View Full Version : TSL 07/08 7. Hafta Galatasaray - Beşiktaş
Emurafu
23.Eylül.2006, 22:27
http://img206.imageshack.us/img206/8943/adszuv7.jpg (http://imageshack.us)
Maç: Galatasaray - Beşiktaş
Tarih: 29 Eylül Cumartesi
Saat: 20:30
Yer: Ali Sami Yen (Seyircisiz)
DeNiZ_1903
23.Eylül.2006, 22:31
İlk mesaj benden Galatasaray bu hafta kötü performans sergiledi ama tehlikeli bir takım. Gönlüm Beşiktaş'tan yana ama başa baş gider bu mücadele
ChAoS
23.Eylül.2006, 22:33
Gönlüm Beşiktaş diyo ama mantığım beraberlik.
Atakan38
23.Eylül.2006, 22:36
Servet Olmazsa Bouzid Ondan İi Olursa
Tek Favori Biziz
Azda Olsa Bi Sürpriz İhtimaLi Var
Emurafu
23.Eylül.2006, 22:37
Derbi maçın havası baska olur..Oyuncular daha iyi konsantre olur..Oyüzden Diger maçlar önemli degil..Bu maç daha cok ortasaha mücadelesi olacak..Ayhan,barış,linderoth böyle bir ortasaha ilke cıkarsak Besıktas pozisyon bulmakta cok zorlanır...Nonda kesinlikle oynaması lazım..
Savunmmada Servet oynaması lazım çünkü besıktas yan toplarda etkili bir takım...Ayhan oynarsa volkana sık sık yardım eder..Servet-Song bu ikili hava topunda cok iyi...
Ertugrul hoca lincolne korayı verebilir..
fenerbahce_1907
23.Eylül.2006, 22:37
Beşiktaş alıcak bence.
Universal
23.Eylül.2006, 22:39
Berabere bitecektir... Başka ihtimal vermiyorum...
Emurafu
23.Eylül.2006, 22:42
Bouzid hava topu alamıyor kesinlikle servetin maçı..Ortalarda yantoplarda servet cok basarılı neyse kallizaten serveti oynatacak..Bouzid topa zıplayamıyor dünkü maçı izlemedinizmi..Ayrıca bütün spor yazarları aynısını diyor..
Besıktasın en önemli özelligi yan toplarda basarılı olması her topu bobo ya atıyorlar bunuda servetle giderebiliriz..Taktiksel olarak servet mantıklı bu kadar acımasız olmayın..
Dün maçı cıplak gözle izleyen taraftarlar bile begenmedii..Bu maçta kalli uyumu bozmaz..
Aşk-ı Şehir
23.Eylül.2006, 22:46
Maçın kilit ismi olur Servet söliyim hem bence Nobre oynarsa onu durdaracak isim Servet'tir.Bobo'yuda Song tutarsa sorun yok :)
Emurafu
23.Eylül.2006, 22:49
Mustafa aynen;bunu anlamıyorlar taktiksel olarak servetin maçı hemde uyumlular orkun yan toplara cıkmıyor kalede mondi olsa neyse.....
Servet kötü defans evet ama besıktas macında göreceksiniz performasını hava topu zaafımız ortadan kalkacak..
Kalli zaten oynatacak tartısmaya gerek yok...Orkunun biraz yan top calısması lazım...
Ortasahayı 3 lü kurarsa besıktas zorgelir...İki takımada basarılar..Şimdi ordu maçı baslayacak:D:D
Bugra19o3
23.Eylül.2006, 22:51
tam bi orta saha mücadelesi olacak 2 takımda bastıracak ama galib inş.beşiktaş'ım olur...
Rogerio,Rodrigo ve Federico'dan iyi işler bekliyorum...haydi hayırlısı ;)
Fıratcan Alçınkaya
23.Eylül.2006, 22:52
Ka-za-na-ca-ğız... BoBo gol atar...
19_SeRDiNÇ_05
23.Eylül.2006, 22:54
dostluk kazansın :D
DeNiZ_1903
23.Eylül.2006, 23:00
Servet Nobre'Yi asla tutamaz Nobre çok hareketli Servet ağır kalabilir vede kanattan atılan topları ıskalarsa bazenki gibi bu maçı rahat bi şekilde alabiliriz ayrıca Beşiktaş'ın fazla orta sahadan yükleneceğini zannetmiyorum çünkü orta sahada çok top tutan Rico paşa ve Cisse yok bu yüzden kanatlar iş başında olur bana göre
19_SeRDiNÇ_05
23.Eylül.2006, 23:09
Anadolu takımları gibi Lincoln'ü 3-4 kişiyle marke edeceklerini sanmıyorum bence bu maç Lincoln'ün maçı olucak.
asatilla
23.Eylül.2006, 23:13
Bence berabere bitecek.
RaSenGan
23.Eylül.2006, 23:15
Burası Sami YEN Burdan Çıkış Yok.:) Ka-za-na-ca-ğız.
TürkuAz
23.Eylül.2006, 23:18
Maç bizimdir, rahat olun..
travis1903
23.Eylül.2006, 23:26
hani derler ya 3 ihtimalli mac diye,iste bu macta oyle bir mac
sanilanin aksine tatsiz tutsuz bir mac olacagini sanmiyorum,guzel mac olacaktir
su anki oynanan futbola bakinca bizi daha avantajli goruyorum ,evet belki gs bize oranla goze hos gelen bir futbol oynuyor ama is gorundugu gibi degil...
her ne kadar bizi galibiyete yakin olan taraf olarak gorsemde, gs'a karsi kara talihimizin olmasida beni dusunduren baska bir unsur ama yinede kazaniriz diyorum,istiyorum....
:0:
TürkuAz
23.Eylül.2006, 23:29
hani derler ya 3 ihtimalli mac diye,iste bu macta oyle bir mac
sanilanin aksine tatsiz tutsuz bir mac olacagini sanmiyorum,guzel mac olacaktir
su anki oynanan futbola bakinca bizi daha avantajli goruyorum ,evet belki gs bize oranla goze hos gelen bir futbol oynuyor ama is gorundugu gibi degil...
her ne kadar bizi galibiyete yakin olan taraf olarak gorsemde, gs'a karsi kara talihimizin olmasida beni dusunduren baska bir unsur ama yinede kazaniriz diyorum,istiyorum....
Göründüğü gibi değilse, nasıl bir iş bu ?
RaSenGan
23.Eylül.2006, 23:35
Bu konunun çok erken açılması kötü olmuş.Tartışmalar çok olacaktır maça kadar.
travis1903
23.Eylül.2006, 23:37
Göründüğü gibi değilse, nasıl bir iş bu ?
guzel oyun oynamak mac kazanmak icin yeterli degildir diyorum,,,
Fietra 10
23.Eylül.2006, 23:39
inşallah son seyircisiz derbi maçı olur dilekleriyle %30 Galatasaray %50 beraberlik %20 Bjk diyorum çokmu orantılı oldu ne :)
Ahmet_77
23.Eylül.2006, 23:47
Ya Biz Alcaz.Ya Berabere kalcaz.
Fıratcan Alçınkaya
23.Eylül.2006, 23:53
.:) Ka-za-na-ca-ğız.
Kendin ol biraz kardeşim :zuhaha Hemen benden kapmışsın:)
Lincoln ü sıkı markaj altında tutmamız lazım gerisi kolay...
canavar20
23.Eylül.2006, 23:53
Gs alır.
....ç.
CeSC FaBReGaS
23.Eylül.2006, 23:56
bence Galatasaray bu maci alir.Almasi dilegiyle
RaSenGan
23.Eylül.2006, 23:57
Kendin ol biraz kardeşim :zuhaha Hemen benden kapmışsın:)
Lincoln ü sıkı markaj altında tutmamız lazım gerisi kolay...
Ööö şey eee :D Tamam abi gördüm yazdım.:) Bakalım kiminki gerçek olacak.
travis1903
23.Eylül.2006, 23:59
fazla yuklenmeyin arkadasa ,bizim gecen yil boyle bir pankartimiz vardi ona ithafen soylemistir
bkz;
http://img376.imageshack.us/img376/3306/20fd8.jpg
Fietra 10
24.Eylül.2006, 00:07
bu sözü Bjk arkadaşlar daha öncede kullanmışlardı..bi sorun olmamıştı zaten yukarıda da açıklaması da yapılmış tartışma çıkaracak bieşey yok ortada:)
fmsmyrna
24.Eylül.2006, 00:09
Bu derbinin favorisi yok ama Galatasaray galibiyete daha yakın duruyor.
BlackEagle19o3
24.Eylül.2006, 00:10
Bu tek mi ? Burdan başka her yerde tartışma çıkarıyor.Neyse konuyu dağıtmayalım.
Yukarda Allah var Aygün bey.Seni de biliyoruz.Avrupa maçlarında rakip takımlar hakkında söylediklerini,Fenerbahçe-İnter(daha bir sürü maç var) maçı konusunda tebrik etmeyi bile bielmediğini.Aynı samet.süner gibi Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarından önce hep kaybeder gs maçlarından önce hep kazanır deyip objektif olamadığnı...
LaigLeNoiR
24.Eylül.2006, 00:14
Aman Aman Aman...
Daha şimdiden açılmış konu :)
Mesajlar yağmaya başlamış :)
Maç ne olur kestirmek çok zor.3 Sonucada açık...
RaSenGan
24.Eylül.2006, 00:15
Konuyu dahada dağıtma..Bu arada Cisse kaç maç oynayamayacak ?
LaigLeNoiR
24.Eylül.2006, 00:23
1 maç Aygün.
2.Sarı Kart'tan Kırmızı gördüğü için tek maç.
Ilhan
24.Eylül.2006, 00:24
Arkadaşlar bir söz için Kerem arkadaşınıza uyarı aldırdınız. Karşı tarafı tahrik eder bir yanı yok, bu konu da burda kapansın ve adam gibi maç hakkında yorumlar yapalım.
Varonil
24.Eylül.2006, 00:34
Yeni sezonumuzun ilk derbisi. İnşAllah seyir zevki yüksek bir mücadele olur ve hakeden kazanır..
King_91
24.Eylül.2006, 00:56
İlginç bir mac olacak bana gs kazanır gibi geliyor ama beraberlikte bile kaybettigimiz fazla birşey olmayacaktır
Atakan38
24.Eylül.2006, 01:14
Fb Bızı Yener
Bız Bjk'yi
Bjk Fb'yi
Bu GeneLde Hep BoLedir
Bjk'nın Şansıda Tutmuo Bıze
LincoLn'de Bi Kaç Maçtır Sakin Sıkıda Markaj UyquLuorLar
Bu Maçta Şaha KaLkması Lazım Artık
Bjk Ona OnLem Almayıp Raat Bırakırsa LıncoLn CoşabıLır
Cyzio
24.Eylül.2006, 01:16
Galatasaray rahat kazanır maçı.BJK'nin biraz üstüne gitseler 2-3 gol bulurlar..
El Comandante
24.Eylül.2006, 01:17
Tek kelime ile dagitacagiz !
3-1 bitebilir mac.
C h A o S
24.Eylül.2006, 01:38
bu maç bizimdir.Farklı bi galibiyet alırız inşallah...
YusufT
24.Eylül.2006, 01:43
Ligin suan en iyi 2 takimi karsi karsiya. insallah zevkli olur, Galatasaray'im maci 3-1 yada 3-0 kazanir
eXcitinG
24.Eylül.2006, 20:18
5-0 aLırız.Hatta 6-7 de bekLiyorum.Servet ve bouzid oynasın sadece.
Emurafu
24.Eylül.2006, 20:32
Hayrettin abi güzel skor söylemiş....Besıktas gol atmakta zorlanıyor..biz konya maçı sizde denizli maçına aldanmayın...Besıktasın en etkili silahı yan top servet oynarsa yan topta kelebek avlarlar..
goosfraba
24.Eylül.2006, 20:36
Galatasaray alabilir ya da beraberlik olur.
RaSenGan
24.Eylül.2006, 20:40
Servet oynamazsa alırız.Yoksa 12-10 kişi oynaız ve kaybederiz büyük ihtimal.LinGOLn gollerini atarsa alırız.Nonda ve diğer forvette iyi iş çıkarırsa maç bizimdir.2-1,3-1,3-2.
Emurafu
24.Eylül.2006, 20:51
Ya arkadaslar bu maç tam servetin maçı..Taktiksel olarak neden bakmıyorsunuz...Besıktasın en önemli özelligi yan toplarda basarılı olması..Bouzid topa zıplayamıyor..Hatta servetten kötü amabakıcaz biraz dahaz oynasın bakalım..Song ve servet bu maçta yan toplarda cok basarılı olurlar..olmak zorundalarda..Tello cok güzel ortalar yapıyor..Yani biraz taktiksel olarak bakın..Besıktas gobekten gelemez hep kanattan gelecek...
Ya millet servetle dalga geciyor tamam cok hata yapıyor ama Toraman oynarsa bizde 5 gol atarız::D:D
Zaten kalli serveti oynatacak..Oynatmak zorunda:):)
RaSenGan
24.Eylül.2006, 20:53
Toraman oynarsa 5 yeriz :D Adam bize karşı bir ayrı.Her kornerden atıyo :)
Emurafu
24.Eylül.2006, 20:57
Aygün bosver bunları..Dedigim gibi bu maç bouzidin maçı degil..hem songla uyumu yok..Servet bu maçta gol atarmış..:D:D
Benim korkum yan toplar..Ben taktik acıdan bakıyorum..
Kadroları görmeden yeneriz ya da yeniliriz demek olmaz :) ama Cisse'nin oynamaması bizim için önemli bir avantaj Servet'in oynaması ise Beşiktaş için avantaj olur inşallah Servet'i izlemeyiz ama Kalli büyük ihtimal Servet'i oynatır.
Orkun | Uğur Song Bouzid(Hakan) Volkan | Linderoth Hasan Lincoln Serkan | Hakan Nonda benim 11'im olurdu
Emurafu
24.Eylül.2006, 21:08
Kalli bu maçta macera aramaz..Esas ilkonbiri bozmaz..
eXcitinG
24.Eylül.2006, 21:20
HaLa saLLayıp tutuyorsunuz.Adı üstünde Derbi bu maç.Skoru beLLi oLmaz ne oLacağı beLLi oLmaz.En formda takım biLe hezimete uğrayabiLir.En formsuz takım biLe kazanabiLir.En bekLenmedik oyuncu harika oynar.O yüzden maçtan sonraya kadar atıp tutmazsak ortamda geriLmez.
Ben yazdım 5-6 diye ama demek istediğim anLayanadı ;;)
Emurafu
24.Eylül.2006, 21:23
Hayrettin abi iki takımın defansıda cok hata yapıyor..Bir takım gol atmakta veya hücum yapmakta cok zorlanıyor..Bir takım iligin en iyi ofansif takımı kaleye en cok sut ceken takım.Çok ilginç bir maç olacak..0-0 bile bitebilir..
eXcitinG
24.Eylül.2006, 22:39
Kimse Beşiktaşın bu maçta patLayamayacağının garantisini veremeyeceği gibi Kimse GS nin bu maçta harika oynayacağının garantisini de veremez.Derbi bu Derbiii..
Emurafu
24.Eylül.2006, 22:53
Abi bizde zaten kesin yenecez gibi birsey demiyoruz hele skor tahmini hiç yapmıyoruz...Derbi tabiki 3 ihtimalli maç..Galatasaray genelde derbilerde besıktasa karsı iyi oynar...bakalım..İnsallah kalli gerets gibi macera aramaz....
Memedov
24.Eylül.2006, 22:53
Ben diyeyim Besiktas, siz deyin Galatasaray. Bizim dememizle olacak is degil bu maclar. kisacasi hersey olabilir. Kazananida burada tebrik ederiz.;)
RoNNiE91
25.Eylül.2006, 00:05
Zor maç olacak ama kazanacağız kanımca.Sessiz bir derbi.İlginç bir maç olacak.Beşiktaş defansa çekilirse sıkıntı yaşar.Üstüne giderse atar.
yunusgs
25.Eylül.2006, 00:16
Bence 1-0 olur da kim yener onu bilemem :D
mert_fox
25.Eylül.2006, 01:15
Kalbim Galatasaray'dan yana zorlu bir maç olcağına benziyor ^^ .
gahanthegod
25.Eylül.2006, 04:51
Kendimizden gerek kadro gerek form acisindan ustun bir rakiple oynayacagiz. Yumusak karinlari defanslari. Ozelikle bekler, Besiktas'in en guclu yaninin kanatlari oldugunu dusundukce icime umut saciyor. Cift forvetle cikip 2 onlibero oynarsak ve agirligi kanatlara verirsek birseyler yapabiliriz diye dusunuyorum. En azindan ezilmeyiz. Ama 4-4-2 cikmamiz pek olasi bir ihtimal degil. Higuain bu macta hiziyla ve cevikligiyle Servet'i maymun edebilir diye dusunuyorum. 4-4-2'de supporter olarak oynayabilir Bobo ile birlikte. Tello'dan da umutluyum, Ugur'a zor anlar yasatabilir.
Bu sene deplasman derbimiz yok. Bu sansi iyi degerlendirip 3 macta en asagi 5-6 puan almaliyiz.
Bakiyorum boyle herkeste [buradaki insanlari demiyorum, onceki sayfalari okumadim bile] "Delgado cakacak" "Delgado Sami Yen'de cosacak" falan havasi var. Kendimizi kandirmayalim derim. Delgado tam 14 aydir cosacak zaten. 3-4 kez gormek nasip oldu. Ha ara ara iyi oynuyor, belki bu maca bile denk gelebilir o iyi oynama seansi, bilemem. Ama her buyuk mactan once insanlarin "Delgado patlama yapacak haci" tribinde oldugunu da unutmamak lazim.
Favori GS. Kazanma sansimiz da var ama Besiktas'in klasik sanssizligini goz onunde bulundurarak 1-1 veya 2-1 GS diyorum.
Emurafu
25.Eylül.2006, 04:58
Kendimizden gerek kadro gerek form acisindan ustun bir rakiple oynayacagiz. Yumusak karinlari defanslari. Ozelikle bekler, Besiktas'in en guclu yaninin kanatlari oldugunu dusundukce icime umut saciyor. Cift forvetle cikip 2 onlibero oynarsak ve agirligi kanatlara verirsek birseyler yapabiliriz diye dusunuyorum. En azindan ezilmeyiz. Ama 4-4-2 cikmamiz pek olasi bir ihtimal degil. Higuain bu macta hiziyla ve cevikligiyle Servet'i maymun edebilir diye dusunuyorum. 4-4-2'de supporter olarak oynayabilir Bobo ile birlikte. Tello'dan da umutluyum, Ugur'a zor anlar yasatabilir.
Bu sene deplasman derbimiz yok. Bu sansi iyi degerlendirip 3 macta en asagi 5-6 puan almaliyiz.
Bakiyorum boyle herkeste [buradaki insanlari demiyorum, onceki sayfalari okumadim bile] "Delgado cakacak" "Delgado Sami Yen'de cosacak" falan havasi var. Kendimizi kandirmayalim derim. Delgado tam 14 aydir cosacak zaten. 3-4 kez gormek nasip oldu. Ha ara ara iyi oynuyor, belki bu maca bile denk gelebilir o iyi oynama seansi, bilemem. Ama her buyuk mactan once insanlarin "Delgado patlama yapacak haci" tribinde oldugunu da unutmamak lazim.
Favori GS. Kazanma sansimiz da var ama Besiktas'in klasik sanssizligini goz onunde bulundurarak 1-1 veya 2-1 GS diyorum.
Arkadasım cok güzel yorum tebrik ederim....
Eger sol bekte halkan balta sol içde song oynarsa sol taraf tamamlanır çünkü sol içde hep servet oynuyor..insallah servet busefer sag içde olacak..Kalli zaten songu son maçta sol içde oynattı..
Dedigin gibi besıktas yan toplarda etkili..eger ortasahayı ayhan,barıs,linderoth kurarsa kalli işiniz zor olur..Ozaman beklerimiz açık vermez..İnsallah kalli macera aramaz..
Bence Cok denk bir maç olacak..daha cok ortasaha mücadelesi olacak.Eger ertugrul hoca lincolne korayı vermesse bu bizim açımızdan cok iyi olur..Besıktas da cok sıkıntı yasar..Goller ise bence 2.yarıda gelecek..Sonuc alt bence:D:D
Hak Eden takım kazansın:):)
Roberto Baggio
25.Eylül.2006, 05:03
Beraberlik maçı ama galibiyete yakın olan taraf bir nebze de olsa Galatasaray...
Aykan19o3
25.Eylül.2006, 05:05
Beşiktaş'ım umarım alır ama derbi maç sonuçta.. Kimin alacağı belli olmaz..
eXcitinG
25.Eylül.2006, 06:16
Herşey oLabiLir ama kaLbim,gönLüm KarakartaLımdan yana.
SaRPeR1903
25.Eylül.2006, 07:32
Beşiktaş net bir skorla kazanır..
ThersoN
25.Eylül.2006, 07:49
bana kalırsa sıkıcı bi maç olcak, öyle çok tempolu birşey beklemiyorum, seyircisiz oynanması bunun için sağlam bi etken sayılabilir, iki takımında eksigi var, zayıf noktaları belli, çok mucizevi bir durum olmazsa, maç skoru 1-0 olacak, hangi taraf alır konusu ise Galatasaraylıyım ve evimizde oynucaz alırız diyorum, daha önceki sayfalarda 3 atarız, 5 yeriz diye ithamlarda bulunmus, iki takımın futbol kalitesi de ortada kendimizi kandırmayalım,bizim ülkemizde futbol puan için oynanıyor,her maçta... uzun zamandan beri hangi derbide bir tarafın 3yada daha fazla gol attıgını gördünüz ya da duydunuz...
Fıratcan Alçınkaya
25.Eylül.2006, 09:33
Arda derbide oynuyor
Arda derbide oynuyorSakatların çokluğu nedeniyle sıkıntı yaşayan Feldkamp’a Arda Turan'dan müjdeli haber geldi.
SAKAT futbolcuların çokluğu nedeniyle sıkıntı yaşayan Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp’a Arda Turan’dan müjdeli haber geldi. A Milli Takım’ın 8 Eylül’de Malta ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan genç yıldızın, önümüzdeki cumartesi günü yapılacak Beşiktaş karşılaşmasında oynayabileceği açıklandı. Malta maçı sonrası yapılan ilk kontrollerde 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilen Arda, kendisine verilen tedavi ve çalışma programını yerine getirince, beklenenden daha kısa sürede iyileşti. Genç futbolcuyu dün kontrolden geçiren Galatasaray Kulübü doktorları, Beşiktaş derbisinde oynayabileceğini müjdelediler. Bu arada sakatlıkları nedeniyle önceki günkü Kasımpaşa maçında oynamayan Nonda ve Servet’in de Beşiktaş karşısında forma giyebileceği bildirildi. Öte yandan, Kasımpaşa maçı sonrası 1 gün izin verilen sarı kırmızılı futbolcular, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına bugün başlayacak.
GeNç KaRTaL
25.Eylül.2006, 12:37
Bence 3 ihtimalli bir maç ama gönlüm Beşiktaş diyor.İnşAllah kazanan takım biz oluruz.Buna hem maddi hem manevi olarak çok ihtiyacımız var.
Bu maçta çift ön libero ve forvette Higuain,Bobo ikilisi ile başlamamız gerektiğini düşünüyorum.
Bu maç kesin bizim.
Dağıtırız.
Asarız,Keseriz..
Arkadaşlar yıllardır derbi seyrederiz ama şunu hala anlayamamışsınız.Derbilerin favorisi olmaz.Çok kötü durumda olan taraf kazanabilir maçı.Bunu çok gördük.Bu maçların havası çok farklı oluyor.
anil luque
26.Eylül.2006, 02:10
cisse nin gereksiz kırmızı kartı kötü oldu bizim açımızdan ama bence en az 1 puan alırız galatasaray sezon basındakı hızını yavas yavas kaybedıyor.. üstelik ilk defa bir derbi seyircisiz oynanacak bundan faydalanmamız lazım..
Varonil
26.Eylül.2006, 04:52
Umarım seyir zevki yüksek,futbol için mücadele olan bir karşılaşma olur ve hakeden kazanır.
the_imam912
26.Eylül.2006, 05:37
Beşiktaş yenicek bence.Galatasaray kendisi gibi oynamıyor.
Rodrigo Tello
26.Eylül.2006, 05:50
Sonucu kestirmek mümkün degil.Asarız keseriz demeye hic gerek yok.Derbilerin favorisi olmaz ;) Gönlüm Beşiktaş'dan yana...
inorax
26.Eylül.2006, 06:22
Maç Öncesi
Galatasaray Profili
Galatasaray bu sezon büyük çıkış yaptı ve büyük moral topladı.Sion yenilgisi takımı üzmedi diyemeyiz ama yinede çok büyük bir yıkım yaşatmadı.Galatasaray'ın kalesinden başladığımızda büyük maçlarda hatalar yapabilecek Orkun genel olarak iyi bir kaleci.Orkun'un en kötü yanı yan toplar.Yan toplarda defans etki edemezse o pozisyon %50 gol olma şansına sahip.Ancak genç olması reflekslerini kuvvetli kılıyor.Diğer kaleci Aykut.Aykut özellikle hava toplarında tartışmasız süper bir kaleci ancak uzaktan şutlarda topun küçük bi sekmesi onu zor duruma sokabiliyor.Ancak büyük maçlara daha alışık ve daha iyi adapte olabilir diyebiliriz.Ancak Orkun'un Kayserierciyesspor'da iken rakip takımlara geçit vermediğini de hatırlatmak lazım.
Galatasaray'ın defans hattı en sıkıntılı bölümü diyebiliriz.Ortada bir piyanist olsada kenarlardaki kemanlar ses düzenini bozuyor.Song defansın adeta bel kemiği.Galatasaray için oldukça önemli bir oyuncu.Özellikle atakları güzel bir şekilde kesme yeteneğine sahip.Ancak hava toplarında biraz kötü.Bireysel hatalar yapsada bunlardan kısa sürede ders çıkarabilen bir oyuncu.Hücumlarda ise gözle görülebilir bir katkısı var.
Servet daha kendisi hakkında kafalarımızda net bir görüntü çizemeyen bir oyuncu.Kendisinin iyi gününü yakalarsanız takımınız adına güzel.Ama eğer kötü günüyse şansa ihtiyacınız var.Ancak hava toplarında ve ikili mücadelelerde fiziğinin kendisine sağladığı avantajı iyi kullanıyor.Yerini tam dolduracak hazır bir oyuncu olmaması da onun şansı diyelim:).
Defansın sağ kanadında genç ve iyi bir oyuncu var : Uğur Uçar.Kendini kısa sürede kanıtlayarak formayı kaptı.Ancak büyük maçlarda tam tecrübesi olmadığı için yaşayabileceği bir heyecan büyük bir hataya neden olabilir.Ancak hücuma kalkmayı bilen ve takım arkadaşlarına gollük pozisyonlar bırakabilen bir oyuncu.Bu maç seyircisiz olacağından pek bi heyecan yaşayacağını ise düşünmüyorum.
Ve en büyük sorun yaratan bölge defansın sağ tarafı nam-ı diğer sol bek.Bu bölge Galatasaray'da uzun süre tartışıldı.Volkan Yaman transfer edildi bu sıkıntı bitecek derken Sion maçındaki kötü performans bizi bir kez daha düşündürdü.Frikiklerde şans buldukça elinden gelenin en iyisi yani gol olarak değerlendiriyor.Ancak oyun tarzı riskli hücumlarda geri dönme sıkıntısı yaşıyor.Bu büyük bir dezavantaj.Ancak bu maçta güzel bir performans ortaya koyacağını düşünüyorum.
Orta sahada Galatasaray güzel oyunculara sahip.Takımın yedek beyni Linderoth.Çok yönlü süper bir futbolcu.Galatasaray belkide bu oyuncuyu arıyordu ancak farkında değildi.Ani ve geriden gelen atakların süper oyuncusu.Defansı da toparlamaya yardımcı oluyor.Bu oyuncu için dör dörtlük demekten başka yorum yapamayacağım.
Ayhan Akman takım o oyuna girince kendini buluyor.Oyun hareketleniyor.Ayağa pas yapan hücumlarda paslı oyunu düşünen bir oyuncu.Beşiktaş'ın durdurması gerekn 3 oyuncudan biri.Geçmişi onun peşinden gelmezse ki kendisi geçmişi çoktan unuttu.Baskı yaşamaz.Zaten taraftar olmaması büyük avantaj.
Hasan Şaş moral deposu takımın ağabeylerinden biri.O adeta Feldkamp-Takım ilişkisini sağlayan insan.Sahadaki agresif oyunu aslında onun oyun tarzı.Hızlı hücumlara çıkmayı seven etkili bir oyuncu.Takım yorulmaya başladığında hareketlendiren oyuncu.Beşiktaş'ın durdurması lazım.
Lincoln'ü top cambazı olarak değilde sanatçı olarak değerlendirsek daha iyi olur.Estetikle futbolu bir araya getirerek takımını hücuma çıkartıyor ve golü attırıyor.Son 2 maçtır normal formundan biraz aşağıda mücadele etsede takımına yaptığı katkılar büyük.Ancak frikiklerde isteneni ortaya koyamadı ki buna kendisi de inanamamış durumda.Bu maçın enerjisiyle kendisi bugün ortaya çıkabilecek bir duran topta gole en yakın isim.
Ümit Karan forvetteki yerini bir türlü bulamadı.Bir maç yedek olmak bir maç oynamak onuda şaşırtmış olsa gerek :) . Aslında baktığımızda Galatasaray'a katkılarının çok büyük olduğunu söyleyebiliriz.Kendisi 3-4 yaş küçük olsa şu an Premier Lig'de top koşturuyor olabilirdi.Son vuruşlarda oldukça yetenekli.Nerede ne yapması gerektiğini bilen bir yapıya sahip.Kendisi eğer görev verilirse bu maçın önemli isimlerinden olacaktır.
Shabani Nonda daha 1 maçta ilk 11'de forma şansı bulmuş olsada bu şansı iyi değerlendirdi.Nonda kaleciyle karşı karşıya kaldığında bunu asla boş geçirmeyen bir oyuncu.Ancak biraz yavaş.Ama Hakan Şükürle oynadığı maçlarda yavaşlık sorun olmayacaktır çünkü Hakan Şükür pivot santrofor olarak ona topları zaten indirecektir.Nonda bu maçta gol bularak taraftarın gönlüne taht kurmak istiyor.Bunun için daha istekli olacaktır.
Hakan Şükür Süper Lig'in gelmiş geçmiş en iyi 5 forvetinden biri.Pivot santrafor olarak attığı gol kadar attırdığı da olmuştur.Nonda ile birlikte oynarlarsa bu maç bir resital izleyebiliriz.
GENEL OLARAK
Takımın Atak Stili : Kanatlardan,oyunu yayarak
Takımın Pas Stili : Ayağa oynayarak az top kaybı
Diğer : Galatasaray fazla şut çekecektir.Bu rakip takım için dezavantaj.Özellikle bir hata karşısında asla affedilmeyecektir.
Beklenen 11
Orkun
Uğur Song Servet Volkan Y.
Linderoth
Lincoln Ayhan Arda
Nonda Ümit Karan
Beklenen Değşiklikler
Hakan Şükür'ün oyuna alınması
Hasan Şaş'ın oyuna alınması
Maç Önizlemesi : inorax...
Beşiktaş Profili Yarın...
gerrrard
26.Eylül.2006, 07:03
Emre çok güzel yazmışsın,başından sonuna kadar okudum. Eline sağlık. Yazdıklarının hepsine katılıyorum.
YusufT
26.Eylül.2006, 09:51
süper yazi
El Comandante
26.Eylül.2006, 10:34
------------Orkun-------------
Ugur--Servet--Song---Hakan Balta
---Baris-----Linderoth---Ayhan-----
------------Lincoln----------
--------Nonda-------Ümit Karan
Böyle bir 11le cikarsak cok iyi olur.3lü orta sahada 2 yönlü olarak oynayabilen 3 kisi mevcut.Bunlar takimin dinamosu.Mücadele ediyorlar,kosuyorlar,pres yapiyorlar,ataklara kalkiyorlar,top kapiyorlar vs. takima müthis katkida bulunuyorlar.Bu 3lünün mutlaka macta oynamasi gerekiyor.Besiktas ortadan gelemeyecegi icin kanattan gelmek zorunda kalir bu yüzden.Hava toplarinda Türkiyenin en iyisi Servet var.Her ne kadar agir,kolay gecilebilen biri olsa da hava toplarinda cok etkili.
Sol tarafta gecen macta gördügümüz Hakan Balta Volkan Yaman`dan iyi oldugunu gösterdi bizlere.Bu macta cok yararli olacaktir bize.Sag bekte Ugur oynamali muhakkak.Bindirmeleri süper.Bu mac onun dönüm noktasi olacak.
Lincoln´e bu macta cok is düsüyor.Takimini iste sirtlayacagi mac bu mactir.Ondan bu mac cok seyler bekliyoruz.
Forvette Nonda-Ümit oynamali.Hakan cok yorgun,maclarda cok etkisiz olmaya basladi.Ümit ve Nonda hareketli isimler,golcü isimler.Bunlar forvette olmali.Kalli´nin Hakan Sükür´ü oynatacagini sanmiyorum.
Fietra 10
26.Eylül.2006, 10:56
Böyle bir 11le cikarsak cok iyi olur.3lü orta sahada 2 yönlü olarak oynayabilen 3 kisi mevcut.Bunlar takimin dinamosu.Mücadele ediyorlar,kosuyorlar,pres yapiyorlar,ataklara kalkiyorlar,top kapiyorlar vs. takima müthis katkida bulunuyorlar.Bu 3lünün mutlaka macta oynamasi gerekiyor.Besiktas ortadan gelemeyecegi icin kanattan gelmek zorunda kalir bu yüzden.Hava toplarinda Türkiyenin en iyisi Servet var.Her ne kadar agir,kolay gecilebilen biri olsa da hava toplarinda cok etkili.
Sol tarafta gecen macta gördügümüz Hakan Balta Volkan Yaman`dan iyi oldugunu gösterdi bizlere.Bu macta cok yararli olacaktir bize.Sag bekte Ugur oynamali muhakkak.Bindirmeleri süper.Bu mac onun dönüm noktasi olacak.
Lincoln´e bu macta cok is düsüyor.Takimini iste sirtlayacagi mac bu mactir.Ondan bu mac cok seyler bekliyoruz.
Forvette Nonda-Ümit oynamali.Hakan cok yorgun,maclarda cok etkisiz olmaya basladi.Ümit ve Nonda hareketli isimler,golcü isimler.Bunlar forvette olmali.Kalli´nin Hakan Sükür´ü oynatacagini sanmiyorum.
Baran yazdıklarının çoguna katılmakla beraber aynı fikri paylaşmadıgımız yerlerde var..Bunlardan biride Hakan Balta..bence Hakan Balta ofans olarak çok yetersiz.. Galatasaray eger kazanmak istiyorsa sol kanatı sürekli kullanmak istiyorsa Volkan Yaman o bölgede düşünülmeli..
Volkan Yaman,sıkça bindirme yapıp Hücuma büyük katkıda bulunuyor fakat Hakan Balta, Volkan kadar gitmiyor benim gözlemlediğim kadarıyla..Bence Hakan Balta daha çok Galatasaray'ın skoru yakaladıgı anlarda kullanılmalı çünkü defansif yönü çok daha kuvvetli bir oyuncu hatta Defansın göbeğinde bile düşünülebilir ki bu zaen ilk zamanlar gündemdeydi..
El Comandante
26.Eylül.2006, 11:12
Baran yazdıklarının çoguna katılmakla beraber aynı fikri paylaşmadıgımız yerlerde var..Bunlardan biride Hakan Balta..bence Hakan Balta ofans olarak çok yetersiz.. Galatasaray eger kazanmak istiyorsa sol kanatı sürekli kullanmak istiyorsa Volkan Yaman o bölgede düşünülmeli..
Volkan Yaman,sıkça bindirme yapıp Hücuma büyük katkıda bulunuyor fakat Hakan Balta, Volkan kadar gitmiyor benim gözlemlediğim kadarıyla..Bence Hakan Balta daha çok Galatasaray'ın skoru yakaladıgı anlarda kullanılmalı çünkü defansif yönü çok daha kuvvetli bir oyuncu hatta Defansın göbeğinde bile düşünülebilir ki bu zaen ilk zamanlar gündemdeydi..
Volkan Yaman iyi bindirmeler yapiyor ama geri dönmekte cok zorluk cekiyor,onun bölgesinde hizli bir kanat oyuncusu olursa isimiz cok zora girer.Besiktasta Serdar Özkan var o bölgede.Hizli,adam gecebilen bir isim.Volkan Yaman bire birde cok etkisiz.Tek olumlu yönü iyi bindirmeleri ve güzel ortalari.Zaten ben onun sol bekte olmasina sasiriyorum.Kendisi bie sol kanat oyuncusu oldugunu belli ediyor futboluyla ama bizimkiler sol bekte deniyor kendisini !
Hakan Balta senin dedigin özelliklerde birisi.Besiktas macindada böyle birisi lazim bize.Besiktas macta göbekten cok kanattan gelecek.Etkili kanat futbolculari var.Bu macta Hakan Balta bicilmis kaftan.Bindirmeyi sIk sIk yapmiyor ama sonucta defansa cok yardimci olan biri.Besiktas`in ani ataklarinda geride bize güven verecek bir isim.Düsünsene Sion macini,ani ataklarda Volkan hep gec kaliyordu,ve basimiz cok derde girmisti bu yüzden,goller yemistik hatta.
GeNç KaRTaL
26.Eylül.2006, 13:16
Bu maçta oyuncularımızın çok iyi oynamaları gerekiyor.Kusursuz.O zaman taraftarın gözünde değerleri 1000 kat daha değerlenir.İyi oynayıp kaybetsekte olur.
Emurafu
26.Eylül.2006, 19:00
Baran düsündügüm ilkonbiri yazmıs..Besıktas sadece kanattan etkili oluyor beklerin yardımı ile birlikte telloyu durdurursak pozisyona giremezler...
Baran nonda sanırım oynamayacak son 2 gündür salonda calısıyor...belli olmaz ama keske oynasa..
Arda ilkonbirde oynamayacak garanti verim çünkü kalli onu Takımla calısmalara almadı..ayrıca ardayı oynatmak intihar olur..Oyüzden beklenen kadroda Arda yok !!!!
Büyük ihtimal arda yedekte..Barıs yerine belki hasan oynar bunuda kalli bilir..Malum derbi maçlarda hasan hırslı oynar..
Ayrıca yedigimiz gollerde Volkanın da hatası cok büyük..besıktasa duran top vermessek top telloda iken ugur hemen rakibine basarsa besıktas kaleye gelemez..Sadece sion gibi kontradan gelir..
Atakan38
26.Eylül.2006, 20:10
DerbiLerin Favorisi Olmaz Die Bi Şey Yok
Favorisi Olur Ama Her Zmn Favori Kazanmaz
Bu Maçında Tek Favorisi KesinLikLe Biziz Ama Yınede Her Sey OlabıLır
Ardanın Olucağını Zannetmıorum Ztn Olmaması Lazım
Hasan Yada Barış Arasında
Barış Defansif Yonude Olduğu Icın Hasan Daa HırsLı v TecrubeLi(OzeLLikLe Derbi Açısından) Olduu İçin Kafa Karıstırıo
Ama En Azından Ilk Yarı 2. Yarı DeişikLiği YapıLıp Ilk Yarı Barış OlabıLır
yunusgs
27.Eylül.2006, 00:59
Arda mutlaka oynamalı.
RaSenGan
27.Eylül.2006, 01:03
Arda oynarsa hiç yararlı olamaz..
Aykan19o3
27.Eylül.2006, 01:05
Baran düsündügüm ilkonbiri yazmıs..Besıktas sadece kanattan etkili oluyor beklerin yardımı ile birlikte telloyu durdurursak pozisyona giremezler...
Baran nonda sanırım oynamayacak son 2 gündür salonda calısıyor...belli olmaz ama keske oynasa..
Arda ilkonbirde oynamayacak garanti verim çünkü kalli onu Takımla calısmalara almadı..ayrıca ardayı oynatmak intihar olur..Oyüzden beklenen kadroda Arda yok !!!!
Büyük ihtimal arda yedekte..Barıs yerine belki hasan oynar bunuda kalli bilir..Malum derbi maçlarda hasan hırslı oynar..
Ayrıca yedigimiz gollerde Volkanın da hatası cok büyük..besıktasa duran top vermessek top telloda iken ugur hemen rakibine basarsa besıktas kaleye gelemez..Sadece sion gibi kontradan gelir..
Beşiktaş sadece Tello değil.. Bobo, Higuain, Delgado, Serdar Özkan, Nobre, Koray bunlar'ın yardımı dokunmuyor mu yani :confused:(::)
gahanthegod
27.Eylül.2006, 01:44
Biraz ukalalik yapayim :
----------------------------Hakan--------------------------------
---Kas---------Zan-----------------Diatta--------Uzulmez----
---------------Kurtulus------------Koray-----------------------
------Ozkan/Yogzatli--------------------------Tello-----------
----------------Bobo--------------Higuain---------------------
Istedigim kadro elbette ki bu. Ertugrul Saglam asla boyle bir kadroyla cikmaz.
Selçuk Dereli yönetiyormuş sanırsamn o yüzden BJK diyorum.
BlackEagle19o3
27.Eylül.2006, 01:49
O yüzden?Bir şey mi ima etmeye çalışıyorsun:confused:
M.Scofield
27.Eylül.2006, 01:56
her iki takimin şansıda %50
Rodrigo Tello
27.Eylül.2006, 02:00
Haber aldın galiba ? O yönetince yencekmiyiz ? Acıklarsan seviniriz... :D
gahanthegod
27.Eylül.2006, 02:45
Ahahah. Peki. Selcuk Dereli ile kazanilan maclari unutma.
Emurafu
27.Eylül.2006, 03:42
Arkadaslar ne ardası Allah askına Arda bu maçta oynrsa gol yeriz:(
Arda takımla idmana cıkmadı..büyük ihtimal kallide oynatmayacak..
Nondada 2 gündür salonda calısıyor..Bugün takımla calıstımı bilemem..Bence sag kanatta ya barıs yada hasan olacak..Takımda cok degişiklik olmaz..
Cengo
27.Eylül.2006, 05:53
umudum beraber bitmesi ama zannetmiyorum ki berabere bitsin.
golu atan kazanır, under olur maç..
Arda böyle maçlarda oynar esasen, sıkıştığı anda dribbling yapacak adam arayacak titreyen ayaklar.
Bobo - Ümit Karan maçı olur gibime geliyor, Delgado da,Lincoln de markaja alınır herhalde..
Volkan sol bek değil, defans fundamentali hiç yok, yıllardır ofansif oynayan adamı sol bek yaptılar.Bek oynarsa yine o kanattan gelen her oganiz atak tehlikeli pozisyon olur bakın şimdiden söylüyorum.
Hatta bu sezonun tamamı için geçerli. fizik var ama hic alismamis ki bek oynamaya.ayrica teknik de iyi ortalar yapiyor, acik arayan Gsye mis gibi sol acik gelir..
hakan unsal`da yillarca ugrasti Gs sol bek yaratabilmek icin, su an o kadar zamani yok Gs`nin..
pff explorer yazdirmiyor duzgun..
Emurafu
27.Eylül.2006, 06:52
Cengiz abi Arda oynar ama sakatlıktan yeni cıktı..Bu maçta kosan adamlar lazım besıktasın kanatları durursa geris kolay..Arda takımlada calısmalara baslamadı..
Emurafu
27.Eylül.2006, 07:15
Feldkamp kadroyu fazla kurcalamazsa iyi olur.Fazla kurcalamazsa diyorum çünkü 6-0 lık Konya maçından sonra Carrusca ve Şaş’ın performansları hemen kendisini aldatmış Sion maçına şahane(!)bir kadro ile çıkmıştı.
Yine okuyorum şu an sol kanatı Balta - Yaman ikilisine emanet edebilir(en azından kafasında var antremanlarda denediğine göre)H.Balta ile Volkan hayatlarında kaç kez beraber oynamışlar ki bir uyum sergilesinler böyle önemli bir maçta veya çok daha önemlisi bu ikiliden hangi birinde topla haşır neşir olabilecek yetenek var(orta sahada oynayan kim olursa)bizim gibi büyük takımlarda orta sahada oynayacak adamların arkası dönük top alabilme özellikleri olması lazım rakip presinden kurtaracak şekilde bire birleri iyi olması gerekir.(Arda,Ayhan,Şaş,veya çok daha net Emre Belezoğlu gibi).
Eğer Ardayı oynatırsa cok buyuk bir delilik olur adamın maç eksiği var sakatlıktan yeni çıkmış.
Ve defansa hiç yardım etmiyor.Sion macı gibi oluruz valla Ayhan sola!!!
---Hakan----Nonda----
-------Lincoln-------
Ayhan-----------Barış
-------Linderoth-----
Volkan----------Uğur
----Servet-Song------
--------Orkun---------
Benim kadrom deplasmanda oynamadığımız için bu şekilde Ümit Karanın attığı güzel gole rağmen(ligde 4 gol atmasına rağmen)takımdaki hiç bir oyuncuyla top alışverişini yapamıyor ona atılan her top bir şekilde eriyip gidiyor üçlü orta saha ile oynadığımız içinde yaşanan top kayıpları bir zaman sonra devamlı geri koşmaktan hucum gücündede doğru karar vermeleri engelliyor orta saha elemanlarının.Nonda 1 maç yapmasına rağmen daha iyi top saklayabilen takımını daha iyi hucuma sokan geriye gelip top alan bir oyuncu profili çizdi benim için yinede attığı gol Ümit’e moral vermiş olabilir forvet tercihimde ısrarcı değilim hangi ikili oynarsa oynasın ama orta saha seçimi çok önemli inşallah bir yanlış daha yapılmaz
gerrrard
27.Eylül.2006, 07:30
Emrah sana tüm konularda katılıyorum ama bence Hakan'ın yerine Ümit'in oynaması lazım. Ümit Nonda ikilisi yani. Hakan'ın oynamasını şahsen hiç istemiyorum.
Cengo
27.Eylül.2006, 08:38
tek onliberolu sistemde pozisyon yemen dogal,ligi anadolu takimlari belirlemiyor onemli maclardan cikardiklarin belirliyor.
bu macta da boyle cikarsa kalli kafadan kaybeder maci, aksine Bjk top yapar yuklenir bol bol (2 dmc oynadigini varsayiyorum).
Gs bastirmali tempo yapmali ama boyle orta sahayi bosaltarak degil.sl macindan ne farki var bunun mac ici anlayisi olarak?
GeNç KaRTaL
27.Eylül.2006, 12:29
Çevremde gördüğüm kadarı ile bizi takımdan saymıyorlar.Ne çift ön liberosu...
Ama bir yerde okudum Kalli çift dm ye dönebilirmiş.;)
tek onliberolu sistemde pozisyon yemen dogal,ligi anadolu takimlari belirlemiyor onemli maclardan cikardiklarin belirliyor.
bu macta da boyle cikarsa kalli kafadan kaybeder maci, aksine Bjk top yapar yuklenir bol bol (2 dmc oynadigini varsayiyorum).
Gs bastirmali tempo yapmali ama boyle orta sahayi bosaltarak degil.sl macindan ne farki var bunun mac ici anlayisi olarak?
orkun
volkan-song-bouzid(servet)-ugur
lincoln-linderoth-ayhan-sabri
ümit karan-nonda
11iyle cıkarsak bu macı her türlü alırız.ama sabriyi sag beke alır önünde hasan saşıda oynatırsa işimiz zorlasır.hasan şaş derbilere aşırı motive oldugundan takıma zarar verebilir.sabride sag bek oynarken arkaya cok adam kacırıyor savunma zaafı var.
lincoln büyük macların adamı oldugu icinde şov yapıcak gibi geliyor bana.
besiktas yeteri kadar iyi hücum yapamıyor bence tek kale maç olucak besiktas gol atarsa kontradan atar.
Kafa karıştırdı
Ayhan'ı kesen Alman çalıştırıcı, solda Hakan Balta-Volkan, sağda Uğur-Barış ikilisine görev verirken, forvette ise Nonda'ya döndü.
SAMİ YEN'DE İDMAN
Basın toplantısında "Bizim için 34 maçtan birisi" yorumu yapsa da teknik direktör Feldkamp, Beşiktaş maçına büyük bir itina ile hazırlanıyor. Takımı daha iyi görebilmek için dünkü çalışmayı Ali Sami Yen'e aldıran Kalli, yarınki maçta sahaya süreceği takımı ve oyun taktiğini denedi. İlk derbisinden
galibiyetle ayrılmayı hedefleyen Alman hoca, Beşiktaş'a karşı farklı bir kadro sahaya süreceğinin izlenimini verdi.
SON KARAR YARIN
Kalli'nin en büyük değişikliği sol ve sağ kanatta. Ayhan'ı yedeklerle oynatan Alman hoca, solda Hakan Balta-Volkan ikilisine görev verdi. Sağda ise son haftaların formda isimleri Uğur ve Barış şans buldu. Diğer önemli değişiklik ise forvette. Ümit yedek takımda yer alırken, Nonda, Hakan ile birlikte as takımdaydı. Kalli'nin bu kadroyu sahaya sürüp sürmeyeceği ise yarınki maçta ortaya çıkacak.
Yaşar YALÇIN/Fotomaç
Melekovic
27.Eylül.2006, 17:02
Takımı nasıl kurarsa kursun bu maçta hiç önemsemiyorum.Çünkü bu tür maçlrda taktiklerden çok oyuncu istekleri belirliyor maçın sonucunu.Tabi Sion maçındaki gibi abuk bir taktik hata yapılmadığı sürece.Bir de yeter artık Hakan Şükür diyorum.Rekoruda kırdın git otur kulubeye biraz abilik et gençlerin önünü aç.
Galatasarayin tek ihtiyaci Konsantre!
Emurafu
27.Eylül.2006, 19:15
Gs bastirmali tempo yapmali ama boyle orta sahayi bosaltarak degil.sl macindan ne farki var bunun mac ici anlayisi olarak?Tek ön libero degil busistem barış,linderoth,ayhan sürekli rakibe basıyor....
tek önliberomu hayır diziliş öyle gösteriyor...barış,ayhan,linderoth bunlar kosan adamlar ve heryere yardım ediyorlar linderothda tek kalmıyor..
Barış ve ayhan sahada her yere ayak basıyor... Tek önlibero falan cıkmıyoruz...Bu kadro ile cıkarsa sizin işiniz zorlasır bu kadro savasan ilkonbir defansif yükü cok fazla yani..
LaigLeNoiR
27.Eylül.2006, 19:22
Servet oynayacak mı ki ?
Bouzid oynayacak diye biliyordum ama...
LaigLeNoiR
27.Eylül.2006, 19:33
Barış ve ayhan sahada her yere ayak basıyor... Tek önlibero falan cıkmıyoruz...Bu kadro ile cıkarsa sizin işiniz zorlasır bu kadro savasan ilkonbir defansif yükü cok fazla yani..
Ne Barış ve Ayhan mış...
4-5 kişilik oynuyor galiba bu 2si.
Hem beklere geliyorlarmış, hem önlibero oluyorlarmış, hemde kanatlarda oynuyorlarmış....
Hakkaten helal olsun.
Emurafu
27.Eylül.2006, 19:40
Murat cok kosan adamlarbunlar..Benim demek istedigim cengiz abinin dedigi gibi ortasaha falan bos kalmaz..Bu adamlarla saha cıkarsak besıktasın kanat atakları zorlasır...
LaigLeNoiR
27.Eylül.2006, 19:44
Bende katılıyorum Cengiz abiye, orta saha boş kalır.
Eğer orta sahada Linderoth-Ayhan ikilisi Ön libero olarak oynar, kanatlarda başka 2 kişi oynarsa sesimi çıkarmam.Ama Linderoth tek önlibero kanatlardaki Ayhan ve Barış yardımcı olacaklarsa o zaman derim ki orta saha boş kalır...
BJK'nin muhtemel kadrosu...
Hakan
Kurtuluş-Toraman-Zan-Üzülmez
Koray
Özkan-Delgado-Tello
Nobre-Bobo
gerrrard
27.Eylül.2006, 19:44
Bencede Emrah'a katılıyorum boş kalmaz ortasaha... Ayrıca Sion maçınada bi bakın. Ayhan'ı oyuna aldık ve gollerimizi atmaya başladık. Sion maçında zaten bunun cevabını gördük. Ortasaha hayatta boş kalmaz... ;;)
Emurafu
27.Eylül.2006, 19:48
zaten bosluklar olacak.. Bu besıktas içinde gecerli bizim içinde gecerli...4-4 lük olunmaz..Ama sahada cok iyi bir yardımlasma olacak..
Sion macı örnek olsun:) ayhan ve ayhandan sonra..Linderothda rahat oynar..
Ya Ofansif yüklü adamları oynatacaksın(Hasan,arda,carusca) gibi defansda cok acık vereceksin yada defansif yüklü adamları oynatacaksın hemde savunmaya yardım edecekler...Özelliklede beklere
Cengo
27.Eylül.2006, 20:09
Tek ön libero degil busistem barış,linderoth,ayhan sürekli rakibe basıyor....
tek önliberomu hayır diziliş öyle gösteriyor...barış,ayhan,linderoth bunlar kosan adamlar ve heryere yardım ediyorlar linderothda tek kalmıyor..
siz alışmışsınız ofans ofans, orta saha boş mudur nasıl farkedemiyorsunuz artık..
oyunu okumazsan hiçbirşekilde anlayamazsın boş olduğunu, maç bir orda bir burda olur zannedersin ki oyun zevkli, göze hoş geliyor.
göze hoş falan gelmez aslında, bomboş bir oyun oynarsın ki Gs uzun zamandır bomboş oynuyor.
rakip sürekli hep katığı ile sahana gelir, pres yapan basan kimse olmaz.
beklerin ofansif oyuncular, Hakan Balta dışında gerçek bek yok Gs'de..
beklerin en son pres yaptığı takım baklava oynayan eski M.United kadrosu idi.
ondan beri kimse öyle oynayamadı, Sion karşısında bu kadar zorlanan Gs gruplarda daha da zorlanacaktır ki derbileri saymıyorum zaten.
ister kabul et ister etme, artık dönem çift önliberolu biraz daha savunmaya dayalı, önemli olanın alanı koruma üzerine olduğu bir dönemde intihar eden bir Gs izliyorsunuz ve bunan sesinizin çıkmaması çok tuhaf geliyor bana.
bu taktik en az 20 yıl öncesinin taktiği.
yıllardır 4-1-2-1-2 oynayan United bile geçen sene 4-2-3-1 oynadı çoğu maçta..
çift önlibero aşırı savunma değildir!
esasen alanı korumak ve rakibe orta alanda baskı kurarak daha fazla pozisyon şansı yakalaybilmek üzerinedir.bu yüzden önlibero kavramı da artık değişti.
bir tane az çok pas yapabilen tam defansif önlibero yanında, çok ofansf oynayabilen, az çok pres yapabilen yeni nesil önliberolar ile kapatılıyor artık.
çünkü çoğu playmaker artık savunma yapmıyor, tıpkı lincoln,alex,delgado,rico gibi..
şu andaki istisnalar, juninho,scholes..
bekler pres yapamaz görevleri değil, arkayı çok boşlarlar zaten açıklar pres yapamıyorken..
Gs hala öğrenemedi bunu, halbuki Fatih Terim hep 4-4-1-1 veya 4-3-1-2 oynatırdı..
dünyanın hiçbir yerinde artık aşırı ofansif taktikler kullanılmıyor, amaç önce oyunu domine etmek orta sahada, erken gol yememek; önce atarak gol farkı ile kazanmak değil!
hiç kusura bakmayın benim için maçın favorisi bu şeilde Bjk'dir..
gerrrard
27.Eylül.2006, 20:12
Yahu ortasaha niye boş kalacak niye? 2 ön libero diyorsun eğer 2 ön libero ile çıkarsak zaten en baştan kabullenmiş oluruz yenilgiyi.
Biz sahaya yenilmek için çıkmıyoruz ki. Amacımız Beşiktaş'ı yenmek. Amacımız eğer buysa 2 ön libero çok mantıksız. Ayrıca oynatmasak bile ortasaha boş kalmaz. Yeniden söylüyorum zaten bunu Sion maçında görmüştük...
Cengo
27.Eylül.2006, 20:15
Yahu ortasaha niye boş kalacak niye? 2 ön libero diyorsun eğer 2 ön libero ile çıkarsak zaten en baştan kabullenmiş oluruz yenilgiyi.
Biz sahaya yenilmek için çıkmıyoruz ki. Amacımız Beşiktaş'ı yenmek. Amacımız eğer buysa 2 ön libero çok mantıksız. Ayrıca oynatmasak bile ortasaha boş kalmaz. Yeniden söylüyorum zaten bunu Sion maçında görmüştük...
Chelsea,Barcelona,Milan,Arsenal,United,Lyon vs.. bir dolu Avrupa takımı her maça baştan mağlubiyeti kabullenerek çıkıyorlar zaten!..
eXcitinG
27.Eylül.2006, 20:40
Chelsea,Barcelona,Milan,Arsenal,United,Lyon vs.. bir dolu Avrupa takımı her maça baştan mağlubiyeti kabullenerek çıkıyorlar zaten!..
MağLubiyeti kabuLLenerek çıkmıyorLar ama göze hoş geLen zevk veren futboL anLayışınıda bitirdiLer.Bu saydığın takımLarın içinde ArsenaL hariç o da bu sezon taktiğini değiştirdiği için hangisi adam gibi futboL oynuyor söyLermisin ?
El Comandante
27.Eylül.2006, 20:48
Peki haklisin diyelim.Ama unuttugun birsey var,bizim orta sahamizdaki 3 kisi ( Baris,Linderoth,Ayhan)cift yönlü oynayabilen kisiler,herhalde maclarimizi izlemediginden dolayi böyle bir ön yargin var.Baris mac boyunca hem defansa yardim ediyor,top kazaniyor,gerektiginde kanatlara aciliyor.Aynisini ayhanda yapyior.Sistemde Ayhan sol icte oynuyor gözüküyor ama ben Ayhan`in Kasimpasa macinda sag kanatta top kazandigini gördüm kac defa,ayni sekilde Barisin`da ortada kazandigini gördüm,Linderoth araya kacmalar yapiyordu,bos alanlara kaciyordu ki bir ön libero icin bu özellik cok iyi.Yani bunlar önemli noktalar bunlar.Yani maclarimizi izlersen biraz dikkatli ol derim :0:
Galatasaray normal diziliste tek ön libero oynamis gözüksede,mac icinde bu degisiyor.Gerektiginde 3lü ön libero oluyor,gerektiginde 4-1-2-1-2 seklinde oluyor taktik.3lüdeki futbolcular cok kosan,mücadele eden kisiler.Kimse kusura bakmasin ama böyle futbolcular Türkiye`de yok ! Appiah`i bu sekilde denedi Zico,ama Appiah dedi,kusura bakma ben oldugum yerde kalirim,kanatlara acilamam ! Zico`nun yapamadigi taktigi simdi Feldkamp gayet güzel bir sekilde uyguluyor.Sonuc itibarinde tek kötü yerimiz Servet !
Emurafu
27.Eylül.2006, 20:53
Baran 1 saattir ayhan-linderoth-barıs olayını anlatıyorum milletyanlısanlıyor beni..
Bu 3 lü sürekli pres yapıyor..Ayrıca barıs ve ayhan beklere yardım ediyorlar defansif olarak da iyi maç cıkartıyoruz..
sion macındaki gibi carusca ve hasanı oynatırsan tello ve serdar bizi perisan eder..
bizim suanki sistemimize örnek birtakım milan..
Barıs ve ayhan sayesinde linderoth soluk alıyor+l inderoth da ileri cıkmaya baslıyor sürpriz bindirmeler yapıyor..Örnek verim size bazen barıs önliberoya geciyor linderoth hemen sag kanattan bindirme yapıyor
cok yönlü oyuncular bunlar..Bir mevkiye tıkılmıyorlar..Hemen hemen ortasahada her yerde oluyorlar..Tabiki bosluklarda olacak hiçbir takım 4-4 lük oynamıyor...bu her takım içinde gecerli..
Buseneki sistem böyle..
LaigLeNoiR
27.Eylül.2006, 21:05
Allahtan BJK'de ...
Tello-Koray-Delgado-S.Özkan var...
Hiçbirisi yerinden kıpırdamaz da... G.Saray'lılar da rahatca orta sahada koşar...
Melekovic
27.Eylül.2006, 21:06
Evet bencede Galatasaray'ın bir Sion maçında oynadığı yanlış sisteme göre bakılıp hep öyle oynuyormuşuz gibi kabul ediliyor ki maç içinde doğru sisteme dönülünce ne olduğunu gördük.Bende çift ön libero oynamak ve futbolu öldürmek yerine orta sahada çift yönlü oyuncuların önüne playmaker sistemiyle bir anlayışı tercih ederim.Aşırı korkular malesef futbolu öldürdü.Cruyf oluşacak bu durumu önceden gördüğü için şu sözleri sarfetmişti .1-0'lık galibiyet yerine 4-3'lük bir mağlubiyeti tercih ederim.Başka takımı koyu bir şekilde tutan bir arkadaşımın lafı ise çok ilginçti:Aylar sonra bir maç seyret futboldan zevk al deseler her ne kadar ilk 30 dakikadaki hatalar olsada 90 dakika futbol zevk verdiği için Sion maçını izlemek istiyorum derim ve garip bir şekilde ilk kez o maçta haydi GS 3'ü de atarsın diye destekledim heyecanla dedi.
Emurafu
27.Eylül.2006, 21:09
Allahtan BJK'de ...
Hiçbirisi yerinden kıpırdamaz da... G.Saray'lılar da rahatca orta sahada koşar...
Sahada zaten ortsaha mücadelesi olacak bunuda bu konunun ilk mesajında belirttim..Kimse rahat olmuyacak..Soncuta cok kosan hakkını alır..
ugur cok acemilik cekiyor sag bekte orada bir barıs olursa biraz rahatlar..aynı sekilde volkan içinde sol taraf zaten cok aksıyor..belki hakanda oynayabilir..
Tello ve ayhan farklı tipli oyuncular zaten
tello bu sene cok iyi duran topatıyor buyüzden yan toplar tehlikeli...sol cizgiyi cok kullanıyor tello..
Serdar kurtulus bence sürekli önliberoda oynamalı..Milli takımda kazanır..
0-0 da bitebilir maç..:):):)
El Comandante
27.Eylül.2006, 21:10
Allahtan BJK'de ...
Simdi Murat sende biliyorsun ki Bjkde orta alanda tek basina Koray basiyor her toplara,zaten mac sonunda en cok top kapananin istatistiklerde Koray oldugunu görüyoruz.Koray`i genellikle bos birakiyor bu orta saha,adam tek basina mücadele ediyor.Besiktas madem tek forvet oynayacak,ozaman ABOOO´nun dedigine gelmelisiniz,cift ön libero oynamalisiniz ! Adaminiz da hazir aslinda! Cisse.Yok Cisse yoksa,Serdar ön liberoya gecer,Koray`la cift ön libero olur,saga Diatta gecer,Gökhan-Toraman ikilisi stoperde kalirlar.Böylelikle takiminiz orta sahada daha kuvvetli olur.
LaigLeNoiR
27.Eylül.2006, 21:22
Serdar Kurtuluş sağ bekte daha etkili oluyor diye düşünüyorum.
Koray orta sahada o yükün altından kalkabilir...
Emurafu
27.Eylül.2006, 21:23
Son haberlere göre;
sol bek--- h.balta önünde v.yaman
sağ bek--- u.uçar önünde b.özbek
forvette----h.şükür yanında s.nonda
deneniyomuş
Ben onu bunu bilmem ama AYHan bu maçta mutlak oynamalı.Ayhan mücadeleyi herzaman yapıyor ama Bjk maclarınada ayrı bir konsantre ile cıktıgından normalden bile daha iyi oynuyor bence.Örneğin son İnönüdeki maçta.Takımın tek iyi ismiydi...
YusufT
27.Eylül.2006, 21:36
sag kanatta Ugur-Baris iyi is yapiyor. Sol kanatta H.Balta-V.Yaman bence pekde iyi is yapmaz gibi geliyor. ikiside birazcik yavas..
Emurafu
27.Eylül.2006, 21:40
Yusuf işte o yüzden Ayhan kesin oynaması lazım..Her besıktas maclarında ayhan daha istekli oluyor..
Volkan agır degil bindirmeleri güzel ama cok acık veririz..
Maçada az kaldı:D:D
El Comandante
27.Eylül.2006, 21:41
Anlamiyorum ben bu Kallinin Hakan Sükür takintisini,yahu Ümit as olabilmek icin daha ne yapmali ? Hakan Sükür artik dinlenmeli yahu,bu yasta her macta oynatiyor onu Herr Feldkamp ! Ümit ligdeki son 3 macta 3 gol atmis ama halen yedekte.Valla insanin gülesi geliyor.
Kalli bence taktigi bozmamali.4-3-1-2 bence gayet iyi.
LaigLeNoiR
27.Eylül.2006, 21:44
Ümit sakat galiba...
El Comandante
27.Eylül.2006, 21:46
Serkan Calik oynasin ozaman.Cok süratli,ayaginda iyi top tutabilen bir forvet.Hakan olmamali yani.Bu macta Serkan`i denemeli Kalli.Yetenekli cocugu yedek kulübesinde cüretecek böyle giderse.
Serkan Besiktas defansina cok zor anlar yasatir.Besiktasin stoperleri yavas,hele Gökhan cok yavas.Serkan cok iyi pozisyonlar bulabilir macta.Oynarsa kendini cok rahat gösterir.Patlama maci olur !
LaigLeNoiR
27.Eylül.2006, 21:47
Bu arada şaka maka,
Ayhan oynamaz ise Emrah bizim başımızın etini yiyecek :D
RaSenGan
27.Eylül.2006, 21:47
Sahaya 9 kişi çıkmayız inş.
Fıratcan Alçınkaya
27.Eylül.2006, 21:49
Orta sahaya duvar
Beşiktaş derbiye çift ön liberolu sistemle çıkacak. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Serdar Kurtuluş ve Koray'ı ilk 11'de sahaya sürecek. Forvette ise Delgado ile Bobo görev yapacak
Kartal derbide orta sahaya adeta duvar örecek. Siyah - beyazlı takım, Galatasaray maçının hazırlıklarına aralıksız devam ederken, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, dev karşılaşmada uygulatacağı sistemle ilgili son düzenlemeleri yapıyor.
Diatta'yı sağ bekte, sakatlığı düzelen Gökhan Zan ve İbrahim Toraman'ı ise savunmanın göbeğinde oynatacağı öğrenilen Sağlam'ın, orta sahada iki ön liberoya görev vereceği ifade edildi. Uzun süredir defansın sağında oynayan Serdar Kurtuluş'un yanı sıra Koray'a 11'de sahaya sürecek olan genç teknik adamın, Galatasaray'ı orta alanda durdurmayı planladığı kaydedildi.
Arjantinli dönüyor
Önceki gün düzenlediği basın toplantısında Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln'e özel önlem almayacağını açıklayan Ertuğrul Sağlam'ın, Cisse'nin kırmızı kart cezalısı, Richardinho'nun sakat olması yüzünden orta alanda iki ön libero kullanmaya karar verdiği vurgulandı.
Siyah-beyazlı takımın ileri ikilisinde ise Delgado ve Bobo görev yapacak. Denizlispor maçında dinlendirilen Arjantinli Delgado'nun taktik gereği sık sık geriye gelerek orta alana destek vereceği kaydedildi. Kartal'da kanatlarda ise yine Tello ve Serdar Özkan görev yapacak.
120 haftalık zirve hasreti
Beşiktaş tam 120 haftalık liderlik hasretine, Galatasaray derbisiyle son vermeye çalışacak. Ligde 14 puanla, lider Galatasaray'ın 2 puan gerisinde ikinci sırada bulunan siyah-beyazlılar, derbiden galibiyetle ayrılmaları durumunda tam 121 lig haftası sonra ligin zirvesine çıkacak. En son 2003-04 sezonun 22. haftasında liderlik koltuğunda yer alan Beşiktaş, 23. haftada cezası yüzünden Kocaeli'de oynadığı maçta İstanbulspor'a 2-1 mağlup olarak zirveyi ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptırmıştı.
Emurafu
27.Eylül.2006, 21:54
Bu arada şaka maka,
Ayhan oynamaz ise Emrah bizim başımızın etini yiyecek :D
Korkmayın Ayhandan:zuhaha:
Ayhan için Besıktas maçları baska olur malum....
Karan sakat degil turp gibi...Nonda daha iyi top saklıyor+geride geliyor
serkan keske oynasa adamda ne hız var..Uçuyor sahada..Kasımpasa macında son 10 dakikada fatih akyeli perisan etti..
El Comandante
27.Eylül.2006, 21:54
Simdi Murat sende biliyorsun ki Bjkde orta alanda tek basina Koray basiyor her toplara,zaten mac sonunda en cok top kapananin istatistiklerde Koray oldugunu görüyoruz.Koray`i genellikle bos birakiyor bu orta saha,adam tek basina mücadele ediyor.Besiktas madem tek forvet oynayacak,ozaman ABOOO´nun dedigine gelmelisiniz,cift ön libero oynamalisiniz ! Adaminiz da hazir aslinda! Cisse.Yok Cisse yoksa,Serdar ön liberoya gecer,Koray`la cift ön libero olur,saga Diatta gecer,Gökhan-Toraman ikilisi stoperde kalirlar.Böylelikle takiminiz orta sahada daha kuvvetli olur.
Orta sahaya duvar
Beşiktaş derbiye çift ön liberolu sistemle çıkacak. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Serdar Kurtuluş ve Koray'ı ilk 11'de sahaya sürecek. Forvette ise Delgado ile Bobo görev yapacak
Kartal derbide orta sahaya adeta duvar örecek. Siyah - beyazlı takım, Galatasaray maçının hazırlıklarına aralıksız devam ederken, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, dev karşılaşmada uygulatacağı sistemle ilgili son düzenlemeleri yapıyor.
Diatta'yı sağ bekte, sakatlığı düzelen Gökhan Zan ve İbrahim Toraman'ı ise savunmanın göbeğinde oynatacağı öğrenilen Sağlam'ın, orta sahada iki ön liberoya görev vereceği ifade edildi. Uzun süredir defansın sağında oynayan Serdar Kurtuluş'un yanı sıra Koray'a 11'de sahaya sürecek olan genç teknik adamın, Galatasaray'ı orta alanda durdurmayı planladığı kaydedildi.
Besiktas´in bu taktikle basarili olacagini söylemistim,biz de onlarin hamlesine hamle ile karsilik vermeliyiz.Herr Feldkamp eger orta sahada Linderoth´u tek birakirsa isimiz cok zorlasir.Mutlaka Baris-Linderoth-Ayhan oynamali !
Emurafu
27.Eylül.2006, 21:58
Baran son noktayı koymuş........
LaigLeNoiR
27.Eylül.2006, 21:59
Bakalım çift önlibero mu çıkacaz...
Nobre olmayacak o zaman ve Bobo'nun da gol atma şansı azalacak...
eXcitinG
27.Eylül.2006, 22:53
GaLatasaray Forvette Ümit ve Hakan iLe çıkarsa Gökhan ve Toraman arasında eziLir kayboLur gider.Umarım Nonda oynamazda bizde rahat bir maç izLeriz.
YusufT
27.Eylül.2006, 22:57
Serkan Calik - Nonda ikilisiyle cikarsa BJK'nin defansi perisan olur. Serkan Gökhana bin basar gecer, vallaa nonda böyle birden sahneye cikiyor.
Linderotha cok büyük is düsecek. Defansta Takimin bel kemigi Linderoth ve Song. Bu oyunculardan yoksul cikarsa Galatasaray perisan olur
Ilhan
27.Eylül.2006, 23:00
Beşiktaş berabere kalmaya çıkıyor yine. GS alır bu maçı.
eXcitinG
27.Eylül.2006, 23:43
Serkan çaLik kim ya.Kim bu adam.Karşısında Gökhan Zan ve Toraman var.Serkan Gökhan ve Toramanı duman etmesi için daha 10 fırın ekmek yemesi gerek.AtmayaLım Lütfen.Adam koşuyor diye adamı yaptınız RonaLdo.O zaman bizim Serdar Özkanda Cristiano RonaLdo.
YusufT
27.Eylül.2006, 23:54
Zan cok yava oyuncu,Serkan ise ondan 3 kere daha hizli en az. ondan dedim Serkan bin basar diye.
eXcitinG
27.Eylül.2006, 23:56
Bende senin aLayacağın diLLe anLatayım o zaman madem anLamıyorsun.Gökhan ve Toraman tecrübe,deneyim ve geçmiş bakımından Serkan çaLık deniLen adamı 10 a çarpar 8 e böLer 9 La topLar.Adam hızLı diye böyLe bir mantık yok futboLda.Henry de çok hızLı ama herkesi geçemiyor sonuçta.Herşey hız demek değiLdir.Kademe yer tutma önceden sezebiLmek gibi özeLLikLerde çok önemLidir futboLda.
Umarım şimdi anLamışsındır.
LaigLeNoiR
28.Eylül.2006, 00:01
Serkan ve Barış bizim başımıza Ronaldinho oldu vay be...
Ne adamlarmış bunlar.
gerrrard
28.Eylül.2006, 00:01
Hayrettin abi yanılıyorsun Serkan Çalık çok iyidir. Tecrübesiz belki ama Gökhan ve Toraman onu tutamaz.;;)
Emurafu
28.Eylül.2006, 00:02
Kalli serkanı zaten ilkonbirde oynatmaz...serkan forvet oyuncusu kalli kanatlarda oynatıyor kasımpasa macında son 10 dakikada fatih akyel perisan oldu..
Bence yorgun rakibin üstüne kalli 60 dan sonra koyması lazım..
Oynatsa cok iyi oynar etkili bir silah çünkü sonucta lakabı(Tavsan):D:D
eXcitinG
28.Eylül.2006, 00:04
Yahu neden tutamasın.Avrupa da ki en hızLı santraforLar kim şu anda ? Henry-Eto o - Saha vs bu adamLar biLe her önüne geLeni geçemiyorLar.Kendisinden daha ağır adam var diye karşısında onu duman edecek anLamına geLmez.Stam da coğu futboLcudan ağır savunma oyuncusuydu ama önüne geLen forveti bitiriyordu.Bir oyuncuyu sadece hızLa savunursanız sinirLenirim ha :)
Emurafu
28.Eylül.2006, 00:11
Tutamaz Sözü bence sacma olmus..Mesela Savunmayı yıpratır desek tam oturur galiba...
-BEŞİKTAŞ’A İFTAR DAVETİ-
Sezgin, derbi maç öncesi Beşiktaş yönetimine bir iftar davetinde bulunduklarını, ancak siyah-beyazlıların başka bir programının bulunması nedeniyle bunun gerçekleşmediğini açıkladı.
Tüm müsabakalardan önce bir takım organizasyonlar yapılması gerektiğini savunan Sezgin, ’’Bizim şahsi fikrimiz, hakemin, gözlemcinin, federasyon temsilcisinin, belki de futbolcuların bile katılabileceği organizasyonlar tertip etmeliyiz. Gerginliklerin en önemli nedeni, maç öncesi söylemler. Bunları bir şekilde ortadan kaldırabilmeliyiz’’ şeklinde konuştu.
Diğer yandan, ameliyat olan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın’ın durumuna da değinen Adnan Sezgin, ’’Sayın başkanımıza acil şifalar diliyoruz. Umarım kısa zamanda yine birlikte olacağız. Bize gelen bilgiler iyi durumda olduğu şeklinde’’ dedi.
28.09.2007
Kaynak : AA
GeNç KaRTaL
28.Eylül.2006, 00:26
Bu maçta Delgado yerine Nobre ilede başlayabiliriz bence.Kanatlardan etkili olmaya çalıştığımızda Bobo-Nobre ikilisi daha etkili olurlar.Hem zaten Nobre Cimbom'u sever.
Birde şöyle bir şey var.Gs'nin taktiği şu ana kadar tuttu.Ama bu taktikle karşılaşacağı en güçlü rakip Beşiktaş şimdiye kadar.
Emurafu
28.Eylül.2006, 00:31
Nobre bizi sever ayhanda sizi sever:Dİnsallah ikiside oynar zevkil bir maç olur umarım..
Nobre boş geçer mi bakalım :p
Fıratcan Alçınkaya
28.Eylül.2006, 00:36
Serkan Çalık ı en son gördümde bir dünya karşı karşıya harcamıştı Beşiktaş gibi bir takım defansını yada kalecisini duman edemez..
GeNç KaRTaL
28.Eylül.2006, 00:39
İlk golü bulup bu skoru koruyabilirsek bu maçta sonradan girecek Higuain'in maçın yıldızı olabileceğini düşünüyorum.Ayrıca büyük ihtimal Nobre'nin yerine ilk 11'de başlayacak olan Delgado silik oynamaz inşallah.
BlackEagle19o3
28.Eylül.2006, 01:24
Çift ön libero oynayacağız demek.Fikrimi değiştiriyorum maçı Gs alır.Biz Marsilya maçındaki gibi korkak bir anlayışla oynayıp ilerde top yapamayız.Gol atacağımızı hiç düşünmüyorum.Maçı Gs 1-0 ya da 2-0 alır.0-0 bizim için iyi sonuç bu taktikle...
H.Arıkan
Serdar K. Diatta Toraman Tello
S.Özkan Koray İ.Akın
Delgado
Bobo Nobre
şeklinde bir kadro süpar olur aslında.İ.Üzülmez'i yazmadım.Çünkü artık ondan soğudum.Ama yine de derbi maç olduğu için tecrübesiyle düşünülebilir.İ.Aakın kulübeye gelir.Diatta yerine Gökhan Zan oynayabilir.Higuian de bu maçta kullanılabilir.Ama ben boşa konuşuyorum.Baksanıza hoça çift ön libero başlayacakmış...
Aykan19o3
28.Eylül.2006, 01:57
Çift ön libero oynayacağız demek.Fikrimi değiştiriyorum maçı Gs alır.Biz Marsilya maçındaki gibi korkak bir anlayışla oynayıp ilerde top yapamayız.Gol atacağımızı hiç düşünmüyorum.Maçı Gs 1-0 ya da 2-0 alır.0-0 bizim için iyi sonuç bu taktikle...
H.Arıkan
Serdar K. Diatta Toraman Tello
S.Özkan Koray İ.Akın
Delgado
Bobo Nobre
şeklinde bir kadro süpar olur aslında.İ.Üzülmez'i yazmadım.Çünkü artık ondan soğudum.Ama yine de derbi maç olduğu için tecrübesiyle düşünülebilir.İ.Aakın kulübeye gelir.Diatta yerine Gökhan Zan oynayabilir.Higuian de bu maçta kullanılabilir.Ama ben boşa konuşuyorum.Baksanıza hoça çift ön libero başlayacakmış...
Gs Marsilya değil.. (::) İlk yarıyı dengede bitirirsek 2. yarı bir ön liberoyu çıkartıp kilit oyuncu alarak maçı alabiliriz.. Yani ilk yarı rakibi çözeriz 2. yarıda alacağımız ofans gücü yüksek oyuncu rakibin zayıf yanlarını iyi görürse gol ya da goller atabiliriz.. Gs'nin ofans gücü çok güçlü değil bence.. Bir Lincoln var maçı çözen..
BlackEagle19o3
28.Eylül.2006, 02:01
Gs Marsilya değil.. değil bence.
Gs Marsilya'dan kötü takım değil.Biz de değiliz bence.Ama sorun psikolojide.Ben defansif çıkarsak kaybedeceğimizi düşünüyorum.
Fıratcan Alçınkaya
28.Eylül.2006, 02:02
Beşiktaş taraftarı derbi maça alınmalıydı
Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, Beşiktaş olarak Galatasaray'la yarın yapacakları derbi karşılaşmasına hazır olduklarını söyledi.
Sinan Engin,siyah-beyazlı takımda yarın sakat Ricardinho ve kart cezalısı Cisse'nin forma giyemeyecek olmasının önemli olmadığını vurguladı. Engin, şöyle konuştu:
''Onların yerine oynayacak arkadaşlarımız var'' derken, karşılaşma için de ''Tempolu bir maç olacağını düşünüyorum. Her şeyden önce Beşiktaş olarak derbiye hazırız. Gücümüzü görmek istiyoruz. Galatasaray
karşısında nasıl bir takım olduğumuzu Türkiye'ye göstermek, iyi futbol oynamak ve kazanmak istiyoruz. Beşiktaş kesinlikle beraberlik için değil, 3 puan için gidecek. Oyuncularımız hazırlar ve maç saatini
bekliyorlar. Galatasaray iyi bir takım, önemli oyuncuları ve iyi bir hocaları var. Biz de hocamıza güveniyoruz. 'O (Feldkamp) daha tecrübeli bir hoca, bizim hocamız genç' diye bir kavram yok kafamızda. Sonuna
kadar derbiye hazırız.''
LİGİN HENÜZ BAŞI
Turkcell Süper Lig'de sezonun daha çok başında olunduğunu anlatan Engin, puan farklarının şu aşamada çok önemli olmadığını belirterek, şunları söyledi:
''Ligin daha çok başı. 5-8-10 puanlık farklar çok önemli değil. Buralardan şampiyonluklar çok kaybedildi. Yenilmek de çok önemli değil ve dünyanın sonu da değil. Biz 5 puan önde olsak da ligin sonu gelmiyor.
Her şeyden önce yarın futbolun çok iyi olacağını, yüksek atmosferli, tempolu, heyecanlı bir maç olacağını düşünmüyoruz. Buradan birtakım dersler çıkarmak lazım. Taraftarın daha dikkatli olması lazım. Böyle bir
derbiyi izleyemeyecekler.''
BEŞİKTAŞ TARAFTARI ALINMALIYDI
Sinan Engin, Galatasaray'ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak derbi karşılaşmasına Beşiktaş taraftarının alınması gerektiğini ileri sürdü.Beşiktaş taraftarının bir günahı olmadığını söyleyen Engin,
''Beşiktaş taraftarının aslında gelmesi lazım bu maça. Beşiktaş değil, Galatasaray taraftarı cezalı. Onun için Beşiktaş taraftarına derbi maçın açık olması lazımdı. Örnek teşkil etmesi açısından. Bunu gözden geçirmek lazım. İki takım da cezalandırılıyor çünkü'' şeklinde konuştu.
Karşılaşmanın hakemi Selçuk Dereli'ye maçta çok iş düşeceğini kaydeden Sinan Engin, oyuna çok fazla etki edilmemesi gerektiğini belirtirken,
''Her iki takımın oyuncularına da sesleniyorum, hakeme yardımcı olmalıyız. Yanlış karar vermesin. Onun işini de zora sokmayalım. Hakemlerimizden ve hakem camiasından yardım istemiyoruz. Herkese adil olunsun. Herkese aynı ölçüde kararlar verilsin. Sezon başından beri Beşiktaş'a yapılan hatalar ortada. Ankaraspor maçında yüzde 100 golümüz verilmiyor. Dönüyoruz Denizlispor maçında Tello'ya yönelik penaltı, Nobre'ye yönelik ise kırmızı kart pozisyonu var'' ifadesini kullandı.
El Comandante
28.Eylül.2006, 02:04
Gs Marsilya değil.. (::) İlk yarıyı dengede bitirirsek 2. yarı bir ön liberoyu çıkartıp kilit oyuncu alarak maçı alabiliriz.. Yani ilk yarı rakibi çözeriz 2. yarıda alacağımız ofans gücü yüksek oyuncu rakibin zayıf yanlarını iyi görürse gol ya da goller atabiliriz.. Gs'nin ofans gücü çok güçlü değil bence.. Bir Lincoln var maçı çözen..
Tabi canim ne demezsin...
Marsilya`nin ligde sadece 1 galibiyeti oldugunu,ve küme düsmemeye oynadigini söylemekte yarar var.
Karsinizdaki takim ligin en cok gol atani,en az gol yiyeni,en cok atak yapani ve su anda ligin en iyi oynayan takimi.
İlk yarıyı dengede bitirirsek 2. yarı bir ön liberoyu çıkartıp kilit oyuncu alarak maçı alabiliriz.
Deme yahu,antrenörlük kurslarina basla sen simdiden.Bu lafina cevap vermiyorum,sen düsün,ne kadar sacmaladiginin farkina varirsin.
YusufT
28.Eylül.2006, 02:21
Gs Marsilya'dan kötü takım değil.Biz de değiliz bence.Ama sorun psikolojide.Ben defansif çıkarsak kaybedeceğimizi düşünüyorum.
Kontratakla oynarsiniz, diyecemde Bobo biraz agir kala bilir.
DeNiZ_1903
28.Eylül.2006, 02:47
Marsilya`nin ligde sadece 1 galibiyeti oldugunu,ve küme düsmemeye oynadigini söylemekte yarar var.
Sion ilk şampiyonlar ligi şampiyonu olma becerisini gösterdi diğmi ?
Ayrıca kadrosunda Niang , Cisse ve Nasri gibi oyuncularıda unutmamak lazım Sion'un
El Comandante
28.Eylül.2006, 02:49
Sion ilk şampiyonlar ligi şampiyonu olma becerisini gösterdi diğmi ?
2007-2008 sezonundayiz.?
Besiktas ozamanki Marsilya´yami yenildi ?
Eger gecmisteki basarilara bakarsaniz,kusura kalmayin ama rakibimiz olamazsiniz.
Evet geçmişe bakarsak yanarız tüm GS'li olmayanlar :D
Aykan19o3
28.Eylül.2006, 02:52
Tabi canim ne demezsin...
Karsinizdaki takim ligin en cok gol atani,en az gol yiyeni,en cok atak yapani ve su anda ligin en iyi oynayan takimi.
Deme yahu,antrenörlük kurslarina basla sen simdiden.Bu lafina cevap vermiyorum,sen düsün,ne kadar sacmaladiginin farkina varirsin.
Saçmalamıyorum.. Sion gibi oynayalım yeter..
DeNiZ_1903
28.Eylül.2006, 02:52
Hadi onu geçtik Yeni Zidane ile Sion'un oyuncularını bir nası tutarsın ayrıca Marsilya'nın teknik direktörü için bu son maçtı adamlar ölümüne savaştı ve tüm futbolcularımıza bir kasap gibi girdiler
El Comandante
28.Eylül.2006, 02:54
Ha bu arada Yelkovan sen Sion´u nereden cikardin merak ediyorum.Biraz eski sayfalara bak,konu neden bu hale gelmis gör,ondan sonra yorum yap.Sacmaliyorsun cünkü.
BlackEagle19o3
28.Eylül.2006, 02:54
Hadi onu geçtik Yeni Zidane ile Sion'un oyuncularını bir nası tutarsın ayrıca Marsilya'nın teknik direktörü için bu son maçtı adamlar ölümüne savaştı ve tüm futbolcularımıza bir kasap gibi girdiler
Ağzına sağlık.Güzel söylemişsin.Cl gruplarında Marsilya'ya yenilmek ile,Uefa 1.turunda adı sanı duyulmamış bir köy takımına yenilmek arasında dağlar kadar fark var...
DeNiZ_1903
28.Eylül.2006, 02:55
Ha bu arada Yelkovan sen Sion´u nereden cikardin merak ediyorum.Biraz eski sayfalara bak,konu neden bu hale gelmis gör,ondan sonra yorum yap.Sacmaliyorsun cünkü.
Marsilya'dan bahsederken kimse saçmalamıyordu ama ...
El Comandante
28.Eylül.2006, 02:57
Takimin isimlerine bakipta futbol yorumlamaktan bikmayacaksiniz anlasilan ;)
Marsilya su anda Sion´dan bile kötü durumdadir.Ister kabullenin,ister etmeyin.Bu marsilya ligde kimlere yenilmis,hele bir bakin,sonra yorumlarin Marsilyayi.Yahu küme düsmemeye oynuyorlar !
LaigLeNoiR
28.Eylül.2006, 03:02
Sakin beyler biraz daha...
Birbirimizi kırmayalım...:)
DeNiZ_1903
28.Eylül.2006, 03:03
Ama Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorlar ayrıca ligdeki durumu kadar takım ismide önemlidir zor bir zaman geçiriyorlar Samsunspor maçından sonra Beşiktaş ' ada böyle olmuştu hatırlarsan ama zaten bu maçta bir puan kaybı teknik direktörlerini değiştiricekti ayrıca o maçta oynadıkları şey futbol olamaz Rugby maçları orada yapılıyor belki bunun bir etkisi olabilir :1: Ayrıca 70 dk top tutucak bir isim olmadan da iyi dayanmıştık ...
Cyzio
28.Eylül.2006, 03:05
Takimin isimlerine bakipta futbol yorumlamaktan bikmayacaksiniz anlasilan ;)
Marsilya su anda Sion´dan bile kötü durumdadir.Ister kabullenin,ister etmeyin.Bu marsilya ligde kimlere yenilmis,hele bir bakin,sonra yorumlarin Marsilyayi.Yahu küme düsmemeye oynuyorlar !
O durum teknik direktör Emon'dan kaynaklanan bir durumdu..;;)
El Comandante
28.Eylül.2006, 03:06
Neyse konumuz Galatasaray-Besiktas maci.Yeterince saptirdik konuyu,biraz daha devam edersek uyarilar gelecek.Benim anlatmak istedigimi anlayamadin,ne kadar anlatsam gene anlamayacan ;)
DeNiZ_1903
28.Eylül.2006, 03:07
Senin görüşünü anladım ama bende kendi görüşümü savunuyorum , bencede tartışmayalım artık...
LaigLeNoiR
28.Eylül.2006, 03:08
Her 2 takımında kadrosunun henüz kesin olmadığını düşünürsek maç kapalı kutu diyebiliriz...
Emurafu
28.Eylül.2006, 03:15
Tartısmaya gerek yok Arkadaslar...
İki takımda şuan kapalı kutu bence sürpriz düzenlede cıkabilir iki takım..
gerrrard
28.Eylül.2006, 03:16
Bi zaman gelmedi :D
gahanthegod
28.Eylül.2006, 03:51
Ayhan garip adamdir vesselam. Her sene Besiktas macindan 4-5 hafta once form tutmaya baslar. Besiktas macinda futbol olarak zirveye cikar, sonra bir dahaki Besiktas macina kadar dusus gosterir. Solda bir Ayhan - Volkan Yaman partnerligi agir sagbekimiz Kurtulus'un basina is acabilir. Zaten golleri genelde sagdan yiyoruz.
GeNç KaRTaL
28.Eylül.2006, 14:12
Bu dediklerin doğru ama şunuda unutmamak lazım.Galatasaray oynadığı bu maçlarda biraz daha dişli rakipler karşısında biraz bocaladı.(Manisa,Bursa) Bu maç Galatasaray'ın gerçek gücünü görmek için çok önemli.Bunuda göz ardı etmemek lazım.Galatasaray içinde en az bizim kadar zor bir maç olacak lafın özü.
19_SeRDiNÇ_05
28.Eylül.2006, 16:13
Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesi sakatlık şoku yaşanıyor.
Sarı kırmızılılarda sakatlanan Ayhan derbinin kadrosundan çıkarıldı. Hasan Şaş"ın da oynamasının çok zor olduğu bildirildi.
Süper Lig"de yeni sezonunun ilk derbisinde Beşiktaş ile karşılaşacak G.Saray"da, Ayhan kasık fıtığı nedeniyle kadrodan çıkarılırken, ağrıları süren Hasan Şaş"ın oynama şansının da çok az olduğu öğrenildi. Buna göre, milli futbolcunun bu hafta içinde ameliyat edileceği ifade edildi. Kulüp doktoru Murat Çevik, "Ayhan"da kasık fıtığından şüpheleniyoruz" derken, başarılı oyuncunun ne zaman sahalara döneceği hakkında da kesin bir süre belirtmedi. Ancak bu tip sakatlık geçiren bir futbolcunun, 6 ile 8 hafta arasında sahalardan uzak kaldığı biliniyor.
Bu arada geçen hafta, Kasımpaşa maçını tamamlayamayan ve belinde kilitlenme meydana gelen Hasan Şaş ise, dün akşam yapılan antrenmana katıldı. Buna karşılık tecrübeli futbolcunun ağrılarının devam ettiği ve derbide büyük olasılıkla forma giyemeyeceği öğrenildi. Kalli bu durumda Hasan"ı riske etmeyecek, Arda"ya şans verecek.
anil luque
28.Eylül.2006, 16:31
bu bizim açımızdan iyi oldu ayhan bize karşı ayrı bir hırsla oynuyor.. hasan da keza öyle.. alalım artık bu maçı :)
DeNiZ_1903
28.Eylül.2006, 16:43
Ayhanın oynamaması iyi oldu hasan zaten yok ama arda bu yıl çok kötü başladı ben düzeldim işareti vermek için hırslı oynayabilr....
eXcitinG
28.Eylül.2006, 16:45
Kim oynuyor oynamıyor aLdırmamamız gerek.Biz beşiktaşız.Bu maçı ne yapıp edip kazanmamız gerekiyor.
mert_fox
28.Eylül.2006, 17:13
Maç bu akşam merakla bekliyorum.İlginç bir maç olucağına benziyor. :)
King_91
28.Eylül.2006, 18:18
İnşallah Sion Maçındaki Gibi Bir Hata Yapmaz Kalli
Ziya38
28.Eylül.2006, 18:28
Maca bakamiyacam iftar saatinde tam( Burasi Holanda) Insallah galatasaraymiz yener..
Maçın seyircisiz olması Beşiktaş'ın avantajı.Beşiktaş bu avantajdan yararlanabilirse maçı kazanabilir.Öbür türlü maç berabere biter gibime geliyor.
Aykan19o3
28.Eylül.2006, 19:00
Ayhan ve Hasan yok bu bizim için ek bir avantaj..
Revolution
28.Eylül.2006, 19:28
İnşallah Ayhan yerine Carrusca değil de S.Çalık oynar..Kendi gösterebileceği bir maç olur S.Çalık için bu maç..Maçın ne olacağına gelince hiç belli olmaz ama bana daha çok berabere gibi geliyor..
Emurafu
28.Eylül.2006, 19:42
Ayhanın olmaması kötü İnsallah kalli yerine iyi adam sokar..Arda kesin oynamamsı lazım..Bu durumda hakan önünde volkan böyle iyi olur..
----------------Orkun-------------------
Uğur----Song----------Servet----Hakan B.
---------------Tobias---------------------
-----Barış-----------------Volkan-----
---------------Lincoln----------------------
---------Nonda------------Hakan--------
Ayhan yoksa sol kanatta hakan ve Volkan ikilisi oynamalı
King_91
28.Eylül.2006, 20:48
Ayhanın olmaması kötü İnsallah kalli yerine iyi adam sokar..Arda kesin oynamamsı lazım..Bu durumda hakan önünde volkan böyle iyi olur..
----------------Orkun-------------------
Uğur----Song----------Servet----Hakan B.
---------------Tobias---------------------
-----Barış-----------------Volkan-----
---------------Lincoln----------------------
---------Nonda------------Hakan--------
Ayhan yoksa sol kanatta hakan ve Volkan ikilisi oynamalı
Bu kadro çıkabilecegin en iyisi olur ayrıca ardanın bence de oynamaması lazım zaten iyi oynamıyordu sakatlandıgında bi de simdi sakatlıktan yeni cıktı
Fıratcan Alçınkaya
28.Eylül.2006, 21:28
Ayhan Akman ın yokluğu orta Alan v defans için büyük eksik bakalım seyir zevki yüksek olan bir maç olur umarım...
Roberto Baggio
28.Eylül.2006, 21:35
İnanmıyorum Lincoln ve Hakan Şükür 18'e alınmamış disiplinsiz hareketleri yüzünden feldkamp iyice abarttı disiplin olayını hadi hayırlısı beraberlik iyidir artık bizim içinn...
Maksic
28.Eylül.2006, 21:36
Lig tv nin haberine göre Lincoln ve H.Şükür kadro dışı bırakılmış ilk 11 de yok iki futbolcuda
Lucas Neill
28.Eylül.2006, 21:37
Bende yeni okudum internetten inşallah yanlış haberdir.Lİncoln Gs için çok yararlı bi futbolcu.
Roberto Baggio
28.Eylül.2006, 21:39
G.Saray'da şok gelişmeler
Derbi öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş'ta Celal Kolot istfa ederken G.Saray'da da Lincoln ve Hakan Şükür'ün bu maç öncesi kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.
LİG TV'den Pınar Argun'un haberine göre Hakan Şükür ve Lincoln 18 kişilik kadroya alınmadılar. Kampa uygun davranmadıkları gerekçesiyle Feldkamp Hakan Şükür ve Lincoln'ü kadro dışı bıraktı. Bu gelişmeleri LİG TV'den öğrenen Adnan Polat hemen Metin Oktay tesislerine hareket etti.
G.Saray'ın sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor: Orkun, Uğur, Servet, Song, Hakan Balta, Barış, Linderoth, Mehmet Güven, Arda, Nonda, Ümit Karan
(Ligtv.com.tr)
Feldkamp abarttı inşallah adnan polat halleder bu işi..
uAsamet91
28.Eylül.2006, 21:43
Hakan Sukur ve disiplinsizlik...Bence yalan haber
Mr.CordiaL
28.Eylül.2006, 21:44
Bu haberin doğruluğu kesin mi acaba?
Roberto Baggio
28.Eylül.2006, 21:46
Yahu Gerçekten bu habere inanmak istemiyorum Heralde feldkamp böyle birşey yapmaz diyorum ama yaptı galiba...
murty54
28.Eylül.2006, 21:47
ya inanamıyorum ya bu kalli ne yapıyor:mad::mad:
Lucas Neill
28.Eylül.2006, 21:47
Hakan Sukur ve disiplinsizlik...Bence yalan haber
Bende aynı fikirdeyim.Hem Hakan ve Lincoln gibi oyuncuların böylesine önemli bir maç öncesinde disiplinsiz bir hareket yapması pek inandırıcı değil.
Eray Dengiz
28.Eylül.2006, 21:49
saçmalıktan öteye gidemez bu haber...
Roberto Baggio
Çok merak ediyorum hadi Lincoln birşey bir disiplinsizlik yapmış olabilir ancak Hakan'ın disiplinsizliğini çok merak ediyorum...
El Comandante
Kalli biletini erkene almak istiyor.Yönetiminin onu kiracigini zannetmiyorum ;)
fmsmyrna
Show tv'deki İddalıyorum programında Gürkan Kubilay'de söyledi Hakan ve Lincoln kadro dışı bence byük saçmalık olur.
Aykan19o3
28.Eylül.2006, 21:50
ohhh süper Lincoln yok :D
Eray Dengiz
28.Eylül.2006, 21:51
taktik kokan hareketler bunlar...
kalli dedemizin bir bildiği vardır =)
Roberto Baggio
28.Eylül.2006, 21:52
Adnan abi gözünü yiyim git hallet şu işi :D bu arada lig tv 'de altyazı geçip duruyor ..
C h A o S
28.Eylül.2006, 21:52
ooooooooooooo kim oynucak peki :mad:
El Comandante
28.Eylül.2006, 21:53
Zaten benim kanim Kalli`ye hic isinmamisti,cok mantik disi,sacma hareketleri var.Senin defansin yok ama 2 tane milli defansi yolluyorsun,onlarin yerine aldigin adam Türkiyenin en kötüsü.Disiplin diye diye takimimizi cürüttün.
Almanlar böyledir iste,en ufak bir seyde taviz vermezler.Direk bileti keserler.Insallah bizim yönetim de bunun biletini yarin keser !
Roberto Baggio
28.Eylül.2006, 21:55
taktik kokan hareketler bunlar...
kalli dedemizin bir bildiği vardır =)
Eray abi inşallah dediğin gibidir ....Bende böyle düşünmeye başladım çünkü Böyle bir maçta Lincoln'ün oynamaması akılsızlık açıkça aptallık Ve Kalli akılsız ve aptal değil:)Bakalım maça daha var zaman gösterecek..
eGowiCh
28.Eylül.2006, 21:56
Galatasaray'da şok gelişme!
Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, takım disiplinine uymadıkları için Hakan Şükür ve Lincoln'ü, Beşiktaş maçı kadrosuna almadı.
Galatasaray'da şok gelişme! Futbol tarihimizin ilk sessiz derbisinde Feldkamp sahaya sürpriz bir 11 sürmeye hazırlanıyor.
Lig TV muhabiri Pınar Argun'un haberine göre sarı-kırmızılı takımın 18 kişilik kadrosunda Lincoln ve Hakan Şükür yok. Daha önce Hasan Şaş ve Ayhan da sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı.
Bu iki oyuncunun takım disiplinine uymadıkları için kadroya alınmadığı öğrenildi. Bu habere göre sarı-kırmızılı takım sahaya şu 11 ile çıkacak:
Orkun, Uğur, Servet, Song, Hakan Balta, Barış, Linderoth, Mehmet Güven, Arda, Nonda ve Ümit Karan.
NTVSpor
Aykan19o3
28.Eylül.2006, 21:56
Ayhan, Hasan, Hakan, Lincoln yok haydi kartalım tam zamanı galibiyetin.. :)
murty54
28.Eylül.2006, 21:57
gerçekten bravo böylesine önemli bir maç öncesi yine kendi kendimizi karıştırdık
edit:Kaptan Hakan Şükür’ün takım kampta olmasına rağmen izin almadan evine gittiği, Lincoln’ün ise sabaha kadar uyumadığı için teknik direktör Feldkamp tarafından kadrodan çıkarıldığı öğrendildi.
Roberto Baggio
28.Eylül.2006, 21:58
Galiba sebep Lincoln ve Hakan Şükür'ün kavgasıymış ben inanmıyorum hala ....
Sekopej
28.Eylül.2006, 21:58
Lincoln bir nebze, sorumsuz hareketler daha önceden de yapmıştı ama Hakan Şükür bu maçın önemini çok iyi biliyor ve bir disiplinsizlik yapması pek akla mantıklı gelmiyor.
Beşiktaş'ı rahatlatmak bakımından bir taktik olabilir. Olayı doğrulayan hiçbir yönetici veya teknik ekipten birileri yok.
Ama ortada gerçekten bir disiplinsizlik varsa ve bu nedenle kadroya alınmayıp, Galatasaray da bu maçı kazanırsa, Kalli büyük iş başarmış olur. Kimse vazgeçilmez mesajı vererek geleceğe büyük bir yatırım yapmış olur.
Ama hala eğer bir sakatlıkları yoksa 2 oyuncu da kadroda olacaktır diye düşünüyorum.
Aykan19o3
28.Eylül.2006, 22:00
Adnan Polat Basın toplantısı yapıcakmış..
Özhan Canaydın klübe gitmek istemiş doktor izin vermemiş..
Roberto Baggio
28.Eylül.2006, 22:01
Adnan Polat basın toplantısı yapacakmış ve Lincoln ve Hakan Şükür baya ciddi kavga etmiş Özhan Canaydın Hasta haliyle kulübe gitmek istemiş olaylar büyük...
GeNç KaRTaL
Valla Lincoln'ün olmamasına sevinmedim desem yalan olur.
anil luque
bence de hakan şükür ve disiplinsizlik apayrı kavramlar yalan haber olasılığı yüksek ama inşallah doğrudur :D
murty54
28.Eylül.2006, 22:02
Allah Allah ya noluyo bu takıma durup dururken
Roberto Baggio
28.Eylül.2006, 22:03
Olay Hakanla Lincoln'un kavgasından ibaret disiplinsizlik falan yok nevrim döndü gerçekten takımımız bu kadar iyi giderken bunların olması düşündürücü..
ChAoS
28.Eylül.2006, 22:06
Hakan Şükür irticai faaliyete zorlamıştır Lincolnü :p :0:
El Comandante
28.Eylül.2006, 22:07
Birileri diyor Hakan eve izinsiz olarak gitmis,Lincoln sabaha kadar uyumamis.
Birileri diyor Hakan ile Lincoln kavga etmis.
Hakan`in ben böyle birsey yapacagina hic inanmiyorum.Hele Lincoln ile cok samimiler.
Adnan Polat basin toplantisi düzenleyecek ve hersey netlik kazanacak.
Emurafu
28.Eylül.2006, 22:10
Arkadaslar Hakan ve lincoln arasında cok büyük olay olmus....
Hatta Yöneticiler acilen floryaya gelmiş..Canaydında gelmek istemiş ama doktorlar izin vermemiş olay bu kadar büyük yani..Ayrıntısını nedenini mactan sonra belli olur..
Hakan kavga etti ise olayın büyüklügü anlasılıyor heleki hakan kadro dısında kaldı ise....
Eger olay cok büyükse kallide bunları yapıyorsa Kalliyi ayakda alkıslıyorum cok iyi yapmıs....Bence bir cok futbolcunun saygısını+disiplini kazandı...
Helal olsun Kalliye ama OLayıda bilmemizl lazım...
eXcitinG
28.Eylül.2006, 22:11
Bu moraL bozukLuğumu yaratacak takımda yada extra motivasyon mu onu da 20,30 da göreceğiz bakaLım..
GeNç KaRTaL
28.Eylül.2006, 22:12
Şimdi kesin dimi? Lincoln oynamayacak.
El Comandante
28.Eylül.2006, 22:15
Yahu ne disiplininden bahsediyorsunuz siz ?Delirtiyorsunuz adami ha !
Kallinin sacmaladigi apacik ortada,ortami sakinlestirecegine dahada geriyor,2 tane önemli futbolcumuzu kadro disi birakiyor.Lincoln bu mactaki en önemli ismimizdi.Eger bu maci bir kaybedersek....
Felkamp simdiden bavullarini toplasin,bu kulüp ona göre degil ! Biz büyük kulübüz,senin en ufak bir harekette gönderecegin futbolcular burada barinmiyor!
Universal
Beşiktaş baya şanslı bir konuma geldi. Beraberlik hala bana göre büyük ihtimal ama bir taraf kazanırsa oda Beşiktaş olur.
Aykan19o3
Şimdi kesin dimi? Lincoln oynamayacak.
Kesin sanırım.. Öyle Gözüküyor..
Emurafu
Semsi hiçbir yönetici konusmak istemiyormus...Taktik icabıda olur diyecem ama haberler ciddi yapıldı...
OLay büyükse zaten kalli iyisini yapmıs...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yahu ne disiplininden bahsediyorsunuz siz ?Delirtiyorsunuz adami ha !
Kallinin sacmaladigi apacik ortada,ortami sakinlestirecegine dahada geriyor,2 tane önemli futbolcumuzu kadro disi birakiyor.Lincoln bu mactaki en önemli ismimizdi.Eger bu maci bir kaybedersek....
Felkamp simdiden bavullarini toplasin,bu kulüp ona göre degil ! Biz büyük kulübüz,senin en ufak bir harekette gönderecegin futbolcular burada barinmiyor!
baran olayı kimse bilmiyor önce olayı bir ögrenelim..Ona göre haklımı haksızmı konusalım..
OLay zaten büyükse Kalli en iyisini yapmıs..Belki bu maı kaybederiz ama ilerisi için bir cok sey kazanırız...
Hiçbir yönetici cevap vermiyormus..Canaydın bile floryaya gitmek istemiş ama doktorlar izin vermemiş yani olay burdan belli...
Bekleyelim bakalım..
Eray Dengiz
28.Eylül.2006, 22:18
adamlar cidden kavga ettiyse doğru kararı vermiş Kalli, ne olup ne bittiğini bilmiyorum ama Kral'da, Lincoln'de, Galatasaray'dan büyük değildir, ne yaptıysalar cezalarını çekmek zorundalar.
BlackEagle19o3
28.Eylül.2006, 22:20
İnşAllah doğru haberdir de Lincoln oynamaz.Hakan Şükür oynasa iyi olurdu aslında.Ümit yedek kalacaktı.Ertuğrul hoca takımı korkak oynatmazsa biz bu maçı rahat alırız.Tersi olursa Gs kazanır.
Fıratcan Alçınkaya
28.Eylül.2006, 22:20
disipline uymaması derken
Neyse Lincoln yok bence rüzgar Beşiktaş a döndü favori biziz...
travis1903
28.Eylül.2006, 22:21
bu kotu oldu iste simdi yedekler maca daha cok asilirlar,isimiz zorlasir
keske lincolde hakanda oynasaydi, hatta ayhanda yok galiba
Ziya38
28.Eylül.2006, 22:22
Arkadaslar tam olay nedir? Haberler kesinlesdimi dogrumu?
Aykan19o3
28.Eylül.2006, 22:22
İnşAllah doğru haberdir de Lincoln oynamaz.Hakan Şükür oynasa iyi olurdu aslında.Ümit yedek kalacaktı.Ertuğrul hoca takımı korkak oynatmazsa biz bu maçı rahat alırız.Tersi olursa Gs kazanır.
Sözlerine tamamen katılıyorum.. Ama şuanki Galatasaray karşısında defans yapsak bile fazla atak yemeyiz..(::)
Emurafu
28.Eylül.2006, 22:24
OLayı tam ögrenmeden kimseyi suclamayalım....ayrıca cevap gelmedi kimseden...
GeNç KaRTaL
28.Eylül.2006, 22:24
Artık bu yaşananlardan sonra Ertuğrul hocanın maça atak başlaması gerektiğini düşünüyorum.
Eray Dengiz
28.Eylül.2006, 22:26
Artık bu yaşananlardan sonra Ertuğrul hocanın maça atak başlaması gerektiğini düşünüyorum.
ya haber doğru, ya değil dimi?
şimdi bunu Ertuğrul hoca duydusa takımı ona göre hazırlayacak ama kadrolar saat 6'da açıklandığına göre saat 6'da Lincoln ve Hakan oynuyor olarak gözükürse Ertuğrul hoca hemen takımı değiştirmek zorunda demek istediğim bu taktiksel bir oyun olabilir ama olma ihtimali kadar olmama ihtimalide var.
RoNNiE91
28.Eylül.2006, 22:29
Valla Lincoln'ün olmamasına sevinmedim desem yalan olur.
Bende :mrgreen:
Bugra19o3
28.Eylül.2006, 22:30
ikisininde olmayışı Güzel oldu....
GeNç KaRTaL
28.Eylül.2006, 22:30
ya haber doğru, ya değil dimi?
şimdi bunu Ertuğrul hoca duydusa takımı ona göre hazırlayacak ama kadrolar saat 6'da açıklandığına göre saat 6'da Lincoln ve Hakan oynuyor olarak gözükürse Ertuğrul hoca hemen takımı değiştirmek zorunda demek istediğim bu taktiksel bir oyun olabilir ama olma ihtimali kadar olmama ihtimalide var.
6 da ilk onbirler belirtilmiyor mu?:confused: Zaten ondan dolayı az önce kesin mi diye sormuştum.:)
Aykan19o3
28.Eylül.2006, 22:32
Ben Ertuğrul Sağlam yerinde olsam Haberin doğruluna karşı A taktiği, Yalanlığına karşıda B taktiği yapardım ve bu 2 taktikte oynayacak oyuncuları hazır tutardım.. Kesinlik sağlandığında maça gerekli habere göre çıkardım..
gerrrard
28.Eylül.2006, 22:32
Bu işte çok kötü oldu.
_LeGolaS_
28.Eylül.2006, 22:35
Tam "işler yolunda gidiyor, bu sene şampiyonuz" diyoruz, sonra bir bakıyoruz ki hiç umulmadık olaylar oluyor.
Bu Galatasarayın kaderi galiba...
gerrrard
28.Eylül.2006, 22:36
Birileri bi halt yiyor ama dur bi bakalım.
yunusgs
28.Eylül.2006, 22:40
Bu haber yalan haber ben Gs resmi sitesinden ve Fotomaçtan baktım böyle bir haber yok Fanatik gazetesinin yaptığı yalan bir haber.
Lucas Neill
28.Eylül.2006, 22:41
gerçekten bravo böylesine önemli bir maç öncesi yine kendi kendimizi karıştırdık
edit:Kaptan Hakan Şükür’ün takım kampta olmasına rağmen izin almadan evine gittiği, Lincoln’ün ise sabaha kadar uyumadığı için teknik direktör Feldkamp tarafından kadrodan çıkarıldığı öğrendildi.
Lincoln demin Gs tv de hiç uyumadım gibi bişiler söyledi veya ben öyle anladım fotoğraf çekimi sonrası dedi bunu
GeNç KaRTaL
28.Eylül.2006, 22:41
PAF'larda Beşiktaş galip
Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Ligi'nde yapılan derbi maçta Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'ı 4-3 yendi.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan maçta Beşiktaş'ın golleri Mehmet Sedef [3] ve Batuhan Karadeniz'den, Galatasaray'ın golleri ise Mehmet Düz ve Fatih Şerefoğlu'ndan [2] geldi.
Karşılaşmada Beşiktaş, Mehmet Sedef'in golüyle 1-0 öne geçerken, Galatasaray, Mehmet Düz ile penaltıdan eşitliği sağladı. Daha sonra siyah-beyazlılar, Mehmet Sedef'in 2 ve Batuhan'ın 1 golüyle skoru 4-1'e getirdi. Ev sahibi Galatasaray, Fatih Şerifoğlu'nun 2 golüyle farkı 1'e indirdiyse de Beşiktaş sahadan 4-3 galip ayrılarak 3 puan elde etti.
Beşiktaş böylece ligde 7. maç sonucu 5 galibiyet, 2 yenilgi ile puanını 15'e çıkarırken, ligdeki ilk yenilgisini alan Galatasaray ise 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonrası 12 puanda kaldı.
Bu arada Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp da maçın bir bölümünü Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile birlikte izledi.
gerrrard
28.Eylül.2006, 22:42
Takımımızda çok garip bişeyler oluyor...
Aykan19o3
28.Eylül.2006, 22:44
Pafların alması güzel oldu..
Darısı akşamki maça.. :)
gerrrard
28.Eylül.2006, 22:47
Aslında eğer Hakan ve Lincoln oynamazsa yedekler dahada hırslanabilir travisin dediği gibi. Buda bi derece düşünce.
El Comandante
28.Eylül.2006, 22:49
Feldkamp cok asabi biri,bunu cok net belli ediyor,röportajlarinda,hareketleriyle vs.
En ufak bir harekette basiyor cezayi !
Yahu sen yillarin tecrübesisin sözde,oyuncunla otur konus,onu anlamaya calis,sözlü uyar.Ama yok direk kadro disi ! Ne kadar kolaymis yahu ?
Lincoln gibi bir yildiz bir daha gelmez takima,bunun degerini iyi bilmeliyiz,Kalli onu kazanacagi yerde kaybediyor,Lincoln`ün ne kadar morali bozulmustur simdi ?Kacarsa vay halimize...
Lucas Neill
28.Eylül.2006, 22:49
Murty54 arkadaşım Hakan'ın izinsiz eve gittiğini söyledi ben Gs tvde izlediğim görüntülerde herkesin takım otobüsüne bindiğin Hakan'ın kendi arabasına bindiğini gördüm.Lincoln'ün uyumadığını söyledi Lincoln'de foto çekimi sırasında hiç uyumadım gibi Türkçe bişiler dedi.
yunusgs
28.Eylül.2006, 22:54
Hakan o kadar değilde yerine Ümit ve Serkan Çalık var ama Lincoln bence büyük eksiklik yerine kim oynar?...
El Comandante
28.Eylül.2006, 22:56
----------Orkun------------
Ugur---Servet--Song---Hakan Balta
Baris-------Linderoth--------Volkan Yaman
------------Arda Turan------------
-------Ümit Karan-----Nonda
Böyle bir kadroyla cikilabilir.Arda eger formdaysa sorun olmaz,Lincolnü arattmaz.Ama bizim demek istedigimiz böylesine yetenekli bir futbolcuyu hemen küstürmek cok yanlis.Lincoln bu takimda Feldkamptan daha fazla kalacak,ondan daha cok yararli olacak bize !Onu simdiden küstürüp,moralini bozmak hic mantikli degil.
Ziya38
28.Eylül.2006, 22:57
Basın Toplantısı: Adnan Sezgin
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, 29 Eylül 2007 Cumartesi (bugün) saat 18.45'te Ali Sami Yen Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecektir.
Medya mensuplarının bilgisine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
Ya kotu oldu mehmet guven mi oynuyacak simdi lincoln yerine?
batuhanry
28.Eylül.2006, 22:57
Basın Toplantısı: Adnan Sezgin
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, 29 Eylül 2007 Cumartesi (bugün) saat 18.45'te Ali Sami Yen Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecektir.
Medya mensuplarının bilgisine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
yunusgs
28.Eylül.2006, 23:01
Bence Arda Lincolnün yerinde sol açıkta da son bir şans verilip Carrusca ya da işi riske sokmayarak Balta oynayabilir.
GeNç KaRTaL
28.Eylül.2006, 23:08
Ama artık dağıtma şansınız kalmadı değil mi Baran.
El Comandante
28.Eylül.2006, 23:21
Ama artık dağıtma şansınız kalmadı değil mi Baran.
Saat 18.00 dan sonra kadrolari net bir sekilde görecegiz,ozaman daha mantikli yorum yapabiliriz.Ama ben Besiktas`i yinede yenecegimiz düsüncesindeyim.Tek kaybimiz Lincoln.Hakan`in oynamamasini istiyordum ben zaten.Lincoln`ün yerini de Arda doldurabilir.O yetenekte bir kisi cünkü.
Dagitiriz lafi biraz abartiya kacmis,kusura bakmayin :)
GeNç KaRTaL
28.Eylül.2006, 23:23
Zaten hala değişen bir şey yok.İyi olan ve şansı yaver giden kazanacak.:)
gerrrard
28.Eylül.2006, 23:36
18.00 gelsinde bi kadroları görelim. O zaman ak koyun kara koyun belli olur.:)
LaigLeNoiR
28.Eylül.2006, 23:40
Mehmet Güven inşallah oynar :p
eGowiCh
28.Eylül.2006, 23:42
Lincoln takımın %30'u bence, büyük kayıp, Beşiktaş savunmasını darma duman ederdi ama şimdi işler tersine döndü. Bence maç berabere biter, Lincoln olsa Galatasaray dağıtırdı.
Fıratcan Alçınkaya
28.Eylül.2006, 23:42
:) İnş. Murat...
Ertuğrul Sağlam değiştirmiş kadroyu Koray yedeğe Nobre 11'e...
GeNç KaRTaL
28.Eylül.2006, 23:43
Sağlam da değiştirdi
Galatasaray'da Hakan Şükür ve Lincoln'un kadrodışı kalması Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın derbi öncesi kadro rotasyonunda değişiklikler yapmasına sebep oldu.
Lig TV muhabiri Ersen Özden'in verdiği bilgiye göre Ertuğrul Sağlam bugünkü maç öncesi çift önlibero düşüncesini değiştirdi ve Koray'ı yedek kulübesine çekerek tek ön libero Serdar Kurtuluş ile maça başlayacak. Beşiktaş maç öncesi düşündüğü tek forvet düşüncesini de değiştirerek Nobre'yi 11'a alacak ve sarı-kırmızılı ekip karşısında siyah-beyazlı ekip Bobo ve Nobre ile gol arayacak.
Derbi öncesi son gelişmeler an be an Sporx'te olacak...
Rodrigo Tello
28.Eylül.2006, 23:48
Serdar Kurtuluş neden libero oynuyoki ? Defans böyle olacak o zaman.
Üzülmez-Gokhan Zan-Toraman-Diatta
Cok güzel olur :)
19_SeRDiNÇ_05
28.Eylül.2006, 23:53
G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin Lincoln ve Hakan Şükür'ün kadro dışı kalmasının ardından GS TV'nin canlı yayınına katılarak bir takım açıklamalarda bulundu. Adnan Sezgin futbolcuların Kalli tarafından kadro dışı bırakıldığını ifade ederken, medyada çıkan 'iki futbolcu kavga etti' spekülasyonlarını ise yalanladı.
Adnan Sezgin şu ifadeleri kullandı: "İki futbolcu da yarın 11.00'da yapılacak idmana katılacak. Saatler kala bir derbi oynayacağız. Bu derbi bizim için çok önemli. Bizim asıl konsatre olmamız gereken bu derbiyi nasıl kazanacağımız. İki önemli futbolcumzu derbide yer almayacak ama diğer futbolcularımız bu eksikliği kapatacak güçte. Medyada yer alan iki futbolcunun tartıştığı iddiaları gerçek değil. Burası Galatasaray kulübü. Böyle bir şey burada olamaz. Hiç bir kavga olayı olmamıştır. Çok samimi bir şekilde dile getirmek istiyorum, bir iki şeyler dışında çok mutluyuz. Herkes kurallara uymakta. Böyle bir olay yaşandı. Bundan sonra aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bu olayı biz kendi içimizde değerlendirdik ve bir karar aldık. Futbolcularımıza dışarıdan gelecek etkilere karşı koruruz."
29.09.2007
Kaynak : Sporx.com
Fernando Gago
28.Eylül.2006, 23:56
Kalli büyük kumar oynuyor ...
LaigLeNoiR
28.Eylül.2006, 23:57
AYHAN'da kadrodan çıkarılmış..
Eyvah EMRAH(emurafu)'dan kurtulamicaz :p
GeNç KaRTaL
28.Eylül.2006, 23:58
Neden kadro dışı kaldılar?
G.Saray'daki şok gelişme derbi öncesine bomba gibi düştü. G.Saray teknik direktörü Feldkamp takımın iki önemli ismi Hakan Şükür ve Lincoln'u Beşiktaş ile oynanacak derbi maçın 18 kişilik kadrosuna almadı.
Lig TV muhabiri Pınar Argun'un verdiği bilgiye göre Hakan Şükür'ün kadrodışı kalmasının sebebi takımın kampa girmesine rağmen küçük kızı Buse'nin dün gece tesislerde futbolcu ile birlikte kalması ve futbolcuların yaptığı sabah kahvaltısında yer alması. Kalli'nin Lincoln'u kadro dışı bırakmasının sebebi olarak ise Brezilyalı futbolcunun dün ülkesinden gelen akrabalarının geceyi tesislerde Lincoln ile birlikte geçirmesi öne sürülüyor. Gece geç saatlere kadar Lincoln'un akrabalarıyla birlikte olduğu ifade ediliyor.
Roberto Baggio
28.Eylül.2006, 23:59
Kavga uydurması yine medyanın gazıymış demekki bizim basınımız kadar ortalığı kızıştıran bir basın daha yok ....
El Comandante
29.Eylül.2006, 00:03
Lig TV muhabiri Pınar Argun'un verdiği bilgiye göre Hakan Şükür'ün kadrodışı kalmasının sebebi takımın kampa girmesine rağmen küçük kızı Buse'nin dün gece tesislerde futbolcu ile birlikte kalması ve futbolcuların yaptığı sabah kahvaltısında yer alması. Kalli'nin Lincoln'u kadro dışı bırakmasının sebebi olarak ise Brezilyalı futbolcunun dün ülkesinden gelen akrabalarının geceyi tesislerde Lincoln ile birlikte geçirmesi öne sürülüyor. Gece geç saatlere kadar Lincoln'un akrabalarıyla birlikte olduğu ifade ediliyor.
Bunlar ne bicim sebepler ? Sadece bunlardan dolayi futbolcular kadro disi kalirmi yahu ? Kalli sen ne bicim bir adamsin yahu,bize bela olacak bu sene :mad:
Yahu GeretS 1,bu 2.Bizi bunlar verem edecek yahu.Istemiyoruz yabanci teknik direktörrrr ! Türk adam gelsin bizim basimiza.
gerrrard
29.Eylül.2006, 00:04
Ne biçim medyamız var ya.
Sekopej
29.Eylül.2006, 00:04
Kavga uydurması yine medyanın gazıymış demekki bizim basınımız kadar ortalığı kızıştıran bir basın daha yok ....
Özhan Canaydın'ın tesislere gitmek istemesi "tabi bu da basının uydurması değilse" yöneticilerin hemen toplanıp olayı konuşması, kampa birilerini aldılar diye kadro dışı kalmalarını biraz fazla önemsemişler gibi gösteriyor. Dün akşam Hakan'ın kızı, Lincoln'ün arkadaşı geldiğinde Kalli kampa alamazsınız diyebilirdi.
Kavgayı tabi ki abartmıştır basımız, sağolsunlar abartmayı çok iyi bilirler. Ama bir tartışma olmuştur bence. Yoksa kampa almaları dün engellenirdi ve kadro dışı kalınacak bir durum oluşturulmazdı.
gerrrard
29.Eylül.2006, 00:16
Valla Serkan bence bu basının uydurmasıdır...
eGowiCh
29.Eylül.2006, 00:19
Beşiktaş'ın muhtemel 11'i, son gelişmelere göre şöyle olacak sanırım:
Diatta, Toraman, Zan, Üzülmez
Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş, Tello
Delgado
Bobo, Nobre
Roberto Baggio
29.Eylül.2006, 00:20
Maçtan sonra herşey çıkar ortaya serkan abi....
BlackEagle19o3
29.Eylül.2006, 00:24
Bence Diatta yedeğe,Serdar sağ beke,Koray ilk 11'e...
GeNç KaRTaL
29.Eylül.2006, 00:26
Büyük ihtimal Egemen'in yazdığı ilk 11 ile çıkacağız.Bence yerinde bir 11.Kazanamak için çıkıyoruz.Bu sevindirici.Güzel bir maç bizi bekliyor.
Lincoln olmazsa Galatasaray kesin kaybeder.
gerrrard
29.Eylül.2006, 00:31
Saat 6 da herkes kadroları görecek 6 ya az kaldı.
Fıratcan Alçınkaya
29.Eylül.2006, 00:31
Cimbom dondu kaldı
Galatasaray şok atlatamadı. Yöneticiler telefonları kapattı. Taraftar şaşkın.
Galatasaray'da Lincoln şoku.. Taraftar ve yöneticiler Lincoln üzerine iddiaya girmişken son anda gelen bu haber camiayı sarstı.
Kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Yöneticiler telefonları kapattı. Hastanede yatan Canaydın'ın büyük üzüntü duyduğu belirtiliyor.
Taraftarlar da habere inanmak istemedi. Oysa doğruydu.. Lincoln ve Hakan Şükür kadroda yoktu.
Sarı kırmızılı camia için çok önemli olan derbi maç Alman hoca için 34 maçtan biri olarak görüldü.
Taraftarlar böylesi bir kritik maçta Lincoln'ün atacağı gollere güveniyordu. Sakatlık yoktu.Cezalı da değildi.
Büyük mçlarda takımı kurtarması için alınan Lincoln'ün disiplinsizlik nedeniyle oynamayacak olması daha acı oldu..
Adnan Sezgin'in maç öncesi basın toplantısıyla gelişmeleri değerlendirecek..
gerrrard
29.Eylül.2006, 00:35
Ben hala inanmıyorum böyle birşey olduğuna. Ayrıca inanmakta istemiyorum.
GeNç KaRTaL
29.Eylül.2006, 00:36
Saat 6 da herkes kadroları görecek 6 ya az kaldı.
Abi hala Lincoln'ün oynamasınımı bekliyorsun?
BlackEagle19o3
29.Eylül.2006, 00:37
Ben hala inanmıyorum böyle birşey olduğuna. Ayrıca inanmakta istemiyorum.
Adnan Sezgin bile söyledi.Ne inanmaması:icon_eek:
gerrrard
29.Eylül.2006, 00:38
Sezgin'de yalan söylüyo tüm dünya yalan :D
BlackEagle19o3
29.Eylül.2006, 00:39
Sezgin'de yalan söylüyo tüm dünya yalan :D
Tamam abi sen saat 6'yı beklemeye devam et:p
Her şey Beşiktaş'ın lehine gelişiyor.Maç seyircisiz , Lincoln yok.Beşiktaş'ın maçı kazanmaması için hiç bir neden kalmadı.
gerrrard
29.Eylül.2006, 00:40
Devam ediyorum zaten. 6'da kadrolarda LinGoLn inşAllah olacak. ;;)
Galatasaray ile Beşiktaş arasında bu akşam oynanacak derbi öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, sürpriz bir kadro sahaya süreceği öğrenildi..
Alman çalıştırıcının Sarı Kırmızılı takımda Lincoln ve Hakan Şükür'e yer vermeyeceği belirtildi..
İşte Galatasaray'ın derbideki muhtemel 11'i ;
Orkun, Uğur, Servet, Song, Hakan Balta, Barış, Linderoth, Mehmet Güven, Arda, Ümit Karan, Nonda
Bu arada alınan bilgiye göre Feldkamp'ın Hakan Şükür ve Lincoln'ü 18 kişilik kadroya da almadığı öğrenildi..
İki yıldız isimin Kalli tarafından kamptaki disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldığı belirtildi.. Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın konuyu öğrendikten sonra detayları öğrenmek için Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gittiği belirtildi!..
Konuyla ilgili Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in saat 18.45'de Ali Sami Yen Stadı'nda basın toplantısı düzenleyeceği bildirilirken, Lincoln'ün Brezilya'dan kendisini ziyarete gelen misafirleri ile gece geç saatlere kadar Florya'da oturduğu ve Hakan Şükür'ün küçük kızı Buse'nin kampta babası ile birlikte kalıp, sabah da takımla kahvaltıya katıldığı, Kalli'nin bu disiplinsiz tavırlar nedeniyle iki oyuncuyu cezalandırdığı öne sürüldü..
KAVGA İDDİASINA YALANLAMA
Bu arada konuyla ilgili GS TV'ye bir açıklama yapan Adnan Sezgin, Lincoln ve Hakan Şükür'ün kadro dışı bırakıldığını doğrularken, iki oyuncunun kavga ettiği için kadro dışı kaldığı iddialarını ise yalanladı.
Sezgin, "İki önemli futbolcumuz derbide yer almayacak ama diğer futbolcularımız bu eksikliği kapatacak güçte. Medyada yer alan iki futbolcunun tartıştığı iddiaları gerçek değil. İki futbolcu da yarın saat 11.00'de yapılacak idmana katılacak. Hiçbir kavga olayı olmadı. Bazı şeyler dışında çok mutluyuz. Böyle bir olay yaşandı. Bundan sonra aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bu olayı kendi içimizde değerlendirerek bir karar aldık" dedi.
Kaynak : maraton.com.tr
Fıratcan Alçınkaya
29.Eylül.2006, 00:46
Murat çok sevincek kadroya...:)
Arda 11'de günündeyse form tutmuşsa zorlar bizi...
eGowiCh
29.Eylül.2006, 00:48
Lincoln gibi bir yıldızın var, onu böylesine önemli bir şampiyonluk maçında oynatmıyorsan neden aldın, yılda o kadar milyon dolarları neden ödüyorsun? Ç.Rizespor'a, Kasımpaşa'ya karşı oynatmak için mi Lincoln alındı?
Aykan19o3
29.Eylül.2006, 00:48
İftara gidicem akşam buraya maç öncesi son sözlerimi yazayım.. :)
Gs'de çok eksik var ve maç seyircisiz.. Eğer atak oynarsak ve defensımız iyi top yapıp güzel oynarsa bu maçı alırız..
LaigLeNoiR
29.Eylül.2006, 00:50
Aman tanrım MEHHMET GÜVEN ilk 11 'de :)
Çok sevindim buna gerçekten...
El Comandante
29.Eylül.2006, 00:53
Mehmet Güven büyük gelisim gösterdi.Bence cok ta kötü bir secim degil.
Ama onun yerine Volkan Yamanin oynamasini bekliyorum.
gerrrard
29.Eylül.2006, 00:53
Egemen'e kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. Nasıl olur ya Güven 11'de. Off nolacak ya... :(
GeNç KaRTaL
29.Eylül.2006, 00:55
Son 17 dakika Gökay abi.:D
uAsamet91
29.Eylül.2006, 01:00
Bu Aksam cok rahat bisekilde kazanacacagiz
gezenti
29.Eylül.2006, 01:02
Bir Bursasporlu olarak tek isteğim bu maç için cimbomun kazanmasından yana.Bence bu maçta lincoln nonda ve arda gol atıcak.Bjkdende nobre diyorum.Cimbomu boş geçmiyor oda....
BlackEagle19o3
29.Eylül.2006, 01:03
Bu Aksam cok rahat bisekilde kazanacacagiz
Hiç şaşırmadım:p:zuhaha
Ben iftara gider.İnşAllah maçtan sonra yüzümüz gülecek.Tabi Ertuğrul hoca takımı korkak oynatmazsa...
fenerbahce_1907
29.Eylül.2006, 01:03
Galatasaray için en iyi ihtimal beraberlik olur şu kadroyla.
BlackEagle19o3
29.Eylül.2006, 01:05
Bir Bursasporlu olarak tek isteğim bu maç için cimbomun kazanmasından yana.Bence bu maçta lincoln nonda vearda gol atıcak.Bjkdende nobre diyorum.Cimbomu boş geçmiyor oda....
Lincoln,Ayhan,H.Şükür ve Hasan Şaş kadroda yok.Arda'da yedek olcak büyük ihtimal.