PDA

View Full Version : Bir Delgado da Olympiakos'a!

sananes
13.Ağustos.2006, 06:06
olimpiyakosa giderse orda basarılı olup buyuk liglere transfer olabilir

cydel
14.Ağustos.2006, 10:14
.Delgado'yu cok severim umarim Olympiakos'a gitmez daha kaliteli takimlarda oynamayi hak ediyor.

RaSenGan
15.Ağustos.2006, 13:41
C.Delgado'yu cok severim umarim Olympiakos'a gitmez daha kaliteli takimlarda oynamayi hak ediyor.

.Delgado'yu cok severim umarim Olympiakos'a gitmez daha kaliteli takimlarda oynamayi hak ediyor.

Senin yüzünden yorum okuyamaz oldum.Deli misin nesin kardeşim ?

fenerbahce_1907
15.Ağustos.2006, 14:00
Cydel sen şakamısın?:mad::mad:

Knightmare
17.Ağustos.2006, 03:55
Aaaah ah beşiktaş delgadoyu aldıında ben onu cesar delgado sanmıştım deli gibi sewinmiştim :D gerçekten çok kaliteli oyuncu inşallah başarılı olur gideceği takımda

spider3784
09.Ağustos.2007, 18:58
Büyük takımlarının transfer politikalarıyla Türkiye'yi andıran Yunanistan'ın öncü kulüplerinden Olympiakos'un Nery Castillo'yu 20 milyon avro karşılığında Lucescu'nun Shaktar Donetsk'ine satmasının ardından Arjantinli genç yıldız Cesar Delgado'nun isminin kulüp gündemine geldiği bildirildi.

Meksika'nın Cruz Azul takımında oynayan oyuncu için kulübünün 6 milyon avro istediği; Yunan kulübününse bedeli düşürüp transferi bitirmeye çalıştığı belirtildi.

Youtube da videolarını izleme şansı buldum. Bir kaç kez de canlı izlemiştim. Olympiakos'ta işi kaptı artık. Nereden kar sağlayacaklarını biliyorlar.:). Cesar Delgado ilk senesinde Avrupa gündemine oturur, Cruz Azul daki gibi oynarsa.

uAsamet91
09.Ağustos.2007, 19:01
Bu Olympiakos ve Panathinaikos daki yöneticilerin aklı bizim GS FB BJK takımlarımızda olsa biz avrupada iyi yerlere gelirdik...

Omerdinho
09.Ağustos.2007, 20:10
C.Delgado'yu cok severim umarim Olympiakos'a gitmez daha kaliteli takimlarda oynamayi hak ediyor.

Lionel Andres Messi
09.Ağustos.2007, 21:25
sanırım olympiakos arjantin ekolü oluşturmaya çalışıyor.leonel nunez,galletti,ledesma ve belkide delgado önümüzdeki sene bunun karşılığını alabilirler avrupada.delgado süper bir futbolcu avrupada çok iyi takımlarda oynayabilir.fm efsanesi youtube da da akıl almaz videoları mevcut.

eGowiCh
09.Ağustos.2007, 21:54
Adamlar 2. sınıf Brezilyalı alacaklarına 1. sınıf Arjantinli almayı tercih ediyorlar.

Atakan38
10.Ağustos.2007, 13:59
Elin YunanLıLarı BıLe 20 Mn €'ya FutboLcu Satıp Cok İi AdamLarLa IlgıLenıo(Alıo) DeLqado Super Topcu Cok FaydaLı Olur Ama İnşaLLah Gitmez Oraya

Bzm TurkLer N zmn BoLe AkıLLıca İşLer YapıcakLar

enesao
10.Ağustos.2007, 18:12
harbiden adamlar 20 milyon euro ya futbolcu satiyolar bizim takimlarimizda degeri 20 milyon euro olan bir oyuncu olsa bile bu kadar paraya gitmez..
cesar delgado ya gelince bi kac kez maclarini canli izleme sansi bulmsutum cok iyi oyunuyor..

deniz.91
11.Ağustos.2007, 15:28
Olimpiakosta iyi şeyler yapmaya çalışıyor

El Comandante
11.Ağustos.2007, 15:34
Castillo`yu cok iyi paraya satmislar.Ve simdide ilerde gene cok iyi para kazanabilecekleri Delgado`yu almaya calisiyorlar.Olympiakos bu isi ögrenmis.

Ayrica Galatasaray transfer icin 12 milyon € ayirmis.Alsana Delgado`yu 6 milyon € ya.Muhtesem bir golcü,ilerde rahat 15-20 milyon € ya satarsin.Ama nerde...

eGowiCh
11.Ağustos.2007, 17:06
Castillo`yu cok iyi paraya satmislar.Ve simdide ilerde gene cok iyi para kazanabilecekleri Delgado`yu almaya calisiyorlar.Olympiakos bu isi ögrenmis.

Ayrica Galatasaray transfer icin 12 milyon € ayirmis.Alsana Delgado`yu 6 milyon € ya.Muhtesem bir golcü,ilerde rahat 15-20 milyon € ya satarsin.Ama nerde...

Haklısın, bizim takımlarımız Delgado'yu çok rahat alır, hem Fenerbahçe hem Galatasaray ama isim meraklısıyız, Brezilyalı meraklısıyız ya, almayız (Özellikle Fenerbahçe adına konuşuyorum)...

GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2007, 17:31
Biz alabilsek keşke.

spider3784
11.Ağustos.2007, 17:55
Keşke biz alsak.:0:

canavar20
11.Ağustos.2007, 23:14
Fener niye keşfetmiyor ? Bu ne iş bunlar gözlerini açmıyor, fm oynamıyor heralde.:D