View Full Version : Fenerbahçe - Anderlecht | Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme 1.Maç
Fıratcan Alçınkaya
13.Ağustos.2006, 01:58
“Öncelikli hedef Şampiyonlar Ligi”
Teknik Direktör Zico, FIFA'nın resmi internet sitesinin Fransızca ve İspanyolca versiyonunda bugün yayınlanan röportajında Türkiye'de çalışmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Türkiye'de futbol tutkusunu rahatça yaşayabildiğini ifade eden Zico, takımımızın altyapı tesislerinin mükemmel olduğunu belirtti. Brezilyalı teknik adam, bu seneki birinci hedefin Şampiyonlar Ligi'nde başarı olduğunu kaydetti.
İnternet sitesinde yayınlanan röportajda yeni sezon için öncelikli amacın Şampiyonlar Ligi'nde olabildiğince yükselebilmek olduğunun altını çizen Zico, "Kulüp bu konuyla ilgili olarak büyük bir efor sarfetti. Her mevkide kadromuz güçlendirildi. Bu da bana, bütün futbolcularıma yeni şanslar verme fırsatı yarattı. Ulusal ligde işimizin hiç de kolay olmayacağının bilincindeyiz. Zira Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor da kadrolarını güçlendirdiler. Sonuç itibariyle kulübümüzün bize duyduğu güvenin farkındayız ve bize güvenenlerin yüzünü kara çıkarmamak için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.
Japonya'da çalıştırdığı Kashima Antlers takımıyla Fenerbahçe arasında bir kıyaslama yapan Brezilyalı teknik adam, Fenerbahçemizin Kashima'ya göre en önemli farkının, mükemmel altyapı tesislerine sahip olması olduğunu vurguladı. "Böylece ben de başka şeyleri düşünmeden futbolcularımla normal şekilde çalışabiliyorum" diyen Zico, Japonya'da teknik direktörlük mesleğini keşfettiğini belirterek, "Buradaysa, futbol tutkumu sonuna kadar yaşayabiliyorum" diye konuştu.
Türkçe'nin çok zor bir dil olduğunu vurgulayan Zico, bu nedenle antrenmanlarda sürekli tercümanıyla çalıştığını belirterek, "Tercümanla olan ilişkim çok önemli. Çünkü o, felsefemi, motivasyon düzeyimi ve fikirlerimi, benim heyecanımı aynen taşıyacak şekilde ekibin tamamına yansıtabilmeli. Böylece bir bakıma, futbolcularla aynı dili konuşmuş olmalıyız" dedi.
Çok sakin bir çalıştırıcı olduğuna ilişkin yorumlara da değinen Zico, uzun bir futbolculuk kariyerine sahip ve birçok başka teknik direktörle çalışmış olmasının kendisine avantaj sağladığını ifade ederek, "Bu sayede, birlikte çalıştığım futbolcuların beklentilerine cevap verebiliyorum. Eğer bir şeyleri beraberce başarmak istiyorsak, futbolcularla aramızda bir güven ilişkisinin kurulmuş olması gerekir. Onlara her zaman, ayıracak vaktim var. Ancak, her ne kadar futbolcularla çok yumuşak bir ilişkim olduğu söylense de, yeri geldiğinde sorumluluklarımın bilincinde davranmaktan da çekinmem. Bir teknik adam olarak, son kararı alan hep ben olmalıyım ve bu karar da herkes için anlaşılır olmalı" şeklinde konuştu.
Üzerinde baskı olduğunda bile durumu çok kolay idare edebildiğini öne süren Zico, özellikle de Japonya'da evinden işine giderken otomobille her gün 100 kilometre yol yaptığını belirterek, "Böylece sorunların çoğunu yolda çözmeyi öğrendim. Yalnızken, düşüncelerim çok açık oluyor. Çünkü kimse beni rahatsız etmemiş oluyor" dedi.
Brezilya'da futbolcuların artık çok erken yaşlarda Avrupa'nın dev kulüplerine transfer olmasını olumlu görmediğini vurgulayan Arthur Zico, büyük kulüplerin kısa vadeli başarı arayışına girdiğini, oysa bunun çok genç Brezilyalı futbolcular tarafından karşılanacak bir şey olmadığını söyledi. Gençlerin ilk futbol tecrübelerini yeterince iyi şekilde yaşayamadan büyük kulüplere gitmesinden yakınan Zico, "Brezilya'da futbolun bugünkü durumunu iyi görmüyorum" şeklinde konuştu.
Fenerbahçe'deki Brezilyalı futbolcuların tecrübeli isimler olduğuna dikkat çeken Zico, 20-35 yaş arası futbolcuların yabancı ülkelere gitmesinin normal olduğunu dile getirdi. "Brezilyalı herhangi yeni bir futbolcuyu daha transfer edecek olsanız, hangisini tercih edersiniz?" sorusunu "Kaka" şeklinde yanıtlayan Zico, Milanlı yıldızın oyunun her anında fark yaratabilecek kapasiteye sahip olduğunu belirtti.
Futbolculuk dönemindeki en güzel anısının, Flamengo formasını giydiği yıllarda, takımının 1981 Libertadores Kupa Finali'nde Şili temsilcisi Cobreloa'yı 2-1 yendiği ve 2 golü de kendisinin attığı karşılaşma olduğunu söyleyen teknik adam, antrenör olaraksa 2004 yılında Japonya Milli Takımı'nı çalıştırırken Asya Kupası'nı kazanmalarını da unutamadığını belirtti.
Zico, teknik direktör olarak idol ismininse, Brezilya milli takımının eski efsane hocalarından Tele Santana olduğunu dile getirdi. Santana'nın futbolcularla yaptığı konuşmalardan çok etkilendiğini kaydeden Zico, futbolun agresiflik içermeyen bir sanat olduğunu Santana'dan öğrendiğini, futbolun eğlenceli tarafını da bu sayede keşfettiğini belirtti.
TR.CaPTaiN
13.Ağustos.2006, 02:15
Teknik Direktör Zico, FIFA'nın resmi internet sitesinin Fransızca ve İspanyolca versiyonunda bugün yayınlanan röportajında Türkiye'de çalışmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.
Sen mutlusun ama biz değiliz.
AneLKa_90
13.Ağustos.2006, 02:29
Oynanacak olan Anderlecht maçları Zico'nun kaderini belirleyebilir daha doğrusu belirlemeli!
aix2
13.Ağustos.2006, 04:59
Türk'lüğümden şüpheniz olmasın ;) Neyse burda bunu tartışmayalım. Fenerbahçe'nin ŞL de başarılı olması zor daha doğrusu Zico ile zor UEFA'ya yanımıza gelsin :)
Bekq
13.Ağustos.2006, 07:21
FB eğer yabancı bir forvet alır ve Deivid i yollarsa tur bizim ama hala transfer olmazsa
Kezman a daha ne kadar dayabilicez bilmiom
KaF KeF
13.Ağustos.2006, 07:24
FB eğer yabancı bir forvet alır ve Deivid i yollarsa tur bizim ama hala transfer olmazsa
Kezman a daha ne kadar dayabilicez bilmiom
alamaz çünkü Kadrolar gönderildi.:icon_confused:
Atakan38
13.Ağustos.2006, 16:24
Her Seneki TabLo OlabiLir
Anderletch Fenerden Kotu Bi Takım DeiL
Başa Baş Geçer Gibi Her Sonuç OlabiLir
fmsmyrna
13.Ağustos.2006, 18:36
Defansif oynamalıyız Zico'nun 2 önlibero taktiği büyük maçlarda işe yarıyor önce gol yememeyi düşünmeliyiz.Gol atmak 2.planda olmalı.
Professeur
13.Ağustos.2006, 18:39
2-1 veya 3-1 Anderletch alır gibi içime doğdu ama inşallah yanlış çıkar.:(
GodfatheR
13.Ağustos.2006, 19:03
ben bu macta kesinlikle serdar in degil volkan in kaleye gecmesini istiyorum cunku serdar hic bir yan topta cikmiyo kucagina geleni tutuyo kaleye volkan gecerse daha basarili olacagimizi dusunuyorum.maca gelince kadikoyde gol yemessek orda bir tane atarsak turu cok rahat geceriz
BlackEagle19o3
13.Ağustos.2006, 19:44
İddaa bültenine baktım.Fenerbahçe'ye 1e 1.40 oran vermiş.Bu kadar saçmalık olmaz yahu.Böyle bir oran verilmesi için 2 takım arasında baya bir güç farkı olması lazım.Yine veriyorlar gazı.Fener'i favori gösteriyorlar.Bana göre tur ortada.
TR.CaPTaiN
13.Ağustos.2006, 20:18
Fenerbahçe, Avrupa'da Zico yönetiminde 12 maça çıktı.. İşte karne...
Fenerbahçe, teknik direktörü Zico yönetiminde çıktığı 12 Avrupa kupası maçında sadece 3 kez yenildi.
Takımını, kulübün 100. kuruluş yılında, ilk sezonunda Turkcell Süper Lig'de
şampiyonluğa taşıyan Brezilyalı çalıştırıcı, sarı-lacivertli ekibin Avrupa
arenasındaki genel başarı düzeyine göre iyi bir performans ortaya koydu.
Fenerbahçe'nin Zico yönetiminde çıktığı Avrupa kupası maçlarında aldığı sonuçlar şöyle:
Fenerbahçe-B36 Torshavn: 4-0 (Appiah, Tümer, Tuncay, Önder)
B36 Torshavn-Fenerbahçe: 0-5 (Tuncay, Mehmet, Can, Semih, Murat)
Dinamo Kiev-Fenerbahçe: 3-1 (Aurelio)
Fenerbahçe-Dinamo Kiev: 2-2 (Appiah, Kerim)
Fenerbahçe-FC Randers: 2-1 (R.Pedersen (K.K), Kezman)
FC Randers-Fenerbahçe: 0-3 (Deivid, Tuncay, Kezman)
Newcastle United-Fenerbahçe: 1-0
Fenerbahçe-Palermo: 3-0 (Appiah, Lugano, Tuncay)
Celta Vigo-Fenerbahçe: 1-0
Fenerbahçe-Eintracht Frankfurt: 2-2 (Tuncay, Semih)
Fenerbahçe-AZ Alkmaar: 3-3 (Tümer ( 2 ), Tuncay)
AZ Alkmaar-Fenerbahçe: 2-2 (Tümer, Alex)
AneLKa_90
13.Ağustos.2006, 20:38
alamaz çünkü Kadrolar gönderildi.:icon_confused:
O liste ön eleme için... Gruplar için ayrı liste olacak.
byunuss1
13.Ağustos.2006, 21:01
zor birmaçfb için
Fıratcan Alçınkaya
13.Ağustos.2006, 21:19
Newcastle United-Fenerbahçe: 1-0
Celta Vigo-Fenerbahçe: 1-0
Bu 2maçta hiç haketmemişti Fenerebahçe malbiyeti aslında...
Anderlecht maçında inş... A.Bilgin solda Deivid sağda oynamaz...
TR.CaPTaiN
13.Ağustos.2006, 21:22
Newcastle maçında galiba 82. dakikada karambolden yemiştik, Celta maçında da 78. dakikada frikikten yemiştik.
nerazzuri
13.Ağustos.2006, 21:28
Dur şimdi isteyince herşey yapılır sen inan bak herkes nasılda inanır,imkansız diyenler her zaman yanılır SONUNDA İYİLER MUTLAKA
TR.CaPTaiN
13.Ağustos.2006, 23:55
Eski futbolcusu Serhat Akın'dan Fenerbahçe'ye Anderlecht uyarısı. Bonservisi halen Belçika ekibinde olan gurbetçi futbolcu, “Anderlecht, Belçika'nın en iyi ekibi. Müzesinde 5 Avrupa Kupası var. Sürekli hücum oynayan bir takım, özellikle forvete hattındaki Ahmed Hassan, Tchite, Mpenza ve Bousoufa'ya çok dikkat etmek gerek. Orta sahada oyuna çok iyi katkı yapan Jan Polak ve Van Damme bir de Biglia çok koşan futbolcular. Açık oynayan takımları özellikle deplasmanda hüsrana uğratıyorlar hızlı adamlarla. En zayıf yönü ise defansı. Anderlecht'in hazırlık maçında İspanyol ekibi Murcia'ya 6-0 yenilmesi sizi yanıltmasın çünkü o maçta Belçika temsilcisi genç bir kadroyla sahaya çıkmıştı. Fenerbahçe'nin rakibini ciddiye alması gerekir” dedi.
Fanatik
Fıratcan Alçınkaya
14.Ağustos.2006, 00:37
"Bu maçın ne anlam taşıdığını çok iyi biliyoruz"
Fenerbahçe nin kaptanı Alex ve Roberto Carlos, Samandıra Kamp tesisleri'nde bir araya gelerek Fenerbahçe Televizyonu'na Anderlecht maçıyla ilgili açıklamalar yaptı. Birlikte Kadıköy'de ilk maçlarına çıkacakları için heyecanlı olduklarını belirten yıldızlarımız, taraftarlarımızı takıma destek vermeye çağırdı.
Anderlecht maçının önemine dikkat çeken Alex de Souza, "Bizim için çok önemli bir maç. Biz futbolcular ve taraftarlarımız bu maçın ne anlam taşıdığını çok iyi biliyor. Taraftarlarımız bize bu maçta yardım edecek. Carlos'la birlikte Kadıköy'de oynayacağımız ilk maç olacak. Ben biliyorum ki taraftarımız maçta gerekli baskıyı yaparak bize destek verecek" dedi.
Anderlecht'e karşı daha önce bir çok kez oynadığını dile getiren Roberto Carlos ise, "Zor maçlar olacak. İçeride oynayacağımız maçı gol yemeden bitirirsek bizim için çok iyi olur. Fenerbahçe formasıyla Avrupa kupalarında ilk maçıma çıkacağım için heyecanlıyım. Alex'le birlikte tecrübelerimizi genç oyunculara aktararak başarıları yakalayacağız. Umuyorum ki taraftarlarımız desteklerini bize verir. Çok yakışıklı bir kaptanımız var. O dünyanın en iyi milli takımının da kaptanlığını yapmış bir futbolcu" diye konuştu
wwhirlwind
14.Ağustos.2006, 03:33
avrupadaki temsilcilerimiz arasinda en zor kura cekenlerden biri feenrbahce herkes her nekadar kolay mac olarak gorsede ole kucumsnecek bir takim degil anderlent belcikanin en fazla sampiyon olan takimidir bu sezona ise cok iyi basladilar ilk iki maclarinida aldilar ve ozellikle ileri uc elemanlari cok kaliteli Allahtan frutos sakat oynamayacak ama tchita ve mpenza onu kesinlikle aratmayacaktir orta sahalari zaten ahmet hassan polak ve boussofa war onalrda gercekten iyi oyuncular en zayif yerleri ise defans eger gol yemezsek kezman ve devid bize turu getirebilr bu seneki fenerin en buyuk eksigi ise tuncay takimi atesleyecek oraadan oraya kosusturup takimi costurak biri artik yok alexin oynaayacak olmasi ise avantaj carlos artik bi firkkiten bi gol atsik artik o kadr parayi bosuna verdik dimi :) istanbuldaki macta kesinlikle fener gol yememeli sonucta anderlent 25000 kisilik stadinda gercekten cok iyi maclar cikartiyor .
Omerdinho
14.Ağustos.2006, 03:56
Deniz oynamassa tur garanti.
bjkmete
14.Ağustos.2006, 04:08
FB nin bu turu atlaması için Deivid ve Kezman ı çift forvet oynatması lazım Saraçoğlunda sadece.Eğerki bu olursa tur banko Fenerin.Anderlecht ise bu sene çok kan kaybetti.
GodfatheR
14.Ağustos.2006, 04:38
ben bisey sorucam belki yeri degil ama bjk nin de fenerin de maclari yarin biri 21 de digeri 21.15 de d smart bu maclari nasil vericek yeni bi kanal mi acicak yoksa birini sifresiz mi vericek bilen varsa cvplasin
uAburak89
14.Ağustos.2006, 05:22
Deniz oynamassa tur garanti.
Deivid'i unutma.. :D
absolut12
14.Ağustos.2006, 06:30
Ne Deniz Ne Deivid takıma bağlı maç oyuncuya değil.Deniz Beşiktaş maçında maçın adamıydı Deivid de ilk yarıda kraldı neden bi daha yapamasın ki sorun takımda adamda değil zaten hiç bir takım 2 oyuncuya bağlı maç kazanmaz veya kaybetmez.Tabii bu oyuncular kendi kalesine boyuna gol atar ya da şike yapmıssa orası ayrı.
douramss
14.Ağustos.2006, 09:29
Belediye macindaki futbolun oynanmayacagi belli...Biraz daha toparlanmistir Fenerbahce...Zico cift forvetle oynamalidir diyecegim ama hangi ikili olabilir buna cevap veremem..Avrupada hedefler buyukse Fenerbahce nin forvete ihtiyaci var bence...
cydel
14.Ağustos.2006, 10:22
En iyi berabere biter Fenerbahçe için, Anderlecht çok güçlü bir ekip...
comandante
14.Ağustos.2006, 10:28
fb son maçtaki gibi oynarsa işi gerçekten zor...gönül ister fark atsın.ama bişiler yapılmalı...
Varonil
14.Ağustos.2006, 15:44
ben bisey sorucam belki yeri degil ama bjk nin de fenerin de maclari yarin biri 21 de digeri 21.15 de d smart bu maclari nasil vericek yeni bi kanal mi acicak yoksa birini sifresiz mi vericek bilen varsa cvplasin
Lig TV'de ligin son hafta maçlarında nasıl kanal 77'nin yanına 78 ve 80'i açıyorlar,d-smart'ta da öyle olacak.
aix2
14.Ağustos.2006, 16:24
D-Smart hazırlık maçlarında olduğu gibi yayınlayabilir mesela Beşiktaşın maçını D-Spor'da diğerini FBTV'de yayınlayabilir veya herhangi bi kanala aktarabilir.
tosunpasa
14.Ağustos.2006, 18:42
Bu maçta mı D-Smart'ta ya :S Adam gibi Star'da veya Kanal D'de izliyemiyecek miyiz Şampiyonlar Ligi maçlarını?
TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2006, 19:45
Yakında havanında telif haklarını alırlar. Nefes almak için para öderiz.
GodfatheR
14.Ağustos.2006, 20:06
peki maca az kaldi neler dusunuyorsunuz arkadaslar
Fietra 10
14.Ağustos.2006, 20:12
Yakında havanında telif haklarını alırlar. Nefes almak için para öderiz.
belki inanmayacaksın ama böyle birşey vardı 2 sene önce uzakdoguda bir ülkede:) özel oksijen tüpüyle nefes alıyorlardı para karşılıgında:)
maça gelirsek eger fb iki farklı galip gelemezse işinin zor olacağını düşünüyorum
TürkuAz
14.Ağustos.2006, 20:18
Takım oyunu lazım sizin takımınıza Fenerbahçeli arkadaşlar.Deivid olmasın, Deniz olması diyerek bir yere varamazsınız..
Ve iş şu noktada Zico'da bitiyor.Geçen gün spor programında Osman Şenher'in dediği gibi;
"Eskiden teknik direktörler takımın %10-15 iken, şimdi %70-75 i konumunda"
TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2006, 20:21
Bireysel olarak Fenerbahçe'den daha iyi olmayan AZ Alkmaar'ın teknik direktör farkıyla bizi elediğini düşünürsek, Zico çok büyük handikap.
nerazzuri
14.Ağustos.2006, 20:23
mami rüyasında görmüş 4-0 yeniliomuşuz :zuhaha
AneLKa_90
14.Ağustos.2006, 21:25
Bir terslik olmazsa bizim kazanmamız gerekiyor ;)
ForsakeN
14.Ağustos.2006, 21:28
2-2 Berabere bitecek gibi geliyor bu maç ne yazık ki :( Zico olmasaydı belki yenerdik.
AneLKa_90
14.Ağustos.2006, 21:30
Ne olursa olsun gol yememeliyiz!
eGowiCh
14.Ağustos.2006, 21:51
İnşallah İ.B.B. maçının onbiriyle sahaya çıkmayız. Solda mutlaka Vederson veya Tümer'in, sağda da Ali Bilgin veya Colin'in oynaması lazım. Göbekte Lugano oynayacak zaten, Alex de iyileşti, inşallah Zico hata yapmaz onbir seçiminde. Deivid sevdasına Avrupa'dan olmayalım.
BlackEagle19o3
14.Ağustos.2006, 22:03
İnşallah İ.B.B. maçının onbiriyle sahaya çıkmayız. Solda mutlaka Vederson veya Tümer'in, sağda da Ali Bilgin veya Colin'in oynaması lazım. Göbekte Lugano oynayacak zaten, Alex de iyileşti, inşallah Zico hata yapmaz onbir seçiminde. Deivid sevdasına Avrupa'dan olmayalım.
Maç öncesi tahmini 11lerde Lugano hariç İBB maçının kadrosu veriliyor.Deivid,Deniz,U.Boral bunlar oynayacakmış;)
barahir
14.Ağustos.2006, 22:03
Solda Uğurun yerine Tümer var.. Alkmaar kadrosuna benzeyecek bu kadro sanırım..
aix2
14.Ağustos.2006, 22:10
Arkadaşlar, D-Spor'un bugünki yayın akışına baktım Fenerbahçe maçı D-Spor'da yayınlanacak.
FeYYaz1989
14.Ağustos.2006, 22:13
Fenerbahçe'den farklı galibiyet bekliyorum.
LaigLeNoiR
14.Ağustos.2006, 22:18
FRUTOS'a dikkat.
1.93 boyunda, ve inaılmaz kafa vuruşları var.Bu FB'nin başına dert açabilir.
Mpenza , Ahmed Hassan ve Goor'da etkili isimler.
TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2006, 22:21
Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bu akşam Anderlecht karşısına çıkacak olan Fenerbahçe'de kadroda değişikliğine gidildi. Teknik direktör Zico, ligde son oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ilk 11'de forma giyen ve hazırlık maçlarında üstün bir performans sergileyen Uğur Boral'ı bu maçta yedek kulübesinde oturtacak. Brezilyalı teknik adam, Uğur Boral'ın yerine sol kanatta Tümer Metin'e şans verecek.
Kaynak : DHA
Omerdinho
14.Ağustos.2006, 22:23
mami rüyasında görmüş 4-0 yeniliomuşuz :zuhaha
Bende rüyamda gördüm 2-2 bitti :) 2-0 öndeyken son dakikalarda attilar golleri :D
Bu arada Zico Ugur'un yerine Tümer'i sol acikta oynatacakmis.
Universal
14.Ağustos.2006, 22:24
FRUTOS'a dikkat.
Uzun boylu olması kötü. Edu ve Lugano yetersiz kalabilir.
Omerdinho
14.Ağustos.2006, 22:25
Frutos oynamayacak 3 ay sakat.
barahir
14.Ağustos.2006, 22:28
Evet Frutos Yok.. Tek tesellim o zaten..
Fıratcan Alçınkaya
14.Ağustos.2006, 23:09
Fenerbahçe Anderlecth'in karşısına şu 11'le çıkması bekleniyor:
Kale: Serdar
Defans: Önder,Can,Lugano,R.Carlos
Orta saha: Deniz,Aurelio,Deivid,Alex
Forvet: Uğur (Tümer), Kezman
FENERBAHÇE'DE SAKAT VE CEZALILAR
Sakatlığı süren Appiah dışında Sarı-lacivertlilerin sakat veya cezalı futbolcuları yok. Sakatlığı geçen Alex'in bugün oynaması bekleniyor.
Anderlecht takımında ise Sakatlığı bulunan Arjantinli futbolcular Biglia ve Pareja takımdan ayrı çalıştı. Anderlecht'te sakatlığı olan Frutos ile cezalı olan Van Damme bugünki karşılaşmada forma giyemeyecek.
Şimdi spor haberlerinde izledim Tümer 11'De U.Boral yedek...
eXcitinG
14.Ağustos.2006, 23:16
Ben ne oLursa oLsun Fenerbahçe ye güveniyorum ve gaLibiyet bekLiyorum.
MeMo
14.Ağustos.2006, 23:23
Ben ne oLursa oLsun Fenerbahçe ye güveniyorum ve gaLibiyet bekLiyorum.
Bend sonuna kadar bu takım kimleri yanılttı inşallah tekrar eder.
TürkuAz
14.Ağustos.2006, 23:27
Bend sonuna kadar bu takım kimleri yanılttı inşallah tekrar eder.
Kimleri yanılttı ki?
Frutos'un olmayışı Anderlecht'in zararına olacaktır.Ancak Mpenza ve Boussouffa'Da oldukça etkili oyuncular.Fenerbahçe'nin zorlanacağını düşünüyorum..
Ben ya beraberlik yada Fenerbahçe diyorum.Ama bu gerçekten kolay olmayacak..
eXcitinG
14.Ağustos.2006, 23:29
Kimleri yanılttı ki?
Frutos'un olmayışı Anderlecht'in zararına olacaktır.Ancak Mpenza ve Boussouffa'Da oldukça etkili oyuncular.Fenerbahçe'nin zorlanacağını düşünüyorum..
Ben ya beraberlik yada Fenerbahçe diyorum.Ama bu gerçekten kolay olmayacak..
NormaL şartLar aLtında bakıLdığında tabi bi de oLaya ne kadar tarafsız yakLaşabiLeceksin o da önemLi Kadro yapısı ve takım oLarak Fenerbahçe AnderLecht ten kat kat üstün bir takım.OnLarda Mpenza ve Boussoufa tehLikeLi ise gününde oLacak bir Kezman bir Tümer bu ikiLiden daha tehLikeLidir.Sadece yapıLması gereken bu potansiyeLi bu akşam sahaya yansıtmak..
TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2006, 23:32
Yine Deivid. Bıktık yeter artık.
TürkuAz
14.Ağustos.2006, 23:33
NormaL şartLar aLtında bakıLdığında tabi bi de oLaya ne kadar tarafsız yakLaşabiLeceksin o da önemLi Kadro yapısı ve takım oLarak Fenerbahçe AnderLecht ten kat kat üstün bir takım.OnLarda Mpenza ve Boussoufa tehLikeLi ise gününde oLacak bir Kezman bir Tümer bu ikiLiden daha tehLikeLidir.Sadece yapıLması gereken bu potansiyeLi bu akşam sahaya yansıtmak..
Zaten sorunda potansiyeli sahaya yansıtmakta değil mi? Avrupa maçlarında bana göre takım ruhu dahada önemlidir ve Fenerbahçe'De bunu göremiyoruz.Hele ki başında Zico gibi bir bela varken iş iyice tehlikeye giriyor..
Ben sadece kendi fikrimi belirtiyorum.Fenerbahçe'nin bu maçı kazanma ihtimalini düşük görüyorum.Kadrolar arasında bir kalite farkı olduğundan Fenerbahçe'nin kullanabileceği tek avantaj bu bence.
eXcitinG
14.Ağustos.2006, 23:35
Bende bu fark oLduğu için ve kazanmasının Türk futboLu için hayırLı oLacağından doLayı temennim de bu maçta o dediğimiz potansiyeLi gösterip ŞL e kaLmaLarı.Umarım kaLırLar da.
TürkuAz
14.Ağustos.2006, 23:39
İnşallah gülen taraf Fenerbahçe olur.
nerazzuri
15.Ağustos.2006, 01:27
FRUTOS'a dikkat.
Murat abi ne mutlu ki Frutos sakat.
YusufT
15.Ağustos.2006, 01:39
Anderlecht'in ortasahadaki dinamosu Biglia'ya dikkat. cok yetenekli ortasaha oyuncu, cok sert sutlar atiyor, defansif özelligi cok güclü.
Insallah Fener kazanir diyorum yinede, böylece Türkiyenin puanlari artar
absolut12
15.Ağustos.2006, 02:16
Midfielder Lucas Biglia and defender Nicolás Pareja travel to Istanbul despite nursing minor knocks, but coach Frank Vercauteren is unable to call on Walter Baseggio (back), Nicolás Frutos (heel) and the suspended Jelle Van Damme for the first leg of what is a must-win tie. "All our preparations for the new season have been geared towards these matches as our first goal is to reach the UEFA Champions League group stage," he said.
fmsmyrna
15.Ağustos.2006, 02:36
Biglia ve Pareja'nın sakatlıkları hafif diyor sanırım pareja'da iyi oyuncu dikkatli olmalıyız
Ralph
15.Ağustos.2006, 03:02
Bir beşiktaşlı olarak Fenerbahçeye başarılar diliyorum.
Universal
15.Ağustos.2006, 03:07
Roberto Carlos son 10 yılda takımlarının oynadığı bütün Şampiyonlar Ligi maçlarında ilkonbirde oynadı. Ama işin komiği Fenerbahçe'nin son 10 yılda oynadığı Avrupa maçından daha fazla maça denk geliyor. :)
ibo
15.Ağustos.2006, 03:10
maçı d smart'tan başka bir kanal vermiyor mu?
Universal
15.Ağustos.2006, 03:12
maçı d smart'tan başka bir kanal vermiyor mu?
Hayır vermiyor.
Flawless Victory
15.Ağustos.2006, 03:54
Belçikada VT4 veriyor ama şifreli mi değil mi bilmiyorum. Bilen var mı bu kanalı? Ben uydudan şimdi 1500 kanalı tarayacağım içinde varsa izlerim.
Not : Bu kanal kabloludan yayın yapıyormuş, internetten de yayını olmadığı için izleyemeyeceğiz malesef. :(
fenerbahce_1907
15.Ağustos.2006, 04:11
Kabloluda varmıymıs bu kanal?
eXcitinG
15.Ağustos.2006, 04:12
Maç başLıyor.BigLia da oynuyor bu arada ;)
nerazzuri
15.Ağustos.2006, 04:12
Beyler Key yokmu yaaa D-spor içinn :(:(
ForsakeN
15.Ağustos.2006, 04:13
Maç başladı hadi hayırlısı
eXcitinG
15.Ağustos.2006, 04:17
Kezman bişeyLer kaçırdı ama tehLikeLi gibiydi
ForsakeN
15.Ağustos.2006, 04:19
Fenerbahçe bastırıyor.
GodfatheR
15.Ağustos.2006, 04:20
fener gol gol gol
tosunpasa
Beyler hangi radyodan dinlerim bu maçı?
ForsakeN
www.radyospor.com
canavar20
Kezman bişeyLer kaçırdı ama tehLikeLi gibiydi
Maçı sadece sen izliyon abi.:D
GodfatheR
radyo spor
ChAoS
15.Ağustos.2006, 04:21
Beyler hangi radyodan dinlerim bu maçı?
radyomudinliyorum.com
tosunpasa
Eyvallah arkadaşlar.
eXcitinG
Tümer iyi şut attı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maçı sadece sen izliyon abi.:D
İzLeyemiyorum ki Radyo ya taLim bizde :)
GodfatheR
15.Ağustos.2006, 04:23
spiker fener iyi oynuyo dedi bencede fena oynamiyo insallah nazar degmez
ForsakeN
15.Ağustos.2006, 04:24
Radyospordaki adam kalpten götürücek beni :D
tosunpasa
15.Ağustos.2006, 04:30
BJK maçına geçti bu radyo ya....
GodfatheR
15.Ağustos.2006, 04:31
BJK maçına geçti bu radyo ya....
bu ne hakkatten ya
ana bjk atti
tosunpasa
15.Ağustos.2006, 04:32
Helal olsun BJK. Sıra Fenerbahçe'm de.
GodfatheR
15.Ağustos.2006, 04:33
Radyospordaki adam kalpten götürücek beni :D
aynen cok heycanli anlatiyo
TürkuAz
15.Ağustos.2006, 04:34
Beşiktaş rahat bence.Herşeye rağmen tedbiri elden bırakmamalı..
Emurafu
15.Ağustos.2006, 04:35
Arkadasalr birsey sorucam yasin cakmak sakatmı????
Can arat yedekte bu adam 18 kişilik kadroda yok çürümeye mı geldi buraya........sakatsa neyse.....
ForsakeN
15.Ağustos.2006, 04:37
Yarım saat oldu . Hadi geçin şu fb maçına ya
MeMo
15.Ağustos.2006, 04:37
Arkadasalr birsey sorucam yasin cakmak sakatmı????
Can arat yedekte bu adam 18 kişilik kadroda yok çürümeye mı geldi buraya........sakatsa neyse.....
Bir bilinen var dimi boşu boşuna alınmadı
ZeroG
15.Ağustos.2006, 04:38
Of kulağım radyoda gözüm burda çok heyecanlandım:D.Radyo klasta ki yorumcu süper.Bi sövmediği kaldı oyunculara:D...
GodfatheR
15.Ağustos.2006, 04:40
kezman yine kacirdi
nerazzuri
15.Ağustos.2006, 04:41
Key yok mu beyler Dha feed kanalına araştırıom bulunca buraya yazarım
Emurafu
15.Ağustos.2006, 04:42
Bir bilinen var dimi boşu boşuna alınmadıYa sen bana neden laf sokuyorsun.Yasın kücük ama her zaman forumda asabisin...
Yası cakmak arkadaslara sordum sakat degılmıs....Olnar diyorki zico yu anlamak zor diyorlar.......hemen bana laf sokuyorsunuz....Fenerbahceyı konusmak sucmu.....neyse bir bilinen olsun bakalım..
tosunpasa
15.Ağustos.2006, 04:42
Tümer kaçırdı..
fenerbahce_1907
15.Ağustos.2006, 04:44
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllll Alexxxxxxxxx
comandante
internet radyosu var mı maçı veren?
ForsakeN
Gooooooooooooooooooool
tosunpasa
Goooooooooooooolll Alex de Souza!!!!
GodfatheR
ggggggggggggggooooooooooooooooooooolllllllllllllll lllll
Limerick
Alex Goooll!!
ZeroG
İşte budur Alex......
ForsakeN
15.Ağustos.2006, 04:45
Alex attı. dk 33
Hugo
Alex attıı.. Bravo Fener..
tosunpasa
http://radyomudinliyorum.com/ abi gir buraya Radyo Spor'u seç dinle.
GodfatheR
bu arada klavyeyi kirdim:D
eXcitinG
aLex heLaL oLsun.Türk gecesi var bugün Avrupada.
Emurafu
gooooooooolll alex.....
tinerER
15.Ağustos.2006, 04:46
dsmarta sinirimden gole bile sevinemiorm :mad:
Fıratcan Alçınkaya
Tebrikler Alex çok iyi be 1-0oldu
fenerbahce_1907
bu arada klavyeyi kirdim:D
Nasıl yazdın yazıyı?:zuhaha
TürkuAz
Alex attı 1-0 oldu..
qwertyq
bilgisayardan radyo dinlelebilen bi adres var mı acele :D allah rızası için yardım evde radyo yok
YusufT
evet var radyospor.
GodfatheR
15.Ağustos.2006, 04:47
ayaginin altina pas pas oliyim ALEX
radyo klas daki yorumcu manyak valla
MeMo
15.Ağustos.2006, 04:47
Göğsüm mosmor oldu :D
ForsakeN
15.Ağustos.2006, 04:48
Key yok mu beyler Dha feed kanalına araştırıom bulunca buraya yazarım
Maçı DHA FEED değil sadece FEED isimli kanal veriyor.Yanlış key bulma sakın Serkan :)
tosunpasa
bilgisayardan radyo dinlelebilen bi adres var mı acele :D allah rızası için yardım evde radyo yok
Dostum az yukarda verdim adresi.. http://radyomudinliyorum.com/ gir buraya Radyo Spor'a tıkla dinle.
comandante
tosun ses yok olum
tosunpasa
15.Ağustos.2006, 04:49
tosun ses yok olum
Ben dinliyorum Yücel abi, sorunsuz..
GodfatheR
15.Ağustos.2006, 04:49
Nasıl yazdın yazıyı?:zuhaha
ortadan kirilmadi zaten
Emurafu
15.Ağustos.2006, 04:50
Direk tıklayın gelir....http://www.radyotvonline.com/play/?id=17
Arkadasalr biraz forumda saygılı olun..
ForsakeN
direk radyosporun sitesine girin beyler www.radyospor.com . mozilla açımyor ama İE ile girin.
AneLKa_90
2.gol yolda
MeMo
15.Ağustos.2006, 04:51
Arkadaşlar hemen kendimizi şartlandırmayalım ne olur ne olmaz ama inş bi gol daha gelcek.
TürkuAz
15.Ağustos.2006, 04:52
Bu maç dönebilir..
Ancak Fenerbahçe'nin gol bulması iyi oldu.Umarız Zico bir hata yapmaz.
GodfatheR
adam kezman a ayakta duramiyo diyo
AneLKa_90
Kezman yalnız kalıyor ileride Deivid biraz ileriye dönmeli...
comandante
15.Ağustos.2006, 04:53
atar daha fener...
comandante
15.Ağustos.2006, 04:54
beyler bjk de önde...
MeMo
15.Ağustos.2006, 04:54
O Kezman'ı eleştiren adamı takmayın.
Emurafu
15.Ağustos.2006, 04:55
1-0 lık skor kötü ve tehlikeli....
TürkuAz
15.Ağustos.2006, 04:57
Daha gol lazım Fenerbahçe'ye.Maç bu şekilde biterse gruplara kalmaları zor olur..
Beşiktaş zaten rahat..
AneLKa_90
15.Ağustos.2006, 04:57
1-0 lık skor kötü ve tehlikeli....
Daha gol atarız yeter ki yemeyelim ;)
tosunpasa
15.Ağustos.2006, 04:59
İlk yarı bitti. Fenerbahçe 1-0 önde. İnşallah 2-3 gol daha atarız. Turu garantileriz.
MeMo
15.Ağustos.2006, 04:59
galibiyet yeterli olur
Emurafu
15.Ağustos.2006, 05:00
Daha gol atarız yeter ki yemeyelim ;)
insallah bakıcaz....
MeMo
15.Ağustos.2006, 05:03
Nerede o İBB maçındaki oyuna göre yorum yapanlar ilk yarı yeterli en azından.
Emurafu
15.Ağustos.2006, 05:05
Avrupa macı her Türk takımı farklı oynar..Ayrca 2. yarıda var
İnsallah iş istanbulda biter deplasman cok zor çünkü..
ForCimbom
15.Ağustos.2006, 05:09
Fenerbahçe ve Anderlecht sayesinde kötü bir maç oluyor, doğru düzgün pozisyon yok..
GodfatheR
15.Ağustos.2006, 05:11
o senin dusuncen bence gayet heycanli bi mac
Fıratcan Alçınkaya
15.Ağustos.2006, 05:14
Umarım 2.yarıda 2.golü bulur FB bitirir maçı... İnş. bu sene 2takımla ŞL ye gidicez...
ZeroG
15.Ağustos.2006, 05:15
Umarım 2.yarıda 2.golü bulur FB bitirir maçı... İnş. bu sene 2takımla ŞL ye gidicez...
İnşallah.Uzun zamandır iki takımla katılamıyoruz.Bu sene olacak çok umutluyum...
AneLKa_90
15.Ağustos.2006, 05:18
Bende umutluyum... İnşallah bugün Avrupa'da TÜRK gecesi yaşanacak!
eXcitinG
15.Ağustos.2006, 05:22
Spiker coştukça coşuyor vaLLa :)
ForsakeN
15.Ağustos.2006, 05:23
1-1 oldu :(
Ofsaytmış :zuhaha
eXcitinG
Serdar coştu yürü be Serdar.
GodfatheR
acayip iki top cikarmis serdar
TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2006, 05:24
Bu skor tehlikeli yiyeceğimiz bir gol deplasmanda bizi zor duruma düşürür. En azından 1 gol daha gerekir. Deivid'in yerine daha diri adam gerekir. Tümer veya Alex bunlardan bir tanesinin 90 dakikayı tamamlamaması gerekir,bunlardan birinin de yerine daha dinamik bir adam gerekir ilerleyen dakikalarda.
El Comandante
15.Ağustos.2006, 05:24
Offf off off.Cok tehlikeli geldiler vallahi,Serdar costu :)
ZeroG
15.Ağustos.2006, 05:25
"Ve top ağlarımıza gidiyor mu hayır" ne demek ya kalpten gidiyordum burda:D.Ah radyospor ah:)...
qwertyq
15.Ağustos.2006, 05:26
yine 1-0 bitirirsek yine fena değil deplasmanda da 1 gol atarsak rakibin 3 gol atması gerekir o da bayaa bi zor.. Kendi sahamızda bi gol yemeyelim yeter ya çok heyecanlı
ForsakeN
15.Ağustos.2006, 05:27
Tümer-Alex-Deivid-Kezman bu dört oyuncu 90 dk yı tamamlarsa yenik duruma bile düşebiliriz.
GodfatheR
15.Ağustos.2006, 05:27
yemiyelim yeter hadi cocuklar
Fıratcan Alçınkaya
15.Ağustos.2006, 05:28
Deivid in yerine bir oyuncu girmesi lazım...
Emurafu
15.Ağustos.2006, 05:31
Oyun degişdi.........
ALex bence 10 dakıka daha oynayıp cıkması lazım..Kondisyon yok adamda..Kosan oyuncuları alması lazım..
GodfatheR
15.Ağustos.2006, 05:34
cok kotu oynuyoruz yiyicez golu valla
TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2006, 05:34
Zico oyunu sadece izlememeli. AZ maçında da bu hataya düştü,90 dakika Alex ve Tümer sahada kaldı. Bu maçta bir de Deivid eklendi. Böyle devam etmemeli.
AneLKa_90
15.Ağustos.2006, 05:35
BJK maçına döndü.
GodfatheR
15.Ağustos.2006, 05:35
marco sari kart gordu
fenerbahce_1907
15.Ağustos.2006, 05:36
Deivid cıkıp Selcuk girmeli bence ama Zico akıl edemez bunu:mad:
GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2006, 05:36
Fenerbahçe 1-2 gol daha atsa yemeden çok büyük avantaj yakalarız.Atacak güçte var.
GodfatheR
15.Ağustos.2006, 05:37
guc kalmadi cok yorulduk ddeivid her topu kaybediyo
ZeroG
15.Ağustos.2006, 05:37
Kezman, Alex, Deivid ve Tümer'li geçen her dakika çok kokutuyor beni...
fenerbahce_1907
15.Ağustos.2006, 05:39
Ugur Boral oyuna giricek....
GodfatheR
15.Ağustos.2006, 05:39
Kezman, Alex, Deivid ve Tümer'li geçen her dakika çok kokutuyor beni...
bu adamlardan en 2-3 tanesi cikmasi lazim ama nerde o oyun okuma zico da
fenerbahce_1907
15.Ağustos.2006, 05:40
Tümer cıktı Ugurr girdi
TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2006, 05:40
Tümer'in yerine daha çok koşan Uğur'un girmesi güzel oldu. Umarım bir hata yapmaz. Acilen Deivid'in de çıkası gerek.
Topla oynama:
%58 Fenerbahçe
%48 Anderlecht
GodfatheR
15.Ağustos.2006, 05:41
dakka kac klas daki adam soylemiyo
ZeroG
15.Ağustos.2006, 05:41
Tümer cıktı Ugurr girdi
Vederson'u tercih ederdim ama Uğur'un da Tümer'den daha yararlı olacağı kesin...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Deniz çıktı Selçuk girdi...
fenerbahce_1907
15.Ağustos.2006, 05:42
Deniz cıktı Selcuk girdi.
qwertyq
bi bildiği vardır ziconun da .. olmasa o orada biz burada olmazdık :) ya daha iyi teknik direktörler de var ama geçen sezon şampiyon yaptı feneri ne olursa olsun rakipler de çok puan kaybetti ama sonuçta şampiyon olduk.. şuan da 1-0 öndeyiz
GodfatheR
deniz cikti selcuk girdi hadi bakalim
ForsakeN
15.Ağustos.2006, 05:43
Deniz-Tümer çıkıp Uğur-Selçuk girmiş. Alex ve Deivid sahada. :mad: :mad:
TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2006, 05:44
Selçuk topu ayağında çok tutan,her bomba patlatabilecek bir oyuncu. Hayırlısı..
tosunpasa
Deniz + Tümer çıkmış.. Bence yanlış yaptı yine Zico.. Alex + Deniz + Deivid'i çıkarmalıydı.
GodfatheR
adam kirmizi yerine sari vermis yapma hakem ya
ForsakeN
15.Ağustos.2006, 05:45
Gol geliyorum diyor beyler. 1-1 biter bu maç
AneLKa_90
15.Ağustos.2006, 05:45
dakka kac klas daki adam soylemiyo
73.dakika...
TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2006, 05:46
Gol geliyorum diyor beyler. 1-1 biter bu maç
Maalesef bana da öyle geliyor Emre.
AneLKa_90
15.Ağustos.2006, 05:46
1 gol atarız gibime geliyor
fenerbahce_1907
15.Ağustos.2006, 05:47
Toparlanmamız lazım yoksa 1-1 olucak.
AneLKa_90
Deivid'i alması lazım.
Fıratcan Alçınkaya
1-0'da gzl skor... Deplesmanda 1gol atınca iş biter...
GodfatheR
15.Ağustos.2006, 05:48
boyle bitsin
Emurafu
Alex bence cıkması lazım.Ortsahaaya takviye lazım.
ZeroG
1-0'da gzl skor... Deplesmanda 1gol atınca iş biter...
1-0 biteceği kesin değil.Emin de olamıyoruz bu oyunla Fıratcan abi.Hadi hayırlısı...
qwertyq
15.Ağustos.2006, 05:49
1 gol yersek tüm avantaj onlarda.. acele gol atalım en iyisi :) ya ilk yarı 2 gol atabilirdik yazık oldu şimdi onlar bastırıyo
AneLKa_90
Boyuna geriye oynuyorlar,böyle olmaz ki :uzgun:
RaSenGan
Alex'in attığı golün linki yok mu ?
Roberto Baggio
15.Ağustos.2006, 05:50
ilk defa sampiyonlar liginde 2 takım temsil etme sansı elimize gececek gibi bu sene
AneLKa_90
Takım doğru dürüst hücuma kalkamıyor
Emurafu
Ortasaha düsdü........
ForsakeN
15.Ağustos.2006, 05:51
AZ maçındaki hatasına düşüyor yine Zico
AneLKa_90
15.Ağustos.2006, 05:51
Kezman kötü kaçırdı...
TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2006, 05:52
Zico adama küfür ederler çıkar artık Deivid'i. 90 dakikayı tamamlayabilecek bir oyuncu değil.
tosunpasa
Kezman kaçırdı yine.. Bu maç böyle giderse 1 tane yeriz. Yersekte 2. maçı beklemeden Zico'yu ve Deivid'i sepetleriz diycemde nerde?
ZeroG
Radyo klastaki adam Kezman'a "Her gece mesai yapıyo heralde" dedi:D.Adam çok kızdı:D
GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2006, 05:53
AZ maçındaki hatasına düşüyor yine Zico
Demek ki Zico hiç bir şey bilmediği gibi yeni bir şeyler öğrenmeyide bilmiyor.
Emurafu
Zico adama küfür ederler çıkar artık Deivid'i. 90 dakikayı tamamlayabilecek bir oyuncu değil.
Zico oyunu okuyamıyor.....Alex coktan cıkması lazımdı...Zico defansı saglama alması lazım..
Fıratcan Alçınkaya
son 8dk... inş. gol yemez Fenerbahçe...
MeMo
15.Ağustos.2006, 05:54
Alex'in golü.
http://www.youtube.com/watch?v=8_YohiBxGuA
AneLKa_90
Sanki deplasmanda oynuyoruz ya,nasıl iş bu? :mad:
fenerbahce_1907
Ali bilgin oyuna giriyor,Alex cıkıyor.
Emurafu
15.Ağustos.2006, 05:56
Zico nihayet gecde kalsa alexi aldı..Artık defansıf oyuncuları sokması lazım..
ForsakeN
15.Ağustos.2006, 05:56
Ali bilgin oyuna giriyor,Alex cıkıyor.
Noldu ki ? Zico'yu tribüne mi gönderdi hakem ? :p
TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2006, 05:57
Bir oyun kurucu için çok güzel bir kafa.
tosunpasa
Alex güzel atmış.. Deivid 90 dk oyunda kalıyor. Hay Zico ben senin..
ForCimbom
Zico oyunu okuyamıyor.....Alex coktan cıkması lazımdı...Zico defansı saglama alması lazım..
Katılmıyorum, bir gol yenirse ne olacak? Golün yenmeyeceğini garanti edemez Zico, zaten şu anki diziliş mantıklı bence defansif açıdan...
AneLKa_90
5 dakika kalmış daha yeni oyuncu değiştiriyor beyefendi.
Roberto Baggio
son dakikalara dikkat etmeliyiz kesinlikle bu adamlar son dakkacı aynen bjk de dikkat etmeli
TR.CaPTaiN
http://img523.imageshack.us/img523/6510/92439394oo5.jpg (http://imageshack.us)
fenerbahce_1907
15.Ağustos.2006, 06:00
Offf ya cok tırsmaya başladım bir an önce bitse mac.
AneLKa_90
Kezman'a topu indiremiyorlar bir türlü...
ForCimbom
Fenerbahç maalesef haketmedği bir galibiyet alacak...
GodfatheR
15.Ağustos.2006, 06:01
indirdik hicbir sey olmadi
ForsakeN
dk 90. az kaldı
MeMo
İlk yarı da hakediyorduk :D ama hakediyoruz ya
TR.CaPTaiN
Maalesef ?
ForsakeN
Arkadaşım maçın başından beri ters mesajlar atıyorsun.Kötü mü oldu galibiyet almamız :mad:
AneLKa_90
Zor bela aldık maçı... Deplasmanda işimiz zor görünüyor :uzgun:
GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2006, 06:02
Alex güzel gol atmış.Boyuna ve mevkisine rağmen kafa golleri atıyor.İlginç gerçekten.
tosunpasa
Hadi ya? Üzül bir de Fenerbahçe kazandı diye.
AneLKa_90
indirdik hicbir sey olmadi
1 sefer indirdiler az daha oluyordu ama ;)
fenerbahce_1907
15.Ağustos.2006, 06:03
Galibiyeti aldık sonucta önemli olan da bu.
Fıratcan Alçınkaya
15.Ağustos.2006, 06:03
Tebrikler Fenerbahçe...
fenerbahce_1907
15.Ağustos.2006, 06:04
Maç bitti,çok tehlikeli bir skor 1-0.Yinede bir avantajımız var.
ForsakeN
Maç bitti. Geçmiş olsun. İyi sonuç aldık
GodfatheR
bitti be kazandik
TR.CaPTaiN
Arkadaşın biri üzülse de kazanmasını bildik. Deplasmanda atacağımız 1 gol turu bize getirir.
ZeroG
Maç bitti zor da olsa kazandık ama olsun önemli olan zaten buydu...
Roberto Baggio
15.Ağustos.2006, 06:05
fenerbahce ve besiktas insallah el ele kol kola cl ye katılması dileğiyle tebrikler deplasman macı çetin olacak
AneLKa_90
15.Ağustos.2006, 06:05
Tatmin edici bir skor değil deplasmanda Allah yardımcımız olsun.
GodfatheR
15.Ağustos.2006, 06:06
gol yemedik onemli olan bu golude attik bu da cabasi.rovansda insallah gol atariz ve turu atlariz
Emurafu
Keske 1 gol daha atabilseydik.......Deplasman da İlk golü insalalh fenerbahce atar..onlarında seyirci baskısı baya var...
Bu gece Türk gecesi olacak...
FeYYaz1989
1-0 çok avantajlı olamasa da iyi skor..Tebirkler!
MeMo
ForCimbom kusura bakma haketmiyoruz ama.Maç bence avantajlı bir skorla bitti zira orda gol atacaz bence bkz:Az Alkmaar maçı orda da bir gol attık.
GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2006, 06:08
Keşke 1 gol daha atabilseydik.Tehlikeli bir skor.Ama olsun.İnşallah 2 takım ile gruplara kalırız.
Fıratcan Alçınkaya
Gzl oldu burdaki galibiyet... Belçika ya avantajlı gidicek Fenerbahçe, Anderlecht gol için yüklencek çünkü gol bulur Fenerbahçe deplesmanda...
AneLKa_90
Deplasmanda gol atarsak turu geçtik
Emurafu
15.Ağustos.2006, 06:10
ForCimbom kusura bakma haketmiyoruz ama.Maç bence avantajlı bir skorla bitti zira orda gol atacaz bence bkz:Az Alkmaar maçı orda da bir gol attık.
Haklısın ordada gol attık insallah belcikada da atarız...İnsallah zico belcikadaki macta oyunu iyi okur çünkü oyuncu degişiklikleri falan önemli...Az macından ders almıssa tur atlarız.)
El Comandante
15.Ağustos.2006, 06:11
Fenerbahce`nin ilk mactan galip ayrilmasi cok iyi oldu.Orada atacagi 1 gol Fenerbahce`ye turu getirir.
Universal
15.Ağustos.2006, 06:12
Skorun böyle bitmesine üzülüyorum. Anderlecht futbol oynamadı. Feenrbahçe baskı kurmadığı için tek farkla yetindik. Ama bu bir avantaj değildir. Fenerbahçe aynı ciddiyette deplasmanda da oynaması gerekir. Fizik gücü yüksek olmadığı için Fenerbahçe'nin farklı kazanmadığını düşünüyorum.
Lugano antibiyotik gibi geldi. Sanki onun gelişi defansın bütün hatasını düzelti. Önder Turacı adete bu gün nasıl bir oyuncu olduğunu ve Türk Milli takımı için ne kadar gerekli olduğunu kanıtladı. Maçın adamıydı.
Kezman yapabileceğini yaptı. Keşke bu hırsını bütün maçlarda gösterebilse. Devied bu gün mücadele adına herşeyi yaptı. Başarılı bir oyun sergiledi. Bu sezon fayadasını çekeceğiz. Uğur Boral çok basit hata yapıyor. Fenerbahçe'de yedek kalması gerektiğini belli etti.
MeMo
15.Ağustos.2006, 06:13
Haklısın ordada gol attık insallah belcikada da atarız...İnsallah zico belcikadaki macta oyunu iyi okur çünkü oyuncu degişiklikleri falan önemli...Az macından ders almıssa tur atlarız.)
Evet o maça tekrar tekrar bakmaları lazım ders alınmışsa geçeriz turu.
Krusty
Açıkçası 1-0 burda kötü bir skor. Rövanş deplasmanda demek Fenerbahçe'nin aleyhine... Neyse umarım deplasmanda da Fenerbahçe alır.
KaF KeF
allahın İZniyke kazandık...Çok şükür...
Fernando Gago
15.Ağustos.2006, 06:15
1-0 deplasmanda gol atma şartılya harika bir skor ki orada atacağımıza inanıyorum
uAsamet91
1-0 Bu takıma karşı hiçde iyi bir skor değil gibi yorumlarınıza göre anderlecth kötü oynamış
ogcj_me
ALEX farkı ....
KaF KeF
15.Ağustos.2006, 06:17
agalar Hakem neydi öyle ya..
Fernando Gago
15.Ağustos.2006, 06:25
1-0 Bu takıma karşı hiçde iyi bir skor değil gibi yorumlarınıza göre anderlecth kötü oynamış
2.Yarı fenerbahçe çok kötü oynadı anderlecth bir çok pozisyona girdi yane üstünlüğümüz yoktu
belediye maçındaki futbolla bu maçtaki futbol arasında çok fark olduğu için hoş geldi:D
hakem çok kötüydü bu arada
hollygun
15.Ağustos.2006, 06:27
önemli olan gol yememekti zaten deplasmanda da bir gol atarız ;;);;);;)
Fernando Gago
15.Ağustos.2006, 06:31
Selçuk formayı kaptı bence Deniz verilen şansları iyi kullanamıyor
Zico Ali Bilgin'i oyuna aldı adam yine sol kanatta oynadı bu zico bizim en büyük rakibimiz
ZeroG
15.Ağustos.2006, 06:38
Zico Ali Bilgin'i oyuna aldı adam yine sol kanatta oynadı bu zico bizim en büyük rakibimiz
Bu Zico'yla Şampiyonlar Ligine katılsak bile gruplardan fazlasını beklemek hayal.Oldu kaldıkta gruplarda 3. olursak takımı şanslı sayarım.Neyse bunlar turu geçtikten sonra söylenecekler...
TürkuAz
15.Ağustos.2006, 06:41
Kusura bakmayın arkadaşlar ama Fenerbahçe'nn turu geçmesi çok zor olacak.Depasmanda herşey bu kadar kolay olmaz..
Fernando Gago
15.Ağustos.2006, 06:46
Maç zor olacak kuşkusuz ama iyi bir avantaj yakaladık
belediye maçındaki futbola bakınca bu skor çok iyi
Jesus_FB
15.Ağustos.2006, 06:47
Yahu sol kanatta carlos ile uğur boral oynuyordu ali bilgin'i tam alex'in oynadığı yerde kullandı ne solu yapma
Fernando Gago
15.Ağustos.2006, 06:51
İlk girdiğinde soldaydı korner pozisyonunda ortadan geldi ali bilgin sağ kanat bunu unutmayalım
Universal
15.Ağustos.2006, 06:52
Yahu sol kanatta carlos ile uğur boral oynuyordu ali bilgin'i tam alex'in oynadığı yerde kullandı ne solu yapma
Katılıyorum. Zaten Ali Bilgin hem sol kanat hem de sağ kanatta oynayabilen bir oyuncu. Ama bu maçta oynadığı mevki yanlıştı.
Fernando Gago
15.Ağustos.2006, 06:53
Antalyanın hangi maçında sol kanat veya ortada oynadı bu fm değil sol yeşil olunca iyi oynasın ...
BlackEagle19o3
15.Ağustos.2006, 06:53
Gol yememk iyi oldu.Orda bir gol atarak turu geçeriz...
ibo
15.Ağustos.2006, 06:55
Maçı izleyemedim. Nasıl bir futbol sergilendi onuda bilmiyorum. Ama sonuca göre bir yorum yapacak olursak kendi evinde DEZAVANTAJ'lı bir skor almamak ve kazanarak ülke puanına katkı sağlamak güzel :) Tebrikler... ;;)
Jesus_FB
15.Ağustos.2006, 06:56
Antalyanın hangi maçında sol kanat veya ortada oynadı bu fm değil sol yeşil olunca iyi oynasın ...
Geçen sene Antalya'nın özellikle son maçlarında bir kaç maçta sol kanatta oynadı. Sağ ayağını daha iyi kullanıyor diye mutlaka sağ kanatta oynar diye birşey olamazki dünyada bunun bir çok örneği var.
Fıratcan Alçınkaya
15.Ağustos.2006, 06:59
Skor avantajlı bence deplesman da biraz daha dikkatli oynanırsa Gruplara kalıcağına inanıyorum Fenerbahçe nin...
Fernando Gago
15.Ağustos.2006, 06:59
Tamamda Ali Bilginden iyi performans bekliyorsak en iyi oyunadığı yerde oynatmalıyız hemde sağ kanatta bariz açık varken yoksa sol bek sağ bek oynasın problem değil önemli olan verim alabilmemiz
Ali Bilgin bjk maçı belediye maçı belirli bölümlerde olsa bile forma şansı buldu ne yapabildi sol kanatta... birde sap kanatta deniyelim bakalım neler yapacak
Fietra 10
15.Ağustos.2006, 07:03
Anderlecht'in bu kadar kötü olacagını tahmin etmiyordum..Fenerbahçe yine çok iyi oynamadı özellikle 2.yarı kötüydü..bence tur ortada görünüyor 1-0'a rağmen..
TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2006, 07:04
Fenerbahçe deplasmanda da rahat gol atıyor. Buna örnek olarak AZ maçını gösterebiliriz. 0-0 AZ Alkmaar'a yaramasına rağmen,yani AZ maçın üstüne yatmasına rağmen yarım saatte 2 gol bulduk,fakat gerisini getiremedik.
Fernando Gago
15.Ağustos.2006, 07:10
Önder harikaydı belçikalılara mesajı gönderdi valla
Omerdinho
15.Ağustos.2006, 07:14
Fenerbahce bugün cok iyi oynadi, Tümer'i begenmedim, cok pas hatasi yapti ayrica topu cok ayaginda tuttu buda sürekli topu kaptirmasina neden oldu.Carlos süperdi, Önder iyiydi fakat hatalarida vardi, kisacasi Fenerbahce turu garantiledi diyebiliriz.
TürkuAz
15.Ağustos.2006, 07:19
Fenerbahce bugün cok iyi oynadi, Tümer'i begenmedim, cok pas hatasi yapti ayrica topu cok ayaginda tuttu buda sürekli topu kaptirmasina neden oldu.Carlos süperdi, Önder iyiydi fakat hatalarida vardi, kisacasi Fenerbahce turu garantiledi diyebiliriz.
Nasıl garantiledi anlamıyorum ben?
İzah edebilir misin?Birde Fenerbahöe bugün süperdi demişsin.Süper olacak ne gördük golden başka?
Omerdinho
15.Ağustos.2006, 07:21
Nasıl garantiledi anlamıyorum ben?
İzah edebilir misin?Birde Fenerbahöe bugün süperdi demişsin.Süper olacak ne gördük golden başka?
Garantiledi cünkü sahada da gördük ki Anderlecht Fener'e rakip olacak bir takim degil, ayrica Fenerbahce süper oynadi, bunu SENIN disinda herkes gördü. Sahada bambaska bir Fenerbahce vardi bugün. Galibiyeti sonuna kadar hakettiler.
Fernando Gago
15.Ağustos.2006, 07:24
İlk yarı süperdik bunda hemfikirim ama 2.yarı kötüydük bunuda kabullenmek lazım kaçan pozisyonları kimse unutmasın
TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2006, 07:25
Anderlecht Teknik Direktörü Franky Vercautern, Fenerbahçe karşısında ilk yarıda rakiplerinin, ikinci yarıda ise kendilerinin etkili oynadığını söyledi.
Franky Vercautern maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, bugün 2 yüzlü bir maç oynandığını belirterek, ''İlk yarıda Fenerbahçe baskılı oynadı, biz istediğimizi yapamadık. İkinci yarı ise tam tersi oldu ve oyuna biz hakimdik.
İkinci yarıda Fenerbahçe'yi sıkıştırdık. Gol pozisyonları bulduk ama gole çeviremedik'' diye konuştu. 1-0'lık sonucun tehlikeli olduğunu kaydeden Vercauteren, ''Maçın sonucu tehlikeli ama imkansız değil. Orada sonucu lehimize çevirebiliriz. İkinci yarı gösterdiğimiz performansı tekrarlarsak turu geçebiliriz. Elimizden geleni yapacağız'' dedi.
Vercauteren, ilk yarıda performanslarının düşük olmasının nedeni konusunda ise ''Oyuncularım atmosferden etkilenmiş olabilir. Sonuçta 50 bin kişi önünde oynadılar ve ilk yarıda istediğimi yapamadılar. Geçen yıl ilk maçta Benfica'ya 1-0 yenilmiştik, ama sonra turu geçmiştik. Umarım bu kez de öyle olur'' diye yanıtladı.
''İlk yarıda Fenerbahçe'nin baskısı ve kalitesi sizi şaşırttı mı?'' sorusu üzerine de Vercauteren, ''Bunu bekliyorduk. Fenerbahçe'de oyuna inisiyatifini koyan oyuncular olduğunu biliyorduk. Bunun yanında ismini fazla duymadığımız oyuncular da maça damgasını vurdu'' Vercauteren, son olarak Fenerbahçe'nin zayıf taraflarının sorulması üzerine, ''Zayıf noktaları söylemem, çünkü rövanşta bize lazım olacak'' diyerek sözlerini tamamladı.
AA
TürkuAz
15.Ağustos.2006, 07:26
Garantiledi cünkü sahada da gördük ki Anderlecht Fener'e rakip olacak bir takim degil, ayrica Fenerbahce süper oynadi, bunu SENIN disinda herkes gördü. Sahada bambaska bir Fenerbahce vardi bugün. Galibiyeti sonuna kadar hakettiler.
Neyse tartışmak istemiyorum.Zaten bu yüzden yeterince ceza aldım..
Umarım turu geçersiniz..
BlackEagle19o3
15.Ağustos.2006, 07:26
Kusura bakma ama kardeş ben süper bir futbol göremedim sahada.İlk yarı Fenerbahçe iyi oynadı.2. yarı futbol adına hiçbirşey göstermedi sahada.Tur da öyle dediğin gibi garanti değil.İnşAllah Fenerbahçe turu geçen taraf olur
Omerdinho
15.Ağustos.2006, 07:27
İlk yarı süperdik bunda hemfikirim ama 2.yarı kötüydük bunuda kabullenmek lazım kaçan pozisyonları kimse unutmasın
2.yarida cok iyiydik.Rakibe sürekli pozisyon vermemizin nedeni orta sahada Tümer ve Alex'in kosmamasiydi, rakip ortasahamizi cok kolay gecebildi.. Fakat Zico daha sonra bunun farkina vararak ikisinide oyundan aldi.
Fernando Gago
15.Ağustos.2006, 07:31
Ne diyosun yaw 2.yarı neremiz iyiydi .. tümer alex ilk yarıda koşmuyordu onlar 2 senedir koşmuyorlar bu bahane değil 2.yarı her zaman olduğu gibi kondüsyon sorunumuz ortaya çıktı ve hiç bir şey yapamadık bunu kabellnmek lazım anderlecthin girdiği pozisyonları kimse göz ardı edemez
Fıratcan Alçınkaya
15.Ağustos.2006, 07:32
Yahu Ömerdinho bir sen diyosun 90dk iyiydik sen galiba farklı bir maç izledin...
Tamam skor gzl 1-0 inş. turuda atlicak FB ama herşeye gözünü yumup süperiz süperiz deme yahu...
GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2006, 07:32
Anderlecht kendi evinde daha iyi oynayabilir.Bunu göz ardı etmemek gerekir.Ki takımlar her zaman iyi oynamayabilirler.1-0 da çok avantajlı bir skor değil.Ama inşAllah geçeriz turu.
TürkuAz
15.Ağustos.2006, 07:34
Kimmiş "farklı" olanı savunan Ömer?
Varonil
15.Ağustos.2006, 07:35
İyi oynadık bugün,galibiyeti hakettik.
Aurelio,Serdar,Tümer Deniz ve Alex'i çok beğendim.
Alex bugün bu takımın herşeyi olduğunu gösterdi.Çok iyi oynadı.Luciano'da görmeye alıştığım 2 numarayı Lugano'da gördüm.Lugano da iyi oynadı bugün.
Bu maçı bu skorla kazanmamız güzel oldu.1-0'lık skorla Belçika'daki maçta baskı ,stres olmadan rahat rahat oynarız.
Fernando Gago
15.Ağustos.2006, 07:36
TüMer sahanın en kötüsüydü denizle beraber neresini beğendin yaw :D
Omerdinho
15.Ağustos.2006, 07:37
Yahu Ömerdinho bir sen diyosun 90dk iyiydik sen galiba farklı bir maç izledin...
Tamam skor gzl 1-0 inş. turuda atlicak FB ama herşeye gözünü yumup süperiz süperiz deme yahu...
90 dakika iyiydik diye birsey demedim, zaman zaman kötüydük bununda nedenini belirttim zaten, rakibe pozisyon verdik ve orta sahamiz kötüydü.. Aurelio ve Deivid disinda mücadele eden pres yapan yoktu Tümer,Alex zaten kosmadi,Kezman'da ileriden gelip top alacak degil ya, Deniz desen sahada dolasiyor, topu takip etmiyor ayagina geldigi gibi pas veriyor.
Fıratcan Alçınkaya
15.Ağustos.2006, 07:39
Yok 2.yarıda da çok iyiydik dedin ondan söledim ben... Neyse bu gzl gecede avantajlı skorlar aldık(90+7 Hakem kıyağı) dışında... İnş... 2takımımızda Şampiyonlar Ligine katılıcaktır...=)
Fietra 10
15.Ağustos.2006, 07:41
aurelio'nun yanına kafası rahat bir appiah gelmeli yoksa Fenerbahçe Deniz ile hiç bişey yapamaz.. 10 maç kötü 1 maç iyi..
eGowiCh
15.Ağustos.2006, 07:42
Fenerbahçe bugün ilk yarı çok etkili oynadı ama ikinci yarı sahada yoktu sanki. İlk yarı golü bulması iyi oldu zira ikinci yarı gol bulacak pozisyona dahi giremedi.
1-0 avantajlı, iyi bir skor. 2 farklı kazanmak isterdik tabii ama en azından gol yemeden kazandık, bu iyi. Werder Bremen bile D.Zagreb karşısında 2-1 galip gelmiş, bu skoru göz önünde bulundurursak Fenerbahçe Zagreb'den daha güçlü bir rakip karşısında 1-0 gibi güzel ve temiz bir skor aldı.
Fenerbahçe ilk yarı etkiliydi, soldan özellikle çok iyi geliyordu, Tümer ve Carlos orayı iyi kullandı ama Tümer ikinci yarı bitti resmen, dolayısıyla da sol kanat da bitti. Tümer'in ikinci maç oynamaması lazım, Uğur da kötüydü sonradan girmesine rağmen etkili değildi.
Alex hiçbir şey yapmadı, bir gol attı o kadar, aynı tas aynı hamam. Deniz ıslıklandığı için "Beni çıkar" demiş Zico'ya, Lugano da "Kulak asma, kafana takma" demiş Deniz'e ama Deniz çıkmak isteyince de Selçuk girdi. Deniz'e ayıp ediliyor, yazık ediliyor, bu çocuk 90 dakika canla başla savaşıyor, ama ne yapsa yaranamıyor, yahu ne yapsın adam artık, onun kadar koşan, top kapan, pres yapan, markaj yapan var mı bu takımda Aurelio dışında?! Fenerbahçe taraftarı hata yapıyor, Deniz'i kaybetmemeliyiz. Alex hiç koşmuyor, bir gol atıyor, Deniz hep koşuyor ama ıslıklanıyor.
Vederson'un oynaması lazım solda ikinci maç, en azından sonradan oyuna girmeliydi, Zico onu da yapmadı. Deivid de bir şey veremedi bugün, kötüydü. Yedekteki isimler bari Gaziantepspor maçında şans bulsun, bugünkü maçta oynayanlar yorulmuştur haliyle.
Neyse Zico'ya rağmen kazanmak güzel, inşallah turu geçeriz, bu arada 2. maç ne zaman?
Fernando Gago
15.Ağustos.2006, 07:43
2.maç 28 29 ağustosta yani 2 hafta sonra zamanımız var sakatlık olmazsa çook umutluyum
NisRoc
15.Ağustos.2006, 07:44
yine karın ağrıları eşliğinde bir 90 dakikamı ziyan ettim:)
Zico olduğu sürece bu böyle devam eder. Fenerbahçenin maçları hakkında ne yorum yapacağım ne de fikir üreteceğim.. Aynı tas aynı hamam nasılsa :)
Universal
15.Ağustos.2006, 07:56
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-08-15_anderlecht2888.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-08-15_anderlecht1.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-08-15_anderlecht2.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-08-15_anderlecht3.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-08-15_anderlecht4.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-08-15_anderlecht6.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-08-15_anderlecht7.jpg
Fernando Gago
15.Ağustos.2006, 08:00
Devrede Bir pankart gösterdiler " Tuncay Ruhunu Gönder" çok gereksiz bir pankart tuncayı her puan kaybettiğimz maç arayacaksak nerde kaldı bizinm büyüklüğümüz
Fietra 10
15.Ağustos.2006, 08:05
Devrede Bir pankart gösterdiler " Tuncay Ruhunu Gönder" çok gereksiz bir pankart tuncayı her puan kaybettiğimz maç arayacaksak nerde kaldı bizinm büyüklüğümüz
bu pankarttan ders çıkarsa keşke fb'li oyuncular:)
eGowiCh
15.Ağustos.2006, 08:05
Çok güzel ve doğru bir pankart gerçekten. Bugün Anderlecht golü bulsa çırpınacak, bir şeyler yapmaya çalışacak futbolcu yok. Bilmem farkında mısınız ama Fenerbahçe'yi seyrederken eski keyfi ve heyecanı alamıyorum, Tuncay olmadığından mıdır bilinmez ama öyle...
TUNCAY RUHUNU GÖNDER...
Fernando Gago
15.Ağustos.2006, 08:08
Çok güzel ve doğru bir pankart gerçekten. Bugün Anderlecht golü bulsa çırpınacak, bir şeyler yapmaya çalışacak futbolcu yok. Bilmem farkında mısınız ama Fenerbahçe'yi seyrederken eski keyfi ve heyecanı alamıyorum, Tuncay olmadığından mıdır bilinmez ama öyle...
TUNCAY RUHUNU GÖNDER...
Tuncay gitti artık bunu neden kabullenemiyoruz... hala arkamza bakarsak ileriye nasıl adım atıcaz siz tuncayın gittikten sonra yaptığı açıklamaladı gördünüz mü sadece küfür etmediği kalmış eğer bir daha bulabilirsem koyarm siteye ... tuncay hayranıydım ama şuan nefret ettiğim oyuncularn başında geliyor inş. boro forması ile coca-cola championshipte top koşiturur gidişatta öle
TürkuAz
15.Ağustos.2006, 08:08
Tuncayı'ın bu takıma kattıklarını anlamak için daha çok beklememiz lazım.Daha neler götürmüş giderken acaba?
Hep birlikte göreceğiz.
ForsakeN
15.Ağustos.2006, 08:09
Sevdim bu Sloganı "Tuncay Ruhunu Gönder" :)
Fernando Gago
15.Ağustos.2006, 08:12
Tuncay'ın katkılarını kimse tartışamaz ama artık önümüze bakmalıyız tuncay bize gökten inmedi ya bizde göndermedik kendi gitti ve şuan daha çok erken ama küme düşmemeye oynayacak gibi ona küme düşmeme yolunda başarılan dilerim
TürkuAz
15.Ağustos.2006, 08:17
Tuncay'ın katkılarını kimse tartışamaz ama artık önümüze bakmalıyız tuncay bize gökten inmedi ya bizde göndermedik kendi gitti ve şuan daha çok erken ama küme düşmemeye oynayacak gibi ona küme düşmeme yolunda başarılan dilerim
Şimdi geçiniz bu küme düşme olaylarını falan.İki sezon önce UEFA'da final oynayan bir takım bu kadar çabuk yok olamaz.Tuncay'ın Fenerbahçe'Den ayrılış şekli taraftarlarca hoş karşılanmadığı için bu tür yorumlar yapılıyor..