21 Temmuz Cumartesi
Rewirpowerstadion - 20:00 (TSİ)
Hazırlık karşılaşması: VFL Bochum - Galatasaray
Yayın: D-spor
Almanya da hazırlıklarını sürdüren futbol takımız, beşinci hazırlık karşılaşmasında Bochum karşısına çıkıyor
21 Temmuz Cumartesi
Rewirpowerstadion - 20:00 (TSİ)
Hazırlık karşılaşması: VFL Bochum - Galatasaray
Yayın: D-spor
Almanya da hazırlıklarını sürdüren futbol takımız, beşinci hazırlık karşılaşmasında Bochum karşısına çıkıyor
D-Spor şifreli mi verecek?
D-spor şifreli veriyor diye biliyorm Gs tv den de yayınlanacagını duydm
Yahu hazırlık maçları bile şifreli, nasıl iş bu? İyi oynasınlar.
Galatasaray-Bochum maçı GS TV'de
Galatasaray Televizyonu; 21 Temmuz Cumartesi günü Galatasaray'ın yurtdışı kampındaki son mücadelesi olan Bochum - Galatasaray karşılaşmasını şifreli olarak naklen yayınlayacaktıreskiden olsa ajax ın düzenledigi turnuvadaki Gs maçları bile şifresiz oluyodu
FEED sağolsun![]()
Goollllllllllllll goolllllll Ayhan Akman
23 Volkan Yamanın pasında Ayhan düzgün bir vuruşla Galatasarayı öne geçiren golü attı: 0-1
resmi sitede sağolsun cok bılgılendırıyo..
Volkan gecen mactada harıka asıst yapmıstı yıne asıst ondan .. d smartı olan arkadaslar eger youtube a koyabılırlerse tam süper olur..
1-1 olmus...
1-1 Marcel İy sonucu...
1-1 ilk yari sonucu
Bence aynı tas aynı hamam Galatasaray. Çok farklı bir oyun göremiyorum. Gerçi maçı izlemiyorum da tahmin ediyorum. Geçen maçların da özetinden yola çıkarak söylüyorum.
kadroda kimler vardı ilk yarıda
Arkadaslar bu maclar hazirlik maci üstelik kalli almanyadi macları önemsemiyor daha cok gidecekler belli olacak esas macı karsıyaka macında görün daha 2 yabancı gelecek o yüzden emrah abi olur böyle çünkü bu maclar yedekler cogunluklu oynuyor bu arada kabze bitmiş ya yuh ne goller kacırıyor........
Kabze'nin bir derdi var da anlayamadım. Üniversiteler Arası Şampiyona'da çok iyiydi ondan sonra döküldü.
beyler maç kaç kaç bitti izleyeniniz yok mu yav
Mac 2-1 bitti bochum kazandı
Kallı macta toması ön libero oynattı
Linderoth sag bekte oynadı
Kalli yine degişik pozisyonlar denedi ama önemli olan maclar istanbulda
maçı izleyemedim ama linderoth ve sag bek arasında en ufak bi ilişki göremiyorum..bu kallinin bi bildigi var ama ne ??
neyse Emrah abi seninde dedigin gibi önemli olan istanbuldaki maçlar olacak..kendisi de öyle dedi zaten
Ceza bitene kadar takım iyi gitmezse lig oracıkta biter bizim için.
Emrah abi tüm Gs liler gibi bende düşünceliyim bu konuda ama bence bu kalli bişeyler yapacak bi bildigi var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Emrah abi maçı izlediysen bi yorum yapabilrmsn? göze batanlar oldumu ?
veya beklenenin çok altında kalanlar?
Erdem kardes macta öyle göze batan olmadı her zamanki malum kalli dedi bu gideceklerin son sansı dedi yanlız ümit ve kabze öyle goller kacırdıki adamlarda tek vurus yok ama olsun forvet gelecek kalli artık kafasında gidecekleri belirlemiştir acıklar yakında.................Erdem görmüyormusun hemen kalliye laflar basladı oysaki adam her zamana diyor ben gidenleri belirlicem diyor esas takım istanbulda belli olcak dedi .....................
Bilmeden konusyorlar aygün zor zamanlar için iki mevki öyle önemli ki mesela oyuncu degiştirmede kolaylık falan tanıyor ayrıca aygün sen röportajları izlemissindir bu adam nededi ben gidenleri belirlicemdedi esas maclar istanbulda yapılcak dedi ayrıca ilk onbirde karsıyaka macında herkez görcek dedi yani adama herseyi acıklıyor ama ezbere konusuyorlar................
...............Felkamp Röpotajları.........
Her röportajında herseyı acıklıyor oda diyor gidecekleri belirliyorum diye o yüzden panige gerek yok olur böyle seyler sabır.Ayrıca herkeze forma sansı verdı yanı gonderince bana sans verılmedı demesın diye yani kurtluk yaptı tabi sizde bunu anlamıyorsunuz......Karsıyaka macında cıkacakmı gercek kadro ile...........
haklısın Emrah abi adam burdaki maçlara çok önem vermedi öyle olsa diger büyük takımlarımz gibi maçların çoguna as kadroyla çıkar,kazanırdı
kalli bişey biliyo buna inanyorm..ve senin de dedigin gibi Emrah abi adam açkladı karşıyaka maçnda as kadro çkacak önceki maçları takımı 24 kişiye indrebilmek içn ve takm uyumu için oynadı...
Ya bu Kallı ne yaptığını bilmiyor sanırım iyi ki necatı yı falan denemedı on lıberoda
Gs eğer toparlanmazsa ligi erken bitirir..
ya bu kallinin video teknolojisinden haberi yok ya da anteremanları da takip etmiyor.1 aydır hala mı tanıyamadı futbolcuları.takarsın kaseti izlersin geçen sezon maçlarını yetmediyse anteramanlarda denersin.daha takım oyununu geçtim ilk 11 belli değil.yok eğer bi de lig başlayınca uyum süreci için 4-5 haftaya daha ihtiyacımız var filan derse seyircisiz asyde değmeyin keyfimize(!)
Arkadaşlar tek maç için adamın üstüne gitmeyin bu kadar.Olur böyle hatalar...
oooo bakıyorumda kalliye laflar siz kalliden iyimi biliyorsunuz kendisi bile acıkladı ama siz hala baska konusuyorsunuz adam ne dedi suanda kafamda 3 isim vardedi onun için son maclarıda oynayıp ona göre gidecekleri belirlicem dedi yani yutdısındaki maclar gideceklerim macı idi ayrıca kalli her türlü önlemi alıyor mesela birisi kırmızı gördü oyun içinde o mevkiye kim gecebilir falan fılan..........Adam her halde kimin nerde oynadıgını biliyor gecen sezon bir cok macı takip etmıs
Emrah kardes cok karamsar olma bunlar hazırlık macı osman tanburacı bile dedi bunlar prova oyüzden yok su üstüne oturmadı gibi lafları bırakalım..........
Arkadasım ezbere konusma kalli nededi esas takımı istanbulda görecek herkez dedi ligin ilkonbirinide karsıyaka macında cıkarcam dedi yani herseyi dedi........Elbette senden benden iyi biliyor...........Gstv izleyin biraz röportajlara bakın
dostum bunlar hazırlık macı olur yanı yenılgıler ozaman amatörden takım secerledı her mac 10 gol atarladı bu seferde o cok güzel oynuyorlar derlerdı almanyadakı maclara önem verılmedı dıyorum sadece gidecekler belli oldu..........Biraz takip edin su yorumları.......
Adam futbolcular için 2.bir mevkii belirlemeye çalışıyor..Bunda ne var ?