View Full Version : TSL 1.Hafta | Trabzonspor - Sivasspor
Cyzio
05.Ağustos.2006, 21:16
http://img245.imageshack.us/img245/9271/logo2ce4.gif (http://imageshack.us) --- http://www.resim-yukle.com/img01/14/724615SivassporLogo.gif (http://www.resim-yukle.com)
Yer:Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu
Tarih:12 Ağustos Pazar
Başlama Saati:18.45
Sezona UEFA faciasıyla başladık.Bakalım lige nasıl başlayacaz.Rakip Sivasspor.Bize ters geliyor biraz.Maçı alıp sezona iyi bir başlangıç yapmalıyız..
Ahmet_77
05.Ağustos.2006, 21:17
Büyük ihtimal Trabzonspor alacaktır.
Fietra 10
05.Ağustos.2006, 21:24
ben puan kaybedeceğimizi düşünüyorum...
deniz.91
05.Ağustos.2006, 21:39
Bence sivas beraberlik çıkarır
uAsamet91
05.Ağustos.2006, 21:49
Trabzon kazanır.Yada Berabere biter.
LaigLeNoiR
05.Ağustos.2006, 21:50
Trabzonspor'un kazanmasını istiyorum
Fernando Gago
05.Ağustos.2006, 22:15
Sivas puan alır
byunuss1
05.Ağustos.2006, 22:56
ziyan ' n yüzünden puan kaybederiz mantelize sag olsun :(
uAburak89
05.Ağustos.2006, 23:32
Sivas alır..
Fıratcan Alçınkaya
05.Ağustos.2006, 23:57
Trabzonspor kazanır...
fmsmyrna
06.Ağustos.2006, 00:13
Trabzon alır
Universal
06.Ağustos.2006, 01:37
Trabzon lige kötü bir hava ile başlayacak Sivasspor'dan üç puan bekliyorum.
BlackEagle19o3
06.Ağustos.2006, 03:10
Bereberlik bekliyorum...
ForsakeN
06.Ağustos.2006, 03:18
Çifte şans: 1,0 :)
Varonil
06.Ağustos.2006, 03:34
Berabere biter.
RoNNiE91
06.Ağustos.2006, 04:01
Benimde berabere bitecekmiş gibime geliyor.
Fietra 10
06.Ağustos.2006, 06:45
Trabzonspor'da hazırlıklar başladı
Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 futbol sezonun ilk maçında kendi sahasında Sivasspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından bu akşam yaptığı çalışmayla başladı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya Musa, Risp, Ayman ve Ersen Martin katılmadı. Bordo-mavili takım toplu ve gruplar halinde yaptığı düz koşunun ardından çift kale maç yaptı. Teknik direktör Ziya Doğan, çift kale maç sırasında oyuncularına sürekli ikazlarda bulundu.
Trabzonspor, Sivasspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.
Aykan19o3
06.Ağustos.2006, 06:50
Berabere..
Mirza
08.Ağustos.2006, 04:36
Trabzonspor F. Tekke'den sonra bir türlü toparlanamadı. Hele ki bu seneki Avrupa macerası iyice yıprattı onları. Sivasspor alırsa süpriz olmaz.
ixsan
13.Ağustos.2006, 07:05
gecen seneki gs fb macinda galatasaraya gelen cezanin sebebi guvenlikle ve taraftar olaylariyla ilgiliydi ceza ne geldi 5 mac seyircisiz geldi dun geceki macta guvenlik ve taraftar di sorun ve fiili bir saldiri var mehmet yildiza bunun cezasinin daha agir olmasi lazim hani herkes oyunun sertliginden kiskirtmalardan bahsediyor bunlari hepimiz her macta goruyoruz o zaman her galatasaray macinda rakip taraftardan biri sahaya insin hasan sas i samarlasin her fenerbahce macinda biri sahaya insin luganoyu samarlasin her trabzon macinda biri sahaya insin ceyhunu samarlasin bunun onune gecemezsin sahada birbirine soven futbolcular mac sonunda birbirlerine sariliyor en basiti dun gece mactan sonra canli baglantilar yapilirken aymanla balili bir araya gelmeden once ersenle balilinin birbiriyle sakalasmasi bunlar ne sivasli ne trabzonlu adamlar bunlar profesyonel futbolcular sahada olan herseyi sahada birakmayi ogrenmis insanlar ama her sinirlenen her dolmusa gelen adam sahaya inip futbolcu samarlamaya baslarsa bunun onune kimse gecemez dunyadaki ornekleri ortada bu sekilde davranan takimlarin feyenoord partizan. feyenoord kucuk takimiydiki uefa da ceyrek final olmasi lazim tam hatirlamiyorum adamlari ceyrek finalden kupa disina birakti.
asil onemli konu trabzon halkina tamam gercekten zerre kadar suphem yok iyi insanlar olduklarindan vs vs ama sehiriniz bu kadar karalanirken lutfen daha dikkatli olun lutfen bi adim atacaginizda 3 kere dusunun cinayetler bombalamalar linc girisimleri hep bu ilimizdeki insanlarin disardan baska yerlerden kotu lanse edilmesini sagliyor bakin bizim basimizdan hala duydugumuzda basimizi one egen olaylar gecti insanlar dolmusa geldi baska etkenler oldu vs vs ama bi sekilde bu olaylar sivasimizin ustune kaldi biz yanlis yaptik yanlis davrandik siz oyle olmayin 2 gun sonra avrupada bir maciniz olsa yada ligden baska bir takim deseki kardesim benim bu stadda can guvenligim yok gelmek istemiyor dese bu olaylari onunuze koysalar rencide etmeseler hos mu olur. elbet o gece yasanan olaylarin cezasini federasyon tahkim kurulu yada baska kurullar bi sekilde verecektir trabzona yakisan buyuk takim oldugunu gostererek evet kardesim bazi kendini bilmez dengesizler bisiler yapti ve bunun cezasini tum trabzonspor camiasi olarak biz cekicez ki bundan sonra o stada gelen trabzonsporlular yanindaki arkadasindaki onundekinden sorumlusu olsun ki bir daha boyle kotu olaylarla trabzonsporumuz anilmasin bu arada buyuk trabzona ayman gibi bir futbolcu gercekten yakismiyor yaptigi hareketi soran muhabire ben bisi yapmadim balili kendini yere atti o zaten bunu hep yapiyor demesi piskin piskin hic yakismadi... insanlar bilmedikleri gormedikleri bi yer hakkinda bir kez kotu olaylar gordugu zaman bi kac dengesiz der ikinci kez gordugun durur dusunur ucuncu kez gordugunde demek ki burdaki insanlar boyle insanlar der... lutfen daha yapici olalim bazilari demis yok sivasta ne olacak onlarin 10 nine bizim ikibinimiz yeter gelisen dunyada holigan olmak cok kolay arkadaslar 3 tane hap biraz alkol biraz doldur sonra ver eline doner bicagini al sana holigan...
byunuss1
13.Ağustos.2006, 07:36
gecen seneki gs fb macinda galatasaraya gelen cezanin sebebi guvenlikle ve taraftar olaylariyla ilgiliydi ceza ne geldi 5 mac seyircisiz geldi dun geceki macta guvenlik ve taraftar di sorun ve fiili bir saldiri var mehmet yildiza bunun cezasinin daha agir olmasi lazim hani herkes oyunun sertliginden kiskirtmalardan bahsediyor bunlari hepimiz her macta goruyoruz o zaman her galatasaray macinda rakip taraftardan biri sahaya insin hasan sas i samarlasin her fenerbahce macinda biri sahaya insin luganoyu samarlasin her trabzon macinda biri sahaya insin ceyhunu samarlasin bunun onune gecemezsin sahada birbirine soven futbolcular mac sonunda birbirlerine sariliyor en basiti dun gece mactan sonra canli baglantilar yapilirken aymanla balili bir araya gelmeden once ersenle balilinin birbiriyle sakalasmasi bunlar ne sivasli ne trabzonlu adamlar bunlar profesyonel futbolcular sahada olan herseyi sahada birakmayi ogrenmis insanlar ama her sinirlenen her dolmusa gelen adam sahaya inip futbolcu samarlamaya baslarsa bunun onune kimse gecemez dunyadaki ornekleri ortada bu sekilde davranan takimlarin feyenoord partizan. feyenoord kucuk takimiydiki uefa da ceyrek final olmasi lazim tam hatirlamiyorum adamlari ceyrek finalden kupa disina birakti.
asil onemli konu trabzon halkina tamam gercekten zerre kadar suphem yok iyi insanlar olduklarindan vs vs ama sehiriniz bu kadar karalanirken lutfen daha dikkatli olun lutfen bi adim atacaginizda 3 kere dusunun cinayetler bombalamalar linc girisimleri hep bu ilimizdeki insanlarin disardan baska yerlerden kotu lanse edilmesini sagliyor bakin bizim basimizdan hala duydugumuzda basimizi one egen olaylar gecti insanlar dolmusa geldi baska etkenler oldu vs vs ama bi sekilde bu olaylar sivasimizin ustune kaldi biz yanlis yaptik yanlis davrandik siz oyle olmayin 2 gun sonra avrupada bir maciniz olsa yada ligden baska bir takim deseki kardesim benim bu stadda can guvenligim yok gelmek istemiyor dese bu olaylari onunuze koysalar rencide etmeseler hos mu olur. elbet o gece yasanan olaylarin cezasini federasyon tahkim kurulu yada baska kurullar bi sekilde verecektir trabzona yakisan buyuk takim oldugunu gostererek evet kardesim bazi kendini bilmez dengesizler bisiler yapti ve bunun cezasini tum trabzonspor camiasi olarak biz cekicez ki bundan sonra o stada gelen trabzonsporlular yanindaki arkadasindaki onundekinden sorumlusu olsun ki bir daha boyle kotu olaylarla trabzonsporumuz anilmasin bu arada buyuk trabzona ayman gibi bir futbolcu gercekten yakismiyor yaptigi hareketi soran muhabire ben bisi yapmadim balili kendini yere atti o zaten bunu hep yapiyor demesi piskin piskin hic yakismadi... insanlar bilmedikleri gormedikleri bi yer hakkinda bir kez kotu olaylar gordugu zaman bi kac dengesiz der ikinci kez gordugun durur dusunur ucuncu kez gordugunde demek ki burdaki insanlar boyle insanlar der... lutfen daha yapici olalim bazilari demis yok sivasta ne olacak onlarin 10 nine bizim ikibinimiz yeter gelisen dunyada holigan olmak cok kolay arkadaslar 3 tane hap biraz alkol biraz doldur sonra ver eline doner bicagini al sana holigan...
1) o mehmet yıldız mactan sonra benim üstüme gelen adamın elinde satır vardı diyo.. yalana bak sanki kameradan görmüyoruz sivasspor bu kadar aciz bir takım..
2) sen kendini ne sanıyosun ts taraftarı 80. dakikada sivası alkıslıyodu..
3) aymanın o faulleri her zaman yapıyor cezası neyse yer.. cezasıda sarı karttı bu olaydan sonra musa tribune davetiye cıkardı..
4) az önce stv de nuri albayrak cıktı ve maca sivassporun cıkmak istemedigini hakemin devam etmek istedigini söyledi
5) BASININ ADELETİ İSTANBUL BASINI
BJK stadında adam öldürülür 3-5 kendini bilmez yaptı derler.
FB maçında adam vurulur, sahaya bomba atıp kaleciyi sağır ederler 3-5 kendini bilmez yaptı derler
GS stadı savaş alanına çevirir resmen stadı yakar, koltukları söker küçük bir grup yaptı derler
TRABZONSPOR stadında 3-5 kişi sahaya girer hemen tel örgüler konulsun hatta elektirik verilsin, Trabzon zaten hep böyle, vahşi adamlar derler.
6) alayına gider
REsist JuvE11
13.Ağustos.2006, 08:09
uefa eski başkanı JOHANSSON roma-galatasaray maçından sonra şöyle demişti..:futbol özerktir..benim sahama hiç kimse giremez...cürret bile etmemeli.
Cyzio
13.Ağustos.2006, 16:31
Sivassporlu Balili'nin, "Karşı karşıya oynadığımız her maçta beni sakatlamak için elinden geleni yapıyor" şeklindeki suçlamasına hedef olan Konyasporlu El Saka, İsrailli oyuncunun gerçekleri söylemediğini iddia etti.
Yıllardır Türkiye'de futbol oynadığını ve bugüne dek kimseyle bir sorun yaşamadığını vurgulayan El Saka, "Balili yalan konuşuyor. Herkes geçmişte karşı karşıya oynadığımız maçlara dikkatlice izleyip baksın. Benim ona saha içinde tekme salladığımı veya küfür ettiğimi kimse gösteremez" diye konuştu.
Geçmiş yıllarda Fenerbahçe ve Galatasaray'da forma giyen İsrailli Haim Revivo ile en az 10 kez karşı karşıya oynadığına dikkat çeken El Saka, Balili için, "Bu adam rahatsız. Her maçında olay çıkıyor. Geçen yıl Gaziantep ve Vestel maçlarında da aynı olaylar çıktı. Trabzon'da Ayman'ın yaptığı hareket kasti değildi. Normal bir faul vardı. Futbol erkek oyunudur. Kaldı ki hakem sarı kart gösterdi. Ama Balili, kart çıktıktan sonra Ayman'a küfür edip, ortamı daha da gerdi, sonra kenara çekildi" dedi. Balili'nin, takım arkadaşlarını yalnız bırakarak soyunma odasına gittiğine dikkat çeken El Saka, konuşmasını şöyle tamamladı: "Geçtiğimiz yıl 4-0 kaybettiğimiz maçta aramızda bir gerginlik yaşandı. Aslında ben bu adamı ciddiye almıyorum. Beni herkes tanıyor. Bugüne kadar kimse ile problem yaşamadım. Eğer doğru insan olmasam, bana Konyaspor'da kaptanlık verilmezdi."
Fietra 10
13.Ağustos.2006, 18:10
Umarım maçı 90 dk yada geri kalanı oynanır ve 7 maç ceza alırız..:) tabi bu karar zor görünüyor zaten Sivas'ta bi 90 dk daha kaldıramaz
byunuss1
13.Ağustos.2006, 19:35
Umarım maçı 90 dk yada geri kalanı oynanır ve 7 maç ceza alırız..:) tabi bu karar zor görünüyor zaten Sivas'ta bi 90 dk daha kaldıramaz
eger macın tekrar oynatışı gündeme gelirse trabzonspor taraftarı eskigünlere döner camiiada birlik beraberlik olusur..
comandante
13.Ağustos.2006, 19:46
1) o mehmet yıldız mactan sonra benim üstüme gelen adamın elinde satır vardı diyo.. yalana bak sanki kameradan görmüyoruz sivasspor bu kadar aciz bir takım..
2) sen kendini ne sanıyosun ts taraftarı 80. dakikada sivası alkıslıyodu..
3) aymanın o faulleri her zaman yapıyor cezası neyse yer.. cezasıda sarı karttı bu olaydan sonra musa tribune davetiye cıkardı..
4) az önce stv de nuri albayrak cıktı ve maca sivassporun cıkmak istemedigini hakemin devam etmek istedigini söyledi
5) BASININ ADELETİ İSTANBUL BASINI
BJK stadında adam öldürülür 3-5 kendini bilmez yaptı derler.
FB maçında adam vurulur, sahaya bomba atıp kaleciyi sağır ederler 3-5 kendini bilmez yaptı derler
GS stadı savaş alanına çevirir resmen stadı yakar, koltukları söker küçük bir grup yaptı derler
TRABZONSPOR stadında 3-5 kişi sahaya girer hemen tel örgüler konulsun hatta elektirik verilsin, Trabzon zaten hep böyle, vahşi adamlar derler.
6) alayına gider
1-)hmehmet salladı ya da sallamadı umrumda değil.herşeyi kameralar gösteriyor mu bana bunun cewvabını ver...daha geçen sene şansal büyüka -ki kendisi lig tv genel yayın yönetmenidir- birçok şeyi seyirciden gizliyoruz demedi mi...ayrıca da allta diyorsun ki 3-5 kişinin yaptığını trabzon seyircisine mal ettiler...üstte de mehmet yıldız yalan söyledi işte sivasspor bu kadar aciz bir takım diyorsun...kendinle çelişiyorsun...
2-)80 dakika alkışlayanlarla 3 puan cepteyken 30 saniye kala sahaya inen taraftar aynı taraftar değildir herhalde bi düşün.3-5 kişi diyorsun...
3-) ben aymanın böyle hunharca girdiğine hiç şahit olmadım ki kendisi 7 yıldır türkiyede oynar.buna halk arasında çift dalmak diyoruz ve cezası kırmızı karttır...tribüne davetiye çıkaranlar sadece sivassporlu futbolcular değildir...loütfen hatayı herkes biraz da kendisinde arasın... sen kendine 30 saniye daha hakim olma 3 puandan et takımı en az 5 maçlık hsılattan mahrum bırak kulübü,seyirciyi takıma hasret bırak sonra da sivassporlular kışkırttı...yok öyle bi dünya.30 saniye daha sabredilmeyecek hiçbir kışkırtma bilmiyorum ben...
4-) hakem yanlış karar verirmiş o zaman...çıkıp devam etseydi türk futbolunun çöktüğü yer olurdu orası.seyirci girip futbolcu tartaklıycak ve hiçbirşey olmamış gibi devam edilecek..bu kadar iyimser olmayın allah aşkına lütfen...
5-) kimsenin olayları trabzon seyircisine mal ettiğine şahit olmadım henüz...ben hala diyorum 3-5 kendini bilmez serseri diye...
6-) iyi yolculuklar...
comandante
13.Ağustos.2006, 19:49
hiç sanmıorum maçın tekrar oynatılacağını...yenilen takımın seyircisi yenen takımın formasını giysin o zaman atlasın sahaya...önüne gelene vursun sonra da maç yeniden oynansın...ne güzel memleket...
Fietra 10
13.Ağustos.2006, 19:50
commandante kardeş 5 maddeye katılmıyorum..kazım kanat diyorki Trabzon stadına demir tellere elektrik verilmeli... buyur burdan yak...bunun adı ne peki adamlar bıçak sokup adaml öldürüyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hiç sanmıorum maçın tekrar oynatılacağını...yenilen takımın seyircisi yenen takımın formasını giysin o zaman atlasın sahaya...önüne gelene vursun sonra da maç yeniden oynansın...ne güzel memleket...
bende zaten beyim fırtınası yapmıştım:) cezayıda hakediyoruz biliyorum ama musa ceza almazsa gerçekten çok üzülürüm..ayrıca seyircisiz iyi maçlar çıkarmıştık geçen sene..
shamur1
14.Ağustos.2006, 00:12
Yahu BeyLer Kendi stadLarinda adam oLdurenLer iceriye siLah sokanLar Kendi FutbolcuLarini doveN takIm taraftarLari YorumLariniza diKkat ediN once kendinize baKin da sora Trabzon hakkInda atin tutUn !! KAZIM KANAT 5-6 Sene onceki CARSI GrubunUn Trabzon Yenimahalledeki Bos Ve 60 yas ustu InsanLarn oLdugu kahveye SatirLarLa daLinca Onlar icin 20 -30 CENGAVER Demis Ve Ovgu Yagdirmisdi !! Daha neyi Konusuyorsunuz sIz !! IstanbuL basinI kimKi Trabzon haKkinda Konusuyor Hic Tasvb etmememe Ragmen bu oLaylar IstanbuLdada cikInca bakaLim tepkiniz noLacak ! Tabi IstanbuL MEDYASI oLayi Hemen Kapatacak Cozum de 3-5 Kendini biLmez !! Cok Komiksiniz Ya siz !
ibo
14.Ağustos.2006, 00:46
Konu Kilitlenmiştir. Olan oldu gereksiz yere tartışmaya gerek yok.
ZeroG
09.Ağustos.2007, 12:26
Berabere biter diyorum...
Fietra 10
09.Ağustos.2007, 13:26
9 kişi berabere demiş:zuhaha iddia acaba kaç oran verdi beraberliğe:)
Rodrigo Tello
09.Ağustos.2007, 13:35
9 kişi berabere demiş:zuhaha iddia acaba kaç oran verdi beraberliğe:)
Yarın bi iddaa oynamak lazım..2.90 verir bence.
jarosik_61
09.Ağustos.2007, 13:38
bu maçı iddia ediyorum çok rahat alacağız 3 farklı skor bekliyorum sivasın çıkışı geçen seneydi bu sene orta sıra takımı olurlar sivas beni korkutmuyo fark bekliyorum trabzondan ve maçı iple çekiyom
Fietra 10
09.Ağustos.2007, 13:41
bu maçı iddia ediyorum çok rahat alacağız 3 farklı skor bekliyorum sivasın çıkışı geçen seneydi bu sene orta sıra takımı olurlar sivas beni korkutmuyo fark bekliyorum trabzondan ve maçı iple çekiyom
biz zaten avrupadan elendiğimiz maçlardan sonra lige hep iyi başladık .ama bence bu sefer öyle olmaycak umarım ben yanılırım..
tosunpasa
09.Ağustos.2007, 13:47
Sivas alacaktır..
El Comandante
09.Ağustos.2007, 14:18
Mac berabere biter kanimca.Trabzonspor Intertoto`dan elenmenin sokunu hala üzerinden atamadi,takim moralsiz.Sivasspor puan cikaracaktir Trabzondan.
eXcitinG
09.Ağustos.2007, 15:08
Sivasspor kazanır.
nekop
10.Ağustos.2007, 00:49
Sivas'ı yeneriz...
Emurafu
10.Ağustos.2007, 00:54
Serhat yeneriz dedi........Trabzon yener....
real_footballer
11.Ağustos.2007, 15:34
trabzonspor moralsiz sahaya çıkacak bu yüzden sivasspor kazanacaktır
Cyzio
11.Ağustos.2007, 15:43
Ne moralsizi yahu.Takımdaki oyuncuların kişiliklerini bilmiyorsunuz onun için böyle diyorsunuz.Koydurtmayın şimdi bana antrenman resimlerini..
byunuss1
11.Ağustos.2007, 17:09
Ne moralsizi yahu.Takımdaki oyuncuların kişiliklerini bilmiyorsunuz onun için böyle diyorsunuz.Koydurtmayın şimdi bana antrenman resimlerini..
çok haklısın..
Varonil
12.Ağustos.2007, 11:43
Trabzon - Sivas 5.kez
Turkcell Süper Lig'in ilk hafta mücadelesinde İntertoto kupasında FC Otelul Galati takımına elenerek UEFA Kupasına katılmayı başaramayan Trabzonspor, kendi evinde geçtiğimiz sezonun flaş ekiplerinden Sivasspor'u ağırlıyor. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda saat 18.45'te oynanacak maçı Bülent Demirlek yönetecek ve karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak.
Trabzonspor'da uzun süredir sakatlıkları süren Musa ve Risp bugün oynanacak maçta forma giyemeyecekler. Ceyhun'un ise forma giyebileceği öğrenildi. Sakatlığı nedeniyle hafta içi yapılan idmanlara çıkamayan Ersen Martin'in oynayıp oynamayacağına ise teknik direktör Ziya Doğan karar verecek.
Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Sivasspor'u mağlup edeceklerine yürekten inandıklarını belirterek, "Taraftarımızın da coşkulu desteği ile bu maçı kazanacağız" dedi. Bordo mavililerde, yeni transferlerden Serkan, ilk kez bir lig maçında bordo mavili formayı giyecek. Tolga'nın da ilk 11'de oynaması bekleniyor. Trabzonspor'da cezalı futbolcu bulunmuyor. İntertoto Kupası’ndan elendikten sonra yaptığı açıklamalarda oyuncularına sonunu kadar güvendiğini vurgulayan Teknik Direktör Ziya Doğan ilk maçtan 3 puan almanın hesabını yapıyor.
Süper Lig'in ilk hafta maçında bugün deplasmanda Trabzonspor ile karşılayacak olan Sivasspor da Brezilyalı futbolcu Fransergio dışında sakat oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Bülent Uygun, takımına güvendiğini ve iyi bir netice ile kente dönmek istediklerini vurguladı. Karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Uygun, bu sezon ligin sanılandan daha zor geçeceğine inandığını belirterek, "Lige yeni çıkan ekipler de dahil bütün takımlar kadrolarına iyi transferler yaparak güçlendiler. Dolayısı ile hiç bir takım sahaya çıkmadan maç kazanamaz. Bunu Büyükşehir Belediye- Fenerbahçe maçında bir kez daha gördük. Biz de Trabzon gibi ligimizin 4'üncü büyüğü ile oynayacağız. Ancak rakibimizden kesinlikle çekinmiyoruz" dedi.
Trabzonspor
Tolga
Tayfun
Erdinç
Tolga Seyhan
Celaleddin
Serkan
Hüseyin
Ayman
Gökdeniz
Yattara
Umut
Sivasspor
Petkoviç
Abdurrahman
Diallo
Murat
Hayrettin
Gökhan
Yasir
Mohammed Ali
İlhan
Mehmet
Balili
Stat: Avni Aker
Saat: 18.45
Yayın: Lig TV
Hakem: Bülent Demirlek
Trabzon ile Sivas 5. kez
Trabzonspor ile Sivasspor, bugün Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 5. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek iki takım arasında yapılan 4 maçın 1'inde bordo-mavililer sahadan galibiyetle ayrıldı, 2 karşılaşma Sivasspor'un üstünlüğüyle sonuçlanırken 1 karşılaşma da berabere bitti.
Trabzonspor bu maçlarda 3 gol atarken kalesinde 3 gol gördü. Karadeniz ekibi, sahasında yaptığı 2 maçın 1'inden galibiyet, 1'inden de beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor ile Sivasspor arasında bugüne dek yapılan 4 maçta alınan sonuçlar şöyle:
2005-2006:
----------
Trabzonspor-Sivasspor: 0-0
Sivasspor-Trabzonspor: 2-1
2006-2007
---------
Trabzonspor-Sivasspor: 2-0
Sivasspor-Trabzonspor: 1-0
12.08.2007
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 13:43
Biletleri aldım..alırken adama ilgiyi sordum adam almancılar olmasa 8-9bine oynar dedi takım ama almancılar bayag yogun ilgi göstermiş...
byunuss1
12.Ağustos.2007, 19:10
yavaş yavaş ekran başına geçiyim :) başarılar trabzonspor ilk yarıda gol bulamassak işimiz cokzorrakip kontra atak futbolunu iyi oynuyor. bu ziya yine 3 ön libörö ile oynatıyo takımı resmen 7 kişiyle defans ::::::::( ziya istifaaaa
ChAoS
12.Ağustos.2007, 19:50
Maç başladı
Emurafu
12.Ağustos.2007, 20:39
İlk yar 0-0 bitti...
Hadi trabzon tahmin oyununda sana verdim.......
ChAoS
12.Ağustos.2007, 20:42
Böyle biterse iyi olur beraberlik oynadım bende hem tahmin yarışmasında hemde iddaa'da:)
RaSenGan
12.Ağustos.2007, 20:44
Haydi Sivas..
ChAoS
12.Ağustos.2007, 21:25
dk 76 0-0 maç.
RaSenGan
12.Ağustos.2007, 21:25
Off Off...
Fıratcan Alçınkaya
12.Ağustos.2007, 21:32
dk_86 0-0...
ChAoS
12.Ağustos.2007, 21:33
Trabzon 1-0 Sivasspor dk 85 Ersen Martin. iddaa yattı
RaSenGan
12.Ağustos.2007, 21:34
Ahh ahh...
LaigLeNoiR
12.Ağustos.2007, 21:35
Trabzon kazanacaktır, demiştim ama çok zor gidiyor maç gerçektende...
GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 21:36
Tüh yaa.Tahmin oyununda beraberlik vermiştim.:(
ChAoS
12.Ağustos.2007, 21:36
Önemli bir pozisyon kaçırdı sivas
Varonil
12.Ağustos.2007, 21:37
Tahmin oyununda Trabzon demiştim,iyi iyi Trabzon alsın maçı:D
ChAoS
12.Ağustos.2007, 21:37
Dakika 90 sivasın topu üst direkten döndü, boş kaleye kaçırdı :(
Fıratcan Alçınkaya
12.Ağustos.2007, 21:38
Trabzonspor attı golü 1-0...
ChAoS
12.Ağustos.2007, 21:39
Saha karıştı yumruklar konuşuyo :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Büyük bir kavga çıktı maçta
Hakemler maçı terketti
LaigLeNoiR
12.Ağustos.2007, 21:42
Saha karıştı, hakemler soyunma odasına gittiler.
Roberto Baggio
12.Ağustos.2007, 21:42
maç ertelendi galiba
RaSenGan
12.Ağustos.2007, 21:44
Ertelense ne ertlenmese ne 2 Dk kalmış :)
Emurafu
12.Ağustos.2007, 21:45
Trabzon hükmen maglup olur.....böyle seylere artık taviz verilmiyor....
Trabzon tam macı kazanıyordu....taraftarlar sahaya girdi...hükmen maglup olabilir
LaigLeNoiR
12.Ağustos.2007, 21:48
Sivasspor 10 dakkadır, soyunma odasına gitmek için çabalıyor, bırakmıyor TS'liler, en sonunda gidebildiler.
Eğer hakem soyunma odasından çıkarsa hakemliği sona erer.Bu maç hükmen biter, sivas kazanır.
Trabzon'a da en az 3-4 maç ceza gelir.
uAsamet91
12.Ağustos.2007, 21:49
evet hükmen mağlup olabilir trabzonspor.
Varonil
Olaylar ne öyle ya?:oMehmet Yıldız'a tokat atmış bir seyirci galiba.
RaSenGan
Trabzon hükmen maglup olur.....böyle seylere artık taviz verilmiyor....
Trabzon tam macı kazanıyordu....taraftarlar sahaya girdi...hükmen maglup olabilir
İnş .
LaigLeNoiR
Ertelense ne ertlenmese ne 2 Dk kalmış :)
İsterse 2 saniye kalsın, hakem maçı bitirmeden hiç bişey olmaz.
KaF KeF
12.Ağustos.2007, 21:51
Bir seyircinin sahaya girip Mehmet Yıldız'a tokat atmasıyla olaylar başladı...
eGowiCh
12.Ağustos.2007, 21:52
Trabzonspor'un hükmen mağlup olup, en az 4 maç ceza verilmesi lazım. Taraftarlar sahaya girdi, Sivasspor oyuncularına saldırdı. Saha karıştı.
Turunculu taraftarı Trabzon il sınırına sokmamak lazım, takımı 1-0 galip, son atak artık, girdi sahaya, M.Yıldız'a tokat attı ama iyi dayak yedi Musa, Muhammed, M.Yıldız hepsi tekme ve yumruk attılar, akabinde de diğer taraftarlar girdi sahaya. Hakemler ne karar verecek bakalım, inşallah tatil ederler maçı. Aynı şey V.Manisaspor-Sakaryaspor maçında da olmuştu, onda kaleci ve kaleci antrenörü olay çıkarmıştı, bunda ise taraftar. İnşallah Trabzonspor'a ağır bir ceza verilir.
Universal
12.Ağustos.2007, 21:54
Resmen İsrail-Filistin savaşı oldu. Sivasspor büyük ihtimalle çıkmayacak.
Emurafu
12.Ağustos.2007, 21:54
Takımın 1-0 önde ve dakika 93 sen sahaya gir oyunu durdur . Bu kadar da olmaz. Büyük bir ihtimal hakem maçı iptal edecektir. Daha sonra belki de PFDK’nın kararıyla maçı Sivasspor kazanır hükmen.
Trabzon bu macı hükmen kaybetmesi lazım büyük cezagelmesi lazım en 3 mac çünkü temaslar olmus..
Fıratcan Alçınkaya
12.Ağustos.2007, 21:55
Ne diyim yahu yazık maç bitmek üzere ne gereksiz işler yapıyolarlar...
KaF KeF
12.Ağustos.2007, 21:56
Çok yazık....
Sekopej
12.Ağustos.2007, 21:57
Taraftar 3 puanın gitmesine sebep oldular. Bakalım kaç maç ceza gelecek TS'a? Galatasaray maçında en azından taraftar sahaya girmemişti, en az 5 maç olmalı çünkü Sivaslı oyuncuya da müdahale var.
Taraftar sonra çıkıp başkanı suçlamasın, bu sezon ceza alırlar da kötü dönem geçirirlerse tek suçlu kendileridir.
Universal
12.Ağustos.2007, 21:58
Aynısnı Danimarka - İsveç maçında oldu Danimarka hükmen yenildi. Trabzon'da yenilmesi gerekiyor. Ayrıca seyiriciz maç cezası verilmesi şart oldu.
Emurafu
12.Ağustos.2007, 21:59
Arkadaslar hakemler az sonra cıkıcakmış tekrar eger cıkıp hiçbirsey olmamıs gibi mac biterse rezillik....
Sivas güvenlik önlemleri istiyormus.....
KaF KeF
12.Ağustos.2007, 21:59
Böylelerine 10 maç ceza verseler AZ!!!
Fıratcan Alçınkaya
12.Ağustos.2007, 22:01
Aynısnı Danimarka - İsveç maçında oldu Danimarka hükmen yenildi. Trabzon'da yenilmesi gerekiyor. Ayrıca seyiriciz maç cezası verilmesi şart oldu.
Arkadaslar hakemler az sonra cıkıcakmış tekrar eger cıkıp hiçbirsey olmamıs gibi mac biterse rezillik....
Sivas güvenlik önlemleri istiyormus.....
İşte neden Futbolda geride kaldımızın bir göstergesi... Ceza sistemi caydırıcı değil...
Universal
12.Ağustos.2007, 22:02
Bu maç devam ederse Sivassa haksızlık olur. Sonuçta Fifa aynı cezayı verdi. Ayrıca gazeticilerde yumruk attı.
Emurafu
12.Ağustos.2007, 22:03
Sahaya giren Trabzonlu Mehmet Yıldıza tokat attı.. Bu adamları anlamak cok zor ya 85te gol atmısın kazanıyorsun senin karsı takım oyuncusuna tokat at.. Bence hükmen yenilgi gelmesi lazım rezillik!!!!!!!
O sahaya girenlere caydirici cezalar verilmezse, bu olaylar hic bir zaman bitmez...
Ne demek sahaya girmek.
Size bir Örnek:
Dortmunddaki Türkiye-Brezilya Milli macinda, bir arkadas mac bittikten 3-5 dakika sonra sahaya girdi. Görevliler alip götürdüler, sorgulandi, kaydi yapildi ve 2 sene stada girmeme cezasi aldi.
Yoruma gerek yok sanirim...
byunuss1
12.Ağustos.2007, 22:09
mac uzayınca hemen eve geldim digiturkten sivasspor kendini bişey sanıyor.. dayılanmaları cok ayıp hemde trabzonda.. trabzondan cıkışolmaz bunu ilkyarının ortalarında zaten taraftarlar söylüyordu mehmet yıldız kendini bişey sanıyor macı izlediyseniz ilk dakikalardan itibaren ofansıfımızı seert futbolla durdurmaya calıstı hakemde kart göstermeyince bizi çileden cıkardı ortamı sivas gerdi size bir açıklama :
Uygun ayrıca, "Buradaki olabilecek sonuçları tahmin ediyorum" diyen Bülent Uygun, "Bu maçta çok değişik bir şey olacağını zannetmiyorum. Olsun biz iyi futbol oynadık. Zayiat vermedik. Herkesi sağduyuya davet ediyorum. Trabzon en mert insanların yaşadığı şehir. Onun için sağduyulu davranmalarını istiyorum" şeklinde konuştu.
90'+24, Bülent Uygun, "Bizi seyirci özellikle 80'inci dakikaya kadar alkışladı. Ancak Ayman'ın oyuna girmesiyle herhalde dinleri karıştırdı. Hoca herhalde bunu ıskaladı. Yine Ayman Balili'ye çift girince ortalık karıştı. Olaylar çığrından çıktı. Trabzon insanı milliyetçi bir şehir. Ancak centilmenliğin de bu ilden başlamasını istiyorum. Mehmet Yıldız, Muhammed ve Yasin darp edildi. Bir gazeteci kardeşimizin bile gidip oyuncuma yumruk atması kabul edilemez. Gazeteciler taraftar gibi davranamaz. Futbolun güzelliklerini yerine getirmeye çalıştık. Onlarla gurur duyuyorum." dedi.
KaF KeF
12.Ağustos.2007, 22:12
Hakem Bülent Demirlek maçı oynatmamakta kararlı...
Trabzonspor'lu yöneticilerse sahaya dönmesi için maçın hakameni baskı yapıyorlar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maçın hakemi Bülent Demirlek iki kulüp başkanlarıyla görüşmesi sürüyor.. Birazdan karar açıklanacak... Maç tatil edilebilir....
bjk4ever
12.Ağustos.2007, 22:12
mac uzayınca hemen eve geldim digiturkten sivasspor kendini bişey sanıyor.. dayılanmaları cok ayıp hemde trabzonda.. trabzondan cıkışolmaz bunu ilkyarının ortalarında zaten taraftarlar söylüyordu mehmet yıldız kendini bişey sanıyor macı izlediyseniz ilk dakikalardan itibaren ofansıfımızı seert futbolla durdurmaya calıstı hakemde kart göstermeyince bizi çileden cıkardı
Asil siz kendinizi birsey zannediyorsunuz. Zaten zar zor haksiz yere 1-0 almissiniz maci, hala konusuyorsunuz. Ayman tam 3 defa kasti faul yapti Balili'ye, elbette bardagi tasiran son damla gelecekti ve geldi de. Gerizekali seyirciler de 1-0 onde olduklari ve son dakikasi oynanan macta sahaya girerek kendini gosterdi zaten, Trabzon hukmen maglup edilmeli ve agir bir ceza almali. Aci olan sey ise olaylardan sonra Trabzonlu futbolcularin ve seyircilerin birbirini alkislayip adeta iyi birsey yapmislar gibi davranmalari, hele Ersen Martin tam igrencti.
Universal
12.Ağustos.2007, 22:13
Dönerse hükmen kaybetmezler. Umarım hakemler çıkmaz...
Aykan19o3
12.Ağustos.2007, 22:14
Trabzonspor'un hükmen mağlup olup, en az 4 maç ceza verilmesi lazım. Taraftarlar sahaya girdi, Sivasspor oyuncularına saldırdı. Saha karıştı.
Bu sözlere katılıyorum herşey güzel gidiyordu Trabzon için ama bu olaylar kara bir leke olarak kaldı..
Fernando Gago
12.Ağustos.2007, 22:18
Trabzon taraftarna güvenip tel örgüleri kaldırdı ama taraftarın sabrı kalmadı bence... olayların olması çok kötü ayman olayları ateşledi olaylar bitmişken mehmet yıldıza küfürler etti zaten ondan sonra film tamamen koptu neyse trabzonu çok büyük ceza bekliyor
Ralph
12.Ağustos.2007, 22:18
Bence de Trabzonspor çok ağır ceza almalı.Bir kaç kendini bilmez kişi yüzünden maç ne hale geldi.
Sekopej
12.Ağustos.2007, 22:19
Arkadaşlar, olaylar çok çirkin ama buranın da belirli kuralları var. Mesajlarımızı atarken kurallarımızı unutmazsanız sevinirim.
Fıratcan Alçınkaya
12.Ağustos.2007, 22:20
Ortalık fena karışımış Trabzonspor a büyük ceza gelir...
byunuss1
12.Ağustos.2007, 22:23
kusura bakmayın ama 2 mactann fazla cezagelmez ;) offff
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Asil siz kendinizi birsey zannediyorsunuz. Zaten zar zor haksiz yere 1-0 almissiniz maci, hala konusuyorsunuz. Ayman tam 3 defa kasti faul yapti Balili'ye, elbette bardagi tasiran son damla gelecekti ve geldi de. Gerizekali seyirciler de 1-0 onde olduklari ve son dakikasi oynanan macta sahaya girerek kendini gosterdi zaten, Trabzon hukmen maglup edilmeli ve agir bir ceza almali. Aci olan sey ise olaylardan sonra Trabzonlu futbolcularin ve seyircilerin birbirini alkislayip adeta iyi birsey yapmislar gibi davranmalari, hele Ersen Martin tam igrencti.
dikkatlı konussssss ceyhuna gökdenize serkana yapılan faulleri görmedin. seeeenn zar zor dedigin gol mükemmeldii 90 dk defans yapmakla olmuyor
Universal
12.Ağustos.2007, 22:26
Oyunculara ulu orta dayak atılıyor. Birde mevzu şu Fenerbahçe son hafta orada ya şampiyonluk maçı olursa o ve bu olaylar tekrarlanırsa. 2 maç ceza gelmez haklısın. 5 maçtan az beklemiyorum.
LaigLeNoiR
12.Ağustos.2007, 22:26
Federasyon'un adı zaten Trabzonlu Federasyon olarak anılıyordu bir süredir, kötü işler oldu TFF'nin kararı da çok önemli bu açıdan.Eğer TS lehine bir karar çıkarsa TFF'nin işi çok zor.
Maç Tatil Edildi SONDAKİKA !!!
Fıratcan Alçınkaya
12.Ağustos.2007, 22:27
Hakemler sahayı terketmiş taraftar futbolcu dövüyor..Hakem sahaya çıkmıyor...Gazeticiler felan... İyice toz duman ortalık...
Universal
Trabzon'a tel örgü gerekiyor. Tel örgüyü kaldırmaları buna sebep oldu.
KaF KeF
Ve karşılaşma Bülent Demirlek tarafından tatil edildi...
Aykan19o3
12.Ağustos.2007, 22:28
Karşılaşma tatil edildi..Fakat kesin karar Futbol Federasyon'u tarafından verilcek..
bjk4ever
12.Ağustos.2007, 22:30
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dikkatlı konussssss ceyhuna gökdenize serkana yapılan faulleri görmedin. seeeenn zar zor dedigin gol mükemmeldii 90 dk defans yapmakla olmuyor
O faullerin herhalde kasti ve irkci bir nedeni yoktu degil mi? Ayrica Trabzon cok cok kotuydu, gol atmadan 10 dakika evvel Sivas daha cok pozisyona giriyordu, golden sonra da 5 dakika boyunca 3 pozisyona girdiler ve toplari direkten dondu.
Galatasaray'a FB macindan dolayi 'oyuncu yaralanabilir' gerekcesiyle 5 mac ceza gelmisti, bu macta Sivasli oyuncular resmen dovuldu. En az 10 mac ceza gerekir, hatta Trabzon kume bile dusurulebilir, seyircinin sahaya girip futbolcu dovdugu nerede gorulmustur?
KaF KeF
12.Ağustos.2007, 22:31
"Olayları Ayman çıkardı"
Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğüyle süren karşılaşmada 92. dakikada seyircilerin sahaya girmesiyle çıkan olayların ve maçın durmasının ardından Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun şunları söyledi:
"Seyirci 80. dakikakaya kadar oynadığımız futbol nedeniyle bizi alkışlıyordu. Ayman Müslüman ama heralde dinleri karıştırıyor, önce dirsek attı, hakem görmedi daha sonra başka bir pozisyonda Balili'ye çift girdi ve böylece olayları Ayman çıkardı. Daha sonra seyirci sahaya girdi. Trabzon seyircisi Türkiye'deki en milliyetçi taraftarlardan bir tanesi, böyle olaylara karışmamalılar. Yiğit insan rakibi ne olursa olsun alkışlayan insandır. Darp edilen çok sayıda oyuncumuz var, 20-30 taraftar sahaya girdi. Bir gazetecinin gidip bizim futbolcularımızdan birine yumruk atmasını kabul edemem. "
http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com
byunuss1
12.Ağustos.2007, 22:31
aymanın yaptıgı harekette bişe yok klasik ayman faulü.. sahaya giren taraftar cok yazık etti ayman sarı görebilirdi ortalıgı karıstıran musa kesinlikle kırmızıkart
bjk4ever
12.Ağustos.2007, 22:34
aymanın yaptıgı harekette bişe yok klasik ayman faulü.. sahaya giren taraftar cok yazık etti
Sheriff macinda gorduk o 'klasik' faulu, hakem direkt kirmizi cikardi.
Bu olaylardan sonra hala koruyorsunuz ya kendinizi, pes derim...
eGowiCh
12.Ağustos.2007, 22:37
Trabzonspor taraftarı akıllanmaz. Maçı zar zor yeniyorsun, Musa bomboş gol kaçırıyor, Mehmet Yıldız'ın şutu direkten dönüyor, yani Sivasspor daha iyi oynuyor, haketmediğin bir galibiyete 1 dakika kalmış, sen sahaya atlayıp maçı sabote ediyorsun, hükmen mağlup sayılacaksın, büyük ceza alacaksın.
Haluk Ulusoy Trabzonlu, inşallah az ceza vermezler, eğer delikanlılarsa 4-5 maç vermeleri lazım.
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 22:39
maçtan geldim..taraftar sahaya girerek olayları başlattı dogrudur bazı sivaslılarda maşallah futbolcudan önce artist olmuşlar...ersen yerde yatıyor centilmen sivasspor!! topu taca atmıyor ve top direkten dönüyor...biz sivassporu alkışlarken yasir'in yaptıgı hareket çıldırttı Çılgınlar'ı..Bazı arkadaşlarda çok arzulu bizim yenilmemiz için tamam yahu merak etmeyin hükmen yenilecez..Umarım sivasspor otobosü sagsalim havaalnına varır..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Trabzonspor taraftarı akıllanmaz. Maçı zar zor yeniyorsun, Musa bomboş gol kaçırıyor, Mehmet Yıldız'ın şutu direkten dönüyor, yani Sivasspor daha iyi oynuyor, haketmediğin bir galibiyete 1 dakika kalmış, sen sahaya atlayıp maçı sabote ediyorsun, hükmen mağlup sayılacaksın, büyük ceza alacaksın.
Haluk Ulusoy Trabzonlu, inşallah az ceza vermezler, eğer delikanlılarsa 4-5 maç vermeleri lazım.
tamam alacaz 5 maç zaten merka etme:)
Aykan19o3
12.Ağustos.2007, 22:42
Şimdi Maçın özetini izledim Sivasspor bazı ataklarında çok tehlikeli gelmiş ve gol bulamamış Trabzon'da Ersen'in oyuna girmesinde sonra etlkili oynamış taraftarın sahaya girdiği yerden sonra herşeyin tadı kaçmış..
byunuss1
12.Ağustos.2007, 22:44
maçtan geldim..taraftar sahaya girerek olayları başlattı dogrudur bazı sivaslılarda maşallah futbolcudan önce artist olmuşlar...ersen yerde yatıyor centilmen sivasspor!! topu taca atmıyor ve top direkten dönüyor...biz sivassporu alkışlarken yasir'in yaptıgı hareket çıldırttı Çılgınlar'ı..Bazı arkadaşlarda çok arzulu bizim yenilmemiz için tamam yahu merak etmeyin hükmen yenilecez..Umarım sivasspor otobosü sagsalim havaalnına varır..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tamam alacaz 5 maç zaten merka etme:)
haklısın hükmen yenerlerse 5.büyük olarak ilan ederler kendileriniyendikdiye buarada sahayabi taraftar gircekte engellediler onu cok yapılı biriydi :D:D:D
Aykan19o3
Birde Ben Trabzon Sivas'a gittiğini düşünemiyorum..
Fietra 10
Trabzon'a tel örgü gerekiyor. Tel örgüyü kaldırmaları buna sebep oldu.
fenerbahçe yapsaydı yorumunu merak ederdim açıkçası..bu arada 5 maç alacaz merak etmeyin:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birde Ben Trabzon Sivas'a gittiğini düşünemiyorum..
bursa diyodu 4 otobüs gittik gerekirse sivasada gideriz merak etme bide sen bu olayla bayagı alakalısın maşallah allah bozmasın:)
GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 22:46
Ne olursa olsun hele de takımın yeniyorken sahaya girip maçı sabote etmek Trabzon taraftarlarına hiç mi hiç yakışmadı.Ne olacak şimdi.Sivas yenildiği maçı Trabzon taraftarı sayesinde kazanacak.Belki amaçları taraftarı galeyana getirmekti.Trabzon taraftarı oyuna geldi.Kazanan Trabzon iken kaybeden tarafına geçti.Artı cezada alacak.Bir şeyi yapmadan önce sonuçlarını düşüneceksin.Trabzon böylece az olan şampiyonluk şansını daha da azalttı.
byunuss1
:icon_smile:
fenerbahçe yapsaydı yorumunu merak ederdim açıkçası..bu arada 5 maç alacaz merak etmeyin:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bursa diyodu 4 otobüs gittik gerekirse sivasada gideriz merak etme bide sen bu olayla bayagı alakalısın maşallah allah bozmasın:)
5 maaç az 10 maça baglıyalım bu işi:icon_smile::icon_smile:
TR.CaPTaiN
Tel örgü yok mu Trabzonspor'un stadında ?
KaF KeF
12.Ağustos.2007, 22:47
kaldırdılar abi..
Aykan19o3
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla kardeş böyle olaylarda şaşkına dönüyorum.. Keşke hiç olmasa bende alakalı olmasam.. :icon_confused:
Fietra 10
bu arada federasyon trabzon federasyonu diye anılıyor diyenlere gülüyorum..bu ulusoy baştayken trabzona yaptıgı hayırlı bi işi söyleyin..sizi 50bin kişiden aldı 80bin kişiyle şampiyonlugu ilan ettiniz biz bişe dedikmi bu eger cezaysa gerisini siz düşünün
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla kardeş böyle olaylarda şaşkına dönüyorum.. Keşke hiç olmasa bende alakalı olmasam.. :icon_confused:
bu ülke stadlarından ölüler çıktı 6 maç verildi 6 maçtan fazla verilirse isyan ederim:)
MeMo
12.Ağustos.2007, 22:49
Sahaya girmekten bahsediyoruz yabancı madde atmaktan değil çok üzücü bir olay
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 22:50
Sahaya girmekten bahsediyoruz yabancı madde atmaktan değil çok üzücü bir olay
cezanın alınma nedinini söylemedim farkındaysan uygulanan cezayı belirttim sadece..bu arada sivaslılar çok korkmuş umarım bidaha olmaz
Fıratcan Alçınkaya
12.Ağustos.2007, 22:50
3maç veya fazlası verilmesi lazım bence...
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 22:51
taraftar 2 kez sahaya girdi..biri diyarbakırda oynarken kaleci şenol fb formasını tribüne göstermesi diğeride yasir aptıgı çirkin hareket...bizdekileri tel örgüleri taktırana kadar türkiyedekileri kaldıralım.ama önce kendimize güvenelim:)
eXcitinG
12.Ağustos.2007, 22:51
Bu oLayLarın bence tek bir açıkLaması oLabiLir.Gitmek istemeyen Trabzon yönetimini taraftar zorLa göndermeye çaLışıyor.
byunuss1
12.Ağustos.2007, 22:52
hükmen yenilmeyiz dedigim gibi 2 maç + para cezası
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 22:53
Bu oLayLarın bence tek bir açıkLaması oLabiLir.Gitmek istemeyen Trabzon yönetimini taraftar zorLa göndermeye çaLışıyor.
bu dediğini Çılgınlar istiyor olayıda onlar çıkardı...ama martondaki TSTD yönetimin askerleri..
KaF KeF
12.Ağustos.2007, 22:54
Tokatı atanı fena dövüyolar ama......
MeMo
cezanın alınma nedinini söylemedim farkındaysan uygulanan cezayı belirttim sadece..bu arada sivaslılar çok korkmuş umarım bidaha olmaz
ben sana demedim ki olayın boyutundan bahsettim
eXcitinG
KLübünü yönetimini oyuncusunu düşünen bir taraftar zaten böyLe hareketLer yapmaz.Kendini biLmez bir kaç adam çıkıp kafasına göre yönetime karşı çıkıyor işte böyLe durumLarı kendine göre fırsat biLiyor.Çok yazık
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 22:55
ben sana demedim ki olayın boyutundan bahsettim
o zaman sorun yok ne güzel:)
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 22:56
şuanda aldıgım bilgiye göre Çılgınlar sivassporu bekliyomuş stat önünde..daha fazla ceza almamamız için yetkililer hemen önlem almalı
nekop
12.Ağustos.2007, 22:56
En fazla 2 maç alırız bazı taraftarlar gibi kalecilerin kulagına bomba atmadık sonuçta...Ayrıca hükmen malup olmamızı sağlayacak hiçbir neden yok...
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 22:57
Yazıklar olsun trabzon taraftarına.Biz yıllardır biliyoruz kimin ne oldugunu, burada sonuç önemli. kim dağıttı ortalıgı. Sivasspor ne dayılanması kardeşim. Sizin taraftarınız atlamıyor mu sahaya, sizin taraftarınız tokat atmıyor mu. Daha çıkıp ne konuşuyorsun byunuss1.
haklısın ceza alacaz 5 maç olacak
byunuss1
12.Ağustos.2007, 22:57
Yazıklar olsun trabzona. Sivasspor ne dayılanması kardeşim. Sizin taraftarınız atlamıyor mu sahaya, sizin taraftarınız tokat atmıyor mu. Daha çıkıp ne konuşuyorsun byunuss1.
görüntülü olarak görmedin sanırım musanın ve baliliyi görmedin mi ? galayana getirdiler trabzonspor taraftarına çetin , mert taraftar galayana geldi bilinçsiz olarak cok amatör bi şekilde ahlaksızlık yaptı ceyhunun ersenin üstüne yürüyüp itmeler ortamıcok cok gerdi cin küfür olduk izlerken
yaptılan şey cok kötü oldu.. 2 mac + para cezası ii olur
MeMo
12.Ağustos.2007, 22:59
haklısın ceza alacaz 5 maç olacak
5 maçtan az ceza skandal olur Galatasaray 5 maç ceza aldı dayak mı attı birine?
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 23:00
hani dayak yemiştiniz..hani ölüyodunuz çıkamıyodunuz ali samiyenden uyuşmuyor bu dediklerin
byunuss1
12.Ağustos.2007, 23:00
ts 5 mac veya daha fazla cceza alsın ben bişey bilmiyorum en fazla 2 mac+ para cezası
MeMo
12.Ağustos.2007, 23:01
görüntülü olarak görmedin sanırım musanın ve baliliyi görmedin mi ? galayana getirdiler trabzonspor taraftarına çetin , mert taraftar galayana geldi bilinçsiz olarak cok amatör bi şekilde ahlaksızlık yaptı ceyhunun ersenin üstüne yürüyüp itmeler ortamıcok cok gerdi cin küfür olduk izlerken
yaptılan şey cok kötü oldu.. 2 mac + para cezası ii olur
2 maç mı yapma allah aşkına Galatasaray maçında bile Tümer alkışladı GS taraftarını Tümer'e sadece yabancı madde attılar 2-3 kişi faul yaptı diye olacak iş mi?
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 23:01
tamam alacaz 5 maç kasmayın kendinizi bu kadar...
MeMo
12.Ağustos.2007, 23:02
hani dayak yemiştiniz..hani ölüyodunuz çıkamıyodunuz ali samiyenden uyuşmuyor bu dediklerin
Bu dediğine sen inanıyor musun orası gerçekten berbattı ama inip dövmediler bu farkı anlaman lazım
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 23:04
Bu dediğine sen inanıyor musun orası gerçekten berbattı ama inip dövmediler bu farkı anlaman lazım
aa olamuyo ama hangisi daha berbat karar ver..5 maç en az alacaz kasma kendini bu kadar
byunuss1
12.Ağustos.2007, 23:05
Olan oldu işte bizim yaramız bu. Avrupada neden olmuyor böyle birşey söylermisin. Çünkü Türkler bizler egomuzu sözle değil kavga döğüşle gösterince tatmin olanlardanız. EE şimdi trabzon taraftarına sorarım ceza alınca yönetime istifaya davet edecekler. Trabzon taraftarı Bursa TExastan daha beter,
1)sadece bu olay ts de olmuyor
2)trabzonspor taraftarını kıyaslama boşuna.. bizim nasıl taraftar oldugumuz bilinir 80. dakikada sivası alkıslıyorduk.. futbolu en iyi bilen taraftarın kim oldugunuda cok iyi biliyosundur
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 23:05
yahu diyorum maçta geldim 80.dk alkışladık yasir ve ayman bunlar varya...
Memedov
12.Ağustos.2007, 23:08
Trabzonspor taraftari kendi takimini yakti birde yonetimden basari istiyorlar ve bekliyorlar bu isten sonra Trabzon basarili olamaz ise Sorumlusu yonetim degildir kendini bilmez 10-15 taraftardir.
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 23:08
Ligin en pis takımı biziz en psikopat taraftarda bizde bence ligde oynamayı haketmiyoruz..oldumu bunu bekliyodunuz heralde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Trabzonspor taraftari kendi takimini yakti birde yonetimden basari istiyorlar ve bekliyorlar bu isten sonra Trabzon basarili olamaz ise Sorumlusu yonetim degildir kendini bilmez 10-15 taraftardir.
yönetimden başarı isteyen yokki sadece gitmesini istiyoruz hatta sloganda var ''İSTİFADA BİR HİZMETTİR''
Memedov
12.Ağustos.2007, 23:11
yönetimden başarı isteyen yokki sadece gitmesini istiyoruz hatta sloganda var ''İSTİFADA BİR HİZMETTİR''
Nasil basari isteyen yok ki ? Bas bas bagiriyordunuz Sampiyonluk hayal oldu artik sampiyon olmak istiyoruz diye belkide bu sezon hersey farkli olacakti ama siz bu firsati teptiniz simdi ise Yonetime istifa demeye hakkiniz yok.
byunuss1
12.Ağustos.2007, 23:13
Nasil basari isteyen yok ki ? Bas bas bagiriyordunuz Sampiyonluk hayal oldu artik sampiyon olmak istiyoruz diye belkide bu sezon hersey farkli olacakti ama siz bu firsati teptiniz simdi ise Yonetime istifa demeye hakkiniz yok.
bilipbilmeden konusma kendini komik duruma düşürüyosun.. yönetim naptı ki savunuyosun stepanovu satan.. ziyayı takımda tutan transfer yapmayan.. vs
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 23:14
gerçekten başarı isteyen yok hiç bir trabzonsporlu şampiyonluk beklemiyo bu sene..herkes herşeyin farkında..Bu sezon hiç bişey farklı olmaz bunu herkes biliyo görüyo
Fıratcan Alçınkaya
12.Ağustos.2007, 23:14
Tamam Arkadaşlar sakin... Taraftar Yönetime Gönderme yaptı bence...
Memedov
12.Ağustos.2007, 23:15
bilipbilmeden konusma kendini komik duruma düşürüyosun.. yönetim naptı ki savunuyosun stepanovu satan.. ziyayı takımda tutan transfer yapmayan.. vs
Bu olaylardan sonra kimin komik duruma dustugu belli oldu.
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 23:16
Trabzon taraftarını kıyaslamıyorum...
Olan kime oluyor biliyormusun bize oluyor.
Olan kime oluyor biliyormusun maça gitmek isteyen ama o görüntüleri izledikten sonra korkup gidemeyenlere oluyor...
Olan kime oluyor o görüntüleri izleyen ve ben asla çocugumu karımı maça götürmem diyenlere oluyor.
Olan kime oluyor biliyormusun, manşetlerde dostluk yazıları değilde, kaç tokat atıldı, kaç maç ceza alacak söylentileri oluyor..
Olan türk futboluna olan bize oluyor...
Kendi takımımın taraftarıda aynı şekilde yapsa aynı şekilde aynı düşüncelerimi üstüne basa basa belirtirim..
sana katılıyorum ve bursa'da yapsa senin nasıl tepki vereceğini biliyorum(olumlu anlamda)..siteden az çok tanırım seni..fakat bazıları gerçekten izlemeden görmeden konuşulanları dinliyerek konuşuyor..
nekop
12.Ağustos.2007, 23:16
Türkiye'de Trabzon taraftarı kadar kimsenin hakkı degildir istifa istemek.Çünkü başkan denen kişi Trabzonspor sayesinde kendine birçok ihale almıştır klübün geliri giderin 2 katından fazla olmasına rağmen borç içindedir takımın para eden tüm topcuları satılmıştır...
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 23:17
Tamam Arkadaşlar sakin... Taraftar Yönetime Gönderme yaptı bence...
Özkan Sümer olaylı fb maçından sonra onurlu bi şekilde istifa etti aynı hareketi albayraktanda bekliyoruz
FeYYaz1989
12.Ağustos.2007, 23:17
Duyduğum kadarıyla Ayman yakmış takımı..
Şartlara bakıldıktan sonra en ağır cezayı bekliyorum..
Bir şey değil hem 3 puan gitti,hem Trabzonspor'un itibarı yerle bir oldu hem de bu işin daha maddi manevi sonuçları olacak.Medya üstlerine gelecek,para cezaları,saha kapatma belki daha ağırları olacak..Ne gerek vardı bunlara?Bir devin çöküşünü izliyoruz son 2-3 senedir bence...
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 23:22
merak etmeyin bunlarda unutulur..Sivas-Kayseri maçında 30 yıl önce 70 kişi ölmüş o unutulmuş bumu unutulmayacak
Aykan19o3
12.Ağustos.2007, 23:25
merak etmeyin bunlarda unutulur..Sivas-Kayseri maçında 30 yıl önce 70 kişi ölmüş o unutulmuş bumu unutulmayacak
Tabikide unutulur ama şuan şampiyonluk hasretiyle yanan taraftarın en azından biraz daha sabırlı olması gerekirdi bence.. :icon_confused:
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 23:29
Tabikide unutulur ama şuan şampiyonluk hasretiyle yanan taraftarın en azından biraz daha sabırlı olması gerekirdi bence.. :icon_confused:
aslında inanmıyorduk şampiyonluga ama bu olaylar imkansızlaştırdı..sabır işte lazda yok o sabır
byunuss1
12.Ağustos.2007, 23:31
merak etmeyin bayram yakın 11 aralık
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 23:34
sivaslı yoktuki maçta ne 20 tanesi gizlimi izlediler...misafir takım tribününde bizimkiler oturuyodu
byunuss1
12.Ağustos.2007, 23:40
dua edsin o sivaslı oyunculardua etsin cok kotuseyler olabilirdi bizimde başımızı yakabilirdi inş. sivas otobüsüne bişey yapılmaz o oyunculara ceza gelmesi lazım
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 23:40
sivaslılarda bunu yapmasa 15 kişi girmicek zaten..arkadaşın dayak yicek sen bakacan yanlış ters:)
Fietra 10
13.Ağustos.2007, 00:22
acaba sivas'a seyircisiz 90 dakika teklif edilse kabul eder mi ? olmaz ama beyin fırtınası yapıyorum...raporda 2 futbolcumuz darp edildi oynayamaz yazıyo sadece mehmeT'e vurmuşlar gibi görünüyo ve vuran taraftarda maşallah sivaslılar tarafında iyi yemiş
FeYYaz1989
13.Ağustos.2007, 00:28
acaba sivas'a seyircisiz 90 dakika teklif edilse kabul eder mi ? olmaz ama beyin fırtınası yapıyorum...raporda 2 futbolcumuz darp edildi oynayamaz yazıyo sadece mehmeT'e vurmuşlar gibi görünüyo ve vuran taraftarda maşallah sivaslılar tarafında iyi yemiş
Böyle bir şeyi kabul edeceklerini sanmıyorum.Bu tip durumlar da olduğu gibi maç Sivasspor'un lehine tescil ettirilir Federasyon tarafından yada bence böyle olması gerekir başka şeyler dönmezse...
Bu durumda senin söylediğini kabul etmeleri imkansız...Bu maçı bırakın da artık Trabzonspor'u çok daha karanlık günler bekliyor,bence gelecek cezaları düşünün..
Fietra 10
13.Ağustos.2007, 00:42
Böyle bir şeyi kabul edeceklerini sanmıyorum.Bu tip durumlar da olduğu gibi maç Sivasspor'un lehine tescil ettirilir Federasyon tarafından yada bence böyle olması gerekir başka şeyler dönmezse...
Bu durumda senin söylediğini kabul etmeleri imkansız...Bu maçı bırakın da artık Trabzonspor'u çok daha karanlık günler bekliyor,bence gelecek cezaları düşünün..
ne düşünecem ceza...şampiyon olamayız..zaten forma tutuyo bizi ligde...11 aralık'a kadar ilgindermiyor beni hiçbirşey...isterse 17 maçıda seyircisiz oynayalım..sonuç değişmez şampiyonluk hayal bu sene..
eGowiCh
13.Ağustos.2007, 01:16
En fazla 2 maç alırız bazı taraftarlar gibi kalecilerin kulagına bomba atmadık sonuçta...Ayrıca hükmen malup olmamızı sağlayacak hiçbir neden yok...
Ne 2 maçı, farklı bir maç mı seyrettin?
Ses bombası veya yabancı madde atmaktan daha ağır bir şeydir sahaya girmek, doğrudan oyuncuya ŞİDDET kullanıyorsun, birebir temas ediyorsun, ötesi var mı?
Sana şişe veya ses bombası mı atsam daha çok zarar verir, yanına gelip ağzına yüzüne yumruk atıp girişmek mi? Allah muhafaza o taraftarlardan birinin elinde bıçak olabilir, girip Sivassporlu oyuncuyu da bıçaklayabilirdi sahanın ortasında, bıçağı saplayabilirdi. Şişe veya başka bir şey oyuncuya bu kadar zarar vermez.
Hükmen mağlup olacaksınız kesinlikle. Geçen sene V.Manisaspor nasıl hükmen mağlup olduysa -ki taraftar hiçbir olay çıkarmamasına rağmen- Trabzonspor da hükmen mağlup olacak.
Hükmen mağlubiyet + 4-5 maç ceza en iyi şey olacaktır, eğer 2 maç verilirse yazıklar olsun derim, bundan sonra her maça seyirci girer caydırıcı ceza verilmezse.
İtalya'da Dida'nın kafasına meşale geldi diye 4 maç ceza verildi Inter'e, burada taraftarlar sahaya inip futbolculara saldırıyor, dünyanın neresinde görülmüş böyle çirkin bir davranış?
REsist JuvE11
13.Ağustos.2007, 01:19
İtalya'da Dida'nın kafasına meşale geldi diye 4 maç ceza verildi Inter'e, burada taraftarlar sahaya inip futbolculara saldırıyor, dünyanın neresinde görülmüş böyle çirkin bir davranış?
abartmayalım..dünyada görüldüğü yerler var..ayrıca trabzon en az 5-6maç ceza yer..bu kesin.
eGowiCh
13.Ağustos.2007, 01:27
abartmayalım..dünyada görüldüğü yerler var..ayrıca trabzon en az 5-6maç ceza yer..bu kesin.
En son Catania-Palermo maçında taraftarlar arasında olay çıktı diye lige ara verildi. Dida'nın kafasına gelince Inter'e ceza verildi. İspanya'da pek olmuyor bu tarz olaylar, İngiltere'de hele hiç olmuyor, tel örgü yok, sahaya 1 adım mesafe var taraftar arasında ama taraftarların sahaya girdikleri falan yok. Bu tarz olaylar nerde oluyor biliyor musun, 2. sınıf futbolun oynandığı ülkelerde, haberlerde gösteriyor ya bazen hakemi falan dövüyorlar, işte onlardan farkımız olması için Trabzonspor'a öyle bir ceza verilmeli ki ibret olsun herkese, caydırıcı olsun.
İngiltere'deki gibi bizde de hiç olay olmaması, futbolcu golü attıktan sonra taraftara sarılması lazım ama nerde? :)
REsist JuvE11
13.Ağustos.2007, 01:34
En son Catania-Palermo maçında taraftarlar arasında olay çıktı diye lige ara verildi. Dida'nın kafasına gelince Inter'e ceza verildi. İspanya'da pek olmuyor bu tarz olaylar, İngiltere'de hele hiç olmuyor, tel örgü yok, sahaya 1 adım mesafe var taraftar arasında ama taraftarların sahaya girdikleri falan yok. Bu tarz olaylar nerde oluyor biliyor musun, 2. sınıf futbolun oynandığı ülkelerde, haberlerde gösteriyor ya bazen hakemi falan dövüyorlar, işte onlardan farkımız olması için Trabzonspor'a öyle bir ceza verilmeli ki ibret olsun herkese, caydırıcı olsun.
İngiltere'deki gibi bizde de hiç olay olmaması, futbolcu golü attıktan sonra taraftara sarılması lazım ama nerde? :)
böyle olaylar dünyanın her yerinde var..serie a,la liga farketmez..la liga da olmaz demişsin..kezman ın a.madrid de oynarken bir maçı vardı..atletico lu taraftarlar sahaya viski şişeleri yolluyolardı..atletic bilbao maçlarını sölemem gerek yok heralde..eskiden yapılan barça-espanol maçları da cabası.zamanında taraftarların ölümüyle sonuçlana olaylar bile var..ingilizlerin bu tür olaylarla işi olmuyo demişsin..iyi de en büyük holigan tuplulukları ingilizler değilmi?tamam,saha içinde hiçbir yanlışları yok ama ya saha dışında?yani kısacası bunlar olmaması gereken olaylar.
nekop
13.Ağustos.2007, 01:38
Fenerbahçe taraftarı Mondragon'a bomba atıyor ibretlik bir ceza verilmiyor Trabzon taraftarı sahaya inince ibretlik bir ceza isteniyor.Ayrıca tardellinin dedigi gibi heryerde oluyor Barcelon taraftarlarının sahaya girip çırılçıplak poz verdigi kendini kale diregine kitledigi günleri hatırlamıyorsun galiba...
REsist JuvE11
13.Ağustos.2007, 01:40
not:heysel faciası..yıl 1985..38 İtalyan taraftar ve 1 Belçikalının öldüğü maç...
eGowiCh
13.Ağustos.2007, 01:47
böyle olaylar dünyanın her yerinde var..serie a,la liga farketmez..la liga da olmaz demişsin..kezman ın a.madrid de oynarken bir maçı vardı..atletico lu taraftarlar sahaya viski şişeleri yolluyolardı..atletic bilbao maçlarını sölemem gerek yok heralde..eskiden yapılan barça-espanol maçları da cabası.zamanında taraftarların ölümüyle sonuçlana olaylar bile var..ingilizlerin bu tür olaylarla işi olmuyo demişsin..iyi de en büyük holigan tuplulukları ingilizler değilmi?tamam,saha içinde hiçbir yanlışları yok ama ya saha dışında?yani kısacası bunlar olmaması gereken olaylar.
Bak sen de demişsin, "saha dışı" olaylar. İngilizler holigan ama saha dışında, saha içinde ise tüm dünyaya örnekler...
Viski şişesi atılmış gibi şeyler demişsin, bunların hepsi Türkiye'de de var zaten. Sahaya girme görmedim ben İspanya'da, İngiltere'de veya Almanya'da. Sahaya girmek apayrı bir şeydir. Ötesi ne olabilir sahaya girmenin, herhalde sahaya bomba atılması olabilir daha da ötesi :) Sahaya girip futbolcuya saldırıyorsun, daha ötesi yoktur bunun. Oyuncular aralarında kavga edebilir, yumruklaşabilir, bunlar olağan şeydir ama taraftarın haddini aşarak sahaya girip oyuncuya saldırması çok çirkindir.
Fenerbahçe taraftarı Mondragon'a bomba atıyor ibretlik bir ceza verilmiyor Trabzon taraftarı sahaya inince ibretlik bir ceza isteniyor.Ayrıca tardellinin dedigi gibi heryerde oluyor Barcelon taraftarlarının sahaya girip çırılçıplak poz verdigi kendini kale diregine kitledigi günleri hatırlamıyorsun galiba...
Çırılçıplak poz versin, kale direğine kitlesin, bunların hiçbiri oyuncuya saldırı değildir. Barcelona taraftarı sahaya inip oyuncuya yumruk atsa eyvallah ama bunlar öyle abartılacak şeyler değil.
Mondragon'a bomba atılmasının cezasını Fenerabahçe 3 maçla ödedi zaten, daha üstünde durmaya gerek yok, ayrıca taraftar sahaya girip Mondragon'a yumruk atmadı, cisim attı ve isabet etti. İkisi arasında dağlar kadar fark var. Bu iki farkı ayırt etmek lazım.
Eğer Mondragon'u dövseydi bizim taraftar Selçuk Dereli maçı tatil ederdi, Fenerbahçe de hükmen mağlup edilirdi. Öyle bir şey olmadı, sadece yabancı madde atıldı ve bu da maçı tatil edecek bir sebep olmadığı gibi kurallarda da belirtildiği gibi saha kapatma ve para cezasıyla ödendi.
Sahaya atlayıp oyuncuların sağlıklarına zarar vermek, onlara saldırmak, oyunu durdurmak, bunlar 1 numaralı suçtur futbolda, en büyük suçtur, öyle küçümsenecek bir şey değildir. Dolayısıyla da cezası çok daha büyük olmalıdır.
Emurafu
13.Ağustos.2007, 01:50
KOnusmaya gerek yok hükmen maglup 3 mac ceza.........Bu heryerde böyle..
nekop
13.Ağustos.2007, 01:52
Bu maç hükmen mağlup sayılmaz en fazla kalan süre oynanır...Ceza olarakta 2 maç saha kapama + yüklü bir para cezası bekliyorum.
eGowiCh
13.Ağustos.2007, 01:58
Bu maç hükmen mağlup sayılmaz en fazla kalan süre oynanır...Ceza olarakta 2 maç saha kapama + yüklü bir para cezası bekliyorum.
Neye dayanarak "hükmen mağlup sayılmaz, en fazla kalan süre oynanır" diyorsun, anlamak mümkün değil.
Hatta Sivasspor suçlu, 3 puanını silsinler Sivasspor'un, 5 maç da ceza versinler (!)
MADDE 30 :
...
b) Seyircilerin taşkın ve edebe aykırı hareketleri ile birlikte müsabakaya fiili eylemleri sonucu, müsabakanın devam ettirilmesine olanak kalmaması halinde, hakem müsabakayı tatil ettiğini ilan eder.
Maddenin ( b ) bendinde öngörülen halde, Federasyon Yönetim Kurulu, takımların birinin veya her ikisinin hükmen yenik sayılmasına karar verir, ayrıca olayın ve fiillerin önemine göre Futbol Disiplin Talimatı hükümleri uygulanır.
Kesinlikle Trabzonspor hükmen mağlup sayılacak. V.Manisaspor-Sakaryaspor örneği var geçen seneki, taraftar hiçbir taşkınlık yapmadı, sadece kaleci ve kaleci antrenörü olay çıkardı ve hakeme saldırdı, V.Manisaspor hükmen mağlup sayıldı. Kurallar ve talimatlar ortada, yoruma gerek yok.
Fıratcan Alçınkaya
13.Ağustos.2007, 02:07
30.madde gayet açık hükmen mağlüp sayılması gerekiyor...
eGowiCh
13.Ağustos.2007, 03:46
Erman Toroğlu Maraton'da çok güzel konuştu, kısaca dediklerini özetlemek gerekirse:
Hakem çok doğru yaptı sahaya tekrar çıkmayıp maçı tatil ederek. Bazıları diyebilir "arkadaş 30 saniyeden ne olacak, çıkıp oynatsaydı maçı" ama çok önemliydi bu 30 saniye. TFF'ye sevk etti maçı hakem. TFF sene başında "bu sene her şey çok iyi olacak, bırakalım artık bu kavgaları" demişti, şimdi önüne çok iyi fırsat çıktı, bu maç ile ilgili doğru ve tarafsız karar verirse büyük iş başarmış olacak. Galatasaray'ın aldığı 5 maç ceza Türk futbol tarihi için milat olacak nitelikteydi, eğer o ceza milatsa, bugün Trabzonspor maçında çıkan olaylardan dolayı en az Galatasaray kadar ceza verilmesi lazım, yani en az 5 maç ceza. Galatasaray maçında organize bir pet şişe atma vardı. Bu maçta taraftar galeyana gelip sahaya atlıyor. Bir taraftarın elinde kesici alet varmış, ya onu kafaya batırsa, ne olurdu? Veya tüm stad tahrik olup sahaya atlasa ne olacaktı? Şimdi sen Trabzonspor'a 2-3 maç verirsen, Galatasaray'dan az ceza verirsen, Galatasaray çıkar "Ya arkadaş, hani nerede adalet?" demez mi?
Görüntüleri bir daha izledim, Bülent Demirlek soyunma odasına giderken kafasına yabancı madde isabet etmiş. Sırf bu maddeden dolayı 1 maç gelir, saha içi olaylardan da 3-4 maç gelse, 5 maç ceza gelir gibime geliyor.
Trabzonspor taraftarı çıkıp ağlamasın, kendi etti kendi buldu, sonra bağırıyorlar bas bas Ziya Doğan istifa diye, çıkıp demez mi Ziya Doğan "Galip gidiyoruz, maçın bitmesine 30 saniye kalmış, taraftar 3 puanımızı elimizden aldı. Ben ne yapayım daha?" demez mi?
REsist JuvE11
13.Ağustos.2007, 03:57
taraftara tekme atan sivslı futbolcular da 6maç ceza alırlar
comandante
13.Ağustos.2007, 04:24
ne 2 maçı serhat bu kadar iyimser olma...biz sahaya su attık bol miktarda 5 maç yedik...sizin seyirci inip futbolcu tokatladı...6 maçtan az olursa adaletsizlik var demektir...ayrıca da aymana ceza verilmeli.israili sevmem.ama ırkçılık yapanlardan tiksinirim...öyle girilir mi be adama.balilinin yerinde olsam kalkar ağzını burnunu kırardım.
REsist JuvE11
13.Ağustos.2007, 04:37
öyle girilir mi be adama.balilinin yerinde olsam kalkar ağzını burnunu kırardım.
bu tür girişme olayları ingilterede her maçta oluyo..futbolu biraz sert oynamak,oynatmak lazım
nekop
13.Ağustos.2007, 06:30
Ayman dün özel bişey yapmadı onun herzamanki hali o ırkcılık olayı sırf olayın yönünü degiştirmek için atıldı ortaya...
Mondragon'a bomba atılmasının cezasını Fenerabahçe 3 maçla ödedi zaten, daha üstünde durmaya gerek yok, ayrıca taraftar sahaya girip Mondragon'a yumruk atmadı, cisim attı ve isabet etti. İkisi arasında dağlar kadar fark var. Bu iki farkı ayırt etmek lazım.
Bomba atıldı ve üstünde durmaya gerek yok diyorsun bu nasıl bir zihniyettir anlamış degilim.Ayrıca oyuncuya ha yumruk atılmış haa yüzlerce yabancı cisim ikiside aynı etkiyi gösterir sonuçta...
REsist JuvE11
13.Ağustos.2007, 06:33
Bomba atıldı ve üstünde durmaya gerek yok diyorsun bu nasıl bir zihniyettir anlamış degilim.Ayrıca oyuncuya ha yumruk atılmış haa yüzlerce yabancı cisim ikiside aynı etkiyi gösterir sonuçta...
yabancı maddeler daha çok zarar verir görüşündeyim..sana katılıyorum
nekop
13.Ağustos.2007, 06:45
Tabiki yabancı maddeler zarar verir adam alır bir çakı sallar oyuncunu kafaya gelir daha geçen sene Gerets'in alnı yarılmadımı...
ne 2 maçı serhat bu kadar iyimser olma...biz sahaya su attık bol miktarda 5 maç yedik...sizin seyirci inip futbolcu tokatladı...6 maçtan az olursa adaletsizlik var demektir...ayrıca da aymana ceza verilmeli.israili sevmem.ama ırkçılık yapanlardan tiksinirim...öyle girilir mi be adama.balilinin yerinde olsam kalkar ağzını burnunu kırardım.
Yücel bu benim kendi fikrim TFF çıksın 10 maç ceza versin hükmen malup saysın itiraz etmem.Ama aynı hakem geçen sezon ASY'de soyunma odasına gitti sonra geri geldi burada taraftarı boşaltıcaz dediler ona rağmen geri dönmedi nedenini anlamış degilim.
perpetua
13.Ağustos.2007, 07:30
Tabiki yabancı maddeler zarar verir adam alır bir çakı sallar oyuncunu kafaya gelir daha geçen sene Gerets'in alnı yarılmadımı...
Yücel bu benim kendi fikrim TFF çıksın 10 maç ceza versin hükmen malup saysın itiraz etmem.Ama aynı hakem geçen sezon ASY'de soyunma odasına gitti sonra geri geldi burada taraftarı boşaltıcaz dediler ona rağmen geri dönmedi nedenini anlamış degilim.
Serhat, fark surada: gecen sezon hakem'in maci tatil etmemesi hata idi. Esas bu sene yapilan dogru. Bu tip seyleri eger gormek istemiyorsak, takima, puanina, gecmis basarilarina, finansal durumuna, kadrosundaki yildizlara bakmadan standart minimum 3-5 mac ceza vermek ve bununla beraber sahaya herhangi bir sekilde mudahale eden kisileri belirlemek ve uygun cezalari vermek. Daha 5 mac ceza gerektiren olaylarin ustunden 3 ay gecmemis ve yine bu tip olaylasi yasiyoruz. Demek ki 5 mac ceza ornegi de yetmemis. Demek ki kimse inanmamis Galatasaray'a verilen cezanin ciddi bir ceza olduguna.
Benzer bir cezayi verirse Federasyon eger, o zaman gercekten bu tribun olaylari ile mucadele ettigini gosterir. Aksi takdirse Galatasaray'a verilen cezanin tamamen birilerine yaranmak icin verildigi dusunulur.
nekop
13.Ağustos.2007, 07:54
Diyelim Trabzona verildi 10 maç ceza vs. o zaman demicekler mi Galatasaray'a böyle bize böyle adelet bumu diye iş yine çığrından çıkıcak gerçi bu fenerasyon her kararıyla işi çığrından çıkardı oda ayrı mesele...
Cyzio
13.Ağustos.2007, 09:04
Bu Sivassporlu futbolcularda hiç suç yok tabi.Maçın başından beri yapmadıkları çirkeflik kalmadı tabi bunu gören yok.Hakem Demirlek bu maçı buralara kadar getirdi.Sivas'ın aleyhine hiçbir karar vermedi hep bizim aleyhimizeydi kararlar.Balili'nin de ne mal olduğu biliniyor.Evet Ayman burda suçlu ama olayı büyüten Sivaslı oyuncular.Utanmadan Ayman'a vuruyorlar cezayı siz veremezsiniz hakem verirse verir.Orda tüm stadda aşağı inebilirdi ama inmedi.Bi kaç dengesiz yüzünden aldığımız 3 puanı verdik..
Sivasspor iyi bi tiyatro oynadı tebrik ediyorum 3 puanları hayırlı olsun.Beleş 3 puanın tadıda başka olur..
ogcj_me
13.Ağustos.2007, 10:17
85. dakikada öne geçen takmın 90 da bunları kendi sahasında yaşaması çok komik
PESkolik arkadaşım suçu Balilide buluyorsan yanlış yaparsın çünkü sen kazanıyordun ve senin taraftarın sahaya girdi.
Sahaya giren adam sana tokat atsa ne yaparsın?
Cyzio
13.Ağustos.2007, 10:28
85. dakikada öne geçen takmın 90 da bunları kendi sahasında yaşaması çok komik
PESkolik arkadaşım suçu Balilide buluyorsan yanlış yaparsın çünkü sen kazanıyordun ve senin taraftarın sahaya girdi.
Sahaya giren adam sana tokat atsa ne yaparsın?
Maç başından beri ortamı gerip,çirkeflik yapan takım Sivasspor.Sivasspor kimkide futbolcuları Trabzonspor'a artistilik yapıyor?
ogcj_me
13.Ağustos.2007, 10:30
Maç başından beri ortamı gerip,çirkeflik yapan takım Sivasspor.Sivasspor kimkide futbolcuları Trabzonspor'a artistilik yapıyor?
kimki falan deyip ortamı germeye gerek yok
bi sivaslı gelip trabzon kim der ortalık karışır
Şunuda ekleyiyim Sivastan 3-4 tane futbolcu ceza alması gerekir
shamur1
13.Ağustos.2007, 10:45
Birincisi bu maci bu haLe getiren hakemdir biLmiyorum acaba maci 90 dakika izledinizmi muhammed olsun gurbanov olsun 90 dakka bol tekmeli oynadilar ozellikle muhammed her faulde o wardi ama ne yazikki sari kart biLe gosteriLmedi !! tamam sahaya giren seyirci zaten gerizekali sen nie galeyana geliyorsunku 92 dakka zaten normal sure bitmis bekle 10 saniye nolcak yani. oyuncularimiz darb edildi deniliyor musa aydinin attigi yumruk ve tekmelere bakmak lazim trabzon ceza alicak ama sivasLilarinda ceza almalari gerekiyor cunku mac icinde attiklari tekmeleri olaylardada iyici devam ettirdiler .
bu ulkede tribunde insan da olduruldu yabanci taraftarlarda olduruldu ama nedense medya bu olaylari bu kda buyutmedi trabzonda en ufak bisey olsa hemen alt yazi geciyor trabzonda buyuk olaylar fln fln fanatikte trabzonda meydan dayagi seklinde yaziyor insaf be eger meydan dayagi olsa o 1 deliye diger taraftarlarda esLik etse o sahadan hic kimse cikamazdi eminim . olaylari hic tasvb etmiyorum ama abartmanizda fayda yoq ayrica gecen sene fener gs macinda hakem bulent demirlenkin icine girip sora tekrar sahaya donup maci devam ettirmeside ne kada adil . trabzonun sampiyonn olacagi yoq zaten ama medya kuruluslari biraz daha on yargili olsun !!
Cyzio
13.Ağustos.2007, 10:50
kimki falan deyip ortamı germeye gerek yok
bi sivaslı gelip trabzon kim der ortalık karışır
Şunuda ekleyiyim Sivastan 3-4 tane futbolcu ceza alması gerekir
Trabzon kim diyen gitsin Trabzonspor'un başarılarına baksın.Olayı bu hale getirenler kendileri.Ayrıca her sözümü gerginlik olarak algılama..
Biz 3 yıldır telörgüsüz oynuyoruz ve hiçbir sorunla karşılaşmadık ama saha içinde Sivaslıların yarattığı gerginlik taraftarı sahaya atlamaya yöneltti.Taraftarın atlamasında yönetime karşı bi patlamada var o ayrı.Ama biz stadımızda herşeyi ağırdan aldıkça millet tepemize çıkıyor.Maç boyunca Sivas'ı alkışladık ama heralde şımarmış olacaklar böyle bişeye kalkıştılar.Nasıl onları alkışladıysak aşağı almasını da biliriz..
shamur1
13.Ağustos.2007, 10:55
ya beyler su olaylari TrabzonsporLulardan baskalari elestirmesin Lutfenn !! kendi futboLcularini dovenler kendi futbolcularin satiLmasininda bas roL oynayanlar tribunden aldiklari parayla luks hayati yasayanlar trabzonu elestirmesinler artik !! herkez olaylari gordu izledi ayrica haLuk ulusoy trabzonLu fln deniliyor kardesim haLuk ulusoy baskanken fener besiktas gs sampiyon oldu daha ne sacma sacma konusuyorsun !
sivasLilar gitsin bu olayi kadikoyde yapsin ama yapamaz cunku mac icinde o kda sert oynadilarki bakin muhammed her mucadelede tekme atti sert girdi ama bunu baska stadda yapamaz fb bjk stdlarinda cunku bu hareketleri yapsa aninda kirmizidan atilir ! burda bulent demirlenk zamaninda kartlarini gosterse mac bu hale gelmicekti bu kda sert oLmucakti !
ogcj_me
13.Ağustos.2007, 10:59
ya beyler su olaylari TrabzonsporLulardan baskalari elestirmesin Lutfenn !! kendi futboLcularini dovenler kendi futbolcularin satiLmasininda bas roL oynayanlar tribunden aldiklari parayla luks hayati yasayanlar trabzonu elestirmesinler artik !! herkez olaylari gordu izledi ayrica haLuk ulusoy trabzonLu fln deniliyor kardesim haLuk ulusoy baskanken fener besiktas gs sampiyon oldu daha ne sacma sacma konusuyorsun !
sivasLilar gitsin bu olayi kadikoyde yapsin ama yapamaz cunku mac icinde o kda sert oynadilarki bakin muhammed her mucadelede tekme atti sert girdi ama bunu baska stadda yapamaz fb bjk stdlarinda cunku bu hareketleri yapsa aninda kirmizidan atilir ! burda bulent demirlenk zamaninda kartlarini gosterse mac bu hale gelmicekti bu kda sert oLmucakti !
Trabzonsporlulardan başkası eleştirmezse trabzonsporlulardan başkasıda okumasın
___çok yanlış___
shamur1
13.Ağustos.2007, 11:01
amacli yapiyorsunuz ama bu olaylari birde kendi takiminizin basina gelse nasi yaklasirdin bi de oyle dusun benim icime sinmedi dogrusu yazilan yorumlar
ogcj_me
13.Ağustos.2007, 11:03
amacli yapiyorsunuz ama bu olaylari birde kendi takiminizin basina gelse nasi yaklasirdin bi de oyle dusun benim icime sinmedi dogrusu yazilan yorumlar
ne olursa olsun o yorumlasın bu sussun o okusun bu silsin denmez
shamur1
13.Ağustos.2007, 11:07
ya tabiki herkes yorumLayabilir ama tarafsiz bir bicimde kac senedir stadda tel orgu kalkmis kac tane oLay cikmis ogreniLsin bu taraftar son 3 senedeki basarisizLiklara ragmen en ufak bi olay yapmamistir inter totodan elenince rakibi aLkislamis ayrica sivassporda 80. dakikada alkislanmistir ama galeyana getirdiler maci ! trabzon taraftari boyle siddet yanLisi gbi iceren yorumlari yazanlara sesleniyorm ben once kendi taraftarlariniza bakIn sora atip tutun
ogcj_me
13.Ağustos.2007, 11:16
ya tabiki herkes yorumLayabilir ama tarafsiz bir bicimde kac senedir stadda tel orgu kalkmis kac tane oLay cikmis ogreniLsin bu taraftar son 3 senedeki basarisizLiklara ragmen en ufak bi olay yapmamistir inter totodan elenince rakibi aLkislamis ayrica sivassporda 80. dakikada alkislanmistir ama galeyana getirdiler maci ! trabzon taraftari boyle siddet yanLisi gbi iceren yorumlari yazanlara sesleniyorm ben once kendi taraftarlariniza bakIn sora atip tutun
neyse arkadaşım siz devam edin 2 uyarı puanım var bir 3.sünü alırsam 5 gün uzak kalabilirim
onun için ben anlatıcaklarımı anlattığıma inanaraktan bu başlığa mesaj yazmama kararı alıyorum
Fietra 10
13.Ağustos.2007, 12:25
olaylar oldu bitti haksızız dogru herkes artık Avni Aker'de artislki yapmayacıgını ögrendi sanırım
GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2007, 12:57
Sivas'lılarada ceza verilmeli.Sütten çıkmış ak kaşık değiller.
bjk4ever
13.Ağustos.2007, 13:02
Daha hala bazi 'taraftarlarin' kendi kuluplerini korumasi holiganizmin boyutunu gosteriyor zaten. Futbol sahalarinda olabilecek en vahim olay yasandi, sahaya seyirci girdi ve oyuncuya saldirdi ve vurdu, daha ne olsun? Ayrica Sivas'li oyunculari suclamak da sacma. Ben maci 90 dakika canli izledim, tek asiri sert oynayan Ayman'di, Sivas'lilar kadar Trabzon da cok faul yapiyordu, ozellikle Huseyin Cimsir. Ayrica rakip sert oynadiysa bunun cezasini hakem verir, her sert oynayan rakibe karsi taraftar sahaya girse lig ne hale gelir dusunebiliyor musun?
Cyzio
13.Ağustos.2007, 13:11
Daha hala bazi 'taraftarlarin' kendi kuluplerini korumasi holiganizmin boyutunu gosteriyor zaten. Futbol sahalarinda olabilecek en vahim olay yasandi, sahaya seyirci girdi ve oyuncuya saldirdi ve vurdu, daha ne olsun? Ayrica Sivas'li oyunculari suclamak da sacma. Ben maci 90 dakika canli izledim, tek asiri sert oynayan Ayman'di, Sivas'lilar kadar Trabzon da cok faul yapiyordu, ozellikle Huseyin Cimsir. Ayrica rakip sert oynadiysa bunun cezasini hakem verir, her sert oynayan rakibe karsi taraftar sahaya girse lig ne hale gelir dusunebiliyor musun?
Vahim olay görmesek yutturacan bize:mad:Maçı sen nerenle izledin acaba bi daha izle bence gözlerinle.Ne kadar taraflı yorum yaptığın ortada.Sivaslı oyuncular zate tamamen suçsuz hiçbişe yapmadılar suç sadece bizde.5-10 kişinin yaptığını tüm kulübe mal edemezsin tamam mı?Stadda adam öldürmüyoruz en azından..:mad:
GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2007, 13:17
Arkadaşlar sakin olalım.Ortam gerilmesin.
bjk4ever
13.Ağustos.2007, 13:23
Vahim olay görmesek yutturacan bize:mad:Maçı sen nerenle izledin acaba bi daha izle bence gözlerinle.Ne kadar taraflı yorum yaptığın ortada.Sivaslı oyuncular zate tamamen suçsuz hiçbişe yapmadılar suç sadece bizde.5-10 kişinin yaptığını tüm kulübe mal edemezsin tamam mı?Stadda adam öldürmüyoruz en azından..:mad:
Tarafli yorum yapmam, cunku Trabzon benim rakibim degil. Tarafli yorum yapan sensin, cunku Trabzon'lusun. 5-10 kisinin yaptigini elbette Trabzon'a mal edebilirsin, cunku guvenlik onlemlerini onlar almali. O tribunde holigan varsa, saha ile tribun arasini iyi kontrol edemiyorsa, taraftarini zaptedemiyorsa bunda suclu Trabzon'dur. Senin mantigina gore o zaman hicbirseye ceza veremezsin, boyle bir mantik olmaz. Cok sukur ki Avrupa'dan spor haberlerini de izliyoruz ve nasil olaylara nasil cezalar geldigini biliyoruz, yoksa medeniyetten haberimiz olmayacak.
Fietra 10
13.Ağustos.2007, 13:39
Tarafli yorum yapmam, cunku Trabzon benim rakibim degil. Tarafli yorum yapan sensin, cunku Trabzon'lusun. 5-10 kisinin yaptigini elbette Trabzon'a mal edebilirsin, cunku guvenlik onlemlerini onlar almali. O tribunde holigan varsa, saha ile tribun arasini iyi kontrol edemiyorsa, taraftarini zaptedemiyorsa bunda suclu Trabzon'dur. Senin mantigina gore o zaman hicbirseye ceza veremezsin, boyle bir mantik olmaz. Cok sukur ki Avrupa'dan spor haberlerini de izliyoruz ve nasil olaylara nasil cezalar geldigini biliyoruz, yoksa medeniyetten haberimiz olmayacak.
bak şimdi biz suçluyuz kabul ediyoruz ve cezada alacagı bunuda biliyoruz.ama biz tek suçlu değiliz sahaya giren taraftar sadece mehmet yıldız'a tokat attı ve Mohamed ve Yasir ve Musa Aydın'dan iyide tekme yediler sence bu futbolculara ceza verilmemeli mi ? sadece bunun cevabını istiyorum..
bjk4ever
13.Ağustos.2007, 13:49
bak şimdi biz suçluyuz kabul ediyoruz ve cezada alacagı bunuda biliyoruz.ama biz tek suçlu değiliz sahaya giren taraftar sadece mehmet yıldız'a tokat attı ve Mohamed ve Yasir ve Musa Aydın'dan iyide tekme yediler sence bu futbolculara ceza verilmemeli mi ? sadece bunun cevabını istiyorum..
Nefsi mudafaa sozkonusu, bence gerekli degil.
Emurafu
13.Ağustos.2007, 13:54
Neyi konusuyoruz.......Bu kadar da olmaz..
1-Hükmen maglup
2-3mac sayircisiz
bu kural heryerde böyle.....Savunmayada gerek yok..
Fietra 10
13.Ağustos.2007, 14:12
@bjk4ever
adam 5 oyuncunun arasında kalmış ellerini başına koyuyo nefsi müdafa oluyo lütfen bunları diyerek küçülme..ha dogrudur o taraftarın orda ne işi var diceksin..akıllı bişe olsa girmezdi zaten ama 5 kişi arasında dayak yiyorsa bi düşünmek lazım...
@emurafu
ceza muhemelen öyle olacak biz onu tartışmıyoruz şuan...
ayrıca sivaslı kardeşlerimizlede irtibata geçtik..Onlar ayman'dan bizde Musa ve MohameD'den şikayetciyiz..herhangi bir kavga ortamı yok ortada...Herkes ikinci maçı imrenerek izlicek inş..bunu korkutugumuz içi değil dagılan imajı bir nebze düzeltmek için yapıyoruz..biz herzaman oldugu gibi gideriz deplasmanımıza
byunuss1
13.Ağustos.2007, 14:25
trabzonlular yazsın digerlerine ne oluyor ? göründe bakın 1-0 mac sona ermiştir +2 mac ceza... en kötü ihtimal emurafu nun dedigigibi uzatmanınanlamı yokki siz uzatınca biz geriliyoruz
Cyzio
13.Ağustos.2007, 14:29
@bjk4ever
adam 5 oyuncunun arasında kalmış ellerini başına koyuyo nefsi müdafa oluyo lütfen bunları diyerek küçülme..ha dogrudur o taraftarın orda ne işi var diceksin..akıllı bişe olsa girmezdi zaten ama 5 kişi arasında dayak yiyorsa bi düşünmek lazım...
@emurafu
ceza muhemelen öyle olacak biz onu tartışmıyoruz şuan...
ayrıca sivaslı kardeşlerimizlede irtibata geçtik..Onlar ayman'dan bizde Musa ve MohameD'den şikayetciyiz..herhangi bir kavga ortamı yok ortada...Herkes ikinci maçı imrenerek izlicek inş..bunu korkutugumuz içi değil dagılan imajı bir nebze düzeltmek için yapıyoruz..biz herzaman oldugu gibi gideriz deplasmanımıza
İş düzelmezse Sivas'ta döveceklermiydi bizi:D:DOnlar 10 bin kişiyse biz onların hakkından 2 bin kişiyle geliriz.İsterlerse yanaşmasınlar onların sorunu..
Fietra 10
13.Ağustos.2007, 14:34
Berk sus ortalığı karıştırma:D aramız Sivasla iyidir umarım bozulmaz..
shamur1
13.Ağustos.2007, 16:03
bjk4ever Medeniyetten bahsediyosun ama senin stadinda bir insan hayatini kaybetti stadinizda siLah buLunduruyosunuz Konusmaya haKkin yoq eger medeniyet buysa allah gostermesin o oLay avni akerde olsa tamam hemen baslatilirdi karalama kampanyasi flas flaf fLas hemen alt yazilar gecerdi ozel kanallardan trabzonda kan siddet buyuk oLay diye !! Ise bak ya meydan Dayagi die foto koyuyor FANATIK gazatesi oysaki orda saldiran sivasLi futbolcular !! HA Birde BJKLi ark diyormusKi BIZIM RAKIBIMIZ DEGILSINIZ !! Prd siz Kimsiniz SERI A dami oynuyorsunuz daha gecen sene 2 mACi da kaybettiniz Bize Kim sizin rakibiniz ARSENEL CHELSEA Mi !! Ya kusura bakmayin ama cok bos konusuyorsunuz ! oLayin ozeti soyLe Maci 90 dakka izLediginizide sanmiyorum Eger izleseniz sivasLi oyuncuLarin mac icinde tekmelerini ve aptaLca girilen pozisyonlari gorebiLirsiniz Muhammed Gurbanov Musa aydin oLsun eger hakem bunLara sari kart gosterebiLseydi oyun sertLesmezdi !!
2. oLarak dakika 92 oLmus biticek mac sivas serbest vurus kuLlancak ee tmm yahu aYman faul yapti itiraz etmedi sen nie kuLlanmiosun serbest vurusunu derdin Ne !! Nie karistiriosun ortaLigi !! Eger o serbest vurus zamaninda kuLlansa bu oLayda meydana geLmicekti !! Ama amaclari tribunLeri tahrik etmekti bunuda basardiLar ! SevgiLi sivasLi futboLcular ayni oyunLari Inonu Kadikoydede YapabiLceklermi !! Tabi 3-4 Kirmizi kart gormezLerse ! Konusmasini biLmeyen Mehmet yiLdiz oyle sacmaLiyorki dun gece Trt de neymis yensek eger staddan nasi cikcaktik uLan bu taraftr seni aLkisladi iyi oynayinca !! Gecen sene o kada mac yeniLdik avni aker de kim sahaya indi futboLcu dovdu !! FutboLCularim darbe aldi diyen sIvas baskani bunlari ben niye goremiyorum acaba Yahu vuran sizin oyunculariniz masallah boksor gbi yetismisler muhammed ve Musa aydinin attigi yumrukLara Kim ne dicek !! Tamam Trabzonun Puani siLinsin hatta 10 mac ceza aLsin sizlerde Bi yerlerinize kina yakIn !!
Fietra 10
13.Ağustos.2007, 16:27
Shamur1 kardeş bırak ya onlarda öyle seviniyolar..zaten biri 3 cl şampiyonlugu yaşamış ya ondan bizi rakip görmüyor..görmesin daha iyi..herşeyi biz yaptık sahaya indik futbolcuyu dövdük..bişe soracam bu kadar olay yaşandı peki niye maça gelen sivaslılar hiç zarar görmedi ? mantıklı düşünün biraz sallamayın..bu olayın 90+2 de olması tesadüf değildir..Çılgınlar'ı tanıyan onların Albayrak düşmanı oldugunu bilir..OLayların çıkma nedeni budur..mantık diyorum kullanın diyorum..
shamur1
13.Ağustos.2007, 16:50
Yoq kardesim biLmiyomusun kendiLeri sutten cikMis ak kasiK ztn !! zoruma giden tek sey kazandimiz maci hukmen yenik sayiLacaz ne bicim is bu ya . Sanmiyorm federasyon goruntuleri izleyp adiL bi karar versin cunKu goruntulerde her sey ortada ama gece izledigim butun programlarda ISTANBUL Medyasi hemen hukmu koydu agir ceza hukmen yeniLgi yahu ne kda biLmissiniz siz oLe artk Lutfen birakin Bu yaLakaLiklari !! Bu stadda 5 senedir tel orgu yoq Dedigim gbi bunlarin sorumLusu hakem ve sivasli oyuncuLar ama o sahaya giren deLide hataLi bekle 10 saniye kalmis sora naparsan yap Ztn o eski Trabzon taraftari maca geLmiyor 3-4 senedir yoksa koLaymi Trabzonda oLay cikarabiLecen deiL olay cikarmak o staddan disari ciKamazsiniz !
Emurafu
13.Ağustos.2007, 17:06
Ya bu kadar tartısmaya negerek var.....Verilecek ceza Kitapcıkta yazıyor..
Futbolcuya şiddet temas oldugu için hükmen sivas galip........
3 macta seyicisiz yada saha kapatma gelir en az....sanırım seyircisiz maclar kalkmış 3 mac saha kapatma yakın..
eGowiCh
13.Ağustos.2007, 17:20
Balili: Saldırı oluyor - Ayman: Sadece faul
OLAYLARIN ilk kıvılcımındaki oyuncular İsrailli Balili “Ben oynumu oynuyorum. Bana yahudi diyerek tezahürat yapıyorlar ama ben rahatsız değilim. Türkiye’de olmaktan şikayetçi değilim” dedi. Ayman ise pozisyon için “Sadece fauldü hepsi bu” diye konuştu. Tokat yiyen Mehmet Yıldız ise “Kaybederken dayak yedik. Ya bir de kazansak ne olacaktı” dedi.
Hükmen yenilgi ve 7 maç seyircisiz yolda
OLAYLAR sonrası gözler Futbol Federasyonu’nun kararına çevrildi. Demirlek’in tatil kararıyla olayın şekli değişti. Futbol Federasyonu, Trabzonspor’a hükmen yenilgi de verebilir, maçı kaldığı yerden de devam ettirebilir veya baştan da başlatabilir. Futbol Disiplin Talimatı’nın 30. maddesine göre yaşanan saha olayları nedeniyle Trabzon’a en az 7 maç seyircisiz oynama cezası gelmesi muhtemel. Darp olduğu için artı 1 maç da gelebilir ve bu durumda ceza 8 maça çıkabilir.
VATAN
byunuss1
13.Ağustos.2007, 17:22
puhahahahahhaha su basın kadar şişirticibişey yok en fazla 2-3 maç.. bjk liler kendini ne sanıyor daha geçen sene inönüde titriyodular karsımızda
eGowiCh
13.Ağustos.2007, 17:28
2-3 maç mı? :) Yahu komik olmayın Allah aşkına, dalga mı geçiyorsunuz, herkes 5-6 maç derken siz neye dayanarak 2-3 maç diyorsunuz, onu merak ediyorum.
Sahaya girenlerden biri Sivassporlu futbolcuyu öldürse siz yine 2-3 maç dersiniz.
Spordaki şiddetin en önemli safhası gerçekleşti, sahaya taraftar girdi ve futbolcuya saldırdı, siz çok küçük bir şeymiş gibi hala 2-3 maç diyorsunuz. Sırf küfürden zaten 1 maç saha kapanıyor, küfür gibi küçük bir şeyden, hakeme yabancı madde gelmesi, oyunculara saldırı, bunlar en az 4-5 maçtır.
Maçı 90 dakika izledim, herhalde siz başka maçı seyrettiniz, Man Utd-Reading maçını falan seyrettiniz galiba ki böyle saçma sapan konuşuyorsunuz, haklıymış gibi.
byunuss1
13.Ağustos.2007, 17:32
2-3 maç mı? :) Yahu komik olmayın Allah aşkına, dalga mı geçiyorsunuz, herkes 5-6 maç derken siz neye dayanarak 2-3 maç diyorsunuz, onu merak ediyorum.
Sahaya girenlerden biri Sivassporlu futbolcuyu öldürse siz yine 2-3 maç dersiniz.
Spordaki şiddetin en önemli safhası gerçekleşti, sahaya taraftar girdi ve futbolcuya saldırdı, siz çok küçük bir şeymiş gibi hala 2-3 maç diyorsunuz. Sırf küfürden zaten 1 maç saha kapanıyor, küfür gibi küçük bir şeyden, hakeme yabancı madde gelmesi, oyunculara saldırı, bunlar en az 4-5 maçtır.
Maçı 90 dakika izledim, herhalde siz başka maçı seyrettiniz, Man Utd-Reading maçını falan seyrettiniz galiba ki böyle saçma sapan konuşuyorsunuz, haklıymış gibi.
bekleyip görecegin carsampa - persembe karar ortaya cıkacak 2 maç ceza yedik mi 3 maçta saha kapatma oldu mu cok ii olur :) istanbulda hele :D:D
Fietra 10
13.Ağustos.2007, 17:46
5 maç gelsin herkes öyle istiyor zaten:) zaten geçen seneki maglubiyet serisine seyircisiz ankaraspor'u 3-0 galip gelerek sonlandırmıştık..Takım rahat oynasın..birşeyi anlamıyorum herkes taraftarı ve trabzonsporu konuşuyor ama tek suçlu biz değiliz özellikle musa ve mohamed'i unutmayalım..bunlarada 2-3 maç ceza gelmeli ozaman adil oldu derim..