

suyunu çıkaran kim sence lütfen tarafsız bakalım bu adamlar 2 yıldır satmıyoruz diyorlar ama hala baskı yapılıyor üzerilerine sence kim suyunu çıkarıyor birdaha düşün

uAsamet91
25.Haziran.2007, 13:45
Boş iş...Fifaya vererek ellerine ne geçcek

remake
25.Haziran.2007, 13:52
Bencede dogru. Kayserispor'u alkisliyorum iyi oyuncularini satmadiklari icin. Ligimizde ne kadar iyi takim olursa o kadar renklenir. Cogu kiside benim gibi dusunuyor saniyorum Turkiye'de. Afis hazirlamak zaten cok uc bir eylemdi. Dusunsene seneye diyelim ki GS aliyor bu iki oyuncuyu ve Kayseri'de her yere Gokhan'in ve Mehmet'in GS formasi giydigi bir afis yaptiriyor ustunede "KA-PAK OL-SUN" yazdiriyor. Birde bunun ustune FIFA'ya basvuracaklarini soyluyorlar.

Gecen sene Fenerbahce sebepsiz yere herkesi karsisina aldi. Ve hakli olduklari zaman bile cok antipatik gelmeye basladi insanlara. Ama Fenerbahce zengin takim, Turkiye'nin heryerinde taraftarlari var o yuzden halkin gozunden dusmeyi tehlikeye atabilecek guce sahiptiler. Kayseri'nin daha epey yol kat etmesi lazim "buyuk" klup olma yolunda. Ve kamuoyunun kendilerine karsi duydugu sevgiyi bu kadar kolay riske atmamalilar bence.

Uzun lafin kisasi sidik yarisina cevirmemek lazim. Herseyi tadinda birakmak en mantiklisi. (Buyuk) takimlarla surtuserekten kendilerini yokusa suruyorlar. Daha resmi ve olgun bir tavir almalilar satmiyacaklarsada.

ataman5
25.Haziran.2007, 15:57
galatasaray bu sene para buldu diye sanırım sonuna kadar olayı abartmaya niyetli.. kayseriye helal olsun bozmasınlar çizgilerini..

MeMo
25.Haziran.2007, 16:19
Saçmalık bence

glbnz
25.Haziran.2007, 16:44
FIFA ya şikayet etmeye ne gerek war ya :S

paco
25.Haziran.2007, 18:18
kayserispor galatasaray uzerinden medyada yer edinmeye calisiyor baska bir sey degil bu .. sonucta gokhan unal i kayserispor istemezse satmaz galatasaray da gokhan unal i ne kadar istesede alamaz ... gundemde kalmaktan baska bir sey degil .... burda da anadolu takimlarini koruyup da gucsuzun yaninda olanlar acaba o anadolu kuluplerinin de lig a dan lig b den nasil oyuncu aldiklarini biliyorlar mi .... geciniz bunlari .....

Fernando Gago
25.Haziran.2007, 20:50
Ne kadar gereksiz ve ortamı geren davranış

CashFl0w
25.Haziran.2007, 20:54
Hayda yeter bee tamam satmayın nedir sanki bu davranışlar sanki kaçıracaz adamı ya..

dinaMYt
26.Haziran.2007, 03:03
gerçekten yöneticilikten hiç anlamayan insanlara bırakılmış kayserispor.futbolcularını satmayarak büyümeyi planlamak sanırım bize mahsus birşey.

zaten ajax gibi takımlar her sene oyuncularını satarak küme düşüyor(!).3büyük takım milyonları önüne dökerken, en iyi teklifi kabul edip kayseri bir altyapıyı geliştirme modeline sokmak,bir iki yıllık değil sürekli dönecek bir çarka katmak varken etrafı afişlerle süslemek değerlenmiş oyuncularını satmamak gerçekten olağanüstü bir yöneticilik örneği.tebrikleri kayseri!

haa bide kolay bir iki soru kayseri yöneticilerine:allah vermesin gökhan yada mehmetten biri uzun bir sakatlık geçirirse kayserinin büyüme planları ne şekilde devam edecek?
eğer büyümeyi bu kadar kafaya koyduysanız ertuğrul sağlamı neden bıraktınız?

nerazzuri
26.Haziran.2007, 13:55
Buyursunlar turşusunu kursunlar sanki dünyada 2 futbolcu kaldı....

Ama ben yönetimi bu sezon görücem..... Gökhan'la Mehmet resti çekinceki yüz hallerini merak ediyorum....

Gökhan dicek ben Gs'ye gitmek istiyorum... Mehmet dicek ben Fb'ye......

O zaman da iş işten geçicek Gs almıcak Fb almıcak Bjk almıcak......

Olan Gökhan'a ve Mehmet'e olacak...

deniz.91
26.Haziran.2007, 18:51
Buyursunlar turşusunu kursunlar sanki dünyada 2 futbolcu kaldı....

Ama ben yönetimi bu sezon görücem..... Gökhan'la Mehmet resti çekinceki yüz hallerini merak ediyorum....

Gökhan dicek ben Gs'ye gitmek istiyorum... Mehmet dicek ben Fb'ye......

O zaman da iş işten geçicek Gs almıcak Fb almıcak Bjk almıcak......

Olan Gökhan'a ve Mehmet'e olacak...

sen nerden biliyorsun be sanki ahpapları gibi konuşuyorsun gökhan için birşey diyemem ama mehmet doğma büyüme kayseri çocuğudur zaten küçüktende kayserispr taraftarıydı bilip bilmeden konuşma bu mehmet topuzun 5 gün önce söylediği konuşma

"Kayseri'de kalmaktan mutluyum"

Kayserispor Kaptanı Mehmet Topuz, ''Kayserispor'da kalmaktan mutluyum'' dedi. Topuz, yaptığı yazılı açıklamada, hakkında yapılan trasfer dedikodularının aslının olmadığını kaydederek, şu görüşlere yer verdi:
''Kayserispor'da yetişmiş bir oyuncu olarak kulübümde kalmaktan ve kulübümle büyük başarılara uluşmaktan hep mutluluk duydum. 2007-2008 futbol sezonunda arkadaşlarımla birlikte kulübümüzü en iyi yere getirip yeni stadımızda taraftarlarımızı coşturacağız. Tüm Kayserisporlular bayraklarını hazırlasın''
Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe, Kayserispor'da oynayan Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı renklerine bağlamak için yoğun temaslarda bulunmuş ancak yönetim iki futbolcuyu kesinlikle satmayacağını açıklamıştı.

21.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA

sizleri ikna etmek için yöetim daha ne yapmalı bilmiyorumki adamlar pankart yaptırıyo daha inanmıyor millet

Hugo
26.Haziran.2007, 18:53
Ya adam Galatasaray'a gelmek istiyor işte... Ama sayın başkan bırakmıyor Gökhan'ı.

Afişlerle, billboardlarla falan olmaz işte. İstemeyen adamı tutamazlar...
Hadi tutsunlar da sezon sonu görelim Gökhan Ünal'ı.

deniz.91
26.Haziran.2007, 18:58
Ya adam Galatasaray'a gelmek istiyor işte... Ama sayın başkan bırakmıyor Gökhan'ı.

Afişlerle, billboardlarla falan olmaz işte. İstemeyen adamı tutamazlar...
Hadi tutsunlar da sezon sonu görelim Gökhan Ünal'ı.

merak etme kayserispor yönetimi gökhanı tekrar ikna etmişler bu sezondas oynayacak:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

gerçekten yöneticilikten hiç anlamayan insanlara bırakılmış kayserispor.futbolcularını satmayarak büyümeyi planlamak sanırım bize mahsus birşey.

onun içinmi son iki sezon hiç yakalayamadığı başarıları yakalıyor demekki anlayan biri gelswe uefayı alır

SYLaR
26.Haziran.2007, 19:03
Eskişehirspor resmi sitesinden Kayserispora kınama.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´dan transfer ettiğimiz,kendisiyle anlaşıp ön ptotokol yaptığımız hatta peşinatını verdiğimiz Serdar için son haftalarda Kayserispor´la anlaştığı yönündeki haberlerle ilgili olarak Basın Sözcümüz Avukat Cemal Okan YÜKSEL,Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet ÖZHASEKİ´nin açıklamalarına da gönderme yaparak şöyle konuştu:

´´Kayserispor,Galatasaray´ın bir futbolcularını ayartmaya çalıştığını söyleyerek bu tür hareketlerin Spor´un anlamına uzak ve etik olmayan davranışlar olduğunu bildirmiştir.Bu konuda Özhan CANAYDIN´a da zehir zemberek bir mektup yazdıkları kendi ifadeleridir.Bununla birlikte gerek ulusal basında gerekse Kayserispor resmi web sitesinde bizim transfer etmiş olduğumuz Serdar´la transfer görüşmeleri yaptıklarını üzüntüyle öğrendik.Galatasaray,Kayserispor´un futbolcusuyla görüşünce etik olmuyor ama Kayserispor bizim futbolcumuzla görüşünce etik mi oluyor?Kayserispor önce kendine baksın.Sonuç olarak yönetimimiz herşeye rağmen Serdar´ı renklerine katarak camiamızın ve kulübümüzün büyüklüğünü göstermiştir.Kayserispor´dan ricamız ise iğneyi kendilerine çuvaldızı başkalarına batırmalarıdır´´dedi.

Kayseri ilk kendisine baksın.

WebMaster91
26.Haziran.2007, 19:04
Aman FIFA'ya giderek çok büyük iş yaptıklarını sanıyolar sanki..Gidince ne olacak? FIFA GS'ye "Sen bu oyuncuyu almak istediğin için sana ceza veriyorum" mu diyecek?..Kayserispor sadece reklam yapyor..FIFA'ya gidip isimlerini duyurmak için..Bence sadece kendilerini rezil edecekler..

Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 19:18
dnz009 bak kardeşim sen kayserilisn tamam kendi takımın savunucaksıN... Ama bu sudan sebeptir gidip kendi Ülkenin UEFA kupasını kazanmış takımını UEFA şikayet etmek ayıptır... Kendi reklamını yapmaktır... Oyuncu satmayarak büyünülseydi Ajax olmazdı... Bunu dişliye çevirmen sürekli yetenekler bulup satıcaksıN...

En azından bana bu sebebin GS yi UEFA ya şikayet etmek için geçerli olduğuna kimse inandıramaz... Ve bence bir çok kişide bnm gibi düşünüyo...

WebMaster91
26.Haziran.2007, 19:22
Kayseri GS'yi FIFA'ya şikayet ederken ne diyecek? Biri bana bunu söyleyebilir mi? Gidipte "GS benim oyuncumun peşini bırakmıyor, onu transfer edebilmek için her yolu deniyor" mu diyecekler..

Ya kendimi bildim bileli Türkiye-İsviçre maçı cezalarından sonra duyduğum en saçma şey..İyi güzel gidip şikayet etsinler..Ama ne sebeple gidecekler ki?

deniz.91
26.Haziran.2007, 19:24
Kayseri GS'yi FIFA'ya şikayet ederken ne diyecek? Biri bana bunu söyleyebilir mi? Gidipte "GS benim oyuncumun peşini bırakmıyor, onu transfer edebilmek için her yolu deniyor" mu diyecekler..

Ya kendimi bildim bileli Türkiye-İsviçre maçı cezalarından sonra duyduğum en saçma şey..İyi güzel gidip şikayet etsinler..Ama ne sebeple gidecekler ki?

eğer yazıyı dikketlice okuduysan anlarsın orada meddelri söylüyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

dnz009 bak kardeşim sen kayserilisn tamam kendi takımın savunucaksıN... Ama bu sudan sebeptir gidip kendi Ülkenin UEFA kupasını kazanmış takımını UEFA şikayet etmek ayıptır... Kendi reklamını yapmaktır... Oyuncu satmayarak büyünülseydi Ajax olmazdı... Bunu dişliye çevirmen sürekli yetenekler bulup satıcaksıN...

En azından bana bu sebebin GS yi UEFA ya şikayet etmek için geçerli olduğuna kimse inandıramaz... Ve bence bir çok kişide bnm gibi düşünüyo...

yahu bri ajaxın altyapısıyla kayserisporun altyapsını nasıl kıyaslıyorsunuz anlamıyorum bugüne kadar türkiyede yıldız futbolcularını satan hangi takım başarılı oldu bir örnek verirmisiniz?

WebMaster91
26.Haziran.2007, 19:30
eğer yazıyı dikketlice okuduysan anlarsın orada meddelri söylüyor

Dikkatlice bir daha okudum..Ve halen çok saçma sebepler olduğunu düşünüyorum..

Federasyon GS'ye transfer yasağı getirirse çok büyük olaylar çıkar ve bu ceza çok fazla tepki alır..Federasyon bu kadar büyük tepki almaya niyet etmez..Zaten kimse federasyondan memnun değil..

Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 19:33
GB msla Kayseriden daha başarılı bir takım... Yıldızlarını sattı... değişen bişey yok... Kayseri de satsada satmasada en fazla ilk 4... ki bu sende 5.oldular... Satıp satmamasıda sorun değil tamam onu geçtik... Sorun GS nin UEFA ya şikayet ediyoruz denilmesi... Çok gereksiz bi olay... Ayrıca uğraşılırsa Ajax ın altyapı sı gibi olunur ne yani kim bana ispat eder Bizim Kayseri li Arkadaşlarımızn Amsterdam lı lardan başarısız olduğunu... Madem Kayseri Yönetimi çok iyi biliyor bu işi yapsın bakalım alt yapıyı... Gidip Afiş yapıştıcaNa...En azından Ajax kadar olmasada iyi bir alt yapı kurulsuN...

WebMaster91
26.Haziran.2007, 19:40
Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor..Türkiye'de bu takımlar..
R.Madrid, Barcelona, Valencia..İspanya'da bu takımlar..
Man Utd, Chelsea, Liverpool, Arsenal..İngiltere'de bu takımlar..
AC Milan, Inter, Juventus, Roma..İtalya'da da bunlar..

Hepsi her sezon yıldızlarını satıyo..Değişen ne.."Hiç"..Juve'den Ibrahimoviç gitti de ne oldu?..Cannavaro gitti de ne oldu?..Alt yapılarından bir-iki yetenekli gençle açıklarını kapattılar..

GS'de Arda, Aydın, Özgürcan alt yapıdan gelmedi mi?

En yeni transferlerden birisi: Thierry Henry..Arsenal sattı ve eline bol miktarda para geçti..Şimdi Henry'nin yerini kaliteli ve ondan daha ucuz bir gençle dolduracaklar..

Daha önceki mesajlarımda da söyledim yine söylüyorum..Kayseri yönetimi yanlızca reklam peşinde..

Fıratcan Alçınkaya´isimli üyeden Alıntı http://forum.turksportal.net/vb/images/buttons/viewpost.gif (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=722556#post722556)
...Madem Kayseri Yönetimi çok iyi biliyor bu işi yapsın bakalım alt yapıyı... Gidip Afiş yapıştıcaNa...En azından Ajax kadar olmasada iyi bir alt yapı kurulsuN...

nerazzuri
26.Haziran.2007, 19:45
Bu adamlar bu sene oynamayacaklar görüceksiniz ;;)

deniz.91
26.Haziran.2007, 19:47
Bu adamlar bu sene oynamayacaklar görüceksiniz ;;)

öyle bir oynarlarki neden oynamayacaklar hiç olmazsa kendileri için oynayacaklar oynamsında göreyim o zaman

WebMaster91
26.Haziran.2007, 19:47
İyi o zaman GS'de FIFA'ya gitsin.."Bu oyuncu bizim kulübümüzde oynamak istiyor fakat kendi kulübü bırakmıyor" diye..

deniz.91
26.Haziran.2007, 19:48
İyi o zaman GS'de FIFA'ya gitsin.."Bu oyuncu bizim kulübümüzde oynamak istiyor fakat kendi kulübü bırakmıyor" diye..

ne yapacak fifa ona bonservisi kayserisporda olan adsama ne yapoacak kolundan tutp gsye mi verecek

nerazzuri
26.Haziran.2007, 19:49
öyle bir oynarlarki neden oynamayacaklar hiç olmazsa kendileri için oynayacaklar oynamsında göreyim o zaman

Bak görüceksin ;;)

deniz.91
26.Haziran.2007, 19:55
Bak görüceksin ;;)

birdaha buaraya birşey yazmayacağım tartışma çıkarmak istemiyorum ben sözlerimin hep arkasındayım sizleri gökhanla topuzun ligdeki performansından sonrada görmek isterim

WebMaster91
26.Haziran.2007, 20:00
ne yapacak fifa ona bonservisi kayserisporda olan adsama ne yapoacak kolundan tutp gsye mi verecek
GS'ye ne yapacak? Bu adamı almaya çalışırsak bizi Avrupa kupalarından men mi edecek?

El Comandante
26.Haziran.2007, 20:00
Gökhan Ünal bizde oynamak istiyor.Kayserispor bırakmıyor kendisini.Gökhan Ünal bizde oynamak istediğini bildirmiş ve Galatasaray onu transfer etmek için uğraşıyordur.Kayserisporun yaptığı saçmalık.

Eğer böyle devam ederlerse iyice antipatik bir kulüp olacaklar ve oyuncularını teker teker kaybedecekler.Zaten Kayserispor büyük kulüp falan değil.Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz satılsın ozaman Kayserispor düşmemeye oynar.

Şunu bir daha söylüyorum Gökhan bize gelecek,bu sene olmasa seneye gelecek.Ama ge-le-cek..!

Emurafu
26.Haziran.2007, 20:02
´´Kayserispor Önce Kendine Baksın...´´

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´dan transfer ettiğimiz,kendisiyle anlaşıp ön ptotokol yaptığımız hatta peşinatını verdiğimiz Serdar için son haftalarda Kayserispor´la anlaştığı yönündeki haberlerle ilgili olarak Basın Sözcümüz Avukat Cemal Okan YÜKSEL,Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet ÖZHASEKİ´nin açıklamalarına da gönderme yaparak şöyle konuştu:

´´Kayserispor,Galatasaray´ın bir futbolcularını ayartmaya çalıştığını söyleyerek bu tür hareketlerin Spor´un anlamına uzak ve etik olmayan davranışlar olduğunu bildirmiştir.Bu konuda Özhan CANAYDIN´a da zehir zemberek bir mektup yazdıkları kendi ifadeleridir.Bununla birlikte gerek ulusal basında gerekse Kayserispor resmi web sitesinde bizim transfer etmiş olduğumuz Serdar´la transfer görüşmeleri yaptıklarını üzüntüyle öğrendik.Galatasaray,Kayserispor´un futbolcusuyla görüşünce etik olmuyor ama Kayserispor bizim futbolcumuzla görüşünce etik mi oluyor?Kayserispor önce kendine baksın.Sonuç olarak yönetimimiz herşeye rağmen Serdar´ı renklerine katarak camiamızın ve kulübümüzün büyüklüğünü göstermiştir.Kayserispor´dan ricamız ise iğneyi kendilerine çuvaldızı başkalarına batırmalarıdır´´dedi.

Helal sana bu yazıyı özellikle Sülayman hurmaya Maıl atın Ona bir kapak

Fernando Gago
26.Haziran.2007, 22:50
´´Kayserispor Önce Kendine Baksın...´´

Helal sana bu yazıyı özellikle Sülayman hurmaya Maıl atın Ona bir kapak

bence direk kayserispor'a kapak olsun

nart_susruko
26.Haziran.2007, 23:08
Genel Menajer Süleyman Hurma, "Bu konuda tüm Anadolu takımlarının öncülüğünü yapmak istiyoruz. Sürekli taciz altındayız. Buna son vermek için her yola başvuracağız" dedi.

:icon_eek:
biri bunun kamera şakası falan olduğunu söylesin.

physicist87
27.Haziran.2007, 00:05
Ele verir talkını kendi yutar salkımı..!!

tosunpasa
27.Haziran.2007, 00:18
Abartıyor Kayserispr. Reklam peşinde olduklarını düşünüyorum artık. Satmıyorsan satma kardeşim. Gelip zorla almayacaklar ya! Onlar teklif ettikçe red edersin olur biter. Çok zor bir şey mi hayır demek. Ne kadar teklif ederlerse etsinler sen oyuncuna güveniyorsan red edersin. Oyuncunda takımını seviyorsa aklı karışmaz! Aklı karışıyor ve başka bir takıma transfer olmak istiyorsa zorla tutarak neler yapılabilir merak ediyorum!

Aşk-ı Şehir
27.Haziran.2007, 00:32
valla fifa'yamı uefa'yamı nereye gitcekse gitsin. Bence bu zihniyetle uzaya gitmeliler. Yanlız bizim yönetimde taşı iyi koymuş gediğine :)

WebMaster91
27.Haziran.2007, 09:53
Kayseri yönetiminin yaptığı rezillikler bir yana Kayseri forumlarında GS ve diğer İstanbul takımlarından "Bizanslı" diye söz ediliyor..Bu kadarı da fazla ama..Onların o "Bizanslı" dediği üç kulüp Türk futbolunun buralara gelmesine büyük katkı sağlamış ve Avrupa'da başarılı olan üç kulüptür..
Kayserililer bunu unutuyor sanırım..Alın inanmayan varsa ss..

http://img204.imageshack.us/img204/7023/38132444ga7.jpg

deniz.91
27.Haziran.2007, 10:57
Hurma: "FIFA'ya gidiyoruz"

Kayserispor, golcü futbolcuları Gökhan Ünal için, “Kendisiyle görüşüyoruz. Almak istiyoruz ama kulübü izin vermiyor” diyen Galatasaray'ı FİFA'ya şikayet etmeye hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın genel menaceri Süleyman Hurma, daha önce defalarca uyarmalarına rağmen oyuncularına teklif götürülmesine tepki göstererek, “Artık bu yola başvurmaktan başka çaremiz kalmadı. Satmıyoruz dememize rağmen futbolcumuzun aklını çelmeye çalışıyorlar. Adnan Sezgin, oyuncumuzu ayartmadıklarını, sadece konuştuklarını söylemiş. Bu bile suç. Bosman kanunlarını dile getiriyorlar. O zaman Ribery konusunda davalarını geri çeksinler”. ifadesini kullandı.

27.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Fanatik

Aşk-ı Şehir
27.Haziran.2007, 11:26
Hurma: "FIFA'ya gidiyoruz"

Kayserispor, golcü futbolcuları Gökhan Ünal için, “Kendisiyle görüşüyoruz. Almak istiyoruz ama kulübü izin vermiyor” diyen Galatasaray'ı FİFA'ya şikayet etmeye hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın genel menaceri Süleyman Hurma, daha önce defalarca uyarmalarına rağmen oyuncularına teklif götürülmesine tepki göstererek, “Artık bu yola başvurmaktan başka çaremiz kalmadı. Satmıyoruz dememize rağmen futbolcumuzun aklını çelmeye çalışıyorlar. Adnan Sezgin, oyuncumuzu ayartmadıklarını, sadece konuştuklarını söylemiş. Bu bile suç. Bosman kanunlarını dile getiriyorlar. O zaman Ribery konusunda davalarını geri çeksinler”. ifadesini kullandı.

27.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif

ribery ile ne alakası var anlamadım ribery parası verilmediği gerekçesiyle gitti. Biz Kayseriye Gökhan Ünal'ın parasınımı verdirtmiyoruz? Daha durun Eskişehirspor yönetimide aynı şeyi yapacak. Serdar'a peşin para verdik. Adamla imzaladık. Kayseri çıktı ortaya. Başkan gidip bonservisini aldı. Hala görüşüyolar. Bu iki yüzlülüğün ta kendisin :mad::mad::mad:

Fıratcan Alçınkaya
27.Haziran.2007, 11:41
[B]dememize rağmen futbolcumuzun aklını çelmeye çalışıyorlar. Adnan Sezgin, oyuncumuzu ayartmadıklarını, sadece konuştuklarını söylemiş. Bu bile suç. Bosman kanunlarını dile getiriyorlar. O zaman Ribery konusunda davalarını geri çeksinler”. ifadesini kullandı.

[B]27.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif

Oyuncuyla konuşmak ne zaman beri suç oldu...
Bosman Kuralları oyuncunun kontratının bitime 6ay kala istedği bir takımla kontrat imzalaması sağlayan bir FIFA kuralıdır... Bu olayla alakası uzaktan yakın kurulamaz kuranında futbol bilgisinden şüphe edilir...

nart_susruko
27.Haziran.2007, 12:08
avatarı roma olan birisi bizans diye bahsetse ne olur :)

kayseri tuhaflaştı iyice..

deniz.91
27.Haziran.2007, 13:15
eskişehirin durumu hakkında bişye diyeceğim o durumla bu durum aynı şeymi

Gökhan ve Mehmet Kayserispor'un sözleşmeli futbolcuları, Serdar ise sözleşmesi bitmiş enfazla parayı kim verse ona gidecek olan boşta olan bir futbolcu.
Şu var eğer Eskişehirspor bu adama para vermiş ön sözleşme imzalattırmışsa devreye girmemiz etik açıdan yakışıksız kalır.Herneyse Çok özel bir futbolcu olsa zaten bizimkiler işi bitirirlerdi Eskişehirspor'a hayırlı olsun

paco
27.Haziran.2007, 14:01
kayserispor galatasaray uzerinden medyada yer edinmeye calisiyor baska bir sey degil bu .. sonucta gokhan unal i kayserispor istemezse satmaz galatasaray da gokhan unal i ne kadar istesede alamaz ... gundemde kalmaktan baska bir sey degil .... burda da anadolu takimlarini koruyup da gucsuzun yaninda olanlar acaba o anadolu kuluplerinin de lig a dan lig b den nasil oyuncu aldiklarini biliyorlar mi .... geciniz bunlari .....

eskisehir haberi beni dogruluyor gibi sanki ....

SYLaR
27.Haziran.2007, 14:17
eskişehirin durumu hakkında bişye diyeceğim o durumla bu durum aynı şeymi

Gökhan ve Mehmet Kayserispor'un sözleşmeli futbolcuları, Serdar ise sözleşmesi bitmiş enfazla parayı kim verse ona gidecek olan boşta olan bir futbolcu.
Şu var eğer Eskişehirspor bu adama para vermiş ön sözleşme imzalattırmışsa devreye girmemiz etik açıdan yakışıksız kalır.Herneyse Çok özel bir futbolcu olsa zaten bizimkiler işi bitirirlerdi Eskişehirspor'a hayırlı olsun

Tam dediğin gibi.Ön sözleşme imzalamıştı Eskişehir

Maksic
27.Haziran.2007, 16:36
Kayserispor yanlış yolda