Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Kayseri FIFA'ya gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Kayseri FIFA'ya gidiyor

Kayseri FIFA'ya gidiyor
    Kayserispor'un, Gökhan Ünal'ın peşini bırakmayan Galatasaray'a olan tepkisi giderek büyürken, sarı-kırmızılı kulüp konuyla ilgili önce Türkiye Futbol Federasyonu'na, ardından da FIFA'ya gitmeye hazırlanıyor.

Genel Menajer Süleyman Hurma, "Bu konuda tüm Anadolu takımlarının öncülüğünü yapmak istiyoruz. Sürekli taciz altındayız. Buna son vermek için her yola başvuracağız" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ile defalarca görüştüklerini belirten Hurma, "Biz kibarca bu işin olmayacağını söyledik. Böyle bir niyetimiz olursa önce kendilerinin haberi olacağını belirttik. Ama buna rağmen futbolcumuzla gizli bir şekilde görüştüler. Gökhan'ın aklını çeliyorlar" diye konuştu.

Olayların bardağı taşırdığını kaydeden Süleyman Hurma, "Sessiz kalmayacağız. Önce Futbol Federasyonu'na başvuracağız. Önlem alınmasını isteyeceğiz. Biz iyi bir takım kurmak için çalışma yaptık, hedefler koyduk. Buna herkesin saygı duymasını bekliyoruz. Futbolumuz ancak bu şekilde renklenir. Diğer kulüplerin, futbolseverlerin bize destek vermesi gerekir. Bu tür olaylar sadece bize değil bütün Anadolu takımlarına oluyor. Federasyondan bir şey çıkmazsa FIFA'ya gideceğiz. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız" dedi.

Hurma, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da kendilerini hem Gökhan Ünal, hem de Mehmet Topuz için aradığını belirtirken, "Aziz bey bize Kayserispor'un huzurunu bozmak istemediklerini ancak satma gibi bir niyetimiz olursa talip olduklarını belirtti. Biz de kendisine teşekkür ettik. Ama Aziz bey ondan sonra bir kez bile ne bizi aradı, ne de futbolcularımızı. Galatasaray gibi davranmadı" ifadelerini kullandı.

Yasak gelebilir

Kayserispor Futbol Federasyonu'na başvurduğu taktirde ilginç bir ceza Galatasaray'ı bekliyor. Eğer Kayserispor'un şikayeti yerinde görülürse ve şikayet kanıtlanırsa o zaman Galatasaray Kulübü'nün Profesyonel Futbol ve transfer talimatının sportif cezalar başlıklı 35. maddesinin "Kulüpler için" hükmünün C bendine göre belirli bir dönem transfer yasağı ile cezalandırılması gerekiyor.

Kaynak: Milliyet

of ya pf zaten 40 yilda bir transfer yapiyoruz oda gidecek

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

helal olsun başkanım size gücümüzü gösterin artık anadolu takımlarınında birşeyler yapması gerek büyük başkansın sen andoluya devrim getireceksin

Yakında HollyWood filmi çekmek ister Kayserispor... 2oyuncunun 100yıllık takımlardan aldığı intikam diye... Satmıyosan satma niye Ülkenin takımını FİFA ya şikayet ediyosunki...

Nesil
    2006
    Yer
    -

bence iyi yapmışlar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ülkemiz için ne kadar güzel bir hareket.. Bunu Avrupa basını duyduğu zaman, Kayseri'nin reklamı olacak tabi.. Ayrıca muhabbet harbiden çok komik, sanki Ronaldinho veya Messiden falan bahsediyoruz..

Satmasinlar tamam iyi ediyorlar ama artik biraz suyunu cikarttilar bu isin. FIFA'ya ne diye sikayet edicekler? GS'nin yaptigi etik olmayabilir (ama GS buyuk takim, bu buyuk takim imajini baski yaparak, akil karistirarak, beyin yikayarak kullanicak) fakat kurallara aykiri birsey gormuyorum ben...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by remake View Post
    Satmasinlar tamam iyi ediyorlar ama artik biraz suyunu cikarttilar bu isin. FIFA'ya ne diye sikayet edicekler? GS'nin yaptigi etik olmayabilir (ama GS buyuk takim, bu buyuk takim imajini baski yaparak, akil karistirarak, beyin yikayarak kullanicak) fakat kurallara aykiri birsey gormuyorum ben...
    3 büyüklerde biraz suyunu kacırmadımı biraz ? Bence kacırdı adamlar inatla satmıycaz diyolar ihtiyacımız var diyolar tutumları bence dogru.

Del Piero_10 Misafir

Saçmalık..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by remake View Post
    suyunu çıkaran kim sence lütfen tarafsız bakalım bu adamlar 2 yıldır satmıyoruz diyorlar ama hala baskı yapılıyor üzerilerine sence kim suyunu çıkarıyor birdaha düşün

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Boş iş...Fifaya vererek ellerine ne geçcek

Bencede dogru. Kayserispor'u alkisliyorum iyi oyuncularini satmadiklari icin. Ligimizde ne kadar iyi takim olursa o kadar renklenir. Cogu kiside benim gibi dusunuyor saniyorum Turkiye'de. Afis hazirlamak zaten cok uc bir eylemdi. Dusunsene seneye diyelim ki GS aliyor bu iki oyuncuyu ve Kayseri'de her yere Gokhan'in ve Mehmet'in GS formasi giydigi bir afis yaptiriyor ustunede "KA-PAK OL-SUN" yazdiriyor. Birde bunun ustune FIFA'ya basvuracaklarini soyluyorlar.

Gecen sene Fenerbahce sebepsiz yere herkesi karsisina aldi. Ve hakli olduklari zaman bile cok antipatik gelmeye basladi insanlara. Ama Fenerbahce zengin takim, Turkiye'nin heryerinde taraftarlari var o yuzden halkin gozunden dusmeyi tehlikeye atabilecek guce sahiptiler. Kayseri'nin daha epey yol kat etmesi lazim "buyuk" klup olma yolunda. Ve kamuoyunun kendilerine karsi duydugu sevgiyi bu kadar kolay riske atmamalilar bence.

Uzun lafin kisasi sidik yarisina cevirmemek lazim. Herseyi tadinda birakmak en mantiklisi. (Buyuk) takimlarla surtuserekten kendilerini yokusa suruyorlar. Daha resmi ve olgun bir tavir almalilar satmiyacaklarsada.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

galatasaray bu sene para buldu diye sanırım sonuna kadar olayı abartmaya niyetli.. kayseriye helal olsun bozmasınlar çizgilerini..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saçmalık bence

FIFA ya şikayet etmeye ne gerek war ya :S

kayserispor galatasaray uzerinden medyada yer edinmeye calisiyor baska bir sey degil bu .. sonucta gokhan unal i kayserispor istemezse satmaz galatasaray da gokhan unal i ne kadar istesede alamaz ... gundemde kalmaktan baska bir sey degil .... burda da anadolu takimlarini koruyup da gucsuzun yaninda olanlar acaba o anadolu kuluplerinin de lig a dan lig b den nasil oyuncu aldiklarini biliyorlar mi .... geciniz bunlari .....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne kadar gereksiz ve ortamı geren davranış

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hayda yeter bee tamam satmayın nedir sanki bu davranışlar sanki kaçıracaz adamı ya..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

gerçekten yöneticilikten hiç anlamayan insanlara bırakılmış kayserispor.futbolcularını satmayarak büyümeyi planlamak sanırım bize mahsus birşey.

zaten ajax gibi takımlar her sene oyuncularını satarak küme düşüyor(!).3büyük takım milyonları önüne dökerken, en iyi teklifi kabul edip kayseri bir altyapıyı geliştirme modeline sokmak,bir iki yıllık değil sürekli dönecek bir çarka katmak varken etrafı afişlerle süslemek değerlenmiş oyuncularını satmamak gerçekten olağanüstü bir yöneticilik örneği.tebrikleri kayseri!

haa bide kolay bir iki soru kayseri yöneticilerine:allah vermesin gökhan yada mehmetten biri uzun bir sakatlık geçirirse kayserinin büyüme planları ne şekilde devam edecek?
    eğer büyümeyi bu kadar kafaya koyduysanız ertuğrul sağlamı neden bıraktınız?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buyursunlar turşusunu kursunlar sanki dünyada 2 futbolcu kaldı....

Ama ben yönetimi bu sezon görücem..... Gökhan'la Mehmet resti çekinceki yüz hallerini merak ediyorum....

Gökhan dicek ben Gs'ye gitmek istiyorum... Mehmet dicek ben Fb'ye......

O zaman da iş işten geçicek Gs almıcak Fb almıcak Bjk almıcak......

Olan Gökhan'a ve Mehmet'e olacak...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Buyursunlar turşusunu kursunlar sanki dünyada 2 futbolcu kaldı....

Ama ben yönetimi bu sezon görücem..... Gökhan'la Mehmet resti çekinceki yüz hallerini merak ediyorum....

Gökhan dicek ben Gs'ye gitmek istiyorum... Mehmet dicek ben Fb'ye......

O zaman da iş işten geçicek Gs almıcak Fb almıcak Bjk almıcak......

Olan Gökhan'a ve Mehmet'e olacak...
    sen nerden biliyorsun be sanki ahpapları gibi konuşuyorsun gökhan için birşey diyemem ama mehmet doğma büyüme kayseri çocuğudur zaten küçüktende kayserispr taraftarıydı bilip bilmeden konuşma bu mehmet topuzun 5 gün önce söylediği konuşma

"Kayseri'de kalmaktan mutluyum"

Kayserispor Kaptanı Mehmet Topuz, ''Kayserispor'da kalmaktan mutluyum'' dedi. Topuz, yaptığı yazılı açıklamada, hakkında yapılan trasfer dedikodularının aslının olmadığını kaydederek, şu görüşlere yer verdi:
    ''Kayserispor'da yetişmiş bir oyuncu olarak kulübümde kalmaktan ve kulübümle büyük başarılara uluşmaktan hep mutluluk duydum. 2007-2008 futbol sezonunda arkadaşlarımla birlikte kulübümüzü en iyi yere getirip yeni stadımızda taraftarlarımızı coşturacağız. Tüm Kayserisporlular bayraklarını hazırlasın''
    Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe, Kayserispor'da oynayan Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı renklerine bağlamak için yoğun temaslarda bulunmuş ancak yönetim iki futbolcuyu kesinlikle satmayacağını açıklamıştı.

21.06.2007
    Kaynak : AA

sizleri ikna etmek için yöetim daha ne yapmalı bilmiyorumki adamlar pankart yaptırıyo daha inanmıyor millet

Ya adam Galatasaray'a gelmek istiyor işte... Ama sayın başkan bırakmıyor Gökhan'ı.

Afişlerle, billboardlarla falan olmaz işte. İstemeyen adamı tutamazlar...
    Hadi tutsunlar da sezon sonu görelim Gökhan Ünal'ı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Ya adam Galatasaray'a gelmek istiyor işte... Ama sayın başkan bırakmıyor Gökhan'ı.

Afişlerle, billboardlarla falan olmaz işte. İstemeyen adamı tutamazlar...
    Hadi tutsunlar da sezon sonu görelim Gökhan Ünal'ı.
    merak etme kayserispor yönetimi gökhanı tekrar ikna etmişler bu sezondas oynayacak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by dinaMYt View Post
    gerçekten yöneticilikten hiç anlamayan insanlara bırakılmış kayserispor.futbolcularını satmayarak büyümeyi planlamak sanırım bize mahsus birşey.
    onun içinmi son iki sezon hiç yakalayamadığı başarıları yakalıyor demekki anlayan biri gelswe uefayı alır

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Eskişehirspor resmi sitesinden Kayserispora kınama.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´dan transfer ettiğimiz,kendisiyle anlaşıp ön ptotokol yaptığımız hatta peşinatını verdiğimiz Serdar için son haftalarda Kayserispor´la anlaştığı yönündeki haberlerle ilgili olarak Basın Sözcümüz Avukat Cemal Okan YÜKSEL,Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet ÖZHASEKİ´nin açıklamalarına da gönderme yaparak şöyle konuştu:

´´Kayserispor,Galatasaray´ın bir futbolcularını ayartmaya çalıştığını söyleyerek bu tür hareketlerin Spor´un anlamına uzak ve etik olmayan davranışlar olduğunu bildirmiştir.Bu konuda Özhan CANAYDIN´a da zehir zemberek bir mektup yazdıkları kendi ifadeleridir.Bununla birlikte gerek ulusal basında gerekse Kayserispor resmi web sitesinde bizim transfer etmiş olduğumuz Serdar´la transfer görüşmeleri yaptıklarını üzüntüyle öğrendik.Galatasaray,Kayserispor´un futbolcusuyla görüşünce etik olmuyor ama Kayserispor bizim futbolcumuzla görüşünce etik mi oluyor?Kayserispor önce kendine baksın.Sonuç olarak yönetimimiz herşeye rağmen Serdar´ı renklerine katarak camiamızın ve kulübümüzün büyüklüğünü göstermiştir.Kayserispor´dan ricamız ise iğneyi kendilerine çuvaldızı başkalarına batırmalarıdır´´dedi.

Kayseri ilk kendisine baksın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aman FIFA'ya giderek çok büyük iş yaptıklarını sanıyolar sanki..Gidince ne olacak? FIFA GS'ye "Sen bu oyuncuyu almak istediğin için sana ceza veriyorum" mu diyecek?..Kayserispor sadece reklam yapyor..FIFA'ya gidip isimlerini duyurmak için..Bence sadece kendilerini rezil edecekler..

dnz009 bak kardeşim sen kayserilisn tamam kendi takımın savunucaksıN... Ama bu sudan sebeptir gidip kendi Ülkenin UEFA kupasını kazanmış takımını UEFA şikayet etmek ayıptır... Kendi reklamını yapmaktır... Oyuncu satmayarak büyünülseydi Ajax olmazdı... Bunu dişliye çevirmen sürekli yetenekler bulup satıcaksıN...

En azından bana bu sebebin GS yi UEFA ya şikayet etmek için geçerli olduğuna kimse inandıramaz... Ve bence bir çok kişide bnm gibi düşünüyo...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kayseri GS'yi FIFA'ya şikayet ederken ne diyecek? Biri bana bunu söyleyebilir mi? Gidipte "GS benim oyuncumun peşini bırakmıyor, onu transfer edebilmek için her yolu deniyor" mu diyecekler..

Ya kendimi bildim bileli Türkiye-İsviçre maçı cezalarından sonra duyduğum en saçma şey..İyi güzel gidip şikayet etsinler..Ama ne sebeple gidecekler ki?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    Kayseri GS'yi FIFA'ya şikayet ederken ne diyecek? Biri bana bunu söyleyebilir mi? Gidipte "GS benim oyuncumun peşini bırakmıyor, onu transfer edebilmek için her yolu deniyor" mu diyecekler..

Ya kendimi bildim bileli Türkiye-İsviçre maçı cezalarından sonra duyduğum en saçma şey..İyi güzel gidip şikayet etsinler..Ama ne sebeple gidecekler ki?
    eğer yazıyı dikketlice okuduysan anlarsın orada meddelri söylüyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    dnz009 bak kardeşim sen kayserilisn tamam kendi takımın savunucaksıN... Ama bu sudan sebeptir gidip kendi Ülkenin UEFA kupasını kazanmış takımını UEFA şikayet etmek ayıptır... Kendi reklamını yapmaktır... Oyuncu satmayarak büyünülseydi Ajax olmazdı... Bunu dişliye çevirmen sürekli yetenekler bulup satıcaksıN...

En azından bana bu sebebin GS yi UEFA ya şikayet etmek için geçerli olduğuna kimse inandıramaz... Ve bence bir çok kişide bnm gibi düşünüyo...
    yahu bri ajaxın altyapısıyla kayserisporun altyapsını nasıl kıyaslıyorsunuz anlamıyorum bugüne kadar türkiyede yıldız futbolcularını satan hangi takım başarılı oldu bir örnek verirmisiniz?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    eğer yazıyı dikketlice okuduysan anlarsın orada meddelri söylüyor
    Dikkatlice bir daha okudum..Ve halen çok saçma sebepler olduğunu düşünüyorum..

Federasyon GS'ye transfer yasağı getirirse çok büyük olaylar çıkar ve bu ceza çok fazla tepki alır..Federasyon bu kadar büyük tepki almaya niyet etmez..Zaten kimse federasyondan memnun değil..

GB msla Kayseriden daha başarılı bir takım... Yıldızlarını sattı... değişen bişey yok... Kayseri de satsada satmasada en fazla ilk 4... ki bu sende 5.oldular... Satıp satmamasıda sorun değil tamam onu geçtik... Sorun GS nin UEFA ya şikayet ediyoruz denilmesi... Çok gereksiz bi olay... Ayrıca uğraşılırsa Ajax ın altyapı sı gibi olunur ne yani kim bana ispat eder Bizim Kayseri li Arkadaşlarımızn Amsterdam lı lardan başarısız olduğunu... Madem Kayseri Yönetimi çok iyi biliyor bu işi yapsın bakalım alt yapıyı... Gidip Afiş yapıştıcaNa...En azından Ajax kadar olmasada iyi bir alt yapı kurulsuN...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri