View Full Version : Galatasaray-Bochum Hazırlık Karşılaşması
erdemzorer10
21.Temmuz.2006, 02:17
21 Temmuz Cumartesi
Rewirpowerstadion - 20:00 (TSİ)
Hazırlık karşılaşması: VFL Bochum - Galatasaray
Yayın: D-spor
Almanya da hazırlıklarını sürdüren futbol takımız, beşinci hazırlık karşılaşmasında Bochum karşısına çıkıyor
Flawless Victory
21.Temmuz.2006, 02:24
D-Spor şifreli mi verecek?
erdemzorer10
21.Temmuz.2006, 02:34
D-spor şifreli veriyor diye biliyorm Gs tv den de yayınlanacagını duydm
Flawless Victory
21.Temmuz.2006, 02:36
Yahu hazırlık maçları bile şifreli, nasıl iş bu? İyi oynasınlar.
erdemzorer10
21.Temmuz.2006, 02:36
Galatasaray-Bochum maçı GS TV'de
Galatasaray Televizyonu; 21 Temmuz Cumartesi günü Galatasaray'ın yurtdışı kampındaki son mücadelesi olan Bochum - Galatasaray karşılaşmasını şifreli olarak naklen yayınlayacaktır :(:( eskiden olsa ajax ın düzenledigi turnuvadaki Gs maçları bile şifresiz oluyodu
fm26mer
21.Temmuz.2006, 02:45
FEED sağolsun:n:
Emurafu
21.Temmuz.2006, 03:47
Goollllllllllllll goolllllll Ayhan Akman
23 Volkan Yamanın pasında Ayhan düzgün bir vuruşla Galatasarayı öne geçiren golü attı: 0-1
resmi sitede sağolsun cok bılgılendırıyo..
Volkan gecen mactada harıka asıst yapmıstı yıne asıst ondan .. d smartı olan arkadaslar eger youtube a koyabılırlerse tam süper olur..
douramss
21.Temmuz.2006, 04:09
1-1 olmus...
Rodrigo Tello
21.Temmuz.2006, 04:09
1-1 Marcel İy sonucu...
Emurafu
21.Temmuz.2006, 04:15
1-1 ilk yari sonucu
Flawless Victory
21.Temmuz.2006, 04:25
Bence aynı tas aynı hamam Galatasaray. Çok farklı bir oyun göremiyorum. Gerçi maçı izlemiyorum da tahmin ediyorum. Geçen maçların da özetinden yola çıkarak söylüyorum.
uAburak89
21.Temmuz.2006, 04:28
Bence aynı tas aynı hamam Galatasaray. Çok farklı bir oyun göremiyorum. Gerçi maçı izlemiyorum da tahmin ediyorum. Geçen maçların da özetinden yola çıkarak söylüyorum.
Takımın çehresini değiştirecek tek adam var; Lincoln.. O da oynamadığına göre, değişiklik beklememiz lazım.. :)
agoecmen
21.Temmuz.2006, 04:29
kadroda kimler vardı ilk yarıda
Emurafu
21.Temmuz.2006, 04:56
Arkadaslar bu maclar hazirlik maci üstelik kalli almanyadi macları önemsemiyor daha cok gidecekler belli olacak esas macı karsıyaka macında görün daha 2 yabancı gelecek o yüzden emrah abi olur böyle çünkü bu maclar yedekler cogunluklu oynuyor bu arada kabze bitmiş ya yuh ne goller kacırıyor........
Flawless Victory
21.Temmuz.2006, 05:02
Kabze'nin bir derdi var da anlayamadım. Üniversiteler Arası Şampiyona'da çok iyiydi ondan sonra döküldü.
Ghonedre
21.Temmuz.2006, 05:47
beyler maç kaç kaç bitti izleyeniniz yok mu yav
Emurafu
21.Temmuz.2006, 06:43
Mac 2-1 bitti bochum kazandı
Kallı macta toması ön libero oynattı
Linderoth sag bekte oynadı
Kalli yine degişik pozisyonlar denedi ama önemli olan maclar istanbulda
erdemzorer10
21.Temmuz.2006, 06:50
maçı izleyemedim ama linderoth ve sag bek arasında en ufak bi ilişki göremiyorum..bu kallinin bi bildigi var ama ne ??
neyse Emrah abi seninde dedigin gibi önemli olan istanbuldaki maçlar olacak..kendisi de öyle dedi zaten
Flawless Victory
21.Temmuz.2006, 06:51
Ceza bitene kadar takım iyi gitmezse lig oracıkta biter bizim için.
erdemzorer10
21.Temmuz.2006, 06:52
Ceza bitene kadar takım iyi gitmezse lig oracıkta biter bizim için.
Emrah abi tüm Gs liler gibi bende düşünceliyim bu konuda ama bence bu kalli bişeyler yapacak bi bildigi var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mac 2-1 bitti bochum kazandı
Kallı macta toması ön libero oynattı
Linderoth sag bekte oynadı
Kalli yine degişik pozisyonlar denedi ama önemli olan maclar istanbulda
Emrah abi maçı izlediysen bi yorum yapabilrmsn? göze batanlar oldumu ?
veya beklenenin çok altında kalanlar?
ForCimbom
21.Temmuz.2006, 07:42
Ya bu Kallı ne yaptığını bilmiyor sanırım iyi ki necatı yı falan denemedı on lıberoda
Aykan19o3
21.Temmuz.2006, 07:52
Gs eğer toparlanmazsa ligi erken bitirir..
dinaMYt
21.Temmuz.2006, 07:59
ya bu kallinin video teknolojisinden haberi yok ya da anteremanları da takip etmiyor.1 aydır hala mı tanıyamadı futbolcuları.takarsın kaseti izlersin geçen sezon maçlarını yetmediyse anteramanlarda denersin.daha takım oyununu geçtim ilk 11 belli değil.yok eğer bi de lig başlayınca uyum süreci için 4-5 haftaya daha ihtiyacımız var filan derse seyircisiz asyde değmeyin keyfimize(!)
ultraslanerdem
21.Temmuz.2006, 15:02
Arkadaşlar tek maç için adamın üstüne gitmeyin bu kadar.Olur böyle hatalar...
Emurafu
21.Temmuz.2006, 15:44
oooo bakıyorumda kalliye laflar siz kalliden iyimi biliyorsunuz kendisi bile acıkladı ama siz hala baska konusuyorsunuz adam ne dedi suanda kafamda 3 isim vardedi onun için son maclarıda oynayıp ona göre gidecekleri belirlicem dedi yani yutdısındaki maclar gideceklerim macı idi ayrıca kalli her türlü önlemi alıyor mesela birisi kırmızı gördü oyun içinde o mevkiye kim gecebilir falan fılan..........Adam her halde kimin nerde oynadıgını biliyor gecen sezon bir cok macı takip etmıs
Emrah kardes cok karamsar olma bunlar hazırlık macı osman tanburacı bile dedi bunlar prova oyüzden yok su üstüne oturmadı gibi lafları bırakalım..........
ya bu kallinin video teknolojisinden haberi yok ya da anteremanları da takip etmiyor.1 aydır hala mı tanıyamadı futbolcuları.takarsın kaseti izlersin geçen sezon maçlarını yetmediyse anteramanlarda denersin.daha takım oyununu geçtim ilk 11 belli değil.yok eğer bi de lig başlayınca uyum süreci için 4-5 haftaya daha ihtiyacımız var filan derse seyircisiz asyde değmeyin keyfimize(!)
Arkadasım ezbere konusma kalli nededi esas takımı istanbulda görecek herkez dedi ligin ilkonbirinide karsıyaka macında cıkarcam dedi yani herseyi dedi........Elbette senden benden iyi biliyor...........Gstv izleyin biraz röportajlara bakın
Gs eğer toparlanmazsa ligi erken bitirir..dostum bunlar hazırlık macı olur yanı yenılgıler ozaman amatörden takım secerledı her mac 10 gol atarladı bu seferde o cok güzel oynuyorlar derlerdı almanyadakı maclara önem verılmedı dıyorum sadece gidecekler belli oldu..........Biraz takip edin su yorumları.......
RaSenGan
21.Temmuz.2006, 15:51
Adam futbolcular için 2.bir mevkii belirlemeye çalışıyor..Bunda ne var ?
Emurafu
21.Temmuz.2006, 15:53
Emrah abi tüm Gs liler gibi bende düşünceliyim bu konuda ama bence bu kalli bişeyler yapacak bi bildigi var
Emrah abi maçı izlediysen bi yorum yapabilrmsn? göze batanlar oldumu ?
veya beklenenin çok altında kalanlar?
Erdem kardes macta öyle göze batan olmadı her zamanki malum kalli dedi bu gideceklerin son sansı dedi yanlız ümit ve kabze öyle goller kacırdıki adamlarda tek vurus yok ama olsun forvet gelecek kalli artık kafasında gidecekleri belirlemiştir acıklar yakında.................Erdem görmüyormusun hemen kalliye laflar basladı oysaki adam her zamana diyor ben gidenleri belirlicem diyor esas takım istanbulda belli olcak dedi .....................
Adam futbolcular için 2.bir mevkii belirlemeye çalışıyor..Bunda ne var ?
Bilmeden konusyorlar aygün zor zamanlar için iki mevki öyle önemli ki mesela oyuncu degiştirmede kolaylık falan tanıyor ayrıca aygün sen röportajları izlemissindir bu adam nededi ben gidenleri belirlicemdedi esas maclar istanbulda yapılcak dedi ayrıca ilk onbirde karsıyaka macında herkez görcek dedi yani adama herseyi acıklıyor ama ezbere konusuyorlar................
RaSenGan
21.Temmuz.2006, 16:05
Bilmeden konusyorlar aygün zor zamanlar için iki mevki öyle önemli ki mesela oyuncu degiştirmede kolaylık falan tanıyor ayrıca aygün sen röportajları izlemissindir bu adam nededi ben gidenleri belirlicemdedi esas maclar istanbulda yapılcak dedi ayrıca ilk onbirde karsıyaka macında herkez görcek dedi yani adama herseyi acıklıyor ama ezbere konusuyorlar................
Röportajları izlemedim ama bence Kalli kafasında satacağını belirlediği bazı oyuncuları bu maç farklı mevkiilerde oynattı..İyi bir oyun sergileyenleri bırakıp o mevkiide azda olsa forma şansı vermek için.
Emurafu
21.Temmuz.2006, 16:08
...............Felkamp Röpotajları.........
14.07.2007
Lincoln'un Köln maçında oynayıp oynamayacağı yönünde bir soruya "Lincoln Almanya'da değil Türkiye'de oynamak için imzaladı, Lincoln'u İstanbul'daki taraftarlarımız da bekliyor" şeklinde cevaplayan Karl Heinz Feldkamp, mevcut kadrodan hangi oyuncuların gideceği yönündeki soruya ise "Ben daha önce de belirttim. Burada elimizde 29 futbolcu var. Gelenler olabileceği gibi gidecekler de olacaktır. Futbolun doğasında var. Orhan kampın başında rahatsızlık geçirdi ve tam olarak düzelmedi. Orhan ve Cihan'ı yollayacağım şeklinde bir demecim olmadı. Hazırlıkların Almanya'da bitmediğine dikkat çekmek isterim. Ligin başlayacağı tarihe kadar hazırlıklarımız sürecek. Ben 24 kişilik bir kadroyla çalışmak istiyorum. Ancak bu demek değildir ki 24 kişinin dışında kalan futbolcular gönderilecek. 24 kişilik kadronun dışında kalanlar da olacaktır ve onlara ayrı bir grup olarak çalışabilirler.
17.07.2007
Feldkamp bazı oyuncuların alışılmışın dışında farklı mevkilerde oynatılması ile alakalı soruya ise "Hazırlık kampının özelliklerinden birisi de budur. Bazı oyuncuların farklı pozisyonlarda oynayıp oynayamayabileceklerini görebilmemiz açısından bu tercihleri yaptık. Sezona hazırlanmanın amaçlarından biri de budur bizim için. Örneğin Song ileri çıktı, gol pozisyonuna da girdi, gol de bulabilirdi. Sol kanat ve sağ kanattaki ikilileri ve orta sahadaki ikiliyi oturtmaya çalışıyoruz. Takım halinde oynamaya alışmamız lazım. Çalışmalarımız bu yönde devam edecektir" diyerek sözlerini tamamladı.
19.07.2007
Basın toplantısında Karl Heinz Feldkamp şu açıklamaları yaptı.
“Galatasaray'a ilk geldiğimde 36 futbolcu vardı. Hepsini tanımam zaman aldı, 3-4 haftalık zamanda 29 oyuncuyla tanıştım. Cumartesi günü Bochum maçı, gönderilecek futbolcular için son karar verme maçım olacak. 24 kişilik bir kadroya düşmek için çalışacağım. Artık bundan sonra karar mekanizması çalışacak. Bochum maçına son 3 maçın bir karması ile çıkacağız. Lincoln dışında her oyuncu hemen hemen 90 dakika oynadı. 3 kaleci dahil. 4 hazırlık maçımız daha var. İzmir'de 4 Ağustos'ta son hazırlık maçında 16-18 kişilik bir kadro ile gideceğiz. Esas yol planımız o.
Beş oyuncu bu kadrodan eksilecek. Ama ben şunu söyledim; kararımı ilk önce oyuncularıma söyleyeceğim, ondan sonra basına. Daha onlara söylemedim bile. İlk üç isim belli, ancak henüz daha diğerlerinde kararımı vermedim.
22 Temmuz'da Türkiye'de seçimlerin olması nedeniyle geri döneceğiz, seçimler olmasa bir kaç gün daha Almanya'da kampta kalmak isterdik.
Üç haftadır söylediğim bir şey var. Lincoln'ü tüm pozitif ve negatif ifadeleri dinleyerek aldım. Lincoln'ü Almanya'da oynatmayı düşünmüyorum. Zaten kendisi de Almanya'da oynamak istemediğini söyledi. Lincoln, haftaya İstanbul'daki hazırlık maçında forma giyecek. Normalde o maça 12 bin kişi gelecekse bile belki 25 bin kişi gelecektir. Bu bir kulüp felsefesi de olabilir.
21.07.2007
Feldkamp, takımdan gönderilecek futbolcular hakkında yöneltilen soruya ise "Daha önce de söylediğim gibi, önce oyuncularımla görüşüp, önümüzdeki hafta içinde medyaya konuyla ilgili açıklama yapacağım".
Bir önceki maçta Song'un ve bu maçta da Tomas'ın önlibero olarak oynatılması konusunda yöneltilen soruyla ilgili olarak ise Feldkamp şunları söyledi: "Tomas'ın bugünkü performansından çok memnun kaldım. Oyuncularımı farklı pozisyonlarda denemeyi sürdürüyorum. Tomas, Song ve Servet'ten oluşan iyi bir üçgen kuruldu".
Forvet transferi istiyor musunuz şeklindeki soruya ise Feldkamp şu yanıtı verdi: "Gerekli olduğunu düşünürsek, her zaman isteyebiliriz".
Feldkamp, Lincon ile ilgili olarak da şunları söyledi: "Lincoln'ü Türkiye'de oynatacağımı daha önce de ifade etmiştim. Lincoln'ün zamana ihtiyacı vardı. Takımına alışması, takım arkadaşlarını tanıması için zaman verilmesi gerekliydi".
Her röportajında herseyı acıklıyor oda diyor gidecekleri belirliyorum diye o yüzden panige gerek yok olur böyle seyler sabır.Ayrıca herkeze forma sansı verdı yanı gonderince bana sans verılmedı demesın diye yani kurtluk yaptı tabi sizde bunu anlamıyorsunuz......Karsıyaka macında cıkacakmı gercek kadro ile...........
Aşk-ı Şehir
21.Temmuz.2006, 17:24
valla maç aslında seyir açısından güzel olmuş ;;) karan ayağında topları çok oyalamış;;) kabze ise toplara iyi vurmuş ama şanssızmıştı güzel bi hazırlık maçı olmuş ve iki takım içinde güzel bi deneme fırsatı olmuştur ;;) işte linki izleyebilirsiniz ;;):
http://www.dailymotion.com/relevance/search/bochum+galatasaray/video/x2l9xe_gs-vfl-bochum_sport
Emurafu
21.Temmuz.2006, 17:27
Beyler bunlar hazirlik maci panige gerek yok gercek takim karsiyaka macinda olacakmis.......Bol bol Gs tv izleyin anlarsiniz herseyi
transatlantik
21.Temmuz.2006, 20:14
skor haric hersey iyiydi ilerleyen zamanlarda skorda ii olcak insallah
erdemzorer10
21.Temmuz.2006, 21:12
Erdem kardes macta öyle göze batan olmadı her zamanki malum kalli dedi bu gideceklerin son sansı dedi yanlız ümit ve kabze öyle goller kacırdıki adamlarda tek vurus yok ama olsun forvet gelecek kalli artık kafasında gidecekleri belirlemiştir acıklar yakında.................Erdem görmüyormusun hemen kalliye laflar basladı oysaki adam her zamana diyor ben gidenleri belirlicem diyor esas takım istanbulda belli olcak dedi .....................
haklısın Emrah abi adam burdaki maçlara çok önem vermedi öyle olsa diger büyük takımlarımz gibi maçların çoguna as kadroyla çıkar,kazanırdı
kalli bişey biliyo buna inanyorm..ve senin de dedigin gibi Emrah abi adam açkladı karşıyaka maçnda as kadro çkacak önceki maçları takımı 24 kişiye indrebilmek içn ve takm uyumu için oynadı...
Emurafu
25.Temmuz.2006, 09:21
Erdem kardes şimdi istanbul macını bekliyecez