View Full Version : Morientesi Tartış
_ReaL_
15.Temmuz.2007, 23:29
Artık bıktık her yerde Morientes gelcek gelmicek
Buradan tartışın
Artık bıktık usülsüz yerlerdeki tartışmalardan
spider3784
15.Temmuz.2007, 23:31
Madem açmışsın, kusuru yoksa cevap verelim.
Gelecek...
MeMo
15.Temmuz.2007, 23:32
Galatasaray transfer haberleri mevcut tartışma da çizmeyi aşınca modlar gelir zaten
Emurafu
15.Temmuz.2007, 23:36
Arkadasım bura ahkam kesme varsa zoruna giden bir öesaj uyarı butonunu kullanabılırsın ayrıca gerekn bılgıler gs alanında verılıyor benım rıcam dıgertakım taraftarları mesaj yazarken bıraz dıkkat etsınler sadece bız her zaman dıkkat edıyoruz
Ayrıca bu olay bütün forumda oldu mesela adriano gelecekmı veya ronaldomu gelcek o yüzden hersey karıslıklı hatta ronaldo adriano tartısmasdı bıle oldu forumda ama biz olmuszu birsey yazmadık bırakalım sunları
_ReaL_
15.Temmuz.2007, 23:42
Allah bilir bunuda şikayet etmişsindir
başka usulsüz yerlerde tartışıyorsunuz daha kötü
Senin amacın beni düşürmek ama benim amacım daha iyi bir forum
CashFl0w
15.Temmuz.2007, 23:45
Re@L (Re@L) bütün yorumlarına bakıyorum hep milleti birbirine düşürmek,tartışma yaratmak amacında yazıların var biraz dikkat et lütfen..
Emurafu
15.Temmuz.2007, 23:47
Real kardes ne yapmaya calısıyorsun anlamıyorum bu konunun neyisi şikayet edicem elbette silinecek bu konu sitedede yenisin bazı seyleri bilmeden konusuyorsun ricam dikkat et lütfen
_ReaL_
15.Temmuz.2007, 23:48
Allah bilir bunuda şikayet etmişsindir
başka usulsüz yerlerde tartışıyorsunuz daha kötü
Senin amacın beni düşürmek ama benim amacım daha iyi bir forum
bu sözle kim birbirine düşer ?
Dahada msj yazmıcam
Sekopej
15.Temmuz.2007, 23:49
Tek tek konu açıp bütün oyuncuları tartışacaksak işimiz var. Bu tür konularda da iş tartışmadan çok karşılıklı atışmaya gideceği için konu kaldırılmıştır.