View Full Version : Futbol Hep Böyle Zevk Verse (Samsunspor 7 - 5 Orduspor)
ultraslanerdem
24.Eylül.2006, 22:54
Son dönemde kendi evindeki maçları kazanmakta zorlanan Samsunspor, Orduspor'a gol yağdırdığı karşılaşmayı kazanarak rahatladı. TFF'nin uygunsuz bir saate verdiği maçı iş günü ve havanın yağışlı olması nedeniyle ancak 6 bin dolayında taraftar izledi. Samsunspor'un iki farklı üstünlüğü yakalamasından sonraki bir pozisyonda hakeme küfür eden Ordusporlu Uğur Erdoğan kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. Konuk ekip özellikle ikinci yarıda ikisi penaltıdan olmak üzere bulduğu gollerle umutlansa da SERKAN ( 4), EMRE BALAK, KEMAL ve FURKAN'ın ayağından bulunan gollerle Samsunspor maçı 7-5 kazandı...
Maçın künyesi
Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Bünyamin Gezer, Muharrem Yılmaz, Serkan Çimen
SAMSUNSPOR: Ercüment, Sinan Demircioğlu, Kenan Yelek, Zafer Şakar, Sefa (Dk. 80 Kemal Akbaba), Ömür Ejder, Emre Balak, Murat Duman, Caner Altın (Dk. 65 Furkan), Celil (Dk. 73 Hakkı) Serkan Aykut
Orduspor: Şenol, Cihan, Yiğitcan, Ali, Şenol Demirci (Dk. 58 Cem), Hanifi (Dk. 35 Erkan), Uğur Akdemir, Emre, Serkan (Dk. 57 Cafer), Uğur Erdoğan, Ümit
Goller: Dk. 5 Emre Balak, Dk. 10, 20, 40 ve 55 Serkan Aykut, Dk. 70 Furkan, Dk. 87 Kemal Akbaba (Samsunspor), Dk. 45 Emre, Dk. 51 ve 81 Ümit, Dk. 63 Cafer, Dk. 77 Yiğitcan (Orduspor)
Sarı kartlar: Dk. 12 Şenol Demirci, Dk. 12 Ümit, Dk. 59 Ali (Orduspor), Dk. 21 Sefa, Dk. 52 Ercüment, Dk. 80 Emre Balak (Samsunspor)
Kırmızı kart: Dk. 12 Uğur Erdoğan (Orduspor)
the_imam912
24.Eylül.2006, 22:59
Abooo :).Süper maç olmuş.
Lucas Neill
24.Eylül.2006, 23:00
Serkan 4 gol atmış hala eski formunda galiba
Fernando Gago
24.Eylül.2006, 23:06
LigA'da olması ilginç gerçekten böyle skorlar amatör liglerde fazla oluyor :) Karadeniz Derbisi süper olmuş :)
GodfatheR
24.Eylül.2006, 23:14
emurafu kesin yikilmistir :D
Bugra19o3
24.Eylül.2006, 23:41
harbi güzel maç oldu ama özetini izledim gerçekten süper..
Emurafu
24.Eylül.2006, 23:52
Ben yorumumu yaptım...5.hafta degerlendirmesine bakın...
Samsunspor cok kötü oynadı biz ondan kötü oynadık..İki takımın defansı amatörce hatalar yaptı hele kaleciler kelebek avladı..7 golün hemen hemen hepsinde kaleci senol hata yaptı...
Suat hocanın da dedigi gibi Orduspor adına konusdu sahada tam bir komedi futbol vardı dedi..10 kişi ile 5 gol attık bu sevindirici..Kırmızı göre ugur erdogan Yönetim tarafından ceza alacak..Bebce samsunsporda yenilen 5 golün hesabını sorsun...Orduspor diger maclardaki futbolun yarısını oynasaydı dün farklı kazanırdık..
Serkan cok güzel goller attı ama4.golünde kaleci senolun büyük hatası oldu adam 0dan iceri giriyor senol ise ayagına kayıyor.Beklese gol degil ilk 2 golde bosa cıktı..Valla senolda ceza gelebilir..Haftaya erciyes ile cok kritik maçımız var dspor yine verecek..Dspor ordunun macını sürekli sundan veriyormus Ordu macı verince reyting fazla oluyormus..
RoNNiE91
24.Eylül.2006, 23:52
Müthiş maç olmuş gerçekten.Böyle bir maçı izlemek gerekirdi.Serkan Aykut süper bir maç çıkarmış.
Emurafu
24.Eylül.2006, 23:57
Orduspor şenolun zeminin ve cihancanın hatası ile erken gelen gollerin artı 80 dakika on kişi oynamanın kurbanı oldu.......En çokta burnunun ucundan giden topa 3.golde el uzatmayan ilk golde kucağını açmış bekleyen altıncı golde amatör kalecinin bile yapmayacağı şekilde diklemesine topa yatan şenolun kurbanı olmuştur... Bana göre ama şunu hiç kimse göz ardı edemez maçı tvden izlemek zorunda kaldım tvden izleyenler farketmiştir maç 6-3 bitmiş gibi görünüyor ama yücel hoca panikte yüz hali telaşı korktuğunu gösteriyordu... hala ve neden korktuğuda ortaya çıktı maç 6-5 oldu ve beraberlik beklerken 10kişi oynamanın cezasını gördük ve yenildik.... Hiç kimse aklından çıkarmasın orduspor on kişi ile 4-0 geriye düştüğü bi maçta o zeminde samsunspora 45 dakikada 5 gol attı
BlackEagle19o3
25.Eylül.2006, 05:13
Süper maç olmuştur.Taraftarlar gol diye ayağa kalkmaktan bıkmıştır:)
Roberto Baggio
25.Eylül.2006, 05:14
Ya valla bizim okul turnuvaında geçen sene bu kadar gol olmadı bir maçta.. helal valla:D
LaigLeNoiR
25.Eylül.2006, 06:18
İlk yarıyı izledim.
4-1 idi.
Samsun Ordu kalesine 5 kez, Ordu'da Samsun kalesine 1 kez(frikik) geldi.Samsun'da Caner kaleciyle karşıya karşıya atamadı.Gerisi zaten gol idi.
Samsun kalecisi çok genç idi.Her topu kaçırıyordu elinden.İlk yarıda izlediğim Şenol (ordu kalecisi) 'de eski şenol değildi.Geleni yiyordu.
2 takımın kaleciside çok kötüydü.
Serkan Aykut'a gelince, attığı ilk 3 golü izledim.Serkan inanılmaz derecede yavaş, ama bir o kadar da teknik.
Attığı 2.goldeydi galiba, yürüye yürüye tüm ordu defansını çalımladı...
Atakan38
25.Eylül.2006, 20:07
Erciyes 6-1 Yendi __7 GoL Oldu
Bu Mac 7-5 __12 GoL
Butun Haftada AtıLan GoL Sayısı Cıkıo Nerdeyse 2 Mactan
Ama Samsun-Ordu Maçı Harbıden MaaLLe Macı Gıbı Super Olmuş
Universal
25.Eylül.2006, 20:41
Halı saha maçı gibi. Bu tip maçlar bana zevk vermez. Az gollü bol pozisyonlu maçları tercih ederim.
ultraslanerdem
25.Eylül.2006, 22:51
Orduspor şenolun zeminin ve cihancanın hatası ile erken gelen gollerin artı 80 dakika on kişi oynamanın kurbanı oldu.......En çokta burnunun ucundan giden topa 3.golde el uzatmayan ilk golde kucağını açmış bekleyen altıncı golde amatör kalecinin bile yapmayacağı şekilde diklemesine topa yatan şenolun kurbanı olmuştur... Bana göre ama şunu hiç kimse göz ardı edemez maçı tvden izlemek zorunda kaldım tvden izleyenler farketmiştir maç 6-3 bitmiş gibi görünüyor ama yücel hoca panikte yüz hali telaşı korktuğunu gösteriyordu... hala ve neden korktuğuda ortaya çıktı maç 6-5 oldu ve beraberlik beklerken 10kişi oynamanın cezasını gördük ve yenildik.... Hiç kimse aklından çıkarmasın orduspor on kişi ile 4-0 geriye düştüğü bi maçta o zeminde samsunspora 45 dakikada 5 gol attı
Tamam Emrah anlıyorum Ordusporlusun zoruna gitti skor ama gerçekleride göz önüne almak lazım.Şimdi Orduspor'un attığı İKİ GOL PENALTIDAN.BİR GOL FRİKİKDEN.Diğer gollerde ise Kalecimiz Ercüment'in ne kadar saçma goller yediğini görebilirsin.Bana göre saha o şekilde olmasaydı maçı Samsun 3-0 yada 3-1 kazanırdı...
anil luque
25.Eylül.2006, 23:52
başlığa kesinlikle katılıyorum orta sahada kafamı bir oraya bir buraya çevirerek maç izlemek istemiyorum (pas bakımıından) keşke pozisyon için yapsam
El Comandante
25.Eylül.2006, 23:58
Macin genis özetini izledim,baya zevkliydi,neredeyse her pozisyonda gol oldu :D
Cafercan 1 gol,1 asist yapti.Ayrica Ordu`nun kazandigi bir penaltida Cafercanin sayesindeydi.Yani Ordunun attigi 3 golde Cafercanin ismi var.Bu sene Cafercan formda,Orduya cok yararli olacaktir.
Serkan Aykut cok yetenekli bir golcü,bir gol attiki hayran kaldim,3 kisiyi yürüyerek gecti gitti golünü atti.Gercekten cok klas biri.
Emurafu
26.Eylül.2006, 01:36
Tamam Emrah anlıyorum Ordusporlusun zoruna gitti skor ama gerçekleride göz önüne almak lazım.Şimdi Orduspor'un attığı İKİ GOL PENALTIDAN.BİR GOL FRİKİKDEN.Diğer gollerde ise Kalecimiz Ercüment'in ne kadar saçma goller yediğini görebilirsin.Bana göre saha o şekilde olmasaydı maçı Samsun 3-0 yada 3-1 kazanırdı...Zaten tebrik ettim samsunu bence samsunsporda yedigi golleri sorgulasın yoksa çok başı agırır...Zoruma giden birsey yok sonucta 7 gol yemişiz 5 de gol atmısız...Burda iki takımında yaptıgı hatalar önemli..
Mesela suat hoca mactan sonra Orduadına konusdu dediki Sahada komedi futbol vardı dedi..İki takımda amatörce goller yedi..zaten bir kac oyuncuya yönetim ceza verecek..
Baran cafercan Cok iyi oynamıyor..Stadyumda izlesen deli olursun kosmayan futbolcumu olur..Korkak korkak oynuyor top ayagına gelince birseyler yapmaya calısıyor..Duran topları cok iyi..İnsallah biraz daha mücadele eder..
mustafa35
26.Eylül.2006, 01:48
Helal olsun iki takıma da.
gahanthegod
26.Eylül.2006, 02:06
Futbol sadece gol degildir. 12 gol olan bir mac zevkli olacak diye de bir sey yok bence.
Sir FRD
26.Eylül.2006, 03:19
Bizim ders boştu maçı okulda izliyoruz kantinde d-smart var:)
Peşpeşe goller yiyince dedik Samsun farka gidiyo...Bir de 10 kişi kaldık.Sonra ilk yarının sonunda bir gol attık.Neyse ikinci yarıyı izliyoruz okulda başka yapcak bişey yok top felan bulsaydık maç yapardık:DHer atak gol...Gol oluyo millet gülüyo böyle bir maç daha görmedim.Bir de yanımızda Çarşamba lı arkadaşlar var dalga geçiyolar yav:DAma herşeye rağmen güzel maçtı
sananes
26.Eylül.2006, 04:00
Halı saha maçı gibi. Bu tip maçlar bana zevk vermez. Az gollü bol pozisyonlu maçları tercih ederim.
katılıyorum bende boyle maclardan zevk almam yani bu maclar zaten halı sahada oynadıklarımızdan farksız zevk alsam gider halı saha macı izlerim ben daha cok az gollü bol mücadeleli macları seviyorum
Universal
26.Eylül.2006, 05:13
http://www.youtube.com/watch?v=R8I92JoSHi4
Bugün en çok izlenen 6. video oldu.
LaigLeNoiR
26.Eylül.2006, 05:45
2.Yarıyı yeni izleme şansı buldum.
Ordu'nun 2 penaltısı da bana haksız geldi.
Cafercan atmış 2sinde de kendisini yere.Ayrıca her 2 takımın kalecisi de rezalet.
Bu kalecilerle bu lig gitmez...
goosfraba
26.Eylül.2006, 08:15
1. Golde ki hatayı ben bile yapmıyorum yahu :)
Fietra 10
26.Eylül.2006, 08:26
Serkan'ın attıgı 5.gol gerçekten çok güzel çizgide kaleciyi geçiyor..Kaleciler gerçekten çok berbatmış..
YusufT
26.Eylül.2006, 09:27
güzel macti
Emurafu
26.Eylül.2006, 18:34
Kırmızı gören ugur erdogan hadi lan dedigi için kırmızı görmüş...
Orta hakem sen işine bak demiş oda hadi lan demiş kırmızı görmüş..
Ordu gazetesinde röportajı böyle..
Melekovic
26.Eylül.2006, 18:41
Değişik bir maç olmuş golün fazla olması maçın kalite kriterini belirlemez.Ama youtube'dan izlediğim kadarıyla eğlenceli bir karşılaşma olmuş.Kaleciler olmasada skor aynı olurdu dedirtecek bir karşılaşma.
Sirius Black
26.Eylül.2006, 22:01
Samsunspor sen çok yaşa!.. Erdem abi keşke burda olsaydın:D:zuhaha
Cengo
27.Eylül.2006, 06:13
serkan aykut ne guzel calimlamis oyle :S
cok deli mac olmus, ozeti degil de maci izlemek sansi olsaydi keske..
O maçta tribünde olmak vardı...