View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri (II)
Bordo61Mavi
01.Eylül.2006, 21:53
Adriano Inter'in sampiyonlar ligi listesine eklenmedi, tabi bir cok kulup istiyor onu ve onlara gitmesi daha olasilikli ama bence Fenerbahceye de gelmemesi icin hic bir neden yok.
Onu Fenerbahceye dogru cekecek bi cok sebep te var ( Zico, Alex, Carlos, Deivid, Wederson, Edu Dracena ) ve tabi para
a.arıcı-11
01.Eylül.2006, 21:57
abi 1 eylülde ülke dışı transfer bitmedi hadi bizimki bitmediyse onlarınki bitmedimi daha ne adrianosu
eGowiCh
01.Eylül.2006, 21:58
Fenerbahçe almaz bence Adriano'yu, alırsa sadece ligde oynatabilir. Lig için Adriano'ya gerek yok, Şampiyonlar Ligi'nde oynatamaz ama belki oradan UEFA'ya gidilirse orada oynatılabilir. Ben ihtimal vermiyorum, yarın son gün transfer için, kimse alınmaz bu saatten sonra.
canavar20
01.Eylül.2006, 23:39
Hatta Fenerin inadına konu kapatılmalı.:mad: :D
Ilhan
01.Eylül.2006, 23:50
Bence Fenerbahçe'nin bir forvete ihtiyacı yok. Semih var, İlhan Parlak var, Deivid var, Kezman var. Lüzumsuz olur.
fmsmyrna
02.Eylül.2006, 00:30
Ocaktan sonraya kalırsak şamp liginde Adriano için biraz olsun umutlanabiliriz.
Sheriff
02.Eylül.2006, 06:49
Bence Fenerbahçe'nin bir forvete ihtiyacı yok. Semih var, İlhan Parlak var, Deivid var, Kezman var. Lüzumsuz olur.
Kezman gönderilmezse evet biraz lüzumsuz olur İlhancığım..
Mirza
02.Eylül.2006, 07:45
Mesaj Kontrol Noktası.
LaigLeNoiR
02.Eylül.2006, 07:59
Kezman bir türlü hava yakalayamıyor.Bencede forvete gerek yok ancak, İlhan ve Semih'den artık yararlanmalı.
TürkuAz
02.Eylül.2006, 08:00
Kezman devre arasında gönderilir, yıldız bir oyuncu transfer edilir.
goosfraba
02.Eylül.2006, 08:00
İlhan'ı daha bir lig maçında göremedim, iyi çocuk ama kullanmasını bilirsen..
eGowiCh
02.Eylül.2006, 10:16
Kezman bu devre arası kesin gider artık. Rezil oldu, daha fazla tahammülü olamaz bu taraftarın.
Transfer için son gün, 17.00'ye kadar süre var, dileğim yabancılardan birinin lisansının iptal edilmesi veya bir şekilde gönderilmesi, ve yerine Manisaspor'dan Holosko'nun transfer edilmesi... Holosko 10 tane Kezman eder, dünkü Galatasaray maçında muhteşemdi. Bir de yine Manisaspor'dan Ufuk Ceylan alınmalı bir şekilde, Fenerbahçe için iyi bir alternatif olur, Volkan Babacan'dan çok daha kaliteli bir isim.
TürkuAz
02.Eylül.2006, 10:19
Holosko, Fenerbahçe için iyi bir tercih olabilir.
Not: Özür dilerim, aklım karıştığı için farklı futbolcu hakkında yorum yazmıştım..:)
eGowiCh
02.Eylül.2006, 10:24
Bence çok yararlı olur, Kezman'dan daha iyi şut atıyor bir kere, daha fazla koşuyor, daha çok dribling atabiliyor, yani tek forvette başarılı olabilecek bir oyuncu. Kezman'ın şutları cılız, Holosko ise füze gibi şutlar atıyor, her an tehlike yaratabiliyor, hem yaşı da genç, geçen Eurosport'ta Fransa-Slovakya A2 takımının maçında da gol attı Holosko, çok klas bir oyuncu.
Fernando Gago
02.Eylül.2006, 18:50
Yaw ne Holoskosu o ancak serveti çalımlar ... Semih holoskodan 10 kat iyidir ona gelen kadar ohhooo
fmsmyrna
02.Eylül.2006, 19:24
Bence sorun sistemde değil oyuncularda gördükki Milan Sevilla maçında tek forvetle 3 gol attı.Sistem iyi ama bu oyuncularla oynanmaz bu sistem orta saha gereken desteği veremiyor Kezman'a savunma çok geride kalıyor.Birde Alex ve Kaka arasındaki fark var.Yani aslında sistem iyi bir sistem ama bu oyuncularla bu sistem uymuyor en azından daha zayıf takımlara karşı
aykut_gencfb
02.Eylül.2006, 20:01
KEZMAN İSYAN ETTİ
Fenerbahçe'nin Sırp asıllı futbolcusu Kezman ülkesinde yayınlanan Now Gazetesine ilginç açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe’nin Sırp asıllı futbolcusu Kezman, sonunda patladı ve önemli açıklamalarda bulundu. Kezman Türkiye’de futbol oynamak çok zor derken sezon sonunu çıkartamayabilirim artık dayanacak gücüm kalmadı şeklinde konuştu. Sırp futbolcu Ada’ya dönmek istediğini belirtirken “Fenerbahçe’nin şampiyonlar liginde üst tura çıkmasının çok zor olduğunu da söyledi ve bu sistemde futbol oynamak ve gol atmak imkansız dedi.
İŞTE BAŞLIKLAR VE AÇIKLAMA
ÇOK YALNIZIM
Fenerbahçe’de geldiğim ilk günden beri hep bunu söyledim ama kimse beni dinlemek istemedi. Bu sistemde kim gelirse gelsin gol atamaz. Adriano’da gelse, Fatih Tekke’de gelse veya dünyanın en iyi santraforu da gelse bu sıkıntıyı yaşar. Çünkü benim elimde sihirli değnek yok. 4 kişilik defans karşısında tek başıma bir şey yapamam. İlerde çok yalnız kalıyorum.
ZİCO BENİ ANLAMAK İSTEMİYOR
Fenerbahçe’de hocamıza bu sıkıntıyı ne zaman söylesem bana hep diğerleri nasıl gol atıyor, bu sistemden değil diyor. Böyle olunca da ben büyük eleştiri altında kalıyorum. Böyle giderse sezon sonunu görmem mümkün olamaz
HERKES FİNAL DİYOR AMA
Fenerbahçe’de Şampiyonlar ligi kurası çekildi ve hemen herkes “Çok zayıf gruba düşüldü. Bu gruptan çıkılır hatta final bile oynanır” demeye başladı. Bence işimiz çok ama çok zor. Fenerbahçe iyi takım ama rakipler küçük gösterilip taraftardaki beklenti arttırılıyor. Böylece ufak başarısızlıkta tepkileri bize karşı büyük oluyor. Herkes biraz mantıklı düşünmeli ve ona göre hareket etmeli.
BAŞKAN İLE KONUŞACAĞIM
Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım gerçekten mükemmel bir insan. Futbolcusuna destek çıkan sorunları ile tek tek ilgilenen birisi. Bir Baba gibi bizlere yaklaşıyor. Şuan kalmamdaki en büyük etki odur. Ama burada çok mutsuzum. Gitmeyi düşünüyorum. Başkan ile konuşup bu konudaki fikrimi ona ileteceğim.
Kaynak NOW Gazetesi
a.arıcı-11
02.Eylül.2006, 21:56
adam haklı zico-ulusoy elele hep beraber istifa hep beraber istifa
TürkuAz
02.Eylül.2006, 22:00
Fener'den ayrılıp başka bir takıma gidecektir bence.En geç sezon sonu..
barahir
02.Eylül.2006, 22:10
Şimdiye kadar ona hep sahip çıktım ama geriye bakıyorum da.. Tam bir hayal kırıklığı maalesef..
eGowiCh
02.Eylül.2006, 22:13
Ben de sahip çıktım hep Kezman'a ama artık sabrımız taştı.
Yahu ne yalnızlığı, ne sistemi? Karşı karşıya 50 tane gol kaçırdın, sistemle ne alakası var?
physicist87
02.Eylül.2006, 22:26
Sistem de karşıkarşıya kaldığında atmamasını söylüyorlar ondan sisteme suç atıyor Kezman, Egemencim :)
TürkuAz
02.Eylül.2006, 22:38
Mateja Kezman, Kanoute'den Fabiano'dan veya Inzaghi'Den daha kötü bir santrafor mu?
eGowiCh
02.Eylül.2006, 22:47
Bu sistemin oyuncusu Semih'tir, bunu da G.Antepspor maçında gösterdi ama adama forma vermiyor ısrarla. Semih'i de küstürecek yakında.
physicist87
02.Eylül.2006, 22:53
Böyle giderse bizim iki kulvarda da başarılı olmamız imkansız..Takımın sistemi buymuş pehhh,çatlak vereceğini geçen seneden biliyordu zico,ona göre transfer politikasını çizseydi,TSL'yi de geçen sene gördü,yabancı oyuncu mu almak lazım illaki,işine yarayacak,joker olarak kullanabileceğin Türk adamları süzseydin de alsaydn diyorummmm ona,öff yaa öfff,bir de eleştirileri de kabul etmiyor..!!!
KaF KeF
02.Eylül.2006, 23:06
zaten ligde benim umudum hiç yok..
Bari Şampiyonlar Liginde Çift forvet oynatsın...
sitte
02.Eylül.2006, 23:07
GS'liyim Fener'e acıyorum(yanlış anlamayın)çünkü gençleri harcıyolar örnek Deivid gitse neler olur???
1-Genç Ali Bilgin veya Colin Kazım sağ kanatta forma bulur
2-Semih bi rakibim gitti diye rahatlar
3-Kazım veya Ali'den biri forma bulduğunda İ.Parlak gibi geleceği parlak bir oyuncu yedeğe girebilir..
Deivid gitse yukarda yazdığım 4 oyuncuya hırs gelebilir bir GS'li olarak haksız mıyım?
eGowiCh
02.Eylül.2006, 23:13
Şampiyonlar Ligi'nde çift forvet + Alex oynarsak, her rakip bize en az 3 tane gol atar :)
Fenerbahçe'nin sorunu Zico. Daha iyi bir antrenör olsa yıldızları kesmekten korkmaz. Fenerbahçe'nin averajı şu an 0, düştüğümüz hallere bakınız, Zico'nun kovulması lazım bir an önce yoksa bu lig bitmez.
nerazzuri
02.Eylül.2006, 23:14
Çok yazık...
1- Ülkemize gelen futbolcuları resmen döve döve geri yolluyoruz. Böyle giderse Türkiye'ye daha futbolcu gelmez.
2- Kezman hayatında tek forvet oynamamış bir santrafor. Diyorsunuz karşı karşıya 50 tane kaçırdı. Peki o topa vuracak hali kaldımı düşündünüzmü. Kezman sahada bir sağa bir sola 4 kişinin arasında oyuncak oluyor 90 dakika boyunca. Arkasında 3 tane adam var hiç biri yardıma gelmiyor. Alex'in zaten kendine hayrı yok o adam futbolcu değil. Asıl benim Alex'e sabrım kalmadı. Resmen 10 kişi oynuyoruz. arkadaki Deivid Uğur ileriye olan tek katkıları yok.
3- Kezman 4-1-2-1-2 li sistemde ilk haftalar gerçek Kezman gibi oynadı demi gördük hepimiz. Tek forvete geçti fıss söndü. Demekki çift forvet daha yararlı.
4- Eğer Zico da akıl varsa salak ta değilse bunu anlamalı. Kezman tek forvet oynayamaz Appiah sağ kanat değil. Salak mı bu adam. Bilmiomu bunları herkes bağırıo böle böle die.
5- Tarık abi demiş ;
Mateja Kezman, Kanoute'den Fabiano'dan veya Inzaghi'Den daha kötü bir santrafor mu?
Peki onların arkasındaki 3 lümü daha çok yardımcı oluolar Fenerdeki 3 lümü sorunun cevabı ortada.
Bide Fenerbahçe bu kadro ile 2 forvet oyasa bile hiç bir şey olmaz. Ne 2.tur Ne Şampiyonluk. Anadolu takımlarından farkımız kalmadı.!!!!
+ Bu zico Kezman'ı sivas maçında 60. dakikada falan alsa taraftrla sorunu olmayacaktı. Ya bu adamda akıl yok yada ben futboldan çakmıoyrum.
Crazycat
02.Eylül.2006, 23:18
Kezman santrafor mu?Kanoute milan maçında bütün kafa toplarını topladı ve takımını rahatlattı fenerbahçede Kezmana gelen toplar zaten direkt rakibe gidiyor bir fark yok ha rakibe top atmışın ha Kezmana.Transfer de yok yedeğe kadroya zor giren oyuncuları aldık transfer diye...
nerazzuri
03.Eylül.2006, 00:09
1 saat 5 dakika kaldı. Sabırla bekliyoruz. Belkide Şu anda Deivid ile sözleşeme fes edilip Appiah da Shalke'ye gitmiştir. Adriano'da uçak tadır :zuhaha
ParduS
03.Eylül.2006, 00:09
Arkadaşlar peki bişey soracam...Altıpasdan boş kaleye gol atması için Kezman"ın yanında bir forvete ihtiyaç var mı ?!
TürkuAz
03.Eylül.2006, 00:11
Galatasaray bombaladı..
Sıra Fener'de..:D
Emurafu
03.Eylül.2006, 00:13
Transfer saat 17.00 bitiyormus serhat ulueren son 15 dakika falan diyor...
Fenerbahce transferde Recep biler falan görüsüyormus....
TürkuAz
03.Eylül.2006, 00:14
Fener'in eski kalecisi Recep ?
Sekopej
Arkadaşlar dün maçtan sonra tekrar açıkladı yönetim. Şimdilik transfer kapandı. Fenerbahçe'de transfer hiçbir zaman bitmez ama şu anda transfer düşünülmüyor dediler. Şu 1 saat de geçse de hepimiz rahatlasak...:)
Emurafu
Evet eski recep.....
onur1990
03.Eylül.2006, 00:15
Fener'in eski kalecisi Recep ?
ewet o recep:D:D:D:D
the_imam912
03.Eylül.2006, 00:16
Transfer bitti :D
Sekopej
03.Eylül.2006, 00:17
Serdar'ın tam durumu hakkında bir bilgim yok. Uzun süre oynamayacaksa alınması yararlı olur. Karşıyaka'da geçen sene çok iyiydi. Gelirse zaten ilk 11 oyunucusu olmaz, ihtiyaç duyulduğunda da görevini yapar...
LaigLeNoiR
03.Eylül.2006, 00:25
Recep KSK'de dahi ilk 11 oynayamıyor FB'de nasıl oynar ?
sitte
03.Eylül.2006, 00:33
zaten gelirse yedek olur o g.birliğinde değil mi?
ParduS
03.Eylül.2006, 00:34
oftaşsporda yedek kaleci kendileri.
Sekopej
03.Eylül.2006, 00:55
Recep KSK'de dahi ilk 11 oynayamıyor FB'de nasıl oynar ?
Geçen sezon Karşıyaka'nın en çok forma giyen oyuncusuydu. Şu anda KSK'de olsa yine muhtemelen 1. kaleci olacaktı.
Neyse zaten bu iddia nerden çıktıysa, Recep daha yeni OFTAŞ'a gitti, sanırım orada da teknik direktör ilk olarak eski kalecilerine şans tanıyor. O nedenle şu anda orada yedek.
Rodrigo Tello
03.Eylül.2006, 01:05
Fener F.Tekke transferini patlatmasın şimdi :)
fmsmyrna
03.Eylül.2006, 01:06
Futbol biliyorsun değil mi:) yada ben başka bişey mi söylüyorum.
Fenerbahçe Milan yada Sevilla değil, onların forveti atabilir.
Sorun sistemde.Adam 2 senedir Bas bas bağırıyor. Diyor ki ben tek forvet oynuyamıyorum, yanlız kalıyorum diyor Zico'ya. Zico hiç sallamıyor bile. Dikiyor tek başına sonra KAZMAN ilan ediliyor. Taraftarla arası kötü oluyor. Tamam kendisinde de hata var ama bu hatayı %80 lere getirip adamı soğutan isyan ettirende ZİCO'dur
Aynı şeyi söylüyoruz bende diyorum onlardaki adamlar farklı diye sistem bizim takımımıza göre hatalı yoksa takır takır işleyen bir sistem
TürkuAz
03.Eylül.2006, 01:16
Transfer sezonu kapanmış bulunuyor.Hepimize geçmiş olsun..:)
KaF KeF
03.Eylül.2006, 01:17
Transfer Dönemi Bitti...
eGowiCh
03.Eylül.2006, 01:24
Vay be, geçen sene eleştirilere maruz kalan Deivid takımda kaldı, bence en büyük hayal kırıklığı buydu.
Fenerbahçe tek yabancı aldı bu sene, yerlilere ağırlık verdi ama yerlileri de kullanmıyor ne yazık ki :)
ogcj_me
03.Eylül.2006, 01:34
beyler inter maçının piyasaya çıkış tarihini bilen var mı ?
barahir
03.Eylül.2006, 01:35
Biletleri soruyosun galiba.. bir haftaya kalmaz çıkar. Belkide daha az bi süre
Mirza
03.Eylül.2006, 02:06
Transfer sezonu saat 18:00 itibarı ile bittiği için kilitli.
ForsakeN
09.Ağustos.2007, 00:35
neyin 5. yılı?
101. yıl bu sene
ayrıca elenirsek UEFAdayız
UEFAda başarısızlık olursa çok şey değişir
Daum = 3 yıl
Zico = 2. yılı
3+2=5 . Bunu kastetti Egemen
ogcj_me
09.Ağustos.2007, 00:39
Daum = 3 yıl
Zico = 2. yılı
3+2=5 . Bunu kastetti Egemen
başka biride gelsin lorantı eklesin 6 olsun :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar laf aramizda keske nilmari alsak canim sikiliyodu youtubede izledim mest oldum tam
fenerbahcemizin aradigi golcu bence boy var zigic kadar olmasada gerci ondaki boy nerdeyse kimsede yok ya teknik var gelisebilir daha 22 yasinda suratli cok iyi adam geciyo son vuruslarda hic fena deil ustelik brazilyali alex ona ne kiyak yapar(::)siz ne dionuz
buda :yildiz:NILMAR TIMAO:yildiz:showhttp://www.youtube.com/watch?v=1lrZpn72F74:yildiz:http://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon14.gif
\
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.youtube.com/watch?v=1lrZpn72F74
valla nilmarı bi tek bize attığı o son dakika golünden tanıyorum
MORTAL FB
09.Ağustos.2007, 01:07
:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
valla nilmarı bi tek bize attığı o son dakika golünden tanıyorum
videolarini izle tanimakla kalmayip mest ollursun bundan eminim bence bu adami bi pato da olduigu gibi buyuk takimlardan biri kapmadan alirsak cok buyuk is yapmis olurz siz ne dusunuyosunuz bu adam icinhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gif
eGowiCh
09.Ağustos.2007, 01:25
Daum zamanla tecrübe kazanacaklarını, bu yüzden Avrupa'da hemen başarı beklenmemesini söylüyordu. Daum 3 yıl bu takımı çalıştırdı, 3 yıl Avrupa'da bir şey olmadı. Zico da 1 yıl çalıştırdı, çekirdek kadro sonuçta ve 4 yıl doldu, Avrupa'da başarı yok. Bu 5. yıl, bu yılda da bir şey olmazsa 5 yıl tecrübe bahanesiyle uyutulmuş olacağız. Bunu söylemeye çalıştım.
Emurafu
09.Ağustos.2007, 01:37
Nilmar da ne boyu var kendisi kısa.......Ayrıca biz nilmarla bizde ilgilendik vazgectık....Kendisi sakat 3 ay sonra iyilesiyor..........Ama ck iyi adam kıralık hala.......
MORTAL FB
09.Ağustos.2007, 01:42
Nilmar da ne boyu var kendisi kısa.......Ayrıca biz nilmarla bizde ilgilendik vazgectık....Kendisi sakat 3 ay sonra iyilesiyor..........Ama ck iyi adam kıralık hala.......
tamam belki cok fazla boy yok ama ince oldugu icin iyi zipliyo buda boy eksigini kapatiyo(::) zten dier ozellikleri bile yeter orn hiz teknik calim sence haksizmiyim
Omerdinho
09.Ağustos.2007, 03:04
http://www.youtube.com/watch?v=1lrZpn72F74
Bu Nilmar'in Lyon'a gitmeden önceki hali, Lyon'a gittikten sonra sakatliklar pesini birakmadi su anda büyük bir düsüs icinde.
eGowiCh
09.Ağustos.2007, 03:05
Taraftarın isteğiyle oyuncu alınsaydı, ohooo :)
Biz Nilmar'ı veya bir başkasını istiyoruz diye yönetim onu almaz. Bana kalsa ben gidip Eddie Johnson'ı alırım ama yönetim bu tarz futbolcuları almaz, "isim" alır.
Omerdinho
09.Ağustos.2007, 03:07
Ayrica artik kiralik oynamiyor 10 milyon € karsiliginda Corinthians'a transfer oldu
fenerbahce_1907
09.Ağustos.2007, 03:12
Mehmet Ocak'ta Fener'de
F.Bahçe yönetiminin, Mehmet Topuz için Kayserispor ile anlaştığı ancak bu transferin Ocak 2008'de gerçekleşeceği öğrenildi. Kayserispor yönetiminin, sarı-lacivertlilere "Stat açılışımızı Mehmet Topuz'lu kadromuzla yapmak istiyoruz. Ama devre arasında sizinle tekrar görüşebiliriz" dediği belirtildi.
Topuz için söz
Sarı-kırmızılı takım ligin ilk yarısında istediği çıkışı yakalayamazsa Mehmet Topuz, Fenerbahçe'ye imza atacak.
Kayserispor, "Sat-ma-ya-ca-ğız" diye ilan verdiği için karar değiştiremiyor, Fenerbahçe ise Mehmet Topuz'dan vazgeçmiyor. Girişimler sürerken F.Bahçe'nin ocak ayındaki ara transfer için Kayserispor'dan söz aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı yöneticiler "Stadın açılışını Mehmet Topuz'lu kadromuzla yapalım, ocakta görüşelim" mesajı iletti. Ocak ayında takımın
durumuna bakacak olan Kayserispor satmaya karar verirse önceliği Fenerbahçe'ye tanıyacak.
GÖKHAN DA OLABİLİR
Fenerbahçe'de oynamak istediğini her zaman tekrarlayan Mehmet Topuz'un da böyle bir fırsatı kaçırmak istemediği için yönetime baskı yaptığı öğrenildi. Mehmet'in, "Her oyuncunun hayali Fenerbahçe gibi büyük bir takımda forma giymektir. Üstelik Avrupa'yı düşleyen futbolcular için Şampiyonlar Ligi büyük bir pazardır" dediği belirtiliyor. Sarılacivertli takımın ayrıca Gökhan Ünal'ı da ara transferde alabileceği konuşuluyor. Operasyon sessizce yürütülüyor.
Kaynak:Fotomac:zuhaha
LaigLeNoiR
09.Ağustos.2007, 03:14
Mertcan bu haberin kaynağı nedir abicim ?
fenerbahce_1907
09.Ağustos.2007, 03:18
Mertcan bu haberin kaynağı nedir abicim ?
Fotomac:zuhaha
a.arıcı-11
09.Ağustos.2007, 10:00
başka ne olabilir ki ya fotospor yada fotomaç
AneLKa_90
09.Ağustos.2007, 13:31
Abi sizde Fotomaç,Fanatik,Fotospor vs. haberlerini koymayın buraya!Boyuna yalan haber yapıyorlar,bu saatten sonra transfer mi olacak?Nasıl olsa inanmıyoruz,boşuna parmaklarınızı yormayın yani ;) DHA ve İHA'nın transfer kaynakları sağlamdır,onları değerlendirelim ;;)
canavar20
09.Ağustos.2007, 13:40
Fotomaç :D Ya ne yalancılar.:D
fenerlistinanc
09.Ağustos.2007, 13:58
kayserili yöneticeler satmıcaz die bas bas bağırdılar ama hala fotomaç yazmaya devam ediyor helal olsun
AneLKa_90
09.Ağustos.2007, 14:00
Fotomaç :D Ya ne yalancılar.:D
Sadece Fotomaç mı? Çoğu böyle... Bunların yüzünden basın gitgide değerini yitirmeye başladı :( 1,5 ayda 50'ye yakın transfer yaptılar sadece Fenerbahçe'ye... Ben şahsen resmi siteye bakıyorum transfer için.
ZeroG
09.Ağustos.2007, 14:05
Bu saatten sonra Aziz başkan söylese ne yazar.Belli artık transfer bitti.Şöyle bir değerlendirecek olursam iyi bir transfer sezonu geçirdik diyebilirim.Tek hatamız Deivid'i göndermemek oldu...
MORTAL FB
09.Ağustos.2007, 14:30
Günlerdir konuşulan, herkesin merakla beklediği transfer haberine yine resmi bir açıklama ile nokta koyuldu. Fenerbahçe Yönetimi Anderlecht maçları bitine kadar santrfor konusundaki resmi arayışlarını durduğunu bildirdi.
Hemen herkes bu kararı Deivid’in, Beşiktaş maçında gösterdiği performansa bağladı. Bir yere kadar doğrudur ama tamamı değil.
Yönetim, Federasyon yabancı sayısındaki artırımı “artı 1” olarak açıkladıktan sonra, Zico ile görüşüp yedek kulübesinde beklemesi gerekenin Deivid olması gerektiği konusunda fikir birliğine varmıştı. Çünkü bonservisine ve kendisine milyonlarca euro ödenecek bir futbolcudan, mecburen yedek kalmasını istemek sorunlar çıkartacaktı. Deivid geçen sezonun büyük bölümünü kulübede geçirmesine rağmen sorun çıkartmamış, huzursuzluk yaratmamıştı.
Ancak hazırlık maçlarındaki kısır performans, gol pozisyonunda çekilen sıkıntılar, gol sayısındaki düşüş, panik getirdi ve yeniden santrfor arayışları başladı.
Büyük Kulüplerin klasik dinamikleridir bunlar. Eğer çözümü kendi içlerinde halledemiyorlarsa, dışarıda ararlar. Açıkcası maliyet önemli değildir. Önemli olan sorunu çözüp, hedefe yürümektir.
Bu etapta önemli santrforlar, oyuncular ile temas kuruldu. Kulüpleriyle pazarlık yapıldı. Sonuca ulaşılamadı. Eğer Zigic ile el sıkışılabilseydi veya Carew’i kulübü bıraksaydı, Deivid kalmayacaktı.
Beşiktaş maçındaki ışık dolu futbolun peşi sıra, görüşmelerde tıkanmanın gelmesiyle, lig başlarken, önemli Şampiyonlar Ligi maçları oynanacakken, takımın kafasının karıştırılmaması daha önemli hale geldi.
Sonuçta ortada herkesi tatmin eden sonuç ve futbol çıktı. Sahadakilerin kafasının rahat olması gerekiyor ve beklenmeyen “transfer yok” açıklaması yapıldı.
Yönetim mantığında doğrusu da yapıldı.
Şampiyonlar Ligi ön elemesi Ağustos sonunda bitecek.
Herkes önünü daha net görecek ve bir karar verecek. Tecrübelerimin bana söylediği; ay sonuna kadar transfer olmayacağı ama görüşmelerin süreceği…
Yeni sezonun herkese hayırlı olmasını diliyorum.
:mad:bene hakli sizcehttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gif
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynagi Gurcan BILGIC Sporx yazari
TR.CaPTaiN
09.Ağustos.2007, 15:45
Aziz Yıldırım'dan Rus ruleti.. Anderlecht maçında bir kaza çıkarsa göreceğiz neler olacak.
Del Piero_10
09.Ağustos.2007, 16:06
Bir transfer daha yapacaklar diye düşünüyorum.
AneLKa_90
09.Ağustos.2007, 16:59
Aziz Yıldırım'dan Rus ruleti.. Anderlecht maçında bir kaza çıkarsa göreceğiz neler olacak.
Hiç birşey olmaz,transfer de kapandı...
Mirza
09.Ağustos.2007, 17:02
Anelka90 donup dolasip ayni seyi soyluyorsun. Tamam anladim takimina guveniyorsun lakin bu kadar da tekrarlama istersen ayni seyleri.
eGowiCh
09.Ağustos.2007, 17:28
Yönetim büyük bir kumar oynadı, eğer bu kumarı kazanırsa gerçekten çok takdir edilirler ama olur da kaybederlerse koltukları sallanır.
Estranged
09.Ağustos.2007, 17:34
beyler deivid takima neseyi veren 3 oyuncudan biri(C,Kazim,Deivid,R.Carlos)Ayrilmasi takimdaki dengeleri bozabilir.bence kalmali.
a.arıcı-11
09.Ağustos.2007, 17:39
kadromuzda sadece pivot santrafor yok geri herşey tamam oda bu taransfer sezonu olmıycak gibi
AneLKa_90
09.Ağustos.2007, 17:53
Kontenjan artsaydı forvet alınacaktı bundan eminim...
Emurafu
09.Ağustos.2007, 17:58
Kardes ne alaka ozamanda takımda kac forvet oluyor say bakım.....Kontejan artsa forvet gelmezdi yuh ozaman takımda kac tane yabancı forvet oluyor....
GFBatman
09.Ağustos.2007, 18:06
Bence Deivid kalması bi yandan istiyorum bi yandan da istemiyorum çünkü ya geçen sene gibi olursa yada faydalı olursa bilemem yani ama bence bi forvet alınsın Deivid de kalsın ve orta saha oynasın ve kendini yeniden kanıtlasın
AneLKa_90
09.Ağustos.2007, 18:07
Kardes ne alaka ozamanda takımda kac forvet oluyor say bakım.....Kontejan artsa forvet gelmezdi yuh ozaman takımda kac tane yabancı forvet oluyor....
Takımda 3 forvet olacaktı... Kezman,Semih,X oyuncu.İlhan Parlak kontenjanın artmamasından dolayı transfer edildi,Deivid'i Zico sağda kulanıyor... Sen Fener'in kadrosunu bizden iyi biliyorsun maşallah ;)
Mirza
09.Ağustos.2007, 19:31
Arkadaslar mesaj sayinizi artirmak icin mesaj atmayin. Transfer sezonu bittiginde GMA`a gonderilecek bu konular.
Emurafu
09.Ağustos.2007, 20:44
Takımda 3 forvet olacaktı... Kezman,Semih,X oyuncu.İlhan Parlak kontenjanın artmamasından dolayı transfer edildi,Deivid'i Zico sağda kulanıyor... Sen Fener'in kadrosunu bizden iyi biliyorsun maşallah ;)
Deivid(Forvet),Semih(Forvet),İlhan(Forvet),Kezman( Forvet),(Mateus(Forvet),Kazım(Forvettede oynar)(X forvet alınırsa)
Yani sonucta birilerini göndermeniz lazım bu kadar forvet olmaz........Mateus falan mecbur göndereceksiniz....Türkler nasıl forma sansı bulacak mesela..Kontejan acık olsa bir yabancı daha gelecek.... ozaman kalabalık olur eger forvet alınacaksada bir yabancı gitmesi lazım.....Dengeler acısından önemli bunlar..İsteyen katılır:):).
UA dragon
09.Ağustos.2007, 21:32
zico ve onun yıldızı deivid gelecek sene çantasını alır gider. anderlcth'e elenirse aziz yıldırımda gider fener komple biter
ivan
09.Ağustos.2007, 22:16
zico ve onun yıldızı deivid gelecek sene çantasını alır gider. anderlcth'e elenirse aziz yıldırımda gider fener komple biter
aziz Yıldırım ne olursa olsun gitmez ona muhalefetde çıkmaz Kulup içinde
Varonil
09.Ağustos.2007, 22:51
Yazdığının transfer haberi ile ilgisi ne onu anlayamadım??
barahir
09.Ağustos.2007, 22:56
Fenerbahce birkaç kişi veya kurumdan ibaret değildir..!!
ForsakeN
09.Ağustos.2007, 23:50
ŞL değilde UEFA'dan umutluyum. UEFA daha gerçekçi bir hedef Türk takımları için bence
UA dragon
09.Ağustos.2007, 23:56
Yazdığının transfer haberi ile ilgisi ne onu anlayamadım??
deividin ve zico nun gitmesi transferle ilgili vede fenerin bütün para kaynağını aziz yıldırım karşılıyor fener biter dediğim düşüşe geçer
Emurafu
10.Ağustos.2007, 00:06
ŞL değilde UEFA'dan umutluyum. UEFA daha gerçekçi bir hedef Türk takımları için benceHaklısın Uefa herkez umutlu:)Bizde umutluyuz:)Uefada daah fazla puan toplarız...
Omerdinho
10.Ağustos.2007, 00:59
fenerin bütün para kaynağını aziz yıldırım karşılıyor
ne alakasi var 250 milyon $ lik bütceyi aziz yildirim kendi cebinden cikarip vermedi heralde.
Emurafu
10.Ağustos.2007, 12:57
Fenerbahçe Deivid ile devam edecek
F.Bahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Deivid De Souza ile yola devam edeceklerini belirtirken, Roberto Carlos ve Lincoln transferleriyle ilgili olarakta şunları söyledi.
Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, uzun süredir takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkan Devid De Souza ile yola devam edeceklerini söyledi.
Şekip Mosturoğlu, "UEFA listesi verildi. Bu listede Deivid’in ismi var. Devid bizim oyuncumuz. Yola onunla devam edeceğiz" diyerek bu futbolcununu geleceği ile ilgili çok net konuştu.
“KADRO 3 KULVARDA YETERLİ“ Fenerbahçe Asbaşkanı şu an için teknik heyetin transfer istemediğini, Anderlecht maçı sonrası ihtiyaç olması durumunda gerekenin yapılacağını söyledi.
Mosturoğlu, "Hocanın sezon sonunda belirlediği ve ihtiyaç gördüğü yerlere transferleri yaptık. Tamamını yaptık üstelik de. Teknik adamlarımızın yorumları çok önemli. Teknik heyet bu kadronun 3 kulvarda yeterli olacağı düşüncesinde. Anderlecht maçı sonrası bize bir talep gelirse zaten süren çalışmalar var. Gerekeni yapılır" ifadelerini kullandı.
“ROBERTO CARLOS'UN BÜYÜKLÜĞÜ TARTIŞILMAZ''
Şekip Mosturoğlu, bu sezon Galatasaray’ın Lincoln ve Fenerbahçe’nin Roberto Carlos transferlerine değinerek, "Carlos kariyer olarak açık ara önde" dedi.
Şekip Mosturoğlu, "Roberto Carlos’un büyüklüğü tartışılmaz. Lincoln de iyi bir oyuncu. Kariyerlerine bakarsanız Carlos açık ara önde. Hiçbir futbolcu takımı tek başına bir yere götürmez. Türk futbolunun, Fenerbahçe’nin, Türkieye’nin marka değerini yükseltecek futbolcu olarak Carlos’u görüyorum" şeklinde konuştu.
''HEDEF AVRUPA'DA BAŞARI''
Şekip Mosturoğlu son olarak bu sezon öncelikli hedeflerinin, Avrupa’da başarı olduğunu söyledi. Mosturoğlu şöyle konuştu:
"Beklentimiz tüm yarıştığımız alanlarda kupaları almak. En önemli öncelikli hedefimiz Avrupa kupalarında başarılı olabilmek. Geçen sene yarı finale kadar gidebilirdik. Az Alkmaar’a yenilmeden elendik. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi’ne katılmak ve gidebildiğimiz kadar ileri gitmek. Yarı final olursa büyük başarı olur. Avrupa’da her sene üstüne koyarak gitmek istiyoruz. Alamadığımız bir Türkiye Kupası var. İnşallah bu sene alabiliriz" şeklinde konuştu
kaynak:AA
TR.CaPTaiN
10.Ağustos.2007, 13:18
Şekip Mosturoğlu son olarak bu sezon öncelikli hedeflerinin, Avrupa’da başarı olduğunu söyledi.
Yönetime göre Deivid'in takımda kalması bu hedef doğrultusunda bir hareket galiba :0:
MORTAL FB
10.Ağustos.2007, 15:20
Şampiyonlar Ligi'ne kalınması halinde gol sıkıntısı yaşamak istemeyen Fenerbahçe'de forvet transferinde sona doğru yaklaşıldı. Anderlecht ile oynanacak iki maç sonrasında son noktayı koymaya hazırlanan Sarı-Lacivertliler, Valencia ile yollarını ayıracak olan Morientes'in işini bitirmek üzereler. İspanyol kulübü, Deportivo'dan Arizmendi'den sonra Kanarya'nın da peşinde koştuğu Sırp yıldız Nicola Zigiç'i takıma dahil etti.
KADRODA ONA YER KALMADI
Arizmendi ve Zigiç'in yanı sıra kadrosunda David Villa gibi etkili bir golcüsü daha bulunan Valencia'da böylece Morientes'e de yol görünmüş oldu. Zigiç'i elinden kaçırmanın üzüntüsünü yaşayan Fenerbahçe, listesindeki diğer bir isim olan Morientes'in transferini gerçekleştirebilecek olmanın sevincini yaşıyor. Yıldız futbolcu ile yapılan ilk görüşmeler olumlu sonuçlandı ve büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Şimdi sırada Valencia kulübü var.
PAZARLIK SÜRÜYOR
İspanyol kulübü Morientes'in bonservisi için 8 milyon euro istedi. Fenerbahçe ise 5 milyon euro önerdi, Önümüzdeki hafta içersinde İstanbul'da oynanacak olan Anderlecht maçı sonrasında bazı yöneticilerin İspanya'ya giderek Valencialı yöneticilerle transfer pazarlığına oturması bekleniyor. Bu transferin gerçekleşmesi halinde, takımdan hangi yabancının gönderileceği konusu gündeme gelecek.
takvim(fotomacin oglu. sahsen ben artik biktim:s:
uAburak89
10.Ağustos.2007, 15:41
Fenerbahçe yönetiminin mantığını anlayamadım ben valla.. ŞL'ye kalınmazsa adam alınmayacak herhalde geçen seneki gibi bu kadro bize UEFA da yeter diyecekler.. Gördük geçen sene ne olduğunu.. Şimdiden adam alıp işi sağlama almak varken neden böyle yapıyorlar bir türlü çözemedim..
sitte
10.Ağustos.2007, 15:54
zigic valencia yla anşatı benden söylemesi
starfreedom
10.Ağustos.2007, 16:00
Zigiç'te zaten her sene takım değiştiriyor yahu!
sitte
10.Ağustos.2007, 16:11
bizim Tomas'ımız maalesef Rubi'le anlaştı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
zigic her sene takım değiştiriyor demekki yükselişte iyi takımlara gidiyo hep daha yukarılara oynuyor.
AneLKa_90
10.Ağustos.2007, 17:43
Fenerbahçe yönetiminin mantığını anlayamadım ben valla.. ŞL'ye kalınmazsa adam alınmayacak herhalde geçen seneki gibi bu kadro bize UEFA da yeter diyecekler.. Gördük geçen sene ne olduğunu.. Şimdiden adam alıp işi sağlama almak varken neden böyle yapıyorlar bir türlü çözemedim..
Geçen seneyle bu sene arasında dağlar kadar fark var ;)
uAburak89
10.Ağustos.2007, 17:45
Evet Tuncay yok mesela..
sitte
10.Ağustos.2007, 17:48
özat yok....
GeNç KaRTaL
10.Ağustos.2007, 17:52
Ben söylüyorum burada Avrupa'da öyle ahım şahım bir başarı elde edemeyecek Fb.Zihniyet bir kere sakat.
canavar20
10.Ağustos.2007, 17:57
Ben söylüyorum burada Avrupa'da öyle ahım şahım bir başarı elde edemeyecek Fb.Zihniyet bir kere sakat.
Zihniyetimiz başka takımlarınkinden iyi Şemsi.:)
Morientes kesinlikle yalan.:)
GeNç KaRTaL
10.Ağustos.2007, 17:59
Zihniyet başarılara orantılı transfer yapmaksa bence yanlış.Görürsünüz Cl'den bir elenilsin hemen bir transfer operasyonu olacak.
AneLKa_90
10.Ağustos.2007, 19:11
Zihniyet başarılara orantılı transfer yapmaksa bence yanlış.Görürsünüz Cl'den bir elenilsin hemen bir transfer operasyonu olacak.
Fenerbahçe başarıya göre transfer yapmaz hem UEFA'ya liste verildi bundan sonra transfer edilen oyuncu Avrupa'da oynayamaz...
Sekopej
10.Ağustos.2007, 19:15
Fenerbahçe başarıya göre transfer yapmaz hem UEFA'ya liste verildi bundan sonra transfer edilen oyuncu Avrupa'da oynayamaz...
Bu liste eleme maçları için. Ayrıca maçtan 24 saat öncesine kadar transfer edilen oyuncu UEFA'ya bildirilirse ve daha önce avrupa maçında oynamadıysa elemelerde oynayabilir.
Elemelerden sonra UEFA'ya yeni liste gönderiliyor.
AneLKa_90
10.Ağustos.2007, 19:15
özat yok....
Ümit Özat'ın yerini Carlos doldurur,taşırır bile.En büyük kaybımız Tuncay'dır.Onun da yerini Colin-Kazım,Wederson ve Ali Bilgin gibi oyuncuları transfer ederek kapattık!Hem Zico'da tecrübelendi,takımı tanıyor.Bu sene Avrupa'da başarı gelecektir,siz böyle karamsar olmaya devam edin...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu liste eleme maçları için. Ayrıca maçtan 24 saat öncesine kadar transfer edilen oyuncu UEFA'ya bildirilirse ve daha önce avrupa maçında oynamadıysa elemelerde oynayabilir.
Elemelerden sonra UEFA'ya yeni liste gönderiliyor.
Doğrudur... Ama bizim için farkedecek bir şey yok nasıl olsa transfer olmayacağı için ;;)
a.arıcı-11
10.Ağustos.2007, 19:52
ya abi biiz uzun boylu forvet arıyoduk aslında gökhan güleç işimize yaraya bilir sizce Gükhan gülec?
starfreedom
10.Ağustos.2007, 19:53
ya abi biiz uzun boylu forvet arıyoduk aslında gökhan güleç işimize yaraya bilir sizce Gükhan gülec?
Beşiktaş'ın vereceğini düşünmüyorsundur umarım :)
GeNç KaRTaL
10.Ağustos.2007, 20:19
Fenerbahçe napacak Güleç'i? O tarz forveti var zaten.Misal İlhan.
ogcj_me
10.Ağustos.2007, 20:24
Fenerbahçe napacak Güleç'i? O tarz forveti var zaten.Misal İlhan.
ilhan ve gökhan güleç...
çok farklı iki forvet
biri fiziğe biri son vuruşa göre oynuyor
güleç kadro genişliğinden dolayı pynayamaz ama kezman olmasaydı çok yararlı olurdu
starfreedom
11.Ağustos.2007, 00:36
Neyse Fenerbahçe'ye yeni transfer hayırlı olsun. Malum ilk hafta puan kaybı olunca, anında transfer yapılır. Geçen sene gibi son anda Deivid türü bir şey gelir :)
MORTAL FB
11.Ağustos.2007, 01:44
:mad: evet 2 0 yenildik bu macta herkesin duzeldigini sandigi deivid rezaletti deniz her zamanki gibi guyadaha guzel oynuyodu ugur hazirlik kampinda oynadigi futbolun yuzde 35 ini bile oynayamadi kezman yine yanliz kaldi ve fenerbahcemiz pozisyona dahi giremedi bi tek tumerinki var can guzel oynadi denilebilir ama oyle hata yaptiki :icon_eek:edu yavas kaldi can la anlasamadi carlos bjk macina gore cok daha iyiydi dierleri goze batmadi ve sonucta bu kadro birakin 3 kulvatrda ligde bile zorlannacagini gosterdi en azindan bu taktik ve taktigin icindeki oyuncularla yani ilk 11 den bahsediorum neyse simdi soruyorum hala deividin kalmasini denizin oynatiilmasini taktigin bu sekilde olmasini ve en onemlisi ve konuyla ilgili olani bu takima trensfer yapilmamasi gerektigini savunuyormusunuz bu takimin 3 kulvarida bu sekilde goturebilecegini zannediyormusunuz maci izleyen beni anlar ne duygularla gttik be neymis FB bjk macinda super oynamis da bomba gibiymisde keske oyle olsaydi ama gorduk tam bi rezalet aziz yildirimin masaya yumrugunu vurup gerekenleri yapmasi lazim gerekenler ne mi gerekenleri siz benden cok daha iyi biliosunuz :confused:http://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon12.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon4.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon4.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon4.gif
Mirza
11.Ağustos.2007, 02:17
Silinen Mesaj Sayısı : 32
canavar20
11.Ağustos.2007, 11:03
Devid mutlaka yolllanmalı ne bu yahu.:)
aix2
11.Ağustos.2007, 12:29
Bence de Deivid'in yollanması FenerBahçe için iyi olur ama gönderilmeyeceği açıklandı.
GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2007, 12:30
Devid mutlaka yolllanmalı ne bu yahu.:)
Deivid gitsin daha iyisi alınsın demi?:rolleyes:
Handsome70
11.Ağustos.2007, 12:47
Bence Deivid veya başkası değil ilk önce ZİCO nun gitmesi lazım tek forvetle olmaz bu iş geçen sene bile açık arayla kazanacağımız şampiyonluğu kıl payıyla kazandık.Adam akıllı bir teknikdirektör lazım.
MORTAL FB
11.Ağustos.2007, 14:06
1907haber.com Özel Haberi…
Ve Beklenen buluşma gerçekleşti. Başkan Aziz Yıldırım ile Teknik Patron Zico Kalamış’ta bir araya geldiler.
Kaybedilen İst Belediye maçı sonrası stadı erken terk eden Yıldırım cep telefonundan İdari Menajer Volkan Ballı’yı arayarak Hocanın erken saatlerde Kalamış’a gelmesini istedi.
Yer: Kalamış
Saat: 10.30
Mekan: Develi
Başkan Aziz Yıldırım Develi’de Zico ile bir araya geldi ve yaklaşık 2 saat süren bir toplantı yaptı
Başkan Yıldırım oynanan futboldan hiç memnun olmadığını dile getirirken futbolcuların saha içindeki gayri ciddi hareketlerinden dolayı da sıkıntılı olduğunu söyledi
Başkan Yıldırım ayrıca golcü alınması yönünde Zico’yu ikna ederken gönderilecek isimde kriz yaşandı. Başkan mutlaka takıma golcü alınması lazım derken Zico’da bu teklife evet yanıtını verdi
Gönderilecek isim üzerinde ise masaya birçok futbolcu yatırıldı. Deivid’in gönderilme isteğine Zico olumsuz yanıt verirken Appiah için ise mutlaka kalması gerekir dedi
Başkan bunun üzerine kimi gönderelim o zaman sorusu üzerine Zico, şuan gitmesi en yakın bir isim var o da Edu demesi toplantıda şok etkisi yarattı
Zico, Edu’nun yerine bir çok takım içinde alternatif isimler var. Zaten çok hata yapmaya başladı demesi üzerine son nokta konuldu ve Edu’nun gönderilmesine karar verildi
Bu futbolcunun menajeri İstanbul’a çağrıldı
Ve beklenen golcü ismi belirlendi.
Carew geliyor
Başkan Yıldırım Carew ile her konuda anlaşma sağladık. Şuan bile getiririz demesi üzerine Zico, ön eleme maçı sonrası bu işi bitirelim. Carew tam isabet bir isim diyerek cevap verdi
Ve son nokta
Edu gidiyor
Carew geliyor
1907haber.com farkı ile
GodfatheR
11.Ağustos.2007, 14:20
allahim insallah dogrudur edu nun yerine yasin oynar pek sevmem ama can oynar insallah bu haber dogru cikar
BlackEagle19o3
11.Ağustos.2007, 14:24
Bence doğru bir karar.Stoperde Yasin-Lugano çok daha iyi olcaktır.Bunlardan birinin eksikliği durumunda Önder stopere çekilip G.Gönül'e şans verilir.Ya da Can Arat görev alır:)Ama ben yine de kaynağın güvenilir olduğunu düşünmüyorum;;)
GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2007, 14:35
Tamamen uydurma olduğu besbelli.Adamlar senaryo yazmışlar resmen.
TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2007, 15:15
1907haber tamamen balon haber yapan bir site.
MORTAL FB
11.Ağustos.2007, 15:55
1907haber tamamen balon haber yapan bir site.
Balon haber yapmayan site soyliyinde oraya bakalim barihttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon10.gif:):icon_smile:
AneLKa_90
11.Ağustos.2007, 15:58
Dünkü maçtan sonra transfer olacak mı acaba?
MeMo
11.Ağustos.2007, 15:58
1907Haber saglam kaynak :D
AneLKa_90
11.Ağustos.2007, 16:05
allahim insallah dogrudur edu nun yerine yasin oynar pek sevmem ama can oynar insallah bu haber dogru cikar
Edu gitsin de her maç 5 yiyelim değil mi?
eGowiCh
11.Ağustos.2007, 16:17
Edu-Lugano defansı iyi ve uyumlu, Edu giderse her maç 5 yeriz gerçekten. Bu takımın en kötü oyuncusu Can Arat'tır, bu Can'ı bırakın 18'e almayı, takımda tutmam ben ama ısrarla oynatılıyor, Yasin Çakmak gibi kaliteli bir stoper varken Can'a tahammül ediliyor. Edu-Lugano banko olur, ikisinden biri sakatlanır veya ceza alırsa Yasin oynar, Edu-Lugano-Yasin üçlüsü Fenerbahçe'yi taşır, yeter ki Can oynamasın.
TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2007, 16:56
Balon haber yapmayan site soyliyinde oraya bakalim barihttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon10.gif:):icon_smile:
Maalesef medyanın kalitesizliği. Hepsi yalan haber yapıyor.
Emurafu
11.Ağustos.2007, 17:00
Demek Edu gidiyor.....Bence Deivid gitsin...hem fazlalık yanlıs karar olur...
seko serkan
11.Ağustos.2007, 17:43
Edu gitsin de her maç 5 yiyelim değil mi?
dalga geçiyo olmalısın geçen bjk maçında gördük zaten onun yüzünden yenilen bi gol var ki evlere şenlik eğer bnun gibi daha çok gol görmek istiosan ne ala.
Omerdinho
11.Ağustos.2007, 17:45
1907Haber saglam kaynak :D
Bu adamlar'in gecen yaz fenere getirmedigi futbolcu kalmadi adrianolar crespolar morientesler campbelllar
Atakan38
11.Ağustos.2007, 19:54
Daa 5-10 Gun Once Can'a burda ovquLer yağıodu
Şimdi İstenmyen adam enterasann
Ben Basından Beri Dıorum Can = Servet
Cok Zenqin Olsam bu adamLarın sozLeşmeLerini aLırım qs v fb'den hıc bır takımda oynatmam kendı ısLerını kurar tıcaret atarım bunLarı
(fener sankı ozeLLıkLe secıo bu adamLarı )
yasin
edu luqano v candan kat kat daa iidir bence onu kazanamaya bakın
AneLKa_90
11.Ağustos.2007, 20:03
dalga geçiyo olmalısın geçen bjk maçında gördük zaten onun yüzünden yenilen bi gol var ki evlere şenlik eğer bnun gibi daha çok gol görmek istiosan ne ala.
Edu'yu 1 maçla yargılama sakın!Bir hata yaptı diye yerin dibine sokuyorsunuz oyuncuları sanki her maç kötü oynuyor gibi... Biraz da iyi oynadığı maçları görün,gitsin demek kolay.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yasin edu luqano v candan kat kat daa iidir bence onu kazanamaya bakın
Gel de bunları Zico'ya anlat!Bizim değil Zico'nun düşünmesi önemli ;)
fmsmyrna
11.Ağustos.2007, 20:46
Servet gibi bir oyuncuyu bedavaya verdik Sivas'a ama halen Can gibi bir oyuncu elimizde tecrübe ile alakası yok daha öncede söylemiştim çok genç değil 23 yaşında altyapıdan her çıkan oyuncu yetenekli olacak diye bir şart yok.
seko serkan
11.Ağustos.2007, 23:15
Edu'yu 1 maçla yargılama sakın!Bir hata yaptı diye yerin dibine sokuyorsunuz oyuncuları sanki her maç kötü oynuyor gibi... Biraz da iyi oynadığı maçları görün,gitsin demek kolay.
abartma istersen ben de neyin ne olduğunu senin kadar iyi biliorum
neyse tarışmaya gerek yok ben bu adamı beğenmiorum .bana göre iyi bi topçu diil tabi bu göreceli bi kavram olduğu için sana da saygı duyuyorum.hadi kal sağlıcakla.
goosfraba
12.Ağustos.2007, 12:54
Yönetimin, Anderlecht ile oynanacak maçlarda kötü bir sonuç alınması halinde Zico'nun görevine son vereceği ileri sürüldü.
2007-08 sezonuna İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı 2-0’lık mağlubiyetle başlayan Fenerbahçe’de şok bir iddia ortaya atıldı: Anderlecht maçları Zico’nun son şansı... Geçen yılda şampiyonluğa rağmen eleştirilen Brezilyalı hocanın alternatifleri olarak Fabio Capello ve Ersun Yanal’ın gündemde olduğu kaydedildi. Real Madrid’den ayrılan İtalyan hoca şu anda hiçbir takımı çalıştırmıyor. Sık sık Fenerbahçe’nin gündemine gelen Yanal ile de Sarı-Lacivertli yöneticilerin ön görüşme yaptığı söyleniyor.
Fanatik
a.arıcı-11
12.Ağustos.2007, 13:18
allahım maçın sonucu ne olursa olsun şu adam gitsin yaw lorant bile daha ii di hiç olmazsa maçlarda pozisyona giriyoduk bu herifte oda yok
AneLKa_90
12.Ağustos.2007, 13:26
Aslında Capello gelebilir... Aziz başkan Zico göreve gelmeden önce Capello ile görüşmüş ama maliyeti çok yüksekmiş (senelik 5 milyon € 3 yıllık sözleşme istemiş) o yüzden bu iş yatmış :( Aziz başkan Santra'da açıklamıştı...
GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 13:30
Hadi canım.Aziz Yıldırım Capello'dan çok pahalı olduğu için mi vazgeçmiş.Capello'yu nasıl ikna etmiş peki? Aziz Yıldırım paradan dolayı daha kötüsünü alacak birisi değil diye tanıyorum.
bjk4ever
12.Ağustos.2007, 13:35
Aslında Capello gelebilir... Aziz başkan Zico göreve gelmeden önce Capello ile görüşmüş ama maliyeti çok yüksekmiş (senelik 5 milyon € 3 yıllık sözleşme istemiş) o yüzden bu iş yatmış :( Aziz başkan Santra'da açıklamıştı...
R.Carlos'a senelik 4 milyon veren bence boyle bir antrenore bu parayi da verebilmeli. Fenerbahce maalesef hala ayni hatalari yapiyor. Istedigin kadar kadron iyi olsun, takimin basinda kotu bir antrenor varsa bir yere kadar gidebilir. Zico takimin 1 senedir basinda ve hala degisiklik yok. Sistem ayni, tempo hala agir, kanat organizasyonu cok az, Deivid hala sag acik, Kezman hala tek forvet. Kezman bile hocayi elestirecek kadar bikmis, anlayin yani!
Gecen seneki sampiyonluk Zico'ya hak etmedigi bir kredi kazandirdi, ama bu kredi de nereye kadar gidecek?
Sekopej
12.Ağustos.2007, 13:36
Hadi canım.Aziz Yıldırım Capello'dan çok pahalı olduğu için mi vazgeçmiş.Capello'yu nasıl ikna etmiş peki? Aziz Yıldırım paradan dolayı daha kötüsünü alacak birisi değil diye tanıyorum.
Evet ben de izledim, yaklaşık 60 milyon dolar ayırmamız gerekiyordu dedi. Tazminat şartlarıyla birlikte. 1 sene sonra gönderilirse çok büyük tazminat istemiş. Bu yükün altına Fenerbahçe'yi sokamam diyerek vazgeçmiş.
Sonuçta paraya bakıyorlar, Capello birçok başarıyı yaşamış bir hoca. İstediği şartlar sağlanırsa gelebilir ama onun istediği şartları sağlamak da bir Türk takımı için kolay olmasa gerek...
bjk4ever
12.Ağustos.2007, 13:38
Capello olmasa bile Zico'dan daha iyisini bulabilirdi Fenerbahce? Capello, Scolari gibilerini gectim, bir van Gaal, Trappatoni, Adriaanse getirmek bu kadar da zor olmasa gerek?
Sekopej
12.Ağustos.2007, 13:45
Zico'nun da öncelikli tercih olduğunu sanmıyorum. Scolari'nin Portekiz ile turları atlaması onun Türkiye'ye gelmesini imkansızlaştırdı. Portekiz daha erken turlarda elenmiş olsaydı belki gelebilirdi.
Aziz Yıldırım'ın istifa etmesi çok etkiledi, herkes gündem değiştirmek için diyordu ama geri döneceğini bilse son zamana bırakmazdı çalışmaları. Hiç istifa etmemeliydi. O dönem panik oldular ve artık sezonun başlamasına çok az zaman kala anlaştılar Zico ile.
Bizim gördüğümüzü mutlaka Aziz Yıldırım da görüyordur ama bir istikrar dite tutturdu o nedenle göndermiyor Zico'yu.
5 sene önceki Aziz Yıldırım olsa Zico çoktan gönderilmişti hatta yerine gelen hoca bile gönderilmişti. Ligde kötü durum devam ederse ve Anderlecht'e elenilirse Zico görevden alınır aksi halde Anderlecht'e elensek bile ligde galibiyetler alınıyorsa Zico ile devam ederiz...
GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 13:51
İşin içinde 60 milyon $ olursa o zaman vazgeçebilir.Arkadaş yıllık 5 milyon istediği için vazgeçmiş diyince inanasım gelmedi.Çünkü o konuşmasını izlememiştim.
Şu an Fb'nin süper bir oyun sergilememesin suçlusu Aziz Yıldrımdır.Tamam geri dönme ama Başkanlığada adamın Nihat Özdemir'i getir.Yine yönet takımı.Çok zarar verdi çok..
AneLKa_90
12.Ağustos.2007, 14:08
Fabio Capello gelsin de maliyeti yüksek olsun ;) Gittiği her takımı şampiyon yapıyor vallahi...
Sekopej
12.Ağustos.2007, 14:15
Fabio Capello gelsin de maliyeti yüksek olsun ;) Gittiği her takımı şampiyon yapıyor vallahi...
Kesin anlaşma olduğunu da sanmıyorum. Geçen sene boşta diye avukatıyla görüşmüşlerdir, o da bu şartlarımız kabul ederseniz görüşmelere başlayalım demiştir.
60 milyon doları bir teknik direktör için gözden çıkaracak bir Türk takımı yoktur. Bu 60 milyon da Capello'nun alacağı maaş değil ha, gönderilirse alacağı tazminat, primler vs. Sonra demeyin hangi TD 60 milyon dolar kazanıyor diye.:p
nerazzuri
12.Ağustos.2007, 14:17
Ya bence Capello'ya falan gerek yok böyle bi takımı Her Futboldan anlayan çok çok çok rahat şampiyon yapar. Avrupa'da da en azından Ş.ligi gruplarına götürür. Ama futbolcularda yürek olmadıktan sonra bu takım ManU olsada bi yararı olmaz
Ne demek istediğimi çok iyi anladınız siz ;)
MeMo
12.Ağustos.2007, 14:19
İşin içinde 60 milyon $ olursa o zaman vazgeçebilir.Arkadaş yıllık 5 milyon istediği için vazgeçmiş diyince inanasım gelmedi.Çünkü o konuşmasını izlememiştim.
Şu an Fb'nin süper bir oyun sergilememesin suçlusu Aziz Yıldrımdır.Tamam geri dönme ama Başkanlığada adamın Nihat Özdemir'i getir.Yine yönet takımı.Çok zarar verdi çok..
Bir Fenerbahçe'li olarak takıma zarar verip vermediğini senden daha çok biliyorum ve zarar vermedi!!
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 14:21
60M€... takıma bu parayı harcasın hocasız şampiyon olur fb:)
AneLKa_90
12.Ağustos.2007, 14:21
Kesin anlaşma olduğunu da sanmıyorum. Geçen sene boşta diye avukatıyla görüşmüşlerdir, o da bu şartlarımız kabul ederseniz görüşmelere başlayalım demiştir.
60 milyon doları bir teknik direktör için gözden çıkaracak bir Türk takımı yoktur. Bu 60 milyon da Capello'nun alacağı maaş değil ha, gönderilirse alacağı tazminat, primler vs. Sonra demeyin hangi TD 60 milyon dolar kazanıyor diye.:p
Hocam niye gönderelim? Capello'nun başarısız olduğu nerede görülmüş? ;;)
nerazzuri
12.Ağustos.2007, 14:24
60M€... takıma bu parayı harcasın hocasız şampiyon olur fb:)
Aynen katılıyorum. 60 M $ dolarla Şmpiyonlar ligi finali oynayacak takım yaratılır. 60 m $ lık takımın başına Kuşum Aydın'ı da getirsen rahat rahat şampiyon olur. :D
Sekopej
12.Ağustos.2007, 14:26
Bana göre geçen sene başarısızdı ve görevinden de alındı. Amaç lig şampiyonluğu ise bunu Zico da yapıyor.
Hem futbolda bu mantıkla anlaşma yapılmaz. Hiçbirşey garanti değildir, varsayımlara göre anlaşmalar yapılmaz. Del Bosque bile parasını alacak Beşiktaş'tan. Aynı şekilde Capello da gönderilse o da alırdı. Bu nedenle böyle şartlarda anlaşmalar yapmazlar kulüpler...
GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 14:26
Capello bir kaç kez şampiyon yaptığı takımdan ertesi sene kovulmuş bir teknik adam.
Bir Fenerbahçe'li olarak takıma zarar verip vermediğini senden daha çok biliyorum ve zarar vermedi!!
Ben bir futbol sever olarak o zaman yaptığı hareket ile takıma zarar verdiğini düşünüyorum.Benim ile aynı düşünen insanlarda var.Ayrıca sen benden nasıl daha iyi bileceksin? Kulübün içinden birisimisin?
a.arıcı-11
12.Ağustos.2007, 14:27
geçmiş mevzular boşverin beyler feneri adam edecek teknik direktör: Carlos Alberto Parreira
bundan başkası bu saatten sonra hiç bişe yapamaz
bjk4ever
12.Ağustos.2007, 14:38
Aynen katılıyorum. 60 M $ dolarla Şmpiyonlar ligi finali oynayacak takım yaratılır. 60 m $ lık takımın başına Kuşum Aydın'ı da getirsen rahat rahat şampiyon olur. :D
Chelsea sirf Shevchenko'ya 50 milyon dolar verdi ve CL finali oynayamadi. Real Madrid gecen sene 200 milyon dolar ustunde para harcadi ve yari final bile oynayamadi. Siz FB'liler nedense herseyi parayla olcup kara veriyorsunuz, bu cok yanlis. 60 milyon dolari istedigin gibi harcasin FB, takimin basinda Zico gibi bir antrenor oldugu surece yine gruplardan bile cikamaz, ciksa bile bir sonraki turda elenir. Hadi gruplari gectin, o zaman karsina bir Liverpool, Chelsea, Milan cikacak ve bunlar degil 60, 300-400 milyon dolarlara kurulan takimlar, ustelik hocasindan masorune kadar profesyonel. Siz bazi isleri cok kolay saniyorsunuz, ama oyle degil maalesef.
eGowiCh
12.Ağustos.2007, 15:30
Bu saatten sonra gelecek yabancı hoca Fenerbahçe'yi başarılı yapamaz. Örneğin; Anderlecht Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-0 yendi ve Zico ertesi gün görevinden istifa etti. 1 hafta içinde Fenerbahçe herhangi bir yabancı hoca ile anlaştı, diyelim ki Capello'yu getirdi. Capello ekibiyle birlikte gelecek, takımı tanıyacak, belli bir sistemi oturtmaya, gerekirse bazı yerlere transfer isteyecek, yani bu çok uzun bir süreç alacak. Lig devam ediyor olduğundan Gaziantespor ve akabindeki diğer maçlarda kötü sonuçlar gelebilecek.
Bu yüzden yabancı teknik direktör gelmemeli, en ideali Türkiye ligini de çok yakından tanıyan, Fenerbahçe'yi de yakından tanıyan Ersun Yanal, Anderlecht yenilgisi alınırsa ve başa o getirilirse hemen toparlanabilir Fenerbahçe, Gaziantepspor karşısında galibiyet alabilir. Gelecek yabancı hoca Türkiye'yi tanıyana kadar haftalar geçer.
a.arıcı-11
12.Ağustos.2007, 15:58
ama bu senin dediğin türkiyeyi tanıyan bir yabancıda olabilir(lucescu,parreira...)
BlackEagle19o3
12.Ağustos.2007, 16:11
Bence Ersun Yanal gelmeli:)
GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 16:19
Bu saatten sonra gelecek yabancı hoca Fenerbahçe'yi başarılı yapamaz. Örneğin; Anderlecht Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-0 yendi ve Zico ertesi gün görevinden istifa etti. 1 hafta içinde Fenerbahçe herhangi bir yabancı hoca ile anlaştı, diyelim ki Capello'yu getirdi. Capello ekibiyle birlikte gelecek, takımı tanıyacak, belli bir sistemi oturtmaya, gerekirse bazı yerlere transfer isteyecek, yani bu çok uzun bir süreç alacak. Lig devam ediyor olduğundan Gaziantespor ve akabindeki diğer maçlarda kötü sonuçlar gelebilecek.
Bu yüzden yabancı teknik direktör gelmemeli, en ideali Türkiye ligini de çok yakından tanıyan, Fenerbahçe'yi de yakından tanıyan Ersun Yanal, Anderlecht yenilgisi alınırsa ve başa o getirilirse hemen toparlanabilir Fenerbahçe, Gaziantepspor karşısında galibiyet alabilir. Gelecek yabancı hoca Türkiye'yi tanıyana kadar haftalar geçer.
Çok doğru söylemişsin Egemen.Çok düşük bir ihtimal ama Rıdvan Dilmen'de olabilir.Abdullahharicinin dediği gibi ülkeyi tanıyan Lucescu'da olabilir ama o çok çok zor.Ama ben yinede her şeye rağmen Zico ile devam edileceğini düşünüyorum.
GFBatman
12.Ağustos.2007, 16:24
Fenerbahçe bir teknik direktör alması lazım yoksa bu teknik direktör avrupada başarı sağlayamayız ve Fenerbahçe'nin adı dünyada duyuramayız.
AneLKa_90
12.Ağustos.2007, 16:55
Rıdvan Dilmen de olabilir arkadaşın dediği gibi... Ama hoca değişiklik zor olur bundan sonra :(
TR.CaPTaiN
12.Ağustos.2007, 17:26
Zico sırf futbolcuların yaptığı açıklamaları okusa bu bile yetebilir başarı için. Kezman diyor ben forvette yalnız kalıyorum,benim asıl görevim son vuruşlarım ama defanslarla boğuşmaktan son vuruşlarım zayıflıyor. Appiah çıkıyor ben sağ kanatta oynayamam benim mevkim orta sahanın göbeğidir,orda verimli olurum diyor. Ama yok kafa almıyor Zico'nun,yine aynı yine aynı. Bu sezon başında hata yapıldı. Ne Zico ne Deivid bu takıma yakışıyor. Gönderilmeleri gerekirdi. Burda da suç Aziz Başkanındır.
eGowiCh
12.Ağustos.2007, 17:28
Capello iddiası
2007-08 sezonuna İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı 2-0’lık mağlubiyetle başlayan Fenerbahçe’de şok bir iddia ortaya atıldı: Anderlecht maçları Zico’nun son şansı. Geçen yılda şampiyonluğa rağmen eleştirilen Brezilyalı hocanın alternatifleri olarak Fabio Capello ve Ersun Yanal’ın gündemde olduğu kaydedildi. Real Madrid’den ayrılan İtalyan hoca şu anda hiçbir takımı çalıştırmıyor. Sık sık Fenerbahçe’nin gündemine gelen Yanal ile de Sarı-Lacivertli yöneticilerin ön görüşme yaptığı söyleniyor.
Fanatik
GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 18:40
Onun maliyeti 60 milyon $ mış Egemen.Bundan istememiş Capello'yu Aziz Yıldırım.
eGowiCh
12.Ağustos.2007, 19:05
Onun maliyeti 60 milyon $ mış Egemen.Bundan istememiş Capello'yu Aziz Yıldırım.
Biliyorum. Santra'yı izlemiştim, Capello'nun maliyetinden dolayı getirmedim demişti ama eklemişti: "Capello'yu Fenerbahçe değil, Aziz Yıldırım getirebilir."
GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 19:09
Getirsin o zaman ne duruyor.Görmüyor mu durumu.Sezon sonu için anlaşsın.
AneLKa_90
12.Ağustos.2007, 20:40
60 milyon $ geçen seneydi,bu sene farklı olabilir... Aziz Yıldırım'dan böyle bir teşebbüs olsa keşke :(
eXcitinG
12.Ağustos.2007, 21:09
Ben Ersun yanaLın en kısa sürede Fenerbahçe başına geçiceğini düşünüyorum.
leogs
12.Ağustos.2007, 22:20
Fenerbahce tekrar yapılanmalı takımı anacka böyle kurtarabilir. Zico hemen gitmeli devamlı aynı 11 i FM de sürsen diğer futbolcular hep üzülüyor biliyorsunuz adam İBB maçınada aynı onbirle çıkıyor... Real Madrid maçınada azda diğer oyuncuları kullan Kerim kendini gösterdi.. keşke Kerim ve Olcan TS,BJK,GS gibi takımlarda forma giyselerdi milli takımda bile kesin oynarlardı..
AneLKa_90
12.Ağustos.2007, 22:22
Ben Ersun yanaLın en kısa sürede Fenerbahçe başına geçiceğini düşünüyorum.
Fenerbahçe yönetimi yerli hoca düşünmez
_MoRpHeUs_
12.Ağustos.2007, 22:47
Hiç değilse Ertuğrul Sağlam başarılı olsun da bizim Fenerbahçe de artık bi türk hoca düşünmeye başlasın Aykut Kocaman,Ersun Yanal gibi ...
canavar20
12.Ağustos.2007, 23:43
Capello ne güzel olurdu ama yalan heberdir.:)
NisRoc
12.Ağustos.2007, 23:56
"Zico ile toplantı yapmadık"
Nihat Özdemir, Zico'nun kontratı bitene kadar görevinin başında olacağını söyledi
Özdemir, ligin ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyesi mağlubiyetinin ardından medyada çıkan ve bugün de bazı televizyon kanallarında altyazı şeklinde geçen, sarı lacivertli yönetimin teknik direktör Zico ile toplantı yaptığı ve bazı radikal kararlar aldığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Nihat Özdemir, "Bazı televizyonlarda alt yazılar geçti. Bu altyazılardan sonra bazı basın mensubu arkadaşlarımız yönetim kurulu üyelerimizi aradı. Bu haberelde yönetiminin Zico ile bir toplantı yaptığı ve bazı radikal kararlar alındığı ifade edildi. Şu bilinmelidir ki başkan ve yöneticilerimiz her ortamda ve her yerde sorun varsa hocamızla görüşürür. Bu bizim iç işimizdir. Biz nasıl medyanın iç işlerine karışmıyorsak onların da bizim iç işlerimize karışmamasını istiyoruz. Bugün Zico ile bir toplantı yapmadık. Böyle bir toplantı yaparsak da bunu saklamayız, ifade ederiz. Takımımız ilk maçta yenildi. Futbolda her sonuç var, normaldir. İstanbul B.B. iyi oynadı ve galip geldi" dedi.
Fenerbahçe kulübünün artık kurumsallaştığını ifade eden Özdemir, "Hatta Fenerbahçe Türkiye'nin kurumsallaşmış yegane kulübüdür. Medyada yazılıyor diye hocamızı göndermeyiz veya medya istiyor diye bir futbolcumuzu göndermeyiz. Bu tip kararları Fenerbahçe yönetimi verir. Zico ile 1 yılık daha sözleşmemiz var. Zico bu senenin sonuna kadar takımın başında kalacaktır. Zico gidecek Capello gelecek gibi yakıştırmalar yersizdir. Medya biraz daha dikkatli olmalı. Biz nasıl sizlere saygılı davranıyorsak, medyanın da bize saygı göstermesini istiyoruz. Geçen yılın şampiyonuyuz. Kadrodan gidenler ve gelenler oldu. Daum teknik direktörken sezonun ilk maçında İstanbulspor'a hem de Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 3-0 mağlup olmuştuk ama o sezon sonunda şampiyon olmuştuk. Takımımıza güveniyoruz. Süper Lig'de şampiyon olucağız, kupayı da alacağız. Avrupa'da en iyisi yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.
Fenerbahçe İkinci Başkanı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakipleri Anderlecht ile ilgili olarak ise
"Anderlecht Belçika şampiyonu, iyi bir ekip. Ama biz Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak istiyoruz. İstanbul B.B. maçı kesinlikle ölçü değil. Geçen yıl Avrupa maçlarında iyi bir futbol ortaya koyduk. Bu sezon da hedefimiz olan Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Özdemir basın mensuplarının Ganalı futbolcu Appiah'ın takımdan ayrılıp ayrılmayacağı ve transfer ilgili sorularına ise şöyle yanıt verdi:
"Appiah ilgili hiçbir sorunumuz yok. Çok ağır bir ameliyat geçirdi. Anderlecht ile oynayacağımız rövanş maçına yetişebileceğini düşünüyoruruz. UEFA'ya takım kadrosunu verdik. Şu an da transfer gündemimizde değil. Böyle birşey olursa sizinle paylaşırız. Şu an da transferlerle ilgili bir çalışma yok. Şampiyonlar Ligi'ne kaldıktan sonra transfere ihtiyaç olduğunu düşünürsek, o zaman gerekeni yarız" dedi.
Kaynak: DHA
AneLKa_90
13.Ağustos.2007, 00:01
Zico'nun gitmeyeceğini biliyorduk zaten 1-2 saatliğine kendimizi avuttuk sadece :)
TR.CaPTaiN
13.Ağustos.2007, 00:02
Zico'ya bu kadar sahip çıkıyorlar ama taraftarın sabrı taştığı zaman bakalım onlara kim sahip çıkacak.
AneLKa_90
13.Ağustos.2007, 00:06
Sabrımız taştı zaten şahsen ben yönetime olan güvenimi yitirmeye başladım :(
GodfatheR
13.Ağustos.2007, 00:11
fenerbahce brezilya milli takimina dondu zico giderse takimda isyan cikar carlos diyo benim ulasilmazim zico sen simdi zico yu nasil gonderirsin
AneLKa_90
13.Ağustos.2007, 00:13
Taraftar bu çileyi çekmeye devam edecek o zaman :uzgun:
eGowiCh
13.Ağustos.2007, 01:19
Zico'ya bu kadar sahip çıkıyorlar ama taraftarın sabrı taştığı zaman bakalım onlara kim sahip çıkacak.
Muhammed en doğru şeyi söylemişsin gerçekten.
Anderlecht eğer Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenerse, taraftar "Yönetim bu takım senin eserin", "Yönetim istifa", "Zico istifa" gibi bağırır ve bunu yönetim kolay kolay kaldıramaz. Eğer öyle bir şey olursa bakalım hala Zico'yu savunacaklar mı?
Bu sefer transfer yaparak gündem değiştirme taktiği de tutmaz, geçen sene yaptılar, şimdi yaparlarsa değişen bir şey olmaz zira Şampiyonlar Ligi treni kaçmış olur ve yönetimin sonu gelebilir.
Şimdi Zico'yu kovsalar bir tane Fenerbahçeli çıkıp da "Neden kovdunuz bu adamı?" der mi acaba, kendilerine sorsunlar bir bunu...
nerazzuri
13.Ağustos.2007, 05:02
"Zico ile toplantı yapmadık"
Nihat Özdemir, Zico'nun kontratı bitene kadar görevinin başında olacağını söyledi
Özdemir, ligin ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyesi mağlubiyetinin ardından medyada çıkan ve bugün de bazı televizyon kanallarında altyazı şeklinde geçen, sarı lacivertli yönetimin teknik direktör Zico ile toplantı yaptığı ve bazı radikal kararlar aldığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Nihat Özdemir, "Bazı televizyonlarda alt yazılar geçti. Bu altyazılardan sonra bazı basın mensubu arkadaşlarımız yönetim kurulu üyelerimizi aradı. Bu haberelde yönetiminin Zico ile bir toplantı yaptığı ve bazı radikal kararlar alındığı ifade edildi. Şu bilinmelidir ki başkan ve yöneticilerimiz her ortamda ve her yerde sorun varsa hocamızla görüşürür. Bu bizim iç işimizdir. Biz nasıl medyanın iç işlerine karışmıyorsak onların da bizim iç işlerimize karışmamasını istiyoruz. Bugün Zico ile bir toplantı yapmadık. Böyle bir toplantı yaparsak da bunu saklamayız, ifade ederiz. Takımımız ilk maçta yenildi. Futbolda her sonuç var, normaldir. İstanbul B.B. iyi oynadı ve galip geldi" dedi.
Fenerbahçe kulübünün artık kurumsallaştığını ifade eden Özdemir, "Hatta Fenerbahçe Türkiye'nin kurumsallaşmış yegane kulübüdür. Medyada yazılıyor diye hocamızı göndermeyiz veya medya istiyor diye bir futbolcumuzu göndermeyiz. Bu tip kararları Fenerbahçe yönetimi verir. Zico ile 1 yılık daha sözleşmemiz var. Zico bu senenin sonuna kadar takımın başında kalacaktır. Zico gidecek Capello gelecek gibi yakıştırmalar yersizdir. Medya biraz daha dikkatli olmalı. Biz nasıl sizlere saygılı davranıyorsak, medyanın da bize saygı göstermesini istiyoruz. Geçen yılın şampiyonuyuz. Kadrodan gidenler ve gelenler oldu. Daum teknik direktörken sezonun ilk maçında İstanbulspor'a hem de Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 3-0 mağlup olmuştuk ama o sezon sonunda şampiyon olmuştuk. Takımımıza güveniyoruz. Süper Lig'de şampiyon olucağız, kupayı da alacağız. Avrupa'da en iyisi yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.
Fenerbahçe İkinci Başkanı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakipleri Anderlecht ile ilgili olarak ise
"Anderlecht Belçika şampiyonu, iyi bir ekip. Ama biz Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak istiyoruz. İstanbul B.B. maçı kesinlikle ölçü değil. Geçen yıl Avrupa maçlarında iyi bir futbol ortaya koyduk. Bu sezon da hedefimiz olan Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Özdemir basın mensuplarının Ganalı futbolcu Appiah'ın takımdan ayrılıp ayrılmayacağı ve transfer ilgili sorularına ise şöyle yanıt verdi:
"Appiah ilgili hiçbir sorunumuz yok. Çok ağır bir ameliyat geçirdi. Anderlecht ile oynayacağımız rövanş maçına yetişebileceğini düşünüyoruruz. UEFA'ya takım kadrosunu verdik. Şu an da transfer gündemimizde değil. Böyle birşey olursa sizinle paylaşırız. Şu an da transferlerle ilgili bir çalışma yok. Şampiyonlar Ligi'ne kaldıktan sonra transfere ihtiyaç olduğunu düşünürsek, o zaman gerekeni yarız" dedi.
Kaynak: DHA
Siz zaten ne işe yararsınız ki onunla görüşmedik. Bunu almıyoruz. Siz böyle devam edin. Uefa şampiyonu oluruz. Bu bile az kalır Dünya kupasını bille alırız biz. Süper bi takımımız var.
DEĞİLMİ ARKADAŞLAR ???
fenerbahce_1907
13.Ağustos.2007, 05:05
Siz zaten ne işe yararsınız ki onunla görüşmedik. Bunu almıyoruz. Siz böyle devam edin. Uefa şampiyonu oluruz. Bu bile az kalır Dünya kupasını bille alırız biz. Süper bi takımımız var.
DEĞİLMİ ARKADAŞLAR ???
+1907;;).
Cok dogru dedin rakibimiz Kone,Lincoln alıyor biz Deivid'lerle gidiyoruz.
nerazzuri
13.Ağustos.2007, 05:08
+1907;;).
aslında futbolcuları da çok suçlamıyorum yanlış yerlerde oynatılıyorlar. Tamamen taktik kurbanları.
BEN ZİCO'YA YAKINIYORUM.
AneLKa_90
13.Ağustos.2007, 12:31
+1907;;).
Biz de kontenjan sorunu var! Transferde Fener'le kimse boy ölçüşemez bunu da unutma!
fenerlistinanc
13.Ağustos.2007, 12:34
takımda gerçek fenerli ruhunu taşıyan kaç oyuncu var en büyük eksiklik burda hoca da zaten türkiyeye bi sene geçmesine rağmen alışamadı
fenere lazım olan tek şey fenerbahçeyi tanıyan ruhunu bilen gerçek fenerli diyebileceğimiz bi teknik adam lazım
ben rıdvan dilmeni fenerin başında hoca olarak görmek isterim
BlackEagle19o3
13.Ağustos.2007, 12:34
Biz de kontenjan sorunu var! Transferde Fener'le kimse boy ölçüşemez bunu da unutma!
Ya arkadaşım bırakın artık bunları.Aziz istediğini getirir,Transferde Fener'le ölçülemez falan.Fenerbahçe sanki para basıyor.Klüp yönetmek o kadar kolay mı?Transfer yapmak isteyen deıvıdı öyle veya böyle gönderir.Ya da Fatih Tekke veya Halil Altıntop gibi Türk yıldızlar alınabilirdi.
AneLKa_90
13.Ağustos.2007, 12:36
Ya arkadaşım bırakın artık bunları.Aziz istediğini getirir,Transferde Fener'le ölçülemez falan.Fenerbahçe sanki para basıyor.Klüp yönetmek o kadar kolay mı?Transfer yapmak isteyen deıvıdı öyle veya böyle gönderir.Ya da Fatih Tekke veya Halil Altıntop gibi Türk yıldızlar alınabilirdi.
Zico'nun inadı yüzünden yönetim suskun kaldı bugüne kadar.Sorun hocada!
MeMo
13.Ağustos.2007, 12:38
Aslıdna bir bakıma haklısın ama bu bugüne kadar böyleydi her sene bir yıldız geliyordu bu senede geldi ama herhalde Zico'nun inadı yüzünden oluyor bunlar.
nerazzuri
13.Ağustos.2007, 12:42
Zico'nun inadı ile alakası yok. Yönetim daaha önce nasıl t. d. e sormadan adam gönderim adam alıosa bu sene de yapardı. Ama yapmadılar herhalde doğru yolda olduklarını zannettiler.
AneLKa_90
13.Ağustos.2007, 12:46
Haklısın yönetimin hatası var ama Zico'nun payını da unutmayalım ;;) Yönetim Zico'ya güveniyor nedense...
nerazzuri
13.Ağustos.2007, 12:48
Haklısın yönetimin hatası var ama Zico'nun payını da unutmayalım ;;) Yönetim Zico'ya güveniyor nedense...
Arkasında Scolari var.
AneLKa_90
13.Ağustos.2007, 12:58
Arkasında Scolari var.
Yok artık :icon_eek:
nerazzuri
13.Ağustos.2007, 13:07
Yok artık :icon_eek:
Neye yok artık. Zico'nun kefili Scolari
JameSawyer
13.Ağustos.2007, 13:12
Allah Allah sen ne kadar bilgiliymişsin öyle..
sananes
13.Ağustos.2007, 13:12
anlamadıgım bi takımın sahibi taraftarıdır.yani bi yönetim taraftarın isteklerini bu kadarmı göz ardı eder kimse zicoyu istemiyo rıdvan gelsin aykut gelsin ama su zico gitsin artık
nerazzuri
13.Ağustos.2007, 13:13
Allah Allah sen ne kadar bilgiliymişsin öyle..
Evet. Bilgili.
Söylediğinde de çok haklı.
JameSawyer
13.Ağustos.2007, 13:14
Her sene bir yıldız getiripte, onu harcamak ondan yararlanamamak konusunda Fenrbahçe ile boy ölçüşmemiz imkansız, haklısın..
Eğer transfer konusunda bu kadar iddialı olsaydı kulübünüz, Zico'yu yollar, Deivid'i yollardı.Paşa paşa yerlerini doldururdu..
bjk4ever
13.Ağustos.2007, 13:15
takımda gerçek fenerli ruhunu taşıyan kaç oyuncu var en büyük eksiklik burda hoca da zaten türkiyeye bi sene geçmesine rağmen alışamadı
fenere lazım olan tek şey fenerbahçeyi tanıyan ruhunu bilen gerçek fenerli diyebileceğimiz bi teknik adam lazım
ben rıdvan dilmeni fenerin başında hoca olarak görmek isterim
Bunun ruhla muhla alakasi yok, tamamen antrenor hatalari yakiyor Feneri. Gecen seneden beri hep ayni sistem ve ayni kadro, hic degisiklik yok. Sen Belediyespor ve Besiktasa karsi ayni takim ve sistemle cikiyorsan sorun vardir demektir. Ayni hatalar hala devam ediyor. Kezman santrfor degil forvet, tek forvetli sistemde hicbirsey yapamaz. Deivid sag kanat oyuncusu degil, gercek sag kanat oyunculari Colin ve Ali kulubede. Can'in yetersiz oldugu belliydi zaten, bu macta Yasin veya Gokhan oynamaliydi. Fenerbahce'nin bazi maclara kesinlikle cift forvet cikmasi lazim, gerekise tek onlibero bile oynayabilirsin. Ornek bence Ertugrul Saglam. Fenerbahce ve Sheriff maclarina tek forvet cikti, Konya macina cift forvetle. Surekli kadro degisiyor, rekabet arttiriliyor, dun mesela Cisse&Delgado yedekti. Sen istersen degil ruh, yukaridan cinleri ve perileri getir, bu antrenorle isiniz yine zor. Zico bir seyi tutturmus gidiyor, ama cekirge ne kadar sicrar ki? Bu sene karsisinda zayif bir BJK ve GS yok, acil birseyler yapilmazsa Fener'in isi zor.
nerazzuri
13.Ağustos.2007, 13:25
Her sene bir yıldız getiripte, onu harcamak ondan yararlanamamak konusunda Fenrbahçe ile boy ölçüşmemiz imkansız, haklısın..
Eğer transfer konusunda bu kadar iddialı olsaydı kulübünüz, Zico'yu yollar, Deivid'i yollardı.Paşa paşa yerlerini doldururdu..
Zico'yu anladık Deivid neden yollanıyor. Ya Deivid kötü futbolcu değil!!! .
Artık bunu bi zahmet anlayın. Fenerbahçe'de Forvete top atma sorunu var Deivid ve Kezman'da bunun kurbanları. O zaman Kezman'da gitmeli 90 dk. Boyunca saha içinde hiç bişey yapmayan bi futbolcuda Fenerbahçe'de oynayamaz. Ama ismi var Kezman. Neyse asıl konuya gelelim.
Fenerbahçe yönetimi geçen sezon aldığı 4 yabancıya 4 yıllık sözleşme imzalattı. Bunların birini göndermeye kalksa en azından 5 m € zarara girecek En az diyorum bak EN AZ. Gerisini sen düşün artık. Yönetimin eli kolu bağlı yani hiç bir şey yapamıyor.
bjk4ever
13.Ağustos.2007, 13:36
Bu sistemde gecen seneden beri Kezman yerine Deivid ilerde oynasaydi ve sag kanatta gercek bir kanat oyuncusu oynasaydi Deivid Kezman'dan daha fazla gol atardi ve daha basarili olurdu. Kezman'in performansi Deivid'den bile kotu, ama ismi var diye kimse agzini acamiyor, gercekler bu.
a.arıcı-11
13.Ağustos.2007, 13:53
zico ya kefil olan scolari deil parreira idi
nerazzuri
13.Ağustos.2007, 13:59
zico ya kefil olan scolari deil parreira idi
Scolari. Dünya Kupası sonrası kendi gelmek istemedi Bize Zico'yu önerdi Kefili de benim dedi
a.arıcı-11
13.Ağustos.2007, 14:05
dediklerin doğru ama bu sözleri scolari deil parreira söledi scolari hiç bir açıklama yapmadı parreira ise bizim eski hocamız olduğu için fenere yardımda bulundu ufak bir araştırma yaparsan bu haberleri bulabilirsin
TR.CaPTaiN
13.Ağustos.2007, 14:19
Deivid hakkında yoruma pek gerek yok şu söz hepsini açıklıyor:
Deivid bari bunu at
GodfatheR
13.Ağustos.2007, 14:43
az alkmaar macinda soylemisti bunu
GFBatman
13.Ağustos.2007, 15:08
Fenerbahçe'ye bir forvet gelmesi lazım ve Can Arat acil kiralık gönderilip tecrübe kazanması lazım onun hatasından gol yedik ve maç gitti.Kafa toplarında iyi bir forvet alınması lazım yoksa Fenerbahçe'nin hali yaman
Fenerbahçe Anderlecht maçını hafife alsa sonumuz Az Alkmaar maçı gibi olur...
eGowiCh
13.Ağustos.2007, 16:54
Çarşamba günü her şey netleşecek, Anderlecht maçı hem bazı futbolcuların hem teknik direktörün hem de yönetimin sonu olabilir. Bu maçın kaybedilmesi lige de olumsuz olarak yansıyacağından, gelecek taraftar tepkisiyle birlikte bazı şeyleri radikal olarak değiştirebilir. Aziz Yıldırım kendi koltuğundan olmamak için Zico'yu ve bazı futbolcuları feda edecektir. Bunu yapmazsa komple giderler, ama taraftarın istemediği, Fenerbahçe'ye zararı olan kişiler bu takımdan gönderilirse, başta Zico, o zaman başkan koltuğundan olmaz ve taraftardan da destek alır.
AneLKa_90
13.Ağustos.2007, 17:09
Anderlecht'i elersek Zico ile yola devam edilecektir,elenirsekte UEFA diyecekler gene görevde kalacak...
bjk4ever
13.Ağustos.2007, 17:12
FB yonetimine birsey olacagini hic zannetmiyorum. 10 sene boyunca neler atlatti FB ama Aziz Yildirim gitmedi, bir Zico yuzunden hele hic gitmez. En fazla Zico gonderilir ve yerine bir baskasi gelir, ama Zico'nun gidecegini de zannetmiyorum.
GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2007, 17:23
Zico büyük ihtimal sene sonuna kadar kalacak.
AneLKa_90
13.Ağustos.2007, 17:25
Sezon sonu mukavelesi bitiyor zaten...
eGowiCh
13.Ağustos.2007, 17:29
Anderlecht maçı kaderini belirleyecek, hiçbir güç onu Anderlecht'e elenmesi halinde bu takımda tutamaz.
starfreedom
16.Ağustos.2007, 12:47
Al işte Fotomaç'a da piyango vurdu.Adamlar bas bağırdı bu transfer olacak diye en sonunda tuttu.:D Bir tek biz söylemiştik diye kasım kasım kasılırlar.
Zaten Roberto Carlos transferinde nasıl 64 sayfalık özel biz demiştik eki hazırlamadılar hala anlamıyorum. Bu transferde olursa artık bir ek hazırlarlar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fatih Tekke gelirse çok iyi olur tek forveti çok iyi oynar o gelince Kezman Deivid'in yerinde oynar sağ kanatta
Kezman nasıl sağ kanatta oynuyacak yahu.
fmsmyrna
16.Ağustos.2007, 12:55
Kezman 1-2 maç hatırlıyorum oynamıştı Deivid nasıl oynuyorsa sağ kanat Kezman'da oynar