View Full Version : TSL 07/08 7. Hafta Galatasaray - Beşiktaş
Deli etmeyin ne oluyor.Forum burasi tehtid vari konusmak ne oluyor deli olsan ne olucak.Benim kardesim yasindasin sosyal baskidan kisiligini belirleyemeyip burdami kendini gostermek istiyorsun.Alt tarafi bir mac oldu bitti gs sampiyon olsa ne olucak fener olsa ne olucak 1 bucuk milyon euroyu hakan sukur alacak.Diger oyuncularin cepleri dolucak bu konudan cikip baska bir konuda birbirimize paylasim yapicaz.Olayi proveke edip dusmanca noktalara getirmeyin.Penalti verildi bitti.Skor 2=1
Senin bakış açınla değerlendirmiyorum olayı ayrıca benim yaşım profilde 21 olarak gözükseydi normal karşılamayacakmıydın sanki?Dürüst ol.
eXcitinG
29.Eylül.2006, 06:06
Tüm hakemler,federasyon,Türkiye.HErkes Galatasaraylı dimi ? Eğer siz bizden çok gol atsaydınız herşeye rağmen kazanırdınız.Hakem hatalarıymışya.Siz yenseydiniz attığınız gollerle hakemi ? Bizden çok gol atabildiniz mi ? Hayır.O zaman kaybettiniz.
Aygüncüm boş konuşma canım.Eğer biz maçı 2-2 ye getirseydik iddaa ediyorum yine kazanamayacaktık.Beşiktaş iki pozisyona girdi maçı tam kontroL aLtına aLmışken hakem sahneye çıktı.Daha hangi daha fazLa goL atmasından bahsediyorsun ve yenmesinden bahsediyorsun canım benim ?
LaigLeNoiR
29.Eylül.2006, 06:06
Ya herkes Penaltıyı tartışıyor...
Birde attığınız ilk gol var onu anlatın biraz...
Universal
29.Eylül.2006, 06:07
Diyelim Beşiktaş'ın hakkı yendi (ki alakası bile yok) aynı duruma Galatasaray düşseydi aynı yakarışlarda bulunur muydun çok merak ediyorum.
Hiç merak etme bulunurdum. Haklının yanında olurum. Herşey oratada...
gerrrard
takmıyorsan kıskırtıcı mesajlar atıp durma.. galatasaray buysa artık...
Ben mi öyle mesajlar atıyorum. Allah Allah kendi attığım mesajlardan haberim yok demekki...
fenerbahce_1907
Tüm hakemler,federasyon,Türkiye.HErkes Galatasaraylı dimi ? Eğer siz bizden çok gol atsaydınız herşeye rağmen kazanırdınız.Hakem hatalarıymışya.Siz yenseydiniz attığınız gollerle hakemi ? Bizden çok gol atabildiniz mi ? Hayır.O zaman kaybettiniz.
Bu ne saçma bir düşünce Aygün ya.Bu hakem vrken nasıl atsın ki?:mad:
RaSenGan
Aygüncüm boş konuşma canım.Eğer biz maçı 2-2 ye getirseydik iddaa ediyorum yine kazanamayacaktık.Beşiktaş iki pozisyona girdi maçı tam kontroL aLtına aLmışken hakem sahneye çıktı.Daha hangi daha fazLa goL atmasından bahsediyorsun ve yenmesinden bahsediyorsun canım benim ?
Abi sen diyosun 2 pozisyon.İki pozisyona girerek maç mı kazanılır ?
IcedEarth
Ya futboLdan anLamıyorsun yada burda ki bütün BeşiktaşLıLarı sinirLendirip siteden uzakLaştırmak istiyorsun sen ?
O mesajda takdir edici unsuru gösterir misin abi? Çok merak ediyorum. Bu mesajla da tahrik oluyorsanız bence bu beni aşıyor.
gerrrard
29.Eylül.2006, 06:08
Abi sen diyosun 2 pozisyon.İki pozisyona girerek maç mı kazanılır ?
Görünüşe göre kazanılırmış Aygün.
eXcitinG
29.Eylül.2006, 06:09
İLk goLü zaten konuşmaya biLe gerek yok.YaptıkLarı sert müdahaLeLere sessizLiği de konuşmaya gerek yok asLında bu maçı konuşmamıza gerek yok.Bir takımın daha sezon başından göz göre göre 5 puanı çaLınıyorsa ve bir takıma daha sezon başında ne idi beLirsiz 4 penaLtı veriLiyorsa vardır bişeyLer.Bunu anLamamak için dağda yaşıyor oLmak gerek.
ChAoS
Ya herkes Penaltıyı tartışıyor...
Birde attığınız ilk gol var onu anlatın biraz...
aynen ya o pozisyonda %100 auttu.
batuhanry
% 100 Futbol'da Rıdvan Dilmen'in anlattığına göre Hakan'ın evinde tadilat varmış boya badana falan o da kızını yanında getirmiş . Lincoln de gece kuzenleriyle oturmuş .Kampa arkadaş getirilmemesi yasağının söylendiği gün HAkan izinliymiş
LaigLeNoiR
29.Eylül.2006, 06:10
Atıkkları golü bencede konuşmaya gerek yok.
Auta giden top korner oluyor, gol yeniyor.
Doğaldır yani her maçta olan şey...
DeNiZ_1903
29.Eylül.2006, 06:10
aynen ya o pozisyonda %100 auttu.
Ardada bunu biliyordu ama ...
eXcitinG
29.Eylül.2006, 06:11
O mesajda takdir edici unsuru gösterir misin abi? Çok merak ediyorum. Bu mesajla da tahrik oluyorsanız bence bu beni aşıyor.
Yani oLay bu değiL.PenaLtı oLmadığını sende biLiyorsun ama penaLtı diyorsun.Çıkıp adam gibi desen ki biz bu maçı bu şekiLde kazanmayı haketmedik ama yinede kazandık beşiktaşLı arkadaşLar hakLı desen Şapkanı önüne eğsen ne burda kimse iLe tartışır nede biz size karşı bişeyLer anLatmak için kendimizi yorararız.GerçekLeri kabuLLenmek neden zor geLiyor ?
Leoucwhsua
29.Eylül.2006, 06:11
Senin bakış açınla değerlendirmiyorum olayı ayrıca benim yaşım profilde 21 olarak gözükseydi normal karşılamayacakmıydın sanki?Dürüst ol.
Bakis acin yillar gectikce degisir gorursun ben o yasida su sebeble soyledim yasin kucuk ve cok fevri konusuyorsun . Burada ki kimse dusmanin degil sakin ol.Sen deli olcan ben deli olcam o deli olucak sonuc ne oliucak peki akilli adam lazim ulkeye.Sakin ol dusuncelerini ikna edici olarak aktar.
Universal
29.Eylül.2006, 06:12
Atıkkları golü bencede konuşmaya gerek yok.
Auta giden top korner oluyor, gol yeniyor.
Doğaldır yani her maçta olan şey...
Doğal doğal, bu devirde artık doğal olmayanlar futbolseverlere garip geliyor. Gerçekten yazık...
puskas
29.Eylül.2006, 06:13
arkadaslar pozisyon cok tartısılır ama sunuda kabullenmek lazım macı canlı izledim.beşiktas kendi yarısına bu kadar kapandığı surece hiç bişey yapamaz.tamam biz penaltıyla kazandık bugun ama.besiktasta kendi yarısında hapsolmus boyle oynarlarsa beşiktastan bişey olmaz.
eXcitinG
29.Eylül.2006, 06:13
Bakis acin yillar gectikce degisir gorursun be o yasida su sebeble soyledim yasin kucuk ve cok fevri konusuyorsun . Buraki kimse dusmanin degil sakin ol.Sen deli olcan ben deli olcam o deli olucak sonuc ne oliucak peki akilli adam lazim ulkeye.Sakin ol dusuncelerini ikna edici olarak aktar.
DüşünceLeri sakin oLarak aktarmak çıkıp adam gibi biz bu maçı haketmedik ama hakem sayesinde kazandık deyip gerçekLeri kabuLlenecek kapasiteye geLindiği zaman yararLı oLunur değiLmi ?
IcedEarth
29.Eylül.2006, 06:14
Yani oLay bu değiL.PenaLtı oLmadığını sende biLiyorsun ama penaLtı diyorsun.Çıkıp adam gibi desen ki biz bu maçı bu şekiLde kazanmayı haketmedik ama yinede kazandık beşiktaşLı arkadaşLar hakLı desen Şapkanı önüne eğsen ne burda kimse iLe tartışır nede biz size karşı bişeyLer anLatmak için kendimizi yorararız.GerçekLeri kabuLLenmek neden zor geLiyor ?
Bu bakış açısıyla işimiz zor. O zaman bir de benim açımdan bakalım. Bence penaltı. Her hakem vermeyebilir ama benim görüşüme göre penaltı. Penaltı olduğunu sen de biliyorsun. Çıkıp kutla tebrik et. Bu bakış açısıyla cidden hiçbir yere varamayız.
Leoucwhsua
29.Eylül.2006, 06:15
DüşünceLeri sakin oLarak aktarmak çıkıp adam gibi biz bu maçı haketmedik ama hakem sayesinde kazandık deyip gerçekLeri kabuLlenecek kapasiteye geLindiği zaman yararLı oLunur değiLmi ?
Exciting ben haksizsiniz demedim benim sozlerimi carpitma lutfen demek istedigim su bu konudan cikip baska bir konuya gecicez hep beraber bu kadar kavga etmeye gerek yok
eXcitinG
Bu bakış açısıyla işimiz zor. O zaman bir de benim açımdan bakalım. Bence penaltı. Her hakem vermeyebilir ama benim görüşüme göre penaltı. Penaltı olduğunu sen de biliyorsun. Çıkıp kutla tebrik et. Bu bakış açısıyla cidden hiçbir yere varamayız.
10 kişiden birisi penaLtı diğerLeri değiLdi diyorsa kusura bakmada bakış açısı feLan oLmuyor ortada...
gerrrard
Şimdi Maraton'da durdura durdura gösterdiler. Penaltı versede olur vermesede olur dedi ERMAN TOROĞLU
eXcitinG
29.Eylül.2006, 06:16
Exciting ben haksizsiniz demedim benim sozlerimi carpitma lutfen demek istedigim su bu konudan cikip baska bir konuya gecicez hep beraber bu kadar kavga etmeye gerek yok
Ben sana bişey diyorsun demedim ki.Ben sadece senin cümLeLerinden oLayın asLında nasıL oLması gerektiğini beLirtmek istedim.Yoksa sana karşı bir düşüncem yoktu.YaLnış anLadıysan AffoLa.
Leoucwhsua
29.Eylül.2006, 06:17
arkadaslar pozisyon cok tartısılır ama sunuda kabullenmek lazım macı canlı izledim.beşiktas kendi yarısına bu kadar kapandığı surece hiç bişey yapamaz.tamam biz penaltıyla kazandık bugun ama.besiktasta kendi yarısında hapsolmus boyle oynarlarsa beşiktastan bişey olmaz.
Onda haklisin marsilya macindada oyleydi insallah bu hafta Sampiyonlar liginde yuzumuz guler.Atagi dusunurse cok gol atar
gerrrard
29.Eylül.2006, 06:17
Maraton'da gösterdiler valla. Arda'nın ayağı sıkışıyor ama tam olarak penaltı diyemeyiz. Yani olsada olur olmasada olur!!!
Universal
29.Eylül.2006, 06:18
Herkesin konu başlığını okumasını talep ediyorum. Neler hakkında yazıyorsunuz birde baksanız?
puskas
29.Eylül.2006, 06:18
arkadaslar dediğim gibi beşiktasın kendine guvenmesi gerekiyor çok kapanık oynuyorlar kendi sahasında oynadıkları surece pozisyona bile giremiyorlar ama.artık sonuç belli biz kazandık.önemli olan netice.pozisyon cok tartısılır ama dinlemekte fayda var yorumcuları
Mirza
29.Eylül.2006, 06:24
Kilitli. ( Belki açılır )
perpetua
29.Eylül.2006, 07:43
Bir Selcuk Dereli maci daha ve bir tartismali ortam daha.
Simdiden size soyleyeyim. Eger bu maci Besiktas kazansa, Galatasaraylilar cikip Koray'in Arda'nin formasini cekmesine neden sari kart yok, Hakan Arikan'in kendisine faul yapan Baris'a pozisyon sonrasi attigi tekmeye neden kirmizi kart ve penalti yok, Ibrahim Toraman'in Nonda'nin bacagina kramponla girdigi pozisyonda neden sari kart yok vs. vs. gibi bir cok gerekce ortaya atacakti.
Selcuk Dereli kotu bir hakem. Kesinlikle tarafli bir hakem olduguna inanmam ama cok miktarda yanlis kararlar veriyor. Sadece bir takim degil, her iki takimin da aleyhine yanlis kararlar veriyor ve bunu her yonettigini izledigim macta yapiyor.
O yuzden Selcuk Dereli'nin yonettigi maclarda ilk bastan kendinizi sacmasapan kararlara hazirlayin. Mac sonunda en azindan cok uzulmezsiniz.
Maca gelince. Galatasaray'da Umit Karan biraz becerikli olsa bu macta Galatasaray farkli kazanirdi. Besiktas'in golu de Umit Karan'in gol pozisyonuna girecek durumda yanlis karar vermesi sonucunda geri donen topta Galatasaray gol yedi. Aksi takdirde Besiktas hic rakip kaleye etkili gelemedi.
Arda konusuna gelince. Arkda kendisini kolay yere birakiyor, bu kesin. Ligimizde ve hatta dunyada bir cok zayif fizikli oyuncunun yaptigi gibi. Iki sene once Alex, bir Galatasaray derbisinde kendisini defalarca yere attiktan ve faul aradiktan sonra kendisine faul ve penalti cok daha az verilmeye basladi. Bu da cok normal ve yakinda Arda'nin kendini yere atmalari hakemlerin dikkatini ceker ve Arda bu konuda cok daha dikkatli olmak zorunda kalir. Bu mactaki pozisyonda Serdar Kurtulus'un kontrolsuz girisi sonucunda Arda'nin dusmesi, her ne kadar Ibrahim Toraman kopu kapmis olsa da penalti olarak degerlendirilmesi bence dogru. Pozisyonda top olmasa ve Serdar ayni sekilde bir mudahale yapsa yine faul olarak degerlendirilecektir.
(Konu kilitliyken yazdigim icin ozur diler - ozellikle Selcuk Dereli hakkinda yazdiklarimin hem bu mac hem de gelecek maclar icin aklinizda kalmasini ve tepkilerinizi ona gore ayarlamanizi tavsiye ederim.)
Edit: Heyecanin azaldigini umit ederek konunun kilidini aciyorum.
GeNç KaRTaL
29.Eylül.2006, 15:07
Öncelikle Galatasaray'lı arkadaşları tebrik ediyorum.Her ne şekilde olursa olsun maçı kazanarak 3 puanın sahibi oldular.Hemde Lincoln'süz..
Bu maçtan sonra o kadar moralim bozulduki maçtan gelir gelmez vurdum kafamı yattım.Bir travma geçirdim resmen.Şu an bile bu yazıyı yazarken moralim çok bozuk.
Maça gelirsek.Öncelikle maç çok zevksizdi.Hiç heyecanlanmadım desem yalan olmaz.Bunda maçın seyircisiz olmasınında payı var.Takımlarda çok yaratıcı oynamayınca böyle orta saha mücadelesi şeklinde geçen bir maç oldu.
Bu maçta Cisse ve Ricardinho'nun eksikliğini yaşadık biraz.Çünkü ortasahadan takım iyi yönlendirilemedi.Hücum organizasyonu sıfırdı.Bobo ve Nobre'ye ceza sahası içinde servis yapılacağına adamlar çizgiden ve geriye gelerek top taşımaya çalıştı.Böyle oynarsak tabii kazanamayız.Malum kazanmak için gol atmanız lazım.Delgado ilk 11 de başlasaydı farklı mı olurdu? Bence hayır.Çünkü son yarım saatte geride olmamıza rağmen oyuna girdi ama sıfırdı.Ben bu adamdan iyice ümidimi kestim.Takım yönlendirmek,liderlik yapacak birisi değil.Bizim ligimize göre değil.İsviçre liginde parlamasının sebebi demekki oranın TSl'den daha zayıf olmasıymış.Ben bu maçtan sonra bunun farkına %100 vardım.Ayrıca Serdar Özkan'ında sağ kanattaki performansı gittikçe düşüyor.Ortada daha iyi oynuyor.Sanırım Ertuğrul hocada bunun farkında.Ama Tello çok iyi bir oyuncu olduğunu her geçen hafta artan grafiğiyle gösteriyor.O bölgede uzun yıllar değişmez isim olacaktır.
Galatasaray'a gelince onlar savunmada bizden daha sağlam,hücumda daha etkiliydiler.Ama çnlarda vasat oynadılar.Bunda biraz Lincoln ve diğerlerinin eksikliğinin payı vardı.Lincoln hücumda Galatasaray için çok önemli.Kimse maç kazanıldıktan sonra Lincoln'ün oynamaması için bir şey söylememiş.Ama bu maç kazanılmasaydı bunun en büyük sebebi Lincoln'ün olmamasıdır.
Birde Galatasaray'ın attığı gollere bir şeyler demek istiyorum.Hep diyoruz hakem o anda o kararı vermiştir.Saygı duyuyorum diye ama bu hatalarda bir yere kadar.Hep bizim aleyhimize olunca insan bir yerden sonra kendi takımının kötü oynununu eleştirmekten sıkılıyor.Çünkü futbol her zaman iyi oynayarak kazanılmıyor.Kötü oynarkende puan/puanlar kazanabilecekken maçı yöneten kişilerin hatasının buna engel olması bir yerden sonra sıkıcı hale geliyor.Heleki bu hakem hatalarının rakip takıma hiç bir zaman puan kaybetmesine neden olmuyorsa..
Yazımın sonlarına doğru gelirken eklemek istediğim bir kaç şey daha var.İlk olarak bazı Fenerli arkadaşlar Ertuğrul hoca hakkında atıp tutmuşlar.Size ne oluyor.Her şeyin bir sınırı var.Ben fanatik bir Beşiktaş taraftarı olarak sonuna kadar hocamızın arkasındayım.Artık yeter.Ertuğrul hocayı uzun bir süre takımın başında görmek istiyorum.Başarıya ulaşmanın en kolay yolu bu.Yeni maceralar aramaya gerek yok.İnşallah daha çok seneler takımın başında görürüz onu.
Diğer bahsetmek istediğim bir konu ise bu maçı 2 tartışmalı pozisyonla kazanıp gelip burada üstünlük taslamaya çalışan arkadaşlardan ricam.Lütfen ortamı germeyin.Yoksa bu sefer her şey çok farklı olabilir.Bizede saygı gösterin.Yenilmişiz,moralimiz bozuk,ve tartışmalı 2 gol.
Bir kez daha galibiyetinizden dolayı sizi tebrik ediyorum.
extensor
29.Eylül.2006, 16:15
öncelikle maçın hakemi fırat aydınus olmalıydı şu anda tek güvenilecek hakem oyken bazıları nedense onun performansı görmemezlikten geliyyor izlediğim her maçta derslik şeyler yapan bir adamdır mesela 2-3 sene önce bir fener bjk maçında anelkanın topu sürerken korayın önüne geçmeye çalışması ve anelkanın rüzgar gibi korayı devirip geçtiği pozisyonda faul çalmayıp golü vermişti geçen yıl beşiktaşın galatasarayı yendiği 2-1 lik maçta mehmet güvenin topa elle deyip yaptırdığı penaltıyı onlarca kişi arasında süzebilmesi ve en önemlisi KENDİNE GÜVENİ türkiye liginin bana göre en iyi hakemidir kendisi
neyse geçelim bunları kalli müthiş bir adam babama benzetiyorum kendisini :D ne yaptığını biliyor cezalar çok yerinde oldu ben bir galatasaraylıyım ve lincolün kralın oyanayamayacağını duyduğum an hiç birşey değişmez dedim arda lincolnden çok eksik bir oyuncu değildir nonda da öyle kalli bu rotasyonu çok iyi sağlıyor ve o kesinlikle tam bir üstad
takımda kimse key player değil kimse ben çok rahatım 4 senedir futbol oynama ama paramı alırım diyemiyor bakın hasan şaşa 4 sene yattı baktı yedek kalacak sezon ortasıda gönderilecek aman dedi ben çalışmaya başlıyayım paslanmış tabi beline ağrılar girdi arkadaşın
beişktaşa gelince tam bir fiyasko o son transferler yapılmamış olsaydı şampiyonluk favorimdi şimdi şampiyonluk hayal şampğiynlar ligi için fb ile çekişirler diye tahmin diyorum biri şu türk antrenörlere öğretsin 30 KİŞİLK KADRO KURUNCA BİR MEVKİİYE BİR BİRİNDEN FARKI OLMAYAN 3 TANE İLK ON BİR KAPESİTESİ OYUNCU ALINCA GENİŞ KADRO KURMUŞ OLMUYORSUN
bakın lucescu ya 22 kişiden fazla takım kurmazdı ama her oyuncusu en az 15 maça çıkardı bakın şimdi 4-2-3-1 oynayacak diye çıkmış yola
hakan rüştü ikiside as takım oyuncusu neyse rüştüye bambaşka bir misyon yüklersiniz hakan arıkanı eğitir vs kale iyi
serdar kurtuluşu nedensizce sağ beke çektiniz anladım yedeğide ali tandoğan burasıda güzel biri as takım biri ratasyon oyuncusu sol beke de değişilmez kaptan ibrahim ve mehmet sedefi koydun mehmet sedefi çok beğeniyorum çok yetenekli hadi biri as takım biri yedek olsun gelelim dc lere ağlayasım geliyor ibrahim toraman gökhan zan key player diatta as takım oyuncusu baki mercimek rotastyon mustafa doğan yedek ibrahim kaç türkiyenin gelecekteki en iyi stoperi hot propected yaw hangi birini oynatacaksın ne diye alıyorsun be adam
geldik mc lere cisse var koray var başka yok yedeği yok cisse as takım koray rotasyon yedek yok halbuki fahri çok çalışıyordu hadi diattayı çok beğeniyordun aldın koysana sağ beke ali tandoğanı yedek yapsana serdar kurtuluşun fm de dayanıklılığı en az 17-18 olur bu adam sağ bek için çevik değil bu adam tam bir ön libero tigana bunu görmüş türk milli takımına geleceğin ön liberosunu çıkarmış hangi akla hizmet sağ beke çekersin koy cisse ile yan yana ikisinin yedeği koray onun yedeği fahri yedek olsun sat mustafa doğanıda toramanın yedeği kaş olsun gökhanın yedeği baki mehmet sedefide alt yapıya göndermemiş olursun baki sol ayaklı oyunu geriden kurabilen nadir stoperlerden biri neden futbol hayatını bitiryorusun sağ açığa geldik serdar özkan mc idi sen daha iyi etüd etmişsin kanat adamı demişsin ewet öyledir sağa koyalım bakayım mehmet yozgatlı var as takım oyuncusu serdar özkan astakım oyuncusu burak yılmaz as takım oyuncusu hangi birini oynatacaksın be adam sol tarafa geçelim tello yu aldın as takım oyuncusu ibrahim akın var rotasyon adamı bide aydın karabulutu hala oynatıyorsun göndermiyorsun kiralasana adamı yaw sonra amc lere bakın hele ricardinho yetmedi delgado onların ikiside yetmedi bide higuen üçüde key player diyeceksinizki higuen fc de oynuyor peki oynatın bakalım ttek forvet oynuyorsunuz bobo key player nobre as takım bide higuen key player bide türk futbolunun yeni hakan şükürü batuhan var ya biri bana anlatsın şu popoma kadar boyu olan higuen hangi akla hizmet alındı batuhan forma şansı bulamasın diyemi
ewet kadro böyle olunca ta süper kupa sheriff maçlarından beri geçen 12 maçtır beşiktaş aynı ilk onbirle iki maça çıkmamış çıkamazsınız çünkü nobre derki ben şampiyon fenerbahçenin kadrosunun vazgeçilmez adamıydım burada yedek kalmam der haklıdırda ve 12 maç devamlı kadro değiştirirsenizde istikrarı tutturamazsınız ben ertuğrul hocanın bu kadar amatörce davranacağını hiç beklemezdim
Ilhan
29.Eylül.2006, 16:33
Bir duran top, bir penaltı. Sezon başından beri Allah yanımızdaydı, özellikle Antep ve Kayseri maçlarında. Ama gerekli tevekkülü yapamamışız demek ki.
Hakeden kazandı...
Tebrikler Galatasaray.
Mirza
29.Eylül.2006, 17:06
Şu ana kadar bu konuda tam 34 kişiye ceza sistemi kullanıldı. Bilmem anlatabildim mi ? Yönetim Kadrosunun sabrı kalmadı bazı şeylere. Sizler devam ederseniz bu tarz mesajlarınıza 10 ceza puanına kadar yol var.
DeNiZ_1903
29.Eylül.2006, 17:09
Gerçekten Beşiktaş çok korkak bir futbol oynadı galibiyet alsak hakedeceğimizi sanmıyorum üstüne birde penaltı ve korner eklenince daha kötü oldu... 2. yarıda Galatasaray orta sahanın hakimiydi bu yüzden daha etkili pozisyonlar buldu , tebrik etmek lazım onları.
M.Scofield
29.Eylül.2006, 17:46
servete neler neler söyledık ama dün akşam mühteşem oynadı.
murty54
29.Eylül.2006, 17:50
katılıyorum servet dün hayatının futbolunu oynadı
RaSenGan
29.Eylül.2006, 17:51
Servet derbilerin adamııymış :p :) Şemsi şu iddaa olayı ne oldu canım ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birde şu var.Hakem bizi tuttu diyorsunuzda.Toraman'ı sahada tuttu ve Hakan'ın tekmesine birşey demedi.Onuda göz önüne alalım.
puskas
29.Eylül.2006, 19:04
Birleştirilen Mesaj:
Birde şu var.Hakem bizi tuttu diyorsunuzda.Toraman'ı sahada tuttu ve Hakan'ın tekmesine birşey demedi.Onuda göz önüne alalım.[/quote]
aynen katılıyorum.bence hakem 2 taraf içinde iyi yönetmedi.ama kırmızı gormesi gerekiyordu hakan arıkanın.
C h A o S
29.Eylül.2006, 19:33
bu gidişle bizi kimse liderlik koltuğundan indiremez...
eGowiCh
29.Eylül.2006, 19:45
Beşiktaş çok mahkum oynadı, bu kadar da korkak bir futbol beklemiyordum açıkçası. Delgado'suz maça çıkmanın anlamı nedir, çözemedim. Rakipte Lincoln'ün ve Hakan Şükür'ün olmamasını değerlendiremedi Ertuğrul Sağlam ve böyle önemli bir maçta kaleyi Rüştü'ye vermemenin de cezasını çekti. Hakan çok basit bir hata yaparak gole sebep oldu, Rüştü gibi tecrübeli bir kalecinin oynaması daha iyi olurdu.
Orta sahada bir tane bile yaratıcı adam yoktu dün, Serdar ve Koray defansif oyuncular, onlar ne yapabilirlerdi ki hücumda? Delgado gibi bir silahı kullanmadı, büyük hata yaptı bana göre.
Penaltı pozisyonuna gelince, kesinlikle penaltı değil bana göre. İbrahim Toraman Arda'dan topu sökmüş, almış, gitse nereye gidecek ki, top gitmiş. Kendini taktırdı Arda o pozisyonda, kesinlikle penaltı değil bana göre.
Emurafu
29.Eylül.2006, 20:04
Hakemden Önce Ertugrul hocaya hesap sorulsun kahvede ben bile ertugrul hocaya baya kızdım..dünden beri lincoln ve halkan yok diyorlar ertugrul hoca da hep korkak cıkmıs maca..Delgadoyu geç aldı..Hıguani 2.gol yiynce hemen alması lazım..
Penaltı pozsiyonunda hakemin süzmesi cok zordu hangi hakem olsa verirdi..orda serdarın girmesi karıstırdı..
Düngece programları izledinizmi telegol,maraton hepside verilebilir dedi ayrıca sahadaki her hakem buna penaltı verirdedi..
Serdar kurtulus hatalı girdi...
İlk golde diatta topa da degiyor ardada degiyor tv den bile zor anlasılıyor diatta büyük hata yaptı aynısını marsilya macındada yaptı..
Hakan arıkan yaptıgı hariket en sarı karttı..
Besıktaslı futbolcular ,yöneciler,hocalar herkez kötü oynadık diyor bence ertugrul hocanın büyük hatası ile maç kacdı...
Suanda bile Ntv izliyorumkimse hakemi konusmuyor kazım kanat bile besıktas cok kötü oynadı diyor..biz ise burda hala hakemi konusuyoruz..
Fıratcan Alçınkaya
29.Eylül.2006, 20:11
Hep aynı şey oluyor ama GS nin maçlarında çok kolay düdük çalıyolar her hafta penaltı oluyor tamam kötü oynadık ama hakem dün tüm her 2taraf adınada verebilcek kararlarını hep GS lehine verdi... Arda nın pozisyonu İ.Toroman topu kaptı aldı Arda da daha kimseye değmeden ağzını açtı Serdar a çarptı düştü... penaltı ise bu pozisyon ligde her takım her hafta penaltı atar... İlk gol arda dan gidiyor auta yan hakem sanki Collina 500m görüor ısrarla korner diyor ve aut olan top korner oluyor v gol oluyor golde Marsilya maçının aynısı... Ayrıca H.Arıkan dinlendirilmesi lazım 1.96 boy var hala kornerlerde çıkıp alamıyor...
Tekrarlıyorum Galatasaray eksiklerine rağmen bizden daha iyiydi galibiyeti hakeden taraftı hakemde bunu kolaylaştırdı...
Nonda çok iyi ama söylim oldukça hareketli istekli hırsılı orta sahaya gelip top kapıyor çok faydalı bir oyuncu bence...
bySilver
29.Eylül.2006, 20:15
Yav Şemsi abiye yazık oldu:D
Emurafu
29.Eylül.2006, 20:21
Nonda dün gece sahanın yıldızı idi......Fenerbahceye tam lazım olan forvet bana göre Nonda..Adam inanılmaz oynadı 3 kişi bir türlü düsüremedi adamı hele karana dokunuyorlar hemen düsüyor..Top sakladı.Topa bastı..
Hakan balta-Volkan uyumuda cok iyi idi insallah kalli bu uyumu bozmaz..Servetin cok iyi oynadı ama bunun nedeni kanatlardan hiç bir Besıktaslı futbolcu servetle karsı karsıya kalmadı..Volkan ve hakanın payı büyük....
Aykan19o3
29.Eylül.2006, 20:23
İlk olarak Gs'yi tebrik ederim.. Biz biraz daha oyunu kendi sahamızda kabullendik.. Daha atak oynasak belki daha etkili olabilirdik. Ayrıca şu hakem hatalarından bıktım artık..
gerrrard
29.Eylül.2006, 20:27
Bana göre Ertuğrul Sağlam güzel bir kadro ile çıktı. Delgado oyuna ilk 11'de çıksaydı yine birşey değişmezdi. Zaten girdikten sonrada iç açıcı bir futbol oynamadı.
Gel gelelim penaltı pozisyonuna. İ.Toraman orada topu uzaklaştırmaya çalışıyordu topu uzaklaştırırken dikkat edin İ.Toroman'ın dizine. Arda'yı diziyle bi kere düşürüyor sol ayağını. Arda'nın zaten sağ ayağı Serdar ile Toraman'ın arasında sıkışmış kalmış. Allah korusun ayağı orada kırılabilirdi.Sonra giderken arada Serdar'da olunca Toraman zaten diziyle müdahale yaptı ayakta sıkışık, hareket edemedi ve düştü. Belki topu İ.Toraman uzaklaştırmış olabilir ama Arda'da bana göre ikinci müdahaleyi yapabilirdi. Penaltıda deriz diyemeyizde. Çok zor bir karar. Hakemin taktirine kalmış.
Şimdide ilk gole geçiyorum. İlk gol arap saçı. Diatta vuruyor arda vuruyor korner oluyor. Yani zor bir karar. Ama Selçuk Dereli daha yakın. Ki bide orta hakem. O aut diyor kaç m gerisinden yan hakem duruyor sonra korneri ısrarla gösteriyor Selçuk Dereli'de tamam diyor. Sonrada Hakan'ın Marsilya'daki hatasını yine yapıyor gol oluyor. Yahu sen hem daha yakınsın hemde orta hakemsin kaç metre gerisindeki yan hakeme uyuyorsun. O zaman sen düdüğü yan hakeme ver o yönetsin maçı. Dikkat edin bunları bir Galatasaraylı söylüyor. :)
Hakemin her iki taraf içinde hataları vardı ayrıca. Örnek olarak Hakan'ın Barış'a tekmesi. Çok gereksiz bir vuruş. En az sarı kart ile cezalandırılması lazımdı artık hakemmi görmedi,gördüde vermedimi onu bilmiyorum tartışılır.
Sonuç olarak bana göre iyi oynayan taraf bizdik ve kazanmasınıda hakettik. Ama yine söylüyorum Ertuğrul hocada birşey yok çok iyi bir teknik adam bana göre... Ayrıca ben Servet'i hep savundum yinede savunuyorum ve kendisini gösterdi süper bir futbol oynadı. Maçın yıldızı Servet idi bana göre.
bySilver
29.Eylül.2006, 20:36
Hakan Balta Ankarasporda 1 mac oynadı aldılar onu bu takımlar nie boyle anlamıyorumki yaptıgı hataları Rüştü yapmaz tecrübesi yeter Rüştünün
gerrrard
29.Eylül.2006, 20:37
Hakan Balta Ankarasporda 1 mac oynadı aldılar onu bu takımlar nie boyle anlamıyorumki yaptıgı hataları Rüştü yapmaz tecrübesi yeter Rüştünün
Hakan Balta değil Hakan Arıkan :D
EL-Hadji
29.Eylül.2006, 20:43
Evet Hakan son dönemlerde bir çok hata yapmış olabilir ama bu şekilde konuşarak kendinizi bilgisiz durumuna düşüreyelim. Hakan 03-04 Kocaelispor' da oynadığı dönemden beri sürekli kendini geliştirerek ilerlerledi. A2 milli takımının da kalecisiydi.
eGowiCh
29.Eylül.2006, 21:05
Arkadaşımın babası eski SüperLig hakemi, şu an gözlemci, kendisine sordum pozisyonu, penaltı değil dedi. Ahmet Çakar bu pozisyonla ilgili ne diyecek, onu merak ediyorum.
TürkuAz
29.Eylül.2006, 21:07
Maçı hakeden kazanmıştır, uzatmaya gerek yok..
Ne şekilde olursa olsun bu maçı hakkı Galatasaray'ındı zaten, oynanan futbol herşeyiyle ortada. Birazcık objektif olmayı becerebilecek herkes takımların oynadıkları oyun hakkında iyi bir yorum yapabilir..
Selçuk Dereli'ye selamlar..:D
eGowiCh
29.Eylül.2006, 21:18
Selçuk Dereli ve Aytekin Durmaz, bence şu an Türkiye'nin en kötü hakemleri ikisi de. 2 senedir inanılmaz hatalar yapıyorlar, komik kararlar veriyorlar. Bu hakemlerin acilen dinlendirilmesi lazım. Hele Selçuk Dereli, bu adama nasıl olur da FIFA kokart veriyorlar, anlamıyorum. Her verdiği karar tartışma konusu.
ultraslanerdem
29.Eylül.2006, 21:20
Penaltıyı tartışmaya gerek yok.Bariz penaltıydı.
Maçın hakkı bizimdi.Ertuğrul hoca biraz fos çıktı..:).Ondan böyle hatalar beklemezdim...
gerrrard
29.Eylül.2006, 21:23
Bende Ahmet Çakar'ın yorumunu çok merak ediyorum. Ama ben görüşümü uzuuun uzun yazdım zaten isteyen okur üşenmeyen. :D
eGowiCh
29.Eylül.2006, 21:25
Ertuğrul Hoca, Ertuğrul Hoca dendi, fos çıktı gerçekten. Ankaraspor karşısında futbol yok, Denizlispor'a karşı 2-0 mağlup duruma düş, git Fransa'nın en kötü takımı Marsilya'ya tek şut atmadan yenil, olacak iş değil. E.Sağlam çok abartıldı, herkes "Ertuğrul Hoca aldıysa doğrudur, E.Hoca aldıysa sağlamdır, E.Hoca'ya güveniyorum" diye diye adamı Mourinho yaptılar, sanki çok bir başarısı var da E.Hoca'nın. Süper Kupa'yı kazanamadı, Marsilya'ya kaybetti, Galatasaray'a yenildi, büyük maçlarda Beşiktaş hiç başarılı olamadı bu sene.
travis1903
29.Eylül.2006, 21:27
bizim bu kadar kotu bir takim oldugumuzu bilmiyordum,gerci gs'de o kadar iyi degildi ama adamlar yinede bir seyler yapmaya calisti ve maci aldilar,tebrikler
hani derler ya bu mac x'in maciydi diye, iste bu macta oyle bir macti. tam ricoluk bir macti,macta orta saha diye bir sey yoktu rico olsaydi bazi seyler daha farkli olabilirdi tabi ayni durum gs icinde gecerli
ertugrul hoca biz seni seviyoruz,arkandayiz,yanindayiz ama boyle olmuyor.mantaliteni degistir hoca degistir,takimin basina gectiginde verdigin sozleri unutma maci resmen utanarak izledim.mac 2-1 oldugunda bile atagimiz yoktu.gerci bunlari simdi ben burda niye soyluyorsam,kime soyluyorsam...
:0:
Senin hakemliğin benim için geçen sezon bitmişti. Dün gece de Beşiktaş'ın yediği iki golde de başrolde sen vardın. Şimdi bu derbiye seni verenler de kına yaksınlar..
Yıllardır söylerim, "Selçuk Dereli hakem değil" diye. MHK'nin prensidir ve hep önemli maçlarda görev alır. Bu işler geçen yıl kupada oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçına kadar devam etti. O maçta Türk hakemliğine yaşattığı kara geceden sonra benim için Dereli'nin hakemliği bitmiş oldu. Hiç unutmam, o günkü yazımda "Dereli'ye bundan sonra maç verecek insan karşısında beni bulacak" demiştim. Şimdi ona maç verenler kına yaksınlar. Dün gece Beşiktaş iki çok net bariz hakem hatasıyla maçı kaybetti. Diğer bir deyimle Beşiktaş'ın yediği iki golde de büyük hakem hataları var. İlk golde top auta çıktı, karar "Korner" oldu. Kornerden de gol geldi. Gelelim G.Saray'ın kazandığı penaltıya. Toraman arkadan hamlesini yapıp topa dokunuyor. Serdar da yandan kayarak geliyor. Arda uzanmış ayaklarının üzerine kendini bırakıyor ve karar penaltı oluyor. Dereli yıllardır birçok takımı hakemlik açısından katletti. Aylar önce F.Bahçe Stadı'nda kara bir geceye imza attı. Dün gece ise adeta traji-komik bir hikaye gibi. Seyirci yok, baskı yok, sahada gerilim yok. Ama Selçuk Dereli var. Her zamanki gibi hatalı kararları ve maçın sonucunu etkileyecek düdükleriyle var. Şimdi MHK Başkanı Hilmi Ok'a sesleniyoruz: Hakemliği bitmiş Dereli'ye maç vermeye devam et ki, onu tarihin tozlu raflarına kaldır.
Ahmet Çakar - Hürrriyet
eXcitinG
29.Eylül.2006, 21:30
İLk 10 bitireLim bana bu sezon yeter.Şampiyon beLLi zaten kaLkıpta kendimizi yırtmanın bir anLamı yok.İyi futboL oynasakta yıLdıracakLar oynamamıza engeL oLacakLar zaten.
GS devam etsin...
El Comandante
29.Eylül.2006, 22:01
Mac kesinlikle bizim hakkimizdi.Besiktasa top oynattirmadik !Cok kostuk,mücadele ettik,iyi paslasmalar yaptik,topu en cok biz kullandik.Ve sonucunda hakettigimiz bir galibiyeti aldik !
Nonda,Volkan Yaman,Hakan Balta,Baris,Ugur,Arda ve özellikle Linderoth müthis oynadilar.Bizi sirtladilar adeta !
Besiktas cok kötü futbol oynuyor,korkak futbol oynuyor,yenilgiye mahkum futbol oynuyor.Bu ligde Besiktas Avrupa Kupalarina dahi katilamaz,ümitlenmeyin bosuna.
Gelelim Selcuk Dereliye:Ben onun ne kadar kötü bir hakem oldugunu gecen sene Fb-Gs macindan sonra söylemistim.Bizi bitirmisti adeta.Bugün de 2 takim aleyhine cok hatalar yapti.Ama goller netti ! Kimse kalkipta gollerimizi elestirmesin !
Ilk golde top en son Diattaya carpiyor,net korner.Ardanin ayagini sokuyor.Zaten top Diattaya carpmasa düz gitmez,caprazlamasina gider.Ardanin ayagi o durumdaydi cünkü.
Golde Hakanin hatasi büyük.Bu da fos.Kalecilikten cakmiyor.Yillarin tecrübesi Rüstü orada dururken o kalede inanilmaz hatalar yapiyor.Besiktas acilen bu sorunu cözmeli.
Gelelim penalti pozisyonuna;öyle bir pozisyonduki penaltiyi versen de bisi diyemezsin,vermesen de.Bunu Erman Toroglu söylüyor.Benim fikrim de ayni.Serdar iki ayagiyla Ardanin sol ayagini kiskaca aliyor,arkadan Ibrahim sol ayagiyla Ardanin bilegine vuruyor.Ardada hareket edemedigi icin yere düsüyor.Kimse bunun aksini ispatlamaya calismasin !
Gelelim Bjk lehine olan hatalara;
1:Ibrahim Toraman 2 kere arkadan cok sert,sakatlayici fauller yapti.2 saridan kirmizi görmesi gerekirken,kart bile görmedi.Ilk yarida Ardanin arkadan faul yaptigi icin sari kart gördügünü hatirlatayim.
2:Kaleci Hakan Barisa dönerek tekme vuruyorki bu direk kirmizi karttir ! Ama hakem hicbisey demedi.
3:Normalde hakeme asiri itiraz etmek sari karttir demi ? Gökhan Zan dün 10 dakika itiraz etti,hicbisey olmadi ?
Besiktas dün sert oynadi,ama tek sari karti biz gördük.Ne acayip demi ?
Simdi olaya tek tarafli bakan Besiktasli arkadaslara söylüyorum,sizce bu kartlar verilseydi mac daha önceden kopmazmiydi ?
Sekopej
29.Eylül.2006, 22:12
Ben de Ahmet Çakar'a katılıyorum, Selçuk Dereli bana göre de hakem değil. Adamın her maçı tartışmalı. Neyse bu topa hiç girmiyorum.:)
Hakan'ın artık kaleyi Rüştü'ye bırakması gerekiyor. Macaristan, Marsilya, şimdi de Galatasaray maçı. Bir müddet yedeğe çekilip kafasını toplaması sağlanmalı. Bir de yan toplara çıkış çalışmalı, son maçlarda genelde hatalı çıkışlar yapıyor.
Bir de Diatta. 45 dakika iyi dayandı Ertuğrul Hoca. Bobo da parası arttırıldıktan sonra kayboldu.
Sistem taktik bunlar tartışılır ama asıl sorun anlayışta bence. Ertuğrul Hoca nedense ofansı hiç düşünmüyor. Sezonun başından beri Beşiktaş böyle gitmez diyordum. Son dakiklarda alınan galibiyetler vardı. O zamandan bu zamana değişen birşey olmamış. Ertuğrul Hoca hepimizi yanıltıyor. Sorun olan yerleri düzeltmeye çalışmıyor, bu şekilde devam ederse Rıza Çalımbay gibi olacak sonu. Artık şu takıma damgasını vurması lazım.
Galatasaray içinse tartışmalı pozisyonlara hiç girmiyorum, giresim yok.:) Ama maçı kazanmak isteyen taraftılar. Lincoln ve Hakan'a ihtiyacım yok dedi Kalli. Lincoln olmazsa GS gol atamaz eleştirilerine son verdi. Bir sürü genç oyuncu var Galatasaray'da; Kalli Lincoln'ü belirtilen kurallara uymadı diye Beşiktaş maçında oynatmıyorsa bize her şeyi yapabilir. Ona göre davranmalıyız demiştir bu oyuncular.
Kaybedilse maç çok farklı yorumlar yapıyor olacaktık tabi ki de. Ama Kalli demek ki takımına güveniyormuş. Bize de tebrik etmek düşer Galatasaray'ı.
BlackEagle19o3
29.Eylül.2006, 22:17
Penaltıyı tartışmaya gerek yok.Bariz penaltıydı.
Bir de bariz penaltıydı demek.İnsan sinir krizi geçirtir sizin gibiler...:icon_evil:
.Ama goller netti ! Kimse kalkipta gollerimizi elestirmesin !
Ilk golde top en son Diattaya carpiyor,net korner.
Serdar iki ayagiyla Ardanin sol ayagini kiskaca aliyor,arkadan Ibrahim sol ayagiyla Ardanin bilegine vuruyor.Ardada hareket edemedigi icin yere düsüyor.Kimse bunun aksini ispatlamaya calismasin !
Gelelim Bjk lehine olan hatalara;
1:Ibrahim Toraman 2 kere arkadan cok sert,sakatlayici fauller yapti.2 saridan kirmizi görmesi gerekirken,kart bile görmedi.Ilk yarida Ardanin arkadan faul yaptigi icin sari kart gördügünü hatirlatayim.
2:Kaleci Hakan Barisa dönerek tekme vuruyorki bu direk kirmizi karttir ! Ama hakem hicbisey demedi.
3:Normalde hakeme asiri itiraz etmek sari karttir demi ? Gökhan Zan dün 10 dakika itiraz etti,hicbisey olmadi ?
Besiktas dün sert oynadi,ama tek sari karti biz gördük.Ne acayip demi ?
Simdi olaya tek tarafli bakan Besiktasli arkadaslara söylüyorum,sizce bu kartlar verilseydi mac daha önceden kopmazmiydi ?[/B]
Yahu nasıl korner.Gözlerinden sorunun mu var senin.Ona korner diyen adamla futbol konuşulmaz zaten.Penaltı pozisyonunda Ahmet Çakar herşeyi anlatmış.Başka lafa gerek yok.İnşAllah aynı hatalar sizin başınıza da gelir de sen yine böyle konuşursun.İnsaf biraz be insaf.Vallahi yazıklar olsun.
Sert oynayan taraf Beşiktaş değildi;Galatasaraydı!.Faul istatistiklerine bakarsan anlarsın.Bir ara Galatasaray 16 faul yapmışken Beşiktaş sadece 2 faul yapmıştı!.Nonda'nı her pozisyonda bizim savunma oyuncularımzı itip kakması ayrı bir olay.Servet'in hücum oyuncularımızın tepesine binmesi keza öyle.Hakan'ın yaptığı hareket sarı kartlık bir harekettir.Zaten sert bir hareket olsa Barış yere yığılırdı.Sadece teşebbüs var,ufak da temas...
Hakeme itiraz etmek kart mıdır?Karttır.Peki bu fazlaca bir uygulanan kural mıdır?Hayır.Penaltının tekrarlatılması gibi....Zaten her itiraz eden kart görse.Eskiden B.Korkmaz,Hagi,E.Belözoğlu,E.aşık;şimdi Ayhan,H.Şaş,Ü.Karan,Song gibi oyuncular her maç kırmızı kart görürlerdi;;)
Burak Duran
29.Eylül.2006, 22:18
TARTIŞMALI POZİSYONLAR :
ŞANSAL BÜYÜKA : Bu arada Sayın Özhan Canaydın’ın ayağa kalktığı ve yürümeye başladığı, maçı da izlediğini öğrendik.. Dualarımız onunla birlikte.. Galatasaray – Beşiktaş maçının tartışmalı pozisyonları var.. Hocam ilk aut mu korner mi olayı var..
ERMAN TOROĞLU : Top burada çok net bir şekilde Arda’dan çıkıyor.. Buradaki olay hakemin otorite zafiyeti.. Hakem bu pozisyona 15 metre mesafede.. İlk pozisyonda autu verdi.. Arda elini kolunu kaldırınca yardımcıya döndü ve yardımcıdan bir hareket yok.. Selçuk autu verdi, yardımcıdan bir bayrak var ve köşe gönderini gösteriyor.. Selçuk ne yapıyorsun sen dedi.. Yardımcı bir daha korneri gösterdi.. Şimdi burada hakem kardeşim, sen görüyorsun kararını veriyorsun.. Bir daha yardımcıya teslim oluyorsun.. Böyle bir karar veriyorsan bu sefer penaltı pozisyonunda da milletin kafasını karıştırıyorsun.. Arda ellerini kollarını kaldırıyor.. Şimdi bu centilmenlik mi?.. Her futbolcunun elleri kolları havada.. Yanlış.. Arda’nın yüreği sızlayacak mı sızlamayacak mı?.. Kendi ayağından çıkan topa itiraz ediyorsun.. Yardımcı hakemi yanlış yönlendiriyorsun.. Üçüncüde korneri gösteriyor.. O zaman bunlar nasıl yardımcı abi?.. Bana yardımcı olmasın.. Sakat bırakıyorlar.. Bak geliyor gol oluyor..
ŞANSAL BÜYÜKA : Hakan ile Barış’ın arasında yaşanan bir pozisyon var..
ERMAN TOROĞLU : Hakan’ın Barış’a yaptığı hareket sarı kartlık bir hareket.. Futbolcu burada normal çıktı.. Sen tekme atıyorsun.. Bu senin zaafını gösterir.. Bu topu kaleci tuttu.. Hakem faulü çaldı.. Bence topu tuttuğu için faul çalmaması lazım.. Çalmadı diyelim.. Tekme attın.. Yaptığın hareket penaltı ve sarı kart.. Hiçbir şey yok pozisyonda.. Ne yapacaksın verse?.. Nasıl milli takım kalecisi bu?..
ŞANSAL BÜYÜKA : Penaltı pozisyonunda hocam söz konusu olan Toraman’ın hamlesi ise ben buna penaltı veremem.. Serdar’ın girişine verdim diyorsa ona da bir şey diyemem..
ERMAN TOROĞLU : Topa İbrahim vurduktan sonra sol ayağıyla bakın ne yapıyor?.. Dizi yerde olması beni ilgilendirmiyor.. Verse de vermese de tartışırım bu penaltıyı.. Bu tartışılır.. Serdar’ın girişi yanlış.. Hiçbir yere bakmıyor.. Kayarak geliyor.. Ayağını kurtaramıyor Arda.. Ayağı bile kırılabilir.. Hakem burada fotoğrafı çekiyor ve çalıyor yada çalmıyor.. İbrahim geliyor, ayağıyla topa hamle yapıyor ama ayağıyla Arda’yı engelliyor.. İkinci hamlesini yapamıyor Arda.. Gelip İbrahim direk topa vursa sorun yok.. Ama engelliyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ERMAN TOROĞLU : Pozisyon çok enteresan.. Ümit topuğuyla topu attığı anda Beşiktaşlı oyuncu yere yattı ve topa ilk hamlesini yaptı.. Fakat Beşiktaşlı oyuncu ilk hamlesini yaparken arda’ya da bir hamlesi oluyor. Arda iki oyuncu arasında kalıyor. Arda’nın ikinci hareketi yapma şansı kalmıyor. Topa kontrolsüz giriyor. Arda yerdeki oyuncunun sol dizinden darbeyi yemese topa ikinci hamlesini yapacak. Arda eğer ikinci hamlesini yapıp devam edebilir. Bu yüzde yüz penaltı mı dersen tartışılır. Ama Beşiktaşlı oyuncunun kontrolsüz hareketi var. Arda’nın yere basan ayağı iki oyuncunun arasında kalıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
okuyunda biraz futbol ogrenin bence atip tutmayin
BlackEagle19o3
29.Eylül.2006, 22:22
okuyunda biraz futbol ogrenin bence atip tutmayin
Yıllarca dalga geçtiğiniz Erman hoca şimdi futbol profesörü oldu.Bravo valla:icon_eek:
Bence sen Ahmet Çakar'ın yorumunu oku:0:.
Ve tüm Gs taraftarı artık kabul etmeli ki dün 2 golde de hakem hatası vardı:(
RoNNiE91
29.Eylül.2006, 22:23
Bariz penaltıymış.Bu kadar fanatizm içeren yorumlar yapıyorsunuz.Biraz objektif olun (zz)
Sekopej
29.Eylül.2006, 22:23
Unutmuşum pardon;
Şurada yöneticilerin yaptığı uyarılar var. Ama onu dinlemeyip hala tartışmaya, konu dışı mesajlar atmaya devam edenler de var. Unutmayın ki okur grubuna alırsanız bir daha asla yazar grubuna geçemezsiniz.
Siz okur gruna alınmak için can atıyorsunuz biliyorum, bu gidişle uzun sürmez, ligde 3-4 hafta daha oynansın, bu tür mesajlara devam edin kesin okur grubundasınız.;;)
Bir de yasal olmayan yollardan maçın izlenmesiyle ilgili mesajlar atılmış. Sizi Lig TV'ye şikayet etsek, mahkemeye bile çıkartılırsınız. Her türlü illegaliteye bu sitede karşıyız. Tekrarlanırsa bu sitedeki hesabınız kapatılır.
Maç hakkında da unuttuklarım vardı, onları da yazayım:D
Dün Selçuk Yula yakaladı, Serdar golün pasını veriyor, Tello golü atıyor ama Serdar da en ufak sevinme hareketi yok. Sanki golü yemişler gibi başını eğip gidiyor. Tello o tarafa koşmasına rağmen onun sevincine katılmıyor. Zaten golden sonra Tello ile sevinen Beşiktaşlı sayısı da azdı. Yanlış anlaşılmasın sadece örnek olarak veriyorum, Aurelio golü attığında tüm takım üzerindeydi, seviniyordu. Böyle bir derbi maçta ilk yarı bitmek üzereyken golü attırıyorsun. Rakibin morali bozuluyor ama oyuncu sevinmiyor.
Burada ya oyuncular birbirlerini sevmiyor, ya Ertuğrul Hoca'yı sevmiyorlar ve başarısız olup gitmesini istiyorlar bu nedenle kötü oynuyorlar ya da hocaları tarafından bu maçı kazanmak için motive edilmemişler.
İlk ikisi değildir umarım, yoksa zamanla sorunlar büyüyebilir. Belki de Serdar'ın yapısı öyledir, genelde sevinmez gollere o zaman benim yazdıklarım boş oluyor kabul ediyorum.
El Comandante
29.Eylül.2006, 22:24
Bir de bariz penaltıydı demek.İnsan sinir krizi geçirtir sizin gibiler...:icon_evil:
Yahu nasıl korner.Gözlerinden sorunun mu var senin.Ona korner diyen adamla futbol konuşulmaz zaten.Penaltı pozisyonunda Ahmet Çakar herşeyi anlatmış.Başka lafa gerek yok.İnşAllah aynı hatalar sizin başınıza da gelir de sen yine böyle konuşursun.İnsaf biraz be insaf.Vallahi yazıklar olsun.
Sert oynayan taraf Beşiktaş değildi;Galatasaraydı!.Faul istatistiklerine bakarsan anlarsın.Bir ara Galatasaray 16 faul yapmışken Beşiktaş sadece 2 faul yapmıştı!.Nonda'nı her pozisyonda bizim savunma oyuncularımzı itip kakması ayrı bir olay.Servet'in hücum oyuncularımızın tepesine binmesi keza öyle.Hakan'ın yaptığı hareket sarı kartlık bir harekettir.Zaten sert bir hareket olsa Barış yere yığılırdı.Sadece teşebbüs var,ufak da temas...
Hakeme itiraz etmek kart mıdır?Karttır.Peki bu fazlaca bir uygulanan kural mıdır?Hayır.Penaltının tekrarlatılması gibi....Zaten her itiraz eden kart görse.Eskiden B.Korkmaz,Hagi,E.Belözoğlu,E.aşık;şimdi Ayhan,H.Şaş,Ü.Karan,Song gibi oyuncular her maç kırmızı kart görürlerdi;;)
Hicbir sorunum yok,ben neden korker olmasi gerektigini anlattim.Ama sen yine her zamanki gibi bir laf söyledin ve neden o lafi kullandigini anlatmadin.Takiliyorsun bir yerde,gitmiyor ileriye,bir doktora görün ;;)
Sert oynayanin kim oldugunu hepimiz gördük.Ümit kac kere yerlere düstü,hakem hicbisey demedi,Arda yere düstü kac kere,bisi demedi hakem.Ama Besiktasli futbolculara en ufak dokunusumuzda direk faul !
Ayrica Hakan ve Ibrahim konusunda bana katiliyorsun demekki,ses seda yok o konuda:0:
Demekki neymis ?
Hakem 2 takim aleyhine de hatalar yapti,ama maci kaybeden Bjk oldugu icin ve siz ne zaman maci kaybetseniz hakem hatasina sigindiginiz icin,futbolunuzu konusmadiginiz icin bu hatalar ön plana cikti !
Biraz objektif ol be ! Biliyorum zor senin gibi fanatik birisi icin ama ...
Burak Duran
29.Eylül.2006, 22:26
Yıllarca dalga geçtiğiniz Erman hoca şimdi futbol profesörü oldu.Bravo valla:icon_eek:
Bence sen Ahmet Çakar'ın yorumunu oku:0:.
Ve tüm Gs taraftarı artık kabul etmeli ki dün 2 golde de hakem hatası vardı:(
a.cakar onun bunun yalakasi oldugundan onu okumam bile gereksiz bir sahistir... ben kendi adima konusurum cogul kullanma ben erman torogluyla hic dalga gecmedim bilip bilmeden konusmayalim lutfen... hakanin pozisyonuna ne diceksiniz hep tersi gorun kocaeli maclarini unutmayalim ona gore yorumlar yapalim yada once top oynayin sonra hakemi elestirin
gahanthegod
29.Eylül.2006, 22:35
Ya okuyorum da Delgado gec alindi falan diyenler var.. Delgado bugun yedekten gelip hangi maci cevirdi ki Allahaskina? Ilk 11'i gectim, sonradan oyuna alinmayi bile haketmiyor.
Gecen sene Runje ile alay edenler... Tigana'yi futbol bilmiyor ilan edenler... Neredesiniz?
GS de ustun falan oynamadi dun. 2 tane hakemlik golleri disinda 1,5 pozisyonlari vardi. Bizim ise 1 gol + 1 pozisyon. Cok da ustun degildi Galatasaray + kaldi ki 2 takimda da yalnizca 2 tane banko 11 oyuncusu eksikti. Hani "Besiktas'i eksik bile yendik" diyenler icin soyluyorum.
Mac oncesi, Lincoln ve Hakan'in kadro disi birakilmasina ragmen yenilgi benim icin beklenilen bir sonuctu. Zira Besiktas, hem kadro kalitesi hem de mantalite olarak diger 2 buyugun gerisinde bir takim. Fakat boyle olmamaliydi. GS de kazanmayi hakedecek birsey yapmadi. Mac oncesi "Klasik Besiktas cenabetligini goz onunde bulundurarak 1-1 veya 2-1 GS diyorum" demistim. Birebir aynisi cikti. Bu sene Besiktas'in maclarina bariz etki eden 5. hakem hatasi GS macinda geldi.
Bir de sunu goruyorum.. Ertugrul Saglam'a da simdiden daragaci kurulmaya calisiliyor. Kac teknik direktoru boyle yediniz, Tigana gibi buyuk ve basarili bir teknik adam bile son 2 macina cikamadi bu ulkede. Yeter cidden.
BlackEagle19o3
29.Eylül.2006, 22:36
Hicbir sorunum yok,ben neden korker olmasi gerektigini anlattim.Ama sen yine her zamanki gibi bir laf söyledin ve neden o lafi kullandigini anlatmadin.Takiliyorsun bir yerde,gitmiyor ileriye,bir doktora görün ;;)
Sert oynayanin kim oldugunu hepimiz gördük.Ümit kac kere yerlere düstü,hakem hicbisey demedi,Arda yere düstü kac kere,bisi demedi hakem.Ama Besiktasli futbolculara en ufak dokunusumuzda direk faul !
Ayrica Hakan ve Ibrahim konusunda bana katiliyorsun demekki,ses seda yok o konuda:0:
Demekki neymis ?
Hakem 2 takim aleyhine de hatalar yapti,ama maci kaybeden Bjk oldugu icin ve siz ne zaman maci kaybetseniz hakem hatasina sigindiginiz icin,futbolunuzu konusmadiginiz icin bu hatalar ön plana cikti !
Biraz objektif ol be ! Biliyorum zor senin gibi fanatik birisi icin ama ...
Benim neden korner olduğunu açıklamama gerek var mı?Basbaya Arda'nın ayağından dışarı gidiyor top.Ve inan bana buna korner demeyen ilk kişi sensin.
Hakan ve İbrahim konusunda yazdım.İyi bak belki görürsün.Ya da yakın gözlüklerini takmayı unutmuşsundur.
Her hakem hata yapar.Ama sonuça etki eden hatalar var,bir de bunun sonuca etki etmeyeni var.Ben futbol da konuştum.İyi oynadığımız savunmuyorum.Önceki mesajlarımda Eruğrul Sağlam'ı da eleştirdim.Hatta maça defansif bir anlayışla başlarsak kaybetceğimizi de söyledim maçtan önce.Ama bu hakem hataları ile olmamalıydı!
Asıl fanatik sensin.Galatasaray'ı nerdeyse Avrupa'nın en iyi futbol oynayan kulübü yapacaksın.Hatta dün iyi oynadığınızı da savnunuyorsun.Ne diyim ben sana!
Ayrıca Bjk lehine 3 hata var demiştin.3ünü de cevap verdim.Senden de cevap bekliyorum.Lafınının arkasında dur.Her itiraz eden kırmızı görcekmiş.Pehh daha neler!
eXcitinG
29.Eylül.2006, 22:39
Ne kadar çok biLmişLer var aramızda..Vay be
eGowiCh
29.Eylül.2006, 22:43
Ahmet Çakar bence Türkiye'nin en iyi spor yorumcularından birisidir ve görüşlerine itibar ederim her zaman, aynı şekilde Erman Toroğlu'nun da...
Ahmet Çakar penaltı değil diyor, Erman Toroğlu da pozisyon için kararsız konuşmuş. Arkadaşımın babası, eski SüperLig hakemi de penaltı değil diyor, birçok otorite penaltı değil diyor. Bence de penaltı değil, alakası bile yok. Orda Arda'nın yerinde ben olsam, ben de taktırırdım kendimi ayaklardan birine, çünkü başka çaresi yoktu, topu kaybetmişti.
Diatta Bursaspor için izlenmiş ama Beşiktaş almış. Beşiktaş bu sene şaka gibi transferler yaptı. Diatta, ahı gitmiş vahı kalmış, serbest bırakılmış bir futbolcu, Beşiktaş bu adamı satın aldı. Higuain desen, berbat bir futbolcu, gitti o alındı, yine Cisse desen hayalet gibi bir isim. Aralarından en iyisi, bence kötünün iyisi Tello çıktı. Şu an Beşiktaş'ın en iyi yabancıları Delgado ve Bobo, gerisi faso fiso. Beşiktaş yabancı transferinde yaptığı hataların bedelini ödüyor, Porto karşısında da alınacak bir mağlubiyet Ertuğrul Sağlam'ın biletini keser.
eXcitinG
29.Eylül.2006, 22:46
Herşeye rağmen de eğer doğru kararLar veriLmiş oLsaydı şu anda hanemizde +5 puanımız daha oLacaktı ve herşey daha farkLı oLabiLirdi.Bunun hesabını kimse veremez ama bunun bize hesabını verin dediğimizde bakaLım kaçtane çok biLmiş çıkıp cevap verebiLecek ??
ChAoS
29.Eylül.2006, 22:47
a.cakar onun bunun yalakasi oldugundan onu okumam bile gereksiz bir sahistir... ben kendi adima konusurum cogul kullanma ben erman torogluyla hic dalga gecmedim bilip bilmeden konusmayalim lutfen... hakanin pozisyonuna ne diceksiniz hep tersi gorun kocaeli maclarini unutmayalim ona gore yorumlar yapalim yada once top oynayin sonra hakemi elestirin
Ahmet Çakar türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi hakemidir .
Çakar, hakemlik kariyeri boyunca yüzün üzerinde uluslararası maç ve derbi karşılaşması yönetti. Avrupa Şampiyonası'nda üst düzey maç yönetmiş tek Türk hakemidir.
Türk hakemlik tarihinin en başarılı hakemi olan Ahmet Çakar;
01.03.1995 Milan - Benfica (2-0) Şampiyon Kulüpler Kupası Çeyrek Final ilk karşılaşması,
05.04.1995 Bayern München-Ajax(0-0) Şampiyon Kulüpler Kupası Yarı Final ilk karşılaşması,
20.03.1993 Gana - Brezilya (1-2) Gençler Dünya Futbol Şampiyonası Final karşılaşması gibi üst düzey maçlar da yönetmiştir.
Alıntıdır (http://tr.wikipedia.org/wiki/Ahmet_%C3%87akar)
Ahmet Çakar gibi bir hakemin kararları Ermen Toroğlu gibi bir şovmen'den çok daha önemlidir.
travis1903
29.Eylül.2006, 22:49
Ne kadar çok biLmişLer var aramızda..Vay be
sahidende boyle...
harcaniyorsunuz arkadaslar,yazik size
:0:
BlackEagle19o3
29.Eylül.2006, 22:51
Diatta Bursaspor için izlenmiş ama Beşiktaş almış. Beşiktaş bu sene şaka gibi transferler yaptı. Diatta, ahı gitmiş vahı kalmış, serbest bırakılmış bir futbolcu, Beşiktaş bu adamı satın aldı. Higuain desen, berbat bir futbolcu, gitti o alındı, yine Cisse desen hayalet gibi bir isim. Aralarından en iyisi, bence kötünün iyisi Tello çıktı. Şu an Beşiktaş'ın en iyi yabancıları Delgado ve Bobo, gerisi faso fiso. Beşiktaş yabancı transferinde yaptığı hataların bedelini ödüyor, Porto karşısında da alınacak bir mağlubiyet Ertuğrul Sağlam'ın biletini keser.
Diatta ve Higuain konusunda haklısın.Çok gereksiz iki transfer.Bence Rico da gönderilmeli.Ve yabancı bir sol bek alınmalı devre arasında.Deli İbo artık bitmiş.Dün yine takımın en kötülerinden biriydi.Ama ben Cisse ve Tello'dan memnunum.Ve iyi transferler olduklarını düşünüyorum.Belki ilerde bana hak verirsin.
eGowiCh
29.Eylül.2006, 22:52
Herşeye rağmen de eğer doğru kararLar veriLmiş oLsaydı şu anda hanemizde +5 puanımız daha oLacaktı ve herşey daha farkLı oLabiLirdi.Bunun hesabını kimse veremez ama bunun bize hesabını verin dediğimizde bakaLım kaçtane çok biLmiş çıkıp cevap verebiLecek ??
+5 puan hanenizde olacaktı da, acaba o +5 puanı hakederek mi alacaktınız?
Ankaraspor maçından bahsediyorsun sanırım, kaç tane pozisyonunuz var ki o maçta? Çok mu iyi oynadınız, çok hakederek mi oynadınız ki?
Dünkü maçta, penaltı verilmese, evet puan alacaktınız belki ama hakederek mi alacaktınız? İyi oynadınız mı ki maçta puanı hakettiniz?
Fenerbahçe mesela, OFTAŞspor karşısında %100 penaltısı verilmedi ama ben sesimi çıkarmadım, neden, çünkü o maçta galibiyeti haketmedik, dolayısıyla da hakeme tepki göstermedim.
Sen çok süper futbol oynarsın, elinden geleni yaparsın, sahada varını yokunu ortaya koyar savaşırsın, sonra hakem gelir haksızlık yapar, penaltını vermez veya skora etki eden bir karar verir, o zaman tepkinde haklısın, zira alınterini çalmıştır ama sen futbol oynamadan hakemlere muhtaç olarak puan beklersen daha çok beklersin.
El Comandante
29.Eylül.2006, 22:52
Benim neden korner olduğunu açıklamama gerek var mı?Basbaya Arda'nın ayağından dışarı gidiyor top.Ve inan bana buna korner demeyen ilk kişi sensin.
Hakan ve İbrahim konusunda yazdım.İyi bak belki görürsün.Ya da yakın gözlüklerini takmayı unutmuşsundur.
Her hakem hata yapar.Ama sonuça etki eden hatalar var,bir de bunun sonuca etki etmeyeni var.Ben futbol da konuştum.İyi oynadığımız savunmuyorum.Önceki mesajlarımda Eruğrul Sağlam'ı da eleştirdim.Hatta maça defansif bir anlayışla başlarsak kaybetceğimizi de söyledim maçtan önce.Ama bu hakem hataları ile olmamalıydı!
Asıl fanatik sensin.Galatasaray'ı nerdeyse Avrupa'nın en iyi futbol oynayan kulübü yapacaksın.Hatta dün iyi oynadığınızı da savnunuyorsun.Ne diyim ben sana!
Ayrıca Bjk lehine 3 hata var demiştin.3ünü de cevap verdim.Senden de cevap bekliyorum.Lafınının arkasında dur.Her itiraz eden kırmızı görcekmiş.Pehh daha neler!
Hakeme itiraz etmek kart mıdır?Karttır.Peki bu fazlaca bir uygulanan kural mıdır?Hayır.Penaltının tekrarlatılması gibi....Zaten her itiraz eden kart görse.Eskiden B.Korkmaz,Hagi,E.Belözoğlu,E.aşık;şimdi Ayhan,H.Şaş,Ü.Karan,Song gibi oyuncular her maç kırmızı kart görürlerdi
Hakan`in cevabini vermissin,ama cok sacma bir cevap.Sen nasil tekme attigini görmemissin efendi ! Adam dönerek tekme atti,Baris bile mac sonunda dedi ayagim hala agriyor diye.Kime gösterirsen göster,o hareket kirmizi kart ! Tabi senin gibi fanatikler bunu görmezden gelirler.Anca kendi takim aleyhine olan hatalari konusurlar.Gec bu ayaklari !
Galatasaray dün güzel oynadi,Besiktasa futbol oynattirmadik.Hani futboldan cok iyi anlayan sen ve senin gibiler diyorlar ya Besiktas futbol oynamadi,yanlis ! Biz size futbol oynattirmadik ! Gerek savunmada,gerek hücumda pres yaptik.Orta alanda cok mücadele ettik.Ve besiktasi uzun top kullanmaya mahkum ettik ! Kademelerimiz cok iyiydi.Kalkmis birde iyi oynamadik diyorsun ?
Her itiraz eden kirmizi kart görecek mi demisim ? Gözlüklere kimin ihtiyaci oldugu belli efendi !
Diyorum ki hakemler bu sene itiraza sari kart veriyorlar,eskiyi birak ! Yeni uygulama bu ! Tabi bunlari bilmedigin icin,bos bos konusuyorsun.Gökhan Zan 10 dakika itiraz etti,hakem sari kart göstermedi.
Besiktasin lehine olan hatalari konusmazsiniz ki siz.Sadece Bjk hatalarini konusursunuz,inanin zeytinyagi gibi suüstüne cikmayi cok iyi beceriyorsunuz.
@Exciting:Yasina saygim var,ama bu yasinda bile fanatiklik yapiyorsun ! Sen bu forumdaki Bjklilere örnek olacak kisisin,ama ne yazikki onlari tahrik edende sensin.Vallahi helal olsun sana !
Erman Toroğlu'ndan ne isterlerse onu söyler Ahmet Çakar ise yorumcudur ve gerçekcidir.İşinize gelen futboldan anlayan işinize gelen futboldan anlamayan olmuş burada.Beşiktaş kötü oynamış olabilir ama bu demek değildir hakkı yensin.Korner pozisyonuna bile korner diyen var!
eXcitinG
29.Eylül.2006, 22:57
Ankaraspor maçından bahsediyorsun sanırım, kaç tane pozisyonunuz var ki o maçta? Çok mu iyi oynadınız, çok hakederek mi oynadınız ki?
Dünkü maçta, penaltı verilmese, evet puan alacaktınız belki ama hakederek mi alacaktınız? İyi oynadınız mı ki maçta puanı hakettiniz?
Fenerbahçe mesela, OFTAŞspor karşısında %100 penaltısı verilmedi ama ben sesimi çıkarmadım, neden, çünkü o maçta galibiyeti haketmedik, dolayısıyla da hakeme tepki göstermedim.
Sen çok süper futbol oynarsın, elinden geleni yaparsın, sahada varını yokunu ortaya koyar savaşırsın, sonra hakem gelir haksızlık yapar, penaltını vermez veya skora etki eden bir karar verir, o zaman tepkinde haklısın, zira alınterini çalmıştır ama sen futbol oynamadan hakemlere muhtaç olarak puan beklersen daha çok beklersin.
Ben herşeye rağmen dedim.Sonuçta kötü oynuyor oLsakta bu puanLar bizim hakkımzdı öyLe değiLmi.İyi yada kötü bu punLarı bizim aLmamız gerekiyordu.Kötü oynarken neden extradan geLen puanLardan oLaLım ki ?
Hakan`in cevabini vermissin,ama cok sacma bir cevap.Sen nasil tekme attigini görmemissin efendi ! Adam dönerek tekme atti,Baris bile mac sonunda dedi ayagim hala agriyor diye.Kime gösterirsen göster,o hareket kirmizi kart ! Tabi senin gibi fanatikler bunu görmezden gelirler.Anca kendi takim aleyhine olan hatalari konusurlar.Gec bu ayaklari !
Galatasaray dün güzel oynadi,Besiktasa futbol oynattirmadik.Hani futboldan cok iyi anlayan sen ve senin gibiler diyorlar ya Besiktas futbol oynamadi,yanlis ! Biz size futbol oynattirmadik ! Gerek savunmada,gerek hücumda pres yaptik.Orta alanda cok mücadele ettik.Ve besiktasi uzun top kullanmaya mahkum ettik ! Kademelerimiz cok iyiydi.Kalkmis birde iyi oynamadik diyorsun ?
Her itiraz eden kirmizi kart görecek mi demisim ? Gözlüklere kimin ihtiyaci oldugu belli efendi !
Diyorum ki hakemler bu sene itiraza sari kart veriyorlar,eskiyi birak ! Yeni uygulama bu ! Tabi bunlari bilmedigin icin,bos bos konusuyorsun.Gökhan Zan 10 dakika itiraz etti,hakem sari kart göstermedi.
Besiktasin lehine olan hatalari konusmazsiniz ki siz.Sadece Bjk hatalarini konusursunuz,inanin zeytinyagi gibi suüstüne cikmayi cok iyi beceriyorsunuz.
@Exciting:Yasina saygim var,ama bu yasinda bile fanatiklik yapiyorsun ! Sen bu forumdaki Bjklilere örnek olacak kisisin,ama ne yazikki onlari tahrik edende sensin.Vallahi helal olsun sana !
Ben fanatikLik yapıyor oLsam emin oL bu şekiLde cevapLar veremezsin bana.Kimseyi tahrik etmem ben ve etmiyorum ama senin üstüne tahrikte kışkırtmada Laf atmada insanda göremiyorum ne yazık ki.Benim yaşımı karıştırmışsın ama ben senin yaşını karıştırırsam işin içine hiç iyi oLmaz..
BlackEagle19o3
29.Eylül.2006, 22:57
Daha çok uzatıp ceza almaya gerek yok.Herşey ortada.Yukarda Allah var.Senin gibiler oyundan memnunsa bana da İnşAllah hep böyle oynarsınız demek düşer...
canavar20
29.Eylül.2006, 22:58
Beklemediğim bir sonuç maçı izlemedim açıkçası ama bildiğim kadarıyla Lincoln yoktu. Buna rağmen kazanmış bravo.
gahanthegod
29.Eylül.2006, 22:59
Sacmalik. Bizim kotu oyunumuz bizi baglar. Kotu oynamamiz yanlis kararlari hakli cikarmaz. Yanlis kararlarlar Besiktas'in puanlarina malolmustur. Bu gercektir. Hakeme muhtac falan degiliz, hakemler bizden puanlarimizi caldi, bunu belirtiyoruz.
Ayrica o OFTAS macinda OFTAS'in da golu sayilmadi. Hatirlatayim.
eGowiCh
29.Eylül.2006, 23:01
iddaa'da Galatasaray oynamıştım bir gün evvelden, Lincoln ve Hakan'ın olmadığını duyunca maçtan önce bir kupon daha yaptım, beraberlik oynadım oranı yüksek diye. Bu kadar kötü Beşiktaş beklemiyordum, Lincoln'süz Galatasaray'a karşı, en az beraberlik alırlar diyordum. Kaç kişinin kuponu yattı, çoğu kişi 0 veya 2 oynadı, Beşiktaş yatırdı kuponları :)
@gahanthegod: OFTAŞ'ın golü gol değil, Ahmet Çakar açıkladı o pozisyonu, hatırlatırım. Senin içine kötü oynayarak galibiyet siniyorsa, eyvallah :)
eXcitinG
29.Eylül.2006, 23:03
iddaa'da Galatasaray oynamıştım bir gün evvelden, Lincoln ve Hakan'ın olmadığını duyunca maçtan önce bir kupon daha yaptım, beraberlik oynadım oranı yüksek diye. Bu kadar kötü Beşiktaş beklemiyordum, Lincoln'süz Galatasaray'a karşı, en az beraberlik alırlar diyordum. Kaç kişinin kuponu yattı, çoğu kişi 0 veya 2 oynadı, Beşiktaş yatırdı kuponları :)
@gahanthegod: OFTAŞ'ın golü gol değil, Ahmet Çakar açıkladı o pozisyonu, hatırlatırım.
Beşiktaş yatırmadı Hakem yatırdı kuponLarı :D
El Comandante
29.Eylül.2006, 23:04
Ben fanatikLik yapıyor oLsam emin oL bu şekiLde cevapLar veremezsin bana.Kimseyi tahrik etmem ben ve etmiyorum ama senin üstüne tahrikte kışkırtmada Laf atmada insanda göremiyorum ne yazık ki.Benim yaşımı karıştırmışsın ama ben senin yaşını karıştırırsam işin içine hiç iyi oLmaz..
Fanatiklilik yapmadigin halin buysa dua edelim buna.Allah korusun fanatik olsan ne olur ?
Bi bak konu basindan sonuna kadar,bi bak öbür konularda attigin mesajlara,ben senin mesajlarini özellikle okuyorum hep,ve görüyorumki milleti tahrik etmekten,bazilarini asagilayici mesajlar atmaktan baska bisey yapmiyorsun.Gercek bu !
Benim forumda nasil mesaj yazdigimi herkes bilir,Galatasaray kötüyse kötü derim,iyiyse överim.Gururluyumdur cünkü ! Milleti tahrik edecek davranislarim nelermis ?Karsi tarafin haksiz oldugu durumlari söylemek ne zamandan beri tahrik olmus ?
gahanthegod
29.Eylül.2006, 23:07
@gahanthegod: OFTAŞ'ın golü gol değil, Ahmet Çakar açıkladı o pozisyonu, hatırlatırım. Senin içine kötü oynayarak galibiyet siniyorsa, eyvallah :)
Ahmet Cakar'a dayandirmamaliyiz bence yorumlari. :icon_wink:
eXcitinG
29.Eylül.2006, 23:09
Fanatiklilik yapmadigin halin buysa dua edelim buna.Allah korusun fanatik olsan ne olur ?
Bi bak konu basindan sonuna kadar,bi bak öbür konularda attigin mesajlara,ben senin mesajlarini özellikle okuyorum hep,ve görüyorumki milleti tahrik etmekten,bazilarini asagilayici mesajlar atmaktan baska bisey yapmiyorsun.Gercek bu !
Benim forumda nasil mesaj yazdigimi herkes bilir,Galatasaray kötüyse kötü derim,iyiyse överim.Gururluyumdur cünkü ! Milleti tahrik edecek davranislarim nelermis ?Karsi tarafin haksiz oldugu durumlari söylemek ne zamandan beri tahrik olmus ?
Sen herşeyi üstüne aLıyorsan benim sana diyecek bişeyim yok kusura bakmada.Kimseyi tahrik etmem ben tekrar söyLüyorum.Sen demişsin ya karşı tarafın haksız oLduğu durumLarı söyLemek ne zamandan beri tahrik oLmuş diye benden sana bunu söyLüyorum o zaman gerçekLeri suratınıza vurmak ne zamandan beri tahrik oLuyor ...
Bak baran bu zamana kadar sana hiç bişey dememişimdir,muhatapLığımız biLe oLmadı benim dedikLerimi üstüne aLıyorsan beni iLgiLendirmez seni bilen biLiyorsa benide biLen biLiyor..
El Comandante
29.Eylül.2006, 23:14
Sen herşeyi üstüne aLıyorsan benim sana diyecek bişeyim yok kusura bakmada.Kimseyi tahrik etmem ben tekrar söyLüyorum.Sen demişsin ya karşı tarafın haksız oLduğu durumLarı söyLemek ne zamandan beri tahrik oLmuş diye benden sana bunu söyLüyorum o zaman gerçekLeri suratınıza vurmak ne zamandan beri tahrik oLuyor ...
Bak baran bu zamana kadar sana hiç bişey dememişimdir,muhatapLığımız biLe oLmadı benim dedikLerimi üstüne aLıyorsan beni iLgiLendirmez seni bilen biLiyorsa benide biLen biLiyor..
Tamam,uzatmayalim.Büyügümsün,özür dilerim,ileri gittim.Ama demek istedigimi sende anlamissindir Hayrettin abi.Zaten futbol bölümünde kisiye aypilan bir laf yoktur,takima söylenilir,o takimi tutan kisilerde bunun hakkinda tartisir.Ben böyle yapiyorum.Bilemem baskalarini.Neyse,olayi burada kapatalim.
eXcitinG
29.Eylül.2006, 23:20
Tamam,uzatmayalim.Büyügümsün,özür dilerim,ileri gittim.Ama demek istedigimi sende anlamissindir Hayrettin abi.Zaten futbol bölümünde kisiye aypilan bir laf yoktur,takima söylenilir,o takimi tutan kisilerde bunun hakkinda tartisir.Ben böyle yapiyorum.Bilemem baskalarini.Neyse,olayi burada kapatalim.
Ben kimseye haksızsınız dememişimdir herkes görüşünde hakLıdır.Herkesin tuttuğu takımı savunması doğaLdır.HakLı yada haksız.ÖnemLi oLan burda birbirimizi kırmamak.OLayı tadında tuzunda bırakmak.Ayrıca Özür diLenecek bir hususta yok ortada :)
Evet burda kapansın bencede en iyisi.
El Comandante
29.Eylül.2006, 23:43
Nonda dün müthisti gercekten.Kim getirdiyse onu Allah ondan razi olsun.Defansi müthis yipratan,iyi top kullanan,ayaginda topu tutabilen,gerektiginde bos alanlara iyi kacan cok iyi bir forvet.Ne olsa Altin ayakkabili :)
Bir de Arda hakkinda konusmak istiyorum.Bu adam bir müthis.Her yerde müthis oynuyor.Manisasporda sag kanatta cok iyi oynuyordu,gecen sene sol kanatta cok iyi oynuyordu ve simdi 10 numara olarak oynuyor,yine iyi oynuyor :) Müthis bir yetenek.Lincoln`ün yerini cok iyi doldurdu.
Ben mactan önce Arda Turandan sov bekliyorum,Lincolnü aratmaz demistim,hakli da ciktim.Arda Turan cok özel birisi.
Mactan önce Servet`in oynamasi gerektigini söylemistim,taktiksel acidan Servet bu macta yildizlasir demistim.Emrahta öyle söylemisti,hakli ciktik.Servet yildizlasti macta,Besiktasi uzun topa zorladik ve Servet hava toplarindaki müthis üstünlügüyle bizi cok rahatlatti.Ama halen Sion macinda Serveti oynatmamaliyiz görüsündeyim.
Song yine herzamanki gibi harikaydi.Bu futbolcu hic birakmasin bizi,biz onu cok seviyoruz.Jübilesini Galatasarayda yapar insAllah :)
Kalli`ye kizdigim tek nokta,disiplini cok abartiyor.Yani sonucta akrabalariyla konusmus,sen bu ufacik nedenden dolayi nasil Lincoln`ü bu önemli macta oynatmazsin ?Ya yenilseydik ?
Ama iyi tarafi da var.Simdi futbolcular inanilmaz hirsli olmuslardir,bu adam Lincolnü kesti,benim gözümün yasina bakmaz diyerek cok iyi oynayacaklardir.Bu iyiye isaret.Galatasaray 2000 ruhunu yakaliyor :)
Fıratcan Alçınkaya
30.Eylül.2006, 00:16
Song BoBo ya adım attırmadı ya çok iyiydi yine...
Nonda çok iyi belirttim gibi oldukça etkili bir oyuncu..
Ümit Karan ı ne zaman görsem ya yerde ya da hakeme itirazda:) dün biraz etkili olabilseydi gol atardı..
Uğur için bence düz bir oyuncu GS nin daha iyi bir sağ beke ihtiyacı var tabi genç hırslı dinamik yönleri var...
Bizden en iyi golün adı Tello başka bişey diyemiyorum... Serdar Kurtuluş penaltının sorumlusu olarak görünsede bence yine bizim takım en iyilerindendi...
AMC-MC diye tabir ettimiz bölgeler dün BJK tarafından bom boş bırakıldı... Her dönen top GS de... Koray çıkmıyor ztn ileri çıksada isabetsiz paslar atıyor... Delgado girdi hiç değilse belli oldu Hıguain 5dk oynatarak verim alınmaz biraz zaman daha şans verilmeli...
Savunma artık alıştık şaşırmıyoruz yediğimiz gollere çok pas hatası v bireysel hata yapıyolar... Umarım daha iyi oynarız ilerki maçlarda...
GeNç KaRTaL
30.Eylül.2006, 00:46
Hakem bizim lehimizede düdükler çaldı.Doğrudur.Ama bizim aleyhimize çaldığı düdükleri size çalsa sizin aleyhinize çaldığı düdükleri bize çalsa böyle konuşmazdınız sanıyorum.:rolleyes:
Ayrıca bir yere kadar.Kötü oynasak bile hakem hatalarından 5 puanımız gitti.İnsan bir yerden sonra isyan ediyor.Bunların hepsinin bizim aleyhimize olması bazı şeyleri aklımıza getiriyor.
Son bir şey daha ne olursa olsun Ertuğrul hocanın uzun yıllar takımımızın başında olması gerektiğini düşünüyorum.Bu sene olmasa bile gelecek yıllarda başarıl gelecektir.Ayrıca Delgado ilk 11 de başlamalıydı diyenlere söylüyorum.Delgado'nun hiç bir etkisi olmazdı.Hatta zarar bile verirdi.Dün gece Rico ve Cisse'nin eksikliğini yaşadı takım.
Ilhan
30.Eylül.2006, 02:11
Ne yazık ki futbol yorumundan sapıp birebir tartışmaya düşen arkadaşlarımızın içinde bu ay ayın üyesi oylamasına girenler de var.
Birine küfür edecekseniz, sen neden böylesin diyecekseniz, herhangi bir şekilde bire bir tartışmaya girecekseniz bunu ya özel mesajla, ya da msn vasıtası ile yapın. Kimse burada sizin tartışmanızı izlemek zorunda değil.
Maalesef adam gibi tartışmayı beceremiyorsunuz. Konu kilitli.
Fernando Gago
24.Eylül.2007, 17:40
Galatasaray Alıcak bu maçı ... Ümit Karanın 1 penaltısı yazın kenara
gahanthegod
28.Eylül.2007, 00:46
Ya Selcuk Dereli gibi buyuk maclari kaldiramadigi 2348978 kez tescillenmis bir adam niye bu maca atanir ki...