PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri (II)

Pages : 1 [2] 3 4

AneLKa_90
07.Ağustos.2006, 05:21
Benimde sevmediğim bir oyuncu, ayrıca çok istikrarsız.Kendisini bir Ankaragücü'nde gösterdi.Gerisini yapamadı...

Geçen sezon attığı goller yeter,Milli takımımıza bile yükseldi ;;)

Jesus_FB
07.Ağustos.2006, 05:40
Bu saatten sonra yabancı transfer yapsak ne kadar yararlı olabilirki? Sezon başlamış, şl. ön elemesi gelmiş çatmış. Yeni gelen adam ne zaman takıma alışacak, ne zaman adapte olacakta ne zaman fayda sağlayacak? Geçen sene bunun örneklerini gayet iyi gördük.

Geç kalındı artık ha mutlaka alcaz diyorlarsa forvet olarak Mehmet Yıldız'ı alsınlar bir çok maçta faydası olur.

AneLKa_90
07.Ağustos.2006, 05:55
1 saate kadar alırsak alırız,yoksa transfer bitmiştir!

MORTAL FB
07.Ağustos.2006, 06:12
arkadaslar o kadar emin olmayin AZIZ babamiz bu bir bakmissin sok sok sok fenerbahce xxx oyuncusunu kadrosuna katti ama bence su an icin transfer olmiycak ama anderlete yenilirsek o zaman ne olur bilmem iste o zaman umitlenirim(::)

Varonil
07.Ağustos.2006, 06:14
Bu saatten sonra olacak bir transfer takıma uyum sağlayamaz,adapte olamaz.Forvet transferi yapılacaksa yerli bir golcü alınmalı bence.

AneLKa_90
07.Ağustos.2006, 06:18
Bu saatten sonra olacak bir transfer takıma uyum sağlayamaz,adapte olamaz.Forvet transferi yapılacaksa yerli bir golcü alınmalı bence.

O da Halil Altıntop ;;)

TR.CaPTaiN
07.Ağustos.2006, 06:26
Schalke Kulübünün son olarak "Appiah artı 17 milyon euro verin, Kuranyi'yi alın" teklifini getirdiği belirtildi.
Alman basını Fenerbahçe'nin bu teklife de sıcak bakmadığı Schalke'ye "Appiah artı 10 milyon euro verip Kuranyi'yi alırız" yanıtı verdiğini iddia etti.

Komediye bak.

ivan
07.Ağustos.2006, 06:29
Komediye bak.

kaynak FOTOMAÇtır kesin :zuhaha

Varonil
07.Ağustos.2006, 06:32
O da Halil Altıntop ;;)

Appiah konusundaki ısrarlarımız yüzünden Schalke'de aynısını Halil'de yapabilir.O yüzden zor olur.Mehmet Yıldız alınabilir mesela.

MORTAL FB
07.Ağustos.2006, 06:33
su durumda yabanci bi golcu almamiz zor gozukuyo zaten merak ediyorum su deivid ornegin bi fransiz olsa takimda daha kac saat durabilirdi:icon_mad:

AneLKa_90
07.Ağustos.2006, 06:33
Appiah konusundaki ısrarlarımız yüzünden Schalke'de aynısını Halil'de yapabilir.O yüzden zor olur.Mehmet Yıldız alınabilir mesela.

Avrupa'da etkisiz kalır :( Bize Şampiyonlar Ligi'nde takır takır oynayacak adam lazımdı

Varonil
07.Ağustos.2006, 06:35
Avrupa'da etkisiz kalır :( Bize Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek adam lazımdı

Doğru söylüyorsun fakat Halil transferide zor gözüküyor yahu:(

AneLKa_90
07.Ağustos.2006, 06:36
su durumda yabanci bi golcu almamiz zor gozukuyo zaten merak ediyorum su deivid ornegin bi fransiz olsa takimda daha kac saat durabilirdi:icon_mad:

Ortada bir kayırma olduğu açık ;) Ama bu ısrar işe yaramaya başladı (bkz:Süper Kupa maçı)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Doğru söylüyorsun fakat Halil transferide zor gözüküyor yahu:(

Zor dediğin gibi ama olursa en iyi yerli forveti almış oluruz ;;) Halil Şamp. Ligi'nde oynayabilecek kalitede,Hamit'in gidişi belki biraz soğutmuştur onu Schalke'den ama o gelmek istese bile Schalke bırakmaz... Lincoln'u kaybettiler bir de Kuranyi veya Halil'den birini kaybederlerse zorlanırlar.

MORTAL FB
07.Ağustos.2006, 06:55
FENERDE SON GÖZDE JAN KOLLERKezman'ın önerdiği Racing Santander'in dev santrforu Nikola Zigic'ten "Türkiye'de oynamam" yanıtını alan Fenerbahçe, bir başka 2.02'lik kule, "Jan Koller" için harekete geçti...
Fenerbahçe'de Alman teknik direktör Christoph Daum tarafından liste başına alınan ancak o dönemde transferi mümkün olmayan Çek santrfor Jan Koller yeniden gündeme geldi.
Borrussia Dortmund'dan bonservissiz olarak Fransa'nın Monaco kulübüne transfer olan ve geçtiğimiz sezon ligde 32 maçta 8 gol atan 2.02'lik dev futbolcu, Teknik Direktör Ricardo Gomes'in ileride tek forveti tercih etmesi ve bu mevkii için de Piquionne'i kullanması üzerine takımdan ayrılacağını açıkladı.
1973 doğumlu Koller, durumdan duyduğu mennuniyetsizliği dile getirirken, "Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Bu durum böyle devam ederse, ayrılmak zorunda kalacağım" açıklamasını yaptı.
Koller'e Zigic transferinde başarısız olan Fenerbahçe'nin teklif götürdüğü, ünlü Çek yıldız için ayrıca İngiltere'den Reading, Middlesbrough ve Birmingham ile Hollanda'dan Twente ve Alkmaar kulüplerinin talip olduğu öğrenildi.
1907haber.com
sizce fenerbahcemiz eskiden unlu olup simdi monaco gibi takimlardada kadroya giremeyen 34 35 yasindaki oyuncularami kaldi:icon_redface::icon_mad::confused:

AneLKa_90
07.Ağustos.2006, 06:57
Bir Koller kalmıştı yazmadıkları onu da yazdılar tam oldu :D

Varonil
07.Ağustos.2006, 06:59
Koller mi:zuhaha

AneLKa_90
07.Ağustos.2006, 07:01
Koller mi:zuhaha

Boyu 2.02 ya ;;) Uzun forvet hesabı :D

Transferi kapadık malesef...

TR.CaPTaiN
07.Ağustos.2006, 07:11
1907haber.com'a göre Adriano formaları hazırdı. Koller de çok güzel sallama haber.

MORTAL FB
07.Ağustos.2006, 07:16
arkadslar trt 1in teletxine baktim koevermansla anlasti falan diyo tabi iddia hollanda basini yazmis bazi arkadaslar uzun boylu adam felan dio bende bir pivot santrofor isterim ama koevermans gelcekse hic gelmesin denilecek kadar kotu bi golcu oldugunu zannetmiyorum hatta bence cok kaliteli:yildiz:gelirse sevinirim deivide 10 bascagida asikar:)
http://www.youtube.com/watch?v=m1LdvKiTQuU bu da koevermans sow gerci hollanda ligi kiyas deil ama ben

AneLKa_90
07.Ağustos.2006, 07:18
Hocam boşver Koevermans'ı Deivid son sözü söyledi 2 gece önce ;;)

MORTAL FB
07.Ağustos.2006, 07:28
[quote=AneLKa_90;810674]Hocam boşver Koevermans'ı Deivid son sözü söyledi 2 gece önce ;;) [/quote bunlar cicim aylarimiz lig baslayip deivid 1 2 golluk pozisyon kacirinca basliycaz yok efendim buda kacarmi bu adam fb ye yakismiyo felan ama insALLAH ben yanilirim ve deivid fb li gibi oynamaya baslar:confused:

AneLKa_90
07.Ağustos.2006, 07:33
bunlar cicim aylarimiz lig baslayip deivid 1 2 golluk pozisyon kacirinca basliycaz yok efendim buda kacarmi bu adam fb ye yakismiyo felan ama insALLAH ben yanilirim ve deivid fb li gibi oynamaya baslar:confused:

Deivid düzelmeye başladı,yavaş yavaş kendini buluyor... Bu yüzden forvet almazsak o kadar da büyük sorun olmaz... Rahat ol güzel bir sezon bizi bekliyor ;;)

Varonil
07.Ağustos.2006, 07:36
Bu kadroyla ligde pek kayıp yaşamayız.Ancak Avrupa için takviye lazım yahu.

MORTAL FB
07.Ağustos.2006, 07:38
Deivid düzelmeye başladı,yavaş yavaş kendini buluyor... Bu yüzden forvet almazsak o kadar da büyük sorun olmaz... Rahat ol güzel bir sezon bizi bekliyor ;;)
insALLAH senin dedigin gibi olur zaten transfer illabaska bir oyuncuyu alip oynatmak deildir bi adam gecen sezonki performansini 2ye katliyosa alin size transfer http://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon14.gif

Varonil
07.Ağustos.2006, 07:42
gecen sezonki performansini 2ye katliyosa alin size transfer

Bu tanıma göre bence bu sezon yeni transferimiz Uğur Boral ve Deniz olur

MORTAL FB
07.Ağustos.2006, 07:45
Bu tanıma göre bence bu sezon yeni transferimiz Uğur Boral ve Deniz olur
ugur neyse ama galiba benim kanim denize hic isinmiycak ayrica colin kazimdan cok umitliyim ama ilhan tam bir mechul hic bi fikrim yok sizin varmihttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gif

TR.CaPTaiN
07.Ağustos.2006, 07:56
Deivid karşı karşıya 1 gol attı,biraz da koştu diye baş tacı yapmaya gerek yok. Bence Deivid yine hiçbir şey yapamayacak,yine saç baş yolacağız. Zaten attığı golde de Hakan altından kaçırdı bir nevi şans diyebiliriz.

kavara
07.Ağustos.2006, 07:58
ugur ofansif yönden cok yetenekli bir futbolcu ama defansif olarak cok zayıf. sol kanatta robertoyla oynarsa, roberto onun acıgını elbet kapatır.ama ugurun robertodan cok sey ögrenmesi gerekiyor.
ilhan kendini aşıcaktır ben tam tersine colin kazım dan hiçbirşey bekleyemiyorum.

MORTAL FB
07.Ağustos.2006, 07:59
Deivid karşı karşıya 1 gol attı,biraz da koştu diye baş tacı yapmaya gerek yok. Bence Deivid yine hiçbir şey yapamayacak,yine saç baş yolacağız. Zaten attığı golde de Hakan altından kaçırdı bir nevi şans diyebiliriz.
tamamen katiliyorum insALLAH yaniliriz

ForsakeN
07.Ağustos.2006, 08:19
1 maç iyi oynadı diye Deivid'i Maradona yaptınız yav

Mirza
07.Ağustos.2006, 09:28
AZ maçında kaçırdığı pozisyonu aklınıza getirin.
Koevermans şart bu takıma.

LaigLeNoiR
07.Ağustos.2006, 09:32
Bence Deivid Kovermans'dan daha iyidir.

Mirza
07.Ağustos.2006, 09:51
Muratcığım Koevermans'ın fırsatcılığı Deivid'i 3'e katlar 5'e böler 6 ile çarpar. :D

eGowiCh
07.Ağustos.2006, 10:14
Yabancı transferi bu sene hareketsiz geçiyor. Yerlide ise durum farklı, muhteşem bir yerli atağı yaptık bu sene ve piyasada alabileceğimiz en iyi ve gelecek vaad eden yerlileri aldık. Yasin, Gökhan, İlhan, Colin, Ali gibi çok kaliteli isimler aldık. Bu sene yönetim yerli transferinden tam not almayı haketti. Deivid'i de gönderseydi yabancı transferinden de tam not alacaktı.

eXcitinG
07.Ağustos.2006, 16:18
Deivid in üstüne bu kadar gitmeye gerek yok bence.Deivid Zico bu takımda oLdukça savunmada oynar yine oynar.Ben Deivid in bu sezon Fenerbahçe ye çok yararLı oLacağını düşünüyorum ayrıca Deivid in ismi geçen Koevermans tan da daha kaLiteLi bir isim oLduğu inancındayım.

starfreedom
07.Ağustos.2006, 17:07
Uslu: "Transfer Bitti"

Asbaşkan Mahmut Uslu, Başkan Yıldırım'ın, 'Bir futbolcu daha alacağız' demesinden sonra Yasin'i kadroya kattıklarını belirtip, 'Transfer bitti' dedi.
Uslu: "Transfer Bitti"

Zico istemeyince

Daha düne kadar iyi bir golcü peşinde koşan yöneticiler, Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçından sonra fikir değiştirdi. Teknik direktör Zico’nun “Kadrom yeterli” demesi ve gönderilecek ilk oyuncu olan Deivid’in müthiş bir performans sergilemesiyle, transfer şimdilik rafa kaldırıldı. Başkanvekili Nihat Özdemir, bunu “Gündemimizde transfer yok” sözleriyle açıklarken, Asbaşkan Mahmut Uslu, “Başkanımız bir oyuncu daha alabileceğimizi söylemişti. Yasin’i aldık, iş bitti” diye konuştu.

Yöneticiler memnun

Yönetimin transferden birden fikir değiştirmesinde, Beşiktaş maçındaki iyi oyunun da etkili olduğu öğrenildi. Özellikle ilk yarıda göze hoş gelen bir futbol oynadıklarını ifade eden Başkanvekili Nihat Özdemir, “Bu takıma daha Lugano, Appiah, Tümer gibi yıldızlar girecek. Onların yanısıra geleceğin yıldızları genç oyuncular da kadromuzda. Hem Süper Lig hem de Avrupa Kupaları’nda başarılı olacağımız konusunda çok umutluyuz. Yönetim olarak takımımıza güveniyoruz” açıklamasını yaptı.

Fanatik

Bu senede avrupa yok.

eXcitinG
07.Ağustos.2006, 17:09
ee ne oLcak çare buLamadıLar yabancı oLayına.Bence de zaten bu kadro Türkiye Ligi için yeterLi.

fmsmyrna
07.Ağustos.2006, 17:32
Saracoğlu'nda zayıf takımlara karşı yaptığımız maçlarda 2 forvet +Alex ile çıkmalıyız.Geçen sezon bu şekilde puan kayıpları yapmıştık deplasmandada Saracoğlu'ndada aynı taktik olur mu yahu.Koevermans gelmesin hadi 21-22 yaşında fazla tanınmamış bir oyuncu olsa neyse 29 yaşında

Atakan38
07.Ağustos.2006, 17:48
Buqunde KoLLer YazmısLar 2 Metreden Aşağı Adam İstemıo HeraLde Fener

Kovermanda Cok FaydaLı Olur KoLLerde Ama Cok YasLıLar

AneLKa_90
07.Ağustos.2006, 18:06
Bu kadro iş yapar... Transfer de kapandı zaten ;)

ivan
07.Ağustos.2006, 18:56
Yabancı sınırı olmasa Aziz baba getiricek 4-5 adam ama yok sınır var

MORTAL FB
07.Ağustos.2006, 19:24
beyler bence siz napin biliyonuzmu googledan fb tansfer yazin gecen seneki tansfer haberleri resimleri felan cikiyo yok deivid 90 mmacta 60 gol atmis felan pazartesi gelcek yok kezman geliyo chelseada oynamis ben bunlari gorunce biraz heycanlandim en iyisi bunlara yeni transfer gozuyle bakip takimi sonuna kadar desteklemek gordugunuz gibi galiba transferide kapatmisiz:icon_neutral:

a.arıcı-11
07.Ağustos.2006, 19:28
evet yabancı sınrlaması kalksaydı aziz başkan ii adamalr alıcaktı ama olmadı kısmet dielim

AneLKa_90
07.Ağustos.2006, 19:30
Bari +1 oldu da rahatladık bir parça... Yoksa Carlos'u da alamazdık,buna da şükür ;;) Aziz Amca'da ne bombalar var daha göreceğiz ileride :D

ivan
07.Ağustos.2006, 19:32
AneLKa_90 yabancı sınırlaması kalkarsa aziz baba hiç durmaz getirir :zuhaha

MORTAL FB
07.Ağustos.2006, 19:34
Kuranyi'den vazgeçmeyen Fenerbahçe, Appiah'ı isteyen Schalke'yi dize getirmeye çok yaklaştı... Alman kulübü Kuranyi'ye karşılık "17 milyon euro+Appiah" derken, Fenerbahçe, "10 milyon euro+Appiah" önerisini getirdi...
Kuranyi'de son tango
Alman kulübüyle yeniden başlayan pazarlıklarda tarafların ortak bir noktada buluşabileceği öğrenildi. Tecrübeli forvetin işini bir an önce bitirmeye çalışan Sarı-Lacivertliler, Morientes, Zigic ve Carew'le de temasını sürdürüyor.
BAŞKAN KAPIYI ÇALDI
Transfer döneminde Fenerbahçe'nin en çok görüşme yaptığı kulüp olan Schalke, bir kez daha kapıya dayandı. Alman kulübünün başkanı Josef Schnusenberg ve menajer Andras Müller'in Sarı-Lacivertli yönetimle temasa geçerek, "Eğer hala Kuranyi'yi istiyorsanız, 17 milyon euro ve Stephen Appiah'ı vermelisiniz. Ancak bu şartlarda transfer gerçekleşebilir" teklifini ilettiği iddia edildi.
OLUMLU GELİŞMELER
Almanlar'ın bu çılgın isteğine Fenerbahçe'nin yanıtı gecikmedi. Sarı-Lacivertli yönetim, Kuranyi için Appiah ve 10 milyon euro verebileceğini Schalke'ye bildirdi. Tarafların yeniden pazarlıklara başlaması olumlu bir gelişme olarak kaydedilirken, Sarı- Lacivertli yönetimin bu transferi bir an önce bitirmeye çalışacağı öğrenildi. Alman kulübünün istediği rakamda indirime gidebileceği iddia edildi.
JAN KOLLER FENER'E!
KANARYA, Morientes, Zigic ve Carew'le de görüşmelerini sürdürürken, kulübü Alkmaar'la anlaşılan Koevermans'ın Türkiye'ye gelmek istemediği öğrenildi. Bu arada İngiltere'de yayın yapan Times, F.Bahçe'nin Monaco'da oynayan Jan Koller'i istediğini yazdı. Haberde, 2.02'lik Çek golcünün, prensipte 'evet' dediği belirtildi.
takvim:icon_biggrin:takvime kalsaydi...

Atakan38
07.Ağustos.2006, 20:06
Takvim Fotomac'ın Amcasının OğLu FaLan HeraLde Bi AkrabaLık Var Gibi

10 MıLyon € + Appiah :D Adam Biraz MantıkLı SaLLar

Varonil
07.Ağustos.2006, 20:34
UEFA'ya listeler yarın veriliyor.Transfer yapıldı yapıldı.Yapılmadı hadi hayırlısı.

MORTAL FB
07.Ağustos.2006, 20:43
yarin saat kacta verilcek acaba aziz yildirim bu sagi solu belli olmaz halbuki bu sefer bende inanmiyomya birinin gelcegine
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
beyler fuat capa roportaj yapmis sabah aldigi bilgiye gore anderlechtnin arjentinli golcusu oyniycakmis sporx de yaziyo siz ne diyosunuz bence kotu oldu

AneLKa_90
07.Ağustos.2006, 22:26
Beyler liste bugün veriliyor... Boşuna ümitlenmeyin transfer için ;)

MORTAL FB
07.Ağustos.2006, 22:29
bu arada arjantinli frutos oynayamayacakmis yanlis okumusum herkesden ozur dilerim:smismileyiw2:http://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon14.gif:tur:

eGowiCh
07.Ağustos.2006, 23:02
UEFA'ya liste bugün veriliyor. Transfer yapılmayacak gibi, yapılsa açıklanırdı. Geçen seneki hataya düşülüyor yine, eğer Anderlecht'e elenirsek bunun hesabını yönetim veremez.

LaigLeNoiR
07.Ağustos.2006, 23:23
UEFA'ya liste bugün veriliyor. Transfer yapılmayacak gibi, yapılsa açıklanırdı. Geçen seneki hataya düşülüyor yine, eğer Anderlecht'e elenirsek bunun hesabını yönetim veremez.

Öyle deme Egemen Aziz Yıldırım'ın planı hazırdır ve bekliyordur...

Tahminime göre FB ŞL'den elenirse yapılacak ilk iş Transfer olacaktır...

AneLKa_90
07.Ağustos.2006, 23:44
Bu saatten sonra transfer olan oyuncu adapte olamaz takıma malesef :(

MORTAL FB
07.Ağustos.2006, 23:54
Öyle deme Egemen Aziz Yıldırım'ın planı hazırdır ve bekliyordur...

Tahminime göre FB ŞL'den elenirse yapılacak ilk iş Transfer olacaktır...

biri dio FB sampiyonlar liginde gruplara katilirsa kadroyu guclendirmek amaciyla transfer yapcak

biri dio elenirse basarisizligi golgelemek icin transfer yapcak biri dio artik transfer olmiycak sahsi
konusmuyorum butun spor stelerinde ve gazetelerde bunlar yaziyo FB.org bi haber yapsa gerekli bilgiyi verse transferi kapattik dese herkes rahatliycak veya desin sl on elemesindeki sonuclara gore karar vercez dese tamam bu sefer de oyuncular baskiya girer ama yapcak bi say yok tek care buhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon3.gif sizce haksizmiyim :(

a.arıcı-11
07.Ağustos.2006, 23:57
bence artık yabancı oyuncu transferi yok belki herhangi bir mevkiye türk oyuncu alabiliriz

eGowiCh
08.Ağustos.2006, 00:59
bence artık yabancı oyuncu transferi yok belki herhangi bir mevkiye türk oyuncu alabiliriz

Türkiye'deki en iyi yerli futbolcuları transfer ettik zaten, başka iyi yerli mi kaldı? :) Topuz ve Ünal hariç.

Varonil
08.Ağustos.2006, 01:03
Lejyonerlerimizin gelmesi de düşük ihtimaller.Avrupa'da devam etmek isterler çünkü.

TR.CaPTaiN
08.Ağustos.2006, 01:35
Transfer kapandıysa seneye büyük ihtimal Zico ve süperstarı Deivid elele kendilerine kulüp arar. Tecrübe tecrübe diye 5 yıldır uyutuluyoruz. Anderlecht'e elenilirse işin ucu yönetime kadar gider. Her zaman teknik direktör yem olarak atılıyordu ama bu sefer cok farklı olur. Umarım bu senaryoların hiçbirine gerek kalmaz.

AneLKa_90
08.Ağustos.2006, 01:56
Transfer kapandıysa seneye büyük ihtimal Zico ve süperstarı Deivid elele kendilerine kulüp arar. Tecrübe tecrübe diye 5 yıldır uyutuluyoruz. Anderlecht'e elenilirse işin ucu yönetime kadar gider. Her zaman teknik direktör yem olarak atılıyordu ama bu sefer cok farklı olur. Umarım bu senaryoların hiçbirine gerek kalmaz.

Bu sene Avrupa'da başarılı olursak bunların hepsini unutursun ama! Takımımıza güvenelim,transfere ihtiyaç yok ;)

eGowiCh
08.Ağustos.2006, 02:27

Tamamen haklısın. Daum'un 3 yılı ve Zico'nun 1 yılı, yani toplam 4 yılda Avrupa'da tatmin edici bir başarı sağlanamadı. Bu 5. yıl, bu sene de eğer Avrupa'da başarı sağlanamazsa radikal değişiklikler yapılmalı, hesabını da kimse veremez bunun. Lokum gibi kura çektik, bu sefer de Şampiyonlar Ligi'ne kalamazsak eğer yönetim ve Zico çok tepki alır ve birçok şey değişmek zorunda kalır.

Bu son şansı artık yönetimin. Bu sene eğer Şampiyonlar Ligi'ne kalamazsak, nasıl bir bahane uyduracaklar, çok merak ediyorum. Geçen sene elenince 3 tane yabancı transferi gerçekleştirilip gündem değiştirildi bir anda, UEFA'da şampiyonluk denildi ama sonuç yine hüsran oldu. Mutlaka Anderlecht karşısında tur geçilip Şampiyonlar Ligi'ne kalınmalı. Ha olur, Şampiyonlar Ligi'nde zor grup gelir, tur atlamayabiliriz, ona diyeceğim bir şey yok ama Şampiyonlar Ligi'ne katılınamazsa gerçekten bunun hesabını yönetim veremez.

ogcj_me
08.Ağustos.2006, 06:24
Tamamen haklısın. Daum'un 3 yılı ve Zico'nun 1 yılı, yani toplam 4 yılda Avrupa'da tatmin edici bir başarı sağlanamadı. Bu 5. yıl, bu sene de eğer Avrupa'da başarı sağlanamazsa radikal değişiklikler yapılmalı, hesabını da kimse veremez bunun. Lokum gibi kura çektik, bu sefer de Şampiyonlar Ligi'ne kalamazsak eğer yönetim ve Zico çok tepki alır ve birçok şey değişmek zorunda kalır.

Bu son şansı artık yönetimin. Bu sene eğer Şampiyonlar Ligi'ne kalamazsak, nasıl bir bahane uyduracaklar, çok merak ediyorum. Geçen sene elenince 3 tane yabancı transferi gerçekleştirilip gündem değiştirildi bir anda, UEFA'da şampiyonluk denildi ama sonuç yine hüsran oldu. Mutlaka Anderlecht karşısında tur geçilip Şampiyonlar Ligi'ne kalınmalı. Ha olur, Şampiyonlar Ligi'nde zor grup gelir, tur atlamayabiliriz, ona diyeceğim bir şey yok ama Şampiyonlar Ligi'ne katılınamazsa gerçekten bunun hesabını yönetim veremez.
neyin 5. yılı?
101. yıl bu sene
ayrıca elenirsek UEFAdayız
UEFAda başarısızlık olursa çok şey değişir

MORTAL FB
08.Ağustos.2006, 06:30
arkadaslar laf aramizda keske nilmari alsak canim sikiliyodu youtubede izledim mest oldum tam
fenerbahcemizin aradigi golcu bence boy var zigic kadar olmasada gerci ondaki boy nerdeyse kimsede yok ya teknik var gelisebilir daha 22 yasinda suratli cok iyi adam geciyo son vuruslarda hic fena deil ustelik brazilyali alex ona ne kiyak yapar(::)siz ne dionuz
buda :yildiz:NILMAR TIMAO:yildiz:showhttp://www.youtube.com/watch?v=1lrZpn72F74:yildiz:http://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon14.gif

\
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.youtube.com/watch?v=1lrZpn72F74

AneLKa_90
13.Ağustos.2006, 02:28
Anderlecht'i geçsek Zico kalacak ama Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz,Anderlecht'e elensek Zico gidecek ama Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyeceğiz,UEFA'da yolumuza devam edeceğiz... Yukarı tükürsek bıyık aşağı tükürsek sakal :uzgun:

a.arıcı-11
13.Ağustos.2006, 03:12
Anderlecht'i geçsek Zico kalacak ama Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyeceğiz,Anderlecht'e elensek Zico gidecek ama Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyeceğiz,UEFA'da yolumuza devam edeceğiz... Yukarı tükürsek bıyık aşağı tükürsek sakal :uzgun:
olayı tam olarak özetledin birader halimiz kötü

fmsmyrna
13.Ağustos.2006, 03:25
Anderlecht'i geçsek Zico kalacak ama Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyeceğiz,Anderlecht'e elensek Zico gidecek ama Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyeceğiz,UEFA'da yolumuza devam edeceğiz... Yukarı tükürsek bıyık aşağı tükürsek sakal :uzgun:

Anderlecht'i elersek nasıl gidemeyeceğiz şam.ligine?

Bence elensekte elesekte kalıcak Zico elersek herşey iyi gibi devam edilecek.elenirsek hedef uefa falan denilecek.Artık Türkiye kupası ve Süper Lig kalıcak bu ikisindeki başarısızlık yönetiminde sonu olur bence.Ben şu anki yönetimin kalmasını istemiyorum şahsen kaç senedir hedef Avrupa'da başarı ama en büyük başarı son32 o da Uefa'da.Bence yönetim+Zico gitmeli.

qwertyq
13.Ağustos.2006, 03:41
ben ziconun oyuncuları maça yeteri kadar motive edemediğine inanıyorum. Gerçi soyunma odasında ne yaptığını bilemem ama sahada zico tarafından gazlanmış oyuncu profili göremedim şimdiye kadar hiçbi fener maçında. Büyükşehir belediyeye karşı hiç değilse 2. yarı iyi oynamalıydı o takım çevirebilirdi maçı .. fener ne maçlar çevirdi zamanında 0-3 den 4-3 ler vs.. Zico gitmeli yani fenerin başarılı olmasındaki en büyük engel. Oyuncudan önce adam gibi bir teknik direktör getirmeli yönetim.

AneLKa_90
13.Ağustos.2006, 04:18
Anderlecht'i elersek nasıl gidemeyeceğiz şam.ligine?

Bence elensekte elesekte kalıcak Zico elersek herşey iyi gibi devam edilecek.elenirsek hedef uefa falan denilecek.Artık Türkiye kupası ve Süper Lig kalıcak bu ikisindeki başarısızlık yönetiminde sonu olur bence.Ben şu anki yönetimin kalmasını istemiyorum şahsen kaç senedir hedef Avrupa'da başarı ama en büyük başarı son32 o da Uefa'da.Bence yönetim+Zico gitmeli.

Yanlış yazmışım düzelttim şimdi... Zico başarısız olursa en fazla sezon sonuna kadar kalır sözleşmesi bitiyor zaten herkes yoluna.Türkiye Kupası'na da genç oyuncularla çıkacağımız için gene tek lig kalıyor.Yönetimse kesinlikle kalmalı Aziz başkansız olur mu hiç?Fenerbahçe'yi bir dünya markası haline getiriyor tek hatası Zico oldu,kaç yıldız getirdi şimdiye kadar ;)

a.arıcı-11
13.Ağustos.2006, 06:33
aziz başkan bir sezon içinde ii teknnik direktör ve iki ii forvet kombinasyonunu yakalayamadı bence yetersiz ör: daum-hooijdonk-nobre, daum-anelka-nobre,zico-kezman-deivid

MORTAL FB
13.Ağustos.2006, 08:28
Bir ara adı sık sık Fenerbahçe'ye transferiyle anılan Barcelona'nın İzlandalı golcüsü Gudjohnsen, İspanyol kulübüyle yollarını ayırdı. Barcelona'nın takımdan gönderme kararı aldığı ve kendisinden kulüp bulmasını istediği Gudjohnsen'in sarı-lacivertli kulübe transferi konusunda tüm pürüzler ortadan kalkmış oldu.

Bu gelişmeler üzerine Fenerbahçe ile temasa geçen Gudjohnsen, menajeri vasıtasıyla gelmeye hazır olduğu yönünde haber gönderdi. İspanya defterini kapattığını söyleyen İzlandalı golcü istenildiği takdirde sarı-lacivertli kulüpte seve seve oynayabileceğini iletti. F.Bahçe yönetimi ise daha önce yaptığı görüşmelerde Gudjohnsen'e 3 milyon euro teklif önermişti. yeni safak
ayrica su dikkatimi cekti isteyen bakabilir yeni safakin sitesinde bu haberin hemen altinda appiah devreyi kapatti yaziyo fotomactada yildirim olaya el koydu haberinin hemen yaninda carew beklemede haberi var buraya kadar her sey normal ancak fenerbahce.org appiahin devreyi kapattigini ve aziz yildirimin olaya el koydugunu yalanlamasina ragmen haberlerin bu kadarda yakin olmasina ragmen gudjhonsen ve carew haberlerini yalanlamamasi dikkatimi ckti siz diyebilirsiniz transfer haberlerini yalanlamaktan biktilar die ama necati transferinide yalanlamislar ben kendimi tam dedektif hissetmeden :u:sizde yorumlarinizi bildirirseniz sevinirim:icon_biggrin:

fenerbahce_1907
13.Ağustos.2006, 08:30
Gudjohnsen o kadar iyi bir oyuncu değil aslında ama gelmesini çok isterim Deivid'den iyi olacagı kesindir:zuhaha

Omerdinho
13.Ağustos.2006, 08:32
Gudjohnsen gelirse iyi olur Kejman'i taniyor.

fenerbahce_1907
13.Ağustos.2006, 09:18
Fener'de Fatih Tekke heyecanı

Zenit'te mutsuz günler geçiren ve ayrılmak isteyen Fatih Tekke, F.Bahçe'ye çok yakın. Forvet arayışlarını sürdüren F.Bahçe'nin Tekke ile anlaştığı ve futbolcunun bu hafta İstanbul'a gelerek 2 yıllık imza atacağı belirtildi.

Fatih Tekke tamam

Fenerbahçe, Fatih Tekke transferini bitirmek üzere. Tecrübeli golcünün bu hafta içinde İstanbul'a gelip 2 yıllık imza atması bekleniyor.

GELMEYİ KABUL ETTİ
İstanbul BŞB maçında gol sıkıntısının iyice ortaya çıkması üzerine forvet arayışlarına hız veren Fenerbahçe, Fatih Tekke'de mutlu sona ulaşmak üzere. Rusya'nın Zenit takımından mutsuz olduğu için ayrılmak isteyen Fatih'in, F.Bahçe'ye gelmeyi çok istediği belirtildi. Ancak Zenit'in F.Bahçe'nin önerdiği 4.5 milyon euro'ya
daha önce sıcak bakmasına rağmen şimdi fiyat artırmak istediği öğrenildi.

SIKINTILAR BİTER
Zenit'in bu tutumuna rağmen transferin her an gerçekleşebileceği belirtildi. Fatih Tekke'nin bu hafta içinde İstanbul'a gelip F.Bahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalayabileceği kaydedildi. Öte yandan Fatih'in gündeme gelmesi sarılacivertli camiada büyük heyecan yarattı. Tecrübeli futbolcunun transfer edilmesi halinde F.Bahçe'nin gol bölgelerinde artık sorun yaşamayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak:Fotomac

nekop
13.Ağustos.2006, 09:20
Gudjohnsen'e kimse kötü oyuncu diyemez Gudjohnsen her yerde oynar ortasahanın ortada forvet arkasında forvette gerekirse kanatlarda tam bir jokerdir.Fenerbahçe onu alırsa çok önemli bir transfere imza atmış olur.

Bu arada Fatih Tekke'nin geleceğine inanmıyorum.

Omerdinho
13.Ağustos.2006, 09:24
Fatih büyük ihtimalle Zenit'ten ayrilir fakat Fener'e gelmez TS'ye geri döner tabii bonservisini ödemeye yanasirlarsa.

nekop
13.Ağustos.2006, 09:34
Fatih büyük ihtimalle Zenit'ten ayrilir fakat Fener'e gelmez TS'ye geri döner tabii bonservisini ödemeye yanasirlarsa.

Zenit Fatih'in fiyatını bile açıklamıyor direk yanıt veriyorlar satmıyoruz diye çünkü adamların paraya ihtiyacı yok...

Omerdinho
13.Ağustos.2006, 09:41
Zenit Fatih'in fiyatını bile açıklamıyor direk yanıt veriyorlar satmıyoruz diye çünkü adamların paraya ihtiyacı yok...
Fatih gitmek istedikten sonra satarlar.

TR.CaPTaiN
13.Ağustos.2006, 09:46
Fatih Fener'e gelmez,Gudjohnsen iyi transfer olur.

nekop
13.Ağustos.2006, 09:49
Fatih gitmek istedikten sonra satarlar.

Siz Appiah'ı satıyormusunuz ? Geçen sene Eto'o ırkçı olaylar yüzünden gitmek isteyince satıldımı ? Gilardinho Juve Juve giye haykırdı ama gidebildimi ?

bjk4ever
13.Ağustos.2006, 17:35
Gudjohnsen gelse bile nasil oynayacak? Zico tek forvette inat edince yine birsey degismeyecek, en fazla Kezman kulubeye gecer ve Gudjohnsen oynar, bu durumda FB icin pek buyuk bir ilerleme de olmaz. Hatta Zico Gudjohnsen'den sag kanat yaratmaya calisirsa sasirmam.

nerazzuri
13.Ağustos.2006, 17:37
Ali Bilgin'Den Sol Kanat yaratmaya çalışandan Her şey beklenir

ultraslanerdem
13.Ağustos.2006, 17:38
Emre Belözoğlu haberlerini duydum.Ama %99 yalan haber.Emre Türkiye'de bizden başka takıma gitmez...

fmsmyrna
13.Ağustos.2006, 18:32
Bizim sağ kanadımız gerçek sağ kanat oynamıyor hiçbir zaman hep forvetleri sağ kanada çekiyoruz.Serhat,Nobre,Anelka,Deivid,Kezman bu oyuncular zaman zaman sağ kanatta görev aldılar.Şimdi gerçek sağ kanadımız var Ali Bilgin onuda sol kanada koyuyoruz

fenerlistinanc
13.Ağustos.2006, 18:48
Gudjohnsen gelse bile nasil oynayacak? Zico tek forvette inat edince yine birsey degismeyecek, en fazla Kezman kulubeye gecer ve Gudjohnsen oynar, bu durumda FB icin pek buyuk bir ilerleme de olmaz. Hatta Zico Gudjohnsen'den sag kanat yaratmaya calisirsa sasirmam.

ama çift forvete dönerse bu transfer çok ii olur artık ziconun sistem değiştirmesi lazım

Memedov
13.Ağustos.2006, 18:49
Fatih Tekke zor.;)

Gudjohnsen gelebilir aslında iyi bir transfer olacağı kesin.

eGowiCh
13.Ağustos.2006, 19:04
Bu saatten sonra gelse ne olur? UEFA'ya listeler çoktan verildi, yarın maç var. Anderlecht'e elendikten sonra isterse Ronaldinho gelsin, Şampiyonlar Ligi treni kaçtıktan sonra faydası yok.

bjk4ever
13.Ağustos.2006, 19:17
ama çift forvete dönerse bu transfer çok ii olur artık ziconun sistem değiştirmesi lazım

Cift forvete donmek Alex'in verimini yariya indirmek demek, onun da farkindasinizdir herhalde. Herseye ragmen bence FB gecen sene devrim yapabilirdi. Alex'in biten sozlesmesini yenilemeyip dogru transferlerle cagdas 4-4-2 oynayan bir takim yaratabilirdi. Deivid ve Appiah'i gonderip saglam bir forvet ve kanat oyuncusu alip iyi ve cagdas futbol oynayan bir takim haline gelebilirdi, fakat Alex'i birakamadi. Alex bu takimda oldugu surece cagdas ve tempolu futbol zor gozukuyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ali Bilgin'Den Sol Kanat yaratmaya çalışandan Her şey beklenir

Ali Bilgin cift ayakli, sol kanatta oynamasi cok da garip birsey degil. Fakat Wederson dururken Ali'nin orada oynamasi, Deivid'in sag kanatta oynamasi, takimin Belediyespor'a karsi tek forvet oynamasini ve ustelik bunun Kezman olmasi daha da buyuk hatalar. Fenerbahce kontraatak futbolu oynuyor, ust siralardaki takimlara karsi hep basarili olur (BJK, GS, Palermo, Newcastle), fakat bu sistemle ligdeki kucuk takimlara karsi (Sakarya, Rize, Antalya, Belediye) hep zorlanir ve zorlanacaktir da. Biri cikip Zico'ya sistemin ve kadronun mactan maca degisebilecegini soylemeli.

eGowiCh
13.Ağustos.2006, 19:22
Cift forvete donmek Alex'in verimini yariya indirmek demek, onun da farkindasinizdir herhalde. Herseye ragmen bence FB gecen sene devrim yapabilirdi. Alex'in biten sozlesmesini yenilemeyip dogru transferlerle cagdas 4-4-2 oynayan bir takim yaratabilirdi. Deivid ve Appiah'i gonderip saglam bir forvet ve kanat oyuncusu alip iyi ve cagdas futbol oynayan bir takim haline gelebilirdi, fakat Alex'i birakamadi. Alex bu takimda oldugu surece cagdas ve tempolu futbol zor gozukuyor.

Harfiyen katılıyorum. Alex gibi bir oyuncu kalmadı artık dünyada, 3 sene önce Alex geldiğinde dünyada futbol anlayışı farklıydı, şimdi farklı...

Alex'i Fenerbahçe göndermeliydi, zaten Alex'i de isteyen yoktu Avrupa'da, Appiah ve Deivid'i de satmalıydı, daha iyi bir kadro kurmalıydı. 4-4-2 sistemini oturtabilirdi, bir pivot santrafor transfer edip, bir de kanat oyuncusu alsaydı, işte o zaman iddialı olabilirdi Avrupa'da.

Alex varsa çift forvet oynamak çok zor, zira tek ön libero ile oynamak zorundasın ve bu sana defansif anlamda çok sıkıntı yaratır, en azından Avrupa'da... Koşmayan bir Alex, defansif anlamda sıfır bir Alex ve 2 tane de koşmayacak, hep ilerde duracak forvet, 3 tane oyuncu az değil, 8 kişi oynuyor gibi olacaksın ve defansın bütün yükü 4'lü defans ve önündeki tek ön liberoya kalacak, kanatlar da zaman zaman destek verecek ama sınırlı olacak.

4-2-2-2 oynayabilirdi Fenerbahçe Alex olmasa, 4'lü defansın önünde çift ön libero, iki kanat adamı ve çift forvet. Modern futbolu dediğin gibi Alex olduğu sürece oynamak imkansız.

bjk4ever
13.Ağustos.2006, 19:33
Su anda Alex tarzinda orta alan oyuncusu olarak sadece Juninho var belki de dunya futbolunda. Bunun disinda cogu takim zaten hucuma donuk orta alan oyuncularini kanatta kullaniyor, Ronaldinho, Messi, Joe Cole, Reyes gibi oyuncular ornek olabilir. Ronaldinho bizim ulkemizde oynasa ona kanattaki serbestligi vermek yerine kalabalik orta alanin icine tikardik ve mahfederdik, buna eminim.

10 numarayla oynayan takimlarda bile bu oyuncular son derece tempolu ve mucadeleci (Diego, Kaka gibi) ve onlari destekleyen arkalarinda uclu bir orta alan var ve Milanda bazen dortlu bile oluyor.

attiilla
13.Ağustos.2006, 19:49
Eğer Alex gibi bir oyuncu kullanıyorsanız arkasında sürekli alan daraltan ve Alex ileriye çıktığında her zaman geride duracak bir adam lazım..Fenerbahçede bu işi 2 kişi yapıyor..Ondan Fener tek santrofor oynuyor..Oraya Hava topu yüksek,dayanıklı,top kapan birisi getirilse Deivid gönderilip yerine yırtıcı bir forvet alınabilir

Fietra 10
13.Ağustos.2006, 19:55
Fatih ailesine düşünerek Fener'e gideceğini zannetmem..Gudjohnsen iyi transfer olur fb için..

a.arıcı-11
13.Ağustos.2006, 20:01
abi hakkatten biz ligdeki maçlarımızda ç,ft deild tek ön libero oynamalıyız yani 4-1-2-1-2 sistemi ile yani belediye spora kasımpaşaya çift ön libero oynamaını bir manası yok ligde gs bjk ve ts deplasmanların bu sistemle oynamalıyız

AneLKa_90
13.Ağustos.2006, 20:18
abi hakkatten biz ligdeki maçlarımızda ç,ft deild tek ön libero oynamalıyız yani 4-1-2-1-2 sistemi ile yani belediye spora kasımpaşaya çift ön libero oynamaını bir manası yok ligde gs bjk ve ts deplasmanların bu sistemle oynamalıyız

Aynen kardeş 4-1-2-1-2 Fener'e en çok oturacak formasyon,her maçta işimize yarar ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Gudjohnsen Fener’e tutuldu!

http://efsanefotospor.com/images_content/2007-08/14/ma/c13394.jpg

BARCELONA’NIN satış listesine koyduğu golcü futbolcu, daha önce reddettiği Fenerbahçe’ye bu kez “aşk mektupları” yolluyor! West Ham United’ın kadrosuna katmak istediği İzlandalı oyuncu, Şampiyonlar Ligi arzusu nedeniyle sarı-lacivertli takıma daha sıcak.

Menajerleri aracılığıyla kulübe “Yeniden görüşelim” mesajları yollayan Gudjohnsen, şimdi çağrı bekliyor. Bu arada yıldız futbolcu golcülüğünün yanı sıra Chelsea’deyken kazandığı “10 numara oynama” özelliği nedeniyle de Alex’in sakatlığıyla boğuşan Fenerbahçe için “bir taşla iki kuş vurma” transferi olabilir.

BlackEagle19o3
13.Ağustos.2006, 21:11
Gudjohnse haberinin kaynağı Fotospor.Zaten tarzları belli ediyo kendilerini:).Gudjohnse Fenere tutuldu,Aşk Mektupları falan Fotospor farkı:D:D

GFBatman
13.Ağustos.2006, 22:16
Eğer Gudjohnse gelirse nefis olur uçur Fenerbahçe'yi ve Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde iyi derece yaparız.

AneLKa_90
13.Ağustos.2006, 23:27
Gelirse iyi olur ama bakalım bizim yönetim forvet transferi düşünüyor mu?Zico inatla oyuncu istemiyor.Hem daha kontenjan sorunu da çözülemedi...

El Comandante
13.Ağustos.2006, 23:38
Eğer Gudjohnse gelirse nefis olur uçur Fenerbahçe'yi ve Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde iyi derece yaparız.

Sampiyonlar Ligine kaldiniz mi ki iyi derece yapacaksiniz?

Zico basta oldugu sürece ve bu kafasini degistirmedigi sürece Fb Avrupa da basarili olamaz.

Ayrica Gudjonhsen cok vasat bir isim,faydasindan cok zarari dokunur Fbye.Yanlis bir transfer olur kanimca.Kaldi ki Zico Devid`i göndermiyor,forvet istemiyorum diyor.

Emurafu
13.Ağustos.2006, 23:41
Deivid gitmesi lazım...Yoksa zico onu hep yanlıs yerde oynatacak..

AneLKa_90
13.Ağustos.2006, 23:51
Ayrica Gudjonhsen cok vasat bir isim,faydasindan cok zarari dokunur Fbye.Yanlis bir transfer olur kanimca.

Gudjohnsen gelmeden bu kanıya varmak çok yanlış.Yönetim bir oyuncuyu transfer ediyorsa Fenerbahçe'ye yararlı olacağına inandığı için eder ;)

MORTAL FB
14.Ağustos.2006, 00:04
hatirlarsaniz dun gudjhonsen carew le ilgillinhabari vermisdim ve haberler cok yakin olup fb .org bunlari yalanlamayincada acaba olabilirmi demistimbugun baktim gudjhonsen yalanlanmis ama su yine:pdikkatimi cekti sezon basindan beri haberi cikmasina ragmen carew haberleri hic yalanlanmamis:director:bence biri fb mize gelcekse o da carewdir:director::yildiz::yildiz::yildiz:http://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon4.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon4.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon4.gif

GodfatheR
14.Ağustos.2006, 00:07
ya adamlar durmadan yalanlama mi yapicak bi suru gazete var hepsi fenere adam getiriyo bence artik yonetimde yalanlamaktan bikti

MORTAL FB
14.Ağustos.2006, 00:29
ya adamlar durmadan yalanlama mi yapicak bi suru gazete var hepsi fenere adam getiriyo bence artik yonetimde yalanlamaktan bikti
iyi ama sen gider x sitesindeki felan haberi yalanlayip onun hemen yanindaki haberi yalanlamassan insan suphelenir haksizmiyim ustelik haber bagriyo carew haber beklio diye hemde carewin adi dun cikmadi transfer donemi acildigindan beri yaziyo gurcan bilgic de soledI iilgileiyolarmis ama aston villa birakmiomus yonetimdeki bazi kisilerden duyymus arkadaslari galiba anliycagin carewin gelcegine inanmamiz icin bircok sebeb var ayrica bence tam fenerbahcemizin aradigi santrofor tipi yani :yildiz:CAREW COME TO FENERBAHCE:yildiz:
http://www.youtube.com/watch?v=OPnlwxhJW2U

El Comandante
14.Ağustos.2006, 00:57
Gudjohnsen gelmeden bu kanıya varmak çok yanlış.Yönetim bir oyuncuyu transfer ediyorsa Fenerbahçe'ye yararlı olacağına inandığı için eder ;)

Inanmakla hersey hallolmuyor ne yazikki.Deivid ve Kezman`da yararli olacagina inanilarak transfer edildi ama basarisiz oldular.Yani yönetim yine ayni hataya dogru gidiyor demek istedim ;)

AneLKa_90
14.Ağustos.2006, 01:08
hatirlarsaniz dun gudjhonsen carew le ilgillinhabari vermisdim ve haberler cok yakin olup fb .org bunlari yalanlamayincada acaba olabilirmi demistimbugun baktim gudjhonsen yalanlanmis ama su yine:pdikkatimi cekti sezon basindan beri haberi cikmasina ragmen carew haberleri hic yalanlanmamis:director:bence biri fb mize gelcekse o da carewdir:director::yildiz::yildiz::yildiz:http://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon4.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon4.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon4.gif

Yanlışın var Carew'de yalanlandı... Hem Carew Aston Villa'ya gideli 1 sene olmadı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

İşte yalanlamalar...

ONİKİNCİ ADAM - SON 3 AS

"Fener'de yönetim, Carew veya Olivera ısrarında. Zico ise Ronaldo diyor" diyen gazete artık transfer haberlerini bitirdiğini bugün "SON 3 AS" olarak ifade etmektedir. Kulübümüz 3 oyuncuyla da ilgilenmemektedir. Dileriz transfer haberlerine adı geçen gazete SON noktayı böylece koymuş olur.

AKŞAM - CAREW SIRADA

Alex'in menajeri Juan Figer'in Carew için görevlendirdiğini yazan gazete futbolcuya 3, kulübü Aston Villa'ya da 6 Milyon Euro bonservis ücreti verileceğini iddia etmiştir.

Ronaldo ve Carew'le ilgimiz yok

Bugün tarihli Güneş Gazetesi'nde kulübümüzün Milan'da yedek kalan Ronaldo'yu transfer etmek için banka teminatının bile hazır olduğu, Ronaldo'da bir kriz yaşanırsa alternatifinin bulunduğu ve Aston Villalı John Carew'e 3 milylon euro teklif edildiği yazılmaktadır. Bu haberlerin hiç biri doğru deıildir. Kulübümüz Ronaldo veya Carew'le ilgilenmemektedir.

Tekke ve Carew yalanı

Bugün tarihli Takvim Gazetesi'nde kulübümüzün Zenit'te forma giyen Fatih Tekke'yi ve federasyon'dan 6+2 kararı çıkarsa da John Carew'i transfer edeceği şeklinde bir haber yer almaktadır. Bu haberler de gerçek değildir.

Spor Kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

El Comandante
14.Ağustos.2006, 01:22
Fenerbahce yönetimi Roberto Carlos`u 12 kez yalanmisti ve sonra onu transfer etti,basketbolda Serhat`i yalanlamislardi ve sonra onu da transfer ettiler.Simdi bu yalanlamalardan sonra bu futbolculardan birilerini alirlarsa kimsenin bu önemli hatta Fbnin en önemli sitesine güveni kalmaz,yönetime güveni kalmaz ki bu da cok kötü bir durumdur.Fenerbahce yönetiminin ne yapmak istedigini anlamis degilim ama bu tutumlarindan vazgecmeleri gerekiyor.

a.arıcı-11
14.Ağustos.2006, 02:04
aslında fenerbahce spor kulübü yalanlama konusunda guiness rekorlar kıtabına gire bilridi:D:D:D

AneLKa_90
14.Ağustos.2006, 02:16
aslında fenerbahce spor kulübü yalanlama konusunda guiness rekorlar kıtabına gire bilridi:D:D:D

Gazetelerde yalan haber rekoru :D

canavar20
14.Ağustos.2006, 05:10
Harika bir düşünce.Nede olsa gruplara kalmak garanti?
Evet garinti abi GudjohnseN Lincoln'dan iyi olduğu için normadir. Nede olsa Lincoln size Uefa'yı getirecek.:)

MORTAL FB
14.Ağustos.2006, 06:03
Zico, "Almanya'da Beşiktaş ile yapılan Süper Kupa maçından sonra yöneticilerle yaptığınız görüşmede, yöneticilerin transfer teklifine "Hayır bu kadrom yeter" dediğiniz doğru mu?" şeklindeki soru üzerine, şunları söyledi: "Yönetim ve başkanımızla böyle bir konuşma geçti, ama transfer istememek değil. Fenerbahçe gibi bir takıma transfer istediğiniz zaman fark yaratacak bir futbolcu olmalı. Fenerbahçe'nin her zaman transfere açık olduğunu, elindekinden daha iyisini bulduğu zaman transfer yapabileceğini, Fenerbahçe'nin son güne kadar transfere kapalı olmadığını söylemiştim. Biz şu anda beklemedeyiz. Bize şampiyonluğu getiren oyuncular, elimizdeki oyunculardır. Ben inanıyorum ki elimizdeki futbolcular bize başarıları getirecek kaliteye sahipler."
Zico, "Yönetimden şu anda bir teklif var mı, yoksa sizin onlara verdiğiniz bir isim var mı?" sorusu üzerine de "Ben Fenerbahçe'nin teknik direktörüyüm. Transferleri ben yapmıyorum" dedi.
BEN BU KONUSMADAN YONETIMIN ZICO YA BAZI ISIMLER ONERDIGINI AMA ZICONUN BU ISIMLERI BEGENMEDIGINI ANLIYORUM SIZhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gif

TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2006, 06:07
Fenerbahce yönetimi Roberto Carlos`u 12 kez yalanmisti ve sonra onu transfer etti,basketbolda Serhat`i yalanlamislardi ve sonra onu da transfer ettiler.Simdi bu yalanlamalardan sonra bu futbolculardan birilerini alirlarsa kimsenin bu önemli hatta Fbnin en önemli sitesine güveni kalmaz,yönetime güveni kalmaz ki bu da cok kötü bir durumdur.Fenerbahce yönetiminin ne yapmak istedigini anlamis degilim ama bu tutumlarindan vazgecmeleri gerekiyor.

Açıklamaları yapıldı. Takımın motivasyonunu bozmamak adına Carlos yalanlandı.

fenerbahce_1907
14.Ağustos.2006, 09:20
Fatih Tekke Fener'de

Sarı-lacivertli yönetim uzun zamandır almak istediği Fatih Tekke ve kulübü Zenit ile kesin olarak anlaştı. Bu transfer Anderlecht maçı sonrası resmen açıklanacak.

Yine Fotomaç Farkı
F.Bahçe yine Türkiye'yi sallamaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli yönetim, transfer haberciliğinin bir numarası FOTOMAÇ'ın 2 gündür Türkiye'ye duyurduğu Fatih Tekke operasyonunda mutlu sona ulaştı. Yabancı kontenjanı nedeniyle yabancı forvet alamayan F.Bahçe, Rusya'nın Zenit takımında mutsuz olduğunu her fırsatta belirten
Fatih Tekke için düğmeye bastı. F.Bahçeli iki yönetici Rusya'ya uçtu ve Tekke ile görüştü.

2 Yıllık İmza Atacak
Milli futbolcudan "Gelirim ama kulübümü ikna etmeniz gerekiyor" yanıtını alan F.Bahçeli yöneticiler, Zenit ile masaya oturdular. Yapılan uzun pazarlıklar sonucunda da bu transfer kesin olarak bitti. Sarı-lacivertliler, Zenit'e 4.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Anderlecht maçı sonrası 2 yıllık imza atacak olan Fatih ise senelik 2.5 milyon euro alacak. Rusya kanadında da bu transferin sonuçlandığı konuşuluyor.

goosfraba
14.Ağustos.2006, 10:25
Evet..Yine Fotomaç farkı...:(

Omerdinho
14.Ağustos.2006, 10:27
Haberi az önce fotomac'in sitesinde okudum gülmekten öldüm :D
hergün ayni haberi yapiyorlar :D

Hugo
14.Ağustos.2006, 17:03
Fatih Tekke Fener'e..
2 gün sonra Cimbom kancayı taktı..
ertesi gün Fener de peşinde
3 gün sonra Fatih Tekke yine Fenerde.. :D
........
......
.....
...
..
.

aix2
14.Ağustos.2006, 17:56
Takımlarımız fotomaç'ın transferiyle avrupanın en büyük 3 takımı olurdu :D Fenerbahçe'nin forvete ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum İlhan, Kezman, Kazım, Semih ve Deivid yeni bi forvetin gelmesi takımda sorun yaratabilir bence Fenerbahçe gençlerine güvenmeli gençlerine güvenir onlara yeteri kadar şans verirse ileride faydasını görecektir.

AneLKa_90
14.Ağustos.2006, 21:20
Fenerbahçe'nin forvete ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum İlhan, Kezman, Kazım, Semih ve Deivid yeni bi forvetin gelmesi takımda sorun yaratabilir.

Kezman dışındakiler Avrupa için yetersiz...

MORTAL FB
14.Ağustos.2006, 21:58
tamam haber yalan olabilir ama dogruysa ve fatih tekke fenerbahcemize gelirse bence mukemmel olur adam 34 gol atmisti da gol ****i olmustu ya 34 gol ne demek ayrica takvim fotomac millyet sabah vs... gazetelerinde nerdeyse olay bitti turu haberler var ama daha yalanlama yok bence harika olur sizcehttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gif

canavar20
15.Ağustos.2006, 01:00
Bencede Fatih alındı. Çünkü her yerde yazıyor yazılmadık yer kalmadı..:)

aix2
15.Ağustos.2006, 01:04
Kone'nin Postiga'nın bittiğide çoğu yerde yazdı ama bi türlü göremedik yani basına güven olmaz. Zenit başkanı 7.5 M € getiren Fatihi alı diye açıklama yapmış.

AneLKa_90
15.Ağustos.2006, 01:12
tamam haber yalan olabilir ama dogruysa ve fatih tekke fenerbahcemize gelirse bence mukemmel olur adam 34 gol atmisti da gol ****i olmustu ya 34 gol ne demek ayrica takvim fotomac millyet sabah vs... gazetelerinde nerdeyse olay bitti turu haberler var ama daha yalanlama yok bence harika olur sizcehttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gif

Kardeş yalanlama var... Fatih falan gelmez,gelse de faydalı olmaz.

a.arıcı-11
15.Ağustos.2006, 01:55
aradığımz forvet fatih tekke deil hem ben ayrıca ben fatihin zenitten ayrılsa bile başka bir avrupa kulübüne gitmesini isterim sonuçta ülekmiz için prestij olur tabi başarılı olursa

Emurafu
15.Ağustos.2006, 02:32
Bu kadar sacma haber olmaz ya...Neymiş Galatasaray tekkeyi cok istemiş Fenerbahce almış ne alaka....Galatasaray tekke ile hiç ilgilenmedi ama basın isimi kendi uyrdurdu kendi reddeettirdi.Bu arada Basında Galatasaray hakkında cok asagılıcı haberler cıkmaya basladı...

GFBatman
15.Ağustos.2006, 05:17
Kanaryam hade başara bilirsin...

Memedov
15.Ağustos.2006, 07:41
Arkadaslar Az evvel CNN TURK kanalini izlerken macin ozetini verdi ardindan bayan spiker dedi ki Fenerbahce Fatih Tekke ile 1 yilligina Kiralik Anlasiti.!

Fatih geldi ise Super bir transfer..

TürkuAz
15.Ağustos.2006, 07:43
Kone içinde transfer bitti demişti tüm kanallar..(NTV dahil)..

Universal
15.Ağustos.2006, 07:47
Tekke geldi. Süper transfer.

fenerbahce_1907
15.Ağustos.2006, 07:48
İnsAllah dogrudur.Süper transfer olur.

Omerdinho
15.Ağustos.2006, 07:48
Sitede yalanlanmamis, insAllah gelir..

BlackEagle19o3
15.Ağustos.2006, 07:55
Fatih gelirse güzel transfer olur;)

NisRoc
15.Ağustos.2006, 07:57
Fatih gelse ne olacak anlamış değilim ? :) Kezman'i kesip Fatih'imi oynatacak ? Deivid forvet ama nerede oynadığı belli değil hadi onu saymayalım. Ilhan, Semih, Kazım, Kezman kulubede okey oynarlar o zamansa :) Güzel bi transfer olur okeye 4. için..

KaF KeF
15.Ağustos.2006, 08:00
Kone içinde transfer bitti demişti tüm kanallar..(NTV dahil)..

abi doğru.Psv kulubyle anlaştınız ama Oyuncu gelmek istemedi..:icon_confused:

GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2006, 08:03
Fatih ilaç olabilir Fenere.

Memedov
15.Ağustos.2006, 08:10
Fatih gelse ne olacak anlamış değilim ? :) Kezman'i kesip Fatih'imi oynatacak ? Deivid forvet ama nerede oynadığı belli değil hadi onu saymayalım. Ilhan, Semih, Kazım, Kezman kulubede okey oynarlar o zamansa :) Güzel bi transfer olur okeye 4. için..

Appiah duzeldimi ilk 11 oynamaya basladigi zaman 7 yabanci oyuncu olacak buda sahada 7 yabanci oyuncu bulunduramadigimiz icin Appiah Deniz'in yerine oynayacak Fatih Tekke'de geldigi zaman Zico Deivid'i mecbur kesip Turk oyuncu Fatih Tekke'yi oynatmak zorunda kalacak.;)

6 Yabanci Futbolcumuz sahada 1 Kisi yani Deivid Yedek klubesinin yolunu tutacak;;)

ForsakeN
15.Ağustos.2006, 08:11
Fatih Tekke tam aradığımız tipte oyuncu. Rıdvan Dilmen nokta transfer olur dedi onun için

GodfatheR
15.Ağustos.2006, 08:12
tekke gelsin cift forvete doneriz ve daha basarili oluruz

TürkuAz
15.Ağustos.2006, 08:13
Eğer transfer gerçekleştiyse hayırlı olsun Fenerbahçe için..

MORTAL FB
15.Ağustos.2006, 08:29
Arkadaslar Az evvel CNN TURK kanalini izlerken macin ozetini verdi ardindan bayan spiker dedi ki Fenerbahce Fatih Tekke ile 1 yilligina Kiralik Anlasiti.!

Fatih geldi ise Super bir transfer..
arkadasim yazdigin 2 cumleyle kalbimin kut kut atmasina sebeb oldun gercekten duydunmu yeme bizi ha :icon_razz:geldi die haber cikip sonra olmayinca hayal kirikligi oluo sonra:uzgun:baska bi seyler duyan varmi :yildiz:fatih sultan ttekke:yildiz: hakkindahttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon4.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon4.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon4.gif

Omerdinho
15.Ağustos.2006, 08:56
Fatih Tekke Fener'de

Fenerbahçe'den Fatih Tekke bombası. Yabancı kontenjanı nedeniyle yabancı forvet alamayan F.Bahçe, Rusya'nın Zenit takımında mutsuz olduğunu her fırsatta belirten
Fatih Tekke'yi kadrosuna kattı

1 yıl kiralık Fener'de
Milli futbolcudan daha önce "Gelirim ama kulübümü ikna etmeniz gerekiyor" yanıtını alan F.Bahçeli yöneticiler, Zenit ile masaya oturdular. Yapılan uzun pazarlıklar sonucunda da bu transfer kesin olarak bitti. Fatih'i 1 yıl kiralık olaran alan Fenerbahçe yönetiminin bu transferi resmen açıklaması bekleniyor...

TürkuAz
15.Ağustos.2006, 08:59
Resmi sitede açıklandı mı?

fenerbahce_1907
15.Ağustos.2006, 09:00
Resmi sitede acıklanmadı.

KaF KeF
15.Ağustos.2006, 09:02
yarını bekleyip göreceğiz...

NisRoc
15.Ağustos.2006, 09:30
Appiah duzeldimi ilk 11 oynamaya basladigi zaman 7 yabanci oyuncu olacak buda sahada 7 yabanci oyuncu bulunduramadigimiz icin Appiah Deniz'in yerine oynayacak Fatih Tekke'de geldigi zaman Zico Deivid'i mecbur kesip Turk oyuncu Fatih Tekke'yi oynatmak zorunda kalacak.;)

6 Yabanci Futbolcumuz sahada 1 Kisi yani Deivid Yedek klubesinin yolunu tutacak;;)

Iyide Deivid forvet değilki ? Sağ kanat yada ortasaha ne biliim öle bi şey yani. Kezman'i kesmesi lazım Fatih'i oynatabilmek için. Tek forvet oynuyoruz hala :)

fenerbahce_1907
15.Ağustos.2006, 11:01
Fatih Tekke nasıl Fenerli oldu?

Dün tüm Türkiye, Fenerbahçe'nin Fatih Tekke ile anlaştığını Fotomaç'tan öğrendi. Gazeteniz Fotomaç, Fenerbahçe'nin bu büyük transferi nasıl gerçekleştirdiğini tüm ayrıntıları ile açıklıyor.

Fatih Tekke geliyor

F.Bahçe, milli oyuncu için cuma gece yarısı harekete geçme kararı aldı. İki gün içinde söz kesildi. İmza hafta sonuna kadar atılacak.

HAYIRLI MAĞLUBİYET
F.Bahçe'nin yıllardır transfer etmek istediği Fatih Tekke aşkı, cuma gecesi oynanan İstanbul Büyükşehir Belediye maçından sonra yeniden alevlendi. Mağlubiyet sonrası forvet eksikliği konuşulurken birden akıllara Fatih Tekke geldi. Zaten yabancı kontenjanı dolu olduğu için bu oyuncu herkesin aklına yattı. Harekete geçme kararı alındı.

DEİVİD'İ İSTEMİŞTİLER
Cumartesi, Fatih ve menajeriyle yapılan görüşmede, "Zenit'i ikna edin" cevabı geldi. İki yönetici Rusya'ya uçtu. Fatih yıllık 2.5 milyon euro'ya sıcak bakınca iş sadece bonservise kaldı. Daha önce F.Bahçe'den Deivid+4 milyon euro isteyen Zenit önerilen 4.5 milyon euro bonservisi kabul etti, iş bitti. Fatih hafta sonuna kadar imza atacak.

RaSenGan
15.Ağustos.2006, 11:04
1 yıllık anlaşmış.Haberlerde gösterdi..Yıldız transfer dediğiniz bu muydu ?

goosfraba
15.Ağustos.2006, 11:04
Fatih Tekke nasıl Fenerli oldu?

Dün tüm Türkiye, Fenerbahçe'nin Fatih Tekke ile anlaştığını Fotomaç'tan öğrendi. Gazeteniz Fotomaç, Fenerbahçe'nin bu büyük transferi nasıl gerçekleştirdiğini tüm ayrıntıları ile açıklıyor.

Fatih Tekke geliyor

F.Bahçe, milli oyuncu için cuma gece yarısı harekete geçme kararı aldı. İki gün içinde söz kesildi. İmza hafta sonuna kadar atılacak.

HAYIRLI MAĞLUBİYET
F.Bahçe'nin yıllardır transfer etmek istediği Fatih Tekke aşkı, cuma gecesi oynanan İstanbul Büyükşehir Belediye maçından sonra yeniden alevlendi. Mağlubiyet sonrası forvet eksikliği konuşulurken birden akıllara Fatih Tekke geldi. Zaten yabancı kontenjanı dolu olduğu için bu oyuncu herkesin aklına yattı. Harekete geçme kararı alındı.

DEİVİD'İ İSTEMİŞTİLER
Cumartesi, Fatih ve menajeriyle yapılan görüşmede, "Zenit'i ikna edin" cevabı geldi. İki yönetici Rusya'ya uçtu. Fatih yıllık 2.5 milyon euro'ya sıcak bakınca iş sadece bonservise kaldı. Daha önce F.Bahçe'den Deivid+4 milyon euro isteyen Zenit önerilen 4.5 milyon euro bonservisi kabul etti, iş bitti. Fatih hafta sonuna kadar imza atacak.

Hangi gazete öğrenebilir miyim? Dil bilgisi eksik adamlarda:D

fenerbahce_1907
15.Ağustos.2006, 11:17
Hangi gazete öğrenebilir miyim? Dil bilgisi eksik adamlarda:D

Tabii kide Fotomac:zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

1 yıllık anlaşmış.Haberlerde gösterdi..Yıldız transfer dediğiniz bu muydu ?

Yıldız transfer yapcak dedik mi?

RaSenGan
15.Ağustos.2006, 11:56
Tabii kide Fotomac:zuhaha

Yıldız transfer yapcak dedik mi?

Kulüp demedi siz dediniz.Kezman'ın yanına yıldız forvet lazım diye..

fenerbahce_1907
15.Ağustos.2006, 11:58
Kulüp demedi siz dediniz.Kezman'ın yanına yıldız forvet lazım diye..

Kulübün demesi mi önemli bizim dememiz mi?Biz kendimizi avutuyoruz sadece.

goosfraba
15.Ağustos.2006, 11:58
Fatih Tekke'de yıldızdır, ama Türkiye Liginde ;)

RaSenGan
15.Ağustos.2006, 12:00
Fatih Tekke'de yıldızdır, ama Türkiye Liginde ;)

Yıldızdı.Şuanki halini bilmiyoruz.Zenit'te neler yaptı ?

NisRoc
15.Ağustos.2006, 12:00
Bu fotomaç'ın yazarları cehennemlik..

nekop
15.Ağustos.2006, 12:14
Fatih Türkiye'den ayrılırken Sultandı.Ama orada fazla bişey yapamadı avrupa sevdası boca 1 yılına mal oldu.Fenerbahçe'ye giderse 2 yıl sonra sıradan bir forvet olarak ligin ortasında oynayan bir takımda yer alır ancak.

eGowiCh
15.Ağustos.2006, 16:58
Fatih Tekke isabetli bir transfer olur, kafa toplarında çok etkili, Kezman ile ikisi bu ligi dağıtırlar gibime geliyor. Ancak çift forvete dönülürse defansif anlamda sorun yaşanabilir.

Bana göre en mantıklısı, zayıf rakiplere karşı (Ç.Rizespor, Kasımpaşa gibi) çift forvet ve arkalarında Alex (4-1-2-1-2) şeklinde oynanabilir. Zor maçlarda (Beşiktaş, Galatasaray, Kayserispor, Avrupa maçları) tek forvet F.Tekke şeklinde oynanabilir. F.Tekke tek forvet oynayabilecek bir oyuncu, Kezman veya Alex zorlu maçlarda kulübeye oturur.

İnşallah gerçekleşir Tekke transferi.

RaSenGan
15.Ağustos.2006, 16:58
F.Tekke kaç yaşında ?

nerazzuri
15.Ağustos.2006, 17:01
F.Tekke kaç yaşında ?
30 galba yada 29

GFBatman
15.Ağustos.2006, 18:32
30 yaşında olan Fatih Tekke gelse iyi olur kafa toplarında iyibiroyuncu hızlı kuvvetli hemde yabancı deil kontanjan problemı olmaz ama ne olursa olsun Fatih Tekke'nin Şampiyonlar Ligi tecrübesi olmadığı için uzun hızlı Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan bir forvet daha iyidir...

GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2006, 18:39
Al işte Fotomaç'a da piyango vurdu.Adamlar bas bağırdı bu transfer olacak diye en sonunda tuttu.:D Bir tek biz söylemiştik diye kasım kasım kasılırlar.

ForsakeN
15.Ağustos.2006, 18:55
Çok sevindim Tekke transferine.Umarım bonservisini de alırız.

fmsmyrna
15.Ağustos.2006, 18:58
Fatih Tekke gelirse çok iyi olur tek forveti çok iyi oynar o gelince Kezman Deivid'in yerinde oynar sağ kanatta

eXcitinG
15.Ağustos.2006, 19:11
Tekke transferi kesin bitti mi ? ;)

Kezman nasıL sağ kanatta oynuyor onu anLamadım ben.Sonra adam neden oynamıyor diyorLar.Çift forvette Kezman Tekke ikiLisi çok etkiLi oLur.Tek forvette Tekke Kezman sağda oLayı Facia oLur.OLdu bide Deividi soLda oynatsın artık Zico.

starfreedom
15.Ağustos.2006, 19:14
Kezman 1-2 maç hatırlıyorum oynamıştı Deivid nasıl oynuyorsa sağ kanat Kezman'da oynar

Deivid ile Kezman'ın stilleri daha farklı. Deivid bazı maçlarda forvet arkası olarakta görev almıştı ancak Kezman bu şekilde oynayamaz.

Memedov
15.Ağustos.2006, 19:24
Kezman Sag kanat oynarsa Anelka gibi olur .Anelka'da Sag kanat oynuyordu bazen morali cok bozuktu.

En iyisi cift forvet Fatih and Kezman.;)

GodfatheR
15.Ağustos.2006, 19:26
ya transfer kesin bitti mi biri cvp versin

starfreedom
15.Ağustos.2006, 19:30
ya transfer kesin bitti mi biri cvp versin

Hayır. Henüz kesinleşmedi!

GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2006, 19:32
Demek ki Zico tek değilmiş.Onun gibi düşünenler varmış.;)

Sekopej
15.Ağustos.2006, 19:41
Tekke alınırsa arkasında Alexle çok iyi olurlar. Kezman da yedeğe geçer. Biraz kendini toparlayıp güçlenmesi lazım. Tamam yetenekli oyuncu ama tek forvet oynayacaksa daha kuvvetli olması lazım.

Bu kadar forvet var diyorsunuz ama Zico dünkü yedekler arasına kaç forvet almış acaba? Tekke gelirse faydalı olacaktır...

fenerlistinanc
15.Ağustos.2006, 19:42
tekke ilaç gibi bi transfer olur

fmsmyrna
15.Ağustos.2006, 21:42
Bende biliyorum Kezman'ın faydalı olmayacağını en iyi çift forvette oynayacağını ama sizce Zico Kezman'ı keser mi? yada çift forvete döner mi?İşte ben bu yüzden sağ kanatta oynar dedim kesin bir şey yok Fatih konusunda gelince görürüz.Anelka,Nobre bunlarda oynamıştı o bölgede

eGowiCh
15.Ağustos.2006, 21:57
Tekke gelirse Semih'in kiralanması gerekli, kulübede yazık olmasın Semih'e yine.

barahir
15.Ağustos.2006, 21:58
Nobre 1-2 maç oynadı sağda rezil oldu bıraktı feneri gitti beşiktaşa:D

Şaka bi yana Fatih gelecek gibi. Ciddi ciddi bekliyorum ben..

eGowiCh
15.Ağustos.2006, 22:04
Fatih Tekke ile ilgili kulüpten resmi bir yalanlamanın gelmemesi de şaşırtıcı...

a.arıcı-11
15.Ağustos.2006, 22:32
bence fatih tekke gelmez yalan haberdir,ama eğer gelirsede ligde 4-1-2-1-2 siteminde avrupada ise bu sistemle oynanmalı

TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2006, 22:39
Fatih'in geleceğini zannetmiyorum ama gelirse Kezman'la birlikte çok can yakarlar.

barahir
15.Ağustos.2006, 22:41
Bence Fatih gelirse Kezmanın canı yanacak gibi..

Emurafu
15.Ağustos.2006, 22:42
Basında en cok kızdıgım haber su Galatasaray tekke için ugrasdı fenerbahceca aldı.....ya biz tekke ile hiç ilgilenmedık basın kendisi uydurdu.hatta bir ara bize trnasfer yaptılar..

Tekkenin gelmesi cok iyi olur...ben kezman göndrilmesi lazımö suanki sistemde kezman cok sac bas yoldurur..

eGowiCh
15.Ağustos.2006, 22:50
"Tekke F.Bahçe'de" iddiası

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Rusya'nın Zenit takımında forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Sarı lacivertli kulüpten bu transferle ilgili herhangi bir doğrulama ya da yalanlama gelmezken, teknik direktör zico ile geçtiğimiz hafta yaptığı toplantıda yabancı futbolcu transferini askıya alan yönetim yerli forvete yönelmişti. Fenerbahçe yönetiminin Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih Tekke ile büyük ölçüde anlaştığı ve bu transferin bir kaç gün içerisinde gerçekleşmesinin beklendiği öğrenildi. Fatih Tekke'nin transferin gerçekleşmesi halinde Fenerbahçe'de 1 yıllık kiralık olarak forma giyeceği ifade edildi.

DHA

GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2006, 22:50
Bence Fatih gelirse Kezmanın canı yanacak gibi..

Kezman'da çok iyi biliyor adam gibi bir santrafor alınırsa pabucunun dama atılacağını.Nitekim Ronaldo gelmesin,bize başarıya aç futbolcu lazım demesinden bu anlaşılıyor.

GodfatheR
15.Ağustos.2006, 22:53
Basında en cok kızdıgım haber su Galatasaray tekke için ugrasdı fenerbahceca aldı.....ya biz tekke ile hiç ilgilenmedık basın kendisi uydurdu.hatta bir ara bize trnasfer yaptılar..

Tekkenin gelmesi cok iyi olur...ben kezman göndrilmesi lazımö suanki sistemde kezman cok sac bas yoldurur..

tamam kac kere soyledin siz ilgilenmediniz ama insallah biz aliriz

MORTAL FB
15.Ağustos.2006, 23:19
F.Bahçe'ye transfer olacağı iddia edilen ve transfer rakamları dahi verilen Fatih Tekke hakkında yeni bir gelişme yok! Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, sarı-lacivertli kulüp ilgilendiği futbolcu ile en son bir ay önce görüştü ve şu anda yapılan haberler gerçek değil.

Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Fenerbahçe'nin Tekke'nin kulübü Zenit'e 4.5 milyon Euro ve Tekke'ye de 2.5 milyon Euro teklif ederek anlaştığı haberleri doğru değil.

Fenerbahçe'nin ilgilendiği milli futbolcu için en son bir ay kadar önce görüşüldüğü ifade edilirken, şu anda yeni bir gelişme olmadığı ve yapılan haberlerin de gerçek olmadığı belirtildi.

Öte yandan Tekke'nin Zenit'te mutlu olmadığı ve Türkiye'den ya da Avrupa'dan başka bir takıma transfer olabileceği gelen haberler arasında.

Zenit Trabzonspor'dan giden Fatih Tekke, 2006'dan beri formasını giydiği Rus ekibinde bugüne kadar 25 lig maçında forma giydi ve 6 gol kaydetti.

29 yaşındaki milli futbolcunun Zenit ile 30 Haziran 2010'a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bu sezon 8 kez ilk 11'de ve 2 kez de sonradan görev alan Tekke 2 gol attı ve 2 de sarı kart gördü. Tekke'nin takımı Zenit, Rusya Ligi'nde geride kalan 20 haftanın sonunda Spartak'ın 5 puan arkasında 34 puanla ikinci sırada yer alıyor. 16 takımlı Rusya Ligi 30 hafta sürüyor.

Ajansspor

ama ben bu habere fazla inanmadsim hem kayanaklar belirtilmemis hem de fotomaclan taktigi var klube yakin kaynaklar taktigi felan hem 2 gundur yapilan bu haberler yalan olsa herkeden once fenerbahce.org yalanlardi

TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2006, 23:24
Medya coştu. Artık kendileri yazıp,kendileri yalanlıyorlar.

a.arıcı-11
15.Ağustos.2006, 23:25
artık resmi siteden yalanlama gelmez adamlar kendi yazıp kendi yalanladıktan sonra

Universal
15.Ağustos.2006, 23:30
Tekke'nin Şampiyonlar Ligine kalınınca alınacağını sanıyorum. Çünkü oradan yüklü bir miktarda para gelecek. Dünkü aldığımız galibiyet ile büyük avantaj yakaladığımızdan dolayı bu transferin gerçekleşme oranı arttı. Siteden daha bir yalanlama gelmedi. Bu transferden ümitliyim. Ama Kezman bu takımda yedek forma giymeği kabul etmez. Büyük ihtimalle oyun yapımız değişecektir.

barahir
15.Ağustos.2006, 23:31
ya Bence Kezmanı değiştirelim genç birisiyle

Universal
15.Ağustos.2006, 23:35
Bu saatten sonra böyle bir değişiklik olabilir mi? Kezman çift forvette çok etkili olacaktır. Bu sistemin oyuncusu değil. Eğer bir oyuncu alınacaksa bu sisteme göre alınmalı. Ama alınacak oyuncu için Kezman'ı yedek kulübesine koymak akıl dışı olur.

barahir
15.Ağustos.2006, 23:36
Yok İlla bu yıl değil.. Gelecek yıl Zico'nun sözleşmesi de bitiyo zaten.. gönderelim İşimize yaramayan adamları..

AneLKa_90
16.Ağustos.2006, 00:00
ya Bence Kezmanı değiştirelim genç birisiyle

Kezman gibi dünya yıldızı gönderilir mi?

starfreedom
16.Ağustos.2006, 00:05
Kezman gibi dünya yıldızı gönderilir mi?

Dünya yıldızı mı? Şaka mı bu?

a.arıcı-11
16.Ağustos.2006, 00:08
her ne kadar eski formunda olmasada abromovich in kurmuş olduğu chelsea kadrosunda yer almış bir isim chelsea aldıysa mutlaka bişeyler vardır bu adamda ama yok sen schalkede lig 2.liği yaşayanlara dünya yıldızı deyipte chelsea de oynayanlara demiyorsan oda senin sorunun

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2006, 00:10
Ya Kezman'ı çok abartıyorsunuz bence.Adam geçen sene resmen boş kaleye atamadı golü.Bu mu Dünya yıldızı? Bir hazırlık maçında görmüştüm sene başında kaleci ile karşı karşıya yakında biraz çalım falan atmayı deneyeceğine direk üstüne vuruyor.(Sonra Deivid'in aşırtarak auta attığı pozisyon) Kusura bakma ama dünya yıldızı böyle pozisyonları affetmez.

AneLKa_90
16.Ağustos.2006, 00:10
Dünya yıldızı mı? Şaka mı bu?

Evet... Bence dünya yıldızı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ya Kezman'ı çok abartıyorsunuz bence.Adam geçen sene resmen boş kaleye atamadı golü.Bu mu Dünya yıldızı? Bir hazırlık maçında görmüştüm sene başında kaleci ile karşı karşıya yakında biraz çalım falan atmayı deneyeceğine direk üstüne vuruyor.(Sonra Deivid'in aşırtarak auta attığı pozisyon) Kusura bakma ama dünya yıldızı böyle pozisyonları affetmez.

Her futbolcu gol kaçırabilir,şanssız durumlar yaşar bunda anormal birşey yok.

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2006, 00:14
Evet... Bence dünya yıldızı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Her futbolcu gol kaçırabilir,şanssız durumlar yaşar bunda anormal birşey yok.

Dünya yıldızı dediğin adam bu tür pozisyonlarıı kaçırmaz.Ekstra bir özelliği olmayan ortalama bir oyuncu bence.

El Comandante
16.Ağustos.2006, 00:15
her ne kadar eski formunda olmasada abromovich in kurmuş olduğu chelsea kadrosunda yer almış bir isim chelsea aldıysa mutlaka bişeyler vardır bu adamda ama yok sen schalkede lig 2.liği yaşayanlara dünya yıldızı deyipte chelsea de oynayanlara demiyorsan oda senin sorunun

Son 3 senedir Kezman ne yapmis ki dünya yildizi olsun.Hollanda liginde gol krali oldu sonra Ingiltere`ye gitti bisey yapamadi,ispanyaya gitti bisey yapamadi,türkiyeye geldi gene fazla bisey yapamadi.Hep formsuz,istikrarsiz,gücsüz,birebirde etkili olmayan biri Kezman.COk abartiyorsunuz onu coook.Ama gecen senede demistim,Kezman en gec bu sezon sonu postalanacakkk!

Universal
16.Ağustos.2006, 00:15
Zico göderilip yerine Rıdvan gelir. Dün bütün olacakları bildi. Fenerbahçe'ye ilk geldiğinde mağlubiyet almadığı halde göndirildi. Nedeni Rüştü'yü dövmeleri. Umarım o gelir ve takım yeniden kurulur.

starfreedom
16.Ağustos.2006, 00:17

İşte klasik bir bilmeden konuşmak. Bir kere ben Galatasaray'lı değilim, hiç bir zaman Lincoln'e dünya yıldızı demedim.

Kezman konusuna gelirsek, her chelsea kadrosunda yer almış oyuncu dünya yıldızı olacaksa

Tigao, Geremi, Wayne Brigde, Glen Johnson, Shaun Wright P., Khaldid Boulharouz gibi oyuncularda dünya yıldızı sayılır.

Veya Hollanda liginde her gol atan dünya yıldızı sayılsaydı Ryan Babel, Stanton Lewis gibi oyuncularda dünya yıldızı sayılırdı.

Zaten Chelsea'de 27 maçta 4 gol attı. Madem dünya yıldızı neden Chelsea sattı oyuncuyu? A. Madrid'de 30 maçta 8 gol attı. Madem dünya yıldızıydı, neden satıldı?

AneLKa_90
16.Ağustos.2006, 00:20
Zaten Chelsea'de 27 maçta 4 gol attı. Madem dünya yıldızı neden Chelsea sattı oyuncuyu? A. Madrid'de 30 maçta 8 gol attı. Madem dünya yıldızıydı, neden satıldı?

Chelsea tek forvetli sistemle oynadığı için Drogba'nın gölgesinde kaldı,Atletico'da ise Torres ve Mista vardı hatırlatırım üzerine de Agüero geldi yol gözüktü...

El Comandante
16.Ağustos.2006, 00:23
Chelsea tek forvetli sistemle oynadığı için Drogba'nın gölgesinde kaldı,Atletico'da ise Torres ve Mista vardı hatırlatırım üzerine de Agüero geldi yol gözüktü...

Eee celisiyosun kendinle.Madem dünya yildiziydi Drogba`yi yedek biraksaydi ;) Atleticho`da Mista`yi kesseydi,as olsaydi.Dünya yildizinin anlamini bilmiyorsun,sonra gelmis burada bize diyon Kezman dünya yildizi.

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2006, 00:24

O zaman benim dediğime geliyoruz.Ekstra özelliği olmayan sıradan bir forvet.Yani Dünya yıldızı değil.Dünya yıldızı olsa o saydığın isimlerden dolayı arka planda kalmazdı.

TR.CaPTaiN
Aguero gibi bir oyuncuya milyonları verip yedekte bekletemezsiniz. Kezman'ı da bekletemezsiniz. Mecburen satarak para kazandılar. Kezman'ın Fenerbahçe'de (derbiler hariç) başarılı olmayaşının nedeni sistemdir. Nobre Kezman'dan kaliteli değildir ama Kezman'dan daha yararlı olmuştur. Çünkü sisteme uygun yapısı vardı.

starfreedom

Chelsea o sezon tek forvetle oynamıyordu. 4-3-3 taktiği ile oynanıyordu! Ayrıca anlamadığım madem tek forvet oynanıyordu, o zaman nasıl sadece ligde 27 maç oynayabildi? A. Madrid aynı keza! 30 maç oynamış. Sen hesapla artık.

Moderasyona not: Bu mesaj, tartışmayı kesin içerikli mesajtan önce yazılaya başlanmıştı. Ona göre:D

a.arıcı-11
16.Ağustos.2006, 00:27
bencede tartışma son bulmalı eee fatih tekkeden haber yoqmu?

GFBatman
16.Ağustos.2006, 00:33
Kezman forvet adamı Zico onu hayatta orta sahaya çekmez Fatih Tekke ile birlikte uzun zamandır yapamadığı çift forvet kuralını uygular.Buda çok iyi olur Kezman yanlızlık çekmez forvette ve hiç bi takım nüzde duramaz ve ALLAH'ın izniyle turu atlasak çift forvetle Şampiyonlar Liginde iyi bir yere geliriz...

AneLKa_90
16.Ağustos.2006, 00:34
Valla yalanlama yok resmi sitede...

Omerdinho
16.Ağustos.2006, 01:29
Zico göderilip yerine Rıdvan gelir. Dün bütün olacakları bildi. Fenerbahçe'ye ilk geldiğinde mağlubiyet almadığı halde göndirildi. Nedeni Rüştü'yü dövmeleri. Umarım o gelir ve takım yeniden kurulur.
Ridvan'in böyle bir teklifi kabul edecegini sanmiyorum.. Fener'e teknik direktör olmaktansa yorumcu olarak devam eder :D

aykut_gencfb
16.Ağustos.2006, 01:33
rıdvan dilmende diyor alınacak isim belli die....fatih mütiş olur ilerde kafa topuna çıkacak biri olur hiç olmassa....kezmana atılan her topu ya rakip karşılıor yada kambura yatıp rakipe faul kazandırıor bundan kurtulmuş olurus

eGowiCh
16.Ağustos.2006, 01:36
Son 3 senedir Kezman ne yapmis ki dünya yildizi olsun.Hollanda liginde gol krali oldu sonra Ingiltere`ye gitti bisey yapamadi,ispanyaya gitti bisey yapamadi,türkiyeye geldi gene fazla bisey yapamadi.Hep formsuz,istikrarsiz,gücsüz,birebirde etkili olmayan biri Kezman.COk abartiyorsunuz onu coook.Ama gecen senede demistim,Kezman en gec bu sezon sonu postalanacakkk!

Atletico Madrid'in teknik direktörü Kezman için Avrupa'nın en iyi 10 forveti arasına girer demişti. Onun tek sorunun kendisini veremesi ve uyum sağlayamaması olduğunu söylemişti. İngiltere'de ise Mourinho ile yaşadığı sorundan dolayı orada başarılı olamadı. Sheva da İngiltere'de başarılı olamadı, İngiltere'de başarılı olmak o kadar kolay değil.

Kezman çok iyi bir futbolcu, çalışkan ve hırslı. Çift forvette çok daha fazla etkili olabileceğini söylüyor. Zico kaç tane maça çift forvetle çıktı ki Kezman'ın iyi oynayıp oynamadığını anlayalım? F.Tekke gelsin, ikisi çift forvette oynasın, o zaman Kezman yine başarısız olursa o zaman eleştirir. Adam çok zor pozisyona giriyor. Girdi mi de pek kaçırmıyor (bkz. Beşiktaş). Ayrıca onun asistleri ve oyuna katkısı da çok fazla, bu yüzden çoğu Fenerbahçeli performansından memnundur sanırım.

fmsmyrna
16.Ağustos.2006, 01:48
Tekrar yazıyorum ben Zico'nun çift forvete döneceğini sanmıyorum.Tekke gelirse Kezman'ı Deivid'in yerine çeker.

eGowiCh
16.Ağustos.2006, 01:50
Fenerbahçe'de rota Fatih Tekke
Fenerbahçe, Rusya'nın Zenit takımında forma giyen milli oyuncu Fatih Tekke'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

http://www.ntvspor.net/Images/12754.jpg

Anderlecht karşısında aldığı 1-0'lık galibeyet ile Şampiyonlar Ligi'na katılma yolunda önemli bir avantaj yakalayan Fenerbahçe'de, yönetim takıma forvet takviyesi yapabilmek için çalışıyor.

Teknik direktör Zico'nun Deivid'in gönrderilmesine ısrarla karşı çıkmasının ardından gözler Fatih Tekke transferine çevrildi. Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih Tekke ile anlaşan yönetim, Rus kulübünü ikna etmeye çalışıyor.

Fenerbahçe'nin teklifi ile Rus kulübünün istediği bonservis bedeli arasında 2 milyon Euro'luk fark olduğu ve sarı-lacivertli yönetimin bu rakamı aşağıya çekebilmek için uğraştığı öğrenildi.

NTVSpor

GodfatheR
16.Ağustos.2006, 02:06
zenit bugun oynayacagi uefa kupasi macinin kadrosuna fatih tekke yi dahil etmedi*(bunun nedeni sadece fatih in avrupa kupalarinda oynuyacak bir takima gitmesi soz konusu oldugu icindir)

eGowiCh
16.Ağustos.2006, 02:11
Fatih Tekke'yi eğer Zenith UEFA kadrosuna dahil etseydi, Fatih bu sene başka bir takımla Avrupa maçına çıkamazdı. Zenith bunu bilerek yapmıştır diye düşünüyorum, Fenerbahçe ile somut görüşmeler var demek ki böyle bir şey olmuş. Fenerbahçe de zaten Fatih'i Türkiye ligi için almaz.

NTV genelde doğru haber yapar, gazeteler gibi sallamaz. Bu yüzden güvenilir bir kaynak NTV, sabahtan beri NTV'de bu haberin çıkmasını bekledim ve çıktı, kulüpten de bir yalanlama gelmedi, inşallah en kısa zamanda gerçekleşir.

GodfatheR
16.Ağustos.2006, 02:14
Fatih Tekke'yi eğer Zenith UEFA kadrosuna dahil etseydi, Fatih bu sene başka bir takımla Avrupa maçına çıkamazdı. Zenith bunu bilerek yapmıştır diye düşünüyorum, Fenerbahçe ile somut görüşmeler var demek ki böyle bir şey olmuş. Fenerbahçe de zaten Fatih'i Türkiye ligi için almaz.

NTV genelde doğru haber yapar, gazeteler gibi sallamaz. Bu yüzden güvenilir bir kaynak NTV, sabahtan beri NTV'de bu haberin çıkmasını bekledim ve çıktı, kulüpten de bir yalanlama gelmedi, inşallah en kısa zamanda gerçekleşir.

bende onun icin bunu soyledim abi ayni sene avrupa kupalrinda iki farkli takimda oynuyamaz oyuncu

MORTAL FB
16.Ağustos.2006, 03:28
yanliz spor3de biri yorum yapmis fatih zenitin uefa listesinde var die hatta inanmayanlar uefa .com baksin dedi ben baktim ama ingilizcem fazla olmadigindan anladim ingilizcesi olanlar bi bakabilirmi cunku FBnin sirf turkiye icin fatihi alcagini zannetmiom gelsin yorumlar

Sekopej
16.Ağustos.2006, 03:42
yanliz spor3de biri yorum yapmis fatih zenitin uefa listesinde var die hatta inanmayanlar uefa .com baksin dedi ben baktim ama ingilizcem fazla olmadigindan anladim ingilizcesi olanlar bi bakabilirmi cunku FBnin sirf turkiye icin fatihi alcagini zannetmiom gelsin yorumlar

Listede olması önemli değil, maç yapmaması önemli. Haberler dün çıktı ve yönetim hala yalanlamadı. Fatih'i istedikleri kesin, yarın yalanlanırsa anlaşamadıklarını anlarız ama yalanlanmazsa Fatih'i beklemeye başlayalım...

eGowiCh
16.Ağustos.2006, 03:52
Fatih Anderlecht'e elenilmesi durumunda transfer edilebilir, koz olarak elde tutuluyor olabilir. Geçen sene D.Kiev maçından sonra yaşananları tekrar yaşayabiliriz.

NisRoc
16.Ağustos.2006, 04:58
Şayet kurallar değişmediyse Sekopej'in de dediği gibi listede olması önemli değil. Forma giymesi önemli futbolcunun.

MORTAL FB
16.Ağustos.2006, 08:04
Milli futbolcu Fatih Tekke'nin takımı Zenit St. Petersburg'un bugün oynadığı UEFA Kupası maçında forma giymemesi, yıldız futbolcuyu transfer etmek isteyen Fenerbahçe'yi sevindirdi.

Fatih Tekke, Zenit'in, deplasmanda oynadığı ve 2-0 kazandığı Zlate Moravce maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemezken, bu futbolcunun transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'yi memnun etti. Şampiyonlar Ligi'nde mücedele etmeyi planlayan sarı lacivertliler, milli futbolcunun henüz takımıyla bir Avrupa kupası maçında oynamaması nedeniyle, bu transfer gerçekleştiğinde golcü futbolcuyu Şampiyonlar Ligi maçlarında oynatabilecek.

Bu arada Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye transferinde tek sorunun bonservis bedeli olduğu, Zenit'in Fatih için yaklaşık 8 milyon euro bonservis bedeli istediği, Fenerbahçe'nin ise 5 milyon euro'ya kadar çıktığı öğrenildi.

Ayrıca Trabzonspor'un da eski futbolcusunu yeniden kadrosuna dahil edebilmek için girişimlerini sürdürdüğü gelen haberler arasında.

Kaynak: DHA
ben ciddi ciddi fatihi beklemeye basladim sekopejinde dedigi gibi yalanlarsalar anlarimki anlasamadilar ama obur turlu (/6)FATIH SULTAN TEKKE(/6) nin gelmesi icin su an
yaptigim gibi saatleri saymaya baslarim yahu FBorga giriom fareyi yavas yavas asagiya indiriom :icon_confused:olasibi fatih yalanlamasi bu saatten sonra beni kahredr:icon_cry:

TR.CaPTaiN
16.Ağustos.2006, 08:48
Fatih'in kalitesinden şüphemiz yok fakat 8 milyon € çok fazla.

sercaninan
16.Ağustos.2006, 09:51
Fatih'de Fenerbahçe'ye yetecek bir forvet değil bence kesinlikle sağlam fizikli kafa toplarına hakim ve bitirici bir forvet gelmeli...

NisRoc
16.Ağustos.2006, 12:34
Halil'i alsalar daha iyi.. Fatih'e 5 miLyon biLe çok..

perpetua
16.Ağustos.2006, 15:28
Listede olması önemli değil, maç yapmaması önemli. Haberler dün çıktı ve yönetim hala yalanlamadı. Fatih'i istedikleri kesin, yarın yalanlanırsa anlaşamadıklarını anlarız ama yalanlanmazsa Fatih'i beklemeye başlayalım...

Kusura bakmayin, amacim ne konuyu dagitmak, ne de herhangi birinizi kirmak..

Sadece bu mantiga bayiliyorum. Elma dersem cik, armut dersem cikma..

ELLLMUTTT:D

a.arıcı-11
16.Ağustos.2006, 15:44
bencde fatih 8 milyon etmez ayrıca ntv nin haberi yalan bizle anlaşmadan önce appiahla anlaşan schalke yi fifaya şikayet edipte sonra ilk fatihle anlaşıp zenitle masaya oturmaz fenerbahce

canavar20
16.Ağustos.2006, 17:38
Fatih Tekke artık bizdedir bence, çünkü herşey onu gösteriyor..:)

AneLKa_90
16.Ağustos.2006, 18:40
Yakında yalanlama gelir merak etmeyin... Artık bizim sitede yalanlamaktan bıktı :)

smileo
16.Ağustos.2006, 18:48

Appiah da aynı durumda onun gitme ihtimali yok mu sizce?

Sekopej
16.Ağustos.2006, 18:50
Kusura bakmayin, amacim ne konuyu dagitmak, ne de herhangi birinizi kirmak..

Sadece bu mantiga bayiliyorum. Elma dersem cik, armut dersem cikma..

ELLLMUTTT:D

Şimdi ne oluyor abi, bekleyelim mi, beklemeyelim mi?:D

Zenith'de mutsuz olduğunu duyduk, Zenith satmayı düşündüğü için maç kadrosuna almamış olabilir.(Eğer sakat değilse) Yani Fatih büyük bir ihtimalle ayrılacak.

Fenerbahçe yönetiminin fotogol gazetesinde bile yazan haberleri yalanladığını düşünürsek ve bu haber yalanlanmadığına göre demek ki ilgileniyoruz. Yoksa çoktan yalanlanırdı.

Ve yönetimin yine ilgilendiği oyuncuyu alamadığında yaptığı gibi, bu oyuncunun takımımıza transferi söz konu değildir gibi bir yalanlama gelebilir eğer anlaşma sağlanamazsa.

Biraz önce de Galatasaray'a gelecek büyük ihtimalle diye duydum. Sonuçta Zenith Fatih'i satacak bence ve isteyen kulüpler arasında Fenerbahçe de var. Bu nedenle beklemeliyiz yazdım...

Sekopej
16.Ağustos.2006, 18:52
Appiah da aynı durumda onun gitme ihtimali yok mu sizce?

İyi bir teklif gelirse zaten Appiah satılır. Yönetim sadece Schalke'nin teklifi olduğunu açıkladı.

eGowiCh
16.Ağustos.2006, 20:24
Tekke tamam, Topuz sırada
Avrupa'da golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçemiz, Trabzonspor'un eski oyuncusu Fatih Tekke ile kesin olarak anlaştı. Galatasaray ve Trabzonspor'un da istediği milli futbolcuyla kiralık olarak sözleşme yapan Sarı-Lacivertli yöneticilerin, Anderlecht ile oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme rövanş maçının ardından transferi kamuoyuna resmen duyuracağı öğrenildi. Bir sezon Sarı-Lacivertli formayı kiralık olarak giyecek olan Fatih Tekke ile, sezon bitiminde Rus kulübü Zenit'le anlaşıp, bonservis bedelini alma yoluna gidileceği de belirlendi.

Kayseri'yi ikna turu
Bu anlaşmanın ardından Rus ekibi dün UEFA Kupası'nda deplasmanda Moracce'yi 2-0 yendiği karşılaşmada milli golcüye görev vermedi. Sarı-Lacivertliler böylece Devler Ligi'ne girmesi halinde Fatih'i oynatabilecek. Diğer yandan uzun süredir peşinde olduğu Kayserisporlu Mehmet Topuz'un da işini bitirmek için ısrarını sürdüren Kanarya'nın, milli futbolcuya ocak ayındaki ara transfer döneminde Fenerbahçe formasını giydirmeyi planladığı belirtildi. Bu transfer için Kayseri yönetiminin ikna edilme turlarının sıklaştırılacağı vurgulandı.

Fanatik

TürkuAz
16.Ağustos.2006, 20:29
Fatih Tekke bence Fenerbahçe'ni işini görmez.Hem 8 Milyon £ çok fazla..

starfreedom
16.Ağustos.2006, 20:34
Topuz haberleri yine çıkmaya başladı. Yahu bu kadar mı haysiyetsiz olunur? Bu kadar mı utanmaz olunur?

TR.CaPTaiN
16.Ağustos.2006, 20:40
Kayseri satmıyoruz diyor,Mehmet Topuz gitmiyorum,mutluyum diyor. Ama bu gazeteler hala Topuz'dan bahsediyor. O kadar çok oyuncu transfer ettiler ki artık transfer edecek adam kalmadı mecburen joker olan Topuz'a dönüyorlar.

Fietra 10
16.Ağustos.2006, 20:43
Tekke olmazsa Gökhan ve Topuz yine gündeme gelir,Kayseri yine haklı olarak yalanlar,Fotomaç denizi olmayan Kayseri için ''Kayseri'ye Fener Çıkartması'' diye başlık atar,by böyle sürer..bakalım ne olacak ?

byunuss1
16.Ağustos.2006, 20:45
fatih tekke transferi kesinlikle yalandır. benim tanıdıgıım fatih fenere asla transfer olmaz..

barahir
16.Ağustos.2006, 20:53
Appiah da 8 milyon € etmez diyodunuz ama adam geldiği ilk yıl kendisini göstermişti.. Artık şu kadar etmez bu kadar fazla demeyi bırakın.. Bence onlar bu işi sizden çok çok daha iyi biliyolardır..

eGowiCh
16.Ağustos.2006, 21:10
Bonservisi sorun

Transfer sezonu açıldığından beri birçok yabancı golcü ile görüşen, ancak bir türlü anlaşma sağlayamayan Fenerbahçe, son olarak Rusya'nın Zenit St. Petersburg takımında forma giyen Milli futbolcu Fatih Tekke ile görüşmelere başlamıştı. Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray ve Trabzonspor'un da transfer etmek istediği milli golcünün, 2007-2008 sezonunda Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği bu haftasonunda kesinleşecek.

Sarı lacivertli yönetimin Fatih Tekke ile her konuda anlaştığı, ancak kulübün istediği yüksek bonservis ücretini düşürmeye çalıştığı öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi, en geç önümüzdeki haftaiçine kadar bu transferi sonuçlandırmak istiyor. Yönetimin bu transferi gerçekleştirmesindeki en büyük engel ise Rus kulübünün istediği 8 milyon Euro'luk bonservis bedeli.

Yıllık yaklaşık 3 milyon Euro alan Fatih Tekke'ye bu paranın yanı sıra 8 milyon Euro'luk bonservis bedeli de eklenince, yaklaşık 11 milyon Euro'luk bir fiyat ortaya çıkıyor. Bu nedenle 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fatih Tekke'nin 1 yıllık kiralanması da söz konusu.

Rusya'da istediği ortamı bulamayan Fatih Tekke'nin de Türkiye'ye dönmek istediği öğrenildi. Trabzonsporlu olduğu için Fenerbahçe'ye gidemez şeklinde yorumlar yapılan Fatih'in yakın çevreleri, "Kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil. Fatih profesyonel bir futbolcu" diyerek sarı lacivertli kulübe yeşil ışık yaktılar. Bu arada Zenit St. Petersburg kulübü de Fatih Tekke'yi 8 milyon Euro'dan aşağı fiyata satmayı düşünmüyor. Bu haftasonunda sarı lacivertli yetkililerle, Rus kulübü yetkililerinin bir araya gelmesi bekleniyor.

DHA

MORTAL FB
16.Ağustos.2006, 23:49
ya bazıları demıs fatıh fenere yakısmaz 8 mılyon etmez bıze bıtırıcılıgı kafa yopları ve fızıgı ıyı adam lazım fatıhı ya sız tanımıyonuz yada ben karsı karsıya desen fatıh kafa topları desen fatıh babası kafa toplarının fızıgıde hıc fene deıl oyle kolay kolay yıkılmaz ayrıca rıdvan dılmen bıle dedı ben bı fatıh hayranı olarak gelmesını cok ısterım bu sıstremde sapına kadar oynar dıe bence fatıh su ana kadar ısmı FB yle anılmıs bı cok ısme( koevermans hselınk)e ve aklıma su an gelmeyen bı cok ısme 10 basar hemde hıc tartısmasız ben fatıhı beklıyorum ve ınsALLAH gelırse performansını gordugumuzde onu begenmeyenlerın suratını cok marak edıyom bırakın 8 mılyonu bız su ankı performansını gordugumuz deıvıde 6 kezmana 8 mılyon vermısız sıstem felan hıc ıcraat yok fatıh aldıgı parayı sonuna kadar hakeder (::)FATIH SULTAN TEKKE(::)

a.arıcı-11
17.Ağustos.2006, 00:56
abi bidaha yazıyorum fenerbahce aynı nedenden dolayı schakleyi fifaya şikayet etmişken gidip önce fatihle sonrada zenitle anlaşmaya çalışmaz bunlar tamamen yalan haberler zaten yanılmıyosam fatih haberi 2-3 gün önce yalanlandı
fenerbahce.org sitesinden arama kısmına fatih tekke yazın kaçtane yalanlama haberi çıkıyo

barahir
17.Ağustos.2006, 03:18
abi bidaha yazıyorum fenerbahce aynı nedenden dolayı schakleyi fifaya şikayet etmişken gidip önce fatihle sonrada zenitle anlaşmaya çalışmaz bunlar tamamen yalan haberler zaten yanılmıyosam fatih haberi 2-3 gün önce yalanlandı
fenerbahce.org sitesinden arama kısmına fatih tekke yazın kaçtane yalanlama haberi çıkıyo
Klüple Anlaşma zorunda değil arkadaşım.. Klüpten yazılı izin almak zorunda oyuncu ile görüşmek için..

AneLKa_90
17.Ağustos.2006, 03:23
Bende şaşırdım Fatih transferi ile ilgili spekülasyonlar çıkalı 2-3 gün oldu resmi siteden açıklama yok :icon_eek: Halbuki buna benzer bir haber çıksa gününde yalanlardı site... Doğruluk payı var galiba ;)

MeMo
17.Ağustos.2006, 03:28
Sonucu bekliyorlar olmazsa yalanlaycaklar.

MORTAL FB
17.Ağustos.2006, 04:27
o zaman bende sana sunu soylerim medyada tumer haberleri cikinca yonetim hemen yalanlamisti 10 saat sonrada tumer imzayi cakmisti bu sefer basin fenerbahce org kendiyle celisio diyince FBorg da bi haber cikmisti ve 10 saat oncesinde basinda dedikleri gibi tumerle gorusmuoduk demislerdi yani 24saatte neler deisiyo ayrica tamam 1ay once tekke haberleri cikiyodo ama yonetim hemen yalanliyodu ama bu sefer fatih tekke fenerde haberleri bile 2 3 gndur cikiyo yonetimden ses cikmiyo ayricaayrica bugUn skkyturk spor haberlerini izledim ve fatihlle anlasildigini ve zenitle pazarlik yapildigini soyluyodu yani insALLAH(::) FATIH SULTAN TEKKE(::) fenerde

a.arıcı-11
17.Ağustos.2006, 04:44
ii madem bu kadar eminsiniz ne diyeyim

fenerbahce_1907
17.Ağustos.2006, 09:15
G.Saray'da devrede

Kone'yi alamayan Galatasaray, Zenit Petersburg'da mutsuz olduğu için ayrılmak isteyen Fatih Tekke için devreye girdi. Bu transferde bir adım önde olan ve imza aşamasına gelen Fenerbahçe ise sarı-kırmızılıların devreye girmesi nedeniyle Fatih Tekke'yi henüz kadrosuna katamadı. Trabzonspor'un da kiralık olarak istediği Fatih Tekke'nin kesin durumu pazartesi
günü belli olacak. Zenit'li forvet, bu üç takımdan biri ile sözleşme imzalayacak

KONE OLMAYINCA...
Bu sezonki süper transferleri herkesten önce duyuran Fotomaç, F.Bahçe'nin Fatih Tekke'nin transferinde imza aşamasına geldiğini de ilk yazan gazete (15 Ağustos) olmuştu. Peki 15 Ağustos'tan bugüne kadar Fatih transferinin perde arkasında neler yaşandı da F.Bahçe, Fatih Tekke'nin alınmasında mutlu sona ulaşamadı? İşte bunları açıklıyoruz: Radyospor'dan Bülent Yüksel'in derin istihbaratına göre; 24.5 milyon euro'yu gözden çıkarmasına rağmen Kone transferini gerçekleştiremeyen G.Saray, Zenit'te mutsuz olan Fatih için devreye girdi.

KURSENKO İLE ZİRVE
G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Zenit Petersburg Başkanı Sergei Kursenko ile bir telefon görüşmesi yaparak randevu istedi. Kursenko'nun G.Saray'ın randevu talebine olumlu cevap vermesinin ardından Adnan Polat ve Haldun Üstünel, Fatih Tekke için perşembe günü apar topar Petersburg'a gitti. Zenit Başkanı Kursenko, milli futbolcu için G.Saray'dan 7.5 milyon euro isteyerek, bu rakamda kesinlikle indirim yapmayacaklarını söyledi. G.Saray, Kone'den çok daha ucuza gelecek Fatih transferi için Zenit'le el sıkışmak üzere.

FENER'LE EL SIKIŞTI
Fatih konusunda G.Saray'a göre bir adım önde olan F.Bahçe, Zenit'le bonservis rakamı konusunda henüz anlaşamadı. Sarı-lacivertliler, ilk görüşmeyi Fatih ile yaparak "Zenit'ten aldığın para ne kadar ise (yıllık 3.5 milyon euro) aynısını vermeye hazırız" diyerek golcü futbolcuyu ikna ettiler. G.Saray ise henüz Fatih ile görüşüp, el sıkışmış değil. Fatih, bir süre önce başkan Sergei Kursenko ile görüşüp, "Takımda beni dışladılar. Maçlarda ne pas alabiliyorum, ne de sahada pas atacak adam bulabiliyorum. Mutsuzum, ayrılmak istiyorum" demişti.

Trabzon kiralık istiyor
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, bordo-mavili taraftarlarla barışmak için Fatih Tekke'yi kiralık olarak yuvaya döndürmek istiyor. Zenit kulübü ile temasa geçen bordomavili takımın yönetimi, "Madem Fatih'ten yeterince yararlanamıyorsunuz ve satmak da istemiyorsunuz, o zaman bir yıllığına bize kiralayın" öneresini yaptı. Zenit cephesinden ise bu teklife şu ana kadar olumlu bir cevap gelmedi.

Alex: Fatih'i Fener'e alın
F.Bahçe'nin kaptanı Alex'in Fatih Tekke'nin alınmasını çok istediği belirtildi. Brezilyalı yıldızın, yöneticilere, "Takımda bir partnerim yok. Trabzonspor'da oynarken Fatih Tekke'ye hayrandım. Eğer Fatih, F.Bahçe formasını giyerse hem benim verimim artar, hem de Fatih takımda yaşanan gol sorununa ilaç olur" dediği öğrenildi.

Pazartesi kader anı
Fatih Tekke'yi isteyen kulüplerden F.Bahçe, golcü futbolcu ile prensipte anlaştı. Galatasaray da Zenit'e 7.5 milyon euro'yu vermeye hazır olduğunu belirtti. Trabzonspor ise eski 'Kral'ını kiralık olarak geri istiyor. Bu transferin pazartesi günü netleşmesi bekleniyor. Fatih Tekke'nin tercihi ise İstanbul. Bu F.Bahçe de olabilir, G.Saray da. Eğer transfer pazartesi günü sonuçlanmazsa, Ocak 2008'deki ara dönemde Fatih Tekke kesin olarak Türkiye'ye dönecek. Çünkü 11 Kasım'da Rusya'da sezon bitiyor.

Fatih Tekke mutsuz
Milli futbolcumuz Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş, gazetemize bu transferle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Fatih Tekke geçtiğimiz ay, beni arayarak mutsuz olduğunu söyledi. Ben de Zenit Başkanı Kursenko'dan randevu aldım. Fatih ile birlikte Kursenko ile görüşerek, futbolcumuzun sorunlarını anlattım. Fatih'in takımda en çok para alan oyuncu olduğu için dışlandığını anlattım. Bu yüzden yararlı olamadığını söyledim.

Başkan Kursenko, Fatih'in bu sorunlarını çözeceğini söyledi. Ama aradan 20-25 gün geçmesine rağmen aynı sorunlar devam ediyor. Fatih Tekke orada çok mutsuz. Petersburg'daki sosyal hayata alışamadı. Yiyeceklerini bile Trabzon'dan gönderiyoruz. Zenit'ten ayrılmak istediği doğru. Bonservisi 7.5 milyon euro. Zenit kulübü, Fatih'i bırakmak istemiyor. Ama Fatih ille de gitmek istiyorum diye bastırırsa kulübü, 7.5 milyon euro'yu veren takıma satabilir."

Omerdinho
17.Ağustos.2006, 09:33
Fatih gelirse cift forvete dönülür fakat bu sefer Anelka'nin yasadigi sorunu Kezman yasayabilir.

goosfraba
17.Ağustos.2006, 14:47
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifFener'e geliyorum
"Fenerbahçe ile görüşmeler sonucunda anlaştım, hatta ön protokol bile yaptık. Salı ya da çarşamba günü Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a geliyorum".

ACİLEN TOPLANDILAR
Bu sezonki süper transferleri herkesten önce tüm Türkiye'ye duyuran Fotomaç, Fenerbahçe'nin Fatih Tekke'nin transferinde imza aşamasına geldiğini de ilk yazan gazete (15 Ağustos) olmuştu. Fotomaç yine bir ilke imza atarak Fatih ile görüştü ve ilk ağızdan imza haberini aldı: "Fenerbahçe ile protokol http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)imzaladım. Salı ya da çarşamba İstanbul'a geliyorum." Bu müthiş transfer haberinin ayrıntıları ise şöyle: Kontenjan nedeniyle yabancı forvet alamayan Fenerbahçe yönetimi, Belediye yenilgisi sonrası acilen toplandı.

AYRILMAK İSTİYORUM
Sarı-lacivertliler toplantıda yıllardır peşinde oldukları Fatih Tekke için yeniden harekete geçme kararı aldılar. Bunun için de iki yönetici hemen Rusya'ya gidip Fatih Tekke ile bir araya geldi. Zenit'te mutsuz olduğunu her fırsatta dile getiren milli oyuncu, "Buradan ayrılmak istiyorum. Fenerbahçe'de de oynarım. Siz yeter ki kulübümü ikna edin" diyerek yöneticilere yeşil ışık yaktı. Hemen Fatih'in kulübü Zenit ile temasa geçen Fenerbahçeliler, Rus ekibinin 7.5 milyon euro'luk bonservis bedeli isteğiyle karşılaştılar.

YÖNETİCİLER GİDİYOR
Fenerbahçe ise 5 milyon euro teklif etti. Uzun pazarlıklar sonucunda sarılacivertli yönetim 6 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul edince taraflar el sıkıştı, Fatih ise senelik 2.5 milyon euro alacak. Bu gelişmelerden sonra Fatih, gazetemize bu transferi açıkladı. Milli oyuncu şunları söyledi: "Fenerbahçe ile protokol imzaladım. Salı ya da çarşamba İstanbul'a geliyorum." Fenerbahçe'nin yöneticileri pazartesi Rusya'ya gidecek ve küçük pürüzleri hallettikten sonra milli oyuncu ile İstanbul'a dönecek.

Fatih Tekke mutsuz
Milli futbolcumuz Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş, gazetemize bu transferle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Fatih Tekke geçtiğimiz ay, beni arayarak mutsuz olduğunu söyledi. Ben de Zenit Başkanı Kursenko'dan randevu aldım. Fatih ile birlikte Kursenko ile görüşerek, futbolcumuzun sorunlarını anlattım. Fatih'in takımda en çok para alan oyuncu olduğu için dışlandığını anlattım. Bu yüzden yararlı olamadığını söyledim.

Başkan Kursenko, Fatih'in bu sorunlarını çözeceğini söyledi. Ama aradan 20-25 gün geçmesine rağmen aynı sorunlar devam ediyor. Fatih Tekke orada çok mutsuz. Petersburg'daki sosyal hayata alışamadı. Yiyeceklerini bile Trabzon'dan gönderiyoruz. Zenit'ten ayrılmak istiyor." Üstüntaş, Fatih Tekke ile Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray ve Trabzonspor'un da ilgilendiği belirtti. Ancak Fenerbahçe bu iki kulüpten hızlı davranarak işi bitirmeyi başardı.

Fotomaç

a.arıcı-11
17.Ağustos.2006, 18:14
Tekke yola çıktı
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/tekke2800.jpg F.Bahçe'nin son bir girişim yaparak Zenit ile anlaştığı ve bonservisini aldığı Fatih Tekke'nin salı ya da çarşamba günü İstanbul'a geleceği öğrenildi.
18.08.2007

Bonservis sürprizi
Ve Fatih Tekke Fenerbahçe için yola çıktı. Sarı-Lacivertli ekibin daha önce kiralık olarak el sıkıştığı Rus ekibi Zenit ile son bir görüşme yaparak milli oyuncunun bonservisini de aldığı öğrenildi. Golcü futbolcunun salı ya da çarşamba günü İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı kaydedildi. Fatih Tekke, Rus ekibinin UEFA Kupası’nda oynadığı maçta forma giymediği için Sarı-Lacivertliler’in Devler Ligi’ne girmesi halinde Avrupa arenasında boy gösterebilecek...

Alex, Fatih’i Zico’ya anlattı
Kaptan Alex ise Fatih Tekke ile ilgili olarak teknik direktör Zico’ya önemli bilgiler verdi. Brezilyalı yıldızın, Fatih’in çok kaliteli bir oyuncu olduğunu ve takıma büyük yarar sağlayacağını ilettiği kaydedildi. Zico’nun Alex’in açıklamalarının ardından milli oyuncunun alınması için yönetime olumlu rapor verdiği ifade edildi. Diğer yandan sakatlığı nedeniyle Anderlecht maçında oynayıp oynayamayacağı belli olmayan Sambacı’nın durumunun iyi olduğu belirtildi.
kaynak fanatik

eGowiCh
17.Ağustos.2006, 18:20
Tekke büyük ölçüde bitti. Kulüpten 2-3 gündür çıkan haberlere hiçbir yalanlama gelmedi. Bu da transferin büyük ölçüde tamamlandığını gösteriyor.

İnşallah bir pürüz çıkmaz ve gerçekleşir.

fmsmyrna
17.Ağustos.2006, 18:40
Tekke ile anlaşıldı ancak 8milyon euro çok fazla yönetim bunun için çare arıyor.

a.arıcı-11
17.Ağustos.2006, 18:45
fatih tekke en fazla 4.5-5 miyon eder

TR.CaPTaiN
17.Ağustos.2006, 19:15
Adriano da uzun süre yalanlanmamıştı.

aykut_gencfb
17.Ağustos.2006, 19:28
TEKKE TRANSFERİNİN PERDE ARKASI!

http://img39.yukle.tc/images/466632195_1_070818112027.jpg (http://www.yukle.tc)

Fenerbahçe'nin gündemini fazlasıyla meşgul eden Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş son gelişmeleri sadece Milliyet'e anlattı.

Üstüntaş, Galatasaray'ın 20 gün önce Tekke'nin bonservisi için Zenit'e 4 milyon euro teklif ettiğini, Trabzon'un da bu oyuncuyu kiralamak istediğini; ancak iki kulübün de geri çevrildiğini söyledi. Menajer, ayrıca Fenerbahçe'nin, Zenit kulübüne henüz bir teklif getirmediğini de ekledi.

Rusya ekibinin, satmak istememesine rağmen, Fatih'in isteği üzerine 7.5 milyon euro karşılığında serbest bırakabileceğini açıkladığını da söyleyen Özcan Üstüntaş, Zenit'in ligde şampiyonluğu hedeflediğini vurguladı. Bu arada Zenitli yöneticilerin, Tekke'ye "Ya 7.5 milyon euro getir ya da ocak ayına kadar sus ve futbolunu oyna" mesajını verdiği de öğrenildi.

Tek forvet sıkıntısı

Fatih Tekke'nin en büyük sıkıntısının ise Fenerbahçe'de, Kezman'ınki ile aynı olduğu da ortaya çıktı. Milli futbolcunun, Hollandalı Teknik Direktör Dick Advocat'ın yönetimindeki Zenit takımında tek forvet olarak oynadığı için gol atmakta güçlük çektiği, bu nedenle takımdan ayrılmak istediği vurgulandı.
Türkiye ya da Avrupa'nın başka bir ülkesinde futbol yaşantısını sürdürmek isteyen Fatih Tekke'nin menajerliğini yapan Özcan Üstüntaş, oyuncusunun öncelikle Trabzonspor'a başvurduğunu tekrarladı: Üstüntaş şöyle devam etti:

İlk tercih Trabzon

"Elbetteki Türkiye'ye dönerse ilk tercihi eski takımı olacak. Ancak Trabzonspor 7.5 milyon euroluk bedeli ödemek istemedi. Kiralama istekleri de, Zenit kulübü tarafından kabul görmedi. Bu durumda Fatih için farketmez, Fenerbahçe ya da Galatasaray'da futbol yaşantısını sürdürebilir. Ancak şu ana kadar, Fenerbahçe'den hiçbir teklif gelmedi. Belki kulüp ile görüşüp sonra bize başvururlar. Çünkü Fenerbahçe'nin, sözleşmesi devam eden oyuncular konusunda hassasiyeti var ve önce kulübü ile görüşüyorlar. Ancak Zenit'e de böyle bir görüşme isteği gelmedi. Galatasaray'ın 4 milyon Euro'luk teklifi ise geri çevrildi".

Menajer, Zenit'in, Trabzonspor'a ödediği 7.5 milyon euro nakit bonservis bedelinin tamamını nakit olarak almadan Fatih'i vermeyeceğini de hatırlattı, "Ocak ayına kadar bu koşul dışında transfer gerçekleşmez. Fatih'in amacı para değil. Gerçekte Zenit kulübünden aldığı parayı başka yerde alamaz. Tek forvet olarak oynamak istemediği için ayrılmak istiyor" diye konuştu.

Üstüntaş, Fatih'in önceki günkü Avrupa Kupası maçında diğer dört önemli oyuncu ile birlikte forma giymediğini söyledi, bunun nedenini de Zenit'in sadece lig şampiyonluğunu düşündüğü için as oyuncularını dinlendirmesi olarak açıkladı.

MİLLİYET / Yusuf KOBAL

MORTAL FB
17.Ağustos.2006, 20:12
Adriano da uzun süre yalanlanmamıştı.
ama bu sefer fatih fenerde fatih istanbula geliyor fatih fenerle anlasti gibi cok net haberler cikmasina ragmen ses yok bence fatihle anlastilar zenitle pazarlik yapiyorlar

Omerdinho
17.Ağustos.2006, 22:21
Record'tan Anderson iddiası

Portekiz'de yayaın yapan Record Gazetesi, Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Anderson'u renklerine bağlamak için kulübü Benfica'yla pazarlıklarını sürdürdüğünü iddia etti.
'Fenerbahçe'nin Brezilyalı defans oyuncusu Anderson'u transfer etme konusundaki baskıları devam ediyor.' Bu cümle, Portekiz'de yayın yapan Record Gazetesi'ne ait. Gazete, Fenerbahçe'nin, Portekiz Birinci Ligi takımlarından Benfica'da top koşturan Anderson'u transfer etmek istediğini ve bu konuda Portekiz ekibine baskılarını arttırdığını iddia etti. Gazete ayrıca, Anderson'un, Fenerbahçe'ye transfer olma haberleri gündemdeki sıcaklığını korurken, bu kez de devreye Ukrayna Birinci Lig takımlarından
Dnipro'nun da bu futbolcu için devreye girmesinin işleri karıştırdığını okurlarına aktardı..
Ukrayna takımının, Anderson'la ilgilendiğini açıklamasına kadar, bu transfere oldukça yaklaşmış olarak görülen Fenerbahçe'nin artık ne yapacağı ve nasıl bir yol izleyeceğinin merak konusu olduğu da belirtildi.
Öte yandan, Anderson'u transfer etmek için devreye giren bir diğer kulüp ise, Fransa Şampiyonu Lyon oldu.
Lyon'da oynayan Brezilyalı defans oyuncusu Cris'in sakatlığı üzerine, bu mevkideki eksikliği biran evvel gidermek isteyen Fransız kulübün de Anderson'u transfer etmek için girişimlere başladığı bildiriliyor.
Bonservisi hala Brezilya'nın Cruzerio takımında olan Anderson'un serbest kalması ve kontratını bitiş tarihinden önce sona erdirilebilmesi için 2,5 milyon euroluk fark olduğu ve bunu da Brezilya kulübünün talep ettiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

18.08.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : İHA

a.arıcı-11
17.Ağustos.2006, 22:27
ama bu sefer fatih fenerde fatih istanbula geliyor fatih fenerle anlasti gibi cok net haberler cikmasina ragmen ses yok bence fatihle anlastilar zenitle pazarlik yapiyorlar
kardeşim adriano bir hafta yalanlanmadı ve o bir hafta içinde bırak adriano fenerde haberini adrianonun formalarını bile bastılar

MORTAL FB
17.Ağustos.2006, 22:46
kardeşim adriano bir hafta yalanlanmadı ve o bir hafta içinde bırak adriano fenerde haberini adrianonun formalarını bile bastılar
ama kacimiz inandikki o haberlere :icon_cool:ayrica onunla ilgilenmis olmiyincada yalanlamis olabilirlerki bence oyle oldu:0:

TürkuAz
17.Ağustos.2006, 22:49
ama bu sefer fatih fenerde fatih istanbula geliyor fatih fenerle anlasti gibi cok net haberler
Aynı basın, aynı şeyleri, aynı yerlerde Arouna Kone için Galatasaray başlığı ile vermişti..

TR.CaPTaiN
17.Ağustos.2006, 22:55
Fenerbahçe defans almaz,alsa bile yabancı almaz.

eGowiCh
17.Ağustos.2006, 23:26
Anderson haberini yabancı bir gazete yapmış, doğru olabilir. Bu Anderson kim, nereden çıktı diyenler olabilir. Anderson denince zaten ilk etapta iyi bir futbolcu değilmiş gibi gelebilir size, ama bu Anderson, Luisao'dur.

Luisao Brezilya Milli Takımının da oyuncusudur, kaliteli bir stoperdir. Eğer Luisao'yu alma gibi bir düşüncesi varsa yönetimin elini çabuk tutmalı zira çok kaliteli bir stoper ve Avrupai tarzda oynuyor, Brezilyalı stoperler gibi değil. Böyle bir düşünce varsa demek Edu veya Lugano'dan biri gidecek demektir.

Anderson Luis Da Silva "Luisao"
13.02.1981
Defans (DC)
192 cm
86 kg
Brezilyalı

fmsmyrna
17.Ağustos.2006, 23:31
Gerek yok Edu Luganı ikilisi yeterli bizim için

TürkuAz
17.Ağustos.2006, 23:34
Edu'adan ne farkı var şu Luisao'nun?

GeNç KaRTaL
17.Ağustos.2006, 23:50
Anderson'u Ertuğrul hoca istememişti.

eGowiCh
17.Ağustos.2006, 23:55
Luisao'yu Ertuğrul Sağlam neden istememiş, böylesine kaliteli bir defansı, anlamak zor.

Luisao çok iyi bir stoper, Edu veya Lugano olmamış olsa gelmesini isterdim ama şu an on mevkiide Edu, Lugano ve Yasin gibi kaliteli isimlerimiz var.

MORTAL FB
17.Ağustos.2006, 23:58
Aynı basın, aynı şeyleri, aynı yerlerde Arouna Kone için Galatasaray başlığı ile vermişti..
ama ordada gs psvyle anlasmisti ama kone istememisti bende basin dogru yaziyo demiom ama bu kadar net haberleer cikinca bide bizim site yalanlamayinca dogruluk payi var dedim bende basini pek tasvip edenlerden degilim

eGowiCh
18.Ağustos.2006, 01:05
'Fatih'in fiyatı belli'
NTVSpor.net'e konuşan Fatik Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş, basında çıkan transfer haberlerinin aksine milli futbolcuya ve kulübüne resmi teklif gelmediğini söyledi. Üstüntaş, Zenit'in 7.5 milyon Euro karşılığında Fatih Tekke'yi satabileceğini söyledi.

http://www.ntvspor.net/Images/18245.jpg

NTVSpor.net'e konuşan Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş, milli oyuncunun geleceği ve transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Türk basınında yer alan Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Üstüntaş, Zenit Kulübü'nün milli oyuncunun bonservisi için 7.5 milyon Euro istediğini ve şu ana kadar bir resmi teklif gelmediğini söyledi.

Üstüntaş, "Bir sabah kalktım bir gazete dün gece Fatih Tekke Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın evinde görüştü ve Fenerbahçe ile anlaşma imzaladı diye manşet atmış, O gün Fatih bende kalıyordu. Kendi kendime şüpheye düştüm. Böyle bir şey olabilir mi acaba diye. Hemen odasına koştum. Yorganın altını hızla açtım. Fatih 'Ne oluyor abi' dedi. 'Ne olacak Aziz Yıldırım'la berabermişsin imza bile atmışsın' dedim. İkimizde birbirimize baktık ve güldük. Yani işin aslı şu şu ana kadar Fenerbahçe Kulübü bizle görüşmedi" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin böyle bir düşüncesinin olabileceğini belirten Üstüntaş, "Ama görüşmedik. Biliyorum ki Zenit ile de görüşmediler. Eğer görüşselerdi haberimiz olurdu. Ama ben Zenit Kulübü'yle iki kez görüştüm ve Fatih'in Zenit Kulübü'nde rahatsız olduğunu tek forvetli sistem nedeniyle gol atamadığından şikayetçi olduğunu söyledim. Rus kulübünün tavrı netti. 'Bizim hedeflerimiz var. Lig şampiyonu olarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz. Fatih Tekke'yi bırakmak istemiyoruz" dedi.

İkinci kez Zenit ile görüştüğünü belirten Üstüntaş, "Bu kez, 7.5 milyon Euro'yu getirin ya susun, ya da ligin bittiği ocak ayında oturur konuşuruz" dediler.

Zenit, Trabzonspor'a ödediği 7.5 milyon Euro bonservis bedelinin altına inmeyeceğini belirtti. 2010'a kadar sözleşmesi olan Fatih Tekke'nin teklif olması ve kulübüyle anlaşılması halinde herhangi bir kulübe gidebilceği belirtiliyor.

NTVSpor

fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 01:08
Anderson Luisao değil ya.Benfica da Anderson var zaten ayrı sırf Anderson ismi adam tam bi facia:zuhaha

M.Scofield
18.Ağustos.2006, 01:16
Fatih için 7.5 milyon Euro çok fazla değilmi

El Comandante
18.Ağustos.2006, 01:23
Anderson haberini yabancı bir gazete yapmış, doğru olabilir. Bu Anderson kim, nereden çıktı diyenler olabilir. Anderson denince zaten ilk etapta iyi bir futbolcu değilmiş gibi gelebilir size, ama bu Anderson, Luisao'dur.

Luisao Brezilya Milli Takımının da oyuncusudur, kaliteli bir stoperdir. Eğer Luisao'yu alma gibi bir düşüncesi varsa yönetimin elini çabuk tutmalı zira çok kaliteli bir stoper ve Avrupai tarzda oynuyor, Brezilyalı stoperler gibi değil. Böyle bir düşünce varsa demek Edu veya Lugano'dan biri gidecek demektir.

Anderson Luis Da Silva "Luisao"
13.02.1981
Defans (DC)
192 cm
86 kg
Brezilyalı

Egemen seniin düsündügün Luisao degil bu :) Onu kim istemez ya :D

Anderson Cléber Beraldo.

http://www.uefa.com/ml/images/players/ucl/220X220/101682.jpg

27 yasinda,1.86 boyunda Brezilyali defans futbolcusu.2005-2006 sezonunda Benfica`ya transfer olmus ve su ana kadar ciktigi 33 macta 4 gol atmis.
Ayrica Brezilya Milli takim formasini hic giymemis.

TürkuAz
18.Ağustos.2006, 01:25
Bu işin içinde bir bit yeniği olduğu belliydi..:D

fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 01:27
Bu Anderson tam facia ya:zuhaha.Cok berbat adam:zuhaha

nerazzuri
18.Ağustos.2006, 16:05
Fatih Tekke'nin F.Bahçe'ye transfer olduğunu Türkiye'ye ilk duyuran gazete Fotomaç, cuma günü de Fatih Tekke'yi bulup konuşturdu. Fatih, Türk basınında sadece Fotomaç'a yaptığı açıklamada "Fener'e geliyorum" dedi. F.Bahçe'de 10 numaralı formayı Fatih Tekke'nin giymesi kararlaştırıldı. Salı ya da çarşamba günü imza için İstanbul'a gelecek Fatih Tekke'nin formaları da Fenerium Mağazaları'nda hazır olacak.

İşte Fener'in 10 numarası Fatih Tekke

Golcü oyuncunun isminin yazılı olduğu 10 numaralı formalar, resmi imzanın atılacağı salı ya da çarşamba günü Fenerium mağazalarında satışa çıkacak.

Roberto Carlos'u alarak yabancı transferinde asrın bombasını patlatan F.Bahçe, Türk futbolunun son yıllardaki en büyük golcüsü Fatih Tekke'yi de renklerine katmak için gün sayıyor. Önceki gün Fotomaç'a yaptığı açıklamada, F.Bahçe ile anlaştığını ve salı ya da çarşamba günü İstanbul'a gelip resmi sözleşme imzalayacağını belirten Fatih, yeni takımında http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454) 10 numaralı formayı giyecek. "Fatih" yazılı 10 numaralı formalar yakında Fenerium'da satışa sunulacak.

NEŞET YALÇIN BİTİRDİ
Fatih Tekke'nin forma satışlarını artıracağı belirtilirken, bu oyuncunun 10 numaralı formalarından onbinlerce hazırlandığı vurgulandı. Öte yandan Fatih Tekke transferini F.Bahçe Kulübü Asbaşkanı ve Dış İlişkiler Sorumlusu Neşet Yalçın'ın bitirdiği öğrenildi. Yalçın'ın hem Fatih Tekke'nin ikna edilmesinde hem de Zenit kulübüyle yapılan sıkı pazarlıklarda çok önemli rol oynadığı belirtildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif İmza töreninde şov yapılacak

F.Bahçeli taraftarlar, Fatih Tekke için özel olarak hazırlıklar yapacak. Sarı-lacivertli taraftarlar, imza günü henüz kesinleşmeyen yıldız futbolcuya, F.Bahçeli olduğu gün çok büyük sevgi gösterilerinde bulunacak. G.Saray'ı tercih etmeyip F.Bahçe'yi seçen Fatih'i, daha ilk günden bağırlarına basacak olan taraflarlar, böylece başarılı golcünün motivasyonunu http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454) da artıracak.

----------------------------------------------------------------------------------------
Ersun Yanal'ın yorumu :

-"Fatih komple bir golcü. Her şekilde gol atabilir. F.Bahçe'ye çok büyük katkı sağlar" dedi.

F.Bahçe'nin G.Saray ve Trabzonspor'un da çok istediği Fatih Tekke ile anlaşmasının yankıları sürerken, teknik direktör Ersun Yanal, başarılı futbolcuya övgüler yağdırdı. Yanal, "Fatih, kaleye arkası dönük de oynayabilen, her iki ayağını ve kafasını kullanan komple bir futbolcu. Aynı zamanda kanatlara gider, çalımlarıyla da rahat adam geçer. Kusursuz http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
bir golcüdür. F.Bahçe'ye çok büyük katkı sağlar" yorumunda bulundu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ve Dick Advocaat Konuştu :

-Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'yi transferi en çok Zenit'in Hollandalı hocası Dick Advocaat'ı üzdü. Sezon başında bütün oyun planını Fatih Tekke üzerine kuran Advocaat, "Fatih takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu için ona 'Gitme' diyemedim" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)

eGowiCh
18.Ağustos.2006, 18:15
Benfica'da iki tane Anderson var, biri Luisao, diğeri de bu dediğiniz Anderson sanırım :D Ben Luisao sandım, değilse kalsın :D

Fatih Tekke hakkında hiçbir yalanlama yok, çok ilginç. Kaç gün oldu, kulüpten tık yok.

a.arıcı-11
18.Ağustos.2006, 18:16
abi adamlar yalandan milleti bile konuşturuyo zaten formalar hazır dediyse fotomaç bu iş bitmiştir tekkeyi unutalı biz artık

byunuss1
18.Ağustos.2006, 19:00
fatih tekke olayı hersene oldugu giibi yalandır inananlara gülüyorumburdan

a.arıcı-11
18.Ağustos.2006, 19:19
fatih tekke olayı hersene oldugu giibi yalandır inananlara gülüyorumburdan
anlamadım burada transfer tartışıyoruz stand-up yapmıyoruz tamam fazla umutlanmamak lazım ama bütün spor yayın kuruluşları aynı haberi verdiğine göre bişey vardır

AneLKa_90
18.Ağustos.2006, 19:23
Transfer olacak gibi yoksa 10 numara Alex'e verilirdi,sitede yalanlamıyor... Kısacası Fatih Fener'de diyebiliriz...

nekop
18.Ağustos.2006, 20:04
Transfer olacak gibi yoksa 10 numara Alex'e verilirdi,sitede yalanlamıyor... Kısacası Fatih Fener'de diyebiliriz...

Trabzonspor'dada 9 numara boş demekki Fatih Trabzonspor'a gelicek...

MORTAL FB
18.Ağustos.2006, 20:13
sen bile inanmaya basladiysan transferin yuzde 70 i bitmistir:Dhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon10.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon10.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon10.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon10.gif(::);):icon_smile::icon_surprised::icon_ eek:

nekop
18.Ağustos.2006, 21:00
“Fatih, Fenerbahçe, Galatasaray ya da başka takımda oynayabilir. Ancak Türkiye’de forma giyerse öncelik Trabzonspor’da.

Paranın alamayacağı şeyler vardır geri kalan herşey için Master Card...

a.arıcı-11
18.Ağustos.2006, 21:38
alınırsa kimse şaşaırmaz ama alınmazsada kimsenin eleştireciğini sanmıyorum

errqud_gfb
18.Ağustos.2006, 22:22
Bence de Fatih Tekke gelir Fener'in alacağı bazı oyuncular bir sene rötarlı geliyor hep örnek (Roberto Carlos, Alex, van Hooijdonk)..

eGowiCh
18.Ağustos.2006, 22:27
Trabzonspor 4 milyon Euro teklif etmiş, Fenerbahçe mutlaka bu paranın üstünde bir teklif verir, dolayısıyla da Zenit Fenerbahçe'nin teklifin kabul eder. Pürüzü Zenit çıkarıyormuş, Fatih gelmeye hazır.

AneLKa_90
19.Ağustos.2006, 01:10
Trabzonspor'dada 9 numara boş demekki Fatih Trabzonspor'a gelicek...

Ama her gazete Fener'de diyor Trabzon'la ilgili haber çok az üstelik sitede yalanlamadı ibre bize doğru ;)

erdemzorer10
19.Ağustos.2006, 01:12
duydugum kadarıyla son çıkan fatih tekke haberlerinden önce fb yönetimi bu transferi yalanlamış ..

resmi açıklama gelmeden inanmak dogru olmaz ama şu görünümde tekke fb ye yakın..

AneLKa_90
19.Ağustos.2006, 01:17
Bence de Fatih Tekke gelir Fener'in alacağı bazı oyuncular bir sene rötarlı geliyor hep örnek (Roberto Carlos, Alex, van Hooijdonk)..

Bu da olabilir... Bildiğime göre Fatih'in yurtdışına gitme sebebi Tümer de olduğu gibi askerlik sorunu! Kısa dönem askerlik yapabilmesi yurtdışında en az 2-3 sene kalması şart! Fatih Zenit'e gideli daha 1 sene oldu... Bekleyip,göreceğiz.

GFBatman
19.Ağustos.2006, 05:59
Fenerbahçe yöneticileri ne oyuncuları yalanladı ama hep aldı Fatih Tekke'yi de almasa yalanlamaz...

eXcitinG
19.Ağustos.2006, 08:04
Fenerbahçe nin yapacağı en iyi transfer şu anda Zico yu bir an önce gönderip yerine Ersun yanaLı getirmektir.Takımın kimyasını biyoLojisini fiziğini biLen Ersun yanaL Fenerbahçe nin en iyi transferi oLur.:)

goosfraba
19.Ağustos.2006, 17:09
Bu olmayacak gibi..:)

starfreedom
19.Ağustos.2006, 17:26
Bu da olabilir... Bildiğime göre Fatih'in yurtdışına gitme sebebi Tümer de olduğu gibi askerlik sorunu! Kısa dönem askerlik yapabilmesi yurtdışında en az 2-3 sene kalması şart! Fatih Zenit'e gideli daha 1 sene oldu... Bekleyip,göreceğiz.

3 Sene yurt dışında çalışması lazım. Daha 2 sene var.

GFBatman
19.Ağustos.2006, 18:56
Ersun Yanal gelse neresi iyi olacak Zizo gibi takımı değiştirip değiştirip oyuncuların oyuna baka bilecekmi Ersun Yanal Vestel Manisa'yı da ne hale getirdi gördük 5-6 hafta 1. tuttu ondan sonra kümede kalma savaşı verdi Türkiye'nin Teknik Direktörü oldu hine ne yaptı Ersun Yanal'ı gözünüzde o kadar büyütmeyin...

Zico çok iyi bir Teknik Direktör her şeyi maç esnasında yapıyor.Zico herkese her an şans verebilecek bir Teknik Direktör Futbolu çok iyi biliyor.

eXcitinG
19.Ağustos.2006, 18:58
Zico Fenerbahçe ye geLdiğinden beri bir kere adam akıLLı taktik ve oyuncu değişikLiği yaptı diye süper hoca mı oLdu.;)

starfreedom
19.Ağustos.2006, 19:00
İşte balık hafıza olunca böyle oluyor. Alkmaar felaketi hemen unutuluyor bir maçta gençlerle çıkınca.

a.arıcı-11
19.Ağustos.2006, 19:19
ya beyler bildiğim kadarıyla fatih tekke g.antep te oynarken askerlik yapmıştı

AneLKa_90
19.Ağustos.2006, 19:26
3 Sene yurt dışında çalışması lazım. Daha 2 sene var.

Bende bunu anlatmak istemiştim zaten :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Fenerbahçe nin yapacağı en iyi transfer şu anda Zico yu bir an önce gönderip yerine Ersun yanaLı getirmektir.Takımın kimyasını biyoLojisini fiziğini biLen Ersun yanaL Fenerbahçe nin en iyi transferi oLur.:)

Ersun Yanal o kadar da iyi bir teknik direktör değil bence... Milli takımdaki başarısını gördük,Vestel Manisa'ya da az daha küme düşürüyordu,Gençlerbirliği'nde 2 gün dayanamadı.Kısacası abartılıyor üstelik yönetimin yerli hoca düşüneceğini sanmam.İlla yerli hoca olacaksa bu Rıdvan Dilmen olur,çok da iyi olur ;)

nerazzuri
19.Ağustos.2006, 20:17
ya beyler bildiğim kadarıyla fatih tekke g.antep te oynarken askerlik yapmıştı
Evet. Fatih Tekke GZNTP te oynarken askerlik yapmıştı. Hatta 1sezon oynayamadı.

eXcitinG
19.Ağustos.2006, 20:26
Bende bunu anlatmak istemiştim zaten :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ersun Yanal o kadar da iyi bir teknik direktör değil bence... Milli takımdaki başarısını gördük,Vestel Manisa'ya da az daha küme düşürüyordu,Gençlerbirliği'nde 2 gün dayanamadı.Kısacası abartılıyor üstelik yönetimin yerli hoca düşüneceğini sanmam.İlla yerli hoca olacaksa bu Rıdvan Dilmen olur,çok da iyi olur ;)

Rıdvan DiLmenin yapabiLecekLerini de gördük zamanında.;)

MORTAL FB
19.Ağustos.2006, 20:54
bos yere t.direktor tartismayin aziz yildirim basta oldugu surece yerli teknik direktor gelmez
fatih tekke olayi noldu kac gun gecti ne klupten ne fatih ten ses seda yok gerci fotomaca sali yada carsamba gelceni soylemis guya yeni haberler varmi seni bekliyoruz:s_fenerbahce:FATIH SULTAN TEKKE:s_fenerbahce:

fmsmyrna
19.Ağustos.2006, 21:06
Ersun Yanal Fener'i düşünmüyor zaten Avrupa'ya gidicek bence doğru bir seçim bir programda izledim Avrupa'da bir kulüp çalıştıracağım bundan sonra dedi.Ersun Yanal mı başarılı değil Gençlerbirliği'nde yaptıkları yeter Fenerbahçe'den daha ileriye götürdü takımı.Manisa'da sakatlıklar oldu,Ayağı kırılan 3 oyuncu vardı kadro dışı kalanlar oldu,Caner Erkin gitti,Milli takımda o varken 2.sıradaydık Fatih Terim geldi yine 2.bitirdik değişen birşey olmadı

M.O.S.H
19.Ağustos.2006, 21:22
Ersun Yanal gelse neresi iyi olacak Zizo gibi takımı değiştirip değiştirip oyuncuların oyuna baka bilecekmi Ersun Yanal Vestel Manisa'yı da ne hale getirdi gördük 5-6 hafta 1. tuttu ondan sonra kümede kalma savaşı verdi Türkiye'nin Teknik Direktörü oldu hine ne yaptı Ersun Yanal'ı gözünüzde o kadar büyütmeyin...

Zico çok iyi bir Teknik Direktör her şeyi maç esnasında yapıyor.Zico herkese her an şans verebilecek bir Teknik Direktör Futbolu çok iyi biliyor.

Şakamı bu ?

canavar20
19.Ağustos.2006, 22:24
Yahu Zico'dan ne istiyorsunuz adam bizi şampiyon yaptı daha ne. Sanki Fener'in kadrosu avrupaya yetiyor.:)

M.O.S.H
19.Ağustos.2006, 22:30
Yahu Zico'dan ne istiyorsunuz adam bizi şampiyon yaptı daha ne. Sanki Fener'in kadrosu avrupaya yetiyor.:)

Rakip takımlardan ekonomik olarak kat kat ustunduk ona ragmen rakiplerimizin cok dusuk performansı nedeniyle sampiyon olabilidk zaten hedef turkiye sampiyonlugu degilki ama zico icin lig yeterli daumda aynıydı lig yetiodu avrupada basarıyı dusunecek bi hocaya ihtiyacımız war :icon_wink:

eGowiCh
20.Ağustos.2006, 00:07
Ersun Yanal'ı beğenmeyen, yok milli takım, yok Manisaspor diyenler ezbere konuşuyor. Bırakın ezbere konuşmayı yahu!

Ersun Yanal milli takımı bıraktığında, daha doğrusu kovulduğunda milli takımın durumu iyiydi. Adama süre tanınmadı ki! Daha önünde maçlar vardı, onları yenip de Dünya Kupası vizesi alamayacağı ne malumdu? Şans tanındı mı ki? Ona göre planları vardı belki! İsviçre'yi eleyemeyen Fatih Terim ilah, Ersun Yanal kolpa... Böyle saçma bir şey olamaz.

Hangi Anadolu kulübü V.Manisaspor gibi ilk devreyi 2. bitirdi? Galatasaray'a, Beşiktaş'a, Fenerbahçe'ye hangisi bu denli kafa tuttu? Adamlar iç sorunları yüzünden düşüşe geçtiler. Johanna, Zelenka gibi disiplinsiz adamlar vardı takımda, sürekli kadro dışı kalıyorlardı, bu da takımı bozdu.

Gençlerbirliği ile Ankaragücü tarihinde ne zaman ligi 4. bitirdi Ersun Yanal dönemi dışında? Geçen sene Ankaragücü düşmemeye oynuyordu, Ersun Yanal zamanında zirveye oynadı.

Gençlerbirliği ile UEFA'da tur üstüne tur atlayan Ersun Yanal değil miydi?

AneLKa_90
20.Ağustos.2006, 00:31
Rıdvan DiLmenin yapabiLecekLerini de gördük zamanında.;)

O 7 sene önceydi... 7 sene önceki Rıdvan Dilmen ile şimdiki Rıdvan Dilmen arasında dağlar kadar fark var ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Şampiyon olduk ama kaç puanla?Rakiplerimiz puan kaybetmeseydi zordu biraz...