Beşiktaş'ta sürpriz gelişme
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yönetim kurulu üyesi Gülnaz Arsel'in istifasını istedi.
Beşiktaş'ta, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in, yönetim kurulu üyesi Gülnaz Arsel'in istifasını istediği öğrenildi.
Akaretler'deki kulüp binasında yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrasında basın mensuplarının konuyla ilgili sorularını yanıtlayan kulüp genel sekreteri Kenan Öner, Gülnaz Aysel'in Yıldırım Demirören'in istediği üzerine yönetimden istifa edeceğini belirterek,"Sayın Gülnaz Aysel, yapılan toplantıda yer almadığı için istifasını veremedi. Ancak ilk fırsatta istifasını başkan Demirören'e verecek"dedi.
Başkan Demirören de, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "İletişim Komitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Gülnaz Arsel ile son zamanlarda ortaya çıkan bazı anlaşmazlıklar dolayısıyla bir görüşme yapıp, kendisiyle mevcut şartlarda çalışma imkanı kalmadığını belirterek istifasını istedim" ifadelerini kullandı.
Demirören'in, Arsel'den istifasını istemesinin nedeninin, kulüp futbol şubesi sorumlusu Celalettin Kolot ile yaşadığı tartışmalar olduğu öğrenildi.
KENAN ÖNER: 24'ÜNE KADAR TRANSFER YAPACAĞIZ
Genel Sekreter Kenan Öner, transfer çalışmalarının hala sürdüğünü bir santrafor bir de savunma oyuncusu almak için girişimlerde bulunduklarını ifade etti.
Bu iki futbolcununda yabancı olduğunu yineleyen Öner,"Netleşen bir şey yok. Ama 2 gün içinde transferi bitirebiliriz. Takımımıza yüzde yüz katkı yapacak oyuncular transfer edeceğiz. Ama her an transferi bitirebiliriz. Önceliğimiz savunma oyuncusu üzerine. İsmi geçen futbolcuların dışında da görüştüğümüz futbolcular var. Hocamızında onayı doğrultusunda lig başlamadan kadromuzu tamamlayacağız"diye konuştu.
Beşiktaş Kulübü Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu da, mali açıdan transfer için bir sorun olmadığını, Beşiktaş'a katkı sağlayacak oyuncuları alabilecek bütçelerinin olduğunu ifade etti.
Transfer hakkında konuşan Soğançıoğlu, 6-7 milyon Euro'ları bulan bonservis bedelleri ödemeyeceklerini yapacakları bu transferlerin kulübün dengesinin bozulmamasına dikkat ettiklerini söyledi.
NTVSpor