View Full Version : Şampiyonlar Ligi | Grup G
Mirza
30.Ağustos.2006, 17:44
- Inter
- PSV Eindhoven
- CSKA Moskova
- FENERBAHÇE
Şampiyonlar Ligi Grup G Fikstürü
1.Maçlar 19 Eylül 2007
PSV - CSKA Moskva
Fenerbahçe - Internazionale
2. Maçlar 02 Ekim 2007
Internazionale - PSV
CSKA Moskova - Fenerbahçe
3. Maçlar 23 Ekim 2007
CSKA Moskva - Internazionale
PSV - Fenerbahçe
4. Maçlar 07 Kasım 2007
Internazionale - CSKA Moskva
Fenerbahçe - PSV
5. Maçlar 27 Kasım 2007
CSKA Moskva - PSV
Internazionale - Fenerbahçe
6. Maçlar 12 Aralık 2007
PSV - Internazionale
Fenerbahçe - CSKA Moskova
MeMo
30.Ağustos.2006, 17:49
İnter'in ardınadn Fenerbahçe çıkar.
fmsmyrna
30.Ağustos.2006, 17:55
İlk maçta 1 puan çıkartırsak çok iyi olur.
uAsamet91
30.Ağustos.2006, 18:00
İnter-PSV el ele çıkar gruptan...CSKA-FB 3.lük için yarışırlar...
Ahmet_77
30.Ağustos.2006, 18:12
Fenerbahçe 3 yada 4.
Varonil
30.Ağustos.2006, 18:28
Daha iyisi gelemezdi herhalde.Artık bizim bu grupta en kötü 3.cü olmamız lazım..
GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2006, 18:51
Bence o kadarda kolay bir grup değil.Ben Fenerbahçe'nin performansına göre 2,3,4. sıralardan birini alabileceğini düşünüyorum.
Atakan38
30.Ağustos.2006, 19:07
3. Olmaya Oynar Fener
Cska'nın FutboLunu BıLmedğm İçin 3 Yada 4 Olur Diemeıorum
LaKe
30.Ağustos.2006, 19:09
1. Inter
2. PSV
3. CSKA
4. Fener
Torbalardaki sıralama değişmez diye düşünüyorum.
Aşk-ı Şehir
30.Ağustos.2006, 19:10
Umutluyum Fenerbahçe'den...
nerazzuri
30.Ağustos.2006, 19:13
Fenerbahce : 2 - 0 : Inter
Inter : 2 - 1 : Fenerbahce
Cska : 1 - 1 : fb
fb : 2 - 0 : Cska
PSV : 1 - 2 : FB
FB : 1 - 1 : pSv
Mirza
30.Ağustos.2006, 19:15
Fenerbahçe yırtıcı bir forvet alırsa bu gruptan rahat çıkar. Yok almazsa 3. olur.
EreN
30.Ağustos.2006, 19:20
CSKA'yı yenersek 3-2 arası bişey oluruz...
ama zor gibi..
bjkde fenerde zor kura çekti..
gerrrard
30.Ağustos.2006, 19:34
Fenerbahçe için en güzel grup çekildi. 1. lik şansı bile var... İnşAllah çıkar.
Aşk-ı Şehir
30.Ağustos.2006, 19:36
Fenerbahçe yırtıcı bir forvet alırsa bu gruptan rahat çıkar. Yok almazsa 3. olur.
O zaman 3.olur Özkan abi çünkü Fenerbahçe kapatmış transferi diye söyleniyor...
omer-faruk-14
30.Ağustos.2006, 19:47
1. CSKA
2. Inter
3. Fener
4. PSV
Inter'e şans vermiyordum ama 100. yılda olduklarından, başarı için oynayacaklardır.
canavar20
30.Ağustos.2006, 19:47
Yahu PSV ne yav hiç bişey hakkatten ben onlarda ki gücü anlamıyom yaa Alex leride gitti ben Fb ye güveniyom.:)
GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2006, 19:54
Bende sizin PSV'yi nasıl bu kadar küçümseyebildiğinizi anlayamıyorum.
fmsmyrna
30.Ağustos.2006, 20:14
Böyle olursa grupta lider oluruz
Emurafu
30.Ağustos.2006, 20:16
Psv yi kücümsemeyin gecen sene bizdee sizin gibi düsünüyorduk:9
4.torbadan diger torbalara yükselmedigimiz sürece 2. lik Türk takımları için her zaman cok zor:)
Mirza
30.Ağustos.2006, 20:18
O zaman 3.olur Özkan abi çünkü Fenerbahçe kapatmış transferi diye söyleniyor...
Bir forvet transferi olacak bundan eminim. Gruplara çıkmayı beklediler ve çıktılar. Şimdi bir forvet transferi bekliyorum Fenerbahçeden.
RaSenGan
30.Ağustos.2006, 20:20
CSKA'da Jo ve Vagner Love Fenerbahçe'yiçok zorlar.En fazla 3 puan....Fener PSV'den 4 puan alabilir.İnter'den ise en fazla 1 puan.
Emurafu
30.Ağustos.2006, 20:25
Cskada Cok iyi adamlar var kısaca kolay takım yok:)
2.torbada girebilsek genelde 2. oluruz...
Bu aksam trnasfer yapılmak zorunda..
uAgirl
30.Ağustos.2006, 20:27
arkadaslar bencede PSV oyle kucumsenecek takim degil yanii..
C h A o S
30.Ağustos.2006, 20:30
Fenerbahce bu gruptan 3.olarak çıkar.
Mirza
30.Ağustos.2006, 20:30
Şimdi haberlere baktım. Mustafa doğru diyor. Transfere noktayı koymuşlar. Her şey Kezman'a bağlı. O nasıl oynarsa sonuç da öyle olur.
tosunpasa
30.Ağustos.2006, 21:01
PSV'yi küçümsemeyin diyorsunuzda bu PSV Alex'leri varken bize 3-0 yenilmiş takım.. Her türlü çıkarız bu gruptan.
Memedov
30.Ağustos.2006, 21:03
Psv'yi 3-0 yendigimiz sezondan daha kotu bir kadroya sahipler Bu grupta Inter'den daha cok CSKA dusunduruyor beni.
TR.CaPTaiN
30.Ağustos.2006, 21:14
Dün çekilen Şampiyonlar Ligi Sonrası İnter, PSV ve CSKA Mokova ile eşleşen Fenerbahçe'de teknik direktör Arthur Zico rakipleri değerlendirdi.
"İNTER, DİĞER TAKIMLARDAN BİR ADIM ÖNDE"
Bu sabah ki çalışmadan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şampiyonlar ligi'ndeki grupla ilgili konuşan Brezilyalı teknik adam, şunları söyledi"Kolay maç yok. Baktığınızda grubumuzdaki tüm takımlar kendi liglerinde şampiyon olmuş ekipler. İnter diğer takımlara göre biraz daha önde. Fenerbahçe ve diğer takımlar bana göre aynı. Bana göre burada iyi bir başlangıç yapma önemli. İyi bir başlangıç yaparsak önemli işler yaparız. Bu gruba şampiyonlar grubu diyebiliriz. Hepsi kendi ülkelerinin liglerinde şampiyon oldu. Ön elemede Belçika şampiyonunu eledik ve gruplara kaldık. Sıra öteki takımlara geldi. Yüksek hedeflerimiz var. Güçlüyüz ve bunu göstermek istiyoruz. Her rakibe saygı duyuyoruz ama korkmuyoruz. Burada alacağımız puanlardan ziyade elde edeceğimiz sıralama önemli. Bazen 7 veya 9 puan size yetmebilir. O yüzden sıralama önemli."
Bir basın mensubunun transfer yapılacakmı? sorusuna, şu cevabı verdi:"Bu konu tamamen başkanı ilgilendiriyor. Bunu daha öncede söylemiştik."
Bu hafta sonu Gençlerbirliği Oftaşspor maçında yedek kadroyla mı çıkıcaksınız sorusuna? Zico,"Bir kaç değişiklik olacak. Lugano, Deivid, Deniz, Tümer gibi oyuncuları oynatmayabilir. Kararımı yarın kesin olarak vereceğim" diyerek yanıtladı.
Brezilyalı teknik direktör, büyük maçlarda takımın iyi oynadığını hatırlatılması üzerine, şu cevabı verdi:"Böyle maçlarda konsatrasyon üst seviyede oluyor. Büyük maçlarda futbolcular kendilerini iyi hazırlıyorlar. Bir çok kişi kendilerini izliyorlar ve kendilerini kanıtlıyorlar."
"AYAKLARINA TOP DEĞMEMİŞ ADAMLAR YORUM YAPIYOR"
Arthur Zico, başarılı olmasına rağmen çok eleştiri almasıyla ilgili olarak,"Eleştiri beni etkilemiyor. Benim ve oyuncularımın işi çalışmak. Bunu yapınca da sahada sonuç geliyor. Ben yalanlara kulak asıyorum. Öyle profesörler var ki ayaklarına daha futbol topu değmemiş. Ben yalanları kafama takıyorum. Bazı kişiler var ki bize teşekkür etmek zoruda. Şu an için işler yolunda gidiyor. Bundan sonra daha çok çalışmak gerekiyor. Bugun antrenmandan önce futbolcularıma bunu dedim. Kendilerine iyi bakmaları gerektiğini söyledim" dedi.
Uğur Boral ile ilgili bir soru üzerine başarılı teknik direktör, şunları söyledi:"Uğur Boral'ın kapasitesine inandım. Oynamasına inandığım an onu gözüm kapalı oynatırım. Deniz, Deivid ve Kezman'a da eleştiriler geldiği zaman onlara da destek olduk. Onların arkasında olduğumu söyledim."
"GALATASARAY, BEŞİKTAŞ VE ERCİYESSPOR'U TEBRİK EDİYORUZ"
Beşiktaş, Galatasaray ve Erciyesspor'u Avrupa Kupası'ndaki başarılarından dolayı eden Arthur Zico, şu ifadeleri kullandı:"Türk futbolunun gelişmesi için bu sonuçlar çok önemli. Lig mücadelesine gelince Beşiktaş ve Galatasaray kaliteli ekipler. Ama onlar her zaman bizim rakiplerimiz."
Zico son olarak, takımdan tam olarak ne zaman patlama bekliyorsunuz sorusuna,"Yüzdelere üzerine konuşmak doğru değil. Her maçta patlama yapmak isteriz. Her maçta güzel oynamak istiyoruz" cevabını
DHA
attiilla
30.Ağustos.2006, 21:26
CSKAya Fener gol bile atamaz kalelerinde Akinfeev var..Forvet hattını çok iyi kurmuşlar hem hız hem kafa yeteneği olan JO ve müthiş süratiyle Vagner Love oyun kurucuları Daniel Carvalho Fener deplasmanda puan çıkaracağını hiç düşünmüyorum..Defanslarında kardeş Berutzkiler var onlarda defansta taş gibiler Şükrü Saraçoğlunda 1 puan alsalar iyi Fener için..İntere iki maçta da yenilir..PSVyi ilk maçta yener ikinci maçta yenilir..4 puanla UEFAnın yolunu tutar..
tosunpasa
30.Ağustos.2006, 21:34
CSKAya Fener gol bile atamaz kalelerinde Akinfeev var..Forvet hattını çok iyi kurmuşlar hem hız hem kafa yeteneği olan JO ve müthiş süratiyle Vagner Love oyun kurucuları Daniel Carvalho Fener deplasmanda puan çıkaracağını hiç düşünmüyorum..Defanslarında kardeş Berutzkiler var onlarda defansta taş gibiler Şükrü Saraçoğlunda 1 puan alsalar iyi Fener için..İntere iki maçta da yenilir..PSVyi ilk maçta yener ikinci maçta yenilir..4 puanla UEFAnın yolunu tutar..
Gol atamaz ya da sen böyle olmasını istiyorsun. Nerede görsem FB karşıtı yorumların var. Ve canımı sıkıyorsun ;)
Varonil
30.Ağustos.2006, 21:58
Kısacası sen böyle olmasını istiyorsun.Her yerde FB karşıtı yorumlar yapma bence gerilip tahrik olan arkadaşlarımız olabilir,keyfimiz kaçmasın.
GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2006, 22:21
Ama şunuda unutmamak lazım Psv'yi yendiğiniz kadro şu an daha tecrübeli.Böyle bakacak olursak.O zaman Fener bunlara 3 atmıştı.Ki o zamanki kadroları daha güçlüydü.Bu maçlardan 6 puan garanti gözüyle bakmamız lazım.Böyle saçmalık mı olur.Unutmayın geçen sene elendiğiniz Alkmaarın liginde şampiyon oldu bu takım.Gidenlerin yerinede transfer yaptılar.Nasıl bu kadar küçümsüyorsunuz aklım almıyor.
TR.CaPTaiN
30.Ağustos.2006, 22:25
Kalede Akinfeev var diye bu takım hiç gol yemiyor galiba.
MeMo
30.Ağustos.2006, 22:25
Git artık senden Fenrbahçe ile ilgili konuşmanı istemiyorum yetti artık!
eGowiCh
30.Ağustos.2006, 22:42
Inter çok kötü durumda, İtalya şampiyonu oldu diye abartmaya gerek yok, takım değiller. Barcelona'dan 5 tane yediler, ligin ilk haftasında berabere kaldılar. Çok formsuzlar, takım gibi takım değiller. Oyuncular birbirinden nefret ediyor, disiplin yok, Mancini antrenör falan değil, gönderilmesi bile gündemde, yani kısacası Inter bir Juventus veya bir Milan kadar korku salmıyor.
PSV ise en önemli isimlerini sattı. Kadroları daha iyiyken Kadıköy'de 3-0 yenmiştik. Alex, Kone, Cocu, Reiziger, Kluivert gibi isimlerini gönderdiler. Koevermans ve Lazovic'i aldılar. İyi değiller, PSV'den en az 4 puan çıkarırız diye düşünüyorum. Ayrıca Kezman faktörü de önemli, PSV'ye karşı daha canla başla ve faydalı oynayabilir, PSV'yi de iyi tanıyan bir golcü...
CSKA Moskova tehlikeli bir takım, hızlı oynuyorlar ama onlar da formsuzlar. Geçen sene ve eveli seneki performansları yok, vasat Rusya liginde bile liderin 8 puan gerisindeler.
Fenerbahçe rakiplerine karşı disiplinli oynarsa, hepsine karşı final havasında gibi oynarsa, bence gruptan çıkar.
anilton
30.Ağustos.2006, 23:17
F.Bahçe'nin bu gruptan çıkacağını ümit ediyorum ve inanıyorum...
fmsmyrna
30.Ağustos.2006, 23:26
Akinfeev 3-4 ay sakat die duydum ne kadar doğru bilemem.
Jesus_FB
30.Ağustos.2006, 23:29
İnter takım değil cska köy takımı psv'de kim canım 6'dan az gol atmayız. 18 puanla rekor kırarız kupa bizim bu sene.:mad:
Sekopej
30.Ağustos.2006, 23:32
İnter takım değil cska köy takımı psv'de kim canım 6'dan az gol atmayız. 18 puanla rekor kırarız kupa bizim bu sene.:mad:
Ayrıca hiç gol yemeyiz, 6 maçta 25 gol atarak da gol rekoru kırarız.
GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2006, 23:36
Egemen hep kötü taraflarından bakmışsın rakiplerin.
Rodrigo Tello
30.Ağustos.2006, 23:49
Kesinlikle...:)
eXcitinG
30.Ağustos.2006, 23:51
Hiç birşey zor değiL biz sadece herşeyi gözümüzde çok büyütüyoruz.İstersek herşeyi başarabiLeceğimizin bir çok kanıtı duruyor haLa geçmişin sayfaLarında.
Rodrigo Tello
30.Ağustos.2006, 23:54
Hiç birşey zor değiL biz sadece herşeyi gözümüzde çok büyütüyoruz.İstersek herşeyi başarabiLeceğimizin bir çok kanıtı duruyor haLa geçmişin sayfaLarında.
Yapılırda abi büyük rakipleri kücülterek degil.
Emurafu
30.Ağustos.2006, 23:56
Cskanın bile 2. olma sansı büyük Love ve jo ikilisi inaılmaz..
Memedov
30.Ağustos.2006, 23:57
Yapılırda abi büyük rakipleri kücülterek degil.
Onlar kuculmezse biz büyürüz , Bugüne Bugün avrupa ' da 4 takım ile mücadele ediyoruz , ilerleyen yıllarda bunun sayısı dahada artacak , Avrupa takımları Türkiye'ye gelirken çekinir halde olacak.
omer-faruk-14
31.Ağustos.2006, 00:01
Vay be Fener Dünya Kulübu olmuş da haberimiz yok.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bana göre de Fener CSKA'ya gol atamaz. Ayrıca sonuna da bakın UEFA'ya gidecek demiş.
MeMo
31.Ağustos.2006, 00:03
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bana göre de Fener CSKA'ya gol atamaz. Ayrıca sonuna da bakın UEFA'ya gidecek demiş.
Evet biraz ;;)
Emurafu
31.Ağustos.2006, 00:04
Zaten 3 büyük takımda dünya kulübü :)
Rodrigo Tello
31.Ağustos.2006, 00:05
Onlar kuculmezse biz büyürüz , Bugüne Bugün avrupa ' da 4 takım ile mücadele ediyoruz , ilerleyen yıllarda bunun sayısı dahada artacak , Avrupa takımları Türkiye'ye gelirken çekinir halde olacak.
Bu kafayla büyürsünüz.Daha demin abimiz bi örnek verdi aynen böyle düsünüyosunuz.
Jesus_FB´
İnter takım değil cska köy takımı psv'de kim canım 6'dan az gol atmayız. 18 puanla rekor kırarız kupa bizim bu sene.
Memedov
31.Ağustos.2006, 00:05
Galatasaray Uefa ve Süper Kupa'yı aldıgında Dünya Kulübüydü sanki :) Bu tür yorumlarınız beni güldürüyor.İnandığın vakit herşeyi gerçekleştirebilirsin yeterki o yüreğindeki sevgiyi ateşi oyuna yansıtmak gerisi çorap söküğü gibi gelir merak etme.
eGowiCh
31.Ağustos.2006, 00:20
PSV yerine Sevilla, Valencia gelse daha mı iyiydi? CSKA yerine Schalke, Celtic veya Stuttgart gelse daha mı iyiydi?
Bu kurada bile eğer iyi işler başaramazsak, bir daha hiç başaramayız.
omer-faruk-14
31.Ağustos.2006, 00:25
Ayrıca hiç gol yemeyiz, 6 maçta 25 gol atarak da gol rekoru kırarız.
Evet biraz ;;)
Galatasaray Uefa ve Süper Kupa'yı aldıgında Dünya Kulübüydü sanki :) Bu tür yorumlarınız beni güldürüyor.İnandığın vakit herşeyi gerçekleştirebilirsin yeterki o yüreğindeki sevgiyi ateşi oyuna yansıtmak gerisi çorap söküğü gibi gelir merak etme.
Olay kapandı.
transatlantik
31.Ağustos.2006, 00:27
bu kura fb icin degerlendirilmesi gereken bir firsat,bir baslangictir...zamanla avrupada basari da artar
canavar20
31.Ağustos.2006, 00:35
Ya hepiniz demişiniz Jo Love o kadar abartmayın bizdede Alex Appiah var hatta şunlara Devidi ekleyebiliriz hırs herşeyden önemlidir bizzat ben kendimde görmüşümdür.:)
gahanthegod
31.Ağustos.2006, 00:39
Fenerbahce'nin grubu Besiktas'tan daha zor. Kucumsememek lazim, zira Fenerbahce her sene "Lyon kim olm" "Schalke'den 2 macta 6 puan" "Milan bitmis abi yeaa, takimin yas ortalamasi 36" deyip deyip sonra eleniyor.
Kucumsenen CSKA'nin gayet iyi bir kadrosu var. Daniel Carvalho, Jo, Ratinho ve Vagner Love gibi zaman zaman Brezilya Milli Takimi'nda boy gosteren genc yetenekler [Jo Bobo'yla birlikte oynadi Brezilya U21'de]... Gerci Ratinho U21'de oynadi birkac kez, milli olmadi sanirsam. Berezutskiy kardesler var defansta, Rus Milli Takimi'na en fazla oyuncu gonderen kulup Rusya'da. Iklim sartlari da malum, kaldi ki guclu kuzey ekipleri bize her zaman ters gelir. Bir de 3 sene once UEFA'yi aldilar bu herifler. Ve o kadroyu cogunlukla korudular.
PSV gibi 4 golle [2si son macta Fenerbahce'ye] ve eksi averajla 2. tura cikabilecek kadar 'yol yordam bilen', tecrubeli bir takim nasil kucumseniyor anlamiyorum. PSV 05/06'da Fener'e geldi, 06/07'de Galatasaray'a, ve her seferinde ayni geyikler yapildi ; "Yok abi bu sene bisey olmaz PSV'den yildizlarini sattilar." Ama guzelim, Hollanda takimlari oyle zaten, sistem takimi onlar, isimler onemli degil.
Bence Fenerbahce'nin isi Besiktas'tan daha zor.
omer-faruk-14
31.Ağustos.2006, 00:39
Ya hepiniz demişiniz Jo Love o kadar abartmayın bizdede Alex Appiah var hatta şunlara Devidi ekleyebiliriz hırs herşeyden önemlidir bizzat ben kendimde görmüşümdür.:)
Fener, o kadar hırs yapmıyor ama bir bak CSKA'ya takımda ne kadar hırslı oyuncu var.
fmsmyrna
31.Ağustos.2006, 00:40
Bazıları takımları çok küçümsüyor bazılarıda çok büyütüyor.Fenerbahçe kadrosuyla stadıyla bütçesiyle taraftarıyla Cska ve Psv ile başabaş mücadele edecek gücü var şimdiden maçları kazanırız kaybederiz gibi yorumlar bence saçma.Çünkü maç günleri şartlar değişebilir onların en iyi adamları sakatlanır allah korusun bizim en iyi adamlarımız sakatlanır ceza alır vs.Şimdiden maçların sonuçları için konuşuyoruz.
Ayrıca biri demiş Fener Cska'ya gol atamaz diye neden?
tosunpasa
31.Ağustos.2006, 00:42
Bazıları takımları çok küçümsüyor bazılarıda çok büyütüyor.Fenerbahçe kadrosuyla stadıyla bütçesiyle taraftarıyla Cska ve Psv ile başabaş mücadele edecek gücü var şimdiden maçları kazanırız kaybederiz gibi yorumlar bence saçma.Çünkü maç günleri şartlar değişebilir onların en iyi adamları sakatlanır allah korusun bizim en iyi adamlarımız sakatlanır ceza alır vs.Şimdiden maçların sonuçları için konuşuyoruz.
Ayrıca biri demiş Fener Cska'ya gol atamaz diye neden?
Akinfeev varmış ya sanki FM oynuyoruz...
fmsmyrna
31.Ağustos.2006, 00:47
O zaman sevindirici haber yıldız(!) kaleci sakat
http://www.uefa.com/competitions/euro/news/kind=1/newsid=536059.html
6 ay sakat diyor sanırım
gahanthegod
31.Ağustos.2006, 00:47
FM ile alakasi ne? Akinfeev 18 yasinda Rus Milli Takimi'nin kalesini devraldi daha ne.
Ha "FB CSKA'ya gol atamaz" da sacma bir onerme ama bir adam FM de iyi diye gercekte illa ki kotu olamaz herhalde degil mi?
TR.CaPTaiN
31.Ağustos.2006, 00:51
Akinfeev olmadığına göre artık gol atabiliriz ( ! )
gahanthegod
31.Ağustos.2006, 00:52
Vallahi izlemeden, FM'de cok iyi diye konusuluyor ya. Komik.
Mirza
31.Ağustos.2006, 00:53
FM ile alakasi ne? Akinfeev 18 yasinda Rus Milli Takimi'nin kalesini devraldi daha ne.
Ha "FB CSKA'ya gol atamaz" da sacma bir onerme ama bir adam FM de iyi diye gercekte illa ki kotu olamaz herhalde degil mi?
Bir adam FM'de iyi diye de gerçekte de iyi olabilir mi ?
gahanthegod
31.Ağustos.2006, 00:55
Bir adam FM'de iyi diye de gerçekte de iyi olabilir mi ?
Olabilir. Izlemek lazim gercekte. Insanlar izlemeden konusuyorlar burada.
Akinfeev 18 yasinda Rus Milli Takimi'nda oynamaya baslamis bir adam. Kotu olma ihtimali nedir? Izledim ben kendisini birkac kez. Insanlar "Sanki FM oynuyoz ahahah" seklinde yaklasiyorlar ama oyle degil.
Varonil
31.Ağustos.2006, 01:07
Inter’den Fenerbahçe yorumu
31 Ağustos 2007 Cuma
Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki rakiplerimizden İtalyan Inter Milan Kulübü, resmi internet sitesinde takımımız hakkında tanıtıcı bilgiler içeren kısa bir bilgi yayınladı. Zico ve Roberto Carlos'tan bahsedilen açıklamada, Fenerbahçe ve Inter arasında daha önce bir rekabet yaşanmadığı bildirildi.
Sitede Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi G Grubu'nun 4. takımı olarak, Inter'in rakibi olduğu vurgulanarak, "Efsane Brezilyalı teknik adam Zico tarafından çalıştırılan, Roberto Carlos gibi tam donanımlı bir oyuncuyu bünyesinde barındıran Fenerbahçe takımı Türkiye Ligi'nde çıktığı 3 maçtan, kendi evi Kadıköy'de oynadığı 2 maçı da kazandı" denildi. Açıklamada Fenerbahçe ile Inter arasında geçmişte yaşanmış bir mücadele olmadığı da vurgulandı.
gahanthegod
31.Ağustos.2006, 01:21
Yalniz Fener'in fikstur fena. Ilk 3 macta 0 cekerlerse o moral bozukluguyla sonraki maclarda da pek birsey yapamazlar, moral Turk takimlari icin cok onemli bir olgu. Ancak o 3 mactan 2-3 puan cikarabilirlerse o gazla kalan maclarda iyi isler yapabilirler.
Memedov
31.Ağustos.2006, 01:38
Spor taraftarlığınızda uluslararası maçlarda rakip ülke takımını destekleyici davranamazsınız.
Son sozlu uyari devam ettiginiz taktirde kisisel tartismaya devam ettiginiz icin ceza puanini kullanmak zorunda kalacagim.
Bilginize.
fmsmyrna
31.Ağustos.2006, 01:56
İnter:
1 GK Francesco Toldo
2 DF Iván Ramiro Córdoba
4 DF Javier Zanetti
5 MF Dejan Stanković
6 MF Maxwell
7 MF Luís Figo
8 FW Zlatan Ibrahimović
9 FW Cruz
10 FW Adriano
11 FW Luis Jimenez
12 GK Julio Cesar
13 DF Maicon
14 MF Patrick Vieira
15 MF Olivier Dacourt
16 DF Burdisso
18 FW Hernán Crespo
19 MF Esteban Cambiasso
20 FW Álvaro Recoba
21 MF Santiago Solari
22 GK Paolo Orlandoni
23 DF Marco Materazzi
24 DF Nelson Rivas
25 DF Walter Samuel
26 DF Cristian Chivu
29 FW David Suazo
31 MF Cesar
- DF Francesco Coco
Psv:
- GK Heurelho Gomes
2 DF Jan Kromkamp
3 DF Carlos Salcido
4 DF Manuel da Costa
5 MF Mike Zonneveld
6 MF Timmy Simons (K)
7 MF Mika Väyrynen
8 MF Edison Méndez
9 FW Danko Lazović
11 FW Kenneth Perez
13 - Alcides
14 DF Slobodan Rajković
15 MF Jason Čulina
16 MF Ismaïl Aissati
17 FW Jefferson Farfán
18 DF Eric Addo
19 FW Jonathan Reis
20 MF Ibrahim Afellay
21 GK Bas Roorda
22 DF Csaba Fehér
23 DF Fagner
24 DF Dirk Marcellis
25 MF John de Jong
26 MF Tommie van der Leegte
28 FW Otman Bakkal
29 FW Género Zeefuik
31 GK Cássio Ramos
Cska:
1 GK Veniamin Mandrykin
2 DF Deividas Šemberas
4 DF Sergei Ignashevich (captain)
5 MF Ramón
6 DF Aleksei Berezutskiy
7 MF Daniel Carvalho
8 MF Rolan Gusev
9 FW Vágner Love
10 FW Jô
11 MF Pavel Mamayev
15 DF Chidi Odiah
17 MF Miloš Krasić
18 MF Yuri Zhirkov
19 FW Dawid Janczyk
20 MF Dudu Cearense
21 DF Eduardo Ratinho
22 MF Evgeni Aldonin
24 DF Vasili Berezutskiy
25 MF Elvir Rahimić
33 GK Evgeny Pomazan
35 GK Igor Akinfeev (vice-captain)
39 DF Ivan Taranov
42 FW Dmitry Tikhonov
44 FW Nikita Burmistrov
50 DF Anton Grigoryev
51 GK Sergei Zhideyev
57 MF Sergei Gorelov
88 MF Caner Erkin
omer-faruk-14
31.Ağustos.2006, 02:00
İnter:
1 GK Francesco Toldo
2 DF Iván Ramiro Córdoba
4 DF Javier Zanetti
5 MF Dejan Stanković
6 MF Maxwell
7 MF Luís Figo
8 FW Zlatan Ibrahimović
9 FW Cruz
11 FW Luis Jimenez
12 GK Julio Cesar
13 DF Maicon
14 MF Patrick Vieira
15 MF Olivier Dacourt
16 DF Burdisso
18 FW Hernán Crespo
19 MF Esteban Cambiasso
20 FW Álvaro Recoba
21 MF Santiago Solari
22 GK Paolo Orlandoni
23 DF Marco Materazzi
24 DF Nelson Rivas
25 DF Walter Samuel
26 DF Cristian Chivu
29 FW David Suazo
31 MF Cesar
- DF Francesco Coco
Psv:
- GK Heurelho Gomes
2 DF Jan Kromkamp
3 DF Carlos Salcido
4 DF Manuel da Costa
5 MF Mike Zonneveld
6 MF Timmy Simons (K)
7 MF Mika Väyrynen
8 MF Edison Méndez
9 FW Danko Lazović
10 FW Arouna Koné
11 FW Kenneth Perez
13 - Alcides
14 DF Slobodan Rajković
15 MF Jason Čulina
16 MF Ismaïl Aissati
17 FW Jefferson Farfán
18 DF Eric Addo
19 FW Jonathan Reis
20 MF Ibrahim Afellay
21 GK Bas Roorda
22 DF Csaba Fehér
23 DF Fagner
24 DF Dirk Marcellis
25 MF John de Jong
26 MF Tommie van der Leegte
28 FW Otman Bakkal
29 FW Género Zeefuik
31 GK Cássio Ramos
Cska:
1 GK Veniamin Mandrykin
2 DF Deividas Šemberas
4 DF Sergei Ignashevich (captain)
5 MF Ramón
6 DF Aleksei Berezutskiy
7 MF Daniel Carvalho
8 MF Rolan Gusev
9 FW Vágner Love
10 FW Jô
11 MF Pavel Mamayev
15 DF Chidi Odiah
17 MF Miloš Krasić
18 MF Yuri Zhirkov
19 FW Dawid Janczyk
20 MF Dudu Cearense
21 DF Eduardo Ratinho
22 MF Evgeni Aldonin
24 DF Vasili Berezutskiy
25 MF Elvir Rahimić
33 GK Evgeny Pomazan
35 GK Igor Akinfeev (vice-captain)
39 DF Ivan Taranov
42 FW Dmitry Tikhonov
44 FW Nikita Burmistrov
50 DF Anton Grigoryev
51 GK Sergei Zhideyev
57 MF Sergei Gorelov
88 MF Caner Erkin
Inter'de Adriano yok mu?
Arouna Kone Sevilla'ya gitme di mi?
Son olarak vice-captain ne demek?:S
fmsmyrna
31.Ağustos.2006, 02:06
Vice captain ikinci kaptan oluyor.Diğerlerini düzelttim.
omer-faruk-14
31.Ağustos.2006, 02:16
Vice captain ikinci kaptan oluyor.Diğerlerini düzelttim.
Tamam, sağol.
Varonil
31.Ağustos.2006, 02:55
İnşallah hayırlısı olur Fenerbahçemiz için.En kötü UEFA'ya gitmemiz lazım gerçi..
Edit:Gördüm:D
ogcj_me
31.Ağustos.2006, 03:13
Fenerbahçe çıkar
Varonil
31.Ağustos.2006, 03:30
PSV taraftardan korkuyor
Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Psv Eindoven'da teknik direktör Ronald Koeman, sarı-lacivertli takımın çok etkili bir seyircisi olduğunu belirterek, ''Fenerbahçe kendi evinde oynadığı her maçta favori'' dedi.
Koeman, (G) Grubu'ndaki rakipleri İnter, CSKA Moskova ve Fenerbahçe ile ilgili olarak kulübün resmi sitesine yaptığı açıklamada, zorlu bir kura çektiklerini ve işlerinin hiç de kolay olmadığını söyledi.
Rus temsilcisi CSKA Moskova ile Fenerbahçe'nin çok fanatik bir taraftara sahip olduğunu ifade eden Koeman, ''İşimiz hiçte kolay değil. İki uzun ve zorlu yolculuk yapacağız. Bunlardan biri Moskova'ya, diğeri ise İstanbul'a. Taraftarları onlar için gerçekten bir avantaj. Diğer taraftan İtalya'nın İnter takımı ise büyük bir kulüp. Klasik bir kulüp ve aynı zamanda İtalya şampiyonu. Şu ana kadar İnter ile bir müsabaka yapmadık'' diye konuştu.
-''FENERBAHÇE TARAFTARI GÜÇLÜ''-
PSV Eindoven'in Hollandalı teknik direktörü Koeman, Türk futbolunu ve Fenerbahçe takımını yakından tanıdıklarını, sarı-lacivertli ekibin ateşli taraftarı sayesinde kendi evinde çok etkili olduğunu söyledi.
Fenerbahçe'nin sahasında oynadığı bütün karşılaşmalarda favori olduğunu belirten Koeman, şöyle devam etti:
''Fenerbançe İstanbul'da kendi stadında oynadığı maçlarda her zaman favori. Güçlü bir seyircisi var. İki sezon önce karşılaşmıştık. Şu anda Fenerbahçe'nin durumu ile ilgili fazla bilgimiz yok. Bir zamanlar biz de futbol oynayan eski oyuncumuz Mateja Kezman ile karşılaşmak için sabırsızlanıyoruz''
-SIMONS: ''FENERBAHÇE'Yİ YAKINDAN TANIYORUZ''-
Gruptaki rakiplerini değerlendiren PSV Eindhovenlı futbolcu Timmiy Simons ise, bu aşamadan sonra kolay grup olmadığını ancak kendilerinin çıkıp futbollarını oynayacaklarını söyledi.
PSV Einhoven'ı, (G) Grubu'ndaki favori takımlardan biri olarak gösteren Belçikalı futbolcu, ''Grubumuzdaki ilk maçlar, en zor maçlar olacak. Fenerbahçe'yi yakından tanıyoruz. Dlayısıyla rakipten neler bekleyeceğimizi biliyoruz. Sahanın her yerinde mücadele eden bir takım. Inter ile daha önce hiç karşılaşmadık ama Inter'in uluslararası alandaki yeri belli. CSKA Moskova'yı ise pek tanımıyorum. Kış şartlarında Moskova''da futbol oynamak epey zor olacak'' dedi.
Hollanda ekibinin Meksikalı oyuncusu Carlos Salcido da güçlü bir takım oluşturduklarını belirterek, şunları söyledi:
''Şampiyonlar Ligi'nde deneyimimiz oldukça fazla. Kimseden çekinmiyoruz. Gruptan çıkacağımızı ümit ediyorum. Sahamızdaki maçları kaybedeceğimizi zannetmiyorum. Deplasmanda oynadığımız karşılaşmalarda ise iki beraberlik alarak gruptan çıkabiliriz.''
31.08.2007
Kaynak : AA
Mirza
31.Ağustos.2006, 04:37
Bakalım kimler kural dışı mesaj atmışlar. 5 dk kilitli.
Mirza
31.Ağustos.2006, 04:50
Mesajları silinen kullanıcılar kendilerine çekidüzen versinler. Bu onlar için bir uyarıdır.Sonra vay ben duymadım vay ben bilmiyorum demeyin. Konunuz açıldı.
TürkuAz
31.Ağustos.2006, 04:55
Fener, 3 takımdan da puan alır diye düşünüyorum.Ayrıca bir futbolcu bir takım değildir.Buna göre değerlendirme yapmayalım..
CSKA - 1
PSV - 3
Inter - 3
Şeklinde olur..
Varonil
31.Ağustos.2006, 05:07
Fener, 3 takımdan da puan alır diye düşünüyorum.Ayrıca bir futbolcu bir takım değildir.Buna göre değerlendirme yapmayalım..
CSKA - 1
PSV - 3
Inter - 3
Şeklinde olur..
Bunlar bile UEFA için yetiyor bize Tarık Abi.Kuralar içinde bundan şanslısı çekilemezdi.Artık Avrupa'da başarının vakti geldi.
Fernando Gago
31.Ağustos.2006, 05:14
Zaten Fenerbahçenin bahanesi kalmadı bu senede başarı olmazsa hesaını aziz yıldırım verir
absolut12
31.Ağustos.2006, 05:28
İnter ve Psv deplasmanlarından puansız döneriz diye düşünüyorum
ChAoS
31.Ağustos.2006, 05:30
Fenrbahçe bu 3 takımlada mücadele edebilecek kapasiteye sahip. Bunun örneklerini daha önceden gördük . O yüzden karamsarlığa kapılmamak lazım.
mustafa35
31.Ağustos.2006, 06:05
interle bu zamanlarında karşılaşmak iyi olacak ;;)
gruptan çıkacağımıza inanıyorum.
canavar20
31.Ağustos.2006, 16:59
Ya bence siz CSK adındaki takımı büyütüyorsunuz.:) Göreceksiniz hiçbişey değil bu takım.:)
Rodrigo Tello
31.Ağustos.2006, 19:43
Ya bence siz CSK adındaki takımı büyütüyorsunuz.:) Göreceksiniz hiçbişey değil bu takım.:)
Arkadasım büyütmuyoruz.Sadece kücük görülcek bi takım degil onu anlatmaya calısıyoruz.Yoksa Fener'in ayarında bir takım...;;)
Sekopej
31.Ağustos.2006, 19:53
Şu anda lider Spartak Moskova'nın 8 puan gerisinde 5. sıradalar. Ve yarın deplasmanda Spartak Moskova ile oynayacaklar. Kaybederlerse fark 11 olacak. Rusya Ligi'nin fazla kaliteli olduğunu düşünmüyorum, orada 5. sırada olmaları da bu sezon iyi bir performans göstermediklerini gösteriyor.
22 maçta 29 gol atıp 19 gol yemişler. Az gol atıp az gol yiyen bir ekip. Çok fazla gözümüzde büyütmeye gerek yok. Tabi ki küçümsemeye de gerek yok. Kaliteli oyuncuları olabilir ama şu anda pek kaliteli sayılmayacak bir ligde 5. sıradalar.
absolut12
31.Ağustos.2006, 20:12
CSKA'dan 4 puan almak isterdim.Fakat geçen sene Arsenal bile 1-0 yenilmişti Henryli kadrosuyla o yüzden biraz tırstım
Varonil
31.Ağustos.2006, 20:13
CSKA'dan 4 puan almak isterdim.Fakat geçen sene Arsenal bile 1-0 yenilmişti Henryli kadrosuyla o yüzden biraz tırstım
Porto'yo da kendi sahalarında 2-0 yenilmişlerdi.;;)
absolut12
31.Ağustos.2006, 20:15
Hadi ya :D o ama o son maçlardaydı tek kelimeyle saçmalamışlardı adamlar iki maç kala 8 puan sora porto ve hamburg'a yenilip uefaya gitmişlerdi.Bu sene 8 puan toplamasalar direkt saçmalasalar tercihimdir :D
Emurafu
31.Ağustos.2006, 20:18
Fenerbahce bence evinde 7 puan toplar deplasmandan ise tas catlasa 1 puan alıre gibime geliyor eger grub denk giderse bu puanlarda yeter...
eGowiCh
31.Ağustos.2006, 21:46
Fenerbahçe'nin ilk üç maçta, yani Inter ve iki deplasman maçlarında 2 puan alıp, evindeki PSV ve CSKA maçlarını kazanırsa, 8 puanla gruptan çıkabilir. İlk 3 maç çok önemli, deplasman maçlarından mutlaka puan alınmalı. Şampiyonlar Ligi'nde genelde takımların kaderini deplasman maçları belirliyor. Galatasaray az deplasman maçı kazanmadı UEFA şampiyonu olduğu yıl...
ForCimbom
31.Ağustos.2006, 22:39
Çok mütevazisin bence, haksızlık ediyorsun Fenerbahçe'ye, PSV'yi İstanbul'da yener, İnter zaten hikaye, G. Meazza'da da yener, CSKA'ya deplasmanda 5 bile atabilir, daha gerçekçi ol bence, mütevaziliği bırak;;) !!...
Fernando Gago
31.Ağustos.2006, 23:16
Fenerbahçeli arkadaşlar çok abarttı bende çok umutluyum ama 4.cüde olabiliriz rakiplerimiz çok güçlü
İnter = İtalya Ligi Şampiyonu
Psv = Hollanda Ligi Şampiyonu
CSKA =Rusya Ligi Şampiyonu
bunlar hiç yabana atılmamalı
TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Ağustos.2006, 23:22
ilk 3 maçtan puan çıkarması demek zaten turun kapsını aralamış demektir.
ınter ve 2 deplesman... zor bi fikstür ama avantajlı duruma geçebilir alacağı sonuçlarla...
sitte
31.Ağustos.2006, 23:27
İnter 13 puan falan alır
PSV 9-8 arası alır..
CSKA 7-6 arası alır...
Fener en fazla 6 puan alır......
Emurafu
31.Ağustos.2006, 23:28
4.torbadan girdiigimiz sürece grubtan cıkmak mucize gibi birsey olur.....
En kısa zamanda puanları toplamalıyız....
futbol menajeri
31.Ağustos.2006, 23:30
insallah cikar
ForCimbom
31.Ağustos.2006, 23:36
Fenerbahçeli arkadaşlar çok abarttı bende çok umutluyum ama 4.cüde olabiliriz rakiplerimiz çok güçlü
İnter = İtalya Ligi Şampiyonu
Psv = Hollanda Ligi Şampiyonu
CSKA =Rusya Ligi Şampiyonu
bunlar hiç yabana atılmamalı
JesusFB(Tarık Abi) +1
Sen +2, Keşke her FB'li sizin gibi gerçekçi olsa...
douramss
31.Ağustos.2006, 23:45
Nedense bana siralama torba siralamasiyla ayni olcak gibi geliyor...Umarim yanilirim,keyifli maclar izleme dilegiyle....
fmsmyrna
01.Eylül.2006, 00:34
Daha maçların oynanmasına 1-2-3 ay varken maçların sonucunu böyle nasıl kestiriyorsunuz anlamak güç belki sakatlık olucak ceza olucak
ogcj_me
01.Eylül.2006, 00:37
7 SAYFAdır Fenerliler mütevazi , rakibi küçümsüyor tartışması var.
Toze benim 2 msjım dahil bir sürü msj sildi
Bence bu tartışma çok abartıldı
eGowiCh
01.Eylül.2006, 00:42
İtalya ligi şampiyonu olmak geçen sene çok kolaydı. Kağıttan şampiyon zaten Inter, geçen seneyi de o kolay lig içinde şampiyon olarak tamamladı. Milan'ın -8 ile başlaması, Juventus'un Seri A'da olmaması, yine Fiorentina gibi bir takımın da cezalardan nasibini alması Inter'e şampiyonluğu getirdi.
Hollanda liginde PSV'nin nasıl şampiyon olduğunu herkes biliyor, averajla şampiyon oldu.
Rusya ligi de vasat bir lig zaten, orada da şampiyon olmak zor değil.
Yani bu 3 takıma liglerinin şampiyonu gözüyle bakılıyor ama durumlar farklı. İsme veya rütbeye değil, takım kalitesine bakmakta fayda var.
Bir Almanya şampiyonu, bir İspanya şampiyonu, bir Fransa şampiyonu çok daha tehlikeli olabilirdi, iyi ki onlardan biri gelmedi.
ForCimbom
01.Eylül.2006, 00:43
Daha maçların oynanmasına 1-2-3 ay varken maçların sonucunu böyle nasıl kestiriyorsunuz anlamak güç belki sakatlık olucak ceza olucak
2-3 Hafta diyecektin herhalde?..
ogcj_me
01.Eylül.2006, 00:49
İtalya ligi şampiyonu olmak geçen sene çok kolaydı. Kağıttan şampiyon zaten Inter, geçen seneyi de o kolay lig içinde şampiyon olarak tamamladı. Milan'ın -8 ile başlaması, Juventus'un Seri A'da olmaması, yine Fiorentina gibi bir takımın da cezalardan nasibini alması Inter'e şampiyonluğu getirdi.
Hollanda liginde PSV'nin nasıl şampiyon olduğunu herkes biliyor, averajla şampiyon oldu.
Yani bu 3 takıma liglerinin şampiyonu gözüyle bakılıyor ama durumlar farklı. İsme veya rütbeye değil, takım kalitesine bakmakta fayda var.
Bir Almanya şampiyonu, bir İspanya şampiyonu, bir Fransa şampiyonu çok daha tehlikeli olabilirdi, iyi ki onlardan biri gelmedi.
valla ne diyim
inşallah herkez okur bu yorumu
TürkuAz
01.Eylül.2006, 00:51
valla ne diyim
inşallah herkez okur bu yorumu
Ne olacak okuyunca ?
ogcj_me
01.Eylül.2006, 00:56
3 vakte kadar güzel haber gelecek :D
Alala bişi olmıyacak tabi
fmsmyrna
01.Eylül.2006, 00:59
2-3 Hafta diyecektin herhalde?..
Şu an Eylül'deyiz son maçımız Aralık'ta bu yüzden ay dedim.
TürkuAz
01.Eylül.2006, 01:01
Bir şey söylüyorsun, arkasında dur hiç olmazsa.Mesaj yazmış olmak için mesaj yazmak ne derece saçma..
(Ne kafiye ama :zuhaha :D )
douramss
01.Eylül.2006, 01:02
Emin olun rakiplerin sitelerinde de Turkiye Ligi sampiyonu oldugu icin Fenerbahce yi ayni sekilde degerlendiriyorlardir...
ogcj_me
01.Eylül.2006, 01:06
Emin olun rakiplerin sitelerinde de Turkiye Ligi sampiyonu oldugu icin Fenerbahce yi ayni sekilde degerlendiriyorlardir...
bende öyle değerlendiriyorum
Ama biz Fenerbahçenin avrupa maçlarında herhangi Bir galatasaray derbisindeki gibi oynadığını biliyoruz
Gruptan çıkabileceğimiz[olasılık] görüşünün yanında Çeyrek finale çıkmamızın kupayı almak kadar zor olduğunuda düşünüyorum
ForCimbom
01.Eylül.2006, 01:18
Hadi Rusya'yı geçtim, İtalya'da Fener sence nasıl şampiyon olurdu? Ya da Hollanda'da lütfen bunlara cevap ver, saçma sapan birşey söyleme, tartışma kaliteli olsun biraz..
Fernando Gago
01.Eylül.2006, 01:51
]İtalya ligi şampiyonu olmak geçen sene çok kolaydı.[/B]
İtalyada şampiyon olmak kolay diyorsunda inter rekor puanla şampiyon oldu hatırlatmak isterim....
70 Küsür puanla şampiyon olan Psv son haflatarda bütün puanları kaybetti keşke takip etseydin
Fenerbahçe rusya liginde oynasa kaçıncı olur diye düşündün mü hiç ?
Valla bu yazıyı okuyunca hayretler içinde kaldım .. bu kadar taraflı bir yorum olamaz...
ForCimbom
01.Eylül.2006, 01:53
İtalyada şampiyon olmak kolay diyorsunda inter rekor puanla şampiyon oldu hatırlatmak isterim....
70 Küsür puanla şampiyon ollan Psv som haflatarda bütün puanları kaybetti keşke takip etseydin
Fenerbahçe rusya liginde oynasa kaçıncı olur dşiye düşündün mü hiç ?
Valla bu yazıyı okuyunca hayretler içinde kaldım .. bu kadar taraflı bir yorum olamaz...
Çok haklısın, biz de bunu anlatmaya çalışıyoruz...
douramss
01.Eylül.2006, 01:58
Ayni sekilde bir de Turkiye Ligini degerlendirirse konu kapanir...Bekliyorum....
ogcj_me
01.Eylül.2006, 02:06
Bir şey söylüyorsun, arkasında dur hiç olmazsa.Mesaj yazmış olmak için mesaj yazmak ne derece saçma..
(Ne kafiye ama :zuhaha :D )
yok ya
suçlama yaparken dikkatli ol
Ben birşeylerin değişmesi için onu söylemedim[sen laf çıkardın okudum ne oldu şimdi diyerek]
GeNç KaRTaL
01.Eylül.2006, 03:09
Birde şunu hatırlatmanın yararı var.Psv hiçi bişi yapmadan bile gruptan çıkabilen bir takım.Sadece 4 gol atarak gruptan çıktığını biliyoruz.
@Egemen.
İtalya liginde şampiyon olmak kolaydı demişsin.Bu İnter'in Fenerbahçe'den daha güçlü olduğunu değiştirmez.Hollanda'da Psv son anda şampiyon oldu diyorsun.Sanki siz geçen sene güle oynaya şampiyon oldunuz.Rusya ligini adamdan bile saymıyorsun.Geçen sezon bizim ligimiz çok mu kaliteliydi peki?
O kadar abartıyorsunuz ki.Rakipleri adamdan saymıyorsunuz.Bir Zico faktörünü hiç hesaba katmıyorsunuz.Yada katmak istemiyorsunuz.Yani çok abarttınız bence.Tamam gruptan çıkabilirsiniz ama rakipleri bu kadar küçümseyip sonra 4. olursanız sizin için hiç hoş şeyler olmayabilir.Şahsen ben takımımın grupta 4. olabileceğine hazırlıyorum kendimi.
uAburak89
01.Eylül.2006, 03:15
Birde şunu hatırlatmanın yararı var.Psv hiçi bişi yapmadan bile gruptan çıkabilen bir takım.Sadece 4 gol atarak gruptan çıktığını biliyoruz.
@Egemen.
İtalya liginde şampiyon olmak kolaydı demişsin.Bu İnter'in Fenerbahçe'den daha güçlü olduğunu değiştirmez.Hollanda'da Psv son anda şampiyon oldu diyorsun.Sanki siz geçen sene güle oynaya şampiyon oldunuz.Rusya ligini adamdan bile saymıyorsun.Geçen sezon bizim ligimiz çok mu kaliteliydi peki?
O kadar abartıyorsunuz ki.Rakipleri adamdan saymıyorsunuz.Bir Zico faktörünü hiç hesaba katmıyorsunuz.Yada katmak istemiyorsunuz.Yani çok abarttınız bence.Tamam gruptan çıkabilirsiniz ama rakipleri bu kadar küçümseyip sonra 4. olursanız sizin için hiç hoş şeyler olmayabilir.Şahsen ben takımımın grupta 4. olabileceğine hazırlıyorum kendimi.
En doğrusunu yapıyorsun, ayaklarınız yere bassın arkadaşlar..
ThersoN
01.Eylül.2006, 04:48
sadece şampiyon olanlar mı belirliyor şampiyonlar ligini ?
gecen senenin yarı finalistleri: Milan - ManU ---- Liverpool - Chelsea bunlardan sadece Chelsea şampiyondu.
TürkuAz
01.Eylül.2006, 05:26
yok ya
suçlama yaparken dikkatli ol
Ben birşeylerin değişmesi için onu söylemedim[sen laf çıkardın okudum ne oldu şimdi diyerek]
Birşey mi söyledin ? Emir verdiğini sandım da..
Memedov
01.Eylül.2006, 05:42
Konudan saparak kisisel tartismaya girmeyelim Lutfen.
Varonil
01.Eylül.2006, 05:48
Kim nederse desin geçen sene kazanılan şampiyonlukta Zico'nun payı olduğu pek söylenemez.Artık Zico'nun teknik direktörlük hünerlerini göstermesi vakti geldi.Bu taraftar her zaman takımının yanında 19 Eylül'de Saraçoğlu tıklım tıklım olacaktır.
Sözün özü;yürekten oynasınlar,inansınlar,mücadele etsinler...
NisRoc
01.Eylül.2006, 06:10
nedendir bilinmez ama içimde abartılı bir his var, Fenerbahçe bu gruptan 1. çıkacak diyor :D
TürkuAz
01.Eylül.2006, 06:12
Hislere pek güven olmuyor..:p :D
Varonil
01.Eylül.2006, 06:15
İtalyadaki AC Milan maçı,
Fransdaki O.Lyon maçı,(4-2 kaybettiğimiz)
Kadıköydeki Schalke maçı..
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Liginde en iyi oynadığını gördüğüm maçlardı bunlar,yine böyle bir futbol oynasak..
Kadıköyde oynayacağımız maçlar çok önemli
NisRoc
01.Eylül.2006, 06:18
Hislere pek güven olmuyor..:p :D
Ya nasıl desem, şimdi biri gelip bana deseki 1. olacak Fener bende gülerimde ne biliim öyle bir his war içimde işte..
VahdeTrabzon
01.Eylül.2006, 06:53
fener defansına ağırlık verirse ve ileride bulduğunu atacak bi santrafor olursa çok zor değil
huntelaar10
01.Eylül.2006, 19:39
Ya nasıl desem, şimdi biri gelip bana deseki 1. olacak Fener bende gülerimde ne biliim öyle bir his war içimde işte..
İnşallah dediğin gibi olur ama şu ana kadar Fener 1.olacak kadar kalitede bir futbol oynamadı lig başladığından beri?Haksızmıyım?...
canavar20
01.Eylül.2006, 23:36
Bilmiyorum ama benimde içime doğdu Edu ve Lugano bizi batıracak.:D Aslında benim görüşüm ikiside süper ama hiç güvenmiytorum.:)
ogcj_me
03.Eylül.2006, 01:34
beyler inter maçının piyasaya çıkış tarihini bilen var mı ?
Varonil
03.Eylül.2006, 02:12
Taraftar kart sahipleri için maçtan bir hafta önce,genel satış ise maçtan 3-4 gün önce başlar..
goosfraba
03.Eylül.2006, 03:13
Geçen sene ki UEFA Gruplarında oynadığımız performansın aynısını oynasak neden olmasın?
huntelaar10
03.Eylül.2006, 05:45
Geçen sene ki UEFA Gruplarında oynadığımız performansın aynısını oynasak neden olmasın?
Eğer o performansla oynarsanız '0' vakası tekrar yaşanır hatta gol atamama rekorunu bile kırar Fener..
Universal
03.Eylül.2006, 06:01
Biletix gişesine sordum. Kesin bir tarih bilinmiyor dedi.
fenerbahce_1907
03.Eylül.2006, 07:01
Eğer o performansla oynarsanız '0' vakası tekrar yaşanır hatta gol atamama rekorunu bile kırar Fener..
Her rekoru kırarız altüst ederiz hatt Cl'yi gol atamayız 50 gol yeriz üstüne:mad:
Senin gözlerin kör sanırsam gecen seneki maclarımızı izledinmi sen hiç izlediysen bile git bi daha izle unutmusun:mad:
omer-faruk-14
03.Eylül.2006, 23:31
Daha gerçekçi olalım, lütfen.
Memedov
04.Eylül.2006, 18:36
Caner Erkin: CSKA, Fener´i Geçer
05.09.2007 - 11:03:18 | Kaynak: Yurt Dışı Ajanslar
Manisaspor’dan geçen sezon CSKA Moskova’ya transfer olan Caner Erkin, gönlünden gruptan Fenerbahçe ile el ele çıkmak geçse de kendi takımını daha şanslı gördüğünü söyledi.
Inter’in kadro açısından biraz daha önde olduğunu, CSKA, Fenerbahçe ve PSV’yi birbirine yakın bulduğunu söyleyen genç sol kanat oyuncusu, "İnter’i peşinen lider ilan edenler yanılıyor. Maçlar başlayınca bunu göreceğiz. İkincilik için F.Bahçe ile bizim aramızda bir yarış ortaya çıkarsa, CSKA’nın daha şanslı olduğunu düşünüyorum. Ekim ayında, Rusya’da kış şartları çok fazla ağırlaşmış olmaz. Bu nedenle, Moskova’daki maç, buzlar üzerinde oynanmayacaktır. Çok keyifli ve çekişmeli bir mücadele bekliyorum" diye konuştu.
Caner, "Kuralar çekildikten sonra, takım arkadaşlarım yanıma gelip, Alex’i, Kezman’ı sordular. Hocamla da kısa bir görüşme yaptık. Ancak ben Spartak maçı sonrası Türkiye’ye geldiğim için fazla konuşma şansımız olmadı. Sonuçta ben CSKA formasını giyiyorum. Rusya’ya dönünce, Fenerbahçe ile ilgili Teknik Direktör Valery Gazzaev’e ayrıntılı bilgiler vereceğim" dedi.
CSKA Moskova’nın bu sezon ligde kötü bir grafik çizdiği için tüm gücünü Şampiyonlar Ligi’ne vereceğini vurgulayan Caner sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu sezon sakatlıklar yakamızı bırakmadı. Kaleci Akın- feev, Carvalho gibi oyuncuların sakatlığı, bizi çok etkiledi. Rus Milli Takımı’nın da kalesini koruyan Akınfeev idmanlara yeni başladı. F.Bahçe maçında da forma giymesi çok zor. Ancak bu görüntü, kimseyi kandırmasın. CSKA çok kaliteli oyunculara sahip. Wagner Love ve Jo, Brezilya Milli Takımı’nda yer alıyor. İkisi de çok formda. Sağ kanatta görev alan Krasic’in yanı sıra Polonyalı forvetimiz Janczyk de kulübeden gelip önemli işler yapıyor. Ligde şu an 5. sıradayız. Şampiyonluk yarışına havlu atıyoruz. Bu da rotayı tamamen Şampiyonlar Ligi’ne çeviriyor."
yunusgs
04.Eylül.2006, 19:52
Akınfeev oynarsa Fbnın gol atması cok zor olurdu oynamazsa hersey olabılır.
ogcj_me
04.Eylül.2006, 20:11
valla Fener pozisyon bulursa(bunun için taktiğin değişmesi lazım) Akinfeev hikayye olur
Fıratcan Alçınkaya
04.Eylül.2006, 23:05
PSV-CSKA-FB bence büyük bir ucurum yok bakalım neler olur
Akinfeev'i amma abarttınız yahu FM'de iyi diye burda da mı iyi olacak?
uAsamet91
05.Eylül.2006, 00:01
PSV-CSKA-FB bence büyük bir ucurum yok bakalım neler olur
Bu takımlar arasından PSV yi ayıralım...Psv hersele Cl de çeyrek final oynayan bir takım..Bence büyük uçurum var
ogcj_me
05.Eylül.2006, 01:28
Akinfeev'i amma abarttınız yahu FM'de iyi diye burda da mı iyi olacak?
tabii ki buradada iyi olcak ancak Fener'e 1 gol bile attırmayacak kadar değil
canavar20
05.Eylül.2006, 02:04
Akınfeev oynarsa Fbnın gol atması cok zor olurdu oynamazsa hersey olabılır.
Bence bu adam bunları duysa şişer yaa hava toplarında etkili olabiliseydik 5 golden fazla atardık hava toplarıında inanılmaz etkisiz.
Memedov
05.Eylül.2006, 02:07
Bir tane uzun boylu pivot formetimiz olmadı ki Akınfeev'e gol atsın.
Mateja Kezman :0:
Rodrigo Tello
05.Eylül.2006, 03:22
Akınfeev sakat degilmi ? Ayrıca o kadarda abartılmasına gerek yok iyi kaleci olabilir ama gol yemez diye bi kaide yok..
yunusgs
05.Eylül.2006, 18:50
Ya 2005 ya da 2006 yılındaki Cska-Arsenal maçını hatırlayalım 0-0 bitmişti.İşte o maçta Akınfeev yuzlerce gol pozısyonu cıkarmıstı.
physicist87
06.Eylül.2006, 09:09
Fenerbahçemm yapacağı maçlarda erken gol bulmaya bakacak,öteki türlü işimiz çok zor olur..Goll attıktan sonra daha moralli daha inançlı daha istekli oynuyoruz bunu Anderlect maçında gördük,onların golden sonra saldırmaması da buna etki etti ama takımımızın en büyük zaafı geçen senelerden edindiğim tecrübelere göre erken gol yemek ve buna bağlı olarak ani motivasyon düşüklüğü..!Bu aşılırsa gruptan çıkmak hayal değil,rüya değil..
Akınfeevi'de abartmayalım yahu,en nihayetinde bir kaleci ne gol yemez denenlere en unutulmaz en mükemmel golleri attı Türk takımlarımız..Van der sarr,Oliver Khan,Peter Schmeichel hepsini gördük.....Hakan,Arif,Boliç......:)
physicist87
06.Eylül.2006, 10:26
İşte ben de diyorumki erken gol atamasak bile erken gol yememeliyiz,hatta bunun örneklerini de gördük geçen senelerde demişim fark ettiysen..!!Çalışıp çalışmayacağını sen bilemezsin,ama ben inanıyorum bu sene başka olacak..Galatasarayı konuya dahil etmene gerek yokk, lütfen her konuyu Fb-Gs çekişmesine getirmeyelim..!!
goosfraba
06.Eylül.2006, 10:44
Bu takımlar arasından PSV yi ayıralım...Psv hersele Cl de çeyrek final oynayan bir takım..Bence büyük uçurum var
PSV eski gücünde değil, ki 3-0 maçta bile kadrosu bu sene ki kadrosundan daha iyiydi..
PSV i ayırmak yanlış olabilir bence ;)
canavar20
06.Eylül.2006, 18:45
Bir tane uzun boylu pivot formetimiz olmadı ki Akınfeev'e gol atsın.
Mateja Kezman :0:
Kezman :n: İmkansız uzun ama beceriksiz. :uzgun: Bu arada aklıma geldi:D Kazım Colin Kazım ya adam pivot kuvvetli hızlı herşey var bunda bence mutlaka Zico gözlerini açmalı.:icon_razz:
Ya 2005 ya da 2006 yılındaki Cska-Arsenal maçını hatırlayalım 0-0 bitmişti.İşte o maçta Akınfeev yuzlerce gol pozısyonu cıkarmıstı.
Ama Akinfeev yok. Olsaydı beceriksiz Kezman daha ondan kötü kalecilere gol atamıyor. Buna nasıl atcak merak konusu. Ama Alex atar. ;;)
ogcj_me
07.Eylül.2006, 10:18
İşte ben de diyorumki erken gol atamasak bile erken gol yememeliyiz,hatta bunun örneklerini de gördük geçen senelerde demişim fark ettiysen..!!Çalışıp çalışmayacağını sen bilemezsin,ama ben inanıyorum bu sene başka olacak..Galatasarayı konuya dahil etmene gerek yokk, lütfen her konuyu Fb-Gs çekişmesine getirmeyelim..!!
bunu bana yapma abla yaw :S
vallahi amacım Fb- gs tartışması çıkarmak deil
zaten orada fb gsye hep ilk dakkalarda gol atar demiorumki
fb gs maçlarına hızlı başlar anlamında söledim onu
physicist87
07.Eylül.2006, 10:32
Benim bişey yaptığım yok yahu,yazdığın mesajdan dolayı gerginlik çıkmasın diye bir önlem aldım ablacım:n: Direk örnek olarak Galatasarayı göstermişsin anladın..!:)
Sonuçta her türlü sonuca gebe ŞL maçları,işimiz zor ama imkansız değill,bekleyip göreceğiz..
RaSenGan
07.Eylül.2006, 10:46
Benim bişey yaptığım yok yahu,yazdığın mesajdan dolayı gerginlik çıkmasın diye bir önlem aldım ablacım:n: Direk örnek olarak Galatasarayı göstermişsin anladın..!:)
Sonuçta her türlü sonuca gebe ŞL maçları,işimiz zor ama imkansız değill,bekleyip göreceğiz..
Anlamadım abla.Gebe derken ne yazmak istedin :confused:
physicist87
07.Eylül.2006, 10:49
Hertürlü duruma,oluşuma açık anlamı taşır o cümledeki gebe sözcüğü..
RaSenGan
07.Eylül.2006, 10:52
Hmm.Anladım ablacım.:)
Rodrigo Tello
07.Eylül.2006, 21:09
Malesef Avrupada bile yenilmemizi isteyenler var.Bu durum üzüntü verici.
canavar20
07.Eylül.2006, 23:24
Malesef Avrupada bile yenilmemizi isteyenler var.Bu durum üzüntü verici.
Bu milli dava arkadaşlar düşünün Yunan ekipleriyle karşlaşsak ve böyle yapsanız ben o insandan şüphe duyarum.:(
Ralph
08.Eylül.2006, 17:33
Herkes Beşiktaş'ın , Fenerbahçe'ye göre daha güçlü bir gruba düştüğünü söylüyor. CSK , PSV , İnter...Bu takımların gücü kendi içlerinde gizli yani daha doğrusu ECC'nin gizli olan yıldız takımları.İnter tanınmış bir takım tamam ama CSK'nın son yılarda ki çıkışı kimse tarafından yadırganamaz.PSV Eindhoven'sa zaten Hollanda Ligi'nin en büyük 2 takımından biri.Sonuıç olarak demek istediğim bence Fenerbahçe'nin işi Beşiktaş'a göre daha zor olacak.Başarılar Fenerbahçe.
gahanthegod
09.Eylül.2006, 06:12
Kesinlikle. Fenerbahce'nin isi cok daha zor. Ama Fenerbahce buyuk maclarda daha iyi oynuyor.
Varonil
10.Eylül.2006, 00:26
Appiah, Inter maçına hazır
Fenerbahçe'nin Ganalı oyuncusu Appiah'ın yapılan son tetkiklerinden olumlu rapor çıktı. Doktorlar, Appiah'ın Inter ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçında sahaya çıkmasına izin verdiler.
Geçirdiği ağır ameliyattan sonra uzun süre sahalara dönmek için çaba harcayan ve hafta başından itibaren takımla birlikte çalışmalara katılacak olan Appiah'ın ameliyatı ile ilgili sorunu kalmadığı, bu oyuncunun maç performansı sergileyebilecek hale geldiği bildirildi. Sarı - lacivertli futbolcunun, fizik olarak takım arkadaşlarına yetişmesi ve taktik anlamda deneyim kazanması için bundan sonraki tüm çalışmalarda bulunmasına ve takımla birlikte çalışmasına karar verildi.
10.09.2007
Kaynak : Milliyet
İnter'in Sırp yıldızı, Şampiyonlar Ligi'nde PSV ile birlikte favori olduklarını belirterek Fenerbahçe'ye fazla şans vermedi.
12.9.2007
2008 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Portekiz'le bugün deplasmanda karşılaşacak olan Sırbistan Milli Takımı'nın Inter'li yıldızı Dejan Stankoviç, Şampiyonlar Ligi'nde PSV Eindhoven ile birlikte gruptan çıkacaklarına inandığını ifade etti.
Fenerbahçe ile 19 Eylül'de İstanbul'da oynayacakları ilk maçın çok zor geçeceğini belirten tecrübeli futbolcu, sarı - lacivertli takımın yıldızlarını durdurmaları gerektiğine dikkat çekti. Stankoviç, "Alex'i, Kezman'ı ve tabii ki Roberto Carlos'u tanıyorum. Kezman'a boş yer bırakmayıp, Alex ve Carlos'a şut attırmamamız lazım. İstanbul'a galibiyet veya en kötü beraberlik için geleceğiz. Gruptan çıkma konusunda benim favorilerim Inter ve PSV" diye konuştu.
Sırp futbolcu, ismi Fenerbahçe ile anılan takım arkadaşı Adriano'ya transfer konusunu sorduğunu da açıkladı. Stankoviç, "Adriano böyle bir şeyin kesinlikle olmadığını ve sözleşme bitiş tarihi Ocak 2008'e kadar Inter'de kalacağını söyledi" ifadelerini kullandı.
PSV'nin bu sezon Vitesse'den transfer ettiği, Sırbistan kampında bulunan golcü Lazovic ise gruptaki favorilerinin Inter ve Fenerbahçe olduğunu söyledi, "Fenerbahçe'nin bazı maçlarını kasetlerden izledik. Ateşli bir taraftara sahipler. Grubun favorisi değiliz ama elimizden geleni yapacağız" dedi.
eGowiCh
12.Eylül.2006, 23:06
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_hl_Chivu001.jpg
Fener'e Chivu müjdesi
Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında İtalya şampiyonu Inter'i ağırlayacak Fenerbahçe'ye Çizme'den güzel bir haber geldi. Inter defansının önemli ismi Christian Chivu, büyük ihtimalle Şükrü Saracoğlu'nda sahada olmayacak.
Romanya'nın Almanya ile oynadığı hazırlık maçında omzundan sakatlanan yıldız futbolcunun yaklaşık 10 gün sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Romanya ve Inter defansının önemli ismi böylece Catania ve Fenerbahçe maçlarında sahada olamayacak. Inter doktorlarının defansta sakat ve cezalı isimlerin çokluğu nedeniyle Chivu'yu çarşamba gününe yetiştirmeye çalışacağı, ancak bu ihtimalin çok düyük olduğunu ifade edildi.
Mancini, İstanbul'daki maçta defanstaki diğer önemli isimleri Materazzi'den sakatlığı, Maicon, Burdisso ve Cordoba'dan cezaları nedeniyle faydalanamayacak. Bilindiği gibi bu üç isim olaylı Valencia maçı nedeniyle uzun süreli cezalar almıştı.
Lig TV
fmsmyrna
12.Eylül.2006, 23:09
Umarım oynayamaz bizim için iyi olur.
TürkuAz
12.Eylül.2006, 23:11
Chivu oynamasa bile eksikliğini fazla hissetmezler, favori yine Inter..
BlackEagle19o3
12.Eylül.2006, 23:29
Cordoba-Materazzi-Chivu bu 3lü yok demek.İnter defansın ortasını nasıl oluşturcak merak ediyorum.Fenerbahçe için büyük şans...
TürkuAz
12.Eylül.2006, 23:34
Eğer bu 3 futbolcu cezalıysa sıkıntı oluşturacaktır mutlaka, Fener için iyi bir gelişme..
ZeroG
13.Eylül.2006, 00:10
Bir daha böyle şans elimize geçmeyebilir.Bunu iyi kullanmamız şart...
fmsmyrna
13.Eylül.2006, 00:50
Muhtemel defansları Chivu'da olmazsa
Zanetti---Samuel----X----Maxvell
X oyuncu kadrodaki alternatif isimlerden olabilir.
physicist87
13.Eylül.2006, 09:57
İsterse takımın ilk onbirini ronaldinholar oluştursun benim için adamların oynayıp oynamamaları hiç önemli değill,birisi sakatmış oynayamıcakmış ya da kart cezlısıymış kadroda bulunamayacakmış geçiniz bunları efendimmm Fenerbahçemin kendine güvenip,istekli inançlı azimli, cesur, savaşçı ve akıllı futbolu önemlidir benim içinn..!! Birkaç iyi adamı sakat oynamıcakmış diye sevinemem aksine üzülürüm!!!! ben İnteri yenmek istiyorum bu kadar basit olay..!
Burak Duran
13.Eylül.2006, 10:02
fener akilli oynarsa kki bu sene pek ole oynamiyor bu maci alir ama forvetleri iyi durdurmalari lazim
ogcj_me
13.Eylül.2006, 10:04
oleeyy
2 haftadır peşinde koştuğum İnter maçına gidiyorum
İnşallah güzel bir maç olur ve güzel bir skorla ayrılırız
Bu saatten sonra Rize maçı deil İnter maçı düşünülecek haliyle
Bu lig için dezavantaj olsada Ş Liginde pozitif getirisi olan bir durum bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca Chivunun oynamayacak olması güzel bir durum
physicist87
13.Eylül.2006, 10:41
fener akilli oynarsa kki bu sene pek ole oynamiyor bu maci alir ama forvetleri iyi durdurmalari lazim
Burak eskiden olsa korkardım fark yerdik derdim gol yersek bir daha arayı kapatamayız derdim ama artık defansımda tıpkı bir forvet gibi gol atan ama bunun yanı sıra 3 gool yememize imkan veren bir luciano yok,şevadan iki metre daha yakın olduğu halde topa,buyur abi senin hakkın top(yavaşlık baaabında,yanlış anlaşılmasın sonuna kadar mücadele etti!!!) servet yokk, çok iyi olmasalar da durdurabileceklerine inanıyorum lugano ve edunun, inşallah kart yemezler bunu yaparken de!!!
fenerbahce_1907
13.Eylül.2006, 12:14
İnter'de Materazzi,W.Samuel,İvan Cordoba,Burdisso ve Maicon oynamıcak bu macta
KaF KeF
13.Eylül.2006, 14:18
Yenersek güzel olur.....
VahdeTrabzon
13.Eylül.2006, 17:20
Fenerbahçe Şampiyonlar liginde daha iyi oynuyor bence İnter e süpriz yapmak güzel olur:D
eGowiCh
13.Eylül.2006, 21:11
Inter'de 6 eksik
Fenerbahçe'nin çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde İstanbul'da karşılaşacağı Inter'de, 6 oyuncu cezası ve sakatlığı nedeniyle sarı-lacivertli takıma karşı forma giyemeyecek.
http://www.ntvspor.net/Images/19586.jpg
Geçen sezonun İtalya şampiyonu Inter, gelecek hafta başlayacak Şampiyonlar Ligi maçları öncesi sıkıntılı.
Geniş bir kadroya sahip olan teknik direktör Roberto Mancini, buna karşın sakatlıklar ve cezalar nedeniyle Fenerbahçe karşısında 6 futbolcusundan yararlanamayacak.
Geçen sezon Valencia ile oynanan ikinci tur maçında futbolcular arasında çıkan kavga sonrası ceza alan Ivan cordoba, Nicolas Burdisso ve Maicon'la birlikte sakatlıkları bulunan Maxwell, Materazzi ve yeni transfer Christian Chivu'nun da çarşamba günü forma giyemeyeceği belirtildi. Sakatlığı devam eden Arjantinli Walter Samuel'in durumu ise maç günü belli olacak.
Şampiyonlar Ligi grubu hakkında konuşan Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, "Şampiyonlar Ligi’nde kolay rakip olacağına inanmıyorum. Grupta işimiz oldukça zor. Rakiplerimizin hepsi belirli bir geçmişe sahip köklü takımlar" dedi.
İtalya'nın bu ayın başında Macaristan ile oynadığı özel maçta sakatlanan Materazzi ise, Inter kadrosunun tamamının kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu dolayısıyla sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi.
NTVSpor
Fernando Gago
13.Eylül.2006, 21:46
İnterde bütün savunma ya cezalı ya sakat :) ne güzel
Universal
14.Eylül.2006, 01:54
Sakat olmaları sevindirici haber. Ama şunu hatırlamak gerekir ki, forvet hattında sıkıntı çeken bir Fenerbahçe bu kadar eksiğe rahmen İnter takıma gol atabilecek mi?
ogcj_me
14.Eylül.2006, 01:57
İnter'de Materazzi,W.Samuel,İvan Cordoba,Burdisso ve Maicon oynamıcak bu macta
samuel belli deil
Mirza
14.Eylül.2006, 02:00
Ben Alex'in gol atacağına inanıyorum. Alex'in en az 1 golü var.
ogcj_me
15.Eylül.2006, 01:15
bence o-o biter
Universal
15.Eylül.2006, 03:44
bence o-o biter
İnter ve Fenerbahçe gibi hücümu etkili olan ve çok gol atan iki takımın maçı her türlü skor ile biter ama bu tür bile skor ile biteceğini düşünmüyorum.
GeNç KaRTaL
15.Eylül.2006, 06:21
İnter bu Fener'e en 3 atar.
Fernando Gago
15.Eylül.2006, 07:06
İyide sahada bu Fener olmayacak
GeNç KaRTaL
15.Eylül.2006, 07:39
Başka bir Fener'mi var bilmediğimiz.Bence yenemez Fenerbahçe.Mucize lazım.
uAsamet91
15.Eylül.2006, 08:17
Interin rahat kazanacagini dusunuyorum
Fernando Gago
15.Eylül.2006, 08:21
Kimse Fener kesin kazanacak diye bir şey diyemez tamamda bu maçtaki perfomansından o maçta eser olmayacak bunu görücez zaten
El Comandante
15.Eylül.2006, 09:17
Fenerbahce ayni taktikle cikacakmis maca.Vallahi benim sezon basindan beri gördügüm Fenerbahce ayni.Bir degisiklilik yok.Keza bu Avrupa maclarinda da öyle.Yani Inter bu Fenerbahce`yi farkli yener.
Roberto Baggio
15.Eylül.2006, 09:30
valla pek iç açıcı görmüyorum bu maçı derhal taktiksel değişikliğe gidilmeli yoksa İnter gercekten rezil edebilir fenerbahce'yi...
İnter de defans kalmamış :) ama forvetleri çok iyi Fenerbahçe'nin de defansının çok iyi olduğu söylenemez. İnter eksiklerine rağmen Fenerbahçe karşısında sorun yaşamayacaktır.
Mirza
15.Eylül.2006, 18:10
Fenerbahçe - Inter maçı yorumlarınızı maç konusuna yazabilirsiniz. Burada da gruptaki diğer maçlar hakkında yorum yapabilirsiniz.
omer-faruk-14
15.Eylül.2006, 18:32
Aynı taktik oynayacaklarsa hiç oynamasınlar farka gider Inter. Bu arada PSV-CSKA maçı Rusya'da mı; Hollanda'da mı?
Varonil
15.Eylül.2006, 20:19
Aynı taktik oynayacaklarsa hiç oynamasınlar farka gider Inter. Bu arada PSV-CSKA maçı Rusya'da mı; Hollanda'da mı?
Hollanda'da;;)
fmsmyrna
15.Eylül.2006, 20:50
Beraberlik bizim için iyi bir sonuç olucak o maçta
TürkuAz
15.Eylül.2006, 21:30
PSV - CSKA maçından PSV 3 puanı alır diye düşünüyorum. Grupta dengeleri Fenerbahçe belirleyecek bence..
Fernando Gago
19.Eylül.2006, 01:55
Berabere bitmesi bizim için en iyisi olur ....
Emurafu
19.Eylül.2006, 02:23
Bu grubta Fenerbahce en az 3. olur.....Uefa ya gelirse bence cok basarlı olur...
Cskayı kimse takmıyor Fenerbahce Bütün deplasmanlarda puan alamaz..Evinde En az 7 puan toplar....
Fernando Gago
19.Eylül.2006, 02:28
edit ::: yanlış yer :)
canavar20
21.Eylül.2006, 01:28
PSV-CSKA maçını izleyin ve CSKA neymiş görün. :)
fmsmyrna
21.Eylül.2006, 04:59
PSV-CSKA maçını izleyin ve CSKA neymiş görün. :)
Gördüm özellikle defansı çok kötü açıklar vermiş
gahanthegod
21.Eylül.2006, 05:59
Hmm.. O hesaba gore Inter de hep bu Inter mi? Nedir?
Fietra 10
21.Eylül.2006, 06:39
CSKA dikkat edilmesi gereken bi takım özellikle dışarıda..Moskova'da o soguk havada o zeminde herşey olabilir...geçen sene evlerinde Arsenal'ı maglup etmişlerdi...
canavar20
21.Eylül.2006, 20:48
CSKA dikkat edilmesi gereken bi takım özellikle dışarıda..Moskova'da o soguk havada o zeminde herşey olabilir...geçen sene evlerinde Arsenal'ı maglup etmişlerdi...
Love var onlarda başkada kimse yok. JO hikayedir fm oynamıyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yeni aklıma geldi bitane daha vardı Danbiel C. Oda feci oynuyor. Ama bizde böyle 4-5 tane var.;;)
Fietra 10
21.Eylül.2006, 20:52
ben zaten dışarıda dikkat edilmesi gereken takım dedim oyunculardan çok hava ve saha koşullarıda önemli çim beton gibi orada...ayrıca Daniel Carvalho,Dudu Caerense,Zihrkov,Vagner Love bunlar dikkat edilmesi gereken isimler..
El Comandante
21.Eylül.2006, 21:03
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yeni aklıma geldi bitane daha vardı Danbiel C. Oda feci oynuyor. Ama bizde böyle 4-5 tane var.;;)
Jo hikaye falan degil,izle maclari anlarsin nasil bir golcü oldugunu.CSKA´da 31 mact 19 gol atti kendisi.
Daniel Carvalho,Jo,Vagner,Yuri Zhirkov,Dudu etkili oyunculari.Bunlara cok dikkat etmeli Fenerbahce.
tosunpasa
21.Eylül.2006, 21:31
CSKA maçından pek ümidim yok. Beraberlik çok büyük bir başarı olur o maçta. İnşallah puan kaybı yapmayız. Maçı kazanmamız ise bana göre süpriz olacaktır. Ama yürekli oynarsak kazanabiliriz.
Fernando Gago
21.Eylül.2006, 23:23
Ben ümitliyim ... Cska ofans olarak iyide ya defans ?? maç rusyada tabi oda çok büyük dezavantaj ama sonuçta avrupa maçlarında oynadığımız futboool ortada
gahanthegod
22.Eylül.2006, 03:35
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rus Milli takiminin yarisi CSKA'da. Elemelerde 3 gol yiyen Rus Milli Takimi'nin.
Brezilya U21'i de toplamislar ayrica gordugum kadariyla.
Herhalde Vederson'u falan Daniel Carvalho sandin bir macta... 4-5 taneymis.. Turkiye'de 1 tane Carvalho yok.
TürkuAz
22.Eylül.2006, 03:52
Ignasevich defansta iyi bir oyuncu, ofans olarak zaten konuşmaya gerek yok..
Beraberlik alırsa iyi olur Fener..
canavar20
22.Eylül.2006, 04:36
Jo hikaye falan degil,izle maclari anlarsin nasil bir golcü oldugunu.CSKA´da 31 mact 19 gol atti kendisi.
Daniel Carvalho,Jo,Vagner,Yuri Zhirkov,Dudu etkili oyunculari.Bunlara cok dikkat etmeli Fenerbahce.
Jo Hikaye. (::)
Rus Milli takiminin yarisi CSKA'da. Elemelerde 3 gol yiyen Rus Milli Takimi'nin.
Brezilya U21'i de toplamislar ayrica gordugum kadariyla.
Herhalde Vederson'u falan Daniel Carvalho sandin bir macta... 4-5 taneymis.. Turkiye'de 1 tane Carvalho yok.
Alex O dediğin adamı 3'e katlar.:) Love sorun işe Kezman zaten söylemeye gerek yok.:mad: Ama Lugano ve Edu ortada süper oynuyorlar. Carlos'u saymıyorum bile. Önder'de idare eder toparlar. O yani sorun yok. Dudu diyonuz Appiah diyoruz daha ne olsun.:) Defansları hiöç bişey rahat rahat atar İnter'den kat kat güçsüz.
Daha ne olsun isteyene güzellikle saygıyla cevap veririm.:)
Emurafu
22.Eylül.2006, 04:36
Cska Yenilmez..Çünkü Psv ye yenılmeleri kötü oldu..Onlar için son sans sayılır..
Vagner love-Jo ikilisi:)
Bu iki oyuncuda ne arasan var savunmaları yıpratıyorlar psv-Cska macını izledinizmi macta ne tempo vardı..İki takımda ataga cabuk cıkıyore Cska son yıllarda evinde hiç yenilmedi..
Mümkünse diger takımları köy takımları yapmayın..Artık bırakalım sunları..Hep köy takımı yapa yapa biz zarar görüyoruz..
Memedov
22.Eylül.2006, 04:40
Cok fazla emin konusmasak daha iyi olacak diye dusunuyorum. inter'de yenilmez deniliyordu ama demek ki yenilebiliyormus. Bekleyip gorecegiz.
gahanthegod
22.Eylül.2006, 04:51
Alex O dediğin adamı 3'e katlar.:) Love sorun işe Kezman zaten söylemeye gerek yok.:mad: Ama Lugano ve Edu ortada süper oynuyorlar. Carlos'u saymıyorum bile. Önder'de idare eder toparlar. O yani sorun yok. Dudu diyonuz Appiah diyoruz daha ne olsun.:) Defansları hiöç bişey rahat rahat atar İnter'den kat kat güçsüz.
Hangi Alex, yillardir Milli Takima cagrilmayan, Avrupa maclarinda arada bir oynayan Alex mi? Yoksa takimina UEFA'yi kazandiran, 2006'da Milli Takim'a girisini yapan Carvalho mu? Carvalho'yu kac kere izledin ki. Ben hatirliyorum mesela 04/05'te UEFA'yi alan kadroda en cok goze batan isimdi, belli ediyordu kendini.
Bir de cidden diyorum, Dudu diyorsun da kac kere izledin.. Veya Ignasevich'i, Berezutskiy kardesleri, Gusev'i, Aldonin'i... Neye gore sizin oyuncularinizi daha buyuk goruyorsun? Fiyatlarina gore mi nedir?
Inter'den elbette gucsuz de, simdi Rize de Inter'den gucsuz, bilmem anlatabildim mi. Yani futbolculara bagli hersey. Ve CSKA'nin son sansi bu, kendi seyircileri onunde asilacaklardir. Fenerbahce'nin is su 2 macta cok ama cok zor. 2 macta 1 puan, sonra 2 mac iceride oynanilacagi dusunulurse kardir, basaridir.
Memedov
22.Eylül.2006, 04:56
Takimdaki oyunculara gore maca yorum yapacaksak ve oyunculara gore mac skoru belli olacak ise hic futbolcular sahaya cikmasin. Boyle bir dusunce nasil olabilir ?
Inter'in Fenerbahce'den kadrosu cok cok ustundu ayni sekilde Fenerbahce'nin Rize'den. Skor hic bir zaman belli olmaz, oyuncularin o gun ku durumlarina sahaya ruhunu yansitmalarina bagli. Inter bu maci aldik havasi ile cikti maca az kaldi husran yasayacakti. Sonucu kestirmek guc bekleyip gorecegiz.
Roberto Baggio
22.Eylül.2006, 04:59
Allah aşkına alex le Jo nasıl karşılaştırılabilir jo safkan bi santrafor alex ise amc:)
Varonil
22.Eylül.2006, 05:02
Moskova'daki maç zor geçecek gerçekten.Buradan alabileceğimiz 1 puan çok güzel olur.
PSV'de Koevermans ve Lazovic çok etkili isimler.PSV ile Kadıköy'de yapacağımız maçı mutlaka kazanmalıyız.
fmsmyrna
22.Eylül.2006, 05:07
İkizler vardı bu takımda.Ben bu takımı grubun en zayıf halkası olarak görüyorum.Bizde deplasmanlarda iyi kapanıyoruz.Stoperlerimiz ve önliberolarımız kapandıkmı daha iyi oynuyorlar kontraataka uyan bir oyunumuz var
Revolution
22.Eylül.2006, 05:36
Fenerbahçe'mizin 2. veya 3. olacağını düşünüyorum..
canavar20
22.Eylül.2006, 06:01
Cska Yenilmez..Çünkü Psv ye yenılmeleri kötü oldu..Onlar için son sans sayılır..
Vagner love-Jo ikilisi:)
Bu iki oyuncuda ne arasan var savunmaları yıpratıyorlar psv-Cska macını izledinizmi macta ne tempo vardı..İki takımda ataga cabuk cıkıyore Cska son yıllarda evinde hiç yenilmedi..
Mümkünse diger takımları köy takımları yapmayın..Artık bırakalım sunları..Hep köy takımı yapa yapa biz zarar görüyoruz..
Artık kendimize güvenmeyellimi abi. Eğer CSK bizden güçlüyse nie şampiyonlar ligindeyiz.
PSV CSK'a mahfetti son dakikada o da büyük hataydı golü yediler. Başkada ben CSK atağı göremedim.
Hangi Alex, yillardir Milli Takima cagrilmayan, Avrupa maclarinda arada bir oynayan Alex mi? Yoksa takimina UEFA'yi kazandiran, 2006'da Milli Takim'a girisini yapan Carvalho mu? Carvalho'yu kac kere izledin ki. Ben hatirliyorum mesela 04/05'te UEFA'yi alan kadroda en cok goze batan isimdi, belli ediyordu kendini.
Bir de cidden diyorum, Dudu diyorsun da kac kere izledin.. Veya Ignasevich'i, Berezutskiy kardesleri, Gusev'i, Aldonin'i... Neye gore sizin oyuncularinizi daha buyuk goruyorsun? Fiyatlarina gore mi nedir?
Inter'den elbette gucsuz de, simdi Rize de Inter'den gucsuz, bilmem anlatabildim mi. Yani futbolculara bagli hersey. Ve CSKA'nin son sansi bu, kendi seyircileri onunde asilacaklardir. Fenerbahce'nin is su 2 macta cok ama cok zor. 2 macta 1 puan, sonra 2 mac iceride oynanilacagi dusunulurse kardir, basaridir.
Yok bizde Zico çıkacak maça o golleri atacak Danielden iyi.:p
Alex milli takımda ne kadar oynadı bilmiyorum ama 30'un üstünde. Daniel'i izledim finalde iyi oyuncuydu kötü demiyorum ama Alex ondan iyi. Alex pasları Danielin hızından iyidir ve daha yararlıdır. (::)
Ignasevich ee ne olmuş. Samuel ondan kötü mü ? 3'e katlar tamam o iyi oyuncu ama o kadarda abarttın. Yanındakilere ne demeli. Edu ondan çok iyi ki milli takımda oynuyor. Lugano Aşmış zaten.
Saydığın diğer oyuncular kim. :icon_cool:
Takimdaki oyunculara gore maca yorum yapacaksak ve oyunculara gore mac skoru belli olacak ise hic futbolcular sahaya cikmasin. Boyle bir dusunce nasil olabilir ?
Inter'in Fenerbahce'den kadrosu cok cok ustundu ayni sekilde Fenerbahce'nin Rize'den. Skor hic bir zaman belli olmaz, oyuncularin o gun ku durumlarina sahaya ruhunu yansitmalarina bagli. Inter bu maci aldik havasi ile cikti maca az kaldi husran yasayacakti. Sonucu kestirmek guc bekleyip gorecegiz.
Zaten bende Fener net kazanacak demiyorum sadece kadromuza göre yorum yapıyom. :)
Allah aşkına alex le Jo nasıl karşılaştırılabilir jo safkan bi santrafor alex ise amc:)
Onu karşlaştıran kim.:) Ben belirttim zaten Forvetimiz berbat diye.:)
Fernando Gago
22.Eylül.2006, 06:58
Beyler cskanın oyuncularını sayıyoruz oke psvnin sayıyoruz oke şimdi yer değiştirelim takımları fenerbahçenin kadrosu , İnter karşısında oynadığı futbol CSKda olsa acaba ne yorum yapardık hiç düşündünüz mü ?
BlackEagle19o3
22.Eylül.2006, 07:00
Ersin harbiden çoğu yerde saçmalamışsın.İlk olarak Jo kim diyorsun.Sonra Kezman'ı Love'den,Alex'i Carvalho'dan üstün görüyorsun ki burada fanatiklik yapıyorsun.
'Eğer CSK bizden güçlüyse nie şampiyonlar ligindeyiz.'gibi hiç bir anlam ifade etmeyen bir cümle sarfediyorsun.Sonuç olarak İnter'i yendiniz diye kendini kaf dağında görmeyin.Cska kadrosunun Fenerden eksiği yok fazlası var.Rusya'daki maçın favorisi de Cska takımıdır.Fenerbahçe 1 puan alırsa başarı sayılmalıdır...
canavar20
22.Eylül.2006, 20:52
Ersin harbiden çoğu yerde saçmalamışsın.İlk olarak Jo kim diyorsun.Sonra Kezman'ı Love'den,Alex'i Carvalho'dan üstün görüyorsun ki burada fanatiklik yapıyorsun.
'Eğer CSK bizden güçlüyse nie şampiyonlar ligindeyiz.'gibi hiç bir anlam ifade etmeyen bir cümle sarfediyorsun.Sonuç olarak İnter'i yendiniz diye kendini kaf dağında görmeyin.Cska kadrosunun Fenerden eksiği yok fazlası var.Rusya'daki maçın favorisi de Cska takımıdır.Fenerbahçe 1 puan alırsa başarı sayılmalıdır...
Lütfen dikkatli oku ben Kezman o kadar kötü ki diyorum sen love ile karşalştırmışım sayıyorsun seni dikkate almam.:) Okumadan yorum yapma.:)
El Comandante
22.Eylül.2006, 21:21
Canavar20 cok sacmaliyorsun gercektende.
Carvalho-Alex kiyaslamasi yapiyorsun.
Kezman kötü degil diyorsun.
Jo hikaye diyorsun.
Yetmiyor,Fenerbahce Cskadan kötüyse neden Cldeyiz diyorsun.
Görüyorum ki bir Inter galibiyeti sizleri göklere cikarmis.Fazla ucmayin,sonra yere düsünce aciniz büyük olur (::)
Fernando Gago
23.Eylül.2006, 01:43
Jo hikaye diyorsun.
Görüyorum ki bir Inter galibiyeti sizleri göklere cikarmis.Fazla ucmayin,sonra yere düsünce aciniz büyük olur (::)
Ya yere düşmessek ?
omer-faruk-14
23.Eylül.2006, 04:41
Katlasın bakalım Alex "o dediğin adam" diye hitap ettiğin Daniel Carvalho'yu. Ayrıca Jo hikaye dediğin, laf ise ben de şunu diyim: Fener'in Inter galibiyeti de hikaye!
Artık kendimize güvenmeyellimi abi. Eğer CSK bizden güçlüyse nie şampiyonlar ligindeyiz.
PSV CSK'a mahfetti son dakikada o da büyük hataydı golü yediler. Başkada ben CSK atağı göremedim.
Yok bizde Zico çıkacak maça o golleri atacak Danielden iyi.:p
Alex milli takımda ne kadar oynadı bilmiyorum ama 30'un üstünde. Daniel'i izledim finalde iyi oyuncuydu kötü demiyorum ama Alex ondan iyi. Alex pasları Danielin hızından iyidir ve daha yararlıdır. (::)
Ignasevich ee ne olmuş. Samuel ondan kötü mü ? 3'e katlar tamam o iyi oyuncu ama o kadarda abarttın. Yanındakilere ne demeli. Edu ondan çok iyi ki milli takımda oynuyor. Lugano Aşmış zaten.
Saydığın diğer oyuncular kim. :icon_cool:
1. Hönk! ne dedin?
2.Edu=Ignasevich? Amma da aşmışsın ha.
Jo hikaye diyorsun.
Ben de onu diyorum işte.
Ya yere düşmessek ?
Kanaryasınınız siz zaten hiç bir zaman düşmezsiniz.
Fernando Gago
23.Eylül.2006, 04:43
Kanaryasınınız siz zaten hiç bir zaman düşmezsiniz.
Evet en büyük biziz en iyi biziz dünyadaki hiç bir övgü sıfatını takımıma layık bumuyorum
El Comandante
23.Eylül.2006, 04:49
Ya yere düşmessek ?
Helal olsun derim,ülkemizin takimi Avrupada basarili oldu diye sevinirim,gurur duyarim.
Ama görüyorumki bir Inter galibiyeti sizi ucurmus,rehavet üst safhada.Ondan dolayi diyorum,fazla ucmayin,sonra yere düserseniz aciniz büyük olur(::)
Fernando Gago
23.Eylül.2006, 04:52
Helal olsun derim,ülkemizin takimi Avrupada basarili oldu diye sevinirim,gurur duyarim.
Ama görüyorumki bir Inter galibiyeti sizi ucurmus,rehavet üst safhada.Ondan dolayi diyorum,fazla ucmayin,sonra yere düserseniz aciniz büyük olur(::)
Inter maçı ile alakası yok ....
kadromuz iyi avrupada iyi oynuyoruz neden cskayı büyütüyoruz neden psvyi büyütüyoruz tmm onlarda iyiler ama korkmaya gerek yok onların oyuncuları çok iyi ama bizimkiler kötü mü ?
omer-faruk-14
23.Eylül.2006, 04:52
Evet en büyük biziz en iyi biziz dünyadaki hiç bir övgü sıfatını takımıma layık bumuyorum
Buyur sana cevap!(::)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kadromuz iyi avrupada iyi oynuyoruz neden cskayı büyütüyoruz neden psvyi büyütüyoruz tmm onlarda iyiler ama korkmaya gerek yok onların oyuncuları çok iyi ama bizimkiler kötü mü ?
Bu mesajını görmemişim. Bir şey daha Sen diyosun ki büyütmeye gerek yok diye. Çoğu şöyle yapıyor:
1. CSKA, PSV'yi mahalle takımı yapıyor.
2. Fener'i Dünya Klas'ı yapıyor. Ben bu yüzden sinirleniyorum yani yanlış anlama.
Fernando Gago
23.Eylül.2006, 04:55
Bu konuda cevap verilecek bir şey yokki :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu mesajını görmemişim. Bir şey daha Sen diyosun ki büyütmeye gerek yok diye. Çoğu şöyle yapıyor:
1. CSKA, PSV'yi mahalle takımı yapıyor.
2. Fener'i Dünya Klas'ı yapıyor. Ben bu yüzden sinirleniyorum yani yanlış anlama.
O dediklerinde haklısın onlar çok iyi takımlar ...rusya deplasmanında gelcek 1 puan izi sevindirmeli bana göre
El Comandante
23.Eylül.2006, 04:58
Bak güzel kardesim anlamiyorsun beni.Yazdiklarimi 2-3 kere oku istersen.
Yahu biz onlardan neden korkalim ? Diyorum ki,onlari hafife aliyoruz hemen 1 galibiyet aldiktan sonra,kendimizi en iyi ilan ediyoruz,ama sonra yenildigimiz zaman acimiz büyük oluyor.Bu mantelite yanlis diyorum :) O mac geride kaldi,biz önümüze bakalim,rakibi aynen inter macindaki gibi ciddiye alalim,tam konstantre olalim maclara,ozaman önümüzde duracak kimse kalmaz ! Onlar bizden korkar :)
Anladin demi beni :)
Fernando Gago
23.Eylül.2006, 05:04
Bak güzel kardesim anlamiyorsun beni.Yazdiklarimi 2-3 kere oku istersen.
Yahu biz onlardan neden korkalim ? Diyorum ki,onlari hafife aliyoruz hemen 1 galibiyet aldiktan sonra,kendimizi en iyi ilan ediyoruz,ama sonra yenildigimiz zaman acimiz büyük oluyor.Bu mantelite yanlis diyorum :) O mac geride kaldi,biz önümüze bakalim,rakibi aynen inter macindaki gibi ciddiye alalim,tam konstantre olalim maclara,ozaman önümüzde duracak kimse kalmaz ! Onlar bizden korkar :)
Anladin demi beni :)
o zaman CSKA yenilmez yazmayın ... bunlar çok iyi bunlar sizi bitirir yazmayında bizde cvp vermeyelim
canavar20
28.Eylül.2006, 19:45
Ben CSKA yenecez demedim aslında o hırslada demişsem özür. Sadece büyütüyorsunuz dedim, ve kadromuz onlardan iyi dedim yenilebiliriz ama rakibi büyütürek neler olduğunu görüyoruz. ;;) Hem büyütün İnter maçı gibi kazanırız.:p
Ben dostça tartışalım dedim ama olmamış.:)
ya Fenerbahçe
Cska deplasmanından puanla dönecek bir takım o yüzden fazla korkmuyoruz;;)
canavar20
29.Eylül.2006, 23:04
Zenit 2 - CSKA 1
Evet bakalım Zenit kadar olabilecekmiyiz.
Bu arada Daniel C. Yok ;;) Akinfeev yok Dudu oynatmayacak
delgado 10
30.Eylül.2006, 04:01
bence ark fb berabere kalır gruptan 2, olarak cıkar
sananes
30.Eylül.2006, 04:50
bu konusmalardan anlasılan tek sey mac zamanı bizi sözde destekleyen bi çok kişinin ortaya teker teker çıkması fenerbahçenin avrupada kazanması çokmu moralinizi bozuyo merak ediyorum? diyosunuzki çok abartmayın abartırız biz fenerbahçe taraftarıyız galibiyetimizi de maglubiyetimizi de abartırız bundan sizene sonra bu grup ilk açıklandığında yapılan yorumlarda da fenerin inter karşısında ezileceği grupta en fazla 3. olabilecegi falan konusuluyodu ama ne oldu biz o interi rahat rahat yendik bu maç yenilsekte telafisi var sonuçta deplasmanda oynuyoruz ama bjk ve gs yenilirse telafisinin pek olabileceğini sanmıyorum o yüzden sevgili diğer takım taraftarı kardeşlerim boşverin bizim yenilip yenilmeyeceğimizi biz bi şekilde telafi ederiz interi yenerek kaybetme kredimizi artırdık sonucta inşallah gs ve bjk yenerde avrupada bi kaç türk takımı ilerlemeye devam eder
Fernando Gago
30.Eylül.2006, 04:56
bu konusmalardan anlasılan tek sey mac zamanı bizi sözde destekleyen bi çok kişinin ortaya teker teker çıkması fenerbahçenin avrupada kazanması çokmu moralinizi bozuyo merak ediyorum? diyosunuzki çok abartmayın abartırız biz fenerbahçe taraftarıyız galibiyetimizi de maglubiyetimizi de abartırız bundan sizene sonra bu grup ilk açıklandığında yapılan yorumlarda da fenerin inter karşısında ezileceği grupta en fazla 3. olabilecegi falan konusuluyodu ama ne oldu biz o interi rahat rahat yendik bu maç yenilsekte telafisi var sonuçta deplasmanda oynuyoruz ama bjk ve gs yenilirse telafisinin pek olabileceğini sanmıyorum o yüzden sevgili diğer takım taraftarı kardeşlerim boşverin bizim yenilip yenilmeyeceğimizi biz bi şekilde telafi ederiz interi yenerek kaybetme kredimizi artırdık sonucta inşallah gs ve bjk yenerde avrupada bi kaç türk takımı ilerlemeye devam eder
İmza
Deniz Özmen
GebzeLi1907
30.Eylül.2006, 05:12
Fenerbahçe bu başLangıçLa inanıyorum ki 1. yada 2. olur gruptan çıkar.İçerde Maç kaybetmez.Hatta puan biLe bırakmaz beLki..
Ard arda iki depLasmana gidiyor İnter maçı sonrası,bunLarda yeniLemezse şansı iyice artar vede yeniLmeyecek gbi futboL oynuyor Fenerbahçe..
İnş yüzümüzü kara çıkarmaz FENERBAHÇE :)
canavar20
30.Eylül.2006, 22:24
SÜpersin...
Bu arada İnter galibiyetinide abartbayacaksak daha hangi galibiyetleri abartalım.:icon_wink:
BlackEagle19o3
02.Ekim.2006, 05:14
İnter penaltı ile 1-0 öne geçti Psv karşısında...
Fernando Gago
02.Ekim.2006, 05:16
İnter attı
canavar20
02.Ekim.2006, 05:25
Jo: dedim bu adam bişey değil ee çıktı ne yaptı acaba ?
Love: En korkulanacak adam dedim zaten belliydi ve öyle oldu.
Dudu: Bu hepsinden berbat dedim ve aynen öyle oldu.
Bunlara itirazı olan ve bana saçmalıyorsun diyen arkadaşlararla güzelce saygı ile tartışabiliriz.:)
Fernando Gago
02.Ekim.2006, 05:30
Çok güzel golle 2-0 oldu 3 Puan İnterin
BlackEagle19o3
Jo: dedim bu adam bişey değil ee çıktı ne yaptı acaba ?
Love: En korkulanacak adam dedim zaten belliydi ve öyle oldu.
Dudu: Bu hepsinden berbat dedim ve aynen öyle oldu.
Bunlara itirazı olan ve bana saçmalıyorsun diyen arkadaşlararla güzelce saygı ile tartışabiliriz.:)
Saçmalıyorsun!.Hemen tartışmaya başlayabiliriz.1 maçla adamları yargılamak ne kadar doğru*Kezman kaç maçtır oynamıyor.O zaman Kezman topçu bile değil.Bu adamlar yönetecek Carvalho yoktu sahada.Jo zaten kötü adam olsa Wonderkid olarak tabir edilmezdi...
Aykan19o3
Inter 2-0 öne geçti.
BlackEagle19o3
02.Ekim.2006, 05:31
Bu arada İbrahimovic harika bir gol attı:)
eGowiCh
02.Ekim.2006, 05:40
Ibrahimovic'in attığı 2. gol şans, kalecinin hatası. Güzel goldü ama kaleci yenmeyecek golü yedi.
El Comandante
02.Ekim.2006, 06:19
Gruptaki dengeler alt üst oldu :)
1:Fenerbahce:4
2.Inter:3
3:Psv:3
4:Cska:1
Fenerbahce`nin Psv ile oynayacagi mactan en az 1 puan almasi farz oldu.Kaybedersek isimiz zora girebilir.Ben bundan sonra Inter`in oynayacagi her maci kazanacagini düsünüyorum.
BlackEagle19o3
02.Ekim.2006, 06:20
İnter 10 kişi kaldı...
Roberto Baggio
02.Ekim.2006, 06:49
İnter 2-0 kazandı inter çok farklı oynadı bu maç....
gerrrard
02.Ekim.2006, 06:52
Bu PSV'yi Fenerbahçe yener. :)
ShevAnil
02.Ekim.2006, 06:54
Inter Hakettigi Bir Galibiyet Aldı..
Fenerbahçe Deplasmanda PSV ' den en az 1 puan alır diye düşünüyorum
Rodrigo Tello
02.Ekim.2006, 17:54
Fener'in Psv'den mutlaka 1 puan alması lazım.Alırda zaten..
GodfatheR
02.Ekim.2006, 19:22
PSV nın kadrosu sıradan dedıgımde herkes kızdı ama dunde gorduk farfan dan baska bırazda lazovıc baska oyuncuları yok.bence bız PSV den en az 1 puan alabılırız;;)
Sekopej
02.Ekim.2006, 20:56
Deplasmanda kaybetsek de pek önemli değil. İçerideki maçı mutlaka kazanmalıyız. 2 maç arka arkaya oynanacak ve karşılıklı galibiyetler alınırsa yine avantajlı durumda olan biz olacağız.
Evimizde oynayacağımız 2 maçı kazanmak bizi gruptan çıkarmaya yetebilir. Kalan 2 deplasmandan 1 puan ya da 3 puan alırsak çok şahane olur.
fmsmyrna
02.Ekim.2006, 21:13
Cska'nın İnter'den 1 puan alması iyi olur ki İnter son maçta Psv'den puanlar almak için oynasın.
GodfatheR
02.Ekim.2006, 21:55
Cska'nın İnter'den 1 puan alması iyi olur ki İnter son maçta Psv'den puanlar almak için oynasın.
bencede.cunku bu buyuk kulupler grubu kendı adına bıtırdıgı anda macı kesın kaybedıyo.
GeNç KaRTaL
03.Ekim.2006, 13:47
Fenerbahçe bu gruptan kesin çıkacaktır.3.lük garanti bence.
10 puanla bitiririz ben buraya yazıyorum :)
fm26mer
04.Ekim.2006, 01:30
fenerbahçeyi ben 2 sene önce ki O.Lyon a benzetiyorum:)Real madrid in olduğu gruptaydı..ve mükkemmel oynuyolardı.
sananes
20.Ekim.2006, 21:44
arkadaslar psv macına iddaa oynarsanız 2 oynayın biz bu psvyi yenmek için sahaya cıkarsak yeneriz.bence tek dezavantajımız 1 puan alalım yeter diye dusunmek bunlar cskadan da kotu takım bence bi koneleri vardı onuda sattılar yani solemek istedigim düz takım fenerin savunmasını bozabilecek biresysel yetenekli oyuncuları yok avrupanın büyük takımları karsı basarılı olan bi takımı psv bunun sebebide rakibin oyununu bozarak oynadıklarında daha basarılı olmaları bize karsı simdi daha ofansif oynayacaklar yani bence cska macından kolay gecer
canavar20
20.Ekim.2006, 22:53
Kone gitti PSV bitti. Farfan ne ki ? Perez var onlarda o biraz iyi. Alex'te yok.
UlquioRRa
20.Ekim.2006, 23:00
Kone gitti PSV bitti. Farfan ne ki ? Perez var onlarda o biraz iyi. Alex'te yok.
PSV her sene CL'de çeyrek final oynayan bir takım. Hatırlatmak isterim.
uAsamet91
20.Ekim.2006, 23:06
Fenerbahcenin Kritik virajı olan PSV maçlarında alacagi 2 galibiyetle grubu çıkarla.Alacagı 2 maglubiyet fenerbahceyi UEFAya götürür Alacagi 2 beraberlik diger maçlardaki sonuclarla gruptan çıkma olasılıgı oluşacaktır..Alacagı bir galibiyet bir beraberliklede büyük ölçüce 2, olmayı garantiler gibi...Bu arada CSKA Moskova Süpriz yapıp İnteri yenerse eger onlarda bir süpriz yapabilir.
Varonil
20.Ekim.2006, 23:21
PSV'nin dünkü Venlo'yu 3-1 yendiği maçı seyrettim.PSV eski PSV değil bence.Kadrosunda çok genç isimler var.Koevermans,Farfan ve Lazovic sırtlıyor takımı.Gerçi kaliteli bir kadroya sahipler.Asla küçümsenmemeli,ki küçümsenecek bir durum da yok ortada.İnter ve CSKA maçlarındaki koyduğumuz oyunu ortaya koyarsak puan veya puanlar alabiliriz Eindhoven'dan.
canavar20
21.Ekim.2006, 00:06
Yine başladık.:D
Bak kardeşim ben boşuna konuşmam CSKA'da bağırdık tartıştık ben haklı çıktım bu maçın sonunda yine ben çıkacam.
Fernando Gago
21.Ekim.2006, 00:19
Inter Cska hakkındada çok şey söylediniz "FOSSS" çıktı bazı gerçeklerin farkına varın
El Comandante
21.Ekim.2006, 00:23
Zaten PSV hicbirsey,Fenerbahce dagitir onu.Birak Fenerbahce`yi,bizim Anadolu kulüpleri bile yener bu takimi.Farfan kim ki gercekten de ?Psv senin dedigin gibi tek kisiye endexli bir takim zaten,Koeavermans gelmis fln hic önemli degil.Kone gitti ya bir daha toparlanamazlar.
Senin futbol bilgine hayranim gercekten ;)
Memedov
21.Ekim.2006, 00:25
Bu grubtan çıkacağız. inanç olsun yeterki.
Fernando Gago
21.Ekim.2006, 00:27
Zaten PSV hicbirsey,Fenerbahce dagitir onu.Birak Fenerbahce`yi,bizim Anadolu kulüpleri bile yener bu takimi.Farfan kim ki gercekten de ?Psv senin dedigin gibi tek kisiye endexli bir takim zaten,Koeavermans gelmis fln hic önemli degil.Kone gitti ya bir daha toparlanamazlar.
Bende senin futbol bilgine hayranım :p
UlquioRRa
21.Ekim.2006, 00:28
Yine başladık.:D
Bak kardeşim ben boşuna konuşmam CSKA'da bağırdık tartıştık ben haklı çıktım bu maçın sonunda yine ben çıkacam.
1. Sen FB yener dedin, ben CSKA yener dedim; berabere bitti. Haklı olan taraf yok
2. O berabere biten maçta Daniel Carvalho, Akinfeev var mıydı?
3. Bir daha benim mesajıma cevap verme...
Inter Cska hakkındada çok şey söylediniz "FOSSS" çıktı bazı gerçeklerin farkına varın
Deivid olmasa yeniliyordunuz be. Bir de "fosss çıktı" diyorsun. Östelik en önemli adamları yoktu CSKA'nın.
1. Sen FB yener dedin, ben CSKA yener dedim; berabere bitti. Haklı olan taraf yok
Bir daha Fenerbahçe'yi ağzna alma!
Fernando Gago
21.Ekim.2006, 00:30
Bizdede Appiah yoktu bunu mu bahane edicez Allah Allah
+1 ....................
El Barto
21.Ekim.2006, 00:31
Arkadaşlar buralardayız ona göre.
Fernando Gago
21.Ekim.2006, 00:31
Deivid olmasa yeniliyordunuz be. Bir de "fosss çıktı" diyorsun. Östelik en önemli adamları yoktu CSKA'nın.
İşte çok güzel bir futbol mantığı Deivid olmasa yeniliyordunuz ???
o zaman geçen sene deivid+volkan olmasa UEFAyı alırdık ;) bu mudur istediğin bu mu
UlquioRRa
21.Ekim.2006, 00:32
Sen kim oluyorsun da bana emir veriyorsun. Ayrıca alıntı yaptığın mesaj da hiç "Fenerbahçe" geçiyor mu bakalım?
Ömer Faruk varya bişey bulacaım diye nasıl debeleniyorsun 2 maç 4 pua kardeşim boşuna uğraşma!
gahanthegod
21.Ekim.2006, 00:33
Inter fosssss cikti? Hmm.
Fernando Gago
21.Ekim.2006, 00:33
Sen kim oluyorsun da bana emir veriyorsun.
Sen kim oluyorsun ???
Memedov
21.Ekim.2006, 00:38
Siz çok olmaya başladınız, Avrupa maçlarında rakip takım desteklenmez diye bir kural vardır bu forumda, Hepimiz Türk'üz ve Türkiye takımlarının başarıları için can atacağımıza bir birimizin kuyusunu kazmaya çalışıyoruz. Bu son uyarımdır bir daha boş ve Rakip takımı destekleyici mesaj atılırsa Siteden uzaklaştırılacaktır.
Yetti gari.
Sadece gülüyorum, mesajlar kalsın. Uyarı alması gerekenler aldı.
Fernando Gago
21.Ekim.2006, 00:40
Tahrik edenlerde uyarı almştır umarım
El Comandante
21.Ekim.2006, 01:36
Anlamiyorsunuz galiba.Hepimiz Avrupa da Besiktas`i,Fenerbahce`yi tutuyoruz.Bununla övünmüyoruz cünkü yapmamiz gereken birsey bu ! Ama karsi takimlari kücük görüpte,karsi takimin etkili oyunculariyla alay gecerek bir yere varamayiz.Bizim yapmamiz gereken Avrupa maclarinda iyi yönlerimizi degil,kötü yönlerimizi konusmak ! Birakin rakiplerimiz iyi yönlerimizi konussun.Biz kötü yönlerimizi konusup ders almaliyiz bundan,tecrübe buradan gelir ! Bu benim fikrim,isteyen kabul eder isteyen etmez...
canavar20
21.Ekim.2006, 01:44
Teşekkür ederim.
Anlamiyorsunuz galiba.Hepimiz Avrupa da Besiktas`i,Fenerbahce`yi tutuyoruz.Bununla övünmüyoruz cünkü yapmamiz gereken birsey bu ! Ama karsi takimlari kücük görüpte,karsi takimin etkili oyunculariyla alay gecerek bir yere varamayiz.Bizim yapmamiz gereken Avrupa maclarinda iyi yönlerimizi degil,kötü yönlerimizi konusmak ! Birakin rakiplerimiz iyi yönlerimizi konussun.Biz kötü yönlerimizi konusup ders almaliyiz bundan,tecrübe buradan gelir ! Bu benim fikrim,isteyen kabul eder isteyen etmez...
Bak üste ben onlar güçsüz diyorum ama siz alay ediyorsunuz bizimle olur mu böyle ? :icon_confused:
Oysa hayıor katılmıyorum bu güçlü şöyle böyle diyebilirdin abi.
sananes
21.Ekim.2006, 01:44
bunu cska macından önce yazmıstım simdide buna benzer bi cok sey yazılabilir yani cogu insanın sözde avrupada feneri destekledigi ortada solemek istedigim biz rakipleri kucumsemiyoruz diyelimki siz haklısınız ve biz küçümsüyoruz interi falan sizde BİZİ küçümsemeyin!Bu grubun en iyi futbol oynayan takımıyız ilk 2 macta
Sekopej
22.Ekim.2006, 05:58
Tahrik edenlerde uyarı almştır umarım
Merak etmeyin, uyarı alması gereke herkes uyarı alıyor.
canavar20
23.Ekim.2006, 03:32
Galiba CSKA gol attı İnter'e galiba tam bilemiyorum hatta maçın kimin sahasında olduğunu falan hiç bişey bilmiyorum ama Kardeşim izliyo o da anlamaz bu işlerden bakmak gelmiyo benden.:D
Mr.CordiaL
23.Ekim.2006, 03:40
İlk yarı sonucu CSKA : 1 - Inter : 0 ....
El Barto
23.Ekim.2006, 03:45
İnter dağılıyor bu maçıda kaybederlerse şansları kalmayacak gibi. Umarımda kaybederler Fenerbahçe büyük avantaj yakalar gruptan çıkmak için
goosfraba
23.Ekim.2006, 03:51
Yahu İnter ve CSKA top mu oynuyorlar Allah aşkına? Top ortalarda dolandı dolandı durdu, resmen pata küte oynuyorlar.
canavar20
23.Ekim.2006, 03:57
Ama yinede övüneliö ya ve abartalım Bakın CSKA'ya :p
Fietra 10
23.Ekim.2006, 04:05
1-1 oldu..Gol 52.dk Hernan Crespo..Şuanda 65.dk oynanıyor
goosfraba
23.Ekim.2006, 04:08
Bu skor işimize çok yarayacak. Maç başlamadan önce içimden şunu geçirmiştim, ''İnşallah her iki maçtanda beraberlik çıkar'' :)
canavar20
23.Ekim.2006, 04:09
CSKA artık çıkamz bu gruptan kendi evinde yenmeli iNter'i yenemez artık İtalyan savunması zordur.
fenerbahce_1907
23.Ekim.2006, 04:17
Dk 76 mac hala 1-1
Memedov
23.Ekim.2006, 04:26
2-1 İnter öne geçti.
El Comandante
23.Ekim.2006, 04:27
Dk:85 Cska 1-2 Inter
Samuel atti golü,Cska kalecisi cok hatali bir gol yedi.
Figo da halen Dünyanin en klas futbolcularindan biri oldugunu bu macta gösteriyor...
canavar20
23.Ekim.2006, 04:28
İnter bu normal bizde hava atamıyacaz.:D Artık İnter çıkar.