PDA

View Full Version : Beşiktaş'ta sürpriz gelişme

eGowiCh
23.Temmuz.2006, 06:07
Beşiktaş'ta sürpriz gelişme
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yönetim kurulu üyesi Gülnaz Arsel'in istifasını istedi.

http://www.ntvspor.net/Images/17067.jpg

Beşiktaş'ta, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in, yönetim kurulu üyesi Gülnaz Arsel'in istifasını istediği öğrenildi.

Akaretler'deki kulüp binasında yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrasında basın mensuplarının konuyla ilgili sorularını yanıtlayan kulüp genel sekreteri Kenan Öner, Gülnaz Aysel'in Yıldırım Demirören'in istediği üzerine yönetimden istifa edeceğini belirterek,"Sayın Gülnaz Aysel, yapılan toplantıda yer almadığı için istifasını veremedi. Ancak ilk fırsatta istifasını başkan Demirören'e verecek"dedi.

Başkan Demirören de, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "İletişim Komitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Gülnaz Arsel ile son zamanlarda ortaya çıkan bazı anlaşmazlıklar dolayısıyla bir görüşme yapıp, kendisiyle mevcut şartlarda çalışma imkanı kalmadığını belirterek istifasını istedim" ifadelerini kullandı.

Demirören'in, Arsel'den istifasını istemesinin nedeninin, kulüp futbol şubesi sorumlusu Celalettin Kolot ile yaşadığı tartışmalar olduğu öğrenildi.

KENAN ÖNER: 24'ÜNE KADAR TRANSFER YAPACAĞIZ
Genel Sekreter Kenan Öner, transfer çalışmalarının hala sürdüğünü bir santrafor bir de savunma oyuncusu almak için girişimlerde bulunduklarını ifade etti.

Bu iki futbolcununda yabancı olduğunu yineleyen Öner,"Netleşen bir şey yok. Ama 2 gün içinde transferi bitirebiliriz. Takımımıza yüzde yüz katkı yapacak oyuncular transfer edeceğiz. Ama her an transferi bitirebiliriz. Önceliğimiz savunma oyuncusu üzerine. İsmi geçen futbolcuların dışında da görüştüğümüz futbolcular var. Hocamızında onayı doğrultusunda lig başlamadan kadromuzu tamamlayacağız"diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu da, mali açıdan transfer için bir sorun olmadığını, Beşiktaş'a katkı sağlayacak oyuncuları alabilecek bütçelerinin olduğunu ifade etti.

Transfer hakkında konuşan Soğançıoğlu, 6-7 milyon Euro'ları bulan bonservis bedelleri ödemeyeceklerini yapacakları bu transferlerin kulübün dengesinin bozulmamasına dikkat ettiklerini söyledi.

NTVSpor

gahanthegod
23.Temmuz.2006, 06:11
Kolot yedi kadincagizi. Yazik.

Rodrigo Tello
23.Temmuz.2006, 06:12
Bişeycik olmaz...:)

ChAoS
23.Temmuz.2006, 06:14
İlginç bir gelişme. Bence başkanın istifa etmesini istemesinin nedeni başka bir şeyden olabilir. Tartışma sonucu istifa etmesini istemek ne kadar inandırıcı bilmiyorum.

BlackEagle19o3
23.Temmuz.2006, 08:07
Keşke istifa etmeseydi.İyi bir yöneticiydi;)

GeNç KaRTaL
24.Temmuz.2006, 01:39
Kolot gibi para verip almadığı için yöneticiliği istifa ettirirler tabii.Yeter yaa bu işi bilmeyen adamları getirdin başımıza Sayın Demirören.Bİr de iyilerini gönderiyorsun.İnşallah sen ve ekibin gidersiniz başımızdan.Tamam seviyorsun Beşiktaş'ı ama zarar veriyorsun.Bu çok açık ve net.Keşke kazandığın seçimde Fikret Orman gelseydi.Adamın amaçları vardı.Benden hemen başarı beklemeyin demişti.O gelse belki biz şu an farklı bir yerde olurduk.:rolleyes:

eXcitinG
24.Temmuz.2006, 01:50
KoLot un istifasını isteseydi bizim başkan.Neden güLnazın istifasını istedi.Bu yıL başarısız oLan KoLotun kendisi idi.Bu yöneticiLerden çekicez vaLLa bu sezon.

GeNç KaRTaL
24.Temmuz.2006, 02:05
KoLot un istifasını isteseydi bizim başkan.Neden güLnazın istifasını istedi.Bu yıL başarısız oLan KoLotun kendisi idi.Bu yöneticiLerden çekicez vaLLa bu sezon.

Olur mu Hayrettin abi? Sayın Kolot para vererek satın aldı bu görevi.Nerede o bilgili dönemindeki yöneticiler...:rolleyes::(

erdemzorer10
25.Temmuz.2006, 09:27
yazık olmş böyle bi yöneticiye

Maksic
26.Temmuz.2006, 04:32
Celal Kolot'a bak yahu çok yanlış etmiş galiba aralarında laf kavgası mı ne olmuş Gülnaz Arsel de bu şartlar altında çalışmayacakmış projeleri bitince istifa edicekmiş diye duydum dün ama belli olmaz bence bayan yöneticilerin sayısı daha çoğalmalı Gülnaz Arsel buna örnekti ama Kolot yüzünden gidiyor Kolot'u kınıyorum...