View Full Version : pilot takım
oximert
26.Ağustos.2006, 08:39
bana pilot takım nası bulunuyor diye bilen birileri acilen söyliyebilir mi ???
şimdiden teşekkürler..
MANAGER YÖNETİM ODASI İSTEK YAP pilot külüp isteği ve ya destekleyen küllüb isteği
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
enim fm türkçe olduğu için türkçe yazdım
King_91
26.Ağustos.2006, 19:51
ingilizcesi de manager-board room-request for a feeder club(cümle aynısı olmayabilir ama icinde feeder club gecene bas)
tevez27
26.Ağustos.2006, 23:06
ya bana yardim edeblrmisin forumda okudum pilot takimin nasil istendigini ama senn yazdigin gibi bisey yok bana nasil yapildigini yazarmisin mumkunse teksekkurler
oximert
27.Ağustos.2006, 02:35
tesekur ederim bide bu pilot takimima nerden bakabilrim onuda soylerseniz cok iyi olur! (ingilizce soylerseniz oyun ingilizcede)
HobbitAyk
28.Ağustos.2006, 08:41
Board Room'dan , request a feeder club sececeksiniz. Bundan sonra eger yonetim uygun gorurse 3-4 gun falan sonra size cevap olarak bulduklari kuluplerin isimlerini verecek ve siz de bunlardan birisini onereceksiniz. Burada bilmeniz gereken sey, feeder club'inda sizin gibi bir takim olmasi mesela bende Fenerbahce'de Udinesse ve AEK feeder club. Onlara mudahale edemezsiniz ama feeder club'larin size 2 faydasi var. yaptiginiz anlasmanin karsiliginda onlara kendi futbolcularinizi kiralamayi onerebilirsiniz (gelistirme amaciyla - gonderdiginiz futbolcunun da bunu kabul etmesi gerekli ve bu futbolcu icin feeder club kiralama parasi odemiyor) veya onlar herhangi bir futbolcusunu satacagi zaman size de bu futbolcuyu filanca paraya siz almak ister misiniz diye soru geliyor. Yani baska kulubun onerdigi ve feeder club'in kabul ettigi paraya oncelik size taniniyor. Bu 2 olayin disinda onlara senelik belli bir para veriyorsunuz. Bu para 250K dolaylarinda yani cok da fazla degil. Turkiye ligini oynayanlarda soyle bir sorun oluyor. Turkiye EU (Avrupa Birligi) uyesi olmadigi icin onlara kiralayip gelistirmek istediginiz Turk futbolcular yabanci statusunde. Dolayisiyla da bu biraz problem oluyor.
Feeder Club'inizi direk olarak arama yerine adini yazarak cikan arama sonuclarindan secip kadrosunu gorebilirsiniz ama mudahale edemediginiz icin sadece futbolcunuzu oynatip oynatmadigina bakabilirsiniz.
Ayk
Ilhan
29.Ağustos.2006, 01:09
Sorun teknik değil 1, arama yapmadan konu açmayınız bu da 2. Konuyu GMA'ya gönderiyorum.