View Full Version : Din Derslerinden Alıntılar
fm26mer
11.Temmuz.2007, 19:15
Önemli Not: Bu notu bazı ziyaretçilerimizden gelen olumsuz tepkiler üzerine koymak ihtiyacı duyduk. Burada tiye alınan kesinlikle din hatta islam kavramı değildir. Burada tiye alınan günümüz din adamlarının yetersizliği ve sorular karşısında bu yetersizliklerini belli etmeme çabalarıdır.
:
BlackEagle19o3
11.Temmuz.2007, 21:01
1.si güzeldi:)
Ömer bunu da biliyorum dermişim:p
fatih akin
11.Temmuz.2007, 21:02
Yetersiz olabilirler ama bunu bu şekilde alaya yakın tabirlerle ifade etmek bence yanlış daha güzel bi anlatımla daha çok kişi bu sorunun farkına varabilir.Ben bu sorunun bu şekilde ve bu ortamda anlatılmasını yanlış buluyorum.Ayrıca ben bu zamana kadar hiç böyle bir şeye de rastlamadım.Aksine hem ortaokulda hem de lisede hep bizim sorduğumuz sorulara yeterli cevaplar verebildi hocalarım.Tabi senin özgür düşüncen forum sorumluları izin verirse istediğini yazabilirsin;ama benim düşüncem yanlış olduğu.
Atakan38
12.Temmuz.2007, 11:29
bzm basımızada cok geLıodu boLe oLayLar hep buna benzer soruLar soruoduk
hoca cwp weremeince guLuoduk faLan atıodu dersten.
3. we 5. cok guzeL
saoL payLasımın ıcın
Ahmet_77
12.Temmuz.2007, 11:37
:zuhaha :zuhaha saol feme yirmialtı :zuhaha
fm26mer
12.Temmuz.2007, 11:38
:zuhaha :zuhaha saol Fm26 :zuhaha
ömer olum adım:mad::D:zuhaha
Ahmet_77
12.Temmuz.2007, 11:42
hadi bilmiodum femeyirmialtı :zuhaha sen hani gidiodun kahce6ya :zuhaha
yavuuzzzz
12.Temmuz.2007, 12:22
bazıları komikti bazıları da alaya almıştı yine de sağol
QaaN-07
12.Temmuz.2007, 21:29
Bir tene de ben aktarayım (Bizim Sınıftan) :)
Biz daha 6.sınıftayız (Şu an Liseye Geçtim)
Bizim Sınıfta da Moldovalı Bir Kız Vardı İsmi Irina
Hoca:Irınacım Sen Nerelisin
Irina:Moldova Hocam.
Hoca:Hee .Moldova Rusya'nın neresinde yavrum ..
İrina:Hiçbir yerinde
Hoca:Rusya Moldovanın neresinde?
Irina:Hiçbi yerinde
Hoca:Peki otur yavrum 5 :D
ultraslanerdem
13.Temmuz.2007, 00:40
Dini olaylara bu kadar saçma bir şekilde alay edilmesi ne kadarda yanlış.İslamiyet herşeye cevap veren bir dindir.Öğretmenler bu gibi saçma sorulara yetersiz olduğundan değil başka bir şey için cevap vermemişler.Konuyu yazan arkdaşı ŞİDDETLE KINIYORUM.Utanmadan bunları yazmaya ne cüret etmiş anlamak mümkün değil.
İnsanlar her nefes alıp verdiğinde Allah onları yaşatığı için Şükür etmesi gerekirken şu yazılanlara da bakın.Bunları soran bir kişi yakında neden namazı secde ederek kılalım ki de der...
fatih akin
13.Temmuz.2007, 00:58
Dini olaylara bu kadar saçma bir şekilde alay edilmesi ne kadarda yanlış.İslamiyet herşeye cevap veren bir dindir.Öğretmenler bu gibi saçma sorulara yetersiz olduğundan değil başka bir şey için cevap vermemişler.Konuyu yazan arkdaşı ŞİDDETLE KINIYORUM.Utanmadan bunları yazmaya ne cüret etmiş anlamak mümkün değil.
İnsanlar her nefes alıp verdiğinde Allah onları yaşatığı için Şükür etmesi gerekirken şu yazılanlara da bakın.Bunları soran bir kişi yakında neden namazı secde ederek kılalım ki de der...
Erdem arkadaşıma katılıyorum kesinlikle daha önce de yazmıştım bu tür konuların bu şekilde saçma sapan anlatımlarla aktarılması kesinlikle çok yanlış.En kısa zamanda da kapatılması gerektiğini düşünüyorum.Tahmin ediyorum bu yazılardan sonra hem Erdem'i hem de beni yobaz gibi saçma sapan tabirlere yakıştırıcaksınız ama insanların çeşitli özel duygularının bu kadar ayaklar altına alınmasına da kesinlikle sessiz kalınamayacaktır.
S-B-Z
13.Temmuz.2007, 01:02
Daha öncede verilmişti böyle bir konu araştırılırsa çıkar.Bencede yanlış.Bu tip konular herne sebeple olursa olsun,Bizim Mizah Anlayışımızla bağdaşmaz,bağdaşmamalı :(
ultraslanerdem
13.Temmuz.2007, 01:12
Allah bilir yabancı bir konudan çeviri yapılmıştır.Yoksa böyle bir şeylerin olabilleceğini düşünmek bile korkutucu.
Bu arada Fatih kardeş sende haklısın.Böyle düşünenlere cevabım ; Dinini yaşayan biri yobaz ise OSMANLI Padişahlarıda yobazdı onlara göre...;;) Allah affetsin.
fatih akin
13.Temmuz.2007, 01:21
Allah bilir yabancı bir konudan çeviri yapılmıştır.Yoksa böyle bir şeylerin olabilleceğini düşünmek bile korkutucu.
Bu arada Fatih kardeş sende haklısın.Böyle düşünenlere cevabım ; Dinini yaşayan biri yobaz ise OSMANLI Padişahlarıda yobazdı onlara göre...;;) Allah affetsin.
Ya gerçi millet yobazın ne olduğunu bilmeden de her namaz kılana , biraz dini konulara sıcak olana yobaz diyor.Aslında onu diyenin kendisi yobaz.Olsun bazı güzel şeyleri savunarak yobaz olucaksak ona da razıyız.
Sekopej
13.Temmuz.2007, 02:05
Yobazlıkla alakası yok. Bu durumun komedi haline getirilmesi beni üzüyor. Altına da önemli not yazmışlar, ben bu tür eğitimcilerin olduğunu düşünmüyorum ki olsa bile bu şekilde dalga geçilecek hale getirilmemelidir.
Konu beni açıkçası rahatsız etti, rahatsız olan başka arkadaşlar da olduğu için konuyu kaldırıyorum. İlk mesajda yazılmış olanları da siliyorum...