Log in

View Full Version : Fenerbahçe - Anderlecht | Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme 1.Maç

Pages : 1 [2]

Fernando Gago
15.Ağustos.2006, 08:18
Şimdi geçiniz bu küme düşme olaylarını falan.İki sezon önce UEFA'da final oynayan bir takım bu kadar çabuk yok olamaz.Tuncay'ın Fenerbahçe'Den ayrılış şekli taraftarlarca hoş karşılanmadığı için bu tür yorumlar yapılıyor..

Görürüz Boroyu o zaman oturup konuşuruz... Celta Vigo Şampiyonlar Ligindeyken aynı sene küme düştü artık nasıl oluyorsa

GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2006, 08:18
Gerçekten Fenerbahçe Tuncay'ın eksikliğini yaşıyor.

Memedov
15.Ağustos.2006, 08:28
Takimi ve Taraftari alevlendiren atesliyen isimdi Tuncan Sanli.

Guzel Bir pankart ''Tuncay Ruhunu Gonder'' :)

Fernando Gago
15.Ağustos.2006, 08:30
Tamam o zaman ne zamana kadar bu pankartları görücez fikriniz var mı ?
6 ay
10 ay
1 sene
5 sene
10 sene
Tuncay takımda yok takımı taraftarı ateşleyen yok napcaz şimdi bitik :(:(:(

eGowiCh
15.Ağustos.2006, 08:33
M'brough'nun küme düşmesini ve Tuncay'ın seneye bize geri dönmesini umut ediyorum :)

GodfatheR
aygun un bi imzasi vardi hala duruyo sanirsam bence o bu konuyu ozetliyogiden gitmistir gittigi anda bitmistir biz gideni degil giden bizi kaybetmistir

GeNç KaRTaL
Misal İBB maçında Tuncay olsaydı farklı olurdu.Eksikliği çok hissedilecek.Sende haklısın ama Tuncay bu sene çok aranacak.Belki ilerleyen sezonlarda eksikliği bu kadar hissedilmeyebilir.

TürkuAz
15.Ağustos.2006, 08:34
aygun un bi imzasi vardi hala duruyo sanirsam bence o bu konuyu ozetliyogiden gitmistir gittigi anda bitmistir biz gideni degil giden bizi kaybetmistir

Kaybeden ve kazanan ortada Osman.Daha fazla uzatmayalım bence..

Fernando Gago
15.Ağustos.2006, 08:36
Yanlışta anlaşılmak istemem tuncay takımın en iyisiydi takımı taraftarı birden ateşliyordu çok kritik goller atıyordu ( frankfurt maçı) ama gitti artık yok
tuncayı kalbimize gömüp takımımızı tamamen desteklesek onu gören futbolcular sizce kendinizi nasıl hisstemiştir? tuncay bu takımda belki bir daha asla olmayacak ee o zaman fenerbahçe olduğu sürece o pankart orda olacak bu mudur büyüklük bu mudur dünya takımı ?!?!

TürkuAz
15.Ağustos.2006, 08:38
Yanlışta anlaşılmak istemem tuncay takımın en iyisiydi takımı taraftarı birden ateşliyordu çok kritik goller atıyordu ( frankfurt maçı) ama gitti artık yok
tuncayı kalbimize gömüp takımımızı tamamen desteklesek onu gören futbolcular sizce kendinizi nasıl hisstemiştir? tuncay bu takımda belki bir daha asla olmayacak ee o zaman fenerbahçe olduğu sürece o pankart orda olacak bu mudur büyüklük bu mudur dünya takımı

Dünya takımı?

Fernando Gago
15.Ağustos.2006, 08:38
Kaybeden ve kazanan ortada Osman.Daha fazla uzatmayalım bence..

İnsanları acayip tahrik ediyorsun sana çok şey söylicemde kendimi zor tutuyorum lütfen ortamı daha fazla germe sonra okurgrubu olursun yine
kaybeden ve kazanan ortada dediğin gibi göreceksiniz tuncayın bu seneki hedefini küme düşmemek olacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Dünya takımı?

öle olmak istiyoruz ya ondan dedim ;;) bu hareketleri yapıp dünya takımı olunmaz demek istedm de anlayana işte

TürkuAz
15.Ağustos.2006, 08:41
İnsanları acayip tahrik ediyorsun sana çok şey söylicemde kendimi zor tutuyorum lütfen ortamı daha fazla germe sonra okurgrubu olursun yine
kaybeden ve kazanan ortada dediğin gibi göreceksiniz tuncayın bu seneki hedefini küme düşmemek olacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

öle olmak istiyoruz ya ondan dedim ;;) bu hareketleri yapıp dünya takımı olunmaz demek istedm de anlayana işte

Sana göre kaybeden farklı bana göre farklı.Neden rahatsız oldun anlamadım?

Fernando Gago
15.Ağustos.2006, 08:43
Sana göre kaybeden farklı bana göre farklı.Neden rahatsız oldun anlamadım?

O zaman ona göre yorum yap herşey ortada deme bence bana göre gibi terimleri kullanırsan forum daha güzel olacak

TürkuAz
15.Ağustos.2006, 08:45
@Fernando Gago
Mesajı yazarken zaten kendi düşüncelerimi belirtmiş oluyorum.Daha ne gerek var vurgulamaya?

Tuncayın yokluğunu Fenerbahçe hissedecek uzun bir süre ama sonunda buna alışacaktır.Profesyonel bir kulüp sonuçta..

2.Maçta ekibimizin işi oldukça zor ama burada yaptığını orada yapmaması için hiçbir sebep yok..

Memedov
15.Ağustos.2006, 08:46
Konu iyice sapti arkadaslar.Daha sakin Lutfen

Alex'in golu cok guzeldi Cani oynamak istedigi zaman Alex'i durdurmak cok zor.

Fernando Gago
15.Ağustos.2006, 08:48
@Fernando Gago
Mesajı yazarken zaten kendi düşüncelerimi belirtmiş oluyorum.Daha ne gerek var vurgulamaya?

Yazdığını okursan farkı göreceksin ;;);;)
neyse daha fazla konuyu uzatmıcam

Omerdinho
15.Ağustos.2006, 08:59
Tuncay'a ihtiyacimiz yok, kendisi cok kötü bir takima gitti bununda farkina henüz varmis degil ileride Tuncay'in Fener'e ihtiyaci olacak..

Bandidas
15.Ağustos.2006, 09:21
Arkadaşlar, Zico'nun üstüne bu kadar gitmeyelim. Herkes biraz futboldan anlıyor. Zico'da anlıyor ki herhalde o koltukta oturuyor. Hiçbir zaman kötülemekle, köstekle başarı olmaz. Lütfen destek olalım, en azından sene sonuna kadar. Lütfeeenn!!!

TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2006, 09:25
Hiçbir futbolcu Fenerbahçe'den büyük değildir. Gidenin yolu açık olsun. Bugün NTV'de Uğur Melek çok güzel konuştu.

Eğer transfer gruplardan sonrası için düşünülüyorsa bu çok saçma. Çünkü grubu geçtiğiniz takdirde 2 milyon euro gibi bir para alıyorsunuz. Oysa ki gruplara kaldığınız zaman 10 milyon euro civarı bir para alıyorsunuz. Yani eğer problem ekonomik ise transferin öneleme maçlarından önce yapılması gerekirdi.

NisRoc
15.Ağustos.2006, 09:36
Konu iyice sapti arkadaslar.Daha sakin Lutfen

Alex'in golu cok guzeldi Cani oynamak istedigi zaman Alex'i durdurmak cok zor.

Bunu bekliyordum işte :) Alex gol attı ve tabir-i caizse süper Alex oldu :) Golden başka 1-2 pas haricinde Alex'i gören oldumu sahada YINE ?

Omerdinho
15.Ağustos.2006, 12:54
Bunu bekliyordum işte :) Alex gol attı ve tabir-i caizse süper Alex oldu :) Golden başka 1-2 pas haricinde Alex'i gören oldumu sahada YINE ?
Her zamanki Alex iste... Istedimi yapamayacagi sey yoktur.. 1.75 lik boyuyla kafa golleri atiyor..

eXcitinG
15.Ağustos.2006, 16:13
Fenerbahçe için diyecekLerim de aynı Beşiktaş için diyecekLerim gibi.
GoLe kadar çok iyi oynayan bir Fenerbahçe baskı yapan rakibin oyununu bozan goLü düşünen bir takım.Ondan sonra goL geLince arkaya yasLanan rakibi üstüne çekip kontra ya gitmeye çaLışan bir takım.BöyLe futboL oLmaz.Dün Fenerbahçe çok rahat işi bitirebiLirdi.Artık birisi Zico ya dur desin.GoL yemediğimize ve skorun böyLe bittiğine şükür etmek gerek.Umarım BeLçika da turu geçicez.

eGowiCh
15.Ağustos.2006, 16:48
TobiAslan, burada ortamı germeye, huzuru bozmaya hakkın yok. "Dünya takımı?", "Bana göre kazanan farklı" gibi söylemlerin tamamen ortamı germeye yönelik, bu hareketlerini hep yapıyorsun, vazgeç artık!

Fenerbahçe'nin kötü oynadığını birçok Fenerbahçeli arkadaş da kabul ediyor ve belirtiyor, maç öncesi de çoğu kişi umutsuzdu, bir maç kazanmışız zor da olsa, bırak da zevkini çıkaralım, 2-3 laf ederek tadımızı kaçırma artık...

Bir de bugün gazetelerde okudum da, Tümer'in R.Carlos'un ayağından alıp kaptırdığı top sonrası R.Carlos kulübeye dönüp bir şeyler söylemiş ve Tümer oyundan çıkmış, sonra da R.Carlos alkışlamış. Anlaşılan o ki R.Carlos ağırlığını koymuş ve Tümer'i çıkartmış, iyi de yaptı bana göre, Tümer çok kötüydü dün. R.Carlos bir lider gibi...

RaSenGan
15.Ağustos.2006, 16:53
R.Cartlos duyduklarıma göre iyi oynamış.Devamı gelir inş..

eGowiCh
15.Ağustos.2006, 17:06
R.Carlos daha da iyi olacak, soldan çok iyi kaçıyor, epey hızlı, daha sık topla buluşturulursa o güzel gollerini ve asistlerini görebiliriz. Dün çalımlarıyla, hızıyla, ortalarıyla ve tecrübesiyle maçın en iyi adamlarından biriydi, hatasız oynadı.

RaSenGan
15.Ağustos.2006, 17:07
Şöyle bir frikik golü atsada izlesek.

fmsmyrna
15.Ağustos.2006, 18:51
İlk yarı 40'a kadar çok iyiydik.İyi ataklar gerçekleştirdik baskı kurduk.Zaten bu arada gol geldi sonra oyuncular ilk yarıyı bu skorla kapamak istediklerini belli ettiler tempo düştü ve ilk yarı bitti.2.yarı Carlos pek bindirmedi atak sayımızda azaldı hatta ileri giden top kezman yalnız kaldığı için geri dönüyordu.Sonra doğru isimler çıktı ve doğru isimler girdi.Son dakikalarda artık iyice bir kaza golü yememek için tempo iyice düştü bence çok avantajlı bir skorla kazandık.Gol yememek önemliydi birde gol attık.Şimdi orda orada atıcağımız bir gol bize turu getirir.

canavar20
15.Ağustos.2006, 19:27
Bence güzel oynadık dahada farklı olabilirdi.:)

Sekopej
15.Ağustos.2006, 19:35
İlk yarı oynanan oyunu beğendim, İBB maçından sonra beğenilmeyecek bir oyun da değildi gerçi.:p

İlk yarıda işi bitirmeliydik, 2. golü bulsak çok rahatlayacaktık ama olmadı. Alex sahada yoktu diye eleştiriliyor ama golü atan Alex. Ben iddia ediyorum İBB maçında aynı oyunu oynasaydık ve Alex sahada olsaydı biz o maçta da gol atardık.

Zaten baktığımızda Fenerbahçe'nin attığı gollerin çoğunda Alex imzası var. Gol atmak için sahade emekleyerek oynasa bile Alex olmalı.

Deniz neden ıslıklandı anlayamadım, bence dün gayet iyiydi. 1-2 pas hatası yaptı onu da tekniğinin yetersizliğinden. Ben Aurelio'yu beğenmedim, fizik olarak yetersizdi, Deniz yerine o çıkmalıydı oyunda.

Lugano ne kadar iyi olduğunu gösterdi, defans daha derli topluydu. Ama bnece asıl defansı toparlayan Carlos oldu.

34'lük bastonlu dede Carlos'u dün izlemişsinizdir umarım. Defansta hatasız oynadı, kademelere girişi de bek oyuncularının neleri yapmasını öğretir cinstendi. İlk yarıda zaman zaman ileri de çıktı, etkili ortalar yaptı. Anderlecht tüklenirken soğukkanlılığını hiç bozmadı. Takımı ve defansı iyi yönetti. Bence dün maçın yıldızıydı. Tecrübesiyle, liderliğiyle çok katkısı olacak.

Önder önünde iyi oynayan bir oyuncunun olmaması nedeniyle her maç böyle zorlanacak, ortaları da çok isabetsiz.

İkinci yarının ortalarında Fenerbahçe oyundan düştü, fizik olarak tükendi. Bu nedenle geriye yaslandı. Bizim bu fiziksel yetersizliğimiz ileride çok canımızı yakacak bence. İlk yarıdaki tempoyu sürdürebilseler maç daha farklı olurdu.

Serdar 2 tane güzel kurtarış yaptı. Zico da 3 oyuncu değişikliği hakkını da kullandı. Alex'i daha erken alabilirdi ya da Deniz yerine Kezman'ı çıkartıp ortasahayı güçlendirebilirdi ama yapmadı. Yine de olumlu yönde düzelme var. Önceden bu kadar da değişiklik yapmıyordu.

2. maç için umutluyum. Fenerbahçe baskılı atak oynayan bir yapıya sahip değil, 2. maç daha çok defansta kalacak. Alex oynarsa orada da gol atarız, defans dünkü gibi dikkatli olursa ve basit goller yemezsek yenilsek bile turu atlayacak bir skor elde edeceğimizi düşünüyorum.

Çok zor maç olacak, tek korkum kondisyon yetersizliği. Bu maçta olduğu gibi ikinci yarının başında fiziksel olarak bitersek, Anderlecht'in atacağı gollere cevap veremeyebiliriz. Umudum geçeceğimiz yönünde, Zico inşallah daha da akıllanır ve mücadeleci koşan bir takım çıkarır...

Universal
15.Ağustos.2006, 19:43
Deniz neden ıslıklandı anlayamadım, bence dün gayet iyiydi. 1-2 pas hatası yaptı onu da tekniğinin yetersizliğinden. Ben Aurelio'yu beğenmedim, fizik olarak yetersizdi, Deniz yerine o çıkmalıydı oyunda.

Mehmet'i beğenmedim diyorsun. Maçta ki en iyi oyuncuydu. Asistti o kendi yarattığı pozisyonda elde etti. Bütün pozisyonlarda vardı. Maçın sonunda yorulduğu için hata yapması doğaldır.

Deniz ıslıklanmadı. O oyundan çıkarken taraftar hakemi o anda protesto ediyordu. O yüzden Deniz çıktıklarını bile fark etmediler.

Memedov
15.Ağustos.2006, 19:49
Macin ilk yarisini izleyebildim , Fenerbahce ilk yarida mukemmel top oynadi oyunun kontrolu Fenerbahce'nindi nitekim sonucunda Alex'in kafa vurusu ile golle bulustuk.

Macin 2. yarisinda dogal olarak Defansif oynamaya basladik cunku yiyecegimiz 1 gol belkide bize turu kaybettirecekti yemedik ve biz avantajli durumdayiz ama Fenerbahce yuklense idi benim gorusum 1 gol daha atabilirdik ama 2-1 bitmesi yerine macin 1-0 bitmesini tercih ederiz Zico gibi !

Zico'da boyle yapti eger mac 2-1 bitse idi orada 1 gol yedigimiz zaman muhakkak gol atmamiz gerekicekti simdi rahatiz 2.macta hirsli kosan kontra atak oynayabilecek bir takim cikarmasini bekliyorum Zico'dan.Orada yemeden macin basinda bulacagimiz 1 gol bize turu getirir diye dusunuyorum.Turu gecebiliriz gecmeliyiz.

Sekopej
15.Ağustos.2006, 19:50
Ben beğenmedim Aurelio'yu. Hatta oynanan 3 maçta da beğenmedim.;)

Tamam önceden de çok kuvvetli bir oyuncu değildi ama ikili mücadelelere daha çok giriyordu. Bana izlerken keyif vermedi, bu da benim yorumum ve görüşümdür.

BJK maçı ile dönüşümlü baktığım için Deniz'i tam çıkarken gördüm, o esnada ıslık seslerini duydum, öncesini bilmiyorum.

Hakem de çok kötüydü bence, ilk yarıda çok fazla durdurdu oyunu ve faullerde de dengesizdi bence...

Universal
15.Ağustos.2006, 19:54
Ben beğenmedim Aurelio'yu. Hatta oynanan 3 maçta da beğenmedim.;)

Tamam önceden de çok kuvvetli bir oyuncu değildi ama ikili mücadelelere daha çok giriyordu. Bana izlerken keyif vermedi, bu da benim yorumum ve görüşümdür.

BJK maçı ile dönüşümlü baktığım için Deniz'i tam çıkarken gördüm, o esnada ıslık seslerini duydum, öncesini bilmiyorum.

Hakem de çok kötüydü bence, ilk yarıda çok fazla durdurdu oyunu ve faullerde de dengesizdi bence...

Görüşüme bişey dediğimiz yok. :)

Deniz çıkarken hakem hatalı bir karar verdi taraftarımız her zaman ki gibi protesto etti. O sırada Deniz çıktı ama fark ettiyseniz alkış sesleride aynı anda geliyordu.

Taraftar Tümer'i çok alkışlaması dikkatimi çekti. Oyunda çok fazla varlık göstermedi. Bu kadar alkışı hak ettiğini düşünmüyorum.

TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2006, 19:56
Sabah muhabiri çok ince bir ayrıntı yakaladı. Fotoğraflar yıldızlar arasındaki rekabetin boyutlarını gözler önüne serdi.

Anderlecht maçında Tümer buranın yıldızı 'benim der' gibi Carlos'un ayağındaki topu aldı. Brezilyalı yıldız için bu kabul edilebilir bir davranış değildi.

Real Madrid'te bile böylesi bir şey görmemişti. Karizmasını yerle bir eden bu harekete tepkisi gecikmedi. Carlos bu isyanını kulübeye gösterdi.

Bunun ardından teknik direktör Zico, Tümer'i oyundan çıkarıp yerine Uğur Boral'ı sahaya sürdü.

Bu değişiklik sırasında Brezilyalı yıldız, kenara dönüp, 'Nihayet' der gibi ellerini iki yana açtı. Carlos maç sonrası "Defansif olarak iyiydik. İşimiz zor ama avantaj bizde" dedi.

http://img172.imageshack.us/img172/5431/53178329ek8.jpg (http://imageshack.us)

http://img177.imageshack.us/img177/4753/77027186dl7.jpg (http://imageshack.us)

http://img170.imageshack.us/img170/2241/12784535qi3.jpg (http://imageshack.us)

Sekopej
15.Ağustos.2006, 20:00
O pozisyonda Carlos daha müsaitti, önü açıktı ama Tümer araya girdi. Hatta dikkat ettiyseniz Carlos Tümer alamasın diye itmişti biraz onu.:p

Tümer oyundan düşmüştü, çıkması normaldi, şimdi aralarında sorun var gibi gösterilmez umarım basında.

Universal
15.Ağustos.2006, 20:05
Carlos o top ala rakip ceza sahasına kadar gidebilirdi. Ama ne yazık ki Tümer kıskancılığı sayesinde Carlos'tan aldı.

İşin ilginç yanı Carlos bir ara ikinci yarıda sağ kanatta gitti. Oraya gidince bütün taraftarımız alkış tuttu. Herhalde çoğu kişi Carlos'u görmek için gitmiş.

eXcitinG
15.Ağustos.2006, 20:22
Tümer neden öyLe bişey yapma gereği duydu acaba.Hadi dicem top Denizin ayağında oLsa aLırsın o topu kuLLanma zaafı oLduğu için aLma gereği duyarsın.Ama CarLostan topu aLmak için ne gereksinimi hissetti acaba;)

ogcj_me
15.Ağustos.2006, 20:41
avrupada böylesine bir tur ilk defa yaşıyoruz
hep evimizde yediğimiz goller sorun olurdu
bu sefer farklı... bakalım ne olacak

fmsmyrna
15.Ağustos.2006, 21:39
Aurelio konusuna katılıyorum Aurelio bu sene daha önde oynuyor ve buda başarısını etkiliyor.Appi gelince Aurelio Deniz'in yerine geçerse daha olumlu olabilir.

C h A o S
15.Ağustos.2006, 21:43
bu oyun fener'i avrupada hiç bir yere getirmez.Dün fb'nin karşısında adam gibi bi takım olsa darma dağan ederdi.Ama appiah,alex vb. oyuncular tam formuna kavuşunca ancak bir şeyler olabilir...

eGowiCh
15.Ağustos.2006, 21:52
Sabah muhabiri çok ince bir ayrıntı yakaladı. Fotoğraflar yıldızlar arasındaki rekabetin boyutlarını gözler önüne serdi.

Anderlecht maçında Tümer buranın yıldızı 'benim der' gibi Carlos'un ayağındaki topu aldı. Brezilyalı yıldız için bu kabul edilebilir bir davranış değildi.

Real Madrid'te bile böylesi bir şey görmemişti. Karizmasını yerle bir eden bu harekete tepkisi gecikmedi. Carlos bu isyanını kulübeye gösterdi.

Bunun ardından teknik direktör Zico, Tümer'i oyundan çıkarıp yerine Uğur Boral'ı sahaya sürdü.

Bu değişiklik sırasında Brezilyalı yıldız, kenara dönüp, 'Nihayet' der gibi ellerini iki yana açtı. Carlos maç sonrası "Defansif olarak iyiydik. İşimiz zor ama avantaj bizde" dedi.

http://img172.imageshack.us/img172/5431/53178329ek8.jpg (http://imageshack.us)

http://img177.imageshack.us/img177/4753/77027186dl7.jpg (http://imageshack.us)

http://img170.imageshack.us/img170/2241/12784535qi3.jpg (http://imageshack.us)

Çok güzel bir detay. Bir önceki mesajımda bunu yazmıştım, ben de gazetede okudum, maç anında R.Carlos'un kulübeye dönmesini görmedim. R.Carlos iyi yaptı bence, sözünü geçirebiliyor ve Tümer çok kötüydü, çıkarılmasına vesile olduğu için kendisine minnettarım :)

Fernando Gago
16.Ağustos.2006, 00:04
Daha önceki tartışmalarda (fb transfer konsunda) defalarca dedim sol kanat açığımız var acil oyuncu almamız lazım 1 2 kişi hariç herkes bir çok saol kanat var vs. dedi tümer ve uğurun performansını gördük al birini vur ötekine inş. düzelirler ama sanmıyorum tümer sol kanatta ne yapacak dribling yapıp orta mı açacak...tek şansımız vederson o da bekleneni veremezse fbnin yaşayacağı sıkıntıları hepimiz görücez inş. yanılırım

Fietra 10
16.Ağustos.2006, 00:06
Daha önceki tartışmalarda (fb transfer konsunda) defalarca dedim sol kanat açığımız var acil oyuncu almamız lazım 1 2 kişi hariç herkes bir çok saol kanat var vs. dedi tümer ve uğurun performansını gördük al birini vur ötekine inş. düzelirler ama sanmıyorum tümer sol kanatta ne yapacak dribling yapıp orta mı açacak...tek şansımız vederson o da bekleneni veremezse fbnin yaşayacağı sıkıntıları hepimiz görücez inş. yanılırım

Vederson ve Ugur Boral gibi gerçek mevkileri sol olan iki kaliteli oyuncu var bunları akıllı kullanmak Zico'nun işi..Bunu beceremiyorsa artık durum kötü demektir

Fernando Gago
16.Ağustos.2006, 03:15
Zico zaten ona bir şey diyemiyorum ama hala iddilaııym fenerbahçenin iyi bir sol mkanadı yok tek umudumuz vederson velki o oynar o da kadroya giremiyor zaten zico saolosun

ogcj_me
16.Ağustos.2006, 03:20
Vederson ve Ugur Boral gibi gerçek mevkileri sol olan iki kaliteli oyuncu var bunları akıllı kullanmak Zico'nun işi..Bunu beceremiyorsa artık durum kötü demektir
uğur boral tuncayı taklit etmeye çalışıyor sonra başarısız oluyor
onun için tek umut wederson
zaten carlosa diyecek yok
bide denizin yerine selçuk denense iyi olur sağada deividin yerine ali bilgin

ForsakeN
16.Ağustos.2006, 05:20
Maçın Özeti

9RWeb5bAwb0

MeMo
16.Ağustos.2006, 05:21
Saol be Andriy :D

TR.CaPTaiN
16.Ağustos.2006, 20:32
Roberto Carlos'un Tümer'i oyundan çıkarttığı iddialarına Tümer'in yanıtı gecikmedi.

İDDİALARI YALANLADI

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Tümer Metin, Anderlecht maçında Roberto Carlos’la tartıştığı ve Brezilyalı yıldız kendisini Zico’ya şikâyet ettiği için oyundan alındığı iddialarını yalanladı.

YORULDUĞUM İÇİN ÇIKTIM

68. dakikada oyundan çıkıp yerini Uğur Boral’a bırakan Tümer “İddialar çok saçma. Bir kere ben oyundan yorulduğum için çıktım. Yani çıkmayı kendim istedim” derken şöyle devam etti:

CARLOS'U ÇOK SEVİYORUM

“Roberto Carlos’u hem bir takım arkadaşım olarak, hem de bir insan olarak çok seviyorum. Aramız da çok iyi. Anderlecht maçında aramızda hiçbir şekilde tartışma yaşanmadı. Onun benim oyundan alınmamı istemesi komik. Bütün takım olarak Roberto Carlos’la ilişkilerimiz çok iyi. F.Bahçe’ye ve Türk futboluna gelmiş önemli bir yıldızdan alacağımız çok şey var ve biz de geldiği ilk günden bu yana kendisiyle iyi ilişkiler içindeyiz. Ne benim, ne de bir başka takım arkadaşımın Roberto Carlos’la sorunu olamaz. Kimse sorun yaratmaya çalışmasın.”

Internethaber

BlackEagle19o3
16.Ağustos.2006, 21:16
Bence o fotoğraflar herşeyi anlatmaya yetiyordu;)

fmsmyrna
17.Ağustos.2006, 00:04
Bende aralarında sorun olduğunu sanmıyorum.Çarpıştılar o kadar Carlos'un o hareketi kulübeye yaptığını sanmıyorum.Çıkarken de normal bir şekilde bakıyor.Basın hemen takımda birşeyler varmış gibi gösteriyor.

AneLKa_90
17.Ağustos.2006, 03:28
Aralarında sorun olmaz olursa da hemen barışırlar... Olur böyle şeyler,fazla büyütmeye gerek yok ;)

Varonil
17.Ağustos.2006, 07:07
Basın Fenerbahçe'yi karıştırmak için elinden geleni yapıyor.Ancak aralarında hiçbir sorun yok bunu unutuyorlar.

ogcj_me
20.Ağustos.2006, 20:41
aralarında sorun olsun olmasın o karşyerdeki bir futbolcudan iterekten top alınmaz ki bu onun takım arkadaşı

wwhirlwind
22.Ağustos.2006, 04:15
mac esnasinda bole seyler olabilir hos golmek lazimm ama arkasi geliyorsa dusunmek lazim :)

ogcj_me
22.Ağustos.2006, 06:53
OLLEY !!
Maç TRT de
pastahaneye gitmek zorunda kalmayacağım

Hugo
22.Ağustos.2006, 19:14
Maç TRT'de.. Buna karşılık Doğan grubu da açık kanaldan verecek. Star ya da Kanal D olabilir..

Omerdinho
22.Ağustos.2006, 19:39
Benim icin sorun degildi D-Smart'i olan bir yer bulmustum :D trt'de olmasi güzel oldu ama TRT yok TRT INT var :D

yusufislam
22.Ağustos.2006, 20:25
gordugumuz gibi ALEXin kafa vurusu teknigi turkiyedeki bir cok defans oyuncusundan daha iyi!! boy sadece bir avantajdir,

ama kafa vurusu teknigi fatih tekke, alex de var :)

gokhan zan o boyu olmasina ragmen milli takimda oynamasina ragmen
(cok yazik)

kafa vurusunu bir kere bile gormedim, kafa vurmayi bilmiyor rahatca diyebilirm?

ogcj_me
22.Ağustos.2006, 20:44
alexin kafa golünü bu kadar abartmasak :)

Varonil
24.Ağustos.2006, 02:07
Rövanş maçını TRT mi verecek?:p

fmsmyrna
24.Ağustos.2006, 02:14
Rövanş maçını TRT mi verecek?:p

Trt+kanal d veya star+d smart

attiilla
24.Ağustos.2006, 02:53
Belçikada yayın hakkı TRT de bulunduğu için D Smart anlaşma önermiş fakat TRT kabul etmemiş..D Smartda maçı Star,Kanal D de vercekmiş ben TRTde izleyeceğim..:D

uAsamet91
24.Ağustos.2006, 06:44
Star vericekmiş maçı...TRT yi izleyin kıyağı o yaptı...

Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 20:22
Fenerbahçe - Anderlecht

http://img518.imageshack.us/img518/1312/52692im3.gif (http://imageshack.us)

http://img518.imageshack.us/img518/2620/50074zq2.gif (http://imageshack.us)

Stad: Sükrü Saraçoglu - Istanbul
Saat: 21:00
Hakem: Howard Webb (İNG)

Maç hakkındaki görüşlerimizi buraya yazalım. Bence Fenerbahçe maçı kazanıcak.

AneLKa_90
11.Ağustos.2007, 20:25
Dünkü maçı ölçü almayalım,Çarşamba günü çok farklı bir Fenerbahçe olacak sahada... Ve kazanacağız inşallah ;)

ForCimbom
11.Ağustos.2007, 20:28
En iyi berabere biter Fenerbahçe için, Anderlecht çok güçlü bir ekip...

RaSenGan
11.Ağustos.2007, 20:30
Beraberlik veya Anderlecht..

spider3784
11.Ağustos.2007, 20:31
Bu yorumu inanın GS li olduğum için yapmıyorum. Bunu belirteyimde önceden.:)
Anderlecth.

fenerbahce_1907
11.Ağustos.2007, 20:31
Fenerbahcem kazanır bu macı;)

Aşk-ı Şehir
11.Ağustos.2007, 20:32
Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum İBB maçı gibi kesinlikle olmayacak;;)

ForCimbom
11.Ağustos.2007, 20:33
Anderlecht'in tecrübesi yetecek bu maçta...

fmsmyrna
11.Ağustos.2007, 20:59
İBB yenilgisi iyi oldu şimdi oyunncular kendilerini toparlamalılar.Yalnız bu maçta Can oynarsa fark bile yiyebiliriz Lugano yada Yasin oynamalı

Ralph
11.Ağustos.2007, 21:09
Bence onlar ECC de daha tecrübeli.Ama ne olucağı belli olmaz.İBB maçına bakılırsa....

Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 21:12
Çok Umutsuzum kötü bir sonuç halinde zico bavulunu hazırlasın

MeMo
11.Ağustos.2007, 21:31
iyi oyun sergileyecez ama skoru kestiremiyorum

Omerdinho
11.Ağustos.2007, 21:54
Fener alir, Zico gerekli önlemleri alacaktir.

uAburak89
11.Ağustos.2007, 22:06
2-1 Fenerbahçe alır.. (:

uAsamet91
11.Ağustos.2007, 22:40
Anderlecth Kadıköyden En az beraberlikle ayrılır.Ya beraberlik Ya Anderlecth
Skor tahminim
1. 1-1
2. 0-2

Hugo
11.Ağustos.2007, 22:44
Anderlecht zorlayacak..
Ama Fener'in kazanmasını isterim.

TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2007, 23:15
Banko Anderlecht.

El Barto
11.Ağustos.2007, 23:18
İBB maçından sonra umudum hiç yok.

Sanırsam UEFA yolları gözzükecek fbye.

Umarım beni yanıltırlar ülke puanı için....

ChAoS
12.Ağustos.2007, 00:22
Ben kazanacağını düşünüyorum fenerbahçenin 2-0 alır.

KaF KeF
12.Ağustos.2007, 00:34
Gruplara kalacağımızı Düşünüyorum..
Skor Tahminim:
3-0
2-1;)

Memedov
12.Ağustos.2007, 00:39
Anderlecht alir.

1-0 veya 2-1 biter.

El Comandante
12.Ağustos.2007, 00:41
IBB macindaki hatalarindan ders almazsa Zico Anderlecht banko.

Yok hatasini düzeltir,takima ceki düzen verir,cift forvet oynarsa Fb maci kazanacak güctedir.

RaSenGan
12.Ağustos.2007, 00:42
Anderlecht alir.

1-0 veya 2-1 biter.

İşte tarafsız bir yorum.İnş. FB gruplara kalır ama zor..

GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 01:42
Baran'ında dediği gibi Zico aynı tas aynı hamam giderse maça fark bile olur ama gerekli değişiklikleri yaparsa şansımız artar.

GodfatheR
12.Ağustos.2007, 02:07
ben IBB maglubiyetinin hayirli olacagini dusunuyorum orda eksiklerimizi calismayan bolgelerimizi IBB BIR TOKAT GIBI YUZUMUZE CARPTI insalllah bu hatalardan ders cikarilacaktir ve anderleht maci kazanilip tur atlanacaktir.kimse bu takimi yerden yere vurmasin super kupayi alinca iyi IBB ye kaybedilince kotu skor taraftarligi yapmayin.maca gelince cok gollu gececegine burda 2-1 orda 2-2 bitecegini dusunuyorum tabi bu benim icimden gecenler.

goosfraba
12.Ağustos.2007, 02:12
Konuyla alakası yok ama yine de yazmak istedim.Geçenlerde FB TV'de Fenerbahçe-S.Prag maçını izledim(Ş.L. gruplarında 1-0 kazandığımız maç) Durum 1-0 lehimize iken Servet kırmızı kartı yediğinde Daum hemen oyuna müdahale etti hemen Önder'i oyuna sokarak defansa takviye yaptı ama Zico sadece maçı izliyor.İnşallah bu maçta böyle yapmaz.Gelen gideni aratır derler Zico Daum'u çok aratıyor...:(

Son olarak maç hakkında yorum yapmak gerekirse;

Fenerbahçe alır, ya öyle ya da böyle gruplara kalırız inşallah...

Mirza
12.Ağustos.2007, 02:16
Fenerbahçe alır, ya öyle ya da böyle gruplara kalırız inşallah...

Inşallaha maşallaha kaldık beee biz bu hallere düşecek takımmıydık. Helal olsun Zico.

TR.CaPTaiN
12.Ağustos.2007, 02:16
Geçen sene de yüzümüze tokat çarpan çok olmuştu ama pek birşey değişmemişti. Eleştirmek herkesin hakkı. Bunun iyi gün dostluğu ile alakası yok. Yanlışları gördüğümüzde söylemememiz gerekir bu mudur yani taraftarlık ? Göz göre göre Zico iyi teknik direktör,Deivid muhteşem bir oyuncu,Deniz ile Gattuso arasında pek fark yok, takım gol bölgesinde çok etkili mi dememiz gerekir gerçek taraftar olmak için.

NisRoc
12.Ağustos.2007, 02:20
Bu maçı alırız lakin Belçikada mağlup olup tornistan Uefa'ya gideriz..

GodfatheR
12.Ağustos.2007, 02:21
Geçen sene de yüzümüze tokat çarpan çok olmuştu ama pek birşey değişmemişti. Eleştirmek herkesin hakkı. Bunun iyi gün dostluğu ile alakası yok. Yanlışları gördüğümüzde söylemememiz gerekir bu mudur yani taraftarlık ? Göz göre göre Zico iyi teknik direktör,Deivid muhteşem bir oyuncu,Deniz ile Gattuso arasında pek fark yok, takım gol bölgesinde çok etkili mi dememiz gerekir gerçek taraftar olmak için.

benim sozum sana degil sen goruslerini basindan beri soyluyorsun.benim lafim bjk macini gorup bu takim ligi supurur deyip IBB macindan sonra bu takimdan ne koy olur ne kasaba diyenlere ;;)

TR.CaPTaiN
12.Ağustos.2007, 02:30
benim sozum sana degil sen goruslerini basindan beri soyluyorsun.benim lafim bjk macini gorup bu takim ligi supurur deyip IBB macindan sonra bu takimdan ne koy olur ne kasaba diyenlere ;;)

Gözümüz çok rahat boyanıyor. Mesela geçen sezon Zico'nun iyi olmamasına rağmen,takıma hiçbirşey katmamasına rağmen sırf Fenerbahçe şampiyon oldu diye takımda kalması gibi. Halbuki sezon başı parola neydi ? Avrupa, Sonuç ne ? Sadece Türkiye'de başarı. UEFA'daki iyi futbolda buna tuz,biber oldu ve Zico kaldı. Deivid gönderilir miydi,gönderilmez miydi orasını da bilemeyiz ama Beşiktaş maçında biraz koştu,biraz istekli oynadı Deivid takımda kaldı(tamamen buna bağlamıyorum) Belki Beşiktaş maçı da göz boyadı ve bir maçla zirvede olan Fenerbahçe diğer maçta yerin dibine girdi. Uzun lafın kısası çok çabuk gözümüz boyanıyor.

Fıratcan Alçınkaya
12.Ağustos.2007, 02:38
Kura çekilip Anderlecht geldinde ben dedim FB eler bence... Kadro olarakta felan bence daha iyi... Ama ZiCo varken takımın başında insan 2hatta 3kere düşünüyor yahu... Umarım bu maçlarda önlem alır çok gzl galibiyetler alıp Gruplara kalırız...

goosfraba
12.Ağustos.2007, 02:45
Zico geçen sene ki Avrupa macerasında çok tecrübelendi dedik, evet doğru ama İBB maçını da kolay kazanmalıydık.Anderlecht maçında bir sürpriz ile karşılaşmayız umarım...

Varonil
12.Ağustos.2007, 02:46
Değişen hiç bir şey yok.Yine aynı tas aynı hamam.Umarım 2.ci bir Kiev şoku yaşamayız.

İnşallah maçı kazanırız.

Emurafu
12.Ağustos.2007, 03:23
Avrupa macında ziconun yapacagı hamleler daha cok önemli...Rakibi iyi analiz etmiyor bence..Rakibi iyi analizedip dogru birkadro cıkarırsa birde mac içinde takıma iyi taktikler verip iyi oyuncu degişikligi yaparsa galibiyet gelir....

Can ı yasin varken stoperde oynatmak intihar olur:):)

GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 12:09
İBB maçının kaybedilmesi belki Fb'ye turu getirir.Tabii burada iş Zico'ya kalıyor.

Sekopej
12.Ağustos.2007, 12:50
Lugano ve Alex sanırım bu maçta oynayacaklarmış. Bugün Karşıyaka ile bir maç yapacak Fenerbahçe, İBB maçında oynatmadığı oyuncuların durumuna bakacak sanırım Zico.

Takımda potansiyel var, en azından bu turu geçecek potansiyel var. Bunu da ortaya çıkaracak Zico. Çıkarabileceği muamma ama göreceğiz neler yapabilecek.

Can'ı çıkartıp Lugano'yu, Tümer'i çıkartıp Alex'i koyar, başka da değişiklik yapmazsa maç 0-0 ya da 1-1 bitebilir. Galip gelmek içinse daha değişik şeyler denemeli.

Anderlecht dün oynadığı maçı sanırım 1-0 kazanmış, Zico neden gidip o maçı izlemedi acaba? Gerçi Türkiye'de, İstanbul'da olan diğer maçlara gitmiyor, Belçika'ya gideceğini düşünmek saçma...

fenerlistinanc
12.Ağustos.2007, 12:51
fenerbahçe ii oyunuyla maçı rahat alır

fmsmyrna
12.Ağustos.2007, 13:03
Gol yemememiz gerekiyor gol yersek avantajlı olmaz.0-0 bile iyi olabilir.En azından deplasmanda 1 gol attık mı onların 2 gol atması gerekir.

Fernando Gago
12.Ağustos.2007, 17:41
Eğer kaybedersek sevineceğimiz tek şey var zico deividide yanına alıp köyüne geri dönmesi olacak

Universal
12.Ağustos.2007, 19:13
Defansımızda ki konsantrasyonu düzeltmeden bu maçtan ümitli değilim. Umarım Lugano geri döner. Çünkü Can böyle bir maç kaldıramaz.

Artık oyuncular ve Zico işin ciddiye bindiğini anladı. O yüzden son şanslarıda olabilir. Bu yüzden mücadeleci bir Fenerbahçe izleyeceğiz. Umarım taraftarımızın desteği ile bu maçı alırız. İBB Kazasının yaralarını sararız.

AneLKa_90
12.Ağustos.2007, 20:42
Alex ile Lugano yetişirse çok şey değişir çoook ;)

JameSawyer
12.Ağustos.2007, 20:45
Alex ile Lugano yetişirse çok şey değişir çoook ;)
Sorun kökte..

Lugano ve Alex hiçbirşeyi değiştirmez..

AneLKa_90
12.Ağustos.2007, 20:45
Sorun kökte..

Kökteki sorun derken Zico'yu kastediyorsan belki haklısın ama Lugano'yla Can belasından kurtuluruz Alex'le de gol sıkıntısından

BlackEagle19o3
12.Ağustos.2007, 22:08
İnşallah Fenerbahçe kazanacaktır.

tosunpasa
12.Ağustos.2007, 22:42
Anderlecht kolay geçer turu...

TR.CaPTaiN
13.Ağustos.2007, 00:00
Avrupa'da Tümer Alex'ten daha etkili oluyor. Alex iyileşse dahi Tümer oynamalı.

AneLKa_90
13.Ağustos.2007, 00:04
Tümer istikrarsız bir oyuncu ne zaman nasıl oynayacağı belli olmuyor halbuki Alex öyle değil her an her şeyi gerçekleştirebilecek bir oyuncu.Bu yüzden bence Alex oynamalı

absolut12
13.Ağustos.2007, 01:19
Fenerbahçe tarafları yine geçicek tv başına yine bir umutla ya tutarsa diye ya takım Anderlecht eler ya belki zico birşeyler yapmıştır diye sadık taraftar kitlesine sahip bir takım bu takım öyle bi takım ki basari kriteri olarak, uefa kupasini alacagiz, sampiyonlar ligi'nde final oynayacagiz der ikisinin yanından bile geçemez.Ayni zamanda denizlispor ve genclerbirligi uefa'da turlari birer ikiser atlarken ki ceyrek final kapisindan dondu ikisi de. bu fenerbahce'nin 100 yildir yapamadigi biseydir.Garip maç olucak Fenerbahçe belki hırs yapıcak belki ayağında top tutamıcak Fenerbahçe'nin garip maçlarından birini daha izleyeceğiz ki umarım bu sefer sonu mutlu biter.

JameSawyer
13.Ağustos.2007, 01:22
Anderlecht zorlanmadan eleyecektir..

absolut12
13.Ağustos.2007, 01:37
Fenerbahçe ilk kez kötü oynamadı,ya da ilk kez maç kaybetmedi elenebilir tabii ama ben Anderlecht'in zorlanmadan eleyebileceğini sanmıyorum.Kim elerse elesin zorlanarak eler.

ivan
13.Ağustos.2007, 02:58
Anderlecht kolay geçer turu...

Sorun kökte..

Anderlecht zorlanmadan eleyecektir..

bu kadarda renginizi belli etmeyin yaa ayıp artk...şimdi ben ne yapıormmm diyeceksiniz JameSawyer akşam üzeri 1 mesajın daha tahrik ediciydi siteye yeni kayıt olmşsn kimseyi tahrik etme senin yüzünden ceza almak istemiorm!

Fenerbahçe Anderlechte kök söktürecek bu takım öylee sizin dediğiniz gibi fos takım değil Geçen senenin şampiyonu sene başındada en önemli rakibinden birini yenerek kupayı aldı....

Kaç kere anderlecht maçı izlediniz onuda çok merak ediorm

JameSawyer
13.Ağustos.2007, 03:03
bu kadarda renginizi belli etmeyin yaa ayıp artk...şimdi ben ne yapıormmm diyeceksiniz JameSawyer akşam üzeri 1 mesajın daha tahrik ediciydi siteye yeni kayıt olmşsn kimseyi tahrik etme senin yüzünden ceza almak istemiorm!

Fenerbahçe Anderlechte kök söktürecek bu takım öylee sizin dediğiniz gibi fos takım değil Geçen senenin şampiyonu sene başındada en önemli rakibinden birini yenerek kupayı aldı....

Kaç kere anderlecht maçı izlediniz onuda çok merak ediorm

Bunları biz değil Zico söylüyor arkadaşım.Kim kime kök söktürecek?Zico'mu, Deivid mi?, Edu' mu?

Halen daha neye dayanrak umutlanıyorsun anlamıyorum.Karşında Anderlecht var iyi bir takım değil diyelim.Başarılı da değil..

Ama sen nesin ki, Avrupa'Da çeyrek final veya yarı final mi oynuyorsun her yıl?Kupa mı kazandın? Gruplarda başarı mı yaptın?

Neyine güvenerek Anderlechti küçümsüyorsun..

ibo
13.Ağustos.2007, 03:26
Bu gereksiz tartışma sürerse konu kiitlenecek... Sorunu olan şikayet butonu veya özel mesaj ile sorununu çözmeye çalışsın...

nerazzuri
13.Ağustos.2007, 10:45
Anderlech'in çok kolay çok rahat bi şekilde turu geçiceğine inanıyorum. Fenerbahçe bu kadro yapısıyla böyle bir t.direktör ile Gruplara kalması imkansız...

Aziz Yıldıırm ve kurmaylarının Saçma transferlerinden hala bişey anlamış değilim. Yine Ağustosun 30 unda 2 oyuncu alır trasnfer olsun diye. O adam takıma alışana kadar zatenn OoOooO. Bu sene hiç bişey olmaz Fenerbahçe'den.

ogcj_me
13.Ağustos.2007, 11:07
Anderlech'in çok kolay çok rahat bi şekilde turu geçiceğine inanıyorum. Fenerbahçe bu kadro yapısıyla böyle bir t.direktör ile Gruplara kalması imkansız...

Aziz Yıldıırm ve kurmaylarının Saçma transferlerinden hala bişey anlamış değilim. Yine Ağustosun 30 unda 2 oyuncu alır trasnfer olsun diye. O adam takıma alışana kadar zatenn OoOooO. Bu sene hiç bişey olmaz Fenerbahçe'den.
sana katılıyorum
bir fenerbahçeli olarak konuşuyorum
fener bu kadro yapısıyla bu turu geçemez
Zico sadece bir itibardır FB için

aix2
13.Ağustos.2007, 11:10
Maç 1-1 biter :D daha doğrusu istediğim skor bu :D

ogcj_me
13.Ağustos.2007, 11:13
niçin istiyorsun ?

Universal
13.Ağustos.2007, 13:07
Lugano oynayacak ama Alex şüpheli. Lugano oynamasından yanayım ama iş değişmez. Çünkü defansı toparlayacak yönetecek bir oyuncuya ihtiyaç var. Bu olmadığı için defans dağınık duruyor ve rakiplere açık veriyor. Eğer defansı düzenleyebilirsek maçı kazanabiliriz.

Fietra 10
13.Ağustos.2007, 18:14

ilginç ve şaşırtıcı..

MeMo
13.Ağustos.2007, 18:20

BlackEagle19o3
13.Ağustos.2007, 18:45

niçin istiyorsun ?

Belki İddaa oynamıştır:p

absolut12
16.Ağustos.2007, 12:51
İki takım da çok pozisyona giremedi.Fener topu daha çok ayağında tuttu.İyi niyetli oynadı Lugano gerçekten iyi yönetti savunmayı Edu'nun Mpenza'dan yediği çalımdan başka zayıf kaldığı pozisyon pek yok gibi gördüm ben.Tuncay gitti bitti yeni Tuncaylar gelicek 100 sene boyunca hep Tuncay oynamadı Fenerbahçe'de Lefterler Cemil Turanlar Okochalar Selçuk Yulalar gördü bu taraftar onları nasıl kalbinde saklayıp anıyorsa Tuncay da öle olacak.