PDA

View Full Version : Marsilya - Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi Grup Maçları - 1. Hafta

RoNNiE91
13.Eylül.2006, 05:33
http://img103.imageshack.us/img103/5989/marislte5.gif (http://imageshack.us)http://img103.imageshack.us/img103/6596/bjkqh1.gif (http://imageshack.us)

Marsilya - Beşiktaş

Saat: 21:45
Tarih: 18 Eylül 2007
Stadyum: Vélodrome - Marsilya

Maç hakkındaki görüşlerimizi buraya yazabiliriz...

uAsamet91
13.Eylül.2006, 05:36
Besiktas akilli oynarsa kazanabilir.

TürkuAz
13.Eylül.2006, 05:38
Deplasman maçı, Marsilya'yı daha yakın görüyorum.Umarım yanılırım..

Varonil
13.Eylül.2006, 05:59
Gönlümden geçen Beşiktaş'ın kazanması bu maçta.

Burak Duran
15.Eylül.2006, 18:32
Gereksiz mesajlar silindi... BJK bu macta cok zorlanir ama rakibi kitlerse ve iyi savunma yaparsa puan koparirlar

yunusgs
15.Eylül.2006, 18:33
Zor bir maç olur tahminim beraberlik olur ama gönlüm Bjk den yana.

Cyzio
15.Eylül.2006, 18:35
En iyi beraberlik çıkarır BJK bu maçtan..

omer-faruk-14
15.Eylül.2006, 18:51
Beşiktaş iyi oynarsa kazanır. Forvette çok becerisizler sadece Cisse'yle gol atamazlar ama BJK'nin korkacağı tek isim Nasri var. Onu durdurursak 3 puanı rahat bir şekilde alırız.

Cyzio
15.Eylül.2006, 18:56
Marseille yan toplarda çok hata yaptığı gibi kazandığı serbest vuruşlarda da çok etkili oluyor.Defansa biraz baskı yaparsa BJK işi kolaylaşır ama bu oynadıkları futbolda pekte mümkün gözükmüyor.Son olarak Nasri,Ziani,Niang,Cana ve Cisse'ye çok dikkat edilmeli..

Universal
15.Eylül.2006, 19:00
Marsilya sezona iyi başlaması beklenirken, kötü bir şekilde başladı. Beşiktaş ise Ankaraspor önündeki kötü oyunun oynarsa oradan alabileceği en iyi netice beraberlik olur. Beşiktaş'tan galibiyet beklemiyorum.

errqud_gfb
15.Eylül.2006, 19:26
Maç Ertuğrul Sağlam'ın elinde... Oyunculara Marsilya'nın güçlü olduğunu yeterince ciddiye alınması gerektiğini anlatabilirse.... (Buradan 1 puan) Beşiktaş sakin oynarsa, telaşa kapılıp acemilik yapmazsa.... (Buradan da 1 puan) İlk golü yemez, yakaladığı fırsatları şansı yaver gidip değerlendirebilirse.... (Buradan da bir puan) Ne etti? 3 puan. Başarılar Beşiktaş.

Fernando Gago
15.Eylül.2006, 19:35
Beşiktaşın en kötü beraberlik alması gerekir grupta iddialı olması için

Fıratcan Alçınkaya
15.Eylül.2006, 19:43
Berabere biter gibime geliyor...

deniz.91
15.Eylül.2006, 19:45
bu maç berabere biter.

DeNiZ_1903
15.Eylül.2006, 19:48
Üstümüze gelecekler gibime geliyor onun için Rico paşa ve Delgadonun oynatılması şart böylece kanatlara top gider hücumda daha etkili olabiliriz savunmadada ayakta kalabilen Diatta ve Toraman'ın oynatılması şart

Ralph
15.Eylül.2006, 19:53
Beşiktaş eğer üzerinde ki avrupa fobisini atacak olursa rahat alır.Yıllardır atamadık üzerimizden şu fobiyi.Nedense şampiyonlar ligi ya da UEFA Kupası'nda başka bir takım oluyoruz.Ben inanıyorum.Yeneceğiz.

goosfraba
15.Eylül.2006, 19:56
Bu maç ya berabere ya da Marsilya'nın olur

RaSenGan
15.Eylül.2006, 20:04
MArsilya veya berabere olur.İstanbul'daki maçta Beşiktaş veya berabere olur..

fenerbahce_1907
15.Eylül.2006, 20:07
Ya beraberlik ya da Marsilya olur.Cisse'yi tutmak ta çok zorlanır Bjk savunması.

Varonil
15.Eylül.2006, 20:11
Beşiktaş Fransa yolcusu
Beşiktaş, Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda 18 Eylül Salı günü Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla yapacağı ilk maç için yarın bu ülkeye gidecek.

Turkcell Süper Lig'de bu akşam deplasmanda Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek siyah-beyazlı takım, bu karşılaşmadan hemen bir gün sonra Fransa'ya hareket edecek.

Beşiktaş, 17 Eylül Pazartesi günü Fransa'da yapacağı antrenmanla Olympique Marsilya maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Olympique Marsilya ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma, Veledrome Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak.

Öte yandan siyah-beyazlı ekipte, FC Zürih ile yapılan son maçta sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Ali Tandoğan, takımının gruptaki ilk karşılaşması olan Olympique Marsilya mücadelesinde forma giymeyecek.

Beşiktaş, Fransa'daki maçın hemen ardından Türkiye'ye dönecek.

16.09.2007

Kaynak : AA

El Comandante
15.Eylül.2006, 20:22
Tipik bir beraberlik maci.Görüsüm bu macin berabere bitecegi yönünde.

Ahmet_77
15.Eylül.2006, 20:27
Berabere biter.

Lionel Andres Messi
15.Eylül.2006, 20:44
marsilyanın genç yetenekli ve hızlı oyuncuları var.defansları geleceğin yıldızları ve gayet yetenekliler.zubar,taiwo,givet.birde julien rodriguez orta sahada aynı şekilde çok genç ve çalışkan nasri,ziani(fazla tanıyan yok ama bence tam bir futbolcu,sochaux du galiba bjk ile hazırlık maçı yapmışlardı ziani bu takımdaydı geçen sezon bjk ye karşı şov yapmıştı bu hazırlık maçında),zenden i zaten tanıyoruz,lorik cana son dönemde gördüğüm en iyi genç dm lerden biri.ilerde de niang ve cisse gibi bir yıldız bulunuyor.maç hakkında çok sağlıklı bir yorum yapamıcam.

Fıratcan Alçınkaya
15.Eylül.2006, 21:33
Cisse Nasri iyi takım Marsilya ama bizde iyi takımız bu maçta yenilmicez gibi bir his var içimde 1puan çıkarırız Fransa dan...

TürkuAz
15.Eylül.2006, 21:35
Marsilya ağır basıyor genel olarak, ama düşüncem o ki Beşiktaş bir şekilde puan çıkaracaktır.

LaigLeNoiR
15.Eylül.2006, 21:38
Marsilya'nın tüm taraftar toplulukları Takımın Teknik Direktör'lerinin istifa etmesi için her yolu kullandığınu duydum az önce.Yönetim'de durumunu düşüneceklerini söylüyorlardı.

Anlaşılan Marsilya kötü durumda.Biz de çok iyi sayılmayız ama bence onlardan daha iyiyiz.

Higuain yerine Delgado ile başlayacaktır mutlaka Ertuğrul hoca.

Hakan
Kurtuluş-Diatta(Zan)-Toraman-Üzülmez
Cisse-Koray
Özkan-Delgado-Tello
Bobo

canavar20
15.Eylül.2006, 22:19
Beraber bitecek. ;;)

ZeroG
15.Eylül.2006, 22:45
Ya BJK ya da berabere biter...

gerrrard
15.Eylül.2006, 22:49
İnşAllah Beşiktaş alır...

SaRPeR1903
15.Eylül.2006, 23:09
Beşiktaş defansa kapanıp gol yememek için oynarsa kaybeder,ancak gol atarsak berabere biter veya kazanabiliriz..

Rodrigo Tello
15.Eylül.2006, 23:50
Defansta, Zan ve Diatta oynarsa yan toplarda hiç zorluk cekmeyiz.Yerdende aynı sekilde bence Toraman'ı dinlendirip Zan ve Diatta oynatılmalı.
Forvetde Bobo Nobre olmalı...

Yenicez...

Aykan19o3
15.Eylül.2006, 23:54
Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanlar her zaman zor geçer.. Rakibi iyi kitlersek ve iyi savunma yaparsak kazanabiliriz..

BlackEagle19o3
16.Eylül.2006, 01:12
Marsilya'nın tüm taraftar toplulukları Takımın Teknik Direktör'lerinin istifa etmesi için her yolu kullandığınu duydum az önce.Yönetim'de durumunu düşüneceklerini söylüyorlardı.

Anlaşılan Marsilya kötü durumda.Biz de çok iyi sayılmayız ama bence onlardan daha iyiyiz.

Hakan
Cisse-Koray
Özkan-Delgado-Tello
Bobo

Benimde aklımdaki kadro bu şekilde Murat abi.Başarılar Beşiktaşım.Kazanabiliriz bu maçı,en kötü beraberlik bekliyorum...;)

Professeur
16.Eylül.2006, 01:13
Beşiktaş kolay kazanır maçı.2-3 fark olacak buraya yazıyorum.

Roberto Baggio
16.Eylül.2006, 01:49
beraberlikte çok iyi bir sonuçtur bence....

canavar20
16.Eylül.2006, 01:56

Biraz abarttın. :icon_razz:

gahanthegod
16.Eylül.2006, 03:51
Deplasmanda alinacak beraberlik, Inonu'de oynanacak maclara gore gruptan cikmamiza on ayak olur. Beraberlik iyi sonuc. Galibiyette aklimi yitiririm.

Umarim Besiktas'in klasik Avrupa cenabetligi yasanmaz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Hakan
Cisse-Koray
Özkan-Delgado-Tello
Bobo

Kesinlikle. Bence defansta Diatta oynamali. Daha tecrubeli bir isim, takimin cogunun aksine CL tecrubesi var. Eger hasbelkader one gecersek Rico da dusunulmeli.

Biraz da Bobo'ya bagliyiz, o kotu olunca takim da kotu oluyor. Gecen sene Leverkusen macinda kacirdiklariyla tura mal olmustu. Umarim kendini takip eden Fransiz piyasasina bu macta da goz kirpar.

Rodrigo Tello
16.Eylül.2006, 05:17
Bobo'nun macı olacak bence.Kendini takip eden Fransiz piyasasina bu macta göz kırpacaktır.

GeNç KaRTaL
16.Eylül.2006, 13:41
Bizden bu maçın 2 kilit ismi var.Birisi Bobo.Fransa piyasasında bayağı talebi olan bir futbolcu Bobo bildiğimiz gibi.Bu maçta ekstra bir performans gözlemleyebiliriz.Gözlemlersek galibiyet bile alabiliriz.Diğeri ise Delgado.Ben Delgado'nun Tsl maçlarına oranla bu maçta daha iyi bir performans sergileyeceğine inanıyorum.Eğer o da iyi oynarsa çok iyi olur.Kendisi hücum hattı ile orta saha arasında köprü görevi üstlenecek.Galibiyet şansımız ona bağlı.Malum kazanmak için gol atmamız lazım.

Maça gelirsek.Oradaki hedefimiz kesinlikle 1 puan olacaktır.Galibiyetde olabilir ama öncelikli hedef beraberlik.Nitekim maçada bunu hedefleyen bir sistem ile yani çift ön libero ile başlayacağız.Eğerki maçın başında bir gol yemezsek istediğimizi alırız.Biraz daha şansımız olursa galibiyet bile alabiliriz.

Marsilya takımınında zor günler geçiriyor olması bizim için bir şans.Allah yardımcımız olsun.

CeNTeR_TR
16.Eylül.2006, 18:38
Marsilya tam kapalı kutu..En kötü ihtimalle beraberlik çıkarsa sevinirim açıkçası..

eXcitinG
16.Eylül.2006, 20:07
3-0 aLacağız gibi geLiyor bana.MarsiLya yı yenebiLiriz.Yeneceğizde.

goosfraba
16.Eylül.2006, 20:09
Zaten Marsilya bu hafta kendisinin nasıl bir takım olduğunu kendi evinde Toulouse gibi bir takıma 2-1 yenilerek gösterdi, Beşiktaş alır, ve iyi bir başlangıç yapar inşallah

uAburak89
16.Eylül.2006, 20:35
Beşiktaş bu maçı 1-0 kazanır, buraya yazıyorum.. :D

Fietra 10
16.Eylül.2006, 20:42
yalnız Toulouse iyi takım fala aldanmamak lazım o sunca..benim görüşüm Beşiktaş'ın yenilmeyeceği...

Emurafu
16.Eylül.2006, 20:44
Her takım sampiyonlar liginde baska oynar bu durum besıktas ve marsilya içinde aynı....

Diatta kesin oynaması lazım..Besıktas kac yıldır defansdan oyuna iyi top sokamıyor bence diatta bu konuda cok iyi...

canavar20
16.Eylül.2006, 21:30
3-0 aLacağız gibi geLiyor bana.MarsiLya yı yenebiLiriz.Yeneceğizde.

3-0 olamaz ancak 1-0 en fazla 2-0 olacak bence Marsilya gol atamaz. Bir başka düşüncem de 0-0 olabilir. Ya da Marsilya gol atar yener asla goller atamaz. (::)

TAbi favorim BJK

yunusgs
17.Eylül.2006, 02:02
Bjk kazanırsa tahminim 1-0 ama berabere biterse de 0-0 biter bence.

GeNç KaRTaL
17.Eylül.2006, 06:19
http://www.sporx.com/images/1/37/8311_B_ErtugrulSaglam052.jpg

"İyi futbol, iyi sonuç"
Avrupa Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yarın akşam Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla karşılaşacak olan Beşiktaş'ın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Marsilya karşısında iyi futbol oynayıp iyi bir sonuç almak istediklerini söyledi.

Sağlam, düzenlediği basın toplantısında, sezon başında belirledikleri hedefler doğrultusunda Şampiyonlar Ligi'ne 4 yıl aradan sonra katılabilmenin çok büyük önem taşıdığını hatırlatarak, "Katılmaktan daha ziyade ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde başarıyla temsil etmek ve camiamızın bu başarılarla övünmesini sağlamak çok önemlidir. Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçta alacağımız sonuç, diğer grup maçlarına ümit aşılaması açısından önem taşıyor. Marsilya karşısında iyi futbol oynayıp sahadan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Rakibimizin ligdeki konumu bizi hiç ilgindirmiyor. Marsilya'nın iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Bu maçı da ligden farklı bir havada oynayacaklarının farkındayız. Zor bir maç oynayacağız. Umudumuzu bundan sonraki karşılaşmalara taşıyacak bir sonuç alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"BİR PUAN İÇİN GELMEDİK"

Kazanmak için mücadele edeceklerini vurgulayan Sağlam, "Buraya 1 puan için gelmedik. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Savunmadaki tedbirlerimizi de alacağız. Ama tek amacımız kazanmak olacak. Futbolun iki yönü var. Gol atmak isterken yememeniz de gerekir. Biz futbolun bu iki yönünü de uygulayacağız. İlla kazanmamız gereken bir maç değil. Onun için de çok büyük bir risk almayacağız. Futbolda her türlü sonuç olabilir ama ben bu aşamada kaybetmeyi telaffuz bile etmek istemiyorum" dedi.

Marsilya'daki problemlerin kendisini ilgilendirmediğini kaydeden Sağlam, Fransız ekibin kaliteli oyunculara sahip olduğunu hatırlatarak, "Bizim hiç bir zaman rakibe önlem alarak kendi oyun anlaşından taviz veren bir yapımız olmadı. Takımlarındaki oyuncuların hepsi çok önemli. Ama biz birer birer futbolculara önlem almaya kalkarsak oyun oynayamayız" ifadelerini kullandı.

Yoğun bir dönemden geçtiklerinin altını çizen Sağlam, bütün oyuncularının kendisi için çok önemli olduğunu dile getirerek, her maçta farklı oyunculara görev verebileceğini söyledi.

TARİH TEKKERÜR EDER Mİ?

Futbolculuğu döneminde ilk Şampiyonlar Ligi maçını Fransız takımlarından PSG'ye karşı oynadığını hatırlatan Sağlam, kendisinin de gol attığı bu maçı kazandıklarını hatırlattı. Sağlam, antrenörlüğü döneminde de ilk olarak karşılaştıkları Fransız ekibi Olympique Marsilya kaşsında da tarihin tekerrür etmesi temennisinde bulundu.

"HİGUEN VE DİATTA UYUM SAĞLADI"

Higuen ve Diatta'nın da genel anlamda takıma uyum sağladığını belirten Sağlam, Bobo'nun da herhangi bir sağlık probleminin olmadığını sözlerine ekledi.
Beşiktaş'ın Fransız futboolcusu Eduard Cisse ise, hem Beşiktaş'ın hem de Olympique Marsilya'nın Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmasını diledi. Her iki takımın da güçlü olduğunu kaydeden Fransız futbolcu, "Belli bir süredir iki takım da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmemiş. İkisi de kazanmak zorunda. Marsilya zor bir dönemden geçiyor. İyi bir mücadele ve iyi bir maç olacak" dedi.
Fransız basın mensuplarının Beşiktaş ve Türk futbolu ile ilgili sorularını cevaplayan Cisse, şöyle konuştu:

"Türkiye'de çok teknik ve ofansif amaçlı futbol oynanıyor. Benim hissettiğim, önemli olan defanstan çok atak yapmak. İlk dakikadan son dakikaya kadar bütün takımlar gol atmak istiyor. Türkiye'de en büyük taraftar topluluğunun bizim olduğunu gözlemliyorum. 1. dakikadan 90. dakikaya kadar öyle bağırıyorlar ki yanımızdaki arkadaşımızı duyamıyoruz. Bence rövanş maçına gelin ve görün."17.09.2007

Kaynak : İHA

Universal
17.Eylül.2006, 06:35
Marsilya Fransada sezon öncesi favoriydi. Ama sezona iyi bir giriş yapamadılar. Takımların güçleri denk. Hiçbir sonuç beni yanıtlmaz. Beraberlik ağır basıyor. Umarım Beşiktaş JK kazanır.

travis1903
17.Eylül.2006, 08:11

nedense benimde icimde boyle bir hissyat var
hadi insallah

:0:

ChAoS
17.Eylül.2006, 08:12
Marsilya ligde kötü durumda bunu değerlendirmemiz lazım.

YusufT
17.Eylül.2006, 15:50
Hadi Kartal parcala marsilya'yi, aman Nasri'ye dikkat adam yeni zidane'ne diyorlar

eXcitinG
17.Eylül.2006, 16:06
Formsuz sezona iyi başLayamamış,Kadrosu seninkinden üstün oLmayan bir takımı da yenemeyeceksek artık versinLer UEFA ya diLekçeyi çekiLsinLer turnuvadan.HedefLer amaçLar varsa böyLe bir takımı buLmuşken affetmeyeceksin,kazanacaksın.

Fıratcan Alçınkaya
17.Eylül.2006, 17:08
Hadi Kartal parcala marsilya'yi, aman Nasri'ye dikkat adam yeni zidane'ne diyorlar

Gourcuuf muydu neydi o adama yeni Zidane diyolardı ama yeni Zidane kimse olamaz Nasri anca yeni Pires olur...

Marsila ligde kötü v takımda husursuluk var Beşiktaşımız bunu değerlendirip maçı kazanması bilicektir...

CeNTeR_TR
17.Eylül.2006, 19:57
Marsilya Ligde kötü durumda...Bu durumun 2 tane getirisi götürüsü var bizim için..

1)Umarım Avrupaya Asılmazlar

2)Umarım Moralsiz Olurlar Beşiktaşımızda Rahat Bir Galibiyet Alır

Fıratcan Alçınkaya
17.Eylül.2006, 20:44
Kartal bu 11'le vuracak

Beşiktaş devler arenasında puan arayışında. İşte Beşiktaş kadrosu...
İngiltere'nin Liverpool, Portekiz'in Porto ve Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla aynı grupta yer alan ve ilk karşılaşmasını bugün Fransız rakibine karşı oynayacak siyah-beyazlı ekip, bu mücadeleden puan veya puanlar alarak ilk maçtan itibaren iddialı konuma gelmeyi istiyor.

Marsilya ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma Veledrome Stadı'nda TSİ 21.45'te yapılacak.

Siyah-beyazlı takımda sakatlığı süren Gökhan Zan ve cezalı durumda bulunan Ali Tandoğan, Olympique Marsilya karşılaşmasında forma giymeyecek.

BEŞİKTAŞ'IN 11'İ

Beşiktaş'ın bugünkü mücadeleye Hakan, Serdar Kurtuluş, Diatta, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Ricardinho, Cisse (Koray), Tello, Delgado ve Bobo ilk 11'iyle çıkması bekleniyor.

Diğer yandan grubun bir başka maçında Porto ile Liverpool, Portekiz'de karşı karşıya gelecek.

Kartal tek forvet Bobo ile vuracak

BEŞİKTAŞ, Marsilya deplasmanında tek forvetle sahaya çıkacak... Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam Bobo ile sonuca gitmeye çalışırken, forvet arkası oynayan Delgado da ona destek verecek... Diğer golcüler Higuain ile Nobre de yedek kulübesinde görev bekleyecek. Son idmanını dün akşam yapan Kartal maç saatini beklemeye başladı.

Bobo ve Delgado en büyük koz

Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne yükselmek amacıyla yapılan ön eleme maçlarında attıkları gollerle Beşiktaş'ı gruplara taşıyan Bobo ve Delgado, maç öncesi takımlarının en büyük kozu durumundalar.

Beşiktaş, ön elemelerde yaptığı 4 karşılaşmada 7 gol atarken, bu gollerin 5'ini Bobo-Delgado ikilisi kaydetti.

Hakemler İtalyan

Beşiktaş'ın Olmpique Marsilya ile yapacağı karşılaşmayı İtalyan hakem Matteo Simone Trefoloni yönetecek. Trefoloni'nin yardımcılıklarını, aynı ülkeden Cristiano Copelli ve Stefano Papi yapacak. Maçta 4'üncü hakem olarak da Nicola Pierpaoli görev alacak.

HEDEF EN AZ 1 PUAN

Hepsi yalan, bu gerçek... Ligde 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, ön eleme turunda 3 galibiyet, 1 beraberlik alan ve henüz yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş, bu sezonki en önemli sınavına bu akşam çıkacak. Siyah-Beyazlı takım deplasmanda Fransız ekibi Marsilya ile kozlarını paylaşacak. Ertuğrul Sağlam ve talebeleri İstanbul’a puanla dönerek, Devler Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak amacında...

uAsamet91
17.Eylül.2006, 21:26
Iddaa da Marsilya ya verdim Haydi hayırlısı

Sheriff
17.Eylül.2006, 22:18
Nasri çok önemli bir oyuncu ona dikkat edilmesi lazım..

Emurafu
17.Eylül.2006, 22:32
Ligde kötü müş falan bunları bırakın.....Sampiyonlar liginde her takım farklı oynar..Türk takımları içinde gecerli.

canavar20
17.Eylül.2006, 22:46

Nasri tehlike yaratmaz.

Formsuz sezona iyi başLayamamış,Kadrosu seninkinden üstün oLmayan bir takımı da yenemeyeceksek artık versinLer UEFA ya diLekçeyi çekiLsinLer turnuvadan.HedefLer amaçLar varsa böyLe bir takımı buLmuşken affetmeyeceksin,kazanacaksın.

Ciddiyim süper konuştun bu laftan sonra da BJK kazanmassa benim gözümde değeri kalmaz.

Emurafu
17.Eylül.2006, 22:56
Muhtemel 11'ler...

Marsilya
Mandanda
Bonnart
Rodriguez
Givet
Taiwo
Cana
Cheyrou
Niang
Nasri
Zenden
Cisse

Beşiktaş
Hakan
Serdar Kurtuluş
Diatta
İbrahim Toraman
İbrahim Üzülmez
Serdar Özkan
Cisse
Ricardinho
Tello
Delgado
Bobo

canavar20
17.Eylül.2006, 23:15
Muhtemel 11'ler...

Marsilya
Mandanda
Bonnart
Rodriguez
Givet
Taiwo
Cana
Cheyrou
Niang
Nasri
Zenden
Cisse

Beşiktaş
Hakan
Serdar Kurtuluş
Diatta
İbrahim Toraman
İbrahim Üzülmez
Serdar Özkan
Cisse
Ricardinho
Tello
Delgado
Bobo

Kalecilerini ilkkez duydum. Belki zayıf halka olabilir.

TürkuAz
17.Eylül.2006, 23:19
Ligde durumu kötü olan takım, Avrupa'ya asılacaktır. Bu nedenle tehlike daha fazla bizim açımızdan..

Fıratcan Alçınkaya
17.Eylül.2006, 23:29
Givet galiba Monaco daki... Zenden de var... Zor maç olucak... Ama puan,puanlar alıcamızdan şüphem yok...

Universal
18.Eylül.2006, 00:11
Kartal Fransa'da uçacak!

http://www.sporx.com/images/1/37/6810_B_sevinc093.jpg

Ve Şampiyonlar Ligi'nde heyecan fırtınası start alıyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimiziden Beşiktaş, (A) Grubu'ndaki ilk maçında Fransa'nın güçlü takımlarından Marsilya ile karşı karşıya geliyor. Marsilya Veledrome Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak olan karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Matteo Simone Trefolini yönetecek ve karşılaşma Star Tv'den naklen olarak yayınlanacak. Matteo Simone Trefolini'nin yardımcılıklarını ise Cristiano Copelli ve Stefano Papi yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak ise Nicola Pierpaoli görev alacak.

KARTAL 121. MAÇINA ÇIKIYOR

Beşiktaş, Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla yapacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu ilk maçında, Avrupa kupalarında 121. karşılaşmasına çıkacak. ''Kara Kartallar'', bugüne kadar Avrupa kupalarında yaptığı toplam 120 maçta, 38 galibiyet, 55 yenilgi, 27 de beraberlik aldı.

Avrupa'da bugüne dek rakip fileleri toplam 141 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 179 gol gördü. Siyah-beyazlılar, 1959 yılında başlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye'yi 14 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve Avrupa Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 10 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti.

EN FARKLI SKORLU GALİBİYET VE YENİLGİSİ

Beşiktaş, Avrupa kupalarında en farklı skorlu galibiyetini 5-0 ile 2002-2003 sezonunda aldı. Siyah-beyazlılar, UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında deplasmanda Bosna-Hersek'in Saraybosna takımını 5-0 yendi. Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki en farklı skorlu yenilgisini ise 2000-2001 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde aldı. Avrupa Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'nda deplasmanda İngiltere'nin Leeds United takımına 6-0 yenilen siyah-beyazlılar, böylece tarihindeki en ağır yenilgiyi almış oldu.

EN GOLCÜ FUTBOLCUSU OKTAY DERELİOĞLU

Siyah-beyazlı takımın Avrupa kupalarındaki en golcü futbolcusu Oktay Derelioğlu. Beşiktaş forması giydiği dönemlerde, Avrupa arenasında takımına toplam 14 gol kazandıran Oktay'ı, 9 golle Daniel Gabriel Pancu, 7 golle Mehmet Özdilek, 6'şar golle de Feyyaz Uçar ve Metin Tekin izliyor. Siyah-beyazlılarda halen oynayan futbolculardan Avrupa kupalarında Bobo'nun 4, Delgado'nun da 3 golü bulunuyo

BEŞİKTAŞ 4. KEZ DEVLER LİGİ'NDE

Beşiktaş, Olympique Marsilya maçıyla birlikte, Avrupa'nın kulüpler bazında en büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde 4. kez mücadele edecek. Siyah-beyazlılar, daha önce 3 kez mücadele ettiği Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, gruplarını 2 kez üçüncü, 1 kez de dördüncü sırada tamamlarken, ilk 2 sırayı alıp 2. turu henüz göremedi.Beşiktaş, Devler Ligi'nde 3 sezonda yaptığı 18 maçta toplam 5 galibiyet, 2 beraberlik, 11 yenilgi alırken, 15 gol atıp, kalesinde 33 gol gördü. Beşiktaş, gruplarda en fazla 7 puana ulaşabildi.

BİR TEK CHELSEA'YI DEVİRDİ

Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda ilk maçını Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla yapacak Beşiktaş, Devler Ligi'nde 2. deplasman galibiyetinin peşine düştü. Daha önce 3 kez bu ligde yer alan siyah-beyazlı takım, yaptığı toplam 9 deplasman mücadelesinde şu ana kadar sadece bir galibiyet alabildi. Deplasman karşılaşmalarında genelde başarılı olamayan Beşiktaş, yarınki rakibi Olympique Marsilya'yı yenerek, ligde 2. deplasman galibiyetini yaşamak istiyor.

Ligde ilk kez 1997-98 sezonunda mücadele eden ''Kara Kartallar'', grubunda yaptığı 3 deplasman maçından da mağlup ayrıldı. 2000-2001 sezonunda bir kez daha Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yer alan siyah-beyazlı takım, yine 3 deplasman maçını yitirdi. Beşiktaş, Devler Ligi'ndeki ilk 2 sezonunda yaptığı toplam 6 deplasman maçında da yenilirken, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde şimdiye dek ilk ve tek deplasman galibiyetini ise İngiltere'nin Chelsea takımı karşısında aldı.

MUHTEMEL 11'LER

MARSİLYA
Mandanda
Bonnart
Rodriguez
Givet
Taiwo
Cana
Cheyrou
Niang
Nasri
Zenden
Cisse

BEŞİKTAŞ
Hakan
Serdar Kurtuluş
Diatta
İbrahim Toraman
İbrahim Üzülmez
Serdar Özkan
Cisse
Ricardinho
Tello
Delgado
Bobo

STAT: Veledrome
SAAT: 21.45
HAKEM:Matteo Simone Trefolini
YAYIN: STAR TV

SAĞLAM'IN DEVLER LİGİ HEYACANI

Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla yapacağı karşılaşmada, teknik direktör Ertuğrul Sağlam da Avrupa'nın kulüpler bazında en büyük organizasyonunda ilk kez görev alacak olmanın heyecanını yaşayacak.

Siyah-beyazlı takımı, ön elemelerden Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne taşıyan Sağlam ayrıca, Beşiktaş'ın başında gruplarda mücadele edecek ilk Türk teknik adam unvanını da alacak. Beşiktaş, daha önce Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 3 kez yer alırken, bu ligin heyecanını 3 yabancı teknik adamla yaşamıştı.

Ligdeki ilk mücadelesini 1997-98 sezonunda yapan Beşiktaş'ın başında Galli teknik adam John Benjamin Toshack bulunuyordu. Siyah-beyazlı ekip, Toshack yönetiminde 6 maçta 2 galibiyet ile 4 yenilgi alarak 6 puan topladı ve grup maçlarını 3. sırada bitirdi.

2000-2001 sezonunda bir kez daha Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılan Beşiktaş'ın başında bu sefer İtalyan çalıştırıcı Nevio Scala vardı. Scala yönetiminde başarısız sonuçlar alan siyah-beyazlı takım, 6 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi sonrası 4 puanla son sırada grubu tamamladı.

SAĞLAM 8. ZAFER PEŞİNDE

Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Avrupa kupalarında 8. galibiyetini almayı hedefliyor. Beşiktaş'ın başında Avrupa arenasında henüz yenilgi yüzü görmeyen Sağlam, siyah-beyazlı takımdaki performansıyla, geçen sezon Kayserispor ile yakaladığı başarıyı sürdürüyor.

Ertuğrul Sağlam, Kayserispor ve Beşiktaş'ın başında Avrupa kupalarında şimdiye dek çıktığı 12 maçta, 7 galibiyet yaşadı. Geçen sezon Kayserispor'un başında olduğu dönemde 8 Avrupa kupası maçı tecrübesi yaşayan Sağlam, Beşiktaş'ın başında ise şu ana kadar 4 kez bu heyecanı tattı. Ertuğrul Sağlam, Kayserispor ve Beşiktaş'ın başında şimdiye dek toplam 12 Avrupa kupası maçına çıkarken, bu karşılaşmalarda çalıştırdığı takımlar toplam 7 galibiyet, 4 beraberlik, 1 de yenilgi aldı

EN ÇOK PUANI LUCESCU TOPLADI

Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde en çok puan topladığı dönem ise Rumen teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde oldu. 2003-2004 sezonunda adını bir kez daha gruplara yazdıran Beşiktaş, 6 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alırken, topladığı 7 puanla bir kez daha 3'üncülüğü elde etti.

18.09.2007

Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

nekop
18.Eylül.2006, 00:23
Zor maç Beşiktaş buradan 3 puan alamazsa bu iş başlamadan bitebilir.

fmsmyrna
18.Eylül.2006, 00:34
Marsilya'nın hucüm hattı etkili umarım kazanırız.

BlackEagle19o3
18.Eylül.2006, 00:39
Ricardinho yedek olmalı bence.Cisse-Koray ikilsinden oluşan çift ön liberoyu tercih ederim...

Emurafu
18.Eylül.2006, 00:49
Marsilya o kadar kötü takım degil...İnsallah iyi bir sonuc alırız..

Ortsahası cok iyi..Kücük görmeyin bu kadar.

ChAoS
18.Eylül.2006, 00:59
Nasri ile Niang çok etkili Cisse eskisi gibi oynamıyor. Bu oyunculara dikkat.

GeNç KaRTaL
18.Eylül.2006, 02:25
Valla bu maç için içimde bir his var puan ya da puanlar alacağımız yönünde.Haydi hayırlısı.Allah yardımcımız olsun.

Emurafu
18.Eylül.2006, 02:39
Cana cok kosuyor...
Taiwo cok etkili orta yapıyor kanalA da izledigimde bu izlenimleri aldım..

TürkuAz
18.Eylül.2006, 02:40
Umarım bu deplasmandan puanla döneriz, bu çok iyi başlangıç olur..

goosfraba
18.Eylül.2006, 02:45
Kartalım yüksek uçar inşallah. Orta sahanın çok koşması gerek, istediğin kadar defans yap, istediğin kadar elinden geleni yap ama orta sahanın çok koşması gerek. Yoksa bu maç hayal olur.Beşiktaş'a başarılar...

Roberto Baggio
18.Eylül.2006, 03:02
Cisse golcü fakat besiktas defansının asıl dikkat etmesi gereken mamadou niang ve Samir nasri'yi anlatmaya gerek yok ayrıca lorik cana'yıda çok beğeniyorum.......

Memedov
18.Eylül.2006, 03:15
Besiktas alir. istegim ve sahsi gorusum budur.

King_91
18.Eylül.2006, 03:42
İnş.Beşiktaş alır ve bence alacaktır

GeNç KaRTaL
18.Eylül.2006, 03:55
Bu maçı kazanmamız için şansında yanımızda olması gerekiyor.

Ralph
18.Eylül.2006, 03:56
Haydi karakartalım.Al şu maçı.Artık sabırsızlanıyorum.

Fietra 10
18.Eylül.2006, 03:56
inşalla erken bi gol bulur Bjk...böyle olursa iş dahada kolaylaşır

MeMo
18.Eylül.2006, 03:59
Tüm klüplerimiz çoğunluka avrupada şansları azdır bu hafta döner şanslarımız inşallah :) .Milli takımımızda ki gibi olsa yeter :p :D

TürkuAz
18.Eylül.2006, 04:00
Maçın başlamasına tam 1 saat var. İnanıyorum ki Beşiktaş bizleri sevindirecek..

goosfraba
18.Eylül.2006, 04:05
Ben yavaş yavaş maç hazırlığı yapayım artık, cips kola vs vs :p

Bugra19o3
18.Eylül.2006, 04:09
Marsilya:
Mandanda
Bonnart
Rodriguez
Faty
Taiwo
Nasri
Zenden
Cana
Ziani
Niang
Cisse
Yedekler:
Hamel
Cheyrou
M'Bami
Gragnic
Moussilou
Valbuena
Givet
Beşiktaş:
Hakan Arıkan
Serdar Kurtuluş
İbrahim Toraman
Diatta
İbrahim Üzülmez
Cisse
Serdar Özkan
Delgado
Tello
Ricardinho
Bobo
Yedekler:
Rüştü
Mehmet Yozgatlı
Higuain
Nobre
Koray Avcı
İbrahim Akın
İbrahim Kaş
Stat: Velodrome
Saat: 21.45
Hakem: Matteo Simone Trefolini (İtalya)
Yayın: Star TV

Fietra 10
18.Eylül.2006, 04:13
Mandanda ve Bonnart'ı hiç duymadım ve tanımıyorum umarım çok iyi oyuncu değillerdir..

Fernando Gago
18.Eylül.2006, 04:18
Gönlümüz KaraKartalla ...

YusufT
18.Eylül.2006, 04:19
Marsilyanin en tehlikeli adami Nasri. Taiwo'da süper adam sol bek, iyi frikik atiyor.

Besiktas bügün Bobodan gol bekliyor

Fernando Gago
18.Eylül.2006, 04:21
Delgado-Bobo vitrin için oyanaycaklar bence bu beşiktaşın yararına olsada bazı pozisyonlarda kişisel davranılarsa bjkye zarar verebilir

TürkuAz
18.Eylül.2006, 04:37
Maça 21 dakika kaldı. Tüm hazırlıklarımızı tamamlayalım.. :D

Fıratcan Alçınkaya
18.Eylül.2006, 04:40
15dk var maça tribünler bayağı seyreklik var.. İlgi yok heralde fazla...

Pascal Nouma da maçta :)

Universal
18.Eylül.2006, 04:44
Beşiktaş kazanacak. İçime doğuyor...

Sekopej
18.Eylül.2006, 04:45
Nouma'yı gösteriyor. Beşiktaş tribününde. Fenerbahçe formalı seyiciler de var orada. Onlarla fotoğraf çektiriyor. Gurbetçilerimiz için takım adı önemli değil, Türk olması yetiyor. Biz burada kendi ülkemizde de Türk diye her takımımızı destekleyebilsek keşke.

Çıkardığı kadro ile Ertuğrul Hoca galibiyet istediğini gösterdi. İnşallah kazanırız. Başarılar Beşiktaş...

Aykan19o3
18.Eylül.2006, 04:48
Stad'ta boşluklar var.. Bizim için iyi haber.. Umarım alırız bu maçı.. ;)

RoNNiE91
18.Eylül.2006, 04:48
Kadroyu beğendim.Atak bir futbol oynayacağımız belli.Umarım güzel bir maç olur ve Beşiktaş puan veya puanlar çıkarır.Gönlümüz bugün karakartalla.Serkan abi'nin dediği gibi Fenerli taraftarların bile bizi desteklemeleri çok güzel birşey.Ne yazıkki bu manzaraları Türkiye'de göremiyoruz.

ibo
18.Eylül.2006, 04:49
Umarım bu maçtan galibiyet veya beraberlikle döneriz. Artık gruplardan çıkabilecek kapasiteyi yakalamamız lazım...

Fıratcan Alçınkaya
18.Eylül.2006, 04:51
Ertuğrul Sağlam galibiyeti düşünüyor Ricardinho da Delgado da 11'de...

Bugra19o3
Beşiktaş'ın sembol olmuş oyuncusu Pascal Nouma'da maçı izlemek için Velodrome Stadı'ndaki yerini aldı...

Burak Duran
insallah bjk kazanicak marsilyayi yakalayabilecegi en kotu zamaninda yakaladi

Bugra19o3
18.Eylül.2006, 04:52
haydi bobo haydi delgado haydi kaakartal al bu maçı kalbimiz sizinle...Tüm türkiye tek yumruk tek bilek haydi karakartal

Universal
18.Eylül.2006, 04:52
Beşiktaş'ın bu grupta yenebileceği en rahat takım olarak görüyorum. Liginde hiç iyi değil. Chealse'yi zamanında nasıl devirdiyse bugün Marsilya'yıda devirecektir.

TürkuAz
18.Eylül.2006, 04:53
Umudum yoktu başlarda, ancak şu kadro kazanmak için çıkacağımızı gösteriyor..

Haydi Kartal.

RoNNiE91
18.Eylül.2006, 04:54
Maçın başlamasına dakikalar kaldı.Herkes yerine :p :D

Universal
18.Eylül.2006, 04:58
Hadi üçlü çekiyoruz. TV karşımda maçı izliyorum. Maç içinde yorumlarda bulunacağım. :p :D

Fıratcan Alçınkaya
18.Eylül.2006, 05:03
Çok baskılı başladılar yahu...Hucuma kalkınca kalabalığız...

RaSenGan
18.Eylül.2006, 05:11
Çok fazla geliyolar.Beşiktaş toparlanamzsa her an gol yiyebilir.

canavar20
18.Eylül.2006, 05:13
Rakip takım rüzgar gibi Tello çok yavaş bu ne :( Bence böyle gitmez.

Universal
18.Eylül.2006, 05:16
İki takımda birbirini ölçüyor. İkinci yarı daha zevkli bir maç izleyeceğiz. Bu yarı gol beklemiyorum. Ama Beşiktaş atarsa olabilir. :)

Fıratcan Alçınkaya
18.Eylül.2006, 05:21
Diatta iyi oynuyor ama markajda başarılı hazırlık pasları ile geçiyor...Biz genelde Serdar Özkan ile yüklenmeye çalışıyoz...

canavar20
18.Eylül.2006, 05:28
Diatta iyi oynuyor ama markajda başarılı hazırlık pasları ile geçiyor...Biz genelde Serdar Özkan ile yüklenmeye çalışıyoz...

Çoğunda haklısın ama Diatta yüzünden az kalsın golü yiyoduk.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Tello çok kötü 2. yarı ya uyarı ya da değiştirilmeli.

RaSenGan
18.Eylül.2006, 05:47
İlk yarı bitti.

Fıratcan Alçınkaya
18.Eylül.2006, 05:47
İlk Yarı skoru Marsilya 0-0 Beşiktaş...

Savunmada felan hata olmassa gol yemeyiz gibime geliyor...

Universal
18.Eylül.2006, 05:48
İlk yarı dediğim gibi golsüz bitti. 70 dk kadar iki takımda gol atamassa berabere bitme olanağı yüksek.

Rodrigo Tello
18.Eylül.2006, 05:49
Bu ne ya adamlar cok sert :@ 2.yarı atarız bu yarı 2 takımda birbirini ölçdü Tello ve Delgado'nun toparlaması lazım.İbrahim Kaş cok iyi.

fm_monster
18.Eylül.2006, 05:51
ziani ve nasri sag kanatta besiktasa bela olacak gibi

Fernando Gago
18.Eylül.2006, 05:51
Sıkıcı bir ilk yarı vardı beşiktaş beraberliğe gelmiş gibi oynuyor ... Maç böyle giderse heran gol yiyebiliriz bence ama gol atmamaız zor görünüyor

BlackEagle19o3
18.Eylül.2006, 05:52
İlerde top yapamıyoruz.Delgado ve Bobo'yu pek beğenmedim.En güvendiğim 2 adamdı yoksa.Defansımız sağlam duruyor.Maçın çoğu bizim sahamızda oynanmasına rağmen net pozisyonlar yok.İ.Kaş Serdar'ı aratmadı şu ana kadar.Ayrıca Marsiya çok sert oynuyor.Ricardinho da gitti zaten:(.İ.Akın,Nobre,Higuain 3lüsünden biri sonrada oyuna alınabilir...

Aykan19o3
18.Eylül.2006, 05:52
Adamlar futbol oynamıyo.. 2. Yarı akıllı oynarsak golü atarız.. ya da kesin 1 kırmızı kart görürler böyle giderse 10 kişi kalırlar gene gol atarız :)

Fietra 10
18.Eylül.2006, 05:53
İlk Yarı skoru Marsilya 0-0 Beşiktaş...

Savunmada felan hata olmassa gol yemeyiz gibime geliyor...

aynen öyle...Marsilya rakip sahada çok oynamış gibi görünsede öyle çok net gol pozisyonu yok...Pozisyon bulmakta her iki takımda zorluk çekiyor...

gerrrard
18.Eylül.2006, 05:53
Marsilya'lılar çok sert giriyorlar. Ben Diatta'yı beğendim. Tello'nun değişmesi gerek.
Nasri'ye dikkat etmemiz gerek.

canavar20
18.Eylül.2006, 05:54
Yahu Tello artık başımıza bel çünkü adamlar öyle sertki ne kadar küfür ettim ama doymadım.:p

Bunlar kasten yapıyo kırmızıyı basacaksın.:mad:

Fernando Gago
18.Eylül.2006, 05:55
Serdar Özkan topla iyide adam eksiltemiyor sağdan aldığı bütün topları bekle oynadı hiç adam eksiltmeye içeri kat etmeye çalışmadı onu yapsa daha iyi olacak

canavar20
18.Eylül.2006, 05:58
Serdar Özkan topla iyide adam eksiltemiyor sağdan aldığı bütün topları bekle oynadı hiç adam eksiltmeye içeri kat etmeye çalışmadı onu yapsa daha iyi olacak

Karşısındaki oyuncu çok ama atak oyuncu defansif olarak sıfır yani bişeyler yapabilr.

GeNç KaRTaL
18.Eylül.2006, 05:58
Evet yahu çok sert oynuyorlar.Hakemin buna müsade göstermemesi lazım.

Defans çok iyi bugün ama hücumda etkili olamıyoruz.Eğer şansızlık olmazsa beraberlik alırız.Şans yanımızda olurda gol atarsak kazanabiliriz.

Tello kötü oynuyor bu maçta.Düzelmesi lazım.Ayrıca Diatta'yı da çok beğendim.İyiki almışız.G.Zan'da yok.Çok büyük eksiklik olurdu Diatta olmasaydı.

Hücumda biraz daha etkili olursak bu maçı kazanabiliri.z

nekop
18.Eylül.2006, 05:59
İbrahim Üzülmez kendini R.Carlosla falan kıyaslayacağına gitsin biraz antreman falan yapsın maşallah Marsilya'nın her oyuncusu 4-5 kez İbrahim'i rahatça geçtiler.Nasri'yi katmıyorum o rahat 10 kere geçti.Ayrıca hakem sert futbola çok fazla göz yumuyor 2.yarıdada böyle olursa Beşiktaş maçı 11 kişi bitiremez.

GeNç KaRTaL
18.Eylül.2006, 06:02
Bu ara maçı eski teknik direktörümüz Tigana'da seyrediyor.Birde spiker Rugby maçlarının fikstürüü anlatıyor.Bize ne yaa.:D Neyse maç başladı.

RaSenGan
18.Eylül.2006, 06:03
Maç başladı.

Burak Duran
18.Eylül.2006, 06:05
bu spiker cok komik ya :D bu mac 0-0 biter gibi duruyor

Roberto Baggio
18.Eylül.2006, 06:06
berabere bitmesi besiktaş için iyi olur bence......

Fernando Gago
18.Eylül.2006, 06:07
Star'ın Spikerleri her geçen yıl daha rezalet oluyor

Burak Duran
18.Eylül.2006, 06:07
kas yapıyım derken goz cıkartma yuh yaa :D:D

RaSenGan
18.Eylül.2006, 06:08
Marsilya kaçırdı.

Roberto Baggio
18.Eylül.2006, 06:09
aman ziani atıyodu valla hakan'a helal olsun gerçekten iyi kaleci..

Burak Duran
18.Eylül.2006, 06:09
orta sahaları çok iyi süper paslar yapıyorlar

Universal
18.Eylül.2006, 06:10
bu spiker cok komik ya :D bu mac 0-0 biter gibi duruyor

Abi adam dehşet. Geçen yıl neler neler söyledi. Evra'nın 23 kardeşi olduğunu bile öğrendik. Spiker maça çıkmadan önce oyuncuların sülalesini araştırıp geliyor. Ayrıntı hastası... :D

RaSenGan
18.Eylül.2006, 06:10
Serkan döndü vazgeçti dönmedi :n: Spiker süper :D

Burak Duran
18.Eylül.2006, 06:12
adam maçtan koptu espiri yapıyor :D

canavar20
18.Eylül.2006, 06:12
Spikeri fazla önemsiyorsunuz.:p

Ben genelde hiç önemsemem ses var. ;;)

Burak Duran
18.Eylül.2006, 06:13
aman aman çok tehlikeli valla

Universal
18.Eylül.2006, 06:23
Marsilya tribünü çoştu....

RaSenGan
18.Eylül.2006, 06:24
Spiker kopardı yine beni..Marsilya yine çok fazla geliyo..

Fietra 10
18.Eylül.2006, 06:25
Gecenin tek golsüz maçı şuanda...

Roberto Baggio
18.Eylül.2006, 06:25
0-0 biter yaw bu saatten sonra............

canavar20
18.Eylül.2006, 06:32
Bence maç bundan sonra.

Fıratcan Alçınkaya
18.Eylül.2006, 06:33
gol oldu 1-0........

RaSenGan
Goll .

canavar20
Ben bu işi biliyorum.

Universal
Beş adam boşta Rodrigez rahatça topa vuruyor. Artık ancak beraberlik ayrılabilirz. Defansta kurgu hatası var.

Roberto Baggio
18.Eylül.2006, 06:35
hakan kurtardı kurtardı şimdi hata yaptı malesef artık zor gol atmak...

Fernando Gago
18.Eylül.2006, 06:37
Hakanın büyük hatası yoktu bana göre çok rüzgar var şans işte top adamın önüne düştü bundan sonra puan alamayız gibi görünüyor

canavar20
18.Eylül.2006, 06:38
Hakan'da hata yok kanımca.:)

besiktas1903
18.Eylül.2006, 06:38
offf hadi kartalim kartal gol gol gol kartal gol gol gol......

mac d-smart mi gosteriyor. star yaziyor d-smartanmi star?

Knightmare
18.Eylül.2006, 06:39
diğer maçta berabere 1 puan almamız çok iyi olucaktı naapalım artık yapacak bişey yok

RaSenGan
18.Eylül.2006, 06:42
Normal Star.

Universal
Kaçtı en net pozisyondu. Serkan elindeki fırsatı tepti.

canavar20
offf hadi kartalim kartal gol gol gol kartal gol gol gol......

mac d-smart mi gosteriyor. star yaziyor d-smartanmi star?

Star maçı veriyor. Şifresiz bunu bil yeter.:D Çünkü bende başak bilmiyom.

Fernando Gago
18.Eylül.2006, 06:43
Serdarla en net pozisyonu yakaladık dk86

Fıratcan Alçınkaya
Serdar Özkan kaçırdı...

besiktas1903
Normal Star.

bende göstermiyor

Roberto Baggio
18.Eylül.2006, 06:44
en net pozisyon kaçtı.........

Fernando Gago
18.Eylül.2006, 06:44
bende göstermiyor

Uydu filansa sinyal kaybolmuştur güncelle bence

RaSenGan
18.Eylül.2006, 06:45
Hakem yine sarı kartını çekiyor :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cisse 2-0.

Fıratcan Alçınkaya
18.Eylül.2006, 06:47
2-0 gitti maç....

Universal
18.Eylül.2006, 06:48
Geçmiş olsun hepimize. Hak etmediğimiz bir skor.

besiktas1903
Uydu filansa sinyal kaybolmuştur güncelle bence

eski turk filmi var. avrupa star o yuzdendir bence.

artik portoyu yenmemiz lazim.

canavar20
Çok çok çok kötü. Porto neler yapar.:( Live Saymıyom.

Knightmare
cisse vurdu gol oldu :( aah cisse aaah naaptın sen

Universal
Dokundu adam düştü. Bu ne ya...

RaSenGan
18.Eylül.2006, 06:49
SArhoş mudur nedir ayakta duramıyo.Bugün hep düştü.

Roberto Baggio
18.Eylül.2006, 06:49
diatta'nın hatası valla geçmiş olsun.......

Aykan19o3
18.Eylül.2006, 06:51
Beraberlik için geldik 0 çektik..

canavar20
18.Eylül.2006, 06:51
Higuen iyimiş nasıl çalımlar attı hatta onu kanatta oynatsaydı görürdünüz ne olacağını adam süper.

ChAoS
18.Eylül.2006, 06:52
Maç boyunca kaleye bir şutumuz yok. Kaleciyi rahatsız edebilecek bir şut atamadık . Bu nasıl bir futbol , kornerden gol yiyoruz maç boyunca rakip ceza alanına gidemiyoruz .

Grup sonunculuğumuz garanti merak etmeyin.:mad:

Fıratcan Alçınkaya
18.Eylül.2006, 06:53
Şansızlık ya 15dk 2gol yiyip yenildik...

Oghuse
18.Eylül.2006, 06:54
Maç boyunca kaleye bir şutumuz yok. Kaleciyi rahatsız edebilecek bir şut atamadık . Bu nasıl bir futbol , kornerden gol yiyoruz maç boyunca rakip ceza alanına gidemiyoruz .

Grup sonunculuğumuz garanti merak etmeyin.:mad:

Serdar Özkan'ın şutu vardı net olarak..

Hakem'in sert futbola izin vermesi çok sinir bozucu 3 tane değişikliğin 2 tanedi mecburi oldu..Taktiksel açıdan fazla şansı kalmadı Ertuğrul Sağlam'ın.

canavar20
18.Eylül.2006, 06:56

Hakem'in sert futbola izin vermesi çok sinir bozucu 3 tane değişikliğin 2 tanedi mecburi oldu..Taktiksel açıdan fazla şansı kalmadı Ertuğrul Sağlam'ın.

Çok haklısın bir oyuncuyu atsaydı bakalım yapabilirlermiydiler. :mad:

ChAoS
18.Eylül.2006, 06:57

Pardon hangi şut?

Geç bunları sen eğer bu futbolla gruptan çıkmayı , bırak gruptan çıkmayı 3. olmayı düşünüyosan futboldan anlamıyosun demektir.

Tabi bazı şeyler için kaleye şut atmak gerekir sanırım.

gerrrard
18.Eylül.2006, 06:59
Gerçektende 3. olma olasığımız bu maçta düştü. Heleki Porto ile Liverpool'un berabere kaldıgı bir günde.

Hakem kesinlikle çok kötüydü. Heleki futbolcumuz yerdeyken Marsilyalının tekmesi. Bu pozisyona hakem kart bile göstermedi. Bu gidişle ülke puanımız daha çok düşeceğe benziyor. Artık işin cidiyetini anlamamız gerek.

Adamlar bi adamla uçuyolar. Bizim takımlarımızda en azından bir tane Avrupa'da oynayabilecek adam almaları gerekki takımı ateşleyebilsin,uçurabilsin. Böyle oyuncular lazım bize.

ibo
18.Eylül.2006, 07:01
Bu kadar kötü bir marsilya'yı yenemeyip üstüne üstlük bir de atak dahi yapamıyorsak işimiz çok zor. Diğer takımlar bizi çerez niyetine yerler bu futbolla...

Roberto Baggio
18.Eylül.2006, 07:02
Durum vahim 4. olacağız gibi....

Lionel Andres Messi
18.Eylül.2006, 07:03
artık aydınlanmamız lazım.rakip sahada basmadık yer bırakmadı.lorik cana yı takdir ettim.takımını nasıl yönetti öyle ya.yok şu atılsaydı şu gol olsaydı yok şansızlıktı bunlar hikaye.biz böyle hataları yaptıktan sonra kazansak ne yazar ki.

GeNç KaRTaL
18.Eylül.2006, 07:05
Hakem gerçekten kontrolü elinden kaçırdı.Eğer maçın başında bu sert hareketlere sarı kart verseydi böyle olmazdı.Bir pozisyonda Faty kasti Tello'nın bileğine bastı.Hiç uyarmadı bile.Sarı bile gösterse oyundan çıkacaktı.Böylece bir avantajımız olacaktı.

Takım zaten berbat.Yahu hücum yapmadan nasıl gol atmayı düşünüyorsunuz.Maçın başında biraz hareketliydik oda bi etki etmedi.Hücumda adam gibi organizasyonumuzu sağ kanattan yaptık.İlk yarının sonlarına doğru.Ondada Rico isabet tutturamadı.2.yarıda anlayamadığım bir şekilde sol kanattan yüklendik.Tello bugün harbi berbattı.Geldiğinden beri en kötü oyununu oynadı.

Belki ilk golü yemesek bu maçı berabere bitirip büyük bir avantaj yakalayabilirdik ama olmadı.Çok şansız bir gol yedik.Top öyle bir gittiki Hakan'ın yapacğı bir şey yoktu.

Diatta bence kötü değildi.Tamam hataları vardı ama genel olarak iyiydi bence.Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.Porto maçı çok önemli.Allah yardımcımız olsun..

LaigLeNoiR
18.Eylül.2006, 07:07
Takımda şu kötü veya bu kötü diyemeyiz.

Tello en kötüsüydü sahanın.Ricardinho ve Delgado 'da hayalet gibiydi sanki.

Çok sert oynadı Marsilya.Biz de top falan oynayamadık.

besiktas1903
18.Eylül.2006, 07:08
artık aydınlanmamız lazım.rakip sahada basmadık yer bırakmadı.lorik cana yı takdir ettim.takımını nasıl yönetti öyle ya.yok şu atılsaydı şu gol olsaydı yok şansızlıktı bunlar hikaye.biz böyle hataları yaptıktan sonra kazansak ne yazar ki.

evet haklisin iy oynayip kazanmamiz lazim bunu yapamiyorsak sampiyonlar leageinde isimiz yok.. bukadar basit.

Roberto Baggio
18.Eylül.2006, 07:08

Lorik Cana gerçekten iyi oyuncu her takımın isteyeceği bir oyuncu markaj yapıyor paslaşıyor şut atıyor ara pası veriyor.........aslında besiktasın en az beraberlik alacağı bir maçtı ama bu futbolla zordu....

eXcitinG
18.Eylül.2006, 07:09
VersinLer diLekceyi cekiLsinLer DevLer Liginden.İşimiz yok bizim bu Ligde.Hücum yapmaktan haciz MarsiLya gibi takımın oyununu izLeyeceğimize burda sinir krizLeri gecireceğimize hic oLmayaLım daha iyi.Bu kadar ruhsuzLuk bu kadar acemiLik oLmaz artık..

ErtuğruL hoca...Hoca dedik işte adam gibi adam dedik ama sende yokLarı oynuyorsun.Nerde senin o kayseri de ki atak oyun anLayışın nerde o Kayseri gibi takımLar Avrupa kupaLarında atak futboLu iLe Avrupada ses getirişin.Bu mu senin hocaLığın.Beşiktaş gibi takımı pısırık futboL oynatmak mı senin anLayışın..

Yazık.Ne çıkarız gruptan ne bişey.Averaj takımı oLucaz.Bir takım atak yapmayı biLmiyorsa hücum edemiyorsa bunun sonuçLarına katLanıcaksın.Savunması aciz oLan MarsiLya takımına karşı tek pozisyonumuz yok üsteLik 6 kişi iLe savunma yapıyoruz.Başarımış.Yeter artık.Hep yaLan hep yaLan.

Oghuse
18.Eylül.2006, 07:09
Pardon hangi şut?

Geç bunları sen eğer bu futbolla gruptan çıkmayı , bırak gruptan çıkmayı 3. olmayı düşünüyosan futboldan anlamıyosun demektir.

Tabi bazı şeyler için kaleye şut atmak gerekir sanırım.

Yazdıklarını sinirine veriyorum.Sen hiç şutu yok dedin ben 1 tane vardı dedim.Ayrıca benim ağzımdan gruptan çıkmakla ilgili bir söz çıkmadı dikkatini çekerim.

Bugra19o3
18.Eylül.2006, 07:10
İnönüye BEklerizzz

eXcitinG
18.Eylül.2006, 07:11
İnönüye BEklerizzz

İnönüde de yenerLer.Maksat başarı İnönüde yenmek değiLdir.Kendi sahaLarında yenmektir.Bunu yapamıyorsan kendi sahanda zaten bişey yapamazsın.Kendi sahanda ki maçLara güvenerek turnuvaLara katıLırsan böyLe hüsran yaLan oLursun.

gerrrard
Diatta bence kötü değildi.Tamam hataları vardı ama genel olarak iyiydi bence.Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.Porto maçı çok önemli.Allah yardımcımız olsun..

Dediğine katılıyorum Şemsi. Bencede Diatta genel olarak güzel bir futbol oynadı. Hatta beklediğimden iyiydi. Porto maçında hiçbirşey yapamayız böyle giderse. Gerçektende Beşiktaş'ın işi şansa kaldı.

Ülke puanı için kesinlikle birşeyler yapılması gerek. Bu böyle olmazki....

Fernando Gago
Beşiktaşın bundan sonraki hedefi 3.lük o da zor görünüyor

Fıratcan Alçınkaya
18.Eylül.2006, 07:12
Tello çok kötüydü Serdar Kurtuluş sakatlanınca kötü oldu... Delgado da etkisizdi...

ChAoS
18.Eylül.2006, 07:12
Yazdıklarını sinirine veriyorum.Sen hiç şutu yok dedin ben 1 tane vardı dedim.Ayrıca benim ağzımdan gruptan çıkmakla ilgili bir söz çıkmadı dikkatini çekerim.

Öyle veya böyle sonuçta kaleciye top gitmedi burası kesin. Şut atsak ne yazar.

Fernando Gago
18.Eylül.2006, 07:14
Beşiktaşın en net pozsiyonu 86.dkde ondan sonra pozisyon yok zaten ... Tello İ.Üzülmez Bobo Delgado Rico hiç bir şey yapmadılar

eXcitinG
18.Eylül.2006, 07:15
FutboLda oyun anLayışını öyLe yada böyLe iyi yada kötü karşı takım üzerinde kuramazsan karşında ki takım amatör biLe oLsa sana karşı mutLaka üstünLük kurar.Karşında ki takımı bırakacaksın kendi oynunu nu oynayacaksın.Çıkıp ben mi yöneteyim bu takımı artık.Bu takımın başında ki adamLar ne işe yarıyor ?

GeNç KaRTaL
18.Eylül.2006, 07:16
Zorunlu değişikliklerde etkiledi biraz.2.yarıda Yozgatlı,Nobre,Akın gibi oyuncuları alıp maçın kaderini değiştirebilirdik.Olmadı işte.Takımın tecrübesizliği.Bence çokta yüklenmeyelim.Çoğu oyuncu ilk defa oynadı Şl maçında.Elenirsekde elenelim yahu.Dünyanın sonu değil yaa.

eXcitinG
18.Eylül.2006, 07:22
Bu günün tek suçLusu ErtuğruL sağLamdır.Ben onu bunu anLamam..

Memedov
18.Eylül.2006, 07:23
Besiktas direndi ama bu kadar sert oyuna tas olsa dayanamaz. Adamlar maca degilde savasa cikmislar sanki ve sonunda istediklerini aldilar. ilk yenilen gol sansizlik ruzgarin azizligine uyradik, artik onumuzdeki maclari kazanmak icin sahaya cikariz 1 puan icin degil.

Fıratcan Alçınkaya
18.Eylül.2006, 07:24
Anlamadım gitti neden hucum yapamıyoruz yahu koca 90dk de bir tane şutumuz var doru düzgün yazık güle oynaya kazanabilcemiz maçı kaybettik...

eXcitinG
18.Eylül.2006, 07:25
Anlamadım gitti neden hucum yapamıyoruz yahu koca 90dk de bir tane şutumuz var doru düzgün yazık güle oynaya kazanabilcemiz maçı kaybettik...

Cünkü fıratcım ErtuğruL hoca hücum yapmamızı istemiyor.Bir Tigana gitti bir Tigana geLdi.Sıfıra sıfır eLde var yine sıfır.OLduk.

GeNç KaRTaL
18.Eylül.2006, 07:26
Bu günün tek suçLusu ErtuğruL sağLamdır.Ben onu bunu anLamam..

Adam daha ne yapsın.Maça Rico-Delgado ikilisi ile başladı.Atak yapamayan futbolcular.Bi adam gibi toplu hücum yapamadılar.Zorunlu değişiklikleride unutmamak lazım.Misal alırdı Yozgatlı'yı çıkarırdı Tello'yu.Sonra Delgado-Nobre değişikliği.Yığardık onların sahaya maçı.Ama olmadı işte.Ben hocadan kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

eXcitinG
18.Eylül.2006, 07:29
Adam daha ne yapsın.Maça Rico-Delgado ikilisi ile başladı.Atak yapamayan futbolcular.Bi adam gibi toplu hücum yapamadılar.Zorunlu değişiklikleride unutmamak lazım.Misal alırdı Yozgatlı'yı çıkarırdı Tello'yu.Sonra Delgado-Nobre değişikliği.Yığardık onların sahaya maçı.Ama olmadı işte.Ben hocadan kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Ee zaten Şemsicim Rico ve deLgado iLe aynı anda başLamak demek hücum u bir arka pLana atmak demek değiLmidir ?

FeYYaz1989
18.Eylül.2006, 07:29
Evet,başından beri söylediğim gibi ne transferler ne transfer ne hoca hoca..Bunu görmüş olduk!
Şimdi kaleci konusunda hep söyledim,Rüştü Reçber ve Hakan Arıkan'ı aldık.Bu sene şampiyonlar liginde oynayacağız ikisininde handikapları var,hemde fazlasıyla..Ya Runje gitmeyecekti yada yerine bir yabancı kaleci alınacaktı.Açıkçası biraz iyi bir kaleci o iki golü de yemezdi,Hakan çok bariz hatalı değildi goller de(gerçi bence hatalı) ama Şampiyonlar Liginde oynayacağız iyi bir yabancı kaleci lazım demiştim transfer başlığında belki hatırlayan olur.Lamine Diatta son dakikalara kadar iyiydi diyeceğim ama tam anlamıyla batırdı o da son golde yani..Federico Higuain transferini anlamsız bulmuştum,zaten oynamadı sayılır ama oynasa da bir şey değişmezdi yani,iyi bir adam olduğunu düşünmüyorum.Ricardinho biraz istekli gibiydi o da sakatlandı kör bahtına.Matias Delgado güya bu sene serbest oynayacaktı,Sağlam hoca ne diyorsa artık takım hücuma kalkmıyor,o da orta sahanın gerisene geldiği her pozisyonda batırıyor..Eduard Cisse'de bence kötü değildi ama iyi de oynadı diyemem.Bobo'ya zaten top gelmedi ki ona da geleceğim.Şampiyonlar Liginde oynayan Beşiktaş'ın yabancılarının durumu bu işte.
Yine teknik direktöre geliyorum,en başından beri dedim olmayacak diye,şimdi diyeceksiniz ki takım iyiken nerdeydin ama takım hiç iyi olmadı ki,hep iyi olacak gibiydi ama yok.Ligde 5 maçta atılan 4 gol var yanılmıyorsam.Eee nerde hücum futbolu falan hikayeleri??Jean Tigana'nın takımı şu sahada ki takımdan daha istekli ve sistemli oynuyordu.Futbolda en çok tahammül edemediğim şey,hırsı olmayan bir takım.Beşiktaş'ın bugün amacı neydi anlamadım..1 puan için geldiyse neden Rico-Delgado ikisi birden oynadı,ona göre bir sistem kurulurdu maçtan önce hatta gerekirse 5 defanslı vs. bir sistem düşünülürdü.3 puana geldiyse neden Rico sakatlanınca Koray giriyor oyuna.Serdar Özkan ve Rodrigo Tello takımın kanatları,adamların bu kadar sert oynadığı bir maçta ikisininde bir şey yapması imkansız,güçsüz adamlar zaten.Serdar bir tane müsait pozisyonda dışarı vurdu,eğer yıldız adayıysa hatta yıldızsa,tekniği iyiyse onu atması lazımdı,bence kanatta pek oynayamıyor.Biraz fazla mı şişiriyoruz,çabuk abarttık falan demiştim bir lig maçı konusunda ki hala bu söylediğimin arkasındayım hiç o kadar abartılacak bir oyuncu değil bence,başından beri ısınamadım..
Bu arada kadronun ne kadar geniş olduğunu da görmüş olduk.Sağ bek Serdar Kurtuluş sakatlanıyor stoper İbrahim Kaş oyuna girip sağ bek oynuyor.Gerçi en hırslı oynayanda oydu ama neyse.Oyun kurucu Ricardinho sakatlanıyor yerine Koray Avcı giriyor..Gerçi burda teknik adam hatası da var bence.Çünkü Mehmet Yozgatlı veya ne kadar beğenmesemde Gonzala Higuain oyuna girebilirdi.Koray'ı da hiç beğenmedim.Hücumda zaten he sıfırda en azından attığın pas doğru olsun yani.Resmen ezildik bu maçta hemde bu kadar zayıf takıma..Adamlar sert oynadı ama bizimkiler de kız gibi oynadı resmen.Adam Tello'nun baldırına basıyor alakasız yerde,kimseden ses yok,hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorlar.Ayarım bozuldu valla nerde Nouma,Zago,İlhan.Teknik oynayacak bir tane adam yok.Nerde Allah'ım Sergen Yalçın,Daniel Pancu'yu özledim.Hırs yok ki takım da,en çok nefret ettiğim şey hırsı olmayan futbolcu,vizyonu olmayan teknik direktör..Zaten son iki maçını izlemedim takımın,şampiyonlar liginde Beşiktaş'ımı görmeyi özledim diye açtım,izledim pişman oldum harbiden,bir daha da izlemem çünkü izleyecek bir şey yok.Bu takım bırak şampiyonluğu 3. olsa çok iyi onu da söyleyeyim.Şunu da söyleyeyim bu Marsilya grubun hatta belki Şampiyonlar Liginin en kek takımı konumunda bence şu anda(artık bizden sonra).Gruptaki diğer takımlar özellikle Porto bizi 5-6 tane atıp gönderir...Neyse en başından beri söylediğim ilk Şampiyonlar Ligi maçında gerçekleşti,bravo Beşiktaş..

GeNç KaRTaL
18.Eylül.2006, 07:35
Marsilya´ya yenilen Beşiktaş´ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam maçtan sonra yaptığı açıklamada sakatlıkların oyun sistemlerini bozduğunu söyledi.

Sağlam şanssız bir şekilde ağlarla buluşan ilk gole hakkında ise "Pozisyon şanssız oldu. Ortada pozisyon yokken rüzgarının azizliğiyle Hakan bir zamanlama hatası yaptı. Şanssız bir gol oldu. O gol de olmasaydı maç golsüz sona ererdi. Oyun kilitlenmişti. Gol pozisyonu çıkmıyordu. O gol oyunun dengesini bozdu" dedi.

"Ev sahibi takım lehine sertliklere göz yumdu bu yüzden Ricardinho sakatlandı. Devre bitmeden iki futbolcumuzu değiştirmek zorunda kaldık. Oyunumuzu bu sakatlıklar bozdu. Zorunlu olarak yapınca ikinci yarıda oyundan düştük" ifadesini kullanan Sağlam "Biz beraberlik için gelmemiştik. Ama maçın gidişatı beraberliğe oynamaya zorunlu kıldı. İyi de gidiyordu ama o şanssız golden sonra konsantremiz bozuldu" açıklamasını yaptı.

Ertuğrul Sağlam son olarak ise "Bu bizim için deplasmanda oynanabilcek güzel bir karşılaşmaydı. Buradan puanla dönmeyi düşünmüştük. Ama artık önümüzde başka maçlar var. O maçlara bakacağız" dedi.

Burak Duran
18.Eylül.2006, 07:36
feyyaz yazmis bana imza demek duser

Fietra 10
18.Eylül.2006, 07:39
Ertugrul hocada haklı 2 sakatlık onun oyuna müdahele etmesini bayagı etkiledi..Bu maçtan sonra Porto'yu maglup etmek farz oldu

eXcitinG
18.Eylül.2006, 07:41
En cokta iLhan mansızı özLedim ben :(

FeYYaz1989
18.Eylül.2006, 07:57
Hala da yok hakem şöyle yönetti böyle yönetti.Hakem bence gayet iyiydi,İtalya'da oynanan futbolda bize yapılan fauller çerez kalır,buna rağmen düdüğünü de çaldı,çok da iyi maç yönetti.Bu kadar korkak aciz futbol oynarsan,olacağı bu..Bu kadar yumuşak futbol oynanmaz ki,hele Tello'nun baldırına bastıktan sonra adam hiç bir şey olmamış gibi futbolcularımızın devam etmesi acayip moralimi bozdu.Yenildiğimizden daha çok koydu bile diyebilirim.Bu arada Ricardinho'nun sakatlığı tamam ama Serdar Kurtuluş'un kan şekeri düşmesi ne alaka anlamadım.Şampiyonlar Liginde oynayan bir takım da artık bu tip bir sakatlık olmaması lazım bence..Bunlara dikkat edilmesi lazım,bilmem haksızmıyım.Ben hiç dünyada maçın daha 20 küsur dakikasında kan şekeri düşüp vs. oyundan alınan bir adam görmedim açıkçası..
O yüzden yok sakatlıktı yok hakemdi falan bunlar boş şeyler,bu Beşiktaş'ın düzelmesi için ciddi vizyon sahibi,taktik bilgisine sahip ve tecrübeli bir teknik adam,hırslı futbolcular ve en azından bir tane maçı alıp götürecek bir gerçekten teknik bir futbolcu ve doğru düzgün bir başkan lazım.Bu yüzden bu sene bir şey beklememek lazım.Hele Porto'yu içeride yeneriz falan gibi talihsiz düşüncelere kapılmayın sonra hayal kırıklığı olur..

besiktas1903
18.Eylül.2006, 08:00
100% katiliyorum feyyaz1989 guzel antalmissin.
ertugrul saglam beraberlik icin geldik diyor, beraberlik icin niye geliyorsunki yenmek icin gelmelisin.

travis1903
18.Eylül.2006, 08:01
bu is burda biter ,elveda avrupa
umutsuz filan degilim takimda isik yokmus ,ben yeni anladim
ilk haftalarda hep kendimi kandirmisim

mactan once rahat kazanariz diye dusunmustum nitekim benim bu dusuncemi dogrular bir marsilya vardi sahada, ancak biz sahada yoktuk
yazik oldu ,artik prestij maclarina cikariz

:0:

Fietra 10
18.Eylül.2006, 08:07
Ertugrul Hoca maçtan önce ''Bizim için başarı gruplara kalmak değil, gruplarda mücadele ederek başarılı olmak''demişti ama futbolcular gruplara kalmayı başarı saymış anlaşılan...

YusufT
18.Eylül.2006, 15:12
Hala da yok hakem şöyle yönetti böyle yönetti.Hakem bence gayet iyiydi,İtalya'da oynanan futbolda bize yapılan fauller çerez kalır,buna rağmen düdüğünü de çaldı,çok da iyi maç yönetti.Bu kadar korkak aciz futbol oynarsan,olacağı bu..Bu kadar yumuşak futbol oynanmaz ki,hele Tello'nun baldırına bastıktan sonra adam hiç bir şey olmamış gibi futbolcularımızın devam etmesi acayip moralimi bozdu.Yenildiğimizden daha çok koydu bile diyebilirim.Bu arada Ricardinho'nun sakatlığı tamam ama Serdar Kurtuluş'un kan şekeri düşmesi ne alaka anlamadım.Şampiyonlar Liginde oynayan bir takım da artık bu tip bir sakatlık olmaması lazım bence..Bunlara dikkat edilmesi lazım,bilmem haksızmıyım.Ben hiç dünyada maçın daha 20 küsur dakikasında kan şekeri düşüp vs. oyundan alınan bir adam görmedim açıkçası..
O yüzden yok sakatlıktı yok hakemdi falan bunlar boş şeyler,bu Beşiktaş'ın düzelmesi için ciddi vizyon sahibi,taktik bilgisine sahip ve tecrübeli bir teknik adam,hırslı futbolcular ve en azından bir tane maçı alıp götürecek bir gerçekten teknik bir futbolcu ve doğru düzgün bir başkan lazım.Bu yüzden bu sene bir şey beklememek lazım.Hele Porto'yu içeride yeneriz falan gibi talihsiz düşüncelere kapılmayın sonra hayal kırıklığı olur..

Cok haklisin Feyyaz abi.

Universal
18.Eylül.2006, 18:31
Şu bir gerçek Ertuğrul Sağlam tarihinde ilk kez ciddi bir Avrupa organizasyonda mücadele ediyor. Ertuğrul Hoca bunun için Marsilya önünde beraberliği düşündü başaramadı.

eXcitinG
18.Eylül.2006, 18:43
Maçtan önce kazanacağız rakibin üstüne gidicez demesini biLiyordu.Sonra ne oLdu da beraberLik esti akLına anLamadım..

Emurafu
18.Eylül.2006, 19:32
Sahada kötü oynayan bir besıktas vardı..Ama cok iyi mücadele etti..Bu sene besıktasın bütün maçları kısır geçer..Besıktas yine gol sorunu çekti ve ilerde cogalamadı..

Hakem 5 numaralı oyuncuyu atmasılazımdı korayıda cift sarıdan atması lazımdı..İlk sarıları kolay cıkarıyor ama cift sarıları vermiyor..

Hakem genel olarak iyi idi bence skora etki etmedi..

Besıktas inönüde bu takımı ezer..Dedigim gibi oldu her takım sampiyonlar liginde farklı oynar ligdeki durumu ilgilendirmez..

Besıktasın ilk 2 sansı bence zor ama ilk 3 e girecegine inanıyorum..Basarılar besıktas inönüde marsilyayı ezecez...

Zianiye hayran kaldım.....

Fıratcan Alçınkaya
18.Eylül.2006, 19:37
Zidane'dan Ertuğrul Sağlam'a övgü

Devler Ligi'nde A grubu mücadelesi olan Marsilya - Beşiktaş maçı sonunda Canal+'e karşılaşmanın yorumunu yapan Zinedine Zidane, Marsilya'nın galibiyetinden büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın futboluna ve Ertuğrul Sağlam'ın stratejisine de büyük övgüde bulunan Fransız futbol efsanesi, "Maç sırasında bu kadar rüzgar olması, rahatsız edicidir. Birkaç kez benim de başıma gelmişti. Kornerde kaleci rüzgarı hesap edemeden kalesinden çıktı, bu da golün gelmesini sağladı. Ondan sonrası zaten çok daha iyiydi" diye konuştu. Zidane, Kendisine benzetilen Samir Nasri içinse, "Onun futbolunu zaten çok beğeniyorum. Bu akşam takımı sırtlayan da oydu" ifadesini kullandı.

Karşılaşmada ikinci golü atan ünlü golcü Djibril Cisse ise "Bu galibiyet hepimize çok iyi gelecek. Böyle olacağını, maç öncesi ısınma sırasından itibaren hissetmiştim. Gerçek futbolumuzu göstermeye niyetliydik" dedi.

Fernando Gago
18.Eylül.2006, 19:54
Zidane bir takıma veya bir insana kötü beğenmiyorum diyecek bir insan değil demek ... ona sormak lazım bu beşiktaşın nesini beğenmiş diye çünkü dün kötü bir beşiktaş izledik

Cyzio
18.Eylül.2006, 20:34
Beklediğim sonuç.Marseille'nın hakkıydı zaten maç..

CeNTeR_TR
18.Eylül.2006, 21:05
Maçda resmen 3.Dünya savaşı havası vardı..Tamam sert oynanır ama bu kadarda değil...Bu maçtan gelecek bir beraberlik çok iyi olacaktı..Ama grubun zayıf halkasından puan alamadıysak bundan sonrada işimiz çok zor olacaktır...

El Comandante
18.Eylül.2006, 22:02
Besiktas son maclarda cok kötü oynuyor,böyle gitmez bu is.Bjk eger bu seneyi basarili gecirmek istiyorsa biran evvel toparlanmali !

Rodrigo Tello
18.Eylül.2006, 22:33
Sanssız gol yedik dagıldık yapcak bişey yok evimizde kazanmamız lazım.

canavar20
18.Eylül.2006, 22:47
Bir yandanda düşünün sanki onlar çok maçı hakketti. Öyle net sayılacak pozisyonları yoktu. Ama BJK daha kötü oynadı bu doğru. Şansımız yok diyelim bitsin.:S

TürkuAz
18.Eylül.2006, 23:20
Kötü futbol, sonuç ortada..

Maçtan önce düşündüğüm çıktı..:mad:

Ralph
19.Eylül.2006, 00:44
Ben Beşikktaş'ın bukadar ezildiği bir maç daha hatırlamıyorum.Şampiyonlar Ligine çok acemi kalmış Beşiktaş.Gerçekten çok acemi gördüm.Yazık yazık.Hiç değillse belli edilmez.Umarım sadece bu maça has birşey olmuş olurda ileri ki maçlarda bunları görmeyiz.:(

BlackEagle19o3
19.Eylül.2006, 00:52
Defansta çok iyi mücadele ettik ama hücumda çoğalamadık.Bobo sen ne yapıyorsun:mad:Biraz koş be biraz.Nobre oynasa daha etkili olurdu.Delgado da aynı şekilde.Ayağına top gelmedi.Gelenleri de kaptırdı.İ.Üzülmez'i bir daha kimseye karşı savunmam beni gerçekten utandırdı.Artık Tello sol beke çekilip sol açıkta İ.Akın denenmeli.Diatta'yı ise ben beğenmedim.Düştüğü pozisyonda yani 2.golde faul vardı bana göre.Genç İ.Kaş da iyiydi.Marsilya'ya net poziwsyon vermedik ve şansan bala atılan bir gol bizi bitirdi.İyi oynadık demiyorum! ama mücadele ettik.3 maçtır gol bile atamaıyoruz.Ertuğrul Hoca buna çare bulmalı!!!Ahh Serdar bari sen o golü atsaydın:(
Son olarak Marsilya'nın sert futbolunu cezalandırmayan,2 oyuncumuzun sakatlanmasına,diğerlerinin de sakatlığın eşiğine gelmesine göz yuman,2.gol de Diatta'ya yapılan bariz faulu görmeyen(Faul yok demeyin Cisse bile maçtan sonra faul var diye söylemiş!) hakemi kınıyorum!!!.Faty'yi atmaması tam komedi zaten:mad::mad:

uAburak89
19.Eylül.2006, 01:50
Diatta fos transfer.. Marsilya gibi bir takım karşına Rico - Delgado ikilisi ile çıkan Ertuğrul hoca intahar etti resmen.. Kaybetmek futbolun içinde ama kimse kusura bakmasın oyunun büyük bölümünde Beşiktaş ezildi.. Acı ama gerçek, Ertuğrul Sağlam BJK camiası içinden olduğu için gerek tribünler gerekse kulüp çok fazla tolerans gösteriyor bence.. Verdiği sözleri tutmuyor, korkak futbol oynatıyor takımına.. Bence bu takımın Tigana'nın Beşiktaş'ından çok da fazla farkı yok..

Ayrıca Serdar Özkan'ı abartan, Arda'dan daha yetenekli süper oyuncu diyen arkadaşlara selam gönderiyorum.. Dün Beşiktaş'ın el freni gibiydi..

Varonil
19.Eylül.2006, 02:25
Beşiktaş iyi mücadele etti maç boyu.Genel olarak ortadaydı maç zaten.Beşiktaş'ta iyi pozisyon alabilen,faul kazanabilen Nobre'yi oynamasını beklerdim bu maçta.

Stat çok boştu bir Şampiyonlar Ligi maçına göre

Emurafu
19.Eylül.2006, 02:27
Besıktas ilk 2 sansını zora soktu..Artık 3 .lüge oynayacak gibi uefa ya gelirse Galatasaray,Besıktas daha cok puan toplar...Keske fenerbahcede gelse..Çünkü 4. torbadan girdigimiz sürece ilk 2 cok zor...3 takımımz uefa da daha cok ilerleriz

El Comandante
19.Eylül.2006, 02:38
Diatta fos transfer.. Marsilya gibi bir takım karşına Rico - Delgado ikilisi ile çıkan Ertuğrul hoca intahar etti resmen.. Kaybetmek futbolun içinde ama kimse kusura bakmasın oyunun büyük bölümünde Beşiktaş ezildi.. Acı ama gerçek, Ertuğrul Sağlam BJK camiası içinden olduğu için gerek tribünler gerekse kulüp çok fazla tolerans gösteriyor bence.. Verdiği sözleri tutmuyor, korkak futbol oynatıyor takımına.. Bence bu takımın Tigana'nın Beşiktaş'ından çok da fazla farkı yok..

Ayrıca Serdar Özkan'ı abartan, Arda'dan daha yetenekli süper oyuncu diyen arkadaşlara selam gönderiyorum.. Dün Beşiktaş'ın el freni gibiydi..

Aynen kardesim,katiliyorum sana.Ertugrul Saglam`in bir taktigi yok,daha dogrusu Tigana`dan bir farki yok.Ikisi de ayni tipte teknik direktörler.Besiktas yine korkak futbol oynuyor,yine defansa gömülüyor,gol yedimi de bunun altindan kalkamiyor.

Böyle giderse Ertugrul Saglam`in sonu Riza Calimbay gibi olacak.

Bjk bu gruptan sonuncu cikacak malesef.Porto`yu dün hepimiz gördük.Tek rakibi Marsilyaydi,ona da yenildi.

BlackEagle19o3
19.Eylül.2006, 02:57
Bjk bu gruptan sonuncu cikacak malesef.Porto`yu dün hepimiz gördük.Tek rakibi Marsilyaydi,ona da yenildi.

O tek rakibini İnönü'de yenemez mi?Bence yener...Eğer yenersek durum nötrlenir ve Liverpool,Porto ikilisinden en çok puanı çıkaran takım yoluna uefa'da devam eder...

TürkuAz
19.Eylül.2006, 03:01
O tek rakibini İnönü'de yenemez mi?Bence yener...Eğer yenersek durum nötrlenir ve Liverpool,Porto ikilisinden en çok puanı çıkaran takım yoluna uefa'da devam eder...

Marsilya'dan puan çıkaramayan, korkak futbolla puan alma yolunda olan Beşiktaş'ın, bu takımlardan puan alması çok zor..

BlackEagle19o3
19.Eylül.2006, 03:04
Marsilya'dan puan çıkaramayan, korkak futbolla puan alma yolunda olan Beşiktaş'ın, bu takımlardan puan alması çok zor..
Aynı oyunla bence de zor;;)Ama hücum alanındaki etkinliğimizi attıracağımızı umut ediyorum;)Bobo kendine gelmeli:director:

ChAoS
19.Eylül.2006, 03:05
Daha konuşmak için çok erken . Tamam yenildik ama Ertuğrul Sağlam bu yenilgi ve oynattığı kötü futboldan ders alıp , bizi şaşırtabilir.

Emurafu
19.Eylül.2006, 03:10
İnsallah Besıktas Uefaya gelecek Ve Ve 2 takımımızda en az ceyrek final oynayacak buna inanıyorum...

Besıktas bu grubta 6 puan toplar evinde marsilya ve portoyu yener.....Liverpool ile belki beraberlık oda grubtaki duruma göre..

Artık dogruya sogru geri kalan 2 deplasmandada besıktas yenilri..Liverpool-Besıktas macı aynı Galatasaray macı gibi olur ....İngiliz takımları sahasında ınanılmaz oynuyor..

Tas catlasa besıktas 7 puan toplar yada 5 puan toplar..

Marsilyayı burda nerdeyse köy takımı yaptınız yok rahat geceriz en 3 atarız gibisinden gibi Sampiyonlar liginde kek taskım yoktur..HeleTürk takımları için hiç yoktur..İsterse ligde sonuncu olsun..Oyüzden ligdeki durumunu bırakın adamlar cok sert oynadı cokda fazla kosdular..aİkik takımında pozisyonun yoktu..

eXcitinG
19.Eylül.2006, 03:33
http://www.youtube.com/watch?v=PLKWOGvrx1w

En iyisini taraftar söyLer her zaman ;;)

Ralph
19.Eylül.2006, 03:46
Tüğlerim diken diken oldu yemin ediyorum.Helal olsun size.Orada olmak isterdim:(

GeNç KaRTaL
19.Eylül.2006, 06:02
Tamam hadi Ertuğrul hocayıda kovalım.Ben sizin kadar umutsuz değilim.Ayrıca Diatta fos falanda çıkmadı.Çok iyi oynadı.Ben tecrübesizliğimize veriyorum mağlubiyeti.

Ayrıca Fener maçının hakemi olsa bizim maçta Marsilya'dan en az 3 adam atılırdı.

Aynen kardesim,katiliyorum sana.Ertugrul Saglam`in bir taktigi yok,daha dogrusu Tigana`dan bir farki yok.Ikisi de ayni tipte teknik direktörler.Besiktas yine korkak futbol oynuyor,yine defansa gömülüyor,gol yedimi de bunun altindan kalkamiyor.

Böyle giderse Ertugrul Saglam`in sonu Riza Calimbay gibi olacak.

Rodrigo Tello
19.Eylül.2006, 06:58
Aynen Şemsi aynen hic hakemden bahsetmiyoruz hiç zorunlu degisikliklerden bahsetmiyoruz nedense.Serdar Kurtuluş gitti sag kanat bitti Rico gitti üstünlük gitti.

Fener macındaki hakem bu macta olsa marsilyadan rahat 2 kişi atılırdı.

Tabi bu bahane degil yenildik.Ama bunlarıda göz önüne alalım ondan sonra yenilgiyi konusalım eleştirmek cok kolay...

eXcitinG
19.Eylül.2006, 07:21
Hakem`e ve değişikLikLere mana buLmamamız gerek.Kötü oynadık.Hatta berbattık.Serdar varkende Rico varkende bişey yapamıyorduk zaten.AdamLar kırmızı kart görseydi de yeniLecektik.Çünkü goL atmak akLımızın ucundan dahi geçmiyordu.Şapkayı önüne eğmesini biLmeLiyiz.BunLardan ders çıkarmaLıyız ve artık tek bekLentim ErtuğruL hoca dan adam gibi atak futboL oynayacak taktikLe sahaya çıkması.Kayseri de ki gibi.

FeYYaz1989
19.Eylül.2006, 07:46
Hakem`e ve değişikLikLere mana buLmamamız gerek.Kötü oynadık.Hatta berbattık.Serdar varkende Rico varkende bişey yapamıyorduk zaten.AdamLar kırmızı kart görseydi de yeniLecektik.Çünkü goL atmak akLımızın ucundan dahi geçmiyordu.Şapkayı önüne eğmesini biLmeLiyiz.BunLardan ders çıkarmaLıyız ve artık tek bekLentim ErtuğruL hoca dan adam gibi atak futboL oynayacak taktikLe sahaya çıkması.Kayseri de ki gibi.
Kesinlikle katılıyorum..Hakem bence iyi maç yönetti,pireyi deve yapmayalım..Ayrıca Serdar'ın sakatlığı tekrar söylüyorum tam bir skandal bana göre,kan şekeri düşmüş..Dünyada böyle bir şey yok!
Bundan ders çıkarmasını bilmeliyiz(gerçi artık bir şey fark etmez)..Bir kere Bobo artık tek forvet oynamasın lütfen..Matias Delgado'nun forvet gibi oynaması çok utopik.Forvette Marcio Nobre ve Bobo oynasa arkasında da Matias Delgado yada Ricardinho'dan biri(benim tercihim Delgado) bence hücumlarımız çok daha zengin olabilir.Gerçi bu şekilde olsa bile artık kale Allah'a emanet her şekilde..Defansa hiç güvenemiyorum zaten.Orta saha eldeki imkanlara göre idare eder gibi gözüküyor.Mehmet Yozgatlı'da oynasın artık,Serdar Özkan oynamasın bence..Gerçi şu dakikadan sonra bu takım toparlanmaz,kafa da bitmişler.Hırslı bir oyuncu kalmamış!Ne anlatsam boş yani,bu takım adam olmaz..

ChAoS
19.Eylül.2006, 07:48
Serdar'ın kan şekeri'nin düşmesinin sebebi oruç tutmasındandır büyük ihtimal.

GeNç KaRTaL
19.Eylül.2006, 07:53
bu takım adam olmaz..

Yok artık o kadarda değil.Tecrübeli bir takım değiliz.Ondan mağlubiyet geldi.Takımda bir şey yok.İnancımdan gram eksilmiş değil.

Kadrodaki değişiklik önerilerinede katılıyorum.Yozgatlı ve Nobre'nin ilk 11'e girmesi ve tek dm'ye dönmemiz şimdilik daha yararlı olacaktır.

LaigLeNoiR
19.Eylül.2006, 07:55
Serdar'ın kan şekeri'nin düşmesinin sebebi oruç tutmasındandır büyük ihtimal.

Maçtan önce içtikleri şekerli içecek fazla gelmiş galiba.Çok fazla içmiş ondan.

Oruç falan tutmuyor oyuncular.Bu da beklenmez zaten onlardan.

ChAoS
19.Eylül.2006, 07:57
Maçtan önce içtikleri şekerli içecek fazla gelmiş galiba.Çok fazla içmiş ondan.

Oruç falan tutmuyor oyuncular.Bu da beklenmez zaten onlardan.

Nerden biliyosun tutmadıklarını ? Ayrıca şekerli içecekten kan şekeri düşmezki .

Kan şekeri halsizlikten ,bitkinlikten düşer.

LaigLeNoiR
19.Eylül.2006, 07:59
Nerden biliyosun tutmadıklarını ? Ayrıca şekerli içecekten kan şekeri düşmezki .

Kan şekeri halsizlikten ,bitkinlikten düşer.

Maçtan sonra çünkü bir kaç gazeteci sordu senin gibi oruç mu tutuyorsun diye.

O da hayır oruç tutmuyoruz maçtan önce içtiğimiz içecekten biraz fazla içince rahatsızlık yarattı.Biraz soyunma odasında dinlenince geçti dedi.

ChAoS
19.Eylül.2006, 08:02
Maçtan sonra çünkü bir kaç gazeteci sordu senin gibi oruç mu tutuyorsun diye.

O da hayır oruç tutmuyoruz maçtan önce içtiğimiz içecekten biraz fazla içince rahatsızlık yarattı.Biraz soyunma odasında dinlenince geçti dedi.

Yahu bariz yalan şekerli içecekten kan şekeri yükselmez mantıksız bir olay.

Bana pek inandırıcı gelmedi , tabiki tutmuyorum diyecek tutuyorum dese tepki almaktan korkmmuş olabilir.

FeYYaz1989
19.Eylül.2006, 08:04
Her iki durumda da hatalı bence.Ne demek ki fazla kaçırdım içeceği_?Bu tip bir durum yaşanması canımı sıktı doğrusu..

Fietra 10
19.Eylül.2006, 08:06
çok amatörce bi davranış olmuş eger bu yüzden oyundan çıkmışsa..

uAburak89
19.Eylül.2006, 22:58
Tamam hadi Ertuğrul hocayıda kovalım.Ben sizin kadar umutsuz değilim.Ayrıca Diatta fos falanda çıkmadı.Çok iyi oynadı.Ben tecrübesizliğimize veriyorum mağlubiyeti.

Ayrıca Fener maçının hakemi olsa bizim maçta Marsilya'dan en az 3 adam atılırdı.

Kovulsun demedim ama, kulağının çekilmesi lazım.. Kayseri'nin oynadığı futbol aklıma geliyorda, uzaktan yakından alakası yok BJK'nin futbolu ile.. Diatta maçın ilk yarısı iyi gibiydi ama ikinci yarı yerlerde gezdi.. Rüzgara karşı oynamayacak mı bu adam.. Hakem olayına gelince, madem atmıyor BJK de sert oynarak rakibi yıldırabilirdi..

TürkuAz
19.Eylül.2006, 23:51
Yahu bariz yalan şekerli içecekten kan şekeri yükselmez mantıksız bir olay.

Bana pek inandırıcı gelmedi , tabiki tutmuyorum diyecek tutuyorum dese tepki almaktan korkmmuş olabilir.

Neden tepki alsın ki oruç tutuyor diye ?

ChAoS
19.Eylül.2006, 23:55
Neden tepki alsın ki oruç tutuyor diye ?

Oruç tuttuğu için sahada yığılması tepki çekecek bir haraket , sonuçta önemli bir maça çıkıyosun ,sonra kan şekerin düşüyo başın dönüyo ne kadar profesyonelce ?

Eğer tutuyosa tabi .

Fernando Gago
20.Eylül.2006, 00:05
Maçla alakası pek yokta Oruçla ilgili bilmeyenlere bir şey diyim... Dinimize göre Yolcu konumuna giriyorsan orun tutmayabilirsin daha sonra onun kazası olur niyet etmiş olsan bile ... o yüzden oyuncuların bu kadar kasıntı aptıkları için tepki çekmeleri çok normal

GeNç KaRTaL
20.Eylül.2006, 05:41
Kovulsun demedim ama, kulağının çekilmesi lazım.. Kayseri'nin oynadığı futbol aklıma geliyorda, uzaktan yakından alakası yok BJK'nin futbolu ile.. Diatta maçın ilk yarısı iyi gibiydi ama ikinci yarı yerlerde gezdi.. Rüzgara karşı oynamayacak mı bu adam.. Hakem olayına gelince, madem atmıyor BJK de sert oynarak rakibi yıldırabilirdi..

Elbette hatalarından ders alacaktır Ertuğrul hoca.Neyse daha yolu var bu takımın...

gahanthegod
20.Eylül.2006, 23:28
Berbat oynadik. Turkiye'de bile adam gibi oynayamayan Delgado Avrupa'da bekledigim gibi oynadi. Tello zaten evlere senlikti, Marseille'dan oynadi resmen. Rico cikana kadar iyiydi. Keza Kurtulus da fena degildi. Cisse cok gomuk oynadi. Bobo maasina gelen zamdan beri yasadigi dususu devam ettirdi. Takimda en begendigim oyuncu ise Kurtulus'un yerine giren Ibrahim Kas ve Toraman'di. Diatta da cok kotu gozukmedi gozume. Ama herseyin otesinde oyuncularda bir bosvermislik, hirssizlik vardi. Kotuyduk, ama kotu oyunumuzun rakibin sert futboluyla bir alakasi yok bence, tamam okuz gibi oynadilar ama e onlar vuruyorsa sen de ona gore oyna be canim.. Futbolcunun korkma gibi bir hakki yoktur bana kalirsa. Cikip savasacak oyuncular, ama onu goremedim.

Aslinda bu takim bastan beri cok iyi oynamiyor. 3 macta iyi oynadi bu takim bu sene. Gecen sene Tigana'ya laf ediliyordu, kotu futbol, az gol falan diye ama Tigana cok daha kotu bir kadroyla yine kazanabiliyordu. Gecen sene bu vakitlerde ard arda TS, GS maglubiyetleri ve Erciyes beraberligi gelince herkes Tigana'ya cullanmisti. Bu sene durum cok da farkli degil, hatta futbol daha bile kotu su son 3 haftadir. Bu seneki tek umudum -inadina kiraya verilen oyunculara ragmen- kadronun derinligi ve takimin genc olmasi. Sonucta bu takim tecrubelenerek ilerleyecek. Bu sene sampiyonluk beklemiyorum acikcasi, grupta da 3. olursak muhtesem olur. Olur mu, zaman gosterecek. Ancak takimda bir an once degisiklikler yapilmasi gerekiyor zira ayni sablonla ciktigimiz son 5 macta 3 gol attik. Umarim Denizli macina yine ayni duzenle cikmayiz.

Beraberlige baglanabilecek bir macti. Nitekim oyle %100'luk net pozisyon da vermedik, baskin gorunmelerine karsin. Fakat olmadi. Neden olmadi? Ise biraz farkli bir yonden bakmak istiyorum.

Klasik bir Avrupa Besiktas maci izledik. Ortalama bir Avrupa Besiktas macinda neler olur?

- Hakem illa ki Besiktas'in karsisindadir.

- Takim kotu oynasa bile belli bir sure avantajli skorda goturur maci.

- Sanssiz 1, olmadi 2 gol yenir. Goller genelde son dakikalardadir.

- Bireysel hatalar on plandadir.

- Defans panik halindedir.

- En asagi 1-2 gol kacar.

- 1 fark gerideyken fena bir gol kacar/hakem cok pis bir hata yapar.

- Eger 2 fark gerideyse takim, sonra baski kurup bir gol atar sonlara dogru, 2. 'ye zaman yetmez.

- Yan toptan gol yenir.

Bunlarin cogu oldu Sali aksami. Besiktas'in klasik sanssizligi ve basiretsizligi yine is basindaydi. Normal sansta bir takim 0-0'a baglardi o maci. Evet sansa bagliyorum artik, o kadar yildir izliyorum su takimi, oyuncular degisiyor, yonetimler degisiyor, menajerler degisiyor, hala ayni cenabetlik. Yeter be.