PDA

View Full Version : Kezman: "Medya ile tüm ilişkimi kesiyorum"



ZeroG
06.Eylül.2006, 21:14
Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Mateja Kezman, medya ile tüm ilişkisini kestiğini açıkladı. Geldiği günden bu yana performansından dolayı oldukça eleştirilen Kezman, bu sabah gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensuplarının karşısına geçerek, medyayla tüm ilişkisini kestiğini ve kendi hakkında çıkacak tüm haberlerin yalan olacağını söyledi.

Buradaki son röportajı olduğunu vurgulayarak sözlerine başlayan Sırp futbolcu, "Bir buçuk yıldır buradayım. Bana saygı gösterilmiyor. Çok zalim davranılıyor. Kendimi ve ailemi korumak adına böle bir karar aldım. Uzun yıllar Avrupa'da bu işin içindeyim. Birçok ülkede oynadım, ancak Türkiye'de kesinlikle özel yaşantıya saygı duyulmuyor. Benim yaşadığım şu anki problemi Ortega, Anelka ve Van Hooijdonk da yaşadı. Basının tavrı onlara da bu şekildeydi. Bence sorun sadece oyuncuda değil, basında da sorun var. Geçtiğimiz günlerde benim Sırp basınında bir demecim çıktığı haberi yayınlandı. Zico ve Adriano ile ilgili açıklamalara yer verilmiş. Bir kere böyle bir basın kuruluşu yok ve böyle bir demeç de kesinlikle olmadı. Zaman zaman iyi oynamıyor olabilirim. Her zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sonuna kadar mücadelemi vereceğim. İnsanlar ve medya büyük futbolcuların Türkiye'ye gelmesini istiyorlar, ama daha sonra göndermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu kadar kolay harcanmamalı. Kimse bunu haketmiyor. Gerçekten sayenizde özel hayatım kalmadı. Şu andan itibaren medyayla tüm ilişkilerimi kesiyorum. Bundan sonra benimle ilgili çıkacak haberlerin tamamı yalandır" dedi.

Kezman, açıklamasının sonunda basın mensuplarının soru sormasına fırsat vermeden tesislere girdi.

Kaynak : DHA

Rodrigo Tello
06.Eylül.2006, 21:16
En iyisini yapmıs.Haklıda bu kadar yalan yanlıs haber olmaz.

Fernando Gago
06.Eylül.2006, 21:26
Bundan sonra Kezman'ın şok açıklamarını(!) yazamayacaz basın bu çok iyi oldu

Fıratcan Alçınkaya
06.Eylül.2006, 21:33
İyi yapmış epey bir Medyada görüyorduk kendinisini..

Aykan19o3
07.Eylül.2006, 06:15
Kendisi için iyi yapmış..

eXcitinG
07.Eylül.2006, 06:19
Adam hakLı.Abartmakta üstümüze yok zaten.AkıLLıca davranarak biraz medyadan uzakLaştırabiLir kendisini.Tabi bunun ters tepme oLasıLığıda var.

besiktas1903
07.Eylül.2006, 06:22
iy yapmis zaten bu bizim basinimiz futbolcularin morallerini bozuyorlar.

ogcj_me
07.Eylül.2006, 06:45
bi zahmet Kezman ...
geç bile kaldın

FenerbahCHE
07.Eylül.2006, 06:47
Bi tek kezman'ın değil bütün futbolcuların peşini bırakmaları lazım medyanın.

besiktas1903
07.Eylül.2006, 06:53
Bi tek kezman'ın değil bütün futbolcuların peşini bırakmaları lazım medyanın.

evet haklisin, ozaman medyanin akli basina gelir ve dogru duruz haberler yaparlar

uAburak89
07.Eylül.2006, 07:14
CNN spor haberlerinde Kezman'ın tercümanın açıklamaların bir bölümünü çevirmediğini söylediler.. Kezman bir oyuncuyu daha kaybetmek üzeresiniz tarzından şeyler söylemiş, gidici gibi..

FenerbahCHE
07.Eylül.2006, 07:19
CNN spor haberlerinde Kezman'ın tercümanın açıklamaların bir bölümünü çevirmediğini söylediler.. Kezman bir oyuncuyu daha kaybetmek üzeresiniz tarzından şeyler söylemiş, gidici gibi..

Mazaretlerin arkasına sığınmak kezman'ın ki gitmesi hiçbir şeyi değiştirmeyecek kanımca.

physicist87
07.Eylül.2006, 10:20
CNN spor haberlerinde Kezman'ın tercümanın açıklamaların bir bölümünü çevirmediğini söylediler.. Kezman bir oyuncuyu daha kaybetmek üzeresiniz tarzından şeyler söylemiş, gidici gibi..

Gelinin canı oynamak istemezse meydan dar dermiş kezmanınki de o hesap..:)Kuyruğuna basılmış bir kedi gibi kızıyor,bağırıyor,ben demeçlerini görüyorum izliyorum herşeye cevap vermek zorunda değil,böyle hissediyor kendini nedenese:confused:Okumasın o zaman dergi gazete v.s..Saklansın bakalım:3: Şimdilik en iyi ve güzelinin yapar..!!