View Full Version : Türkiye - Romanya
LaigLeNoiR
17.Ağustos.2006, 01:04
A Milli Takım'ın Romanya maçı aday kadrosu
http://www.tff.org/Resources/TFF/Auto/02e27270dd8747c3b38ce9b4c20595c6.jpg
A Milli Takım'ın 22 Ağustos'ta deplasmanda Romanya'yla oynayacağı özel karşılaşmanın aday kadrosu ve programı belli oldu. Steaua Stadı'ndan Lia Manoliu Stadı'na alınan karşılaşma saat 21.00'de başlayacak. Milli Takım 19 Ağustos Pazar günü saat 17.00'de Polat Renaissance Oteli'nde toplanacak. 20 Ağustos Pazartesi günü saat 12.00'de Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim bir basın toplantısı düzenleyecek. Milli Takım ilk idmanını aynı gün saat 19.30'da Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nde yapacak ve bu antrenmanın tamamı basına açık olacak.
21 Ağustos Salı günü saat 11.00'de özel uçakla Bükreş'e hareket edecek Milli Takım seyahat süresince Marriott Grand Otel'de konaklayacak. Salı günü saat 19.30'da maçın oynanacağı statta çalışacak A Milli Takım'ın bu idmanının ilk 15 dakikası basına açık olacak.
A Milli Takım 22 Ağustos günü saat 21.00'de oynanacak maçın ardından özel uçakla yurda dönecek.
A Milli Takım'ın Romanya maçı aday kadrosunda şu oyuncular davet edildi:
1- Rüştü RENÇBER (Beşiktaş A.Ş.)
2- Hakan ARIKAN (Beşiktaş A.Ş.)
3- İbrahim ÜZÜLMEZ (Beşiktaş A.Ş.)
4- İbrahim TORAMAN (Beşiktaş A.Ş.)
5- Gökhan ZAN (Beşiktaş A.Ş.)
6- Servet ÇETİN (Galatasaray A.Ş.)
7- Volkan YAMAN (Galatasaray A.Ş.)
8- Arda TURAN (Galatasaray A.Ş.)
9- Sabri SARIOĞLU (Galatasaray A.Ş.)
10-Hakan ŞÜKÜR (Galatasaray A.Ş.)
11-Serdar KULBİLGE (Fenerbahçe)
12-Mehmet AURELİO (Fenerbahçe)
13-Tümer METİN (Fenerbahçe)
14-Hüseyin CİMŞİR (Trabzonspor A.Ş.)
15-Gökdeniz KARADENİZ (Trabzonspor A.Ş.)
16-Gökhan ÜNAL (Kayserispor)
17-Mehmet TOPUZ (Kayserispor)
18-Hamit ALTINTOP (Bayern Münih)
19-Halil ALTINTOP (Schalke 04)
20-Emre BELEÖZÜ (Newcastle United)
21-Tuncay ŞANLI (Middlesbrough)
22-Nihat KAHVECİ (Villarreal)
TürkuAz
17.Ağustos.2006, 01:08
Kazanacağımızı düşünüyorum..
Hakan Arıkan
Hamit Altıntop
İbrahim Toraman
Servet Çetin
Volkan Yaman
Mehmet Topuz
Emre Belözoğlu
Arda Turan
Tuncay Şanlı
Gökhan Ünal
Hakan Şükür
fmsmyrna
17.Ağustos.2006, 01:56
Rüştü sakat değilse Rüştü sakatsa Hakan diğerleri
Hamit
İ.Toroman
Servet
V.Yaman
M.Topuz
Mehmet Aurelio
Emre
Tuncay
Gökhan
Halil
eGowiCh
17.Ağustos.2006, 01:57
Fenerbahçe'den 3 oyuncu, Galatasaray ve Beşiktaş'tan 5'er oyuncu var :) Fenerbahçe'nin yanlış politikası sonucu giderek azalıyor milli takımdaki futbolcu sayısı. Bir ara 7 tane oyuncusu varken bu sayı şimdi 3'e düştü.
Servet ve Rüştü alınmamalıydı bana göre kadroya, bir de Tümer alınmayabilirdi. Gerisi doğru seçim. Kadroya bakarsak bence şu ilk 11 ile sahaya çıkılmalı:
GK: Hakan Arıkan
DR: Hamit Altıntop
DL: Volkan Yaman
DC: Gökhan Zan
DC: İbrahim Toraman
DMC: Mehmet Aurelio
MR: Mehmet Topuz
ML: Tuncay Şanlı
AMC: Arda Turan
FC: Gökhan Ünal
FC: Hakan Şükür
Stoperlerimiz çok kötü, keşke Yasin Çakmak, Bekir İrtegün veya Aydın Toscalı kadroya alınsaydı. Hem genç hem gelecek vaad eden isimler sonuçta. 2 stoper oynayacak, bir tanesi de kulübede bekleyecek. 3 tane stoper almış kadroya Terim, bence daha fazla almalıydı.
eXcitinG
17.Ağustos.2006, 02:00
Toramanın yerine Servet oynar kesin.Fatih hoca da bir türLü vazgeçemiyor şu adamdan.İLeri ikiLide de kesinLikLe HaLiL ve Gökhan ÜnaL oynamaLı ama Fatih hoca nedense ALmanya Liginde her zaman oynayan HaLiLi asLa iLk 11 de çıkarmıyor.
eGowiCh
17.Ağustos.2006, 02:08
Toramanın yerine Servet oynar kesin.Fatih hoca da bir türLü vazgeçemiyor şu adamdan.İLeri ikiLide de kesinLikLe HaLiL ve Gökhan ÜnaL oynamaLı ama Fatih hoca nedense ALmanya Liginde her zaman oynayan HaLiLi asLa iLk 11 de çıkarmıyor.
Rüştü, Servet ve Hakan Şükür, bir de Sabri Fatih Terim'in vazgeçilmezleri, hiçbirini beğenmesem de... Gerçi Hakan oynamalı, çünkü bu ara formdayken oynasın bari, en kötü dönemde bile oynuyordu, şimdi formdayken kesin oynar.
TürkuAz
17.Ağustos.2006, 02:12
Rüştü, Servet ve Hakan Şükür, bir de Sabri Fatih Terim'in vazgeçilmezleri, hiçbirini beğenmesem de... Gerçi Hakan oynamalı, çünkü bu ara formdayken oynasın bari, en kötü dönemde bile oynuyordu, şimdi formdayken kesin oynar.
Hakan Şükür şu yaşındayken bile performansı üst düzey şekilde oynuyorsa Milli forma onun hakkıdır..
Rüştü Reçber'in oynamasına bende karşıyım.Artık bekleneni veremiyor.Yaşı da geçti zaten.Bu tür müsabakalarda gençlere şans vermeliyiz bence..
Servet, Deinizlispor'da iken beğendiğim ancak daha sonra bir türlü ayarını tutturamayan bir oyuncu.Kadroda yer alabilir ancak her maç ilk 11 başlaması düşündürücü..
Sabri, ne zaman ne yapacağını kestiremediğimiz -bazen tam adrese teslim orta açar, bazen vurduğu şut taca bile gidebilir- bir oyuncu.Ama sonuçta genç kan olduğu için hırsı ile oynuyor.Bana göre takımda olmasının bir zararı yok..
:)
BlackEagle19o3
17.Ağustos.2006, 02:17
Rüştü
H.Altıntop
G.Zan
İ.Toraman
İ.Üzülmez
Mehmet Topuz
Emre Belözoğlu
M.Aurelio
A.Turan
Nihat
Tuncay
Fıratcan Alçınkaya
17.Ağustos.2006, 02:30
uzun zamadır bu kadar Beşiktaş lı oyuncuyu Milli Takımda görmüyordum...
MeMo
17.Ağustos.2006, 02:35
Colin Kazım bize gelmeden önce milli takımdaydı bize geldi diye mi çağırılmadı?
TürkuAz
17.Ağustos.2006, 02:36
Colin Kazım bize gelmeden önce milli takımdaydı bize geldi diye mi çağırılmadı?
Ümit Milli takımdaydı..
Fıratcan Alçınkaya
17.Ağustos.2006, 02:39
Ayrıca Colin Kazim A Milli Takımda oynayabilcek durumda değil bence şu an için... Bu maç önemli kazanmalıyız hazırlık maçları FİFA puanlamasında geçiyor...
Omerdinho
17.Ağustos.2006, 02:43
Sürekli ayni isimler, artik bir degisiklige gitmenin vakti geldide geciyor.. Hedef Avrupa Sampiyonasi'nda final denildi fakat böyle giderse o kupaya katilamayacagiz...
TR.CaPTaiN
17.Ağustos.2006, 02:48
Servet yanlış seçim. Yıldıray'ın sakatlığı geçmedi mi ?
Emurafu
17.Ağustos.2006, 03:15
Orkun neden cagrılmadı kafama takıldı...
Barış cagırılırdedim olmadı insallah ilerde kesin cagırlır..
eXcitinG
17.Ağustos.2006, 03:35
Orkun neden cagrılmadı kafama takıldı...
Barış cagırılırdedim olmadı insallah ilerde kesin cagırlır..
Bir maç iyi oynadı diye miLLi oLucaksa işimiz var vaLLa.
anilton
17.Ağustos.2006, 04:11
Arda Turan aylardır top oynamıyor.5 haftalık futbolu onu milli takımın vazgeçilmezi yaptı ya.Helal olsun bu zihniyete...
eGowiCh
17.Ağustos.2006, 06:13
Arda çok yetenekli, ayrıca nereden çıkardın aylardır top oynamadığını? En son Ç.Rizespor maçında muhteşem oynadı, asist bile yaptı. Bence banko oynamalı.
Rüştü kendi takımında sakatlığı yüzünden yedek iken milli takıma çağırılıyor yine. Yahu Hakan var, Serdar var, Orkun var, Özden var, Serkan Kırıntılı var, olmadı Volkan Demirel var, hatta bugün şu ana dek çok beğendiğim Ferhat Odabaşı var, ne gerek var Rüştü'ye?
Colin Kazım A Milli Takımdaydı, Brezilya'ya karşı oynadı diye hatırlıyorum.
İ.Üzülmez neden alınıyor ki kadroya? Volkan Yaman, Hakan Balta, Gökçek Vederson gibi daha genç ve kaliteli isimler var.
Bu yaşlı futbolcular gençlerimizin inanılmaz bir şekilde önünü kapatıyor, bir an önce hepsinden kurtulmamız lazım. Hakan, Rüştü, Tümer, İ.Üzülmez ...
Lionel Andres Messi
17.Ağustos.2006, 06:44
Arda Turan aylardır top oynamıyor.5 haftalık futbolu onu milli takımın vazgeçilmezi yaptı ya.Helal olsun bu zihniyete...
türkiyenin en yetenekli genç futbolcusu.arda torpiile almadı haketti çalıştı aldı formayı.daha iyi birisi varsa o giyer zihniyet falan hikaye.
....................hakan arıkan........................
hamit.........servet..........gökhan.........volka n
.......................marco...................... .........
mehmet(sabri)....emre belözoğlu..........arda
..............tuncay.............kral............. .......
fmsmyrna
17.Ağustos.2006, 06:56
Bende dahil çoğu kişi sağ tarafı M.Topuz'un hakettiğini düşünüyor ama %90 Sabri oynayacak bu üzücü
anilton
17.Ağustos.2006, 08:23
türkiyenin en yetenekli genç futbolcusu.arda torpiile almadı haketti çalıştı aldı formayı.daha iyi birisi varsa o giyer zihniyet falan hikaye.
....................hakan arıkan........................
hamit.........servet..........gökhan.........volka n
.......................marco...................... .........
mehmet(sabri)....emre belözoğlu..........arda
..............tuncay.............kral............. .......
Tümer ve Tuncay daha iyi mevkiisinde Arda'dan.Arda nerde çalıştı haketti ya.Kaç aydır top oynamıyor.Burak Yılmaz fırtınalar estirdiği dönemde alınmadı,Serdar Özkan şuanda Arda'nın çok çok üstünde hem defansif hem ofansif hemde mental olarak.Serdar Kurtuluş en iyi döneminde alınmadı.Türkiye'nin en iyi önliberosuda alınmıyo kadroya...
BlackEagle19o3
17.Ağustos.2006, 08:31
İ.Üzülmez neden alınıyor ki kadroya? Volkan Yaman, Hakan Balta, Gökçek Vederson gibi daha genç ve kaliteli isimler var.
İ.Üzülmez Türkiye'de ki en iyi sol bek;;)
RoNNiE91
17.Ağustos.2006, 08:42
Bence de İ.Üzülmez bırakana kadar milli takımda da oynamalı.Sonra Volkan Yaman orayı devralır.Zaten İbrahim bırakana kadar Volkan da tecrübe kazanmış olur.
Roberto Baggio
17.Ağustos.2006, 08:43
Tümer ve Tuncay daha iyi mevkiisinde Arda'dan.Arda nerde çalıştı haketti ya.Kaç aydır top oynamıyor.Burak Yılmaz fırtınalar estirdiği dönemde alınmadı,Serdar Özkan şuanda Arda'nın çok çok üstünde hem defansif hem ofansif hemde mental olarak.Serdar Kurtuluş en iyi döneminde alınmadı.Türkiye'nin en iyi önliberosuda alınmıyo kadroya...
hımm serdar özkan arda'dan iyi ha:Dtamam serdar2da yetenekli bir kardesimiz ancak dur bakalım yorumlarında biraz fanatizm göze çarpıyor yanlış anlama:0:
anilton
17.Ağustos.2006, 08:57
Serdar Özkan Arda'dan kesinlikle ve kesinlikle çok daha iyi...
Roberto Baggio
17.Ağustos.2006, 09:00
serdar kaç maç yaptı ki şu an arda'dan daha iyi olsun:0:
Omerdinho
17.Ağustos.2006, 09:10
Mehmet Topuz'u cagiriyor Halil'i cagiriyor daha 1 kere oynadiklarini görmedik, adamlar ya sakatlaniyor yada yedek? hakan gelmis 37 yasina hala milli takimda forma giyiyor rüstü kendi takiminda yedek ve sakat hala cagiriliyor, defansta servet i oynatiyor oysaki orda ibrahim toraman gibi bir oyuncu var, tümer cagiriliyor hic ihtiyac yokken,Tümer'in yerine fenerden yasin'i cagirabilirdi yada Ugur Boral'i
fenerbahce_1907
17.Ağustos.2006, 09:13
Volkan Yaman,İbrahim Üzülmez'den cok daha iyi bir sol bek bence.
Roberto Baggio
17.Ağustos.2006, 09:14
Volkan Yaman,İbrahim Üzülmez'den cok daha iyi bir sol bek bence.
katılıyorum volkan uzun yıllar sol bek sorunumuzu gidereceğe benziyor.
Omerdinho
17.Ağustos.2006, 09:15
Ibrahim'in hirsindan isteginden baska bir + si yok, oysaki volkan bir cok seyi ibrahimden daha iyi yapabilen bir oyuncu 100% forma giymeli.
Fıratcan Alçınkaya
17.Ağustos.2006, 09:24
Volkan Yaman tamamda ki İ.Üzülmez daha tecrübeli neyse ama V.Yaman daha faydalı olabilir... Vederson la H.Balta dan çok daha iyi bir oyuncu İ.Üzülmez...Ayrıca biz neden sürekli kalede ortada duran ve üstüne gelirse anca top kurtaran Sedar neden Milli Takımda diyomuyuz...İ.Üzülmez bu yaşlı olmasına rağmen Türkiye deki en iyi sol bek bence... Son zamanlarda Volkan Yaman ama...
TürkuAz
17.Ağustos.2006, 09:25
Sizin oralarda havalar nasıl?
Bizde biraz kuraklık ve susuzluk varda..
Roberto Baggio
17.Ağustos.2006, 09:29
Sizin oralarda havalar nasıl?
Bizde biraz kuraklık ve susuzluk varda..
yorumsuz:D
Omerdinho
17.Ağustos.2006, 09:29
Ayrıca biz neden sürekli kalede ortada duran ve üstüne gelirse anca top kurtaran Sedar neden Milli Takımda diyomuyuz...
sadece ortadami duruyor? saka yapiyor olmalisin Anderlecht macinda 100% lük golleri cikardi..
Fıratcan Alçınkaya
17.Ağustos.2006, 09:33
İ.Üzülmez gibi bir oyuncuyu Vederson dan kötü gösterilirse, bende Serdar ı eleştiririm hemde doğru bir eleştiri Serdar ın yediği bir çok golde hep ortada bekliyor yanlışmıyım maçlarda izledim yediği gollerde genelde ortada duruyor v bence vasat bir kaleci...
Omerdinho
17.Ağustos.2006, 09:35
Vasat kaleci ? Hakan,Rüstü zaten dünya capinda kaleciler, orkun 2. sinif serdarda vasat bi kaleci.
Fıratcan Alçınkaya
17.Ağustos.2006, 09:39
Yok ben diğer kaleciler süper demedim ama msla Serdar Rüştü nün gençliğindeki gibi değil yani malesef kale bizim zayıf noktamız diyebilirim... Süper kalecilerimiz şu an için yok...Msla Volkan çıktı bir ara o da düşüşe geçti...
Omerdinho
17.Ağustos.2006, 09:43
Yok ben diğer kaleciler süper demedim ama msla Serdar Rüştü nün gençliğindeki gibi değil yani malesef kale bizim zayıf noktamız diyebilirim... Süper kalecilerimiz şu an için yok...Msla Volkan çıktı bir ara o da düşüşe geçti...
serdar buffon veya cech olamaz fakat milli takim ve Fenerbahce icin yeterli. Mesela Hakan ileride cok daha iyi bir kaleci olabilir ama serdar olamaz cünkü yasi ilerlemis hakan ise daha genc ve henüz gelisme caginda.
Fıratcan Alçınkaya
17.Ağustos.2006, 09:50
Bence olamaz hem Milli Takım hemde Fenerbahçe nin As kalecisi olamaz... Fenerbahçe de 3.kaleci idi Rüştü nün sakatlığı Volkan ın nerdeyse taraftarın linç ediceği formu sonucu kaleye geçme sırası ona geldi Serdar da Volkan ın ardından kaleye geçince tabiki daha iyi oldu ama biraz keçi -ARahman Çelebi olayı gibi geliyor...
Serdar ın Buffon Cech olmasına gerek yok ama vasat bir kaleci... Elbette arada iyi maçlar çıkarıcaktır ama genelde bence yeterli değil... Milli Takımın kalecileri Rüştü-Hakan Arıkan-Orkun olmalıdır [Serdar ın daha gelişebilceği yok Orkun u kazanmak lazım]
TürkuAz
17.Ağustos.2006, 10:08
Bence olamaz hem Milli Takım hemde Fenerbahçe nin As kalecisi olamaz... Fenerbahçe de 3.kaleci idi Rüştü nün sakatlığı Volkan ın nerdeyse taraftarın linç ediceği formu sonucu kaleye geçme sırası ona geldi Serdar da Volkan ın ardından kaleye geçince tabiki daha iyi oldu ama biraz keçi -ARahman Çelebi olayı gibi geliyor...
Serdar ın Buffon Cech olmasına gerek yok ama vasat bir kaleci... Elbette arada iyi maçlar çıkarıcaktır ama genelde bence yeterli değil... Milli Takımın kalecileri Rüştü-Hakan Arıkan-Orkun olmalıdır [Serdar ın daha gelişebilceği yok Orkun u kazanmak lazım]
Orkun 27 yaşında..:)
Fıratcan Alçınkaya
17.Ağustos.2006, 10:31
Kalecinin 38yaşına kadar başarı ile oynayabilceni varsayarsak 27çok ta geç sayılmaz önemli olan potansiyel bence...Orkun belki çok daha iyi olucak anlatmak istediğim bu...:0:
El Comandante
17.Ağustos.2006, 13:50
Su anda Volkan Yaman Türkiye`nin en iyi sol beki ve onun mutlaka Milli takimda as oynamasi gerekiyor.
Bence Rüstü cagirilmamaliydi,artik birakmali o.Son Bosna macinda gördükki artik yararindan cok zarari var.Yerine Orkun cagirilabilirdi.
Hakan Sükür artik birakmali milli takimi,yerine ondan daha iyi oynayabilecek futbolcularimiz var.
Ayrica Tümer,Ibrahim Üzülmez,Hüseyin,Servet gibi isimleri milli takimda görmek istemiyorum ben sahsen.
Yani kisacasi bende Egemen gibi düsünüyorum ve Milli takimdaki yaslilarin artik devrinin kapandigini ve yerlerini genc futbolculara birakmasi gerektigini düsünüyorum.
Lionel Andres Messi
17.Ağustos.2006, 18:26
kardeş şaka mı yapıyorsun ya.arda dan bahsediyoruz ya.türkiyen'in en yetenkli genci.sol kanatta da kimse eline su dökemez.ardanın yaptıklarını bir türk olarak görmek istemiyorsan sözüm yok.hadi kolay gele.
uAsamet91
17.Ağustos.2006, 18:32
Su anda Volkan Yaman Türkiye`nin en iyi sol beki ve onun mutlaka Milli takimda as oynamasi gerekiyor.
Bence Rüstü cagirilmamaliydi,artik birakmali o.Son Bosna macinda gördükki artik yararindan cok zarari var.Yerine Orkun cagirilabilirdi.
Hakan Sükür artik birakmali milli takimi,yerine ondan daha iyi oynayabilecek futbolcularimiz var.
Ayrica Tümer,Ibrahim Üzülmez,Hüseyin,Servet gibi isimleri milli takimda görmek istemiyorum ben sahsen.
Yani kisacasi bende Egemen gibi düsünüyorum ve Milli takimdaki yaslilarin artik devrinin kapandigini ve yerlerini genc futbolculara birakmasi gerektigini düsünüyorum.
Kimmiş Hakan Şükür'ün yerine oynayabilcek kişi???
fmsmyrna
17.Ağustos.2006, 18:35
Serdar çizgi kalecisi çizgiden bir adım bile ayrılmıyor ben beğenmiyorum Serdar'ı onun yerine Volkan alınmalıydı.
Aşk-ı Şehir
17.Ağustos.2006, 18:42
yahu başlık Türkiye-Romanya ben Romanya ile ilgili söylediğiniz birşeyi görmedim ;;) Bırakın yahu Rüştü'yü Hakan'ı İbrahim Üzülmez'i Fatih Terim'in bir bildiği vardır. Burada bile GS-FB-BJK ayrımı yapıyorsunuz adı üstünde Milli Takım bırakın bunda bu ayrım çıkmasın!!!!!!
Ben gollü beraberlik bekliyorum;;) Gollerimizi Kral ve Tuncay atar (gol olursa;;))
Romanyadan ise Zicu-Mutu ikilisine dikkat;;)
ChAoS
18.Ağustos.2006, 02:21
Milli takımın defansını beşiktaş oluşturuyor.
TürkuAz
18.Ağustos.2006, 02:26
Gökhan Zan
İbrahim Toraman
Başka hangisi?
fenerbahce_1907
Hakan Şükür yüzünden bi sürü gencimiz oynayamıyor Milli takımda.Ayrıca Hakan oynadıgı zaman durmadan şişirme toplarla oynuyoruz bir sistemimiz olmuyor.
Fietra 10
yahu başlık Türkiye-Romanya ben Romanya ile ilgili söylediğiniz birşeyi görmedim ;;) Bırakın yahu Rüştü'yü Hakan'ı İbrahim Üzülmez'i Fatih Terim'in bir bildiği vardır. Burada bile GS-FB-BJK ayrımı yapıyorsunuz adı üstünde Milli Takım bırakın bunda bu ayrım çıkmasın!!!!!!
Ben gollü beraberlik bekliyorum;;) Gollerimizi Kral ve Tuncay atar (gol olursa;;))
Romanyadan ise Zicu-Mutu ikilisine dikkat;;)
evet yahu kimse sonuç hakkında birşey dememiş..bence çok kolay maç olmayacak..Galip gelmemiz zor gözküyor beraberlik tahminim
El Comandante
Fatih Tekke,Halil Altintop,Ümit Karan,Nihat Kahveci,Gökhan Ünal.
Bu 5li yeter Milli takima.Kral`in uzatmadan birakmasi gerekiyor.
fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 02:28
Gökhan Zan
İbrahim Toraman
Başka hangisi?
Solda da Volkan oynar artık 2 tane kalıyor.
GeNç KaRTaL
18.Ağustos.2006, 02:37
Tamam arkadaşlar.Kendi takımımızın oyuncuları savunmayı bırakalım.Fatih hoca en iyi olmasada en iyiye yakını çıkarır sahaya.
ChAoS
18.Ağustos.2006, 02:38
Gökhan Zan
İbrahim Toraman
Başka hangisi?
İbrahim Üzülmez forvetmi?
Üç tane defans yetmezmi? istersen takımı getirelim
fmsmyrna
18.Ağustos.2006, 02:39
Fatih hoca en iyisini bilir yorumuna ben katılmıyorum bazı isimler formsuz olsada,yaşlansada vs. çağrılıyor diğer oyuncular için haksızlık bence bu
uAsamet91
18.Ağustos.2006, 02:39
Fatih Tekke,Halil Altintop,Ümit Karan,Nihat Kahveci,Gökhan Ünal.
Bu 5li yeter Milli takima.Kral`in uzatmadan birakmasi gerekiyor.
O söylediklerin Gökhan ünal haricinde hepsini gördük hiç biri tutamas Hakan'nın yerini.
Cyzio
18.Ağustos.2006, 02:40
Peeh.Ben buna gülerim.Hiçbiri tutmaz he Hakan'ın yerini.Bırak Allah aşkına..
ThersoN
18.Ağustos.2006, 02:41
rüştü,üzülmez,hakan cıkar bunları alın size cillop gibi genc takım :) kadromuz güzel..!
fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 02:42
İbrahim Üzülmez forvetmi?
Üç tane defans yetmezmi istersen takımı getirelim
Volkan Yaman oynar solda.İbrahim'den cok cok daha iyi bir oyuncu.
O söylediklerin Gökhan ünal haricinde hepsini gördük hiç biri tutamas Hakan'nın yerini.
Nasıl tutamadı.Nihat sakatlanmadan önce süperdi.Halil şans bile bulamadı Milli takımda Hakan sağolsun.Ümit Karan şans bile bulamadı en iyi oynadıgı zamanda bile almadı Terim:mad:.Tam formda bi Tekke cok faydalı olur.
El Comandante
18.Ağustos.2006, 02:42
Samet,objektif olarak bakmalisin konuya.Hakan bu yasindan sonra fazla verimli olamaz Milli takimda.Yerine Avrupa`da oynayan golcülerimiz ve Ümit Karan,Gökhan Ünal oynamali.
uAsamet91
18.Ağustos.2006, 02:45
Ben suan alternatifi olmadığı için Hakan Şükür'ü savunuyorum..Pivot Santrafor dediğimiz bir oyuncu yok Bu Gökhan ünal olabilir ama ümit karan olamaz
Hugo
18.Ağustos.2006, 02:45
Nihat Hakan tipinde bir forvet değildir.
Hakan oynamayacaksa Halil, o da olmazsa Gökhna oynasın.
Ama ilk tercih Halil olmalı bence..
ChAoS
18.Ağustos.2006, 02:46
Volkan Yaman oynar solda.İbrahim'den cok cok daha iyi bir oyuncu.
Sana göre iyi bana göre değil , daha dün iki frikik golü attı bugün ibo'dan iyi oldu değilmi? Geçin bunları yine İBRAHİM ÜZÜLMEZ oynayacaktır ,yani 3 savunmacımızda banko milli takım oyuncusudur . Yani defans beşiktaşlıdır.
fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 02:48
Ben suan alternatifi olmadığı için Hakan Şükür'ü savunuyorum..Pivot Santrafor dediğimiz bir oyuncu yok Bu Gökhan ünal olabilir ama ümit karan olamaz
Pivot santrafora ihtiyacımız yok ki.Kısa paslaşmalarla ortadan girerek bir oyun oynarız.Asıl buna cok uygun adamlarımız var.Emre,Arda,Yıldıray orta sahda bu taktıkle cosar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sana göre iyi bana göre değil , daha dün iki frikik golü attı bugün ibo'dan iyi oldu değilmi? Geçin bunları yine İBRAHİM ÜZÜLMEZ oynayacaktır ,yani 3 savunmacımızda banko milli takım oyuncusudur . Yani defans beşiktaşlıdır.
İbrahim'in neyi var Allah aşkına ya.Bi hırsı var gerisi boş.Volkan teknik,süratli iyi orta acıyor tam Milli takım kapasitesinde bir dl orda da Volkan oynayacaktır Terim bazı şeylerden vazgecerse.2 sene öncede defans Fb'den olusuyodu cok büyük övünc kaynagı san ki ayrıca ben Terim'İn Toraman değil de Servet'i oynatcagını düşünüyorum Servet'ten vazgecemez o:mad:
GeNç KaRTaL
18.Ağustos.2006, 02:57
Arkadaşlar milli takımda oynayan her oyuncu bizim oyuncumuzdur.Ayrıma gitmemek lazım.Yoksa bu böyle uzayıp gider.
Ki bir şey eklemek istiyorum.Yunanistan maçıydı herhalde İbrahim sakatlanıp yerine Volkan girene kadar hanginiz Volkan'ı tanıyordu?
BlackEagle19o3
18.Ağustos.2006, 03:03
İbrahim'in neyi var Allah aşkına ya.Bi hırsı var gerisi boş.Volkan teknik,süratli iyi orta acıyor tam Milli takım kapasitesinde bir dl orda da Volkan oynayacaktır
Kıskanmyalım lütfen:0:
Kim ne derse desin Deli İbo Türkiye'deki en iyi sol bek.Euro 2008'de ise orda Volkan olabilir.2 frikik attı diye adamı kral yaptınız.Hakan Şükür konsunda ise bana göre de Fatih hoca bu sevdadan artık vazgeçmeli.Gökhan-Nihat-Halil-Fatih Tekke gibi süper forvetlerimiz var.Formda bir Ümit Karan da banko oynar bu milli takımda:)Ama Fatih Hoca geçen sene gol kralı olan Ümit'i değil de gol bile atamayan ununu elemiş eleğini asmış,'eski' kral Hakan Şükür'ü oynattı:)
fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 03:12
Kim ne derse desin Deli İbo Türkiye'deki en iyi sol bek.Euro 2008'de ise orda Volkan olabilir.2 frikik attı diye adamı kral yaptınız.Hakan Şükür konsunda ise bana göre de Fatih hoca bu sevdadan artık vazgeçmeli.Gökhan-Nihat-Halil-Fatih Tekke gibi süper forvetlerimiz var.Formda bir Ümit Karan da banko oynar bu milli takımda:)Ama Fatih Hoca geçen sene gol kralı olan Ümit'i değil de gol bile atamayan ununu elemiş eleğini asmış,'eski' kral Hakan Şükür'ü oynattı:)
Kıskanmak mı?:zuhahaBizim solda Carlos var neyini kıskancam?Sen Gs maclarını izlemiyorsun heralde.Volkan freekickten başka neler yapıyor.
uAburak89
18.Ağustos.2006, 03:12
Hakan Şükür 90 dk oynar, golünü de atar.. Bazıları da çatlar sinirinden..
Adam formda, Ümit Karan dökülüyor.. Hangi mantıkla Karan oynasın diyorsunuz ki.. 7 metreden gol atamayan adam nasıl ilk 11'de oynar.. Ümit Karan Galatasaray'da bile ilk 11'de oynamamalı, kafasını toplayana kadar..
Sol bekte Volkan Yaman öne çıkıyor, ilk tercih olmalı.. Sağ kanatta kesinlikle Mehmet Topuz oynamalı.. Sabri sakatlıktan yeni çıktı..
TürkuAz
18.Ağustos.2006, 03:13
İbrahim Üzülmez'i neye dayanarak en iyi yaptın? Açıklar mısın?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Hakan Şükür'ün yerini doldurabilecek, onun gibi gol atabilecek forvet varsa şu anda buyursun gelsin Milli takıma..
BlackEagle19o3
18.Ağustos.2006, 03:15
İbrahim Üzülmez'i neye dayanarak en iyi yaptın? Açıklar mısın?
Orta yapması hariç herşeyiyle;;)Tecrübesi,hırsı,mücadele gücü,hızı...
Peki Hakan Şükür'ü savunanlar da neden savunduklarını açıklasınlar
uAsamet91
18.Ağustos.2006, 03:17
Hakan Şükür'ün alternatifi olmadığıngan(::)
fenerbahce_1907
O eski hızı artık yok Kerem hızlı sayılır yine ama eski hızı yok.
Hakan Şükür nasıl savunuluyor anlamyorum.Hakan yüzünden Ümit Karan,Fatih Tekke,Halil gibi oyuncuları kaybediyoruz.Burak gol atıcak varsa gelsin atsın demişin Terim oynatsa bi bu adamları gol atcaklar ama oynayamıorlar.
BlackEagle19o3
Ümit Karan dökülüyor.. Hangi mantıkla Karan oynasın diyorsunuz ki.. 7 metreden gol atamayan adam nasıl ilk 11'de oynar.. Ümit Karan Galatasaray'da bile ilk 11'de oynamamalı, kafasını toplayana kadar..
Eğer bana diyorsan;ben formda bir Ümit Karan oynar demiştim:)Geçen sene formdaydı yine de gol bile atamayan Hakan Şükür oynatıldı dedim;)
fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 03:19
Nasıl alternatifi yok ya deliricem:mad:.Bi şans verse Terim diğer adamlara herkes görcek diğer adamları ama şans bulamıyor ki yıldızlarımız Hakan yüzünden.Ayrıca önceden de dediğim gibi Hakan oynadıgı zaman sistemimiz olmuyor.Şişirme toplarla oynuyoruz durmadan.
BlackEagle19o3
18.Ağustos.2006, 03:19
Alternatifi bol;;)İlla pivot santrafor oynamak zorunda mıyız diyorum ben de sana?Nihat,Gökhan,Halil,F.Tekke,Ümit Karan,U.Bulut bunların hepsi rahatlıla oynar.İlla pivot santafor lazımsa Nobre var:p
TürkuAz
18.Ağustos.2006, 03:20
Nasıl alternatifi yok ya deliricem:mad:.Bi şans verse Terim diğer adamlara herkes görcek diğer adamları ama şans bulamıyor ki yıldızlarımız Hakan yüzünden.Ayrıca önceden de dediğim gibi Hakan oynadıgı zaman sistemimiz olmuyor.Şişirme toplarla oynuyoruz durmadan.
Nihat, Halil, Gökhan Ünal, Ümit Karan..
Hepsi şans buldu, hepsi zamanında oynadı Milli takımda.Ama ne oldu demekki Hakan Şükür gol atar, onlar seyredermiş..
Ayrıca İbrahim Üzülmez hızını ve mücadele gücünü kaybetti.Hırsını ortaya koyabildiği zaman işe yarıyor..
Fatih Terim ortalama bir kadrosu bulunan Galatasaray'ı devlerin arasından alıp UEFA Kupası Şampiyonu yaptı.Türk futbolunu hepimizden iyi tanıyor..
Ayrıca kazandığımız maçlara bakın, hepsinde Hakan Şükür'ün adı ve katkısı var..
fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 03:22
Nihat, Halil, Gökha Ünal, Ümit Karan..
Hepsi şans buldu, hepsi zamanında oynadı Milli takımda.Ama ne oldu demekki Hakan Şükür gol atar, onlar seyredermiş..
Nihat atıyordu sakatlandı.Gökhan buldu şans iyide oynuyor zaten.Halil ve Ümit hiç şans bulmadı 80 den sonra oyuna girdiler gol atmalarını beklemeyın bu adamlarım 80 den sonra.
uAsamet91
18.Ağustos.2006, 03:22
Ya saçmalamayın yaa Hakan Şükür tarzında bir oyuncu söyleyin bana yaaa ne nihatı ne halil ne ümiti yaa
fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 03:26
Ya saçmalamayın yaa Hakan Şükür tarzında bir oyuncu söyleyin bana yaaa ne nihatı ne halil ne ümiti yaa
Samet çıldırttın beni:zuhaha.Hakan tarzı adama ihtiyacımız yok.Kısa adamlarla hızlı futbol oynarız.Orta sahamız zaten cok hızlı adamlardan kurulu.Tam bu sistemde oynayabilecek takmımız var ama Terim bey bazı görüşlerinden vazgecemıyor.:mad:
uAsamet91
18.Ağustos.2006, 03:28
Fatih Terimin bu sistemle KATIR gibi yunanistan defansını nasıl çözdüğünü gördük.PİVOT SANTRAFOR lazım her takıma
BlackEagle19o3
18.Ağustos.2006, 03:28
Allah allah ya şart m onun tarzı bi adamı?Pivot santrafor diye tutturdunuz..Ben Hakan varken milli takım maçlarında hiç zevk almıyorum mesela:)Bıraksa da kurtulsak:uzgun:
fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 03:29
Ayrıca kazandığımız maçlara bakın, hepsinde Hakan Şükür'ün adı ve katkısı var..
Hangisi?.Moldova başka.Macaristan Tuncay attı,Aurelio asist.Malta Nihat,Tümer attı Hakan asist bişi yok.Yunanistan macı Gökhan,Tümer,Tuncay,Gökdeniz attı Hakan ayana takılıpta Gökhan'nın önünde düşen topta asisti var.Norvec macı berabere Hamit aldı.ee hangi macı almıs Hakan Moldova'dan başka.
uAburak89
18.Ağustos.2006, 03:31
Hakan Şükür ismi bile yeter, onu durdurmak için savunma adamları özel önlem alıyor.. Yanındaki adamda boş alan buluyor.. Ayrıca bilgisini küçümsediğiniz Fatih Terim bu ülkenin en iyi teknik direktörüdür.. İmparator bizden iyi biliyordur futbolu herhalde..
fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 03:32
Fatih Terimin bu sistemle KATIR gibi yunanistan defansını nasıl çözdüğünü gördük.PİVOT SANTRAFOR lazım her takıma
Senin görüşün bu.Yunanistan defansını Hakan actıgına katılmıyorum.O macda iki uzaktan sut attık kaleci hatalıydı.Birinde Sabri düzgün vuramadı Hakan'ın önüne geldi top.Diğeride Gökdeniz'in kişisel çabalarıyla gol oldu.Başkada pozisyonumuz yktu adam gibi zaten.
BlackEagle19o3
18.Ağustos.2006, 03:33
Ayrıca bilgisini küçümsediğiniz Fatih Terim bu ülkenin en iyi teknik direktörüdür.. İmparator bizden iyi biliyordur futbolu herhalde..
Duygusal davranıyo olamaz mı:0:
Sonuçta eski öğrencisi ve Uefa kupasında en büyük payı olanlardan biri;)
Ayrıca artık kimsenin Hakan'dan korktuğunu falan sanmıyorum.
uAburak89
18.Ağustos.2006, 03:35
Duygusal olsa, Galatasaraydan bu kadar oyuncu almazdı.. Fatih Terim'in her takıma eşit mesafede olduğunu düşünüyorum... İsme değil, performansa baktığına da eminim..
TürkuAz
18.Ağustos.2006, 03:37
Allah allah ya şart m onun tarzı bi adamı?Pivot santrafor diye tutturdunuz..Ben Hakan varken milli takım maçlarında hiç zevk almıyorum mesela:)Bıraksa da kurtulsak:uzgun:
Çekememezlik araya giriyor bu noktada..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Duygusal davranıyo olamaz mı:0:
Sonuçta eski öğrencisi ve Uefa kupasında en büyük payı olanlardan biri;)
Ayrıca artık kimsenin Hakan'dan korktuğunu falan sanmıyorum.
O nedenle tek adam bırakmıyorlar onun karşısında..
Omerdinho
18.Ağustos.2006, 04:57
Hakan'in yerini ben bile doldururum, yeri doldurulamayacak oyuncu degil.
ThersoN
18.Ağustos.2006, 04:59
pivot santrafor önemlidir ama bazen Gs de Milli Takım da aynı hataya dusup hakan uzerine oyun kuruyor bu hataya dusmemek lazım
TürkuAz
18.Ağustos.2006, 05:12
Tiyatro bölümünde yetenekleriniz aynı olabilir, haklısın..
Omerdinho
18.Ağustos.2006, 05:39
Tiyatro bölümünde yetenekleriniz aynı olabilir, haklısın..
tiyatro'da senden iyi olmam imkansiz, futbolda hakan sükür devri bitti bunu kabullenin artik.
uAburak89
18.Ağustos.2006, 05:40
Hakan Şükür futbol oynadığı sürece milli takımda olacak.. Siz istesenizde, istemesenizde..
uAsamet91
18.Ağustos.2006, 05:58
Boş Boş konuşma
fmsmyrna
18.Ağustos.2006, 06:02
Boşuna tartışmaya gerek yok euro 2008'den sonra bırakacak.Bende istemiyorum oynamasını ama ısrarla kadroda Dünya kupası'nda ki performansı geliyor aklıma kaçırdıkları neyse artık 2008 gelsin istiyorum o turnuva bitsin ve bıraksın.Fatih Tekke,Ümit Karan gibi oyuncularımız bile yaşlandı yedekte hala oynuyor.
TürkuAz
18.Ağustos.2006, 06:04
tiyatro'da senden iyi olmam imkansiz, futbolda hakan sükür devri bitti bunu kabullenin artik.
Futbol oynadığı sürece Milli takımda yer alacak ve gol atacak.Tüm Fenerbahçe ve Beşiktaşlı arkadaşlar bunu böyle bilsin..
BlackEagle19o3
18.Ağustos.2006, 06:30
Hakan Şükür futbol oynadığı sürece milli takımda olacak.. Siz istesenizde, istemesenizde..
İbrahim Üzülmez de futbol oynadığı sürece Volkan yedek kalır.Siz istesenizde,istemesenizde...:0:
Roberto Baggio
18.Ağustos.2006, 06:33
İbrahim Üzülmez de futbol oynadığı sürece Volkan yedek kalır.Siz istesenizde,istemesenizde...:0:
kusura bakma fatih terim akıllı adamdır işini bilir:Danladınız siz..
uAburak89
18.Ağustos.2006, 06:33
Volkan çalışır ve böyle free-kick atmaya devam ederse, İbo formayı kaptırır..
Fıratcan Alçınkaya
18.Ağustos.2006, 06:34
Ersun Yanal almadı ama nedense???
GS li arkadaşlarımın cümlesi bence şöyle olamalı Fatih Terim olduğu sürece H.Şükür Milli Takımda...:0:
BlackEagle19o3
18.Ağustos.2006, 06:34
Ersun Yanal almadı ama nedense???
GS li arkadaşlarımın cümlesi bence şöyle olamalı Fatih Terim olduğu sürece H.Şükür Milli Takımda...:0:
+1923:icon_cool:
uAsamet91
18.Ağustos.2006, 06:35
Ersun yanal'ın tatktik anlayışına ters gelebilir.
uAburak89
18.Ağustos.2006, 06:35
Ersun Yanal'ın almama sebebi, ön planda olmak istemesi ve kendi sisteminin farklı olduğunu kanıtlamayı istemesinden kaynaklanıyordu..
Aşk-ı Şehir
18.Ağustos.2006, 06:36
Fatih hoca birşey yaptıysa mutlaka doğrudur;;) Şimdi soruyorum sevgili arkadaşlarım şu ana kadar Euro2008 elemelerinde en çok gol atan Türk oyuncu kim??
M.Scofield
18.Ağustos.2006, 06:38
hakan çıkıp 5 gol atsa bile yine laf sölersiniz canınızı zamanınd çok acıttı ya ondandır
Fıratcan Alçınkaya
18.Ağustos.2006, 06:50
hakan çıkıp 5 gol atsa bile yine laf sölersiniz canınızı zamanınd çok acıttı ya ondandır
Romario 1000gol attı Brezilya Milli Takımındamı hayır çünkü F.Terim gibi bir Teknik Direktör yok yahu Allah Aşkına EmRe Aşık ı bile aldı takıma F.Terim... H.Şükür eskiden atıyodu 5gol yahu geçti o günler artık ayakta durcak hali yok... Geç bu işleri Milli Takımda oynayacak hali yok insaf tekelinde resmen Forvet hattı E.Yanal gibi biri çıkıp almayıncada kötü adam oluyor...H.Şükür Torino-Inter-Blackburn-Parma da nedense toplasan 5gol atamadı...:0:
Fatih hoca birşey yaptıysa mutlaka doğrudur;;) Şimdi soruyorum sevgili arkadaşlarım şu ana kadar Euro2008 elemelerinde en çok gol atan Türk oyuncu kim??
Mustafa cım yahu Moldova mı Malta mı nedir 4tane atmış herkes atar onlara yahu:zuhaha F.Terim illa oynatır her maç sahada...
M.Scofield
18.Ağustos.2006, 06:52
hakan şu an formda her türlü oynar
TürkuAz
18.Ağustos.2006, 06:52
Romario 1000gol attı Brezilya Milli Takımındamı hayır çünkü F.Terim gibi bir Teknik Direktör yok yahu Allah Aşkına EmRe Aşık ı bile aldı takıma F.Terim... H.Şükür eskiden atıyodu 5gol yahu geçti o günler artık ayakta durcak hali yok... Geç bu işleri Milli Takımda oynayacak hali yok insaf tekelinde resmen Forvet hattı E.Yanal gibi biri çıkıp almayıncada kötü adam oluyor...H.Şükür Torino-Inter-Blackburn-Parma da nedense toplasan 5gol atamadı...:0:
Mustafa cım yahu Moldova mı Malta mı nedir 4tane atmış herkes atar onlara yahu:zuhaha F.Terim illa oynatır her maç sahada...
Forvetlerin çoğu şans buldu.Hangisi attı ?
Lütfen artık şunu kabul edin.Hakan Şükür futbol oynadığı sürece Milli takımda olacak ve gollerini atacak..
Aşk-ı Şehir
18.Ağustos.2006, 06:53
olsun Fıratcan sonuçta atmış :)
Lionel Andres Messi
18.Ağustos.2006, 06:55
ya lütfen mesajlarınızı editleyin ya.türkiyede,avrupada ve dünyada kırmadığı rekor kalmayan hakan şükürden bahsediyoruz ya.adama biraz saygı gösterin adam elinden geleni yapmıyo mu ya.yazık çok yazık.fatih terim'in kendisi bile diyo hakan şükür gibi oynayacak biri varsa giyer formayı oynar diyo.bu kadar fanatiklik yapılır mı ya.adam ay yıldızlı formayı taşıyo hakkını vermeye çalışıyo böyle konuşup adamın ekmeğiyle oynamaya ne gerek var.ben illa oynasın demiyorum.gs li olmama rağmen.bari adamla dalga geçmeyin yok yerini ben bile doldururum,ayağına top takılıp asist falan yapmış vs..
yok milli takımda defansta 3 oyuncumzu banko oynuyo yanına gülücük ifadeleri falan bu ne ya bu kadar mı düştük isterse 11 futbolcunun 11 ide aynı takımdan olsun.sonuçta türk milli takımının formasını giyerek oynamıcak mı biz türkiye diye mi gurur duycaz yoksa gs,bjk,fb oyuncuları gol attı diye mi.
ayrıca türk milli takımının kadrosunda ibrahimde var volkanda var.biri frikikten gol atar biri de top kapar,tecrübesini konuşturur.sonuçta türkiye kazanır.sonuçta sahadaki tüm futbolcular türktür hepsi de futbolcudur.
uAburak89
18.Ağustos.2006, 06:57
Kral Hakan Şükür, seni çekemeyen bütün..
Devamı sakıncalı biraz, çok merak eden google yardımı ile öğrenebilir..
Diyecek başka söz yok..
Fıratcan Alçınkaya
18.Ağustos.2006, 06:57
Kim H.Şükür kadar şans buluyor yahu yapmayın, Allah Aşkına her maç sahada diğer forvetler onun kadar şans bulamıyor... Bence de Futbol Oynadığı sürece Milli Takımda olcak [F.Terim olduğu sürrece Milli Takımda olcak]
TürkuAz
18.Ağustos.2006, 06:59
Halen daha ne konuşuyorsunuz anlamıyorum?
Skor tahminim;
Türkiye n - 0 Romanya
Goller: Hakan Şükür ( n )
uAsamet91
18.Ağustos.2006, 07:01
Kral Hakan Şükür, seni çekemeyen bütün..
Devamı sakıncalı biraz, çok merak eden google yardımı ile öğrenebilir..
Diyecek başka söz yok..
Varmı ötesi...
Fıratcan Alçınkaya
18.Ağustos.2006, 07:03
Ötesini ber derdimde neyse büyüklük bende kalsın... Umarım H.Şükür atar gol... Neyse daha uzamasın her kesin düşüncesi belli...
Lionel Andres Messi
18.Ağustos.2006, 07:10
konu kapansa,kilitlense yeridir.burda türkiye konuşulmuyo fb,gs,bjk... konuşuluyo kendimizi daha fazla lekelemeye gerek yok.benim de yazdığım mesajlar vardır.konu kilitlenmesini teklif ediyorum ya da mesajların özenle başlığa uygun yazılmasını teklif ediyorum.çok ciddiyim
fmsmyrna
18.Ağustos.2006, 07:13
Yenmemiz gerekir Romanya'yı
Omerdinho
18.Ağustos.2006, 07:16
ya lütfen mesajlarınızı editleyin ya.türkiyede,avrupada ve dünyada kırmadığı rekor kalmayan hakan şükürden bahsediyoruz ya.adama biraz saygı gösterin adam elinden geleni yapmıyo mu ya.yazık çok yazık.fatih terim'in kendisi bile diyo hakan şükür gibi oynayacak biri varsa giyer formayı oynar diyo.bu kadar fanatiklik yapılır mı ya.adam ay yıldızlı formayı taşıyo hakkını vermeye çalışıyo böyle konuşup adamın ekmeğiyle oynamaya ne gerek var.ben illa oynasın demiyorum.gs li olmama rağmen.bari adamla dalga geçmeyin yok yerini ben bile doldururum,ayağına top takılıp asist falan yapmış vs..
yok milli takımda defansta 3 oyuncumzu banko oynuyo yanına gülücük ifadeleri falan bu ne ya bu kadar mı düştük isterse 11 futbolcunun 11 ide aynı takımdan olsun.sonuçta türk milli takımının formasını giyerek oynamıcak mı biz türkiye diye mi gurur duycaz yoksa gs,bjk,fb oyuncuları gol attı diye mi.
ayrıca türk milli takımının kadrosunda ibrahimde var volkanda var.biri frikikten gol atar biri de top kapar,tecrübesini konuşturur.sonuçta türkiye kazanır.sonuçta sahadaki tüm futbolcular türktür hepsi de futbolcudur.
Saygi gösteriyoruz fakat Hakan böyle yaptigi sürece ona olan saygimiz azaliyor, yahu adam 37 yasina girecek hala milli takimda var mi böyle bir zihniyet? ayakta zor duruyor, genclerin önünü kesiyor, Nihat,Tekke,Gökhan,Ümit,Halil Hakan sayesinde dogru dürüst forma sansi bulamiyor.. Hakan bu milli takimi birakmadigi sürece elestirilmeye devam eder... Eger zamaninda birakirsa herkesin ona olan saygisi artar, adam gencleri düsündügü icin birakti derler, Tugay bile milli takim'i birakti, Hakan'da bi zahmet oturup düsünsün benim bu takima yararimdan daha cok zararim mi var diye..
Lionel Andres Messi
18.Ağustos.2006, 07:17
evet kesin yenmemiz gerekiyo romanya dişimize göre bir rakip sayılabilir.mutu,chivu,contra,dica vs fena oyuncular değil.yenersek iyi bir başarıdır.
byunuss1
18.Ağustos.2006, 08:51
ya hakan ayakta zor duruyor hala savunuyorsunuz cok sayıda goller ve cok güzel gollerde atmış olabilir ama gençlere şans verilsin biraz.. ne bu ya 40 yaşına geldi.
TürkuAz
18.Ağustos.2006, 09:23
ya hakan ayakta zor duruyor hala savunuyorsunuz cok sayıda goller ve cok güzel gollerde atmış olabilir ama gençlere şans verilsin biraz.. ne bu ya 40 yaşına geldi.
Hiç olmazsa biraaz saygı gösterin.Halen daha karalama yapıyorsunuz, helal olsun sizlere..
ThersoN
18.Ağustos.2006, 09:33
Volkan çalışır ve böyle free-kick atmaya devam ederse, İbo formayı kaptırır..
Volkan bizde böyle devam ederse ergun'un istikrari gibi senelerce oynar
milli takım için ise cok yararlı bi futbolcu durumuna gelir
Omerdinho
18.Ağustos.2006, 09:35
Bana kalirsa Volkan milli takimda banko oynar, Ibrahim'den daha fazla + lari olan bir oyuncu..
AneLKa_90
18.Ağustos.2006, 19:26
Romanya'yı yenemezsek artık... Görelim Millilerimiz ne durumda :)
Aşk-ı Şehir
18.Ağustos.2006, 20:23
Romanya grubunda Hollanda'nın üzerinde ve lider hatırlatırım ;;) ayrıca hiç bir maç oynanmadan kazanmaz
douramss
18.Ağustos.2006, 20:58
İlginç bi sey de ülke puanları sıralamasında 5.sıraya yükselmişler....Almanya yı geçmişler...
absolut12
19.Ağustos.2006, 00:31
Hakan polemiğini kapatalım.Hakan Türkiye'nin en başarılı en kaliteli adamlarında biri olarak kalıcak ama ne futbol eski futbol ne de Hakan eski Hakan sorun burda.Artık Hakana özel önlem almıyolar Emreye,Hamite,Tuncaya özel önlem alıyolar.Rüştü için de Hakan için dediklerimin aynısı geçerli
eGowiCh
19.Ağustos.2006, 01:19
Hakan'ın devri kapandı.
İtalya Milli Takımında Totti bile milli takımı bıraktığını açıkladı, İtalya Seri A'da gol kralı olmasına rağmen... Inzaghi Dünya Kupası 2006 kadrosunda yoktu, efsanevi bir isim olmasına rağmen...
Dunga'ya bakıyorsunuz, gençlere şans tanımak adına Adriano'yu, Ronaldo'yu kadroya dahi çağırmıyor.
Yani artık Hakan Şükür'ün de elini vicdanına koyup futbolu, en azından milli takımı bırakması lazım. Yahu bu kadar meraklı mısın sen milli formaya, senelerce giymişsin, bırak artık başkaları giysin! Totti gibi 30 yaşındaki bir adam bile formayı bıraktı, sırf gençlerin önünü açabilmek ve zirvede bırakabilmek adına...
Hakan Şükür zirvedeki günlerini çoktan geçti ama formayı halen bırakmıyor, ölene kadar oynayacak herhalde...
Pivot santrafor yok deniliyor, Hakan Şükür yerine Batuhan Karadeniz oynasın, razıyım.
Fatih Tekke, Halil Altıntop, Gökhan Ünal, Nihat Kahveci, Ümit Karan, Semih Şentürk, Hasan Kabze, Ersen Martin...
Ersen Martin en formda döneminde, geçen sene Beşiktaş ve Galatasaray'a goller atarken bile milli takıma alınmadı F.Terim tarafından. Hakan Şükür yerine alınabilirdi, aynı tip özellikte ve daha formdaydı.
Biz bıktık, bazıları bıkmadı Hakan Şükür'den... EURO 2008'e kalamayalım da o zaman Hakan Şükür mü kalıyor Fatih Terim mi bakalım...
Omerdinho
19.Ağustos.2006, 03:29
Hakan'ın devri kapandı.
İtalya Milli Takımında Totti bile milli takımı bıraktığını açıkladı, İtalya Seri A'da gol kralı olmasına rağmen... Inzaghi Dünya Kupası 2006 kadrosunda yoktu, efsanevi bir isim olmasına rağmen...
burada bir yanlisin var Vieri'yi kadroya alacakti Lippi fakat Vieri'nin sakatligini ögrenince Inzaghi'yi cagirdi hatta Cek Cumhuriyeti'ne gol bile atti :)
TürkuAz
19.Ağustos.2006, 06:27
Hakan halen daha milli takımda mı?
- Evet..
Sorun yok..
Ralph
19.Ağustos.2006, 17:21
Chivu oynayacak mı?Bilen vamı?
eXcitinG
19.Ağustos.2006, 19:13
Hakan düşmüş bir rekor peşine gidiyor.Yaf tamam iyi futboLcuydun, efsanesin de artık ciddi anLamda bırak kardeşim ya.Eğer Hakan şükür miLLi takımı bundan iki yıL önce bıraksaydı iLeri de anıLdığında daha saygı duyuLan daha saygın birisi oLucaktı.Ama bundan sonrası için sanırım öyLe oLmucak.
Romanya maçına geLince.Fatih hoca artık özeLLikLe iLeri hücum hattını iyi oLuşturur ise Romanya karşısında kazabiLiriz.Bir de ısrar ettiği oyuncuLarda vazgeçebiLirse.Ben bu maçta MiLLi takımımızdan iyi mücadeLe ve iyi futboL bekLiyorum ve istiyorum.Bizim MiLLi takımımızda kapasite var ama bir türLü bunu açığa çıkaramıyoruz.;)
Omerdinho
19.Ağustos.2006, 23:36
Chivu oynayacak mı?Bilen vamı?
Oynamamasi icin bir neden yok, tabi ki oynar.
starfreedom
19.Ağustos.2006, 23:54
Hakan Şükür zirvede bırakmak deyimini hiç duymamış anlaşılan. Yani bu kadar kötü oynuyor ama pişkin pişkin iyi oynuyorum bile diyebiliyor.
El Comandante
19.Ağustos.2006, 23:59
Hakan Şükür zirvede bırakmak deyimini hiç duymamış anlaşılan. Yani bu kadar kötü oynuyor ama pişkin pişkin iyi oynuyorum bile diyebiliyor.
Bak tamam Hakan milli takimi birakmali görüsüne katiliyorum ama siz onu yerin dibine sokuyorsunuz.Hakan bir günde Kral olmadi,bir günde tahttan inmezz!
Kötü oynadigini söylüyorsun,peki Galatasaray maclarini izliyormusun?Hakan kadar kosan,mücadele eden,forvet olmasina ragmen defansa gelip top cikaran,orta sahadan takimini ataga kaldiran,gol pozisyonlarina giren kim var ?
Ben Hakan biraksin derken kötü oynadigi icin degil,yerine Avrupa`da oynayan forvetlerimizin önü kapanmasin,onlarda milli takimda oynasin diye dedim.
starfreedom
20.Ağustos.2006, 00:03
Bak tamam Hakan milli takimi birakmali görüsüne katiliyorum ama siz onu yerin dibine sokuyorsunuz.Hakan bir günde Kral olmadi,bir günde tahttan inmezz!
Kötü oynadigini söylüyorsun,peki Galatasaray maclarini izliyormusun?Hakan kadar kosan,mücadele eden,forvet olmasina ragmen defansa gelip top cikaran,orta sahadan takimini ataga kaldiran,gol pozisyonlarina giren kim var ?
Ben Hakan biraksin derken kötü oynadigi icin degil,yerine Avrupa`da oynayan forvetlerimizin önü kapanmasin,onlarda milli takimda oynasin diye dedim.
Yahu bu mantığa göre bakarsak Nobre'de Beşiktaş'ta iyi oynuyor. Pres yapıyor, koşuyor, top çıkarıyor ama gol atamıyor. Bir forvetin asıl özelliği gol atmak ama bunu artık yapamıyor.
El Comandante
20.Ağustos.2006, 00:07
Yahu bu mantığa göre bakarsak Nobre'de Beşiktaş'ta iyi oynuyor. Pres yapıyor, koşuyor, top çıkarıyor ama gol atamıyor. Bir forvetin asıl özelliği gol atmak ama bunu artık yapamıyor.
Sen simdi Hakan ile Nobre`yi kiyaslayamazsin.Hakan isim yapmis,Avrupa`da saygi duyulan bir forvet.Ama Nobre öyle degil,Türkiye`de tek adi var!
Hakan Sükür`ü milli macta 2-3 kisi tutar,ama Nobre`yi 1 kisi!Nedeni Avrupa capindaki degerlerdir.
Bak yine tekrarliyorum,Hakan milli takimi birakmali,ama kötü oynadigindan degil,sadece genc ve yetenekli forvetlerimizin önü acilmali diye birakmasi gerektigini düsünüyorum.
Fıratcan Alçınkaya
20.Ağustos.2006, 00:23
Hakan Şükür Türkiye nin en iyi santraforlarındandır... Süper bir Galatasaray A Milli Takım Kariyeri var... Ama yaşı aldı yürüdü Milli Takımda kötü oynadığı maçlarda yok değil...
Bakın Avrupa da yıldız oyuncular gençlerin önünü açıyolar uzatmadan bırakıyor...
En basit örnek Scholes v Tottı... Çok rahat oynarlar ama dvm etmediler... H.Şükür ilerde kesinlikle hatıralnıcak unutulmayan bir oyuncu olcak ama şu da hep hatırlancak Milli Takımı bırakmadı hep oynadı gençlerin önünü kapadı...
En son hangi maçtı bir maçta F.Terim H.Altıntop u kadroya yedek olarak alınca Halil gelmedi, sakat denildi... Ama röportajda sakat değilim dedi... H.Şükür kadrodaydı işte en açık şekilde nsl diğer oyuncuların önünü kapadığının göstergesidir... Artık Fatih Terim de Milli Takım forvetini H.Şükür tekelinden çıkarmalıdır...
eGowiCh
20.Ağustos.2006, 00:23
Serdar Kurtuluş milli takımda
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, sakatlığı bulunan Fenerbahçeli Aurelio'nun yerine, Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş'u A Milli Takım'a çağırdı.
http://www.ntvspor.net/Images/18339.jpg
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'nin Gaziantepspor ile oynadığı lig maçında sakatlanan Mehmet Aurelio'yu kadrodan çıkarttıklarını, bu oyuncunun yerine Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş'u A Milli Takım'a aldıklarını söyledi.
Terim, Romanya ile oynayacakları hazırlık maçına kısa bir süre olduğunu belirterek, ''Salı günü Romanya'ya gidiyoruz, hemen maç oynayacağız. Aurelio'yu istesek oynatabilirdik. Ancak riske girmemek için bu oyuncuyu kulübüne gönderip, yerine Ümit Milli Takım'da bulunan Serdar Kurtuluş'u A Milli Takım'a çağırdık'' dedi.
Milli Takım Doktoru Cengiz Dinç ise Gaziantepspor maçında sağ ayak bileğine aldığı darbeye bağlı olarak şişme meydana gelen Aurelio'nun şikayetlerinin henüz geçmediğini belirtirken, ''İbrahim Toraman'ın sol uyluk adalesinde darbe neticesinde ezilme ve ödem mevcut. Rüştü'nun hafif gribal enfeksiyonu var. Hakan Şükür'ün de hafif bir bel ağrısı var. Bu oyuncuların tedavileri sürüyor'' diye konuştu.
NTVSpor
starfreedom
20.Ağustos.2006, 00:24
Sen simdi Hakan ile Nobre`yi kiyaslayamazsin.Hakan isim yapmis,Avrupa`da saygi duyulan bir forvet.Ama Nobre öyle degil,Türkiye`de tek adi var!
Hakan Sükür`ü milli macta 2-3 kisi tutar,ama Nobre`yi 1 kisi!Nedeni Avrupa capindaki degerlerdir.
Bak yine tekrarliyorum,Hakan milli takimi birakmali,ama kötü oynadigindan degil,sadece genc ve yetenekli forvetlerimizin önü acilmali diye birakmasi gerektigini düsünüyorum.
Neden konuyu çarptırdın anlamadım ama sonuçta ikisininde asıl amacı gol atmak değil midir? Yani çok komik geldi. Ne demek Nobre'yi bir kişi tutarda, Hakan'ı 3 kişi. Yani sırf isim yaptığı için mi 3 kişi tarafından tutuluyor? Bu nasıl bir mantık allah aşkına? Eğer sen Hakan'ın iyi oynadığını savunursan, bende Nobre'nin iyi oynadığını savunurum çünkü şu durumda aralarında bir fark göremiyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ah konu Serdar'a gelmişlen belirteyim. Eğer Serdar Beşiktaş yerine, Galatasaray'da oynuyor olsaydı ilk 10 haftada direkt Milli takıma alınırdı. Sonuçta Arda iki hafta 4-5 hafta iyi oynadı direkt olarak Milli takıma yükseldi. Ama Serdar yıl boyuncu istikrarlı oynamasına rağmen ancak sezon sonu kadroya alındı.
Fatih Terim hala Hakan Şükür'ü alsın. Halil'i ise almasın. Sakat ya o bakımdan.
Fıratcan Alçınkaya
20.Ağustos.2006, 00:30
Serdar Kurtuluş milli takımda
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, sakatlığı bulunan Fenerbahçeli Aurelio'nun yerine, Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş'u A Milli Takım'a çağırdı.
Serdar Kurtuluş çok çok başarılı bir performasn sergiliyor Milli Takımda olmayı sonun kadar hakediyor... Çok sevindim kadroya dahil edilmesine...
El Comandante
20.Ağustos.2006, 00:40
Neden konuyu çarptırdın anlamadım ama sonuçta ikisininde asıl amacı gol atmak değil midir? Yani çok komik geldi. Ne demek Nobre'yi bir kişi tutarda, Hakan'ı 3 kişi. Yani sırf isim yaptığı için mi 3 kişi tarafından tutuluyor? Bu nasıl bir mantık allah aşkına? Eğer sen Hakan'ın iyi oynadığını savunursan, bende Nobre'nin iyi oynadığını savunurum çünkü şu durumda aralarında bir fark göremiyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ah konu Serdar'a gelmişlen belirteyim. Eğer Serdar Beşiktaş yerine, Galatasaray'da oynuyor olsaydı ilk 10 haftada direkt Milli takıma alınırdı. Sonuçta Arda iki hafta 4-5 hafta iyi oynadı direkt olarak Milli takıma yükseldi. Ama Serdar yıl boyuncu istikrarlı oynamasına rağmen ancak sezon sonu kadroya alındı.
Fatih Terim hala Hakan Şükür'ü alsın. Halil'i ise almasın. Sakat ya o bakımdan.
Sana komik gelebilir söylediklerim ama gercekler bunlar.Avrupa maclarini izle,ne demek istedigimi cok net anlarsin ;)
Serdar daha bu sene tam olarak Milli takim düzeyine geldi.Gecen sene istikrarsizdi.Bu sene parladi ve Milli takima cagirildi iste!
Arda`nin mevkisinde ondan iyi kimse yok!Türkiye`de Arda`dan iyi sol kanat yoktur.Bu futbolcuya italyanlar hasta olmus,sen nasil onu elestirirsin anlamiyorum.Hayatin muhalefet!
starfreedom
20.Ağustos.2006, 00:45
O zaman bu mantığa göre hala Teddy Sheringam gibi oyunculara markaj yapılması gerekiyor.
Yazımı nasıl okudun bilmiyorum ama Serdar 06/07 sezonunda Beşiktaş'ın en istikrarlı ve en iyi orta saha oyuncusuydu. Artık maçları izliyor musun bilmiyoruma ama büyük ihtimalle izlemiyorsun. Ben Arda hakkında, ilk 4-5 hafta iyi oynadı direkt milli takıma çağırıldı dedim, kötü demedim. Mesajları biraz daha düzgün okumanı tavsiye edioyrum ayrıca.
eGowiCh
20.Ağustos.2006, 00:53
Serdar iyi bir seçim, ön libero için almış zaten onu Terim, haketti Serdar bunu performansıyla, inşallah ön liberoda kalıcı olur.
El Comandante
20.Ağustos.2006, 00:53
O zaman bu mantığa göre hala Teddy Sheringam gibi oyunculara markaj yapılması gerekiyor.
Yazımı nasıl okudun bilmiyorum ama Serdar 06/07 sezonunda Beşiktaş'ın en istikrarlı ve en iyi orta saha oyuncusuydu. Artık maçları izliyor musun bilmiyoruma ama büyük ihtimalle izlemiyorsun. Ben Arda hakkında, ilk 4-5 hafta iyi oynadı direkt milli takıma çağırıldı dedim, kötü demedim. Mesajları biraz daha düzgün okumanı tavsiye edioyrum ayrıca.
Olaylari abartmakta üzerine yok vallahi senin.Hakan Sükür sanki gelmis 45 yasinda da,sahada bastonla oynuyor muamelesi yapiyorsun.Maclarimizi bir izle,Hakan nasil oynuyor bir gör,sonra gel burada Hakan kötü de.Asil sen maclari izlemiyorsun ;)
Serdar kurtulus okadar iyi degildi,milli takim kalitesinde degildi.Onun yerine Aurelio,Topuz vardi.Tamam iyi futbolcuydu ama tam olarak hazir degildi.Bu sene ise tam mevkisini buldu ve cok iyi oynuyor.Maclari izliyorum,emin olabilirsin ;) Sag bekte Hamit`i kesemez ama gecen seneki bölgesinde oynayabilir.
Arda`daki yetenek kimde var yahu Türkiye`de?Böyle yetenekli bir isim 1 mac oynasa da milli takimda oynatilir.Mevkisinde zaten kimse yok onun!Ondan dolayi Fatih Hoca onu cagiriyordu.Iyiki de cagirmis,muhtesem oynadi milli maclarda.Italyanlar hayran kaldi kendisine ;)
TürkuAz
20.Ağustos.2006, 00:54
Hakan Şükür futbol oynadığı sürece milli takımda oynayacaktır.Sizin bağırmalarınızla olacak bir olay değil bu..
Ayrıca Serdar Kurtuluş'un Milli takıma çağrılması kararını kutluyorum.Harika bir yetenek gerçekten..:)
eGowiCh
20.Ağustos.2006, 00:59
Serdar bence ön liberoda çok daha verimli oluyor, Terim de oraya düşünmüş olsa ki Aurelio'nun yerine alıyor. Milli takımın sağ kanadı yeterince sağlam, orada şans bulması imkansız.
TürkuAz
20.Ağustos.2006, 01:00
Aurelio'nun Milli takımda olmasına baştan beri karşı olanlardan biriydim..
Böylesine yetenekli ve genç bir oyuncumuzun onun yerini alması güzel.Tebrikler Serdar..:)
starfreedom
20.Ağustos.2006, 01:01
Olaylari abartmakta üzerine yok vallahi senin.Hakan Sükür sanki gelmis 45 yasinda da,sahada bastonla oynuyor muamelesi yapiyorsun.Maclarimizi bir izle,Hakan nasil oynuyor bir gör,sonra gel burada Hakan kötü de.Asil sen maclari izlemiyorsun ;)
Serdar kurtulus okadar iyi degildi,milli takim kalitesinde degildi.Onun yerine Aurelio,Topuz vardi.Tamam iyi futbolcuydu ama tam olarak hazir degildi.Bu sene ise tam mevkisini buldu ve cok iyi oynuyor.Maclari izliyorum,emin olabilirsin ;) Sag bekte Hamit`i kesemez ama gecen seneki bölgesinde oynayabilir.
Arda`daki yetenek kimde var yahu Türkiye`de?Böyle yetenekli bir isim 1 mac oynasa da milli takimda oynatilir.Mevkisinde zaten kimse yok onun!Ondan dolayi Fatih Hoca onu cagiriyordu.Iyiki de cagirmis,muhtesem oynadi milli maclarda.Italyanlar hayran kaldi kendisine ;)
Yahu asıl sen abartıyorsun. 3 kişi marke ediyor diyorsun. Nasıl bir mantıktır bu ya! O zaman bizim, İngiltere, İtalya gibi takımlar karşısında Rooney'i, Gilardino'yu 5 adamla marke etmemiz gerek. Ne de olsa, Hakan Şükür 3 adamla marke ediliyor di mi? Merak etme maçları izliyorum, yaptığı hiç birşey yok. Sadece koşuyor. Aynısını Nobre'de yapıyor.
Arda'da yetenek var ona birşey diyor muyum ben? Ama Serdar'da da yetenek var! Ancak sırf Beşiktaş'ta oynuyor diye Milli takıma çağrılmıyor. İddia ediyorum eğer Serdar, Galatasaray'da olmuş olsaydı ilk maçta çağırılacaktı. Al işte Aurelio sakatlanmasaydı yine çağrılmayacaktı! Ayrıca Serdar geçen seneki BJK-FB derbilerinde tek ön libero olmasına rağmen tek başına durdurmuştu rakibi. Normal maçları ise söylemiyorum. Sadece 2-1 yenildiğimiz Konyaspor maçında, rezil oynadı.
SYLaR
20.Ağustos.2006, 01:04
Fatih Terim takıntılı bir adam.Ne kadar iyi hoca olsa bile bazı takıntıları var.Bu takıntıları hem kendisine hem Milli Takıma zarar veriyor.Ben daha yanlış bilmiyorsam Halil'in 90 dakika oynadığını görmedim.Euro 2008'e katılırsak ileri uçtaki en tehlikeli adamlarımızdan biri olacak.Ama Fatih Terim,Hakan Şükür takıntısı yüzünden bir türlü diğer forvetleri oynatmıyor.Bu da Milli Takımımıza zarar veriyor
El Comandante
20.Ağustos.2006, 01:04
Biz bir yere varamayiz bu gidisle.Ancak uyari aliriz.Ben görüsümü bildirdim.Yeter bu kadar!
Ayrica Serdar`in cagirilmis olmasina da en cok sevinenlerden biriyimdir ;)
fmsmyrna
20.Ağustos.2006, 01:13
Fatih Terim takıntılı bir adam.Ne kadar iyi hoca olsa bile bazı takıntıları var.Bu takıntıları hem kendisine hem Milli Takıma zarar veriyor.Ben daha yanlış bilmiyorsam Halil'in 90 dakika oynadığını görmedim.Euro 2008'e katılırsak ileri uçtaki en tehlikeli adamlarımızdan biri olacak.Ama Fatih Terim,Hakan Şükür takıntısı yüzünden bir türlü diğer forvetleri oynatmıyor.Bu da Milli Takımımıza zarar veriyor
Sanmıyorum Milli takımın başında Fatih Terim olduğu sürece tüm forvetlerimiz kendini potansiyel yedek olarak görmeli zira Fatih Terim'in gözü Hakan Şükür'den başkasını görmüyor.Yani Halil'i orda bile oynatmaz.Zaten fatih Tekke 29-30 yaşında Ü.Karan 30-31 yaşında bu oyuncularımız yaşlandı Hakan'ın bırakmasını beklerken
GeNç KaRTaL
20.Ağustos.2006, 01:21
Bende Hakan'ın artık Milli takımda olmaması gerektiğini düşünenlerdenim.Nedeni ise diğer yetenekli forvetlerimizin iyi olduğu zamanlarda bile Hakan kötü bir form gösteriyor olsa bile forma şansı bulamıyor.
Ayrıca şu lafa katılmıyorum."Hakan'ı 2-3 kişi tutuyor." Ben son zamanlarda hiç böyle bir şey görmedim.Hakan'ın o muhteşem zamanında tutulmuş olabilir.Ayrıca Hakan Şükür'ün bir Dünya Kupası performansını hatırlıyorum ve Hakan'ın milli takımı bırakarak artık ondan daha genç forvetlerimizin şans bulması gerektiğine kanaat getiriyorum.Biz zaten hep Hakan Şükür olduğu zaman oynar mantığından kaybediyoruz.Fatih hoca biraz vizyonunu değiştirmeli.
Ayrıca Serdar Kurtuluş'unda ancak sakatlıklarda kadroya girmesinede bozuluyorum.Bence direkt forma giymeyi hak ediyor.
perpetua
20.Ağustos.2006, 02:10
Hakan Şükür'ü tartışırken bir düşünun. Bu takımda ağabeylik, kaptanlık yapacak kim var başka?
İbrahim Üzülmez var, takımının kaptanı iyi de bir kaptan ama uluslararası tecrübesi kısıtlı bir kaptan. Yabancı hakemlerde iletişim sorunu yaşayabilecek bir kaptan.
Rüştü var, her ne kadar lider özellikleri olan bir oyuncu olsa da bu rolü sadece zaman zaman üstlenmeyi tercih eden bir insan. Yine iletişim sorunu yaşayabilecek bir kaptan.
Başka tecrübeli oyuncu kim var takımda? Takımın geri kalanı en fazla 25-26 yaşlarında.
Ama bu üç oyuncu da en çok tartışılan oyuncular. Bunlar tartışılmasa, bütün eleştiri baskısı daha genç daha tecrübesiz oyuncuların omuzlarına yüklenecek. Bu baskıyı 24-26 yaşındaki nispeten genç oyuncu mu daha iyi kaldırır, yoksa 33-35 yaşlarındaki tecrübeli bir oyuncu mu kaldırır?
Hakan'ı ve diğer tecrübeli oyuncuları sadece sahada attığı gollerle değil, saha içinde liderliği ile, yaptığı ancak gözle görünmeyen yararları ile değerlendirmek lazım.
Hakan Şükür'ün futbolu gerilemiş, takıma skor olarak katkısı azalmış olabilir. Ancak baskı altında 25 yaşındaki bir oyuncunun dizleri titrerken, o oyuncuyu kendine getirecek, konsantre edecek lider(ler) olması gerekli sahada. Aksi takdirde baskıyı kaldırmakta zorlanan gençlerle, Ersun Yanal'ın takımlarındaki sonuçlar ortaya çıkar.
Bu yüzden bırakın Hakan Şükür tartışmasını. Ben de futbolunu yetersiz buluyorum ama diğer oyuncuları motive etmesi, liderlik yapmasına en ufak bir laf edemem. Her takımın da böyle bir oyuncuya ihtiyacı vardır.
LaigLeNoiR
20.Ağustos.2006, 02:19
Fenerbahçe'den 3 oyuncu, Galatasaray ve Beşiktaş'tan 5'er oyuncu var :) Fenerbahçe'nin yanlış politikası sonucu giderek azalıyor milli takımdaki futbolcu sayısı. Bir ara 7 tane oyuncusu varken bu sayı şimdi 3'e düştü.
Aurelio yerine Serdar girince
Beşiktaş ( 6 )
Galatasaray ( 5 )
Fenerbahçe ( 2 )
Bu duruma düşüyorlar.Beşiktaş'ı galiba ilk kez görüyorum en çok oyuncuyu milli takıma verirken.
transatlantik
20.Ağustos.2006, 02:19
hakan sukur un milli takimi birakmasini tartismak bile yanlis belki ilk 11 oynamasi tartisilabilir
starfreedom
20.Ağustos.2006, 02:38
Aurelio yerine Serdar girince
Beşiktaş ( 6 )
Galatasaray ( 5 )
Fenerbahçe ( 2 )
Bu duruma düşüyorlar.Beşiktaş'ı galiba ilk kez görüyorum en çok oyuncuyu milli takıma verirken.
Gerçekten çok şaşırtıcı bir durum.
fmsmyrna
20.Ağustos.2006, 06:01
Hakan Şükür'ü tartışırken bir düşünun. Bu takımda ağabeylik, kaptanlık yapacak kim var başka?
İbrahim Üzülmez var, takımının kaptanı iyi de bir kaptan ama uluslararası tecrübesi kısıtlı bir kaptan. Yabancı hakemlerde iletişim sorunu yaşayabilecek bir kaptan.
Rüştü var, her ne kadar lider özellikleri olan bir oyuncu olsa da bu rolü sadece zaman zaman üstlenmeyi tercih eden bir insan. Yine iletişim sorunu yaşayabilecek bir kaptan.
Başka tecrübeli oyuncu kim var takımda? Takımın geri kalanı en fazla 25-26 yaşlarında.
Ama bu üç oyuncu da en çok tartışılan oyuncular. Bunlar tartışılmasa, bütün eleştiri baskısı daha genç daha tecrübesiz oyuncuların omuzlarına yüklenecek. Bu baskıyı 24-26 yaşındaki nispeten genç oyuncu mu daha iyi kaldırır, yoksa 33-35 yaşlarındaki tecrübeli bir oyuncu mu kaldırır?
Hakan'ı ve diğer tecrübeli oyuncuları sadece sahada attığı gollerle değil, saha içinde liderliği ile, yaptığı ancak gözle görünmeyen yararları ile değerlendirmek lazım.
Hakan Şükür'ün futbolu gerilemiş, takıma skor olarak katkısı azalmış olabilir. Ancak baskı altında 25 yaşındaki bir oyuncunun dizleri titrerken, o oyuncuyu kendine getirecek, konsantre edecek lider(ler) olması gerekli sahada. Aksi takdirde baskıyı kaldırmakta zorlanan gençlerle, Ersun Yanal'ın takımlarındaki sonuçlar ortaya çıkar.
Bu yüzden bırakın Hakan Şükür tartışmasını. Ben de futbolunu yetersiz buluyorum ama diğer oyuncuları motive etmesi, liderlik yapmasına en ufak bir laf edemem. Her takımın da böyle bir oyuncuya ihtiyacı vardır.
Katılmıyorum yurtdışında oynayan oyuncularımızın bu baskıyı rahat kaldırabileceğini düşünüyorum onlar bir sezonda çok fazla üst düzey,gergin maç oynuyorlar Avrupa'da.Yıldıray,Emre,Nihat senelerdir Avrupa'da, kaptanın takımı gerektiğinde sakinleştirecek gerektiğinde ateşleyecek olması önemli bunun en güzel örneğini Tuncay'da gördük Fenerbahçe'de takımı ateşliyordu ama gerginlik olduğu zaman arkadaşlarını o bölgeden uzaklaştırıyordu vs.Artık genç oyuncularda tecrübe kazanıyor çünkü yapılan maç sayısı çok fazla.Tabikide sadece gençler olmayacaklar zaten Emre,Yıldıray,Tuncay,Hamit,Nihat,Fatih tam oynama çağındalar en verimli olmaları gereken seneler 25 ve üzeri yaştalar
sitte
20.Ağustos.2006, 06:08
futbolcuların siteleri var mı?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kesinlikle katılıyorum zaman geçirme hakkı olan adamabvuranı mıkaptan ve ağabey yapacağız?
wwhirlwind
20.Ağustos.2006, 07:55
kimin yendigi cok onemli degil ama umarim sonraki maclar icin iyi olur :)
Atakan38
20.Ağustos.2006, 15:46
Sonucta HazırLık Macı Her Sonuc CıkabıLır Ama Yınede Bız KazanaLım
HaLa hakan şükür qibi bi adamı tartısanLar var bı sey demıorum ben onLara
inşaLLah hakanda 45 yasına kdr bırakmaz oynar
fenerbahce_1907
20.Ağustos.2006, 16:19
Oynasında Türkiye iyice düşsün Dünya sıralamasında.
Hakan'ıda atrtışan yok zaten büyük oyuncuy du.Ama artık yaşı gecti gol vurusu son derece kötü şut cekemiyor eskisi gibi kafa topu alamıyor yani yaşı geçti artık gençlerimizi yol vermeleri lazım artık böyle futbolcuların.
Fıratcan Alçınkaya
20.Ağustos.2006, 23:00
Sonucta HazırLık Macı Her Sonuc CıkabıLır Ama Yınede Bız KazanaLım
HaLa hakan şükür qibi bi adamı tartısanLar var bı sey demıorum ben onLara
inşaLLah hakanda 45 yasına kdr bırakmaz oynar
Totti de büyük oyuncu ama Milli Takım da değildir büyük oyuncu dediğin böyle olur... Forvetin Teknik Direktörün kıyağıyla tekeline almış diğer oyuncuların oynamasına izin vermiyen bir H.Şükür olarak hatırlıcam şahsen ben tabi ben 30yaşına kadar geldimde belki bırakır H.Şükür de Milli Takımı.
Omerdinho
20.Ağustos.2006, 23:38
2008'den sonra Hakan ve Terim birakacak insAllah milli takimi :)
uAburak89
21.Ağustos.2006, 00:03
Hakan bırakır da, Terim bırakmaz.. Çünkü başarılı olacağız..
Omerdinho
21.Ağustos.2006, 00:07
Hakan bırakır da, Terim bırakmaz.. Çünkü başarılı olacağız..
Terim kendi agziyla söyledi bende onun yalancisiyim :) 2008'den sonra milli takimi birakacagim benimde hedeflerim var dedi.Kulüp takimi calistirmak istedigini söyledi, bazi takimlardan teklif geldigini fakat reddettigini söyledi.
uAburak89
21.Ağustos.2006, 00:10
Başarı olmama ihtimalini düşünüyor olabilir, başarı olursa görevine devam eder.. Israr ettiler, kıramadım muhabbetleri.. :D
AneLKa_90
21.Ağustos.2006, 00:51
Fatih hoca başarılı olur,o bizi mahçup etmez :)
fmsmyrna
21.Ağustos.2006, 01:42
Fatih hoca milli takımdan sonra Avrupa'yı düşünyor ama bu 2008 mi olur 2010 mu bilinmez 2008'de bir çeyrek final yarı final gelirse üst düzey bir takımdan teklif bekler anca o zaman gider.
Fıratcan Alçınkaya
21.Ağustos.2006, 01:52
Fatih hoca milli takımdan sonra Avrupa'yı düşünyor ama bu 2008 mi olur 2010 mu bilinmez 2008'de bir çeyrek final yarı final gelirse üst düzey bir takımdan teklif bekler anca o zaman gider.
2008 e bir gidelimde çeyrek finali düşünürüz sonra... Bosna yı bile yenemiyoz...
GeNç KaRTaL
21.Ağustos.2006, 02:48
Bence Fatih hoca iyi.Takıntıları olsada vizyonu geniş bir hoca.Takımı iyi motive ediyor ve bence iyi bir taktisyen.
starfreedom
21.Ağustos.2006, 04:13
İddaa oynayacaklar İlk yarı 1 maç sonucu 0 oynasınlar. 14.00 gibi yüksek bir oran var.
fenerbahce_1907
21.Ağustos.2006, 06:03
Hakan - Hamit - İbrahim Toraman - Gökhan - İbrahim Üzülmez - Tuncay - Sabri - Tümer - Arda - Nihat - Gökhan
Bu 11 le cıkıcakmıs Terim.2 tane yanlıs tercih var bence.İbrahim Üzülemz yerine Volkan ve Sanri yerine Mehmet Topuz olsaydı süper bir kadro olurdu.
Fıratcan Alçınkaya
21.Ağustos.2006, 06:07
Yıldıray Bastürk uzun zamandır yok 11'de sakatmı, eskiden hep oynardı...
anilton
21.Ağustos.2006, 06:10
Ofansif bir kadro ile çıkacak Fatih Hoca maça.Büyük ihtimalle Sabri ile Tümer ortanın ortasında Tuncay sağda Arda solda oynayacak...
BlackEagle19o3
21.Ağustos.2006, 06:11
Bu nasıl kadro yahu!Dmc yok.Serdar Kurtluş olmalıydı.Tümer veya Sabri'nin yerine.
Fıratcan Alçınkaya
21.Ağustos.2006, 06:28
Ofansif bir kadro ile çıkacak Fatih Hoca maça.Büyük ihtimalle Sabri ile Tümer ortanın ortasında Tuncay sağda Arda solda oynayacak...
Tümer i anladıkta Sabri nin ne işi var ortada sırf GS li diye nerdeyse oynasın diye kaleye koycak... S.Kurtuluş gibi bir oyuncu varken oynat bu adamı birazda Milli Takımda oynasın iyice güveni artsın... Yookk ama illa Sabri oynayacak... Hadi bakalım MC de Sabri...
anilton
21.Ağustos.2006, 06:57
Tümer i anladıkta Sabri nin ne işi var ortada sırf GS li diye nerdeyse oynasın diye kaleye koycak... S.Kurtuluş gibi bir oyuncu varken oynat bu adamı birazda Milli Takımda oynasın iyice güveni artsın... Yookk ama illa Sabri oynayacak... Hadi bakalım MC de Sabri...
Bir ihtimal Hamit orta sahaya Tümer'in yanına Sabri'de sağ beke geçebilir...
GeNç KaRTaL
21.Ağustos.2006, 07:01
Nedir bu Sabri aşkı bir türlü anlamıyorum.Ya adam hadi şu aralar muhteşem bir formu olsa yine anlayacağımda aksine son Bursa maçındada kötü oynadı.Serdar'ı oynat işte.Neyse yine bir bildiği vardır Fatih hocanın diyelim.
eXcitinG
21.Ağustos.2006, 07:36
Fatih hocanın nerde görüLmüş böyLe kadro süreceği.Kafasına bişeyLer düşüp adam gibi kadro Yunanistan maçında sürdü onda da dağıttık zaten.Bi daha da bişey düşmedi kafasına.
eGowiCh
21.Ağustos.2006, 07:45
Yahu Sabri'den bıktık artık, adam orta açamıyor, uzaktan şut atamıyor, defansif özelliği berbat ama sürekli o oynuyor. Yahu yazık valla şu Mehmet Topuz'a, adam 40 metreden gol atıyor, üç kişiyi geçip gol atıyor, sağ kanatta rakip tanımıyor ama adam bir türlü oynayamıyor. Ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak yahu!
Ön libero da yok, Serdar olmalıydı.
Rüştü neden oynamıyor? Rüştü sevdasından vazgeçti sanırım.
eXcitinG
21.Ağustos.2006, 07:47
Bende HaLiL in oynamayışına epey takmış durumdayım ;)
TürkuAz
21.Ağustos.2006, 07:48
Hakan Şükür kadroda değil..
Bazı arkadaşlar için sevindirici haber bu..
Fıratcan Alçınkaya
21.Ağustos.2006, 07:54
Hazırlık maçı ondan resmi maçlarda olmazsa olmazıdır H.Şükür F.Terim in...
GeNç KaRTaL
21.Ağustos.2006, 07:58
Valla şu kadroda bir Sabri olmasa lokum gibi bence.Tabii bu benim düşüncem.
anilton
21.Ağustos.2006, 08:04
Hakan-Sabri-İ.Toraman-G.Zan-Volkan Yaman-Hamit-S.Kurtuluş-M.Topuz-Tuncay-Nihat-G.Ünal olurdu benim tercihim...
BlackEagle19o3
21.Ağustos.2006, 08:48
Sabri yerine Serdar olsa tam süper olur.Diğerleri çok doğru tercih bence.
Maksic
21.Ağustos.2006, 09:19
Şükür'ün gözü başka bir rekorda
A Milli Futbol Takımı forması altında birçok başarıya imza atan Hakan Şükür, şimdi de gözünü ay-yıldızlı forma altındaki kaptanlık rekoruna dikti.
Türk Milli Futbol Takımı'nda şimdiye dek 32 kez kaptanlık pazubandını takan Hakan Şükür, yarınki Romanya maçında da kaptanlık yaparsa, aynı sayıda bu gururu yaşayan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcı antrenör Oğuz Çetin'i geride bırakacak.
(A) Milli Futbol Takımı'nın 84 yıllık tarihinde sahaya en çok kaptan olarak çıkan futbolcu, 35 kezle Turgay Şeren. Hakan Şükür, 5 Haziran 1999'da Helsinki'de Finlandiya ile yapılan ve ay-yıldızlı ekibin 4-2 kazandığı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçında ilk kez kaptanlık pazubandını takmıştı.
LaigLeNoiR
21.Ağustos.2006, 18:26
"Hakan, Hamit, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, Sabri, Tuncay, Tümer, Arda, Nihat ve Gökhan Ünal"
Muhtemel 11 böyle galiba, Hamit'in yerine SERDAR KURTULUŞ da oynasa, kaleci dahil defans bizim olacak :)
AneLKa_90
21.Ağustos.2006, 19:16
Durun bakalım belki bir bildiği vardır Fatih Hoca'nın :icon_wink:
attiilla
21.Ağustos.2006, 21:58
Bence Sevretin oynamaması büyük hata Türkiyenin en iyi stoperi bence tek burda bir hata var..
BlackEagle19o3
21.Ağustos.2006, 22:04
Bence Sevretin oynamaması büyük hata Türkiyenin en iyi stoperi bence tek burda bir hata var..
Servet mi?Fanatiklik yapmadan düşün bi bakalım.Servet İ.Toraman veya G.Zan'dan iyi mi.:icon_cool:
attiilla
21.Ağustos.2006, 22:11
Servet mi?Fanatiklik yapmadan düşün bi bakalım.Servet İ.Toraman veya G.Zan'dan iyi mi.:icon_cool:
Fanatiklik yapmıyorum doğrular bu Servet şu anda en iyi stoper Türkiyede Edu ve Luganodan da iyi...
BlackEagle19o3
21.Ağustos.2006, 22:18
Fanatiklik yapmıyorum doğrular bu Servet şu anda en iyi stoper Türkiyede Edu ve Luganodan da iyi...
Hehe evet öyle.Sen kendini kandırmaya devam et o zaman;;)
attiilla
21.Ağustos.2006, 22:21
Hehe evet öyle.Sen kendini kandırmaya devam et o zaman;;)
Bak sende kabullendin...Servetin tek eksiği hızı..Hızı olsaydı şu anda Chelsea ,Arsenal,Manu dan birisimdeydi...
BlackEagle19o3
21.Ağustos.2006, 22:26
Bak sende kabullendin...Servetin tek eksiği hızı..Hızı olsaydı şu anda Chelsea ,Arsenal,Manu dan birisimdeydi...
Bilemedin R.Madrid,Barcelona,Milan değil mi?
attiilla
21.Ağustos.2006, 22:29
Bilemedin R.Madrid,Barcelona,Milan değil mi?
İngiltere futbolu hızlı olduğu için söylemiştim..Ama şu bir gerçek Servet şu ana kadar Türkiyede gelmiş geçmiş en iyi stoperlerden biri...Şu anda da en iyisi...Herkes bana katılıyordur umarım..
Estranged
21.Ağustos.2006, 22:31
:) servet cok yavas.ayrica topu uzaklastirsa bile kime gidecegine bakmadan vuruyo ve donen toplardan gol olma olasiligi artiyo.Servetin hizi bile olsa su anda sunderland gibi bi takimda oynuyo olurdu.tuncay boro da ise servete sunderland bile fazla.ayrica chelsea,arsenal veya manuda herhangi bi defans eksikligi yok.
BlackEagle19o3
21.Ağustos.2006, 22:32
İngiltere futbolu hızlı olduğu için söylemiştim..Ama şu bir gerçek Servet şu ana kadar Türkiyede gelmiş geçmiş en iyi stoperlerden biri...Şu anda da en iyisi...Herkes bana katılıyordur umarım..
Gelmiş geçmiş bir de.Eee yuh artık.Bu kadar da olmaz.Bi daha sana cevap vermicem uzamasın.Sen öyle sanmaya devam et.Sana katılmalarını bekliyorsun bir de.Belki senin gibi fanatiklik yapıp sana katılacak gs'liler çıkabilir.
Fietra 10
21.Ağustos.2006, 22:32
Servet deyince aklıma Bosna-Hersek - Shevchenko ve Ukrayna geliyor bunları Koprivnica'yıda ekleyebiliriz..Kusura bakma sana katılmıyorum..
attiilla
21.Ağustos.2006, 22:35
:) servet cok yavas.ayrica topu uzaklastirsa bile kime gidecegine bakmadan vuruyo ve donen toplardan gol olma olasiligi artiyo.Servetin hizi bile olsa su anda sunderland gibi bi takimda oynuyo olurdu.tuncay boro da ise servete sunderland bile fazla.ayrica chelsea,arsenal veya manuda herhangi bi defans eksikligi yok.
Yapma yahu Servet gibisi var mı şu anda ?Pepeyi gördük 30 milyon avroluk adam geçen maç yapmadığı hata kalmadı...Orda Servet olsaydı öle hatalar olurmuydu...Ben tam aksine Servertin hamlelerine bayılıyorum çok yerinde ve harika müdahaleler yapıyor..dediğim gibi bu hamleler ne Vidic,Terry,Ferdinand,Carvalho da bile yok hızı olsa bu tkaımlarda rahat rahat forma giyerdi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Servet deyince aklıma Bosna-Hersek - Shevchenko ve Ukrayna geliyor bunları Koprivnica'yıda ekleyebiliriz..Kusura bakma sana katılmıyorum..
Ama bu Servetin hatası değilki gittiler Serveti Shevayı tut dediler..Servette tutamayınca olanlar oldu..Bu tamamen bir teknik hata Servetin bir hatası yoktu..Eminim Galatasaryda kendine yapılan eleştirelere gereken cevabı verecektir..
Fietra 10
21.Ağustos.2006, 22:44
Ama bu Servetin hatası değilki gittiler Serveti Shevayı tut dediler..Servette tutamayınca olanlar oldu..Bu tamamen bir teknik hata Servetin bir hatası yoktu..Eminim Galatasaryda kendine yapılan eleştirelere gereken cevabı verecektir..
bak agzınla diyosun tut dediler tutamadı:)
BlackEagle19o3
21.Ağustos.2006, 22:47
Tutamaz da zaten.Servet Türkiye Ligi için yeterli ama avrupada bu adamı perişan ederler.Hele de yanında onun açıklarını kapatacak Song olmasa;;)
attiilla
21.Ağustos.2006, 22:48
Ama teknik hata hızlı oyuncuya hızlı savunmacı verilir pivot santrofra Servet verilir...Daum gitti Shevaya Serverti verdi..Gilardinoyu verseydi maın kahramanı olurdu...
uAburak89
21.Ağustos.2006, 22:52
Gökhan Zan çok hızlı sanki, Servet'ten fazla bir farkı yok..
Fietra 10
21.Ağustos.2006, 22:52
Ama teknik hata hızlı oyuncuya hızlı savunmacı verilir pivot santrofra Servet verilir...Daum gitti Shevaya Serverti verdi..Gilardinoyu verseydi maın kahramanı olurdu...
bence Gilardino'yu tutabilecek kadarda iyi değil ama senin fikrin saygı duyarım:)
attiilla
21.Ağustos.2006, 23:00
bence Gilardino'yu tutabilecek kadarda iyi değil ama senin fikrin saygı duyarım:)
Ama dikkatini çekerim Gilardino Sheva gibi 5-6 kişiyi geçip gol atacak bir oyuncu değil Gilardino kaleye sırtı dönük oynayan bir oyuncu ve Servet böyle pozisyonlarda gayet başarılı...Bir belçika maçı vardı hazırlık maçıydı Toramanın yapmadığı hata kalmamıştı..
fmsmyrna
21.Ağustos.2006, 23:05
Bencede Servet Türkiye'nin şuan en iyi stoperi.Rıdvan Dilmen söylüyor uzun mesafede çok hızlı ama kısa mesafede yavaş
Emurafu
21.Ağustos.2006, 23:15
Gökhan ZAN,Servet ikiside bana göre vasatın altında defans bı ikisi oynayınca defansımız agır oluyor ikisininde en önemli avantajı hava hakimiyeti.....
Zico şu yasini harcamasada adam gibi bir defansımız olsa:)
attiilla
21.Ağustos.2006, 23:19
Gökhan Zan Servete göre biraz yavaş kalıyor..Milli takımda Emre-Servet ikilisi oynamalı..Toraman ve Zan yedekte tuutlmalı yada çağırılmamalı..
remake
21.Ağustos.2006, 23:43
Gökhan Zan Servete göre biraz yavaş kalıyor..Milli takımda Emre-Servet ikilisi oynamalı..Toraman ve Zan yedekte tuutlmalı yada çağırılmamalı..
Gectigimiz sezonun en basarili 2 defans oyuncusu milli takimda yedek kalicak veya cagirilmayacak ama 34'luk Emre ve hantalin hantali Servet ilk onbir oyniyacak...Baska bir arzun var miydi?
uAburak89
21.Ağustos.2006, 23:47
Gökhan Zan daha yavaş, hantalın hantalı Gökhan oluyor senin tabirinle.. Emre'nin oynaması da saçma olur, en iyi ikili İbrahim Toraman - Servet ikilisidir..
Omerdinho
21.Ağustos.2006, 23:49
Romanya kazanir.
remake
21.Ağustos.2006, 23:51
Gökhan Zan daha yavaş, hantalın hantalı Gökhan oluyor senin tabirinle.. Emre'nin oynaması da saçma olur, en iyi ikili İbrahim Toraman - Servet ikilisidir..
Gokhan Servetin yaptigi komik hatalari yapmiyor en azindan.
Fıratcan Alçınkaya
21.Ağustos.2006, 23:51
Servet bir dünya hata yapıyor yahu Türkiye Ukrayna maçındada gördük... Türkiye nin en iyi stoperi felan olamaz... Gökhan Zan daha iyi bir savunmacı...
uAburak89
21.Ağustos.2006, 23:54
Gokhan Servetin yaptigi komik hatalari yapmiyor en azindan.
Herkes hata yapabilir, Servet'e bayılmıyorum bende ama mevcut şartlarda Gökhan'dan daha iyi geliyor bana.. Gökhan'ın sakatlık problemi de oluyor sıklıkla, bir var bir yok.. İstikrar açısından Servet - İ. Toroman ikilisi daha mantıklı bence..
Omerdinho
22.Ağustos.2006, 00:00
Abarttikca abartiyorsun :D
bence israr etmekten vaz gec senin söylediklerini dikkate almiyorlar cünkü :)
attiilla
22.Ağustos.2006, 00:13
Abarttikca abartiyorsun :D
bence israr etmekten vaz gec senin söylediklerini dikkate almiyorlar cünkü :)
Arkadaşım niye dokundu..Edu Luganoya tonlarca para döktünüz sonuç Lugano Servetten beter çıktı...Eduyu zaten hiç sorma bende söylemiyim..Bunun üstüne Yasin Çakmak geldi malesef onunda Fener sayesinde ufku kapanacak..Servet konusuna gelince tekrardan söylüyorum Serveti teknik direktörler ateşe attı..Gittiler ağır Servete kuş gibi hafif Shevayı tut dediler..
Omerdinho
22.Ağustos.2006, 00:21
Arkadaşım niye dokundu..Edu Luganoya tonlarca para döktünüz sonuç Lugano Servetten beter çıktı...Eduyu zaten hiç sorma bende söylemiyim..Bunun üstüne Yasin Çakmak geldi malesef onunda Fener sayesinde ufku kapanacak..Servet konusuna gelince tekrardan söylüyorum Serveti teknik direktörler ateşe attı..Gittiler ağır Servete kuş gibi hafif Shevayı tut dediler..
Lugano Sevet'ten beter?? :confused: Fener Lugano'yu biraksa avrupanin önde gelen kulüpleri siraya dizilir o adami almak icin, Lugano ile Edu size gol atinca sevmezsiniz kötü oyuncu dersiniz tabi normal karsiliyorum.. Birde benim yaptigim yorumlar isinize gelmeyince bana fanatik dersiniz bana fanatik diyen arkadaslar simdi kendi yaptiklari bu yorumlari görmezden geliyorlar nedense normal karsiliyorlar :)
Atakan38
22.Ağustos.2006, 00:25
Turkıyede BuLent Korkmazdan Sonra Defans Oyuncusu Cıkmadı
N İbrahim Toraman N Gökhan Zan Nede Yasin Çakmak
Servete Topcu Dien Adamın AkLından Suphe Ederim Ztn
Turkıyenın En Dandik BöLqesi Defans
Bıde Sabri DüşmanLığı BasLadı Hakandan Sonra Bjk'LiLer Serdar Demiş Paso N GuzeL Dvm BoLe GaLatasarayLıLar Ayhan Desin FenerLiLerde Deniz Barış Desin Sabri Yerine
Bence Sabride Bıraksın MiLLi Takımı Totti Motti 30 Yasında Bıraktı Ztn
uAburak89
22.Ağustos.2006, 00:28
Sabri milli takımda oynar, ama şu anda form düşüklüğü yaşıyor.. Mehmet Topuz'un oynaması lazım.. İbrahim Üzülmez'in yerine de, Volkan Yaman oynamalı.. İsimlere değil, performanslara göre 11 belirlemeli Fatih Hoca..
Eray Dengiz
22.Ağustos.2006, 00:34
yahu Servet mi yoksa Gökhan mı daha hızlı Lugano mu daha iyi adam döver yoksa Servet mi Edu mu milli takıma seçilir yoksa Servet mi gibi tartışmalarınızı burada konuyu dağıtarak değilde arkadaşlar BAKIN! KAFE FUTBOL'da konuyu konuşabilirsiniz benim güzel arkadaşlarım :)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=47466&page=3
Omerdinho
22.Ağustos.2006, 00:44
Onu o yorumu yapan arkadasa söyleyin ozaman ;) tek yorumu bu degil ayrica 2,3 sayfa boyunca sürekli ayni seyleri söylemis.
fmsmyrna
22.Ağustos.2006, 01:05
Fatih hocanın fün açıkladığı kadroda hakan şükür yok sevindim.Yalnız orta saha çok ofansif olmuş
remake
22.Ağustos.2006, 01:45
Fatih hocanın fün açıkladığı kadroda hakan şükür yok sevindim.Yalnız orta saha çok ofansif olmuş
Demekki kafasinda Romanya'yi ezmek var.
Sabri/Serdar sorusuna gelince...ikiside yedege cekilsin bir de su Mehmet Topuz'u izleyelim milli forma altinda.
Cyzio
22.Ağustos.2006, 01:50
Hakan ilk 11'de yok.İyi futbol bekliyor bizleri..
Omerdinho
22.Ağustos.2006, 01:53
Bu Topuz'a yazik yahu GS'de olsaydi banko oynatirdi, Sabri'den neyi eksik ?
BlackEagle19o3
22.Ağustos.2006, 02:04
Puhahaha:D.Konuştukça batıyorsun.Bu kadar fanatiklik olmaz.Emre Aşık ve Servet demek.Toraman ve Zan da çağırlmıycakmış.Başka bir isteğin var mı?İstersen Bouzid de Türk yapılsın bu iki oyuncunun yedeği de o olur;;)
fmsmyrna
22.Ağustos.2006, 02:05
Katılıyorum adam 2 senedir belirli bir formu devam ettiriyor ilk 11'de bulamıyor kendini.Büyük takımda olsaydı.
AneLKa_90
22.Ağustos.2006, 02:14
Eksiği yok fazlası var :)
Fıratcan Alçınkaya
22.Ağustos.2006, 02:17
Sabri kötü oyuncu değil ama MC de v Sağ bekte oynayamıyor bence... Ztn sağ bekte Hamit var ama M.Topuz daha iyi oynar sağ kanatta Hamit ile sağ tarafta süper ikili olur... Hamit i orta Alana çekip Serdar ı beke kaydırılsada olur...Serdar v M.Topuz bence oynatılmalı...
attiilla
22.Ağustos.2006, 02:19
Lugano Sevet'ten beter?? :confused: Fener Lugano'yu biraksa avrupanin önde gelen kulüpleri siraya dizilir o adami almak icin, Lugano ile Edu size gol atinca sevmezsiniz kötü oyuncu dersiniz tabi normal karsiliyorum.. Birde benim yaptigim yorumlar isinize gelmeyince bana fanatik dersiniz bana fanatik diyen arkadaslar simdi kendi yaptiklari bu yorumlari görmezden geliyorlar nedense normal karsiliyorlar :)
Defanslarinizin gol atmasi forvetlerinizin ne kadar beceriksiz olduğunu gösterir...Luganoyu serbest bıraksanız hangi takım alacağını çok merak ediyorum..Copa Americada yaptığı kazmalıkları görmeyen var mı?..Edu gibi defansın Beşiktaş maçında yaptığı hatayı gördük..Gerçekçi olalım arkadaşlar şu anda Türkiyenin en iyi defansı Servettir katılmayan var mı?.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Puhahaha:D.Konuştukça batıyorsun.Bu kadar fanatiklik olmaz.Emre Aşık ve Servet demek.Toraman ve Zan da çağırlmıycakmış.Başka bir isteğin var mı?İstersen Bouzid de Türk yapılsın bu iki oyuncunun yedeği de o olur;;)
Bundan daha iyi bir önerin varsa buyur söyle arkdaşım benimki sadece bir öneriydi ve de mantıklı olduğunu düşünüyorum...Servetin bazı hatalarını Emre gibi çabuk müdaheleci birisi lazım..Bu ne Toraman ne Gökhan Zanda var..
GeNç KaRTaL
22.Ağustos.2006, 02:24
Sabri Fatih Terim'in Gs de 2. döneminde parlamıştı.Diyorum acaba bundan dolayımı hep onu seçiyor.
Tamam Sabri kötü değil ama şu an çok formsuz ve yerine oynayabilecek daha formda oyuncular var.Koy Topuz'u oraya sallasın 30 metreden coştursun bizi.Sabri bir vuruyor dağlara taşlara zaten dökülmekte olan saçları yola yola saç kalmıyor sonra.Koy Serdar'ı oraya.Sabri'nin ön libero olmadığını bilmeyen mi var? Hadi elinde iyi adam olmaz koyarsın oraya ama iyi adamlar varken Sabiri'yi orada oynatmak hak yemekten başka bir şey değildir.
attilla ben sana katılmıyorum.Türkiye'nin en iyi defansı Servet falan değildir.En iyi olsa o her insan hata yapabilir diye geçiştirilen hataları yapmaz.Bir birini tanıyan Zan-Toraman ikilisi daha faydalı olur.Ayrıca Toraman'dan gol bile gelebilir bu maçta.
Omerdinho
22.Ağustos.2006, 02:24
Defanslarinizin gol atmasi forvetlerinizin ne kadar beceriksiz olduğunu gösterir...
:) size attiklari goller serbest vurustandi bunu unutma..
Luganoyu serbest bıraksanız hangi takım alacağını çok merak ediyorum..Copa Americada yaptığı kazmalıkları görmeyen var mı?..
kazmalik yapmis he, adam 1,2 hata yapti ya artik koca bi sezon onlari söyler durursunuz Villarreal ilgileniyordu zaten kendisi ile bilmiyorum ne oldu galiba reddedildi. Ayrica Lugano sadece Copa Amerika'da kazmalik yapmis Servet Fenerde oynadigi 3 sezon boyunca ne kazmaliklar yapti onlardan haberin varmi :)
Gerçekçi olalım arkadaşlar şu anda Türkiyenin en iyi defansı Servettir katılmayan var mı?.
Vallahi burdaki kimse sana katilmiyor, anlasilan böyle düsünen birtek sen varsin..
BlackEagle19o3
22.Ağustos.2006, 02:25
Defanslarinizin gol atmasi forvetlerinizin ne kadar beceriksiz olduğunu gösterir...Luganoyu serbest bıraksanız hangi takım alacağını çok merak ediyorum..Copa Americada yaptığı kazmalıkları görmeyen var mı?..Edu gibi defansın Beşiktaş maçında yaptığı hatayı gördük..Gerçekçi olalım arkadaşlar şu anda Türkiyenin en iyi defansı Servettir katılmayan var mı?.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bundan daha iyi bir önerin varsa buyur söyle arkdaşım benimki sadece bir öneriydi ve de mantıklı olduğunu düşünüyorum...Servetin bazı hatalarını Emre gibi çabuk müdaheleci birisi lazım..Bu ne Toraman ne Gökhan Zanda var..
Hala katılmayan var mı diyorsun ya?Şaka mısın sen?Var tabi?Ben de soruyorum katılan var mı bu arkadaşa?Toraman çabuk değilmiş:DPehhhEmre Aşık Puyol'dan bile çabuk zaten.Vallahi ben hayatımda böyle bişey görmedim.İnsan istese bu kadar fanatiklik yapamaz.Bir daha sana cevap vermiyeceğim.Sen de sus artık!.Servet diye diye kafamızı şişirdin sabahtan beri
Noz
22.Ağustos.2006, 02:27
zan la toraman cagirilmasin ha kimi cagirsinlar seni mi :)
Roberto Baggio
22.Ağustos.2006, 02:29
bu ne demek şimdi değil fatih terim'in ayırım mı yaptığını zannediyorsun:icon_biggrin:sanki 11 kişi de galatasaraylı kadroda .....
BlackEagle19o3
22.Ağustos.2006, 02:30
zan la toraman cagirilmasin ha kimi cagirsinlar seni mi :)
Benden alıntı yapmış gibi gözüküyor ama bunları ben demedim:D:DAttilla dedi ve demeye devam edio:mad:
Noz
22.Ağustos.2006, 02:32
pardon ya bi karisiklik oldu :D ondan direk alinti yapmadim dolayli yaptim ama senin ismin kalmis
AneLKa_90
22.Ağustos.2006, 02:36
Gökhan,Toraman,Servet,Yasin bunlar Milli Takım'a yakışan stoperler... Zaten Türkiye'de stoper kıtlığı var bunlarda çağrılmazsa artık ne olur bilemiyorum :(
starfreedom
22.Ağustos.2006, 02:39
İşte o Fatih Terim'in çifte standartı.
GeNç KaRTaL
22.Ağustos.2006, 02:40
Maçın bu akşam olduğunu unutuyordum yahu az kala.:D Tabii maçtan çok ilk 11 tartışması yapıldığı için artık pek Tv izlemediğim için unutmam normal.
tosunpasa
22.Ağustos.2006, 02:43
Servet'le Milan maçında dalga geçenler, Servet GS'ye gelince Türkiye'nin en iyi stoperi yaptılar. Helal. Fatih Terim gibi ayrımcılığa tam gaz ;)
RaSenGan
22.Ağustos.2006, 03:11
Servet en iyi stoper mi :n: Toraman bence şuan en iyi stoper.Servet iyi ama o kadar değil.Abartmamak lazım..Toraman-Servet veya Toraman-Zan stoperleriyle oynayabiliriz.
Fıratcan Alçınkaya
22.Ağustos.2006, 03:13
Tebrikler Aygün işte objektif bir yorum...
Bu arada maça 1saat kaldı...
Fietra 10
22.Ağustos.2006, 03:17
Romanya bizi yener gibime geliyor..
starfreedom
22.Ağustos.2006, 03:22
İlk yarı 1 maç sonucu 0 olur diye düşünüyorum.
attiilla
22.Ağustos.2006, 03:48
Milan maçında sahada Servetten daha iyisi yoktu...Shevayla araarında 100 metre olmasına rağmen adam canla başal koşuyordu...Ben bile Toraman ve Zanın yerine oynasam daha iyi oynayacağım kesin...Servet gibi yurdumun stoperine lütfen kötü demeyin...Şu anda avatarımı Servetin resmini yapcam :zuhaha
Fernando Gago
22.Ağustos.2006, 03:56
İlk 11mizde Değişiklikler Olmuş Kesin 11
Serdar
Mehmet Topuz
Gökhan Zan
İbrahim Toraman
İbrahim Üzülmez
Hamit
Sabri
Emre
Arda
Tuncay
Gökhan Ünal
RaSenGan
22.Ağustos.2006, 04:01
İlginç bir ilk 11..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Milan maçında sahada Servetten daha iyisi yoktu...Shevayla araarında 100 metre olmasına rağmen adam canla başal koşuyordu...Ben bile Toraman ve Zanın yerine oynasam daha iyi oynayacağım kesin...Servet gibi yurdumun stoperine lütfen kötü demeyin...Şu anda avatarımı Servetin resmini yapcam :zuhaha
Çok şakacısın :)
attiilla
22.Ağustos.2006, 04:05
Çok hatalı..Göbekte Toraman ve Zan ver gol yiyeceğimiz kesin bu defansla...Servet ve Emre aşık olmalıydı..Kaleye Orkun geçmeliydi Serdar yanlış tercih..Forvette Hakan olmalıydı..Defansın sağında Uğur Uçar olmalıydı..Ayhanda kadroya girebilirdi..Performasnı çok yüksek..Sabri ve Arda doğru tercih..Tuncay ve Emre sırıtmazlar..Üzülmezin yerine Yaman 11 de çıkabilirdi..O da bir yanlış..Hadi bakalım merak ediyorum sonucunu..
RaSenGan
22.Ağustos.2006, 04:09
Çok hatalı..Göbekte Toraman ve Zan ver gol yiyeceğimiz kesin bu defansla...Servet ve Emre aşık olmalıydı..Kaleye Orkun geçmeliydi Serdar yanlış tercih..Forvette Hakan olmalıydı..Defansın sağında Uğur Uçar olmalıydı..Ayhanda kadroya girebilirdi..Performasnı çok yüksek..Sabri ve Arda doğru tercih..Tuncay ve Emre sırıtmazlar..Üzülmezin yerine Yaman 11 de çıkabilirdi..O da bir yanlış..Hadi bakalım merak ediyorum sonucunu..
Orkun
Sabri
Emre
Servet
Orhan
Arda
Ayhan
H.Şaş
M.Topal
H.Şükür
Ü.Karan
Böyle olsun bence..
Handsome70
22.Ağustos.2006, 04:09
Bütün kadroyu galatasaraylı yaptın sende servet emre ayhan sabri arda volkan hakan şükürü de istersin
remake
22.Ağustos.2006, 04:13
Sen iyice uctun.
wwhirlwind
22.Ağustos.2006, 04:14
insallah sakat filan vermeden biter su macc :)
KaF KeF
22.Ağustos.2006, 04:16
başarılar TürkiyeM.
Fıratcan Alçınkaya
22.Ağustos.2006, 04:17
Tamam kardeşim Türkiye nin en iyi savunmacısı Servet ile Sensin daha uzatma...
Milli Takım DM siz oynuyor yahu...
RaSenGan
22.Ağustos.2006, 04:20
Arda 90'a vurdu..
BlackEagle19o3
22.Ağustos.2006, 04:23
Sen git bu propogandaları UltrAslan forumlarında ya da GsTaraftar forumlarında yap!Yeri burası değil.Abarttın işi iyice.
Fıratcan Alçınkaya
22.Ağustos.2006, 04:38
Orta Saha defans bütünleşmsini sağlayamıyoz diyo Melih Üründül... Takımda DM yokki nsl sağlancak :zuhaha
starfreedom
22.Ağustos.2006, 04:50
Anlaşıldı. Kesin Servet ile bir akrabalığın var.
anilton
22.Ağustos.2006, 05:03
Orta Saha defans bütünleşmsini sağlayamıyoz diyo Melih Üründül... Takımda DM yokki nsl sağlancak :zuhaha
Ömer Üründül...
Oda zaten dm olmadığından kaynaklandığını söyledi ;;)
Fernando Gago
22.Ağustos.2006, 05:04
Tamam kardeşim Türkiye nin en iyi savunmacısı Servet ile Sensin daha uzatma...
Can en güzel cevabı vermiş :D:D:D
fmsmyrna
22.Ağustos.2006, 05:08
Fatih hoca Gökhan ve Toroman'ı çok öne çekmiş neredeyse orta sahada oynuyorlar arkaya adam sarkması normal geniş alan kalıyor.Anlaşılan Fatih hoca alan daraltmak istiyor ama işte riskide burda arkaya adam sarkabiliyor.
attiilla
22.Ağustos.2006, 05:09
Arkadaşlar sabahleyinden beri yazdıklarımın ciddi olduğunu gerçekten düşünen var mı?Tabikide şaka yapıyorum...:zuhaha Ama yazdıklarınızı görünce gülmekten ölüyorum Servet tabikide hantal...Hantalın hantalı...
Roberto Baggio
22.Ağustos.2006, 05:09
bir kere toraman banko oynar...diğerini fatih hoca düşünsün...
Noz
22.Ağustos.2006, 05:13
gokhan unal cok etkisizdi... mehmet topuzu ve hamit i begendim...
BlackEagle19o3
22.Ağustos.2006, 05:16
Arkadaşlar sabahleyinden beri yazdıklarımın ciddi olduğunu gerçekten düşünen var mı?Tabikide şaka yapıyorum...:zuhaha Ama yazdıklarınızı görünce gülmekten ölüyorum Servet tabikide hantal...Hantalın hantalı...
Senin yüzünden balancaktım:mad::zuhaha
Bence 2.yarı oyuna bir tane dm alınmalı.Serdar Kurtuluş olabilir;)
anilton
22.Ağustos.2006, 05:16
Hamit yerini hiç yadırgamıyor.Emre ve G.Ünal çok etkisizdi...
Fıratcan Alçınkaya
22.Ağustos.2006, 05:25
Emre ztn çıktı, sakatlandı yine galiba
Fietra 10
22.Ağustos.2006, 05:27
arkadaşlar acil canlıdan maça ne vurulur ? maçı izlemiyorum sizce nolur ?
Fıratcan Alçınkaya
22.Ağustos.2006, 05:36
ahanda gol yedik
TürkuAz
Dica attı..
Fietra 10
vuralım 0 bakalım nolacak ?
Fernando Gago
22.Ağustos.2006, 05:38
Servet olsaydı o golü yemezdik diyenler çıkabilir şimdiden hazırlıklı olun :)
golden sonra 1 pozisyon daha verdik golün şokunu atlatmamız lazım bir an önce
Fıratcan Alçınkaya
22.Ağustos.2006, 05:39
Marica attı..
Dica değilmiydi yahu:0:
TürkuAz
22.Ağustos.2006, 05:40
Maçı odadan dinlediğim için yanlış duymuş olabilirim..
Fietra 10
22.Ağustos.2006, 05:41
Dica atmış..
Fıratcan Alçınkaya
22.Ağustos.2006, 05:43
yahu tek kaleye döndü maç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2-0
.......
fm_monster
22.Ağustos.2006, 05:45
mutu attı 2 oldu
Fietra 10
22.Ağustos.2006, 05:45
2-0 oldu ...
TürkuAz
22.Ağustos.2006, 05:46
Mutu; 2-0..
Fıratcan Alçınkaya
22.Ağustos.2006, 05:47
Ön Liberosuz olunca böyle olur
Fernando Gago
22.Ağustos.2006, 05:51
Hamit 2dir fena bombalıo ama kalecinin üstüne gidiyo toplar
Fıratcan Alçınkaya
22.Ağustos.2006, 05:52
Dica çıktı Cristea girdi....
eGowiCh
22.Ağustos.2006, 05:56
Bu defansla biz Euro 2008'e falan katılamayız. Yahu al birinden vur ötekine resmen. Toraman da Zan da vasatın altında defans oyuncuları, uluslararası arenada rezil rüsva oluyorlar, Servet de öyle...
Fatih Terim artık bunlardan bir şey olmayacağını anlamalı ve Yasin Çakmak'ı, Bekir İrtegün'ü, İbrahim Kaş'ı, Aydın Toscalı'yı, Metin Depe'yi denemeli...
Arda müthişti 2 kişiyi çalımlayıp 90'a vurduğu pozisyonda... Harika çocuk... Arda'yı beğenmeyenlere iyi bir cevap olmuştur.
BlackEagle19o3
22.Ağustos.2006, 06:05
Bu defansla biz Euro 2008'e falan katılamayız. Yahu al birinden vur ötekine resmen. Toraman da Zan da vasatın altında defans oyuncuları, uluslararası arenada rezil rüsva oluyorlar, Servet de öyle...
Fatih Terim artık bunlardan bir şey olmayacağını anlamalı ve Yasin Çakmak'ı, Bekir İrtegün'ü, İbrahim Kaş'ı, Aydın Toscalı'yı, Metin Depe'yi denemeli...
Ön liberosu olmayan bir takımda defans oyuncuları ne yapabilir?Hem neden sadece defansı suçluyorsun?Bu maçta hangi mevki iyidi acaba?İ.Toraman ve G.Zan Fenerbahçe'de oynasa eminim ki çok daha farklı konuşurdun...Bi futbolcuyu bu kadar kolay mı yerle bir etmek.Milli takım alanında da fanatiklik yapılcaksa ben de Serdar Kulbilge'den kaleci olmaz derim mesela.2.golde topu elinden kaçırmadı mı?Ya da Volkan Yaman 2.golde adamı kaçırmadı mı?.Bu yenilgide herkes suçludur.Şu iyi oynadı diyeceğim bir tane bile oyuncu yok.Bu adamlar vasatın altında ise Türkiye'de doğru düzgün defans oyuncusu yok o zaman.Sen o bişey olmaz dediğin adamlar seni utandıracak ben de sana hatırlatıcam bu laflarını.Kıskananlar çatlasın İ.Toraman ve G.Zan:0:
uAburak89
22.Ağustos.2006, 06:06
İbrahim Toroman iyidi bu maçta bence, Gökhan Zan bildiğimiz gibi..
starfreedom
22.Ağustos.2006, 06:07
Eh Fatih Terim'i öve öve bitiremeyenler şimdi nerede? Sanki karşısında 3.sınıf bir takım varmış gibi Dm'siz çıkıyor ve işin garip yanı dm olmadan alan daraltma yapıyor. Vallahi yazık. Mehmet Topuz yerine Sabri oynuyor, Halil ortalıklarda yok. Off neyse
Fernando Gago
22.Ağustos.2006, 06:08
Grup Maçları için çok iyi uyarı oldu ...
Tuncay Sabri çok kötüydü bu arada
Fıratcan Alçınkaya
22.Ağustos.2006, 06:08
Hayatımda Ön Libero almadan bir menajer ilk kez gördüm...
douramss
22.Ağustos.2006, 06:09
Servet iyiki oynamadı....Daha felaket bi sonuç alınabilirdi....Marica maçın yıldızıydı...Çok etkili bir forvet oldukça beğendim...Bizim adımıza umut verici bişey yoktu....
AneLKa_90
22.Ağustos.2006, 06:09
Bu ne biçim Milli Takım be :mad: Adamlar bizimle resmen dalga geçti...
uAburak89
22.Ağustos.2006, 06:10
Hazırlık maçına fazla takılmamak lazım, eleme maçlarında hem Fatih hoca hemde futbolcular daha ciddi olacaktır..
VahdeTrabzon
22.Ağustos.2006, 06:13
Hamit i orta sahanın ortasına alıp ön liberosuz sahaya 11 süren hocadan bu maçta ne bekleyebiliriz ki
Gerçekten kötü oynadık:(
Noz
22.Ağustos.2006, 06:13
sabri hicbisey yapmadi ya... bence defansta toraman da iyiydi ama gokhan zan iyi deildi sanki kafasi baska yerdeydi...
Fernando Gago
22.Ağustos.2006, 06:14
Hazırlık maçı diyoruzda UEFA - FİFA sıramalarında etkili oluyor bunu unutmayalım
uAburak89
22.Ağustos.2006, 06:15
Sabri, Bursaspor - Galatasaray maçında cinnet geçimeme sebep oluyordu.. İlk 11'de oynatılması saçmaydı, Tuncay da ruh gibiydi bugün.. Takım olarak havamızda değildik..
AneLKa_90
22.Ağustos.2006, 06:15
İyi oynayan takım hazırlık maçı falan dinlemez adam gibi oynar,bunlar ne böyle ya :mad:
BlackEagle19o3
22.Ağustos.2006, 06:16
Ne kadar zamandır bu kadar kötüsünü izlememiştim:mad:
Takımda iyi diyebileceğim adam yok!1.golde yaptığı hata olmasa İ.Toraman iyidi o kadar...
VahdeTrabzon
22.Ağustos.2006, 06:17
Hazırlık maçı diyoruzda UEFA - FİFA sıramalarında etkili oluyor bunu unutmayalım
Evet son derece haklısın.Ben bu maçta Hamit'i çok beğendim elinden geleni yaptı ayrıca Ardanın oyunun başındaki şutu çok süperdi