PDA

View Full Version : PVH:F.Bahçe'ye döneceğim

ForsakeN
06.Ağustos.2006, 20:35
"F.Bahçe'ye döneceğim"

http://www.1spor.com/pics/y/hooijdonk_tek01.jpg

Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcularından Pierre Van Hooijdonk, Süper Kupa maçını Köln'de izledi. Sarı- lacivertlilerin galibiyetinden mutlu olduğunu belirten Hollandalı yıldız, "Bir gün elbette Fenerbahçe'ye döneceğim. Bunu herkes biliyor. Ancak şimdi beni herkes iki yıl unutmalı. Teknik direktörlük eğitimime başlıyorum. Bu iki yıl sürecek. Bu süreç içerisinde kalem kağıtla maçları gezeceğim. Bir öğrenci olarak Şükrü Saracoğlu Stadı'na da geleceğim. Teknik direktörlük kulvarında da başarılı olacağıma inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak : Sabah

Universal
06.Ağustos.2006, 20:41
Futbolculuk gibi teknik drektörlüğünde umarım başarılı olur. Fenerbahçe'de tekrar görmek güzel bir duygu olacaktır.

Fıratcan Alçınkaya
06.Ağustos.2006, 20:52
Şu anda bile ZiCo dan daha iyi menajerlik yapar FB ye...

ForsakeN
06.Ağustos.2006, 21:06
2 yıl eğitim alacak.Bence çok iyi başlangıç yapacaktır TD'liğe.Ama ilk çalıştırdığı ekibin FB olmaması iyi olur :)

Universal
06.Ağustos.2006, 21:16
2 yıl eğitim alacak.Bence çok iyi başlangıç yapacaktır TD'liğe.Ama ilk çalıştırdığı ekibin FB olmaması iyi olur :)

Liginden bir takım çalıştırma zorunluluğu vardı eskiden eğer bu kural devam ediyorsa ilk olarak Hollanda'da bir takım çalıştıracaktır. Zaten kendiside böyle düşünüyordur.

ForsakeN
06.Ağustos.2006, 21:21
Liginden bir takım çalıştırma zorunluluğu vardı eskiden eğer bu kural devam ediyorsa ilk olarak Hollanda'da bir takım çalıştıracaktır. Zaten kendiside böyle düşünüyordur.

İnşAllah öyle bir kural devam ediyordur dediğin gibi.Yoksa zaten FB deneme tahtası yapıldı TD'ler tarafından.Acemiler burada kendilerini deniyor resmen . Bkz: Zico

deniz.91
06.Ağustos.2006, 21:22
İyi bir td olabilir

TR.CaPTaiN
06.Ağustos.2006, 22:31
Yakın zamanda onu Fenerbahçe'nin teknik direktörü olarak görmek istiyoruz.

aykut_gencfb
06.Ağustos.2006, 22:37
iiyi futbolcu ii td anlamına gelmez kendini ispatladıktan sora gelmesini çok isterim

barahir
07.Ağustos.2006, 02:52
4 Gözle bekliyoruz..

drazan11
07.Ağustos.2006, 05:38
bencede fenerbahce icin cok iyi olur.fenerbahceyi seven bi adam en iyi seyleri yapmak icin elinden geleni yapacaktir

Sekopej
07.Ağustos.2006, 05:43
Onun yeri bambaşka. 34'ünde geldi Fenerbahçe'ye ve hepimizin gönlünde taht kurmayı başardı. Daha Fenerbahçe'ye katacağı çok şey var, umarım iyi bir TD olarak Fenerbahçe'nin başında olur.

AneLKa_90
07.Ağustos.2006, 06:23
Helal olsun Pierpare,yakışır sana :D

ZeroG
07.Ağustos.2006, 06:30
Her ne kadar uydurma olduğunu sansamda bir haberde Koevermans'ı Hooijdonk'un tavsiye ettiği yazılıyordu.Olsun ben ona güveniyorum yine de:D.Umarım Teknik Direktörlüğünde başarılı olup Fenerbahçe'ye de kupalar kazandırır...

Estranged
07.Ağustos.2006, 07:00
Carlos da TD lik yapmak isterim fenerbahçede burada futbol kariyerimi bitirdikten sonra demiş.Napcaz şimdi birbirlerini kıskanıp kadın programlarına çıkmazlar inşallah :D :D :D :D :D

Bandidas
07.Ağustos.2006, 23:44
Pierre Pierre Pierre van Hooijdonk, van Hooijdonk van Hooijdonk Pierre van Hooijdonk...
İnş. gelir. En Büyük Kara Lale:)

canavar20
08.Ağustos.2006, 01:08
Ne güzel frikik çekerdi.:)

ogcj_me
08.Ağustos.2006, 01:15
inşalllah gelir