View Full Version : Tamas Auxerre'de
crazzy
27.Haziran.2007, 17:44
Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Rumen futbolcu Gabriel Tamas, Celta Vigo'nun küme düşmesinin ardından Fransa'nın Auxerre ekibine transfer oldu. 23 yaşındaki futbolcunun bonservisi Spartak Moskova'daydı.
Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen ancak bekleneni veremeyince 2004'te Spartak Moskova'ya transfer olan Tamas, önümüzdeki günlerde sağlık kontrolünden geçip imzasını atacak. Tamas'ın bu transferden ne kadar alacağı açıklanmadı. 2004-2005 ve 2005-2006 sezonlarında Dinamo Bükreş'e kiralanan Tamas, Romanya milli takımındaki başarısının ardından Celta'ya kiralanmış ve geçen sezon bir çok maçta iyi performanslar ortaya koymasına rağmen takımının küme düşmesini engelleyememişti.
Geçen sezon Ligue 1'i 8. sırada bitiren Auxerre Tamams ile birlikte yaz aylarının 5. imzasını attırmış oldu. mavi beyazlılar, daha önce Marcos Antonio, Toifilou Maoulida, Kamel Chafni ve Jean-Marc Lesage ile sözleşme imzalamıştı.
Ligtv.com
ForsakeN
27.Haziran.2007, 18:20
Gs'deyken beğenmediğim bi oyuncuydu
Memedov
27.Haziran.2007, 18:24
Kendisini pek fazla sevmem ama Auxerre'de başarılı olur diye tahmin ediyorum..
Fernando Gago
27.Haziran.2007, 19:58
çok artı özelliği olmayan düz bir oyuncu
ChAoS
27.Haziran.2007, 20:00
Ortalama bir defans diyebilirim ama Gs'deyken, genç bir oyuncu futbolunu geliştirmiş olabilir takip etmedim
Lionel Andres Messi
27.Haziran.2007, 20:32
fm de çok iyiydi.bence bu adam türkiyede adaptasyon sorunu yaşıyordu.futbolunu geliştirdiği kesin.:icon_cool:
deniz.91
27.Haziran.2007, 21:11
fm 07de baya kaliteliydi demekki türkiyeye alışamamıştı auxerre ona göre
dinaMYt
27.Haziran.2007, 23:08
bildiğim kadarıyla satılırken ruslarla yapılan anlaşmaya göre bidahaki satıştan pay alacaktı galatasaray.acaba anlaşma gerçek mi gerçekse ne kadar para alıcaz?
benim aklımda hep şampiyonlar liginde sociedadtan yediğimiz nihatın golüyle hatırlanacak tamas.orta sahada yanyana iken bu iki oyuncu nihat taması çok ta süratli olmayan bir deparla geçmiş ve golü atmıştı.nihat golü attığında tamas henüz ceza sahasına bile girememişti.ahh fatih terim ahh!sen sardın başımıza bu kalasları hep.nese geçti artık...
spider3784
28.Haziran.2007, 01:30
Bence yetersiz bir oyuncu, kalitesine göre bir takıma gitmiş.
Fıratcan Alçınkaya
28.Haziran.2007, 02:00
Yetersiz bir savunma oyuncusu...AuxeRRe bu sezon ifarklı bir yol izliyor gibi...
ForsakeN
28.Haziran.2007, 19:14
bildiğim kadarıyla satılırken ruslarla yapılan anlaşmaya göre bidahaki satıştan pay alacaktı galatasaray.acaba anlaşma gerçek mi gerçekse ne kadar para alıcaz?
benim aklımda hep şampiyonlar liginde sociedadtan yediğimiz nihatın golüyle hatırlanacak tamas.orta sahada yanyana iken bu iki oyuncu nihat taması çok ta süratli olmayan bir deparla geçmiş ve golü atmıştı.nihat golü attığında tamas henüz ceza sahasına bile girememişti.ahh fatih terim ahh!sen sardın başımıza bu kalasları hep.nese geçti artık...
Nihat Tamas'ın bacak arasından topu geçirip Kovaçeviç'e golü attırmıştı.
dinaMYt
28.Haziran.2007, 23:25
doğru olabilir.ben de yazarken tereddüte düşmüştüm golü kimin attığı dair.ama nihatla tamas arasında en az 3-4 metre mesafe vardı onu unutamam.aklımda sol çaprazdan girdikten sonra golü de atmış gibi kalmış aklımda.
mustafa6685
28.Haziran.2007, 23:37
ülkemizde genç oyunculara yeterince fırsat verilmiyo biraz üzerinde durulsa iyi bir oyuncu olabilirdi