PDA

View Full Version : "Dört takım da tur atlar"

barahir
06.Ağustos.2006, 03:28
"Dört takım da tur atlar"

http://img511.imageshack.us/img511/9645/984bterim041yj1.jpg (http://imageshack.us)

Süper Kupa finalini izlemek üzere Köln'e gelen Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yarın güzel bir kupa maçı izleyeceklerini söyledi. Terim, Türk takımlarının Avrupa kupalarındaki rakiplerini de değerlendirerek, ''Olabilecek en iyi kura çekildi. Takımlarımız turu atlayacaklardır, önemli olan da budur'' dedi.

Galatasaray'ın rakibinin isimsiz bir takım olduğunun altını çizen tecrübeli teknik adam, Galatasaray teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp'a yapılan ''yaşlı'' eleştirilerine de katılmadığını ifade etti. Fatih Terim, ''Kalli tecrübeli bir hoca. Ciddi bir hoca. Futbolda teknik direktörün düşüncesi, zekası ve tecrübesi çok önemlidir. Bu birikimler Kalli'de var'' diye konuştu.
04.08.2007

Kaynak : AA

BlackEagle19o3
06.Ağustos.2006, 03:30
Bence de 4 olmasa bile 3 takımım da tur atlar.Erciyes'in işi biraz zor ama imkansız değil;;)

ForsakeN
06.Ağustos.2006, 04:08
Erciyes dışındaki kulüplerimizden ben de umutluyum

TR.CaPTaiN
06.Ağustos.2006, 05:31
Ben de hepsinden umutluyum fakat futbol kağıt üzerinde değil sahada oynanıyor.

partizanlion
06.Ağustos.2006, 22:37
Umarım hepsi turu geçer..

Del Piero_10
06.Ağustos.2006, 23:39
Galatasaray,Beşiktaş geçer.Fenerbahçe-Anderletch şanslar eşit.Erciyesspor elerse çok güzel bir hediye olur.

GeNç KaRTaL
06.Ağustos.2006, 23:53
4/3 olmalı.4/4 olursa süper olur.

barahir
06.Ağustos.2006, 23:55
4/3 olmak zorunda artık yani.. Bu kadar transfere de olsun bi zahmet..

Omerdinho
06.Ağustos.2006, 23:55
Galatasaray,Beşiktaş geçer.Fenerbahçe-Anderletch şanslar eşit.Erciyesspor elerse çok güzel bir hediye olur.
BJK'nin rakibi Zürih kolay bir rakip degil adamlar son iki sezonda isvicre sampiyonu olmuslar.Fener ve BJK'nin sanslarini esit görüyorum GS kolay gecer, Erciyes elenir.

starfreedom
07.Ağustos.2006, 20:37
BJK'nin rakibi Zürih kolay bir rakip degil adamlar son iki sezonda isvicre sampiyonu olmuslar.Fener ve BJK'nin sanslarini esit görüyorum GS kolay gecer, Erciyes elenir.

İsviçre ligiyle, Türkiye ligini bir tutuyorsan bir şey diyemeyeceğim! İsviçre liginde tüm zamanların en yüksek transfer ücreti 5m€ onuda Beşiktaş'tan aldılar. Eh böyle bir ligden fazla bir şey beklenmemeli.

Aykan19o3
07.Ağustos.2006, 20:38

Anderlecht Zürih'ten daha iyi bir ekip..

fmsmyrna
07.Ağustos.2006, 20:51
İsrail takımları son senelerde yükselişti Erciyes kesin elenir.Galatasaray kesin eler.Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin elemesi gerekir ancak ne yapacakları belli olmaz

El Comandante
07.Ağustos.2006, 20:58
Galatasaray turu rahatlikla gecer.
Besiktas ve Fenerbahce zorlanirlar ama onlarda turu gecerler.
Erciyesspor`dan umudum yok,ama turu gecerlerse tam süper olur.

Fietra 10
07.Ağustos.2006, 21:39
İsrail takımları son senelerde yükselişti Erciyes kesin elenir.Galatasaray kesin eler.Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin elemesi gerekir ancak ne yapacakları belli olmaz

hepsine katılıyorum..anderlecht kadar zürich iyi bir takım..

Cyzio
07.Ağustos.2006, 21:46
Tura en yakın Galatasaray gözüküyor bu 4 takım arasından.Bence de kesin çıkarlar zaten.Ama Zürih sanıldığı kadar kolay bi takım değil aynı şekilde Anderlecht'in gücü de ortada.Ama BJK biraz daha yakın tura.FB-Ander maçlarında ise şanslar eşit.Erciyes'e de şans vermiyorum fazla geçen seneki kadro yok sadece 1-2 oyuncu kalmış takımda..

uAsamet91
07.Ağustos.2006, 21:51
Bence turları 4/2 ile geçeğiz..

deniz.91
07.Ağustos.2006, 23:07
İnşallah hepside geçer

Omerdinho
08.Ağustos.2006, 03:43
İsviçre ligiyle, Türkiye ligini bir tutuyorsan bir şey diyemeyeceğim! İsviçre liginde tüm zamanların en yüksek transfer ücreti 5m€ onuda Beşiktaş'tan aldılar. Eh böyle bir ligden fazla bir şey beklenmemeli.
Türkiye Ligi ile Isvire Ligi'nin kurulus tarihlerine bak istersen.. Adamlar bizden daha kaliteli futbol oynuyor ayni zamanda daha cekismeli bir ligleri var..

Emurafu
08.Ağustos.2006, 03:47
Türkiye Ligi ile Isvire Ligi'nin kurulus tarihlerine bak istersen.. Adamlar bizden daha kaliteli futbol oynuyor ayni zamanda daha cekismeli bir ligleri var..Haklısın ama UKrayna liginide sen kücümsüyordun o yüzden her ligi kücümsemeyin ukraynada harcanan paralar belli ayrıca bizim üstümüzdeler.....Yetisen futbolcularda belli....

Karsımıza bir rakip cıkar önce ligini sonra takımı kücümseriz bırakalım sunları........Artık avrupada her mac kolay degil..
Maclar bir yapılsın Önce artık lokum diye takım yok..

Besıktas sheriff karısısında yine zorlanıyor....mesela..

Omerdinho
08.Ağustos.2006, 03:48
Haklısın ama UKrayna liginide sen kücümsüyordun o yüzden her ligi kücümsemeyin ukraynadaharcana paralar belli ayrıca bizim üstümüzdeler.....Yetisen futbolcularda belli....

ukrayna bu zamana kadar ne yapmis? hala ayni fikirdeyim ukrayna ligi kötü bir lig ..

starfreedom
08.Ağustos.2006, 03:55
Türkiye Ligi ile Isvire Ligi'nin kurulus tarihlerine bak istersen.. Adamlar bizden daha kaliteli futbol oynuyor ayni zamanda daha cekismeli bir ligleri var..

Adamların bizden daha kaliteli bir futbolu yok. Eğer sen Ukrayna ligini küçük görüyorsan, İsviçre ligi 2.lig seviyesindedir. O senin beğenmedin Ukrayna ekipleri, şu an Türk takımlarından daha üstün.

Emurafu
08.Ağustos.2006, 03:56
SIralama da bizim üstümüzde..............Malesef...en iyi takımları kiev ve shanktar bizde 3 büyük takım...

Yani demek istedigim rakip cok küçümsüyoruz besıktas hala zorlanıyor mesela.....Millet zürih dedi ama belki bu macta elenecekler...
İnsallah 4 takımda tur atlar......

Omerdinho
08.Ağustos.2006, 03:59
Adamların bizden daha kaliteli bir futbolu yok. Eğer sen Ukrayna ligini küçük görüyorsan, İsviçre ligi 2.lig seviyesindedir. O senin beğenmedin Ukrayna ekipleri, şu an Türk takımlarından daha üstün.
Ukrayna Ligi hakkinda acaba ne kadar bilgiye sahipsin, bu kadar emin konusuyorsun, o cok begendiniz takimlardan Kiev SL'de 4. oldu , Feneri elediler diye adamlari Barcelona yaptiniz yahu.. Ayrica bana masal anlatmayin, Türk Futbol'u hicte iyiye gitmiyor aksine geriye dogru gidiyoruz.. Isvicre Ligi'ni 2. lig yaptin, daha ne diyeyim Isvicre'lilerii sevmiyor olabiliriz fakat gercekleri görmemezlikten gelmeyelim..

starfreedom
08.Ağustos.2006, 04:04
Ukrayna Ligi hakkinda acaba ne kadar bilgiye sahipsin, bu kadar emin konusuyorsun, o cok begendiniz takimlardan Kiev SL'de 4. oldu , Feneri elediler diye adamlari Barcelona yaptiniz yahu.. Ayrica bana masal anlatmayin, Türk Futbol'u hicte iyiye gitmiyor aksine geriye dogru gidiyoruz.. Isvicre Ligi'ni 2. lig yaptin, daha ne diyeyim Isvicre'lilerii sevmiyor olabiliriz fakat gercekleri görmemezlikten gelmeyelim..

Bazen mesajlarını nasıl okuduğunu çok merak ediyorum! Eğer sen Ukrayna ligini küçük görüyorsan, İsviçre ligi 2.lig seviyesindedir. Benim lafım bu. Sen artık nasıl anlıyorsun bilemiyorum. Öyle bir konuşuyorsun ki sanki Fenerbahçe şampiyonlar ligine kalsaydı yarı final oynardı. Siz bugüne kadar ne yaptınızda Dinamo Kiev'i küçük görüyorsunuz. Benim Türk futbolunun iyiye doğru gittiğine dahil hiç bir mesajım yoktu. Ayrıca, İsviçre'lileri sevmiyor olabiliriz demişsin ama bu lafı diyecek en son kişiye denk gelmişsin.

Mirza
08.Ağustos.2006, 04:08
Konu saptı. Kilitli.