PDA

View Full Version : Malta-Türkiye

Pages : 1 [2]

Leoucwhsua
08.Eylül.2006, 06:10
Futbolcular oynamadıktan sonra Terim ne yapsın? Tüm suç Terim'de değil.Hatta suçun büyük bir bölümü onda değil.

Oynicak futbocuyu secicek o zaman . Emre Tucay takimlarinda oynamiyorlar milli takimdalar.Sabrinin bek olarak eksiklikleri ortada sag bekte oynuyor.Servetin hatalari ortada malta forveti gayet hizlidi zaten onceden izlmeis olsa serveti oynatmaz baska bir alternatif dusunurdu.Mesela bir serdar ozkan nerde.al ac oyuncu sana koy o kanadi cokertsin.Senin soylediginin tam tersine buyuk suc terimde.Ingilterede niye owen gecen yillrda oynamadi hatta hala oynamiyor cunki formsuz daha boyle cok ornek var.Oynamayan oyuncuyu oynatip yada formsuz oyuncut=yu oynatip futbolcular oynamadi demek yanlis,

ForsakeN
08.Eylül.2006, 06:10
Servet atmasa nabıcaktık acaba.

Servet yediğimiz 2.gol öncesi adamın tepesine çıkacağına arkadaşına indirseydi bunların hiçbirini yaşamayacaktık.

demirhanmurat38
08.Eylül.2006, 06:12
Servet yediğimiz 2.gol öncesi adamın tepesine çıkacağına arkadaşına indirseydi bunların hiçbirini yaşamayacaktık.

arkadasım kusura bakma ama fenerli oldugun cok belli oluo mac boyunca top ezen tuncaya laf yok gol atan servet beraberliğin puan kaybının tek sorumlusu... bana garip gelio

RaSenGan
08.Eylül.2006, 06:12

Adam ne yapsın ? Cüssesi öyle her zıpladığı topta faul veriliyo..

ForsakeN
08.Eylül.2006, 06:13
İbrahim Üzülmez ve Hakan Şükür'ün miladı çoktan doldu.Bunu bu maçta çok çok iyi görmüş olduk.Özellikle Üzülmez hiçbir olumlu hareket yapmıyor sol kanatta.

Leoucwhsua
08.Eylül.2006, 06:14
İbrahim Üzülmez ve Hakan Şükür'ün miladı çoktan doldu.Bunu bu maçta çok çok iyi görmüş olduk.Özellikle Üzülmez hiçbir olumlu hareket yapmıyor sol kanatta.

Imzami atarim bu soze.

Fıratcan Alçınkaya
İyi değildi ama asist yaptı msla...

TürkuAz
Anlattığın şekilde olsaydı,belki de maç 1-1 devam edecekti.Hem senin daha önceki mesajında söylediğin gibi, savunma adamı savunma yapmalıdır.Servet boy avantajı ile topu kapmaya çalışırken rakibi sırtı ile engel oldu ve ikisi de yere düştü.Peş peşe gelen 2 atakta gol oldu.

Memedov
08.Eylül.2006, 06:17
Eski Tuncay olsa tek başına 2 gol atardı bu takıma , ama gittide ne oldu performansını üst düzeye çıkartcagına yerin dibine soktu.

Ayhan süperdi , Deniz Barış'da girdikten sonra iyi iş yaptı , Milli takımımızda bu maçta en iyi oynayan Halil Altıntop'dur.

Günümüz futbolunda böyle bir taktik ve takım yoktur,Romanya maçı ders olsun dedik medya bas bas bağırdı Fatih Terim diyor ki ben bildiğimi okurum bizde bildiğimizi okursak neler olur düşünmedi galiba Fatih hoca.

Artık birşeylerin farkına varılmalı , Türkiyede en çok önem verilen spor dalında bu (Futbol) oluyor , yükseliş geçeceğimize aşşalara doğru gidiyoruz..Bu maçlar bize ders olmalı artık hatalar görülüp düzeltilmeli yoksa Fatih Terim saha kenarında çok yırtınır bizde Televizyon karşısında kafamızı duvarlara vurmaya devam ederiz.

Leoucwhsua
08.Eylül.2006, 06:20
Eski Tuncay olsa tek başına 2 gol atardı bu takıma , ama gittide ne oldu performansını üst düzeye çıkartcagına yerin dibine soktu.

Ayhan süperdi , Deniz Barış'da girdikten sonra iyi iş yaptı , Milli takımımızda bu maçta en iyi oynayan Halil Altıntop'dur.

Günümüz futbolunda böyle bir taktik ve takım yoktur,Romanya maçı ders olsun dedik medya bas bas bağırdı Fatih Terim diyor ki ben bildiğimi okurum bizde bildiğimizi okursak neler olur düşünmedi galiba Fatih hoca.

Artık birşeylerin farkına varılmalı , Türkiyede en çok önem verilen spor dalında bu (Futbol) oluyor , yükseliş geçeceğimize aşşalara doğru gidiyoruz..Bu maçlar bize ders olmalı artık hatalar görülüp düzeltilmeli yok Fatih Terim saha kenarında çok yırtınır bizde Televizyon karşısında kafamızı duvarlara vurmaya devam ederiz.

Demek istedigim bu iste .Sen taktigini hala doldur bosalt gibi sacma bir duzene oturttuysan , kadronda takimlarinda oynamayan ve formsuz oyuncular varsa bu tamamen senin sucundur Fatih Terim ve sonucta kacinilmazdir.

Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 06:20
Tuncay çok büyük düşüş içinde... Servet belki eleştirirdim ama golünü attı malübiyetten kurtardı bizi..

besiktas1903
08.Eylül.2006, 06:21
taktik yanlis kadro yanlis fatih terim takimi kuramiyor formsus oyunculari oynatiyor. formda olanlari oynatmiyor. bu kotu zayif takima 2 puan kaybettik boyle oynamaya devam edersek gruptan asla cikamayiz.

ForsakeN
08.Eylül.2006, 06:21
yaaa şimdi forvette semih olsaydı efendime söyliyim kalede serdar veya kalesinden çok saçlarıyla ilgilenen volkan olsaydı sol bekte wederson olsaydı orta saha da tümer olsaydı hatta ve hatta forvette colin kazım-semih 2lisi oynasaydı böyle mi olurdu )))Not:Fenerbahceli bazı arkadasların yorumlarından böyle anlıyorum)...

BENCE oynatılması GEREKEN kadro

Hakan arıkan
Serdar K. - Gökhan Z. - İbrahim T. - Volkan Yaman
------------Aurelio----------------
Hamit ----------------Tuncay
--------Emre---------------
---Ümit Karan---Halil-----

Sanırım hakkımda taraflı yorum yaptığımı düşünenler için açıklayıcı olmuştur.

Leoucwhsua
08.Eylül.2006, 06:24
BENCE oynatılması GEREKEN kadro

Hakan arıkan
Serdar K. - Gökhan Z. - İbrahim T. - Volkan Yaman
------------Aurelio----------------
Hamit ----------------Tuncay
--------Emre---------------
---Ümit Karan---Halil-----

Sanırım hakkımda taraflı yorum yaptığımı düşünenler için açıklayıcı olmuştur.

Hatta Tuncayin yerinde Gokdeniz olsa daha iyi olurdu.Ama sag ve sol bekler yazdigin gibi olmaliydi en azindan

Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 06:24
Aurellio sakattı galiba orda Deniz veya Ayhan ile başlanmalıydı... Emre Kardeşimin msjına imzamı atıyorum...

uAsamet91
08.Eylül.2006, 06:35
Grupta son durum böyle çok önemli puan kaybettik
http://img63.imageshack.us/img63/1883/asdqm0.png (http://imageshack.us)

Leoucwhsua
08.Eylül.2006, 06:36
Yunanistani yenmemiz gerkiyor

demirhanmurat38
08.Eylül.2006, 06:37
Way be maltaya bak moldovayı gecmiş:d

TürkuAz
08.Eylül.2006, 06:37
Aurelio yerine Ayhan, Deniz, Hamit ya da Serdar oynayabilir bana göre.

demirhanmurat38
08.Eylül.2006, 06:38
Yunanistani yenmemiz gerkiyor

Bence yeneriz cunku bizim takım gaza gelip oynadıgı için yunanistan ı yenme ihtimalimiz fazla

Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 06:38
Neyse cezamızda bitti ateşli taraftarımızla evimizdek maçlarda kayıpsız deplasmanlarda iyi oynayıp umarım gruptan çıkarız...

Universal
08.Eylül.2006, 06:40
Hala avantajımız var. Norveç'ten bir maç eksiğimiz var. Eğer maçlar eşit olur ve o eksiğimizi üç puan ile kapatırsakikincileğe yerleşiriz. Ama şu bir gerçek bütün maçları kazanmak zorundayız.

ForsakeN
Maçlarımızı İnönü yerine Şükrü Saraçoğlu'nda oynamalıyız bence( Rica ediyorum bu lafımı da FB'li oluşuma bağlamayın).Hem daha fazla seyirci hem de daha iç içe atmosfer.

Leoucwhsua
Aurelio yerine Ayhan, Deniz, Hamit ya da Serdar oynayabilir bana göre.

Valla kimin yerine oynardi bilmem ama bence serdar kesin oynamaliydi

uAsamet91
08.Eylül.2006, 06:41
Saraçoğlu uğursuz..

Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 06:42
Yalnız İnönü de atmosfer daha iyi gibi...Neyse bide stad sorun olmasın...

Hala tren kaçmadı 3maçtır kazanamamıza rağmen...

Rodrigo Tello
08.Eylül.2006, 06:44
Bu Fatih Terim'De zico gibi biraz sabit fikirli.Sabri Hakan İbrahim üzülmez banko oyuncuları.Ne gerek var Üzülmez'i oynatmaya 33 yaşında adam Ne gerek var 36 yasındaki Hakan'ı oynatmaya ?Orta acmayı adam gecmeyi bilmeyen Sabri sag backmi yok baska ?

Malesef bu gruptan cıkamayız arkadaslar..

Teksasvega16
08.Eylül.2006, 06:56
anlamadigim nobre neden oynamiyor kadroda

TürkuAz
08.Eylül.2006, 06:56
Dikkat edersen iyi oynadı demiyoruz, golü atıp beraberliği getirdiği için tebrik ediyoruz.Şu konuda hem fikir olalım ki Servet maçı boyunca iyi değildi ama kurtarıcı o oldu..:)

Memedov
08.Eylül.2006, 06:57
Bir takıma sataşmadan duramıyoruz yani , konu Galatasaray-Fenerbahçe değil,kim hangi oyuncuyu Türk yaptı bu hiç değil Malta-Türkiye maçı hakkında görüşlerinizi belirtin lütfen.Sonuçta taktiği ve saha dizilişini Fatih Terim yapıyor siz ne derseniz deyin faydası olmayacaktır.

Roberto Baggio
08.Eylül.2006, 06:57

haauahahha nobre kendi takımında oynuyor mu ki yüce milli takımımızda oynasın beni kopartıyosun yorumlarınla....

TürkuAz
08.Eylül.2006, 06:58
Revizyon konusunda haklısın, ancak Hakan için gerekli açıklamayı yaptım.O da çok formda olduğu için bu formayı taşıyor.:)

Fernando Gago

Nobre kim yaaa ona gelene kadar 20 tane forvet türk forvet var

Lionel Andres Messi
çıkartamadım o da kim.

Leoucwhsua
08.Eylül.2006, 06:59
yiyin birbirinizi artık elinize ne geçiyorsa,tabi ki herkes kendi takımını destekler burda,tartışamanın bir anlamı yok.kısır döngü var.

Ne yazik ki objectif olamiyoruz.Gecen gun kendi takimimin sitesinde her takim sike yapmistir buna gs de dahildir elbet dedigim icin atildim.Bizim ulkemiz her konuda geriliyor birakalim artik su takim oyuncularimizi korumayi . ne kadar objektif olursak o kadar ilerleriz.Once oz elestri yapmak onemli
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Dikkat edersen iyi oynadı demiyoruz, golü atıp beraberliği getirdiği için tebrik ediyoruz.Şu konuda hem fikir olalım ki Servet maçı boyunca iyi değildi ama kurtarıcı o oldu..:)

Hem fikiriz :icon_biggrin: Suraya bakya maci kurtardik diye seviniyoruz

Lionel Andres Messi
08.Eylül.2006, 07:03
arkadaşlar malta gerçekten çok motive olmuş bizi en kötü anımızda yakaladılar ve istediklerini aldılar.

DeNiZ_1903
08.Eylül.2006, 07:17
Maçlarımızı İnönü yerine Şükrü Saraçoğlu'nda oynamalıyız bence( Rica ediyorum bu lafımı da FB'li oluşuma bağlamayın).Hem daha fazla seyirci hem de daha iç içe atmosfer.

İnönü'nün atmosferi de çok güzel ama Şükrü Saracoğlu'da fena bi stad değil bence

Dünya 3.sü olmuş bir takımın Malta ile berabere kalmak için savaşması çok kötü maçtan sonra maltalılar nasıl da sevindi kalan maçları kazanmamız lazım :tur:

Teksasvega16
08.Eylül.2006, 07:19
4 gun sonraki mutlak macaristan macini kazanmamiz lazim

Leoucwhsua
08.Eylül.2006, 07:20
adam gibi oynarsak kazaniriz ama ruh yok takimda.

TürkuAz
08.Eylül.2006, 07:21
Takımlarımıza sataşmayı kesip, futbolcularımızın oynadığı kötü veya iyi futbolu değerlendirmemiz gerekir bence.Sonuçta hepimiz Türk'üz ve bugün bu uğurda savaştı futbolcularımız.

:tur:

Aşk-ı Şehir
08.Eylül.2006, 07:23
Konu ne yahu yanlış mı girdim acep? Servet bana göre maçın en iyisiydi tabi bana göre...Ayrıca Halil gol atar demiştim attı.Bir tek maçı kazanamadık o kadar ve şuna dikkat ettim bizim milli takım oyuncularımız atmosferden çok etkileniyor.Bu maçtaki atmosfer aynı Bosna maçındaki gibiydi ve sonuç ortada buna bir çare bulmalı Fatih Hoca...

Teksasvega16
08.Eylül.2006, 07:23
sunu bilmeliyizki 2008 yolunda olay zora gitti

demirhanmurat38
08.Eylül.2006, 07:29
Bence işimiz gercekten zor hele macarlarada puan kaybedersek imkansız norvec deplasmanından puan alacagımızı sanmıyorm

Aşk-ı Şehir
08.Eylül.2006, 07:32
Macaristan maçı çok zor olacak çoook...Mutlaka kazanmalıyız...

GeNç KaRTaL
08.Eylül.2006, 07:35
Maç hakkında yorum yapmayacağım.Rezalet.Bu takımı nasıl yenemiyoruz.Bence bunun en büyük suçlusu Fatih Terim'dir.Oynattığı bir sistem olmadığı gibi bazı oyunculardanda vazgeçemiyor.Bırak git Fatih Terim.Sana gram saygım,inancım kalmadı.

Bu umarım son kayıp olur ve milli takım kalan maçlarında iyi oynar.Hala ipler bizim elimizde.Macaristan maçını kazanıp kalan 3 maçta elimizden gelenin en iyisini yaparsak çıkarız bu gruptan.Tabii İmparator! gerekli hamleleri yapabilirse.

Teksasvega16
08.Eylül.2006, 07:36
1.Greece(Yunanistan) 18 puan
2.Bosnia-Herzegovina(Bosna Hersek) 13 puan
3.Turkey 13
4.Norway(Norveç) 13
5.Hungary(Macaristan) 6
6.Malta 4
7.Moldova 2

Playoff ları bile unutma durumumuz var bosna hersek önümüzde birde arkamızdan gelen norveç var çok zor çıkmamız

eGowiCh
08.Eylül.2006, 07:36
Takımın başında Ersun Yanal olsa topa tutulurdu basın tarafından ama Terim'in dokunulmazlığı var, kimse sesini çıkaramıyor, suçu futbolculara atıyor, çok ilginç.

Emurafu
08.Eylül.2006, 07:38
Hakan şükür ne yapsın..Doldur bosalt oynuyoruz adam indirmeye calısıyor topları ama her zaman sırtında bir adam var:)

Emre cok güzel oynadı bence:)

Aslında genel olarak iyi oynadık ama malesef rakibe cok pozisyon verdik.......Birde sansızdık ayrıca rakibin kalecisi bizimmactan sonrakesin trnasfer olur:)

Tuncay sahanın kötüleri arasında idi premier lig bozmus adamı:(

İlk 2 ye girersek direk gidiyoruz:)İlk 2 sansımız var:)Korkmayın macaristanı farka bogacaz çünkü herkez şimdi daha hırslı ayrıca mac sükrü sarcaoglu stadında oynansın diye niye tutturuyorsunuz inönü de baskı daha cok kolay kuruluyor:)

Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 07:39
yanlız bildiğim kadarıyla playoff yok grupta ilk 2sıra dirrek gidiyor

Leoucwhsua
08.Eylül.2006, 07:39
doldur bosalti hakan icin oynuyoruz iste.ilk hata o zaten
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Takımın başında Ersun Yanal olsa topa tutulurdu basın tarafından ama Terim'in dokunulmazlığı var, kimse sesini çıkaramıyor, suçu futbolculara atıyor, çok ilginç.

malesef dokunulmazligi olan teknik direktorler ve futbolcular ulkemizde mevcut.

demirhanmurat38
08.Eylül.2006, 07:42
yanlız bildiğim kadarıyla playoff yok grupta ilk 2sıra dirrek gidiyor

evet doru ilk iki direk gidio 7 gruptan 2 ser takım 14 iki takım da ( avusturya isvicre ) ev sahibi eder 16 takım en azından turkiye gibi playoff ozurlu olan bi takım için ii bişi bence

Aşk-ı Şehir
08.Eylül.2006, 07:43
Yunanistan koptu gidiyor...Ve üstelik biz o takıma 4 gol attık deplasmanda 4 ve grubun en zayıf halkasından 2 gol yiyoruz nasıl bir oyun bu nasıl? Hakan indiriyor arkada vuracak oyuncu yok...Peki Nihat neden yok? ya da niçin hiç forvet sokmuyor Fatih Hoca...Tuncay ise maçın en kötüsüydü bana göre...Boro'da yedek kalınca hamlaşmış eski Tuncay yoktu...

uAsamet91
08.Eylül.2006, 07:44
Unutalım artık bu maçı.Türk Sporunun en kötü gecelerinden birisiydi.İnşallah gideriz euro 08 e önümüzdeki macar maçını kazanmalıyız.

demirhanmurat38
08.Eylül.2006, 07:46
Unutalım artık bu maçı.Türk Sporunun en kötü gecelerinden birisiydi.İnşallah gideriz euro 08 e önümüzdeki macar maçını kazanmalıyız.

Macar macıda yetmez yunanistanı yenmemiz sart ayrıca norvec e de yenilmemeliyiz yani işimiz baya zor

Aşk-ı Şehir
08.Eylül.2006, 07:46
Aslında EURO 2008'e gideceğimizden şüphem yok ama zaten yarın basın bizim moralleri iyice düşürecek ben basına bırakmamk için kendi moralimi düşünüyorum ve özellikle Hıncal Uluç'un yazıyı merakla bekliyorum :)

GeNç KaRTaL
08.Eylül.2006, 07:52
Macaristan maçı bu maçtan daha kolay olur.Kendi evimizdeyiz.Hem puan kaybı hakkımızda doldu.Oyuncular hırslı.Zemin çok iyi.İş Fatih beye kalıyor.Artık bir zahmet Sabri takıntısından vazgeçsinde sağ tarafta Hamit-Gökdeniz ikilisine şans versin.Aurellio gelecek.Emre fena değil.Sol tarafta sıkıntı var.Orayada Tuncay'ı koysun.Tabii burada iş Tuncay'a biniyor.Artık aklını başına toplasın.Kazanırız.

Kalan 3 maçta Bosna ve Yunanistan'ı yenip Norveç karşısındada kaybetmezsek çıkarız.Ama işte burada Fatih Terim faktörü giriyor.Allah yardımcımız olsun..

Emurafu
08.Eylül.2006, 07:53
Şimdi arkadaslar yunanistan ve norveç macları bu maclarda kalecileri unutmayın yoksa grubta nerelerde olurduk:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tuncay bugünkü gibi oynacaksa hiç oynamasın:)

İbrahim üzülmez gibi adamın artık vadesi doldu:)

Hakan balta,Volkan yaman,Hayrettin artık sunları milli takıma kazandırın.

physicist87
08.Eylül.2006, 07:59
Maçta sakatlanan futbolcularımız yüzünden erken oyuncu değiştirme haklarımızı kullandık, koskoca Fatih Terim buna sağınacak bir adam değil tabikii,ama bu dipnotu da gözardı edemeyiz..!

Ya takımı derleyip toplayacak,savaştıracak,ateşleyecek bir Allahın kulu yoktu,olmazsa olmazz arkadaşlar, futbol kadar ruh da çok önemlii..Galatasaray böyle Uefa kupasını aldı, Türkiye böyle dünya üçüncüsü oldu..!

Emre,Tuncay,Servet(Her zamanki gibi) hayal kırıklığı yarattılar..

Ben eski sol bek ve açıklarımızı özlüyorum yahuu, ergün vardı abdullah vardıı yürüyerek çalımlıyorlardı yaa..İbrahim topları aldı çalıma gitti kaptırdı,Tuncay keza öylee kafası karışık 80 dk çok sabretti Fatih hoca ona yerine Nihat alınabilinirdi..Servet hakkında bi yorum yapmıcam dilimde tüy bitti vallahi billahi, Alpay binkat daha iyi oynar ondan o yaşında bee!

Deniz'e bugünler de ne oluyor öyle gerçekten iyi oynuyor hayret ettimmm..

Hakan'a kimse bişey diyemez,iyi oynadı gol de atıyorduu ama o var diye Hamit Gökdeniz şut çekmeyip şişirme yapıyorlarsa bir sorun var!! Bu kadar müsait pozisyonalrda insan şut çekmezmii yaa?

Malta'nın kalecisinin de hakkını vermek lazım,güzel kurtarışlar yaptıı..

Sonuç olarak takımca silkelenmemiz gerekiyor,böyle olmaz puan durumu çok kötüü..Bir anca önce kendilerine gelmeleri dileğiyle..

Mirza
08.Eylül.2006, 08:02
Mesaj Kontrol Vakti. Bir süre kilitli.

byunuss1
08.Eylül.2006, 08:22
ahh ahhhhhh rezil olduk rezil

RaSenGan
08.Eylül.2006, 08:25
Yine Hakan, yine rekor

(A) Milli Futbol Takımı forması altında birçok başarıya imza atan, son olarak da 241 golle lig tarihinin en golcü oyuncusu rekorunu eline geçiren Hakan Şükür, Malta karşısında sahaya kaptan çıkarak, hocaları Fatih Terim ile Oğuz Çetin'i geride bıraktı.

Daha önce aynı sayıyla 32'şer kez kaptan olarak bu alanda Fatih Terim ve Oğuz Çetin ile aynı sayıda bulunan Hakan, Türk Milli Futbol Takımı'nda Malta karşısına kaptanlık pazubandıyla çıkarak sayısını 33'e yükseltti ve hocalarını bir adım geride bırakmayı başardı.

Hakan Şükür'e maç öncesi kaptanlık bandını teknik direktör Fatih Terim kendi elleriyle takarak tecrübeli oyuncuya jest yaptı.

(A) Milli Futbol Takımı'nın 84 yıllık tarihinde 35 kezle sahaya en çok kaptan olarak çıkan futbolcu Turgay Şeren'e yaklaşan Hakan Şükür, 5 Haziran 1999'da Helsinki'de Finlandiya ile yapılan ve ay-yıldızlı ekibin 4-2 kazandığı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçında ilk kez kaptanlık pazubandını takmıştı.

08.09.2007

Kaynak : AA

Rodrigo Tello
08.Eylül.2006, 09:05
Şimdi arkadaslar yunanistan ve norveç macları bu maclarda kalecileri unutmayın yoksa grubta nerelerde olurduk:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tuncay bugünkü gibi oynacaksa hiç oynamasın:)

İbrahim üzülmez gibi adamın artık vadesi doldu:)

Hakan balta,Volkan yaman,Hayrettin artık sunları milli takıma kazandırın.

Tuncay bitmiş..
İbrahim Üzülmez'in Beşiktaş'a faydası yok burda ne işi var anlamıyorum :)

Hakan Şükürde bitti...Umut Bulut,Ümit Karan,Ersen Martin gibi adamları milli takıma kazandıralım...

King_91
08.Eylül.2006, 09:07
inşallah macaristan macını kazanırız yoksa iyice felakete donecek bu elemeler bizim için

Rodrigo Tello
08.Eylül.2006, 09:10
Puan Durumu.

http://img214.imageshack.us/img214/7672/adsznp8.jpg

Roberto Baggio
08.Eylül.2006, 09:55
macaristan'ı yüzde yüz yenmek zorundayız...

GeNç KaRTaL
08.Eylül.2006, 11:34
İyi yaa pek bir fark yok.Çıkma şansımız hala yüksek.

Varonil
08.Eylül.2006, 15:56
Norveç'le de Yunanistan berabere kalsa.. :rolleyes:

Cyzio
08.Eylül.2006, 16:16
Rahat lider olarak çıkacağımız gruptan işleri nerelere kadar getirdik.Yunan zaferinden sonra büyük bi düşüşe geçtik.Myhre olmasa Norveç'e de yenilecektik ya neyse..

Malta maçında iyi futbol oynamadık.Malta'nın her atağa çıkışında korktum.Defansımız ancak adama bakıyor.Kanatlar desen zaten özellikle Üzülmez'in tarafı çift şeritli otoban gelen geçiyor.Bi Mifsud'u tutamadı savunmamız tek başına dağıttı adam bizi.Gökdeniz girdikten sonra Hamit ile o kanadı çok iyi kullandılar etkili olmaya başladık.Emre'nin kaçırdığı net bi pozisyon var direğe çarpıp dışarı gitti.Fazla da söylenecek bişey yok.Bide İbrahim Üzülmez çalım atamıyorsan atma kardeşim öyle bi zorunluluğun mu var..

Macaristan maçını artık mutlaka kazanmalıyız.Daha doğrusu evimizdeki Yunanistan,Bosna maçlarından da 3 puanla ayrılmalıyız.Aurelio'nun gelişiyle de savunma toparlanacaktır..

fmsmyrna
08.Eylül.2006, 17:04
2008'e gidicez 2.olarak bence kesin bu.O konuda rahatım.Maça gelince Ben gole ihtiyacı varken Tuncay'ı çıkartıp Deniz Barış'ı sokmanın mantığını kavrayamadım..Tamam 3-5-2'ye döndük ama İbrahim Üzülmez'i çıkar Tuncay sol açıkta oynasın Tuncay ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu çıkar bir kornerde gol atar.Hadi diyelim bu olmadı Emre Belozoğlu'nun ne işi vardır bu takımda daha hiç maç oynamamış ligde ama bir bakıyoruz Ayhan ve Deniz Barış gibi isimler yedek bu bence çifte standarttır.Böyle bir haksılık olabilir mi yahu adam hiç maç oynamadan 11'de ben iyi oynadığım halde yedeğim.Artık 2008 gelsin istiyorumda Hakan Şükür bıraksın.Nuri Şahin için üzüldüm Feyenord'da sezona çok iyi başladı ama bu maçta kadroda yok.Toraman'ı beğenmedim çok ağır kalıyor.Hakan 2.golde biraz çabuk çıksa faul alabilirdi rakip forvetten bence Rüştü oynamalı kalemizde.

Ralph
08.Eylül.2006, 17:23
Eğer 2008'e de katılamazsak Türkiye milli takımı diye birşey kalmayacak.Tamamen unutulacak.Nerede o 2002 ruhu.Bir türlü devamını getiremedik.Sanki birşey varmış gibi gönderdiler Şenol Güneş'i.Şimdi hiçkimseye kızmaya hakları yok!Kendi düşen ağlamaz.

Cyzio
08.Eylül.2006, 17:32
2008'e gidicez 2.olarak bence kesin bu.O konuda rahatım.Maça gelince Ben gole ihtiyacı varken Tuncay'ı çıkartıp Deniz Barış'ı sokmanın mantığını kavrayamadım..Tamam 3-5-2'ye döndük ama İbrahim Üzülmez'i çıkar Tuncay sol açıkta oynasın Tuncay ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu çıkar bir kornerde gol atar.Hadi diyelim bu olmadı Emre Belozoğlu'nun ne işi vardır bu takımda daha hiç maç oynamamış ligde ama bir bakıyoruz Ayhan ve Deniz Barış ve Ayhan gibi isimler yedek bu bence çifte standarttır.Böyle bir haksılık olabilir mi yahu adam hiç maç oynamadan 11'de ben iyi oynadığım halde yedeğim.Artık 2008 gelsin istiyorumda Hakan Şükür bıraksın.Nuri Şahin için üzüldüm Feyenord'da sezona çok iyi başladı ama bu maçta kadroda yok.Toraman'ı beğenmedim çok ağır kalıyor.Hakan 2.golde biraz çabuk çıksa faul alabilirdi rakip forvetten bence Rüştü oynamalı kalemizde.

Terim'in çifte standardını tartışmaya gerek yok zate bu açık şekilde görünüyor..

LaKe
08.Eylül.2006, 18:24
Konserde olduğumdan dolayı maçı seyredemedim. İyikide seyretmemişim dedim bu sabah gazeteye baktığımda. Çok yazık gerçekten! Böyle kritik ve önemli anlarda puan kaybetmemeli ve işin ciddiyetine varmalıyız. Zor bir grupta değiliz. Rahatlıkla 1. çıkmalıyız. Ama her zamanki gibi kolay olan bi işi zora sokmayı çok iyi beceriyoruz. Umarım telafi edilir ve üst tura adımızı yazdırırız...

Aşk-ı Şehir
08.Eylül.2006, 18:30
Arda ve Sabriden Kötü Haber

Malta ile 2-2 berabere kalarak büyük bir şok yaşayan Milliler´e kötü bir haber de sakat futbolculardan geldi. Karşılaşmada sakatlanan futbolcularımız Sabri ve Arda´nın durumlarının ciddi olduğu açıklandı
Maçın başında rakibinin darbesiyle sakatlanan ancak ilk yarının sonlarına kadar oyunda kalan Arda´nın durumunun kötü olduğu ve Macaristan maçında oynamasının zor olduğu açıklandı. Milli futbolcunun son durumu yarın belli olacak. İkinci yarıda sakatlanan ve yerini Gökdeniz´e bırakan Sabri ise stadı doktorların yardımıyla terketti. Çarşamba günü oynama ihtimali bulunmayan futbolcu kadrodan çıkarıldı. Sabri´nin yerine oyuncu alınıp alınmayacağı açıklanmadı

Kaynak: LigTV

Sabri'nin yerine kimi alcaklar çok merak ediyorum...Uğur çağırılabilir.

VahdeTrabzon
08.Eylül.2006, 18:37
Valla bence çok berbat derecede oynamadık ama daha eksiklerimiz var fatih terim çok suçlu bence nihat ı bir türlü oyuna almadı ama karşımızdakine malta gözüyle bakmazsak bence üst düzeyde performans gösterdiler iyi kapandılar

King_91
08.Eylül.2006, 19:41
Ya bu galatasaraylılar niye bu kadar cok sakatlanıyor milli takımda bile birtek bizimkiler sakatlanıyor kendilerine bakmıyorlar mıdır nedir.Alex geldiginden beri 1 kere sakatlandı aynı sekilde appiah antrenman yapmayı mı bilmiyoruz

uAsamet91
08.Eylül.2006, 19:42
Malta'da mifsud diye bir adam var...o çok etkiliydi nitekim goller onun sayesınde geldi

gerrrard
08.Eylül.2006, 20:08
Gerçektende tam anlamıyla bir rezillik. Tüm takım isteksiz,Ruhsuz. Çok çabuk toparlamamız lazım. Bu böyle yürümez. Macaristan maçı çok önem kazandı. Ama işimiz çook zor. Hatırlatırım Macaristan İtalya'yı 3-1 , Bosna'yı 1-0 yendi. İşimiz çok zor gerçekten. :(

Rodrigo Tello
08.Eylül.2006, 20:25
Ben 30 dk. izledim hiç zevk alamadım kapadım..

besiktas1903
08.Eylül.2006, 20:31
fatih terimi anlamiyorum romanya macinda gorduk onliberosuz noliyordi ama fatih terim hic ders almamis o mactan.

sabri sakatlanmis onun yerine baska birisini alabirsek kadroya serder kurtulusu alalim.

Cyzio
08.Eylül.2006, 20:40
Sabri'nin yerine Serdar Kurtuluş alınmalı.Hatta en başta kadroya alınmalıydı.Şuan bana göre mevkisinin en iyisi Serdar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Eğer 2008'e de katılamazsak Türkiye milli takımı diye birşey kalmayacak.Tamamen unutulacak.Nerede o 2002 ruhu.Bir türlü devamını getiremedik.Sanki birşey varmış gibi gönderdiler Şenol Güneş'i.Şimdi hiçkimseye kızmaya hakları yok!Kendi düşen ağlamaz.

Şenol Güneş Trabzonlu olduğu için gönderildi..

Sekopej
08.Eylül.2006, 20:52
Ne yorum yapılır ki bu maça? Sanki geçenlerde bizi sahadan silen Romanya değildi de aynı anlayışla, sistemle oyuna başlıyorsun. Hamit sağ kanatta verimliyken oraya Sabri'yi koyup, neden Hamit'ten önlibero yaratmaya çalışıyorsun ki? Kadroda Ayhan, Hüseyin, Deniz varken, çağırmadığın Serdar, Koray varken...

Hiçbir oyuncunun sakatlığına sevinmemişimdir bu güne kadar ama dün iyi ki Arda sakatlandı da oyuna Ayhan girdi. Orta saha biraz toparlandı.

Tuncay, Emre, Hakan Şükür hiç beğenmedim. Emre'nin çektiği tek şut dışında hatırladığım hareketi yok. Kaç pozisyonda ceza sahası önünde müsait pozisyonda şut çekmesinin beklerken çekemedi. Tuncay'la birlikte sahanın kötülerindendi bence.

Tuncay'a diyecek laf yok, hani Fenerbahçe Tuncay'ı kaybedidince ruhunu da kaybetti diyorlar da, Tuncay Fenerbahçe'den ayrılınca kendi ruhunu da kaybetmiş.

Kurtarıcı olarak oyuna Deniz'i sokan Fatih Terim'i de tebrik ederim. Deniz kötü mü oynadı hayır, hatta Ayhanla birlikte sahanın iyilerindendi ama sen mutlak kazanman gereken bir maçta Tuncay'ı çıkartıyorsun oyuna Deniz'i sokuyorsun. Enteresan!

Hakan Şükür ve İbrahim Üzülmez artık bırakmalı Milli Takım'ı. 2 maç daha kaptan çıksın Hakan, o rekoru da kırsın, belki bırakır ondan sonra. Hakan olduğu sürece doldur boşalttan başka bir sistemle oynamayacağız. Hakan da dün kaç tane top indirdi ortada. İbrahim de çabalıyor ama olmuyor, artık gençelere yerlerini bırakmalılar.

Bizim bir sistemimiz, oyun anlayışımız yok. Nuri nerede? Yıldıray nerede? Koy Emre'yi, Hakan'ı, Tuncay'ı. Nasılsa atarlar gol, şişirin Hakan'a indirirse pozisyon olur. Bu mantıkla oyun oynanmaz. Halil'in kafası ve Emre'nin direkten çıkan şutu dışında bu da kaçar mı dediğimiz pozisyon yok, Malta'ya karşı. Ve bunun da sorumlusu Fatih Terim'dir. Başka bir teknik direktör olsa, şimdiye kadar kovulması için neler neler yapılmıştı.

3 gün sonra çok önemli bir maç daha var. 3 gün boyunca bu takım ve Fatih Terim çok eleştirilecek. Ve biz duygularımızla oynayan bir takım olduğumuz için o maça çok iyi hazırlanacaklar ve rahat bir galibiyet alacaklar. Buna inanıyorum. Tuncay, Hakan gol ya da goller atabilir. Ama bu sistemsizliğimizi değiştirmez, radikal değişiklikler yapmalı Terim. Formayı güvendiği isimlere değil hakedene vermeli.

Herşey bitti mi? Tabi ki hayır. Maç eksiğiyle 3. sıradayız. Norveç maçı herşeyi belirleyecek. Ve o kadar önemli bir maçta, konsantrasyon sorunu yaşayacağımızı sanmıyorum. 2. sırada grubu bitiririz ve Avrupa Şampiyonasına kalırız. Dünkü ve daha önceki oyunları görünce insan ister istemez karamsarlığa kapılıyor ama diğer rakiplerimiz de ahım şahım değiller. Norveç'in önünde 2. sırada bitirebileceğimize inanıyorum.

Teksasvega16
08.Eylül.2006, 21:06
arkadaslar korkarak soyluyorum70 yillardaki ingiltereden8 tane yiyen 3-0 yenilgiye sevinen Turkiye eskiye boyle donersek gercekten buyuk bir husrana ugrariz

Fernando Gago
08.Eylül.2006, 21:09
Tuncayın çıkması gerekiyordu çok kötü oynuyordu çünkü ha onun yerine deniz değil nihat veya başka bir atak oyuncu girmesi gerekirdi

Sekopej
08.Eylül.2006, 21:23
Tuncayın çıkması gerekiyordu çok kötü oynuyordu çünkü ha onun yerine deniz değil nihat veya başka bir atak oyuncu girmesi gerekirdi

Kötüydü kabul ediyorum, daha da erken çıkabilirdi. Ama son oyuncu değişikliği hakkın ve Tuncay yerine Deniz oyuna giriyor maçı kazanmak için. Düşünsenize geçen sene Zico aynı şekilde oyundan Tuncay'ı çıkarıp Deniz'i soksa galip gelmek için; Saraçoğlu'nda bir maçta, taraftardan ne tepkiler gelirdi?

Deniz kötü oynamadı kesinlikle, bana kalsa oyuna onunla başlardım zaten. Ama maçı çevirecek hamle bu değişiklik olmamalıydı.;)

King_91
08.Eylül.2006, 21:29
Sahi Nuri Şahin Niye Yok Kakımda adam takır takır top oynuyor aynı sekilde umit karan gokhan unal yazık tercih hataları yaktı bizi

Fietra 10
08.Eylül.2006, 21:45
"Gökhan olsaydı leblebi gibi gol atardı"

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Malta maçında Gökhan Ünal'ın kadroda olduğu halde 11'e, Mehmet Topuz'un ise 18'e alınmayışına sitem etti.

Mamur,"Fatih Hoca kusura bakmasın ama Kayserispor'un transfer dönemine damgasını vurmuş iki ası Gökhan ve Mehmet Topuz, Malta maçında sahaya sürülen 11'de yer almalıydı. Hele hele Gökhan, gol sıkıntısı çeken ay-yıldızlı takımda dün gece leblebi gibi goller atardı" dedi.

Gökhan Ünal'ın geçtiğimiz sezon gol kralı olduğunu hatırlatan Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in işine karışmak gibi bir niyetlerinin olmadığını, tüm sorumluluğun Terim'de olduğunu bildiklerini, ancak iki oyuncularının da ilk 11'de oynaması gerektiğini ileri sürdü. Başkan Mamur, "Milli Takım, Malta karşısında özellikle ikinci yarıda inanılmaz goller kaçırdı. Gökhan Ünal, yedek kulübesinde değil de sahada olsaydı, bana göre bunların çoğunu gol yapardı.

Çünkü tam istediği gibi sağlı sollu ortalar geliyordu. Kişisel becerisiyle de katı defans yapan evsahibi ekibin ceza alanına hareketli toplarla girer, golünü atardı. Kısacası dün gece Gökhan Ünal leblebi gibi goller atardı. Mehmet Topuz'a gelince, Romanya ile oynanan milli maçta da forma giydi, sakatlığı da yoktu. Takım kaptanımız dün gece bırakın 18'e alınmamayı, tel tel dökülen orta sahada çok rahatlıkla yer alırdı" şeklinde konuştu. Kayserispor Başkanı Mamur, Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz konusundaki sitemlerini, Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Oğuz Çetin'e de ileteceğini sözlerine ekledi.

DHA

Cyzio
08.Eylül.2006, 22:13
"Gökhan olsaydı leblebi gibi gol atar'' mıydı bilmem ama;
''Gökhan Galatasaray'da olsaydı ilk 11'de oynardı''..

besiktas1903
08.Eylül.2006, 23:40
gokhan ve halil guzel ikili olurlar bence. sag kanata serdar ozkan, gokdeniz ya hamit altintop oynasin. ve sa backe serdar kurtulus ya hamit altintop. sol backtede volkan yaman oynamaliydi.

Cyzio
08.Eylül.2006, 23:43
Sağ kulvarda onayacak olanlar Hamit ve Gökdeniz.Çok iyi kullanıyorlar orayı iyi de anlaşıyorlar..

byunuss1
09.Eylül.2006, 00:47
fatih tekke olsaydı suanda keşke 8-9 tane atsaydık der olurduk :)

eXcitinG
09.Eylül.2006, 02:10
Bu maç hakkında yorum yaparken asLında anaLizden ziyade ne durumLarda oLduğumuza bakmamız gerek.Ne durumdamıyız.

Maçtan önce Uefa provaketörLeri iş başında.MaLtanın OsmanLı işgaLinden kurtuLuş yıL dönümümüşte yok bu maçta da MaLtaLıLar TürkLeri püskürtecekLermişte vs vs.Yahu aLLah aşkına MaLta kim bu adamLarın tarihi ne.MiLyon oLmayan nüfusLarı iLe oLuşan bir toprak parçası.Zamanında kaLkmış koskoca OsmanLı ordusunu püskürtmüş.AdamLar tarihLerini biLmiyorLar.OnLara şimdi ki Uefa provaketörLeri gibi birisi zamanında çıkmış sizin şöyLe şöyLe oLdu demiş onLara anLatmış onLarda buna inanarak kaLkmışLar OsmanLıdan kurtuLuş yıLdönümü iLan ediyorLar.Hey MaLta senin o toprakLarında OsmanLı bir insanına dahi zarar vermemiştir.ÖyLe kıLıçLa tüfekLe sizi eLden geçirmemiştir.Kendisi MaLtadan çekiLmiş o toprakLarı size bırakmıştır.Güya şövaLyeLeri iLe bizi püskürtmüşLer.O şövaLyeLeri size zamanında İtaLyanLar yoLLamıştı onLarı kendinize maL ettiniz.O şövaLyeLer OsmanLı ordusunu yenemedi.Ama yendi gösterdiniz.KendiLeri gittiLer.Biz gitmek istemedikten sonra bizi kimse bir yerden çıkaramaz öyLe bir huyumuz vardır.

Üstümüzde bişeyLerdir gidiyor.Geçen yıL İsviçre maçında yapıLanLar.Bu yıL tekrar Beşiktaşın karşısına Bir İsviçre takımı yoLLayarak bunLara devam etmek isteyenLer amacına uLaşamayınca bu seferde GaLatasarayın karşısına Sion u diken güçLer amaçLarına MaLta maçında uLaştıLar sayıLır.

Biz asLında bu bize karşı yapıLanLara sahada vereceğimiz mücadeLe bizi Türk yapan hırsımız ve inancımız iLe karşı koymamız gerekirken bizim yaptığımıza bak.AdamLarın ekmeğine yağ sürüyoruz.Bizi karıştırmak istiyorLar işte.VermeyeLim buna izin.Neden veriyoruz.Maçın anaLizi feLan yok bence.Biz iLk önce bunLarı aşaLım ondan sonra futboL`a geri döneLim.

Biraz tarih biraz futboL oLdu ama bence çok ince noktaLar var.BunLar atLanmamaLı.Herşeyi oLdu bittiye getirmeLerine izin vermememiz gerek.Bazı şeyLeri biLmeLiyiz.Neden böyLe yaptıkLarını anLamaLıyız artık.

Cyzio
09.Eylül.2006, 02:21
Bu maç hakkında yorum yaparken asLında anaLizden ziyade ne durumLarda oLduğumuza bakmamız gerek.Ne durumdamıyız.

Maçtan önce Uefa provaketörLeri iş başında.MaLtanın OsmanLı işgaLinden kurtuLuş yıL dönümümüşte yok bu maçta da MaLtaLıLar TürkLeri püskürtecekLermişte vs vs.Yahu aLLah aşkına MaLta kim bu adamLarın tarihi ne.MiLyon oLmayan nüfusLarı iLe oLuşan bir toprak parçası.Zamanında kaLkmış koskoca OsmanLı ordusunu püskürtmüş.AdamLar tarihLerini biLmiyorLar.OnLara şimdi ki Uefa provaketörLeri gibi birisi zamanında çıkmış sizin şöyLe şöyLe oLdu demiş onLara anLatmış onLarda buna inanarak kaLkmışLar OsmanLıdan kurtuLuş yıLdönümü iLan ediyorLar.Hey MaLta senin o toprakLarında OsmanLı bir insanına dahi zarar vermemiştir.ÖyLe kıLıçLa tüfekLe sizi eLden geçirmemiştir.Kendisi MaLtadan çekiLmiş o toprakLarı size bırakmıştır.Güya şövaLyeLeri iLe bizi püskürtmüşLer.O şövaLyeLeri size zamanında İtaLyanLar yoLLamıştı onLarı kendinize maL ettiniz.O şövaLyeLer OsmanLı ordusunu yenemedi.Ama yendi gösterdiniz.KendiLeri gittiLer.Biz gitmek istemedikten sonra bizi kimse bir yerden çıkaramaz öyLe bir huyumuz vardır.

Üstümüzde bişeyLerdir gidiyor.Geçen yıL İsviçre maçında yapıLanLar.Bu yıL tekrar Beşiktaşın karşısına Bir İsviçre takımı yoLLayarak bunLara devam etmek isteyenLer amacına uLaşamayınca bu seferde GaLatasarayın karşısına Sion u diken güçLer amaçLarına MaLta maçında uLaştıLar sayıLır.

Biz asLında bu bize karşı yapıLanLara sahada vereceğimiz mücadeLe bizi Türk yapan hırsımız ve inancımız iLe karşı koymamız gerekirken bizim yaptığımıza bak.AdamLarın ekmeğine yağ sürüyoruz.Bizi karıştırmak istiyorLar işte.VermeyeLim buna izin.Neden veriyoruz.Maçın anaLizi feLan yok bence.Biz iLk önce bunLarı aşaLım ondan sonra futboL`a geri döneLim.

Biraz tarih biraz futboL oLdu ama bence çok ince noktaLar var.BunLar atLanmamaLı.Herşeyi oLdu bittiye getirmeLerine izin vermememiz gerek.Bazı şeyLeri biLmeLiyiz.Neden böyLe yaptıkLarını anLamaLıyız artık.

Kesinlikle haklısın, katılmamak elde değil..

Bu arada solda Vederson neden denenmiyor?Üzülmez'den daha yararlı olur bana göre..

uAburak89
09.Eylül.2006, 03:05
Volkan Yaman hatta Hakan Balta varken, kendi takımında bile doğru düzgün forma şansı bulamayan Vederson'un oynaması biraz mantıksız geldi bana..

Cyzio
09.Eylül.2006, 03:55
Volkan Yaman hatta Hakan Balta varken, kendi takımında bile doğru düzgün forma şansı bulamayan Vederson'un oynaması biraz mantıksız geldi bana..

Kendi takımında şans bulup Milli takımı batıranları da gördük..

uAburak89
09.Eylül.2006, 03:58
Ligte forma giymeyen adamı oynatmak, daha büyük bir risk..

TürkuAz
09.Eylül.2006, 04:01
Sol bek için artık alternatifler kullanılmalı bence.Volkan Yaman ve Hakan Balta'da bu isimlerin en önemli olanları.

eGowiCh
09.Eylül.2006, 05:43
Volkan Yaman sol bek değil, orta sahanın solu esas pozisyonu. Hakan Balta sol bekte kullanılabilir, denenmeli bence, ama Vederson da ihmal edilmemeli. Fenerbahçeli olduğu için söylemiyorum, geçen sene ligde 30-32 maçta forma giymiş bir futbolcu, bu sene forma giyemiyor diye oynatmamazlık yapılmamalı.

Ligte forma giymeyen adamı oynatmak, daha büyük bir risk..

Emre Newcastle'da kadro dışı, en son maçını ne zaman yaptı acaba ama banko oynuyor.

Rodrigo Tello
09.Eylül.2006, 06:07
Forvette Hakan Şükür'e neden bu kadar ısrar ediliyor anlamıs degilim..Yapamıyo artık oynayamıyo.Nihat oynamasın Ümit Karan oynamasın Hakan Şükür oynuyo yazık.

Sol kanadı düşünene kadar birazda burayı dusunun İbrahim Üzülmez dün iyiydi birde asist yaptı.
Sag kanadı düşünün Sabri'yle olmaz bu iş..

Kızmayın ama Fatih Terim'in gercekten Gs'li oyunculara karsı hertürlü toleransı var bu gercek ;) Bunu herkes söylüyo bende bu görüşteyim.

fmsmyrna
09.Eylül.2006, 06:41
Bu maçta Emre Belozoğlu oynadıysa bence Hakan Ünsal bile futbola geri dönüp direk ilk 11 oynayabilir.

uAburak89
09.Eylül.2006, 07:33
Egemen ben Emre'nin oynaması doğru mu dedim ? Öyle bir mesajım mı var, Emre ve Tuncay da oynamamalıydı.. Özellikle Tuncay gerçekten şaşırttı, futbolu unutmuş sanki.. Eski halinden eser kalmamış..

eGowiCh
09.Eylül.2006, 09:04
Tuncay fiziksek olarak da bitmiş gibi geldi bana. İngiltere yaramamış, herhalde oradaki yemeklere ve antrenmanlara alışamadı. Bir an önce geri dönmeli.

Emurafu
09.Eylül.2006, 09:19
Emre dün kötü oynamadı..Sahada en hariketli futbolcu idi önü acık olsa golü bilevardı !!!

İbrahim üzülmez kafası önce orta yapamıyor !!!

Hakan balta,Volkan yaman,Vederson falan artık sol beke kazandırılmalı...

stoper mevkisi için yasin çakmak hazırlanmalı + yanına iyi bir partner lazım ah ah ah keske serdar tascı olsaydı...

Zan-servet-emre-toraman bunlarla defans gitmez !!!!

Yasin yanında adam bulmamız şart !!!

Forvet için halil ve gökhan ünal ama bu ikil olursa forvet gücsüz olur o yüzden tekke sart formda olursa !!!

serdar özkanın hemen sag kanatta oynaması zor sag kanat gökdeniz olması lazım

Taktik olarak baktıgımızda !!!!!

--------------Hakan-----------------

--Hamit----Yasin----????------Vederson----

----- --Aurellio----Serdar-------------

-Kazım(Yetiştirilmeli)----------Arda--------

---------Gökhan------Tuncay--------------

Bu taktik üzerinde durulması lazım kazım türkiyede bakarak cok iyi orta yapıyor malesef zico harcıyor.......Kesinlikle sag kanat kazım olması lazım..

Bu takım formda olursa tutulmaz..Yasin yanında ibrahim kas yetiştirilse süper olur...

eGowiCh
09.Eylül.2006, 09:22
Sağ bekte kesinlikle Hamit oynamalı diye düşünüyorum. Sol bek için Hakan Balta veya Vederson'a şans verilmeli. Stoperde de Yasin'in yanına adam lazım, kim olabilir, bence Bekir İrtegün olabilir ama şu an kendisi sakat sanırım.

Ön liberoda Serdar veya Aurelio oynayabilir. Orta sahanın sağında Mehmet Topuz, solunda Tuncay veya Arda forma giyebilir. Forvette ise Gökhan Ünal banko oynamalı, yanına da bir partner bulunmalı.

Emurafu'nun yazdıklarına katılıyorum, güzel tespitler yapmış. Revizyon şart.

Emurafu
09.Eylül.2006, 09:23
Egemen kesinlikle formda kazım sart !!!

Revizyon sart ibrahim kaş yetiştirilmeli.....Keske serdar tascı olsa idi!!!

Tuncay kanatta çürüyor forvet olması sart çünkü forvette fırsatcı...

eGowiCh
09.Eylül.2006, 09:24
Kazım'ın mevkii için Mehmet Topuz var, bence Kazım'dan daha iyi. Daha Kazım genç, ümit millide oynuyor zaten, 2-3 sene sonra banko olur.

Atakan38
09.Eylül.2006, 15:54
Burda MaLta Kım Raat Raat Yenerız DienLer Vardı

Doru MaLta Takım DeiL Ama Bızde Cok İii DeiLdik Ztn Bu Maça GeLene Kdr

Arda,HaLiL,İbrahim ÜzüLmez,Servet Çok Gereksız AdamLardı Nihat'ta OlmamaLı

Ayhan,M.Topuz,Gökhan ÜnaL,AureLio,V.Yaman Yada Wederson Kesın OlmaLı Ilk 11 de

Macaristan Maçında FarkLı Bi 11 Çıkıcak BakaLım O Maçta NoLcak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Arada Defansımız Adına Cok İi Bi Haber

Emre Aşık kadroda

Milli takımın Malta ile yaptığı maçta sakatlanan Sabri ve Arda'nın aday kadrodan çıkarılmasının ardından Ankarasporlu Emre Aşık kadroya dahil edildi. Emre'nin yarından itibaren takımla birlikte çalışacağı bildirildi.
Kynk.A.A

Şaşırttı Fatıh Terım Beni
Bu İi Oldu

ChAoS
09.Eylül.2006, 15:57
Her biri milyonlarca dolar değerindeki milli futbolcularımızın Malta gibi dünya futbolunda esamesi okunmayan bir ülkenin milli takımı ile berabere kalması büyük yankı yarattı. Maçı izleyen her futbolsever bu başarısızlığa kendine göre bir yorum getirdi. Kimi teknik direktör Fatih Terim'i suçladı, kimi futbolcuları. Ay yıldızlı ekibimize kök söktüren Malta Milli Takımı'nın başarılı isimlerinden Michael Mifsud da, oyun sistemimizi yanlış buldu. 26 yaşındaki forvet oyuncusu, Türk Milli Takımı'nda dünya çapında futbolcular bulunduğunu, ancak teknik heyetin bunları değerlendiremediğini söyledi.

Hürriyet Gazetesi muhabiri İsmail Er'in Mifsud ile yaptığı röportajı sizlere aktarıyoruz: "İngiltere Championship takımlarından Coventry City'de forma giyen Mifsud'la, Malta'nın Slimea kasabasında işlettiği cafe barında buluşup, milli maçı konuştuk. Türk Milli Takımı karşısında elde ettikleri beraberliğin Malta futbolundaki en büyük başarılardan biri olduğunu vurgulayan Mifsud, maçın umduklarından daha kolay geçtiğini ifade etti. Ekibimizin modern futbol oynayamadığını savunan Maltalı futbolcu, şunları söyledi:

"Türk Milli Takımı her zaman ilgiyle izlediğim bir ekip. Çünkü, kadrosunda dünya çapında futbolcular var. Ancak, görebildiğim kadarıyla bu oyuncuları iyi kullanamıyorlar. Türk Milli Takımı'nda her şeyden önce arkadaşlık ve yardımlaşma yoktu. Takım oyunu oynamıyorlar. Modern futboldan çok uzaklar. Hücum varyasyonları çok kısıtlı. Mesela 10 numaralı futbolcuları Gökdeniz, ceza alanında defalarca kalecimizle karşı karşıya kaldı; şut çekeceğine topu Hakan Şükür'e attı. Bu, maç boyunca hep böyle oldu. Sadece Gökdeniz değil diğer oyuncularınız da aynı şeyi yaptı. Topu alan hemen Hakan Şükür'e şişirdi. Tek bildikleri buydu. Bu, çözülmesi çok kolay bir taktikti. Biz de hemen çözdük ve tedbirimizi aldık.

Türkler bizi şaşırttı

Ayrıca, Türk Milli Takımı'nın defansında zaafları olduğunu biliyorduk. Onun için de kaptığımız topları uzun paslarla ileri uçtaki oyuncularımıza attık. Doğrusunu söylemek gerekirse Türk Milli Takımı'nın daha iyi şeyler yapmasını, en azından hücumda daha etkili olmasını bekliyorduk. Hakan'a top ortalamaktan başka bir şey yapamadılar. Bu durum bizi de şaşırttı. Hedeflediğimiz bir puanı umduğumuzdan daha kolay aldık."

Kaynak : Hürriyet

Çok doğru konuşmuş. Milli takımımızın sahada tek hücüm etkinliği Hakan Şükür'ün üzerineydi sonucunuda hepimiz gördük. Bunu malta'lı bir futbolcu görebiliyor ama teknik direktörümüz Signor Terim göremiyor maalesef.

Cyzio
09.Eylül.2006, 16:06
Top şişirmeyi bırakamadık bi türlü.Şişirdiğimiz adam da adam olsa bişey demicem.Her top rakipte her top rakipte.İmparator(!) yine aynı kişiye topu şişirecek mi Macaristan maçında acaba..

Ilhan
09.Eylül.2006, 16:51
Konuyu gitmesi gereken yere gönderiyorum.

goosfraba
09.Eylül.2006, 16:59
Fatih Terim Hakan'a rekor kırdıracak diye puanlar kaybediyoruz

besiktas1903
09.Eylül.2006, 17:02
maltali futbolcu bile goruyor nasil kotu taktik oynadimizi fatih terim niye goremiyor. busuru tehlikeli oyuncularimiz var ama fatih terim sadece hakan sukuru kullaniyor.

VahdeTrabzon
09.Eylül.2006, 17:08
macaristan maçı çok farklı olacak bence...

eXcitinG
09.Eylül.2006, 17:18
MaLta bir daha ne böyLe bir futboL oynayacak, Ne böyLe bir maçta iki goL attığını görecek, Ne de bundan sonra böyLe önemLi puanLar kazanacak.Ta ki bir daha bizimLe oynayana kadar.

Atakan38
09.Eylül.2006, 17:24
Şişirdiğimiz adam da adam olsa bişey demicem

HaLa Bu Tur LafLar Dıosunuz Ya PES
Hakanın Yerıne Oynıcak Onun Gorevını Yapcak Adam Kım
Nıhatmı,HaLıLmı,Tekkemi,Tuncaymı__? OnLarıda Goruoruz
Hakan Şu Anda Turkıye LiqLerının En Formda v Alternatıfı Olmayan GoLcüsü

Hem Hakan Demıo HeraLde Topu Bana Atın Bana OrtaLayın Die Fatıh Terim Dıo
Gökdeniz'de Her Pozisyon'u KraLa OrtaLıycak SekıLdemı YakaLamıs Bı Tanesinide Vursaymıs KaLeye

Hem Rekor Icın Oynattığını Dusunen Varmı Cidden
Fatıh Terım'ınde Ismı Gecıo O Rekor Icın Tam Tersi Kendını Gecmemesı Icın Oynatmaz

Bundada KraL'a Fatura Kestınız Ya N Diim
Macaristan Maçında İnşaLLah Ilk 11 de Bı Tek KraLı Deiştirmez F.Terim :p

Cyzio
09.Eylül.2006, 17:29
HaLa Bu Tur LafLar Dıosunuz Ya PES
Hakanın Yerıne Oynıcak Onun Gorevını Yapcak Adam Kım
Nıhatmı,HaLıLmı,Tekkemi,Tuncaymı__? OnLarıda Goruoruz
Hakan Şu Anda Turkıye LiqLerının En Formda v Alternatıfı Olmayan GoLcüsü

Hem Hakan Demıo HeraLde Topu Bana Atın Bana OrtaLayın Die Fatıh Terim Dıo
Gökdeniz'de Her Pozisyon'u KraLa OrtaLıycak SekıLdemı YakaLamıs Bı Tanesinide Vursaymıs KaLeye

Hem Rekor Icın Oynattığını Dusunen Varmı Cidden
Fatıh Terım'ınde Ismı Gecıo O Rekor Icın Tam Tersi Kendını Gecmemesı Icın Oynatmaz

Bundada KraL'a Fatura Kestınız Ya N Diim
Macaristan Maçında İnşaLLah Ilk 11 de Bı Tek KraLı Deiştirmez F.Terim :p

Ne dememi bekliyorsun Bravo Terim,Bravo Hakan dememimi.Gökhan Ünal'ın,Mehmet Topuz'un ne suçu var daha ne yapacaklar Milli takımda oynamak için.Bıraksın artık şu Galatasaray sempatizanlığını da objektif yapsın şu kadro seçimlerini.Eminim Gökhan GS'de olsa banko 11'de oynardı.Boşuna bilmiyorum ayakları yapmayın şurda.Çifte standart uyguladığını görmemek için kör olmak gerekir.Ne zaman Hakan gider o zaman adam gibi top oynarız.Yoksa 10 yıl önceki sürünürüz gelen geçenden 5-6 yeriz..

eXcitinG
09.Eylül.2006, 17:31
Onu bunu biLmem ama görüLen bir gerçek böyLe giderse önümüzde ki bir kaç turnuvaya daha katıLamayacağız ve Dünya futboLunda sıradan bir üLke haLine geLeceğiz.Ne yapacakLarsa yapsınLar artık.Çıkıp ben mi yapayım.

VahdeTrabzon
09.Eylül.2006, 17:41
Hakan 2. yarı çıkmalıydı yerine bi nihat alınabilirdi mesela daha aktif uzaktan şut çeken bi takım olurduk 2. yarıda

Aşk-ı Şehir
09.Eylül.2006, 17:57
Hakan ne yapsın yahu nerdeyse her topu indirdi..Ayhan kaçırdı,Emre kaçırdı,Halil kaçırdı vs. daha ne yapsın gol de atıyordu ama onun problemi olan çabukluk yine el vermedi...

Cyzio
09.Eylül.2006, 18:11
Hakan ne yapsın yahu nerdeyse her topu indirdi..Ayhan kaçırdı,Emre kaçırdı,Halil kaçırdı vs. daha ne yapsın gol de atıyordu ama onun problemi olan çabukluk yine el vermedi...

Sen başka maçı izlemiş olmayasın.Maç boyunca topu topu 2 top indirebilmiştir..

Aşk-ı Şehir
09.Eylül.2006, 18:16
Evet bahsettiğimiz maçı izledim ve aynen öyle oldu.

Fernando Gago
09.Eylül.2006, 18:23
Her biri milyonlarca dolar değerindeki milli futbolcularımızın Malta gibi dünya futbolunda esamesi okunmayan bir ülkenin milli takımı ile berabere kalması büyük yankı yarattı. Maçı izleyen her futbolsever bu başarısızlığa kendine göre bir yorum getirdi. Kimi teknik direktör Fatih Terim'i suçladı, kimi futbolcuları. Ay yıldızlı ekibimize kök söktüren Malta Milli Takımı'nın başarılı isimlerinden Michael Mifsud da, oyun sistemimizi yanlış buldu. 26 yaşındaki forvet oyuncusu, Türk Milli Takımı'nda dünya çapında futbolcular bulunduğunu, ancak teknik heyetin bunları değerlendiremediğini söyledi.

Hürriyet Gazetesi muhabiri İsmail Er'in Mifsud ile yaptığı röportajı sizlere aktarıyoruz: "İngiltere Championship takımlarından Coventry City'de forma giyen Mifsud'la, Malta'nın Slimea kasabasında işlettiği cafe barında buluşup, milli maçı konuştuk. Türk Milli Takımı karşısında elde ettikleri beraberliğin Malta futbolundaki en büyük başarılardan biri olduğunu vurgulayan Mifsud, maçın umduklarından daha kolay geçtiğini ifade etti. Ekibimizin modern futbol oynayamadığını savunan Maltalı futbolcu, şunları söyledi:

"Türk Milli Takımı her zaman ilgiyle izlediğim bir ekip. Çünkü, kadrosunda dünya çapında futbolcular var. Ancak, görebildiğim kadarıyla bu oyuncuları iyi kullanamıyorlar. Türk Milli Takımı'nda her şeyden önce arkadaşlık ve yardımlaşma yoktu. Takım oyunu oynamıyorlar. Modern futboldan çok uzaklar. Hücum varyasyonları çok kısıtlı. Mesela 10 numaralı futbolcuları Gökdeniz, ceza alanında defalarca kalecimizle karşı karşıya kaldı; şut çekeceğine topu Hakan Şükür'e attı. Bu, maç boyunca hep böyle oldu. Sadece Gökdeniz değil diğer oyuncularınız da aynı şeyi yaptı. Topu alan hemen Hakan Şükür'e şişirdi. Tek bildikleri buydu. Bu, çözülmesi çok kolay bir taktikti. Biz de hemen çözdük ve tedbirimizi aldık.

Türkler bizi şaşırttı

Ayrıca, Türk Milli Takımı'nın defansında zaafları olduğunu biliyorduk. Onun için de kaptığımız topları uzun paslarla ileri uçtaki oyuncularımıza attık. Doğrusunu söylemek gerekirse Türk Milli Takımı'nın daha iyi şeyler yapmasını, en azından hücumda daha etkili olmasını bekliyorduk. Hakan'a top ortalamaktan başka bir şey yapamadılar. Bu durum bizi de şaşırttı. Hedeflediğimiz bir puanı umduğumuzdan daha kolay aldık."

Kaynak : Hürriyet

Çok doğru konuşmuş. Milli takımımızın sahada tek hücüm etkinliği Hakan Şükür'ün üzerineydi sonucunuda hepimiz gördük. Bunu malta'lı bir futbolcu görebiliyor ama teknik direktörümüz Signor Terim göremiyor maalesef.

Utancım 2 katına çıktı ... Tek Bildiğiniz Hakana Top Şişirmek ha doru söz ne denir biz 2000 yılındaki hakanı arıyoruz hala ama olsun 45 yaşna kadar görmek istiyorum hakanı o bi kral keşke metin oktayda yaşasaydı yaşı önemli değil oynardı milli takımda nede olsa o Taçsız Kral

fmsmyrna
09.Eylül.2006, 18:27
Ergün G.Antep'e gitti onu alsaydık keşke milli takıma

VahdeTrabzon
09.Eylül.2006, 19:01
Bence Ümit özat sol kanatta olur biraz şaşı ama olsun:D:D

gezenti
09.Eylül.2006, 21:21

İnsanların fiziksel özellikleriyle dalga geçen adilerden misin???

MeMo
09.Eylül.2006, 22:10

Katılıyorum gezenti insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçmek iğrenç bir olay

Atakan38
09.Eylül.2006, 23:26
Ne dememi bekliyorsun Bravo Terim,Bravo Hakan dememimi.Gökhan Ünal'ın,Mehmet Topuz'un ne suçu var daha ne yapacaklar Milli takımda oynamak için.Bıraksın artık şu Galatasaray sempatizanlığını da objektif yapsın şu kadro seçimlerini.Eminim Gökhan GS'de olsa banko 11'de oynardı.Boşuna bilmiyorum ayakları yapmayın şurda.Çifte standart uyguladığını görmemek için kör olmak gerekir.Ne zaman Hakan gider o zaman adam gibi top oynarız.Yoksa 10 yıl önceki sürünürüz gelen geçenden 5-6 yeriz..

Hakan Şükür Gidince Sanki Dunya Kupasını Alıcaz Dunyanın En İi 3 Takımı Arasına Gırcez.
Terimi EleştirebıLırsın SorumLusu FutboLcuLardan Çok O Ona Bı Sey Demem.
Ama Her Zmnkı Gıbı Bı Adama v Aynı Adama MaL Edemezsin

Fatıh Terım Istese Gs'den Daa Bı Suru Adam Alır
Nie Fenerden,Bejeke'den Daa Çok Adam Alıo Ddğn ŞeyLe Alakası Yok
Snn GaLatasary v KraL'a Karsı Bı Tavrın Var Ondan BoLe Konusuosun.

Macarıstan Macında KraL Olmadan YenıLırsek BakaLım Bu Sefer Kımı SucLu Ilan Etceksınız

Cyzio
09.Eylül.2006, 23:32
İyi oynayalımda yenilelim aptal saptal şişirme toplarla oynayıp galip gelmektense iyi oynayıp yenilmeyi tercih ederim..

Tutturmuşsunuz bi 'Kral' gidiyosunuz.Bu adamın yüzünden ondan daha yetenekliler harcanıyor.Bi rekor peşinden koşturup duruyor kırmadan kurtuluş yok heralde.

Emin ol Macaristan maçında yenilirsek kimse 'Keşke Hakan oynasaydı niye oynatmadı onu demez'.Diyenlerde balık hafızalıdırlar zaten..

TürkuAz
09.Eylül.2006, 23:51
Evet, kırmadan kurtuluş yok.Futbol oynadığı süreçte, milli takımda kalacağını da biliyorsunuz zaten.Daha neden yırtındığınızı anlamıyorum.

@Fernando Gago;

Kral oldukları konusunda şüphelerin mi var yoksa ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Hakan Şükür Gidince Sanki Dunya Kupasını Alıcaz Dunyanın En İi 3 Takımı Arasına Gırcez.
Terimi EleştirebıLırsın SorumLusu FutboLcuLardan Çok O Ona Bı Sey Demem.
Ama Her Zmnkı Gıbı Bı Adama v Aynı Adama MaL Edemezsin

Fatıh Terım Istese Gs'den Daa Bı Suru Adam Alır
Nie Fenerden,Bejeke'den Daa Çok Adam Alıo Ddğn ŞeyLe Alakası Yok
Snn GaLatasary v KraL'a Karsı Bı Tavrın Var Ondan BoLe Konusuosun.

Macarıstan Macında KraL Olmadan YenıLırsek BakaLım Bu Sefer Kımı SucLu Ilan Etceksınız

Kadroda başka hangi Galatasaraylı varsa ona yüklenirler, merak etme Atakan.

Fernando Gago
10.Eylül.2006, 00:15
@Fernando Gago;Kral oldukları konusunda şüphelerin mi var yoksa ?

Ben ne diyorum krallar ölene kadar milli takımda oldukları için keşke metin oktayda yaşasaydı milli takımda görmek isterdik onuda yaş fark etmez

TürkuAz
10.Eylül.2006, 00:22
Söyleyiş tarzın biraz farklı geldi de bana. :D

Mirza
10.Eylül.2006, 17:25
Konuda oyuncunun maçtaki performansını değil de diğer konulara yönelen, kişisel tartışma yapan, konu dışı mesajlar yazan kişiler ceza puani alacaktir, bilginize.

Dipnot : Mesajlar kontrol edilmiştir

deniz.91
10.Eylül.2006, 23:07
Bu maç hakkında tek birşey diyeceğim Malta karşısında erciyessporun kadrosunu çıkarsan darma dağın ederdi.
Yok ama o olurmu yav erciyes oyuncuları isterse 10-0 yensin onlar ikinci lig oyuncusu olurmu olmazzz:mad:

canavar20
15.Eylül.2006, 22:21
Ya tam bir hayal kırıklığı hiç yakışmadı bize. 2-2