1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Kezman: "Medya ile tüm ilişkimi kesiyorum"

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Default Kezman: "Medya ile tüm ilişkimi kesiyorum"

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Mateja Kezman, medya ile tüm ilişkisini kestiğini açıkladı. Geldiği günden bu yana performansından dolayı oldukça eleştirilen Kezman, bu sabah gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensuplarının karşısına geçerek, medyayla tüm ilişkisini kestiğini ve kendi hakkında çıkacak tüm haberlerin yalan olacağını söyledi.

Buradaki son röportajı olduğunu vurgulayarak sözlerine başlayan Sırp futbolcu, "Bir buçuk yıldır buradayım. Bana saygı gösterilmiyor. Çok zalim davranılıyor. Kendimi ve ailemi korumak adına böle bir karar aldım. Uzun yıllar Avrupa'da bu işin içindeyim. Birçok ülkede oynadım, ancak Türkiye'de kesinlikle özel yaşantıya saygı duyulmuyor. Benim yaşadığım şu anki problemi Ortega, Anelka ve Van Hooijdonk da yaşadı. Basının tavrı onlara da bu şekildeydi. Bence sorun sadece oyuncuda değil, basında da sorun var. Geçtiğimiz günlerde benim Sırp basınında bir demecim çıktığı haberi yayınlandı. Zico ve Adriano ile ilgili açıklamalara yer verilmiş. Bir kere böyle bir basın kuruluşu yok ve böyle bir demeç de kesinlikle olmadı. Zaman zaman iyi oynamıyor olabilirim. Her zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sonuna kadar mücadelemi vereceğim. İnsanlar ve medya büyük futbolcuların Türkiye'ye gelmesini istiyorlar, ama daha sonra göndermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu kadar kolay harcanmamalı. Kimse bunu haketmiyor. Gerçekten sayenizde özel hayatım kalmadı. Şu andan itibaren medyayla tüm ilişkilerimi kesiyorum. Bundan sonra benimle ilgili çıkacak haberlerin tamamı yalandır" dedi.

Kezman, açıklamasının sonunda basın mensuplarının soru sormasına fırsat vermeden tesislere girdi.

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En iyisini yapmıs.Haklıda bu kadar yalan yanlıs haber olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bundan sonra Kezman'ın şok açıklamarını(!) yazamayacaz basın bu çok iyi oldu

İyi yapmış epey bir Medyada görüyorduk kendinisini..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kendisi için iyi yapmış..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Adam hakLı.Abartmakta üstümüze yok zaten.AkıLLıca davranarak biraz medyadan uzakLaştırabiLir kendisini.Tabi bunun ters tepme oLasıLığıda var.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

iy yapmis zaten bu bizim basinimiz futbolcularin morallerini bozuyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    34

bi zahmet Kezman ...
    geç bile kaldın
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Bi tek kezman'ın değil bütün futbolcuların peşini bırakmaları lazım medyanın.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by FenerbahCHE View Post
    Bi tek kezman'ın değil bütün futbolcuların peşini bırakmaları lazım medyanın.
    evet haklisin, ozaman medyanin akli basina gelir ve dogru duruz haberler yaparlar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

CNN spor haberlerinde Kezman'ın tercümanın açıklamaların bir bölümünü çevirmediğini söylediler.. Kezman bir oyuncuyu daha kaybetmek üzeresiniz tarzından şeyler söylemiş, gidici gibi..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    CNN spor haberlerinde Kezman'ın tercümanın açıklamaların bir bölümünü çevirmediğini söylediler.. Kezman bir oyuncuyu daha kaybetmek üzeresiniz tarzından şeyler söylemiş, gidici gibi..
    Mazaretlerin arkasına sığınmak kezman'ın ki gitmesi hiçbir şeyi değiştirmeyecek kanımca.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Gelinin canı oynamak istemezse meydan dar dermiş kezmanınki de o hesap..Kuyruğuna basılmış bir kedi gibi kızıyor,bağırıyor,ben demeçlerini görüyorum izliyorum herşeye cevap vermek zorunda değil,böyle hissediyor kendini nedeneseOkumasın o zaman dergi gazete v.s..Saklansın bakalım Şimdilik en iyi ve güzelinin yapar..!!
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Mesaj Yetkileri