PDA

View Full Version : Fenerbahce - Inter | Şampiyonlar Ligi G Grubu Maçı - 1. Hafta

Pages : 1 [2]

fm26mer
19.Eylül.2006, 07:08
Fincanı taştan oyarlar balam oyarlar intere böyle...:zuhaha:D
işte bu..!! aldıkları para kuruşlarına kadar helal olsun..!

Fernando Gago
19.Eylül.2006, 07:08
İnter deplasmanı için konuşmak çok erken önümüzde 3 maç daha var o maça kadar

RaSenGan
19.Eylül.2006, 07:09
Vederson 30-40 metrelik şutları hariç iyiydi.

Universal
19.Eylül.2006, 07:09
Jesar ile Alex'in şakalaşması süperdi. Destan yadık destan. Şu oyunnun %10'nu Rize'ye oynasalar yeterdi....

ibo
19.Eylül.2006, 07:10
Diğer takımı tutan arkadaşlarım lütfen bu mutlu günümüzde çirkeflik yapıpta olay çıkarmasın lütfen..!

Maça gelirsen beraberlik bile benim için Sürpriz olacaktı :D Ama gerçekten harika oynadık. Özellikle alex müthişti. Galibiyeti hak ettik vve kazandık. Fenerbahçe hem iyi bir başlangıç yaptı hem kasasına para girdi hem de ülke puanına katkısı oldu :) Bu akşam çok mutluyum :) Artık takımlarımız silkelenmeye başlar umarım bu maçtan sonra :)
Dip Not : Forumlarımızda KAPAK kelimesi yasak kullanırsanız ceza alırsınız...

besiktas1903
19.Eylül.2006, 07:11
tebrikler helal olsun valla koskoca interi yendi fenerbahce.

Universal
2007-08 Avrupa'nın şuan en fazla puan toplayan takımıyız. Helal olsun bize:::: Ülke sıralamasında da lider biziz.

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/tcoef2008.html

Fıratcan Alçınkaya
Alex çok önemli ya beyin Fenerbahçe de... Tecrübeli Roberto Carlos iyi Aurellio galibiyeti haketti Fenerbahçe gzl başladı...

19_SeRDiNÇ_05
19.Eylül.2006, 07:12
İnşallah sevincimiz yarın akşam Galatasaray ile beraber devam eder.

ChAoS
19.Eylül.2006, 07:12
Marsilyada 3.torbanın en kek takımıydı sizide gördük :icon_sad::icon_sad:

İyide ben iyi veya kötü bişey belirtmedimli gerçekleri söyledim . İnter1. torbanın en kek takımıdır. Hatta tebrikte ettim ama yanlış anlaşıldık. Heyecanına veriyorum.

goosfraba
19.Eylül.2006, 07:13
Bence takımca çok iyiydik. Herkesin hakkını vermek lazım.

Şu iyiydi bu kötüydü yorumu yapmayalım lütfen !

Universal

Bide Erciyes eklenirse tamam olur. :)

GeNç KaRTaL
Tamam haklısınız gururlusunuz.Bizde sevindik ama abartmayın bence.Bu akşam İnter top oynamadıki.Genel Türk hastalığı.Hani 2 gün önce lanet yağdırıyordunuz?

TürkuAz
19.Eylül.2006, 07:14
CSKA ( D ) 0

PSV ( E ) 1

PSV ( D ) 1

Inter ( D ) 0

CSKA ( E ) 3

Bu şekilde olur Fener'in maçları kanımca, 8 puan gayet iyi..

Fernando Gago
19.Eylül.2006, 07:14
İnter 1. torbanın en kek takımıydı o da fenerbahçe'ye denk geldi bu kadar basit.

Pek memnunuiyet belirten bir cüme değil sanki ha ?!?!?!?!

Mr.CordiaL
19.Eylül.2006, 07:15
Tamam haklısınız gururlusunuz.Bizde sevindik ama abartmayın bence.Bu akşam İnter top oynamadıki.Genel Türk hastalığı.Hani 2 gün önce lanet yağdırıyordunuz?

sevinmekte mi suç:(

Universal

İnter mi top oynatmadı Fener mi? Cambiasso bile sinirinden topu ısırdı. İnter bugün dağıldı. Şu bir gerçek ligde Bursa önünde hiç bir iyi futbol beklemiyorum. Ama Avrupada farklıyız.

Del Piero_10
İnter 1. torbanın en kek takımıydı o da fenerbahçe'ye denk geldi bu kadar basit.

Şimdi orada şöyle birşey var.Avrupadaki başarılara göre torbalar belli oluyor.Ben inter'in şampiyonlar liginde sahada adam kovalayıp kafaya meşale atmaktan başka başarısını hatırlamadığımdan torba kısmına katılıp birinci kısmını reddediyorum.

Fernando Gago
19.Eylül.2006, 07:16

Kötü futbola Lanet yağdırır İyi futbolla Coşarız İtirazınız mı var ?

ChAoS
19.Eylül.2006, 07:16
Pek memnunuiyet belirten bir cüme değil sanki ha ?!?!?!?!

Bu gün fenerbahçe'de kezman hariç herkes iyi oynadı . Özellikle Alex'in pasları , carlos ve vederson sol kanatta iyi oynadılar , aurelio her zamanki gibi orta sahada nefes aldırmadı , lugano- edu ikilisi yine oynatmadılar zlatan'la suazo'yu . Deivid yine öyle , bi tek kezman sahadaki fenerbahçe'ye yakışmadı o kadar.

Açıkçası inter'den böyle bi futbol beklemiyodum , bu futbolu eksikle bağlamak ne kadar doğru bilmiyorum ama bu gün inter çok kötüydü diyemicem çünkü fenerbahçe çok iyiydi . Tebrikler fenerbahçe , umarım Ertuğrul Sağlam bu fenrbahçeden biraz feyz alırda adam gibi futbol oynatır.

Bu yazı bana ait önceki sayfalardan umarım tatmin eder seni . Beni yanlış anladığını anlarsın;;)

Fernando Gago
19.Eylül.2006, 07:17
Şimdi orada şöyle birşey var.Avrupadaki başarılara göre torbalar belli oluyor.Ben inter'in şampiyonlar liginde sahada adam kovalayıp kafaya meşale atmaktan başka başarısını hatırlamadığımdan torba kısmına katılıp birinci kısmını reddediyorum.

Verilen sinir bozucu cevaplar arasında yüzümü güldürdüğün için saol valla :D

EreN
Çekemiyorsanız NA$ diye bir tabir var :)
Interi yendik haklı olarak mutluyuz..ha bide yedek takım diyorsunuz..bakın bakalım ne kadar yedek..as kadrodan kimler yok?
güldürmeyin beni..
güleyim yada :)
hheheheh

Memedov
Abarttığımız felan yok sevinmek bizim en doğal hakkımız, maçtan önce İnter fark atar İnter duman eder Fenerbahçe'yi diyenleri hepimiz gördük artık Mucizeye hepimiz inanırız.

Fernando Gago
Bu yazı bana ait önceki sayfalardan umarım tatmin eder seni . Beni yanlış anladığını anlarsın;;)

Alıntı yaptığım cümleden sorumluyum ama ....

goosfraba
19.Eylül.2006, 07:18
Kötü futbola Lanet yağdırır İyi futbolla Coşarız İtirazınız mı var ?

Lanet değilde eleştiririz? Ayrıca Şemsi bu her insanda var sadece Türkler'e has olan birşey değil. Chelsea'da kötü futbol oynuyor, taraftarını gördün mü?

TürkuAz
Şu güzel gecede de, tartışıyorsunuz, asıl bu hastalıktır bizde. Haberimiz yok..

Roberto Baggio
bugün İnter'de oynayan 2 futbolcu vardı biri julio cesar diğeri javier zanetti ....

El Comandante

Semsi,Inter`e Fenerbahce top oynattirmadi ! Yahu 1.dakikadan son saniyeye kadar pres yapti Fenerbahce,müthis paslasti,cok güzel savunma,hücum yapti.Ve macin sonunda hakkettigi galibiyeti aldi.Fenerbahce harika oynadi !

Fernando Gago
19.Eylül.2006, 07:19
Maskeler Düştü Gelecek Avrupa Maçlarında Görüşmek Üzere ...

GeNç KaRTaL
19.Eylül.2006, 07:20
Adamlar 3 pas üst üste yapamadılarki.Figo orta açıyor top ceza sahasını geçmiyor.Amacım sevincinizi baltalamak değil.Sadece tespitimi belirtiyorum.

Fıratcan Alçınkaya
19.Eylül.2006, 07:20
Önder kötü başladı ama iyi devam etti... Her ne kadar savunma yedek ağırlıklı olsada neticedir önemli olan 3-5sene sonra galibiyet konuşulcak kadro değil...

19_SeRDiNÇ_05
19.Eylül.2006, 07:21
Semsi,Inter`e Fenerbahce top oynattirmadi ! Yahu 1.dakikadan son saniyeye kadar pres yapti Fenerbahce,müthis paslasti,cok güzel savunma,hücum yapti.Ve macin sonunda hakkettigi galibiyeti aldi.Fenerbahce harika oynadi !

Fener sonunda koşulunca neler yapılabilceğini anlamıştır bu maçta :)

ChAoS
Alıntı yaptığım cümleden sorumluyum ama ....

Yukarıda ben ne demek istediğimi gayet net anlatmışım , tabi bu cümleyi istediğin yere çekmek sana kalmış.

Roberto Baggio
Figo'nun bugün gördüm ki arabistan'a gitme zamanı gelmişte geçiyor....

EreN
19.Eylül.2006, 07:22
Adamlar 3 pas üst üste yapamadılarki.Figo orta açıyor top ceza sahasını geçmiyor.Amacım sevincinizi baltalamak değil.Sadece tespitimi belirtiyorum.

Kardeşim..kendin söylemişsin..figonun kilit noktalara atılan topları fenerbahçe defansı tarafından karşılandı..orta sahası tarafından tutuldu.. bu kadar..:u:

TürkuAz
Önümüzdeki maçlara bakacağız, herşeyi onlar belirleyecek..

goosfraba

İşte o öyle değil !

''Adamlara top oynatmadınız'' olacak, ki en doğrusu da budur.

Universal
İnter top oynayamadı çünkü sahada pres vardı.
İnter kaleyi bulan net bir şut çekemedi. Çünkü defansımız vardı.
Cambiasso topu ısırdı çünkü oda anladı. 12 Numara ile Fenerbahçe birleşince adamlar sinirden çatladı. İtalyanlar Türkiyeyi tanıdı.

eXcitinG
19.Eylül.2006, 07:23
Fenerbahçe sonuna kadar haketti maçı.Eğer berabere bitseydi yada yeniLseydi çok büyük haksızLık oLurdu.İnter de hiç bişey yok.Aynı bizim gibi oynadıLar işte.Atak yapmaktan haciz rakibin futboLunu izLediLer.Dün gece ki hüzüntümüzü Fenerbahçe iLe giderdik.

Fernando Gago
Tamam haklısınız gururlusunuz.Bizde sevindik ama abartmayın bence.

Amacım sevincinizi baltalamak değil.

Nerde Kaldı Renk Ayrımı Olmadan Avrupa Maçlarında Kardeşlik Tam Destek :confused::confused:

El Comandante

Yahu Semsi kusura bakma ama cok komik yorumlar yapiyorsun,yani baskasi bu yorumu söylese diyecem futboldan cakmiyor.

Yav neden sence 3 pas üstüste yapamadilar ? Fenerbahce alani daraltti,cok iyi presler yapti ve Inter ceza sahasina kadar gelemedigi icin uzun oynamak zorunda kaldi,burada basarisiz oldu dogal olarak.

Fietra 10
19.Eylül.2006, 07:24
yarınki İtalyan gazetelerindeki manşetleri merak ediyorum :)

Fernando Gago
19.Eylül.2006, 07:25
Keşke fenerbahçenin oynadığı bu futbolun 1/4 ünü dün Beşiktaş oynasaydı di mi belki kaleciye top değerdi

Roberto Baggio
19.Eylül.2006, 07:25

Onların basını bizim basınımızdan beterdir düşünün artık:)

Lionel Andres Messi
19.Eylül.2006, 07:27
''inter kaldığı yerden'' olabilir mi?

Fietra 10
''Fenerbahçe İftarda Spaghetti yedi''

Turksportal Gazetesi...:) :D

''inter kaldığı yerden'' olabilir mi?

oo Buda güzel:)

GeNç KaRTaL
Ya bakın beni anlamadınız.Kıskançlık yaptığım yok.Maçtan önce Fenerbahçe için dua ettiğimi söyledim.Gönülden.Ama şu noktayı pas geçmemek lazım.İnter ne feneri bozdu oyun olarak ne de üstünlüğünü kabul ettirmeye çalıştı.İNter bugün rezaletti.Aksine Fenerbahçe'nin süper oyunu eklenince Fenerbahçe ezdi.Olay bu kadar.Bu akşam adam gibi oynayan bir İNter olsa maçın böyle olacağını düşünmüyorum.Lakin maçtan öncede İnter'in böyle oynayacağını bilseydik İNter kesin favori demezdik.Ama sevinin.Hakkınız.Buna bir şey diyen yok.Ama sonra 1-2 maç kaybedip yine isyan bayrağını çekersiniz.

EreN
19.Eylül.2006, 07:28
Don Carleone mafyadan istifa etti..
İtalyan mafyası fenerbahçe yenilgisi önünde şoklarda..

Fernando Gago
Ama sonra 1-2 maç kaybedip yine isyan bayrağını çekersiniz.

Bunu 1 2 maç sonra konuşuruz ;;)

Memedov
Yeneriz.;)

Maçtan önce çok net ve açık bir şekilde belirtmiştim. İçime doğmuş sanki yahu :p İnter fark atıyordu ama olmadı Cambiasso topu ısırdı, Mancini klübe'yi yumrukladı hayır yazık kıracak diye korktum :D

İnter Favori diyenler görecekler ki yanılacaklar. Psv ile Çıkarız bu gruptan.

Universal
19.Eylül.2006, 07:29
@Şemsi yenilince isyan bayrağı çekeriz. Kazanınca abartılı seviniriz. Huyumuz bu kusura bakamyın. Eğer burada yazılan abartılı yorumlardan rahatsız olduğuysan istersen seni dışarı alalım. Bu konuda bizi yalnız bırak.

ChAoS
19.Eylül.2006, 07:29
Keşke fenerbahçenin oynadığı bu futbolun 1/4 ünü dün Beşiktaş oynasaydı di mi belki kaleciye top değerdi

Keşke oynasaydı ama sağolsun ertuğrul sağlam ve futbolcular sanki atak yapmak istemiyomuş gibi bir görüntü verdiler. Burada yapılan sert faullere bahane bulmaya hiç gerek yok . Dünkü maçta marsilya gibi bir takıma bu kadar mahkum oynamak hiç yakışmadı bize.

GeNç KaRTaL
19.Eylül.2006, 07:30
Ya da şöyle açıklayayım bugün İnter yerine Milan olsaydı aynı Fenerbahçe böyle rahat bir galibiyet alırmıydı.

Universal
19.Eylül.2006, 07:31
http://img49.yukle.tc/images/3239kkk.jpg (http://www.yukle.tc)

EreN
19.Eylül.2006, 07:32
Şemsi..
Machester 3-1
palermo
psv
inter
bu maçların hepsinden sonra..ya kadroları eksik..ya da adamlar oynamadı..
hadi yaa?
biz enayiyiz yani..

Universal
Ya da şöyle açıklayayım bugün İnter yerine Milan olsaydı aynı Fenerbahçe böyle rahat bir galibiyet alırmıydı.

Milanla eşleşirsek konuşuruz. Rakip İnterdi. O zaman biz hiç konuşmayalım. Bugün şu olsaydı diye yorum yapalım yahuuu Şemsi güldürmekten beni ağlatacaksın.

Fıratcan Alçınkaya
Yahu neyi tartışıyon Şemsi uzatma tamam ordan oraya çekme konuyu...

Fernando Gago

Tamam Haklısın Çok Doğru tespit bunu sabaha kadar düşünicem yarın cevaplarım bu sorunu ama şuan Galibiyeti konuşmak istiyorum did you understand ?

LaigLeNoiR
@Şemsi yenilince isyan bayrağı çekeriz. Kazanınca abartılı seviniriz. Huyumuz bu kusura bakamyın. Eğer burada yazılan abartılı yorumlardan rahatsız olduğuysan istersen seni dışarı alalım. Bu konuda bizi yalnız bırak.

Böyle bir isteği hiç bir üye başkası tarafından isteyemez kusura bakmayınız.

Del Piero_10
19.Eylül.2006, 07:33

şimdiden hazır

kolpatti campioni inter

GeNç KaRTaL
19.Eylül.2006, 07:33
Neyse tamam uzatmaya gerek yok.Sonuçta kazanan Fenerbahçe oldu.Öyle ya da böyle.

ChAoS
19.Eylül.2006, 07:34
İnter'le dalga geçmeyi bırakalım isterseniz . Kazandınız oldu bitti .

Fernando Gago
19.Eylül.2006, 07:34
şimdiden hazır

kolpatti campioni inter

yani :D :D kolpa şampiyon inter gibi bişi mi :icon_razz:

goosfraba
19.Eylül.2006, 07:35

Şemsi bende sana şöyle söyleyeyim. Marsilya değilde Liverpool olsaydı dün ne olurdu?

FeYYaz1989
Fenerbahçe çok güzel oynadı,tebrikler..

Universal
Böyle bir isteği hiç bir üye başkası tarafından isteyemez kusura bakmayınız.

Tamam kusura bakmayın Şemsiden de özür dilerim eğer alındıysa ama şuan yazdıkları yorumda ortada.

EreN
şimdiden hazır

kolpatti campioni inter

Kolpa şampiyon inter..
TEMİZ(!) ŞAMPİYON KADIKÖYE GÖMÜLDÜ..

Universal
19.Eylül.2006, 07:36
Şuan son torbadan gelip ilk torbadan takım yenen tek takımız.(Bu sezon için geçerli.)

GeNç KaRTaL
19.Eylül.2006, 07:37
Şemsi bende sana şöyle söyleyeyim. Marsilya değilde Liverpool olsaydı dün ne olurdu?

Maç birde Anfield'da olsa en az 5 yerdik.Neyse şu an HAKLI sevincinizi bölmeye hakkım yok.Bir kez daha tebrik ediyorum.Son SeriA şampiyonunu dağıttınız.

LaigLeNoiR
19.Eylül.2006, 07:37
Tamam kusura bakmayın Şemsiden de özür dilerim eğer alındıysa ama şuan yazdıkları yorumda ortada.

Rica ederim...

Yazdıklarının bende farkındayım belki doğru belki yanlış ama beğenmediğimiz yorum sonunda o üyeye o zaman yazma diyemeyiz değilmi ;)

O yüzden şuanda polemik değilde kutlama yapmak lazım.

Bu arada Her Lig maçı sonrası DEİVİD ve ZİCO'yu yere göğe sığdıramayan Egemen(egowich)'den yorumlar bekliyorum :)

Fıratcan Alçınkaya
19.Eylül.2006, 07:38
İnter i bgn Fenerbahçe yendi seneye öteki sene Kontejyan için yer açılıyor bu galibiyetler önemli tek şut çekip kazansakta önemli olan 3puan kaldıki çok iyi oynadı Fenerbahçe...

Sheriff
19.Eylül.2006, 07:40
Takımımı yürekten tebrik ediyorum. Süper bir galibiyet aldık.. Bence Maçın en iyi oyuncusu Alex'di..Sadece Alex değil bütün takım süperdi.. İnteri süpürdük resmen.. Tabi bunda karşımızdaki takımın çok kötü olmasınında payı var ama yinede hakkımızla söke söke aldık maçı..

Memedov
19.Eylül.2006, 07:40
Obejktif olmaya davet ediyorum herkesi, maçtan evvel İnter fark atar Fenerbahçe'yi ezer diyen arkadaşlardan bir tebrik bekliyorum. Mucizeyi gerçekleştirmek zordur ve bizde zoru severiz.

Tebrikler Fenerbahçe.

Universal
19.Eylül.2006, 07:41
Nasıl mı galibiyet aldık? Buyrun:

http://www.youtube.com/watch?v=VR96RBOAKcY

LaigLeNoiR
19.Eylül.2006, 07:41
Mehmetcim o zaman benden tebrik beklememen lazım :)

ibo
19.Eylül.2006, 07:42
Sevgili FENERBAHÇE'li arkadaşlarım. Rakip takım taraftarlarıyla tartışmak yerine GALİBİYETİ kutlamayı deneseniz ne güzel olur değil mi?

Hala tartışmaya devam ederseniz sevincinizi gursağınızda bırakıp konuyu kilitleyebiliriz... Lütfen sadece galibiyeti kutlayın...

Del Piero_10
Cambiasso'Nun topu yemeye çalıştığı fotoyu koyacak olan varmı

EreN
arkadaşlar ALEX gerçeği yine gözünüzüe geldi..alexi eleştirenler taş kesilecek taş..
sadece bu maça değil rize maçına da bakın..

LaigLeNoiR
19.Eylül.2006, 07:44
İnşallah Fenerbahçe'miz kazanır.

SARIIIIIIIIIIIIIII

Ahanda maç başlarken yaptığım yorum:)

Dikkat ettimde o zaman SARI' dememe kimse karşılık verip Lacivert dememiş.Şimdi ben diyeyim ozaman...

LACİVEEEEERRT

Universal
19.Eylül.2006, 07:45
Cambiasso'Nun topu yemeye çalıştığı fotoyu koyacak olan varmı

İstiyorsan youtube videosunun linkini alıp büyük ekran izle ve capsini al. Şuan öyle bir resim yok olduğu zamanda koyacağım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ahanda maç başlarken yaptığım yorum:)

Dikkat ettimde o zaman SARI' dememe kimse karşılık verip Lacivert dememiş.Şimdi ben diyeyim ozaman...

LACİVEEEEERRT

ŞAMPİYON..................................... Devam ettirelim dedik. :icon_redface:

LaigLeNoiR
19.Eylül.2006, 07:46
Batuhancım cevap vereyim ama Şampiyonlar Liginde veya UEFA için :)

FENEEEEEEERRRRRR

EreN
19.Eylül.2006, 07:46
http://img261.imageshack.us/img261/7330/yemeejkmw5.jpg

Universal
19.Eylül.2006, 07:47
Murat TSL'de zaten böyle bir olgu bekelmek yanlış olur. Ama Avrupa'da şampiyonluk için bu sezon erken. Bizden iyi çok ekip var. İnteri yenmekle şampiyon olunmaz.

Maksic
19.Eylül.2006, 07:48
Tebrikler Fenerbahçe güzel bir galibiyet elde etti

LaigLeNoiR
19.Eylül.2006, 07:49
Murat TSL'de zaten böyle bir olgu bekelmek yanlış olur. Ama Avrupa'da şampiyonluk için bu sezon erken. Bizden iyi çok ekip var. İnteri yenmekle şampiyon olunmaz.

Şampiyonlar liginde gerçekten zor ama neden UEFA olmasın ???

Del Piero_10
19.Eylül.2006, 07:49

Teşekkürler

armut sandı belkide

LaigLeNoiR
19.Eylül.2006, 07:50
LİGTV.COM.TR'nin manşeti hoşuma gitti.

Miras değil alINTERi

Universal
19.Eylül.2006, 07:50
Şampiyonlar liginde gerçekten zor ama neden UEFA olmasın ???

Ben beklemiyorum. Sonuçta UEFA'yada ŞL'den gelecek ciddi ekipler var. Çok ama çok zor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Teşekkürler

armut sandı belkide

Kel Mahmut. Dış görünümden de belli.

Sheriff
19.Eylül.2006, 07:52
Teşekkürler

armut sandı belkide
Biz adama topu böyle yediririz :zuhaha

EreN
19.Eylül.2006, 07:52
milliyet sanki italyan gazetesi
yazık ya bu aydın doğanın gruplarına..
la gazetta milliyeto..

LaigLeNoiR
19.Eylül.2006, 07:53

Miras değil alINTERi

UEFA.COM'un Manşeti

Deivid provides spark to sink Inter

LA GAZZETTA dello SPORT'un maşeti

Disastro Inter in Turchia L'Europa è sempre amara

GeNç KaRTaL
19.Eylül.2006, 07:55
Bu arada Zico'da gelişme var.Solda Vederson'u gördü nihayet.Kezman'a sonuna kadar sabretmedi.İyi haber bu.

Universal
19.Eylül.2006, 07:55
Birileri Türkçe'ye çevirebilir mi?

Del Piero_10
19.Eylül.2006, 07:56

Miras değil alINTERi

manşet kral olmuş,bak benim bile aklıma gelmedi

Kel Mahmut. Dış görünümden de belli.

Biz adama topu böyle yediririz :zuhaha

o zaman bize afiyet olsun demek düşer :)

LaigLeNoiR
19.Eylül.2006, 07:56
Maçın kilit olayı zaten Vederson'du bence.

Carlos'u solda tek oynatmadı Vedersonla beraber oynatınca, birisi ileri gidince diğeri geri geldi.Bu da çok önemliydi.Lig maçında Carlos ileri gidiyordu gerisi bomboş kalıyordu.

Fıratcan Alçınkaya
19.Eylül.2006, 08:05
LA GAZZETTA nın başlığının tam net karşılığı değil ama 3aşağı 5yukarı

''Felaket İnter Avrupa da Türkiye tarafından yenildi'' gibi bişeyler olması lazım...

Memedov
19.Eylül.2006, 08:10
Fenerbahçe çok iyi oynadı, İnteri oynatmadı. Adamlar nereye geldiğini şaşırdı daha doğrusu kimse böyle bir Fenerbahçe beklemiyordu. Alın teri ile kazanılan maç her zaman başlangıçlar çok önemlidir ve bu başlangıcı biz çok iyi yaptık 3 puanı söke söke aldık. Zico bazı şeylerin farkına varmış olsa gerek Vederson gibi bir oyuncuyu gördü. Yerine göre Colin Kazım da kullanılmalı çok yetenekli maç kazandırabilecek kapasitede bir oyuncu.

Bu oyun umarım devam eder. İsteyerek sahaya ruhunu koyarak oynandığı zaman nasıl bir oyun ortaya çıkıyor herkes gördü. Böyle devam edersek gruptan rahatlıkla çıkabileceğimizi düşünüyorum. Bizim karşımızda Grubun favorisi İnter duramadı öteki takımlar hiç duramaz..

gerrrard
19.Eylül.2006, 08:13
UEFA'nında Deivid İnter'in sallanmasını sağladı. :D

gorkemyilmazkarasu
19.Eylül.2006, 08:35
gerçekten süper bir maçtı golden sonra öyle bir fırlamışımki yerimden dizimi vurdum bandajlı dolaşıyorum şuanda :) gerçekten süperdi fenerbahçe ayrıca kezman-semih değişikliğide tam zamanında gelince ben çok şaşırdım ne olursa olsun bu gece çok güzel geçti teşekkürler fenerbahçe..

sonradan gelen edit: alexi yazmayı unutmuşum hep kötüleyecek halimiz yok dimi bugün tam istediğim gibi oynadı top yaptı çalım attı asistini çaktı inşallah avrupa kupalarında hep böyle oynarsın

Fietra 10
19.Eylül.2006, 08:43
"Galibiyet haklarıydı"
FC Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Fenerbahçe'nin kendilerinden daha iyi oynadığını belirterek, ''Fenerbahçe sonuna dek galibiyeti haketti'' dedi.

Roberto Mancini, 1-0 yitirdikleri maçtan sonra, zor bir maç olacağını tahmin ettiklerini belirterek, ''Fenerbahçe'nin, Avrupa kupalarında Türkiye liginden farklı oynadığını biliyorduk. Taraftarlarını da arkalarına alınca çok daha iyi bir maç çıkardılar. İlk devre biraz daha dengeliydi ama kazanacak kadar çok fazla şey yapmadık'' diye konuştu.

''Tüm dezavantajlarımıza karşın daha iyi oynayabileceğimizi sanıyordum'' diyen Mancini, şunları söyledi:

''9 eksiğimiz vardı ama bu mazeret olamaz. Maç Fenerbahçe'nin hakkıydı. Fenerbahçe galibiyete iyi oyunuyla ulaştı. İlk maçlardan sonra grupta favoriyi belirlemek zor ama ilk maça galibiyetle başlamak çok önemli. Fenerbahçe bizden daha iyi ve avantajlı başladı.".

EreN
19.Eylül.2006, 10:17
http://www.youtube.com/watch?v=3hIiftwSWLs

Ahmet_77
19.Eylül.2006, 14:47
Gerçekten Allah için çok iyi oynadı.Golde mütişti.Tebrikler Fenerbahçe.diğer maçlardada böle olman dileğiyle.:D

aix2
19.Eylül.2006, 15:03
Fenerbahçe'nin bu maçı kazanacağını hatta beraberlik alacağını bile düşünmüyordum ama helal olsun iyi oynadı Fenerbahçe, Deivid'in golü süperdi tebrikler.

YusufT
19.Eylül.2006, 15:42
Deividin golunu mühtesemdi. Bütün Fenerli arkadaslari kutluyorum galibiyetten dolayi.

fm26mer
19.Eylül.2006, 16:24
Fenerbahçe Avrupada çok farkı oynuyor.
İçimden bi ses "Bu maçı Fenerbahçe rahat kazanır" diyodu, hatta Murat abiyede söyledim, vede öyle oldu.
Dün herkez 4-4 lük oynadı,(Kezman?) Tam bi Takım oyunuydu.
İnter Eminim böyle bi fenerbahçe bekmememiştir:)Eğer bu gazla CSKA yıda geçerse gruptan çıkar diye düşünüyorum,
İnşallah bu akşam Galatasaray ve Erciyesspor iyi sonuçlar alır:)

Professeur
19.Eylül.2006, 17:21
Dün gece bağırmaktan sesim kısıldı.Alex'in çalımı gerçekten süperdi.CSKA maçından bir beraberlik veya galibiyet halinde %99 çıkarız diye düşünüyorum.KRALex müthişsin bea.

BeeTLeJuiCe
19.Eylül.2006, 17:39
http://www.youtube.com/watch?v=3hIiftwSWLs

Baba golü gördün mü baba :D
hehehe

Professeur
19.Eylül.2006, 18:05
3hIiftwSWLs
Süpermiş.Daha yeni görüyorum.D

BeeTLeJuiCe
19.Eylül.2006, 18:54
Maçın geniş özeti.

http://vimeo.com/312920

CeNTeR_TR
19.Eylül.2006, 18:58
Ah be gitti iddaa :uzgun: Fenerbahçe haketti.Çok kaçırdı ama ikinci yarı çoğu zamanda İnter tek kale oynadı.Fakat gol bulamadılar.Devamı gelir inş.

Aygün Yapma gözünü sevim şu maçı izleyebileceğin kanallara girde bi bak istersen 2.yarı kaçanlara...

1--Aurelio dk 46
2--Semih
3--Lugano
4--Alex
5--Carlos

Bu kadar benim aklıma gelen napayım hafızam kuvvetli değil bu kadar ile sınırlı kaldı ;;)

İnter sahadan kayboldu mu ? İkinci yarıyı izlemedin heralde.

Yukarıdaki cevabimi tekrarlıyorum...

Tamam biliyorum.İnter'den kat kat iyi oynadınız ama.İnter ikinci yarı bazı dakikalarda kilitledi sizi.

Bırak kitlesin Aygün..Allah aşkına kazanan takıma helal olsun demeyi öğrenelim artık..Veya maçtan önce Beşiktaşımız Galatasarayımız İnşallah kazanır demeyi ;;)

Marsilya Ligde kötü durumda...Bu durumun 2 tane getirisi götürüsü var bizim için..

1)Umarım Avrupaya Asılmazlar

2)Umarım Moralsiz Olurlar Beşiktaşımızda Rahat Bir Galibiyet Alır

Fener 1.torbadan İnter 4.torbadan olsa ne fark ederdi ?

Öyle birşey olması için Avrupa'da x yerine y ile oynamanız lazım ;;)

İnşallah İnşallah...Bunu demeyi bileceksiniz işte ;;)

Topu Yiyen adam İnter'in As oyuncusu ;;)

Evet gelelim benim yorumuma :)

Dün o kadar rahat oynadıkki kaçan pozisyonları değerlendirsek çok rahat 5-6 olurdu..Maç hakkında fazla yorum yapmayayım..

Ama şunu söylemek istiyorum Bu maçı kazandıktan sonra Fenerbahçeyi Tebrik eden tüm diğer takım taraftarlarına teşşekür ediyorum...

Bu arada rakibin eksik olduğunu düşünen ve söyleyen arkadaşlarada şunu söylemek isterim; Bizdede Appiah yoktu Appiah olsa 3 Tümer Yoktu Tümer olsa 5 Kemal yoktu Kemal olsa 7 olacaktı diye bi cevap versem yeter herhalde...

Yendiğimiz takım İNTER bunu unutmayalım

Emurafu
19.Eylül.2006, 20:30
Fenerbahceyi tebrik ederim ederim....

Dedigim gibi oldu Zico her zaman avrupada takımı baska oynatıyor...

Yanlız burda kimse ziconun hatasını konusmuyor tabi galip gelindi..Arkadaslar son dakikalarda Fenerbahce gol yiyebilirdi eger gol olsaydı hata kimin olacaktı ziconun...Son dakikada inter bastırıyor zico izliyor ey zico neden oyuncu degistirip oyunu sogutmuyorsun kimse bu hatayı konusmuyor..Diger maclarda böyle olursa görürsünüz zico ile bu işler gitmez oyuna müdahale 0...

Sekopej
19.Eylül.2006, 20:40
İnter, İnter'dir, eksik de olsa Fenerbahçe'yi ezer. Genelde bu yorumlar yapıldı. Ama gerçekte kim kimi ezdi çok iyi gördük.

Ligdeki gibi oynamaz, takımımızdan galibiyet bekliyoruz dediğimizde belki içinden dalga geçip bize gülenler vardı. Ama bizim galibiyete olan inancımız, doğru düşündüğümüzü gösterdi.

20. dakikada topla oynamayı gösterdi. 59'a 41 Fenerbahçe üstündü. Kontrol Fenerbahçe'deydi. Oyunun 2 yönünü de çok iyi oynadılar. Alan daralttılar, pres yaptılar, mücadele ettiler, en basiti koştular. Ve bunları yapınca da kazandılar.

İnter şansına dua etsin, 4-5 tane yiyip de dönebilirdi İtalya'ya. 6 tane net pozisyona girmiş Fenerbahçe. İnter de ise bu sayı "0". Benim de hatırladığım 1 şutları var zaten.:p

Volkan'dan Kezman'a herkes kazanmaya inanmıştı. Volkan 1 topa çıkarken zamanlama hatası yaptı, başka da hatası yoktu. Hava toplarını çok rahat topladı.

Önder 2 isabetsiz orta ile bizleri sinirlendirdi ama genel olarak o da iyi mücadele etti.

Lugano kesin kırmızı görür, İbrahimoviç'i biçer diyen yorumlarının boş olduğunu gösterdi. Konsantrasyonu yüksekti ve hatasız oynadı. Edu ile yeri geldi orta sahaya kadar çıkıp alan daralttılar. Forvetlere hiç pozisyon vermediler. Oyunda sırıtmadılar. Fenerbahçe takım olarak savunma yaptığında onların da hata yapma olasılığı çok çok düştü.

ROBERTO CARLOS, 34'lük, bastonlu dede! Parasını alıp yatacak.;) Böyle yatacaksa 10 milyon dolar bile verseler helal olsun. 3 avrupa maçında da süperdi. Defansı iyi yönetiyor, gerektiğinde hücuma çıkıyor. Gol de atıyordu, daha ne olsun.:p

Vederson Carlos ile çok uyumluydu. İsabet ettiremese de uzaktan şut atması iyi. Gol atmak için şut çekmen gerekiyor ve 2 maçtır bunu fazlasıyla yapıyoruz. Carlos ile beraber oynadıkları müddetçe sol taraf en kuvvetli yönümüz olur.

Aurelio yine işini yaptı. Gol de atıyordu. Önceki senelerde olmayan ofansa fazla destek vermeye de başladı. Çok önemli bir oyuncu.

Deivid, ilginç bir oyuncu. İyi niyetli ama yeteneksiz diyorduk. Dün attığı golle bizleri susturdu. Sahanın en iyilerindendi.

Alex. Kaptan, komutan. Sahanın en iyisiydi bana göre. Fenerbahçe'ye geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı. Pres yaptı, boşa çıktı, paslar attı, hücumu yönetti. Ve asistini yaptı. Türkiye'deki en iyi yabancı olduğunu bizlere gösterdi. Büyük maçlarda oynamıyor denilen Alex, Fenerbahçe'nin en büyük maçında en iyi oyununu oynadı.

Bizim görmek istediğimiz Alex bu. Her maç böyle oynamaz. Büyük maçlarda oynasın yeter.

Kazanacağımızı düşünüyordum ama böyle bir oyunla kazanmayı hiç hiç düşünmememiştim. İlk yarı bittiğinde defansa çekileceğiz, İnter bastıracak, saçma da bir gol yiyeceğiz diye düşünürken, hiç beklemediğim bir şey oldu. Fenerbahçe avantajlı olmasına rağmen geriye çekilmedi. Savunma yine alanı daraltmak için ileriye çıkmıştı. Ve böyle cesur oynayınca da İnter'e 1 tane bile tehlikeli pozisyon vermeden maçı tamamladık.

Maçtan sonra futbolcuları dinledim, herşeyin farkındalar. Diğer maçlara da bu şekilde hazırlanacaklardır. Artık Bursa maçını düşünelim yorumları da vardı. Galibiyeti biz taraftarlar kutlarız, onlar işlerinin ciddiyetinin farkındalar.

3 gün sonra Bursaspor'a yenilebiliriz. O zaman eleştirimizi yaparız. Ama 2 senedir Fenerbahçe en iyi futbolunu oynadıysa ve EZER denilen İnter'i EZDİYSE abartarak, aşırıya kaçarak sevincimizi yaşarız.:D

Taraftar da müthişti. Lig TV'nin sesi kıstığı dün çok iyi anlaşılmıştır sanırım. Maçın ilk dakikasında o çoşku, tezahuratlar, son dakikaya kadar sürdü. En beğendim yönü ise, kuru gürültüye bağırıp, kendilerini tatmin etmeye uğraşmıyor taraftar. Rakibi, hakemi etki altına almak için de çalışıyor. Yerinde ıslıklar, doğru da olsa hakemin aleyhimize karar verdiği durumlarda hakeme tepkiler.

Kısacası dün herşeyiyle mükemmel bir Fenerbahçe vardı. Bize bu gururu, mutluluğu yaşattığın için teşekkürler Fenerbahçe. Şimdi daha çok çalışmak zamanı. Bu burada kalmasın.:)

asatilla
19.Eylül.2006, 20:40
Bütün takım mükemmel bir performans gösterdi(kezman hariç).Deivid'i tebrik ediyorum muhteşem bir gol attı.Daha farklı bir skorla kazanabilirdik ama şans bizden değildi.Böyle performans hem ligde hem avrupada göstersek bizi çok büyük başarılara imza atarız.Devamını diliyorum...

canavar20
19.Eylül.2006, 20:47
Övgü yağmuru

İnter'i sürklase eden Fenerbahçe, övgü yağmuruna tutuldu. Maçı RAİ adına yorumlayan İtalyan teknik adam Fabio Capello, Fenerbahçe'nin muhteşem oynadığını söyledi.
20.9.2007

Fabio Capello:Bu oyunlarını genele yayarlarsa, Fenerbahçe dünyanın sayılı takımlarından biri olur.
La Gazetta Dello Sport:
Türkler festival havasında oynadı. Alex takımını çok iyi yönetti. Saracoğlu’nda Samba havası.
Globoesporte:Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ne sağ ayakla başladı. Zico, Avrupa macerasında çok iyi start aldı.
uefa.com:
Deivid’in kıvılcımı İnter’i yaktı. Fenerbahçe açılış maçında iyi bir oyun çıkardı.
‘Gruptan kolay çıkar’
İnter'i sürklase eden Fenerbahçe, övgü yağmuruna tutuldu. Maçı RAİ adına yorumlayan İtalyan teknik adam Fabio Capello, Fenerbahçe’nin muhteşem oynadığını dile getirerek, şunları söyledi: “Farklı beklentilerle gelmiştim ama üst düzey bir futbolla karşılaştım. Zico, öğrencilerine Brezilya sistemini çok iyi öğretmiş. Bu oyunlarını genele yayarlarsa, dünyanın sayılı takımları arasına girerler. Bu başarıda bireysel yıldızların futbolu da büyük bir etkendi. Fenerbahçe bu oyunu sergilerse, gruptan kolaylıkla çıkar.”
‘Alex-Deivid süper’
“Takım oyunuyla nasıl başarılı olunacağına bir kez daha şahit olduk.” Spor kanalı Eurosport’un internet sitesi, “Türk lokumu İnter için çok tatlıydı” başlığını kullanırken, “Fenerbahçe, İnter’i 1-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi’ne süper bir başlangıç yaptı” dedi. UEFA’nın internet sitesinde ise “Deivid’in kıvılcımı, İnter’i yaktı” başlığı altında şunlar yazıldı: “Fenerbahçe açılış maçında çok iyi bir oyun çıkardı. Özellikle Alex ve Deivid’in süper oyunları, Fenerbahçe’nin galibiyetinde anahtar rol oynadı.”
‘İnter’i şok ettiler’
LA Gazetta dello Sport, “İnter Türkiye’de yıkıldı. Avrupa her zaman acı. Türkler festival havasında oynadı. Alex takımını çok iyi yönlendirdi. Şükrü Saracoğlu’nda Samba sesleri vardı.”, İnter’in sitesi, “Deivid’in golü Türkiye Şampiyonu’nu sonuca götürdü”, AFP, “Fenerbahçe, İnter’i şok etti. Brezilya efsanesi Zico’nun takımı, İnter’i yenmeyi başardı”, Brezilya sitesi Globoesporte ise, “Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’ne sağ ayakla başladı. Zico, Avrupa macerasına çok iyi bir başlangıç yaptı” yorumlarında bulundu.

Emurafu
19.Eylül.2006, 20:52
Ziconun hatasını neden konusmuyoruz..Spiker bile bagırıyor adam degisdir diye..Allah korusun gol yeseydık görürdüm ben sizi ozaman herkez zicoyu elestirirdi hatalarıda unutmayın..

Fenerbahce Gercekten cok iyi oynadı..Biraz sanslı olsaydık maç 4-0 falan biterdi..Kezman yerine ayagını yere saglam basan bir forvet olsa cok rahat oynar fenerbahce..

asatilla
19.Eylül.2006, 21:03
Ziconun hatasını neden konusmuyoruz..Spiker bile bagırıyor adam degisdir diye..Allah korusun gol yeseydık görürdüm ben sizi ozaman herkez zicoyu elestirirdi hatalarıda unutmayın..

Doğru çok haklısın.Gerçektende spiker bas bas bağırıyordu bir oyuncu değişikliği yapılsın diye.

canavar20
19.Eylül.2006, 21:04
Fenerbahceyi tebrik ederim ederim....

Dedigim gibi oldu Zico her zaman avrupada takımı baska oynatıyor...

Yanlız burda kimse ziconun hatasını konusmuyor tabi galip gelindi..Arkadaslar son dakikalarda Fenerbahce gol yiyebilirdi eger gol olsaydı hata kimin olacaktı ziconun...Son dakikada inter bastırıyor zico izliyor ey zico neden oyuncu degistirip oyunu sogutmuyorsun kimse bu hatayı konusmuyor..Diger maclarda böyle olursa görürsünüz zico ile bu işler gitmez oyuna müdahale 0...

Çok haklsın Aurelio çok yorgundu özerllikle o benim dikkatimi çekti ve golü yiyebilirdik bu büyük hata. Hem zaman geçerdi. :icon_confused:

Ancak Önemli Değil Benim için uyyarılmıştır belki.:p

canavar20
19.Eylül.2006, 21:09
Birde şu var yanlız önemli olan devamınıda getirebilmek . Bursada yenersek FB'yi ozaman görürüm sizi:D

Vız gelir tırst gider. :D

Sekopej
19.Eylül.2006, 21:13

Fenerbahce Gercekten cok iyi oynadı..Biraz sanslı olsaydık maç 4-0 falan biterdi..Kezman yerine ayagını yere saglam basan bir forvet olsa cok rahat oynar fenerbahce..

Bunu hepimiz biliyoruz. Maçı izlerken yorulan Deivid, Deniz ya da Aurelio yerine birilerini almalıydı. Ama Semih değişikliğini yaptı. Yani gerektiğinde müdahale edeceğini gösterdi. Ben Kezman'dan bahsetmedim mesela, Zico'nun hatasından da bahsetmek istemiyorum.

Hatasının hepimiz farkındayız ama kötü yorumla yapmak içimizden gelmiyor bu maçta. O nedenle o konuya kimse değinmemiştir.;;)

Burasını anlamadım serkan.

Lig maçlarında pek taraftarın sesi gelmiyor televizyondan. Gerçi hiçbir lig maçında dünkü gibi olmamıştır taraftar da ama yine de Lig TV belki yayına etki ettiğinden taraftarın sesini kısıyor.:)

Zaten Bursa maçını kazanamayız. Beraberlik bile iyidir. Bu maçta oynayan oyunculardan farlı bir takım çıkacak bence...

canavar20
19.Eylül.2006, 21:28
Anladım sağolasın serkan. Bursa-Fenerbahçe maçına gidiyorum.

Bağrıma abi sesin gider falan. Yani sır seni düşünüyom. :icon_cool: :p

İnter maçındaki gibi oynasak Bursa maçı konuşılması gerekmez. :)

the_imam912
19.Eylül.2006, 21:37
Arkadaşlar dün maçtaydım.İyi ki gitmişim.Süper oldu maç.Ayrıca maçtaki biletlerin çoğu karaborsaya düşmüş yine :mad:.Allah'tan biletix'de buldum.
Maça gelirsek.Süper maçtı.Top oynatmadık onlara.Galibiyetin yarısı taraftarın bence.Top onlara gelir gelmez tüm stad ıslık çalıyo adamlar korkudan topu taca atıyor :zuhaha.Bu arada sesim kısıldı.Deniz son dakikalarda ağzımızı yüreğimize getirdi.Yorulduğu için herhalde hatalı paslar attı..

Universal
19.Eylül.2006, 22:06
Recep abi baba golü gördünmü abiii Recep abiii. Bu Recep'i merak ettim. :n:

Fernando Gago
19.Eylül.2006, 22:49
İnter'i sürklase eden Fenerbahçe, övgü yağmuruna tutuldu. Maçı RAİ adına yorumlayan İtalyan teknik adam Fabio Capello, Fenerbahçe'nin muhteşem oynadığını söyledi.

Fabio Capello:
Bu oyunlarını genele yayarlarsa, Fenerbahçe dünyanın sayılı takımlarından biri olur.

La Gazetta Dello Sport:
Türkler festival havasında oynadı. Alex takımını çok iyi yönetti. Saracoğlu’nda Samba havası.

Globoesporte:
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ne sağ ayakla başladı. Zico, Avrupa macerasında çok iyi start aldı.

uefa.com:
Deivid’in kıvılcımı İnter’i yaktı. Fenerbahçe açılış maçında iyi bir oyun çıkardı.

‘Gruptan kolay çıkar’
İnter'i sürklase eden Fenerbahçe, övgü yağmuruna tutuldu. Maçı RAİ adına yorumlayan İtalyan teknik adam Fabio Capello, Fenerbahçe’nin muhteşem oynadığını dile getirerek, şunları söyledi: “Farklı beklentilerle gelmiştim ama üst düzey bir futbolla karşılaştım. Zico, öğrencilerine Brezilya sistemini çok iyi öğretmiş. Bu oyunlarını genele yayarlarsa, dünyanın sayılı takımları arasına girerler. Bu başarıda bireysel yıldızların futbolu da büyük bir etkendi. Fenerbahçe bu oyunu sergilerse, gruptan kolaylıkla çıkar.'

‘Alex-Deivid süper’
“Takım oyunuyla nasıl başarılı olunacağına bir kez daha şahit olduk.' Spor kanalı Eurosport’un internet sitesi, “Türk lokumu İnter için çok tatlıydı' başlığını kullanırken, “Fenerbahçe, İnter’i 1-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi’ne süper bir başlangıç yaptı' dedi. UEFA’nın internet sitesinde ise “Deivid’in kıvılcımı, İnter’i yaktı' başlığı altında şunlar yazıldı: “Fenerbahçe açılış maçında çok iyi bir oyun çıkardı. Özellikle Alex ve Deivid’in süper oyunları, Fenerbahçe’nin galibiyetinde anahtar rol oynadı.'

‘İnter’i şok ettiler’
LA Gazetta dello Sport, “İnter Türkiye’de yıkıldı. Avrupa her zaman acı. Türkler festival havasında oynadı. Alex takımını çok iyi yönlendirdi. Şükrü Saracoğlu’nda Samba sesleri vardı.', İnter’in sitesi, “Deivid’in golü Türkiye Şampiyonu’nu sonuca götürdü', AFP, “Fenerbahçe, İnter’i şok etti. Brezilya efsanesi Zico’nun takımı, İnter’i yenmeyi başardı', Brezilya sitesi Globoesporte ise, “Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’ne sağ ayakla başladı. Zico, Avrupa macerasına çok iyi bir başlangıç yaptı' yorumlarında bulundu.

canavar20
19.Eylül.2006, 22:53
Hehe Avrupada olay olmayacakte nirde olacak. Rosenborg gibi olduk bizde.:p

BlackEagle19o3
19.Eylül.2006, 22:55
Tebrikler Fenerbahçe.Bence bu oyunla gruptan çıkarız.

uAburak89
19.Eylül.2006, 23:12
Fenerbahçe ligteki maçlara göre daha iyi futbol oynadı ama isim söyleme özürlüsü spikerin dediği gibi muhteşem bir oyun yoktu sahada.. Inter beklediğimizden kötüydü.. Bu oyun gruptan çıkmaya yetmez bence, biraz daha hızlı ve dikine bir oyunla çıkmak mümkün olabilir..

MeMo
19.Eylül.2006, 23:17
Müthiş oynadık bu oyun heryerden çıkmaya yeter bence.

Özgür abi zamanında Zannetti'nin olduğu takım kaybeder gibi bişey söylemişti inanmamıştım :0: :zuhaha

GodfatheR
19.Eylül.2006, 23:18
Fenerbahçe ligteki maçlara göre daha iyi futbol oynadı ama isim söyleme özürlüsü spikerin dediği gibi muhteşem bir oyun yoktu sahada.. Inter beklediğimizden kötüydü.. Bu oyun gruptan çıkmaya yetmez bence, biraz daha hızlı ve dikine bir oyunla çıkmak mümkün olabilir..

abi yapma allah askina fener her macini boyle oynasa degil ligde avrupada final oynar daha nasil oynanabilir italyanlar bile fener intere ders verdi diyo

CeNTeR_TR
19.Eylül.2006, 23:19

Hangi takım bu oyunla çıkamaz Fenerbahçe mi İnter mi ?

sananes
19.Eylül.2006, 23:20
bencede bu oyun bizi rahatlıkla cıkarır cunku boyle oynarsak içerde diger maclarıda kazanırız 3 macta 9 puan olur ee deplasmanda da puan alırız herhalde interden 3 puan aldıktan sonra dün gece ben uyuyana kadar liderlik hesapları yaptım gruptan 2. degilde birinci olup cıkarsak rakibimiz bi sonraki tur daha zayıf bi takım olabilir bizde ceyrek final gorebiliriz fenerimden

Fıratcan Alçınkaya
19.Eylül.2006, 23:25
abi yapma allah askina fener her macini boyle oynasa degil ligde avrupada final oynar daha nasil oynanabilir italyanlar bile fener intere ders verdi diyo

Adamların kadrosunun yarısı eksik yahu ayrıca son şampiyon olduğuna bakmayın nsl olduğunu biliyorz... İnter ztn çok süper takım değil gecen senede Lizbon a yendiler...

Tamam Fenerbahçe çok gzl oynadı lafım yok ama Avrupa da Final felan bunu mutluluğunun bir getirisi olrak kabul ediyorum...

Bu şekilde Fenerbahçe dvm ederse en azından yine evindeki maçları kazanıp 9 puan garanti olur ama önümüzdeki maçları konuşmak için henüz erken...

Dediğim gibi İnter i yenmesi mucize değil...Ama çok büyük bir başarı...

uAburak89
19.Eylül.2006, 23:28
Fener iyi oynadı ama Inter hem eksik hemde beklediğimizden kötüydü.. Çok erken sevinmemek havaya girmemek lazım, dün akşam ki oyun gruptan çıkmaya bence yetmez çünkü Fenerbahçe çok yavaş oynuyor.. Bu oyunla final lafına da çok güldüm, Rize maçından sonra birşey olmaz bu takımdan diyorsunuz şimdi de Avrupa da final.. :D

GodfatheR
19.Eylül.2006, 23:30
dun gece maci seyretiniz mi bilmiyorum ama(psv-cska)fener in fazlasi var eksigi yok bu psv ve cska dan teknik olarak iki takimdanda ustunuz mucadele edersek disarda bile kazanabiliriz

omer-faruk-14
19.Eylül.2006, 23:38
Inter çok kötüydü maçta ve de bu yüzden yenildi.

Fernando Gago
19.Eylül.2006, 23:41
Şampiyonlar Ligi Final :) coşmayın yav gruptan çıkalım ... Galibiyet güzel ama ben lafımın arkasındayım Zico ile OLMAZ !

CeNTeR_TR
19.Eylül.2006, 23:44
Ben daha yorum yapmayacağım..Bırakın Sizde yapmayın aslında konu kitlensin ;;)

Rakib Eksikmiydi?

Evet dimi

Bizdede çok eksik vardı..Kim mi ?

Tümer,Appiah,Hasan,Fatih,Hüsey,n,Kemal,Ben stadda değildim destek veremedim ben bağarsaydım 5 olacaktı ;;)

Şunuda merak ediyorum..Fenerin bir zaman şampiyonluklarında herkes şaibe avr diyordu..Belki vardı belki yoktu..Sonra Rakip bizi yenince ohhhhh Son ŞAMPİYON yenildi deniliyordu..Peki biz İnteri yenince neden Son şampiyon değilde Skandal Şampiyon,Eksik şampiyon yendik diye söyleniyor???

Şunuda Sorarım..Machesteri yendiğimizde B Takım İnteri yendiğimizde Yedek takım neden Bu takımlar maça çıkarken 5 olur diyorsunuzda Fenerbahçe yenince bu takımlar bir anda Yedek Takım B Takım oluyor dikkat ederseniz maç sonunda Fenerbahçe:1 İnter:0 yazıyordu...Fenerbahçe:1 İnter Yedekleri:0 değil ;;)

Universal
19.Eylül.2006, 23:51
Yedek takım diyorlar. O takımın yedeğinde Crespo ve Figo vardı. Bilmem hatırlayabilidniz mi? Bırakın bu bahaneleri. Dün İnter'i ezerek yendik. İnter'in sadece bir isabetli şutu vardı. İstatistikler ortada. Kalede Jesar olmasa belki 2-3 de olabilirdi.

2007-2008 sezonu boyunca Avrupa'da en fazla puan toblayan takım biziz. Bir kaç sayfa geride bunun sitesi var. Oradan bakabilrisiniz.

nekop
19.Eylül.2006, 23:54
Fenerbahçe gruptan çıkma yolunda dev bir adım attı. İnter inanılmaz kötü oynadı bu oyunu oynamaya devam ederlerse Uefa'ya bile gidemezler. Trabzonspor'dan sonra bir türk takımı daha İnter'i yenmeyi başardı. Tebrikler Fenerbahçe...

EreN
19.Eylül.2006, 23:56
Arkadaşlar sayın bakalım şu eksiklerii..
hadi bekliyorum...akşama kadar topiği takip edicem..yazın kimler eksikmiş?

Universal
19.Eylül.2006, 23:57
Arkadaşlar sayın bakalım şu eksiklerii..
hadi bekliyorum...akşama kadar topiği takip edicem..yazın kimler eksikmiş?

Bana göre P.Vierra dışında eksik yok ben sölyeyeyim. Heee takım eksikse zaten Crespo ve Figo yedek olmazdı. :n:

Fıratcan Alçınkaya
19.Eylül.2006, 23:58
Sanki yedek takım da tanımadığımız kişiler var,dün Uğur Meleke'yi dinleseydiniz keşke.

All Star ' mı bekliyodun?abi.

Yahu doğru bişey söylemek suçmu yazmışsın bende sordum...

Fenerbahçeyi İtalyanlara sorsana kaç oyuncu tanıyacak ?

Tanimazlar çünkü tanınmıyor Fenerbahçe fazla... Roberto Carlos Kezman felan tanıınır...

Fernando Gago
FC Inter: Julio Cesar, Zanetti, Rivas, Samuel, Mawell, Stankoviç, Dacourt (Dk. 70 Jimenez ), Cambiasso, Solari (Dk. 58 Figo ), İbrahimoviç, David (Dk. 72 Crespo )

Köy Takımı İnterin Kadrosu ...

CeNTeR_TR
Ben daha yorum yapmayacağım..Bırakın Sizde yapmayın aslında konu kitlensin ;;)

Rakib Eksikmiydi?

Evet dimi

Bizdede çok eksik vardı..Kim mi ?

Tümer,Appiah,Hasan,Fatih,Hüsey,n,Kemal,Ben stadda değildim destek veremedim ben bağarsaydım 5 olacaktı ;;)

Şunuda merak ediyorum..Fenerin bir zaman şampiyonluklarında herkes şaibe avr diyordu..Belki vardı belki yoktu..Sonra Rakip bizi yenince ohhhhh Son ŞAMPİYON yenildi deniliyordu..Peki biz İnteri yenince neden Son şampiyon değilde Skandal Şampiyon,Eksik şampiyon yendik diye söyleniyor???

Şunuda Sorarım..Machesteri yendiğimizde B Takım İnteri yendiğimizde Yedek takım neden Bu takımlar maça çıkarken 5 olur diyorsunuzda Fenerbahçe yenince bu takımlar bir anda Yedek Takım B Takım oluyor dikkat ederseniz maç sonunda Fenerbahçe:1 İnter:0 yazıyordu...Fenerbahçe:1 İnter Yedekleri:0 değil ;;)

Tekrar okuyun sonra eksiği fazlayı söyleyin...Artık Tebrik etmeyi leke atmamayı öğrenmek lazımmmm ;;)

Fernando Gago
19.Eylül.2006, 23:59
Tanimazlar çünkü tanınmıyor Fenerbahçe fazla... Roberto Carlos Kezman felan tanıınır...

Aldığımız Galibiyetin Önemini Bir Kez Daha Tescil Ettin Saol (::)

fmsmyrna
20.Eylül.2006, 00:00
Burdisso-Materrazzi-Chivu-Cordoba savunmada eksik iyide bunlar sakat,cezalı olmasa hepsi birden mi oynayacaktı.Bana göre ordan Chivu oynar.Cordoba ve Materazzi Samuel ayarında iki stoper.Birde orta sahada Dacourt yerine Vieira oynayacaktı ben 2 eksik görüyorum.Solari hocanın tercihi sanırm Figo ile tartıştı diye yedek bıraktı.

Del Piero_10
20.Eylül.2006, 00:00
FC Inter: Julio Cesar, Zanetti, Rivas, Samuel, Mawell, Stankoviç, Dacourt (Dk. 70 Jimenez ), Cambiasso, Solari (Dk. 58 Figo ), İbrahimoviç, David (Dk. 72 Crespo )

Köy Takımı İnterin Kadrosu ...

Rivas,Dacourt,Solari yedek gerisi as takım.

Solari çıkıp Figo girince neredeyse tam takım vardı sahada.

MeMo
20.Eylül.2006, 00:02
Özgür abi haklı çıktın özür dilerim :D
İnter de çok eksik varmış.Kötü kadroları.İtalya ligi kalitesiz.

Fernando Gago
20.Eylül.2006, 00:02
Rivas,Dacourt,Solari yedek gerisi as takım.

Solari çıkıp Figo girince neredeyse tam takım vardı sahada.

Saol belki sen diyince gerçekleri daha iyi görürler

Ilhan
20.Eylül.2006, 00:03
Bu maçın skoruna en çok Özgür sevindi sanırım:)

Universal
20.Eylül.2006, 00:05
Bu maçın skoruna en çok Özgür sevindi sanırım:)

Birde ben. :p Özgür abi al sana bir maşet kedim buldum. Al"INTER"İ İLE TEMİZLİK YAPILIR.

Emurafu
Zico son dakikadamacı hediye ediyordu.......Adam resmen Tv deizliyor..Takım yorulmus kosamıyor oyunuc almıyor oyuna..Kötü sonuc cıksaydı zico konusuluyordu suan..

MeMo
Evet Zannetti de vardı :D

EreN
20.Eylül.2006, 00:07
Sadece 2 yedek vardı...
Decourt : Appearances
3 italya maçı

1 italya kupası

1 ŞL
Toplam 5 maç...

peki inter kaç maç yaptı toplam ?
evet 5 maç..
rivas ve solari...
son 5 maçına bakınca kadro farklı mı ? hayır değil..bazen suazo yerine crespo bazende maxwell yerine figo oynamış o kadar..
rivas ilk kez oynamış ya işte o yüzden INTER YEDEK takımı ile gelmiş sayılıyor..bizde paf takımla çıktık ona bakarsanız..
Appiah yok , tümer yok , serdar yok...

Fıratcan Alçınkaya
20.Eylül.2006, 00:07
David Jimenez Rivas ı hayatında şu maçtan önce gören varmıydı ya bırakın Allah Aşkına...

Yedek klübesinin kankisi Maxwell...

Universal
20.Eylül.2006, 00:08
Zico son dakikadamacı hediye ediyordu.......Adam resmen Tv deizliyor..Takım yorulmus kosamıyor oyunuc almıyor oyuna..Kötü sonuc cıksaydı zico konusuluyordu suan..

Abi o saniyede kimi alacak. Diyelim Selçuk'u aldı. Selçuk maçın havasında olmayacak. Son saniye geri bir pas ile hata yapacak. Fenerde son saniyede bu konsantrasyonu yakayalacak bir oyuncu yok. Bana göre yapmaması doğru bir karardı. İnanın yapsa gol yerdik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Vederson kariyerinde ki ilk Avrupa maçını oynadı şimdi bu as oyuncumu? Bizimde en az İnter kadar eksiğimiz var. Appiah gibi bir silahımız yok onun yerini Deniz doldurdu. Tümer ve Serdar yok. Alın size yedek takım.

Yahu Figo ve Crespo yedek olan bir takım yedek takım hahahahaha güldürmeyin beni. :n:

EreN
20.Eylül.2006, 00:11

Birader taktın sende zico'ya..
iyi k ideğiştirmedi diyorum..
oyunu iyi okuyun..oyundaki bir taşı değiştirmek duvarı yıkabilirdi..sonuca bakacaksın..riski aldı ve kazandı..ya kazanamasaydı ? onu kazanamasaydık konuşurduk!

Gelelim fırat sana..
Adriono kadro dışı zaten..sen neyden bahsediyorsan anlamadım..
gördüğün gibi bizde eksiğiz onlarda eksik..ama öyle 8-9 oyuncu değil.
AS kadrodan yani ligte oynayan kupada oynayan VS kadrodan sadece 2 kişi farklı..
istatistikleri interin resmi sitesinden alabilirsiniz..
Başka sorusu olan?
hayır mantıklı mantıklı açıklıyoruz anlamayan varmı daha?

Del Piero_10
20.Eylül.2006, 00:11
Özgür abi haklı çıktın özür dilerim :D
İnter de çok eksik varmış.Kötü kadroları.İtalya ligi kalitesiz.

Dur daha çok haklı çıkacam:icon_biggrin:

Bir yabancı forumda ''inter mazaretleri'' başlığı var.İlk olarak Mancini'nin berabere biten Udinese maçından sonra ''sıcak diye kazanamadık'' demesiyle açıldı,sanki sadece kendileri o saatte oynuyormuş gibi.Dün geceden beri orada eğleniyorum,helal olsun Fenerbahçe'ye.

Bazı mazaretler şöyle

Mancio:Kazanamadık çünkü Asya'da oynadık,biz Avrupa Şampiyonuyuz.

3 puanı bize yazın Avrupa Şampiyonlar liginde asyadan takım oynuyor.

Nasıl kazanabilirdikki? Cambiasso topu yedi!!

http://xs219.xs.to/xs219/07384/yemeejkmw5[1].jpg (http://xs.to)

Fıratcan Alçınkaya
20.Eylül.2006, 00:12
Kadıköy Asya da haklı Mancini :zuhaha

Yahu sonra bize Anti İnter ci diyolar alın görün

CeNTeR_TR
20.Eylül.2006, 00:16
Tümer,Appiah,Hasan,Fatih,Hüsey,n,Kemal,
Adriano,Vieria,Cordoba,Chivu,Materazzi,... Figo yu saymıyom bile ztn sonradan da girdi...

ŞAMPİYON yenildi deniliyordu..Peki biz İnteri yenince neden Son şampiyon değilde Skandal Şampiyon,Eksik şampiyon yendik diye söyleniyor???

Yalanmı Juventus v Milan ın altında ezilen bir İnter CL de Kupası yok...

Şunuda Sorarım..Machesteri yendiğimizde B Takım İnteri yendiğimizde Yedek takım neden Bu takımlar maça çıkarken 5 olur diyorsunuzda Fenerbahçe yenince bu takımlar bir anda Yedek Takım B Takım oluyor dikkat ederseniz maç sonunda Fenerbahçe:1 İnter:0 yazıyordu...Fenerbahçe:1 İnter Yedekleri:0

As kadrosu ile 6attılar yahu:zuhaha A takımla çıkınca 6atıyolar

Pekii.......

Maçın sonunda gazeteler,turnuvalar ne yazdı...

Fenerbahçe:1 İnter:0

Fenerbahçe:3 Manchester:0

A,B Paf C H B falan yazmıyordu o zaman sorun yok ;;)

Burak Duran
20.Eylül.2006, 00:18
fener bekledigimin cok cok ustunde bir performans sergiledi... interin defansi berbatti orta sahaya iyi paslar cikaramadilar defanstan cikmakta zorlandilar fenerbahce interin defansif eksikligini cok iyi degerlendirdi ve maci rahat kazandi.. tebrikler darisi diger turklerin basina
.
.
.

Fıratcan Alçınkaya
20.Eylül.2006, 00:20
Tamam Turgutcum bişey demiyoruz önemli olan netice nsl mücadele ettin hakem ile kazandın hiç biri 3-5sen sonra sorgulamaz çok çok büyük hatalar olmassa (Maradona'nın golü mesla) istisnalar kaideyi bozmaz... Fenerbahçe eksikleri olduğunu savundum İnter i yenmiştir hemde çok gzl yenmiştir...Dediğin gibi sorun yok...

Ztn altı çizgili sözüm yüzünden hala tartışıyoz... Neyse bnm son msjımdır cvp verilmedikçe ben yokum..

Fıratcan Alçınkaya
20.Eylül.2006, 00:22
herseye eyvallahta bu ne?

Manchester United 6-2 Fenerbahçe....

CeNTeR_TR
20.Eylül.2006, 00:31
En iyisini yaparsınız bırakında sevincimize mani olmayın ;;)

Tamam biz saçma muhabbet yapıyoruz biz galip gelince saçmalarız..Allah aşkına saçmalıklarımıza tuz biber olmayında yemeğimiz tuzsuz bibersiz olsun..

Burak Duran
20.Eylül.2006, 00:34
ah turgut ah hala devam :D arkadaslar olay su interde kanimca 3 as oynamadi 1. cordoba 2. viera 3. samuel ( samuel oynadi demeyin adam sakat sakat oynadi) bu defansi aksatti ha inter yedeklerle oynamadi ama bu 3 adamin eksikligi takimi cok etkiledi. yani inter pafla deil 3 yedekle cikti buda takim etkiledi fener gercek guclu sampiyonu yenmedi ama paflada oynamadi orta sekerli

Del Piero_10
20.Eylül.2006, 00:35
Bence bu galibiyetin tartışılacak yanı yok.inter'e karşı düşüncelerim bir yana Fenerbahçe 90 dakika ezdi.Hatta ben ilk kez bir Şampiyonlar Ligi maçında Fener'i bu kadar iyi gördüm.Kezman biraz daha güçlü olsa maç rahat 3 farkla biterdi.

Materazzi 4 ay sakatlandı bir eksik sayılabilir.Cordoba eksik değil çünkü 2 sezondur banko oynamıyor.Burdisso-Samuel-Cordoba'dan biri Materazzi'nin yanında oynuyor.

Maxwell yedek değil geçen sezon çoğu maçta Grosso onun yedeği oldu ve satıldı.(Tabi Grosso'nun daha iyi olduğu kesin ama inter'de işler böyle yürüyor)

Vieira bir eksik ama zaten sürekli sakatlanıp ceza alan bir oyuncu ve Dacourt(dünyadaki en vasıfsız oyunculardan biridir) bol bol forma şansı buluyor.

Chivu takıma yeni dahil olduğu için onun eksikliği ne kadar hissedilir bilemem.

Adriano zaten şampiyonlar ligi kadrosuna alınmadı,alkol tedavisi gördüğü söyleniyor onuda eksik sayamayız çünkü beşinci tercih durumuna düştü.(düşürüldü)

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Eylül.2006, 00:36
Anlamadığım nokta şu, Beşiktaş ile alıp veremediğiniz ne ? Her lafınızın bir parçası "Marsilya" oluyor..

Fenerbahçe bu kafayla devam ederse, gruptan çıkma hayal olur. Zico ve futbolcular havaya girdiği vakit, bu iş bitmiştir ki, bu olay Fener'de çok görülüyor..

Neden havaya girmeyelim ki... GS uefa yı alırken hedefleri şampiyonluk deil miydi, onlar bu hedefe giderken havaya girmiyor da fener bu tür hedeflerden söz edince mi havaya giriyor. Kendilerine güvenleri olması için iddalı olmalılar. Aksi takdirde ezik,mahkum futboldan kurtulamayız. Bırakın da havaya girsinler...

(/t)

Fernando Gago
20.Eylül.2006, 00:40
Bence bu galibiyetin tartışılacak yanı yok.inter'e karşı düşüncelerim bir yana Fenerbahçe 90 dakika ezdi.Hatta ben ilk kez bir Şampiyonlar Ligi maçında Fener'i bu kadar iyi gördüm.Kezman biraz daha güçlü olsa maç rahat 3 farkla biterdi.

Materazzi 4 ay sakatlandı bir eksik sayılabilir.Cordoba eksik değil çünkü 2 sezondur banko oynamıyor.Burdisso-Samuel-Cordoba'dan biri Materazzi'nin yanında oynuyor.

Maxwell yedek değil geçen sezon çoğu maçta Grosso onun yedeği oldu ve satıldı.(Tabi Grosso'nun daha iyi olduğu kesin ama inter'de işler böyle yürüyor)

Vieira bir eksik ama zaten sürekli sakatlanıp ceza alan bir oyuncu ve Dacourt(dünyadaki en vasıfsız oyunculardan biridir) bol bol forma şansı buluyor.

Chivu takıma yeni dahil olduğu için onun eksikliği ne kadar hissedilir bilemem.

Adriano zaten şampiyonlar ligi kadrosuna alınmadı,alkol tedavisi gördüğü söyleniyor onuda eksik sayamayız çünkü beşinci tercih durumuna düştü.(düşürüldü)

Eline Sağlıkta yazmana gerek yok bu kadar emeğe yazık nasıl olsa bildiklerini okuyorlar
.
.
.

Universal
20.Eylül.2006, 00:47
http://www.resim-yukle.com/thumbs/192635AreYouStillinterFan.gif ('http://www.resim-yukle.com/img01/14/192635AreYouStillinterFan.gif')

Türkçesi: Hala İnter Taraftarı mısın?

eXcitinG
20.Eylül.2006, 00:47
Konuyu abartmanın anLamı yok.Bu gaLibiyet sadece FB nin değiLdir bütün Türkiyenin dir.Hepimiz sevinmeLiyiz yeri geLince bunu yapabiLmeLiyiz ama ne yazık ki biz henüz bu küLtüre uLaşamadık.Beşiktaş yeniLdi diye sevinen nerede ise göbek atacak çıkan nasıL varsa Fenerbahçe kazandı diye çekemeyende oLacaktır.Bayrak aynı miLLet aynı yuvarLak top aynı çatıya hizmet ederken bizim yaptıkLarımız hiç iyi değiL.

Lionel Andres Messi
20.Eylül.2006, 00:51
konuyu uzatmaya gerek yok zaten.fb nin yendiği takım interdir.fb yi tebrik ederim fb interi yendi diye şimdi suçmu oldu.sonuç bu.herkeste biliyor gereksiz tartışmaları uzatmayalım.

Cyzio
20.Eylül.2006, 00:54
Fenerbahçe 90 dakika sahanın hakimi olan taraftı.Hak etti ve kazandı.Inter futbol adına varlık gösteremedi.Sonuç olarak Fener ülkemiz ve kendi Şampiyonlar Ligi yolu için önemli bir zafer kazandı.Devamını getirebilirlerse daha da iyi olacaktır..

Memedov
20.Eylül.2006, 04:27
Fenerbahce 1 İnter 0

Skor'u hatırlatma gereği duydum, hani maçtan önce kadroları gördüğümüz halde dedik ya İnter fark atar , Feneri ezer diye o bakımdan şimdi de bazı arkadaşlar İnterin kadrosu yedek ağırlıklı çok eksikleri vardı diyorlar, siz değilmiydiniz kadroları gördüğünüz halde İnter fark atar diyen. Skoru görünce oynadığımız futbolu görünce şaşırmış olabilirsiniz normal karşılamak gerekir. :p

eGowiCh
20.Eylül.2006, 04:31
Tebrikler Fenerbahçe. Avrupa'da 3'te 3 yaptık bu sezon, Avrupa'da bir başka oynuyoruz. Sanki lig maçları Avrupa'ya hazırlanmak için, OFTAŞ, İBB, Ç.Rizespor gibi takımlara puan veriyor ama Avrupa'da şov yapıyoruz. Bu başarıyı lige de yaymamız lazım, bu geniş kadro daha iyi bir şekilde kullanılmalı.

Dün maçta genel olarak herkes iyiydi, 2-3 oyuncu kötüydü ama galibiyet alındı sonuç olarak. Gol harikaydı. Vederson'un solda oynaması gerektiğini sene başından beri ısrarla söylüyorum, sonunda Aziz Başkan uygulamaya geçirdi.

Bursaspor maçını kazanırsak bu Inter maçı ödüllenmiş olur, inşallah bunu başarırız.

the_imam912
20.Eylül.2006, 05:37
Dur daha çok haklı çıkacam:icon_biggrin:

Bir yabancı forumda ''inter mazaretleri'' başlığı var.İlk olarak Mancini'nin berabere biten Udinese maçından sonra ''sıcak diye kazanamadık'' demesiyle açıldı,sanki sadece kendileri o saatte oynuyormuş gibi.Dün geceden beri orada eğleniyorum,helal olsun Fenerbahçe'ye.

Bazı mazaretler şöyle

Mancio:Kazanamadık çünkü Asya'da oynadık,biz Avrupa Şampiyonuyuz.

3 puanı bize yazın Avrupa Şampiyonlar liginde asyadan takım oynuyor.

Nasıl kazanabilirdikki? Cambiasso topu yedi!!

http://xs219.xs.to/xs219/07384/yemeejkmw5[1].jpg (http://xs.to)
Sonunda Cambiasso'ya topu da yedirdik:D:D:D:zuhaha.Galibiyetin yarısı taraftarın (::)

GeNç KaRTaL
20.Eylül.2006, 07:08
Şimdi çok mesaj yazılmış dün geceden beri.Tek tek cevap vermeye kalksam çok uzar bu iş.Kısa kesecem.

Denilmişki İNter maçtan önce fark atar diyenler gelip tebrik etsinler bizi.Bir kere kimse kimseyi tebrik etmek zorunda değil.İkincisi Fb taraftarları bile bari 4-5 yiyelimde Zico gitsin diye yorum yaptıkları bir ortamda Fenerbahçe'nin beklenmedik galibiyetini kestirmek bu kadar kolay olmasa gerek.Kağıt üstünde İnter gibi bir takımın Fenerbahçe'yi rahat yenmesi gerekiyor.Ama nereden bilebilirdikki İnter'in saha üstünde bu kadar ezik oynayacağını.Artı Fenerbahçe'de maçtan S.O.S veriyordu.

Bu tartışmaları geçelim artık.Fenerbahçe kazandı İtalyan gazetelerinde Türk Bayramı diye başlık atılıyor.Biz burada takım taraftarlığı yapıyoruz.Böyle birlik olunmaz.Ayrıca insanların düşüncelerini aktarmasından dolayı kıskançlıkla suçlamakda ne kadar doğrudur kararı size bırakıyorum.

Ayrıca bu galibiyetten sonra "0" hataya yakın oynayan Zico hakkındaki fikirlerinizide merak ediyorum doğrusu.

Memedov
20.Eylül.2006, 07:26
Kimse kimseyi tebrik etmek zorunda tabiki değildir. Benim orda demek istediğim kadrolar verildiği İnter'in o kadar eksik olduğu bilindiği halde, İnter fark atar Fenerbahçe'yi ezer cümlesi ve maç sonunda alınan sonuc ve oynanılan futboldan sonra kalkıpta İnter eksikti maç ondan dolayı böyle sonuçlandı demek mi daha hoş olur yoksa tebrik edipte birlik beraberliği sağlamakmı.

Leoucwhsua
20.Eylül.2006, 07:28
Inter ne kadar eksik olursa olsun inter.Yedekteki oyuncular turk takimlarinin aylarca kurtarici diye pesinde kostuklari oyuncular.Tam kadroda ciksa zaten fener o oyunla yinede yenerdi.Super oynadi ve hak etti tebrikler

Burak Duran
20.Eylül.2006, 07:43
fenerin dunku futbolunu tatismak bile hata interde eksik vardi ama fener o eksiklerin 4 kati daha iyi oynadi o adamlar olsaydi bile fener bu maci alirdi

Ilhan
20.Eylül.2006, 16:21
Arkadaşlar, konu o kadar karışmış ki, birebir tartışmalar, değişik saçma sapanlıklar, konudan uzak ve anlamsız mesajlar art arda gelmiş.

Biz bu okur-yazar grubu uygulamasını sırf üyelerimiz daha kaliteli yorumlar görebilsin diye yaptık ancak nafile, yine nafile...

Konu kilitlenmiştir.

Sekopej
20.Eylül.2006, 21:58
38 mesaj sildim. Bir çok da uyarı verdim.

Yeni sisteme geçtiğimiz için ve belirli sayıda uyarı aldıktan sonra okur grubuna geçtiğinizde bir daha yazar grubuna geçmeniz imkansız olduğu için herkese sarı kart verdim. Kırmızı verilmesi gerekirken uyarı puanı olmayan sarı verdim.

Şimdi konuyu tekrar açıyorum. Ama futbol, oynanan oyun, takımlar konuşulsun diye değil, sarı verdiklerim daha da ileriye gitsinler onlara kırmızı vermek için.

Bugün uyarı vermek istiyorum herkese, bu nedenle beni kırmazsanız ve tartışma çıkarırsanız memnun olurum.

Haydi tartışın bakalım...

Ilhan
20.Eylül.2006, 22:36
Arkadaşlar, tartışırken karşısındakine saygısızlık edecek, hakaret edecek olan olursa sözlü olarak uyarılmadan cezasını alacaktır. Serkan'a ek olarak belirtmek istedim.

gahanthegod
21.Eylül.2006, 00:29
Fenerbahce, futbolu bilmeyen [!] Zico'ya ragmen [!!] iyi oynadi ve kazandi. Ne kadar kolay degil mi?

Fenerbahce'nin futbolculari buyuk maclara daha iyi konsantre oluyorlar. 2 senedir iyice gorduk bunu. Muhtesem oynadi Fener, ve rahatca kazandilar. Oyuncular isteyince oluyor Fenerbahce'de.

eGowiCh
21.Eylül.2006, 00:48
Aziz Başkan demiş Gökçek'i oynat diye Zico'ya, yoksa onun oynatacağı yoktu. Ayrıca Mourinho da boştayken onu getirelim başa, Zico'yu kovalım :D

canavar20
21.Eylül.2006, 01:09
Figo´dan Carlos´a Tebrik

Fenerbahçe´nin İnter zaferi öncesi soyunma odasında Real Madrid´te birlikte forma giyen iki dünya starı Roberto Carlos´la Luis Figo arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

İnterli futbolcu, Real Madrid’de uzun süre birlikte oynadığı sambacıya, "Fenerbahçe ve taraftarı muhteşem. Stat ise büyüleyici. İnsanın futbol oynama iştahı kabarıyor" dedi.

Fenerbahçe’nin İnter’i 1-0 yendiği Şampiyonlar Ligi gecesinde Türk futbolu adına çok güzel görüntüler ortaya çıktı. Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki maç öncesi ve sonrasında iki takımın oyuncuları arasındaki diyaloglar ve samimi görüntüler görülmeye değerdi.

Sarı lacivertli takımın Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, maçtan önce soyunma odası koridorunda Real Madrid’den eski takım arkadaşı Portekizli Luis Figo ile uzun uzun sohbet etti. Figo, Carlos’a başarı dilediği buluşmada, "Çok güzel bir tercih yapmışsın. Fenerbahçe ve taraftarı muhteşem. Stat ise büyüleyici. İnsanın futbol oynama iştahı kabarıyor" dedi.

Roberto Carlos ise, Fenerbahçe’nin teklifini titiz bir araştırma sonucunda kabul ettiğini belirterek, "Türkiye’ye bir yıllık gecikme ile geldim. Burada bana büyük saygı gösteriliyor. Takımda birçok Brezilyalı futbolcu var. Teknik direktörümüz de çok değerli bir isim. Yaptığım tercihten dolayı kendimi mutlu hissediyorum. Fenerbahçe’nin büyük hedefleri var. Çok kaliteli bir kadro ile yola çıktık. Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon büyük ses getireceğimizi düşünüyorum" cevabını verdi.

"TATİLİNİ BURADA YAP"
Sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Stephen Appiah ise Juventus’tan tanıdığı Zlatan İbrahimovic ile koyu bir sohbete daldı. Ganalı futbolcu, Türkiye’yi övgü dolu sözlerle anlattığı İbrahimovic’e, "Tatilini mutlaka burada yap" önerisinde bulundu. Bir başka köşede de iki Sırp futbolcu Mateja Kezman ile Dejan Stankoviç Türk futbolunu konuşurken, Kezman Fenerbahçe’nin, yönetimi, taraftarı ve güçlü ekonomik yapısıyla Avrupa’da kısa sürede söz sahibi olacağını dile getirdi.

Maç sonrasında da soyunma odasının önünde güzel tablo vardı. İki takımın futbolcuları sahadaki centilmence mücadeleden sonra birbirlerinden forma alışverişi yaptı. Kaybeden İnterliler, rakiplerini kutlayarak stattan ayrıldılar.

ogcj_me
21.Eylül.2006, 03:41
Ben o statta 30 milyon Fenerbahçe taraftarından 48 bin şanslı olanlarından biriydim
Ben geçen sene olsun , ondan önceki sene olsun bir sürü maça gittim ama böyle atmosfer görmedim
İlk defa bağırmaktan sesim kısıldı
Islık çalmayıda bu maçta öğrendim :D
Kısacası inanmıştık
Rize gibi maçları taraftar istese alır ama nereye kadar?
Zico da güzel değişikliklere giderse herkes mutlu olur.(Wederson gibi)

gahanthegod
21.Eylül.2006, 07:39
Ben o statta 30 milyon Fenerbahçe taraftarından 48 bin şanslı olanlarından biriydim

Gordum ve artiriyorum. 50 milyon.

LaigLeNoiR
21.Eylül.2006, 07:44
Arkadaşlar, konu o kadar karışmış ki, birebir tartışmalar, değişik saçma sapanlıklar, konudan uzak ve anlamsız mesajlar art arda gelmiş.

Biz bu okur-yazar grubu uygulamasını sırf üyelerimiz daha kaliteli yorumlar görebilsin diye yaptık ancak nafile, yine nafile...

Konu kilitlenmiştir.

38 mesaj sildim. Bir çok da uyarı verdim.

Yeni sisteme geçtiğimiz için ve belirli sayıda uyarı aldıktan sonra okur grubuna geçtiğinizde bir daha yazar grubuna geçmeniz imkansız olduğu için herkese sarı kart verdim. Kırmızı verilmesi gerekirken uyarı puanı olmayan sarı verdim.

Şimdi konuyu tekrar açıyorum. Ama futbol, oynanan oyun, takımlar konuşulsun diye değil, sarı verdiklerim daha da ileriye gitsinler onlara kırmızı vermek için.

Bugün uyarı vermek istiyorum herkese, bu nedenle beni kırmazsanız ve tartışma çıkarırsanız memnun olurum.

Haydi tartışın bakalım...

Arkadaşlar, tartışırken karşısındakine saygısızlık edecek, hakaret edecek olan olursa sözlü olarak uyarılmadan cezasını alacaktır. Serkan'a ek olarak belirtmek istedim.

Bu kadar uyarıdan sonra hala mı ???

Gordum ve artiriyorum. 50 milyon.

Vallahi pes...

MeMo
22.Eylül.2006, 17:20
Dün bir yerde gördüm Figo tezahurata kafasıyla eşlik ediyordu :D

Fernando Gago
22.Eylül.2006, 17:27
Bende gördüm Starda futbolig mi ne orada olcak .. fb-inter marsilya-bjk maçlarının ayrıntılarıyrla vercek kaçırmamak lazım :)

SaRPeR1903
22.Eylül.2006, 22:28
Alex Cesar'la Neden Bu Kadar Samimiydi?

Fenerbahçe ile İnter arasında oynanan Devler Ligi maçı. Önder’in ortasına uçarak kafayı çakan Alex’in şutunu kaleci Cesar harika bir şekilde kornere atıyor. Sonra iki oyuncu yerde birbirlerine gülerek birşeyler söylüyor. Aradan birkaç gün geçince, bu diyalogun ardındaki perde de aralandı. Alex ile Cesar çocukluk arkadaşıydı. Milano’ya döndükten sonra kulüpten yakın bir dostuna bunu anlatan Brezilyalı kaleci, kaderin bir cilvesi olarak yıllar sonra karşı karşıya geldiklerini söyledi.

Cesar, “Kuralar çekilince Alex’li Fenerbahçe ile aynı gruba düştüğümüz için çok mutlu olmuştum. Roberto Carlos da oradaydı. Maç öncesi Alex’le kucaklaşıp, hasret giderdik. Bu sırada kendisine, ‘İnter kalesi kapalı. Seni üzeceğim çünkü gol yemeyeceğim’ dedim. O da, gülerek ‘Göreceğiz’ karşılığını verdi. Şutunu çıkarınca, ‘Nasıl kurtardım’ deyince, tebrik etti. Evet, Alex’in golünü önledim ama müthiş bir çalımdan sonra Deivid’e attırdığı golü kolay kolay unutamam'' dedi.

VahdeTrabzon
23.Eylül.2006, 23:55
vay bee çocukluk arkadaşları yıllar sonra karşı karşıya geliyor
verdiğin bilgi için teşekkürler

Atakan38
24.Eylül.2006, 18:46
Ztn (GeneLde BreziLyaLıLar) FutboLcuLar Ya Kucukken Aynı MaaLLede BuyuyoLar Yada CocukLukLarında Aynı Takımda Oynamıs OluoLar

Del Piero_10
24.Eylül.2006, 21:13
Dün Kanal 24 te Bilgin Gökberk'i izledinizmi bilmiyorum ama çok eğlenceliydi.

''inter'i 30 yıldır canlı izliyorum diyorlarki artık bize İtalya yetmez Avrupada başarı lazım.Ama 30 yıldır olmuyor.İşin garibi İtalya'da da birşey olmuyor.''

''İki İnter'li oturup bir Şampiyonlar Ligi maçı izliyor.Biri beğendiği bir oyuncu üzerine yorum yapar ve keşke bu adam bizim takımda oynasa der.Diğeri ona müdahale eder ve derki:O adam zaten bizdeydi 3 ay önce gönderdik ya!Gelen giden oyuncu o kadar çokki bazen kendi maçlarını izlerlerken bu adam kim yahu diye şaşırırlar.''

fmsmyrna
25.Eylül.2006, 21:22
Dün Kanal 24 te Bilgin Gökberk'i izledinizmi bilmiyorum ama çok eğlenceliydi.

''inter'i 30 yıldır canlı izliyorum diyorlarki artık bize İtalya yetmez Avrupada başarı lazım.Ama 30 yıldır olmuyor.İşin garibi İtalya'da da birşey olmuyor.''

''İki İnter'li oturup bir Şampiyonlar Ligi maçı izliyor.Biri beğendiği bir oyuncu üzerine yorum yapar ve keşke bu adam bizim takımda oynasa der.Diğeri ona müdahale eder ve derki:O adam zaten bizdeydi 3 ay önce gönderdik ya!Gelen giden oyuncu o kadar çokki bazen kendi maçlarını izlerlerken bu adam kim yahu diye şaşırırlar.''

Aynı sözleri dün Serbest Atış programında söyledi çok komik ve çok doğru sözler