View Full Version : Forvet: Delgado-Bobo
Rodrigo Tello
20.Temmuz.2007, 11:48
Forvet: Delgado-Bobo
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına kısa bir süre kala forvette tam bir çelişki yaşıyor. Mert Nobre’nin dizinden geçirdiği ameliyat sonrası Avusturya kampında takımla çalışmamasıyla sıkıntıya giren Sağlam’ın, 1 Ağustos’taki ilk eleme maçında forveti Delgado-Bobo’dan oluşturmayı düşündüğü belirtildi.
Önceki akşam oynanan Duisburg maçında bu düşüncesini ilk kez sahaya yansıtan Ertuğrul Sağlam, başkan Yıldırım Demirören, yöneticiler Kenan Öner ve Celal Kolot ile yaptığı görüşmede, “Forvette de savunmada da sıkıntı var. Yeni bir oyuncu alsak bile hemen oynatamayız. Bu nedenle eleme maçlarında ileri ikiliyi Delgado ve Bobo’dan kurmayı düşünüyorum. Geriden de Ricardinho onlara destek verir” dedi.
ERKEN ÖNLEM
Sağlam'ın bu düşüncesindeki diğer bir etkenin ise Ricardinho veya Delgado ikilisinden birinin yedek kalması halinde çıkarabileceği problemleri şimdilik dondurma olduğu da belirtildi.
Kaynak: Vatan
ForCimbom
20.Temmuz.2007, 11:58
Ya bu Bobo ya iyi denen kisilere ilk once Tottenham Fenerbahce sonra diger maclarini izlemesini oneririm..
Rodrigo Tello
20.Temmuz.2007, 12:03
Kardesim iyi adam hepsini izledim rahat ol...Bu adama kotu diyorsan Turkiyede iyi forvet yok derim...
Cyzio
20.Temmuz.2007, 12:10
Kardesim iyi adam hepsini izledim rahat ol...Bu adama kotu diyorsan Turkiyede iyi forvet yok derim...
Bende sana abartma derim.Ondan iyi birçok forvet var Türkiye'de..
Rodrigo Tello
20.Temmuz.2007, 12:12
Abartma falan yok ortada Bobo kotuyse TsL'de forvet yok...!Bi Ümit Karan var baskada yok..
eXcitinG
20.Temmuz.2007, 12:15
Ya varya herşeye hemen muaLefet oLacaksınız konuyu iLLa tartışmaya çekeceksiniz çekmezseniz oLmaz değiLmi ?
Fıratcan Alçınkaya
20.Temmuz.2007, 12:18
Bence çok ta iyi oynar bu 2oyunca birlikte forvette...
ForCimbom
20.Temmuz.2007, 12:23
Abartma falan yok ortada Bobo kotuyse TsL'de forvet yok...!Bi Ümit Karan var baskada yok..
Umit Karan Kezman Nobre Gokhan Unal... Bunlar sadece aklima gelenler...
BlackEagle19o3
20.Temmuz.2007, 12:35
Umit Karan Kezman Nobre Gokhan Unal... Bunlar sadece aklima gelenler...
Nobre mi Bobodan iyi güldürme adamı.Gökhan Ünal konusunda ise daha büyük takımlarda izlemeden iyi olup olmadığına karar veremem.Bobonun kaç yaşında olduğunu da biliyorsundur umarım.Adam daha 21 yaşında ne yapmasını bekliyordun 30 gol atıp gol kralı mı olsun.Ümit Karan konusunda haklısın ama ben Bobonun ilerde ondan da iyi olcağını düşünüyorum.Kezman şu anda Türkiyedeki en kaliteli golcü ama geçen sene iyi performans gösterdiği söylenemez.
GeNç KaRTaL
20.Temmuz.2007, 14:11
Bobo-Delgado ikilisi geçici olarak kullanılabilir.Yararlıda olacaklardır ön elemelerde.
Ya bu Bobo ya iyi denen kisilere ilk once Tottenham Fenerbahce sonra diger maclarini izlemesini oneririm..
Arkadaşım bir kere bir oyuncunun iyi yada kötü olduğuna bir maça bakılarak yorum getirilmez.Senin Bobo'ya karşı bir anti patikliğin var.Bu belli.Her Bobo konusunda gelip laf atıyorsun.Bunun nedeni geçen sezon size karşı gol atmış olması olabilir mi?:rolleyes:
Ghonedre
20.Temmuz.2007, 15:06
Nobre mi Bobodan iyi güldürme adamı.Gökhan Ünal konusunda ise daha büyük takımlarda izlemeden iyi olup olmadığına karar veremem.Bobonun kaç yaşında olduğunu da biliyorsundur umarım.Adam daha 21 yaşında ne yapmasını bekliyordun 30 gol atıp gol kralı mı olsun.Ümit Karan konusunda haklısın ama ben Bobonun ilerde ondan da iyi olcağını düşünüyorum.Kezman şu anda Türkiyedeki en kaliteli golcü ama geçen sene iyi performans gösterdiği söylenemez.
Kezman gecen sene kotu performans göstermedi sadece kendisinden beklenen performansı gösteremedi o kadar.
Bobo ya gelince Türkiyede Bobo dan iyi tek forvet Ümit Karan değil.....
BlackEagle19o3
20.Temmuz.2007, 15:15
Kezman gecen sene kotu performans göstermedi sadece kendisinden beklenen performansı gösteremedi o kadar.
Bobo ya gelince Türkiyede Bobo dan iyi tek forvet Ümit Karan değil.....
Doğrudur Kezman kendinden beklenen performansı göstermedi.Ben zaten Türkiyede en kaliteli forvet Kezman dedim iyi bakarsan görebilirsin ama insan nasıl görmek isterse öyle bakarmış.O zaman sen say Bobo'dan iyi forvetleri biz de öğrenmiş olalım.Deividi saymayı da unutma..Gökhan Ünal diyebilirsin ben de onu büyük takımlarda görmeden karar veremem deriM.Çünkü zamanında gol kralı olmuş Zafer Biryol ve Serkan Aykutun büyük takımlarda neler yapbildiğini gördük.
RaSenGan
20.Temmuz.2007, 15:17
Diğer 3 forvette yedekte durur.Birde forvet alacaksınız.
BlackEagle19o3
20.Temmuz.2007, 15:20
Diğer 3 forvette yedekte durur.Birde forvet alacaksınız.
Aygün olum sen de taktın alacağımız forvete lazım işte:D.Delgado forvet değil,diğerleri ise yeterli değil;;)
RaSenGan
20.Temmuz.2007, 15:24
Aygün olum sen de taktın alacağımız forvete lazım işte:D.Delgado forvet değil,diğerleri ise yeterli değil;;)
Yeterli olmayanları satıp iyi bir forvet alın o zaman.:)