1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Bir Delgado da Olympiakos'a!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Default Bir Delgado da Olympiakos'a!

Büyük takımlarının transfer politikalarıyla Türkiye'yi andıran Yunanistan'ın öncü kulüplerinden Olympiakos'un Nery Castillo'yu 20 milyon avro karşılığında Lucescu'nun Shaktar Donetsk'ine satmasının ardından Arjantinli genç yıldız Cesar Delgado'nun isminin kulüp gündemine geldiği bildirildi.

Meksika'nın Cruz Azul takımında oynayan oyuncu için kulübünün 6 milyon avro istediği; Yunan kulübününse bedeli düşürüp transferi bitirmeye çalıştığı belirtildi.

Youtube da videolarını izleme şansı buldum. Bir kaç kez de canlı izlemiştim. Olympiakos'ta işi kaptı artık. Nereden kar sağlayacaklarını biliyorlar.. Cesar Delgado ilk senesinde Avrupa gündemine oturur, Cruz Azul daki gibi oynarsa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Olympiakos ve Panathinaikos daki yöneticilerin aklı bizim GS FB BJK takımlarımızda olsa biz avrupada iyi yerlere gelirdik...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

C.Delgado'yu cok severim umarim Olympiakos'a gitmez daha kaliteli takimlarda oynamayi hak ediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

sanırım olympiakos arjantin ekolü oluşturmaya çalışıyor.leonel nunez,galletti,ledesma ve belkide delgado önümüzdeki sene bunun karşılığını alabilirler avrupada.delgado süper bir futbolcu avrupada çok iyi takımlarda oynayabilir.fm efsanesi youtube da da akıl almaz videoları mevcut.

Adamlar 2. sınıf Brezilyalı alacaklarına 1. sınıf Arjantinli almayı tercih ediyorlar.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Elin YunanLıLarı BıLe 20 Mn €'ya FutboLcu Satıp Cok İi AdamLarLa IlgıLenıo(Alıo) DeLqado Super Topcu Cok FaydaLı Olur Ama İnşaLLah Gitmez Oraya

Bzm TurkLer N zmn BoLe AkıLLıca İşLer YapıcakLar

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

harbiden adamlar 20 milyon euro ya futbolcu satiyolar bizim takimlarimizda degeri 20 milyon euro olan bir oyuncu olsa bile bu kadar paraya gitmez..
    cesar delgado ya gelince bi kac kez maclarini canli izleme sansi bulmsutum cok iyi oyunuyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Olimpiakosta iyi şeyler yapmaya çalışıyor

Castillo`yu cok iyi paraya satmislar.Ve simdide ilerde gene cok iyi para kazanabilecekleri Delgado`yu almaya calisiyorlar.Olympiakos bu isi ögrenmis.

Ayrica Galatasaray transfer icin 12 milyon € ayirmis.Alsana Delgado`yu 6 milyon € ya.Muhtesem bir golcü,ilerde rahat 15-20 milyon € ya satarsin.Ama nerde...

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Castillo`yu cok iyi paraya satmislar.Ve simdide ilerde gene cok iyi para kazanabilecekleri Delgado`yu almaya calisiyorlar.Olympiakos bu isi ögrenmis.

Ayrica Galatasaray transfer icin 12 milyon € ayirmis.Alsana Delgado`yu 6 milyon € ya.Muhtesem bir golcü,ilerde rahat 15-20 milyon € ya satarsin.Ama nerde...
    Haklısın, bizim takımlarımız Delgado'yu çok rahat alır, hem Fenerbahçe hem Galatasaray ama isim meraklısıyız, Brezilyalı meraklısıyız ya, almayız (Özellikle Fenerbahçe adına konuşuyorum)...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Biz alabilsek keşke.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Keşke biz alsak.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Fener niye keşfetmiyor ? Bu ne iş bunlar gözlerini açmıyor, fm oynamıyor heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

olimpiyakosa giderse orda basarılı olup buyuk liglere transfer olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

.Delgado'yu cok severim umarim Olympiakos'a gitmez daha kaliteli takimlarda oynamayi hak ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    C.Delgado'yu cok severim umarim Olympiakos'a gitmez daha kaliteli takimlarda oynamayi hak ediyor.
    Quote Originally Posted by cydel View Post
    .Delgado'yu cok severim umarim Olympiakos'a gitmez daha kaliteli takimlarda oynamayi hak ediyor.
    Senin yüzünden yorum okuyamaz oldum.Deli misin nesin kardeşim ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cydel sen şakamısın?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Aaaah ah beşiktaş delgadoyu aldıında ben onu cesar delgado sanmıştım deli gibi sewinmiştim gerçekten çok kaliteli oyuncu inşallah başarılı olur gideceği takımda

Mesaj Yetkileri