View Full Version : Malta-Türkiye
Bugra19o3
03.Eylül.2006, 04:49
Bilindiği Üzre Bu Hafta Lig YOk ve Zorlu Bir Malta Deplasmanı Var...
Benim Görüşüm Kazanacaığımız Yönünde...:director:
Oghuse
03.Eylül.2006, 04:56
Kazanamazsak ayıp zaten...
BlackEagle19o3
03.Eylül.2006, 05:00
Fark atalım da takım morallensin;)
Emurafu
03.Eylül.2006, 05:09
malta maca cok önem veriyor korkuyorum...Afişler basmıslar osmalılar geliyor demişler..Maltalıları sovalye yapmıslar..
anilton
03.Eylül.2006, 06:56
Avrupa Şampiyonasına katılmak istiyorsak bu maçı rahat geçmemiz lazım...
Malta bize rakip olamaz...
fm_monster
03.Eylül.2006, 06:58
terim genclerden olusan bi kadro kurar umarım bu kolay rakip karsında
El Comandante
03.Eylül.2006, 07:14
--------------Hakan----------------
--Hamit--Ibrahim T.--Servet--Hakan Balta
------------Deniz Baris-----------
--Mehmet T.-------------------Tuncay--
--------------Arda Turan---------
---------Nihat-------------Halil----------
Fatih Terim ne yazikki sadece 3 tane stoper cagirmis.Gökhan Zan sakatmis galiba.Onun yerine baska care olmadigi icin Servet oynar ;)Bir Bekir,bir Yasin neden cagirilmaz anlamam ki !
Deniz o formayi Aurelio`dan daha cok hakediyor ve formayi giymesi lazim.Ayhan Akman cok formda,ikinci yari Tuncay`in yerine girebilir.Serdar Özkan Mehmet Topuz`un yerine girebilir.
VahdeTrabzon
03.Eylül.2006, 07:17
servet inşallah klübünde oynarken yaptığı hataları yaparak sürpriz bi sonuca yol açmaz
Fernando Gago
03.Eylül.2006, 07:29
Fatih Terim Romanya maçında ders almışsa ki çağırdığı Haklı kadro ile öle düşünüyorum bu maçı kazanırız
Emurafu
03.Eylül.2006, 07:31
Bu macta hakan oynar....Kesinoynar çünkü rakip takım kapanacak hakana cok ihtiyac olacak
El Barto
03.Eylül.2006, 07:32
Kazanamazsak ayıp zaten...
Aynen hislerime tercüman.
douramss
03.Eylül.2006, 08:41
Aurelio nun bir sakatligi veya cezasi yoksa Deniz in yerine oynatilmali...
uAsamet91
04.Eylül.2006, 06:36
Ka-za-nı-ca-ğız puan kaybına tahammülümüz yok böyle maçlarda.
Universal
04.Eylül.2006, 16:05
Başlıkları İngilizce niye yazarsınız anlamıyorum?
Kazanmak zorundayız. Grupta 5 puan kayıp var. Artık daha puan kaybı yapmamalıyız. Eğer yaparsak işimiz zora girer.
Cyzio
04.Eylül.2006, 16:33
Böyle maçlar zate kazanılmalı.Bu maçlarda puan kaybı olursa vay halimize..
Bu arada başlık yanlış yazılmış.Europa Cup değil 'EURO 2008 C Grubu' olacak..
eXcitinG
04.Eylül.2006, 16:47
Ikına mıkan zorLa kazanırız.Son zamanLarda zaten en son hangi maçta şöyLe rahat rahat maç izLetti bize MiLLi takımımız.Yine öyLe oLur.Ama atarız iLLa bitane.
yunusgs
04.Eylül.2006, 17:12
Kazanırız ama rahat mı kazanırız orasını bılemem.
uAemregs
04.Eylül.2006, 18:40
ben rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. her ne kadar sıkıntılarımız olsa da bu maçı da alırız artık.
Fıratcan Alçınkaya
04.Eylül.2006, 22:52
Rahat kazanırız
fmsmyrna
04.Eylül.2006, 23:15
İlk yarım saatte gol bulursak farka gideriz.
fenerbahce_1907
06.Eylül.2006, 04:42
Malta'nın hocası tedirgin!
2008 Avrupa Şampiyonası grubu eleme maçında 8 Eylül Cumartesi günü sahasında milli takımızla karşılaşacak olan Malta Milli Takımı'nda teknik direktör Dusan Fitzel, gruptaki en zor maçlarından birine çıkacaklarını söyledi.
Fitzel, cumartesi günü gruptaki en zor karşılaşmalarından birine çıkacaklarını belirterek, "Kendi evimizde oynamamıza rağmen çok zor bir maç olacak. Türkiye basit bir rakip değil. Maçın ciddiyetinin farkındayız. Türkiye'nin bir çok önemli futbolcusu var. Hakan Şükür, Emre, Tuncay ve Hamit gibi uluslararası üne sahip futbolculardan oluşuyor. Sanırım maçta Türk milli takımının kalecisi hariç her futbolcusuna özel önlem alacağız" dedi.
Fitzel, maçın tarihi olan 8 Eylül'ün Malta'nın Osmanlı kuşatmasından kurtuluşu olarak kutlanan "Zafer Bayramı" denk gelmesiyle ilgili olarak ise "Karşılaşmanın böyle bir güne denk gelmesi ilginç bir tesadüf. Ama biz sahaya çıkıp futbol maçı oynayacağız. Bu konu futbolcularımızdan daha çok halkımızın maça daha fazla motive olmasını sağladı. Cumartesi günü Türkiye ile yapacağımız maç milli bir olay değildir, milli bir maçtır. Biz iyi bir misafirperverlik göstererek rakibimizi iyi bir şekilde ağırlamak istiyoruz. Umarım Cumartesi günü futbol dışında başka birşeyin konuşulacağı gün olmaz" şeklinde konuştu.
VahdeTrabzon
06.Eylül.2006, 05:06
İnşallah Romanya maçındaki gibi dökülmeyiz
fenerbahce_1907
06.Eylül.2006, 05:13
Tam kadro çalıştık
8 Eylül Cumartesi günü Malta ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımız adadaki ilk antrenmanı yaptı.
Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde maçın oynanacağı Malta National Stadı'nda yapılan çalışmaya tüm futbolcular katıldı. Basın mensuplarının ilk 15 dakikasını takip etmesine izin verilen antrenmanda ay yıldızları futbolcuların kondisyon ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maçla antrenmanı tamamladığı bildirildi.
Çalışmayı Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy da izledi.
Bu arada antrenman öncesinde Milli Takım Doktoru Cengiz Dinç, hiçbir futbolcunun ciddi bir sorunu olmadığını, hafif sakatlığı bulunan Hamit Altıntop'un da oynayabilecek seviye geldiğini söyledi.
Öte yandan Malta Teknik Direktör Dusan Fitzel, milli takımın antrenmanını ziyaret ederek teknik direktör Fatih Terim'le bir süre sohbet etti ve başarılar diledi. İki teknik adam birlikte basın mensuplarına görüntü verdi. Milli Takım Malta maçı hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
Aykan19o3
06.Eylül.2006, 05:20
İlk yarım saatte gol bulursak farka gideriz.
Bu yoruma katılıyorum.. Bencede ilk dakikalar gol bulursak farka gideriz..
byunuss1
06.Eylül.2006, 05:21
defans hata yapmazsa mac bizimdir
ultraslanerdem
06.Eylül.2006, 18:56
Milli takım yine zorlanacak.Neden bilmiyorum ama tam potansiyelimizi bir türlü yakalayamıyoruz.İnşAllah kazanırız...
Fıratcan Alçınkaya
06.Eylül.2006, 19:30
Ztn Malta yıda yenemessek pes..
Rodrigo Tello
06.Eylül.2006, 20:43
Yenilcez gibi bir his var içimde..İnş yanılırım.
Ahmet_77
06.Eylül.2006, 20:50
2 Farkla yenicez diyorum ;;)
Fernando Gago
06.Eylül.2006, 22:09
Malta maçında 11'imiz,
Hakan
Sabri
İbrahim Toraman
Servet
İbrahim Üzülmez
Arda
Hamit
Emre
Tuncay
Hakan
Halil Altıntop
fmsmyrna
06.Eylül.2006, 22:12
Sabri sağ bekte yeteri kadar iyi değil Hamit'le yer değiştirseler daha iyi olur.Halil'in olması sevindirici.
Aurelio cezalı.. değil mi??
Gazeteler Terim'in bankoları diye sayarken Malta maçında oynayacak diye gösterdiler Aurelio'yu..
meddah
06.Eylül.2006, 22:28
Konulara başlık atarken biraz daha özenli olalım lütfen..
Aşk-ı Şehir
06.Eylül.2006, 22:28
0-3 kazanırız...Halil'den gol bekliyorum...
Atakan38
06.Eylül.2006, 22:29
En Sevmediğim Şey MiLLi Takım Arası Yapıp Liqe Ara VermeLeri
Bari Yensekte Bi İşe Yarasa
AdamLar Cok İddaaLı v HazırLıkLı İnşaLLah Buyuk Bi Hezimet Yaşatırız
Nihat,Arda Oynanamaması Lazım Gereksız AdamLar Su Anda Ayhan OynamaLı
KraL'danda GoL BekLıorum
Cyzio
06.Eylül.2006, 22:33
En Sevmediğim Şey MiLLi Takım Arası Yapıp Liqe Ara VermeLeri
Bari Yensekte Bi İşe Yarasa
AdamLar Cok İddaaLı v HazırLıkLı İnşaLLah Buyuk Bi Hezimet Yaşatırız
Nihat,Arda Oynanamaması Lazım Gereksız AdamLar Su Anda Ayhan OynamaLı
KraL'danda GoL BekLıorum
Görende hiç kazanamıyoruz sanar.Fark atacağımız maçtır Malta maçı..
uAburak89
06.Eylül.2006, 22:42
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemelerinde yarın Malta ile karşılaşacak olan A Milli Takımımız hazırlıklarını sürdürüyor..
Millilerimizin dün akşam antrenmanında ilginç ve üzücü bir gelişme yaşandı.. Şut çalışması sırasında Hamit'in vurduğu sert bir şut o sırada sahaya giren küçük bir köpeğe isabet etti..
Şutun etkisi ile havaya kalkan ve kötü şekilde yere düşen köpek antrenman sahasından kaçtı.. Bu olayın ardından Milli futbolcumuz son derece üzülürken, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün düzenlediği basın toplantısına giderken gördüğü köpeğin bir sorunu olmadığını telefonla oyuncusuna bildirdi..
Fıratcan Alçınkaya
07.Eylül.2006, 00:08
Tuncay>>>Hamit>>>EmRe>>>Arda
Orta Saha böyle olur o zaman bu maç önemli Milli Takım moralsiz çünkü farklı kazanırsak süper olur..
Fernando Gago
07.Eylül.2006, 00:17
Erken gol bulamazsak üstümüzde çok baskı olur o yüzden çokta kolay bir maç beklemiyorum
canavar20
07.Eylül.2006, 00:26
Kazanacağız tabi. Kazanamassak sondur.
GeNç KaRTaL
07.Eylül.2006, 00:26
Romanya maçındaki gibi göbekte Emre-Hamit var.Umarım Malta Romanya gibi oynamaz.Zorlanabiliriz.
Atakan38
07.Eylül.2006, 01:30
Görende hiç kazanamıyoruz sanar.Fark atacağımız maçtır Malta maçı..
Bnm YazdıkLarımda Hıc Kazanamıomusuz Yada Kotu Oynuomusuz Gıbı Bı Ifade Yok
Ama Norveç,Bosna Hersek,Romanya MaçLarıda Sana Kucuk Bı Ornek OlabıLır Snn YazdıkLarın İçin
Ilk Yarıyı GaLıp BıtırmeLı Yada Bır An Once GoL AtmaLıyız Stres Olmaması İçin
Bzm KraL Hazır RekorLara Tekrar BasLamısken MıLLı Forma Altındakı GoL Rekorunuda Bıraz Daa IlerLetse Çok İi Olur v Onu IstemeyenLerede İii Bi Cvp Verır
Fietra 10
07.Eylül.2006, 02:07
Malta gibi bir ülke karşısında da kazanamassak gitmeyelim daha iyi..hiç küçümseme rakibi falan demeyin..Malta kim yahu toplasan 5-6 galibiyeti vardır tarihte..rahat geçecez..
ZeroG
07.Eylül.2006, 02:51
Maltayı rahat geçeriz.Şüphelenmiyorum bile.3 farklı galibiyet olur gibime geliyor...
Universal
07.Eylül.2006, 02:55
Terim tarihe geçti. 1923'ten beri ilk kez bir ilkonbirde Fenerbahçe'li bir oyuncu yok. Bakalım ve görelim.
Aykan19o3
07.Eylül.2006, 02:56
Malta kadrosunda F.Bahçeli yok!
Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde (C) Grubu'ndaki 7. maçında yarın Malta'ya konuk olacak (A) Milli Takım'ın açıklanan ilk 11'inde Fenerbahçeli hiçbir oyuncu yer almadı.
Teknik direktör Fatih Terim, yarın yapılacak Malta maçında sahaya süreceği ilk 11'i bugünden açıklarken, sahaya çıkacak oyuncular arasında Fenerbahçeli hiçbir futbolcunun bulunmaması dikkat çekti.
Malta'ya getirilen kadroda Fenerbahçe'den Mehmet Aurelio, Deniz Barış ve Volkan Demirel yer alırken, kart cezalısı olan Aurelio'nun dışında diğer iki oyuncu da Fatih Terim'in ilk 11'deki tercihleri arasında yer alamadı.
İŞTE İLK 11
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın Malta karşısına Milli Takım'ın Hakan Arıkan, Sabri, İbrahim Toraman, Servet, İbrahim Üzülmez, Arda, Hamit, Emre, Tuncay, Hakan Şükür ve Halil ilk 11'i ile çıkacağını açıklarken, Malta Milli Takımı'nın ise Muscat, Scicluna, Said, Dimech, Azzopardi, Briffa, Agius, Pace, Woods, Michael Mifsud ve Schembri 11'i ile çıkması bekleniyor.
Ta Qali Stadı'nda TSİ saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Stefan Messner yönetecek ve Messner'in yardımcılıklarını ise Klaus Strasser ile Bernhard Zauner yapacak.
Fietra 10
07.Eylül.2006, 02:59
iyide kadroda Fenerbahçeli olmak zorundamı ki ? Hocanın tercihi..Eğer başarısız olursa eleştirinizi yaparsınız maçlardan önce böyle konuşmak pek dogru gelmiyor bana
fenerbahce_1907
07.Eylül.2006, 03:00
Ön liberosuz oynuyoruz yenilicez bence.Fatih Terim'i beğenmiyorum ben zaten milli takımda cok başarılıda değil bence rakiplerimiz cok güçsüz zaten güçlü 2takım vardı onlarıda kalecilerin yaptıgı hatalar yüzünden gectik.Bakalım yarın nolcak.
Aykan19o3
07.Eylül.2006, 03:01
Bizim için önemli değil Fenerbahçeli olsun olmasın alırız bu maçı..
Tebrikler Fatih Terim bir kez daha ispatladın yedek oyuncularmızı alıyodun onları niye almadın.
uAburak89
07.Eylül.2006, 03:02
Takımlar önemli değil, illaki X takımdan olmak zorunda değil.. Yarın maçı rahat alırız..
fenerbahce_1907
07.Eylül.2006, 03:03
Herşeyi anlıyorumda hala Sabri'de neden ısrar ediyor anlamıyorum onu.Sag bek yok mu milli takımda var Serdar oynasın orda Sabri'den iyi şu anda.Sag acık mı oynatıcaksın onu sag acık mı yok o zaman oda var Serdar Özkan var Mehmet Topuz var bunların hepsi Sabri'den iyi ve formda ama hala Sabri isteği var Terim'de anlamak zor.
Fıratcan Alçınkaya
07.Eylül.2006, 03:07
Lugano-Edu-R.Carlos-Önder(Milli Takımda oynayamıyormu ne öle bir sorun var galiba) Aurellio (sakat) Alex-Deniz Barış(Serdar ı bile oynatmıyor) Çünkü yeni Dünya düzeni kuruyor F.Terim DM siz takım.. Tümer alınabilirdi ama Emre var kadroda Kezman...
Aslında şöle bir baktımda şu durumda çıkan sonuç normal...
Dünya da her takımda DM yok mu?Fıratcan abi?Yoksa yanlış mı anladım?
Fıratcan Alçınkaya
07.Eylül.2006, 03:11
Yok Memo Herkesde var işte Fatih Terim yeni bir düzen getirmeyi aklına koymuş DM siz oynuyor... Romanya maçında olduğu gibi...
Anladım abi ben hiç DM'siz bir takım görmedim de Deniz var son günlerde formda onu niye oynatmıyor hiç oyuncuların formlarına bakmıyor bu hep aynı kişileri oynatmaya çalışıyor.
Fıratcan Alçınkaya
07.Eylül.2006, 03:16
Deniz Barış-Serdar Kurtuluş-Ayhan Akman 3'üde çok formda 1sini oynatsaydı ne diyim bakalım yrn neler olur..
GeNç KaRTaL
07.Eylül.2006, 03:17
Eğer Malta akıllı oynarsa Romanya gibi oynarsa kolay kazanmamız gereken maçta zorlanabiliriz.
Universal
07.Eylül.2006, 03:30
Öyle bir hava yarattık ki milli takımda Fenerbahçe'li olmayınca milli takım yenilecekmiş gibi. Fenerlilerin olmamasının nedeni bana göre Fenerbahçe'nin yabancılaşması. Yerli oyuncular ise yeteri kadar performans gösterememesi.
ThersoN
07.Eylül.2006, 03:50
Bilindiği Üzre Bu Hafta Lig YOk ve Zorlu Bir Malta Deplasmanı Var...
Benim Görüşüm Kazanacaığımız Yönünde...:director:
zor olmaması lazım... ayıp(::)
Emurafu
07.Eylül.2006, 04:50
Kadroda illa fenerli olması gerekmiyor ersun zamanındada Galatasaraylı yoktu..Sonucta milli müsabaka kadro önliberosuz gibi görüküyor ama belli olmaz hamit belki önlibero oynar..
Ayrıca malta takımınada önliberosuzda yeneriz...Ama zorlu maclarda herzaman önlibero olması lazım....
Malta 76 macta 3 galibiyet almıs.... bu takımıda korkak cıkarsak hiç avrupa sampiyonasına gitmeyelim..
eXcitinG
07.Eylül.2006, 04:56
ÖyLe gözüküyor ki yine orta sahada oyun kurmakta zorLanacağımız bir mac bizi bekLiyor.İyi tarafı ise çok uzun zaman sonra en iyi oynadığımız Yunanistan macından sonra tekrar cift forvetLe cıkıcaz.En cok haLiL ve Emre ye güveniyorum.
Varonil
07.Eylül.2006, 05:06
Milli Takıma kaleciler Beşiktaş'tan
(A) Milli Futbol Takımı'nın yarın deplasmanda Malta ile yapacağı 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçıyla birlikte Beşiktaş'ın milli takım kalesindeki hasreti de sona erecek.
Millilerin Malta ile yapacağı karşılaşmada, aday kadroda yer alan Beşiktaşlı kalecilerden Rüştü Reçber veya Hakan Arıkan'dan birinin görev alması halinde, siyah-beyazlı takımın milli kaledeki hasreti bitecek. Son yıllarda kalesini genelde yabancı kalecilere emanet eden, ancak teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın takımın başına gelmesiyle radikal bir adım atarak yerli kalecilerle yeni sezona giren Beşiktaş, yaklaşık 7,5 yıl sonra milli takım kalesinde de kendi file bekçilerini görmenin gururunu yaşamaya hazırlanıyor.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in, yarınki mücadelede Rüştü veya Hakan'a görev vermesi halinde, siyah-beyazlı takımdan bir kaleci, yaklaşık 7,5 yıl aradan sonra milli takım kalesini koruyacak.
Beşiktaşlı kaleciler Rüştü ve Hakan, daha önce başka takımlarda forma giyerken milli takım kalesini korumuştu. Rüştü-Hakan ikilisi Beşiktaş forması altında bu sezonun başında başarılı performans ortaya koyarak bu sefer siyah-beyazlı renklerle milli takıma davet edildiler.
Bu arada, milli takımın geçen ay içinde Romanya ile yaptığı son maçta Rüştü ve Hakan aday kadroda bulunurken, Terim bu karşılaşmada tercihini Fenerbahçeli kaleci Serdar Kulbilge'den yana kullanmıştı. Böylece Beşiktaşlı kalecilerin milli takım hasreti bir maç daha uzamış oldu.
-HASRET, 95 MAÇ SONRA SONA ERECEK-
Rüştü veya Hakan'dan birinin yarınki karşılaşmada görev alması halinde Beşiktaş'ın milli takım kalesindeki hasreti 95 maç sonra sona erecek.
Bu arada siyah-beyazlı takımda en son Fevzi Tuncay, milli takım forması altında görev almıştı.
Fevzi, Türkiye'nin, 23 Şubat 2000 tarihinde yaptığı ve 2-0 mağlup olduğu Norveç karşılaşmasında Beşiktaşlı bir kaleci olarak forma giymişti. Fevzi'nin ardından milli takımın yaklaşık 7,5 yılda yaptığı 95 maçta Beşiktaşlı bir kaleci milli heyecanı yaşayamadı.
Öte yandan Fevzi, 25 Nisan 2001 yılında Arnavutluk ile yapılan maçta kadroda yer almış, ancak oynamamıştı.
-RÜŞTÜ, MİLLİ TAKIMIN EN KIDEMLİSİ-
Beşiktaş'ın sürpriz bir şekilde Fenerbahçe'den transfer ettiği Rüştü, uzun yıllardır milli takıma hizmet veriyor.
114 kezle, (A) milli formayı en çok giyen oyuncu unvanının sahibi olan tecrübeli file bekçisi, Fenerbahçe, Barcelona ve tekrar sarı-lacivertli forma altında milli takıma davet edilirken, Beşiktaş'a geçmesinin ardında bu sefer siyah-beyazlı forma altında milli takıma çağrıldı.
-HAKAN, YÜKSELEN YILDIZ-
Geçen sezon Ankaraspor'da ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken ve milli takıma kadar yükselen Hakan Arıkan, son dönemde yıldızı parlayan kalecilerden biri olarak dikkat çekiyor.
Genç kaleci, Ankaraspor kalecisi olarak en son 5 Haziran 2007 tarihinde Türkiye'nin Brezilya ile yaptığı özel maçta milli takım kalesinde yer almıştı.
Bu arada Beşiktaş'ın diğer milli kalecisi Rüştü de Brezilya maçında kadroda kendine yer bulmuştu.
07.09.2007
Kaynak : AA
Emurafu
07.Eylül.2006, 05:09
Hamit ortasahada bu aralar cok formda bayernde sürekli uzaktan goller atıyor...Terim bence bunu düsünerek hamiti ortasahada oynatıyor..
Bence kilidi Hamit açar:)
Maltadan bile korkarsak...
eXcitinG
07.Eylül.2006, 06:06
Hamit ortasahada bu aralar cok formda bayernde sürekli uzaktan goller atıyor...Terim bence bunu düsünerek hamiti ortasahada oynatıyor..
Bence kilidi Hamit açar:)
Maltadan bile korkarsak...
Hamit orta sahada oynuyor doğru ama ortasaha nın göbeğinde değiLde sağ kanatta oynuyor.Hamit göbekte yapamaz.Ya açıkta yada savunmada daha iyi oynar.
besiktas1903
07.Eylül.2006, 06:10
bu maci kazaniriz inaniyorum kazanmaliyiz zaten ama rahat kazanirmiyiz onu bilemem.
3 kotu maclar sorna farkli galibiyet gormek istiyoruz
fmsmyrna
07.Eylül.2006, 06:53
Hamit'i orta sahanın ortasına koyup top kapmasını savaşmasını beklemek bence yanlış Hamit adam geçicek,orta kesicek,2 ye 1 yapıcak kanatta ama biz onu ortaya çekiyoruz.
besiktas1903
07.Eylül.2006, 07:04
Hamit'i orta sahanın ortasına koyup top kapmasını savaşmasını beklemek bence yanlış Hamit adam geçicek,orta kesicek,2 ye 1 yapıcak kanatta ama biz onu ortaya çekiyoruz.
evet kadro cok yanlis kurulu. ortasahanin ortasina asin serdar kurtulus, ayhan akman ya huseyin cimsir olcakti.
ama boylede yenmeliyiz
FenerbahCHE
07.Eylül.2006, 07:10
Kadroda bir fenerbahçeli yok . Fatih Terim muradına erdi sonunda.
King_91
07.Eylül.2006, 08:12
Kadroda bir fenerbahçeli yok . Fatih Terim muradına erdi sonunda.
fenerbahceyle bir alakası oldugunu sanmıyorum.cunku su anda milli takıma girebilecek kadar iyi oynayan bir fenerbahceli bence yok zaten.ayrıca fatih terim gibi bir teknik adamın boyle kompleksleri oldugunu sanmıyorum.zaten diger arkadaslar da dedi ersun yanal zamanında da gsli yoktu bu gs-fb savası degil milli bir mac renklere fazla dalmayalım bence
Hamiti sağ açık oynarken görmek isterim.
Ayrıca yarın çifte zaferi istiyoruz!.. İki Millî takımdan da..
Emurafu
07.Eylül.2006, 08:48
Yarın ordu macı var kahvede ordu macını izleyecegiz..2.yarı olunca da herkez milli macı izleyecek:)
VahdeTrabzon
07.Eylül.2006, 17:46
valla hamit sağ kanatta oynamazsa bence hiçbir verim alamayız
Cyzio
08.Eylül.2006, 01:11
Takımımızı yakından ilgilendiren maçta;
Macaristan: 1-0 :Bosna
İlk yarı tamamlandı..
sananes
08.Eylül.2006, 01:15
takımda fenerbahceli yok ama king_91 inde soledigi gibi buna takmamak gerek sonucta aynı fatih terim gecen sene 4-5 tane fenerli oynatıyodu takımda aurelio sakat tümer formsuz oldugu için ilk 11de fenerli yok ama bence servetinde uzulmezinde olmaması lazımdı fenerli yasin cakmak bile bu servetten iyi stoperdir neyse hayırlısı kim oynuycak tam bilmiyorum ama kalede hakan arıkan oynamalı bence zaten maltayı rahat yeneriz heralde sonucta cok zayıf bi takım.bide anlamadıgım bisey bu hüseyin bile on libero olarak cagırılıyoda bjkli koray nası cagırılmıyo korayı hiç sevmem ama bjknin izledigim maclarında hep harika oynadı cisseden falan iyi yani bence bu takımda rahat oynar en azından 18e girer
Bugün çok kolay bir rakiple oynuyoruz ama tedbiri elden bırakmamak lazım.Çünkü rakip çok kapalı bir defans kurgusu ile oynuyor.Bize kontraataklarda tehlike yaratabilir.Uzaktan şutlarla bugün gol ve goller bulabiliriz.
KaF KeF
08.Eylül.2006, 02:41
kolay alırız maçı..:;)
Roberto Baggio
08.Eylül.2006, 02:43
kolay bir maç olacak...
GeNç KaRTaL
08.Eylül.2006, 02:45
Bu akşam kazanıp tekrardan 2.liğe geçebiliriz.Hazır Bosna'da kaybetmiş.
TürkuAz
08.Eylül.2006, 02:47
Kolay bir rakip olsa bile tedbiri elden bırakmamak ve rakibi küçümsememekte fayda var.Umarım bir sürpriz yaşamayız.
GeNç KaRTaL
08.Eylül.2006, 03:19
Bu arada Malta'lıların milli günü gibi bir şeymiş bugün.Osmalı'dan bağımsız kalma günü.Daha önce Yunanistan maçının oynandığı günde böyle bir gündü herhalde.İtina ile milli bayram rezil ederiz.:D
Fernando Gago
08.Eylül.2006, 03:39
Marşımızı ıslıklıolar inş. intikamını alıcaz
KaF KeF
08.Eylül.2006, 03:40
TV8'Deki spiker anlatıyo maçı galiba..
TürkuAz
08.Eylül.2006, 03:42
Marşımız okunurken ıslıklamaları büyük terbiyesizlik, en güzel cevabı maç sonunda almış olacaklar.
Herkes haddini bilmeli.
VahdeTrabzon
08.Eylül.2006, 03:45
Evet tv8 deki spiker anlatıyo inşallah maçta en iyi cevabı Kanuni Sultan Süleyman gibi veririz şövalyelere(!):D
King_91
08.Eylül.2006, 04:06
bastırıyoruz ama bir gol bulsak 5-6 olacak
GeNç KaRTaL
08.Eylül.2006, 04:09
Bizimkiler izlettirmedi maçı yav.:(
Universal
08.Eylül.2006, 04:19
Malta'ya en az beş gol atmamız gerekir. Ama otuz dakika boyunca golümüz yok. Bu iş böyle gitmez. Farklı galibiyet bekliyorum. 1-0 veya 2-0 gibi skorlar beni tatmin etmez.
Fietra 10
08.Eylül.2006, 04:23
Arda yerine Ayhan girmiş..Ayhan nerede oynuyor ?
KaF KeF
08.Eylül.2006, 04:23
hırs yok takımda...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aha..golu yedik...
Universal
08.Eylül.2006, 04:24
Yedik golü. Utanmak gerek. Gol yemeden fark atmamız lazım. Utanın... Umarım çevirirler. 2-1'lik bir galibiyet bile utanç vericidir.
King_91
08.Eylül.2006, 04:24
kahretsin golu yedik
Fietra 10
08.Eylül.2006, 04:25
komediye bak..
GeNç KaRTaL
08.Eylül.2006, 04:25
Pofffff.:mad:
Rodrigo Tello
08.Eylül.2006, 04:28
Top oynamıyoruz yeriz tabi.Sonra suc defansın olur..
King_91
08.Eylül.2006, 04:29
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL haliiiiiill
Aykan19o3
08.Eylül.2006, 04:29
GooooooooLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL 1-1 yaptık..
Universal
08.Eylül.2006, 04:30
GS ve FB ile alakası yok bunun. Bu tip laflar söylemeyin.
Kaleciye çarpmasaydı gol olmuyordu. Şansa bulduk. Sevinmiyorum hala...
KaF KeF
işte bu...
Varonil
Gol be 1-1.
M.Scofield
iyi oldu bu gol 2, yarı fark gitmeliiyiz
GeNç KaRTaL
08.Eylül.2006, 04:31
İyi yaa.Bu maçta puan kaybedersek işimiz zorlaşır.Bir gol atalım yeter.Fark falan olmasın.
King_91
Seytanın bacagını kırdık golu atmasak cok zordu.bu mac biziimm .bu arada 1-1 ilk yarı bitti
Aykan19o3
2. yarı rakibi gole boğarız inşallah..
GeNç KaRTaL
08.Eylül.2006, 04:32
Sustu kaldı Malta tribünleri...
Malta tribünlerinde ölüm sessizliği var...
King_91
08.Eylül.2006, 04:35
Sustu kaldı Malta tribünleri...
Malta tribünlerinde ölüm sessizliği var...
olucak tabbiii su golu 10-15 dk once atmıs olsak o golu yememiş ustune gol bile atmıstık neyse 2.yarı moralle saldırıp coşacağız
Fernando Gago
08.Eylül.2006, 04:36
Tuncau-Sabri-HakanŞ-Servetin çok kötü futbolu terimin dmsiz oynama istediği bizi Malta gibi bir takıma bile zor durumlara düşürüyor
Teksasvega16
08.Eylül.2006, 04:36
yanliz dikkat ettinizmi marsimizi islikladilar
uAburak89
08.Eylül.2006, 04:37
Bu maçı 3-1 kazanırız..
GS'li, FB'li, BJK'li diye ayrım yapanlara gülüyorum sadece, bu takım hepimizin..
İlk yarı itibari ile pek iyi oynadığımız söylenemez ama, ikinci yarı düzeleceğimizi umuyorum.. İsimlere(Özellikle Hakan Şükür) yüklenmek yanlış olur, takım olarak kötüyüz.. Sanki konsantre olamamış oyuncular bu maça..
Fernando Gago
08.Eylül.2006, 04:38
can arat tumer ve umit ozattan hangisi ilk 11 oynayıp guzel oynuyor lutfen daha cok dusunup yorum yapalım fanatiklige gerek yok hepimiz TÜRKÜZ
Hakan Sabri Servet çok iyi oynuo zaten
TürkuAz
08.Eylül.2006, 04:38
Tuncau-Sabri-HakanŞ-Servetin çok kötü futbolu terimin dmsiz oynama istediği bizi Malta gibi bir takıma bile zor durumlara düşürüyor
Kötü oynadığını düşündüğün futbolculardan birisi Hakan Şükür ise, yuh diyorum başka da birşey demiyorum.
Fernando Gago
08.Eylül.2006, 04:39
Kötü oynadığını düşündüğün futbolculardan birisi Hakan Şükür ise, yuh diyorum başka da birşey demiyorum.
Hakan ne yaptı ki ?
Fernando Gago
08.Eylül.2006, 04:41
ya inanmıyorum bu dedigine ben galatasaraylılar super oynuyor mu dedim sadece fanatiklik yapan arkadaslara fanatiklik yapmaya gerek yok dedim sen de o dedigim kişinin soyledikleriyle es degerde seyler soyluyorsunuz.eger cok istiyorsanız hiç gsli oynamayabilir yeter ki TÜRKİYE kazansın
zaten Hiç Gsli olmayacak veya hep Fbli olacak diye bir şey yok ama durum ortada
King_91
08.Eylül.2006, 04:42
Turklugu bozan ben degilim suan tek bayrak olmak lazim degilmiydi fatih terim tek bayrak icine sadece galatasarayli ve gurbetci besiktasli oyunculari aldi tek 1 tane bile alinmamasi neyin aciklamasidir sizce
turklugu bozmakla bir alakası yok gecen sene neredeyse gsli yoktu milli takımda milli takıma iyi olan girer neyse uzatmayalım
Teksasvega16
hakan kotumu oynuyor tek atak yapan futbolcu kacirdigi golu gormedinizmi kalecinin zamaninda atlamasi olmasa
eGowiCh
Çok kötü oynuyor milli takım. İmparator (!) Fatih Terim'in eseri, bu zayıf Malta'dan bile gol yedik. Ön libero yok, belli bir oyun düzeni yok. Berabere kalırsak şaşırmayın.
Oghuse
zaten Hiç Gsli olmayacak veya hep Fbli olacak diye bir şey yok ama durum ortada
Sen olsan Fenerbahçe'den kimi milli takıma alırdın??
TürkuAz
08.Eylül.2006, 04:43
Hakan ne yaptı ki ?
Sahada en çok koşan ve mücadele eden 3 isimden birisi Hakan.Önemli pozisyonlara giren Hakan.Takımı yönlendiren ve kaptanlık pazubandını taşıyan Hakan.36 değilde 20 yaşındaymış gibi dinamik ve hareketli oynayan Hakan...
Daha ne istiyorsunuz, çekememezliği bırakın da "Milli Takım" için yorum yapın.Daha fazlasını isteyen MSN'de ki kişisel iletime bakabilir.
uAsamet91
08.Eylül.2006, 04:43
Milli takım otursun ağlasın devre arasında bu ne futbol ya.sinir küpü oldum allah'tan o golü bulduk bulmasaydık halimiz yaman . umarım 2.yarıda düzeliriz.
uAburak89
08.Eylül.2006, 04:44
İlla Fenerbahçeli olması mı gerekiyor, bu bir kuralmıdır ? Saçmalıyorsunuz gerçekten..
Şu anda takımda kimse iyi oynamıyor ki, Hakan Şükür takıntı olmuş sizde..
Can Arat ve Ümit Özat diyen arkadaşa çok teşekkür ediyorum gülme krizine soktu beni kendisi.. Can Arat'a Fenerbahçeliler bomba diyor, oynamasın diye nerdeyse dua edecekler sen hala kalkmış Can oynasın diyorsun, peh.. Ümit Özat ve Milli takım dediğin zaman aklıma gelen tek şey, auta giden isabetsiz ortalar.. Rekor kendisinde herhalde..
Galatasaraylılar da süper oynamıyor, Beşiktaşlılarda.. Sabri'nin oynamaması lazım bana göre, aynı şekilde Servet ve İbrahim Üzülmez'i de oynatmazdım ben olsam ama teknik direktör Fatih Terim.. Saygı duymalıyız..
Fernando Gago
Sen olsan Fenerbahçe'den kimi milli takıma alırdın??
Bende bunu diyorum ya illa ordan burdan değil Hak eden oynamalı ... Sabri ne zaman iyi oynadı Servet ne zaman iyidi hadi Hakan'ı 3kişi tutuo:o bunlar neden hala takımda
Universal
İyiki Fenerli bir oyuncu alınmadı. Şimdi burada Tümer olsa takım daha kötü durumdaydı. Lütfen ben bir Fenerli olarak bu yorumlara üzülüyorum.
Fıratcan Alçınkaya
H.Şükür ayakta duramıyor yahu topa vurcak mecali yok hala 11de..
Teksasvega16
08.Eylül.2006, 04:45
Çok kötü oynuyor milli takım. İmparator (!) Fatih Terim'in eseri, bu zayıf Malta'dan bile gol yedik. Ön libero yok, belli bir oyun düzeni yok. Berabere kalırsak şaşırmayın.
berabere kalirsak bu 2008 unutalim onumuzdeki maclar macaristan moldova yunanistan bunlardan kesin puan kaybetme olacaktir suanki elimizdeki firsatlarla maltayi yenmemiz lazim
Universal
Öyle bir yazıyorsunuz ki Rize'den de Malatya'dan da Konya'dan da yok. Şimdi Konyalılar burada tartışmamı çıkartsın.
M.Scofield
Hakan ne yaptı ki ?
size göre zaten hiçççççç bişey yapmıyo tek hakan derdiniz ,hakan'a söylenen bir tezahurat var onu size armağan ediyorum
Fernando Gago
Sahada en çok koşan ve mücadele eden 3 isimden birisi Hakan.Önemli pozisyonlara giren Hakan.Takımı yönlendiren ve kaptanlık pazubandını taşıyan Hakan.36 değilde 20 yaşındaymış gibi dinamik ve hareketli oynayan Hakan...
Yaw ben bu takımda mutlaka fenerli olsun dedim mi ? fenerli olsa 5-0 olu dedim mi ? ama hak eden forma almalı hak eden
Oghuse
08.Eylül.2006, 04:46
Bende bunu diyorum ya illa ordan burdan değil Hak eden oynamalı ... Sabri ne zaman iyi oynadı Servet ne zaman iyidi hadi Hakan'ı 3kişi tutuo:o bunlar neden hala takımda
Hakan'ı 3 kişi tutması zaten onun bir potasiyel tehlike olduğunu gösterir.Sabri'nin performasından TD memnum kalmış ki oynatıyor.Servet içinse mecbur kaldığı için oynatıyor..
Teksasvega16
08.Eylül.2006, 04:47
hakan guzel oynuyor yas durumuna ragmen ama sabrinin ismini spikerin isminden duyamiyorum sorun o
TürkuAz
08.Eylül.2006, 04:47
H.Şükür ayakta duramıyor yahu topa vurcak mecali yok hala 11de..
Fıratcan lütfen saçmalamayı kes ve maçı izle.Şu takıntıdan kurtulun ve maçı bir "TÜRK" olarak izleyin.Nedir bu Hakan çekememezliği anlamış değilim, sahada en çok koşan ve mücadele eden isimlerin başında Hakan gelmiyor mu?
Fernando Gago
08.Eylül.2006, 04:48
Hakan'ı 3 kişi tutması zaten onun bir potasiyel tehlike olduğunu gösterir.Sabri'nin performasından TD memnum kalmış ki oynatıyor.Servet içinse mecbur kaldığı için oynatıyor..
Yaw maçı izlemio musun Hakanı tutan bile yok ne 3 kişisi :D ordaki mesajı anlamamışn
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 04:49
ben saçmalamıyom maç ortada siz GS li gözlüğünüz çıkartın bunca zamandır hakan şükür ü bekleyen halil in oynadında neler yaptığını gördük H.Şükür kötü oynuyor..
Teksasvega16
2 yari basladi hadi bakalim ayaklari duz bassin hakan sukur spekulasyonlarinada tek cevabim maci duzgun izlemeleri ayakta duramiyorsa o sutu nasil vurdu nasil kaleci son anda cikardi
Universal
Ersun zamanında Hakan yoktu. Fenerlisinden, Galatsaraylısına herkes Hakan oynasın diyordu. Şimdi oynuyor Hakan oynamasın diyorsunuz. Hakan tek bir iş yapıyor. Hakan'ı en az iki oyuncu tutuyor. Buda takımda bir oyuncu boş kalması anlamına geliyor.
King_91
08.Eylül.2006, 04:50
Hakan'a 4 gol attıgı moldova macından once de boyle deniyordu.Hakan Kraldır kulagını tıkar ve golunu atar!!
uAburak89
08.Eylül.2006, 04:50
Halil de iyi oynamıyor ki Fırat.. Vurduğu top şansının da yardımı ile gol oldu sonuçta, sahadaki hiç bir oyuncu süper oynamıyor.. Maç başlamadan başlıyor Hakan Şükür yorumları..
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 04:51
ben o zamanda oynamasın diyodum... olay h.şükür değil 36 yaşına gelmiş faydalı olamayan bir futbolcunun illa diğerlerinin yerine 11de olması..
dikkat edin h.şükür sadece bir noktada duruyor adam da haklı yaşlı koşamıyor orta sahaya felan...
Teksasvega16
08.Eylül.2006, 04:51
Tuncayinda cikmasi lazim
Fernando Gago
08.Eylül.2006, 04:52
Hakan'ı bi kenara bırakalım ya Sabri ya Servet ? bunlar formayı hak ediyor di mi
TürkuAz
Bir tane kafa topu geldi, ona vuramadı ve diğer pozisyonda şık bir vuruş yaparak gol attı.Bunu Hakan yapamayacak mıydı yani?
Universal
Futbol'un yaşla alakası yok. İnsanın içinde enerji devam ediyorsa oynamalıdır. Zidane'da 36 yaşında Fransa Milli takımda oynuyordu.
Oghuse
08.Eylül.2006, 04:53
ben o zamanda oynamasın diyodum... olay h.şükür değil 36 yaşına gelmiş faydalı olamayan bir futbolcunun illa diğerlerinin yerine 11de olması..
dikkat edin h.şükür sadece bir noktada duruyor adam da haklı yaşlı koşamıyor orta sahaya felan...
Bence performansı yaşını kapatıyor..
Tuncayinda cikmasi lazim
Tuncay sola geçersen belki faydalı olur..
Fernando Gago
Futbol'un yaşla alakası yok. İnsanın içinde enerji devam ediyorsa oynamalıdır. Zidane'da 36 yaşında Fransa Milli takımda oynuyordu.
ama Nasıl oynuyordu ona bakmak lazım ?
Fıratcan Alçınkaya
Tuncay kötü servet canlı bomba hadi hayırlısı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zidane ile h.şükür ü karşılaştırdın ya pes yani:)
Fernando Gago
08.Eylül.2006, 04:54
Ah bee çizgiden çıkardılar
King_91
08.Eylül.2006, 04:54
Hakan'ı bi kenara bırakalım ya Sabri ya Servet ? bunlar formayı hak ediyor di mi
sabriye oynamasın diyorduk cıktı simdi zaten
aaaaaahh cizgiden cıkardılarr:(:(
Teksasvega16
08.Eylül.2006, 04:55
hakan sukur atak yaptirdi gokdenizin vurdugu topta boylemi ayakta duramiyor tuncay zaten sol acik oynuyor dedigin gibi solda iyi olur ama 20 dakka icinde bunu deneyip faydasini goremezsek bence cikmasi sart olur
TürkuAz
08.Eylül.2006, 04:55
Tuncay solda faydalı olabilir.Ayhan ortada iyi performans sergiliyor.Servet ve Sabri ortalama oynuyor.
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 04:56
Emre iyi bence
Teksasvega16
08.Eylül.2006, 04:56
said defanslari maltanin cok disiplinli
TürkuAz
08.Eylül.2006, 04:57
Hakan Şükür'ün çıkardığı pası hep beraber izledik.Ayakta duramıyor değil mi?
Teksasvega16
08.Eylül.2006, 04:58
servet resmen ayakta uyuyor ve maci izliyor
Fernando Gago
08.Eylül.2006, 04:58
Hakanın yaptığı her şeyi sayarsak yandık ha bak adım atıyor hep beraber gördük ... Atsın Hakan atsn önemli değil şu maçı alakta Hakan atısn
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 04:59
h.şükür ün vuramadı kafa topunuda gördük
King_91
08.Eylül.2006, 04:59
servet resmen ayakta uyuyor ve maci izliyor
iyi de adamlar bizim kaleye gelmiyor naapmasını bekliyorsun :D
TürkuAz
08.Eylül.2006, 05:00
Sizler söylediğinizi inkar ediyorsunuz arkadaşlar.Ayakta duramıyor diyorsunuz, adam oyununu oynayınca da yapacağı herşeyi sayamayız diyorsunuz.Pes vallahi.:D
Universal
08.Eylül.2006, 05:01
Düzenlemeye başladık. Baskıya aldık. Ama bu oyun Macar maçı öncesi umut vermiyor.
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 05:02
ayakta duramıyordan çim sahada yuvarlanıp yatıyor anlamını çıkardın galiba:)
Fernando Gago
08.Eylül.2006, 05:02
Sizler söylediğinizi inkar ediyorsunuz arkadaşlar.Ayakta duramıyor diyorsunuz, adam oyununu oynayınca da yapacağı herşeyi sayamayız diyorsunuz.Pes vallahi.:D
O zman emrenin pasında hakan toptu tutamadı onu da mı sayalım ?
Teksasvega16
08.Eylül.2006, 05:03
soz acikcasi hakan iyi hamit ve halil super tuncay ve servet gercekten berbat
Fernando Gago
08.Eylül.2006, 05:03
Tuncay ruhunu kaybetmiş :)
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 05:04
yazık valla Malta yı bile yenemiyorz
TürkuAz
08.Eylül.2006, 05:04
Şimdi lafı çevirmeye başlamayın, söylediklerinizin arkasında durun.Yakışmıyor.
Tuncay berbat oynuyor gerçektende, isabet denen kavram yok kendisinde.
King_91
08.Eylül.2006, 05:06
Yaşasın fenerli deniz giriyor artık tartısma biter umarım
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 05:06
Yahu adam ayakta duramıyor topa vurcak mecali yok kafa toplarında etkisiz sölediklerimizn ardındayız yahu bnm amcam var koyu cimbomlu o bile dedi H.Şükür kötü hala ne diyorsun...
Fernando Gago
08.Eylül.2006, 05:07
Şimdi lafı çevirmeye başlamayın, söylediklerinizin arkasında durun.Yakışmıyor.
Olay Kişisele Dökmezsek İyi Olacak Msn diye bir şey icad edilmiş.....
Deniz ve Ayhan sahada olacak Terim DMsiz hatasını anladı mı ne *
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 05:07
Gökdenizz ortasını izledi H.Şükür al gördük
Fernando Gago
08.Eylül.2006, 05:08
Gökdenizz ortasını izledi H.Şükür al gördük
Yok kafasını eğdi :D
Teksasvega16
08.Eylül.2006, 05:08
emrede elinden geleni yapmaya basladi onu bunu birakin bu skorla mac hayati duruma geldi bosnaya yenildik yunanlilar 1.bu mactada puan kaybedersek vay halimize
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 05:09
Tuncay çıktı oyundan
Aykan19o3
Tuncay çıkıyor ---> Deniz Giriyor..
Fernando Gago
Bu maçta yenilmeyiz gibime geliyor Hakan veya Halil seken pozisyonları tamamlamarı lazım çok atak yapıyoruz çünkü
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tuncau ingilterde futbolunu geliştircek orası disiplinli futbolun beşiği dediler adam futbolu unutmuş :)
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 05:10
Deniz Barış v Ayhan Akman 11de sağlam oldu takım gol yemeyiz
TürkuAz
08.Eylül.2006, 05:11
Yahu adam ayakta duramıyor topa vurcak mecali yok kafa toplarında etkisiz sölediklerimizn ardındayız yahu bnm amcam var koyu cimbomlu o bile dedi H.Şükür kötü hala ne diyorsun...
Senin amcanın hangi takımı tuttuğu ve Hakan hakkında ne düşündüğü önemli değil bizim için.Senin amcan bu şekilde düşününce ne oldu, başımız göğre mi erdi yada Hakan Şükür onu kırmayıpta futbolu falan mı bırakacak?Ayrıca şu alay etme işini bırakalım lütfen, hakkında konuştuğunuz (!) kişi Türkiye'nin gelmiş geçniş en büyük golcüsüdür.
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 05:12
şu dk ye kadar sen diyosun iyi amcam diyor kötü bu kadar... O adam 55yıllık GS li sen 18... Tamam uzatma...
Teksasvega16
hadii beee kalecileri saglam
King_91
kaleci muthiş cıkardııııı ahhh be
Aykan19o3
Kalecileri inanılmaz bir top çevirdi :(
TürkuAz
08.Eylül.2006, 05:13
Deniz'in girmesi iyi oldu.Ön liberomuz Ayhan - Deniz çok sağlam ikili oldular. :)
Tuncay'ın çıkması iyi oldu, takıma yarardan çok zararı dokunuyordu diyebiliriz.
King_91
Frikik hadi be yazın sunu
Fernando Gago
Hakan Ayrıca şu alay etme işini bırakalım lütfen, hakkında konuştuğunuz (!) kişi Türkiye'nin gelmiş geçniş en büyük golcüsüdür.
Bunu biliyoruz türkiyenin en büyük forvetidir ama bi yerde bırakması lazım galatasaray taraftarının bi kısmı hakan'a bırak yeter diyorsa bunda bir şey vardır di mi ?
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 05:14
Tuncay da çok büyük düşüş var
TürkuAz
08.Eylül.2006, 05:14
Atağın ismi yine Hakan'dı ancak kaleci çok hırslı oynuyor belli ki, topu çıkarınca nasıl coştu.:D
Teksasvega16
08.Eylül.2006, 05:15
Ya tamam hakan durumumu kapatalim dakika 71 oldu Millilerimiz gol bulmasi lazim
Fıratcan Alçınkaya
hadi ya atalım bir gol
Fernando Gago
Golü Hakan atıcak görün :D
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 05:16
hadi kaçırdık golü
King_91
Gol yedik yaaa boyle is mi olur 2 sut 2 gol olmaz yaaaaaaaaaaaaaa
Fıratcan Alçınkaya
yedik ya olamaz zorla gol yedik
Fernando Gago
Offfffffffffff yaaaaaaaaa
Teksasvega16
ayvayi yedik golu attilar 2008 unutun ayip be ayip servetin yuzunden yedik kontra atakla
Aykan19o3
Sinirden ağlıyorum...:(
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 05:17
fm gibi oldu 2şutları va 2side gol oldu yahu
Universal
Avrupa'yı unutun...
TürkuAz
Yazıklar olsun.
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 05:18
Gol Servet Aslanım benim
King_91
GOOOOOOOOOOOOOOOOOL serveeeeeeeeeeeeeeet
TürkuAz
Goooollll Serveetttt...
Teksasvega16
Gooooooooooooooooooooooolllllllllllllllll servet atti beni mahcup etti
Fernando Gago
Gollllllllllllllllllll zuhazuhauzh Servet attı
C h A o S
gggggggoolllllllllllllllllll
tosunpasa
2-2 oldu... Bravo F.Terim...
Aykan19o3
GoooooooooooooooLLLLLLLLLLLLL 2-2 yaptık..
Universal
08.Eylül.2006, 05:19
Malta sevinemedi bile. Uzun süre sonra galibiyet alacaklardı.
Oghuse
İZlemiyorum dedim pc'yi açtım gol oldu..
Aykan19o3
Haydi Beyler beyler susturalım şunları..
Teksasvega16
08.Eylül.2006, 05:20
futbolu kotu oynadi ama golle yedirdigi golu affettirdi
Fernando Gago
08.Eylül.2006, 05:21
Forvette 1 top bile indiremiyoruz
Universal
08.Eylül.2006, 05:21
Şu maçı 30. dakikada garantilememiz lazımdı. Malta galibiyeti ile artık havaya uçacağız. Norveç deplasmanında ne yapacağız merak ediyorum.
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 05:22
işe bak ya Malta karşısında beraberlik golü attık seviniyoruz
King_91
futbolu kotu oynadi ama golle yedirdigi golu affettirdi
servet gol yedirmedi ki defansta kimse yoktu 2.golde
TürkuAz
Gol attı diye şimdi iyi mi oynuo oldu sahada oynadığı futbol belli yediğimiz golde nerde servet böle herşeyde laf sokma yarışına gireceksen ok o zaman
Lafı nereye çekersen çek, umrumda değilsin.Kötü mü oynuyor ; Evet, beraberlik golümüzü attı mı; Evet.Olay bitmiştir.
1 gol daha bulacağız.Umarım golü Deniz veya farklı takımdan birisi atarda rahatlarsınız.
Teksasvega16
08.Eylül.2006, 05:23
Arkadasla cok ozur diliyorum youtube girdim pkkli vatan hainleri bizim milli takimimizin futbolculari hakkin da escinsel spekulasyonlar yapip maltayi yenemememize alay ediyorlar milliler isallah bunlarin dersini verir HADI BE SANLI TURKIYEEE
Fernando Gago
Lafı nereye çekersen çek, umrumda değilsin.Kötü mü oynuyor ; Evet, beraberlik golümüzü attı mı; Evet.Olay bitmiştir.
1 gol daha bulacağız.Umarım golü Deniz veya farklı takımdan birisi atarda rahatlarsınız.
İnş. Hakan atarda 45 yaşında kadar formayı garantiler
Fıratcan Alçınkaya
adamlar çok kapalı oynuyorlar EmRe düştü oyundan
TürkuAz
08.Eylül.2006, 05:24
servet gol yedirmedi ki defansta kimse yoktu 2.golde
2.golde hata hiç kimse de değildi.Takım halinde hücumdaydık.Top çok hızlı olduğu için Ayhan yetişemedi sadece.
Teksasvega16
direeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkk
Fernando Gago
ahh bee direk :(
King_91
direeeekk yaaaaa offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fffffff
Fıratcan Alçınkaya
Allah ım olamaz ya direk
C h A o S
hadi beeeeeeeeeeeeeeeeeeee direk
tosunpasa
08.Eylül.2006, 05:25
Malta'dan 2 gol yemişsek ve beraberlik golüne seviniyorsak artık Fatih Terim'in bırakması gerekir demektir. + olarak Hakan Şükür çok savunuluyordu.. Yaptığı hatalar, yavaş hareketleri v.s artık bırakması gerektiğini kanıtlıyor.. Köklü değişiklikler lazım Milli takımımıza..
TürkuAz
08.Eylül.2006, 05:25
Emre'nin vuruşu direğe çarptı ve yandan dışarı gitti..:(
Aykan19o3
08.Eylül.2006, 05:26
Allahım bu gol nasıl kaçar :(
Fıratcan Alçınkaya
Fatih Terim Malta Maçı 2-2 biterse istifa etmesi gerekir yoksa bu kolay gruptan katılamayacağız
Fernando Gago
Hakan Şükür çok savunuluyordu.. Yaptığı hatalar, yavaş hareketleri v.s artık bırakması gerektiğini kanıtlıyor.. Köklü değişiklikler lazım Milli takımımıza..
Aman Alican adamı 4 kişi tutuyor oynaması lazım:o :o
Teksasvega16
08.Eylül.2006, 05:27
Hakemin düdüklerinden sıkıldım artık
mustinimo
ya bu nasi takım arkdaş. yeter Hakan a at o bişi yapamasın bitsin atak. böle işmi olur. tuncay moral mi bozuk nedir yoktu sahada. Emre eski Emre değil. koşan çalım atan Emre yok. bi Ayhan girdi orta saha düzeldi biraz. yani Altıntop kardeşler olmasa bu takım dan bişi olmaz. artık Hakan'sız bi sistem düşünülmeli
Oghuse
Aman Alican adamı 4 kişi tutuyor oynaması lazım:o :o
Şimdi 5 oldu.İstiyosan laflarına dikkat et..
Fernando Gago
08.Eylül.2006, 05:28
Şimdi 5 oldu.İstiyosan laflarına dikkat et..
????
Çok ataktayız ama 3 golü yersek çevirmemiz zor olur bundan sonra
mustinimo
Malta maçına Avusturya'lı bi hakem nası verilir o da anlaşılmaz. zaten berbat yönetiyor maçı
Fıratcan Alçınkaya
Hakem topa müdaheleyi sarı kart verdi bravo
Teksasvega16
08.Eylül.2006, 05:29
Arkadaşlar gerçekten sinirden ağlayacak duruma geldim yani amacım kendimi acındıracak durum değil milli duygularla çatışırken bu milli takım çelmesi bize çok fena hüzne sebep olacaktır yunanlılar şuanda seviniyor olmalı
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 05:29
Valla isyan ediyom H.şükür e ya elimde değil
TürkuAz
08.Eylül.2006, 05:31
Valla isyan ediyom H.şükür e ya elimde değilFıratcan lütfen yeter artık, şu durumda Hakan'ın suçu nedir lütfen söyle abicim ya ?
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 05:31
dk_89 gitti maç bravo 2-2...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fıratcan lütfen yeter artık, şu durumda Hakan'ın suçu nedir lütfen söyle abicim ya ?
Ya bu son pozisyonda ceza sahasında 2li mücadelede hali yok adamın ama haklıda çok yaşlı kondisyon olarak bitmiş durumda..
Teksasvega16
08.Eylül.2006, 05:32
arkadaslar 88 oldu 2008 ellerımızden gıdıyor
Fernando Gago
08.Eylül.2006, 05:32
Son şansımız bu korner bence
King_91
08.Eylül.2006, 05:33
+4 hadii be bir gol maltayı yenemiyoruz offf yaaa
C h A o S
4 DAKika uzatma hadi 1 gol.
mustinimo
Hakan deil sürekli orta yap diyen terim de suç. gökdeniz emre tuncay uzaktan vursun abi. sürekli orta yaptık ne oldu? gol mu attık
Ahmet_77
08.Eylül.2006, 05:34
4 Dakika uzatma.Değerlendirmemiz lazım.
Aykan19o3
Hakan Şükür Bu maç çok etkisiz :(
Teksasvega16
mac gıdıyor elımızden resmen
ogcj_me
bu maçtan ders alıp 2006 ya gideriz
ChAoS
Yunanistan'ın ardından Play-off oynarız yine .:mad:
mustinimo
08.Eylül.2006, 05:35
Sistem Hakan üzerinden olmamalı artık. her orta boşa gitti
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 05:35
Evet Hakan Şükür ün suçu yok adam oynamıcam diyemez sonuçta Fatih Terim in yanlış kadro seçimleri bizi bu sonuclara getirdi..
tosunpasa
08.Eylül.2006, 05:36
Bravo Servet. Daha ayakta duramıyor adam..
Teksasvega16
gercekten ılk yarıdaki oyununa göre yorum yaptım 2.yarıda gerçektende kötü oynadı tobi aslan gerçektende yorumların taraflı resmen
Fernando Gago
"Ayağı Kaydı Düştü Servet Çok Tehlikeli Bir Pozisyon son Anda Müdahale"
mustinimo
play off larda başarılar milli takıma o da kalırsak tabi!
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 05:37
bravo 2-2.........
hedef 2010...
Varonil
Yunanistan'ın ardından Play-off oynarız yine .:mad:
2.ciler play-off oynamayacak.7 gruptaki ilk iki sırayı alan takımlar Euro 2008'e katılacaklar.
Fernando Gago
Play-Off bizim için başarı(!) bundan sonra
King_91
Bravo Milli Takım
Ahmet_77
08.Eylül.2006, 05:38
Gitti Güzelim maç.
Fernando Gago
Bravo Terim Takımınla Gurur Duy !
Teksasvega16
ewet 2008 i unutun ve buna kendinizi avutun 4 gün sonra macaristan macı var onlara karşı nasıl takım duracak hayret
Universal
Elendik. Artık elemeleri geçeceğimize inanamıyorum. Malta'ya bile puan kaybediyoruz. Kimse mazeret aramasın.
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 05:39
KABUS!..
Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri C Grubu'nda Milli Takımımız Malta deplasmanına çıktı. EURO 2008 finalleri öncesi gruptaki avantajımımızı kaybetmemiz adına büyük önem taşıyan Malta maçında takımımız sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Bu beraberlik bütün hesaplarımızı altüst ediyor...
39'da Said ile öne geçtiler, 44'de Halil karşılık verdi. 76'de Schembri yıktı durum 2-1 oldu, 77'de Servet karşılık verdi. Son yarım saatinde büyük baskı yarattığımız maçta galibiyete uzanamadık. Millilerimiz Çarşamba günü Macaristan ile İstanbul'da bir başka kritik maç oynayacak.
Maça iyi başlayamayan takımımız ilk dakikalarda Malta kalesinde net bir baskı kuramazken, Malta orta sahasının etkili uzun paslarıyla zaman zaman defansta zorlandı. Maçın ilk yarısında Malta defansının ceza sahası önünde yaptığı kalabalık savunmayı aşmakta zorlanırken, Hakan Şükür ile bulduğumuz iki net pozisyonundan yararlanamadık. Genç futbolcumuz Arda Turan maçın başında yaşadığı sakatlığa 30. dakikadaya kadar dayanırken yerine uzun aradan sonra Milli kadroya çağırılan Ayhan girdi. Ayhan oyunda kaldığı süre içinde futboluyla beğeni topladı. Eşitliği sağladığımız golün mimarıydı.
Halil'in AltınGOL'ü...
39. dakikada Said'in golüyle 1-0 geriye düşen Milliler golden sonra bir panik havası yaşasa da ilk yarının bitimine bir dakika kala sol kanattan Ayhan ile başlayan ve İbrahim Üzülmez'in ortasına güzel bir vuruşla karşılık vererek topu önce direğe ardından kaleci ve ağlara gönderen Halil Altıntop ile eşitliği yakaladı. Hakan Şükür'den beklenen son vuruşu adeta Halil Altıntop altıpas üzerinde güzel bir vuruşla yaparak soyunma odasına 1-1 eşitlik ile gitmemizi sağladı.
Servet kazanacaktık ama!..
Maçın ikinci yarısına ise Mililer ilk yarıya oranla daha iyi başladı. Kısa süre içinde abluka altına aldığımız Malta kalesinde ise aradığımız golü bulmakta zorlandık. Tuncay'ın sol kanattan etkisiz girişimleri, beklenen performansı verememesi, son vuruşlardaki şanssızlığımız ve Malta kalesinin şansı bizi durduran faktörler oldu. Tuncay'ın kötü performansından sonra oyuna Gökdeniz ve Deniz Barış'ı oyuna alan Fatih Terim ofansif gücümüzü daha arttırdı. Malta kalesine adeta yağmur gibi yağıyorduk. Topun çizgiyi geçmemesi 70 milyonun yüreğini heyecan içine sokarken, 76. dakikada bir kontra atak ile Schembri'nin golüyle yıkıldık. 2-1 öne geçen Malta karşısında sahada ölüm sessizliği yaşanıyordu adeta.
Olmuyor, top o kaleden içeri girmiyor!
Golden bir dakika sonra Servet'in kafası ise son 10 dakikaya yine umutlu girmemizi sağladı. Malta'da sahada 11 futbolcumuz, Türkiye'de 70 milyon insan adeta bu tempolu bu hızlı maçta yerlerine kilitlenmişti. Herkes bizi sokaklara dökecek golü bekliyordu. Baskımızı yine kaybetmedik. Zayıf Malta ekibi karşısında ceza sahası içinde topun bir sağda bir solda olduğu dakikalar geçtikçe 2-2'lik eşitlik üzerimizde daha da büyük bir baskı yarattı. 82. dakikada Emre'nin direkten dönen topu, sağ kanatta Hamit'in, sol kanatta İbrahim Üzülmez'in ortalarında ceza sahası içinde sonuç verecek vuruşlar ile karşılık verememiz derken 90 dakika 2-2 eşitlik ile bitti ve Malta'dan sahadan büyük üzüntü ile ayrıldık. Baskılı ataklarımızda şut yerine sürekli ortayı denememiz, topun bize verdiği kötü karşılık ve sonuç...
Aykan19o3
08.Eylül.2006, 05:40
Elendiğimizi resmen kanıtlayan maç oldu bu.. Avrupa Şampiyonasına elveda..
SaRPeR1903
08.Eylül.2006, 05:40
Fatih Terim oturduğu yerden 100000 dolarları almaya devam etsin.Hiç üzülmedim...
Universal
08.Eylül.2006, 05:41
İki gün önce mangal yaparken iyyidi. Hadi baskete umarım orada zafer ile ayrılırız.
Fernando Gago
08.Eylül.2006, 05:42
Maltanın tarihinde sadece ve sadece 3 galibiyet var :(
fatih terim bu takımla gurur duysun
demirhanmurat38
08.Eylül.2006, 05:42
Mahalle takımı malta dan 1 puanı zor kurtarırsan şampiyonaya fln gidemezsin gitsen nolur ingilizlerden almanlardan italyanlardan 5 yer doneriz
Teksasvega16
08.Eylül.2006, 05:43
Basket macını yorumlayalım artık topic acılsın
mustinimo
nerde eski Tuncay eski Emre eski Hakan
M.Scofield
fatih terime suç buluyonuz pes artık şu takımı milli takım yenemıyorsa futbolcuların ayıbıdır
TürkuAz
08.Eylül.2006, 05:44
Servet gol dışında kötüydü, Tuncay berbat oynadı, Gökdeniz etkisizdi, Altıntop kardeşlerde pek görünmediler 2.yarıda, Emre ortalama futbol oynadı, Hakan Şükür pozisyonları değerlendiremedi.
Sahanın en iyisi Ayhan'dı.Deniz ve İbrahim Üzülmez'de iyi futbol oynadılar.
Oghuse
Malta gibi bir takım sıfatı zaten en büyük kaybımızdır yani rakibi küçümsemek
ForsakeN
Fatih Terim + Servet + Malta , Türkiye'yi yendi :)
Memedov
08.Eylül.2006, 05:45
Bu macta iki sey ogrendim ;
1-)Rakibini hiç bir zaman küçümsemeyeceksin.
2-)Tuncay top oynamayı unutmuş.
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 05:45
beraberlik golü attık seviniyoz ya yazık günah ya
Fernando Gago
08.Eylül.2006, 05:46
fatih terime suç buluyonuz pes artık şu takımı milli takım yenemıyorsa futbolcuların ayıbıdır
Formsuz Milli Takımın ayıbıdır ama bu takımı kuranda Fatih Terimdir
yunusgs
Abi sadece Tuncay mı Emre de unutmuş futbol oynamayı nerede eski Emre.
Aykan19o3
Benim anlayamadığım şeylerden biride gollük pozisyonlarda şut değilde topları Hakan'a atıp bunun sonucunda kalemizde atak yememiz
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 05:47
Yanlış kadro seçimiyle sorumlu Fatih Terim dir...
Aykan19o3
Formsuz Milli Takımın ayıbıdır ama bu takımı kuranda Fatih Terimdir
Suç Fatih Terim'de değil futbol oynamayan futbolcularda..
fm_monster
servet ,tuncay ,emre, hakan kotuyduler hamit ayhan ve gokdedniz olmasa fark yerdik
Fernando Gago
08.Eylül.2006, 05:48
Ayhanın peformansını gördükten sonra terim utanmıştır inş dmsiz takım olmayacağınıda anlamıştır
eGowiCh
Fatih Terim delikanlı gibi çıkıp istifa etmeli, rezil etti takımı. Macaristan maçından da umutsuzum. Yahu Malta son 5-10 dakika tek kale oynuyor, adamlar inanılmaz goller kaçırıyor. Bu kadar rezil bir futbol görmedim, neredeyse yeniliyorduk.
Terim oturduğu yerden ayda 100 bin YTL alıyor, günlük 3 bin YTL alıyor hiçbir şey yapmadan. Bırakıp gitsin artık, miladı çoktan doldu onun.
Malta gibi bir takımdan 2 gol yiyoruz, yetmiyor, berabere kalıyoruz, yazık.
Oghuse
Yanlış kadro seçimiyle sorumlu Fatih Terim dir...
Bence yanlış kadrodan çok yanlış taktik..
Memedov
08.Eylül.2006, 05:50
Önün açık vur kaleye gol girsin kaç kere öyle gol atmadın mı Hamit ? Hep Hakan'a çalıştık bu maçta şişir babam şişir , sonucunda kontra ataktan goller yedik , Hakan elinden geleni yaptı gerçi hakem Hakan Şükür ' ün her aldığı kafa topuna faul verdi.
Yükseleceğimiz yerde düşüyoruz hadi hayırlısı..
Ralph
08.Eylül.2006, 05:54
Önün açık vur kaleye gol girsin kaç kere öyle gol atmadın mı Hamit ? Hep Hakan'a çalıştık bu maçta şişir babam şişir , sonucunda kontra ataktan goller yedik , Hakan elinden geleni yaptı gerçi hakem Hakan Şükür ' ün her aldığı kafa topuna faul verdi.
Yükseleceğimiz yerde düşüyoruz hadi hayırlısı..
Evet bende aynen ona sinir oldum.Fatih Terim'den mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama müsait pozisonlarda hiç şut çekmedik.Yani hiç.
Universal
08.Eylül.2006, 05:55
Terim bütün şuçu üstlendi.
demirhanmurat38
08.Eylül.2006, 05:56
Evet bende aynen ona sinir oldum.Fatih Terim'den mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama müsait pozisonlarda hiç şut çekmedik.Yani hiç.
bende katılıorm ozellike gokdeniz bi kere vursa gol
arkadasım ole sucu ustlenmekle olmuo ki 2 puan kactı belki gidemicez sampiyonaya o zmn ne dicek cok merak ediorm
inorax
Fatih Terim çok başarılı bir insan olmasına rağmen ona yöneltecek o kadar çok sorum var ki?
1-Ümit Karan niye Milli Takım'a alınmaz.(Hakan Şükür'den kötü mü oynar? Hayır.)
2-Ayhan Akman'ın söyleyeceklerinden bu kadar korkuyorsa otorite nerede?(Ayhan bugün süper mi oynadı? Hayır)Bu arada ben Galatasaray'lıyım.
3-İbrahim Üzülmez'in kendi oynadığı takıma bile çok faydası olmamasına rağmen Volkan Yaman,Serdar Kurtuluş gibi vs. oyuncuların yerine kadroya alınır.(İbrahim Üzülmez çok aşırı başarılı bir futbolcu mu? Hayır.
Ve daha nice sorularım var.Ama bunları direk Fatih Terim'e sormak isterim...
Memedov
Benim tek bildiğim birşey var , bizim futbolcularımız ölmüş eski milli takımın ölüsü bile yeterdi bu Malta'ya.
Bu takımı bile yenemiyorsak beraberlik golü attığımızda seviniyorsak diyecek birşey bulamıyorum,Maçı izlerken yüzüm kızardı maçı berabere bitirmek için elinden geleni yaptı futbolcularımız başardılar onları buradan canı gönülden kutluyorum tebrikler.
ForsakeN
08.Eylül.2006, 05:58
Hakan Şükür'ün yerine Ümit Karan veya Nihat gibi çevik oyuncular olsaydı skor böyle olmazdı diye düşünüyorum.
TürkuAz
08.Eylül.2006, 06:03
Hakan Şükür elinden geleni yaptı, bence onu suçlamaya fazla hakkımız yok arkadaşlar.
Servet gol dışında pek etkili olamadı, Tuncay zaten oynadığı süre boyunca mahvetti takımı.Ayhan ve Altıntop kardeşler iyi bir oyun sergiledi.
demirhanmurat38
08.Eylül.2006, 06:04
Hakan Şükür elinden geleni yaptı, bence onu suçlamaya fazla hakkımız yok arkadaşlar.
Servet gol dışında pek etkili olamadı, Tuncay zaten oynadığı süre boyunca mahvetti takımı.Ayhan ve Altıntop kardeşler iyi bir oyun sergiledi.
sana katılıorm tuncay naptı mac boyunca
Knightmare
08.Eylül.2006, 06:04
Bi an gerçekten Malta'nın 3. golü atmasını istedim bu takım Malta'yı bile yenemiyorsa kimi yenecek?
ForsakeN
08.Eylül.2006, 06:05
Terim'in suçu büyük bence.
Avrupa elemelerinin ortasında yeni sistem arayışları da ne demek oluyor? Bu ülke oyuncuları oyunu tek taraflı oynar. Ya hücumcudurlar ya defans. Hücum adamı defans yapmaz.Defans adamı hücum yapmaz. Terim önemli bir virajda ortasahanın alışılmış sistemi ön-liberoyu bozuyor.
Son iki maçımızda(biri hazırlık) da bu yüzden sorunlar yaşadık. Hazırlık maçında ve de bu maçta tekrar önliberoya dönünce takım biraz daha rahatladı.
TürkuAz
08.Eylül.2006, 06:05
60 dk oyunda kalsa da maçın en iyisi [bizim adımıza] Ayhan Akman'dı bence.
Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 06:06
H.Şükür ü 90 dk sahada tutan yine maça DM siz başlayan Sabri yi sağ bekte oynatan (Sabri kötü oyuncu değil ama savunma yönü düşük) nsl suç F.Terim de değil...
Ben bunu dünde dedim Serdar Ayhan Deniz den biri ilk 11de başlamalıydı...
Leoucwhsua
Terim bütün şuçu üstlendi.
kendini yenilemeden 30 yillik top oynatiyor sucuda ustlensin bir zahmet.Lafim sana degil he sadece alinti yaptim.Hala sisirme toplarla hakana atcaz hakan indircek biri vurcak ooo olme essegim olme.Taktik yanlis takim yanlis,zaten takimda revziyon yapcam diye gelmisti hatirliyorsam o revizyonu bir turlu goremiyorum.
RaSenGan
Servet atmasa nabıcaktık acaba.