PDA

View Full Version : Yalnızca 5 Kombine Satıldı [ Kayserispor ]

Fernando Gago
04.Ağustos.2006, 02:27
İşte Ligin 5. büyüğü (!) :D:D:D:D:D bide stad yapıyorlar hiç yapmasınlar o zaman

ogcj_me
04.Ağustos.2006, 02:30
yok yıldızlar yerinde kalmışta
kayseri büyükmüşte
ertuğrul niçin kaçtı o zaman ;;)
Mehmet Topuzda hayatının hatasıını yaptı kalarak
bu sezondan sonra rüyasında görür 3 byükleri

nerazzuri
04.Ağustos.2006, 02:34
yok yıldızlar yerinde kalmışta
kayseri büyükmüşte
ertuğrul niçin kaçtı o zaman ;;)
Mehmet Topuzda hayatının hatasıını yaptı kalarak
bu sezondan sonra rüyasında görür 3 byükleri
Aynen katılıyorum sana

Fietra 10
04.Ağustos.2006, 02:54
kayserispor başkanı büyük zorluklarla tutsun topuzu gökhanı sende böyle takıma destek ver..takım böyle tutulmaz..

spider3784
04.Ağustos.2006, 03:00
Çok yazık Kayseri'ye.:(

Fıratcan Alçınkaya
04.Ağustos.2006, 03:27
Yazık olmuş...

RoNNiE91
04.Ağustos.2006, 03:29
Zorla güzellik olmaz.Yeni stada geçince nolcak çok merak ediyorum.

fm26mer
04.Ağustos.2006, 03:30
Eskişehirin bile yaklaşık 20.000 seyirci kapasites var ve bütün koltuklar kombine satıldı. .
kayserisporlu taraftarlara anlam veremedim açıkcası Gökhan gibi mehmet topuz gibi yıldızları var , ben çözemedim:) :(

uAburak89
04.Ağustos.2006, 05:28
Çok bile satmışlar.. :D

C h A o S
04.Ağustos.2006, 05:38
kayseri'ye niye türkiye'nin 5.büyüğü diyorlar anlamış değilim.ne yaptı ki bu zamana kadar. Türkiye'de 4 büyükten başka büyük olamayacağı belli...

5 kombine he(::):0:

goosfraba
04.Ağustos.2006, 05:43
kayserispor başkanı büyük zorluklarla tutsun topuzu gökhanı sende böyle takıma destek ver..takım böyle tutulmaz..

Başkan onları zorla tuttuğu için bu sene pekte ahım şahım bir performans sergilemeyecekler bence, en azından geçen sene ki gibi oynayamazlar..

ForsakeN
04.Ağustos.2006, 06:36
Kayseri , Gökhan ile Topuz'u toplam 10M Euro'ya satabilirdi.O parayla da çok iyi bi oyuncu alırlardı.Hem de seyirci çekerlerdi :)

Aykan19o3
04.Ağustos.2006, 20:58
O kadar Tuttular yıldızlarını taraftarın desteğine bak..

Cyzio
04.Ağustos.2006, 21:01
İşte Ligin 5. büyüğü (!) :D:D:D:D:D

Doğru söze ne denir..:):)

deniz.91
04.Ağustos.2006, 21:02
O kombine konusunda yönetim haksız arkadaşlar kayseride kale arkası bileti geçen yıl 2 ytlye verdiler bazende 5 ytleye sattılar ama şimdi kale arkası kombine bilete 150 ytl istiyorlar insanlar neden kombine alsın şahsen bende almadım kombine almak için kombinenin bir avantajı olacak ki taraftar alsın ama burada kombine alan kazık yiyor ama kombine satılmaması stadın boş olacağı anlamına gelmez stad her zaman dolu olur geçen sezon olduğu gibi

Geçen sezonda taraftar kombineye çok az ilgi gösterdi ama hep full oynadı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lütfen bu yazıyı okuyun kim haklı siz karar verin

http://kayserispor.org/forum/forum_posts.asp?TID=9258&get=last#216411

ForsakeN
04.Ağustos.2006, 22:35
Deniz'in verdiği linke bakarsak Kayseri taraftarlarının aldığı 5 kombine bile çok.resmen enayi durumuna düşürmüşler kombinelileri

zemlinskis
04.Ağustos.2006, 22:46
kayseri şampiyon :D

Fıratcan Alçınkaya
04.Ağustos.2006, 22:48
Kayseri Yönetimi 5.büyüğüz moduna girince biletleri tavan yaptırttı ve tokat gibi patladı gerçek 5kombine...

byunuss1
04.Ağustos.2006, 22:53
zaten 3 mac üst üste kazanan kendini büyük ilan ediyor ..

yunusgs
04.Ağustos.2006, 23:01
Gorduk ıste Gokhanı ve Mehmetı Kayserı oncekı senelerde dusme potasındaydı BÜYÜK KLÜP OLUNMAZ BÜYÜK KLÜP OLARAK DOĞULUR

byunuss1
04.Ağustos.2006, 23:03
Gorduk ıste Gokhanı ve Mehmetı Kayserı oncekı senelerde dusme potasındaydı BÜYÜK KLÜP OLUNMAZ BÜYÜK KLÜP OLARAK DOĞULUR

aynen öyle :) adamların kupası yok şampiyonlugu yok başarısı yok 3 mac kazandımılar tamam büyügüz..

deniz.91
04.Ağustos.2006, 23:14
Artık takımı aşağılayıcı sözler yazmasanız sevinirim.Kayserispor büyük takım olduk demedi hiçbirzaman büyük takım olma yolunda ilerliyoruz dedi

Memedov
04.Ağustos.2006, 23:21
Bursaspor'un da Kapali kale arkasi 150 YTL ama kapis kapis satildi bana almaya firsat kalmadan kombineler tuketildi..

Kayserispor yonetimi elinden geleni yapti verdigi sozu tuttu hedefi olmasa idi Mehmet Topuz ve Gokhan Unal'i satarlardi.Boylesine hedefleri olan bir kulub'un taraftarlarina boyle birsey yakismadi diye dusunuyorum..

deniz.91
04.Ağustos.2006, 23:27
Bursaspor'un da Kapali kale arkasi 150 YTL ama kapis kapis satildi bana almaya firsat kalmadan kombineler tuketildi..

Kayserispor yonetimi elinden geleni yapti verdigi sozu tuttu hedefi olmasa idi Mehmet Topuz ve Gokhan Unal'i satarlardi.Boylesine hedefleri olan bir kulub'un taraftarlarina boyle birsey yakismadi diye dusunuyorum..

Mehmet yönetim bizi resmen kazıklamaya çalışıyor kim alır şahsen ben almadım:)

Memedov
04.Ağustos.2006, 23:35
Denizcim eger herkes oyle dusunurse bizim stadlarimiz hic dolmaz..

Bak sana ne diyorum Bursaspor'da Kapali Kale Arkasi 150 YTL ben alamadan tukendi.Hem biz Gokhan Unal ve Mehmet Topuz gibi oyunculara sahip degiliz..;)Ustelik gecen sezon 5.buyuk diyende Bursaspor taraftari degildi..

Camia Buyuk,Hedefler buyuk,Traftarda buyuklugunu gostermeli idi..

Aşk-ı Şehir
04.Ağustos.2006, 23:42
yazım uzun olduğu için alıntı yapıp koyuyorum ;;)

O kadar oyuncuyu satmamışsa ve zorla elinde tutmuşsa bence taraftar kombinelere saldırmalıydı;;) Size yakından bir örnek vereyim: Bildiğiniz gibi ben Eskişehirliyim ve doğal olarak Eskişehirspor taraftarıyım;;) Eskişehirspor yönetimi bütün stadı kombine yapmaya çalışıyor ;;) Zor gibi görünsede satış yapan bayiilerden gelen haberlere göre kombine biletler tükenmek üzereymiş artık aradaki farka siz karar verin ;;)

deniz.91
04.Ağustos.2006, 23:47

Bak sana ne diyorum Bursaspor'da Kapali Kale Arkasi 150 YTL ben alamadan tukendi.Hem biz Gokhan Unal ve Mehmet Topuz gibi oyunculara sahip degiliz..;)Ustelik gecen sezon 5.buyuk diyende Bursaspor taraftari degildi..

Kale arkası bilet fiyatları 15 ytl olsun bende o kombineyi almazsam banada deniz demesinler ama 2-5 ytl arasında giriyor millet biletle neden alayım yav hem peşin alacam hemde o kadar kazık yiyecem tamam takımımı seviyorum ama onun içinde kazık yemem kimse yemez hele birde taraftarı kayseri insanıysa kimse almaz.Alanlarada zengin kişilerdir zaten:)Yani isterse kimse almasın kombine bilet benim için avantajlı olmayacaksa ben hiç almam.Gider maç gününden 2 gün önce alırım 2 ytlye:D

Zaten kayseride kombinenin satılmaması stadın boş kalacağı anlamına gelmez herkes maçını günü alıyor geçen sezon olduğu gibi stad yine full dolar

Memedov
04.Ağustos.2006, 23:53
Kombine alan bu kadar az olursa herkes mac gunu bilete saldirirsa kac kisi bilet alamayip disarida kalicak peki bu nasil istir anlamadim..

Benim bildigim kombinesi olan maca kombinesi ile girer kombinesi olmaya bilet alip biletle girer ama sizde topu topu 5 kisi kombine almis :D Yahu anlamiyorum Bizim normal maclarda Biletler 10 YTL kale arkasi Sizin 2 YTL hee Bursaspor 2.Lig oldugu zamanlar Biletler 2 YTL idi Siz hem 5.Buyuksunuz yildizlariniz var hedefleriniz buyuk bilet 2 YTL he helal olsun sizin yonetime herkeste oyle yonetim olsa..;)

Birde yonetim bizi kazikliyor diyorsunuz Kim kimi kazikliyor ortada..;;)

deniz.91
04.Ağustos.2006, 23:55
Kombine alan bu kadar az olursa herkes mac gunu bilete saldirirsa kac kisi bilet alamayip disarida kalicak peki bu nasil istir anlamadim..

Benim bildigim kombinesi olan maca kombinesi ile girer kombinesi olmaya bilet alip biletle girer ama sizde topu topu 5 kisi kombine almis :D Yahu anlamiyorum Bizim normal maclarda Biletler 10 YTL kale arkasi Sizin 2 YTL hee Bursaspor 2.Lig oldugu zamanlar Biletler 2 YTL idi Siz hem 5.Buyuksunuz yildizlariniz var hedefleriniz buyuk bilet 2 YTL he helal olsun sizin yonetime herkeste oyle yonetim olsa..;)

Birde yonetim bizi kazikliyor diyorsunuz Kim kimi kazikliyor ortada..;;)

OLm önceden biz kazıklıyoduk ama şimdi onlar kazıklamak istiyor.Milleti alıştırdılar 2 YTL bilete şimdide kimse almıyor :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hem ksye biletten bişe olmaz maddi desteği var baya 4 tane kayserinin en işlek yerlerinde oto parkı var kazığı orda atsınlar:zuhaha

İsildur
05.Ağustos.2006, 01:57
Daha sonra Anadolu kulüpleri neden başarılı olamıyor diyoruz.Sebebi apaçık ortada.

Omerdinho
05.Ağustos.2006, 03:28
Kayserili taraftarlar protestolarinda hakli..

RaSenGan
05.Ağustos.2006, 03:29
Hiç yoktan iyidir.:)

drazan11
05.Ağustos.2006, 06:49
harbiden yazik boyle takima boyle taraftar haydi ya kayserililer takiminiz lige zevk getirecek sizde tribunlere zevk getirin

eXcitinG
05.Ağustos.2006, 07:17
Kayseri gibi bir şehrin takımına taraftarı nasıL sahip çıkmıyor anLamadım.Gökhan ve Topuz sezon ortası ayrıLır bu takımdan.

Cyzio
05.Ağustos.2006, 16:55
Gökhan ve Topuz bu sene nası katkı yapar şüpheliyim.Kafaları hep karıştı..

deniz.91
05.Ağustos.2006, 17:06
Gökhan ve Topuz bu sene nası katkı yapar şüpheliyim.Kafaları hep karıştı..

Merak etme gökhan her hazırlık maçlarında yine golünü atıyor topuz ise yeni kaptan oldu sezon başlangıcında süper ötesi oynadı yine ikisi elele verip taraftarın yanına gelip alkışladılar falan keyifleri yerinde bişey olmaz

Yani yine takıımın yıldızı onlardı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Kayseri gibi bir şehrin takımına taraftarı nasıL sahip çıkmıyor anLamadım.Gökhan ve Topuz sezon ortası ayrıLır bu takımdan.

Sizde kayseri ile işlgili her konuda satılır diyosunuz ana transfer döneminde satmayana adam devre arasında nasıl satsın o kısa dönemde kimi alsın.Tekrar diyorum kombinelerin satılmamamsı trübünlerin boş olacağı anlamına gelmez ama hergün maç günü alırlar bileti geçen sezonda böyleydi ama hep full oynadı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hurma takımından memnun

Sezonu pazar günü kendi sahasında oynayacağı Vestel Manisaspor maçıyla açacak olan Kayserispor'da hazırlıklar bütün hızıyla sürerken, Genel Menajer Süleyman Hurma lige hazır olduklarını söyledi.Süleyman Hurma, 5-2 kazandıkları Kocaelispor maçında takımın sergilediği futboldan övgüyle söz ederek, "Oldukça diri bir takım görüntüsü çizdik. Bize göre Kayserispor oldukça iyi bir yolda. Takıma yeni katılan oyuncuların uyum sorunu da gözönünde tutulursa, ne denli başarılı olduğumuz ortaya çıkar" diye konuştu.
IGLESIAS SIKINTISI
Süleyman Hurma, Kartepe Turnuvasındaki Çaykur Rizespor maçında, rakip ekipten Emre Toraman ile tartışan İglesias'ın maçın hakeminin yazdığı rapor uyarınca Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini belirtti. Hurma, Lenonardo için Federasyon'a itiraz ettiklerini belirtti.
Bu arada, Kayserispor kulübünün kombine bilet konusundaki taraftara siteminden sonra bilet satışlarının hızlandığı ifade edildi.

06.08.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif

Kaynak : DHA

Kanımca bu 5 bilet satıldı haberi yalandı tek amaç taraftarın ilgisini çekmekti.Kayserili değilmi başkan o ne cinlikler bilri:zuhaha

Atakan38
07.Ağustos.2006, 18:59
Daha sonra Anadolu kulüpleri neden başarılı olamıyor diyoruz.Sebebi apaçık ortada.

TaraftarLar Kombine Alsa Çokmu BaşarıLı OlcakLar.Her Sene TaraftarLar TakımLarına Sahip Çıkıor (Çoğu) Ama Başarının KombineyLe Alakası Yok

Kombine SatıLmadanda Stad DoLuor
Haber Yalandır Ztn

Varonil
07.Ağustos.2006, 20:39
Bugün okudum bir gazetede satışlar %100 artarak satılan kombine sayısı 10 olmuş.

fmsmyrna
07.Ağustos.2006, 20:47

Kale arkasının bitmesi normal Texas orda zaten :p

El Comandante
07.Ağustos.2006, 21:24
Bugün okudum bir gazetede satışlar %100 artarak satılan kombine sayısı 10 olmuş.

Bu güzeldi :)

Kayserispor yöneticileri 3 büyüklerle ugrasacagina kendi sorunlarini cözmeli.Daha kombine satamiyorlar,büyük kulübüz diyorlar.

Maksic
04.Ağustos.2007, 18:11
Yalnızca 5 kombine satıldı!
Kayserispor'da, ligin başlamasına az bir süre kalmasına rağmen satışa sunulan kombine biletlerden sadece 5 tane satıldığı bildirildi. Kulüp 2. Başkanı Türker Horoz, kulüp tesislerinde Genel Menajer Süleyman Hurma ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Kayserispor'un Süper Lig'de ilk 4 takım arasına girebilecek güçte olduğunu söyledi. Sezon hazırlıklarının çok verimli geçtiğini ve çok iyi transferler yaptıklarını ifade eden Horoz, Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı başka kulüplere göndermeyerek, Kayseri kamuoyuna verdikleri sözü tuttuklarını hatırlattı.

Son iki yılda yakalanan başarının sürdürülmesi için şehrin takıma sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Horoz, şöyle konuştu: ''Takıma yeterli desteği göremiyoruz. 8-10 kişinin desteğiyle takımı bir yerlere getirmeye çalışıyoruz. Diğer kulüpler binlerce kombine bilet satarken, 20-25 gündür satışta olmasına ve ligin başlamasına az bir süre kalmasına rağmen şu ana kadar sadece 5 kombine bilet satabildik. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular elinden gelen gayreti gösteriyor ama tribünler boş olunca futbolcular hayal kırıklığı yaşıyor. Böyle giderse Kayserispor'dan büyük başarılar beklemenin bir anlamı kalmaz.''

Genel Menajer Hurma da takımın çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini, teknik heyetin, futbolcuların performansı ve gayreti ile takımdaki birlik ve beraberlikten son derece memnun olduğunu bildirdi.

Yeni transferlerin takıma uyum sorununun büyük ölçüde aşıldığını kaydeden Hurma, şunları söyledi: ''Yeni transferlerimizden Cangele zaten Türkiye'ye adapte olmuş bir futbolcu. Arjantin 1. liginden transfer ettiğimiz Avendano da büyük ölçüde takıma alıştı. Kayseri Erciyesspor'dan aldığımız Mehmet Eren ve Kocaelispor'dan transfer ettiğimiz Koray ile genç futbolcularımız kamp döneminde göz doldurdu. Öte yandan, 1.5 yıldır 3 transfer döneminde Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı transfer etmek isteyen takımlar bize büyük bir baskı oluşturdu. Kayserispor ciddi bir duruş sergileyip bu oyuncuları elinde tuttu. Bu durum, Anadolu takımları arasında örnek bir olaydır. Kayserispor bütün güçlerini birleştirirse ligin en başarılı takımlarından biri olacaktır. Ancak, bu konuda herkesin desteğini bekliyoruz. Takımın başarısı için tüm şehir elbirliği yaparak çalışmalı.''

Hurma, geçen sezon transfer ettikleri Eder'i gönderdiklerini ve bu oyuncunun yeni bir takım ile anlaştığında sözleşmesini fesh edeceklerini, transfer çalışmalarını ise şu an için dondurduklarını sözlerine ekledi. Kayserispor, kombine biletleri kapalı tribün için 3 bin YTL, açık tribün için 500 YTL ve kale arkası tribün için 150 YTL'den satışa sunmuştu. 04.08.2007

Kaynak : AA

deniz.91
09.Ağustos.2007, 15:09
Kayserispor'a yeni sponsor

Kayserispor, Kayserigaz firması ile 400 bin YTL karşılığında 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.
Genel menajer Süleyman Hurma, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, futbolda sponsorluk işinin Türkiye'de son yıllarda hızla geliştiğini, ancak ''güçlünün yanında olma'' düşüncesiyle firmaların genellikle 3 büyüklere destek verdiklerini söyledi
Anadolu'da faaliyet gösteren bir firma olarak Kayserigaz'ın Anadolu takımına sponsor olmasının sevindirici olduğunu ifade eden Hurma, takımın başarılarıyla Kayserigaz'a aldıklarından daha fazlasını kazandırmayı amaçladıklarını kaydetti.

Kayserigaz A.Ş. Genel Müdürü Hakan Tola da Kayseri'de doğalgaz dağıtım işini yürüten HSV firmasını satın alarak ismini Kayserigaz olarak değiştirdiklerini hatırlattı.
Kayseri'de kazandıklarını Kayseri'de harcama prensibi ile hareket ettiklerini ifade eden Tola, bu nedenle Kayserispor ile sponsorluk anlaşması yaptıklarını, bunun yanı sıra Kayseri'de yürütülen sosyal projelere desteklerinin süreceğini söyledi.
Konuşmaların ardından Hurma ve Tola arasında, Kayserigaz'ın 400 bin YTL karşılığında 1 yıllığına Kayserispor'a sponsor olmasını öngören sözleşme imzalandı. İmza törenine Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ile yeni transfer Cangele da katıldı.

Lig TV

Boydak'tan Kayserispor'a destek

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'ın 500 bin YTL'lik kombine bilet satın aldığı bildirildi. Kayserispor 2. Başkanı Türker Horoz, yaptığı yazılı açıklamada, Kulüp Başkanı Recep Mamur, Genel Menajer Süleyman Hurma ve futbolcu Gökhan Ünal'ın Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'ı ziyaret ettiğini bildirdi.
Ziyarette Boydak'ın 500 bin YTL'lik, 100 tane kapalı tribün, 400 tane de açık tribün olmak üzere toplam 500 adet kombine bilet satın aldığını ifade eden Horoz, Boydak'a kulübe sağladığı ciddi katkılardan dolayı teşekkür etti. Kulübün yaklaşık 1 ay önce satışa sunduğu kombine biletlerden ligin açılmasına az bir süre kalmasına rağmen sadece 5 tane satıldığı açıklanmıştı.

09.08.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif

Kaynak : AA

real_footballer
11.Ağustos.2007, 15:23
kayserispor a yapılan ayıptır bence kadrolarıda çok iyidi demekki boşuna mehmet topuz la gökhan ünal ı takımlarında tutmuşlar