Log in

View Full Version : TSL 1. Hafta | Büyükşehir Belediye - Fenerbahçe SK

Pages : 1 [2]

Memedov
11.Ağustos.2007, 00:27
Daha ligin ilk maci yahu Arkadaslar ne oluyor anlamadim gitti :) Yenildigimiz Takim Istanbul Buyuk Sehir Belediyespor olsun Daha lig maratonu uzun ilk macimizda Istanbul Spor'a 3-0 yenildigimiz sezonu getirin akliniza..

Varonil
11.Ağustos.2007, 00:28
Giden gitti artık hakkaten gerek yok tartışmaya.Maçı bu saatten sonra çok zor çevirmek.Ne yapalım ilk hafta da puan kaybetmek varmış.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Daha ligin ilk maci yahu Arkadaslar ne oluyor anlamadim gitti :) Yenildigimiz Takim Istanbul Buyuk Sehir Belediyespor olsun Daha lig maratonu uzun ilk macimizda Istanbul Spor'a 3-0 yenildigimiz sezonu getirin akliniza..

+1907.............

AneLKa_90
11.Ağustos.2007, 00:29
Tebrikler Deivid'i takımda tutan Zico,Tebrikler Zico'yu takımda tutan Aziz Yıldırım. Ve Tebrikler 2.ligden yeni çıkan bir takıma yenilen tüm Fenerbahçe oyuncuları.

Arkadaşım hep yenecek değiliz,karşı takımın da emeğini boş geçme! İ.B.B. çok iyi oynadı,hakkıyla aldı

Aykan19o3
11.Ağustos.2007, 00:30
Ve artık dakika 80.. Büyük bir mucize olmazsa Fener ligin ilk haftasında 3 puan kaybedicek..

Emurafu
11.Ağustos.2007, 00:31
Arkadaslar herkes mac hakkında yorum yapmakta özgür (küfür ve şiddet)icermedigi sürece bazı arkadaslar forumda yeni ama her yorumumuza laf sokuyor.......

Tempo düsdü iyice gol zor:)

ChAoS
11.Ağustos.2007, 00:31
Fenrbahçe 3 önemli eksiğiyle oynadı arkadaşlar. Ve İBB'de hazırlık dönemi boyunca fenerbahçe'ye bilendi bu yüzden daha istekli ve kararlı oynadılar muhtemelen ve kazanacaklar büyük ihtimalle . Tebrikler İBB.

TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2007, 00:32
Arkadaşım hep yenecek değiliz,karşı takımın da emeğini boş geçme! İ.B.B. çok iyi oynadı,hakkıyla aldı

İ.B.B ne kadar iyi oynarsa oynasın,Fenerbahçe eğer bu takımı yenemiyorsa çıkıpta ben Avrupa'da başarılı olacağım demeyecek. Sen daha Türkiye'yi halletmeden Avrupa'ya göz dikiyorsun. Yoksa Süper Lig'de de mi tecrübesi yok takımın ?

ogcj_me
ama hooijdonkumuz yok ne yazıkki :(
lugano appiah alex ve wedersonda oynamıyor tabii o ayrı

AneLKa_90
Abi ya Belediye çok iyi oynuyor ya da biz felaketiz...

Memedov
11.Ağustos.2007, 00:33
O sezonda sizden çok, Beşiktaş'ın emeği vardı:D:D

Evet bakalim bu Sezon kimin emegi olacak rakiplerimiz sag olsun ;) :)

Emurafu
Net pozisyon bulamadılar ilginç.........

Belediye baya kosuyor...pres cok var..

Aykan19o3
82' F.Bahçe seyircisi kendi takımını ıslıklıyor...

MeMo
böyle taraftar olmaz olsun herkesi ıslıklıyorlar

douramss
Ligin ilk maci bu tam kistas alinmaz ama gelecek icin bi fikir verebilir....

AneLKa_90
İ.B.B ne kadar iyi oynarsa oynasın,Fenerbahçe eğer bu takımı yenemiyorsa çıkıpta ben Avrupa'da başarılı olacağım demeyecek. Sen daha Türkiye'yi halletmeden Avrupa'ya göz dikiyorsun. Yoksa Süper Lig'de de mi tecrübesi yok takımın ?

1 maçla yargılama istersen ;;)

NisRoc
11.Ağustos.2007, 00:34
Yaklaşık 15 dakikadır Fenerbahçe'nin atağı yok..

douramss
Tribunler bosalmaya basladi dk 85...

ogcj_me
82' F.Bahçe seyircisi kendi takımını ıslıklıyor...
iyi ediyor :icon_surprised:

Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 00:35
Maçı izlemiyom ama İ.B.B ninde hakkını vermek lazım... Tebrikler...

TR.CaPTaiN
1 maçla yargılama istersen ;;)

1 maçla yargılamıyorum,görünen köy kılavuz istemez. Stajyer bir hoca,onun işe yaramayan süperstarı ve Fenerbahçe.

AneLKa_90
Maç öncesi garanti 5 çekeriz diyordum :( Ne umduk ne bulduk...

eXcitinG
Fenerbahçe taraftarı yaLnış yapıyor.Daha Ligin iLk yarısında ve önünde çok önemLi bir Avrupa maçı varken takımı durduk yere sterese sokuyor beLki hakLıLar ama biraz daha bekLemeLiLer bence tepkiLerini göstermek için.

ogcj_me
belediyeninde pili hiç bitmedi çok güzel kondisyonlaRI

AneLKa_90
11.Ağustos.2007, 00:36
Arkadaşlar şu özeti izleyelim bari... Hangi kanal veriyor bileniniz var mı?

Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 00:37
İ.B.B lige yeni çıktı ilk maçında FB yi yeniyorlar... Valla ççok süper başlangıç moral...

Emurafu
dakika 89. oldu..

Maçın özeti 00:35 de trt 1 de:)

Varonil
Dakika 89 oldu.Belediye aldı artık maçı.

AneLKa_90
11.Ağustos.2007, 00:38
dakika 89. oldu..

Bizim için maç çoktan bitti...

El Barto
Tebrikler İ.B.B'ye Fenerbahçe gibi bir rakibi yenerek başlıyorlar lige. :)

TR.CaPTaiN
Ben takımıma güveniyorum transfere gerek yok.

Güvendiği Fenerbahçe bu galiba.

AneLKa_90
11.Ağustos.2007, 00:39
Güzel oldu bu ya! En azından Fener'in bir transfer yapması kesinleşti:D

Adriano'yu getirecek halimiz yok ya :)

batuhanry
4dk uzatma

Emurafu
Arkadaslar birsey soracam belki kızarsınız........Bu macta savunmada Yasin cakmak niye yok:)

AneLKa_90
carlos cokmus

1 maçta Carlos'u bitirdin ya helal sana!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Arkadaslar birsey soracam belki kızarsınız........Bu macta savunmada Yasin cakmak niye yok:)

Onu Zico'ya sor :)

Maksic
11.Ağustos.2007, 00:41
Tüm İ.B.B oyuncularını başta Abdullah Avcı ve Arif Erdem'i kutlarım bence maçın yıldızı Efe ve Tijikuzu derim

Emurafu
11.Ağustos.2007, 00:42
Harbi yasin yedek mahkumu olmak içinmi geldi.....can öyle hatalar yaptiki..Yasin cakmalk bence ilk onbirde oynaması lazımdı.. yada gokhan gönül sagbekte önder stoperde.....Ama artık cok gec..

Bu mac bariz defans hataların kaybedıldi bence...Takıma büyük protesto var..

AneLKa_90
11.Ağustos.2007, 00:43
Zico ne diyecek acaba şimdi? Çok merak ediyorum...

douramss
11.Ağustos.2007, 00:43
Bitti mac....

TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2007, 00:44
Harbi yasin yedek mahkumu olmak içinmi geldi.....can öyle hatalar yaptiki..Yasin cakmalk bence ilk onbirde oynaması lazımdı.. yada gokhan gönül sagbekte önder stoperde.....Ama artık cok genc..

Teknik direktörü stajyer olan takım bu kadar olur.

batuhanry
[QUOTE=AneLKa_90;817945]1 maçta Carlos'u bitirdin ya helal sana!

bn dııl spıker cokerttı:)

starfreedom
Bitti nihayet:D Helal olsun sana İ.B.B!

Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 00:45
İstanbul B.Ş.B 2-0 Fenerbahçe

gerrrard
Fenerbahçe ' den kötü başlangıç. Carlos'u pek göremedim sahada ama...Ne mutlu Fenerbahçeliyim diyene.:)

Eray Dengiz
İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu gece çok çalıştı.

Başta, Fenerbahçe'nin alt yapısından yetişen Efe ve Kerim, Tijikuzu ve Adriano bunlarla birlikte Sertan 5'lisini çok beğendim.Özellikle Efe üzerinde Fenerbahçe alt yapı sorumluları niye bu kadar durmamış anlamıyorum. Adam bugün harika paslar attı,orta sahayı çok iyi yönetti. Sertan hepimizin bildiği Sertan koşuyor, pozisyonlar yaratıyor.

Bu maçı izledikten sonra büyük paralarla alınan futbolcuların yerine Fenerbahçe'nin alt yapısına biraz daha önem vermesi gerektiğini anladım.
İlhan, Ali Bilgin, Kazım yerine bugün Efe ve Kerim çok rahat oynayabilirdi. Neyse artık geçmiş, gitmiş...

Fenerbahçe'li arkadaşlar üzülmesinler her zaman böyle oluyor sonra toparlanıyorlar. Zaten Anadolu takımlarının ömrü 4-5 haftadır.

Aykan19o3
Bitti Maç.. Ohh Bee :D

Emurafu
Teknik direktörü stajyer olan takım bu kadar olur.Anlamıyorum işte yasin cakmak hem hazır futbolcu tecrübeli
hemde.....
veya önder stoper cok basarılı onu ceksın oraya..... cok bariz defans hataları ve kadro secimi var....

Efeyi gecensene orduda izledim kısa boylu futbolcu hem...

El Barto
11.Ağustos.2007, 00:46
Fenerbahçe ' den kötü başlangıç.

Tebrikler İBB.

Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 00:46
Tebrikler İstanbul B.Ş.B süper bir başlangıç yaptılar...

Varonil
11.Ağustos.2007, 00:47
Umarım bu maç bizimkilere bir ders olur,silkinirler.Maçı seyretmedim ama futbolcuların aklı Anderlecht maçındaydı galiba.

uAsamet91
11.Ağustos.2007, 00:48
Belediye çukuru! 2-0
Turkcell Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe, 2007-08 sezonunun açılış maçında ligin yeni ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alacağı iyi bir sonuçla, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçında 15 Ağustos Çarşamba günü Belçika'nın FC Anderlecht takımı ile yapacağı maça da moralli çıkmak isteyen Fenerbahçe sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılarak 2007-08 sezonuna kötü başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a galibiyeti getiren goller; 19.dakikada Kerim Zengin ve 27.dakikad Murat'tan geldi.

YENİ TRANSFERLER KULÜBEDE

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü futbolcusu Brezilyalı Roberto Carlos, Fenerbahçe formasıyla ilk lig maçına çıktı. Sarı-lacivertli ekibin yeni sezon için kadrosuna dahil ettiği 7 futbolcudan yalnızca Carlos, ilk 11'de yer aldı. Yeni transferlerden Ali, İlhan, Colin Kazım ve Gökhan yedekler arasında yer bulurken, Vederson ve Yasin 18 kişilik kadroya alınmadı. Öte yandan Almanya'da oynanan Süper Kupa finalinde Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla deviren Fenerbahçe'de Lugano, Appiah, Alex gibi yıldızlar İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında forma giyemedi

Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısına, Beşiktaş ile yaptığı Süper Kupa maçının ilk 11 kişilik kadrosundan tek değişiklikle çıktı. Sakat olan Alex'in yerine Tümer ilk 11'de yer aldı. Fenerbahçe'nin kadrosunda, takıma geçen hafta katıldığı için hazır olmayan Lugano ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Appiah da yer almadı.

KAPTAN ALEX İLK MAÇTA YOK

Fenerbahçe'nin yeni kaptanı Alex de Souza, takımının ilk lig maçında sahada yer almadı. Brezilyalı yıldız, sakatlığı nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında forma giyemezken, ikinci kaptan Semih de sakatlığı nedeniyle kadroya giremedi. İki futbolcunun yokluğunda, Fenerbahçe'de sahaya kaptan olarak Önder çıktı.

ALEX'İN YERİNE TÜMER SAHADA

Avusturya'da yapılan sezon başı kampına "pubis" sakatlığı yüzünden katılamayan ve Brezilya'da fizyoterapist eşliğinde çalışmalar yapan sambacı, Almanya'nın Köln kentinde Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Süper Kupa finalinde ilk kez sahaya çıkmıştı. Ancak Brezilyalı yıldız, bu maçta zorlamadan dolayı sol üst adelesinden sakatlandı ve bu yüzden de hafta boyunca yapılan hiçbir takım çalışmasına katılmadı. Bugün yapılan son kontroller sonrası ise Alex'in İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında oynamayacağı kesinleşti. Alex'in yerine bu maçta Tümer Metin forma giydi.

ESKİ FENERLİDEN F.BAHÇE'YE GOL

Yeni kadrosuyla ligde yine şampiyonluğu hedefleyen sarı-lacivertliler maça oldukça tutuk başladı. Brezilyalı yıldız Alex'in yokluğunda organize olmakta zorlanan ve hücumda pozisyon üretmekte zorlanan Fenerbahçe oyunu kanatlara yayarak R.Carlos ve Uğur Boral'ın sol taraftaki etkinliğinden yararlanmak istedi. İleri uçta Kezman ve Deivid'e orta sahadan yeterince destek verilmemesi Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki Fenerbahçeli taraftarların gol beklentilerini boşa çıkardı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor kalesine gol için yüklenen Fenerbahçe'ye eski bir Fenerbahçeli'nin bir süprizi vardı. Karşılaşmanın 19.dakikasında gelişen atakta Kerim Zengin'in topu Fenerbahçe filelerine göndermesi Olimpiyat Stadı'nda buz gibi bir hava yarattı. Bu gol aynı zamanda 2007-08 sezonunun ilk golü olurken, topu ağlara yollayan ismin sezon başı Fenerbahçe'den İstanbul BŞB'ye kiralık giden Kerim Zengin'in atması ilginç bir tesadüf oldu.

Kalesinde şok bir gol gören Fenerbahçe, beraberlik golü için İstanbul Büyükşehir Belediyespor kalesine yüklendiği dakikalarda, Murat'ın attığı kafa golüyle kalesindeki ikinci golü gördü. İlk yarının son dakikalarında baskısını artıran Fenerbahçe'nin beraberliği yakalama çabaları sonuç vermedi ve soyunma odasına avantajlı giden taraf İstanbul Büyükşehir Belediyespor oldu.

YENİ TRANSFERLER SAHNEDE!..

İlk yarıya oranla ikinci yarıya daha etkili başlayan Fenerbahçe, orta sahadaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor hakimiyetini kıramadı. Atakları orta sahadan hucüm hattına taşıyacak bir futbolcunun eksikliğini çeken Fenerbahçe teknik direktörü Arthur Zco karşılaşmanın 56.dakikasında oyuna müdahale ederek iki oyuncu birden değiştirdi. Uğur Boral'ın yerine Ali Bilgin, Deniz Barış'ın yerine İlhan Parlak'ı oyuna alan Zico, bu değişikliklerle ilk yarıda aksayan hucüm hattına destek vermek istedi.

İlhan Parlak ve Uğur Boral'ın oyuna girmesiyle daha fazla adamla hucüm etmeye başlayan Fenerbahçe, Tümer'in de ikinci yarıda oyuna ağırlığını koymasıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor kalesinde tehlikeli ataklar geliştirdi ancak aradaki farkı azaltacak indirecek gol bir türlü gelmedi. Arthur Zico karşılaşmanın son 20 dakikalık bölümünde hazırlık maçları ve Süper Kupa'da Beşiktaş'a karşı gösterdiği performansla beğeni toplayan Brezilyalı Deivid'i oyundan alarak büyük umutlarla transfer edilen Colin Kazım Richards'ı oyuna aldı. Arthur Zico'nun yaptığı bütün değişikliklere rağmen hucümda etkili organizasyonlar geliştirmekte zorlanan Fenerbahçe, 5 sezondur süregelen ilk hafta sendromunu yenemedi ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısından 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

10.08.2007

douramss
Carlos futbol olarak cokmedi...Ama kultur soku yasadigi ortada...ikinci golden sonraydi sanirim Eduyla Cana cok kotu bakiyodu...Bayaa sinirlendi arkadaslarina pozisyon hatalarinda ki hakliydi...

RoNNiE91
Tebrikler Belediye.Fener'in oyununu hiç beğenmedim.Tuncay'ı çok arıcak Fener.Tek üzüntüm Turksportal Tahmin Oyununda maçım gitti o kadar :D

ogcj_me
bitti.... 3 puan gitti ...

BlackEagle19o3
11.Ağustos.2007, 00:49
Hela olsun İ.B.B.Fenerbahçe bunu acısnı Anderlecht'den çıkarır İnşAllah:)

TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2007, 00:50
Carlos futbol olarak cokmedi...Ama kultur soku yasadigi ortada...ikinci golden sonraydi sanirim Eduyla Cana cok kotu bakiyodu...Bayaa sinirlendi arkadaslarina pozisyon hatalarinda ki hakliydi...

2 bombayı yan yana koymuş,adlarına da stoper demiş.

Limerick
11.Ağustos.2007, 00:50
İlginç ya... Hadi bakalım ligin sonu hayrola :)

Emurafu
11.Ağustos.2007, 00:51
Can formsuz stoperde lugano anderlect macında varmı eger yoksa ıslerı zor.....

uAburak89
11.Ağustos.2007, 00:51
Belediye şaşırttı yav, kupon da yattı.. Böyle olcak her hafta yatmasına razıyım o da ayrı konu.. :D

Abdullah Avcı - Arif Erdem ikilisi ve tüm Belediyeli futbolculara helal olsun..

Universal
11.Ağustos.2007, 00:52
Belediye'yi tebrik ediyorum. Fenerbahçe futbol'un F'sini oynamadı. Carlos ne olduğunu şaşırdı. Bu tablo'nun sezon boyunca devam edecektir. Ali Bilgin gibi bir oyuncu aldık daha pas atmasını bilmiyor. Tuncay'ı arayacağız.

LaigLeNoiR
İBB çok iyi oynadılar.

Takım bir kez mahmum oynamadı bu çok önemliydi.

Maç kontrolü Fener'de olsa İBB 2 karambolden gol atsa hiç bişey demeyeceğim ama Fenerbahçe daha mahkum oynadı İBB'ye.

Defansında 2.ligden itibaren sabit oynayan isimler vardı İBB'de biraz acemilerde bazı posizyonlarda ama Fener forvetlerinin beceriksizliğine ve Hasagic'e dua etsinler.

Fenerbahçe'de en kötü isim Deniz'di, BJK maçında herkes umutlanmıştı ama yok.. Yine ıslıklandı, Deivid çıktı ıslıklandı...

Fener taraftarını bu bakımdan çok kınıyorum, başlamış sezon daha yeni herkeste biliyor ilk maçlar sürpriz olur ama bu kadar tepki yersiz.

İBB'de Tjikuzu,Serdat,Adriano ve özellikle EFE İNANÇ. Çok iyi oynadılar, hepsini tebrik ederim.Efe gibi bir oyuncunun da Türk Futbolu'na kazandırılacağını düşünüyorum.

douramss
2 bombayı yan yana koymuş,adlarına da stoper demiş.

Carlos, Cannavoro,Hierro,Ramos,Helguera gibi oyuncularla oynamis bi futbolcu...Zamanla alisir bu takima...Can-Edu oldukca uyumsuz geliyo bana da....

Emurafu
Belediye baya iyi oynamış...Hatta Fenerbahce taraftarları macı 80. dakıkada terk etmış...Rıdvan dılmen yorum yapıyor suan..

TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2007, 00:55
Carlos, Cannavoro,Hierro,Ramos,Helguera gibi oyuncularla oynamis bi futbolcu...Zamanla alisir bu takima...Can-Edu oldukca uyumsuz geliyo bana da....

Lafım Carlos'a değildi. Takıma kesinlikle çok faydası dokunacak Carlos'un. Lafım canlı bomba Can ve Edu içindi.

Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 00:57
Can-Edu nun arasına atılan her top tehlike... Selçuk Yula diyor...:)

Emurafu
11.Ağustos.2007, 00:58
Carlos tek ne yapsın takım dökülüyordu helesavunma vasatın altında idi...

Ama hala kafama Yasin cakmak takıldı....

Anderlect macında takım tam kadro mu olacak???kimler olmuyacak..

Rıdvan dılmen gelenler gıdenlerı aratcak diyor hatta kadrosu bayaa zayıfladı dıyor.....

KaF KeF
11.Ağustos.2007, 00:59
Zico varsa ben yokum abi.......

GodfatheR
yillardir bu kadar kotu bir fenerbahce seyretmemistim gercekten utaniyorum daha gecen hafta super oynayan takim gitmis ruhsuz isteksiz bi takim gelmisti boyle istikrarsizlik olursa bu sene fenerbahce deil sampiyonluk ilk iki bile hayal

Universal
Tümer'in ismini kaç kez duydunuz?

Kezman niçin çabaladı?

Deivid ortasaha oyuncusu mu?

Edu defansta ne iş yaptı?

Uğur Boral'ın maçtaki amacı neydi?

vs....

Bunları bir Zico'ya sorsak acaba ne yanıt veriridi?

E Carlos'un böyle oynaması normal. Adam son maçını santiago bernabeu stadında, Beckham ile, Reyes ile, Robinho ile oynadı. E tabi burada Can, Edu, Deniz gibi isimlerle oynayınca şok oluyor tabii.

Babası Carlos'tan daha falza şok oldu. Son dk. kullanlınan bir korner'de Carlos topun nereye gideceğini anladı ve Can'a söylüyor. Can oralı bile değil. Bu defans ile olmaz.

DeNiZ_1903
11.Ağustos.2007, 01:00
2-0 belediye su kesintilerine başladı :zuhaha

TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2007, 01:00

Zico kendinin ne yaptığını bilmiyor ki sorduklarının cevaplarını bilsin.

douramss
11.Ağustos.2007, 01:01
Lafım Carlos'a değildi. Takıma kesinlikle çok faydası dokunacak Carlos'un. Lafım canlı bomba Can ve Edu içindi.

Anladim zaten...Maci izledin mi bilmiyorum ama ilk golde Can cok buyuk bi hata yapti...Ikinci gol de duran toptan geldi orda sanirim Edu kacirdi adami...Carlos hakli olarak tepki gosterdi onlara...

Sunu da soyleyim: Carlos bugun takim gibi vasatin altindaydi...Ama cok buyuk bir profesyonel o acik...Serdar'a soguk kanlilikla bi gogus pasi atti ki her futbolcu buna cesaret edemez...Ara sira klas hareketler de yapti...Ve BJK macinda sari kart gordugunde tum Fenerbahceliler itiraz ederken onun sesini cikarmamamasi....Bakalim takima neler katacak....

Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 01:02
Tümer'in ismini kaç kez duydunuz?

Kezman niçin çabaladı?

Deivid ortasaha oyuncusu mu?

Edu defansta ne iş yaptı?

Uğur Boral'ın maçtaki amacı neydi?

vs....

Kadromuz iyi, iyi oynadık der heralde...

Önder in 5ortasından 3'ü auta gidiyor... Herkes kendi havasında senin dedğin gibi...

LaigLeNoiR
11.Ağustos.2007, 01:03
Bu ALEX'e ne oldu ???

Sezon biterken sakattı, gitti , geldi adam yine sakat, hazırlık maçlarında da oynamadı...

Rıdvan'da şimdi bunları söylüyor...Gerçekten ne oldu ALEX'e ben de anlamadım.

Del Piero_10
11.Ağustos.2007, 01:04
Bu ALEX'e ne oldu ???

Sezon biterken sakattı, gitti , geldi adam yine sakat, hazırlık maçlarında da oynamadı...

Tekrarlıyor.Fizik tedaviyi kabul etmediğini söyleyenler var.

TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2007, 01:04
Kadro 3 kulvarda da yeterli.

1 kulvara yetmeyen kadro 3 kulvara nasıl yetecek bakalım.

Bu ALEX'e ne oldu ???

Yatıp para kazanmanın keyfini çıkarıyor.

starfreedom
11.Ağustos.2007, 01:05
Ve BJK macinda sari kart gordugunde tum Fenerbahceliler itiraz ederken onun sesini cikarmamamasi....Bakalim takima neler katacak....
Çünkü haksız olduğunu biliyordu!

Ama gerçekten böyle davranışları varsa, kendisini tüm ülkeye sevdirir. Yalnız yan hakeme puttana demeseydi daha iyi olacaktı.

Universal
11.Ağustos.2007, 01:05
Tuncay'ı bütün herkes aradı.

Ümit Özat takımda ne kadar etkili bir isim olduğunu kanıtladı.

M.Yozgatlı hiç olmassa muz ortalar ile takımı heyacanlandırıyordu.

Serkan Balcı Hırsı ile birşey çabalıyordu.

Yerine gelenler koskoacam bir sıfır.

Anderlencht altı gol yedi diye alay ediyorduk. Ama inanaın iyi oynayıp altı gol yemeye bu gün razıydım.

Del Piero_10
11.Ağustos.2007, 01:06
Fenerbahçe bence geçen sezondan güçlü değil.

Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 01:06
Transfer şart kadro yeterli değil...

starfreedom
11.Ağustos.2007, 01:08
Artık bu saatten sonra alınacak oyuncular ya çok pahalıya gelir, ya da patlak olur. Geçen sene örneğini gördük zaten. Deivid, Edu, Kezman.

Emurafu
11.Ağustos.2007, 01:08
Rıdvan dılmende söylüyor suan.......Fenerbahce kadro olarka zayıf diyor..

Universal
11.Ağustos.2007, 01:09
Bu saatten sonra alınacak oyuncudan yarar gelmez. Boşverin transferleri. Bundan sonra 20 yaşın altında ki oyunucular ile oynayalım.

Efe ve Kerim Fenerbahçe'den yetiştiler. Bu gün bizle adeta dalga geçtiler. Elimizde ki yenetekler bize karşı oynadılar.

BlackEagle19o3
11.Ağustos.2007, 01:09
Rıdvan Dilmen Fenerbahçe kadrosu zayıfladı diyor.Bana göre de doğru:)

LaigLeNoiR
11.Ağustos.2007, 01:10
Ali Bilgin ve Colin Kazım oyuna girdi ama hiç bir varlık göstemediler, İlhan Parlak daha çabaladı ama yok...

Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 01:11
Ya Allah Aşkına Edu nun artısı ne Yasin Çakmak dan... Niye oynatılmadı Yasin Çakmak...

TR.CaPTaiN
Ya Allah Aşkına Edu nun artısı ne Yasin Çakmak dan... Niye oynatılmadı Yasin Çakmak...

Brezilyalı.

douramss
Çünkü haksız olduğunu biliyordu!

Ama gerçekten böyle davranışları varsa, kendisini tüm ülkeye sevdirir. Yalnız yan hakeme puttana demeseydi daha iyi olacaktı.

Evet haksiz oldugunu biliyodu zaten foul yapan hemen her futbolcu bunun farkindadir...Ama itiraz ederler...O sahne mesela benim cok hosuma gitti cunku yillardir boyle bi an ligimizde goremiyordum...

Mac icinde bu tip kufurlere hakemler prim tanimamali...Gecen sezon Gokhan Unal in hakeme ana avrat kufur ettigini hatiliyorum...Maraton da bayaa tartismislardi pozisyonu...Turkce edildiginde bisey yapilmiyo,Portekizceyi nasi cezalandirsinlar:)

El Comandante
11.Ağustos.2007, 01:12
Ilk Süper Lig macinda,Fenerbahce`yi yenen Istanbul Büyüksehir Belediyesini kutluyorum.Kesinlikle hak ettikleri bir galibiyet oldu.

Fenerbahce Tuncay`i daha cook arayacak.O takimi atesliyordu,takima büyük destek sagliyordu.Ama yeniler öyle degil.Sahada yürüyorlar,takima olumlu katkilari yok.

Ha birde gecen sezon burada biz Edu`nun abartildigini,iyi bir defans olmadigini söylüyorduk.Cok adam kaciriyor,agir bir defans.Kafa toplarina hakim degil.

Emurafu
11.Ağustos.2007, 01:14
Gürcan bilgiçrakip iyi analiz edilmemiş falan diyor....Cift forvet neden cıkmadı diyor..Rakipleri dogru analiz edecek bir kararları yok diyor...falan filan..sorumsuz futbolcular gibi oynadılar diyor..

douramss
11.Ağustos.2007, 01:14
Fenerbahce bu kadroyla ligi bi sekilde idare eder bence...Ama Avrupa'da basari hedefleniyosa kadronun yetersiz oldugunu dusnuyorum...

TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2007, 01:15
Gürcan bilgiçrakip iyi analiz edilmemiş falan diyor....Cift forvet neden cıkmadı diyor..Rakipleri dogru analiz edecek bir kararları yok diyor...falan filan..sorumsuz futbolcular gibi oynadılar diyor..

Stajyer bu taktikten başka taktik bilmiyor ki uygulasın.

Emurafu
11.Ağustos.2007, 01:18
Tr_Captain:Can yerine yasin cakmak oynamıyor,eminim bu adamlar 5 mac anca oynar(Sakat oyuncu olmadıgı sürece) veya Gokhan gonülü al önderi stopere cek
cünkü bu oyuncular tecrübeliller....

Hatta forvete mateus girse cok iş yapardı:)

Bu arada anderlect macında lugano,Alex varmı...

El Comandante
11.Ağustos.2007, 01:18

Edu Brezilyali diye oynatildi diyelim,bu Yasin Can`dan da mi kötü futbolcu?Zico bunu yedek kulübesinde cürütmek icinmi aldi?

LaigLeNoiR
11.Ağustos.2007, 01:19
Mateus hala Fener'de mi ?

E zaten 8 yabancısı var o zaman Fenerin...

Universal
11.Ağustos.2007, 01:21
Yasin Çakmak'tan hayır geleceğini sanmıyorum. Yasin sırf saçını kestirebilmek için Rize'den İstanbul'a gele bir futbolcu. Artık gerisini siz düşünün... Eğer yarar gelirse bu söylediklerime pişman olmaya razıyım...

douramss
11.Ağustos.2007, 01:21
Mateus hala Fener'de mi ?

E zaten 8 yabancısı var o zaman Fenerin...

Hukmen 3-0 o zaman:)

Gonderildi dedi bi arkadasim....

Emurafu
11.Ağustos.2007, 01:22
Arkadaslar Yasin cakmak milli oyuncu sen gidip mıllı olmayan Can'ı oynatıyorsun adama sorarlar bence milli olan adamı alıyorsun yedek bunu baskasına desen güler:):)

Çünkü milli oyuncuya her zaman belli avantajlar uygulanır....

RaSenGan
11.Ağustos.2007, 01:25
Tebrikler İ.B.B.Ne denilebilir ki ;;)

Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 01:28
Maçın özetini izliyom...

1.golde Can Arat ıskalamış...
2.golde U.Boral hatalı...

Tümer %100golü kaçırmış...

douramss
11.Ağustos.2007, 01:28
Zico aciklamasinda sahada azim eksikligi ve isteksizlik vardi dedi...Eksikleri oldugunu kabul etti...Ayrica Tuncay a bagimli kalinmamasi gerektigini, asil eksik olanin takim ruhu ve konsantrasyon oldugunu belirtti...Takimimiz futbol oynamadi dedi en sonda....

Universal
11.Ağustos.2007, 01:29
Kezman ilk yarıda bir orta sonucu kafa yursa gol atabileceği pozisyonda yarım vole denemesine girdi ve başarısız oldu. Önce bir kafa golü atsada sonra bunlara girse daha iyi olacak.

Mirza
11.Ağustos.2007, 01:29
10. dk ara. ( Mesaj Kontrol Zamanı )

douramss
11.Ağustos.2007, 01:30
Abdullah Avci taktiksel olarak olumlu bir mac gecirdiklerini soyledi...Cok az pozisyon vererek galibiyeti hakettiklerini, bundan sonraki haftalarda da istikrarin surmesini diledi...

Universal
11.Ağustos.2007, 01:32
Umarim Belediye böyle devam eder. Kendilerine destekliyorum. Eğer stadları uzak olmasa maçlarına giderdim. Sonuçta şehrimin takımı. Tek rahatsızlık duyduğum nokta kulübün ismi.

Emurafu
11.Ağustos.2007, 01:34
Arkadaslar sanki sahada trabzonspor var formalara dikkat..

.

YusufT
11.Ağustos.2007, 01:36
Istanbul B.Belediyespor mükemmel oynadi. mac 4-0, 5-0, gibi skorlarlada bide bilirdi, fener ucuz kurtuldu. Carlos'u hic begenmedim. en iyi oynayanlardan birisi yine Deivid'i

douramss
Tek rahatsızlık duyduğum nokta kulübün ismi.

Ayni sekilde dusunuyorum...Ozellikle buyuk sehirlerdeki belediye takimlarina hep supheyle bakarim...Gelismemis sehirlerde belediye takimlari desteklenebilir ama buyuk sehirlerde bu rekabete zarar veriyo...Ancak IBB baskaninin aciklamasini izledim bugun...Belediyeden maddi kaynak tahsis edildigini kesinlikle reddediyor...Dogru mudur bilemiyorum...

Universal
Bu goller korsana girer. Çünkü bunun yayınlandığı öğrenen Lig T.V site hakkında maddi tanzimat davası açabilir. Volkan abiye zamanında sorduğumda izin vermemişti.

Emurafu
11.Ağustos.2007, 01:38
Batuhan kaldırdım:):)eminmisin...

Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 01:38
Büyükşehir Belediye 3.golüde atıyomuş Serdar kurtarnış son anda... Valla çok gzl bir futbol oynadılar...

Zico dan Yasin Çakmak Yorumu;

Geçen sene sakatlık olunca kenarda oyuncumuz yoktu, ama şimdi 1-2tane futbolcumuz oldu...

Universal
11.Ağustos.2007, 01:39
Ayni sekilde dusunuyorum...Ozellikle buyuk sehirlerdeki belediye takimlarina hep supheyle bakarim...Gelismemis sehirlerde belediye takimlari desteklenebilir ama buyuk sehirlerde bu rekabete zarar veriyo...Ancak IBB baskaninin aciklamasini izledim bugun...Belediyeden maddi kaynak tahsis edildigini kesinlikle reddediyor...Dogru mudur bilemiyorum...

İsim kötü olmasının sebebi. Avrupa Kupalarına giderlerse bu ismi söylenmesi zor olur ayrıca çok uzun. Yerine İstanbul, İstanbul FK veya Belediyespor yapabilirler. Belediyeden kaynak alıyorlardır. 3500 adet lisanslı oyuncuları var başka dallar dahil olmak üzere.

douramss
11.Ağustos.2007, 01:40
İsim kötü olmasının sebebi. Avrupa Kupalarına giderlerse bu ismi söylenmesi zor olur ayrıca çok uzun. Yerine İstanbul, İstanbul FK veya Belediyespor yapabilirler. Belediyeden kaynak alıyorlardır. 3500 adet lisanslı oyuncuları var başka dallar dahil olmak üzere.

:) Ben belediye takimi olmasi nedeniyle rahatsizim...

FB Tv suanda ozeti veriyor..

Emurafu
11.Ağustos.2007, 01:42
Büyükşehir Belediye 3.golüde atıyomuş Serdar kurtarnış son anda... Valla çok gzl bir futbol oynadılar...

Zico dan Yasin Çakmak Yorumu;

Geçen sene sakatlık olunca kenarda oyuncumuz yoktu, ama şimdi 1-2tane futbolcumuz oldu...
Kenarda oturan adam milli oyuncu.):)
Milli oyuncu oynamıyor.......ilginc hemde defans dökülürken...

Sekopej
11.Ağustos.2007, 01:44
Zico aciklamasinda sahada azim eksikligi ve isteksizlik vardi dedi...Eksikleri oldugunu kabul etti...Ayrica Tuncay a bagimli kalinmamasi gerektigini, asil eksik olanin takim ruhu ve konsantrasyon oldugunu belirtti...Takimimiz futbol oynamadi dedi en sonda....

Bunun farkına varması bile büyük bir olay. Ben şanssızdık gibi bir açıklama bekliyordum.

Maç 2-0 olduğuna 5-6 yiyelim istedim. Böyle bir şok ancak bizi kendimize getirirdi. Bu ağlubiyet çok güzel oldu, bu 11'le bu taktikle olmayacağını görmüştür umarım Zico.

Zico takımı hem taktiksel açıdan hem de kafa olarak iyi hazırlayamamış. Sağ kanat diye sahada duran ama 1 kez bile sağ kanada gelmeyen Deivid'le oynarsan böyle olur. Takımın sahada nasıl oynadığı bile belli değil, Tümer'in tam olarak nerede oynadığını çözemedim ben. Bir ara sağ kanattaydı.

Anderlecht maçına da bu 11'le, bu anlayışla çıkarsa 5 tane yeriz ŞL'ye de veda ederiz. Zico'ya şimdilik birşey söylemiyorum o maçta oynatacağı oyun bu sene Zico'nun ne katkısı olacağını hepimize gösterecek. Aynı tas aynı hamam devam ederse 5. haftaya gelmeden kovulur Zico.

Daha ilk maç ama bu maçtan çok önemli derslerin çıkarılması lazım. Tekrar diyorum keşke 6-0 yenilseydik, o zaman radikal kararlar alınırdı. Benim çok çok az da olsa umudum var. Anderlecht maçına değişik bir kadro ve anlayışla çıkacağız.

İBB'nin de hakkını yememek lazım. Abdullah Avcı'yı ve tüm oyuncularını tebrik ediyorum.

Sabit fikirli Zico'nun fikrinin değişmesi ümidiyle Anderlecht maçını bekleyeceğim, orada da ayno tabloyu görürsek tüm taraftarlar ümitsizliğe kapılabiliriz...

Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 01:44

By Director Zico...

Ne diyim önümüzde Anderlecht maçı var umarım o maçta böyle bir futbol oynanmaz...

Sekopej
11.Ağustos.2007, 01:48

Yasin sanırım yedek kulübesinde de yoktu. 1 hafta oldu geleli henüz, bu nedenle almamış olabilir. Can da bir ara milli oyuncuydu.;)

Yasin yerine Önder'i ortaya alıp Gökhan'la başlayabilirdi, yanlışlar çoktu. Şimdi tekrar konuşup moralimi bozmak istemiyorum.

Tek dileğim bu yanlışların Zico tarafından farkına varılması ve düzeltilmesi için çabalanması.(Pek sanmıyorum ama...)

Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 01:50
Tek dileğim bu yanlışların Zico tarafından farkına varılması ve düzeltilmesi için çabalanması.(Pek sanmıyorum ama...)

SeRkaN Abi bunu zamanı net bilmiyom ama 1.5senedir bekliyoruz... Ama halen aynı değişebilcenide sanmıyorum...

Emurafu
11.Ağustos.2007, 01:51
Trt 1 fenerbahce macı var....

Mirza
11.Ağustos.2007, 01:54
Silinen Mesaj Sayısı : 64

Dipnot : Önceden listemde olan kullanıcılara ceza sistemi kullanıldı. 3'den fazla mesajı silinen kullanıcılar ise listeme eklendi. Bundan sonra listeme eklenen kullanıcılar için de ceza sistemi kullanılacaktır. Dikkatinize. 5. dk sonra konu açılacaktır.

Sekopej
11.Ağustos.2007, 01:54
SeRkaN Abi bunu zamanı net bilmiyom ama 1.5senedir bekliyoruz... Ama halen aynı değişebilcenide sanmıyorum...

Sabit fikirli, takıntılı birisi. Geçmiş maçlarda birşekilde oyun dönüyordu puan alıyorduk.

Bu kandil gecesinde çok dua ettim inşallah maç dönmez diye, çünkü 2-2 ya da 3-2 olsaydı Zico yine aynı kafayla gidecekti. Daha çok gol yiyelim istedim. Nasılsa 34 maçın hepsini kazanmayacağız, ha ilk maç yenilmişsin ha 10. maçta.

Önemli olan bundan ders çıkarabilmek, hala az da olsa umutluyum. Anderlecht maçında sezon boyunca neler olabileceği belli olur.

O maça kadar da kötü konuşmak istemiyorum.:)

Sekopej
11.Ağustos.2007, 01:56
Silinen Mesaj Sayısı : 64

Dipnot : Önceden listemde olan kullanıcılara ceza sistemi kullanıldı. 3'den fazla mesajı silinen kullanıcılar ise listeme eklendi. Bundan sonra listeme eklenen kullanıcılar için de ceza sistemi kullanılacaktır. Dikkatinize. 5. dk sonra konu açılacaktır.

Ben de ekleyeyim, 14 mesaj sildim 1 de uyarı verdim.

Sizin takımınıza yapılmasını istemediğiniz davranışları rakip takıma yapmayınız.

İlerideki maçlarda sırf tepkileri görebilmek için 3 büyükler gol yediğinde buraya gelip aşırı sevinç gösterisi olan mesajlar atacağım. Deneyeceğim bakalım bugün mesaj atanlara normal gelen mesajlar o zaman nasıl algılanacak?

eGowiCh
11.Ağustos.2007, 02:00
İstanbul B.B.'yi tebrik ederim, söke söke 3 puan aldılar.

Fenerbahçe'nin bugünkü mağlubiyetinin mimarı bence yönetim ve Zico'ydu. Yönetimin yanlış ve hatalı transfer politikası, Zico'nun da hatalı taktikleri ve kadro dizilişi, takımı mağlubiyete sürükledi. Özellikle ilk yarıda Abdullah Avcı'nın önde basma taktiğine karşılık veremedi, Deivid'i oynattı, sağ kanadı öldürdü. Sol kanatta Uğur'u oynattı, solu öldürdü, Uğur ne savunma yapabildi ne de hücum. Tümer'i oynattı, Tümer hiçbir şey yapamadı. Oysa bugün aç isimlere forma verse, yeni isimlere forma verse skor böyle olmayabilirdi.

Tümer yerine Gürhan, Uğur yerine Vederson, Deivid yerine Gökhan Gönül oynasa skor farklı olabilirdi. Başarıya aç, kendini göstermek için savaşacak futbolcuları oynatmalıydı, en azından İstanbul B.B. gibi zayıf bir rakip karşısında...

Edu'nun performansı kötü değildi, bugün yenilen 2 golün 2 sorumlusu vardı, biri Can, diğeri Uğur. İlk golde Uğur'un Rızvan'dan topu alamayışı ve akabinde Can'ın ıskası golü getirdi. İkinci golde de Uğur'un Murat Ocak'ı tutamaması, Murat'ın kafayla girdiği topa Uğur'un ayakla girmesi gole sebebiyet verdi. Bu 2 oyuncunun derhal takımdan kesilmesi lazım, rezalet oynadılar. Uğur yerine Vederson gibi hem savunma hem hücum gücü yüksek bir oyuncu varken, yine Can yerine geçen sene SüperLig'de 32 maç oynamış ve milli takıma kadar yükselmiş Yasin Çakmak varken, neden bu 2 isim forma giydi, anlamakta güçlük çekiyorum.

Özellikle Yasin'in oynatılmaması, hatta ilk 18'e bile alınmaması büyük hataydı. Yine Vederson'un ilk 18'e alınmaması büyük hataydı. Zico yedeklere "stoper" almamış, stoperlerden biri sakatlansa veya kart görse oyuna girecek stoper yok, inanılır gibi değil. Sol kanat yok yedeklerde yine, R.Carlos'a bir şey olsa sol bekte oynayacak adam yok :) Bu kadar geniş ve alternatifli kadronun yedek kulübesine bakar mısınız, inanılır gibi değil.

Metin Depe, Efe İnanç gibi SüperLig tecrübesi olmayan, Metin Depe'nin ilk SüperLig maçı, bu takımı Fenerbahçe zorlayamadı bile. Baskı kurup, pozisyonlara giremedi, ablukaya alamadı.

Fenerbahçe'nin Anderlecht karşısında işi zor. Lugano yoksa eğer mutlaka Yasin Çakmak oynamalı, solda da savunma yönünden dolayı kesinlikle Vederson oynamalı. Anderlecht fark atar aksi halde, Kadıköy'de işi bitirirler.

Fenerbahçe kontenjan kontenjan diye bağırdı, R.Carlos, Edu, Kezman ve Deivid, 4 yabancıyla sahaya çıkıyor :) Lugano, Alex ve Appiah yok. Appiah en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak, Alex'in durumu ise belirsiz. Geçen sene Luciano sırf sakatlığı yüzünden takımdan gönderilmedi mi? Neden aynı şey Alex ve Appiah için de uygulanmıyor, neden ikisi de gönderilmiyor?

Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 02:36
Maçtan yeni geldim fenerbahçe tam anlamıyla rezildi zicocuları deividciler görmek istiyorum pazar akşamı bunları savunanlar nerdeler acaba... transfer şart yönetimde bunu anladı kesin bir transfer gelecek ... çarşamba iyi sonuç alınmazsa zico bavulunu hazırlasın

eGowiCh
11.Ağustos.2007, 02:46
Futbolcuların giydiği turkuaz forma ve kaleci Serdar'ın giydiği sarı-beyaz forma uğursuz geldi, tıpkı geçen sezonki altın renkli forma gibi :)

Mis gibi çubuklu forma varken neden turkuaz giydiler, anlamıyorum. Görünüm açısından beğenmedim takımı sahada, bir taraf turuncu, bir taraf turkuaz :) Takımımızın ruhunu en güzel yansıtan çubuklu forma giyilir umarım bundan sonraki maçlarda.

M.O.S.H
11.Ağustos.2007, 02:46
rezalet ya zicoyla zaten ne bekliorz ama suc zicoda deil onu takımın basına getiren yonetimde futbol bilgilerinden suphe ediorm lorant daum zico acaba nezman duzgun bi hoca getircekler futbolcu transferlerinin yararlarıda ordatada (deivid ) yıldırım istifa etsin yerine futboldan anlayan sadettin saran gelsin basa yoqsa sadece ligle kendimizi avutucaz

Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 02:56
M.O.S.H arkadaşın imzasında olduğu gibi zico varken iyi günler göremeyiz 70 küsür puanla şampiyon olduk geçen sene acaba bjk veya gsden biri biraz iyi olsa lig kaç hafta önceden bitmişiti ?
Alex kafasına göre sakatlanıo
Appiah aylardır sakat
Yönetim bu olaya el atması lazım özellikle Alex kampa katılmadı geldi 1 maç oynadı yine sakat bakalım daha neler görücez

Omerdinho
11.Ağustos.2007, 03:30
sadettin saran gelsin basa yoqsa sadece ligle kendimizi avutucaz
S.Saran futbolun F sinden dahi anlamaz.
Onun amaci Fenerbahce'den maddi olarak yararlanabilmek.

Ayrica Yasin Cakmak ve Wederson kadrodaydi!!!

Emurafu
11.Ağustos.2007, 03:34
Yasin kadroda idi ama Can gibi formsuz adamı oynattı...çünkü Yasin milli takımın gelecekte stoperi olacak..

veya Gökhan gönülü sag beke cekip Önerdi stopere cekebilirdi..

Zico bu macta cok hatayaptı.Zaten herkez Ona kızgın..

Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 04:20
Ziconun yanlış yapmadığın maç var mı ki :) Ali Bilgini 2 maçta sol anada tıkadı tümer sağda devivid alexin yerinde deniz aşkı hala sürüyor

NisRoc
11.Ağustos.2007, 04:30
Benim anlamadığım Appiah'in suçu ne ? Adamı yerinde oynatmıyor Zico sırf Deniz yüzünden! Sağ kanada çekti.. Adam ben sağ tarafta bu kdr yapabiliyorum dedi daha ne olsun? Geriye düşünce takımı ateşledi. Türk futbolcuların ruh gibi oynadığı maçlarda sanki doğuştan Fenerbahçeli gibi canla başla mücadele etti. Sakatlandı! SAKAT SAKAT OYNADI! Vasat bir futbol sergiledi. Beğenilmedi! Aynı şey Anelka'yada oldu. Forvet adam SAĞ KANAT OYNUYOR! Ali Bilgin sağ kanat diye alındı solda oynuyor! Bu nasıl mantalite? Yazık olacak Ali Bilgin'ede. Tıpkı Appiah ve Anelka gibi.. Takımdan ayrılması gereken biri varsa ZICO'dur!

Estranged
11.Ağustos.2007, 04:43
tümer,deivid,uğur.bu 3 ü orta sahada.ileride kezman maçın büyük kısmında tek.
Deniz kafasına göre dolaşıyo.deniz yerine takıma ben girsem gol atarım derecesinde.Can yavaş kalıyor,R.Carlos uyarmasa kornerden 3-0 yenilecektik.Ayrıca Can dikkatsiz.İlk gol onun kademe hatası yüzündendi.
Roberto Carlos takımdaki ilk 11 deki tek transferdi.sonradan giren colin in hızlı stili kezman ve tümerle alakasız olduğu için top ayağımız altında ezildi.kapılan toplardan kontra yedik.

Serdar en zor topları rahatça çıkardı,ama aynı zamanda 2 gol yedi.

Önder koşamadı,ileri çıkardığı toplar genelde adını hatırlayamadığım appiah benzeri bir oyuncuya gitti.Aurelio yapılan 30 atağın hangisini durdursun?25 ini geçirdi.

Kezman topları ezdi.İlhan girdiği anda pozisyon yarattı ama yine kezman değerlendiremedi.kısacası futbol bakımından eksiktik.

Ve tabiki Zico.
Deivid i sağ kanatta,Ali bilgin i sol kanatta oynattı.Can yedeğe girmemesi gerekirken as,yasin as olması gerekirken yedeğe girmedi.değişikliklerin daha erken olması gerekirdi.Tümer'in yerine genç ve istekli birini alabilmeliydi ilk 11 e.
Kezman'ı da oynatmamalıydı bence.Deivid ve İlhan oynayabilirdi ilerde.Denizi paf a yollamalıydı zamanında.Olcan rahatça sağ kanatta yedek olabilirdi.O da kiralık yollandı.

YusufT
11.Ağustos.2007, 05:23
tümer,deivid,uğur.bu 3 ü orta sahada.ileride kezman maçın büyük kısmında tek.
Deniz kafasına göre dolaşıyo.deniz yerine takıma ben girsem gol atarım derecesinde.Can yavaş kalıyor,R.Carlos uyarmasa kornerden 3-0 yenilecektik.Ayrıca Can dikkatsiz.İlk gol onun kademe hatası yüzündendi.
Roberto Carlos takımdaki ilk 11 deki tek transferdi.sonradan giren colin in hızlı stili kezman ve tümerle alakasız olduğu için top ayağımız altında ezildi.kapılan toplardan kontra yedik.

Serdar en zor topları rahatça çıkardı,ama aynı zamanda 2 gol yedi.

Önder koşamadı,ileri çıkardığı toplar genelde adını hatırlayamadığım appiah benzeri bir oyuncuya gitti.Aurelio yapılan 30 atağın hangisini durdursun?25 ini geçirdi.

Kezman topları ezdi.İlhan girdiği anda pozisyon yarattı ama yine kezman değerlendiremedi.kısacası futbol bakımından eksiktik.

Ve tabiki Zico.
Deivid i sağ kanatta,Ali bilgin i sol kanatta oynattı.Can yedeğe girmemesi gerekirken as,yasin as olması gerekirken yedeğe girmedi.değişikliklerin daha erken olması gerekirdi.Tümer'in yerine genç ve istekli birini alabilmeliydi ilk 11 e.
Kezman'ı da oynatmamalıydı bence.Deivid ve İlhan oynayabilirdi ilerde.Denizi paf a yollamalıydı zamanında.Olcan rahatça sağ kanatta yedek olabilirdi.O da kiralık yollandı.

Vallaa abi cok haklisin.Anlamiyorum neden Kezmani oynatiyor forvette, onun yerine deivid'i yada ilhan'i koyar daha iyi.
O appiaha benzeyen oyuncunun adin Tjikuzu. Tjikuzu süper oynadi, Istanbul B.Belediye sporun her atagini baslatti. Can cok hati yapti ve cok yavas. Deniz'i gönderse takimdan daha iyi olur.
Kezman'in yerine Semih'i koyarsin oynar, ama Semih nerde?
Kaptan Alex ne yapiyor?? diyorki sakatim sonra ucuyor Brasilya'ya. Appiah nerelerde?

"Dünya Devi" Fener zayif rakibi karsisinda hezimeyete ugradi. Ilk gölüde fenerli Kerim'den yediler. Bu kadroyla cikarsa ve eger yine böyle oynarlarsa, fener yandi. anderlecht karsisinda fark yemez, farkin ötesini yer.

aix2
11.Ağustos.2007, 09:12
Gerçekçi olmak gerekirse FB kazanır ama Büyükşehiride yabana atmamak lazım :)

Büyükşehir Belediye iyi oynadı tebrik etmek lazım. Maçın başlarında Kezamn kafa vurabileceği topa ayağıyla vurmaya çalışmasa herşey daha farklı olabilirdi. Defans kötüydü Edu ve Can göbekte önlerinde Deniz :s

Varonil
11.Ağustos.2007, 09:53
Sezonun ilkleri
Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun açılışında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Fenerbahçe'yi 2-0 yendiği maçta yeni sezonun ilkleri de yaşandı.

Sezonunun ilk golüne İstanbul Büyükşehir Belediyesi futbolcusu Kerim Zengin imza attı.

Fenerbahçe karşısında 19. dakikada ceza alanında buluştuğu topu filelere gönderen Kerim, yeni sezonun ilk golünün sahibi oldu.

Kerim, bir süre önce Fenerbahçe'den İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne transfer olmuştu.

Fenerbahçe'nin yediği ilk golde Kerim Zengin'e asisti yine eski bir Fenerbahçeli Efe yaptı.

2007-2008 sezonunun ilk galibiyetini İstanbul Büyükşehir Belediyesi alırken, ilk yenilgiyi ise Fenerbahçe tattı.

İLK SARI KART TÜMER'İN

Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun ilk sarı kartını Fenerbahçe'den Tümer gördü.

Tümer, İstanbul Büyükşehir Belediyesi mücadelesinin 27. dakikasında rakibine yaptığı hareket nedeniyle maçın hakemi Bülent Yıldırım'dan sarı kart gördü.

Sezonun ilk maçını yöneten hakem Yıldırım, 4'ü Fenerbahçeli, 2'si İstanbul Büyükşehir Belediyesi futbolcusu olmak üzere toplam 6 sarı kart gösterdi.

Sezonun ilk köşe atışını 10. dakikada Fenerbahçe'den Deivid kullandı.

Yeni sezonun ilk golünü Fenerbahçe kalesinde Serdar gördü.
11.08.2007

Kaynak : AA

Valheru
11.Ağustos.2007, 10:28
babamın herzaman söylediği bi laf var.futbolcu dediğin uzaktan bakınca ayağına top yakışacak.bu deniz ne işe yarar ?Yani ben denizde futbolculuk adına artı birşey göremiyorum.zico zaten enterasan.akşam fbtv yi maç esnasında dinliyorum.başladılar hava nemli,rüzgar bize ters esiyo...ne yani rüzgar bi tek bizemi esiyo?nemli havada bi tek biz mi oynuyoruz?yani şu yalaka muhabbetlerden şu bizim kanalımız dediğimiz fbtv dekiler vazgeçmedi.karşılarında cocuk yok.he yeri gelmişken söliyeyim türkiyede hiçbir teknik adam 2 seneden fazla durmadı.çünkü 3 büyüklerden herkes şampiyonluk istiyor.sanırım türkiye süperligde tek bir şampiyon oldugu unutulmuş.avrupada başarı diyolar.nasil başarı??

ogcj_me
11.Ağustos.2007, 10:45
selçuk ali bilgin wederson ilhan artık bu takımda yerlerini almalılar
bunlar artık genç ve tecrübesiz oyuncular değil

eXcitinG
11.Ağustos.2007, 10:48
Bence Fenerbahçenin dün kaybetmesinin tek sorumLusu Zico dur.YapıLan transferLerde bence bir yaLnış yok sadece oyuncuLarı sahaya yayma zihniyetinde probLemLer var.GeLen oyuncuLarı doğru yerde oLması gereken mevkii de oynatırsa hiç bir sorun oLmaz.Deivid iddaa ediyorum Kezmanın yerine iLeride oynasa daha çok iş yapar.Aynı şekiLde sağ da aLi soLda Vedersondan oLuşan bir kanat diziLişi daha başarıLı oLur.Aynı şekiLde savunmada da Lugano Önder Li bir orta ikiLi de daha başarıLı oLacaktır.Sorun ne transferLerde ne rüzgarda ne nem`de.Sorun Zico nun ne yapmaya çaLıştığını biLmemesinde.

canavar20
11.Ağustos.2007, 10:54
Boşverin Fener hep yapar bunu.:)

eXcitinG
11.Ağustos.2007, 10:56
Boşverin değiL.Ben bir BeşiktaşLı oLarak biLe Fenerbahçe nin şu an ki durumundan endişeLeniyorum.ÖnLerinde çok önemLi bir Avrupa maçı var.Bizim için herkes için çok önemLi bir maç.BöyLe oynarLarsa böyLe herşeye boşverirsek biz hiç yoL katedemeyiz.

MeMo
11.Ağustos.2007, 11:13
Boşverin değiL.Ben bir BeşiktaşLı oLarak biLe Fenerbahçe nin şu an ki durumundan endişeLeniyorum.ÖnLerinde çok önemLi bir Avrupa maçı var.Bizim için herkes için çok önemLi bir maç.BöyLe oynarLarsa böyLe herşeye boşverirsek biz hiç yoL katedemeyiz.

Newcastle maçı öncesinde de böyleydik

eXcitinG
11.Ağustos.2007, 11:16
Newcastle maçı öncesinde de böyleydik

oLabiLir ama bu seferde aynısı oLucak diye bişey yok.Benim temennimde inşaLLah öyLe oLur ama beLLi oLmaz.Bu sefer durum daha farkLı.

MeMo
11.Ağustos.2007, 11:19
oLabiLir ama bu seferde aynısı oLucak diye bişey yok.Benim temennimde inşaLLah öyLe oLur ama beLLi oLmaz.Bu sefer durum daha farkLı.

Bana kalırsa tamamen konstrasyon eksikliği Anderlecht'i düşünüyorlardı bana göre belki de farklıdır.

El Barto
11.Ağustos.2007, 11:25
Anderlehct maçında hangi maçı düşünecekler acaba? :p

Kerim'in gol atmasıda ayrı bir düşünce konusu sanırım fb için. :)

eXcitinG
11.Ağustos.2007, 11:37
Bu diğer maçı düşünme oLayLarını da hiç anLamam zaten.İLk önce önünde ki maçı haLLet ondan sonra iLeri ye bak.BöyLe şey oLurmu hiç.

spider3784
11.Ağustos.2007, 11:39
Bu diğer maçı düşünme oLayLarını da hiç anLamam zaten.İLk önce önünde ki maçı haLLet ondan sonra iLeri ye bak.BöyLe şey oLurmu hiç.

Bunlar zırh. Yenildinmi, yenildm, yendinmi, yendim diyeceksin.

ForsakeN
11.Ağustos.2007, 12:08
Zico'yu kutluyorum.

erdemzorer10
11.Ağustos.2007, 12:11
bu futbolla fb nin işi çok zor pozisyona bile giremediler...

anderlecht maçına kafa olarak iyi hazırlanmaları için bu maçı unutmaları lazım

ForsakeN
11.Ağustos.2007, 12:13
Zico resmen ırkçılık yapıyor. Kim ne derse desin. Alex olsa Tümer'i sokmaz kesinlikle.Deivid tüm maç döküldü son 20 dk kala çıkardı. Yasin gibi çevik bi stoperimiz var.Ama hala 2 ağır vasıta stoperi beraber oynatıyor.

Korner'i Deivid'in kullandığını gördüğümde yüksek sesle küfür ettim açıkça söyliyim.Bu kadar olur

2-0 a sevinmeliyiz bence

ogcj_me
11.Ağustos.2007, 12:15
anderlechtle bu maçı karşılaştırmak yanlış olur

KaF KeF
11.Ağustos.2007, 12:15
Kezman tek forvetle bişey yapamam diyor,Appiah beni ortasahanın ortasında oynat diyor.Zico Hala anlayamıyorum.Bu nasıl bir akıldır ya...

erdemzorer10
11.Ağustos.2007, 12:17
anderlechtle bu maçı karşılaştırmak yanlış olur

sözün banaysa ben karşılaştırma yapmadım sadece anderlecht maçı içn fenerin bu kötü maglubiyeti kafasından atması gerektigini söyledim ;)

GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2007, 12:20
Zico ile olmuyor işte.Tamam istikrar şart ama Zico ile istikrar tam bir intihar.

Ayrıca ben demiştim Kezman ile olmuyor bu iş.Forvet dediğin bulduğunu bitirecek.Bu adam geçen sezon boş kaleye bile atamadı.Sadece ismi var.Birde Ronaldo gelmesin diyor.Başarıya aç değilmiş.Demiyor ki Ronaldo gelse benim ne olduğum anlaşılacak.

ForsakeN
11.Ağustos.2007, 12:21
Artık Fenerbahçe'nin başında acemi,ruhsuz,taktik anlayışı sıfır hocalar görmek istemiyoruz.

Brezilyalı oyuncu+ Brezilyalı hoca İSTEMİYORUZZZZ !!!!

erdemzorer10
11.Ağustos.2007, 12:23
Carlos tan hakeme küfür!!!!

Brezilyalı, 37. dakikada faulleri es geçen yardımcı Satman’a Portekizce ‘Putana’ (O...pu) diye bağırdı.

F.BAHÇE’nin yeni yıldızı Carlos, dün ilk kez lig maçına çıktı. Brezilyalı yıldız, karşılaşma boyunca fazla varlık gösteremezken, ilginç bir olaya da imza attı. Carlos, 37. dakikada yapılan faul sonrası yardımcı hakem Cem Satman’ın oyunu devam ettirmesine sinirlendi. Türkiye’ye geldiği günden beri “Herkese örnek oluyor” denilen Sambacı, Satman’a Portekizce ’Putana’ (O...pu) diye küfretti. Ama hakem bunu anlamadı.

haberturk
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar haberi oldugu gibi geçtim..eger böyle bir durum varsa yazık diyorum..

GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2007, 12:26
Nereden anlasın.Bunu maç içinde bir arkadaşda söyledi burada.

erdemzorer10
11.Ağustos.2007, 12:27
ben haberi geçtim sadece..ve böyle bir durum varsa yazık diyorum o kdr..

Mirza
11.Ağustos.2007, 12:29
Bizim gazetecilere MIT'e almak gerekir. Bir Brezilyanın ağzını okuyorlarsa bu adamların doğa üstü güçleri var demektir. Brezilyalılar çok hızlı konuşuyorlar normalde ondan böyle söylüyorum.

GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2007, 12:36
Evet küfür ettiğini nasıl anlamışlar orasıda merak konusu ama ceza falan almaz.

LaKe
11.Ağustos.2007, 12:39
Bence bu maçın mağlubu Fenerbahçe değil, Zico. Gerçekten komik değişiklikler yaptığı düşüncesindeyim. Fenerlilere geçmiş olsun...

eXcitinG
11.Ağustos.2007, 12:41
Bizim gazeteciLer anca böyLe şeyLeri yakaLar zaten.Adam gibi pozisyonLarı görmezden geLirLer.

Mirza
11.Ağustos.2007, 12:49
Zico'nun bizden tek farkı şu :
Biz maçı izlemek için para veriyoruz, Zico para alıyor.

Handsome70
11.Ağustos.2007, 12:51
Zico Deivid elele hep beraber kümeye gidecez bu gidişle birirlerinin buna dur demesi lazım

KaF KeF
11.Ağustos.2007, 12:56
deivid bişeyler çabalıyor....Zico kolunu bağlayıp maçı bizim gibi izliyor...

Handsome70
11.Ağustos.2007, 12:57
Daumu sevmezdim ama futbolcuları hizaya getirtmeyi biliyordu.Bakalım zico ne yapacak.

GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2007, 12:58
Gören yokki, Benim açıkcası mantıgım almıyor ne yapmaya çalısıyor yönetim. Sadece şimdi değil yıllardır böyle... Taraftara yazık..

Amaçları istikrar sağlamak Coşkun abi.Getir adam gibi bir teknik direktör.Uzun süreliğine ver yetkiyi yönetsin.Ama Zico'nun kariyeri neki getirildi.Mesela biz Delbosque ile devam etsek belki bişeyler olurdu.Sonuçta klas teknik adam.Bir bildiği var.Ama Zico öyle değil.Sırf popüler olduğu için bu takımın başında.

Sekopej
11.Ağustos.2007, 12:59
ben haberi geçtim sadece..ve böyle bir durum varsa yazık diyorum o kdr..

Neye yazık? Tamam küfür etmemeli de daha geçen hafta gördük İbrahim Üzülmez'in Türkçe neler dediğini. Hadi hiç kimse küfür etmese, sadece Carlos etse tamam. Ettiyse de sahada oynanan kötü oyunun bunda %100 etkisi vardır. O şekilde patladı Carlos da.

Şimdi bu olayı önceki senelerde olduğu gibi çevirip çevirip gündeme getirip Carlos'u kötüleme çalışmaları başlar. Bunlar hep yapıldı ve yapılmaya da devam edecek gibi gözüküyor.

Anderlecht maçı böyle olmayacaktır, o maçın havası başka. Ha çıkıp 3 tane atar kazanırız demiyorum. Aynı takım aynı taktik olursa zaten beraberlik bile başarıdır. Ama bende hala ufak bir inanç var, bu maça değişik oyuncular ve taktik anlayışıyla çıkacakağız bence...

Deivid'in Tümer dururken korner kullanmasını da bana açıklayabilcek kimsenin olduğunu sanmıyorum...

Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 12:59
Haydaaa bu hakmde Allahtan yabancı dil biliyor geçen sene Kezman bu sene Carlos ... Mustafa Denizli Ersun Yanal gibi isimler boşta inş. yönetim bunun farkındadır

TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2007, 13:00
Gören yokki, Benim açıkcası mantıgım almıyor ne yapmaya çalısıyor yönetim. Sadece şimdi değil yıllardır böyle... Taraftara yazık..

Anderlecht'e elenirsek bu sene tecrübe kazandık seneye başarılı olacağız derler,seneye yine aynı senaryo devam eder.

Biz burda Fenerbahçe iyi değil, bu gidişle işin sonu her zaman olduğu gibi sadece teknik direktöre gitmez,koltuklara bile gidebilir dediğimizde bazı arkadaşlar '' bu takım muhteşem '' , '' bu takım şöyle,böyle'' diyordu. Umarım Anderlecht maçı çok farklı olur,iyi bir skor yakalarız Kadıköy'de ama aksi olursa o zaman yem sadece teknik direktör olmaz.

Deivid'in Tümer dururken korner kullanmasını da bana açıklayabilcek kimsenin olduğunu sanmıyorum...

O Zico'nun süperstarı,ona herşey yakışır ( ! )

Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 13:03
Biz burda Fenerbahçe iyi değil, bu gidişle işin sonu her zaman olduğu gibi sadece teknik direktöre gitmez,koltuklara bile gidebilir dediğimizde bazı arkadaşlar '' bu takım muhteşem '' , '' bu takım şöyle,böyle'' diyordu. Umarım Anderlecht maçı çok farklı olur,iyi bir skor yakalarız Kadıköy'de ama aksi olursa o zaman yem sadece teknik direktör olmaz.

Dediğin gibi çarşamba maçta iyi futbol iyi skor olmazsa orada çok olay olur bu maçta bu kadar tepki olduğuna göre o maçı düşünemiyorum

Handsome70
11.Ağustos.2007, 13:03
Geçen Sene başında Capello gelecek dediler Zico geldi şimdide ersun yanal gelir derler amatör ligden teknik direktör getirirler.[Yinede Zicodan iyidir ya neyse]

Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 13:06
Gelebilecek bir hoca Zicodan ne kadar kötü olabilirki ?? ama gelecek hocanın kesinlikle türk olması lazım takımdaki deneler için bu çok önemli

Handsome70
11.Ağustos.2007, 13:07
Tam kabusu yaşıyoruz Yeni teknik direktör şart

fenerlistinanc
11.Ağustos.2007, 13:07
rıdvan dilmeni görmek isterim fenerin başında

El Barto
11.Ağustos.2007, 13:08
rıdvan dilmeni görmek isterim fenerin başında

yine kovulmak için mi?;;)

Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 13:09
Rıdvan Dilmen şuan Karşıyakada galiba gelmesi zor bu sene için ... Mustafa Denizli Ersun Yanal şuanki en iyi isimler

Sekopej
11.Ağustos.2007, 13:11
Rıdvan Karşıyaka'nın, vermeyiz onu.:p NTV ile sözleşmesi devam ettiği için takımın başında değil ama her maç burda ve tüm transfer işlerini o gerçekleştirdi. Genel Menajer olarak önümğzdeki sezonlarda Karşıyaka'da olacak.:)

erdemzorer10
Neye yazık? Tamam küfür etmemeli de daha geçen hafta gördük İbrahim Üzülmez'in Türkçe neler dediğini. Hadi hiç kimse küfür etmese, sadece Carlos etse tamam. Ettiyse de sahada oynanan kötü oyunun bunda %100 etkisi vardır. O şekilde patladı Carlos da.
.

ben kalkıp ibrahim üzülmezi alkışlamıyorum onun da yaptıgı ayıptır..hatta geçen sene arda bordeux maçında hakeme küfür etmişti bununla kalkıp

övünmedim..onu da ayıpladım..

carlos un yaptıgı başlı başına bir ayıptır..herkes yapıyor demek bir iş degil..

yazık olan ise carlos gibi üst düzey takımlarda oynamış "yıldız" denilen bir futbolcunun bir Türk hakemine bu ayıbı yapmş olmasıdır..

bunlar futbolcuların seviyesizligini gösterir..kezman,arda,i.üzülmez vs.

bu insanlar Metin Oktaylar,Mehmet Özdilekler,Ergün Penbe ler gördü..hem iyi futbolcu hemde adam olmayı başaranlar...

TR.CaPTaiN
Yabancı teknik direktörlere gösterilen sabrın %50'si Türk teknik direktörlere gösterilse yeter. Şimdi yönetime sormak lazım, lig şampiyonluğu geldi diye mi Zico durdu ? Koskoca sezonda yapılan yanlışlar görülmedi mi ? Eğer rakiplerimiz iyi bir sezon geçirse şampiyon olamayacağımız görülmedi mi ? Sadece lig şampiyonluğu yönetimin gözünü mü boyadı ? Eğer buna cevap evetse,çıkıpta Avrupa'da başarılı olacağız demeyecekler.

Memedov
11.Ağustos.2007, 13:14
ben kalkıp ibrahim üzülmezi alkışlamıyorum onun da yaptıgı ayıptır..hatta geçen sene arda bordeux maçında hakeme küfür etmişti bununla kalkıp

yazık olan ise carlos gibi üst düzey takımlarda oynamış "yıldız" denilen bir futbolcunun bir Türk hakemine bu ayıbı yapmş olmasıdır..

bu insanlar Metin Oktaylar,Mehmet Özdilekler,Ergün Penbe ler gördü..hem iyi futbolcu hemde adam olmayı başaranlar...

Yapan Turk olunca medya sesini cikarmiyor Carlos yapinca kufur etti bilmem ne biraksinlar artik bu isleri Turkiye'ye gelen butun yabancilari karalamadiklarimi kaldi.

erdemzorer10
11.Ağustos.2007, 13:19
senin dedigin basın hatası..benim gözümde bunu yapan Türk de olsa yabancı da olsa bişey degiştirmez ayıp yine ayıptır..

Metin Oktayların geçtigi bu ligde böyle oyuncular görmek beni üzen ;)

ForsakeN
11.Ağustos.2007, 13:47
Ben neredeyse her maç görüyorum hakem arkasını dönünce küfür eden oyuncu.Bunu yapan(Yapıp yapmadığı da meçhul gerçi) Carlos olunca mı çok büyük seviyesizlik oluyor.Kötü oyunun verdiği bir anlık sinirle söylemiştir.Hatırlamıyordur bile dediklerini

Mirza
11.Ağustos.2007, 13:51

Işinize gelince basına inanıyorsunuz gelmeyince inanmıyorsunuz. Objektif bakın biraz olaya.
Basın yazar Adriano Fenerbahçeye kiralanacak, Ronaldo Fenerbahçeye gelecek inanmazsınız. Basın bu yalandır yahu ne zaman doğru haber yaptılar ki dersiniz.
Basın yazar R.C küfür etti aaa bak bu doğrudur dersiniz. Basın niye yalan atsın değil mi canım ? Adamların amacı gazetelerinin tirajını arttırmak değil doğru haber vermek zaten.

GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2007, 13:52
Evet büyütülmemesi gereken bir şey.Gerçekliği bile tartışılır.

eXcitinG
11.Ağustos.2007, 13:52
Bu durum böyLe giderse zaten bizde bu basın oLduğu sürece bizim kendi Ligimizde ki haberLeri de Avrupa dan takip etmeye başLayacağız sanırım.AdamLar en azından az ama öz ve kesin haberLer veriyorLar bizim hakkımızda :)

Ilhan
11.Ağustos.2007, 13:56
Fener'de duran top zaafı var. Golün biri de sağ kanattan geldi. Carlos'un tarafından yani. İlginç diyorum...

Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 14:00
Fener'de duran top zaafı var. Golün biri de sağ kanattan geldi. Carlos'un tarafından yani. İlginç diyorum...

O golde uğur boralın bariz hatası vardı hemde carlos tabiki hata yapabilir uzaylı mı ?

erdemzorer10
11.Ağustos.2007, 14:00
Işinize gelince basına inanıyorsunuz gelmeyince inanmıyorsunuz. Objektif bakın biraz olaya.
Basın yazar Adriano Fenerbahçeye kiralanacak, Ronaldo Fenerbahçeye gelecek inanmazsınız. Basın bu yalandır yahu ne zaman doğru haber yaptılar ki dersiniz.
Basın yazar R.C küfür etti aaa bak bu doğrudur dersiniz. Basın niye yalan atsın değil mi canım ? Adamların amacı gazetelerinin tirajını arttırmak değil doğru haber vermek zaten.

bu kadar tartışma açacagını bilsem bu haberi koymazdım..haberturk gibi yalan haber yapmayan bir yayın organından aldıgım bir haberdir..bu yüzden ben inanıyorum...inanmayan inanmasın beni ilgilendirmez..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ben neredeyse her maç görüyorum hakem arkasını dönünce küfür eden oyuncu.Bunu yapan(Yapıp yapmadığı da meçhul gerçi) Carlos olunca mı çok büyük seviyesizlik oluyor.Kötü oyunun verdiği bir anlık sinirle söylemiştir.Hatırlamıyordur bile dediklerini

ben sadece carlosa demiyorum..ibrahim üzülmeze ardaya ve bunu yapan herkese diyorum..ama demek istedigim anlaşılmadı..

demek istedigim şuydu sadece iyi futbolcu olmak yetmiyo kaliteli bir insan da olmak gerekli..Metin Oktay !!!!!

Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 14:01
Roberto Carlos küfüt etmesi olayı dorğu galiba ben başka net sitelerindede gördüm ama çok önemsemiyorum

Varonil
11.Ağustos.2007, 14:04
http://www.uefa.com/footballeurope/news/kind=2/newsid=569714.html

Dünkü maça uefa.com yorumu:o

Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 14:06
Kerim sahada hiç bir şey yapmadı zaten oyundanda çıktı sadece bir pozisyonda ayağına top geldi karşı karşıya gol oldu o yüzden çok abatmamak gerek

ivan
11.Ağustos.2007, 14:07
her maçta hakeme takım arkadaşlarına ana avrat küfür eden futbolculara hiçbirşey demezler R.C. küfür etti aaa hemen abartalm bırakn yaa

UEFA hmen kerimin resmini basmış :)

ibo
11.Ağustos.2007, 14:17
Dün akşam maç olduğunu bile bilmiyordum :) Şimdi haberlere bakınca Fenerbahçe'nin 2-0'lık skorla mağlup olduğunu görünce şaşırdım...

BlackEagle19o3
11.Ağustos.2007, 14:20

Abi küfür olayı gerçek.Bir arkadar daha basına yansımadan gelip burda söylemişti Carlos'un ne söylediğini.Ama bence de pek abartmamak lazım.Çoğu futbolcu o sinir haliyle öyle laflar sarfedebiliyor:)

real_footballer
11.Ağustos.2007, 15:07
fenerbahçe kötü oynadı hazır değillerdi ve 2-0 kaybettiler ibb yi tebrik ederim

deniz.91
11.Ağustos.2007, 15:20
valla helal olsun istanbul bbye hiç beklemiyordum

eGowiCh
11.Ağustos.2007, 16:37
Zico'nun gönderilip şu an boşta olan Ersun Yanal'ın getirilmesini isterim. Gerçi şimdi olmaz ama Anderlecht'e elenirsek -ki büyük ihtimalle bu futbolla eleneceğiz- Ersun Yanal'ın başa getirilmesini isterim. Bu kadroyu en iyi o kullanır.

MeMo
11.Ağustos.2007, 16:39
Zico'nun gönderilip şu an boşta olan Ersun Yanal'ın getirilmesini isterim. Gerçi şimdi olmaz ama Anderlecht'e elenirsek -ki büyük ihtimalle bu futbolla eleneceğiz- Ersun Yanal'ın başa getirilmesini isterim. Bu kadroyu en iyi o kullanır.

bu futbol olmayacak!

TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2007, 16:52
Fenerbahçe'nin 2-0'lık yenilgisi Belçika basınında bayram havası estirdi.
Son şampiyon Fenerbahçe'nin ligin yeni takımı İstanbul Büyükşehir
Belediyespor'a 2-0 yenilmesinin Anderlecht'in şansını yükselttiğini iddia eden Belçika gazeteleri, kuralar çekildiğinde Anderlecht'i küçümseyen Fenerbahçe'nin kendini çok büyütmemesi gerektiği görüşünde birleşti.

Fenerbahçe'de Alex, Lugano ve Appiah'ın yokluğunun hissedildiği değerlendirmesini yapan gazeteler, Roberto Carlos'un formunu koruduğunu ve Mateja Kezman'ın boş alan bulması halinde büyük tehlikeler yaratabileceği görüşünü dile getirdi.

Sarı-lacivertli takımın savunmasının çok yavaş kaldığını savunan bazı gazeteler ise, Anderlechtli futbolcuların Fenerbahçe defansı karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyacağını iddia etti.

Bu arada Anderlecht'in yeni transferi Çek futbolcu Jan Polak'ın Fenerbahçe önünde çarşamba günü forma giyebileceği belirtildi.

Ligin ilk maçında adalesi yırtılan Paraja'nın tedavisi devam ederken, bu
futbolcunun da Fenerbahçe ile yapılacak maça yetiştirilmeye çalışıldığı
kaydedildi. Paraja'nın oynamaması durumunda Mark Deman ile Juhasz ikilisinin görev yapabileceği bildirildi.

AA

eGowiCh
11.Ağustos.2007, 16:59
Anderlecht de Fenerbahçe'yi çözmüştür. Rıdvan Dilmen dün "Zico Inter'e karşı da aynı şablonla oynuyor, İstanbul B.B.'ye karşı da aynı şablonla oynuyor. Tek bir şablon var kafasında." dedi ve çok haklı. Yahu işte al sana fırsat, Alex yok, dene çift forveti, Kezman'ın yanına koy İlhan'ı, sağa Ali Bilgin, sola Vederson, çift ön libero Deniz-Aurelio, dene bir çift forveti, hazır rakip de zayıfken ama şablon hep aynı hakkaten.

Ersun Yanal'ın gelmesi şart, Anderlecht'e elenirsek Zico gönderilir gibime geliyor, yönetimin de koltuğu sallanır.

GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2007, 17:00
bu futbol olmayacak!

Aynı 11 çıkarsa neden olmasın? Bu kadar emin konuşma istersen.Olmayacaktır desen hadi anlayacağız ama sanki takımı sen yönetiyormuşsun gibi olmayacak diyorsun.:rolleyes:

ivan
11.Ağustos.2007, 17:01
Aziz yıldırım onlarn kulağını çekmiştirr dün akşam anderlechte böyle oynayamazlar

eGowiCh
11.Ağustos.2007, 17:04
Aziz Yıldırım soyunma odasına inmiştir, bağırıp çağırmıştır mutlaka :D Haklısın :D

Uğur yerine Vederson, Deivid yerine Gökhan Gönül veya Ali Bilgin, Can yerine Lugano eğer hazırsa Lugano, değilse Yasin oynamalı, belki o zaman bazı şeyler değişir, bir de Tümer yerine Colin Kazım veya Gürhan oynamalı. Kısacası radikal değişiklikler olmalı kadroda, yeni isimler şans bulmalı.

byunuss1
11.Ağustos.2007, 17:08
belediye :) bravo belediye fb için kötü baslangıc oldu

uAburak89
11.Ağustos.2007, 17:09
Vederson ilk 18'e alınmamış, ilk 11 de oynaması abes olur..

barahir
11.Ağustos.2007, 17:09
Tek kelimeyle dünki maç rezaletti fenerbahce açısından.. İBB'yi ve teknik direktörlerini gönülden tebrik ediyorum..

Sanırım Futbolcularımız BJK maçından sonra yatmışlar.. Sahaya bakınca böyle bir izlenim edindim..

GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2007, 17:10
Değişiklik yapması gerekiyor.O kadar adam alındı.Bir tek Roberto ilk 11'de.Biraz değişim şart.Geçen sene kötü performans ortaya koyan eski oyuncular değilmiydi? O kadrodan Tuncay gitti.Yerine Carlos geldi.Bu mu değişim? Zico hiç yaratıcı değil.

eGowiCh
11.Ağustos.2007, 17:14
Vederson ilk 18'e alınmamış, ilk 11 de oynaması abes olur..

Neden abes olsun? Saçma bir yorum. Vederson ve Yasin, ikisi de 18'e alınmadı, ama bu ikisi geçen sezon Türkiye liginde en çok forma giyen isimler, ikisi de mevkiilerinin en iyi "yerli" isimleri arasındalar.

Vederson ve Yasin'in ilk 18'e alınmamış olması tamamen hataydı, sebeplerini daha önceki mesajımda açıkladım. Zico'nun hatasıydı, inşallah bu hatasını ikisini takıma monte ederek telafi eder. Vederson gibi hem savunma hem hücum yönü olan, Ankaraspor'da gösterdiği performansla göz dolduran ve R.Carlos'la iyi işler yapacağına inandığım bu futbolcunun mutlaka ilk 11'de oynaması gerekiyor.

El Comandante
11.Ağustos.2007, 17:14
Aziz Yıldırım soyunma odasına inmiştir, bağırıp çağırmıştır mutlaka :D Haklısın :D

Uğur yerine Vederson, Deivid yerine Gökhan Gönül veya Ali Bilgin, Can yerine Lugano eğer hazırsa Lugano, değilse Yasin oynamalı, belki o zaman bazı şeyler değişir, bir de Tümer yerine Colin Kazım veya Gürhan oynamalı. Kısacası radikal değişiklikler olmalı kadroda, yeni isimler şans bulmalı.

Zico`nun gecen seneden beri kafasinda sadece tek bir taktigi var.Bu taktigi yensede yenilsede degistirmiyor.Teknik direktörlükten anlamadigi belli.Eger Zico bu kafayi degistirmezse ki bence degistirmeyecek Fb`nin Anderlecht karsinda isi cok zor ne yazikki.

uAburak89
11.Ağustos.2007, 17:19
Neden abes olsun? Saçma bir yorum. Vederson ve Yasin, ikisi de 18'e alınmadı, ama bu ikisi geçen sezon Türkiye liginde en çok forma giyen isimler, ikisi de mevkiilerinin en iyi "yerli" isimleri arasındalar.

Vederson ve Yasin'in ilk 18'e alınmamış olması tamamen hataydı, sebeplerini daha önceki mesajımda açıkladım. Zico'nun hatasıydı, inşallah bu hatasını ikisini takıma monte ederek telafi eder. Vederson gibi hem savunma hem hücum yönü olan, Ankaraspor'da gösterdiği performansla göz dolduran ve R.Carlos'la iyi işler yapacağına inandığım bu futbolcunun mutlaka ilk 11'de oynaması gerekiyor.

Zico açısından söyledim, yani onun direk ilk 11'e alması abes olur.. Yoksa Vederson oynayabilir ilk 11 de rahatlıkla..

GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2007, 17:19
Aslında Uğur hazırlık maçlarında parlamasaydı Wederson oynardı.Uğur golleri sıralayınca yeni Tuncay gözüyle bakıldı.Aynı adam geçen sezon Kayseri maçında taça giden topu çevirerek Kayseri'nin gol atmasına sebep olunca çok eleştirlmişti.Ama ben sanmıyorum Uğur'un kesileceğini.

eGowiCh
11.Ağustos.2007, 17:23
Haklısın Baran. Kafasında tek şablon var, hep onu kullanıyor. FM'de işler kötü gittiğinde biz taktiğimizi değiştiririz, oyuncuları değiştiririz, sistemi değiştiririz, maçtan maça farklı diziliş ve taktik belirleriz, değil mi? Mesela ben Liverpool'u yönetiyorum oyunda şu anda, Arsenal maçına farklı taktik ve sistemle, Sheff Utd maçına farklı taktik ve sistemle çıkıyorum. Zico'nun öyle yapması lazım, sürekli taktiğini, sistemini ve dizilişini değiştirmesi, rakibi aldatması lazım. Tüm Türkiye ezberledi artık Zico'nun sistemini, taktiğini ve dizilişini, mesela dün sürpriz bir kadroyla çıksaydı, A.Avcı'yı şaşkına uğratacaktı ve bu da A.Avcı'nın planlarının altüst olmasına sebep olacaktı.

Zico teknik direktörlüğün T'sinden anlamıyor. Çok kötü bir antrenör. Ama suç onda değil, onu başa getiren, kötü sonuçlar alınmasına rağmen geçen sene kovmayan yönetimde. Fenerbahçe geçen sene düşen Sakaryaspor'a yenildi, düşen K.Erciyesspor'la berabere kaldı, yine düşen Antalyaspor'a yenildi, altlardaki V.Manisaspor, Denizlispor ve Bursaspor'a da puanlar kaybetti. Bunun farkına varamadı yönetim, geçen seneki şampiyonluğun ne kadar zor alındığını, rakiplerinin hediyeleriyle bu şampiyonluğun elde edildiğinin farkına varamadı.

YusufT
11.Ağustos.2007, 17:42
Zico hep kezman'i oynatiyor forvette tek basina, Deivid ne anlar sag kanattan.
Bence gecen yil'da Zico garip garip seyler yapmisti.
Eger tek forvet oyniyacaksan Deivid'le oyna. Deivid Kezman'dan daha hizli, hava toplarinda daha iyi ve adam eksiltme yenetegi var.

Bu arada Mateus ve Semih nerelerde?

uAburak89
11.Ağustos.2007, 17:45
Mateus'un gitmiş olması lazım, yoksa Fenerbahçe'nin başı yanar.. 8 yabancı ile sezona başlaması kurallara aykırıdır herhalde..

Sekopej
11.Ağustos.2007, 17:48
Mateus'un gitmiş olması lazım, yoksa Fenerbahçe'nin başı yanar.. 8 yabancı ile sezona başlaması kurallara aykırıdır herhalde..

Federasyondan lisans çıkarmadıkları sürece birşey olmaz. Kiralanacaktır muhtemelen, o zamana kadar takımla antremanlara devam ediyor. Şu anda hala Fenerbahçe'de...

Semih'in bir hazırlık maçında kaşı yarılmıştı, 1 cm ile hayatı kurtulmuş demişlerdi doktorlar. O nedenle mi yoksa başka sakatlığı mı var bilmiyorum ama takımla çalışmıyor sakatlığından dolayı...

YusufT
11.Ağustos.2007, 17:51
Serkan abi sence hangisi daha iyi tek forvet olarak Deivid'mi yoksa Kezman'mi?

Sekopej
11.Ağustos.2007, 17:55
Ben bu konuda tarafsız bakamam, Kezman Deivid'den daha iyi ama tek forvet oynadığında etkili olamıyor. Deivid'in kaçırdığı goller aklıma geldiğinde de kaleden ne kadar uzakta oynarsa o kadar iyi.:D

Tek forvet oynamamalıyız bu kadroyla. Bir Hooijdonk olsaydı arkasında Alexle tek forvet çok rahat oynarlardı ama şu anki kadroda tek forvet oynayacak, faydalı olacak forvet yok bence...

TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2007, 17:58
Deivid'in kaçırdığı goller aklıma geldiğinde de kaleden ne kadar uzakta oynarsa o kadar iyi.:D

Deivid bari bunu at

:)

perpetua
11.Ağustos.2007, 17:59
Basın bu yalandır yahu ne zaman doğru haber yaptılar ki dersiniz.

Televizyon'dan izlerken bile Roberto Carlos'un kufur ettigi duyuldu.. herhalde hemen yanibasinda bir mikrofon vardi. Kendi kulaklarimla duydugum icin haber yalan degil diyebiliyorum.

Eminim kendisini birisi uyarir bu konuda ki ileride gereksiz kart gormesin. Avrupa'da kufure karsi bakis, bizde oldugundan biraz farkli oldugu icin futbolcular cok daha fazla kufur ederler, Roberto Carlos'un Turkiye'de bu tip hareketlere tolerans gosterilmediginden haberdar olmamasi normal.

Not: konu uzerinde bir sure once tartisilmis olayi yeniden acmak amacli olarak yazmadim.

Bandidas
11.Ağustos.2007, 19:00
Sahadaki Fener'e yapılacak yorum yok. Fener'in tek iyisi Önder'di ama önünde kimse olmayınca çaresiz kaldı. Bence Fener açısından bu senenin fiyaskosu Ali Bilgin'dir. R. Carlos her hareketi ustaca kokuyor ama ben v.Hooijdonk'u değişmem be abi. Takım kötü gittiğinde bişey yaptı mı R.Carlos yani "Hadi Beyler" gibisinden. Fener bu sene Tuncay'ı çok arayacak hemde çok. Bazen saha içinde işler kötü gider, moraller bozulur ve o anda bir futbolcu çıkar. Bişey yapar, ne bilim birisiyle itişir, hakeme bağırır çağırır kart görür, pres yapar ama bu sene kimsede böyle bir huy yok. Edu ile Can tam bir fiyasko. Araya atılan arkalarına atılan her top pozisyon. Böyle bişey var mı ya? Göbekte Deniz ile Önder oynasa bu ikisinde daha iyi oynar. Bu takıma duran top çalıştırılmıyor mu??? Adamlar frikik kullanıyor 5 kişi ceza sahasının önünde. Arka bomboş. Serdar her yan topta çizgide. Yediği gollere bakın hep ayağının üstünde kalmış, hiç sıçrama yok. Futbolcuların hepsi ortaya giriyor. Sahaya yayılmıyor. Bu takım Daum zamanında ne olursa olsun ama ne olursa olsun, isterse avrupa olsun yenik olduğu zaman son dakikalar hep bastırıyordu. Duran toptan gol atıyordu. Korneri Deivid kullanıyorsa ben daha ne diyim. Artık yapacak bişey yok. Bu takım bu teknik kadro ve bu kadro ile devam edecek. Önemli olan bu seneyi en iyi şekilde geçirmek. Ama gelecek sene Zico varsa bende yokum. Anderlecht maçını izlemiş mi acaba, adamlar dün İstanbul'daydı. Ben daha ne diyim. İnşallah bu kötü performasn bu maçta kalır ve daha iyi bir Fener izleriz...

fmsmyrna
11.Ağustos.2007, 20:33
Zico'da kabul etti sahda oyun olmadığı oyun adına hiçbirşey yoktu sahada Fenerbahçe için tabikide.

Can Arat'ı kesin göndermeliyiz.Katkısı yok zararı var yasin Çakmak geldi Can kesinlikle gitmeli.Ali Bilgin sol kanatta sıfır neden sağda oynatmıyor.İçlerinde en hırslı Kezman.Tümer'e nasıl tahammğl etti anlamak güç hiç birşey yapmadı.Mehmte Aurelio'da çok kötüydü bir pozisyon varki sertan çalım atmak yerine direkt kaleye gitse gol olurdu.Serdar yerine Volkan oynamalı Serdar hiç yakışmıyor bu takıma.Birde Can uzun boylu ama kafa topu alamadı.

AneLKa_90
11.Ağustos.2007, 20:34
Bu yenilgi iyi bir ders oldu bize,düzelirler yakında...

comandante
11.Ağustos.2007, 22:44
kendi belirlediği şablonun dışına hiç çıkmıyor zico...bu geçen sene şampiyonluğu getirdi belki ama geçen sene diğer takımlar vasattı.bu sene böyle olmaz...çok eksiği var fenerin çok...

öncelikle savunma hattında...inanılmaz kademe hataları yapılıyor defansta...can da uzun edu da uzun adama nasıl kafa vurduruyosunuz...ayrı bir sağ açığı orda topla buluşturup dönmesine izin vermek ardından da şutuna müdahale dememek affedilecek şey değil...

carlosla uğur birbirine ayak uyduramıyorlar...carlos çıkınca arkası çok boş kalıyor...top carlosa gelince de uğur ne yapcaını nereye kaçıcağını şaşırıyor...

takımın en iyisiydi önder ama yine de yerinde oynatılmalı bence...sağ beki yok mu bu takımın yahu? önderi stopere koy bakalım yeniyo mu bu goller...

deniz barış bence takımın en kötüsüydü...adece yan pas ve geri pas yaptı.orta sahadan kaleciye dödü defalarca.carlosu da çıldırttı sonunda...

aurelio yu geçen sene gbaşında gözden çıkaranlara acıyorum hala...takımı toparlayan isim oldu yine.gerçi fayda etmedi ama...

uğur boral vasatın altındaydı...zaten tarzını sevmem genel olarak.bi de yeni tuncay dediler güldüm baya...tuncayın gölgesi olamaz...

deivid bjk maçında iyiydi.bu maçta da vasatın biraz üstünde oynadı ama ne sağ açık oynar ne de ofansif ortasaha...kesinlikle sistem çift forvete dönmeli ve deivid kezman yanyana oynamalı...

tümer de pek görünmedi oyun içinde.ama çok akıllı paslar verdi heran herşeyi yapabilecek bir furbolcu nefret etmeme rağmen...

kezman gittikçe antisemptaik olmaya başladı...adam da haklı.pas vermiyorlar bariz şekilde hem de...o da ayağına geleni kaleye vuruyor.anelkanın açıklamalarının doğruluk payı varmış demek ki...resmen maç içinde sıkılyor adam yahu...

colin kazım da vasat bir oyuncu bana kalırsa.istemiştim gs ye gelmesini ama ancak yedek olurmuş...

bu kadar yerdikten sonra fenerbahçeyi istanbul bb nin de hakkını vermek lazım.güzel bir kadru kurmuşlar...abdullah avcıyı çok taktir ettim.carlosun boş bıraktığı alanı iyi değerlendirdi akabinde ilk gol de o kanattan geldi.tebrik etmek lazım...

fenerbahçenini güç kaybettiği kanısındayım.tuncay bu takımın yüzde 35i diyordum yanılıyorsuın lig başlasın göreceksin diyordu fenerli arkadaşlarım...evet yanılıyomuşum.yüzde ellisi tuncaydı fenerin... ziconun biraz varyasyon yapması lazım bu ekmek böyle yenmez...

eGowiCh
12.Ağustos.2007, 17:41
R. Carlos bitmiş
“Kariyeri tartışılmaz biri. Onu izleyerek büyüdüm. Ancak eski halinden hiç eser kalmamış. Sanki bitmiş gibiydi.”

İstanbul BŞ’li Rızvan, F.Bahçe’nin Brezilyalı yıldızı için teşhisi koydu

TURKCELL Süper Lig’de ilk kez forma giyen İstanbul BŞ’nin 26 yaşındaki oyuncusu Rızvan Şahin karşılıklı oynadığı F.Bahçe’nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos için “Bitmiş” dedi. 2001-05 arasında Ç.Rize, Rize Çay, A.Hopa ve Pazar’da forma giyen Rızvan, Carlos’un ’büyütüldüğü kadar olmadığını’ vurgulayıp, şöyle konuştu: “Kariyerini tartışmaya gerek yok. Kendimi bildim bileli onu seyreder, oyununu beğenirim. Ama maçta beni şaşırttı. Eski bilindik halinden eser yoktu. R.Carlos bitmiş gibiydi. Belki ilerlemiş yaşından, belki de Beşiktaş denbisinden gelen yorgunluğundandı. Maçın başında isminin etksi altındaydım. Hata yaparım, beni zorlayacak diye çekiniyordum. Sonuçta R.Madrid ve Brezilya Milli Takımı’nda sayısız maça çıkmış, Şampiyonlar Ligi, Dünya Kupaları’nda elde ettiği başarıların hesabı yoktu. Maçta bir pozisyonda beraber depara kalktık. O çok zorlandı, hatta nefes almakta zorlandığını belli eden sesler çıkardı. Ben de yanından rahatça topu alıp, koşmaya devam ettim. O pozisyondan sonra kendime güvenim geldi. Gözümde büyüttüğüm Carlos’un, sıradan bir oyuncu olarak görerek, üstüne gittim.”

‘HATALARINI EZBERLEDİK’
RIZVAN, ilk maçlarını F.Bahçe ile oynamanın bir avantaj olduğunu da vurgulayarak, şöyle devam etti: “Psikolojik olarak maça çok iyi konsantre olduk. Rakibin hazırlık maçlarını izledik. Hem Shakhtar, hem de Beşiktaş maçlarında yaptıkları hataları iyi çalıştık. Hocamız Abdullah Avcı ve Arif Erdem bizi çok iyi hazırladı. Zaten Abdullah hocanın taktik bilgisi çok üst düzeyde. Bizim bu sezonki öncelikli hedefimiz, takımımızı ilk altıya sokmak. Benim en büyük amacım ise Milli Takım formasını giyip, birçok başarıya imza atmak. Ancak bunun için çok çalışmalıyım

‘BU BİR TESADÜF DEĞİL’
TÜM takım olarak maç boyunca başarılı bir performans sergiledik. Bu nedenle galibiyet sürpriz değildi. Şimdi herkes bizim bu başarımızın tesadüf olduğunu söyleyecek. Hatta ‘Acaba Belediye asansör takımı mı olacak?’ diye düşünecek. Ama biz hedeflerimizi belirledik. Amacımıza ulaşana dek çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz.”

VATAN

Fernando Gago
12.Ağustos.2007, 17:44
Fenerbahçeyi yendiler ya sanki Reali Barcayı yenmişler yok konsantre yok ezber tesadüf değil vs. demek fenerbahçemiz rakiplerimizce ne kdar büyütülüyor bunun farkına varmak güzel..

GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 18:31
Acaba Zico İBB hakkında hiç bilgi topladı mı? Ben sanmıyorum.

Fernando Gago
12.Ağustos.2007, 18:43
Bende sanmıyorum :) onu düşünebilecek kıvama gelmedi td bazında

yunusgs
12.Ağustos.2007, 18:55
Toplamamıstır bencede

JameSawyer
12.Ağustos.2007, 19:19
Fenerbahçeyi yendiler ya sanki Reali Barcayı yenmişler yok konsantre yok ezber tesadüf değil vs. demek fenerbahçemiz rakiplerimizce ne kdar büyütülüyor bunun farkına varmak güzel..

Rakibin İstanbul Büyükşehir Belediyespor.Süper lige yeni yükselmiş bir takım.

Anca onlar gözünde büyütür ..

Varonil
12.Ağustos.2007, 21:03
"Zico'yu dinlemedik"
12 Ağustos 2007 Pazar

Oyuncumuz Önder Turacı Olimpiyat Stadı'nda oynadığımız Belediyespor maçı yenilgisinin konsantrasyon eksikliği yüzünden meydana geldiğini ifade etti. Süper Kupa maçından sonra lige konsantre olmaları gerektiğini ifade eden Turacı "Maalesef lige konsantre olamadık. Süper Kupa maçından sonraki Zico'nun ilk antrenman toplantısını hatırlıyorum. Antrenman öncesi hepimize Anderlecht maçını unutun. Önümüzde sezon açılışı ile birlikte mücadele edeceğimiz Belediyespor maçı var. Bu maça konsantre olup iyi bir başlangıç yapalım. Anderlecht daha sonra düşüneceğimiz maç demesine rağmen ben dahil bir çok arkadaşım Anderlecht maçı için adeta kendimizi hazırlamaya başladık. Çünkü geçtiğimiz yıl özellikle UEFA maçlarının kilit maçı diye nitelendirdiğimiz Alkmaar maçında berabere kalarak elenmemiz hepimizin çok üzüldüğü ve haketmediğimiz bir beraberlik olarak hafızalarımızda kaldı. Bu yıl elimize geçen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyor ve daha dikkatli davranmak istiyoruz. Bence bu yüzden Belediyespor maçına tam konsantre olamadık. Ama artık bu maçı unutmamız gerek. Taraftarımızda unutmalı. Çünkü bu bizim ilk mağlubiyetimiz değil. Bundan sonra oynayacağımız bir çok maç olacak" dedi.
Önder Turacı, Anderlecht'le oynanacak ilk maçın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanmasının bir avantaj olduğunu da ifade ederek " Kendi sahamızda oynadığımız maçlar ve özellikle Avrupa kupaları maçlarının kendine özgü bir konsantrasyonu vardır. Özellikle son 3 yıldır gerek Şampiyonlar ligi olsun gerekse UEFA kupası maçları olsun takımımızın edindiği önemli tecrübeler var. Ben artık bu tecrübelerin başarıya dönüşmesi zamanının geldiğine inanıyorum. Anderlecht maçı bizim her anlamda yükseliş yaşayacağımız bir maç olacak. Taraftarımız kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı bizim sezondaki ilk maçımız olarak algılasın. Bir hata yaptık ama bunu telafi etmesini biliyoruz"dedi.

Kaynak:Fenerbahce.org

GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 21:33
Kardeşim senin işin bu.Konsantre olacaksın.Olmak zorundasın.Bu bir bahane olmamalıdır.

Ralph
12.Ağustos.2007, 22:22
Aynı fikirdeyim.İşi bu değil mi?

TR.CaPTaiN
12.Ağustos.2007, 22:35
Belki nedenler arasında fakat bahane olmaması gerekir.

ogcj_me
13.Ağustos.2007, 11:20
bişi dikkatinizi çekti mi?
Fenerbahçeli futbolcular bu sıcağa göre maç öncesi antrenman yapacağım dierekten kendilerini fazla yormadılar mı?

Fernando Gago
13.Ağustos.2007, 16:55
Bunla alakası yok fenerbahçenin zico yönetiminde olduğundan beri kondüsyon sıkıntısı bar bjk maçında ilk15dk çok iyiyiyz ama gerri kalan 75 dkde yokuz aynı şekilde belediye maçında yokuz bariz kondüsyon sorunumuz var