Log in

View Full Version : Türkiye Süper Kupası | Beşiktaş - Fenerbahçe (05.08.2007)

Pages : 1 [2]

tosunpasa
05.Ağustos.2006, 06:22
Profesyonellik ile bagdasmayan bir sey Kezman'in yaptigi. Profesyonel oyuncu, ayakta kalir topu aldigi zaman da top ile kose gonderine gider orada zaman harcar. Bu yaptiginda Kezman'in en ufak savunulacak yani yok.

Tabii sinirlerine hakim olamayan I. Uzulmez'in de savunulacak bir tarafi olmadigini eklemek lazim.

İyi de Ömer abi Kezman yerdeyken oyun devam ediyordu. İbrahim'in yaptığı hareketler çok gereksizdi bence. Zaten 90. dakikadasın, tartışma çıkaracağına 1 atak geliştirse belki golü bulacaktı BJK.. Hele İbrahim Üzülmez bir de kaptanken bu hareket yakışmadı.

El Barto
05.Ağustos.2006, 06:23
Neyse canım keyifli bir maç izledik hiç olmazsa son dakikaları ve Alex'in tabiri caizse emziği elinden alınmış çocuk gibi herşeye itiraz etmesini ve İbrahim Üzülmezin kendine hakim olamamasını saymazsak.

Jesus_FB
Beyler sakinleşin sizlerde sahada kavga edenlere özenip burda mı kavga ediceksiniz eğer sakinleşmezseniz konuyu kapatıcam ona göre

Varonil
Deividi övenler Deivid 2.yarı nerede gören var mı ?

Deniz abi Deivid forvete geçince 2.yarı pek adını duyamadık.:)Sağ kanatta daha iyi oynuyar canım:)

Mirza
05.Ağustos.2006, 06:24
10 dk ara.

perpetua
05.Ağustos.2006, 06:28
İyi de Ömer abi Kezman yerdeyken oyun devam ediyordu. İbrahim'in yaptığı hareketler çok gereksizdi bence. Zaten 90. dakikadasın, tartışma çıkaracağına 1 atak geliştirse belki golü bulacaktı BJK.. Hele İbrahim Üzülmez bir de kaptanken bu hareket yakışmadı.

I. Uzulmez'in hareketi ayri.. O zaten yapilmamasi gereken bir sey.

Kezman'in yaptigi ise sportmenlikle hic bir sekilde bagdasmayan zamandan calma taktigi. Aynisini Denizlispor'un kalecisi iki sene once ligin son haftasinda yaptiginda da sportmenlige aykiri idi, simdi de oyle. Ayrica hatirlatayim, bu maci bir cok ulkede bir cok yabanci da izledi. Turkiye ligini iyi tanitip, ileride diger ulkelerin yayin hakkini satin almaya ikna etmek ve boylece takimlarin gelirlerini arttirmak icin harika bir firsatti bu. Bunu da teptik..

Edit: Kulaginiza kupe olacak bir sey soylemek istiyorum - eger kendi tuttugunuz takimin oyuncularinin yaptiklarini savunmak yerine herkezdan daha cok elestirebilecek kadar sagduyuluysaniz, diger takimlarin oyunculari hakkinda yaptiginiz elestirilerin bir anlami olur. Ancak bu takdirde goruslerinize guvenilir, itimad edilir gorusler olarak algilanir. Yoksa gorusleriniz bes para etmez. - Bu yazdigim ortaya..

Mirza
05.Ağustos.2006, 06:32
Çirkef kelimesi ile Ibrahim Tatlıses'in tek tek rekorunu kırdınız. Kişileri eleştirirken biraz daha dikkatli olunuz. Lütfen

Jesus_FB
05.Ağustos.2006, 06:33
I. Uzulmez'in hareketi ayri.. O zaten yapilmamasi gereken bir sey.

Kezman'in yaptigi ise sportmenlikle hic bir sekilde bagdasmayan zamandan calma taktigi. Aynisini Denizlispor'un kalecisi iki sene once ligin son haftasinda yaptiginda da sportmenlige aykiri idi, simdi de oyle. Ayrica hatirlatayim, bu maci bir cok ulkede bir cok yabanci da izledi. Turkiye ligini iyi tanitip, ileride diger ulkelerin yayin hakkini satin almaya ikna etmek ve boylece takimlarin gelirlerini arttirmak icin harika bir firsatti bu. Bunu da teptik..

Bence genel olarak son bir kaç dakikaya kadar güzel bir maç oldu izleyenlerinde keyif aldığını düşünüyorum son anlarda olan olayların maçı gölgeleyeceğini sanmıyorum. Yurt dışında izleyenlerde 90 dakika boyunca keyif almışlardır

eXcitinG
Maç tam dostLuk sevgi saygı çerçevesinde bitecek iken Kezmanın hareketi bütün herşeyi mahvetti.Demek ki ne oLuyormuş biz hiç bir zaman düzeLemeyeceğiz ve bu hep böyLe gidecek oLuyormuş.TaraftarLar, yöneticiLer birşeyLer yapmaya çaLışırken işte böyLe kendini biLmez futboLcuLarda herşeyi mahvediyor.TebrikLer iki takımada ..

El Barto
Turkiye ligini iyi tanitip, ileride diger ulkelerin yayin hakkini satin almaya ikna etmek ve boylece takimlarin gelirlerini arttirmak icin harika bir firsatti bu. Bunu da teptik..

Varol batman....

Universal
Alex 20 numaralı formayı giydi? 10 numaralı forma verilmemiş miydi?

UA dragon
05.Ağustos.2006, 06:34
kezmanın yaptığı profesyonellik(!!!!!) ibrahim üzülmez'i sinirlendirdi.ibrahim yerine çoğu oyuncu da bunları yapardı.

Fernando Gago
Alex 10 numara giyecekti harbi belki yönetim 10 numarayı yeni transfere saklıyorduk :D

Fietra 10
fenerbahçeyi tebrik ederim..kupayı kim alsa hakkı olurdu iki takımda kötü oynamadı..

Mc.Speedy
Beşiktaş oynadı , Fenerbahçe kazandı gene oyun için klass hareketlerinide eksik etmedi.

RaSenGan
05.Ağustos.2006, 06:36
İkisinin yaptığıda profesyonellik dışıydı..!

Ralph
05.Ağustos.2006, 06:37
Fenerbahce'yi tebrik ediyorum.Sadece tek şikayetim şu ki:Kezman'ın son dakkalarda yaptığı gereksizce oyunu germesi.Beni çok kızdırdı.İbrahim üzülmezin yerine olsam heralde adamın kafasına tekme atardım dürüstçe söyleyeyim.

El Barto
Beşiktaş'ın gençlerini çok beğendim. Gerçi yenen 2. golde İbrahim Kaş biraz hatalı bastı Deniz'e ama oda orta sahanın boşluğundan kaynaklı idi.

Serdar Özkan ise oynadığı süre içerisinde ne kadar kaliteli bir kumaşı oldugunu gösterdi.

Mehmet Yozgatlı'da oynadıgı süre içerisinde görevini yapmış gözüktü.

Kısacası Beşiktaş sağlam bir takım lma yolunda ilerliyor. İnşallah Ertuğrul hocayla birlikte iyi işler başaracaklar.

uAburak89
Kezman başlattı, İbrahim Üzülmez sinirlerine hakim olamadı devam ettirdi.. İkisinin de hareketi yanlış, sportmenliğe aykırı.. Ceza gelecekse ikisine de aynı gelmeliydi, tahrik de suç sonuçta..

Fernando Gago
05.Ağustos.2006, 06:38
Serdarlar çok iyi beşiktaşta İ.Kaşta hiç sırıtmadı bjknin geleceği çok iyi

Omerdinho
Bu arada ben Deivid ile Colin Kazim'i cok beyendim Kazim topu ayaginda saklayabilen iyi paslar atabilen bir oyuncu.

Universal
Bu arada iddaa'da maç skorunu bildim ama ne yazıkki oynamadım. 1'e 6.5 veriyordu. :(

THe MaNgLeR_
05.Ağustos.2006, 06:39
Evet güzel maç Kezman'la gölgelenmese çok süper olacaktı ama neyse.. Gençlerimiz harika, Cisse'de Sheriff maçına oranla iyiydi.

Ralph
05.Ağustos.2006, 06:40
Kezman futbol oynamayı haketmiyor.Futbolu batırıyor kesinlikle.Sadece buna kızdım ve acaip sinirliyim.Yoksa tabii bu işte yenilgide var.Ama Kezman kesinlikle futbolun adını kirletti.

El Barto
05.Ağustos.2006, 06:40
Carlos beklenilende çok uzakta bir performans gösterdi bence.

Biraz fazla mı abarttık ne?

Fıratcan Alçınkaya
05.Ağustos.2006, 06:41
Kezman kendi ni yere atana kadar her şey iyiydi... FB kazanıyodu Kezman ın yaptığı şey ayıp...

FB ye Tebrikler...Hayırlı oslun kupaları...

perpetua
Beşiktaş'ın gençlerini çok beğendim. Gerçi yenen 2. golde İbrahim Kaş biraz hatalı bastı Deniz'e ama oda orta sahanın boşluğundan kaynaklı idi.

O pozisyonda bence Ibrahim Kas yapilmasi gerekeni yapti, yani defans cizgisi ile karsi karsiya kalan ve yuzu kaleye donuk oyuncunun onunu kapatmak icin mudahale etti.

Ibrahim Kas Kezman'i arkada bos birakti ama orada Kezman'i markaj altina almasi gereken ya Ibrahim Toraman'di ya da Ibrahim Uzulmez'di (tam net goremedim hangisi ama buyuk ihtimalle Toraman. Alan markaji yapildigina gore Ibrahim'in one cikacagini gorup, Toraman'in Kas'in yerine kaymasi gerekirdi.

Bu arada protesto ediyorum Besiktas'i. Sahada 4 tane Ibrahim var. Ne bu yahu.. Mac yorumu yaparken hepsinin ismini uzun uzun yazmak gerekiyor.. :D

Varonil
Zico Kıraç'ın şarkısını ezberlemiş iyice:D

Kaldırmadık kupa bırakmayan Carlos bir kupa daha ekledi kariyerine:)

Ralph
Carlos abartılacak bir adam değil.Sonuçta adam sol back den gidipde gol atmayacak.

eXcitinG
05.Ağustos.2006, 06:42
Bu maç şunu gösterdi ki Beşiktaş Lige daha hazır.3 gün sonra ki maçı da düşünerek 80 den sonra pres baskı ve iLeriyi düşünmeyi bıraktık.Fenerbahçe nin AnderLetch takımını geçmesi için biraz daha çaLışması gerekiyor.ÖzeLLikLede orta sahada Mehmet A. başka oynayan adam yok.

Ben bu gün iyi oynadığımızı düşünüyorum.Biraz da şansızdık tabi direkten dönen top, köşeden çıkan frikik.En azın bizim için sevindirici yanı uzun zamandır Beşiktaş takımında görmediğimiz pres, yardımLaşma,saha ya iyi yayıLma gibi oLayLarı iyi yaptık.Umarım bu oyunumuz Lige kantLanarak ve daha iyi oLarak yansır.

Varonil
05.Ağustos.2006, 06:42
Beşiktaş'ı beğendim ben bugün.Gerek gençleri olsun.

Ralph
05.Ağustos.2006, 06:43
Bu maç şunu gösterdi ki Beşiktaş Lige daha hazır.3 gün sonra ki maçı da düşünerek 80 den sonra pres baskı ve iLeriyi düşünmeyi bıraktık.Fenerbahçe nin AnderLetch takımını geçmesi için biraz daha çaLışması gerekiyor.ÖzeLLikLede orta sahada Mehmet A. başka oynayan adam yok.

Ben bu gün iyi oynadığımızı düşünüyorum.Biraz da şansızdık tabi direkten dönen top, köşeden çıkan frikik.En azın bizim için sevindirici yanı uzun zamandır Beşiktaş takımında görmediğimiz pres, yardımLaşma,saha ya iyi yayıLma gibi oLayLarı iyi yaptık.Umarım bu oyunumuz Lige kantLanarak ve daha iyi oLarak yansır.
Kesinlikle aynı fikirdeyim.60. dakkadan sonra biterdi.Ama enerjik gördüm ben BJK'yi.

Jesus_FB
Kezman başlattı, İbrahim Üzülmez sinirlerine hakim olamadı devam ettirdi.. İkisinin de hareketi yanlış, sportmenliğe aykırı.. Ceza gelecekse ikisine de aynı gelmeliydi, tahrik de suç sonuçta..

Malesef federasyonumuz tahrik'e suç gözüyle bakmıyor geçen sende Appaih'ın Erciyes maçında bir kafa atma girişimi olmuştu orda da tahrik vardı ama ceza gelmedi aynı şekilde yine sezon içinde lugano'da bir çok kez böyle rakibi tahrik edip kart görmesini sağladı. Bence iki oyuncuya da ceza çıkmaz çıkarsa da Kezman'a verileceğini sanmıyorum

Fernando Gago
Yaw beler hala Deivid'e iyi demeyin gol attı tamamda sahada yoktu 2.yarı deivid dedi mi spiker

Ralph
05.Ağustos.2006, 06:44
Abartıyorsunuz iyice bu Kezman olayını.
Abartmıyoruz.Ben Bjk liler hatta Gs liler ve hatta bazı Fb lileri bile sinir etti.

El Barto
05.Ağustos.2006, 06:44
O pozisyonda bence Ibrahim Kas yapilmasi gerekeni yapti, yani defans cizgisi ile karsi karsiya kalan ve yuzu kaleye donuk oyuncunun onunu kapatmak icin mudahale etti.

Ibrahim Kas Kezman'i arkada bos birakti ama orada Kezman'i markaj altina almasi gereken ya Ibrahim Toraman'di ya da Ibrahim Uzulmez'di (tam net goremedim hangisi ama buyuk ihtimalle Toraman. Alan markaji yapildigina gore Ibrahim'in one cikacagini gorup, Toraman'in Kas'in yerine kaymasi gerekirdi.

Bu arada protesto ediyorum Besiktas'i. Sahada 4 tane Ibrahim var. Ne bu yahu.. Mac yorumu yaparken hepsinin ismini uzun uzun yazmak gerekiyor.. :D

Abi tabi öyle dogru diyorsun ama orada Deniz'i karşılayacak adam Koray olmalı en kötü ihtimalle. Kaş pozisyonunu kaybetmemeliydi bence. Serdar Kurtuluş Kezman'ı kapatmaya çalıştı ancak yetişemedi ve gol oldu. Kaş pozisyonunu kaybetmese ne Deniz pas verebilecekti nede Kezman topla buluşacaktı.

Ghonedre
05.Ağustos.2006, 06:45
Evet güzel maç Kezman'la gölgelenmese çok süper olacaktı ama neyse.. Gençlerimiz harika, Cisse'de Sheriff maçına oranla iyiydi.
Ya arkadaslar tmm kezman tahrik etti de ya üzülmez de gitti ona diz attı veya tekme attı farketmez sonuçta çok sert bir hareket yaptı. Ama daha o olayın tek sorumlusu kezman diyosunuz ya anlamıyorum.İbo daha suçluydu o pozisyonda Ceza verilecekse Üzülmeze daha ağır bir ceza verilmesi gerekir.
Ayrıca Deniz ve Deivid Fenerde Koray ve Bobo da BJK da maçın adamıydı.
Beşiktaşı da tebrik ediyorum oynadığı gzl oyun için

drazan11
fenerbahceye tebrikler ama turliyede kezman gibi bi oyuncu oldugundan dolayi utaniyorum.mukemmel gecen bi macda bu kadar germek gercekten ayip.muthis tiyatro yapti.bence kezmann tam bi karektersizlik abidesi.rivaldo turkiye macinda bi oyuncu attirdi dunyalari yiktik.simdi insallah ayni ses cikar ama hic sanmiyorum.aydinusunda hakemlik yeteneklerini tekrar gozden gecirmesi gerekdigine inaniyorum.ama boyle karektersiz oyuncularla hic bi sey basaramazsiniz.tekrar soyluyorum bu yilin oscarini kezman kazandi tebrikler kezman tebrikler aydinus.boyle bi oyuncuyu izlemekten dolayi utaniyorum.ama herseye ragmen TEBRIKLER FENERBAHCE.

uAburak89
Malesef federasyonumuz tahrik'e suç gözüyle bakmıyor geçen sende Appaih'ın Erciyes maçında bir kafa atma girişimi olmuştu orda da tahrik vardı ama ceza gelmedi aynı şekilde yine sezon içinde lugano'da bir çok kez böyle rakibi tahrik edip kart görmesini sağladı. Bence iki oyuncuya da ceza çıkmaz çıkarsa da Kezman'a verileceğini sanmıyorum

Adalet elbet gelecek bir gün, umutla beklemeye devam.. (:

MeMo
Sanki bir tek Kezman son dklarda sakat olmuş gibi yaptı (öyleyse) bunu dünya kupalarında bile gördük.

Ralph
05.Ağustos.2006, 06:46
fenerbahceye tebrikler ama turliyede kezman gibi bi oyuncu oldugundan dolayi utaniyorum.mukemmel gecen bi macda bu kadar germek gercekten ayip.muthis tiyatro yapti.bence kezmann tam bi karektersizlik abidesi.rivaldo turkiye macinda bi oyuncu attirdi dunyalari yiktik.simdi insallah ayni ses cikar ama hic sanmiyorum.aydinusunda hakemlik yeteneklerini tekrar gozden gecirmesi gerekdigine inaniyorum.ama boyle karektersiz oyuncularla hic bi sey basaramazsiniz.tekrar soyluyorum bu yilin oscarini kezman kazandi tebrikler kezman tebrikler aydinus.boyle bi oyuncuyu izlemekten dolayi utaniyorum.ama herseye ragmen TEBRIKLER FENERBAHCE.
Sana okadar katılıyorum ki.Başka diyecek birşey bulamıyorum.

Universal
05.Ağustos.2006, 06:46
Fenerbahçe yönetimi prim vermeyeceğini açıkladı. Primsiz bir kupa ilk kez şahit oluyorum.

Yaw beler hala Deivid'e iyi demeyin gol attı tamamda sahada yoktu 2.yarı deivid dedi mi spiker

Söylememiş olabilir ama sahanın her yerinde mücadele etti. Kezman'dan daha çok yararı oldu.

uAburak89
05.Ağustos.2006, 06:47

Bu yorumu yapabilecek Fenerbahçelilerin sayısı kısa sürede artar umarım..

Memedov
Kazman hiç bir varlık gösteremedi attığı gol hariç,Deniz Barış Süperdi Utandırdı hepimizi,Deivid'de iyi gibi,Serdar'da iyidi,Alex vasat,Ali Bilgin oyuna girdikden sonra iyi işler yaptı aynı şekilde Colin Kázım,Önder İyidi,Edu ve Can vasat,Aurelio savaşçı kimliğini ortaya koydu bu maçtada.

Roberto Carlos : Daha ilk maçı böyle olması normal ve bana göre iyi bir performans sergiledi ilerleyen günlerde daha da iyi olucak umarım..

Doğruya Doğru Maçın hakkı Beraberlikti ama Deniz'in mükemmel asist'i ve Kezman'ın vuruşu Galibiyet almamızı sağladı sonucunda kupa bizim oldu..

Böyle Hırslı iki takım izledim Canı gönülden tebrik ederim her iki tarafıda Böyle devam edersek Avrupada birşeyler yapabiliriz..Avrupa için oynanılan futbol adına Ufuk gözükmeye başladı..

Ralph
Öyle galibiyet olacaksa hiç olmasın bence

MeMo
05.Ağustos.2006, 06:48
Kupa töreni çok komikti yahu karnıma ağrılar girdi :D:D:D

Varonil
Kezman orada yerdeyken oyun devam ediyordu,yani Beşiktaş gol bile bulabilirdi belki.Topsuz alandaki yapılan müdahaleden İbrahim Üzülmez haklı,Kezman haksız öyle mi?

Fernando Gago
Söylememiş olabilir ama sahanın her yerinde mücadele etti. Kezman'dan daha çok yararı oldu.

Kezmandan daha yararlı tamamda iyi değildi

eXcitinG
05.Ağustos.2006, 06:49
Kezman ayakta olsa zaten bjk kazanırdı vakit kaybı oldu atamadılar tühh bu yüzden ibrahimler tekme tokat dirsek küfür ne kadar iyilik varsa yaptılar ???!?!?! tebrik etmeyi deneyin bence

O hareketten sonra ne yapacakLardı.Ben kan çıkmadığına dua ediyorum.Bi ara İ.ÜzüLmez saLdıracak sandım hakeme.Cidden ayıp ama bu kadar yüksek tansiyonLu maçta insanLarın sinir sistemini bu kadar da yerinden oynatacak hareket yapıLmaz.

El Barto
05.Ağustos.2006, 06:50
Kazman hiç bir varlık gösteremedi attığı gol hariç.....

Kazman güzel olmuş. :D

Fernando Gago
05.Ağustos.2006, 06:51
O hareketten sonra ne yapacakLardı.Ben kan çıkmadığına dua ediyorum.Bi ara İ.ÜzüLmez saLdıracak sandım hakeme.Cidden ayıp ama bu kadar yüksek tansiyonLu maçta insanLarın sinir sistemini bu kadar da yerinden oynatacak hareket yapıLmaz.

Yapılan bu hareketleri haklı görüyorsun ne diyim sana

TR.CaPTaiN
05.Ağustos.2006, 06:51
Tebrikler Batman, Tebrikler Fenerbahçe. Hem TSL'de hem de Avrupa'da Kezman'ın yaptığına sıkça rastlanır. Maçın son dakikalarında hem oyunu soğutmak hem de zaman geçirmek için. İbrahim Üzülmez gibi tecrübeli aynı zamanda Beşiktaş'ın kaptanı olan bir isme yaptığı hareket yakışmadı.

Fıratcan Alçınkaya
05.Ağustos.2006, 06:52
Beşiktaş:1 - Fenerbahçe:2

Futbol Takımımız, Süper Kupa maçında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu. Siyah-Beyazlılarımız'ın golünü 20. dakikada Bobo kaydederken, İbrahim Üzülmez 90. dakikada kırmızı kart gördü.

Almanya'nın Köln kentindeki Rhein Energie Stadyumu'nda mücadeleyi Fırat Aydınus yönetti.

Karşılaşma çok sıcak bir havada oynandı. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, geçen sezondan kalan cezası nedeniyle mücadeleyi tribünden izledi. Gurbetçi taraftarlarımız karşılaşma boyunca oyuncularımıza büyük bir destek verdi.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında Fenerbahçe daha atak bir futbol sergiledi. Ancak siyah-beyazlılarımız rakibinin ilk ataklarını savuşturduktan sonra rakip kalede tehlikeler yarattı. 12. dakikada Delgado'nun sert şutu üst direkte patladı. Bu pozisyondan 2 dakika sonra ise Fenerbahçe, Deivid ile 1-0 öne geçti. 20. dakikada sağ kanatta Mehmet Yozgatlı topu Edu'dan kaptı ve ceza sahasındaki Bobo'ya ortaladı. Brezilyalı yıldızımız topu bekletmeden kaleye gönderdi ve skora 1-1 eşitlik geldi. İlerleyen dakikalarda her iki takım da etkili ataklar yaptı, ancak skor değişmeyince ilk yarı 1-1 tamamlandı.

Takımımız, ikinci yarıya oyuncu değiştirerek girdi. İbrahim Akın, çıkarken yerini Şilili Tello'ya bıraktı. İkinci yarıda her iki takım da ilk yarıya oranla daha temkinli futbol sergiledi. Siyah-beyazlılarımız uzaktan şutlarla rakip kaleyi yokladı. 62. dakikada sakatlık geçiren Mehmet Yozgatlı oyunu terk ederken, yerine genç Serdar Özkan girdi.

İkinci yarının son anları büyük bir çekişmeye sahne oldu. Takımımız, tehlikeli ataklarda bulunmasına karşın golle buluşamadı. 85. dakikada ise Kezman Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

86. dakikada Koray Avcı'nın yerine Can Erdem oyuna dahil oldu. İbrahim Üzülmez 90. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda Ekibimiz, gol bulamayınca Fenerbahçe mücadeleyi 2-1 kazandı.

MAÇIN AYRINTILARI

Stat: Rhein Energie / Köln
Hakemler: Fırat Aydınus, Emre Eyisoy, Bahattin Duran, M.Kamil Abitoğlu (4.)

Beşiktaş: Hakan Arıkan, Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Mehmet Yozgatlı(Dk. 62 Serdar Özkan), Koray Avcı (Dk.88 Can Erdem), Edouard Cisse, İbrahim Akın (Dk.46 Tello), Matias Delgado, Bobo.

Yedekler: Rüştü Reçber, Ali Tandoğan, Baki, Mercimek, Serdar Özkan, Tello, Can Erdem, Fahri Tatan

Teknik Direktör: Ertuğrul Sağlam

Fenerbahçe:Serdar, Önder, Can, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Aurelio, Deniz, Uğur Boral(Dk.64 Ali Bilgin), Alex (Dk.79 Kazım), Kezman (Dk.90 Selçuk).

Yedekler: Volkan, Vederson, Kazım, Ali Bilgin, Selçuk, Gürhan, Gökhan

Teknik Direktör: Zico

Goller: Bobo (Dk.20)
Deivid (Dk. 14), Kezman (Dk.45) Fenerbahçe

Sarı Kartlar: Koray Avcı (Dk.67), İbharim Toraman (90+4)
Edu (Dk.5), Roberto Carlos (Dk.50), Kezman (Dk.87) Fenerbahçe

Kırmızı Kart: İbrahim Üzülmez (Dk.90)

1.DEVRE

11. dakikada geliştirdiğimiz atakta ceza sahasına sızan İbrahim Akın, aşırtma topu iyi kontrol etti ve zor pozisyonda olmasına karşın topu aşırtarak ağlarla buluşturmak istedi, ancak Fenerbahçe savunması tehlikeyi önledi.

12. dakikada Delgado'nun sol kanattan sert şutu üst direkte patladı.

14. dakikada Alex'in pasında topa dokunan Deivid Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

20. dakikada sağ kanattan gerçekleştirdiğimiz atakta Mehmet Yozgatlı, Edu'dan kaptığı topu ceza sahasındaki Bobo'ya ortaladı. Bobo, gelen topu hiç bekletmeden ağlarla buluşturdu. (1-1)

24. dakikada Bobo'nun sağ kanattan ortaladığı topa Delgado hafifçe dokundu. Delgado'dan sonra yükselen İbrahim Toraman, çok az bir farklı topa dokunamadı. Önemli bir gol pozisyonu kaçtı.

26. dakikada Delgado'nun ortasında Cisse topa dönerek vurdu, meşin yuvarlak direğin hemen yanından auta çıktı.

İlk yarı 1-1 berabere tamamlandı.

2.DEVRE

46. dakikada İbrahim Akın oyundan çıkarken, yerine Tello girdi.

51. dakikada Tello'nun ceza sahası yayı içinden kullandığı serbest vuruşta top barajdan sekerek kornere çıktı.

54. dakikada Tello'nun ortasında Delgado arka direkte topa kafayla vurdu. Meşin yuvarlak direğin yanından dışarı çıktı.

59. dakikada Delgado'nun uzaktan sert şutu yandan dışarı çıktı.

61. dakikada Mehmet Yozgatlı'nın sert şutu kaleci Serdar çelmeyi başardı. Yozgatlı bu vuruştan sonra sakatlık geçirdi.

62. dakikada Mehmet Yozgatlı'nın yerine Serdar Özkan oyuna dahil oldu.

71. dakikada Serdar Özkan'ın sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Bobo ve Delgado, topu kontrol edemeyince bir gol daha kaçtı.

72. dakikadaki Fenerbahçe atağında Ali Bilgin'in kafa şutunu kalecimiz Hakan Arıkan çıkarttı.

76. dakikada Tello ile kullandığımız serbest atışta Şilili oyuncumuzun sert şutunu Fenerbahçe kalecisi Serdar çıkarttı. Dönen topa hamle yapan Cisse'nin vuruşu da yine Serdar da kaldı.

85. dakikada Kezman Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

90. dakikada hakem Fırat Aydınus İbrahim Üzülmez'e, Kezman'a müdahalesi nedeniyle kırmızı kart gösterdi.

Karşılaşma 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi.

Memedov
Yapılan yorumlar Hep ters yönlere çekiliyor A harfi ile E harfini karıştırdık olamaz mı ?

Kezman'a Çirkef demektense Kazman demeyi tercih ederim..

Ralph
Kezmanı haklı bulanlar diyecek hiçbirşey bulamıyorum size.

MeMo
05.Ağustos.2006, 06:53
Tebrikler Batman, Tebrikler Fenerbahçe. Anlayamadığım hem TSL'de hem de Avrupa'da Kezman'ın yaptığına sıkça rastlanır. Maçın son dakikalarında hem oyunu soğutmak hem de zaman geçirmek için. İbrahim Üzülmez gibi tecrübeli aynı zamanda Beşiktaş'ın kaptanı olan bir isme yaptığı hareket yakışmadı.

Bir tek Kezman yapıyor ya o yüzden!

Ghonedre
Öyle galibiyet olacaksa hiç olmasın bence
niyeki fenerbahçe bileğinin hakkıyla aldı maçı ama niye böyle düşündüğünü anlayamadım doğrusu...neyse

gahanthegod
Guluyorum, demek Ibrahim'e yakismadi.. Kezman'a yakisti oyleyse?

Kezman ligteki macta topsuz alanda Zan'a elle saldirdiginda [tokat mi yumruk mu goremedim tribunden] ne diyordunuz hepiniz? Onda da Zan'a yakismamistir herhalde.

fmsmyrna
İlk yarı çok iyi oynadık üstündük ikinci yarıya Beşiktaş üstün başladı oyuncu değişikliklerine kadar üstün götürdü sonra oyun rolantiye girdi iki takımda gol yemek istemiyordu tempo düştü.İşte bu dakikalarda Deniz güzel bir arapası attı ve kazandık.Ben bugün Deniz-Deivid ikilisini beğendim.Aurelio ve Önder kötü oynadılar bugün.Deniz'i zaten beğenirdim Deivid'i de beğendim.Kezman'ın yaptığı hareket profosyenellik tıpkı Deivid'in Koray'a yaptığı hamlede güzelce faul alması gibi.Deivid gidip koray'a diz atmadı.Ama İbrahim Üzülmez dayanamadı.Eğer forvet alıcaksak Kezman yedek kalır(tabi yıldız olursa)yada Deivid'in yerine sağ kanda geçer.İbrahim Kaş'ın 2.golde hatası yok önü açık olan oyuncuyu kapadı Toraman ağır kaldı.

gahanthegod
05.Ağustos.2006, 06:55
niyeki fenerbahçe bileğinin hakkıyla aldı maçı ama niye böyle düşündüğünü anlayamadım doğrusu...neyse

Mac Besiktas'in hakkiydi ama son 3 yildir FB - BJK maclarinda nedense kotu oynayan olumlu bir sonucla ayriliyor. Bunun tek istisnasi herhalde 11 Nisan'daki 1-0'lik kupa macidir.

eXcitinG
Yapılan bu hareketleri haklı görüyorsun ne diyim sana

HakLı görmüyorum.Bu adamın bu hareketi yapmasına kim sebep oLdu.Eğer o oyuncu o şekiLde davranmasaydı yaparmıydı öyLe bir hareket.Ne gerek vardı ?? O zaman İbrahimde yapar..VaLLa ben oLsam saLdırırdım İbo iyi biLe dayandı.Neyse bitti işte.2 gün sonra unutuLur gider herşey ama takımLar ve taraftarLar arasında bu yapıLan hareketLerin sonu iLLa biryerden çıkar.Bizim Ligimizde böyLe.

tinerER
Dogru diyorsun, Lugano var bir de onu unutmuslar.

Aurelio'nun orada yaptigi cirkeflik degildi, evet, ancak genel olarak su ligteki en cirkef oyuncular arasindadir. Mac sirasinda hakemin dogru kararlarinda bile mimiklerine bak, anlarsin.
1. si ben cirkefin anlamini öğrensinler dedim, cirkef kim diye sormadim.
2. si ben Aurelionun ligde yaptigi hareketlerden bahsetmiyorum. Sadece bu mactaki bir pozisyondan bahsediorum, bunun eleştirilmesini saçma ve anlamsiz buluyorum.

ibo
Maçın ilk yarısı daha tempolu, daha bol pozisyonlu dolayısıyla daha zevkliydi. Sahada kaliteli bir futbol izledik. Süper Kupa Finaline yakışan bir futboldu.

Ancak hakemlerimizin çok basit düdüklerle maçın temposunu kesmesi her maçta karşımıza çıkıyor. Bir İngiltere Premier Liginde ki maçı izliyorum hakemler oyunu durdurmaya değil de OYNATMAYA çalışıyorlar. Bizimkiler ise tam tersini...

Fenerbahçe'den Kezman ile Beşiktaş'tan Bobo'nun ayağında topla çok oynadığını ve uygun pozisyonda ki arkadaşlarına pas atmaması onların adına eksilerdi.

Fenerbahçe gol attıktan sonra gerilen Beşiktaşlı oyucuların yaptıkları Profosyonellik dışı hareketleriyse üzücüydü. İbrahim Üzülmez'in bir KAPTAN olarak hakemin, sahada ki rakip futbolcuların üzerine yürümesi (bir kabadayı edasıyla) hiç yakışmadı. Aurellio'nun son dakikada topu korner köşesinde saklaması çok profosyonelce GLOBAL FUTBOL anlayışıyla uyumlu bir hareketti. Ama İbrahim Toraman'ın rakibine arkadan KASTİ (Kesinlikle Ön yargılı ve Kasıtlı Bir hareketti.) Faulü sonrası hakemin sarı kart değil KIRMIZI Kart Çıkarması gerekiyordu. Böyle Kasıtlı hareketlere göz yumulursa bir daha işin önüne geçilemez. Çünkü hakemin görevi saha da oyuncuların SAĞLIĞINI korumak.

Derseniz "Kezman'ın kendini yere atıp zamana oynaması Hareketi neydi?" bu da Global futbol içinde çok fazla rastladığımız hareketlerden biri. Galatasaray,Fenerbahçe,Beşiktaş hiç farketmez her takımda son dakikalarda bu tür hareketler yapan oyuncular var. Kendi takımımız yaparken zevk aldığımız hareketleri rakip takımın oyuncusu yapınca YERDEN YERE VURMAK hiçte hoş bir davranış dğeil. (Sözüm kimseye değil genel)

Bir Galatasaray'lı olarak zevkli bir maç seyrettiğim için mutluyum. :) Sonuçta bu bir oyun ve bunu ZEVK ALMAK için izliyoruz. Elbette taraftarı olduğumuz takım yenildiği zaman bir BURUKLUK hissedeceğiz ama bu aşırıya kaçmamalı.

Varonil
05.Ağustos.2006, 06:56
Kezman ligteki macta topsuz alanda Zan'a elle saldirdiginda [tokat mi yumruk mu goremedim tribunden] ne diyordunuz hepiniz? Onda da Zan'a yakismamistir herhalde.

İnönü stadındaki Türkiye Kupası ve Lig maçını tekrar bir seyret derim.

TR.CaPTaiN
05.Ağustos.2006, 06:56
Guluyorum, demek Ibrahim'e yakismadi.. Kezman'a yakisti oyleyse?

Tabi doğruya, İbrahim Üzülmez sadece itti,çekiştirdi,yumruk falan da atması lazımdı. Kezman zaman geçirdi diye. Her maçta rastlanan bir olayı üstündeki formadan dolayı farklı değerlendirmenin manası yok.

MeMo
05.Ağustos.2006, 06:57
Kezman çirkef Aurelio çirkef Beşiktaş temiz hepsi centilmen hepsi efendi adamlar

Fernando Gago
05.Ağustos.2006, 06:58
HakLı görmüyorum.Bu adamın bu hareketi yapmasına kim sebep oLdu.Eğer o oyuncu o şekiLde davranmasaydı yaparmıydı öyLe bir hareket.Ne gerek vardı ?? O zaman İbrahimde yapar..VaLLa ben oLsam saLdırırdım İbo iyi biLe dayandı.Neyse bitti işte.2 gün sonra unutuLur gider herşey ama takımLar ve taraftarLar arasında bu yapıLan hareketLerin sonu iLLa biryerden çıkar.Bizim Ligimizde böyLe.

Tamam o zaman 85 90 dk arası hiç bir futbolcunun sakatlanma hakkı yok yerde yatma hakkı yok diye yasa çıkaralım başka çözümü yok

ibo
KONUYU SAPTIRMAYIN.! FANATİKÇE YORUM YAPANLARA CEZA SİSTEMİ UYGULANACAK, KONU DIŞI TARTIŞMALAR DEVAM EDERSE KONU KİLİTLENECEKTİR...

TR.CaPTaiN
Sezona kupa ile başlamak güzel oldu.

perpetua
Abi tabi öyle dogru diyorsun ama orada Deniz'i karşılayacak adam Koray olmalı en kötü ihtimalle. Kaş pozisyonunu kaybetmemeliydi bence. Serdar Kurtuluş Kezman'ı kapatmaya çalıştı ancak yetişemedi ve gol oldu. Kaş pozisyonunu kaybetmese ne Deniz pas verebilecekti nede Kezman topla buluşacaktı.

Yanilmiyorsam Koray pozisyondan dusmus durumda idi, yani Deniz'in arkasinda idi. Orada Ibrahim Kas hareketlenmese Deniz'e cok daha basit pas imkani saglardi, Kezman'in saga dogru deplase olmaisna gerek kalmazdi. Ibrahim Kas one cikinca, Kezman pasi alma acisi daraldigi icin saga dogru deplase oldu ve ya Toraman, ya da Uzulmez'e dogru ilerledi, bu sirada da Deniz pasi verdi. Arkadan kosup yetismesi gerekecek Serdar'in yapabilecegi pek bir sey yoktu o pozisyonda, esas defansin solunu savunanlarin gobege yaklasmalari gerekirdi.

Tabi biraz yarim yamalak izledim pozisyonu teknik sorunlar nedeniyle ama bence pozisyonda en kusursuz kisiler Ibrahim Kas ve Serdar.

Fıratcan Alçınkaya
05.Ağustos.2006, 06:59
Sanki bir tek Kezman son dklarda sakat olmuş gibi yaptı (öyleyse) bunu dünya kupalarında bile gördük.

Hangi Dünya Kupası maçında sedye ile çıkıp yürüyerek yedek klübesine gittiğini gördün...

Rakip atağa çıkıyo adam yere atıyor kendini sonra kalkmıyo K.K yediriyo İ.Üzülmez e sonra sedye ile çıkıyo yürüyerek yedek klübesine gidiyor hangi dünya kupasında oldu bu???

fmsmyrna
05.Ağustos.2006, 06:59
Henry Arsenal'in 1-0,2-1 gibi skorla önde olduğu her maçta korner bayrağının oraya gidip zaman geçirirdi.Futbol bu,bu adamlar kaç para alıyorlar mahalle maçı oynanmıyor ki.Yenilgiye kılıf hazır

Varonil
05.Ağustos.2006, 07:00
Normal bir olayı oyuncunun üzerindeki formaya göre yorumluyorsunuz ya.Ne diyeyim.

eXcitinG
Korner köşesinde geçirirsin neden ? top sende istediğin yerde istediğin gibi tutarsın topu kimse sana karışabiLirmi ? Hayır karışamaz ? Peki benim anLamadığım ve gLobaL oLan bu top rakip oyuncudayken kendin topLa aLakan oLmadığı haLde yere bırakmak nasıL bir mantık oLuyor onu bir türLü çözemedim.

Fernando Gago
Zico Ali Bilgin'i oyuna aldı çokta iyi yaptı Uğur 2.yarıya çok kötü başlamıştı

El Barto
05.Ağustos.2006, 07:01
Yanilmiyorsam Koray pozisyondan dusmus durumda idi, yani Deniz'in arkasinda idi. Orada Ibrahim Kas hareketlenmese Deniz'e cok daha basit pas imkani saglardi, Kezman'in saga dogru deplase olmaisna gerek kalmazdi. Ibrahim Kas one cikinca, Kezman pasi alma acisi daraldigi icin saga dogru deplase oldu ve ya Toraman, ya da Uzulmez'e dogru ilerledi, bu sirada da Deniz pasi verdi. Arkadan kosup yetismesi gerekecek Serdar'in yapabilecegi pek bir sey yoktu o pozisyonda, esas defansin solunu savunanlarin gobege yaklasmalari gerekirdi.

Tabi biraz yarim yamalak izledim pozisyonu teknik sorunlar nedeniyle ama bence pozisyonda en kusursuz kisiler Ibrahim Kas ve Serdar.

Aslında Toraman kapatmalıydı sanırsam Kaş'ın açığını ama oda biraz ağır kaldı haklısın aslında.
Ayrıca bukadar karmaşanın içerisinde cevap verdiğin içinde sağol abi. .)

fmsmyrna

+ oalrak Serdar sağ taraftan yetişti Kezman'ın önüne hamle yaptı ama Kezman diğer köşeye vurdu

Fernando Gago
Hangi Dünya Kupası maçında sedye ile çıkıp yürüyerek yedek klübesine gittiğini gördün...

Rakip atağa çıkıyo adam yere atıyor kendini sonra kalkmıyo K.K yediriyo İ.Üzülmez e sonra sedye ile çıkıyo yürüyerek yedek klübesine gidiyor hangi dünya kupasında oldu bu???
Bir oyuncu sedye ile çıkıyorsa illa hastanelik mi olması lazım K.K görende kişiliği belli olan bir oyuncu işte serdar delgado tello neden KK görmedi o KK gördü
DİKKAT AMA İBRAHİM KIRMIZI KART GÖRMEDİ KEZMAN GÖRDÜRDÜ :D:D:D:D:D

Memedov
Bütün maçlarda Yapılan Zaman geçirme burada niye bu kadar kötü algılandı anlamadım bakın bakalım avrupadaki maçlara Kezman'ın yaptığını yapan yok mu ? Ama İbrahim Üzülmez'in yaptığını yapan yok ! Zaman geçirmek futbol kurallarına aykırımı yoksa benmi bilmiyorum bende Futbolcuyum önde olduğuz zaman Zaman geçiriyorum ve bu zaman geçirme Fm'de bile sisteme işlemiş bir olay Kezman'ın üzerinden Sarıl Laciver Formayı çıkarın öyle yorum yapın Zaman geçirmek suç ise yasak ise birşey demiyeceğim her yerde olan birşey'i bu kadar abartmak yanlış..

starfreedom
05.Ağustos.2006, 07:02
Hala kezman'a haklı diyenler olduğuna inanamıyorum. Adam kendini yere bırakıyor, sedye istiyor, sedyeye biniyor saha kenarında ise yürüyor. Ve bunun adı taktik oluyor. Kusura bakmayın ama, ben böyle taktik görmedim. Zaten geçen sezondan TSL maçlarını izlememeye karar vermiştim ancak böyle insanların olduğu bir ligi hiç izlemem. Taktikmiş peh!

fmsmyrna
Korner köşesinde geçirirsin neden ? top sende istediğin yerde istediğin gibi tutarsın topu kimse sana karışabiLirmi ? Hayır karışamaz ? Peki benim anLamadığım ve gLobaL oLan bu top rakip oyuncudayken kendin topLa aLakan oLmadığı haLde yere bırakmak nasıL bir mantık oLuyor onu bir türLü çözemedim.

Bunun mantığı yok bunu her takım yapar.Bu maçlar final maçları bu hareketi yapmayacak takım ve oyuncu olduğunu ben sanmıyorum

gahanthegod
1. si ben cirkefin anlamini öğrensinler dedim, cirkef kim diye sormadim.

Cirkef ; ortami geren, zaman geciren, caktirmadan pislikler yapan, hakemle devamli konusan, rakip oyunculara dalasan oyuncular. Bu 3 oyuncuda da bu ozelikler var degil mi? Yok diyorsan zaten cevap veremem, takil sen.

2. si ben Aurelionun ligde yaptigi hareketlerden bahsetmiyorum. Sadece bu mactaki bir pozisyondan bahsediorum, bunun eleştirilmesini saçma ve anlamsiz buluyorum.

Aurelio'ya cirkef diyenlere diyecek lafim yok demissin. Bu da genel olarak Aurelio cirkef degildir demektir. Ama CIRKEF.

attiilla
05.Ağustos.2006, 07:03
Maçta en iyi Deniz oynadı..Gerek top kapma olsun..Gerek verdiği paslar olsun eksiksiz oynadı..kezmanada son golde güzel asist yaptı..maçın en kötüsü ise Hakandı..

tinerER
05.Ağustos.2006, 07:03
nie bırakmasın istediği gibi birakir isterse yere yatar uyur. Hakem böle sacma biseyi yemediği sürece ne war ki yani. ibrahim de yenilginin hırsıyla saldırdı kezmana.

eXcitinG
05.Ağustos.2006, 07:04
Bütün maçlarda Yapılan Zaman geçirme burada niye bu kadar kötü algılandı anlamadım bakın bakalım avrupadaki maçlara Kezman'ın yaptığını yapan yok mu ? Ama İbrahim Üzülmez'in yaptığını yapan yok ! Zaman geçirmek futbol kurallarına aykırımı yoksa benmi bilmiyorum bende Futbolcuyum önde olduğuz zaman Zaman geçiriyorum ve bu zaman geçirme Fm'de bile sisteme işlemiş bir olay Kezman'ın üzerinden Sarıl Laciver Formayı çıkarın öyle yorum yapın Zaman geçirmek suç ise yasak ise birşey demiyeceğim her yerde olan birşey'i bu kadar abartmak yanlış..

Sen kendini koy bakaLım o durumda nasıL düşüneceksin mehmetcim.Korner cizgisinde top sakLamak ayır, topun senLe aLakası yokken kendini yere bırakmak ayrı.FormaLara göre yorum yapmayaLım diyor çoğu arkadaşımız ama kimse üstünde ki formayı da çıkarmıyor mazaLLah yorum yaparken.

gahanthegod
İnönü stadındaki Türkiye Kupası ve Lig maçını tekrar bir seyret derim.
Tribundeydim canim benim. Ben de lig macindan bahsediyorum zaten. Kezman elle saldirmisti, tokat sanirim goremedim tam. Karsiligi nedir? Direk kirmizi degil mi?

Fernando Gago
Beşiktaşlı arladaşlar neden bu pozisyona taktınız yani maöç zaten 2-1 87 dk iyi son 3dk kezman o hareketi yaptı siz zaten kesn maçı çevirirdiniz

Fıratcan Alçınkaya
Bir oyuncu sedye ile çıkıyorsa illa hastanelik mi olması lazım K.K görende kişiliği belli olan bir oyuncu işte serdar delgado tello neden KK görmedi o KK gördü
DİKKAT AMA İBRAHİM KIRMIZI KART GÖRMEDİ KEZMAN GÖRDÜRDÜ :D:D:D:D:D

Hangi Dünya Kupasında oldu böyle bir olay soruyorum söeylemişsiniz ardını boş bırakmayın...

Fernando Gago
Maçta en iyi Deniz oynadı..Gerek top kapma olsun..Gerek verdiği paslar olsun eksiksiz oynadı..kezmanada son golde güzel asist yaptı..maçın en kötüsü ise Hakandı..

Haklısın Deniz çok iyi oynadı ve asistde yaptı :) bence sahanın en kötüsü önderdi

gahanthegod
05.Ağustos.2006, 07:05
Tabi doğruya, İbrahim Üzülmez sadece itti,çekiştirdi,yumruk falan da atması lazımdı. Kezman zaman geçirdi diye. Her maçta rastlanan bir olayı üstündeki formadan dolayı farklı değerlendirmenin manası yok.

Laf ebeligi yapma. Olayi sadece "Ooo Ibo ayip etti" falan diye goren de sizlersiniz. 2 tarafin da yaptigi ayip. Kezman da cirkef ekolunun onde gelen temsilcilerinden biri olarak suclu!

Varonil
05.Ağustos.2006, 07:06
Şunu merak ediyorum.Kezman orada ayakta olsa kazanackmıydınız maçı?

fmsmyrna
Sen kendini koy bakaLım o durumda nasıL düşüneceksin mehmetcim.Korner cizgisinde top sakLamak ayır, topun senLe aLakası yokken kendini yere bırakmak ayrı.FormaLara göre yorum yapmayaLım diyor çoğu arkadaşımız ama kimse üstünde ki formayı da çıkarmıyor mazaLLah yorum yaparken.

Ben kendimi koyuyorum hatta benim kendimi koymama gerek yok birçok maçta gördüğümüz bir olay ama karşılık olarak diz atanını ilk kez görüyorum.Zaten oyun devam ediyordu devam etmese dursa bile hakem itiraz edersin hocam kendini atıyor kart yok mu vs.

gahanthegod
Beşiktaşlı arladaşlar neden bu pozisyona taktınız yani maöç zaten 2-1 87 dk iyi son 3dk kezman o hareketi yaptı siz zaten kesn maçı çevirirdiniz

Ceviririz diyen yok. Kezman'in yaptigi ahlaksizlik. Ibo'nunki de sportmenlik disi. Sedyeyle cikan adamin durumu agirdir. O yedek kulubesine gidip bir de hisim akraba eli optu o agir durumda! Nasil bir agir durumsa!

Fernando Gago
Hangi Dünya Kupasında oldu böyle bir olay soruyorum söeylemişsiniz ardını boş bırakmayın...

Bir pozisyonun doru yanlış olduğunu saptamak için dünya kpasında yada x kupasında görmek gerekmiyor ... Size Yasin Sülün kendini yerden yere vurup size şampiyonluğu getirdiğinde sesiniz çıkmıyordu şimdi biri yere yattı ooooo kan gövdeyi götürüyor ayrıca izlediğimiz maçlarda öndeki ttakım oyuncuları yere yattıklarında spiker aynen şöyle diyor bu bir taktik böle şelerin olması çok doğal zaman o takımın lehine işliyor

gahanthegod
05.Ağustos.2006, 07:07
Şunu merak ediyorum.Kezman orada ayakta olsa kazanackmıydınız maçı?

Kazaniriz diyen var mi? Onu da ben merak ediyorum. Hadi bakalim.

Ne laf ebesi adamlarsiniz be.

Memedov

Abi benim yorumları dikkatli okuyan herkes adil olduğunu anlar hiç bir zaman fanatik yorum yapmadım maçın hakkı beraberlikti diyorum Kezman'ın yaptığı sadece bir zmn geçirme hakem kezmanın yerde olduğunu gördü ve devam ettirdiği taktirde İbrahim Üzülmez Kezmanı itip kaktı üstelik Beşiktaş'ın yenilgisini Fenerbahçe'nin galibiyetini bu olay gölgeleyemez olaylar içerisinde hakem süreyi durdurdu ve kayıp zaman'a ekledi yani birşey göremiyorum burda..

TR.CaPTaiN
Laf ebeligi yapma. Olayi sadece "Ooo Ibo ayip etti" falan diye goren de sizlersiniz. 2 tarafin da yaptigi ayip. Kezman da cirkef ekolunun onde gelen temsilcilerinden biri olarak suclu!

Ebelikle işim olmaz,işin varsa sen buyur. Biraz maç takibinden sonra Kezman'ın yaptığında problem olmadığını görürsün. Başka kılıflar lazım. Avrupa'da hiçbir maçta süre geçirmek için kendini yeren atan oyuncu diz darbesi yemiyor. Bu girişimde bulunan da gerekli cezayı alır.

Varonil
Oyun devam ediyordu o sırada ve Beşiktaş gol bile bulabilirdi belki.

Fernando Gago
05.Ağustos.2006, 07:08
Tamam Kezamın yaptığı profesyonellik dışı ama neden yenilgiyi kabullenmiyorsunuz bu pozisyon 2dkye aldı maçtan

JunkChorn
Kezmanda,İbrahim üzülmez'de çok ayıp şeyler yaptılar..

Kezman çok büyük çirkeflik yaptı ama burda ibrahim üzülmezinde yaptığını atlamamak lazım sen o takımın kaptanı yakışmadı.

Tebrikler Fenerbahçe

fmsmyrna
Bir pozisyonun doru yanlış olduğunu saptamak için dünya kpasında yada x kupasında görmek gerekmiyor ... Size Yasin Sülün kendini yerden yere vurup size şampiyonluğu getirdiğinde sesiniz çıkmıyordu şimdi biri yere yattı ooooo kan gövdeyi götürüyor ayrıca izlediğimiz maçlarda öndeki ttakım oyuncuları yere yattıklarında spiker aynen şöyle diyor bu bir taktik böle şelerin olması çok doğal zaman o takımın lehine işliyor

Ben örneğini verdim Koray Deividîn ayağına taktırdı ve tehlikeli bir yerden serbest vuruş oldu bu profosyenelliktir o zaman Koray'da ahlaksız mı oluyor

tinerER
05.Ağustos.2006, 07:09
Cirkef ; ortami geren, zaman geciren, caktirmadan pislikler yapan, hakemle devamli konusan, rakip oyunculara dalasan oyuncular. Bu 3 oyuncuda da bu ozelikler var degil mi? Yok diyorsan zaten cevap veremem, takil sen.

Aurelio'ya cirkef diyenlere diyecek lafim yok demissin. Bu da genel olarak Aurelio cirkef degildir demektir. Ama CIRKEF.
Bak ben cirkefin kim olduğunu sana sormadiğimi soyledim bunlar cirkef değildir fln demedim ve bu macta oynamamiş bir adami bu işe neden katıyorsun bunu da anlamadim. Aurelionun bu mactaki yaptiği hareketlerin cirkeflikle hic bir alakasi yok diyorum. Aurelio genel olarak çirkeftir ya da değildir demedim. Bu mactaki çirkeflikleri yapan oyuncular 2 ibrahimdir.

Varonil
Kazaniriz diyen var mi? Onu da ben merak ediyorum. Hadi bakalim.

Ne laf ebesi adamlarsiniz be.

Ebelik işim değildir,istiyorsan buyur..Kazanırız diyen yoksa niye abartıyorsunuz bu kadar

Fernando Gago
Oyun devam ediyordu o sırada ve Beşiktaş gol bile bulabilirdi belki.

Belkilerle yaşanmaz :)

Varonil
05.Ağustos.2006, 07:10
Belkilerle yaşanmaz :)

Yaşayanlar var Deniz Abi:)

Fernando Gago
05.Ağustos.2006, 07:10
Ben örneğini verdim Koray Deividîn ayağına taktırdı ve tehlikeli bir yerden serbest vuruş oldu bu profosyenelliktir o zaman Koray'da ahlaksız mı oluyor

Neden olsunki profesyonelki diyorsun işte bunu F.Terimde dedi

Universal
05.Ağustos.2006, 07:11
Maçın adamı için görüşleriniz nelerdir? Deniz Barış inanılmaz bir oyun sergiledi. Eskiden stadda o oyuncuyu yuhalayanlardan birisiydim hatta yuhaladım diye tribünlerden azarda yedim. Ama şimdi beni utandırdı helal olsun. Bana göre maçın adamı Deniz Barış.

gahanthegod
Ebelikle işim olmaz,işin varsa sen buyur. Biraz maç takibinden sonra Kezman'ın yaptığında problem olmadığını görürsün. Başka kılıflar lazım. Avrupa'da hiçbir maçta süre geçirmek için kendini yeren atan oyuncu diz darbesi yemiyor. Bu girişimde bulunan da gerekli cezayı alır.

Yeteri kadar mac takibi yapiyorum, ancak sahtekarligin yargisi icin mac takibi gerekmez. Normal bir insan gorebilir.
Sakatlik numarasi yapip cikinca ayakta dolanmak ; sahtekarliktir. Yalandir. Dogruyu uygulamamaktir. Ha, bizim tarzimiz bu diyorsaniz birsey diyemem.

Kezman çok büyük çirkeflik yaptı ama burda ibrahim üzülmezinde yaptığını atlamamak lazım sen o takımın kaptanı yakışmadı.

Tebrikler Fenerbahçe

Soyle yorum yapin canimi yiyin.

Fıratcan Alçınkaya

Arkadaş demişki Dünya Kupasında oluyor böle şeyler bende sordum handi Dünya Kupası maçında oldu böle birşey...Sende söyleyebilirsn...

Konuyu başka yerlere çekmene gerek yok bir msj yazıldı soru sordum cvabı verilemedi...

Bandidas
Nasıl vurmadı. Yakın çekimdekine değil, uzak çekimdekine bak. Yakın çekimde çekiştiriyor ama uzak çekimdekine bakarsan Kezman'ın ayağına basıp, diziylede vurduğunu görürsün. Okey:s_fenerbahce:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Kezman centılmenlıge aykırı davrandı.......Bilerek yere attı zaman gecırmek ıcın ıbrahım de dayanamadı..........

İbrahim üzülmez gibi adamı delirtti..........Daha ne diimm
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yazık cok yazık bende vurdu sandım.........Kırmızı hatalı....

Cevabım sanaydı...

gahanthegod
05.Ağustos.2006, 07:12
Ebelik işim değildir,istiyorsan buyur..Kazanırız diyen yoksa niye abartıyorsunuz bu kadar

Kezman'in yaptigi ahlaksizlik, sahtekarlik. O kadar. Size normal geliyor bunlar, pardon, dogru.

TR.CaPTaiN
Yeteri kadar mac takibi yapiyorum, ancak sahtekarligin yargisi icin mac takibi gerekmez. Normal bir insan gorebilir.
Sakatlik numarasi yapip cikinca ayakta dolanmak ; sahtekarliktir. Yalandir. Dogruyu uygulamamaktir. Ha, bizim tarzimiz bu diyorsaniz birsey diyemem.

Hiçbir maçta rastlamadın yani böyle bir olaya ?

Varonil
Maçın adamı için görüşleriniz nelerdir? Deniz Barış inanılmaz bir oyun sergiledi. Eskiden stadda o oyuncuyu yuhalayanlardan birisiydim hatta yuhaladım diye tribünlerden azarda yedim. Ama şimdi beni utandırdı helal olsun. Bana göre maçın adamı Deniz Barış.

Aurelio'yu da ekleyebiliriz Batuhan Abi.

eXcitinG
05.Ağustos.2006, 07:13
Her ne oLursa oLsun iyi oynadık.En azından kötü izLer bırakmadıkya bizim açımızdan o yönü iLe de bakmak gerek.Ve açık ve net oLarak Fenerbahçe takımana nazaran Lige daha hazırız.

Fernando Gago
05.Ağustos.2006, 07:13
Arkadaş demişki Dünya Kupasında oluyor böle şeyler bende sordum handi Dünya Kupası maçında oldu böle birşey...Sende söyleyebilirsn...

Konuyu başka yerlere çekmene gerek yok bir msj yazıldı soru sordum cvabı verilemedi...

Çok saçma bir şeyin ardına sığııyorsun bence :) dünya kupasında golleri hayal meyal hatırlıyorum sen bana pozisyon soruyorsun benm cevap verebilmem için şöle bir hafızaya sahip olmam lazım

12,06,2006
Almanya
Allianz Arena
Dk68 saniye 23 salise 17
beckham kramponunu bağladı

sen böle bir hafızalı insan tanıyorsan tamam haklısın

Varonil
05.Ağustos.2006, 07:14
Kezman'in yaptigi ahlaksizlik, sahtekarlik. O kadar. Size normal geliyor bunlar, pardon, dogru.

Takımı öne geçmiş,maçın bitmesine az kalmış.Oyunu soğutmak çirkeflik,sahtekarlık mı burda.Oyunu soğutup vakit geçirmeyen bir tane takım veya oyuncu söyle bana.

LaigLeNoiR
05.Ağustos.2006, 07:14

Tebrikler Fenerbahçe

Ya abim elini ayağını öpüyorum yaa.. :icon_razz:

Yorumun harika.İşin aslı da zaten senin dediğinden ibaret.

Beşiktaşlılar ve Fenerlilerden rica ediyorum bu olayı tartışmayın.Süper maç oldu:director:.

Bu şekilde maç oynansın her zaman ben 100 kez kaybetmeye razıyım.

Bende FENERBAHÇE'yi tebrik ediyorum.:yildiz:

ibo
05.Ağustos.2006, 07:15
İş kişilerin birbirine HAKARET edecek düzeyine geldiği için konu KİLİTLENMİŞTİR.! Seviyesiz yorum yapanlara da cezaları uygulanacaktır...

Sekopej
05.Ağustos.2006, 08:02
Yahu güzel maç olmuş, izleyenler zevk almış siz takmışsınız Kezman'a.

O pozisyon olduğunda dedim kesin Kezman birşey yapmıştır diye ama burda öyle mesajlar atılmış ki, soruyorum hırsızın hiç mi suçu yok?

Kezman'ın yaptığı yanlıştır ama İbrahim'in yaptığı 10 kat daha yanlıştır. Oyun devam ederken, Beşiktaş ataktayken yerde numaradan da yatıyor olsa bile vurmamalıydı.

Peki Aurelio'nun korner direğinin orda topu saklarken arkadan hırsla gelen Toraman'a neden tepki göstermiyorsunuz. O da kırmızı olması gerek miyor muydu?

Kezman mevzusu gereğinden fazla uzamış, aynı şekilde Fenerbahçeliler uzatsa gündem değiştirmek diye ne mesajlar atılırdı burada.

Yapılan 3 harekette yanlıştır ve sahalara yakışmayan hareketlerdir.

Maça gelirsek ben keyif aldım. İlk yarı maça çok iyi başladık, açıkçası bu kadrodan bu oyunu beklemiyordum. Sonrasında oyun dengelendi, 2. devre oyuncu değişiklikleri olana kadar BJK daha iyiydi.

Deniz'i çok beğendim, Serdar güven verdi. Deivid de iyi niyetiyle çalıştı. Carlos daha takıma alışamamış, 1-2 pozisyonda alanını savunamadı. Uğur da topla oynama sevdasını azaltırsa daha verimli olur.

Kezman ilk golün oluşumunda ve 2. golde vardı. Genel olarak pek etkili değildi. Aurelio her zaman ki gibi. Kazım az süre aldı ama bana umut verdi. O fiziğine rağmen top ayağına yakışıyor ve şık hareketler yapabiliyor. Topu da saklayabiliyor. Zamanla ilk 11'e dahil olacaktır.

Takım olarak oynamayı daha iyi gerçekleştirirsek başarılı olabiliriz, çok geniş alanda oynuyoruz ve bu da çok zorluyor bizi.

Sekopej
05.Ağustos.2006, 08:04
Bu arada konuyu tekrar açıyorum. Kezman'ın yaptığı hareketin sahalara yakışmadığını, İbrahim'in takım kaptanın yaptığı hareketin sahalara yakışmadığını kabul ettiysek oynanan keyifli oyun üzerinden yorumların devam etmesi dileğiyle konuyu açıyorum.

LaigLeNoiR
05.Ağustos.2006, 08:05
Hay sağolun yönetici arkadaşlar yaa :)

Bırakın şu kavga ortamını.

Şu keyifli maçı konuşalım yaa.

Müthiş maç oldu be !

NisRoc
05.Ağustos.2006, 08:15
maç ilk 20 dakika süperdi! Hakkatten ben Türk Futbolunu böyle zevkli izlememiştim. Maçın en iyisi Beşiktaştı. Fenerbahçe aynı tas aynı hamam, tek forvetle! Alex ve Deniz sahadaydı yani bir şey demiyorum daha fazla. Beşiktaş 3 net gol pozisyonunu harcadı. Kezman'a bir top geldi o da gol oldu başka atakta yoktu zaten :) Neyse gene karın ağrıları çekerek izleyeceğimiz bir Fenerbahçe olacak bu senede. Kezman'in yaptığını savunmuyorum ama profesyonel düşünürseniz hak verirsiniz. Ibrahim'ede bir şey demiyorum, hırsının kurbanı oldu. Olmaması gereken şeylerdi tabikide ama nabalım. Beşiktaşlıları tebrik ediyorum..

Varonil
05.Ağustos.2006, 08:15
İlk yarı Delgado'nun o estetik vuruşu ve 2.yarı BJK'li bir oyuncu(Hatırlayamadım şimdi)nun kullandığı frikikte Serdar'ın kurtarışı unutulmayacak anlardı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"Beklentileri karşılıyacağız"
06 Ağustos 2007 Pazartesi

Teknik Direktörümüz Zico, Süper Kupa'yı kazanmanın çok önemli bir başarı olduğunu fakat bunun kendilerine olan beklentiyi de arttıracağını söyledi. Tecrübeli hoca, "Bu beklentileri karşılayacağız" dedi.
Zico maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında şunları dedi: "Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün böyle büyük bir kupayı kazanması, bir büyük kupayı daha müzesine götürmesi elbette ki bana ve bütün camiaya büyük bir mutluluk veriyor. Özellikle sezon başındaki hazırlıklarımız sırasında böyle bir kupa kazanmak bizim beklentilerimizi ve yapacaklarımıza dair umutlarımızı arttırıyor.Bu şampiyonluk bizim için çok önemli. Bu başarı bize olan beklentileri de arttırır. Biz de bunu yapmak istiyoruz. Önümüzdeki tüm kulvarlarda başarılı olmak zorundayız. Bunu başarmak için elimmizden gelen her şeyi yapacağız

the_imam912
05.Ağustos.2006, 08:20
Hayatımda izlediğim en zevkli maçlardan birisiydi....
Tüm Beşiktaş alemini tebrik ediyorum.İyi mücadele verdiler.Kezman'a da takılmayın yahu.Roberto Carlos çok iyiydi bence.Ali Bilgin güzeldi.Colin biraz erken girse iyi iş yapacak.

Jesus_FB
05.Ağustos.2006, 08:25
Hayatımda izlediğim en zevkli maçlardan birisiydi....
Tüm Beşiktaş alemini tebrik ediyorum.İyi mücadele verdiler.Kezman'a da takılmayın yahu.Roberto Carlos çok iyiydi bence.Ali Bilgin güzeldi.Colin biraz erken girse iyi iş yapacak.

Collin Kazım'ı çok beğenmedim ben açıkcası ayağında çok top tutuyor çok iyi bir fiziği var bunuda kullanacağımız anlar mutlaka olacaktır topu iyi saklıyor ama biraz daha basit oynamalı

Ralph
05.Ağustos.2006, 08:25
Roberto Carlosun sarı kart yedikten sonraki tepkisini izlediniz mi? :D Öyle komiktiki.Sakalını okşadı flan.Nereye geldim ben dermiş gibi bir hali vardı :D

Sekopej
05.Ağustos.2006, 08:28
Roberto Carlosun sarı kart yedikten sonraki tepkisini izlediniz mi? :D Öyle komiktiki.Sakalını okşadı flan.Nereye geldim ben dermiş gibi bir hali vardı :D

Evet, tribünlere falan baktı. Tüm takım itiraz ediyordu orada, klasik hastalığımız itiraz. Carlos itiraz etmiyor, diğerleri itirazda...:D

Fıratcan Alçınkaya
05.Ağustos.2006, 08:29
Roberto Carlos iyiydi... S.Özkan iyiydi... BoBo nun golü güzeldi...Deniz çok iyiydi...

SeRdaR ın çeldiği frikik maçın kaderiydi...

Varonil

Carlos kabahatini biliyor gibiydi:DBütün futbolcular itiraz etti,Carlos suspus:)

LaigLeNoiR
Aynen yaa o poz güzeldi bayaa :)

8 kişi itiraz ediyor Carlos sakalını okşuyordu:)

Maksic
Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum ilk yarıda iki takımda çok iyi oynadı bu arada Serdar Özkan ve İbrahim Kaş'ı çok beğendim

LaigLeNoiR
05.Ağustos.2006, 08:31
Bence SERDAR ÖZKAN bugün pek bişey yapamadı.

Mehmet Yozgatlı ise ilk yarı çok iyiydi.

El Barto
Carlosun bir iki tane attığı deparlara şahit oldum ki vasatın biraz altında kalmış olsada bence ilersi için çok can yakacağını gösterir gibiydi.

Aslında onu sol tarafta önde oynatacaksın arkasınada sağlam birini koyunca savunma derdide kalmayacak bence ileride daha başarılı olur Carlos. :)

Ama sanki Deivid Alex Kezman'a top atmıyor gibilerinden spekülasyonlar çıkacak sene içerisinde bu maçtan onu anladım.

JunkChorn
Carlos'un oyununu bir kenara bırakırsak gördüğümüz kadarıylainsanlığı çok iyi herkes seviyor onu takımda.:)

LaigLeNoiR
05.Ağustos.2006, 08:33
Carlos'un oyununu bir kenara bırakırsak gördüğümüz kadarıylainsanlığı çok iyi herkes seviyor onu takımda.:)

Sen ne diyon abim yaa :D

Ben bile sevdim adamı :) Sürekli gülüodu adam

JunkChorn
05.Ağustos.2006, 08:35
En çok hoşuma giden Alex'in ikinci yarı başında oyuna giren Tello'ya yaklaşıp saçını okşaması gülmesi ayaküstü başarı dilemesiydi.

Ama insanlarımız maalesef bunları görmüyorlar hep kötü şeyler..

Ayrıca maç öncesi basın toplantısı da çok güzeldi.Ertuğrul hoca sağolsun Zico'ya Beşiktaş forması verdi başarı diledi herkes dostçaydı orada..

Roberto Baggio
05.Ağustos.2006, 08:36
bu maçt cisse iyiydi bence fenerbahcedende aurelio

Fıratcan Alçınkaya
05.Ağustos.2006, 08:39
1000 Güzelliği 1kötülük gölgeler...

Bence çok keyfli maçtı süper derecede tempolu... Avrupa da bu futbolla ilerleyiz...

Roberto Carlos her yönde çok proff. adam...

koray_capello
Çok güzel maç oldu, Fenerbahçe'ye ve Fenerbahçeli arkadaşlara tebrikler. Maç bence ortada geçen bir maçtı, Fenerbahçe'nin golünden önce Beşiktaş da atabilirdi golü ama atamadı. Neticede ben iki takımı da hazır ve iyi bir seviyede gördüm. İnşallah takımlarımız şampiyonlar ligine de katılır da orada ilerleyen turlarda eşleşip bize başka heyacanlar yaşatırlar.

Sekopej
Carlos Fenerbahçe'deki liderlik sorununu çözecek oyuncu. Maç içersinde oyuncuları yönlendiriyor, uyarıyor.

Zamanla takıma alıştıkça daha iyi olacaktır. Maç başında kameraya yaptıkları bile onun hakkında kötü düşünülmeyeceğini gösteriyordu. Bir oyuncu yıldız olur da hiç mi kaprisli olmaz, kendini diğerlerinden üstün görmez?

Carlos'un sadece sahadaki oyuna ve tanıtıma katkısı haricinde, kişiliğinin de takımdaki genç oyunculara çok katkısı olacak.

Jesus_FB
05.Ağustos.2006, 08:42
Ama sanki Deivid Alex Kezman'a top atmıyor gibilerinden spekülasyonlar çıkacak sene içerisinde bu maçtan onu anladım.

Gazeteler böyle şeyler yazar mutlaka ama bunun gerçek olamayacağı çok net aslında. İlk golde Deivid'i ilk kutlamaya gidenlerden biri Kezman'dı. Son dakikada İ.Üzülmez Kezman'a çemkirirken Kezman'ın yanına ilk Deivid gitti. Kupa töreni sonrasında da çok güzel kareler vardı bence takımdaki arkadaşlık son derece üst düzeyde

absolut12
05.Ağustos.2006, 08:43
Fener'in eksigi cok.Bir kere sag kanat yok calismiyo sol iyi hos ama sagda kimse yok Onder tek kaliyo bu cok buyuk bir eksik Deivid ha bire iceri giriyo 2ye 1 oluyo o zaman da bence kalici bir sag kanat lazim.Takim oyunu oldugunu da dusunmuyorum.Teknik ayak cok fazla Fenerbahce'de o sayede geliyoruz buralara.Ayrica ikinci yari da bu kadar oyundan dusmemizi de anlamsiz buldum Fener ilk 25 dakika sanki deplasmanda mac kaybetmis bu maci almali gereken bir takim gibi saldirdi durdu gol de buldu ama golu yiyince elendik eyvah dercesine zayifladi,ikinci yarida toptan dustu oyundan,hele savunmanin durusunu da pek begenmedigimi belirtmek isterim edu yeterli degil bence can fena degil umut veriyo az biraz ama edunun bole hatalari yapmamasi lazim.Belki lugano'nun gelmesiyle takim biraz toparlayabilir gormek lazim.Kondisyon olarak gecen seneye gore daha iyi gordum takimi Besiktas yorulunca pozisyon bulup golu attilar.Ama avrupa icin bence eksik cok edu yerine stoper,deivid gibi cakma sag kanat degil de asil mevkisi sag kanat olan bi adam arti bir de pivot santrafor gerekiyor.Kupayi aldik gunu kurtardik dememesini umut ediyorum yonetim ve takimin bu kupa moral olmali rehavet saglamamali saglicaksa keske kazanmasaydik.Fenerbahce Anderlecht denildigi gibi rahat rahat eleyemez boyle oynarsa cok zorlanir ama o gune gelene kadar ne olur bilinmez.Umarim avrupada husran olmaz neyse cok uzattim Besiktas'a Sheriff karsisinda basarilar.

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

Varonil
05.Ağustos.2006, 08:45
Zico transfer sinyali vermis mac sonrasi:)

El Barto
05.Ağustos.2006, 08:47
Önder zaten stoperden bozma Deivid'de forvetten bozma sağ kanat olmaz tabii.

Ama Türkiye için yeterli bu iki oyuncuda şampiyonluğun en büyük adayılar yine.

Maç içerisinde çok kereler Deivid defansif görevlerini yapmadıfından buradan açık yedi fenerbahçe. Önder'in kötü performansına bir etkende Deivid'dir.

Sekopej
05.Ağustos.2006, 08:47
Zico transfer olabilir demiş maç sonrası:)

Fenerbahçe büyük takım, bu takımlarda transfer dönemi bitmeden transfer bitti açıklaması yapılmaz dedi.

Maçtan önce Ertuğrul Hoca'nın verdiği formada Cisse yazıyordu. Forma verilmesi hoş olmuş ama neden Cİsse yazıyordu merak ettim gördüğümde?:D

Jesus_FB
05.Ağustos.2006, 08:50
Fenerbahçe büyük takım, bu takımlarda transfer dönemi bitmeden transfer bitti açıklaması yapılmaz dedi.

Maçtan önce Ertuğrul Hoca'nın verdiği formada Cisse yazıyordu. Forma verilmesi hoş olmuş ama neden Cİsse yazıyordu merak ettim gördüğümde?:D

Takımın en önemli yıldızı olarak belki onu görüyorlardır. Bizimkilerde şimdi sağa sola forma dağıtırken hep carlos forması veriyorlarya onun gibi bir şey işte :)

El Barto
05.Ağustos.2006, 08:53
Maçtan önce Ertuğrul Hoca'nın verdiği formada Cisse yazıyordu. Forma verilmesi hoş olmuş ama neden Cİsse yazıyordu merak ettim gördüğümde?

Özel bir nedeni yoktur yahu Serkan öyle denk gelmiştir. :)

Cisse fena değildi ayrıca bugün sanki tam alışamamış gibiydi takıma yada kapasitesi bukadar bilemem ama Tello'da aynı izlenimleri bıraktı bende.

Ancak Koray gerçekten bu sene formayı çok zorlayacak ve vazgeçilmezlerden biri olacak gibi. Birde o çenesini tutmayı öğrense.Sarı kart gördüğü pozisyondan hemen 2 dk önce topu eliyle kesti sarı kart görmeliydi ve sonrakinde atılmalıydı da bence.

Hakem biraz ezildi gibi maç içerisinde.

Eray Dengiz
05.Ağustos.2006, 08:57
Tello, M.Aurelio ve Uğur bu 3'lüyü çok beğendim.

Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum, Tarık hariç...

koray_capello
05.Ağustos.2006, 08:59

Beşiktaş Sheriff maçında oyuncular sahada ısınırken maçtan önce bir beste söylemiştik. Bestenin içinde artık ne hikmetse Cisse ve Fenerbahçe kelimeleri geçiyordu. Tarıkcım yoksa Ertuğrul hoca bu besteyi beğenip de o yüzden vermiş olmasın:icon_biggrin: Neyse ben besteyi buraya yazmıyım nasıl olsa maçta da söylenmedi, hiç bi yerden öğrenemezsiniz:0:

Sekopej
05.Ağustos.2006, 08:59
Serdar'ı beğenmedim ben BJK'de. Gerçi Fenerbahçe tüm ataklarını soldan yapınca zorlandı. Ama daha iyi olabilirdi, Uğur orayı çok güzel kullandı. Cisse alınacağına Serdar orada kullanılsa ve iyi bir sağbek alınsa daha faydalı olurdu bence.

Jesus_FB
05.Ağustos.2006, 09:01
Hakemde bıktı artık FB-BJK maçı yönetmekten başka hiç hakem yokmuş gibi her B-BJK maçına onu veriyorlar yahu

Sekopej
05.Ağustos.2006, 09:02
Beşiktaş Sheriff maçında oyuncular sahada ısınırken maçtan önce bir beste söylemiştik. Bestenin içinde artık ne hikmetse Cisse ve Fenerbahçe kelimeleri geçiyordu. Tarıkcım yoksa Ertuğrul hoca bu besteyi beğenip de o yüzden vermiş olmasın:icon_biggrin: Neyse ben besteyi buraya yazmıyım nasıl olsa maçta da söylenmedi, hiç bi yerden öğrenemezsiniz:0:

Hani şu Cisse ilk geldinde havalanında biraz söylenmişti, o mu?:zuhaha

Jesus_FB

hahahahaha :D vallahi olabilir ya Zico'da yazık saf çocuk güle güle aldı formayı saklıyordurda kesin :D

Omerdinho
harbi sürekli ayni hakemi veriyorlar :)

El Barto
05.Ağustos.2006, 09:04
Arkadaşlar maçı konuşuyoruz geyik yapmayın lütfen. :zuhaha

Hep siz mi uyaracaksınız canım. :p :D

Maçta keyifliydi güzeldi.:)

koray_capello
05.Ağustos.2006, 09:04
Hani şu Cisse ilk geldinde havalanında biraz söylenmişti, o mu?:zuhaha

Valla ben de o görüntüleri izlemedim ama sendeki şu pis sırıtmayı gördükten sonra diyorum ki evet muhtemelen odur:icon_biggrin:

LaigLeNoiR
05.Ağustos.2006, 09:10
Serdar'ın kötü oynama sebebi Mehmet Yozgatlı'nın nerdeyse hiç yardıma gelmemesi.her posizyonda Carlos ve Boral 2lisi karşısında kaldı Serdar tek başına ondan dolayı.

Bandidas
05.Ağustos.2006, 09:19
Çok güzel maç oldu be ama bazı kişiler gölge düşürdü. Bu arada Fener'li futbolcuların kupa turu çok komikti. Gülmekten yerlere yattım. Kupayı sahaya bırakıp kupaya doğru atlamaları ama Alex'in ayağıyla kayması. Alex'in kupayı alıp kaçırması, Serdar'ın kupayı bırakır gibi yaptıktan sonra diğer futbolcuların saldırması ve Serdar'ın kupayı alıp kaçması. Ben o kadar kuoa töreni seyrettim, o kadar tur gördüm ama bu kadar güzel bişey görmedim yaw. Duygulandım Fener'li futbolcuları böyle görünce. Artık FB değişti, eski 2002'den önceki Fener'in düşününce içim daralıyor. Birde bu seneler tam benim futbolu anlamaya başladığım senelere geldiği için daha kötü oluyordum. Fener hep böyle sorunlu mu diye? Ama şimdi bu tabloyu gördükten sonra şunu söylüyorum: İYİ Kİ FENER'LİYİM, FENERBAHÇE'LİYİM...

eGowiCh
05.Ağustos.2006, 09:20
Finale yakışır bir maçtı. Tempolu ve zevkli bir futbol vardı ortada, bu da maçın en güzel yanıydı.

Fenerbahçe'yi analiz edecek olursak; ilk yarı çok iyiydi, neredeyse tek kale oynadı. İkinci yarıya tutuk başladı. İkinci yarıda tutuk olmasının sebebi orta sahanın düşmesiydi, bunun da sebebi Alex'ti. İlk yarıdaki Alex yoktu, ve yine ilk yarıdaki Deivid yoktu. Zico'nun Alex'i çıkarıp Colin Kazım'ı oyuna alması maçın kaderini bir anda değiştirdi, ibre Fenerbahçe'ye döndü. Zaten 85'de de gol geldi. Maçın genelinde Fenerbahçe daha iyi oynayan taraftı, rakibi daha çok boğdu. Fenerbahçe kondisyon olarak hazır değil ama derli toplu bir futbol sergiledi ve taktik olarak iyi olduğunun sinyallerini verdi. Hücum gücü çok iyiydi ama savunmada hatalar zincirinden çok açık verildi.

Beşiktaş'ı analiz edecek olursak; ilk yarı çeşitli pozisyonlar buldu ama değerlendiremedi. İkinci yarıya çok iyi başladı ama bal yapmayan arı gibiydi, ne bir pozisyona girebildiler ne de etkili olabildiler. Alex'in çıkmasına dek topa hakim oldular ama sonuca gidemediler. Beşiktaş'ın eksiği sonuca giden bir futbol oynayamamasıydı bugün, bunun da sebebi maçı koparacak futbolcuları yoktu. Tello ve Serdar Özkan 2. yarı kanatlardan saldırıp etkili olamadılar. Delgado ve Bobo tehlike yaratmaya çalıştılar. Beşiktaş kondisyon olarak hazır fakat teknik ve taktik olarak henüz hazır değil.

Tek tek oyuncuları da değerlendirmek istiyorum. Sahanın iyileri ve kötüleri vardı, hayalkırıklıkları vardı.

Rodrigo Tello
Büyük bir hayal kırıklığıydı. Çok etkisizdi, soldan atak geliştiremedi, etkili olamadı. Uzaktan vurduğu frikikten başka olumlu bir hareketi yoktu. İbrahim Akın oyunda kalsa Beşiktaş adına daha iyi olurdu.

Eduardo Cisse
Yine çok büyük bir hayal kırıklığıydı. Çok etkisizdi. Oyuna olumlu bir katkısı yoktu. Top kapamadı, hücuma destek veremedi. Sahada yok gibiydi. Açıkçası hiç beğenmedim. O bölgede geçen sene Serdar Kurtuluş çok daha etkiliydi.

Serdar Kurtuluş
Sağ bekte iyi değildi, hücuma katkısı yok denecek kadar azdı. Ön liberoda sergilediği futbolun yarısını sağ bekte sergileyemedi. İlk yarıda zor anlar yaşadı. Diatta sağ beke geçer, Serdar ön liberoya geçerse Beşiktaş iyi işler yapabilir.

Roberto Carlos
Kendinden beklenen daha fazlaydı ama onu gösteremedi. Ben beğenmedim, vasattı. Hücuma katkısı neredeyse hiç yoktu, bindirmeler yapmadı, uzaktan şut denemedi. Frikikleri kötüydü. Savunmada da iyi değildi, top kapamadı. Vasatı aşamadı.

Alex de Souza
İlk yarı çok iyiydi, hırslı ve istekli oynadı ama 2. yarı hiç yoktu. Alex bu sene süper mi oynayacak diye umutlanırken, tüm umutlarımızı 2. yarı boşa çıkardı. Onun oyundan alınması Fenerbahçe'ye kupayı getirdi.

Deivid de Souza
Deivid değişti mi, harika mı oldu, diye düşünürken, 2. yarı çok kötüydü. Tüm maç boyunca sağ kanattan bindirmeler yapamadı, atak geliştiremedi. Daha istekli göründü ama çok etkili değildi. O bölgede Colin Kazım veya Ali Bilgin'in daha faydalı olacağını düşünüyorum.

Deniz Barış ve Colin Kazım-Richards
İkisini de çok beğendim. Özellikle Deniz Barış belki de Fenerbahçe'deki 3 yılının en iyi futbolunu oynadı. Appiah'ı aratmayacak cinstendi. Takımın bankosu olacağının sinyalini verdi. Colin Kazım ise oyuna girdi, Fenerbahçe hareketlendi. Gerçekten ayağında topu çok iyi tutan, fiziği güçlü ve ara pasları iyi olan bir oyuncu olduğunu gösterdi. Zihinsel, fiziksel ve teknik özellikleri çok iyi gibi görünüyor, gerçekten beğendim.

Ali Bilgin ve Uğur Boral
Uğur Boral çok iyiydi, çıkmasına anlam veremedim. Yerine giren Ali Bilgin ise sol kanatta etkisizdi, bir varlık gösteremedi. Esas mevkii sağ kanat diye biliyorum ama Zico neden orada oynattı anlam veremedim. Uğur yerine Vederson'u alsa daha etkili olurdu.

Delgado ve Bobo
Beşiktaş'ta maçın en iyi iki ismiydi. Sürekli tehlike yarattılar, ikisi de çok iyiydi. Gol için ellerinden geleni yaptılar ama kanatlardan onlara istedikleri destek gelmedi.

goosfraba
05.Ağustos.2006, 09:26
Bence gol sıkıntısı yaşıyoruz, acil Deivid gönderilip bir tane adam gibi bir forvet almalıyız...Yoksa tek forvet işimiz çok zor.Orta sahaya diyeceğim birşey yok, çok iyiydik...

eGowiCh
05.Ağustos.2006, 09:29
http://www.ntvspor.net/Images/17655.jpg

http://www.ntvspor.net/Images/17652.jpg

http://www.ntvspor.net/Images/17653.jpg

LaigLeNoiR
05.Ağustos.2006, 10:35
Valla ben hala çok seviniyorum.Bu şekilde müthiş bir maç olduğu için.

Baştan sonra centilmenlik ve dostluk içindeydi maç.

Carlos ve Cisse'nin bi posizyonda öpüşmesi,Alex'in Tello oyuna girerken ki onu adeta hoşlaması,maç öncesi 4'lü basın toplantısı vs.

Sadece Üzülmez'in yaptığı bir posizyon vardı , artık o da bu işin tuzu biberi olsun :)

Bu kadar keyifli maç daha önce izlememiştim hiçbir derbide.

FB ve BJK'li herkese teşekkür ederim...

Fıratcan Alçınkaya
05.Ağustos.2006, 11:14
Ertuğrul Sağlam’dan Açıklama

Teknik Direktör Sayın Ertuğrul Sağlam, Süper Kupa karşılaşması sonrasında maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ertuğrul Sağlam, basın toplantısında şunları söyledi:

"İyi oynadığımız ve iyi mücadele ettiğimiz bir karşılaşmadan mağlup olarak ayrılmak bizi çok üzdü. Her şeye rağmen rakibimiz Fenerbahçe'yi kupayı kazandığı için kutluyorum.

Merak ettiğim çok önemli bir konu var. Futbol Federasyonu'nun henüz sezon başlamadan bizi bir haftada 3 önemli maç yapmak zorunda bırakan mantığını açıklamalarını bekliyoruz.

Camiaya ve futbolseverlere olan saygımızdan dolayı Çarşamba günkü önemli maçımız öncesinde herhangi bir sorun yaşamayalım diye büyük bölümü PAF Takımı ile oluşacak kadroyla sahaya çıkmaktan son anda vazgeçtik.

Sonuç olarak sahada mücadele eden bütün futbolcularımı canı gönülden kutluyorum."

süper kupanın rengi sarı lacivert

Mirza
05.Ağustos.2006, 16:49
Maçın en güzel anı Delgadonun ilk yarıdaki şutu idi.
Üzüldüğüm şey ise Ziconun Vedersonu oynatmaması. Yahu Vederson gibi oyuncuyu aldın neden oynatmıyorsun ?

Universal
05.Ağustos.2006, 17:01
Maçın en güzel anı Delgadonun ilk yarıdaki şutu idi.
Üzüldüğüm şey ise Ziconun Vedersonu oynatmaması. Yahu Vederson gibi oyuncuyu aldın neden oynatmıyorsun ?

Aldığına pişman oldu sanırım. Çünkü Uğur Vederson'dan daha iyi oynamaya başladı. Artık ilk tercihi Uğur olur. Birde oynatmamasının nedeni sezon öncesi sakatlanmaması içinde olabilir.

eXcitinG
05.Ağustos.2006, 17:11
ErtuğruL hocanın açıkLamasına göre PafLar La çıkacakmışız ama sonradan vazgeçiLmiş.BöyLe bir maça durum ne oLursa oLsun PAF takımLa çıkıLırmı.İyi ki sonradan karar değiştiriLmiş.

Universal
05.Ağustos.2006, 17:17
http://www.resim-yukle.com/img01/14/5520041.jpg (http://www.resim-yukle.com)
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-08-06_m1.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-08-06_m2.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-08-06_m3.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-08-06_m4.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-08-06_m6.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-08-06_m9.jpg

Ghonedre
05.Ağustos.2006, 18:02
mukemmel fotolar iste valla iyiki de fenerbashceliyim diyor insan yaaa:D:D:D

MeMo
05.Ağustos.2006, 18:03
maçta çok sempatik anlar vardı Carlos'un Cisse'yi öptüğü yer çok güzeldi Alex Tello'ya başarılar diledi hele kupa töreni kupayı koyuyorlar sonra gidip yanına yatıyorlardı :D:D:D

Universal
05.Ağustos.2006, 18:04
İsteyenler Fenerbahçe'nin Resmi Sitesin'den daha fazla fotoğraf'a ulaşabilirler.

MeMo
05.Ağustos.2006, 18:19
]http://fenerbahce.org/pic_lib/2007-08-06_sk3.jpg

Bırakmasa vuracak Deivid :D:D:D:D

Omerdinho
05.Ağustos.2006, 18:42
]http://fenerbahce.org/pic_lib/2007-08-06_sk3.jpg

Bırakmasa vuracak Deivid :D:D:D:D

iyi yakalamissin :zuhaha

TR.CaPTaiN
05.Ağustos.2006, 19:16
http://img442.imageshack.us/img442/7984/44573716kn4.jpg (http://imageshack.us)

http://img404.imageshack.us/img404/6400/83247205ve4.jpg (http://imageshack.us)

Ralph
05.Ağustos.2006, 19:22
Yavrum beee:D Serdara bak sen.Carlosu yıkmış...2.bir ilhan mansız vakası :D:D

Universal
05.Ağustos.2006, 19:30
Beşiktaş'lı futbolcular Fenerbahçe'yi alkışlamak için kupa töreninde beklerken Demirören istedi diye soyunma odasına indiler. Bu davranışı Demirören'e yakıştıramadım. Fairplay'ı burada öldürdü. Ama Beşiktaş'lı oyuncuları bu davranışı ile tekrar tebrik ediyorum.

Memedov
05.Ağustos.2006, 19:40
Maç esnasında kameranın ve benim gözüme takılan birşey oldu bilmem sizinde oldumu Fenerbahçeli taraftar ve içlerinde Beşiktaşlı taraftarlar gördüm iç içe oturuyorlardı bu çok güzel bir olay aslında her maç seyirci böyle olsa sorunsuz geçme maçlar süper olacak.

Birde Almanya'da meşale yakılması suçtur diye anons edildi ama bizim taraftarlar takarmı :) başladılar meşale yakmaya bir Fenerbahçe taraftarı bir Beşiktaş taraftarı yaktı çokta hoş görüntüler oluşturdular ama meşaleyi daha sonra sahaya atmaları kötü oldu her yönü ile çok güzel bir maç seğrettirdikleri için hem Fenerbahçe hemde Beşiktaş oyuncularına teşekkür ediyorum Avrupada iki kulübümüze başarılar..

travis1903
05.Ağustos.2006, 19:46
guzel mac oldu ,beklentilerimi karsilayan mac oldugunu soyleyebilirim ama kaybettik saglik olsun...

defans berbat otesiydi tek tek defanstaki futbolculari elestirmek yerine hocamizin defans mentalitesinden kaynaklanan bir sorun olsa gerek...

macta bizim adimiza gozume carpan isimler;delgado,ibrahim akin,bobo ve koray
bu dortlu gayet iyi oynadi gelecek icin bizlere umut asiladilar gerci ibo akin biraz yoruldu hoca ondan dolayi oyundan aldi ...
genel olarak takimizi begendim

fenerbahce adina konusmak gerekirse kupadan dolayi tebrik ederim kendilerini ayrica deniz-aurelio ikilisi dun aksam gosterdikleri performanslarini sezon boyunca surdururlerse fenerbahce yonetimi bence hic beklemesin apiahi satsin zaten kendiside pek mutlu degil gibi apiahtan gelecek mevla ile birlikte fenerbahce avrupada is yapar..

ve son olarak bobo diyorum,o ne guzel sactir be bobo

http://www.tff.org.tr/Resources/TFF/Images/super-kupa/11.jpg

http://www.tff.org.tr/Resources/TFF/Images/super-kupa/12.jpg

:0:

BlackEagle19o3
05.Ağustos.2006, 19:49
Son yıllarda izlediğim en güzel derbiydi.Beşiktaşıma harika oynadığa maçta yazık oldu ama karşı takımda iyi oynadı ve sonuçta kupayı kazanan taraf oldu.Bize düşen tebrik etmek.Ben bu oyunla 2 takımımızında Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilceklerine inanıyorum.Ayrıca bu sene Galatasaray da çok iyi kadro kurdu.Çok zevkli bir lig de bizleri bekliyor gibi;;)

GeNç KaRTaL
05.Ağustos.2006, 19:52
Öncelikle Fenerbahçe'li arkadaşları tebrik ediyorum.Sonuçta bir taraf kazanacaktı ve kazanan siz oldunuz.

Maç çok güzeldi.Derbi maçlarda böyle güzel oyun seyretmek sevindirici.Ben bunun biraz da oyuncuların rahat olmasına bağlıyorum.Lig maçlarında böyle zevkli derbiler seyretmeyebiliriz.Ama inşallah yanılıyorumdur.

Ben takımımızdan memnunum.Defansta çok kötü değildi.2 gol yedik ama biraz genç İbrahim'in acemiliğinden yedik golleri.İlk golde Deivid'i marke ederken Deivid düşünce hemen karambole karıştı ve yere yuvarlanan Deivid bir anda gol pozisyonunda buldu kendisini ve attı.İkinci goldede Deniz'i biraz daha bekleseydi pozisyonunu kaybetmezdi ve Kezman o pozisyonda gol pozisyonuna girmezdi.Neyse bu tür oyuncular böyle anlık hatalar yapabilir.Tecrübe kazandıkça bu tür hatalar yapmaz.Genel olarak beğendim kendisini.Kademelerde başarılıydı.Zan ve Diatta gelince bu sorun hallolur.

Açıkcası ben forvet transferine falan gerek görmüyorum.Çünkü bu oyun sisteminde Nobre çok iş yapar.Kısacası Beşiktaş bu sene bana ümit verdi.

Bir de sağ bekte Serdar tek kaldı.Tamam Yozgatlı etkili oldu sağ kanatta ama defansa yardım etmesi gerekiyor biraz.

eGowiCh
05.Ağustos.2006, 19:56
Beşiktaş için ideal kadro bence şöyle olur:

Rüştü, Diatta, İ.Kaş, G.Zan, İ.Üzülmez, M.Yozgatlı, Koray, Serdar, İ.Akın, Delgado, Bobo

Hakan Arıkan çok hata yaptı, epey top kaçırdı yan toplarda, Rüştü daha faydalı olacak gibi Beşiktaş'a.

YusufT
05.Ağustos.2006, 20:11
Fenerbahce'yi tebrik ediyorum, ama Kezmanin yaptigini kiniyorum. adam birden kendini yere atti

GeNç KaRTaL
05.Ağustos.2006, 20:12
Beşiktaş için ideal kadro bence şöyle olur:

Rüştü, Diatta, İ.Kaş, G.Zan, İ.Üzülmez, M.Yozgatlı, Koray, Serdar, İ.Akın, Delgado, Bobo

Hakan Arıkan çok hata yaptı, epey top kaçırdı yan toplarda, Rüştü daha faydalı olacak gibi Beşiktaş'a.

Rüştü-Diatta-Toraman-Zan-Üzülmez-Yozgatlı-Rico-Cisse-Tello-Delgado-Bobo

Duruma göre kadroda değişiklikler olabilir.Serdar sağ bek ve ön liberoda maçına göre oynayabilir.Rico çok önemli maçlarda delgado'nun yerine geçer yada yedek olur.Gerektiğinde çift forvet Nobre olur o zaman tek ön liberoya döneriz.

Yani genel olarak tek ön libero yanında Rico önde Delgado forvette Bobo oynayacak ama önemli maçlarda gerektiğinde çift ön liberoya dönüp Rico-Delgado ikilisinden biri yedeğe çekilecek.Çift forvet oynamamız gerektiğinde tek ön libero delgado ya da Rico dan birisi ve forvette Nobre-Bobo ikilisi.Bence çok güzel oldu bu kadro.Hem alternatifli hemde çeşitli varyasyonlara uygun.

ForsakeN
05.Ağustos.2006, 20:20
Maç çok tempolu ve mücadeleli geçti.İzleyene keyif veren bir oyundu.Gol pozisyonları özellikle ilk yarı boldu

Fenerbahçe'nin görevini eksiksiz yapan 3 oyuncusu vardı.Bunlar Edu,Aurelio,Deniz.3'ü de çok güzel oynadılar tebrik etmek lazım.Özellikle Deniz beni çok şaşırttı.

Beşitaş'ta Tello,Bobo,Yozgatlı'yı beğendim.
R.Carlos vasatın biraz üzerinde performan gösterdi.Ama takımla çalışmaya başlayalı henüz kısa bir süre olduğundan uyum sorunu yaşadı bazen oyun içerisinde.Hücuma katkısı çok iyidi ama.

Beşiktaş'ın 2 kaptanı İbrahim Toraman - Üzülmez ikiside mağlup duruma düştüklerinde çok asabileştiler.Bir pozisyon sonrası Kezman elini Toraman'a uzattı, defalarca KEzman'ın eline vurdu toraman.Bu kaptanlığa hiç yakışmayan bir hareketti.

Ardından Kezman'ın skoru koruyabilmek için kendini topsuz haldeyken kendini yere bırakması tamam tahrik edici ve ayıptı, kesinlikle yapılmaması gerekiyordu ama Milli takımımızda oynayan Üzülmez'in artık böyle konularda daha anlayışlı olması gerekir.

Sonuçta o da BJK 'de kaptanlık yapıyor ve genç oyunculara örnek olmalı hal ve tavırlarıyla.

Aurelio topu korner bayrağına götürdüğünde İbrahim Toraman'ın ona arkadan SALDIRMASI(başka bir tabir bulamadım) çok yanlış ve sportmenlik dışı bir hareketti.

Bunun dışında her iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum bize güzel bir maç izlettirdikleri için. Kazanan ekip Fenerbahçe'yi de kutluyorum

eGowiCh
05.Ağustos.2006, 20:26
Kezman için ayrı bir parantez açmak gerekiyor sanırım. Kalitesini bir kez daha kanıtladı. En son Ankaragücü maçında 2 gol atarak gelecek sezonda iyi olacağının sinyallerini vermişti. Dünkü maçın 2 golünde de imzası olması, kalitesini ve klasını konuşturmasına sebep oldu.

İlk golde topu alıp sol ayağıyla muhteşem pası, golün yarısıydı zaten, muhteşem bir pas verdi. İkinci golde de araya iyi kaçıp harika bir son vuruş yaptı. Gerçekten 2 golde de çok önemli rol oynadı.

Kezman hep kritik maçlardaki golleriyle hatırlandı. Özellikle geçen sene İnönü'deki Beşiktaş-Fenerbahçe maçında attığı aşırtma gol hafızalardan silinmedi. Kezman büyük golcü olduğunu yine gösterdi ve önemli maçlarda sahneye çıkarak klasını konuşturdu.

Fatih Terim de Kezman için övgüyle bahsetti yanılmıyorsam 2. golden sonra ama pek duyamadım zira gol sevincini yaşıyordum :)

ForsakeN
05.Ağustos.2006, 20:51
Beşiktaş'tan yalanlama!

http://www.sporx.com/images/1/29/851_B_Logo001.jpg

Beşiktaş Kulübü, bir gazetede bugün ''Başkan'ın Emri'' başlığı ile yayımlanan haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

''Haberde iddia edildiği gibi Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören kupa seremonisine katılan futbolcularımıza soyunma odasına gitmeleri yönünde bir talimat vermemiştir. Takımımız karşılaşma sonrasında Beşiktaşlılık duruşuna uygun hareket ederek, kupa seremonisine katılmış ve ikincilik madalyalarını alarak genel menajerimiz sayın Sinan Engin önderliğinde soyunma odasına dönmüştür. Başkanımız sayın Yıldırım Demirören'in Türk futbolunda fair-play ruhunun hakim olması için attığı cesurca adımlar ve bu konuda yaptığı öncülük tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir.''

GeNç KaRTaL
05.Ağustos.2006, 21:02
Bizede bu yakışırdı zaten.

barahir
05.Ağustos.2006, 21:37
Bence dünki maçın en iyilerinde birisi Deivid idi.. Onun hakkındaki görüşlerim değişti denebilir.. Sadece gol attığı için değil.. oyunun genelinde çok iyi oynadı..

LaigLeNoiR
05.Ağustos.2006, 21:40
Beşiktaş'lı futbolcular Fenerbahçe'yi alkışlamak için kupa töreninde beklerken Demirören istedi diye soyunma odasına indiler. Bu davranışı Demirören'e yakıştıramadım. Fairplay'ı burada öldürdü. Ama Beşiktaş'lı oyuncuları bu davranışı ile tekrar tebrik ediyorum.

Cevap aşşağıda.

Beşiktaş'tan yalanlama!

http://www.sporx.com/images/1/29/851_B_Logo001.jpg

Beşiktaş Kulübü, bir gazetede bugün ''Başkan'ın Emri'' başlığı ile yayımlanan haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

''Haberde iddia edildiği gibi Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören kupa seremonisine katılan futbolcularımıza soyunma odasına gitmeleri yönünde bir talimat vermemiştir. Takımımız karşılaşma sonrasında Beşiktaşlılık duruşuna uygun hareket ederek, kupa seremonisine katılmış ve ikincilik madalyalarını alarak genel menajerimiz sayın Sinan Engin önderliğinde soyunma odasına dönmüştür. Başkanımız sayın Yıldırım Demirören'in Türk futbolunda fair-play ruhunun hakim olması için attığı cesurca adımlar ve bu konuda yaptığı öncülük tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir.''

Rüştü-Diatta-Toraman-Zan-Üzülmez-Yozgatlı-Rico-Cisse-Tello-Delgado-Bobo

Bence CİSSE ve KORAY iyi anlaştılar, 2 önlibero ile oynamakta fayda var, RİCO'nun ise bu takımda artık yeri kalmadı, şu anda talibi var ise gönderilmeli.

Bandidas
05.Ağustos.2006, 21:40
Ne duruş bu ya bi bitmedi gitti. Amma durdunuz ha...:D:D:D

LaigLeNoiR
05.Ağustos.2006, 21:46
2 Fotoğraf ekliyorum bende.

http://img222.imageshack.us/img222/8531/myozgatlkartaloldute6.png
http://img62.imageshack.us/img62/8040/bobogolsevinciiw4.png

ForsakeN
05.Ağustos.2006, 21:49
DEV MAÇTAN İLGİNÇ VE GÜZEL ANLAR !!!

http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8/6Fenerbahce_2__Besiktas_1/19.jpg
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8/6Fenerbahce_2__Besiktas_1/17.jpg
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8/6Fenerbahce_2__Besiktas_1/36.jpg
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8/6Fenerbahce_2__Besiktas_1/41.jpg
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8/6Fenerbahce_2__Besiktas_1/16.jpg
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8/6Fenerbahce_2__Besiktas_1/15.jpg
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8/6Fenerbahce_2__Besiktas_1/11.jpg
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8/6Fenerbahce_2__Besiktas_1/8.jpg
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8/6Fenerbahce_2__Besiktas_1/3.jpg
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8/6Fenerbahce_2__Besiktas_1/2.jpg
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8/6Fenerbahce_2__Besiktas_1/1.jpg

MeMo
05.Ağustos.2006, 21:51
Deivid sonunda patladı bkz:4.resim :D:D:D

El Barto
05.Ağustos.2006, 22:09
Şu deivid'in yaptığı harekitin tombalacı Nouma'dan ne farkı var;;)

Fernando Gago
05.Ağustos.2006, 22:15
Deivid duygu patlaması yaşamış :) ama yapılan hareket yakışmamış

eGowiCh
05.Ağustos.2006, 22:28
Deivid ilk kez bir derbide gol attığı için o kadar çok sevinmiş sanırım :) Küçük çocuk gibi davranmış, zaten sarı kartı da gördü. Ağzıyla kuş tutsa Deivid yaranamaz artık, Appiah ile birlikte ikisinin gitmesi dileğiyle...

El Barto
05.Ağustos.2006, 22:56
7 aylık bir ceza bekliyoruz buyursun federasyon. Nouma çocuklara falan kötü örnek oldugu gerekçesiyle aynı cezayı almıstı ;;) Ozaman avaz avaz bagıran kutsal ittifak medyası nerede acaba. Ama tabi üzerinden çok zaman geçti çocuklar büyüdü değil mi?

ForsakeN
05.Ağustos.2006, 22:57
İyi de Deivid sopayı sallarken kameraman yakalamış o anı.Yoksa Deivid'in yaptığı kasıtlı,bilerek bir hareket yok ki.Elini şortuna sokmakla,sopayı sallamak aynı şeyler mi? Sorarım.

O resmi koymamdaki maksat bir anlık oluşan ilginç görüntüydü.Pişman ettiniz

GeNç KaRTaL
05.Ağustos.2006, 22:58
Emre abi böyle bir şeyin olması imkansız.Hiç gündeme gelmedi gelmezde.

C h A o S
05.Ağustos.2006, 22:59
bence sanılan hareketi yapmamıştır...Yapsa şimdiye kadar ortalık alevlenmişti..

MeMo
05.Ağustos.2006, 23:02
Runje kaç ay ceza lamıştı ki haksızlık varmış gibi konuşuyorsunuz?

El Barto
kasıtlı bilerek bir hareket yok mu gülüyorum buna sadece. :)

deivid bilincini kaybetti oara sanırım. :)

Elini sortla sokmakla sopayı resimdeki gibi tutmanın pek bir farkı yok bence...

ForsakeN
Emre abi böyle bir şeyin olması imkansız.Hiç gündeme gelmedi gelmezde.

Şemsi yapma Allah aşkına ya.Orda Deivid sence o hareketi mi yapıyor ?

Memedov
05.Ağustos.2006, 23:04
Dikkat ederseniz yaptigi da Fenerbahcelilerin oldugu bolum onlara bakarak yapiyor.Nouma ile Bu olay arasinda daglar kadar fark var elini sortuna sokmak var sopayi sallamak var yapmayin arkadaslar..

El Barto
Evet o hareketi yapıyor farklı resimlere mi bakıyoruz acaba??? :confused:

GeNç KaRTaL
Yani çok da önemli bir şey değil bence.

ForsakeN
05.Ağustos.2006, 23:05
Çok abarttınız çok.Tesadüf sonucu kamera o anı yakalamış.Siz cezadan bahsediyorsunuz :)

El Barto
05.Ağustos.2006, 23:06
tesadü sonucu kamera yakalamasa sorun yok öyle mi???

Neyse yahu uzamasın boşverin...

MeMo
05.Ağustos.2006, 23:07
Emre(andriy) anlık fotoğrafı koyduğun için seni kınıyorum :) sallarken tam orada çekmişler sanki haksızlık var ortada geçen sen Runje'nin yaptığı harekete sadece 2 maç ceza almasını ve Fb maçında oynayabilsin diye 1 maça indirildiğini hemen unuttunuz.

ForsakeN
05.Ağustos.2006, 23:09
tesadü sonucu kamera yakalamasa sorun yok öyle mi???

Neyse yahu uzamasın boşverin...

Tesadüften kastım Deivid'in bayrağı sallarken o görüntüyü oluşturması.Ordaki amacı BAYRAĞI SALLAMAK.

Bence de (konunun) uzaması saçma.Kasıtlı olmayan bi hareketten bahsediyoruz.

(Konunun) u sonradan ekledim.Yanlış anlarsınız falan :D:D

GeNç KaRTaL
05.Ağustos.2006, 23:11
Amaaan şimdi eski defterleri açmaya kalksak işimiz var.Olmuş bitmiş.

eGowiCh
06.Ağustos.2006, 00:57
'Deivid yerini buldu'
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasından oynanan Süper Kupa maçını NTVSpor.net'e değerlendiren spor yazarı Uğur Meleke, Fenerbahçe'li Deivid'in gerçek yerine adapte olduğunu söyledi.

http://www.ntvspor.net/Images/17683.jpg

Milliyet Gazetesi Yazarı Uğur Meleke, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa maçını NTVSpor.net okurları için değerlendirdi.

Fenebahçe'nin 2-1 kazandığı mücadelenin kısa bir analizini yapan Meleke, Fenerbahçe'nin takımda kalıp kalmayacağı tartışılan Brezilyalı forveti Deivid'in gerçek yerini bulduğunu ve daha iyi oynadığını belirtti.

Süper Kupa maçının kısa bir analizini yapabilir misin?
Maçı İngiltere Community Shield Finali Manchester United-Chelsea’nin hemen ardından seyrettim. Orada her iki takımın da 10 numarasız 3 forvetli dizilişinden sonra Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakasında iki ekipte de birer 10 numaralı diziliş dikkat çekici idi.

Maçın ilk yarısı çok tempolu idi ama dikkat çekici bir detay iki takımın da orta sahaları çok rahat (genelde uzun toplarda) geçmesi oldu. Beşiktaş’ta Koray-Cisse, Fenerbahçe’de de Marco-Deniz ikilisi defansif özellikleri ağır basan oyunculardı. Beşiktaş'ta Koray yerine Ricardinho, Fenerbahçe'de de Deniz yerine Appiah olduğunda çağdaş futbola daha yatkın oldukları kanaatindeyim.

Gönderildi gönderilecek denilen Deivid en çok sevinenlerden ve savaşanlardandı. Bir değişim var neler söyleyeceksin. Profesyonelliğin getirdiği bir sonuç mu ya da takıma adapte olmasının mı?
Deivid kötü bir oyuncu değil. Sporting Lizbon Avrupa’nın ikinci halka takımlarından biri ve orada gayet başarılı periyot geçirmiş bir oyuncu.

Yerini buldu, adapte oldu ve performansı daha iyi. Ama Appiah'la Lugano döndüğünde Fenerbahçe 7 yabancıdan hangisinden feragat edecek, o da merak konusu.

Zaman zaman sertleşen maçta özellikle son dakikalarda İbrahim Üzülmez'i kırmızı karta götürecek hareketi ve psikolojisi ile ilgili neler söylersin?
Üzülmez Kezman'ın sakatlığını beklese ve 1 dakikalık bir duraksama olsa net 6 dakika daha futbol oynanacaktı. 88inci dakikada çıkarttığı hadiseler neticesinde maç 88inci dakikada bitti. Ne profesyonelliğe ne sportmenliğe sığmaz İbrahim’in yaptığı...

Ama maç sonunda Beşiktaş menajerinin hakemi suçlayan akıl-izan dışı açıklamalarını görünce, "böyle yöneticiye böyle kaptan" dedim içimden...

NTVSpor

Flawless Victory
06.Ağustos.2006, 04:00
Deivid'i beğendim, bu adama birşeyler olmuş. :) Fenerbahçe avrupa takımı gibi oynamaya başlamış ama hâlâ avrupa takımı değil tam olarak. Çok eksiği var. Ligde başlarda zorlanmaz.

ogcj_me
06.Ağustos.2006, 18:54
kupa biziiiiiiiiiiiim
oleeeey !!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ibrahim üzülmezz şov :n:

travis1903
06.Ağustos.2006, 20:29
Ne duruş bu ya bi bitmedi gitti. Amma durdunuz ha...:D:D:D

durusu olmayanlar utansin...

:0:

GeNç KaRTaL
06.Ağustos.2006, 20:36
Maçın ilk yarısı çok tempolu idi ama dikkat çekici bir detay iki takımın da orta sahaları çok rahat (genelde uzun toplarda) geçmesi oldu. Beşiktaş’ta Koray-Cisse, Fenerbahçe’de de Marco-Deniz ikilisi defansif özellikleri ağır basan oyunculardı. Beşiktaş'ta Koray yerine Ricardinho, Fenerbahçe'de de Deniz yerine Appiah olduğunda çağdaş futbola daha yatkın oldukları kanaatindeyim.

Bende aynı şekilde düşünüyorum dizilişimizi anladığım kadarıyla Ertuğrul hocada böyle düşünüyor.Gerektiğinde çift forvet veya çift ön liberoya rahatlıkla dönüş yapılabilir.

fmsmyrna
06.Ağustos.2006, 20:38
Dikkat ederseniz Marco ve Cisse daha önde oynadılar Koray ve Deniz'den daha ofansif oynadılar.

Mirza
06.Ağustos.2006, 21:12
Tek gerçek Deniz'e yaramış bu yaz. Umarım hep böyle oynar da beni utandırır. Appiah'a da gerek kalmaz, maddi kazanç sağlarız.

LaigLeNoiR
06.Ağustos.2006, 21:58
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa maçının uzatma dakikalarında sakatlandığını işaret ederek yere oturan Kezman'a diziyle yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart gören İbrahim Üzülmez kendini savundu.

Sırp golcünün yürürken kendini yere bıraktığını belirten Üzülmez, "Sedye ile maçı terk etmesine rağmen kupa töreninden sonra sahada üç tur attı. Kezman'ın hareketleri ne profesyonellik, ne de fair - play ruhuyla asla bağdaşmaz" diye konuştu. Siyah - beyazlı futbolcu, Kezman'ın son dakikalarda tamamen vakit geçirmeye çalıştığını ifade ederek, "Kendisini kaldırmaya çalıştım, ama beni itti. Ben de dizimle onu ittim. Önümde yürürken kendini yere atması gururuma dokundu. Profesyonellik buysa yazıklar olsun. Davranışı ne profesyonellikle ne de fair-play ruhuyla asla bağdaşmaz. Ben rakiple dalaşacak, kırmızı kart görecek oyuncu değilim. Kırmızı kart görenler daima haksız değildir. Acaba onlar yenik durumda olsaydı Kezman kendini yere bırakır mıydı?" dedi.

'Saygı duyması lazım'

İbrahim Üzülmez, sahada mücadele eden bütün futbolcuların fair-play adına birbirlerine karşı saygılı olması gerektiğini söyledi. Kezman'ın sakatlandığına inanmadığını kaydeden Üzülmez, "Eğer gerçekten sakatlansaydı onu taç çizgisi kenarına kadar sırtımda taşırdım. Herkes biliyor bunu gerçekten yapardım. Öyleyse bundan sonra son dakikalarda önde olan takımların bütün oyuncuları vakit kazanmak için kendilerini yere atsınlar. Maçta bütün futbolcular saygılı olmalı. Zaten fair - play ruhu budur. Ama Kezman'da bu saygı maalesef yok. Şimdi kimse bana profesyonellikten söz etmesin. Böyle profesyonelliğe lanet olsun" ifadelerini kullandı.

TR.CaPTaiN
06.Ağustos.2006, 22:42
TFF, Köln’deki Rhein Energie Stadı’nda oynanan Süper Kupa ile 2 milyon 256 bin Euro gelir sağladı. Yayın hakkını 838 bin Euro’ya satan federasyon, sponsorlardan 218 bin 500 Euro kazandı. Bilet hasılatı ise 1 milyon 200 bin Euro (Yaklaşık 1 milyon 650 bin dolar) olarak gerçekleşti. Stat kirası, güvenlik ve temizlik masrafları için 364 bin Euro harcayan TFF, kalan 1 milyon 894 bin Euro’yu Fenerbahçe ve Beşiktaş’a verdi.

Statü gereği Fenerbahçe net hasılatın yüzde 60’ı olan 1 milyon 136 bin Euro’yu, Beşiktaş ise yüzde 40’ı olan 758 bin Euro’yu aldı.

Mirza
06.Ağustos.2006, 22:46
Temiz para. :D

RaSenGan
06.Ağustos.2006, 22:50
Hiç yoktan iyidir..:)

drazan11
07.Ağustos.2006, 05:39
yine iyi kazanmislar ya

MeMo
07.Ağustos.2006, 23:56
http://www.youtube.com/watch?v=mDQtxjXVyF8

Tekrar gündeme getirmek gibi olmasın ama kafa atıyor hakeme!

LaigLeNoiR
07.Ağustos.2006, 23:58
Yok canım Memo hiç gündeme getirmedin inan ki ...

MeMo
08.Ağustos.2006, 00:02
Ben gördüğüm koyuyorum.

Mirza
08.Ağustos.2006, 00:05
Kafa atmıyor. Konuşurken kafasını ileri sallarken burnuna değiyor. Kafa atsa hakem öyle ayakta durabilir mi ? Deli Ibrahim o. :D

MeMo
08.Ağustos.2006, 00:06
En azından o kadar yakınında biri varsa kafa öyle sallanılınır mı yahu?

Mirza
08.Ağustos.2006, 00:08
Inan o psikoloji ile ben olsam konuşurken ne yapmazdım. :D

LaigLeNoiR
08.Ağustos.2006, 00:08
Memo sana bişey sorucam dürüstce cevap vereceğini umuyorum.

Bu video'yu koymandaki amacın nedir ?

MeMo
08.Ağustos.2006, 00:09
Memo sana bişey sorucam dürüstce cevap vereceğini umuyorum.

Bu video'yu koymandaki amacın nedir ?

Sizin fikrinizi almam.

GeNç KaRTaL
08.Ağustos.2006, 00:14
MeMo burada tamamen istem dışı bir hareket var.Eğer isteyerek atsa hakem bunu rapor eder daha fazla ceza almasını sağlardı.Ki Fırat Aydunus böyle bir şeyi yapacak bir hakem.Çünkü o pozisyonda İbrahim'e kırmızı kartıda göstermeyebilirdi.Öyle yapmadı direk gösterdi.

MeMo
08.Ağustos.2006, 00:20
Şemsi bunu bende şimdi farkettim :D:D videoda direk kafa atıyor diyince :D

LaigLeNoiR
08.Ağustos.2006, 00:20
Sizin fikrinizi almam.

Ne konuda alcan ki fikrimizi ?

Olay açık ve net, İbrahim Üzülmez yapmaması gereken birşeyi yapmış, kırmızı kart ile cezalandırılmış.

Fıratcan Alçınkaya
08.Ağustos.2006, 00:22
3,5 dk yerde yatıp sedye ile çıkan 15sn de yedek klübesine dönen Kezman...

http://www.youtube.com/watch?v=5BVgVP2BXjM

El Barto
08.Ağustos.2006, 00:29
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8/6Fenerbahce_2__Besiktas_1/41.jpg

Bu fotoğraftaki olaya kamera tesadüfen bayragı sallarken yakalamış diyen sizler İbrahim kafa atti diyorsunuz ha.....

İlginç doğrusu....

Universal
08.Ağustos.2006, 00:35
Emre abi o bahsettiğin haraket nedense Fenerbahçe tribünlerine doğru yapıldı o yüzden bu harakette ne gariplik vardır ki. Zaten bu haraketten dolayı sarı kart ilede cezalandırıldı. Ayrıca İbrahim kafa atmadı. Sadece kalkması için Kezman'ı itti.

Fıratcan Alçınkaya
08.Ağustos.2006, 00:39
Kendi tribününe olsun yahu ne demek ne garipilk var bu kadar mı olur...

Resme bak bi her tarafı gariplik ztn...

El Barto
08.Ağustos.2006, 00:39
Fenerbahçe tribünlerine yapılmış olması doğru birşey oldugu anlamına gelmiyor sanırım...Ama tabii deivid bayragı sallıyor değil mi? Ama nedense bana öyle gelmiyor pek. Kendi taraftarlarına karşı yapıyor olmasıda olayı geçiştirmez bence. Yapılan büyük bir terbiyesizliktir. Neyse geçmiş gitmiş maç hakkında konuşulacak birşey kalmamış bunuda uzatmayalım ama 5 gün sonrada İbo kafa attı diye video koymayalım....

canavar20
08.Ağustos.2006, 01:07
Maçı bile izleyemedim.:D Ama kazanmışız devid mi ne oda gol atmış.:n:

Bandidas
08.Ağustos.2006, 04:08
Yavrum beee:D Serdara bak sen.Carlosu yıkmış...2.bir ilhan mansız vakası :D:D
Evet, penaltı pozisyonu o ama verilmedi. Hakem sağolsun. Müthiş bir atağı kesti Serdar ve Hakem. Ayrıca başka hakem yokmuş gibi sürekli bu hakemi veriyorlar. Anlamadım gitti valla:D:D:D

Omerdinho
08.Ağustos.2006, 04:16
mDQtxjXVyF8

Tekrar gündeme getirmek gibi olmasın ama kafa atıyor hakeme!
resmen terbiyesizlik ayrica dikkatimi cekti attigi kafadan sonra firay aydinus burnunu tutmus.

El Barto
08.Ağustos.2006, 04:19
hala kafa atmış diyorsunuz yahu.....

ChAoS
08.Ağustos.2006, 04:27
Olan olmuş biten bitmiş, daha fazla niye uzatılıyo anlamadım.:mad:

Omerdinho
08.Ağustos.2006, 04:28
bu hareketi niye savunuyorsunuz anlamis degilim, kafa atmis veya atmamis sonucta orda yapilan bir hareket var.

barahir
04.Ağustos.2007, 18:16
BJK asla yedek kadroyla çıkmaz gibime geliyo.. Herşeyden önce bu adamın ilk derbisi.. Kendisini göstermek isteyecektir muhakkak..

nekop
04.Ağustos.2007, 18:17
Beşiktaş alır...