hakem Fırat Aydınus
Besiktası fenerbahceye göre daha hazır buluyorum ayrıca fenerbahcenın savunması cok acık verıyor sanırım bir cok oyuncuda sakat besıktası daha sanslı görüyorum
Her iki takımında şampiyonlar ligi macı öncesi eksikliklerini görmesi içinde iyi bir fırsat........
macı kim veriyo
Güzel bir karşılaşma olucak.Şampiyonlar Ligi maçları öncesi iki takım için de iyi bir sınav olacak. Fenerbahçeli olmama rağmen Beşiktaş'ı kupaya daha yakın görüyorum ama Allah'tan umut kesilmez bir de bakmışız biz almışız![]()
Bu sefer fener bjk'ye karsı oLan sanssızLıqını kırıcak yenıcek qıbıme qeLıo
ama qonLum bjk'den yana
maç DS-MART tamı
Maçı Show Tv vE Lig tv veriyor..
iki takımında ilk ciddi sınavı olacak.. o yüzden sonucu tahmin etmek biraz zor
Biraz yüklendik mi 3 atarız.. Rahat bir maç bekliyorum yeter ki oyuncularımız Fener savunmasının üzerine gitsin kaleye bol bol şut atsın![]()
5 hece. (Kazanacağız)
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İyi olan hakeden kazansın Dostça bir mücadele olsun izlerken keyif alalım yeter..![]()
Kazanmamız lazım bu maçı..
Fener 3-0 ya da 3-1 kazanır.Yazıyorum buraya..
[SIGPIC][/SIGPIC]
1-0 biz alırız... Golüde BoBo atar... 2.Kez kazanırız bu Kupayı...
fb nin daha çok eksigi olmasına ragmen bu maçı alacagını düşünüyorum.. çünkü Bjk takımı çok saglam bi yapısı olmasına ragmen henüz tam olarak oturmadı..
Bu kupa bizim için önemli.Kupa ile başlarsak takımın güveni tam oturur.Ligede böylece iyi bir başlangış yapabiliriz.Ümitliyim takımımdan.İnşAllah biz kazanırız.
So what?
Saike
Ben de ümitliyim açıkcası.Dostça bi maç olsun.ŞEREF'imizle oynayıp HAKKI'mızla kazanalım![]()
DeLgado hattrick yapar bu maçta.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
tamda bu konuyu açmayı düşünüyordum hehe
arkadaşlar bu kupayı kazanırsak öpüp başımıza koyaım
çünkü karşımızda bizden daha sıkı çalışmış ve en ufak bir şeyi gurur yapıp hırs yapan bir takım var
takımımızın formu kotu
her fenerbahçeli gibi bende bu kupanın kazanılmasını diliyorum
Sahadaki FB li futbolcular bunu anlarsa bjkya tarihi fark bile atarız
inşallah takımım beni utandırırda kupada iyi performans sergiler
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Beşiktaş zorlanır ama kazanır..
Beşiktaşımın kazanacağına gönülden inanıyorum.İsteğim mücadeleci ve hırslı bir futbol tabi ki...
Zor bir maç olucak ama Fenerbahçe'min kazanacağını ümit ediyorum.Frikik olursa Carlos atar![]()
Fenerbahçe açısından Ertuğrul Sağlam,Deivid ve Deniz dışında pek problem yok.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
History Replay olur bence. Daha önce hangi takım aldıysa yine o takım alır .![]()
1 Ağustos da önemli resmi bir maçımız var... 4gün sonrada FB ile... Yani hazır bir takım olarak bu maça çıkıcaz...
FB li arkadaşlar tahrik edici msjlar atmayalım lütfen durup dururken ortam gerilmesin...
Arkadaşlar tamam bitirelim hakem tartışmasını.Gereksiz.Olan olmuş.Hem sonra ceza alırsınız.Baştan uyarayım.
So what?
Saike