Log in

View Full Version : TSL 1. Hafta | Büyükşehir Belediye - Fenerbahçe SK

Pages : [1] 2

Universal
05.Ağustos.2006, 17:10
http://img31.yukle.tc/images/1696isbbelediyesisporlogo.jpg (http://www.yukle.tc)http://img34.yukle.tc/images/5593fenerbahce_logo_8934.gif (http://www.yukle.tc)

Tarih: 10 Ağustos 2007
Saat: 21.45
Stad: Atatürk Olimpiyat
Hakem: Bülent Yıldırım
Ligimiz bu maç ile açılıyor. Herkese hayırlı uğurlu olsun. Yorumlar vs....

Ligin ilk haftası olduğu için Belediye'den bir süpriz bekliyorum ama bu sezona iyi hazırlanan bir Fenerbahçe Olimpiyatta seyirci ile maçı kazanmaya yakın gözüküyor.

Cyzio
05.Ağustos.2006, 17:17
Fener kazanır bence Olimpiyat'ta.Ama kolay olmaz diye düşünüyorum..

Ghonedre
05.Ağustos.2006, 18:07
mac cuma mı

Fernando Gago
05.Ağustos.2006, 18:08
Büyük ihtimal maça gidicem puan kaybedeceğimizi sanmıyorum

Universal
05.Ağustos.2006, 18:14
mac cuma mı

Evet maç cuma günü saat 21.00'da.

deniz.91
05.Ağustos.2006, 18:33
fb banko alır

uAburak89
05.Ağustos.2006, 18:37
Beraberlik bekliyorum..

Aşk-ı Şehir
05.Ağustos.2006, 18:40
İ.B.B'yi Bursaspor maçında izledim. Erman Kılıç'ı özellikle çok beğendim. Bütün topları Adriano'ya indiriyolar. Eğer Adriano'yu durduramazsa Fenerbahçe zorlanır ;;)

CeSC FaBReGaS
05.Ağustos.2006, 18:43
bence mac berabere bitecek

dakara
05.Ağustos.2006, 18:54
ibbin teknik direktörü çok kaliteli maçın favorisi fener ama süpriz olabilir

uAsamet91
05.Ağustos.2006, 19:33
Büyük ihtimalle beraberlik.

TR.CaPTaiN
05.Ağustos.2006, 19:37
Banko Fenerbahçe.

Memedov
05.Ağustos.2006, 19:46
Fenerbahçe alır..

GeNç KaRTaL
05.Ağustos.2006, 20:20
Umarım İBB puan kazanır.Favori Fb.

Varonil
05.Ağustos.2006, 21:07
Fenerbahçe'm alır maçı.

Ahmet_77
05.Ağustos.2006, 21:16
Fenerbahöe rahat yener.

RaSenGan
05.Ağustos.2006, 21:42
Fener rahat alır..

LaigLeNoiR
05.Ağustos.2006, 21:49
Fenerbahçe kazanacaktır.

aykut_gencfb
05.Ağustos.2006, 22:06
mutlak favoridir fenerbahçe we kaznacaktırda

Emurafu
05.Ağustos.2006, 22:34
Aslında ligin ilk macları belli olmaz Galatasaray,Fenerbahce,Besıktas bu takımlar sürpriz sonuclarda alabilir........

C h A o S
05.Ağustos.2006, 22:52
çok rahat alır FB. 3-1...

BlackEagle19o3
06.Ağustos.2006, 03:11
Fenerbahçe için kolay bir maç gibi duruyor ama Büyükşehir de 1 puan alsa fena olmaz:D

ForsakeN
06.Ağustos.2006, 03:19
Büyük ihtimalle Fenerbahçe'm kazanır

aykut_gencfb
06.Ağustos.2006, 03:34
Evet maç cuma günü saat 21.00'da.

21:45 te:icon_razz:

Universal
06.Ağustos.2006, 03:37
21:45 te:icon_razz:

Yanlış yazdığım için özür dilerim. Gece yarısı başlatsalardı daha iyi olurdu. Şöyle 01.00'da.

aykut_gencfb
06.Ağustos.2006, 04:08
Yanlış yazdığım için özür dilerim. Gece yarısı başlatsalardı daha iyi olurdu. Şöyle 01.00'da.

şampiyonlar ligi FC Istanbu B.-SK Fenerbahçe (::)

RoNNiE91
06.Ağustos.2006, 04:10
Kadro ve kalite bakımından tabii ki Fenerbahçe ama futbol bu belli olmaz.Berabere bitmesi dileğiyle...

Universal
06.Ağustos.2006, 04:11
şampiyonlar ligi FC Istanbu B.-SK Fenerbahçe (::)

Anlayamadım? :s7:

C h A o S
06.Ağustos.2006, 04:15
Anlayamadım? :s7:

sanırım şampiyonlar ligi maçlarının oynandığı saat 21:45 olduğu için arkadaş böyle bi benzetme yaptı.

eXcitinG
06.Ağustos.2006, 04:17
Süpriz oLacağını sanmıyorum Fenerbahçe kazanır.

Fıratcan Alçınkaya
06.Ağustos.2006, 04:19
1-0 Fenerbahçe alır...

Aykan19o3
06.Ağustos.2006, 07:01
Beraberlik yüksek ihtimal..

Varonil
06.Ağustos.2006, 14:51
İstanbul B. B.-Fenerbahçe biletleri!
Birinci Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Fenerbahçe arasında 10 Ağustos Cuma günü yapılacak maçın biletleri satışa çıktı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak 2007-2008 sezonunun açılış maçı için Biletix'ten satılan biletlerin tribünlere göre fiyatları şöyle:

Güney kale arkası: 20 YTL

Doğu kapalı tribün: 40 YTL

Batı numaralı tribün: 75 YTL

06.08.2007

Kaynak : AA

ultraslanerdem
06.Ağustos.2006, 16:30
Fenerbahçe'nin zorlanmadan kazanacağını tahmin ediyorum.İBB'ye yazık olmuş.Daha ilk maçında moralsiz başlayacaklar.Ancak sonuçda top yuvarlak...

Jesus_FB
06.Ağustos.2006, 17:26
Fenerbahçe maçı fazla ciddiye almayacaktır bu yüzden puan kaybı olursa kimse şaşırmasın

Universal
06.Ağustos.2006, 17:29
Fenerbahçe'nin zorlanmadan kazanacağını tahmin ediyorum.İBB'ye yazık olmuş.Daha ilk maçında moralsiz başlayacaklar.Ancak sonuçda top yuvarlak...

Sanmıyorum onlarda biliyor Fenerbahçe ile oynadıklarını o yüzden yenilgilerini fazla düşünmezler. Ama şu bir gerçek eğer yenillirlerse ve bu mağlubiyete rağmen Fenerbahçe önünde iyi futbol oynarlarsa bu onlara moral kazandırır.

tosunpasa
06.Ağustos.2006, 17:34
4-1 Fenerbahçe alır bu maçı.

Rodrigo Tello
06.Ağustos.2006, 21:37
Fener için kolay mac olcagını zannetmıyorum fakat yener...

Varonil
06.Ağustos.2006, 21:41
İlk maçımızda Fenerium ve FB Kart standları olacak
07 Ağustos 2007 Salı

10 Ağustos'ta Olimpiyat Stadı'nda oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi- Fenerbahçe maçında Fenerium reyonları da hazır bulunacak. Taraftarlarımız Fenerium lisanslı ürünlerini stat içerisinde ve çevresinde kurulacak mobil Fenerium reyonlarından alabilecekler. Fenerium reyonlarının yanı sıra belirlenmiş alanlarda Fenerbahçe Kart standları da kurulacak. Kurulan Fenerbahçe Kart standları ile taraftarlarımızın kart işlemleri yapılacak ve anında kendilerine teslim edilecek.

eGowiCh
06.Ağustos.2006, 23:02
Maçın Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda olacağını da düşünürsek, Fenerbahçe'nin epeyce bir taraftar desteği olacaktır, bilet fiyatlarının da ucuz olması bu desteği artıracaktır.

Fenerbahçe taraftarını da arkasına alarak tam kadro olarak çıkacağını maçtan 3 puanla ayrılacaktır diye düşünüyorum. İstanbul Büyükşehir Belediye iyi transferler yapsa da, kadrosu oturmamış, yeni bir takım görünümü çizecektir. Fenerbahçe'nin lige iyi bir başlangıç yapması için mutlaka bu maçı kazanması gerekmektedir. Ligin ilk maçı olması da ayrı bir zevk ve heyecan olsa gerek.

AneLKa_90
07.Ağustos.2006, 00:59
Bir terslik olmazsa rahat alırız...

Universal
07.Ağustos.2006, 02:41
Maçın Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda olacağını da düşünürsek, Fenerbahçe'nin epeyce bir taraftar desteği olacaktır, bilet fiyatlarının da ucuz olması bu desteği artıracaktır.

Fenerbahçe taraftarını da arkasına alarak tam kadro olarak çıkacağını maçtan 3 puanla ayrılacaktır diye düşünüyorum. İstanbul Büyükşehir Belediye iyi transferler yapsa da, kadrosu oturmamış, yeni bir takım görünümü çizecektir. Fenerbahçe'nin lige iyi bir başlangıç yapması için mutlaka bu maçı kazanması gerekmektedir. Ligin ilk maçı olması da ayrı bir zevk ve heyecan olsa gerek.

Stad içi pek konuşma stad çevresinde yol çalışması var. Maç cuma günü olması ile iş trafiği de olacaktır.Bu yüzden maça ulaşım çile gibi olacak. Maça Bahçeşehir, Esenkent, Bakırköy ve Ataköy çevresinden gelenler olacaktır.

aykut_gencfb
07.Ağustos.2006, 02:44
6-1 kazanırız....ulusoy istifaa:D:D:D:D:D

fm26mer
07.Ağustos.2006, 02:50
5-1 fenerbahçe kazanır

ChAoS
07.Ağustos.2006, 03:19
Ben b.şehir'den bir süpriz bekliyorum.

aix2
07.Ağustos.2006, 04:45
Gerçekçi olmak gerekirse FB kazanır ama Büyükşehiride yabana atmamak lazım :)

Varonil
07.Ağustos.2006, 06:12
F.Bahçe'de lig mesaisi
Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Zico yönetiminde Samandıra'da gerçekleştirilen akşam antrenmanında sarı-lacivertliler, 2 grup halinde çalıştı.

Isınma çalışmalarının ardından antrenör Edu, savunma oyuncularına özel bir çalışma uygularken, Zico da orta alan ve forvet oyuncularına şut çalışmaları yaptırdı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman, takım halinde tempolu koşularla sona erdi.

Üst adalesinde ağrı olduğu bildirilen Alex, hafif sakatlığı bulunan Semih ve Onur tesislerdeki salonda çalışırlarken, Lugano, Appiah ve Güven ise çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Yasin de bugünden itibaren takımla çalışmalara başladı.

Sarı-lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarını, yarın yapacakları antrenmanla sürdürecek.

-SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİ FUTBOLCULARLA BULUŞTU-

Balıkesir ve Edremit'ten gelen Fenerbahçe Spor Okulu öğrencileri, antrenman sonunda teknik heyet ve futbolcularla biraraya geldi.

Antrenmanı izleyen, çalışmanın sonunda da saha içinde teknik heyet ve futbolcularla biraraya gelen spor okulu öğrencileri büyük bir sevinç yaşadı.

Zico ve futbolculara baklava sunan öğrenciler, Brezilyalı çalıştırıcıya çiçek verdi.
07.08.2007

AneLKa_90
07.Ağustos.2006, 06:26
Gerçekçi olmak gerekirse FB kazanır ama Büyükşehiride yabana atmamak lazım :)

Hocam seni okuyan da Büyükşehir'i bir şey sanar :) Maçı rahat alacağız evvel Allah ;)

Varonil
07.Ağustos.2006, 06:46
Hocam seni okuyan da Büyükşehir'i bir şey sanar :) Maçı rahat alacağız evvel Allah ;)

Mesajın değiştirilme sebebinde yatıyor işin aslı;;);;)

eGowiCh
08.Ağustos.2006, 02:35
Açılış maçını Bülent Yıldırım yönetecek

Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun açılış maçını Bülent Yıldırım yönetecek. Büyükşehir Belediyespor ile Fenerbahçe arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 10 Ağustos Cuma günü saat 21.45'te oynanacak karşılaşmada Yıldırım'ın yardımcılıklarını Cem Satman ve Süleyman Özay yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi M. Fatih Gökçe olacak.

TFF

Mirza
08.Ağustos.2006, 04:36
Ligin ilk maçı olması nedeni ile Fenerbahçe'de puan kaybı olma ihtimalı var; lakin nasıl başlarsa öyle gider anlayışı ile hareket ederlerse Fenerbahçe kazanmasını bilecektir.

LaigLeNoiR
09.Ağustos.2007, 03:01

Bu kadar da rahat konuşmayın bence.

Bana kalırsa da FB kazanır ama aksi olduğu zaman mahçup duruma düşeceğin mesaj yazmamalısın :)

fenerbahce_1907
09.Ağustos.2007, 03:21
2-0 lık bir galibiyet bekliyorum.

Krusty
09.Ağustos.2007, 05:04
Fenerbahçe rahat alır, farka bile gider.

aix2
09.Ağustos.2007, 10:31
Tamam Büyükşehir Belediye yeni yükseldi ama geçen seneki takımı bozmadılar ve takviye yaptılar bizle oynasalardı yine aynı şeyi söylerdim.

paco
09.Ağustos.2007, 11:09
kac kisi buyuksehir in macini izledide fark atariz falan diyor .... anlamiyorum ...

Jesus_FB
09.Ağustos.2007, 11:10
kac kisi buyuksehir in macini izledide fark atariz falan diyor .... anlamiyorum ...

Sen karışma bu işlere :D

fmsmyrna
09.Ağustos.2007, 11:20
Genel olarak lige pek iyi başlamıyoruz.Umarım bu sene farklı olur.

ZeroG
09.Ağustos.2007, 12:24
Bu sene kolay takım kesinlikle yok ama yine de Fenerbahçem alır.

Universal
09.Ağustos.2007, 13:11
Genel olarak lige pek iyi başlamıyoruz.Umarım bu sene farklı olur.

Geçen yıl 6-0 farkla başladık. Evet haklısın pek iyi başlamıyoruz. En azından bir 10 gol fark ile başlamalıyız. :icon_cool:

Varonil
09.Ağustos.2007, 15:02
F.Bahçe'nin muhtemel 11'i
Turkcell Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe, 2007-08 sezonunun açılış maçında yarın karşılaşacağı ligin yeni ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenip, sezona 3 puanla başlamak istiyor. Yeni kadrosuyla ligde yine şampiyonluğu hedefleyen sarı-lacivertliler, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak ve taraftarlarına sınırlama olmadığı için büyük bir seyirci desteğiyle oynaması beklenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında iyi oynayıp, 3 puan alarak, 2007-08 sezonuna iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alacağı iyi bir sonuçla, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçında 15 Ağustos Çarşamba günü Belçika'nın FC Anderlecht takımı ile yapacağı maça da moralli çıkmak istiyor.

-KAPTAN ALEX'İN DURUMU AKŞAM BELLİ OLACAK-

Fenerbahçe'nin yeni kaptanı Alex de Souza'nın, ligin ilk maçında oynayıp oynamayacağının bu akşam yapılacak kontrolden sonra belli olacağı bildirildi. Sol üst baldırında ağrıları olduğu için dünkü idmana çıkmayan Brezilyalı futbolcunun, akşamki idmanda yer alması halinde, yarınki maçta oynayabileceği öğrenildi.

Kulüp doktoru Piyer Arzuman, Brezilyalı futbolcunun durumunu bu akşam antrenmandan önce yine kontrol edeceğini, bu kontrolden sonra Alex'in durumunun netleşeceğini söyledi. Alex'in oynayamama durumunda ise 1 maçlık cezası Süper Kupa maçında sona eren Tümer'in İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ilk 11'de oynaması bekleniyor. Sarı-lacivertlilerde, takımdan ayrı çalışan Appiah, Semih ve Lugano'nun da yarınki maçta forma giyemeyeceği bildirildi.

-ROBERTO CARLOS'UN İLK LİG MAÇI-

Fenerbahçe'nin yıldız transferi Roberto Carlos, yarın ilk kez bir lig maçında sarı-lacivertli formayı giyecek. Sarı-lacivertli forma ile ilk resmi maçında Süper Kupa'da Beşiktaş'a karşı mücadele eden Brezilyalı futbolcu, ligin ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında da Türkiye'de ilk lig maçını oynayacak. Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Vederson, Kazım, Ali Bilgin, İlhan, Gökhan ve Yasin'in yarınki maçta ilk 11'de oynamaları beklenmiyor.

-MUHTEMEL 11-

Fenerbahçe'nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:
Serdar, Önder, Can, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Aurelio, Deniz, Uğur, Tümer (Alex), Kezman.

09.08.2007

LaigLeNoiR
09.Ağustos.2007, 15:52
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_hl_AlexUzuntu003.jpg

Alex moralleri bozdu

Fenerbahçe sezona yıldızından yoksun başlayacak. Baldırındaki sakatlığı nükseden Alex de Souza yarınki İstanbul BŞB ve Anderlecht maçlarında forma giyemeyecek..

Sabah Gazetesi'ndeki habere göre Fenerbahçe, Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala en önemli yıldızını kaybetti: Alex de Souza sakatlandı... Sol üst baldırındaki sakatlığı nükseden Brezilyalı futbolcu dün akşam yapılan idmana da çıkmadı. Alex'in yarın İstanbul Büyüşehir Belediyespor ile yapılacak sezonun açılış maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun, Şampiyonlar Ligi ön eleme ilk maçında 15 Ağustos'ta Anderlecht karşısında da oynamasının zor olduğu bildirildi. Teknik direktör Zico'nun tüm planlarını alt üst eden bu gelişme üzerine Alex'in yerine Tümer Metin'e görev vermesi bekleniyor. En az iki hafta süreyle dinlendirilecek olan Alex'in kısa sürede sahalara dönerek en azından Anderlecht maçının rövanşına yetişmesi için yoğun çaba harcanacak.

Ghonedre
09.Ağustos.2007, 17:58
ya yine mi allahım sen sabır ver ya

eXcitinG
09.Ağustos.2007, 18:12
ÖnemLi maçLarda zaten sahada durmaktan başka bişey yapmıyor.En azından yerine oynayacakLar daha yararLı oLucaktır.

Omerdinho
09.Ağustos.2007, 18:12
2 gün önce iyilestim cok iyiyim diyordu

ForsakeN
09.Ağustos.2007, 18:19
F.Bahçe'nin muhtemel 11'i

http://www.sporx.com/images/1/29/3972_B_idman096.jpg
Turkcell Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe, 2007-08 sezonunun açılış maçında yarın karşılaşacağı ligin yeni ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenip, sezona 3 puanla başlamak istiyor. Yeni kadrosuyla ligde yine şampiyonluğu hedefleyen sarı-lacivertliler, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak ve taraftarlarına sınırlama olmadığı için büyük bir seyirci desteğiyle oynaması beklenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında iyi oynayıp, 3 puan alarak, 2007-08 sezonuna iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alacağı iyi bir sonuçla, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçında 15 Ağustos Çarşamba günü Belçika'nın FC Anderlecht takımı ile yapacağı maça da moralli çıkmak istiyor.

-KAPTAN ALEX'İN DURUMU AKŞAM BELLİ OLACAK-

Fenerbahçe'nin yeni kaptanı Alex de Souza'nın, ligin ilk maçında oynayıp oynamayacağının bu akşam yapılacak kontrolden sonra belli olacağı bildirildi. Sol üst baldırında ağrıları olduğu için dünkü idmana çıkmayan Brezilyalı futbolcunun, akşamki idmanda yer alması halinde, yarınki maçta oynayabileceği öğrenildi.

Kulüp doktoru Piyer Arzuman, Brezilyalı futbolcunun durumunu bu akşam antrenmandan önce yine kontrol edeceğini, bu kontrolden sonra Alex'in durumunun netleşeceğini söyledi. Alex'in oynayamama durumunda ise 1 maçlık cezası Süper Kupa maçında sona eren Tümer'in İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ilk 11'de oynaması bekleniyor. Sarı-lacivertlilerde, takımdan ayrı çalışan Appiah, Semih ve Lugano'nun da yarınki maçta forma giyemeyeceği bildirildi.

-ROBERTO CARLOS'UN İLK LİG MAÇI-

Fenerbahçe'nin yıldız transferi Roberto Carlos, yarın ilk kez bir lig maçında sarı-lacivertli formayı giyecek. Sarı-lacivertli forma ile ilk resmi maçında Süper Kupa'da Beşiktaş'a karşı mücadele eden Brezilyalı futbolcu, ligin ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında da Türkiye'de ilk lig maçını oynayacak. Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Vederson, Kazım, Ali Bilgin, İlhan, Gökhan ve Yasin'in yarınki maçta ilk 11'de oynamaları beklenmiyor.

-MUHTEMEL 11-

Fenerbahçe'nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:

Serdar
Önder
Can
Edu
Roberto Carlos
Deivid
Aurelio
Deniz
Uğur
Tümer (Alex)
Kezman

Jesus_FB
09.Ağustos.2007, 19:35
Bence Alex oynamayacaksa onun yerinde Deivid oynasın sağ kanattada Collin Kazım yada Ali Bilgin oynasın

Omerdinho
09.Ağustos.2007, 20:15
Bence Alex oynamayacaksa onun yerinde Deivid oynasın sağ kanattada Collin Kazım yada Ali Bilgin oynasın
Büyük ihtimalle öyle olur zaten.. Zico Deivid varken Tümer'i oynatmaz.

ogcj_me
09.Ağustos.2007, 20:17
Fener Alirr Rahat Olun ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Büyük ihtimalle beraberlik.
arkadaşımızın klasik konuşması
ancak kendi takımına gelirse toz kondurmaz
beraberlik ve yenilgi diyenler hep gsli
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tümer oynayacak

Mirza
09.Ağustos.2007, 21:09
arkadaşımızın klasik konuşması
ancak kendi takımına gelirse toz kondurmaz
beraberlik ve yenilgi diyenler hep gsli

Kullanıcıların yorumlarına da karışmaya başlamışsınız. Forumda yeni trend bu galiba. Birbirinize tahrik edici mesaj atmayınız & mesajlarınızı atmadan önce 2 defa okuyunuz lütfen.

MeMo
09.Ağustos.2007, 21:17
Bence Alex sakat değil medya uyduruyor.

Universal
10.Ağustos.2007, 00:17
Alex olmayacaksa bu maçta çift forvet oyanyalım. Sağ kanattada Kazım ve Ali oynayabilir.

eGowiCh
10.Ağustos.2007, 00:19
Alex'in sakatlığına üzüldüm desem yalan olur :) Onun yerinde Gürhan oynasın, sağda da Colin Kazım oynasın bence, en iyisi.

Alex sürekli sakat, madem sakat neden sözleşmesi uzatıldı, anlamıyorum. İyileştim demişti, tam performans oynayacağım demişti ama yine sakatlık. Geçen sene sakatlığını bahane ederek bir tane bile frikik golü atamadı. Alex yok yarın, o halde tüm frikikleri R.Carlos kullanır, daha iyi olur. En azından koşan biri olur orta sahada, Alex'siz daha iyi olduğumuz yarın görülecek.

ogcj_me
10.Ağustos.2007, 00:21
Gürhan Yatırır

Universal
10.Ağustos.2007, 00:23
Alex'in sakatlığına üzüldüm desem yalan olur :) Onun yerinde Gürhan oynasın, sağda da Colin Kazım oynasın bence, en iyisi.

Alex sürekli sakat, madem sakat neden sözleşmesi uzatıldı, anlamıyorum. İyileştim demişti, tam performans oynayacağım demişti ama yine sakatlık. Geçen sene sakatlığını bahane ederek bir tane bile frikik golü atamadı. Alex yok yarın, o halde tüm frikikleri R.Carlos kullanır, daha iyi olur. En azından koşan biri olur orta sahada, Alex'siz daha iyi olduğumuz yarın görülecek.

Bu başka bir sakatlık. Eğer Alex oynamıyacaksa Gürhan iyi bir tercih olur. Ama Deived mutlaka oynamalı. Bu formu yakalamışkan bari kullanalım.

ogcj_me
10.Ağustos.2007, 00:30
arkadaşlar gürhan ne zaman fenerde ilk 11 çıktı
ona gelene kadar ali bilgin var deivid var(sağa alibilgin geçer) tümer var
Gürhan iyi oyuncu ancak beklemesi lazım
Olcanın geçen seneki ilk yarının son maçı Antalya maçındaki performansını gördük

Fernando Gago
10.Ağustos.2007, 00:36
Fenerbahçenin gençlere tahammülü yok bu açık tartışmaya gerek bile yok

TR.CaPTaiN
10.Ağustos.2007, 00:40
Zamanı var bekle diye diye genç yıldız çıkaramıyoruz. Oynamayan,sadece antremanlara katılan bir oyuncunun çıktığı ilk maçta başarılı olmasını nasıl bekleyebiliriz ? Gençlere şans tanınması gerekir artık. 2-0 garantiledikten sonra sok Gürhan'ı oynasın. Yoksa yedekte bekleye bekleye kendisini geliştiren kaç futbolcu var ?

ogcj_me
10.Ağustos.2007, 00:43
Fenerbahçenin gençlere tahammülü yok bu açık tartışmaya gerek bile yok
işte bu...

ben ilk 11 den bahsediyordum
2-0 önde iken dememişki arkadaşlar

AneLKa_90
10.Ağustos.2007, 01:00
Gençlere nasıl olsa şans verilecek Türkiye Kupasında kafanızı yormayın ;)

ogcj_me
10.Ağustos.2007, 01:06
Gençlere nasıl olsa şans verilecek Türkiye Kupasında kafanızı yormayın ;)
inşallah yönetim dediğini yaparda federasyon ibret alır
Benim için önemsiz bir kupa falan deil
son yapılandan sonra yedeklerle geçen seneki katledildiğimiz yere kadar gelmemiz yeterli olacaktır

AneLKa_90
10.Ağustos.2007, 01:08
inşallah yönetim dediğini yaparda federasyon ibret alır
Benim için önemsiz bir kupa falan deil
son yapılandan sonra yedeklerle geçen seneki katledildiğimiz yere kadar gelmemiz yeterli olacaktır

Biz cevabımızı verdik 2 kupayla ;;)

Varonil
10.Ağustos.2007, 12:26
Alex havuzda çalıştı
09 Ağustos 2007 Perşembe

Alex'in yarınki maçta oynayıp oynamamasına yarın yapılacak kontrolden sonra karar verileceği açıklandı. Doktorumuz Piyer Arzuman resmi sitemize yaptığı açıklamada "Sol uyluk ön bölge adalesindeki sakatlık nedeni ile tedavisi devam eden Alex'in aerobik kapasitesinin kaybolmaması için havuzda ve salonda egzersizleri sürüyor. Yarın sabah yapacağımız son kontrollerden sonra hazır olup olmadığına karar verilecek" dedi.

GFBatman
10.Ağustos.2007, 12:36
Fenerbahçe İstanbul.B.B rahatlıkla geçer ve 3 puanla döneriz İstanbul'a ligede iyi bir başlangıç olur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alex oynamasa da Fenerbahçe için bir şey olmaz olsa iyi olur ama olmasada bu maçtan 3 puan alırız ve kolay geçeriz ve kesin fark olur bu maçta.

Fernando Gago
10.Ağustos.2007, 14:12
Biletleri aldık hadi hayırlısı inş. güzel başlarız lige

Fıratcan Alçınkaya
10.Ağustos.2007, 15:59
Serdar
Önder
R.Carlos
Can
Edu
Aurellio
Deniz
Uğur
Tümer
Deivid
Kezman

Maçın kadrosu böyle olucak büyük ihtimalle..

Fernando Gago
10.Ağustos.2007, 16:04
Evet büyüh ihtimalle kadro böyle olacak tümer belki oynamaz oun yerine başka bir isim olabilir

ogcj_me
10.Ağustos.2007, 16:44
Böyle oynarsak kesin kazanırız (ancak oynatmaz Zico) :
-----------------------------------Volkan
--Yasin--------------Önder------------------Edu---------------R.Carlos

--Ali Bilgin---------Aurelio-----------------Deniz--------------Wederson

----------------------------------Deivid

----------------------------------Kejman
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yasin dc die atlayabilecekler için soyliyeyim Dr oynadığını izlemiştim rizede ve gayette başarılıydı

Fernando Gago
10.Ağustos.2007, 16:54
Solda Uğur Boral oyanayacak orası kesin
Sağda inş. Ali Bilgin oynar dediğin gibi deivid forvet arkası oynayabilir

Fıratcan Alçınkaya
10.Ağustos.2007, 16:58
Tümer 11de oynar bence Alex olmicana göre Tümer oynar orta alanda... Wederson un yerine Uğur Boral oynar... A.Bilgin kızak sağda Deivid, Deivid bölgesinde de Tümer oynar...

GeNç KaRTaL
10.Ağustos.2007, 17:00
İlk 11 kupa maçındaki kadrodan Alex'in yerine Tümer değişikliği yapılarak oluşacaktır.Ayrıca bu sene Fb'nin ilk hafta fobisini yaşayacağını düşünmüyorum.

GodfatheR
10.Ağustos.2007, 17:10
bugun kazanacagımızı dusunuyorum puan kaybetmemız buyuk surprız olur

canavar20
10.Ağustos.2007, 17:58
Fenerbahçe alır benede.:)

Maksic
10.Ağustos.2007, 19:08
Fenerbahçe alır diye düşünüyorum ama sürpriz bir beraberlik olursa şaşırmamak lazım

KaF KeF
10.Ağustos.2007, 19:09
Allah izin verirse Alırız Maçı...

ogcj_me
10.Ağustos.2007, 20:01
kale arkası bileti elimde kaldı

eGowiCh
10.Ağustos.2007, 20:05
21.45'i iple çekiyorum. Hasret bitiyor, özlem sona eriyor, TURKCELL SüperLig başlıyor :)

Fıratcan Alçınkaya
10.Ağustos.2007, 20:28
21:45' maç bitişinde gece olcak kesin izdirap olur dönüş...

Varonil
10.Ağustos.2007, 20:29
Özlemiştik bu heyecanı,hasretimiz bitiyor en sonunda:)2007/2008 sezonu inşallah Türk Futbolu için hayırlı bir sezon olur.

Fernando Gago
10.Ağustos.2007, 20:55
Yaw biletleri aldık maça gidicez peder hala gelmedi :) inş. maça yetişiriz imkansız gibi görünsede

Universal
10.Ağustos.2007, 20:58
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_y4_Sevinc_FB023.jpg

Futbol heyecanı bu akşam başlıyor. Turkcell Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe, 2007-08 sezonunun açılış maçında bu akşam karşılaşacağı ligin yeni ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenip, sezona 3 puanla başlamak istiyor. İstanbul Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşma 21:45'de başlayacak.

Yeni kadrosuyla ligde yine şampiyonluğu hedefleyen sarı-lacivertliler, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak ve taraftarlarına sınırlama olmadığı için büyük bir seyirci desteğiyle oynaması beklenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında iyi oynayıp, 3 puan alarak, 2007-08 sezonuna iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

MUHTEMEL 11

FENERBAHÇE: Serdar, Önder, Can, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Aurelio, Deniz, Uğur, Tümer, Kezman.

İSTANBUL BELEDİYE: Hasagiç, Kerim, Murat, Metin, Ekrem, Orteman, Efe, Tjikuzu, Sertan, Erman, Adriano

ROBERTO CARLOS'UN İLK LİG MAÇI

Fenerbahçe'nin yıldız transferi Roberto Carlos, bu akşam ilk kez bir lig maçında sarı-lacivertli formayı giyecek. Sarı-lacivertli forma ile ilk resmi maçında Süper Kupa'da Beşiktaş'a karşı mücadele eden Brezilyalı futbolcu, ligin ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında da Türkiye'de ilk lig maçını oynayacak.

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Vederson, Kazım, Ali Bilgin, İlhan, Gökhan ve Yasin'in bugünkü maçta ilk 11'de oynamaları beklenmiyor.

AneLKa_90
10.Ağustos.2007, 21:00
Yaw biletleri aldık maça gidicez peder hala gelmedi :) inş. maça yetişiriz imkansız gibi görünsede

Biz de bulamadık yoksa gidecektik :(

Eray Dengiz
10.Ağustos.2007, 21:01
Fenerbahçe bu maçta en az ya 5 tane atar ya da onu bile atamayıp berabere kalır.

Tahminlerde değişiklik şart.

Bu arada bilet konusunda bilgi verebilecek var mı? Kaç tane satılmış?

Fernando Gago
10.Ağustos.2007, 21:02
Biz de bulamadık yoksa gidecektik :(

Üzülme can biz buldukta ne oldu :) daha yola çıkamadık

AneLKa_90
10.Ağustos.2007, 21:03
Üzülme can biz buldukta ne oldu :) daha yola çıkamadık

Yetişirsiniz,maç geç başlıyor ;;)

Universal
10.Ağustos.2007, 21:08
20 bin bilet satılmış. Stadda Beşiktaş'tan 2 saatte ulaşabiliyor. Şuan hale bilet satışı devam etmekte.

uAburak89
10.Ağustos.2007, 21:22
Berabere bitecek yazmıştım konu açıldığı zaman ama, iddaa oynarken elim Fenerbahçe'ye gitti.. Kuponun yatmaması adına, kazanmasını istiyorum.. (:

Universal
10.Ağustos.2007, 21:33
Üst oynasaydın daha mantıklı olurdu. En azından bu maçta toplam üç gol geçmesi Fenerin kazanmasından daha kolaydır. Ayrıca üst daha fazla oran veriyordu.

GeNç KaRTaL
10.Ağustos.2007, 21:33
Bu maçta bir Carlos şov izleyeceğiz gibi geliyor bana.

uAburak89
10.Ağustos.2007, 21:37
Üst oynasaydın daha mantıklı olurdu. En azından bu maçta toplam üç gol geçmesi Fenerin kazanmasından daha kolaydır. Ayrıca üst daha fazla oran veriyordu.

Aklıma bile gelmedi ama, gelse de oynamazdım herhalde.. İlk maç bu belli olmaz, gerçi geçen seneki 6-0 biten maç da var.. :D

Universal
10.Ağustos.2007, 21:38
Aklıma bile gelmedi ama, gelse de oynamazdım herhalde.. İlk maç bu belli olmaz, gerçi geçen seneki 6-0 biten maç da var.. :D

İstanbul'a 3-0 yenildik. Sonra 2-2 beraberlik var. 6-0 galibiyetmiz var. Son dört sezonda yani ilk yarıda geçiyoruz 2.5 golü. Ama bir tane de 0-0 beraberlik var. :D

Eray Dengiz
10.Ağustos.2007, 21:40

içime feci bir şekilde doğdu Fener 5-0 alacak maçı...

sonra niye bana önceden söylemedin deme :D

bu arada yeni transferlerden sadece roberto mu oynuyor?

Universal
10.Ağustos.2007, 21:41
Eray ne yazıkki öyle gözüküyor.

anilton
10.Ağustos.2007, 21:42
1-1 beraberlik tahmin ediyorum...

uAburak89
10.Ağustos.2007, 21:42

sonra niye bana önceden söylemedin deme :D

bu arada yeni transferlerden sadece roberto mu oynuyor?

Ben başka maçlardan yatarım, kupon tutmaz zaten.. Merak etme sen.. :D

Eray Dengiz
10.Ağustos.2007, 21:43
Eray ne yazıkki öyle gözüküyor.

O kadar oyuncu alındı yine eskileri izleyeceğiz...

Neyse artık.

Universal
10.Ağustos.2007, 21:44
O kadar oyuncu alındı yine eskileri izleyeceğiz...

Neyse artık.

Alınan hiç bir oyunuc ilk onbir oyuncusu değildi. Ali Bilgin'in sağ kanatta oynaması gerekiyordu.

Maksic
10.Ağustos.2007, 21:46
özlemiştim ligi başlaması iyi oldu lig tvnin hd görüntü kalitesi falan diyorlardı birşey anlayamadım pek galiba şimdi iş yerlerinde veriyorlarmış bunu

Fıratcan Alçınkaya
10.Ağustos.2007, 21:54
Alex yok bakalım neler olur... Neyse maç saati çok şükür geç... Bu havalarda ztn en iyisi bu...

GeNç KaRTaL
10.Ağustos.2007, 21:55
Maçın geç olması futbolcular için güzel olsada taraftar için pek iyi olmuyor.

Benim içimede o gollerin 3'ünü Carlos atacak gibi geliyor ama inşAllah olmaz.:D

Fıratcan Alçınkaya
10.Ağustos.2007, 22:02
Hayrola Şemsi sende bu akşam bir R.Carlos hayranlığı doğdu...:)

Valla belki gzl bir frikik atar R.Carlos...

eXcitinG
10.Ağustos.2007, 22:03
YakLaşık 45 dakika sonra sezonun iLk düdüğü çaLıcak.KadroLar beLLi mi bu arada ?

Fıratcan Alçınkaya
10.Ağustos.2007, 22:06
Hayrettin Abi FB nin %90 böle olur...

Serdar
Önder
R.Carlos
Edu
Can
Aurellio
Deniz
Uğur
Deivid
Tümer
Kezman

eXcitinG
10.Ağustos.2007, 22:13
Zico böyLe giderse sezon ortası geLmeden ALi biLgin ve Vederson u da küstürecek gibi.Hadi bakaLım hayırLısı.

Varonil
10.Ağustos.2007, 22:32
Ligimizde yeni sezonun başlamasına 13 dakika kaldı.TURKCELL Süper Lig ARTIK BAŞLIYOR:)

AneLKa_90
10.Ağustos.2007, 22:33
Hayrettin Abi FB nin %90 böle olur...

Serdar
Önder
R.Carlos
Edu
Can
Aurellio
Deniz
Uğur
Deivid
Tümer
Kezman

Tek forvet gene :( 4-2-3-1...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Zico böyLe giderse sezon ortası geLmeden ALi biLgin ve Vederson u da küstürecek gibi.Hadi bakaLım hayırLısı.

Zico hemen hemen herkese şans veriyor özellikle Türkiye Kupası'nda ;)

Varonil
10.Ağustos.2007, 22:38
Şu an takımlar sahaya çıktı.Turkuaz forma ile çıkıyoruz ligde ilk maçımıza:p

gerrrard
10.Ağustos.2007, 22:38
Maça az kaldı , hadi bea artık başla...:D

AneLKa_90
10.Ağustos.2007, 22:40
Ben izleyemiyorum :( Siz bilgi verirsiniz artık :)

Varonil
10.Ağustos.2007, 22:42
Ben radyodan dinleyeceğim:(

Emurafu
10.Ağustos.2007, 22:55
İstanbul bld diziliş iş yok bence.....

----------Hasagic---------------
--Kerim--Metin----Ekrem---Murat---- -(Bu defans blogu düsündürücü)--

-Rızvan---Tjıkuzu---Ünal----İlyas--

--------Sertan-------Adriano----

Defans blogunda iş yok cok gol yer bunlar bence.........Metin depe-Ekrem eksigolu defansalrı kötü bence.....fener gol atmakta zorlanmaz

fenerbahce_1907
10.Ağustos.2007, 22:55
İlyas vurdu Serdar süper cıkardı radyoya göre;)

GeNç KaRTaL
10.Ağustos.2007, 22:56
İçime öyle doğdu Fırat abi.:D

AneLKa_90
10.Ağustos.2007, 23:05
Ah be Kezman...

Emurafu
10.Ağustos.2007, 23:07
Belediye defansa ragmen iyi oynuyor........

ivan
Radyodan dinliorm mecburrr offfff Forma nasıl duruo oyuncularda

MeMo
Lugano neden yok?

Emurafu
10.Ağustos.2007, 23:08
Fenerbahce guya deplasmanda:D:D

Belediye o defansla fazla direnemez....

AneLKa_90
Şansa bak yaa :mad: Kerim attı

fenerbahce_1907
Kerim attı 1-0 yenılıyoruz.

MeMo
10.Ağustos.2007, 23:09
Kerim atti yedik :(

ivan
Lugano neden yok?

Lugano Copa Americadan geç döndü özel antrenman yapıo sürekli

Ahh ulan kerimm ahh yaktın bizi maçtan önce demişti adam Fenerbahçeye karşı ilk kez oynycm çok değişik duygular içindeim diee golde attı

uAsamet91
Kerim!!! İBB:1 FB:0

Aykan19o3
Yüre be İBB Helal olsun :D

REsist JuvE11
10.Ağustos.2007, 23:10
fenerin sattığı kerim golü attı

AneLKa_90
Üzülmeyin daha vakit var! Can'ın yüzünden yedik golü :mad:

NisRoc
maçı izliyemiyorum.. Online radyo sitesi bilen warmi ?

starfreedom
10.Ağustos.2007, 23:11
Çok güzel oldu bu gol:D Kerim'i sevdim :D

Varonil
Kerim attı işe bak ya.Nasıl bir gol oldu izleyenler youtube'a upload edebilirmi?:p

AneLKa_90
maçı izliyemiyorum.. Online radyo sitesi bilen warmi ?

radyospor ;;)

starfreedom
fenerin sattığı kerim golü attı

Satılmadı, kiralandı.

eXcitinG
10.Ağustos.2007, 23:12
;) BeLediye önde

AneLKa_90
10.Ağustos.2007, 23:12
Kerim attı işe bak ya.Nasıl bir gol oldu izleyenler youtube'a upload edebilirmi?:p

Can'ın yüzünden yedik golü ya... :mad:

gerrrard
10.Ağustos.2007, 23:14
Gol Kerim.....

Aykan19o3
10.Ağustos.2007, 23:14
Turkcell Süper Lig'de sezonun ilk golünü Kerim attı...

fenerbahce_1907
10.Ağustos.2007, 23:16
2-0 oldu........

Aykan19o3
10.Ağustos.2007, 23:17
2-0 oldu :D:D:D:D

Emurafu
Tümer akıllıcafaul yaptı....çünkü Sertan hzılı adam...........

2-0:D:D:D:D:DMurat:D:D

GOOLLLLLLLLLLLLL GOLLLLLLLLLLLLLL

AneLKa_90
Yok böyle birşey

REsist JuvE11
2-0 olduu.....

eXcitinG
2-0 ;) Büyük süpriz.

spider3784
2-0 Oldu.........

MeMo
10.Ağustos.2007, 23:18
offf Zico offf rakip takımın diline düşürmeye mi çalışıyorsun

Aykan19o3
3. Golü bekliyoruz :D

fenerbahce_1907
Böyle takım olmaz olsun hepsi defolsun gitsin:mad::mad:

Emurafu
Harbiden şok.......spikerin dedigi gibi..
.Ummadıgım skor mac ılgınc olacak

ya fark olacak yada beraberlık gelecek...

uAsamet91
Murat ve Golll!!!! İBB:2 FB:0

NisRoc
Hobaaa 2-0 oLdu :D

gerrrard
10.Ağustos.2007, 23:19
2-0 Murat....

AneLKa_90
10.Ağustos.2007, 23:19
Durun bakalım daha vakit var

ivan
10.Ağustos.2007, 23:20
Zico ne yapacak sylym Can çıkar birazdan Ali bilgin veya semih oyuna girer

Emurafu
Bld yenin yapacagı defans hatalarını Fenerbahce yapıyor defans dökülüyor.....

GeNç KaRTaL
2-0 haydi İBB

Ralph
Üç üç üç üç üç :d: :D:D

spider3784
offf Zico offf rakip takımın diline düşürmeye mi çalışıyorsun

Anlamıyorum seni.
Böyle düşünürsen senin niyetinin farklı olduğunu düşünürüm.

AneLKa_90
10.Ağustos.2007, 23:21
Bld yenin yapacagı defans hatalarını Fenerbahce yapıyor defans dökülüyor.....

Can sağolsun

eXcitinG
10.Ağustos.2007, 23:21
Diğer takım taraftarı arkadaşLarımız biraz ayıp oLuyor ama biraz daha anLayış göstereLim.FenerbahçeLi arkadaşLar şu anda biraz stersLi boşuna birbirimizi üzmeyeLim...

Emurafu
10.Ağustos.2007, 23:22
Arkadaslar lig maclarında böyle sevinmeler olur kazananıda tebrik ederiz.......Tabiki herkez sevinicek....Amaavrupa maclarında tek yürek.....

NisRoc
10.Ağustos.2007, 23:23
3. Golü bekliyoruz :D

Inşallah.. Temenniim..

eXcitinG
Şu anda Avrupa maçı oynanmıyor Emrah sende biraz daha anLayışLı oL istersen.

Ralph
Diğer takım taraftarı arkadaşLarımız biraz ayıp oLuyor ama biraz daha anLayış göstereLim.FenerbahçeLi arkadaşLar şu anda biraz stersLi boşuna birbirimizi üzmeyeLim...
bu bir oyun bozulmaca darılmaca olmaz.Yani biz bir aile sayılırz.Tabii ki herşeyde rekabet var.Ama bunun için kızılmaz yani kavga edilmez ;)

AneLKa_90
İ.B.B.'ye bak ya... Aslan kesildi hepsi :mad:

fenerbahce_1907
Arkadaslar tahrik edici mesajlar atıyorsunuz farkındamısınız.Yarın siz yenilrisiniz aynılarını biz yaparız siz böle yaparsanız.Tepki koymayada hakkınız olmaz bize;)

tosunpasa
10.Ağustos.2007, 23:24
Yok hacı yok avrupa da da bu oyunla başarı gelmez.. BJK maçındaki gibi bir oyun bekledim ama nerde?

Varonil
10.Ağustos.2007, 23:24
Tahrik etme artık ya biz Galatasaray yenilirken böyle yapsak neler yapardın

Aynısını biz yapsak gelirlerdi üzerimize;;):mad:

eXcitinG
10.Ağustos.2007, 23:25
bu bir oyun bozulmaca darılmaca olmaz.Yani biz bir aile sayılırz.Tabii ki herşeyde rekabet var.Ama bunun için kızılmaz yani kavga edilmez ;)

DedikLerinde hakLısın görkem ama şu anda bunun farkına varabiLecek arkadaşımız az oLduğu için maçtan sonra yapsak böyle şeyLer daha uygun oLur ama neyse herkezin kendi biLeceği iş ;)

NisRoc
Kerim Coştu vaLLa :D

uAburak89
Hayatımda ilk defa Fener'e oynadım iddaada.. İlk maçtan kuponum yatacak, böyle olacaksa her hafta Fener'e oynarım valla.. :D

GeNç KaRTaL
10.Ağustos.2007, 23:26
Geçen sezon öyle değilmiydi.Rakip takımın maçlarında karşı taraf gol atınca herkes golllll diyordu.Böyle bir şey vardı zaten.Tahirk felan yok.Sonuçta rakibimiz yeniliyor.Siz gol attığınızda seviniyorsanız bizde seviniriz.

fenerbahce_1907
10.Ağustos.2007, 23:26
Defans tam felaket bu defanslar biz her mac en az 2-3 gol yeriz.

AneLKa_90
10.Ağustos.2007, 23:27
Kerim geçen senede böyle oynasaydı ya ama yok illa FB'ye karşı

Aykan19o3
10.Ağustos.2007, 23:27
Fener bu oyunda Anderlecht karşısında etkili olamaz..

eXcitinG
10.Ağustos.2007, 23:28
Kerim harika oynuyor.Bunda da eski takımına karşı oynamasının etkisi var sanırım ;)

MeMo
10.Ağustos.2007, 23:29
Akılları Anderlecht maçında

Ralph
DedikLerinde hakLısın görkem ama şu anda bunun farkına varabiLecek arkadaşımız az oLduğu için maçtan sonra yapsak böyle şeyLer daha uygun oLur ama neyse herkezin kendi biLeceği iş ;)
Doğru doğru haklısın ben olsam bende kızardım.

AneLKa_90
Hala oyuna müdahelede bulunmuyor Zico hala tek forvet :mad:

eXcitinG
10.Ağustos.2007, 23:30
Zico nun zaten ne zaman kritik dönemLerde oyuna müdahaLe ettiği görüLmüş ki ;)

GeNç KaRTaL
10.Ağustos.2007, 23:30
Geçen sezon böyle bir şey vardı.Ben hatırlıyorum.

Ralph
10.Ağustos.2007, 23:32
Zico nun ben iyi bir tekniik adam olduğuna inanmıyorum.Büyük futbolcu olması büyük teknik adam olmasını gerektirmez bence ....

Bugra19o3
şu an şokdayım...ben fener fark atar diye düşünüyordum ama farkda yiyebilir....

henüz dakka 37 2-0...helal olsun istanbul belediye ye...

eXcitinG
Kerim yine çok tehLikeLi geLdi. Sertan da iyi oynuyor bu gün..

GeNç KaRTaL
41' Kezman'ın pasında Deivid topu alamıyor...
40' Fenerbahçe tribünlerinde şaşkınlık var...
39' Maçta tempo yavaşlamış durumda...
38' F.Bahçe bu dakikalarda fazla pozisyona giremiyor...

AneLKa_90
10.Ağustos.2007, 23:33
İlk yarı bitmeden atsak bari 1 tane

eXcitinG
10.Ağustos.2007, 23:33
Maç başından beri Fenerbahçe sağ kanadı hiç çaLışmadı.

Ralph
10.Ağustos.2007, 23:34
41' Kezman'ın pasında Deivid topu alamıyor...
40' Fenerbahçe tribünlerinde şaşkınlık var...
39' Maçta tempo yavaşlamış durumda...
38' F.Bahçe bu dakikalarda fazla pozisyona giremiyor...
:D bunlar neydi şemsi :D maçtan izlenimlermi

Aykan19o3
10.Ağustos.2007, 23:34
İlyas'ın soldan ortasında Adriano'nun kafa vuruşu dışarı gidiyor...

GeNç KaRTaL
10.Ağustos.2007, 23:36
İBB'li İlyas'da etkili bayağı.

uAsamet91
10.Ağustos.2007, 23:36
2 Dk. uzatma

batuhanry
10.Ağustos.2007, 23:37
ilk yari bitti beyler

uAsamet91
İlk yarı bitti.İBB sandığımdan daha iyi bir takım çıktı.

fenerbahce_1907
İlk yarı 2-0 bitti.

AneLKa_90
10.Ağustos.2007, 23:38
İkinci yarı takım kendine gelir inşallah

Maksic
10.Ağustos.2007, 23:39
Helal olsun Belediye'ye gerçekten çok iyi oynuyorlar Efe ile Rızvan'ı çok beğendim

uAsamet91
Bu takım çok can yakar....

Aykan19o3
İlk Yarı Sonucu

İBB 2 - FB 0

Eray Dengiz
Fenerbahçe bu maçtan sonra muhtemelen transfer yapacaktır. Klasik Fenerbahçe başlangıcı diyebiliriz.

Skor sizi korkutmasın bu maç her an dönebilir. Yalnız ikinci yarı FB rüzgarı arkasına alacak ve ilk yarıda olduğu gibi yine benim gözlerim Tuncay'ı arayacak...

Emurafu
Anderlecht maçında böyle oynayacığımızı düşünenler varsa Newcastle,Celta Vigo,Palermo maçlarına baksın akıllar Anderlecht'te
Haklısın her takım avrupada baska oynar........Örnekleri mevcut..

GeNç KaRTaL
Umarım 2.Yarıda Fb coşmaz.Yapmadıkları şey değil.:D Ama bu sefer Tuncay yok..

ChAoS
güzelll... Turksportal tahminde İBB'ye vermiştim. 1'de 1:D

MeMo
Küçük takımlara karşı oynamayı beceremiyoruz bu senede de bu var

UA dragon
10.Ağustos.2007, 23:40
deivid'in formu yerinde galiba :D

Ralph
10.Ağustos.2007, 23:40
Fenerbahçe bu maçtan sonra muhtemelen transfer yapacaktır. Klasik Fenerbahçe başlangıcı diyebiliriz.

Skor sizi korkutmasın bu maç her an dönebilir. Yalnız ikinci yarı FB rüzgarı arkasına alacak ve ilk yarıda olduğu gibi yine benim gözlerim Tuncay'ı arayacak...
Aynen katılıyorum her sene aynı başlangıç.

AneLKa_90
10.Ağustos.2007, 23:41
İkinci yarıya ofansif bir oyuncu sokarak başlamamız gerek...

Del Piero_10
10.Ağustos.2007, 23:42
Maçla ilgili mesajlar atın,siz yaptınız biz yapmadık mesajlarını devam ettirmeyin.

Bu son tartışmam maç dışı. Hiç birşekilde cevap yazmayacam, o yüzden sizde yazmayın.

Denilmiş.
O zaman bu söz yargısız infaz oluyor.

Ortamı germeyin beyler...Kimsenin üstüne gelinmiyor...Rakibi oldugu takımın yenilmesine seviniyor yani bunda tahriklik bişey yok bence...

yapacaz zaten merak etme

Arkadaslar ben kac defa gördüm hatta atılan bazı arkadaslarda oldu avrupa maclarında bile bazıları terbiyesizlik yaptı........

Takımınıza karşı olan öfkenizi, transfer yapmayan yönetimizden.. Deivid'i göndermeyen teknik direktörünüzden çıkartın.. Forumdaki Galatasaraylı yada Beşiktaşlılardan değil..

Arkadasım ben yapmayalım diyorsun sen yapıcaz diyorsun..........Bana şimdi burda bld tezaruhatı yaptırma...

Anderlecht maçında böyle oynayacığımızı düşünenler varsa Newcastle,Celta Vigo,Palermo maçlarına baksın akıllar Anderlecht'te

Onu burda yaparsak eminim bütün Fb'liler banlanır:p:zuhaha

En üstteki mesaja hiç dikkat etmemişsiniz.Bundan sonra maç ile alakasız yazanlara direk uyarı geliyor.Diğer konularda tartışmak için msn i kullanabilirsiniz yada özel mesajı.

RoNNiE91
Belediye'yi çok beğendim,umarım böle devam eder :D

Beta81
bu gidişle zor...

nekop
Takımların performansını bilmediğim için bu hafta iddaa oynamadım iyikide oynamamışım. :D

Emurafu
10.Ağustos.2007, 23:44
Savunma dökülüyor.......

eGowiCh
10.Ağustos.2007, 23:45
Bugün gittim Fenerium'dan yeni sezon formasını aldım, para verdim, kulübe destek için, şimdi de formamı giydim maçı izliyordum ama şoktayım, verdiğim paranın karşılığını ne futbolla ne skorla alabiliyorum.

Sahada sanki Fenerbahçe yoktu. Abdullah Avcı gerçekten çok iyi teknik direktörmüş, bu zayıf kadrosuyla rakibini iyi analiz edip önde pres yaparak Fenerbahçe'nin oyun kurmasını engelledi. Zico'nun beceriksizliği Fenerbahçe'ye çok pahalıya mal oluyor.

İlk golde Can'ın ıskası varü, rezalet bir hata. Bu Can'a nasıl sabrediliyor, anlamıyorum. Yasin Can'dan 100 kat daha iyi, neden o yok? Lugano Copa America'dan döndü, maşallah sanki adam 50 maç yaptı da yorgun, yahu Tello da döndü Copa America'dan ama adam takır takır 2 resmi maçta oynadı.

İkinci golde Uğur'un hatası var, bu Uğur'la Can'la olmaz koca sezon, hele Avrupa'da hiç olmaz, 3-4 tane atar Anderlecht.

Uğur geçen sezon da aynı savunma hatalarını yapıyordu, yine tekrarlıyor. Yazıklar olsun. Vederson gibi hem savunma hem hücum yönü olan adam varken Uğur oynuyor, gerçekten yazık.

MeMo
10.Ağustos.2007, 23:46
Bugün gittim Fenerium'dan yeni sezon formasını aldım, para verdim, kulübe destek için, şimdi de formamı giydim maçı izliyordum ama şoktayım, verdiğim paranın karşılığını ne futbolla ne skorla alabiliyorum.

Sahada sanki Fenerbahçe yoktu. Abdullah Avcı gerçekten çok iyi teknik direktörmüş, bu zayıf kadrosuyla rakibini iyi analiz edip önde pres yaparak Fenerbahçe'nin oyun kurmasını engelledi. Zico'nun beceriksizliği Fenerbahçe'ye çok pahalıya mal oluyor.

İlk golde Can'ın ıskası varü, rezalet bir hata. Bu Can'a nasıl sabrediliyor, anlamıyorum. Yasin Can'dan 100 kat daha iyi, neden o yok? Lugano Copa America'dan döndü, maşallah sanki adam 50 maç yaptı da yorgun, yahu Tello da döndü Copa America'dan ama adam takır takır 2 resmi maçta oynadı.

İkinci golde Uğur'un hatası var, bu Uğur'la Can'la olmaz koca sezon, hele Avrupa'da hiç olmaz, 3-4 tane atar Anderlecht.

Uğur geçen sezon da aynı savunma hatalarını yapıyordu, yine tekrarlıyor. Yazıklar olsun. Vederson gibi hem savunma hem hücum yönü olan adam varken Uğur oynuyor, gerçekten yazık.

Lugano geçen yaz tatil yapmadı Brazilya liginden gelip direk lige daldı

AneLKa_90
10.Ağustos.2007, 23:47
Colin,Ali ya da İlhan'dan birini alsa oyunda birşeyler değişebilir...

BlackEagle19o3
10.Ağustos.2007, 23:49
Skoru daha yeni gördüm ve şoktayım:DTabi doğal olarak sevindim:p.Bence ön liberolardan biri çıkmalı.Sağ kana oyuna alınıp Deıvıd forvete geçmeli.Bu alıncak isim bence Ali Bilgin olur;)

Fıratcan Alçınkaya
Ummadık taş baş yarar...

Daha devre arası ama hiç beklemiyodum skoru...

LaigLeNoiR
Fenerbahçeliler sakin olun.

İBB gerçekten iyi oynuyor, ilk maçlar FB'de kötü olabilir, ilk maçlar her zaman sürpriz olur.

Ancak sahada öyle bir isim varki ağzım açık izliyorum... Kaptan Efe İnanç... Kesinlikle bu adama dikkat edin.

Emurafu

Uğur geçen sezon da aynı savunma hatalarını yapıyordu, yine tekrarlıyor. Yazıklar olsun. Vederson gibi hem savunma hem hücum yönü olan adam varken Uğur oynuyor, gerçekten yazık.Egemen cok haklısın.....Bld savunmasının yapacagı hataları fenerbace yapıyor....Bld savunması kerim haric 2.ligdeki adamlar..

Abdullah insallah ilerde Galatasaray a da gelecek:D:D

Ralph
10.Ağustos.2007, 23:50
Bence taktik açıdan birşeyler yapılmalı.Oyuncu değişimiyle olmaz bu iş.Fazla hafife alınmış belli.

ChAoS
Skoru daha yeni gördüm ve şoktayım:DTabi doğal olarak sevindim:p.Bence ön liberolardan biri çıkmalı.Sağ kana oyuna alınıp Deıvıd forvete geçmeli.Bu alıncak isim bence Ali Bilgin olur;)

Maçı izlemeden bu yorumu nasıl yapabildin?:)

eXcitinG
Ben diyorum bu takımda Vederson ve ALi biLgin oynamadıkça hücum varyasyonu oLmaz.Bu ikisinin kesin oynaması gerek.İki maç ta bir kaç bişey yaptı diye Uğuru Santraforda Kezman dan daha verimLi olacak Deivid i sağ da oynatırsan atak feLan da yapamazsın.

nekop
Lugano geçen yaz tatil yapmadı Brazilya liginden gelip direk lige daldı

İyide Türkiye ligi zaten cennet Premier ligde takımlar avrupa maçlarıyla birlikte 3 maç yapıyorlar Türkiye'de ise bu sayı 1 avrupa maçlarıda 2 haftada bir oluyor yani 1 haftada 1,5 maç demek bence hiçte zor degil...

GeNç KaRTaL
Abdullah Avcı'yı tebrik etmek lazım.İyi analiz etmiş Fb'yi.

Memedov
Bir macta takimi icin kotu dusunenlerde olacakmis demek :) Yenerken canim cicim supersiniz helal olsun sizlere yenilince hemen ters yapiyoruz , Hani nerede hep destek tam destek.!

Daha sezon'un basindayiz bunlara alismak lazim bu takim duzelir hic merak etmeyin Istanbul Buyuk Sehir Belediyespor'u da tebrik ederim ilk yari cok iyi bir oyun sergilediler 2. yari bakalim neler olacak..

Emurafu
10.Ağustos.2007, 23:51
Fenerbahceyi Ateşliyecek Bir Tuncay Lazım:)

Fenerbahce yenilirse Turkuaz ugusuz geldi:):)Giymezler daha:)

Eray Dengiz
10.Ağustos.2007, 23:53
Abdullah Avcı'yı tebrik etmek lazım.İyi analiz etmiş Fb'yi.

Abdullah Avcı ve Arif Erdem

gerçekten harika analiz etmişler. ;)

ama merak etmeyin ikinci yarı FB çok rahat toparlanır.

Fıratcan Alçınkaya
10.Ağustos.2007, 23:53
Fenerbahceyi Ateşliyecek Bir Tuncay Lazım:)

Aynen Emrah katılıyorum...

Ama daha ilk maç erken konuşmak için...

AneLKa_90
10.Ağustos.2007, 23:54
İlk 5 dk. da hemen gol bulmalıyız,hadi bakalım

Emurafu
10.Ağustos.2007, 23:56
Memo kardes suan bır tuncay olsa ilk yarı 2-1bitmişdi inan buna:):)
2.yarıyı bekliyoruz...

Ralph
10.Ağustos.2007, 23:57
Tuncay başkaydı ya.Adam ateşliyordu.Aynı şekilde appiah da öyleydi.

Varonil
10.Ağustos.2007, 23:58
İnşallah çeviririz 2.yarı maçı

GeNç KaRTaL
10.Ağustos.2007, 23:58
İBB iyi dayanırsa bu maçı alır.Ama bu maçtaki yenilgi Fb'yi etkilemz bence.

eXcitinG
10.Ağustos.2007, 23:59
Şu an ki skorda diğer takımLara ders oLsun.Bu skor biraz beLki diğer takımların iLk maçLarında daha dikkatLi oLmaLarını sağLar.

Del Piero_10
Şu an maçı çevirecek bir hava yok Fener'de.

NisRoc
Fenerbahçeliler sakin olun.

İBB gerçekten iyi oynuyor, ilk maçlar FB'de kötü olabilir, ilk maçlar her zaman sürpriz olur.

Ancak sahada öyle bir isim varki ağzım açık izliyorum... Kaptan Efe İnanç... Kesinlikle bu adama dikkat edin.

YamuLmuyorsam Efe Fenerbahçenin aLtyapısından yetişen bir futboLcu :confused:

Ralph
Bence 3 büyük takımda yenilecek görürsünüz.

AneLKa_90
11.Ağustos.2007, 00:01
Bu adam beni çıldırtacak yaa... Hala değişiklik yapmıyor :mad:

GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2007, 00:01
Şu an maçı çevirecek bir hava yok Fener'de.

O havayıda Tuncay katıyordu işte.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
51' F.Bahçe tribünlerinden takımına destek var...
50' F.Bahçe bu dakikalarda oyuna ağırlığını koymak istiyor...

Emurafu
11.Ağustos.2007, 00:04
Bu adam beni çıldırtacak yaa... Hala değişiklik yapmıyor :mad:
ee malum kardes macı ızlıyor yıne....Hala adam almıyor..

eXcitinG
Aha Zico oyuna müdahaLe etti.

fenerbahce_1907
İlhan Parlak ve Ali Bilgin oyuna giricek.

Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 00:05
Alex yok Tuncay yok çok zor FB nin işi maçın çevrilmesi çok zor...

AneLKa_90
Ali Bilgin ile İlhan ısınıyor...

GeNç KaRTaL
İBB bir gol atarsa bu iş biter.

AneLKa_90
Nihayet çift forvete döndü

ChAoS
Alex olsaydı bir gol zaten garantiydi

Emurafu
11.Ağustos.2007, 00:06
Cevirirse Tümer cevirir.......

Ali bilgin bakalım ayagında cok top tutcakmı?? baya pres var çünkü....

NisRoc
Hayret ? Zico değişiklik yaptı! Hemde 2 oyuncu birden değiştirdi! Aman Allah'ım :D
Deniz --> Ilhan
Ugur --> Ali Bilgin

Vay bea.. 4-4-2'ye döndü galiba..

Varonil
İlhan Parlak oyuna girdi.

Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 00:07
Yahu Deivid halen sahadamı...Çıkarsın Deivid i ZiCo...

BlackEagle19o3
11.Ağustos.2007, 00:07
Benim dediğim gibi bir ön libero çıkartıp hücum oyuncusu aldı.Devre arasında yapabilirdi bu değişikliği bence:)

AneLKa_90
11.Ağustos.2007, 00:09
Benim dediğim gibi bir ön libero çıkartıp hücum oyuncusu aldı.Devre arasında yapabilirdi bu değişikliği bence:)

Aynen kardeş 10 dakika ne beklediyse...

Emurafu
11.Ağustos.2007, 00:09
vay savunmada metin depe ve ekrem eksioglu.......Diger takımlara örnek:):)

GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2007, 00:10
İyi bir müdahale.Bundan sonra en fazla berabere biter.Ama futbol bu belli olmaz.

eXcitinG
11.Ağustos.2007, 00:10
Bu maç dönmez bu saatten sonra.

Ralph
11.Ağustos.2007, 00:11
Büyük konuşmiim ama bu maç böyle biter.

AneLKa_90
11.Ağustos.2007, 00:12
Berabere biterse şükür diyeceğim... :(

El Comandante
11.Ağustos.2007, 00:16
Dayan Istanbul B.Belediyesi :) Bu maci kazanacaksin,sana inaniyoruz!

NisRoc
11.Ağustos.2007, 00:17
Denizi çıkarttı Ilhan'ı soktu Deivid yine sağ tarafta:D Allah'ım Yarabbim! Bu adam forvet değilmi ? Denizin yerine koy Kazım'ı çek sağa onu. Deivid ile Kezman takılsınlar işte forvette.. offf inşallah fark yeriz..

Ralph
Gerilecek gibi ortam bence yorum yapmayın.Maça dönün...

douramss
Belli ki Fenerbahce Tuncay'in eksikligini cok cekecek...Daha pozisyon bile bulamadi ve takimi atesleyecek kimse de yok....Oyuncular sonucu kabullenmis gibi oynuyor...

AneLKa_90
11.Ağustos.2007, 00:18
Belli ki Fenerbahce Tuncay'in eksikligini cok cekecek...Daha pozisyon bile bulamadi ve takimi atesleyecek kimse de yok....Oyuncular sonucu kabullenmis gibi oynuyor...

Eksiklerimiz var kardeş öyle deme ;)

Del Piero_10
Kendi takımınıza yazılmasını istemediğiniz şeyleri sizde yazmayınki bu iş uzamasın.

ogcj_me
bu maç gitti

AneLKa_90
11.Ağustos.2007, 00:19
Hadi Kazım son ümidimiz sensin :uzgun:

Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 00:20
Yaratıcı oyuncu yok şu anda sahada... Sadece Tümer var diyebiliriz...Ama yeterlimi bilemem...

Son 18dk...

Ralph
Bence fenerbahce yırttı.

batuhanry
kazım gırdı
deıvıd çıktı

douramss
11.Ağustos.2007, 00:21
Eksiklerimiz var kardeş öyle deme ;)

Evet ALex,Appiah,Lugano benim aklima gelenler...ilk mac sonucta...Sahsen Tuncay in yoklugunu bayaa hissediyorum...O yuzden dedim...

Varonil
Kendi takımınıza yazılmasını istemediğiniz şeyleri sizde yazmayınki bu iş uzamasın.

Aynen katılıyorum sana Özgür Abi..

Emurafu
Deivid gibi kötü oynayan adam yeni cıkıyor.Seyici bile ıstıkladı:):)

MeMo
11.Ağustos.2007, 00:22
Deivid gibi kötü oynayan adam yeni cıkıyor.Seyici bile ıstıkladı:):)

bile mi herkesi ıslıklıyoruz zaten

batuhanry
11.Ağustos.2007, 00:22
cok net gol kactı ıbb de

Emurafu
11.Ağustos.2007, 00:23
Bld yine kacırdı.......ilhan sahin kacırdı....adamlarda son dakikalarda bitiricilik yok.

Emurafu
11.Ağustos.2007, 00:24
bile mi herkesi ıslıklıyoruz zatenLaf mı atıyorsun:)
Islıkladılar dedım ne var hiç yorum yazmıcammı.......

batuhanry
fener gelmesı gerekırken ıbb gelıo :s cok ılgınc mac

douramss
Serdar guzel bir kurtaris yapti...

AneLKa_90
Beyler hepimize geçmiş olsun,İ.B.B.'ye de helal olsun...

uAsamet91
11.Ağustos.2007, 00:25
Tuncayın yokluğu belli oldu.Tuncay takım hep mağlubiyet durumuna düştügünde takımı ateşlendirir.FB hemen karşılık verirdi gollere.Ama Fenerbahçeyi itici güç yok.

Ralph
11.Ağustos.2007, 00:25
3 geliyor valla.

AneLKa_90
11.Ağustos.2007, 00:26
Tuncayın yokluğu belli oldu.Tuncay takım hep mağlubiyet durumuna düştügünde takımı ateşlendirir.FB hemen karşılık verirdi gollere.Ama Fenerbahçeyi itici güç yok.

Kardeş Tuncay'ın yokluğu etkiledi tabii ama tartışmanın anlamı yok! Tuncay gitti ;)

SaRPeR1903
11.Ağustos.2007, 00:26
Helal olsun İstanbul'a be,koçumsun :D.

TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2007, 00:27
Tebrikler Deivid'i takımda tutan Zico,Tebrikler Zico'yu takımda tutan Aziz Yıldırım. Ve Tebrikler 2.ligden yeni çıkan bir takıma yenilen tüm Fenerbahçe oyuncuları.